Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 744 din 18 septembrie 2018  privind stabilirea măsurilor tehnico-organizatorice, a bugetului şi a cheltuielilor necesare  pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei  din 6 şi 7 octombrie 2018    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 744 din 18 septembrie 2018 privind stabilirea măsurilor tehnico-organizatorice, a bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 800 din 18 septembrie 2018
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 48 alin. (1) din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. IX alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 86/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, precum şi pentru unele măsuri pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    (1) Pentru coordonarea şi urmărirea îndeplinirii sarcinilor prevăzute de legislaţia în vigoare privind referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei, care revin ministerelor şi celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, precum şi instituţiilor prefectului, se constituie Comisia tehnică centrală pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, având componenţa prevăzută în anexa nr. 1.
    (2) Componenţa nominală a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei se stabileşte, prin ordin al ministrului afacerilor interne, în termen de 3 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, pe baza propunerilor formulate de conducătorii ministerelor şi ai celorlalte instituţii sau societăţi prevăzute în anexa nr. 1.
    (3) La şedinţele Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei pot participa, în calitate de invitaţi, reprezentanţi ai partidelor politice parlamentare, ai mass-mediei, ai altor instituţii ale administraţiei publice centrale interesate, ai unor operatori economici care prestează servicii de interes economic general, precum şi ai organizaţiilor neguvernamentale interesate.

    ART. 2
    (1) Ministerul Afacerilor Interne dispune măsuri pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi liniştii publice în localităţile ţării, pe întreaga perioadă de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei.
    (2) Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile sale, menţine şi asigură ordinea publică în zona secţiilor de votare şi securitatea dosarelor întocmite de birourile electorale din ţară, pe timpul transportului acestora la birourile electorale, respectiv la Biroul Electoral Central, precum şi securitatea pe timpul tipăririi, transportului şi depozitării buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare votării.
    (3) Personalul structurilor Ministerului Afacerilor Interne asigură paza sediilor Biroului Electoral Central, ale birourilor electorale de circumscripţie, ale oficiilor electorale şi ale birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară.

    ART. 3
    (1) Statisticienii din cadrul personalului tehnic auxiliar al Biroului Electoral Central, birourilor electorale de circumscripţie, biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate şi oficiilor electorale asigură efectuarea operaţiunilor tehnice de consemnare şi centralizare a rezultatelor referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei.
    (2) Tipărirea proceselor-verbale privind consemnarea rezultatelor votării se asigură prin direcţiile teritoriale de statistică şi/sau prin Institutul Naţional de Statistică.

    ART. 4
    Serviciul de Telecomunicaţii Speciale asigură serviciile de comunicaţii, de voce şi de transmitere a mesajelor text, necesare birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară, precum şi serviciile de telefonie specială şi de comunicaţii de voce şi date, necesare Biroului Electoral Central, birourilor electorale de circumscripţie, biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate şi oficiilor electorale.

    ART. 5
    (1) Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale iau măsurile necesare pentru a pune la dispoziţia primarilor spaţii în vederea organizării de secţii de votare, precum şi pentru sprijinirea cu personal a operaţiunilor tehnice la secţiile de votare.
    (2) Spaţiile puse la dispoziţia primarilor în conformitate cu alin. (1) nu fac parte din unităţile de asistenţă medicală cu paturi sau de asistenţă medicală primară şi ambulatorie de specialitate.
    (3) Ministerul Sănătăţii ia măsurile necesare pentru asigurarea asistenţei medicale la secţiile de votare din ţară.

    ART. 6
    (1) În termen de 3 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se constituie comisiile tehnice judeţene pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei şi Comisia tehnică a municipiului Bucureşti pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, fără personalitate juridică, în componenţa prevăzută în anexa nr. 2, cu atribuţii în coordonarea şi urmărirea îndeplinirii sarcinilor ce revin autorităţilor administraţiei publice locale şi serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, prevăzute în legislaţia în vigoare.
    (2) Componenţa nominală a comisiei tehnice judeţene sau a municipiului Bucureşti se stabileşte de prefect, prin ordin, pe baza propunerilor formulate de conducătorii instituţiilor/ societăţilor prevăzute în anexa nr. 2.
    (3) La şedinţele comisiilor tehnice judeţene şi ale Comisiei tehnice a municipiului Bucureşti pot participa, în calitate de invitaţi, reprezentanţi ai partidelor politice parlamentare, ai mass-mediei, ai unor operatori economici care prestează servicii de interes public, precum şi ai organizaţiilor neguvernamentale.
    (4) Pentru urmărirea şi soluţionarea operativă a problemelor curente din judeţe, respectiv din municipiul Bucureşti, pe lângă comisiile tehnice se constituie grupuri tehnice de lucru, fără personalitate juridică, conduse de subprefect, formate din funcţionari publici desemnaţi de conducătorii serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, organizate la nivelul judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti.
    (5) În perioada în care îşi desfăşoară activitatea în cadrul grupurilor tehnice de lucru de pe lângă comisiile tehnice judeţene şi Comisia tehnică a municipiului Bucureşti membrii acestora sunt degrevaţi de sarcinile de serviciu.
    (6) Condiţiile materiale necesare funcţionării grupului tehnic de lucru se asigură prin grija prefectului. Salariile şi celelalte drepturi băneşti cuvenite personalului care îşi desfăşoară activitatea în grupul tehnic de lucru se achită de către instituţiile sau autorităţile publice de la care aceştia provin.

    ART. 7
    (1) Ministerul Afacerilor Interne, cu sprijinul Autorităţii Electorale Permanente, organizează, în termen de cel mult 3 zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, instruirea prefecţilor şi a subprefecţilor cu privire la organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei.
    (2) Prefecţii stabilesc graficul de distribuire a buletinelor de vot, precum şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei.
    (3) Ministerul Afacerilor Interne şi Autoritatea Electorală Permanentă acordă sprijin de specialitate prefecţilor şi primarilor, în vederea realizării la termen şi în condiţii corespunzătoare a sarcinilor ce le revin în organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei.

    ART. 8
    (1) Autoritatea Electorală Permanentă asigură sediul pentru Biroul Electoral Central.
    (2) Autoritatea Electorală Permanentă asigură dotarea tehnică şi materială a Biroului Electoral Central.
    (3) Ministerul Afacerilor Interne asigură mijloacele de transport necesare bunei desfăşurări a activităţii Biroului Electoral Central.
    (4) Prefecţii, împreună cu preşedinţii consiliilor judeţene, respectiv primarul general al municipiului Bucureşti, asigură sediile şi dotarea tehnico-materială ale birourilor electorale de circumscripţie, respectiv sediul şi dotarea tehnico-materială ale biroului electoral de circumscripţie a municipiului Bucureşti.
    (5) Primarii sectoarelor municipiului Bucureşti, împreună cu prefectul municipiului Bucureşti, asigură sediile şi dotarea tehnico-materială ale oficiilor electorale.
    (6) Ministerul Afacerilor Externe asigură sediul şi dotarea tehnico-materială ale biroului electoral pentru secţiile de votare din afara ţării.
    (7) Sediile şi dotarea tehnico-materială ale birourilor electorale ale secţiilor de votare se asigură de către primari împreună cu prefecţii.
    (8) Pentru dotarea tehnico-materială a birourilor electorale de circumscripţie, a oficiilor electorale şi a birourilor electorale ale secţiilor de votare sunt utilizate bunurile aparţinând autorităţilor administraţiei publice prevăzute la alin. (2) şi alin. (4)-(6).
    (9) Pentru dotarea tehnico-materială a birourilor electorale ale secţiilor de votare, primarii utilizează bunurile recuperate de la scrutinele anterioare şi aflate în stare de funcţionare.
    (10) În cazurile în care bunurile necesare amenajării şi dotării tehnico-materiale corespunzătoare a secţiilor de votare nu se pot recupera, se achiziţionează unele noi de către instituţiile prefectului, în limita fondurilor alocate, conform standardelor stabilite de Autoritatea Electorală Permanentă, în condiţiile legii.

    ART. 9
    (1) Ministerul Afacerilor Externe asigură sprijinul logistic necesar pentru pregătirea şi organizarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei în străinătate.
    (2) Ministerul Afacerilor Externe ia măsuri pentru identificarea de spaţii pentru sediile secţiilor de votare din străinătate, precum şi pentru obţinerea acordului autorităţilor din statele străine pentru organizarea acestora pe teritoriul lor.
    (3) Ministerul Afacerilor Externe asigură serviciile de comunicaţii de voce şi date, necesare birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate.
    (4) Ministerul Afacerilor Externe şi Autoritatea Electorală Permanentă iau măsuri pentru informarea cetăţenilor români cu drept de vot cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate privind modalitatea de exercitare a dreptului de vot.
    (5) Ministerul Afacerilor Externe comunică Ministerului Afacerilor Interne, în timp util, necesarul de buletine de vot şi timbre autocolante care sunt folosite la secţiile de votare din străinătate.
    (6) Paza secţiilor de votare din străinătate se asigură cu luarea în considerare a condiţiilor specifice de organizare a procesului de votare din străinătate, potrivit prevederilor art. III alin. (8) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 86/2018.

    ART. 10
    Autoritatea Electorală Permanentă ia măsuri pentru informarea şi/sau instruirea membrilor birourilor electorale şi a celorlalţi participanţi la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei.

    ART. 11
    (1) Comisiile tehnice judeţene pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei şi Comisia tehnică a municipiului Bucureşti pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei informează săptămânal Comisia tehnică centrală pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei în legătură cu stadiul pregătirii şi organizării scrutinului.
    (2) Comisia tehnică centrală pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei informează săptămânal Guvernul în legătură cu stadiul îndeplinirii acţiunilor privind pregătirea şi organizarea scrutinului.

    ART. 12
    (1) Se aprobă bugetul necesar pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, în cuantumul prevăzut în anexa nr. 3.
    (2) Pentru efectuarea cheltuielilor necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei se suplimentează bugetul Ministerului Afacerilor Interne, al Autorităţii Electorale Permanente, al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, al Ministerului Afacerilor Externe, precum şi al Secretariatului General al Guvernului, pentru Institutul Naţional de Statistică, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, potrivit prevederilor anexei nr. 3.
    (3) Ministerul Afacerilor Interne repartizează instituţiilor prefectului sumele necesare pentru activităţile acestora legate de pregătirea, organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei.

    ART. 13
    (1) Sumele alocate Ministerului Afacerilor Interne, Autorităţii Electorale Permanente, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Secretariatului General al Guvernului, pentru Institutul Naţional de Statistică, şi Ministerului Afacerilor Externe în condiţiile art. 12 alin. (2) din prezenta hotărâre şi rămase neutilizate se restituie în vederea reîntregirii Fondului de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, până la data de 10 decembrie 2018.
    (2) Ordonatorii de credite răspund de modul de utilizare a sumelor alocate prin prezenta hotărâre, în conformitate cu dispoziţiile legale.

    ART. 14
    Sumele alocate Ministerului Afacerilor Interne, pentru instituţiile prefectului, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru desfăşurarea referendumului naţional privind revizuirea Constituţiei se virează cu această destinaţie în bugetul fiecărei instituţii a prefectului, iar decontarea cheltuielilor respective este efectuată cu respectarea prevederilor legale.

    ART. 15
    Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice, la propunerea ordonatorilor principali de credite, să introducă modificările ce decurg din aplicarea prevederilor prezentei hotărâri în structura bugetului de stat pe anul 2018 şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Afacerilor Interne, al Autorităţii Electorale Permanente, al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, al Secretariatului General al Guvernului pentru Institutul Naţional de Statistică şi al Ministerului Afacerilor Externe.

    ART. 16
    (1) Preşedintele biroului electoral al secţiei de votare primeşte indemnizaţia prevăzută de art. X alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 86/2018, de 10%, respectiv de 20% din salariul de bază minim brut pe ţară pentru fiecare zi de activitate, dar nu mai mult de 5 zile.
    (2) Membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare primesc indemnizaţia prevăzută de art. X alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 86/2018, de 5%, respectiv 20% din salariul de bază minim brut pe ţară, pentru fiecare zi de activitate, dar nu mai mult de 3 zile.
    (3) Instituţiile prefectului asigură pentru membrii birourilor electorale de circumscripţie, ai oficiilor electorale şi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, personalul tehnic auxiliar al acestora, statisticienii şi personalul structurilor Ministerului Afacerilor Interne care duce la îndeplinire măsuri de menţinere şi asigurare a ordinii şi liniştii publice sau care este în misiune de pază la birourile electorale de circumscripţie, oficiile electorale şi la birourile electorale ale secţiilor de votare o indemnizaţie pentru cheltuieli de protocol în valoare de 10 lei de persoană în zilele de 6 şi 7 octombrie 2018.
    (4) Ministerul Afacerilor Interne asigură gustări, apă, răcoritoare şi cafea pentru Biroul Electoral Central, în limita sumei de 10 lei pentru fiecare zi de activitate, pentru fiecare membru şi persoană care face parte din aparatul tehnic auxiliar al acestuia, cheltuielile aferente fiind suportate din bugetul Autorităţii Electorale Permanente, în limita sumelor prevăzute în anexa nr. 3.
    (5) Ministerul Afacerilor Externe asigură pentru membrii biroului electoral pentru secţiile de votare din afara ţării, ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate, personalul tehnic auxiliar al acestora, statisticienii şi personalul structurilor Ministerului Afacerilor Interne care este în misiune de pază la biroul electoral pentru secţiile de votare din afara ţării, o indemnizaţie pentru cheltuieli de protocol în valoare de 10 lei de persoană în zilele de 6 şi 7 octombrie 2018.

    ART. 17
    În termen de 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a rezultatului referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, autorităţile administraţiei publice implicate în organizarea şi desfăşurarea procesului electoral, comunică Autorităţii Electorale Permanente situaţia sumelor alocate şi a cheltuielilor efectuate, separat pe cheltuieli de personal, cheltuieli cu bunuri şi servicii şi cheltuieli cu activele nefinanciare.

    ART. 18
    Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ
                    Contrasemnează:
                    Ministrul afacerilor interne,
                    Carmen Daniela Dan
                    p. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente,
                    Vajda Zsombor
                    Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice,
                    Paul Stănescu
                    Secretarul general al Guvernului,
                    Andreea-Ioana Lambru
                    Ministrul afacerilor externe,
                    Teodor-Viorel Meleşcanu
                    Ministrul sănătăţii,
                    Sorina Pintea
                    Ministrul finanţelor publice,
                    Eugen Orlando Teodorovici

    Bucureşti, 18 septembrie 2018.
    Nr. 744.
    ANEXA 1

    COMPONENŢA
    Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei
    Preşedinte: ministrul afacerilor interne
    Membri:
    - secretar de stat pentru ordine publică din Ministerul Afacerilor Interne;
    – secretar de stat pentru relaţia cu instituţiile prefectului din Ministerul Afacerilor Interne;
    a) reprezentanţi, la nivel de secretar de stat/subsecretar de stat sau secretar general, ai:
    - Secretariatului General al Guvernului;
    – Ministerului Afacerilor Externe;
    – Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice;
    – Ministerului Finanţelor Publice;
    – Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale;
    – Ministerului Educaţiei Naţionale;
    – Ministerului Sănătăţii;
    – Autorităţii Electorale Permanente;
    – Institutului Naţional de Statistică;
    – Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale;
    – Serviciului de Telecomunicaţii Speciale

    b) reprezentanţi ai:
    - Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES;
    – Societăţii Române de Televiziune;
    – Societăţii Române de Radiodifuziune.

    c) reprezentanţi ai societăţilor de distribuţie şi furnizare a energiei electrice.

    NOTĂ:
    Lucrările de secretariat tehnic ale Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei sunt asigurate de Ministerul Afacerilor Interne.


    ANEXA 2

    COMPONENŢA
    Comisiei tehnice judeţene pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei şi
     a Comisiei tehnice a municipiului Bucureşti pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional
    pentru revizuirea Constituţiei
    – prefectul judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti;
    – subprefectul;
    – secretarul judeţului, respectiv secretarul general al municipiului Bucureşti;
    – directorul executiv al direcţiei regionale/judeţene de statistică;
    – directorul general al direcţiei regionale a finanţelor publice/şeful administraţiei judeţene a finanţelor publice, după caz;
    – inspectorul-şef al inspectoratului judeţean de poliţie, respectiv directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti;
    – inspectorul-şef al inspectoratului pentru situaţii de urgenţă judeţean, respectiv inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti;
    – şeful structurii judeţene de administrare a bazelor de date de evidenţă a persoanelor, respectiv a municipiului Bucureşti;
    – şeful serviciului public comunitar judeţean de evidenţă a persoanelor;
    – inspectorul-şef al inspectoratului de jandarmi judeţean, respectiv directorul general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti;
    – inspectorul general al inspectoratului şcolar judeţean, respectiv al municipiului Bucureşti;
    – directorul direcţiei de sănătate publică a judeţului, respectiv al Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti;
    – reprezentantul teritorial al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale;
    – reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente;
    – reprezentanţi teritoriali ai societăţilor de distribuţie şi furnizare a energiei electrice;
    – corespondentul teritorial al Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES.
    NOTĂ:
    Lucrările de secretariat tehnic ale Comisiei tehnice judeţene şi ale Comisiei tehnice a municipiului Bucureşti sunt asigurate de personalul din cadrul instituţiei prefectului.


    ANEXA 3

    BUGETUL ŞI STRUCTURA
    cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei
    - mii lei -

┌───────────────┬───────┬──────────────────────────────┬───────┐
│ │ │Cheltuieli │ │
│ │ ├────────┬────────┬────────────┤ │
│INSTITUŢIA │Capitol│ │Bunuri │Active │TOTAL │
│ │ │Personal│şi │nefinanciare│ │
│ │ │ │servicii│ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│I. Ministerul │ │ │ │ │ │
│Afacerilor │ │70.633 │63.893 │- │134.526│
│Interne │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│1. Instituţiile│51.01 │ │ │ │ │
│Prefectului │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│TOTAL CAP. │51.01 │60.633 │12.438 │- │73.071 │
│51.01 │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│TOTAL CAP. │61.01 │10.000 │51.455 │- │61.455 │
│61.01 │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│II. │ │ │ │ │ │
│Secretariatul │51.01 │15 │1.725 │ │1.740 │
│General al │ │ │ │ │ │
│Guvernului │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│- Institutul │ │ │ │ │ │
│Naţional de │51.01 │15 │1.725 │- │1.740 │
│Statistică │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│1. Aparat │51.01 │5 │99 │- │104 │
│propriu │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│2. Direcţiile │ │ │ │ │ │
│teritoriale de │51.01 │10 │1.626 │- │1.636 │
│statistică │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│III. │ │ │ │ │ │
│Autoritatea │51.01 │449 │3.776 │27 │4.252 │
│Electorală │ │ │ │ │ │
│Permanentă │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│1. Aparat │51.01 │- │3.583 │- │3.583 │
│propriu │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│2. Biroul │ │ │ │ │ │
│Electoral │51.01 │449 │193 │27 │669 │
│Central │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│IV. Ministerul │ │ │ │ │ │
│Afacerilor │51.01 │6.600 │9.000 │500 │16.100 │
│Externe │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│V. Serviciul de│ │ │ │ │ │
│Telecomunicaţii│61.01 │1.871 │1.723 │3.500 │7.094 │
│Speciale │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────┼────────┼────────┼────────────┼───────┤
│TOTAL GENERAL │ │79.568 │80.117 │4.027 │163.712│
└───────────────┴───────┴────────┴────────┴────────────┴───────┘


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016