Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 690 din 6 noiembrie 1997  privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 690 din 6 noiembrie 1997 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 309 din 13 noiembrie 1997
    Guvernul României hotărăşte:
    ART. 1
    Denumirea ministerului este Ministerul Educaţiei Naţionale.

    ART. 2
    Ministerul Educaţiei Naţionale este organul administraţiei publice centrale de specialitate care aplica strategia dezvoltării şi politica Guvernului în domeniul învăţământului şi cercetării ştiinţifice universitare.

    ART. 3
    (1) Ministerul Educaţiei Naţionale conduce sistemul naţional de învăţământ, exercitând atribuţiile stabilite prin Legea învăţământului nr. 84/1995, republicată, cu modificările ulterioare, şi prin Legea privind Statutul personalului didactic nr. 128/1997.
    (2) În fiecare judeţ şi în municipiul Bucureşti sunt organizate, ca servicii publice descentralizate ale ministerului, inspectorate şcolare, cu structura aprobată prin ordin al ministrului educaţiei naţionale. Inspectorii şcolari generali au calitatea de ordonatori secundari de credite. Inspectoratele şcolare judeţene şi Inspectoratul Municipiului Bucureşti au în subordine unităţi de învăţământ preuniversitar, unităţi conexe acestuia şi unităţi pentru activitatea extraşcolară.

    ART. 4
    Ministerul Educaţiei Naţionale, pe lângă atribuţiile cuprinse în art. 3, îndeplineşte şi orice alte atribuţii stabilite prin acte normative pentru domeniul sau de activitate.

    ART. 5
    (1) În structura organizatorică a Ministerului Educaţiei Naţionale funcţionează direcţii generale, direcţii, servicii şi birouri.
    (2) Structura organizatorică a Ministerului Educaţiei Naţionale este prevăzută în anexa nr. 1. În cadrul acesteia, prin ordin al ministrului educaţiei naţionale, pot fi organizate numai servicii şi birouri.
    (3) Ministerul Educaţiei Naţionale va constitui structuri organizatorice necesare realizării reformei învăţământului, în conformitate cu Programul de guvernare, cu obligaţiile asumate prin acorduri cu organismele internaţionale şi prin programele pentru integrare europeană.

    ART. 6
    (1) Pentru exercitarea atribuţiilor sale, Ministerul Educaţiei Naţionale se sprijină pe următoarele organisme consultative de nivel naţional, alcătuite - în temeiul art. 140 din Legea învăţământului nr. 84/1995, republicată, cu modificările ulterioare, pe criterii de prestigiu profesional şi moral:
    - Consiliul Naţional pentru Reforma Învăţământului;
    – Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare;
    – Consiliul Naţional de Finanţare a Învăţământului Superior;
    – Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior;
    – Consiliul Naţional al Bibliotecilor;
    – Consiliul Naţional al Rectorilor;
    – Consiliul Naţional pentru Formare şi Educaţie Continua.

    (2) Componenta acestor consilii este stabilită prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.
    (3) Atribuţiile consiliilor naţionale sunt stabilite prin regulamente de organizare şi funcţionare, aprobate prin ordin al ministrului educaţiei naţionale, conform reglementărilor legale.
    (4) Consiliile naţionale au câte un secretariat propriu, format din 1-3 persoane încadrate în minister, care ajuta la elaborarea lucrărilor. Fiecare consiliu naţional poate folosi în activitatea sa un corp de experţi, remunerat din fondurile programelor de dezvoltare a învăţământului şi/sau din fondurile bugetare şi extrabugetare.
    (5) Activitatea consiliilor naţionale este coordonata de ministrul educaţiei naţionale sau de un secretar de stat, desemnat de acesta.
    (6) Membrii consiliilor naţionale, precum şi alţi specialişti colaboratori ai acestora, din afară ministerului, pot fi remuneraţi în condiţiile legii.

    ART. 7
    (1) Numărul maxim de posturi în structura organizatorică a Ministerului Educaţiei Naţionale este de 285, exclusiv demnitarii.
    (2) Întreaga activitate a Ministerului Educaţiei Naţionale este condusă de către ministru, care are calitatea de ordonator principal de credite. Acesta reprezintă ministerul în raporturile cu celelalte ministere, cu alte autorităţi publice şi organizaţii, precum şi cu persoane juridice şi fizice din ţara şi din străinătate.
    (3) Pe lângă ministru funcţionează Colegiul ministerului, cu rol consultativ, numit prin ordinul ministrului educaţiei naţionale.
    (4) Atribuţiile şi sarcinile secretarilor de stat şi ale secretarului general sunt stabilite prin ordin al ministrului educaţiei naţionale. Funcţia de secretar general este asimilată, din punct de vedere al salarizarii, celei de director general.
    (5) Structura organizatorică pe compartimente, atribuţiile şi sarcinile aparatului propriu al ministerului sunt aprobate prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.

    ART. 8
    Din taxele de la studenţii şi cursanţii străini - în baza art. 92 alin. (4) din Legea învăţământului nr. 84/1995, republicată, cu modificările ulterioare - se constituie un fond, la dispoziţia ministrului educaţiei naţionale, având un cuantum de cel mult 5% din încasările în valută, pentru situaţii speciale şi neprevăzute.

    ART. 9
    (1) Instituţiile şi unităţile din subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale sunt prevăzute înanexa nr. 2.
    (2) Structura organizatorică a instituţiilor şi unităţilor din subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale este aprobată prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.
    (3) Normativele de personal şi criteriile de constituire a compartimentelor pentru unităţile şi instituţiile publice subordonate, finanţate de la bugetul de stat, precum şi atribuţiile acestora sunt stabilite prin ordin al ministrului educaţiei naţionale, în baza Legii învăţământului nr. 84/1995, republicată, cu modificările ulterioare, şi a celorlalte reglementări legale.

    ART. 10
    (1) Inspectoratele şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti asigura activitatea de distribuire a manualelor şcolare către unităţile de învăţământ din subordine, ca activitate extrabugetara, prin contabilitate distinctă.
    (2) Veniturile înregistrate din activitatea extrabugetara, prevăzute la alin. (1), pot fi obţinute de la agenţii economici care şi-au asumat obligaţia editării, tipăririi şi difuzării manualelor şcolare sau pot fi virate direct de către Ministerul Educaţiei Naţionale în cazul în care, prin contractul cu aceşti agenţi economici, s-au prevăzut reţinerea şi virarea de către Ministerul Educaţiei Naţionale a sumelor aferente difuzării manualelor şcolare de la inspectoratele şcolare la unităţile de învăţământ.
    (3) Cheltuielile activităţii extrabugetare, menţionate la alin. (2), constau în: cheltuieli de transport, manipulare şi depozitare, precum şi pentru dotarea cu bunuri de natura obiectelor de inventar sau a mijloacelor fixe, strict necesare desfăşurării acestei activităţi.
    (4) Dispoziţiile existente în cont la finele anului se reportează şi se utilizează în anul următor pentru destinatiile prevăzute la alin. (3).

    ART. 11
    În exercitarea atribuţiilor sale, ministrul educaţiei naţionale emite ordine şi instrucţiuni.

    ART. 12
    Ministerul Educaţiei Naţionale va utiliza un parc auto propriu atât pentru aparatul central, cat şi pentru instituţiile şi unităţile subordonate, potrivit legii. De asemenea, Ministerul Educaţiei Naţionale va prelua, în condiţiile negociate în acorduri, parcul auto aflat în prezent în dotarea structurilor de reforma care aplica programele educaţionale sprijinite prin împrumuturi externe.

    ART. 13
    Personalul care trece din instituţiile şi unităţile de învăţământ în aparatul propriu al Ministerului Educaţiei Naţionale sau în serviciile publice descentralizate ale acestuia beneficiază de rezervarea postului didactic la instituţia sau la unitatea de unde provine.

    ART. 14
    Ministerul Educaţiei Naţionale este abilitat sa stabilească măsurile tranzitorii care decurg ca urmare a noii sale denumiri (ştampile, firme, acte de studii etc.).

    ART. 15
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 16
    Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abroga Hotărârea Guvernului nr. 458/1994 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Învăţământului, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 148 din 15 iulie 1996, precum şi orice alte dispoziţii contrare.



                     PRIM-MINISTRU
                         VICTOR CIORBEA
                    Contrasemnează:
                    Ministrul educaţiei naţionale,
                    Virgil Petrescu
                    Ministru de stat,
                    ministrul finanţelor,
                    Mircea Ciumara
                    p. Ministrul muncii şi
                    protecţiei sociale,
                    Norica Nicolai,
                    secretar de stat

    ANEXA 1


                                                 MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

                                                                                         Numărul maxim de posturi = 285
                                                                                             (exclusiv demnitarii)
    ┌- - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - --┐
    | ┌───────────────┐ ┌─────────-┐|
    | │ CONSILII │──────────────────────────┐ ┌────────────────────────+CONTENCIOS│|
    | │ NATIONALE │ │ │ └─────────-┘|
    | └───────────────┘ ┌──┴──────┴──┐ |
    | │ MINISTRU ├─────────────────────────────────|─────────-┬──────--┐
    | ┌───────────────┐ └──┬───┬──┬──┘ ┌─────────-┐| │ │
    | │ CORPUL │ │ │ │ │ DIRECŢIA │| │ │
    | │ CONSILIERILOR │──────────────────────────┘ │ └────────────────────────┤ RELAŢII │| │ │
    | └───────────────┘ │ │ PUBLICE │| │ │
    | │ └─────────-┘| │ │
    | ┌───────────────────────────-┴──┬────────────────────────-┐ | │ │
    | ┌───┴───-┐ ┌───┴───-┐ ┌───┴───-┐ | │ │
    | │SECRETAR│ │SECRETAR│ │SECRETAR│ | │ │
    | │DE STAT │ │DE STAT │ │DE STAT │ | │ ┌─────+───-┐
    | └───┬────┘ └───┬────┘ └───┬────┘ | │ │ SECRETAR │
    └ - - - - - - - - -│- - - - - -- - - - - - - - - - │ - - - - - - -- - - - - -+- - - - --┘ │ │ GENERAL │
                        │──────────────────────────────-┼─────────────────────────┼─────────────────────┼──└─────────-┘
                        └──────────────┐ └─────────┐ └──────-┐ └────────────-┐
          ┌───────────────────────────┐│ ┌─────────────────────-┐│ ┌────────────────────┐│ ┌───────────────────────┐│
          │ STRUCTURI ALE ││ │ PROGRAME BANCA ││ │DIRECŢIA FACILITĂŢI ││ │DIRECŢIA INFORMATIZAREA││
          │ PROIECTULUI DE REFORMA*) ├┤ │ MONDIALĂ*) ├┤ │ EDUCAŢIONALE ├┤ │ ÎNVĂŢĂMÂNTULUI ├┤
          └───────────────────────────┘│ └─────────────────────-┘│ └────────────────────┘│ └───────────────────────┘│
          ┌───────────────────────────┐│ ┌─────────────────────-┐│ ┌────────────────────┐│ ┌───────────────────────┐│
    ┌─────┤ DIRECŢIA GENERALĂ ││ │ DIRECŢIA GENERALĂ ││ │ DIRECŢIA GENERALĂ ││ │ DIRECŢIA GENERALĂ ││
    │ │ ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR ├┼┬-┤ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR ŞI││┌┤ ÎNVĂŢĂMÂNT PENTRU ├┤┌-┤RELAŢII INTERNAŢIONALE ├┤
    │ └───────────────────────────┘││ │CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ ├┤││MINORITĂŢI NAŢIONALE│││ │ŞI INTEGRARE EUROPEANĂ ││
    │ ┌───────────────────────────┐││ │ UNIVERSITARĂ │││└────────────────────┘││ └───────────────────────┘│
    │ ┌───+DIRECŢIA GENERALĂ PROGNOZE,│││ └─────────────────────-┘││┌────────────────────┐││ ┌───────────────────────┐│
    │ │ │ PROIECTARE, EVALUARE ├┤│ ┌─────────────────────-┐│││ DIRECŢIA │││ │ DIRECŢIA GENERALĂ ││
    │ │ └───────────────────────────┘││ │ PROGRAME PHARE*) ├┤││ ADMINISTRATIVA ├┤│ │ DE FINANŢE ├┤
    │ │ ┌───────────────────────────┐││ └─────────────────────-┘││└────────────────────┘││ └───────────────────────┘│
    │ │ ┌-┤ DIRECŢIA GENERALĂ │││ ┌─────────────────────-┐││┌────────────────────┐││ ┌───────────────────────┐│
    │ │ │ │ RESURSE UMANE ├┘│┌┤ DIRECŢIA GENERALĂ ││││DIRECŢIA RECONVERSIE│││┌┤ DIRECŢIA GENERALĂ ││
    │ │ │ └───────────────────────────┘ │││ A PATRIMONIULUI ├┤││ ŞI INTEGRARE ├┘│││ DE CONTROL ├┘
    │ │ │ ││└─────────────────────-┘│││ PROFESIONALĂ │ ││└───────────────────────┘
    │ │ │ ││┌─────────────────────-┐││└────────────────────┘ ││
    │ │ │ │││ PROGRAM REABILITARE │││ ││
    │ │ │ │││ ŞCOLI*) ├┘│ ││
    │ │ │ ││└─────────────────────-┘ │ ││
    │ │ │ ┌───────────────────────────┐ ││┌─────────────────────-┐ │┌────────────────────┐ ││┌───────────────────────┐
    ├-┼-┼-┤ DIRECŢIA ÎNVĂŢĂMÂNT │ ├├┤ DIRECŢIA STRATEGIE │ ││DIRECŢIA ÎNVĂŢĂMÂNT │ │││ DIRECŢIA STRUCTURI │
    │ │ │ │ PREŞCOLAR ŞI OBLIGATORIU │ │││ ŞI REFORMĂ │ ├┤ÎN LIMBA GERMANĂ ŞI │ ├├┤ PROGRAME │
    │ │ │ └───────────────────────────┘ ││└─────────────────────-┘ ││ ÎN ALTE LIMBI │ ││└───────────────────────┘
    │ │ │ ┌───────────────────────────┐ ││┌─────────────────────-┐ │└────────────────────┘ ││┌───────────────────────┐
    ├-┼-┼-┤DIRECŢIA ÎNVĂŢĂMÂNT LICEAL │ └┼┤ DIRECŢIA MANAGEMENT │ │┌────────────────────┐ │││ DIRECŢIA RELAŢII │
    │ │ │ └───────────────────────────┘ ││ UNIVERSITAR │ └┤DIRECŢIA ÎNVĂŢĂMÂNT │ ├├┤ INTERNAŢIONALE │
    │ │ │ ┌───────────────────────────┐ │└─────────────────────-┘ │ ÎN LIMBA MAGHIARĂ │ ││└───────────────────────┘
    └-┼-┼-┤ DIRECŢIA ÎNVĂŢĂMÂNT │ │ └────────────────────┘ ││┌───────────────────────┐
      │ │ │ PROFESIONAL ŞI POSTLICEAL │ │┌─────────────────────-┐ │││ DIRECŢIA ÎNVĂŢĂMÂNT │
      │ │ └───────────────────────────┘ ├┤ DIRECŢIA BIBLIOTECI │ └├┤ PENTRU ROMÂNII DIN │
      │ │ ┌───────────────────────────┐ │└─────────────────────-┘ ││ AFARA TARII │
      ├-┼-┤ DIRECŢIA PROGNOZE ŞI │ │┌─────────────────────-┐ │└───────────────────────┘
      │ │ │ PROIECTARE │ └┤ DIRECŢIA TEHNICĂ │ │┌───────────────────────┐
      │ │ └───────────────────────────┘ └─────────────────────-┘ ││ DIRECŢIA CONTROL │
      │ │ ┌───────────────────────────┐ ├┤ ORGANIZATORIC ŞI │
      └-┼-┤ DIRECŢIA EVALUARE │ ││ ADMINISTRATIV │
        │ └───────────────────────────┘ │└───────────────────────┘
        │ ┌───────────────────────────┐ │┌───────────────────────┐
        │ │ DIRECŢIA MANAGEMENT │ └┤ DIRECŢIA DE │
        ├-┤ EDUCAŢIONAL ŞI │ │ CONTROL FINANCIAR │
        │ │ ADMINISTRATIV │ └───────────────────────┘
        │ └───────────────────────────┘
        │ ┌───────────────────────────┐
        └-┤ DIRECŢIA FORMAREA │
          │ FORMATORILOR │
          └───────────────────────────┘

    ----------------------


──────────
*) La nivel de direcţie.──────────

    ANEXA 2

    INSTITUŢIILE ŞI UNITĂŢILE
    care funcţionează în subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale

┌────┬───────────────────┬─────────────┐
│Nr. │Denumirea unităţii │Sursa de │
│crt.│ │finanţare │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │A. Instituţii de │ │
│ │învăţământ şi alte │ │
│ │unităţi subordonate│ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │I. Inspectoratele │ │
│ │şcolare judeţene şi│ │
│ │Inspectoratul │ │
│ │Şcolar al │ │
│ │Municipiului │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- servicii publice │ │
│ │descentralizate ale│ │
│ │Ministerului │ │
│ │Educaţiei │ │
│ │Naţionale, în │Bugetul de │
│ │subordinea cărora │stat │
│ │funcţionează │ │
│ │unităţile de │ │
│ │învăţământ │ │
│ │preuniversitar │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │II. Instituţiile de│ │
│ │învăţământ superior│ │
│ │de stat: │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│1. │"Politehnica" din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │ │
│2. │Tehnică de │Bugetul de │
│ │Construcţii din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Institutul de │ │
│3. │Arhitectură "Ion │Bugetul de │
│ │Mincu" din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│4. │Universitatea din │Bugetul de │
│ │Bucureşti │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│ │Ştiinţe Agronomice │Bugetul de │
│5. │şi Medicină │stat │
│ │Veterinară din │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Academia de Studii │Bugetul de │
│6. │Economice din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│ │Medicină şi │Bugetul de │
│7. │Farmacie "Carol │stat │
│ │Davila" din │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Academia Naţională │ │
│8. │de Educaţie Fizică │Bugetul de │
│ │şi Sport din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │Bugetul de │
│9. │Muzică din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│10. │Universitatea de │Bugetul de │
│ │Arte din Bucureşti │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│ │Artă Teatrală şi │ │
│11. │Cinematografică │Bugetul de │
│ │"Ion Luca │stat │
│ │Caragiale" din │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Şcoala Naţională de│ │
│12. │Studii Politice şi │Bugetul de │
│ │Administrative din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│13. │Tehnică din │stat │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│14. │"Babeş-Bolyai" din │stat │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│ │Ştiinţe Agricole şi│Bugetul de │
│15. │de Medicină │stat │
│ │Veterinară din │ │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│ │Medicină şi │Bugetul de │
│16. │Farmacie "Iuliu │stat │
│ │Haţieganu" din │ │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Academia de Arte │ │
│17. │Vizuale "Ioan │Bugetul de │
│ │Andreescu" din │stat │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Academia de Muzică │Bugetul de │
│18. │"Gheorghe Dima" din│stat │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│19. │Tehnică "Gheorghe │stat │
│ │Asachi" din Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │ │
│ │Agronomică şi de │Bugetul de │
│20. │Medicină Veterinară│stat │
│ │"Ion Ionescu de la │ │
│ │Brad" din Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│21. │"Alexandru Ioan │stat │
│ │Cuza" din Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│22. │Medicină şi │Bugetul de │
│ │Farmacie "Grigore │stat │
│ │T. Popa" din Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │Bugetul de │
│23. │Arte "George │stat │
│ │Enescu" din Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│24. │"Politehnica" din │stat │
│ │Timişoara │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│25. │Universitatea de │Bugetul de │
│ │Vest din Timişoara │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│ │Ştiinţe Agricole şi│ │
│26. │de Medicină │Bugetul de │
│ │Veterinară a │stat │
│ │Banatului din │ │
│ │Timişoara │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│27. │Medicină şi │Bugetul de │
│ │Farmacie din │stat │
│ │Timişoara │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│28. │"Petru Maior" din │stat │
│ │Târgu Mureş │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea de │ │
│29. │Medicină şi │Bugetul de │
│ │Farmacie din Târgu │stat │
│ │Mureş │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Academia de Artă │Bugetul de │
│30. │Teatrală din Târgu │stat │
│ │Mureş │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea "1 │Bugetul de │
│31. │Decembrie 1918" din│stat │
│ │Alba-Iulia │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│32. │"Aurel Vlaicu" din │stat │
│ │Arad │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│33. │Universitatea de │Bugetul de │
│ │Nord din Baia Mare │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│34. │Universitatea din │Bugetul de │
│ │Bacău │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│35. │"Transilvania" din │stat │
│ │Braşov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│36. │"Ovidius" din │stat │
│ │Constanţa │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Institutul de │Bugetul de │
│37. │Marină Civilă din │stat │
│ │Constanţa │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│38. │Universitatea din │Bugetul de │
│ │Craiova │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│39. │"Dunărea de Jos" │stat │
│ │din Galaţi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│40. │Universitatea din │Bugetul de │
│ │Piteşti │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│41. │Universitatea din │Bugetul de │
│ │Oradea │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│42. │Universitatea din │Bugetul de │
│ │Petroşani │stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│43. │"Petrol-Gaze" din │stat │
│ │Ploieşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│44. │"Eftimie Murgu" din│stat │
│ │Reşiţa │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│45. │"Lucian Blaga" din │stat │
│ │Sibiu │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│46. │"Ştefan cel Mare" │stat │
│ │din Suceava │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │Bugetul de │
│47. │"Valachia" din │stat │
│ │Târgovişte │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Universitatea │ │
│48. │"Constantin │Bugetul de │
│ │Brâncuşi" din Târgu│stat │
│ │Jiu │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │III. Institutul de │Bugetul de │
│ │Ştiinţe ale │stat │
│ │Educaţiei │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │IV. Biblioteci │Bugetul de │
│ │centrale │stat │
│ │universitare: │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Biblioteca Centrală│Bugetul de │
│1. │Universitară din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Biblioteca Centrală│Bugetul de │
│2. │Universitară "Mihai│stat │
│ │Eminescu" din Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Biblioteca Centrală│ │
│3. │Universitară │Bugetul de │
│ │"Lucian Blaga" din │stat │
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Biblioteca Centrală│Bugetul de │
│4. │Universitară din │stat │
│ │Timişoara │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │V. Biblioteca │ │
│ │Pedagogică │Bugetul de │
│ │Naţională "I.C. │stat │
│ │Petrescu" din │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │VI. Palatul │ │
│ │Naţional al │Bugetul de │
│ │Copiilor din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │VII. Institutul │ │
│ │Naţional Român de │Bugetul de │
│ │Tracologie din │stat │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │VIII. Centrul de │Bugetul de │
│ │Cercetări Biologice│stat │
│ │din Jibou │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │IX. Muzeul de │Venituri │
│ │Istorie Naturală │extrabugetare│
│ │"Grigore Antipa" │şi alocaţii │
│ │din Bucureşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │X. Corul Naţional │extrabugetare│
│ │de Cameră │şi alocaţii │
│ │"Madrigal" │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │XI. Casele de │extrabugetare│
│ │cultură │şi alocaţii │
│ │studenţeşti: │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│1. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Bucureşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│2. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Cluj-Napoca │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│3. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Iaşi │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│4. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Timişoara │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│5. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Craiova │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│6. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Braşov │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│7. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Galaţi │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│8. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Petroşani │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│9. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Târgu Mureş │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│10. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Ploieşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│11. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Piteşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│12. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Alba Iulia │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Casa de Cultură │extrabugetare│
│13. │Studenţească din │şi alocaţii │
│ │Sibiu │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │XII. Cluburi │ │
│ │sportive │ │
│ │studenţeşti: │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul "Sportul │extrabugetare│
│1. │Studenţesc" │şi alocaţii │
│ │Bucureşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Clubul Sportiv │Venituri │
│ │"Academia Naţională│extrabugetare│
│2. │de Educaţie Fizică │şi alocaţii │
│ │şi Sport" Bucureşti│de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│3. │"Universitatea" │şi alocaţii │
│ │Timişoara │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│4. │"Politehnica" Iaşi │şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│5. │"Universitatea" │şi alocaţii │
│ │Cluj-Napoca │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│6. │"Universitatea" │şi alocaţii │
│ │Craiova │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│7. │"Universitatea" │şi alocaţii │
│ │Galaţi │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│8. │"Universitatea" │şi alocaţii │
│ │Braşov │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│9. │"Ştiinţa" Bacău │şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│10. │"Ştiinţa" Petroşani│şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│11. │"Ştiinţa" Constanţa│şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│12. │"Ştiinţa" Baia Mare│şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│13. │Universitar Sibiu │şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│14. │Universitar │şi alocaţii │
│ │Ploieşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│15. │Universitar Târgu │şi alocaţii │
│ │Mureş │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│16. │Universitar Oradea │şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │ │Venituri │
│ │Clubul Sportiv │extrabugetare│
│17. │Universitar Piteşti│şi alocaţii │
│ │ │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Fotbal Club │ │
│18. │"Sportul │Venituri │
│ │Studenţesc" │extrabugetare│
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Fotbal Club │Venituri │
│19. │"Politehnica" │extrabugetare│
│ │Timişoara │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│20. │Fotbal Club │Venituri │
│ │"Politehnica" Iaşi │extrabugetare│
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Fotbal Club │Venituri │
│21. │"Universitatea" │extrabugetare│
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Fotbal Club │Venituri │
│22. │"Universitatea" │extrabugetare│
│ │Craiova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │XIII. Casele │ │
│ │universitarilor: │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Casa │Venituri │
│1. │Universitarilor din│extrabugetare│
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Casa │Venituri │
│2. │Universitarilor din│extrabugetare│
│ │Cluj-Napoca │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Casa │Venituri │
│3. │Universitarilor din│extrabugetare│
│ │Iaşi │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Casa │Venituri │
│4. │Universitarilor din│extrabugetare│
│ │Timişoara │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Casa │Venituri │
│5. │Universitarilor din│extrabugetare│
│ │Braşov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Casa │Venituri │
│6. │Universitarilor din│extrabugetare│
│ │Craiova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │XIV. Complexul │Venituri │
│ │Cultural-Sportiv │extrabugetare│
│ │Studenţesc "Tei" │şi alocaţii │
│ │Bucureşti │de la bugetul│
│ │ │de stat │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │XV. Regii autonome │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Editura Didactică │ │
│1. │şi Pedagogică - │ │
│ │R.A. │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │XVI. Centrul de │ │
│ │Pregătire, │ │
│ │Perfecţionare şi │Venituri │
│ │Conversie │extrabugetare│
│ │Profesională a │ │
│ │Adulţilor Bucureşti│ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │B. Alte unităţi │Educaţiei │
│ │finanţate prin │Naţionale │
│ │Ministerul │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Centrul European │Superior │
│1. │UNESCO pentru │(CEPES) │
│ │Învăţământul │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Comisia Naţională a│ │
│2. │României pentru │ │
│ │UNESCO │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│3. │Oficiul Român │ │
│ │TEMPUS │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │C. Numărul mediu de│ │
│ │personal în │435.846 │
│ │unităţile bugetare,│ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │din care: │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- unităţi de │434.749 │
│ │învăţământ │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- unităţi de │236 │
│ │cercetare │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- unităţi de │861 │
│ │cultură şi artă │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │D. Numărul mediu de│ │
│ │personal în │806 │
│ │unităţile │ │
│ │subvenţionate, │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │din care: │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- unităţi de │435 │
│ │învăţământ │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- unităţi de │117 │
│ │cultură │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │- unităţi de sport │254 │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │E. Numărul mediu de│ │
│ │personal la alte │ │
│ │unităţi finanţate │44 │
│ │prin Ministerul │ │
│ │Educaţiei Naţionale│ │
└────┴───────────────────┴─────────────┘


     ------------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016