┌────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────┐
│1.Exportator sau solicitant │ CERTIFICAT │
│ │ pentru carne de bovine adulte - masculi │
│ │ Numãrul │
│ │ Regulamentul (CE) nr. 433/2007 │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│2. Destinatar*1) │ 3. AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU AMELIORARE │
│ │ ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE/OFICIUL │
│ │ PENTRU AMELIORARE ŞI REPRODUCŢIE ÎN │
│ │ ZOOTEHNIE AL JUDEŢULUI......... │
└────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────┘
NOTE
A. Carnea trebuie sã fie descrisã în conformitate cu nomenclatura utilizatã
pentru restituirile la export.
┌──────────────────────────────┐
│4. Mijloace de transport*1) │B. Prezentul certificat se prezintã la biroul
│ │vamal în care se îndeplinesc formalitãţile
│ │vamale pentru export ori se depoziteazã într-un
│ │antrepozit vamal sau zonã liberã.
│ │C. Biroul vamal respectiv trimite prezentul
│ │certificat, dupã aplicarea vizei, agenţiei
│ │responsabile de plata restituirilor la
│ │export.
├─────────────────────────┬────┴─────────────────────────┬─────────────────────┐
│5. Marcajele, numerele*1)│6. Subpoziţia din Nomenclatura│7. Greutatea netã │
│şi numãrul de bucãţi, │combinatã │(kg)*3) │
│descrierea cãrnii │ │ │
│- cu organe comestibile │ │ │
│netranşate*2) │ │ │
│- fãrã organe comestibile│ │ │
│netranşate*2) │ │ │
├─────────────────────────┴──────────────────────────────┴─────────────────────┤
│8. Numãrul de bucãţi, în litere │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│9. Observaţii speciale │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│10. Declaraţia ANARZ/OARZ al judeţului...... │
│Subsemnatul, ....., declar cã aceastã carne descrisã anterior provine de la │
│bovine adulte mascule. │
│Mijloacele de identificare folosite: │
├────────────────────────────────────────────────┐ │
│11. VIZA VAMALĂ │ Locul: │
│Au fost îndeplinite formalitãţile vamale pentru │ │
│exportul ori depozitare în antrepozit vamal sau │ Data: │
│în zonã liberã pentru carnea menţionatã │ │
│anterior. │ │
│Tipul: │ │
│Numãrul: │ │
│Data: │ │
│(Semnãtura) (Ştampila) │(Semnãtura) (Ştampila) │
└────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────┘
─────────────────
*1) Facultativ.
*2) Se taie, dacã nu este cazul.
*3) Dupã ce se deduce greutatea fixã a organelor comestibile, în cazul în care acestea sunt ataşate de carcasã sau de sfertul posterior netranşat.
ANEXA 2
┌───────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│1.Exportator (Numele şi adresa │ CERTIFICAT │
│completã) │ de carne dezosatã sferturi posterioare │
│ │ de masculi adulţi din specia bovinã │
│ │ Numãrul Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007 │
└───────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│ 2. AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU AMELIORARE │
│ ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE/OFICIUL │
│ PENTRU AMELIORARE ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE│
│ AL JUDEŢULUI............... │
└──────────────────────────────────────────────┘
NOTE
B. Tipurile de carne trebuie descrise în conformitate cu nomenclatura
utilizatã pentru restituirile la export şi fiecare bucatã trebuie ambalatã
individual
C. Prezentul certificat trebuie prezentat, în scopul impozitãrii, la biroul
vamal la care se îndeplinesc formalitãţile vamale pentru fiecare export,
introducerea într-un antrepozit vamal sau în zona liberã.
D. Dupã fiecare impozitare parţialã, biroul vamal respectiv remite
prezentul certificat exportatorului sau reprezentantului acestuia şi îl
transmite organismului însãrcinat cu plata restituirilor la export, dupã ce
a fost impozitatã cantitatea totalã de carne.
┌───────────────────────────┐
│3. Mijlocul de transport │
│(menţiune facultativã) │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────┬──────────────────┐
│4. Numãrul de colete - │5. Subpoziţia din Nomenclatura│6. Greutatea netã │
│Descrierea cãrnii │ combinatã │ (kg) │
├───────────────────────────┴──────────────────────────────┴──────────────────┤
│7. Numerele şi datele certificatelor pentru carnea de masculi adulţi din │
│specia bovinã │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│8. Certificat al ANARZ/OARZ al judeţului ................ │
│Subsemnatul, ...., certific cã provenienţa cãrnii mai sus menţionate este din│
│sferturi posterioare │
│de mascuili adulţi din specia bovinã. │
│Parafe sau sigilii aplicate: Numãrul: Mãrcile: │
│Numerele de serie care figureazã pe ambalaj: │
│Locul: Data: Semnãtura: Ştampila: │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│9. SE COMPLETEAZĂ DE CĂTRE BIROUL VAMAL LA CARE SE ÎNDEPLINESC FORMALITĂŢILE │
│VAMALE DE EXPORT, DE INTRODUCERE ÎN ATREPOZIT VAMAL SAU DE INTRODUCERE ÎNTR-O│
│ZONĂ LIBERĂ. │
├────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────┤
│10. Cantitãţile de carne│11. Numãrul şi data documentului vamal şi, dacã este│
│ │ cazul, al declaraţiei de platã de intrare în │
│ │ depozitare, menţionatã la art. 4 alin. (1) din │
│ │ Regulamentul (CE) nr. 1.741/2006 │
│ │ │
│ │ Semnãtura şi ştampila biroului vamal │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────┘
A se vedea pe verso continuarea.
┌────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────────┐
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────┐
│1.Exportator (Numele şi adresa completã) │ CERTIFICAT │
│ │ de carne dezosatã sferturi ante-│
│ │ rioare de masculi adulţi din │
│ │ specia bovinã │
│ │ Numãrul │
│ │ Regulamentul (CE) nr. 1.359/2007│
└──────────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────┤
│2. AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU AME- │
│LIORARE ŞI REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEH- │
│NIE/OFICIUL PENTRU AMELIORARE ŞI │
│REPRODUCŢIE ÎN ZOOTEHNIE AL │
│JUDEŢULUI............. │
└──────────────────────────────────┘
NOTE
E. Tipurile de carne trebuie descrise în conformitate cu nomenclatura
utilizatã pentru restituirile la export şi fiecare bucatã trebuie ambalatã
individual
F. Prezentul certificat trebuie prezentat, în scopul impozitãrii, la biroul
vamal la care se îndeplinesc formalitãţile vamale pentru fiecare export,
introducerea într-un antrepozit vamal sau în zona liberã.
G. Dupã fiecare impozitare parţialã, biroul vamal respectiv remite
prezentul certificat exportatorului sau reprezentantului acestuia şi îl
transmite organismului însãrcinat cu plata restituirilor la export, dupã ce
a fost impozitatã cantitatea totalã de carne.
┌─────────────────────────────────────────┐
│3. Mijlocul de transport (menţiune │
│ facultativã) │
├─────────────────────────────────────────┼────────────────┬──────────────────┐
│4. Numãrul de colete - Descrierea cãrnii │ 5. Subpoziţia │ 6. Greutatea │
│ │ din Nomen- │ netã (kg) │
│ │ clatura │ │
│ │ combinatã │ │
├─────────────────────────────────────────┴────────────────┴──────────────────┤
│7. Numerele şi datele certificatelor pentru carnea de masculi adulţi din │
│ specia bovinã │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│8. Certificat al ANARZ/OARZ al judeţului ............. │
│Subsemnatul, ......, certific cã provenienţa cãrnii mai sus menţionate este │
│din sferturi posterioare de mascuili adulţi din specia bovinã. │
│Parafe sau sigilii aplicate: Numãrul: Mãrcile: │
│Numerele de serie care figureazã pe ambalaj: │
│ │
│Locul: Data: Semnãtura: Ştampila: │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│9. SE COMPLETEAZĂ DE CĂTRE BIROUL VAMAL LA CARE SE ÎNDEPLINESC FORMALITĂŢILE │
│ VAMALE DE EXPORT, DE INTRODUCERE ÎN ATREPOZIT VAMAL SAU DE INTRODUCERE │
│ ÎNTR-O ZONĂ LIBERĂ. │
├─────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┤
│10. Cantitãţile de carne │ 11. Numãrul şi data documentului vamal şi, │
│ │ dacã este cazul, al declaraţiei de platã de │
│ │ intrare în depozitare, menţionatã la art. 4 │
│ │ alin. (1) din Regulamentul (CE) nr. 1.741/2006│
│ │ Semnãtura şi ştampila biroului vamal │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────┘
A se vedea pe verso continuarea.
┌─────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────────┐
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
├─────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────────┤
│A. Disponibilã │ │
├─────────────────────────┤ │
│B. Impozitatã │ │
└─────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────────┘