Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 7 din 10 noiembrie 2004  LEGUME, PLANTE, RADACINI SI TUBERCULI, ALIMENTARE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 7 din 10 noiembrie 2004 LEGUME, PLANTE, RADACINI SI TUBERCULI, ALIMENTARE

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.115 bis din 27 noiembrie 2004
LEGUME, PLANTE, RĂDĂCINI ŞI TUBERCULI, ALIMENTARE

Note de Capitol
1. Capitolul nu cuprinde produsele furajere de la poziţia 12.14.
2. În cadrul poziţiilor 07.09; 07.10; 07.11 şi 07.12, prin termenul legume se înţelege şi ciupercile comestibile, trufele, maslinele, caperele, dovleceii, dovlecii, vinetele, porumbul dulce (Zea mays var. saccharata), ardeii din genul Capsicum sau Pimenta, mararul şi plantele comestibile, cum ar fi patrunjelul, asmatuiul, tarhonul, cresonul şi maghiranul (Majorana hortensis sau Origanum majorana).
3. Poziţia 07.12 cuprinde toate legumele şi zarzavaturile uscate ale speciilor clasificate la poziţiile de la 07.01 pana la 07.11, cu excepţia produselor:
a) legume cu pastaie, uscate, curatate de pastai (poziţia 07.13);
b) porumb dulce sub formele specificate la poziţiile de la 11.02 pana la 11.04;
c) fãina, gris, pudra, fulgi, granule şi aglomerate sub forma de pelete, de cartofi (poziţia 11.05);
d) fãina, gris şi pudra din legume cu pastaie, uscate, de la poziţia 07.13 (poziţia 11.06).
4. Ardeii din genul Capsicum sau Pimenta, uscati, macinati sau sfaramati sunt întotdeauna excluşi din acest Capitol (poziţia 09.04).

Nota complementara
1. Sunt considerate ca "pelete din fãina şi gris", în sensul codului tarifar 0714.10.10, peletele care, sfaramate şi apoi dispersate în apa, trec printr-o sita din plasa metalicã cu ochiuri de 2 mm, într-o proporţie de minimum 95% din greutate, raportatã la substanta uscata.





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬────┬──────┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM │ Taxa │
│ │ │supl│vamalã│
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼────┼──────┤
│ │07.01 │Cartofi, în stare proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0701.10.00│- Destinaţi insamantarii │ - │ 160 │
│ │0701.90 │- Altele: │ │ │
│ │0701.90.10│-- Destinaţi fabricãrii amidonului │ - │ 180 │
│ │ │-- Altele: │ │ │


│ │0701.90.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │0702.00.00│Tomate, în stare proaspãta sau refrigerate │ - │ 120 │
│ex│0702.00.00│- De la 15 mai la 31 octombrie │ - │ 90 │
│ │07.03 │Ceapa, hasma, usturoi, praz şi alte legume aliacee, în stare │ │ │
│ │ │proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0703.10 │- Ceapa şi hasma; │ │ │
│ │ │-- Ceapa: │ │ │
│ │0703.10.11│--- Destinatã insamantarii │ - │ 18 │
│ │0703.10.19│--- Altele │ - │ 18 │
│ │0703.10.90│-- Hasma │ - │ 18 │
│ │0703.20.00│- Usturoi │ - │ 50 │
│ │0703.90.00│- Praz şi alte legume aliacee │ - │ 90 │
│ │07.04 │Varza, conopida, varza creata, gulii şi produse comestibile │ │ │
│ │ │similare din genul Brassica, în stare proaspãta sau refrigerate:│ │ │
│ │0704.10.00│- Conopida şi conopida brocoli │ - │ 45 │
│ │0704.20.00│- Varza de Bruxelles │ - │ 45 │
│ │0704.90 │- Altele: │ │ │
│ │0704.90.10│-- Varza alba şi varza roşie │ - │ 45 │
│ │0704.90.90│-- Altele │ - │ 45 │
│ │07.05 │Salata verde (Lactuca sativa) şi cicoare (Cichorium spp.), │ │ │
│ │ │în stare proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │ │- Salata verde: │ │ │
│ │0705.11.00│-- Salata verde varietatea cu capatana │ - │ 60 │
│ │0705.19.00│-- Altele │ - │ 60 │
│ │ │- Cicoare: │ │ │
│ │0705.21.00│-- Cicoare Witloof (Cichorium intybus var. foliosum) cunoscutã │ - │ 60 │
│ │ │ca andiva │ │ │
│ │0705.29.00│-- Altele │ - │ 60 │
│ │07.06 │Morcovi, napi, sfecla roşie pentru salata, barba-caprei, telina │ │ │
│ │ │de radacina, ridichi şi radacinoase comestibile similare, în │ │ │
│ │ │stare proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0706.10.00│- Morcovi şi napi │ - │ 45 │
│ │0706.90 │- Altele: │ │ │
│ │0706.90.10│-- Telina de radacina (Apium graveolens rapaceum) │ - │ 45 │
│ │0706.90.30│-- Hrean (Cochlearia armoracia) │ - │ 45 │
│ │0706.90.90│-- Altele │ - │ 45 │
│ │0707.00 │Castraveti şi cornison, în stare proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0707.00.05│- Castraveti │ - │ 135 │
│ex│0707.00.05│-- De la 16 mai la 31 octombrie │ - │ 60 │
│ │0707.00.90│- Cornison │ - │ 80 │
│ │07.08 │Legume cu pastaie, curatate sau nu de pastai, în stare proaspãta│ │ │
│ │ │sau refrigerata: │ │ │
│ │0708.10.00│- Mazare (Pisum sativum) │ - │ 38 │
│ │0708.20.00│- Fasole (Vigna spp., Phaseolus spp.) │ - │ 38 │
│ │0708.90.00│- Alte legume cu pastaie │ - │ 38 │
│ │07.09 │Alte legume, în stare proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0709.10.00│- Anghinare │ - │ 38 │
│ │0709.20.00│- Sparanghel │ - │ 38 │
│ │0709.30.00│- Vinete │ - │ 38 │
│ │0709.40.00│- Telina, alta decât telina de radacina │ - │ 38 │
│ │ │- Ciuperci şi trufe: │ │ │
│ │0709.51.00│-- Ciuperci din genul Agaricus │ - │ 38 │
│ │0709.52.00│-- Trufe │ - │ 38 │
│ │0709.59 │-- Altele: │ │ │
│ │0709.59.10│--- Bureti galbeni (Chantarellus cibarius) │ - │ 38 │
│ │0709.59.30│--- Manatarci │ - │ 38 │
│ │0709.59.90│--- Altele │ - │ 38 │
│ │0709.60 │- Ardei din genul Capsicum sau Pimenta: │ │ │
│ │0709.60.10│-- Ardei dulci sau ardei grasi │ - │ 38 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │0709.60.91│--- Din genul Capsicum, destinate fabricãrii capsicinei sau a │ - │ 38 │
│ │ │extractelor de oleorasini de Capsicum │ │ │
│ │0709.60.95│--- Destinate fabricãrii industriale a uleiurilor esenţiale sau │ - │ 38 │
│ │ │a rezinoidelor │ │ │
│ │0709.60.99│--- Altele │ - │ 38 │
│ │0709.70.00│- Spanac, ghizdei (spanac de Noua Zeelanda) şi loboda │ - │ 38 │
│ │0709.90 │- Altele: │ │ │
│ │0709.90.10│-- Salata, alta decât salata verde (Lactuca saliva) şi cicoare │ - │ 38 │
│ │ │(Cichorium spp.) │ │ │
│ │0709.90.20│-- Cardon (anghinara americana) şi frunze comestibile ale │ - │ 38 │
│ │ │acesteia │ │ │
│ │ │-- Masline: │ │ │
│ │0709.90.31│--- Destinate altor utilizãri decât pentru producţia de ulei │ - │ 25 │
│ │0709.90.39│--- Altele │ - │ 25 │
│ │0709.90.40│-- Capere │ - │ 25 │
│ │0709.90.50│-- Marar │ - │ 25 │
│ │0709.90.60│-- Porumb dulce │ - │ 45 │
│ │0709.90.70│-- Dovlecei │ - │ 45 │
│ │0709.90.90│-- Altele │ - │ 45 │
│ │07.10 │Legume, nefierte sau fierte în apa sau în abur, congelate: │ │ │
│ │0710.10.00│- Cartofi │ - │ 45 │
│ │ │- Legume cu pastai, curatate sau necuratate de pastai: │ │ │
│ │0710.21.00│-- Mazare (Pisum sativum) │ - │ 45 │
│ │0710.22.00│-- Fasole (Vigna spp., Phaseolus spp.) │ - │ 45 │
│ │0710.29.00│-- Altele │ - │ 45 │
│ │0710.30.00│- Spanac, ghizdei (spanac de Noua Zeelanda) şi loboda │ - │ 45 │
│ │0710.40.00│- Porumb dulce │ - │ 18 │
│ │0710.80 │- Alte legume: │ │ │
│ │0710.80.10│-- Masline │ - │ 25 │
│ │ │-- Ardei din genul Capsicum sau Pimenta: │ │ │
│ │0710.80.51│--- Ardei dulci sau ardei grasi │ - │ 40 │
│ │0710.80.59│--- Altele │ - │ 40 │
│ │ │-- Ciuperci: │ │ │
│ │0710.80.61│--- Din genul Agaricus │ - │ 40 │
│ │0710.80.69│--- Altele │ - │ 40 │
│ │0710.80.70│-- Tomate │ - │ 40 │
│ │0710.80.80│-- Anghinare │ - │ 40 │
│ │0710.80.85│-- Sparanghel │ - │ 40 │
│ │0710.80.95│-- Altele │ - │ 40 │
│ │0710.90.00│- Amestecuri de legume │ - │ 40 │
│ │07.11 │Legume conservate provizoriu (de exemplu cu gaz sulfuros, în │ │ │
│ │ │saramura, în apa sulfuroasa sau în alte soluţii care asigura │ │ │
│ │ │provizoriu conservarea lor), dar improprii consumului alimentar │ │ │
│ │ │în aceasta stare: │ │ │
│ │0711.20 │- Masline: │ │ │
│ │0711.20.10│-- Destinate altor utilizãri decât pentru producţia de ulei │ - │ 45 │
│ │0711.20.90│-- Altele │ - │ 45 │
│ │0711.30.00│- Capere │ - │ 45 │
│ │0711.40.00│- Castraveti şi cornison │ - │ 45 │
│ │ │- Ciuperci şi trufe: │ │ │
│ │0711.51.00│-- Ciuperci din genul Agaricus │kg/ │ 45 │
│ │ │ │net │ │
│ │0711.59.00│-- Altele │ - │ 45 │
│ │0711.90 │- Alte legume; amestecuri de legume: │ │ │
│ │ │-- Legume: │ │ │
│ │0711.90.10│--- Ardei din specia Capsicum sau din specia Pimenta, excluzând │ - │ 45 │
│ │ │ardeii dulci sau ardeii grasi │ │ │
│ │0711.90.30│--- Porumb dulce │ - │ 45 │
│ │0711.90.50│--- Ceapa │ - │ 45 │
│ │0711.90.80│--- Altele │ - │ 45 │
│ │0711.90.90│-- Amestecuri de legume │ - │ 45 │
│ │07.12 │Legume uscate (altele decât cu pastai), chiar tãiate felii sau │ │ │
│ │ │bucãţi sau chiar sfaramate sau pulverizate, dar nepreparate │ │ │
│ │ │altfel: │ │ │
│ │0712.20.00│- Ceapa │ - │ 90 │
│ │ │- Ciuperci, inclusiv din speciile Auricularia, Tremella şi │ │ │
│ │ │trufe: │ │ │
│ │0712.31.00│-- Ciuperci din genul Agaricus │ - │ 90 │
│ │0712.32.00│-- Ciuperci din specia Auricularia │ - │ 90 │
│ │0712.33.00│-- Ciuperci din specia Tremella │ - │ 90 │
│ │0712.39.00│-- Altele │ - │ 90 │
│ │0712.90 │- Alte legume; amestecuri de legume: │ │ │
│ │0712.90.05│-- Cartofi, chiar taiati în bucãţi sau în felii, dar │ - │ 135 │
│ │ │nepreparati altfel │ │ │
│ │ │-- Porumb dulce (Zea mays var. saccharata): │ │ │
│ │0712.90.11│--- Hibrizi destinaţi insamantarilor │ - │ 40 │
│ │0712.90.19│--- Altele │ - │ 40 │
│ │0712.90.30│-- Tomate │ - │ 40 │
│ │0712.90.50│-- Morcovi │ - │ 40 │
│ │0712.90.90│-- Altele │ - │ 40 │
│ │07.13 │Legume cu pastai uscate, curatate de pastai, chiar decorticate │ │ │
│ │ │sau sfaramate: │ │ │
│ │0713.10 │- Mazare (Pisum sativum): │ │ │
│ │0713.10.10│-- Destinatã insamantarii │ - │ 18 │
│ │0713.10.90│-- Altele │ - │ 18 │
│ │0713.20.00│- Naut │ - │ 40 │
│ │ │- Fasole (Vigna spp, Phaseolus spp): │ │ │
│ │0713.31.00│-- Fasole din speciile Vigna mungo (L.) Hepper sau Vigna │ - │ 23 │
│ │ │radiatã (L.) Wilczek │ │ │
│ │0713.32.00│-- Fasole "mica roşie" (Adzuki) (Phaseolus sau Vigna angularis) │ - │ 23 │
│ │0713.33 │-- Fasole alba (Phaseolus vulgaris): │ │ │
│ │0713.33.10│--- Destinatã insamantarii │ - │ 18 │
│ │0713.33.90│--- Altele │ - │ 18 │
│ │0713.39.00│-- Altele │ - │ 23 │
│ │0713.40.00│- Linte │ - │ 25 │
│ │0713.50.00│- Bob de gradina (Vicia faba var. major, Vicia faba var. quina, │ - │ 25 │
│ │ │Vicia faba var. minor) │ │ │
│ │0713.90.00│- Altele │ - │ 25 │
│ │07.14 │Rãdãcini de manioc, de arorut sau de orchis, napi porcesti, │ │ │
│ │ │batate şi rãdãcini şi tuberculi similari, cu conţinut ridicat │ │ │
│ │ │de amidon sau inulina, proaspete, refrigerate, congelate sau │ │ │
│ │ │uscate, chiar tãiate în bucãţi sau aglomerate sub forma de │ │ │
│ │ │pelete; miez de sagotier: │ │ │
│ │0714.10 │- Rãdãcini de manioc: │ │ │
│ │0714.10.10│-- Pelete din fãina şi gris │ - │ 25 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │0714.10.91│--- Destinate consumului alimentar, în ambalaje directe, cu un │ - │ 25 │
│ │ │conţinut net de maximum 28 kg, proaspete şi întregi sau │ │ │
│ │ │congelate fãrã pielite, chiar tãiate în bucãţi │ │ │
│ │0714.10.99│--- Altele │ - │ 25 │
│ │0714.20 │- Batate: │ │ │
│ │0714.20.10│-- Proaspete, întregi, destinate consumului alimentar │ - │ 128 │
│ │0714.20.90│-- Altele │ - │ 128 │
│ │0714.90 │- Altele: │ │ │
│ │ │-- Rãdãcini de arorut şi de orchis, rãdãcini şi tuberculi │ │ │
│ │ │similari, cu un conţinut ridicat de amidon: │ │ │
│ │0714.90.11│- Destinate consumului alimentar, în ambalaje directe, cu un │ - │ 25 │
│ │ │conţinut net de maximum 28 kg, proaspete şi întregi, sau │ │ │
│ │ │congelate fãrã pielite, chiar tãiate în bucãţi │ │ │
│ │0714.90.19│--- Altele │ - │ 25 │
│ │0714.90.90│-- Altele │ - │ 25 │


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴────┴──────┘



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016