Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 62 din 10 noiembrie 2004  IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE, ALTELE DECAT TRICOTATE SAU CROSETATE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 62 din 10 noiembrie 2004 IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE, ALTELE DECAT TRICOTATE SAU CROSETATE

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.115 bis din 27 noiembrie 2004

ÎMBRĂCĂMINTE ŞI ACCESORII DE ÎMBRĂCĂMINTE,
ALTELE DECÂT TRICOTATE SAU CROSETATE

Note de Capitol
1. - Capitolul se referã numai la articole confectionate din orice materiale textile altele decât vata, cu excepţia articolelor tricotate sau crosetate (altele decât cele de la poziţia 62.12).
2. - Capitolul nu cuprinde:
a) îmbrãcãmintea uzata de la poziţia 63.09; sau
b) articolele de ortopedie, cum sunt bandajele pentru hernie, centurile medico-chirurgicale şi articole similare (poziţia 90.21).
3. - În sensul poziţiilor 62.03 şi 62.04:
a) Prin expresia "costume şi compleuri" sau "taioare" se înţelege un ansamblu de articole de îmbrãcãminte care cuprinde doua sau trei piese a cãror suprafata exterioarã este confectionata din acelaşi material, şi care cuprinde:
- un singur sacou sau o singura jacheta, al cãror exterior, cu excepţia manecilor, este constituit din patru bucãţi sau mai multe, concepute pentru a acoperi partea superioarã a corpului, eventual, însoţite de o vesta a carei fata este din acelaşi material ca cel al pãrţilor exterioare ale celorlalte componente şi a carei captuseala este din acelaşi material ca cel al captuselii sacoului sau jachetei;
- un singur obiect de îmbrãcãminte conceput pentru a acoperi partea inferioarã a corpului, ce consta într-un pantalon, un pantalon scurt, un sort (altul decât cel pentru baie), o fusta sau o fusta pantalon, fãrã bretele sau platca.
Toate componentele unui costum sau compleu trebuie sa fie din acelaşi material, stil, culoare şi compoziţie; acestea trebuie, de asemenea, sa fie de marimi corespunzãtoare sau compatibile. Totuşi, aceste componente pot avea o vipusca dintr-un material diferit.
Dacã mai multe componente inferioare distincte sunt prezentate simultan, de exemplu un pantalon şi un sort sau o fusta sau o fusta-pantalon şi un pantalon, atunci prioritatea trebuie acordatã, în calitate de parte inferioarã constitutivã a costumului sau compleului, pantalonului şi, în cazul costumelor taioare, fustei sau fustei-pantalon, celelalte elemente trebuind considerate (încadrate) separat.
Expresia costume include, de asemenea, seturile de articole de îmbrãcãminte, chiar dacã nu sunt îndeplinite toate condiţiile de mai sus:
- costumele cu jacheta, la care vesta este simpla (jacheta), are partea din spate rotunjita şi mai lungã şi se asorteaza cu un pantalon cu dungi verticale;
- fracurile («evening dress»), fãcute de obicei din stofa neagra şi care au o vesta (jacheta) relativ scurta în fata, care este purtata descheiata şi are cozi drepte, care cad pe coapse şi se prelungesc la spate;
- smokingurile («dinner jacket suits»), la care jacheta are o croiala asemãnãtoare cu cea a jachetelor obişnuite (având doar particularitatea de a lasa sa se vada mai evident plastronul camasii), dar are revere dintr-un material stralucitor, mãtase sau o tesatura care imita matasea.
b) Prin subansamblu se înţelege un sortiment de articole de îmbrãcãminte (altul decât articolele de la poziţiile 62.07 sau 62.08), cuprinzând mai multe piese realizate din acelaşi material, condiţionat pentru vânzarea cu amãnuntul şi care cuprinde:
- o singura piesa conceputã pentru a acoperi partea superioarã a corpului, cu excepţia unei veste, care poate constitui o a doua piesa;
- una sau doua piese de îmbrãcãminte diferite, concepute pentru a acoperi partea inferioarã a corpului şi constând dintr-un pantalon, o salopeta cu bretele, un pantalon scurt, un sort (altul decât cel pentru baie), o fusta sau o fusta-pantalon.
Toate pãrţile componente ale unui subansamblu trebuie sa aibe aceeaşi structura, de acelaşi stil, de aceeaşi culoare şi aceeaşi compoziţie; ele trebuie, în afarã de aceasta, sa fie de marimi corespunzãtoare sau compatibile. Termenul ansamblu nu cuprinde treningurile nici costumele de schi de la poziţia 62.11.
4. - În sensul poziţiei 62.09:
a) prin expresia îmbrãcãminte şi accesorii de îmbrãcãminte pentru sugari se înţeleg articolele pentru copii mici care au înãlţimea corpului de maximum 86 cm; aici se clasifica şi scutecele şi articolele de infasat;
b) articolele susceptibile a fi clasificate atât la poziţia 62.09, cat şi la alte poziţii ale acestui Capitol trebuie clasificate la poziţia 62.09.
5. - Îmbrãcãmintea susceptibilã a se clasifica în acelaşi timp la poziţia 62.10 şi la alte poziţii ale acestui Capitol, cu excepţia poziţiei 62.09, se clasifica la poziţia 62.10.
6. - În sensul poziţiei 62.11, prin costume de schi se înţeleg acele articole de îmbrãcãminte sau seturi de articole de îmbrãcãminte care, datoritã aspectului lor general şi datoritã texturii lor pot fi recunoscute ca fiind destinate în principal pentru practicarea schiului (alpin sau fond). Ele constau:
a) fie dintr-o salopeta de schi, adicã o singura piesa de îmbrãcãminte conceputã pentru a acoperi partea superioarã şi cea inferioarã ale corpului; pe lângã maneci şi guler, acest articol poate avea buzunare sau benzi pentru fixarea pantalonilor (pe sub talpi);
b) fie dintr-un costum de schi, adicã un set de articole de îmbrãcãminte cuprinzând doua sau trei piese, condiţionat pentru vânzarea cu amãnuntul şi compus:
- dintr-un articol de îmbrãcãminte tip hanorac, bluzon sau alt articol similar, închis cu fermoar, eventual însoţit cu o vesta;
- o pereche de pantaloni, care poate urca deasupra taliei, un pantalon scurt sau o salopeta cu bretele.
Costumul de schi poate fi constituit şi dintr-o salopeta de schi de tipul menţionat mai sus şi o vesta matlasata, purtata peste salopeta.
Toate componentele unui costum de schi trebuie sa fie realizate dintr-un material de aceeaşi textura, de acelaşi stil şi de aceeaşi compoziţie, chiar de culori diferite; ele trebuie sa fie de marimi corespunzãtoare sau compatibile.
7. - Sunt asimilate batistelor de la poziţia 62.13 articolele de la poziţia 62.14 de tip fular, de forma patrata sau aproape patrata, ale cãror laturi sunt de maximum 60 cm. Batistele la care una dintre laturi depãşeşte lungimea de 60 cm, sunt clasificate la poziţia 62.14.
8. - Articolele de îmbrãcãminte din acest Capitol care se inchid în fata partea stanga peste cea dreapta se considera articole îmbrãcãminte pentru bãrbaţi sau bãieţi şi cele care se inchid partea dreapta peste cea stanga, se considera îmbrãcãminte pentru femei sau fete. Aceste dispoziţii nu se aplica în cazul în care croiala imbracamintei indica clar ca este destinatã unuia dintre sexe. Articolele care nu pot fi recunoscute ca fiind pentru bãrbaţi sau bãieţi ori pentru femei sau fete se vor clasificate la acestea din urma.
9. - Articolele de la acest Capitol pot fi fabricate cu fire din metal.
Note complementare
1. - Pentru aplicarea Notei 3b) a acestui Capitol, componentele unui set trebuie sa fie realizate, în întregime, dintr-o singura şi o aceeaşi tesatura, sub rezerva respectãrii celorlalte prevederi ale acestei note.
În acest scop, tesatura utilizata poate fi cruda (nealbita), albita, vopsita, cu fire de diverse culori, sau imprimata.
Nu constituie "ansambluri" îmbrãcãmintea ale carei componente sunt realizate pornind de la tesaturi diferite, chiar dacã diferenţa nu tine decât de culoarea acestora.
Toate componentele unui ansamblu trebuie sa fie prezentate împreunã pentru vânzarea cu amãnuntul, ca un produs unic.
Ambalarea individualã şi etichetarea separatã a fiecãrui component a acestui unic bun, nu influenţeazã clasificarea sa ca ansamblu.
2. - Poziţia 62.09 şi 62.16 cuprind manusile, mitenele şi manusile cu un deget, impregnate, imbracate sau acoperite cu material plastic sau cauciuc, chiar dacã sunt:
- confectionate din materiale textile (altele decât tricotate sau crosetate) de la poziţia 59.03 sau 59.06, impregnate, imbracate sau acoperite cu materiale plastice sau cu cauciuc,
- sau sunt confectionate din materiale textile (altele decât tricotate sau crosetate), confectionate din fire neimpregnate, neacoperite sau neimbracate, care au fost ulterior impregnate, imbracate sau acoperite cu material plastic sau cauciuc.
În cazul în care materialele textile (altele decât tricotate sau crosetate) folosesc numai ca suport, manusile, mitenele şi manusile cu un deget impregnate, imbracate sau acoperite cu cauciuc celular sau cu material plastic celular se clasifica la Capitolele 39 şi 40, chiar dacã au fost confectionate din materiale textile neimpregnate, neimbracate sau neacoperite (altele decât tricotate sau crosetate), care au fost ulterior impregnate, acoperite sau imbracate cu material plastic celular sau cu cauciuc celular (Nota 2 a.5) şi Nota 4, ultimul paragraf, de la Capitolul 59).





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬───┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM supl│Ta-│
│ │ │ │xa │
│ │ │ │ │
│ │ │ │va-│
│ │ │ │ma-│
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼───┤
│ │62.01 │Paltoane, canadiene, pelerine, hanorace, bluzoane şi articole │ │ │
│ │ │similare, pentru bãrbaţi sau bãieţi, cu excepţia articolelor de │ │ │
│ │ │la poziţia 62.03: │ │ │
│ │ │- Paltoane, canadiene, pelerine şi articole similare: │ │ │
│ │6201.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6201.12 │-- Din bumbac: │ │ │


│ │6201.12.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6201.13 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6201.13.10│--- Cantarind, pe bucata, maximum 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6201.13.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6201.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6201.91.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6201.92.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6201.93.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6201.99.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │62.02 │Paltoane, canadiene, pelerine, hanorace, bluzoane şi articole │ │ │
│ │ │similare, pentru femei sau fete, cu excepţia articolelor de la │ │ │
│ │ │poziţia 62.04: │ │ │
│ │ │- Paltoane, canadiene, pelerine şi articole similare: │ │ │
│ │6202.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6202.12 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6202.12.10│--- Cantarind, pe bucata, maximum 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.12.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.13 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6202.13.10│--- Cantarind, pe bucata, maximum 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.13.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6202.91.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6202.92.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6202.93.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6202.99.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │62.03 │Costume sau compleuri, ansambluri, jachete, sacouri, pantaloni, │ │ │
│ │ │salopete cu bretele, pantaloni scurti şi sorturi (altele decât │ │ │
│ │ │cele pentru baie), pentru bãrbaţi sau bãieţi: │ │ │
│ │ │- Costume sau compleuri: │ │ │
│ │6203.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6203.12.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6203.19 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6203.19.10│--- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6203.19.30│--- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6203.19.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Ansambluri: │ │ │
│ │6203.21.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6203.22 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6203.22.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.22.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.23 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6203.23.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.23.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.29 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6203.29.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.29.18│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.29.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Jachete şi sacouri: │ │ │
│ │6203.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6203.32 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6203.32.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.32.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.33 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6203.33.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.33.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.39 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6203.39.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.39.19│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.39.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti şi sorturi: │ │ │
│ │6203.41 │-- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6203.41.10│--- Pantaloni şi pantaloni scurti │ p/st │ 30│
│ │6203.41.30│--- Salopete cu bretele │ p/st │ 30│
│ │6203.41.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.42 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni şi pantaloni scurti: │ │ │
│ │6203.42.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6203.42.31│----- Din tesaturi asa-zise "denim" │ p/st │ 30│
│ │6203.42.33│----- Din catifea şi plus din urzeala, tãiate, reiate │ p/st │ 30│
│ │6203.42.35│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6203.42.51│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.42.59│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.42.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.43 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni şi pantaloni scurti: │ │ │
│ │6203.43.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.43.19│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6203.43.31│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.43.39│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.43.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.49 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │ │---- Pantaloni şi pantaloni scurti: │ │ │
│ │6203.49.11│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.49.19│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │---- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6203.49.31│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.49.39│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.49.50│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.49.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.04 │Taioare, ansambluri, jachete, sacouri, rochii, fuste, │ │ │
│ │ │fuste-pantalon, pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti│ │ │
│ │ │şi sorturi (altele decât pentru baie), pentru femei şi fete: │ │ │
│ │ │- Taioare: │ │ │
│ │6204.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.12.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6204.13.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6204.19 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6204.19.10│--- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6204.19.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Ansambluri: │ │ │
│ │6204.21.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.22 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6204.22.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.22.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.23 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6204.23.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.23.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.29 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6204.29.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.29.18│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.29.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Jachete şi sacouri: │ │ │
│ │6204.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.32 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6204.32.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.32.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.33 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6204.33.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.33.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.39 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6204.39.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.39.19│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.39.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Rochii: │ │ │
│ │6204.41.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.42.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6204.43.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6204.44.00│-- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6204.49 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6204.49.10│--- Din mãtase sau deşeuri de mãtase │ p/st │ 30│
│ │6204.49.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Fuste şi fuste-pantalon: │ │ │
│ │6204.51.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.52.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6204.53.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6204.59 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6204.59.10│--- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6204.59.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti şi sorturi: │ │ │
│ │6204.61 │-- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6204.61.10│--- Pantaloni şi pantaloni scurti │ p/st │ 30│
│* │6204.61.85│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.62 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni şi pantaloni scurti: │ │ │
│ │6204.62.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6204.62.31│----- Din tesaturi numite "denim" │ p/st │ 30│
│ │6204.62.33│----- Din catifea şi plus din urzeala, tãiate, reiate │ p/st │ 30│
│ │6204.62.39│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6204.62.51│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.62.59│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.62.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.63 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni şi pantaloni scurti: │ │ │
│ │6204.63.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.63.18│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6204.63.31│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.63.39│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.63.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.69 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │ │---- Pantaloni şi pantaloni scurti: │ │ │
│ │6204.69.11│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.69.18│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │---- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6204.69.31│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.69.39│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.69.50│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.69.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.05 │Camasi pentru bãrbaţi sau bãieţi: │ │ │
│ │6205.10.00│- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6205.20.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6205.30.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6205.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6205.90.10│-- Din în sau ramie │ p/st │ 30│
│ │6205.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.06 │Bluze, camasi şi bluze-camasi pentru femei sau fete: │ │ │
│ │6206.10.00│- Din mãtase sau din deşeuri de mãtase │ p/st │ 30│
│ │6206.20.00│- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6206.30.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6206.40.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6206.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6206.90.10│-- Din în sau ramie │ p/st │ 30│
│ │6206.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.07 │Bluze de corp şi maieuri, chiloti, indispensabili, slipuri, │ │ │
│ │ │camasi de noapte, pijamale, halate de baie, halate de casa şi │ │ │
│ │ │articole similare, pentru bãrbaţi sau pentru bãieţi: │ │ │
│ │ │- Chiloti şi indispensabili: │ │ │
│ │6207.11.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6207.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Camasi de noapte şi pijamale: │ │ │
│ │6207.21.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6207.22.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6207.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│* │6207.91.00│-- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6207.92.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ - │ 30│
│ │6207.99.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.08 │Bluze de corp şi camasi de zi, chiloti, combinezoane, jupoane, │ │ │
│ │ │camasi de noapte, pijamale, neglijeuri, capoate, halate de baie,│ │ │
│ │ │halate şi articole similare, pentru femei sau fete: │ │ │
│ │ │- Combinezoane sau furouri şi jupoane: │ │ │
│ │6208.11.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│* │6208.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Camasi de noapte şi pijamale: │ │ │
│ │6208.21.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6208.22.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6208.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│* │6208.91.00│-- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6208.92.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ - │ 30│
│ │6208.99.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.09 │Îmbrãcãminte şi accesorii de îmbrãcãminte pentru sugari: │ │ │
│ │6209.10.00│- Din lana sau din par fin de animale │ - │ 30│
│ │6209.20.00│- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6209.30.00│- Din fibre sintetice │ - │ 30│
│ │6209.90.00│- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.10 │Îmbrãcãminte confectionata din materialele de la poziţiile │ │ │
│ │ │56.02, 56.03, 59.03, 59.06 sau 59.07: │ │ │
│ │6210.10 │- Din produsele de la poziţiile 56.02 sau 56.03: │ │ │
│ │6210.10.10│-- Din produsele de la poziţia 56.02 │ - │ 30│
│* │6210.10.90│-- Din produsele de la poziţia 56.03 │ - │ 30│
│ │6210.20.00│- Alta îmbrãcãminte de tipul celei vizate la subpozitiile │ p/st │ 30│
│ │ │6201.11 pana la 6201.19 │ │ │
│ │6210.30.00│- Alta îmbrãcãminte de tipul celei vizate la subpozitiile │ p/st │ 30│
│ │ │6202.11 pana la 6202.19 │ │ │
│ │6210.40.00│- Alta îmbrãcãminte pentru bãrbaţi sau bãieţi │ - │ 30│
│ │6210.50.00│- Alta îmbrãcãminte pentru femei sau fete │ - │ 30│
│ │62.11 │Îmbrãcãminte de sport (treninguri), combinezoane şi costume de │ │ │
│ │ │schi, costume, chiloti şi slipuri de baie; alte obiecte de │ │ │
│ │ │îmbrãcãminte: │ │ │
│ │ │- Costume, chiloti şi slipuri de baie: │ │ │
│ │6211.11.00│-- Pentru bãrbaţi sau bãieţi │ p/st │ 30│
│ │6211.12.00│-- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6211.20.00│- Combinezoane şi costume de schi │ p/st │ 30│
│ │ │- Alta îmbrãcãminte, pentru bãrbaţi sau bãieţi: │ │ │
│ │6211.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ - │ 30│
│ │6211.32 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6211.32.10│--- Îmbrãcãminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Îmbrãcãminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.32.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul şi acelaşi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.32.41│----- Pãrţi superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.32.42│----- Pãrţi inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.32.90│--- Altele │ - │ 30│
│ │6211.33 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6211.33.10│--- Îmbrãcãminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Îmbrãcãminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.33.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul şi acelaşi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.33.41│----- Pãrţi superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.33.42│----- Pãrţi inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.33.90│--- Altele │ - │ 30│
│ │6211.39.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │ │- Alta îmbrãcãminte, pentru femei sau pentru fete: │ │ │
│ │6211.41.00│-- Din lana sau par fin de animale │ - │ 30│
│ │6211.42 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6211.42.10│--- Sorturi, bluze şi alta îmbrãcãminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Îmbrãcãminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.42.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul şi acelaşi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.42.41│----- Pãrţi superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.42.42│----- Pãrţi inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.42.90│-- Altele │ - │ 30│
│ │6211.43 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6211.43.10│--- Sorturi, bluze şi alta îmbrãcãminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Îmbrãcãminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.43.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul şi acelaşi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.43.41│----- Pãrţi superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.43.42│----- Pãrţi inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.43.90│--- Altele │ - │ 30│
│ │6211.49.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.12 │Sutiene, brauri, corsete, bretele, cingatori, jartiere şi │ │ │
│ │ │articole similare şi pãrţile lor, chiar tricotate sau crosetate:│ │ │
│ │6212.10 │- Sutiene şi bustiere: │ │ │
│ │6212.10.10│-- Prezentate în seturi condiţionate pentru vânzarea cu │ p/st │ 30│
│ │ │amãnuntul, conţinând un sutien sau o bustiera şi un slip │ │ │
│ │6212.10.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │6212.20.00│- Brauri şi brauri-chilot │ p/st │ 30│
│ │6212.30.00│- Corsete │ p/st │ 30│
│ │6212.90.00│- Altele │ - │ 30│
│ │62.13 │Batiste: │ │ │
│ │6213.10.00│- Din mãtase sau din deşeuri de mãtase │ p/st │ 30│
│ │6213.20.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6213.90.00│- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │62.14 │Saluri, eşarfe, fulare, mantile, voaluri, voalete şi articole │ │ │
│ │ │similare: │ │ │
│ │6214.10.00│- Din mãtase sau din deşeuri de mãtase │ p/st │ 30│
│ │6214.20.00│- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6214.30.00│- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6214.40.00│- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6214.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6214.90.10│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6214.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.15 │Cravate, papioane şi fulare-cravata: │ │ │
│ │6215.10.00│- Din mãtase sau din deşeuri de mãtase │ p/st │ 30│
│ │6215.20.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6215.90.00│- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │6216.00.00│Manusi, mitene şi manusi cu un deget │ pa │ 30│
│ │62.17 │Alte accesorii confectionate de îmbrãcãminte; pãrţi de │ │ │
│ │ │îmbrãcãminte sau de accesorii de îmbrãcãminte, altele decât cele│ │ │
│ │ │de la poziţia 62.12: │ │ │
│ │6217.10.00│- Accesorii │ - │ 30│
│ │6217.90.00│- Pãrţi │ - │ 30│


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘


__________________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016