┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬───┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM supl│Ta │
│ │ │ │xa │
│ │ │ │va-│
│ │ │ │ma-│
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼───┤
│ │41.01 │Piei brute de bovine (inclusiv de bivoli) sau de cabaline │ │ │
│ │ │(proaspete sau sarate, uscate, cenusarite, piclate sau altfel │ │ │
│ │ │conservate, dar netabacite, nepergamentate sau altfel │ │ │
│ │ │preparate), chiar epilate sau spaltuite: │ │ │
│ │4101.20 │- Piei întregi, cu o greutate unitarã de maximum 8 kg dacã sunt │ │ │
│ │ │numai uscate, 10 kg dacã sunt sarate uscat şi 16 kg dacã sunt │ │ │
│ │ │proaspete, sarate umed sau altfel conservate: │ │ │
│ │4101.20.10│-- Proaspete │ p/st │175│
│ │4101.20.30│-- Sarate umed │ p/st │175│
│ │4101.20.50│-- Uscate sau sarate uscat │ p/st │175│
│ │4101.20.90│-- Altele │ p/st │175│
│ │4101.50 │- Piei întregi, cu o greutate unitarã de peste 16 kg │ │ │
│ │4101.50.10│-- Proaspete │ p/st │175│
│ │4101.50.30│-- Sarate umed │ p/st │175│
│ │4101.50.50│-- Uscate sau sarate uscat │ p/st │175│
│ │4101.50.90│-- Altele │ p/st │175│
│ │4101.90.00│- Altele, inclusiv crupoane, semicrupoane şi flancuri (poale) │ - │175│
│ │41.02 │Piei brute de ovine (proaspete sau sarate, uscate, cenusarite, │ │ │
│ │ │piclate sau altfel conservate, dar netabacite, nepergamentate │ │ │
│ │ │nici altfel preparate), chiar epilate sau spaltuite, altele │ │ │
│ │ │decât cele excluse prin Nota 1 c) a acestui Capitol: │ │ │
│ │4102.10 │- Cu lana: │ │ │
│ │4102.10.10│-- De miel │ p/st │175│
│ │4102.10.90│-- De alte ovine │ p/st │175│
│ │ │- Epilate sau fãrã lana: │ │ │
│ │4102.21.00│-- Piclate │ p/st │175│
│ │4102.29.00│-- Altele │ p/st │175│
│ │41.03 │Alte piei brute (proaspete sau sarate, uscate, cenusarite, │ │ │
│ │ │piclate sau altfel conservate, dar netabacite, nepergamentate │ │ │
│ │ │nici altfel preparate), chiar epilate sau spaltuite, altele │ │ │
│ │ │decât cele excluse prin Nota 1 b) sau 1 c) a acestui Capitol: │ │ │
│ │4103.10 │- De caprine: │ │ │
│ │4103.10.20│-- Proaspete │ p/st │150│
│ │4103.10.50│-- Sarate sau uscate │ p/st │150│
│ │4103.10.90│-- Altele │ p/st │150│
│ │4103.20.00│- De reptile │ - │ 10│
│ │4103.30.00│- De porcine │ - │150│
│ │4103.90.00│- Altele │ - │150│
│ │41.04 │Piei tabacite sau piei semifinite de bovine (inclusiv de bivoli)│ │ │
│ │ │sau de cabaline, epilate, chiar spaltuite, dar fãrã alte │ │ │
│ │ │prelucrari: │ │ │
│ │ │- În stare umeda (inclusiv pielea tabacita cu crom "wet blue"): │ │ │
│ │4104.11 │-- Piele fata naturala (exterioarã), nespaltuita; spalt de fata │ │ │
│ │ │("grain splits"): │ │ │