Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 22 din 10 noiembrie 2004  BAUTURI, LICHIDE ALCOOLICE SI OTET    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 22 din 10 noiembrie 2004 BAUTURI, LICHIDE ALCOOLICE SI OTET

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.115 bis din 27 noiembrie 2004
BĂUTURI, LICHIDE ALCOOLICE ŞI OŢET

Note de Capitol
1. - Capitolul nu cuprinde:
a) produsele acestui Capitol (altele decât cele de la poziţia 22.09) preparate în scopuri culinare, care nu pot fi consumate ca bãuturi (poziţia 21.03 în general)
b) apa de mare (poziţia 25.01);
c) apele distilate, de conductibilitate sau cu acelaşi grad de puritate (poziţia 28.51);
d) soluţiile apoase care conţin peste 10% din greutate, acid acetic (poziţia 29.15);
e) medicamentele de la poziţia 30.03 sau 30.04;
f) produsele de parfumerie sau de toaleta (Capitolul 33).
2. - În sensul prevederilor acestui Capitol şi ale Capitolelor 20 şi 21, titru alcool volumic este determinata la o temperatura de 20°C.
3. - În sensul poziţiei 22.02, prin expresia bãuturi nealcoolice se înţelege bãuturile cu titru alcoolic volumic de maximum 0,5% vol. Bãuturile alcoolice se clasifica, dupã caz, la poziţiile de la 22.03 pana la 22.06 sau la poziţia 22.08.

Note de subpozitie
1. - În sensul subpozitiei 2204.10, se înţelege prin vinuri spumoase vinurile care, pãstrate la o temperatura de 20°C în recipiente închise, au o presiune de minimum 3 bari.

Note complementare
1. Codul tarifar 2202.10.00 cuprinde apele, inclusiv apele minerale şi apele gazeificate, cu adaos de zahãr sau de alţi indulcitori ori aromatizate, cu condiţia sa fie direct consumabile ca bãuturi, în starea în care se afla.
2. În sensul poziţiilor 22.04 şi 22.05 şi codului 2206.00.10:
a) "titru alcoolic volumic existent", reprezintã numãrul volumelor de alcool pur, la o temperatura de 20°C, conţinut în 100 volume de produs la acea temperatura;
b) "titru alcoolic volumic în potenţial", reprezintã numãrul volumelor de alcool pur, la o temperatura de 20°C, susceptibil de a fi obţinut prin fermentarea totalã a zahãrului conţinut în 100 volume de produs la acea temperatura;
c) "titru alcoolic volumic total", reprezintã suma titrurilor alcoolice volumice existente şi în potenţial;
d) "titru alcoolic volumic natural", reprezintã titrul alcoolic volumic total al produsului înainte de orice imbunatatire;
e) "% vol.", este simbolul titrului alcoolic volumic.
3. În sensul codului 2204.30.10, este considerat ca "must de struguri parţial fermentat", produsul provenind de la fermentarea mustului de struguri şi având un titru alcoolic volumic existent peste 1% vol. şi sub trei cincimi din titrul sau alcoolic volumic total.
4. În sensul subpozitiilor 2204.21 şi 2204.29:
A) prin expresia "extract uscat total" se înţelege, conţinutul, în grame/litru, al tuturor substanţelor din produs şi care, în condiţii fizice determinate, nu se volatilizeaza.
Extractului uscat total se determina la 20°C, prin metoda densimetrica;
B) a) Prezenta, în produsele clasificate la codurile tarifare de la 2204.21.11 pana la 2204.21.99 şi de la 2204.29.12 pana la 2204.29.99, a cantitãţilor de extract uscat total per litru, indicate de categoriile I, II, III şi IV de mai jos, nu influenţeazã clasificarea acestora:
I. produse având un titru alcoometric volumic existent de maximum 13% vol. > maximum 90 grame extract uscat total per litru;
II. produse având un titru alcoometric volumic existent peste 13% vol., dar maximum 15% vol. > maximum 130 grame extract uscat total per litru;
III. produse având un titru alcoometric volumic existent peste 15% vol., dar maximum 18% vol. > maximum 130 grame extract uscat total per litru;
IV. produse având un titru alcoometric volumic existent peste 18% vol., dar maximum 22% vol. > maximum 330 grame extract uscat total per litru.
Produsele cu un extract uscat total ce depãşeşte cantitatea maxima prezentatã la fiecare categorie de mai sus, trebuie sa fie clasificate la urmãtoarea categorie, cu excepţia cazului în care extractul uscat total depãşeşte 330 g/l, când produsele trebuie sa fie clasificate la codurile tarifare 2204.21.99 şi 2204.29.99;
b) Prevederile de mai sus nu se aplica produselor clasificate la codurile tarifare 2204.21.23, 2204.21.81, 2204.29.11 şi 2204.29.77.
5. Codurile de la 2204.21.11 pana la 2204.21.99 şi de la 2204.29.12 pana la 2204.29.99 cuprind, în special:
a) mustul de struguri oprit din fermentare prin adãugarea de alcool, adicã produsul:
- având un titru alcoolic volumic existent de minimum 12% vol. şi sub 15% vol.
şi
- obţinut prin adãugarea, la mustul de struguri nefermentat având un titru alcoometric natural de minimum 8,5% vol., a unui produs provenit din distilarea vinului;
b) vinul imbogatit cu alcool obţinut prin distilare, adicã produsul:
- având un titru alcoolic volumic existent de minimum 18% vol. şi maximum 24% vol.;
- obţinut, în exclusivitate, prin adãugarea, la un vin care nu conţine zahãr rezidual, a unui produs distilat provenind de la distilarea vinului şi având un titru alcoometric existent maxim de 80% vol.
şi
- având o aciditate volatila maxima de 1,50 grame/l, exprimatã ca acid acetic.
c) vinul licoros, adicã produsul:
- având un titru alcoolic volumic total de minimum 17,5% vol. şi litrul alcoolic volumic existent de minimum 15% vol. şi maximum 22%
şi
- obţinut din must de struguri sau din vin, aceste produse provenind de la soiuri de vie admise în terţe tari de origine pentru producţia de vin licoros şi având un titru alcoolic natural minim de 12% vol.:
● prin congelare,
sau
● prin adãugarea, în timpul sau dupã fermentare:
> a unui produs provenit de la distilarea vinului,
sau
> a unui must de struguri concentrat sau, pentru anumite vinuri licoroase de calitate, figurand într-o lista precizatã, pentru care aceasta practica este tradiţionala, a mustului de struguri care a fost concentrat prin încãlzire directa şi care, în afarã de aceasta operaţie, corespunde definitiei mustului de struguri concentrat,
sau
> a unui amestec al acestor produse.
Totuşi, anumite vinuri licoroase de calitate, figurand într-o lista precizatã, pot fi obţinute pornind de la mustul de struguri proaspeţi, nefermentat, care nu are nevoie sa aibã un titru alcoolic natural minim de 12% vol.
6. În sensul codurilor 2204.30.92 şi 2204.30.96 se considera "must de struguri concentrat" mustul la care valoarea indicatã de un refractometru la temperatura de 20°C este de mininum 50,9% (utilizat conform metodei descrise în STAS 5956-71).
7. Sunt considerate ca produse clasificate la poziţia 22.05, numai vermuturile şi alte vinuri din struguri proaspeţi, aromatizate cu plante sau substanţe aromatice al cãror titru alcoolic volumic existent este de minimum 7% vol.
8. În sensul codului 2206.00.10, prin termenul "piquette" se înţelege produsul obţinut prin fermentarea marcurilor virgine de struguri, macerate în apa, sau prin extragerea cu apa a marcurilor de struguri fermentate.
9. În sensul codurilor 2206.00.31 şi 2206.00.39, sunt considerate ca "spumoase":
- bãuturile fermentate, prezentate în sticle închise cu dopuri tip "ciuperca" fixate cu ajutorul clemelor sau legãturilor,
- bãuturile fermentate, altfel prezentate, având o suprapresiune de minimum 1,5 bar, masurata la o temperatura de 20°C.
10. În sensul codurilor 2209.00.11 şi 2209.00.19, prin expresia "oţet de vin" se înţelege oţetul obţinut, în exclusivitate, prin fermentarea aceticã a vinului şi având o aciditate totalã de minimum 60 grame pe litru, exprimatã în acid acetic.




┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────┬────────┬──────┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM supl │ Taxa │
│ │ │ │vamalã│
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────┼────────┼──────┤
│ │22.01 │Ape, inclusiv apele minerale naturale sau artificiale şi │ │ │
│ │ │apele gazeificate care nu conţin zahãr sau alţi indulcitori │ │ │
│ │ │şi nici aromatizanti; gheaţa şi zapada: │ │ │
│ │2201.10 │- Ape minerale şi ape gazeificate: │ │ │
│ │ │-- Ape minerale naturale: │ │ │


│ │2201.10.19│--- Altele │ l │ 98 │
│ │2201.10.90│-- Altele │ l │ 98 │
│ │2201.90.00│- Altele │ - │ 98 │
│ │22.02 │Ape, inclusiv ape minerale şi ape gazeificate, care conţin │ │ │
│ │ │zahãr sau alţi indulcitori sau aromatizate şi alte bãuturi │ │ │
│ │ │nealcoolice, excluzând sucurile de fructe sau de legume de │ │ │
│ │ │la poziţia 20.09: │ │ │
│ │2202.10.00│- Ape, inclusiv apele minerale şi apele gazeificate, care │ l │ 120 │
│ │ │conţin zahãr sau alţi indulcitori sau aromatizate │ │ │
│ │2202.90 │- Altele: │ │ │
│ │2202.90.10│-- Care nu conţin produse de la poziţiile 04.01 pana la │ l │ 120 │
│ │ │04.04 sau grãsimi obţinute din produse de la poziţiile 04.01│ │ │
│ │ │pana la 04.04 │ │ │
│ │ │-- Altele cu un conţinut de grãsimi provenite din produse de│ │ │
│ │ │la poziţiile 04.01 pana la 04.04: │ │ │
│ │2202.90.91│--- Sub 0,2% din greutate │ l │ 120 │
│ │2202.90.95│--- Minimum 0,2%, dar sub 2% │ l │ 120 │
│ │2202.90.99│--- De minimum 2% │ l │ 120 │
│ │2203.00 │Bere fabricata din malt: │ │ │
│ │ │- În recipiente al cãror conţinut este de maximum 10 l: │ │ │
│ │2203.00.01│-- În sticle │ l │ 280 │
│ │2203.00.09│-- Altele │ l │ 280 │
│ │2203.00.10│- În recipiente al cãror conţinut este peste 10 l │ l │ 280 │
│ │22.04 │Vinuri din struguri proaspeţi, inclusiv vinurile imbogatite │ │ │
│ │ │cu alcool; must din struguri, altul decât cel de la poziţia │ │ │
│ │ │20.09: │ │ │
│ │2204.10 │- Vinuri spumoase: │ │ │
│ │ │-- Având titru alcoolic volumic de minimum 8,5% vol.: │ │ │
│ │2204.10.11│--- Sampanie │ l │ 315 │
│ │2204.10.19│--- Altele │ l │ 315 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │2204.10.91│--- Alte spumante │ l │ 315 │
│ │2204.10.99│--- Altele │ l │ 315 │
│ │ │- Alte vinuri; must de struguri a cãrui fermentaţie a fost │ │ │
│ │ │împiedicatã sau opritã prin adaos de alcool: │ │ │
│ │2204.21 │-- În recipiente cu un conţinut de maximum 2 l: │ │ │
│ │2204.21.10│--- Vinuri, altele decât cele de la subpozitia 2204.10, │ l │ 315 │
│ │ │prezentate în sticle cu dopuri sub forma de "ciuperca", │ │ │
│ │ │legate sau infundate; vinuri, altfel prezentate, având, la │ │ │
│ │ │temperatura de 20°C, o suprapresiune datoratã anhidridei │ │ │
│ │ │carbonice în soluţie de minimum 1 bar dar sub 3 bari │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │ │---- Având concentratia de alcool funcţie de volum de │ │ │
│ │ │maximum 13% vol.: │ │ │
│ │ │----- Vinuri de calitate produse în regiuni determinate: │ │ │
│ │ │------ Vinuri albe: │ │ │
│ │2204.21.11│------- Alsace │ l │ 315 │
│ │2204.21.12│------- Bordeaux │ l │ 315 │
│ │2204.21.13│------- Bourgogne │ l │ 315 │
│ │2204.21.17│------- Val de Loire │ l │ 315 │
│ │2204.21.18│------- Mosel-Sr-Ruwer │ l │ 315 │
│ │2204.21.19│------- Pfalz (Palatinat) │ l │ 315 │
│ │2204.21.22│------- Rheinhessen (Hesse rhenane) │ l │ 315 │
│* │2204.21.23│------- Tokay │ l │ 315 │
│ │2204.21.24│------- Lazio (Latium) │ l │ 315 │
│ │2204.21.26│------- Toscana (Toscane) │ l │ 315 │
│ │2204.21.27│------- Trentino (Trentin), Alto Adige (Haut Adige) şi │ l │ 315 │
│ │ │Friuli (Frioul) │ │ │
│ │2204.21.28│------- Veneto │ l │ 315 │
│ │2204.21.32│------- Vinho Verde │ l │ 315 │
│ │2204.21.34│------- Penedes │ l │ 315 │
│ │2204.21.36│------- Rioja │ l │ 315 │
│ │2204.21.37│------- Valencia │ l │ 315 │
│ │2204.21.38│------- Altele │ l │ 315 │
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2204.21.42│------- Bordeaux │ l │ 315 │
│ │2204.21.43│------- Bourgogne │ l │ 315 │
│ │2204.21.44│------- Beaujolais │ l │ 315 │
│ │2204.21.46│------- Cotes-du-Rhone │ l │ 315 │
│ │2204.21.47│------- Languedoc-Roussillon │ l │ 315 │
│ │2204.21.48│------- Val de Loire │ l │ 315 │
│ │2204.21.62│------- Piemonte (Piemont) │ l │ 315 │
│ │2204.21.66│------- Toscana (Toscane) │ l │ 315 │
│ │2204.21.67│------- Trentino (Trentin), Alto Adige (Haut Adige) │ l │ 315 │
│ │2204.21.68│------- Veneto │ l │ 315 │
│ │2204.21.69│------- Dao, Bairrada şi Douro │ l │ 315 │
│ │2204.21.71│------- Navarra │ l │ 315 │
│ │2204.21.74│------- Penedes │ l │ 315 │
│ │2204.21.76│------- Rioja │ l │ 315 │
│ │2204.21.77│------- Valdepenas │ l │ 315 │
│ │2204.21.78│------- Altele │ l │ 315 │
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │2204.21.79│------ Vinuri albe │ l │ 315 │
│ │2204.21.80│------ Altele │ l │ 315 │
│ │ │---- Având titru alcoolic volumic peste 13% vol., dar │ │ │
│ │ │maximum 15% vol.: │ │ │
│ │ │----- Vinuri de calitate produse în regiuni determinate: │ │ │
│ │ │------ Vinuri albe │ l │ │
│* │2204.21.81│------- Tokay │ l │ 315 │
│* │2204.21.82│------- Altele │ l │ 315 │
│* │2204.21.83│------ Altele │ l │ 315 │
│ │ │----- Altele: │ │ │
│* │2204.21.84│------ Vinuri albe │ l │ 315 │
│* │2204.21.85│------ Altele │ l │ 315 │
│ │ │---- Având titru alcoolic volumic peste 15% vol., dar │ │ │
│ │ │maximum 18% vol.: │ │ │
│ │2204.21.87│----- Marsala │ l │ 315 │
│ │2204.21.88│----- Samos şi Muscat de Lemnos │ l │ 315 │
│ │2204.21.89│----- Porto │ l │ 315 │
│ │2204.21.91│----- Madeira şi muscatei de Setubal │ l │ 315 │
│ │2204.21.92│----- Xeres │ l │ 315 │
│ │2204.21.94│----- Altele │ l │ 315 │
│ │ │---- Având titru alcoolic volumic peste 18% vol., dar │ │ │
│ │ │maximum 22% vol.: │ │ │
│ │2204.21.95│----- Porto │ l │ 315 │
│ │2204.21.96│----- Madeira, Xeres şi muscatei de Setubal │ l │ 315 │
│ │2204.21.98│----- Altele │ l │ 315 │
│ │2204.21.99│---- Având titru alcoolic volumic peste 22% vol. │ l │ 315 │
│ │2204.29 │-- Altele: │ │ │
│ │2204.29.10│--- Vinuri, altele decât cele de la subpozitia 2204.10, │ l │ 315 │
│ │ │prezentate în sticle cu dopuri sub forma de "ciuperca", │ │ │
│ │ │legate sau infundate; vinuri, altfel prezentate, având la │ │ │
│ │ │temperatura de 20°C o suprapresiune datoratã anhidridei │ │ │
│ │ │carbonice în soluţie, de minimum 1 bar dar sub 3 bari │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │ │---- Având un titru alcoolic volumic de maximum 13% vol.: │ │ │
│ │ │----- Vinuri de calitate produse în regiuni determinate: │ │ │
│ │ │------ Vinuri albe: │ │ │
│* │2204.29.11│------- Tokay │ l │ 315 │
│ │2204.29.12│------- Bordeaux │ l │ 315 │
│ │2204.29.13│------- Bourgogne │ l │ 315 │
│ │2204.29.17│------- Val de Loire │ l │ 315 │
│ │2204.29.18│------- Altele │ l │ 315 │
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2204.29.42│------- Bordeaux │ l │ 315 │
│ │2204.29.43│------- Bourgogne │ l │ 315 │
│ │2204.29.44│------- Beaujolais │ l │ 315 │
│ │2204.29.46│------- Cotes-du-Rhone │ l │ 315 │
│ │2204.29.47│------- Languedoc-Roussillon │ l │ 315 │
│ │2204.29.48│------- Val de Loire │ l │ 315 │
│ │2204.29.58│------- Altele │ l │ 315 │
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │ │------ Vinuri albe: │ │ │
│ │2204.29.62│------- Sicilia (Sicile) │ l │ 315 │
│ │2204.29.64│------- Veneto │ l │ 315 │
│ │2204.29.65│------- Altele │ l │ 315 │
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2204.29.71│------- Puglia (Pouilles) │ l │ 315 │
│ │2204.29.72│------- Sicilia (Sicile) │ l │ 315 │
│ │2204.29.75│------- Altele │ l │ 315 │
│ │ │---- Având titru alcoolic volumic peste 13% vol., dar │ │ │
│ │ │maximum 15% vol.: │ │ │
│ │ │----- Vinuri de calitate produse în regiuni determinate: │ │ │
│ │ │------ Vinuri albe │ l │ │
│* │2204.29.77│------- Tokay │ l │ 315 │
│* │2204.29.78│------- Altele │ l │ 315 │
│ │2204.29.82│------ Altele │ l │ 315 │
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │2204.29.83│------ Vinuri albe │ l │ 315 │
│ │2204.29.84│------ Altele │ l │ 315 │
│ │ │---- Având titru alcoolic volumic peste 15% vol., dar │ │ │
│ │ │maximum 18% vol.: │ │ │
│ │2204.29.87│----- Marsala │ l │ 315 │
│ │2204.29.88│----- Samos şi Muscat de Lemnos │ l │ 315 │
│ │2204.29.89│----- Porto │ l │ 315 │
│ │2204.29.91│----- Madeira şi muscatei de Setubal │ l │ 315 │
│ │2204.29.92│----- Xeres │ l │ 315 │
│ │2204.29.94│----- Altele │ l │ 315 │
│ │ │---- Având titru alcoolic volumic peste 18% vol., dar │ │ │
│ │ │maximum 22% vol.: │ │ │
│ │2204.29.95│----- Porto │ l │ 315 │
│ │2204.29.96│----- Madeira, Xeres şi muscatei de Setubal │ l │ 315 │
│ │2204.29.98│----- Altele │ l │ 315 │
│ │2204.29.99│---- Având titru alcoolic volumic peste 22% vol. │ l │ 315 │
│ │2204.30 │- Alte musturi de struguri: │ │ │
│ │2204.30.10│-- Parţial fermentate, altfel decât cu adaos de alcool │ l │ 315 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu densitatea de maximum 1,33 g/cmc la 20°C şi având │ │ │
│ │ │titru alcoolic volumic de maximum 1% vol.: │ │ │
│ │2204.30.92│---- Concentrate │ l │ 315 │
│ │2204.30.94│---- Altele │ l │ 315 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2204.30.96│---- Concentrate │ l │ 315 │
│ │2204.30.98│---- Altele │ l │ 315 │
│ │22.05 │Vermuturi şi alte vinuri din struguri proaspeţi, aromatizate│ │ │
│ │ │cu plante sau substanţe aromatice: │ │ │
│ │2205.10 │- În recipienţi cu un conţinut de maximum 2 l: │ │ │
│ │2205.10.10│-- Având titru alcoolic volumic de maximum 18% vol. │ l │ 247 │
│ │2205.10.90│-- Având titru alcoolic volumic peste 18% vol. │ l │ 247 │
│ │2205.90 │- Altele: │ │ │
│ │2205.90.10│-- Având titru alcoolic volumic de maximum 18% vol. │ l │ 247 │
│ │2205.90.90│-- Având titru alcoolic volumic peste 18% vol. │ l │ 247 │
│ │2206.00 │Alte bãuturi fermentate (de exemplu cidru de mere, cidru de │ │ │
│ │ │pere, hidromel); amestecuri de bãuturi fermentate şi │ │ │
│ │ │amestecuri de bãuturi fermentate şi bãuturi nealcoolice, │ │ │
│ │ │nedenumite şi necuprinse în alta parte: │ │ │
│ │2206.00.10│- Piquette │ l │ 298 │
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │ │-- Spumoase: │ │ │
│ │2206.00.31│--- Cidru de mere şi cidru de pere │ l │ 298 │
│ │2206.00.39│--- Altele │ l │ 298 │
│ │ │-- Nespumoase, prezentate în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │ │--- De maximum 2 litri: │ │ │
│ │2206.00.51│---- Cidru de mere şi cidru de pere │ l │ 298 │
│ │2206.00.59│---- Altele │ l │ 298 │
│ │ │--- Peste 2 litri: │ │ │
│ │2206.00.81│---- Cidru de mere şi cidru de pere │ l │ 298 │
│ │2206.00.89│---- Altele │ l │ 298 │
│ │22.07 │Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de │ │ │
│ │ │minimum 80%; alcool etilic şi alte distilate denaturate, de │ │ │
│ │ │orice concentraţie: │ │ │
│ │2207.10.00│- Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de │ l │ 234 │
│ │ │minim 80% │ │ │
│ │2207.20.00│- Alcool etilic denaturat şi alte distilate denaturate, de │ l │ 234 │
│ │ │orice concentraţie │ │ │
│ │22.08 │Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic sub 80%;│ │ │
│ │ │distilate, rachiuri, lichioruri şi alte bãuturi spirtoase: │ │ │
│ │2208.20 │- Distilat de vin sau de tescovina de struguri: │ │ │
│ │ │-- Prezentate în recipiente, cu un conţinut de maximum 2 l: │ │ │
│ │2208.20.12│--- Coniac │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.14│--- Armaniac │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.26│--- Grappa │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.27│--- Brandy de Jerez │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.29│--- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Prezentate în recipiente, cu un conţinut peste 2 l: │ │ │
│ │2208.20.40│--- Distilate primar │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2208.20.62│---- Coniac │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.64│---- Armaniac │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.86│---- Grappa │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.87│---- Brandy de Jerez │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.20.89│---- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.30 │- Whisky: │ │ │
│ │ │-- Whisky "bourbon", prezentat în recipiente cu un conţinut:│ │ │
│ │2208.30.11│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.30.19│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Whisky scotian ("scotch whisky"): │ │ │
│ │ │--- Whisky din malt pur, prezentat în recipiente cu un │ │ │
│ │ │conţinut: │ │ │
│ │2208.30.32│---- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.30.38│---- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │--- Whisky combinat, prezentat în recipiente cu un conţinut:│ │ │
│ │2208.30.52│---- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.30.58│---- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │--- Altele, prezentate în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.30.72│---- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.30.78│---- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Altele, prezentate în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.30.82│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.30.88│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.40 │- Rom şi rachiu de trestie de zahãr: │ │ │
│ │ │-- Prezentate în recipiente cu un conţinut de maximum 2 l: │ │ │
│ │2208.40.11│--- Rom cu un conţinut de substanţe volatile altele decât │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │alcool etilic şi metilic de minimum 225 g per hectolitru de │ 100% │ │
│ │ │alcool pur (cu o toleranta de 10%) │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2208.40.31│---- Cu o valoare peste 7,9 EURO per litru de alcool pur │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.40.39│---- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Prezentate în recipiente cu un conţinut peste 2 l: │ │ │
│ │2208.40.51│--- Rom cu un conţinut de substanţe volatile altele decât │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │alcool etilic şi metilic de minimum 225 g per hectolitru de │ 100% │ │
│ │ │alcool pur (cu o toleranta de 10%) │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2208.40.91│---- Cu o valoare peste 2 EURO per litru de alcool pur │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.40.99│---- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.50 │- Gin şi rachiu de ienupar: │ │ │
│ │ │-- Gin, prezentat în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.50.11│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.50.19│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Rachiu de ienupar, prezentat în recipiente cu un │ │ │
│ │ │conţinut: │ │ │
│ │2208.50.91│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.50.99│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.60 │- Votca: │ │ │
│ │ │-- Cu titru alcoolic volumic de maximum 45,4% vol. │ │ │
│ │ │prezentate în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.60.11│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.60.19│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Cu titru alcoolic volumic peste 45,4% vol. prezentat în │ │ │
│ │ │recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.60.91│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │2208.60.99│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │2208.70 │- Lichioruri: │ │ │
│ │2208.70.10│-- Prezentate în recipiente cu un conţinut de maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.70.90│-- Prezentate în recipiente cu un conţinut peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90 │- Altele: │ │ │
│ │ │-- Arak, prezentat în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.90.11│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.19│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Rachiu obţinut din prune, pere, cirese sau visine │ │ │
│ │ │(excluzând lichiorurile), prezentat în recipiente cu un │ │ │
│ │ │conţinut: │ │ │
│ │2208.90.33│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.38│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Alte rachiuri şi alte bãuturi spirtoase, prezentate în │ │ │
│ │ │recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │ │--- De maximum 2 l: │ │ │
│ │2208.90.41│---- Uzo │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │ │----- Rachiuri (excluzând lichiorurile): │ │ │
│ │ │------ Distilate din fructe: │ │ │
│ │2208.90.45│------- Calvados │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.48│------- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2208.90.52│------- Korn │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.54│------- Tequila │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.56│------- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.69│----- Alte bãuturi spirtoase │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │--- Peste 2 l: │ │ │
│ │ │---- Rachiuri (excluzând lichiorurile): │ │ │
│ │2208.90.71│----- Din fructe │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.75│----- Tequila │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.77│----- Altele │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.78│---- Alte bãuturi spirtoase │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │ │-- Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de │ │ │
│ │ │maximum 80% vol. prezentat în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2208.90.91│--- De maximum 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2208.90.99│--- Peste 2 l │ 1 alc. │ 220 │
│ │ │ │ 100% │ │
│ │2209.00 │Oţet comestibil şi inlocuitori de oţet comestibil obţinuţi │ │ │
│ │ │din acid acetic: │ │ │
│ │ │- Oţet de vin, prezentat în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2209.00.11│-- De maximum 2 l │ l │ 105 │
│ │2209.00.19│-- Peste 2 l │ l │ 105 │
│ │ │- Altele, prezentate în recipiente cu un conţinut: │ │ │
│ │2209.00.91│-- De maximum 2 l │ l │ 105 │
│ │2209.00.99│-- Peste 2 l │ l │ 105 │


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────┴────────┴──────┘



--------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016