Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 20 din 10 noiembrie 2004  PREPARATE DIN LEGUME, DIN FRUCTE SAU DIN ALTE PARTI DE PLANTE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 20 din 10 noiembrie 2004 PREPARATE DIN LEGUME, DIN FRUCTE SAU DIN ALTE PARTI DE PLANTE

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.115 bis din 27 noiembrie 2004
PREPARATE DIN LEGUME, DIN FRUCTE SAU DIN ALTE PĂRŢI DE PLANTE

Note de Capitol
1. - Capitolul nu cuprinde:
a) legumele şi fructele preparate sau conservate prin procedeele menţionate la Capitolele 7, 8 sau 11;
b) preparatele alimentare care conţin peste 20% din greutate carnati, carnaciori, salamuri, carne, organe, sânge, peste sau crustacee, moluste sau alte nevertebrate acvatice sau orice combinatie a acestora (Capitolul 16);
c) preparatele alimentare compuse omogenizate de la poziţia 21.04.
2. - Poziţiile 20.07 şi 20.08 nu cuprind jeleurile din fructe, pastele din fructe, migdalele confiate (glazurate) şi produsele similare prezentate sub forma de produse zaharoase (poziţia 17.04) sau produsele din ciocolata (poziţia 18.06).
3. - Poziţiile 20.01, 20.04 şi 20.05 cuprind, dupã caz, numai acele produse de la Capitolul 7 sau de la poziţia 11.05 sau 11.06 (altele decât fãina, gris şi pudra ale produselor de la Capitolul 8), care au fost preparate sau conservate prin alte procedee decât cele prevãzute la Nota 1 a).
4. - Sucul de tomate al cãrui conţinut, în greutate, de substanta uscata este de minim 7%, se clasifica la poziţia 20.02.
5. - În sensul poziţiei 20.07, prin expresia obţinute prin fierbere se înţelege obţinute prin tratare termica la presiune atmosferica sau prin reducerea presiunii pentru a creste vascozitatea produsului prin reducerea conţinutului de apa sau prin alte mijloace.
6. - În sensul poziţiei 20.09, prin expresia sucuri nefermentat, fãrã adaos de alcool se înţelege sucurile a cãror concentraţie de alcool în funcţie de volum (vezi Nota 2 de la capitolul 22) este de maximum 0,5% vol.
Note de subpozitii
1. - În sensul subpozitiei 2005.10, prin expresia legume omogenizate se înţelege preparatele din legume fin omogenizate şi condiţionate pentru vânzarea cu amãnuntul ca alimente pentru copii sau pentru utilizãri dietetice, în recipiente cu un conţinut de maximum 250 g. Pentru aplicarea acestei definiţii nu se tine seama de diversele ingrediente adãugate, dupã caz, la preparare, în mici cantitãţi, pentru asezonare sau pentru a le asigura conservarea ori cu alte scopuri. Aceste preparate pot sa conţinã, în cantitãţi mici, fragmente vizibile de legume. Subpozitia 2005.10 are prioritate fata de oricare alta subpozitie a poziţiei 20.05.
2. - În sensul subpozitiei 2007.10, prin expresia preparate omogenizate se înţelege preparatele din fructe fin omogenizate, condiţionate pentru vânzarea cu amãnuntul, ca alimente pentru copii sau pentru utilizãri dietetice, în recipiente cu un conţinut de maximum 250 g. Pentru aplicarea acestei definiţii nu se tine seama de diversele ingrediente adãugate, dupã caz, la preparare, în cantitãţi mici, pentru asezonare sau pentru a le asigura conservarea ori pentru alte scopuri. Aceste preparate pot sa conţinã, în cantitãţi mici, fragmente vizibile de fructe. Subpozitia 2007.10 are prioritate fata de oricare alta subpozitie a poziţiei 20.07.
3. - În sensul subpozitiilor 2009.12, 2009.21, 2009.31, 2009.41, 2009.61 şi 2009.71, prin expresia "valoare Brix" se înţelege citirea directa pe scala unui areometru Brix sau citirea directa pe un refractometru a indicelui de refractie exprimat în funcţie de procentul de zaharoza, la temperatura de 20°C sau corectate pentru 20°C (dacã citirea s-a efectuat la alta temperatura).
Note complementare
1. Se clasifica la poziţia 20.01, numai legumele, fructele şi alte pãrţi comestibile ale plantelor, preparate sau conservate în oţet sau acid acetic, al cãrui conţinut în acid volatil, liber, calculat în acid acetic, este minimum 0,5%, în greutate. În completare, ciupercile care se clasifica la codul tarifar 2101.90.50 trebuie sa aibã conţinutul de sare de maximum 2,5% din greutate.
2. (a) Conţinutul de diverse zaharuri exprimat ca zaharoza (conţinutul în zahãr) al produselor clasificate la acest capitol corespunde valorii indicate de un refractometru (utilizat conform metodei descrise în STAS 5956-71) la temperatura de 20°C şi multiplicata cu un factor de:
- 0,93 pentru produsele care se clasifica la subpozitiile de la 2008.20 pana la 2008.80, 2008.92 şi 2008.99, sau
- 0,95 pentru produsele care se clasifica la celelalte poziţii.
(b) Expresia "valoare Brix", menţionatã în subpozitiile poziţiei 20.09, capitol corespunde valorii indicate de un refractometru (utilizat conform metodei descrise în STAS 5956-71) la temperatura de 20°C.
3. Produsele care se clasifica la subpozitiile de la 2008.20 pana la 2008.80, 2008.92 şi 2008.99 sunt considerate ca având zahãr adãugat dacã "conţinutul de zaharuri" este superior, în greutate, unui procent indicat mai jos, în funcţie de tipul de fructe sau de pãrţi comestibile de plante:
- ananas, struguri: 13%,
- alte fructe, inclusiv amestecurile de fructe şi alte pãrţi comestibile de plante: 9%.
4. În sensul codurilor de la 2008.30.11 pana la 2008.30.39, de la 2008.40.11 pana la 2008.40.39, de la 2008.50.11 pana la 2008.50.59, de la 2008.60.11 pana la 2008.60.39, de la 2008.70.11 pana la 2008.70.59, de la 2008.80.11 pana la 2008.80.39, de la 2008.92.12 pana la 2008.92.38 şi de la 2008.99.11 pana la 2008.99.40, se înţelege prin:
- "titru alcoolic masic existent": numãrul kilogramelor de alcool pur conţinut în 100 kg produs,
- "%mas.": simbolul pentru litrul alcoolic masic.
5. a) Conţinutul de zahãr adãugat pentru produsele care se clasifica la poziţia tarifara 20.09 corespunde, "conţinutului de zahãr" diminuat cu valorile indicate mai jos, în funcţie de felul sucurilor:
- suc de lamai sau de tomate: 3,
- suc de mere: 11,
- suc de struguri: 15,
- sucuri de alte fructe sau legume, inclusiv amestecurile de sucuri: 13.
b) Sucul de fructe, cu zahãr adãugat, cu o valoare Brix de maximum 67 şi conţinând sub 50% din greutate suc de fructe în starea sa naturala obţinut din fructe, sau prin diluarea unui suc concentrat, îşi pierde caracterul original de suc de fructe de la poziţia 20.09.
6. În sensul codurilor 2009.60.51 şi 2009.60.71 se considera "suc de struguri concentrat" (inclusiv must de struguri) sucul de struguri (inclusiv mustul de struguri) la care valoarea indicatã de un refractometrit la temperatura de 20°C este de minimum 50,9% (utilizat conform metodei descrise în STAS 5956-71).
7. În sensul codurilor 2001.90.91, 2006.00.35, 2006.00.91, 2007.10.91, 2007.99.93, 2008.19.11, 2008.19.91, 2008.92.12, 2008.92.16, 2008.92.32, 2008.92.36, 2008.92.51, 208.92.72, 2008.92.76, 2008.92.92, 2008.92.94, 2008.92.97, 2008.99.36, 2008.99.38, 2009.80.36, 2009.80.73, 2009.80.88, 2009.80.97, 2009.90.92, 2009.90.95 şi 2009.90.97, prin expresia "fructe tropicale" se înţelege guave, mango, mangustan, papala, tamarine, mere de caju, fructe de litchi (Nephelium lappaceum), fructe de jaquier (arbore de pâine), fructe de sagotier (Achras sapote), fructele pasiunii, fructe de carambola şi fructe de pitahaia.
8. În sensul codurilor 2001.90.91, 2006.00.35, 2006.00.91, 2007.99.93, 2008.19.11, 2008.19.91, 2008.92.12, 2008.92.16, 2008.92.32, 2008.92.36, 2008.92.51, 2008.92.72, 2008.92.76, 2008.92.92, 2008.92.94 şi 2008.92.97, prin expresia "fructe tropicale cu coaja" se înţelege nucile de cocos, nucile de caju, nucile de Brazilia, nucile de betel (de arec), nucile de cola şi nucile de macadania (nuci de Queensland).





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬───┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM supl│Ta │
│ │ │ │xa │
│ │ │ │va-│
│ │ │ │ma-│
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘
│ │20.01 │Legume, fructe şi alte pãrţi comestibile de plante, preparate │ │ │
│ │ │sau conservate în oţet sau acid acetic: │ │ │
│ │2001.10.00│- Castraveti şi cornison │kg/net │200│
│ │ │ │ eda │ │
│ │2001.90 │- Altele: │ │ │
│ │2001.90.10│-- Chutney (condimente) de mango │ - │120│
│ │2001.90.20│-- Fructe de genul Capsicum, altele decât ardeii dulci sau │ - │120│
│ │ │ardeii grasi │ │ │
│ │2001.90.30│-- Porumb dulce (Zea mays var. saccharata) │ - │120│
│ │2001.90.40│-- Ignami, batate şi pãrţi comestibile similare de plante cu un │ - │120│
│ │ │conţinut de amidon sau de fecule de minimum 5% din greutate │ │ │
│ │2001.90.50│-- Ciuperci │ - │120│
│ │2001.90.60│-- Miez (inima) de palmier │ - │ 25│
│ │2001.90.65│-- Masline │ - │ 25│
│ │2001.90.70│-- Ardei dulci sau ardei grasi │ - │ 75│
│ │2001.90.91│-- Fructe tropicale şi nuci tropicale │ - │ 75│
│ │2001.90.93│-- Ceapa │ - │120│
│ │2001.90.99│-- Altele │ - │ 75│
│ │20.02 │Tomate preparate sau conservate altfel decât în oţet sau acid │ │ │
│ │ │acetic: │ │ │
│ │2002.10 │- Tomate, întregi sau în bucãţi: │ │ │
│ │2002.10.10│-- Cojite │ - │225│
│ │2002.10.90│-- Altele │ - │225│
│ │2002.90 │- Altele: │ │ │
│ │ │-- Cu un conţinut de materie uscata sub 12% din greutate: │ │ │


│ │2002.90.19│--- în ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 1 kg │ - │225│
│ │ │-- Cu un conţinut de materie uscata de minimum 12% dar de │ │ │
│ │ │maximum 30% din greutate: │ │ │
│ │2002.90.31│--- în ambalaje directe cu un conţinut net peste 1 kg │ - │225│
│ │2002.90.39│--- în ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 1 kg │ - │225│
│ │ │-- Cu un conţinut de materie uscata peste 30% din greutate: │ │ │
│ │2002.90.91│--- în ambalaje directe cu un conţinut net peste 1 kg │ - │225│
│ │2002.90.99│--- în ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 1 kg │ - │225│
│ │20.03 │Ciuperci şi trufe, preparate sau conservate altfel decât în oţet│ │ │
│ │ │sau acid acetic: │ │ │
│ │2003.10 │- Ciuperci din genul Agaricus: │ │ │
│ │2003.10.20│-- Conservate provizoriu, complet fierte │kg/net │135│
│ │ │ │ eda │ │
│ │2003.10.30│-- Altele │kg/net │135│
│ │ │ │ eda │ │
│ │2003.20.00│- Trufe │ - │135│
│ │2003.90.00│- Altele │ - │135│
│ │20.04 │Alte legume preparate sau conservate altfel decât în oţet sau │ │ │
│ │ │acid acetic, congelate, altele decât produsele de la poziţia │ │ │
│ │ │20.06: │ │ │
│ │2004.10 │- Cartofi: │ │ │
│ │2004.10.10│-- Fierti şi nepreparati altfel │ - │128│
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │2004.10.91│--- Sub forma de fãina, gris sau fulgi │ - │128│
│ │2004.10.99│--- Altele │ - │128│
│ │2004.90 │- Alte legume şi amestecuri de legume: │ │ │
│ │2004.90.10│-- Porumb dulce (Zea mays var. saccharata) │ - │128│
│ │2004.90.30│-- Varza acra, capere şi masline │ - │128│
│ │2004.90.50│-- Mazare (Pisum sativum) şi fasole verde │ - │128│
│ │ │-- Altele, inclusiv amestecuri: │ │ │
│ │2004.90.91│--- Ceapa, fiarta şi nepreparata altfel │ - │128│
│ │2004.90.98│--- Altele │ - │128│
│ │20.05 │Alte legume preparate sau conservate altfel decât în oţet sau │ │ │
│ │ │acid acetic, necongelate, altele decât produsele de la poziţia │ │ │
│ │ │20.06: │ │ │
│ │2005.10.00│- Legume omogenizate │ - │128│
│ │2005.20 │- Cartofi: │ │ │
│ │2005.20.10│-- Sub forma de fãina, gris sau fulgi │ - │128│
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │2005.20.20│--- Taiati în felii subtiri, prajiti sau copti, chiar sarati sau│ - │128│
│ │ │aromatizati, în ambalaje ermetice, pentru consumul direct │ │ │
│ │2005.20.80│--- Altele │ - │128│
│ │2005.40.00│- Mazare (Pisum sativum) │ - │128│
│ │ │- Fasole (Vigna spp, Phaseolus spp): │ │ │
│ │2005.51.00│-- Fasole boabe │ - │128│
│ │2005.59.00│-- Altele │ - │128│
│ │2005.60.00│- Sparanghel │ - │128│
│ │2005.70 │- Masline: │ │ │
│ │2005.70.10│-- În ambalaje directe cu un conţinut net de maximum 5 kg │kg/net │128│
│ │ │ │ eda │ │
│ │2005.70.90│-- Altele │kg/net │128│
│ │ │ │ eda │ │
│ │2005.80.00│- Porumb dulce (Zea mays var. saccharata) │ - │ 18│
│ │2005.90 │- Alte legume şi amestecuri de legume: │ │ │
│ │2005.90.10│-- Fructe de genul Capsicum, altele decât ardeii dulci sau │ - │128│
│ │ │ardeii grasi │ │ │
│ │2005.90.30│-- Capere │ - │128│
│ │2005.90.50│-- Anghinare │ - │128│
│ │2005.90.60│-- Morcovi │ - │128│
│ │2005.90.70│-- Amestecuri de legume │ - │128│
│ │2005.90.75│-- Varza acra │ - │128│
│ │2005.90.80│-- Altele │ - │128│
│ │2006.00 │Legume, fructe, coji de fructe şi alte pãrţi de plante, confiate│ │ │
│ │ │(uscate, glasate sau cristalizate): │ │ │
│ │2006.00.10│- Ghimbir │ - │106│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │ │-- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate: │ │ │
│ │2006.00.31│--- Cirese, visine │ - │106│
│ │2006.00.35│--- Fructe tropicale şi fructe tropicale cu coaja │ - │106│
│ │2006.00.38│--- Altele │ - │106│
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │2006.00.91│--- Fructe tropicale şi fructe tropicale cu coaja │ - │106│
│ │2006.00.99│--- Altele │ - │106│
│ │20.07 │Dulceţuri, jeleuri, marmelade, paste şi piureuri de fructe, │ │ │
│ │ │obţinute prin fierbere, cu sau fãrã adaos de zahãr sau de alţi │ │ │
│ │ │indulcitori: │ │ │
│ │2007.10 │- Preparate omogenizate: │ │ │
│ │2007.10.10│-- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate │ - │200│
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │2007.10.91│--- De fructe tropicale │ - │200│
│ │2007.10.99│--- Altele │ - │200│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │2007.91 │-- Citrice: │ │ │
│ │2007.91.10│--- Cu un conţinut de zahãr peste 30% din greutate │ - │200│
│ │2007.91.30│--- Cu un conţinut de zahãr peste 13% dar de maximum 30% din │ - │200│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2007.91.90│--- Altele │ - │200│
│ │2007.99 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu un conţinut de zahãr peste 30% din greutate: │ │ │
│ │2007.99.10│---- Piure şi pasta de prune, în ambalaje directe, cu un │ - │200│
│ │ │conţinut net peste 100 kg şi care sunt destinate prelucrãrii │ │ │
│ │ │industriale │ │ │
│ │2007.99.20│---- Piure şi pasta de castane │ - │200│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2007.99.31│----- De cirese, de visine │ - │200│
│ │2007.99.33│----- De capsuni, de fragi │ - │200│
│ │2007.99.35│----- De zmeura │ - │200│
│ │2007.99.39│----- Altele │ - │200│
│ │ │--- Cu un conţinut de zahãr peste 13%, dar maximum 30% din │ │ │
│ │ │greutate: │ │ │
│ │2007.99.55│---- Piure şi compot de mere │ - │200│
│ │2007.99.57│---- Altele │ - │200│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2007.99.91│---- Piure şi compot de mere │ - │200│
│ │2007.99.93│---- De fructe tropicale şi fructe tropicale cu coaja │ - │200│
│ │2007.99.98│---- Altele │ - │200│
│ │20.08 │Fructe şi alte pãrţi comestibile de plante, altfel preparate sau│ │ │
│ │ │conservate, cu sau fãrã adaos de zahãr sau de alţi indulcitori │ │ │
│ │ │sau de alcool, nedenumite şi necuprinse în alta parte: │ │ │
│ │ │- Fructe cu coaja, arahide şi alte seminţe, chiar amestecate │ │ │
│ │ │între ele: │ │ │
│ │2008.11 │-- Arahide: │ │ │
│ │2008.11.10│--- Unt de arahide │ - │ 25│
│ │ │--- Altele, în ambalaje directe, cu un conţinut net: │ │ │
│ │ │---- Peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.11.92│----- Prajite │ - │ 25│
│ │2008.11.94│----- Altele │ - │ 25│
│ │ │---- De maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.11.96│----- Prajite │ - │ 30│
│ │2008.11.98│----- Altele │ - │ 30│
│ │2008.19 │-- Altele, inclusiv amestecuri: │ │ │
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.19.11│---- Fructe tropicale cu coaja; amestecuri conţinând minimum 50%│ - │ 88│
│ │ │din greutate fructe tropicale cu coaja şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2008.19.13│----- Migdale şi fistic, prajite │ - │ 88│
│ │2008.19.19│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.19.91│---- Fructe tropicale cu coaja; amestecuri conţinând minimum 50%│ - │ 88│
│ │ │din greutate fructe tropicale cu coaja şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │ │----- Fructe cu coaja, prajite: │ │ │
│ │2008.19.93│------ Migdale şi fistic │ - │ 88│
│ │2008.19.95│------ Altele │ - │ 88│
│ │2008.19.99│----- Altele │ - │ 88│
│ │2008.20 │- Ananas: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.20.11│---- Cu un conţinut de zahãr peste 17% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.20.19│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.20.31│---- Cu un conţinut de zahãr peste 19% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.20.39│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.20.51│---- Cu un conţinut de zahãr peste 17% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.20.59│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.20.71│---- Cu un conţinut de zahãr peste 19% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.20.79│---- Altele │ - │ 88│
│ │2008.20.90│--- La care nu s-a adãugat zahãr │ - │ 88│
│ │2008.30 │- Citrice: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- Cu un conţinut de zahãr peste 9% din greutate: │ │ │
│ │2008.30.11│---- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% mas│ - │ 88│
│ │2008.30.19│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2008.30.31│---- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% mas│ - │ 88│
│ │2008.30.39│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.30.51│---- Segmente de grapefruit │ - │ 88│
│ │2008.30.55│---- Mandarine, inclusiv tangerine şi satsumas; clementine, │ - │ 88│
│ │ │wilkings şi alţi hibrizi similari de citrice │ │ │
│ │2008.30.59│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.30.71│---- Segmente de grapefruit │ - │ 88│
│ │2008.30.75│---- Mandarine, inclusiv tangerine şi satsumas; clementine, │ - │ 88│
│ │ │wilkings şi alţi hibrizi similari de citrice │ │ │
│ │2008.30.79│---- Altele │ - │ 88│
│ │2008.30.90│--- La care nu s-a adãugat zahãr │ - │ 88│
│ │2008.40 │- Pere: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │ │---- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate: │ │ │
│ │2008.40.11│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ - │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.40.19│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2008.40.21│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.40.29│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.40.31│---- Cu un conţinut de zahãr peste 15% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.40.39│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.40.51│---- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.40.59│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.40.71│---- Cu un conţinut de zahãr peste 15% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.40.79│---- Altele │ - │ 88│
│ │2008.40.90│--- La care nu s-a adãugat zahãr │ - │ 88│
│ │2008.50 │- Caise: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │ │---- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate: │ │ │
│ │2008.50.11│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ - │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.50.19│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2008.50.31│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ - │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.50.39│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.50.51│---- Cu un conţinut de zahãr peste 15% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.50.59│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net pestei kg: │ │ │
│ │2008.50.61│---- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.50.69│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.50.71│---- Cu un conţinut de zahãr peste 15% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.50.79│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care nu s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net: │ │ │
│ │2008.50.92│---- De minimum 5 kg │ - │ 88│
│ │2008.50.94│---- De minimum 4,5 kg, dar sub 5 kg │ - │ 88│
│ │2008.50.99│---- Sub 4,5 kg │ - │ 88│
│ │2008.60 │- Cirese şi visine: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- Cu un conţinut de zahãr peste 9% din greutate: │ │ │
│ │2008.60.11│---- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% mas│ - │ 88│
│ │2008.60.19│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2008.60.31│---- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% mas│ - │ 88│
│ │2008.60.39│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│* │2008.60.50│--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ - │ 88│
│ │ │conţinut net peste 1 kg │ │ │
│* │2008.60.60│--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ - │ 88│
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg │ │ │
│ │ │--- La care nu s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe, cu un │ │ │
│ │ │conţinut net: │ │ │
│* │2008.60.70│---- De minimum 4.5 kg │ - │ 88│
│* │2008.60.90│---- Sub 4,5 kg │ - │ 88│
│ │2008.70 │- Piersici, inclusiv piersici fãrã puf şi nectarine: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │ │---- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate: │ │ │
│ │2008.70.11│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ - │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.70.19│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2008.70.31│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ - │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.70.39│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- În ambalaje directe, cu un conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.70.51│---- Cu un conţinut de zahãr peste 15% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.70.59│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ │ │
│ │ │conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.70.61│---- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.70.69│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ │ │
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.70.71│---- Cu un conţinut de zahãr peste 15% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.70.79│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care nu s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ │ │
│ │ │conţinut net: │ │ │
│ │2008.70.92│---- De minimum 5 kg │ - │ 88│
│ │2008.70.98│---- Sub 5 kg │ - │ 88│
│ │2008.80 │- Capsuni, fragi: │ │ │
│ │ │-- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │--- Cu un conţinut de zahãr peste 9% din greutate: │ │ │
│ │2008.80.11│---- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% mas│ - │ 88│
│ │2008.80.19│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2008.80.31│---- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% mas│ - │ 88│
│ │2008.80.39│---- Altele │ - │ 88│
│ │ │-- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │2008.80.50│--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ - │ 88│
│ │ │conţinut net peste 1 kg │ │ │
│ │2008.80.70│--- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ - │ 88│
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg │ │ │
│ │2008.80.90│--- La care nu s-a adãugat zahãr │ - │ 88│
│ │ │- Altele, inclusiv amestecuri, cu excepţia celor de la │ │ │
│ │ │subpozitia 2008.19: │ │ │
│ │2008.91.00│-- Miez (inima) de palmier │ - │ 18│
│ │2008.92 │-- Amestecuri: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │---- Cu un conţinut de zahãr de minimum 9% din greutate: │ │ │
│ │ │----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ │ │
│ │ │mas: │ │ │
│ │2008.92.12│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.14│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │2008.92.16│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.18│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │ │----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ │ │
│ │ │mas: │ │ │
│ │2008.92.32│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.34│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │2008.92.36│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.38│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │---- La care s-a adãugat zahãr: │ │ │
│ │ │----- În ambalaje directe cu un conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.92.51│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.59│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │ │------ Amestecuri în care nici unul din fructele componente nu │ │ │
│ │ │depãşesc 50% din greutatea totalã a fructelor prezente: │ │ │
│ │2008.92.72│------- De fructe tropicale (inclusiv amestecuri care conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale cu│ │ │
│ │ │coaja) │ │ │
│ │2008.92.74│------- Altele │ - │ 88│
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2008.92.76│------- De fructe tropicale (inclusiv amestecurile ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale cu│ │ │
│ │ │coaja) │ │ │
│ │2008.92.78│------- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- La care nu s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ │ │
│ │ │conţinut net: │ │ │
│ │ │----- De minimum 5 kg: │ │ │
│ │2008.92.92│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% fructe tropicale şi fructe tropicale cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.93│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │----- De minimum 4,5 kg, dar sub 5 kg: │ │ │
│ │2008.92.94│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.96│------ Altele │ - │ 88│
│ │ │----- Sub 4,5 kg: │ │ │
│ │2008.92.97│------ De fructe tropicale (inclusiv amestecuri ce conţin │ - │ 88│
│ │ │minimum 50% din greutate fructe tropicale şi fructe tropicale │ │ │
│ │ │cu coaja) │ │ │
│ │2008.92.98│------ Altele │ - │ 88│
│ │2008.99 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- La care s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │---- Ghimbir: │ │ │
│ │2008.99.11│----- Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ - │ 88│
│ │ │mas │ │ │
│ │2008.99.19│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- Struguri: │ │ │
│ │2008.99.21│----- Cu un conţinut de zahãr peste 13% din greutate │ - │ 88│
│ │2008.99.23│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │ │----- Cu un conţinut de zahãr peste 9% din greutate: │ │ │
│ │ │------ Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ │ │
│ │ │mas: │ │ │
│ │2008.99.25│------- Fructele pasiunii şi guave │ - │ 88│
│ │2008.99.26│------- Mango, mangustan, papaya, tamarine, mere de cajou, │ - │ 88│
│ │ │litchi, fructele arborelui Jack, sapotile, carambole şi pitahaya│ │ │
│ │2008.99.28│------- Altele │ - │ 88│
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2008.99.32│------- Fructele pasiunii şi guave │ - │ 88│
│ │2008.99.33│------- Mango, mangustan, papaya, tamarine, mere de cajou, │ - │ 88│
│ │ │litchi, fructele arborelui Jack, sapotile, carambole şi pitahaya│ │ │
│ │2008.99.34│------- Altele │ - │ 08│
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │ │------ Având o concentraţie masica de alcool de maximum 11,85% │ │ │
│ │ │mas: │ │ │
│ │2008.99.36│------- Fructe tropicale │ - │ 88│
│ │2008.99.37│------- Altele │ - │ 88│
│ │ │------ Altele: │ │ │
│ │2008.99.38│------- Fructe tropicale │ - │ 88│
│ │2008.99.40│------- Altele │ - │ 88│
│ │ │--- La care nu s-a adãugat alcool: │ │ │
│ │ │---- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ │ │
│ │ │conţinut net peste 1 kg: │ │ │
│ │2008.99.41│----- Ghimbir │ - │ 88│
│ │2008.99.43│----- Struguri │ - │ 88│
│ │2008.99.45│----- Prune │ - │ 88│
│ │2008.99.46│----- Fructele pasiunii, guave şi tamarine │ - │ 88│
│ │2008.99.47│----- Mango, mangustan, papaya, mere de cajou, litchi, fructele │ - │ 88│
│ │ │arborelui Jack, sapotile, carambole şi pitahaya │ │ │
│ │2008.99.49│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- La care s-a adãugat zahãr, în ambalaje directe cu un │ │ │
│ │ │conţinut net de maximum 1 kg: │ │ │
│ │2008.99.51│----- Ghimbir │ - │ 88│
│ │2008.99.61│----- Fructele pasiunii şi guave │ - │ 88│
│ │2008.99.62│----- Mango, mangustan, papaya, tamarine, mere de cajou, litchi,│ - │ 88│
│ │ │fructele arborelui Jack, sapotile, carambole şi pitahaya │ │ │
│ │2008.99.67│----- Altele │ - │ 88│
│ │ │---- La care nu s-a adãugat zahãr: │ │ │
│ │ │----- Prune în ambalaje directe cu un conţinut net: │ │ │
│ │2008.99.72│------ De minimum 5 kg │ - │ 88│
│ │2008.99.78│------ Sub 5 kg │ - │ 88│
│ │2008.99.85│----- Porumb, altul decât porumbul dulce (Zea mays var. │ - │ 88│
│ │ │saccharata) │ │ │
│ │2008.99.91│----- Ignami, batate şi pãrţi similare comestibile de plante, cu│ - │ 88│
│ │ │un conţinut de amidon de minimum 5% din greutate │ │ │
│ │2008.99.99│------ Altele │ - │ 88│
│ │20.09 │Sucuri de fructe (inclusiv mustul de struguri) şi sucuri de │ │ │
│ │ │legume, nefermentate, fãrã adaos de alcool, cu sau fãrã adaos de│ │ │
│ │ │zahãr sau de alţi indulcitori: │ │ │
│ │ │- Suc de portocale: │ │ │
│ │2009.11 │-- Congelate: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.11.11│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta │ - │ 90│
│ │2009.11.19│---- Altele │ - │ 90│
│ │ │--- Cu o valoare Brix de maximum 67: │ │ │
│ │2009.11.91│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta şi│ - │ 90│
│ │ │cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ │ │
│ │2009.11.99│---- Altele │ - │ 90│
│ │2009.12.00│-- Necongelate, cu o valoare Brix de maximum 20 │ - │ 90│
│ │2009.19 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.19.11│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta │ - │225│
│ │2009.19.19│---- Altele │ - │225│
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 20 dar de maximum 67: │ │ │
│ │2009.19.91│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta şi│ - │225│
│ │ │cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ │ │
│ │2009.19.98│---- Altele │ - │225│
│ │ │- Suc de grepfruit: │ │ │
│ │2009.21.00│-- Cu o valoare Brix de maximum 20 │ - │ 90│
│ │2009.29 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.29.11│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta │ - │ 90│
│ │2009.29.19│---- Altele │ - │ 90│
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 20 dar de maximum 67: │ │ │
│ │2009.29.91│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta şi│ - │ 90│
│ │ │cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ │ │
│ │2009.29.99│---- Altele │ - │ 90│
│ │ │- Suc de orice alt singur fruct de citrice: │ │ │
│ │2009.31 │-- Cu o valoare Brix de maximum 20: │ │ │
│ │ │--- De o valoare peste 30 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │2009.31.11│---- Care conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.31.19│---- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │ │--- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │ │---- Suc de lamai: │ │ │
│ │2009.31.51│----- Care conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.31.59│----- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │ │---- De alte citrice: │ │ │
│ │2009.31.91│----- Care conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.31.99│----- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.39 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.39.11│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta │ - │ 90│
│ │2009.39.19│---- Altele │ - │ 90│
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 20 dar de maximum 67: │ │ │
│ │ │---- De o valoare peste 30 EURO per 100 Kg greutate neta: │ │ │
│ │2009.39.31│----- Care conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.39.39│----- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │ │---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │ │----- Suc de lamai │ │ │
│ │2009.39.51│------ Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ - │ 90│
│ │2009.39.55│------ Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ - │ 90│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2009.39.59│------ Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │ │----- Sucuri de alte citrice: │ │ │
│ │2009.39.91│------ Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ - │ 90│
│ │2009.39.95│------ Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ - │ 90│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2009.39.99│------ Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │ │- Suc de ananas: │ │ │
│ │2009.41 │-- Cu o valoare Brix de maximum 20: │ │ │
│ │2009.41.10│--- De o valoare peste 30 EURO per 100 kg greutate neta, │ - │ 90│
│ │ │conţinând zahãr adãugat │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2009.41.91│---- Care conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.41.99│---- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.49 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.49.11│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta │ - │ 90│
│ │2009.49.19│---- Altele │ - │ 90│
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 20 dar de maximum 67: │ │ │
│ │2009.49.30│---- De o valoare peste 30 EURO per 100 kg greutate neta, │ - │ 90│
│ │ │conţinând zahãr adãugat │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2009.49.91│----- Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ - │ 90│
│ │2009.49.93│----- Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ - │ 90│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2009.49.99│----- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │ 90│
│ │2009.50 │- Suc de tomate: │ │ │
│ │2009.50.10│-- Care conţin zahãr adãugat │ - │225│
│ │2009.50.90│-- Altele │ - │225│
│ │ │- Suc de struguri (inclusiv must de struguri): │ │ │
│ │2009.61 │-- Cu o valoare Brix de maximum 30: │ │ │
│ │2009.61.10│--- De o valoare peste 18 EURO per 100 kg greutate neta │ - │225│
│ │2009.61.90│--- De o valoare de maximum 18 EURO per 100 kg greutate neta │ - │225│
│ │2009.69 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.69.11│---- De o valoare de maximum 22 EURO per 100 kg greutate neta │ - │225│
│ │2009.69.19│---- Altele │ - │225│
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 30 dar de maximum 67: │ │ │
│ │ │---- De o valoare peste 18 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │2009.69.51│----- Concentrate │ - │225│
│ │2009.69.59│----- Altele │ - │225│
│ │ │---- De o valoare de maximum 18 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │ │----- Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate: │ │ │
│ │2009.69.71│------ Concentrate │ - │225│
│ │2009.69.79│------ Altele │ - │225│
│ │2009.69.90│----- Altele │ - │225│
│ │ │- Suc de mere: │ │ │
│ │2009.71 │-- Cu valoare Brix de maximum 20: │ │ │
│ │2009.71.10│--- De o valoare peste 18 EURO per 100 kg greutate neta şi care │ - │225│
│ │ │conţin zahãr adãugat │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2009.71.91│---- Care conţin zahãr adãugat │ - │225│
│ │2009.71.99│---- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │225│
│ │2009.79 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │2009.79.11│---- De o valoare de maximum 22 EURO per 100 kg greutate neta │ - │225│
│ │2009.79.19│---- Altele │ - │225│
│ │ │--- Cu o valoare Brix peste 20 dar de maximum 67: │ │ │
│ │2009.79.30│---- De o valoare peste 18 EURO per 100 kg greutate neta şi care│ - │225│
│ │ │conţin zahãr adãugat │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2009.79.91│----- Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ - │225│
│ │2009.79.93│----- Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ - │225│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2009.79.99│----- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │225│
│ │2009.80 │- Suc de orice alt singur fruct sau leguma: │ │ │
│ │ │-- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │ │--- Suc de pere: │ │ │
│ │2009.80.11│---- De o valoare de maximum 22 EURO per 100 kg greutate neta │ - │225│
│ │2009.80.19│---- Altele │ - │225│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │ │---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │2009.80.32│----- De fructele pasiunii şi de guave │ - │ 40│
│ │2009.80.33│----- De mango, mangustan, papaya, tamarine, mere de cajou, │ - │ 40│
│ │ │litchi, fructele arborelui Jack, sapotile, carambole şi de │ │ │
│ │ │pitahaya │ │ │
│ │2009.80.35│----- Altele │ - │ 40│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2009.80.36│----- Din fructe tropicale │ - │ 40│
│ │2009.80.38│----- Altele │ - │ 40│
│ │ │-- Cu o valoare Brix de maximum 67: │ │ │
│ │ │--- Suc de pere: │ │ │
│ │2009.80.50│---- De o valoare peste 18 EURO per 100 kg greutate neta şi care│ - │175│
│ │ │conţin zahãr adãugat │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │2009.80.61│----- Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ - │175│
│ │2009.80.63│----- Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ - │175│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2009.80.69│----- Care nu conţin zahãr adãugat │ - │175│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │ │---- De o valoare peste 30 EURO per 100 kg greutate neta şi care│ │ │
│ │ │conţin zahãr adãugat: │ │ │
│ │2009.80.71│----- Suc de cirese sau de visine │ - │175│
│ │2009.80.73│----- Sucuri din fructe tropicale │ - │175│
│ │2009.80.79│----- Altele │ - │175│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │ │----- Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate: │ │ │
│ │2009.80.83│------ De fructele pasiunii şi de guave │ - │175│
│ │2009.80.84│------ De mango, mangustan, papaya, tamarine, mere de cajou, │ - │175│
│ │ │litchi, fructele arborelui Jack, sapotile, carambole şi de │ │ │
│ │ │pitahaya │ │ │
│ │2009.80.86│------ Altele │ - │175│
│ │ │----- Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ │ │
│ │ │greutate: │ │ │
│ │2009.80.88│------ Din fructe tropicale │ - │175│
│ │2009.80.89│------ Altele │ - │175│
│ │ │----- Care nu conţin zahãr adãugat: │ │ │
│ │2009.80.95│------ Suc de fructe din specia Vaccinium macrocarpon │ - │175│
│ │2009.80.96│------ Suc de cirese sau de visine │ - │175│
│ │2009.80.97│------ Sucuri din fructe tropicale │ - │175│
│ │2009.80.99│------ Altele │ - │175│
│ │2009.90 │- Amestecuri de sucuri: │ │ │
│ │ │-- Cu o valoare Brix peste 67: │ │ │
│ │ │--- Amestecuri de suc de mere şi suc de pere: │ │ │
│ │2009.90.11│---- De o valoare de maximum 22 EURO per 100 kg greutate neta │ - │175│
│ │2009.90.19│---- Altele │ - │175│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │2009.90.21│---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta │ - │175│
│ │2009.90.29│---- Altele │ - │175│
│ │ │-- Cu o valoare Brix de maximum 67: │ │ │
│ │ │--- Amestecuri de suc de mere şi de suc de pere: │ │ │
│ │2009.90.31│---- De o valoare de maximum 18 EURO per 100 kg greutate neta şi│ - │175│
│ │ │cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ │ │
│ │2009.90.39│---- Altele │ - │150│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │ │---- De o valoare peste 30 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │ │----- Amestecuri de sucuri de citrice şi de suc de ananas: │ │ │
│ │2009.90.41│------ Care conţin zahãr adãugat │ - │150│
│ │2009.90.49│------ Altele │ - │150│
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │2009.90.51│------ Care conţin zahãr adãugat │ - │150│
│ │2009.90.59│------ Altele │ - │150│
│ │ │---- De o valoare de maximum 30 EURO per 100 kg greutate neta: │ │ │
│ │ │----- Amestecuri de sucuri de citrice şi de suc de ananas: │ │ │
│ │2009.90.71│------ Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate │ - │150│
│ │2009.90.73│------ Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ - │150│
│ │ │greutate │ │ │
│ │2009.90.79│------ Care nu conţin zahãr adãugat │ - │150│
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │ │------ Cu un conţinut de zahãr adãugat peste 30% din greutate: │ │ │
│ │2009.90.92│------- Amestecuri de sucuri de fructe tropicale │ - │150│
│ │2009.90.94│------- Altele │ - │150│
│ │ │------ Cu un conţinut de zahãr adãugat de maximum 30% din │ │ │
│ │ │greutate: │ │ │
│ │2009.90.95│------- Amestecuri de sucuri de fructe tropicale │ - │150│
│ │2009.90.96│------- Altele │ - │150│
│ │ │------ Care nu conţin zahãr adãugat: │ │ │
│ │2009.90.97│------- Amestecuri de sucuri de fructe tropicale │ - │150│
│ │2009.90.98│------- Altele │ - │150│


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘


--------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016