┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬───┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM supl│Ta │
│ │ │ │xa │
│ │ │ │va-│
│ │ │ │ma-│
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘
│ │20.01 │Legume, fructe şi alte pãrţi comestibile de plante, preparate │ │ │
│ │ │sau conservate în oţet sau acid acetic: │ │ │
│ │2001.10.00│- Castraveti şi cornison │kg/net │200│
│ │ │ │ eda │ │
│ │2001.90 │- Altele: │ │ │
│ │2001.90.10│-- Chutney (condimente) de mango │ - │120│
│ │2001.90.20│-- Fructe de genul Capsicum, altele decât ardeii dulci sau │ - │120│
│ │ │ardeii grasi │ │ │
│ │2001.90.30│-- Porumb dulce (Zea mays var. saccharata) │ - │120│
│ │2001.90.40│-- Ignami, batate şi pãrţi comestibile similare de plante cu un │ - │120│
│ │ │conţinut de amidon sau de fecule de minimum 5% din greutate │ │ │
│ │2001.90.50│-- Ciuperci │ - │120│
│ │2001.90.60│-- Miez (inima) de palmier │ - │ 25│
│ │2001.90.65│-- Masline │ - │ 25│
│ │2001.90.70│-- Ardei dulci sau ardei grasi │ - │ 75│
│ │2001.90.91│-- Fructe tropicale şi nuci tropicale │ - │ 75│
│ │2001.90.93│-- Ceapa │ - │120│
│ │2001.90.99│-- Altele │ - │ 75│
│ │20.02 │Tomate preparate sau conservate altfel decât în oţet sau acid │ │ │
│ │ │acetic: │ │ │
│ │2002.10 │- Tomate, întregi sau în bucãţi: │ │ │
│ │2002.10.10│-- Cojite │ - │225│
│ │2002.10.90│-- Altele │ - │225│
│ │2002.90 │- Altele: │ │ │
│ │ │-- Cu un conţinut de materie uscata sub 12% din greutate: │ │ │
└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘