Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 2 din 10 noiembrie 2004  CARNE SI ORGANE COMESTIBILE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 2 din 10 noiembrie 2004 CARNE SI ORGANE COMESTIBILE

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.115 bis din 27 noiembrie 2004
CARNE ŞI ORGANE COMESTIBILE

Note de Capitol
1. - Capitolul nu cuprinde:
a) produsele clasificate la poziţiile de la 02.01 pana la 02.08 şi la poziţia 02.10, improprii alimentaţiei umane;
b) intestinele, vezicile şi stomacurile de animale (poziţia 05.04), nici sangele de animale (poziţia 05.11 sau poziţia 30.02);
c) grasimile animale, altele decât produsele de la poziţia 02.09 (Capitolul 15).

Note complementare
1.A. Se considera:
a) "carcasa din specia bovine", în sensul subpozitiilor 0201.10 şi 0202.10, corpurile întregi ale animalelor sacrificate, asa cum se prezintã ele dupã operaţiunile de eliminare a sângelui, eviscerare şi jupuire, prezentate cu sau fãrã cap, cu sau fãrã picioare şi cu sau fãrã alte mãruntaie alãturate. Atunci când carcasele sunt prezentate fãrã cap, acestea din urma trebuie sa fie separate de carcasa la nivelul articulatiei atloido-occipitale. Atunci când carcasele sunt prezentate fãrã picioare, acestea trebuie sa fie sectionate la nivelul articulatiilor carpo-metacarpiene sau tarso-metatarsiene; se considera "carcasa" şi partea anterioarã a carcasei care conţine toate oasele, gatul, spata şi mai mult de zece perechi de coaste;
b) "semicarcasa din specia bovine", în sensul subpozitiilor 0201.10 şi 0202.10, produsele obţinute prin separarea carcasei întregi dupã un plan de simetrie care trece prin mijlocul fiecãrei vertebre cervicale, dorsale, lombare şi sacrale şi prin mijlocul sternului şi al simfizei ischiopubiene; se considera "semicarcasa" şi partea anterioarã a semicarcasei care conţine toate oasele, gatul, spata şi mai mult de zece coaste;
c) "sfert compensat", în sensul codurilor tarifare 0201.20.10 şi 0202.20.10, ansamblul compus din:
- fie sferturile anterioare care conţin toate oasele, gatul şi spata şi sunt retezate conţinând zece coaste şi sferturile posterioare care conţin toate oasele, pulpa, vrabioara şi muschiul şi sunt retezate conţinând trei coaste,
- fie sferturile anterioare care conţin toate oasele, gatul şi spata şi sunt retezate, conţinând cinci coaste neseparate de partea de torace şi de burta şi sferturile posterioare care conţin toate oasele, pulpa, vrabioara şi muschiul şi sunt retezate conţinând opt coaste tãiate.
Sferturile anterioare şi sferturile posterioare ce constituie sferturi compensate, trebuie sa fie prezentate în vama în acelaşi timp şi în numãr egal, greutatea totalã a sferturilor anterioare trebuie sa fie egala cu cea a sferturilor posterioare; totuşi între cele doua greutãţi totale se admite o diferenţa de maximum 5% din greutatea cea mai mare (a sferturilor anterioare sau a sferturilor posterioare); în cazul în care coloana vertebrala a fost îndepãrtatã, se vor lua în considerare numai coastele, întregi sau tãiate care altfel ar fi fost nedesprinse de coloana vertebrala.
d) "sfert anterior neseparat", în sensul codurilor tarifare 0201.20.30 şi 0202.20.30, partea anterioarã a carcasei, care conţine toate oasele, gatul şi cele doua spate, cu minimum patru perechi de coaste şi cu maximum zece perechi de coaste (primele patru perechi trebuie sa fie întregi, urmãtoarele pot fi tãiate), cu sau fãrã partea abdominala;
e) "sfert anterior separat", în sensul codurilor tarifare 0201.20.30 şi 0202.20.30, partea anterioarã a semicarcasei, care conţine toate oasele, gatul şi spata, cu minimum patru coaste şi cu maximum zece coaste (primele patru coaste trebuie sa fie întregi, urmãtoarele pot fi tãiate, cu sau fãrã partea abdominala;
f) "sfert posterior neseparat", în sensul codurilor tarifare 0201.20.50 şi 0202.20.50, partea posterioarã a carcasei, care conţine toate oasele, pulpa, vrabioara şi muschiul, cu minimum trei perechi de coaste întregi sau tãiate, cu sau fãrã partea de sub genunchi, cu sau fãrã partea abdominala;
g) "sfert posterior separat", în sensul codurilor tarifare 0201.20.50 şi 0202.20.50, partea posterioarã a semicarcasei, care conţine toate oasele, pulpa, vrabioara şi muschiul cu minimum trei coaste întregi sau tãiate, cu sau fãrã partea de sub genunchi, cu sau fãrã partea abdominala;
h) 11. "bucãţi rezultate din sferturi anterioare numite australiene", în sensul codurilor tarifare 0202.30.50, pãrţile dorsale ale sfertului anterior, inclusiv partea superioarã a spatei, obţinute dintr-un sfert anterior care are minimum patru coaste şi maximum zece coaste tãiat drept dupã un plan care trece din punctul de legatura a primei coaste cu primul segment de os al pieptului pana în punctul de reflectie al diafragmei situat pe a zecea coasta;
22. "bucãţi de piept numite australiene", în sensul codului tarifar 0202.30.50, partea inferioarã a sfertului fata, formatã din capul pieptului, zona mijlocie a pieptului şi tendonul pieptului.
B. Produsele menţionate în nota complementara 1 A, de la (a) la (g) din acest capitol pot fi prezentate cu sau fãrã coloana vertebrala.
C. Pentru determinarea numãrului de coaste întregi sau tãiate menţionate în nota complementara 1A, nu se iau în considerare decât coastele, întregi sau tãiate, nedesprinse de coloana vertebrala. În cazul în care coloana vertebrala a fost îndepãrtatã, se vor lua în considerare numai coastele, întregi sau tãiate care altfel ar fi fost nedesprinse de coloana vertebrala.
2.A. Se considera:
a) "carcase şi semicarcase", în sensul codurilor tarifare 0203.11.10 şi 0203.21.10, animalele din specia "porci domestici", asa cum se prezintã ele dupã operaţiunile de sacrificare, de eliminare a sângelui, de eviscerare şi de eliminare a parului şi unghiilor. Semicarcasele sunt obţinute prin separarea carcasei întregi dupã un plan de simetrie trecând prin fiecare vertebra cervicala, dorsala, lombara şi sacrala, prin lungul sternului şi prin simfiza ischiopubiana. Aceste carcase sau semicarcase pot fi prezentate cu sau fãrã cap, cu sau fãrã rat, picioare, osanza, rinichi, coada sau diafragma. Semicarcasele pot fi prezentate cu sau fãrã maduva spinarii, creier şi limba. Carcasele şi semicarcasele de scroafe pot fi prezentate cu sau fãrã mamele;
b) "jambon", în sensul codurilor tarifare 0203.12.11, 0203.22.11, 0210.11.11 şi 0210.11.31, partea posterioarã (codala) a semicarcasei, care conţine oasele, cu sau fãrã picior, cu sau fãrã partea de sub genunchi, sorici sau slanina.
Jambonul este separat de restul semicarcasei astfel încât conţine, cel mult, ultima vertebra lombara;
c) "partea anterioarã", în sensul codurilor tarifare 0203.19.11, 0203.29.11, 0210.19.30 şi 0210.19.60, partea anterioarã (craniala) a semicarcasei fãrã cap cu sau fãrã rat, care conţine oasele, cu sau fãrã picior, partea de sub genunchi, sorici sau grasime.
Partea anterioarã este separatã de restul semicarcasei astfel încât include cel mult a cincea vertebra dorsala.
Partea superioarã (dorsala) a partii anterioare (sira spinarii), chiar cu omoplatul şi musculatura aferentã (pulpa anterioarã) este consideratã ca o bucata de spinare dacã ea este separatã de partea inferioarã (ventrala) a partii anterioare printr-o taietura care trece cel mult pe sub coloana vertebrala;
d) "spata", în sensul codurilor tarifare 0203.12.19, 0203.22.19, 0210.11.19 şi 0210.11.39, partea inferioarã a partii anterioare, chiar cu omoplatul şi musculatura aferentã, conţinând oasele, cu sau fãrã picior, partea de sub genunchi, sorici şi slanina.
Omoplatul cu musculatura aferentã, prezentat separat este clasificat la aceste subpozitii ca bucata de spata;
e) "spinare", în sensul codurilor tarifare 0203.19.13, 0203.29.13, 0210.19.40 şi 0210.19.70, partea superioarã a semicarcasei cuprinsã între prima vertebra cervicala şi vertebrele codale, conţinând oasele cu sau fãrã file, omoplat, sorici sau slanina.
Spinarea este separatã de partea inferioarã a semicarcasei printr-o taietura care trece chiar pe sub coloana vertebrala;
f) "piept", în sensul codurilor tarifare 0203.19.15, 0203.29.15, 0210.12.11 şi 0210.12.19, partea inferioarã a semicarcasei numita "impanata", situata între jambon şi spata, cu sau fãrã oase, dar cu sorici şi slanina;
g) "semicarcasa de bacon", în sensul codului tarifar 0210.19.10, semicarcasa de porc prezentatã fãrã cap, falca, gat, picioare, coada, osanza, rinichi, file, omoplat, stern, coloana vertebrala, osul iliac şi diafragma;
h) "trei sferturi anterior", în sensul codului tarifar 0210.19.10, semicarcasa de bacon fãrã jambon, dezosata sau nu;
ij) "trei sferturi posterior", în sensul codului tarifar 0210.19.20, semicarcasa de bacon fãrã partea anterioarã, dezosata sau nu;
k) "mijloc", în sensul codului tarifar 0210.19.20, semicarcasa de bacon fãrã jambon şi fãrã partea anterioarã, dezosata sau nu;
Codul tarifar include şi bucatile de mijloc conţinând tesut de spinare sau de piept în proporţia normalã pentru mijlocul întreg.
B. Bucatile provenite din taierea produselor menţionate în nota complementara 2 A punctul f) nu se clasifica la aceleaşi supozitii cu produsele respective, decât dacã conţin sorici şi slanina.
Dacã pãrţile clasificate la codurile tarifare 0210.11.11, 0210.11.19, 0210.11.31, 0210.11.39, 0210.19.30 şi 0210.19.60, sunt obţinute prin tãiere din semicarcase de bacon, la care oasele indicate în nota complementara 2A punctul g) au fost deja eliminate, taieturile trebuie sa urmeze traseele descrise respectiv în nota complementara 2A punctele b), c) şi d); în orice caz, aceste bucãţi sau pãrţi ale lor trebuie sa conţinã oase.
C. La codurile tarifare 0206.49.20 şi 0210.99.49, sunt clasificate, în special, capetele şi jumatatile de capete de porci domestici, cu sau fãrã creier, falci sau limba, inclusiv bucãţi din acestea.
Capul este separat de restul semicarcasei astfel:
- printr-o taietura dreapta paralela cu craniul; sau
- printr-o taietura paralela cu craniul pana la nivelul ochilor şi apoi inclinata spre frunte, astfel ratul rãmânând atasat la semicarcasa.
Sunt considerate "bucãţi de cap", între altele, falcile, ratul, urechile şi carnea aderenta pe cap, în mod deosebit carnea din spatele craniului şi pãrţi ale gatului, denumite "pãrţile din josul falcilor".
Totuşi, carnea fãrã os de pe sira spinarii sau de pe pãrţile anterioare (inclusiv de pe gat şi pãrţi de umar) sunt clasificate la codurile tarifare 0203.19.55, 0203.29.55, 0201.19.51 sau 0210.19.81. dupã caz.
D. Se considera "slanina", în sensul codurilor tarifare 0209.00.11 şi 0209.00.19, tesutul adipos situat sub sorici, aderent pe el, indiferent de partea de porc de la care provine; în toate cazurile, greutatea tesutului adipos trebuie sa depãşeascã greutatea soriciului.
La aceste coduri tarifare se clasifica şi slanina de pe care a fost eliminat soriciul.
E. Sunt considerate ca "uscate sau afumate", în sensul codurilor tarifare 0210.11.31, 0210.11.39, 0210.12.19 şi de la 0210.19.60 pana la 0210.19.89, produsele în carnea cãrora raportul apa-proteina (conţinutul de azot x 6,25) este de maximum 2,8.
Conţinutul de azot trebuie sa fie determinat dupã metoda ISO 937-1978.
3.A. Se considera:
a) "carcasa", în sensul codurilor tarifare 0204.10, 0204.21, 0204.30, 0204.41, 0204.50.11 şi 0204.50.51, corpurile întregi ale animalelor sacrificate asa cum se prezintã ele dupã operaţiunile de eliminare a sângelui, eviscerare şi jupuire, prezentate cu sau fãrã cap, cu sau fãrã picioare şi cu sau fãrã alte mãruntaie alãturate. Dacã carcasa este prezentatã fãrã cap, acesta trebuie separat de carcasa la nivelul articulatiei atloido-occipitale. Dacã carcasa este prezentatã fãrã picioare, acestea trebuie sa fie sectionate la nivelul articulatiilor carpo-metacarpiene sau tarso-metatarsiene;
b) "semicarcasa", în sensul subpozitiilor nr. 0204.10, 0204.21, 0204.30, 0204.41, 0204.50.11 şi 0204.50.51, produsul obţinut prin separarea carcasei întregi dupã un plan de simetrie care trece prin mijlocul fiecãrei vertebre cervicale, dorsale, lombare şi sacrale şi prin mijlocul sternului şi alsimfizei ischio-pubiene;
c) "casca", în sensul codurilor tarifare 0204.22.10, 0204.42.10, 0204.50.13 şi 0204.50.53, partea anterioarã a carcasei, cu sau fãrã piept, conţinând toate oasele, gatul, spata şi coastele descoperite, taiata perpendicular pe coloana vertebrala şi având minimum cinci şi maximum şapte perechi de coaste, întregi sau tãiate;
d) "semicasca", în sensul codurilor tarifare 0204.22.10, 0204.42.10, 0204.50.13 şi 0204.50.53, partea anterioarã a semicarcasei, cu sau fãrã piept, conţinând toate oasele, gatul, spata şi coastele descoperite, taiata perpendicular pe coloana vertebrala şi având minimum cinci şi maximum şapte coaste, întregi sau tãiate;
e) "spinal şi sa", în sensul codurilor tarifare 0204.22.30, 0204.42.30, 0204.50.15 şi 0204.50.55, partea rãmasã din carcasa, dupã eliminarea chiulotei şi castii, cu sau fãrã rinichi; saua, separatã de spinal trebuie sa conţinã minimum cinci vertebre lombare; spinalul separat de sa trebuie sa conţinã minimum cinci perechi de coaste, întregi sau tãiate;
f) "semispinal şi semisa", în sensul codurilor tarifare 0204.22.30, 0204.42.30, 0204.50.15 şi 0204.50.55, partea rãmasã din semicarcasa, dupã eliminarea semichiulotei şi semicastii, cu sau fãrã rinichi; semisaua, separatã de semispinal trebuie sa conţinã minimum cinci vertebre lombare; semispinalul separat de semisa trebuie sa conţinã minimum cinci coaste, întregi sau tãiate;
g) "chiulota", în sensul codurilor tarifare 0204.22.50, 0204.42.50, 0204.50.19 şi 0204.50.59, partea posterioarã a carcasei, care conţine toate oasele şi jigoul, taiata perpendicular pe coloana vertebrala la nivelul celei de a sasea vertebra lombara sub osul iliac, sau la nivelul celei de-a patra vertebra sacrala, de-a curmezisul osului iliac, în fata simfizei ischio-pubiene;
h) "semichiulota", în sensul codurilor tarifare 0204.22.50, 0204.42.50, 0204.50.19 şi 0204.50.59, partea posterioarã a semicarcasei, care conţine toate oasele şi jigoul, taiata perpendicular pe coloana vertebrala la nivelul celei de a sasea vertebra lombara sub osul iliac, sau la nivelul celei de-a patra vertebra sacrala, de-a curmezisul osului iliac, în fata simfizei ischiopubiene.
B. Pentru determinarea numãrului de coaste întregi sau tãiate menţionate în nota complementara 3A, nu se iau în considerare decât coastele, întregi sau tãiate, nedesprinse de coloana vertebrala.
4. Se considera:
a) "bucãţi de pãsãri de curte nedezosate", în sensul codurilor tarifare de la 0207.13.20 pana la 0207.13.60, de la 0207.14.20 pana la 0207.14.60, de la 0207.26.20 pana la 0207.26.70, de la 0207.27.20 pana la 0207.27.70, de la 0207.35.21 pana la 0207.35.63 şi de la 0207.36.21 pana la 0207.36.63: pãrţile menţionate, care conţin toate oasele lor.
Bucatile de pãsãri de curte, menţionate la punctul a), din care au fost eliminate o parte din oase, se clasifica la codurile tarifare 0207.13.70, 0207.14.70, 0207.26.80, 0207.35.79 sau 0207.36.79;
b) "jumãtãţi", în sensul codurilor tarifare 0207.13.20, 0207.14.20, 0207.26.20, 0207.27.20, 0207.35.21, 0207.35.23, 0207.35.25, 0207.36.21, 0207.36.23 şi 0207.36.25: jumatatile rezultate din carcasele de pãsãri de curte prin taierea longitudinala dupã un plan format de coloana vertebrala şi stern;
c) "sferturi", în sensul codurilor tarifare 0207.13.20, 0207.14.20, 0207.26.20, 0207.27.20, 0207.35.21, 0207.35.23, 0207.35.25, 0207.36.21, 0207.36.23 şi 0207.36.25: sferturile posterioare sau sferturile anterioare, obţinute prin taierea transversala a unei jumãtãţi;
d) "aripi întregi, cu sau fãrã varfuri", în sensul codurilor tarifare 0207.13.30, 0207.14.30, 0207.26.30, 0207.27.30, 0207.35.31, 0207.36.31: bucatile de pãsãri de curte, compuse din humerus, cubitus şi radius, cu masa musculara care le îmbracã. Varful, inclusiv osul carp poate sa fie eliminat sau nu. Taieturile trebuiesc fãcute prin articulatii;
e) "piept", în sensul codurilor tarifare 0207.13.50, 0207.14.50, 0207.26.50, 0207.27.50, 0207.35.51, 0207.35.53, 0207.36.51 şi 0207.36.53: bucatile de pãsãri de curte, compuse din stern şi coaste şi având pe ambele pãrţi masa musculara care le îmbracã;
f) "pulpe", în sensul codurilor tarifare 0207.13.60, 0207.14.60, 0207.35.61, 0207.35.63, 0207.36.61 şi 0207.36.63: bucatile de pãsãri de curte, compuse din femur, tibie şi peroneu şi masa musculara care le îmbracã. Cele doua taieturi trebuiesc fãcute prin articulatii;
g) "copane de curcani sau de curci", în sensul codurilor tarifare 0207.26.60, 0207.27.60: bucãţi de curcani sau de curci, compuse din tibie şi peroneu şi masa musculara care le îmbracã. Cele doua taieturi trebuiesc fãcute prin articulatii;
h) "pulpe de curcani sau de curci, altele decât copanele", în sensul codurilor tarifare 0207.26.70 şi 0207.27.70: bucatile de curcani sau de curci, compuse din femur şi masa musculara care îl îmbracã, sau din femur, tibie şi peroneu cu masa musculara care le îmbracã. Cele doua taieturi trebuiesc fãcute prin articulatii:
ij) "pãrţi numite "trunchi" de gaste sau de rate", în sensul codurilor tarifare 0207.35.71 şi 0207.36.71: produsele ce constituie gaste sau rate prezentate jumulite, golite complet, fãrã cap şi fãrã labe şi cãrora le-au fost eliminate oasele carcasei (sternul, coastele, coloana vertebrala şi osul sacral) dar care au femurele, tibiile şi humerusurile.
5. a) Carnea nepreparata termic şi condimentata se clasifica la Capitolul 16. Se considera "carne condimentata", carnea nepreparata termic, a carei condimentare este realizatã în profunzime sau pe toatã suprafata produsului şi este perceptibila cu ochiul liber ori în mod evident perceptibila la gust;
b) Produsele de la poziţia 02.10, cãrora li s-au adãugat condimente în timpul fabricãrii, se clasifica la aceasta poziţie dacã aceasta condimentare nu le schimba caracterul de produse descrise la poziţia 02.10.
6. Sunt considerate "sarate sau în saramura", în sensul poziţiei 02.10, carnea şi organele comestibile care sunt supuse operatiei de sarare prin impregnare în profunzime, în mod omogen în toate pãrţile şi care au un conţinut global, de sare, de minimum 1,2%, în greutate, cu condiţia ca sararea sa asigure conservarea pe termen lung.





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬────┬──────┐
│ │ │ │ │
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM │ Taxa │
│ │ │supl│vamalã│
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼────┼──────┤
│ │02.01 │Carne de animale din specia bovine, proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0201.10.00│- În carcase şi semicarcase │ - │ 288 │
│ │0201.20 │- Alte pãrţi, nedezosate: │ │ │
│ │0201.20.20│-- Sferturi numite "compensate" │ - │ 288 │
│ │0201.20.30│-- Sferturi anterioare neseparate sau separate │ - │ 228 │
│ │0201.20.50│-- Sferturi posterioare neseparate sau separate │ - │ 228 │
│ │0201.20.90│-- Altele │ - │ 288 │
│ │0201.30.00│- Dezosata │ - │ 288 │
│ │02.02 │Carne de animale din specia bovine, congelata: │ │ │
│ │0202.10.00│- În carcase sau semicarcase │ - │ 315 │
│ │0202.20 │- Alte pãrţi, nedezosate: │ │ │
│ │0202.20.10│-- Sferturi numite "compensate" │ - │ 315 │
│ │0202.20.30│-- Sferturi anterioare neseparate sau separate │ - │ 315 │
│ │0202.20.50│-- Sferturi posterioare neseparate sau separate │ - │ 315 │
│ │0202.20.90│-- Altele │ - │ 315 │
│ │0202.30 │- Dezosata: │ │ │
│ │0202.30.10│-- Sferturi anterioare, întregi sau tãiate în maximum cinci │ - │ 315 │
│ │ │bucãţi, fiecare sfert fiind prezentat într-un singur bloc │ │ │
│ │ │congelat; sferturi numite "compensate" prezentate în doua │ │ │
│ │ │blocuri congelate, unul dintre ele conţinând partea anterioarã a│ │ │
│ │ │carcasei, intreaga sau taiata în maximum cinci bucãţi, iar │ │ │
│ │ │celãlalt conţinând sfertul posterior, într-o singura bucata, │ │ │
│ │ │fãrã muschiul file │ │ │
│ │0202.30.50│-- Bucãţi rezultate din sferturi anterioare şi din piept, numite│ - │ 315 │
│ │ │"australiene" │ │ │
│ │0202.30.90│-- Altele │ - │ 315 │
│ │02.03 │Carne de animale din specia porcine, proaspãta, refrigerata sau │ │ │
│ │ │congelata: │ │ │
│ │ │- Proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0203.11 │-- În carcase sau semicarcase: │ │ │


│ │0203.11.90│--- Altele │ - │ 333 │
│ │0203.12 │-- Jamboane, spete şi pãrţi din acestea, nedezosate: │ │ │
│ │ │--- De animale din specia porcine domestice: │ │ │
│ │0203.12.11│---- Jamboane şi pãrţi din acestea │ - │ 333 │
│ │0203.12.19│---- Spete şi pãrţi din acestea │ - │ 333 │
│ │0203.12.90│--- Altele │ - │ 333 │
│ │0203.19 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- De animale din specia porcine domestice: │ │ │
│ │0203.19.11│---- Pãrţi anterioare şi pãrţi din acestea │ - │ 333 │
│ │0203.19.13│---- Spinari şi pãrţi din acestea, nedezosate │ - │ 333 │
│ │0203.19.15│---- Piept (impanat) şi pãrţi de piept │ - │ 333 │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │0203.19.55│----- Dezosate │ - │ 333 │
│ │0203.19.59│----- Altele │ - │ 333 │
│ │0203.19.90│--- Altele │ - │ 333 │
│ │ │- Congelata: │ │ │
│ │0203.21 │-- În carcase sau semicarcase: │ │ │
│ │0203.21.10│--- De animale din specia porcine domestice │ - │ 333 │
│ │0203.21.90│--- Altele │ - │ 333 │
│ │0203.22 │-- Jamboane, spete şi pãrţi din acestea, nedezosate: │ │ │
│ │ │--- De animale din specia porcine domestice: │ │ │
│ │0203.22.11│---- Jamboane şi pãrţi din acestea │ - │ 333 │
│ │0203.22.19│---- Spete şi pãrţi din acestea │ - │ 333 │
│ │0203.22.90│--- Altele │ - │ 333 │
│ │0203.29 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- De animale din specia porcine domestice: │ │ │
│ │0203.29.11│---- Pãrţi anterioare şi pãrţi din acestea │ - │ 333 │
│ │0203.29.13│---- Spinari şi pãrţi din acestea, nedezosate │ - │ 333 │
│ │0203.29.15│---- Piept (impanat) şi pãrţi de piept │ - │ 333 │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │0203.29.55│----- Dezosate │ - │ 333 │
│ │0203.29.59│----- Altele │ - │ 333 │
│ │0203.29.90│--- Altele │ - │ 333 │
│ │02.04 │Carne de animale din speciile ovine sau caprine, proaspãta, │ │ │
│ │ │refrigerata sau congelata: │ │ │
│ │0204.10.00│- Carcase şi semicarcase de miel, proaspete sau refrigerate │ - │ 17 │
│ │ │- Alta carne de animale din specia ovine, proaspãta sau │ │ │
│ │ │refrigerata: │ │ │
│ │0204.21.00│-- În carcase sau semicarcase │ - │ 17 │
│ │0204.22 │-- Alte pãrţi, nedezosate: │ │ │
│ │0204.22.10│--- Casca sau semicasca │ - │ 17 │
│ │0204.22.30│--- Spinali şi/sau sa sau semispinali şi/sau semisa │ - │ 17 │
│ │0204.22.50│--- Chiulota sau semichiulota │ - │ 17 │
│ │0204.22.90│--- Altele │ - │ 17 │
│ │0204.23.00│-- Dezosata │ - │ 17 │
│ │0204.30.00│- Carcase şi semicarcase de miel, congelate │ - │ 17 │
│ │ │- Alta carne de animale din specia ovine, congelata: │ │ │
│ │0204.41.00│-- În carcase sau semicarcase │ - │ 17 │
│ │0204.42 │-- Alte pãrţi, nedezosate: │ │ │
│ │0204.42.10│--- Casca sau semicasca │ - │ 17 │
│ │0204.42.30│--- Spinali şi/sau sa sau semispinali şi/sau semisa │ - │ 17 │
│ │0204.42.50│--- Chiulota sau semichiulota │ - │ 17 │
│ │0204.42.90│--- Altele │ - │ 17 │
│ │0204.43 │-- Dezosata: │ │ │
│ │0204.43.10│--- De miel │ - │ 17 │
│ │0204.43.90│--- Altele │ - │ 17 │
│ │0204.50 │- Carne de animale din specia caprine: │ │ │
│ │ │-- Proaspãta sau refrigerata: │ │ │
│ │0204.50.11│--- Carcase sau semicarcase │ - │ 17 │
│ │0204.50.13│--- Casca sau semicasca │ - │ 17 │
│ │0204.50.15│--- Spinali şi/sau sa sau semispinali şi/sau semisa │ - │ 17 │
│ │0204.50.19│--- Chiulota sau semichiulota │ - │ 17 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │0204.50.31│---- Bucãţi, nedezosate │ - │ 17 │
│ │0204.50.39│---- Bucãţi, dezosate │ - │ 17 │
│ │ │-- Congelate: │ │ │
│ │0204.50.51│--- Carcase sau semicarcase │ - │ 17 │
│ │0204.50.53│--- Casca sau semicasca │ - │ 17 │
│ │0204.50.55│--- Spinali şi/sau sa sau semispinali şi/sau semisa │ - │ 17 │
│ │0204.50.59│--- Chiulota sau semichiulota │ - │ 17 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │0204.50.71│---- Bucãţi, nedezosate │ - │ 17 │
│ │0204.50.79│---- Bucãţi, dezosate │ - │ 17 │
│ │0205.00 │Carne de cal, de magar sau de catar, proaspãta, refrigerata sau │ │ │
│ │ │congelata: │ │ │
│ │0205.00.20│- Proaspãta sau refrigerata │ - │ 10 │
│ │0205.00.80│- Congelata │ - │ 10 │
│ │02.06 │Organe comestibile de animale din speciile bovine, porcine, │ │ │
│ │ │ovine, caprine, cai, de magari sau de catari, proaspete, │ │ │
│ │ │refrigerate sau congelate: │ │ │
│ │0206.10 │- De animale din specia bovine, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │0206.10.10│-- Destinate fabricãrii produselor farmaceutice │ - │ 315 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │0206.10.91│--- Ficat │ - │ 315 │
│ │0206.10.95│--- Muschiul gros şi muschiul subtire ai diafragmei │ - │ 315 │
│ │0206.10.99│--- Altele │ - │ 315 │
│ │ │- Din specia bovine, congelate: │ │ │
│ │0206.21.00│-- Limba │ - │ 315 │
│ │0206.22.00│-- Ficat │ - │ 315 │
│ │0206.29 │-- Altele: │ │ │
│ │0206.29.10│--- Destinate fabricãrii produselor farmaceutice │ - │ 315 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │0206.29.91│---- Muschiul gros şi muschiul subtire ai diafragmei │ - │ 315 │
│ │0206.29.99│---- Altele │ - │ 315 │
│ │0206.30.00│- Din specia porcine, proaspete sau refrigerate │ - │ 315 │
│ │ │- Din specia porcine, congelate: │ │ │
│ │0206.41.00│-- Ficat │ - │ 315 │
│ │0206.49 │-- Altele: │ │ │
│ │0206.49.20│--- Din specia porcine domestice │ - │ 315 │
│ │0206.49.80│--- Altele │ - │ 315 │
│ │0206.80 │- Altele, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │0206.80.10│-- Destinate fabricãrii produselor farmaceutice │ - │ 315 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │0206.80.91│--- De cai, magari şi catari │ - │ 315 │
│ │0206.80.99│--- Din specia ovine sau caprine │ - │ 315 │
│ │0206.90 │- Altele, congelate: │ │ │
│ │0206.90.10│-- Destinate fabricãrii produselor farmaceutice │ - │ 315 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │0206.90.91│--- De cai, magari şi catari │ - │ 315 │
│ │0206.90.99│--- Din specia ovine sau caprine │ - │ 315 │
│ │02.07 │Carne şi organe comestibile proaspete, refrigerate sau congelate│ │ │
│ │ │de pãsãri de la poziţia 01.05: │ │ │
│ │ │- De cocosi şi de gaini: │ │ │
│ │0207.11 │-- Netãiate în bucãţi, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │0207.11.10│--- Fãrã pene, eviscerate, cu cap şi picioare, denumite "pui │ - │ 96 │
│ │ │83%" │ │ │
│ │0207.11.30│--- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi picioare, dar cu gat, │ - │ 96 │
│ │ │inima, ficat şi pipota, denumite "pui 70%" │ │ │
│ │0207.11.90│--- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap, picioare, gat, inima, ficat│ - │ 96 │
│ │ │şi pipota, denumite "pui 65%", sau altfel prezentate │ │ │
│ │0207.12 │-- Netãiate în bucãţi, congelate: │ │ │
│ │0207.12.10│--- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi picioare, dar cu gat, │ - │ 96 │
│ │ │inima, ficat şi pipota, denumite "pui 70%" │ │ │
│ │0207.12.90│--- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap, picioare, gat, inima, │ - │ 96 │
│ │ │ficat şi pipota, denumite "pui 65%", sau altfel prezentate │ │ │
│ │0207.13 │-- Bucãţi şi organe, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │ │--- Bucãţi: │ │ │
│ │0207.13.10│---- Dezosate │ - │ 96 │
│ │ │---- Nedezosate: │ │ │
│ │0207.13.20│----- Jumãtãţi sau sferturi │ - │ 96 │
│ │0207.13.30│----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri │ - │ 96 │
│ │0207.13.40│----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã, tartite şi │ - │ 96 │
│ │ │varfuri de aripi │ │ │
│ │0207.13.50│----- Piepti şi bucãţi de piepti │ - │ 96 │
│ │0207.13.60│----- Pulpe şi bucãţi de pulpe │ - │ 96 │
│ │0207.13.70│----- Altele │ - │ 96 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │0207.13.91│---- Ficat │ - │ 96 │
│ │0207.13.99│---- Altele │ - │ 96 │
│ │0207.14 │-- Bucãţi şi organe, congelate: │ │ │
│ │ │--- Bucãţi: │ │ │
│ │0207.14.10│---- Dezosate │ - │ 96 │
│ │ │---- Nedezosate: │ │ │
│ │0207.14.20│----- Jumãtãţi sau sferturi │ - │ 96 │
│ │0207.14.30│----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri │ - │ 96 │
│ │0207.14.40│----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã, tartite şi │ - │ 96 │
│ │ │varfuri de aripi │ │ │
│ │0207.14.50│----- Piepti şi bucãţi de piepti │ - │ 96 │
│ │0207.14.60│----- Pulpe şi bucãţi de pulpe │ - │ 96 │
│ │0207.14.70│----- Altele │ - │ 96 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │0207.14.91│---- Ficat │ - │ 96 │
│ │0207.14.99│---- Altele │ - │ 96 │
│ │ │- De curcani şi de curci: │ │ │
│ │0207.24 │-- Netãiate în bucãţi, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │0207.24.10│--- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap şi picioare, dar cu gat, │ - │ 96 │
│ │ │inima, ficat şi pipota, denumiţi "curcani 80%" │ │ │
│ │0207.24.90│--- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap, picioare, gat, ficat, inima│ - │ 96 │
│ │ │şi pipota, denumiţi "curcani 73%", sau altfel prezentaţi │ │ │
│ │0207.25 │-- Netãiate în bucãţi, congelate: │ │ │
│ │0207.25.10│--- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap, picioare, dar cu gat, │ - │ 96 │
│ │ │ficat, inima şi pipota, denumiţi "curcani 80%" │ │ │
│ │0207.25.90│--- Fãrã pene, eviscerati, fãrã cap, picioare, gat, inima şi │ - │ 96 │
│ │ │pipota, denumiţi "curcani 73%", sau altfel prezentaţi │ │ │
│ │0207.26 │-- Bucãţi şi organe, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │ │--- Bucãţi: │ │ │
│ │0207.26.10│---- Dezosate │ - │ 96 │
│ │ │---- Nedezosate: │ │ │
│ │0207.26.20│----- Jumãtãţi sau sferturi │ - │ 96 │
│ │0207.26.30│----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri │ - │ 96 │
│ │0207.26.40│----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã, tartite şi │ - │ 96 │
│ │ │varfuri de aripi │ │ │
│ │0207.26.50│----- Piepti şi bucãţi de piepti │ - │ 96 │
│ │ │----- Pulpe şi bucãţi de pulpe: │ │ │
│ │0207.26.60│------ Copane şi bucãţi de copane │ - │ 96 │
│ │0207.26.70│------ Altele │ - │ 96 │
│ │0207.26.80│----- Altele │ - │ 96 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │0207.26.91│---- Ficat │ - │ 96 │
│ │0207.26.99│---- Altele │ - │ 96 │
│ │0207.27 │-- Bucãţi şi organe, congelate: │ │ │
│ │ │--- Bucãţi: │ │ │
│ │0207.27.10│---- Dezosate │ - │ 96 │
│ │ │---- Nedezosate: │ │ │
│ │0207.27.20│----- Jumãtãţi sau sferturi │ - │ 96 │
│ │0207.27.30│----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri │ - │ 96 │
│ │0207.27.40│----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã, tartite şi │ - │ 96 │
│ │ │varfuri de aripi │ │ │
│ │0207.27.50│----- Piepti şi bucãţi de piepti │ - │ 96 │
│ │ │----- Pulpe şi bucãţi de pulpe: │ │ │
│ │0207.27.60│------ Copane şi bucãţi de copane │ - │ 96 │
│ │0207.27.70│------ Altele │ - │ 96 │
│ │0207.27.80│----- Altele │ - │ 96 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │0207.27.91│---- Ficat │ - │ 96 │
│ │0207.27.99│---- Altele │ - │ 96 │
│ │ │- De rate, gaste, bibilici: │ │ │
│ │0207.32 │-- Netãiate în bucãţi, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │ │--- De rate: │ │ │
│ │0207.32.11│---- Fãrã pene şi sânge, eviscerate sau neeviscerate, cu cap şi │ - │ 96 │
│ │ │picioare, denumite "rate 85%" │ │ │
│ │0207.32.15│---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi picioare, dar cu gat, │ - │ 96 │
│ │ │inima, ficat şi pipota, denumite "rate 70%" │ │ │
│ │0207.32.19│---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap, picioare, gat, inima, │ - │ 96 │
│ │ │ficat şi pipota, denumite "rate 63%", sau altfel prezentate │ │ │
│ │ │--- De gaste: │ │ │
│ │0207.32.51│---- Fãrã pene şi sânge, neeviscerate, cu cap şi picioare, │ - │ 96 │
│ │ │denumite "gaste 82%" │ │ │
│ │0207.32.59│---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi picioare, cu sau fãrã │ - │ 96 │
│ │ │inima şi pipota, denumite "gaste 75%", sau altfel prezentate │ │ │
│ │0207.32.90│--- De bibilici │ - │ 96 │
│ │0207.33 │-- Netãiate în bucãţi, congelate: │ │ │
│ │ │--- De rate: │ │ │
│ │0207.33.11│---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi picioare, dar cu gat, │ - │ 96 │
│ │ │inima, ficat şi pipota, denumite "rate 70%" │ │ │
│ │0207.33.19│---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap, picioare, gat, inima, │ - │ 96 │
│ │ │ficat şi pipota, denumite "rate 63%", sau altfel prezentate │ │ │
│ │ │--- De gaste: │ │ │
│ │0207.33.51│---- Fãrã pene şi sânge, neeviscerate, cu cap şi picioare, │ - │ 96 │
│ │ │denumite "gaste 82%" │ │ │
│ │0207.33.59│---- Fãrã pene, eviscerate, fãrã cap şi picioare, cu sau fãrã │ - │ 96 │
│ │ │inima şi pipota, denumite "gaste 75%", sau altfel prezentate │ │ │
│ │0207.33.90│--- De bibilici │ - │ 96 │
│ │0207.34 │-- Ficat gras, proaspãt sau refrigerat: │ │ │
│ │0207.34.10│--- De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.34.90│--- De rate │ - │ 96 │
│ │0207.35 │-- Altele, proaspete sau refrigerate: │ │ │
│ │ │--- Bucãţi: │ │ │
│ │ │---- Dezosate: │ │ │
│ │0207.35.11│----- De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.35.15│----- De rate sau bibilici │ - │ 96 │
│ │ │---- Nedezosate: │ │ │
│ │ │----- Jumãtãţi sau sferturi: │ │ │
│ │0207.35.21│------ De rate │ - │ 96 │
│ │0207.35.23│------ De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.35.25│------ De bibilici │ - │ 96 │
│ │0207.35.31│----- Aripi întregi, cu sau fãrã varfuri │ - │ 96 │
│ │0207.35.41│----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã, tartite şi │ - │ 96 │
│ │ │varfuri de aripi │ │ │
│ │ │----- Piepti şi bucãţi de piepti: │ │ │
│ │0207.35.51│------ De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.35.53│------ De rate sau bibilici │ - │ 96 │
│ │ │----- Pulpe şi bucãţi de pulpe: │ │ │
│ │0207.35.61│------ De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.35.63│------ De rate sau bibilici │ - │ 96 │
│ │0207.35.71│----- Pãrţi numite "trunchi de gaste sau rate" │ - │ 96 │
│ │0207.35.79│----- Altele │ - │ 96 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │0207.35.91│---- Ficat, altul decât ficatul gras │ - │ 96 │
│ │0207.35.99│---- Altele │ - │ 96 │
│ │0207.36 │-- Altele, congelate: │ │ │
│ │ │--- Bucãţi: │ │ │
│ │ │---- Dezosate: │ │ │
│ │0207.36.11│----- De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.36.15│----- De rate sau bibilici │ - │ 96 │
│ │ │---- Nedezosate: │ │ │
│ │ │----- Jumãtãţi sau sferturi: │ │ │
│ │0207.36.21│------ De rate │ - │ 96 │
│ │0207.36.23│------ De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.36.25│------ De bibilici │ - │ 96 │
│ │0207.36.31│----- Aripi întregi, chiar fãrã varfuri │ - │ 96 │
│ │0207.36.41│----- Spate, gaturi, spate cu gaturi împreunã, tartite şi │ - │ 96 │
│ │ │varfuri de aripi │ │ │
│ │ │----- Piepti şi bucãţi de piepti: │ │ │
│ │0207.36.51│------ De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.36.53│------ De rate sau bibilici │ - │ 96 │
│ │ │----- Pulpe şi bucãţi de pulpe: │ │ │
│ │0207.36.61│------ De gaste │ - │ 96 │
│ │0207.36.63│------ De rate sau bibilici │ - │ 96 │
│ │0207.36.71│----- Pãrţi numite "trunchi de gaste sau rate" │ - │ 96 │
│ │0207.36.79│----- Altele │ - │ 96 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │ │---- Ficat: │ │ │
│ │0207.36.81│----- Ficat gras de gasca │ - │ 96 │
│ │0207.36.85│----- Ficat gras de rata │ - │ 96 │
│ │0207.36.89│----- Altele │ - │ 96 │
│ │0207.36.90│---- Altele │ - │ 96 │
│ │02.08 │Alta carne şi organe comestibile, proaspete, refrigerate sau │ │ │
│ │ │congelate: │ │ │
│ │0208.10 │- De iepure de casa sau iepure de camp: │ │ │
│ │ │-- De iepure de casa: │ │ │
│ │0208.10.11│--- Proaspãta sau refrigerata │ - │ 65 │
│ │0208.10.19│--- Congelata │ - │ 65 │
│ │0208.10.90│-- Altele │ - │ 65 │
│ │0208.20.00│- Pulpe de broasca │ - │ 65 │
│ │0208.30.00│- De primate │ │ 65 │
│ │0208.40 │- De balene, delfini şi delfini bruni (mamifere din ordinul │ │ │
│ │ │Cetacee); de lamantini şi dugongi (mamifere din ordinul │ │ │
│ │ │Sirenia): │ │ │
│ │0208.40.10│-- Carne de balena │ - │ 13 │
│ │0208.40.90│-- Altele │ - │ 65 │
│ │0208.50.00│- De reptile (inclusiv serpi şi broaste testoase de mare) │ - │ 65 │
│ │0208.90 │- Altele: │ │ │
│ │0208.90.10│-- De porumbei domestici │ - │ 65 │
│ │ │-- De vanat, altul decât iepurii de casa sau iepurii de camp: │ │ │
│ │0208.90.20│--- De prepelite │ - │ 65 │
│ │0208.90.40│--- Altele │ - │ 65 │
│ │0208.90.55│-- Carne de foca │ - │ 13 │
│ │0208.90.60│-- Carne de ren │ - │ 65 │
│ │0208.90.95│-- Altele │ - │ 65 │
│ │0209.00 │Slanina fãrã pãrţi slabe, grasime de porc şi de pasare, netopite│ │ │
│ │ │şi nici altfel extrase, proaspete, refrigerate, congelate, │ │ │
│ │ │sarate sau în saramura, uscate sau afumate: │ │ │
│ │ │- Slanina: │ │ │
│ │0209.00.11│-- Proaspãta, refrigerata, congelata, sarata sau în saramura │ - │ 128 │
│ │0209.00.19│-- Uscata sau afumata │ - │ 128 │
│ │0209.00.30│- Grasime de porc, alta decât cea de la codurile 0209.00.11 sau │ - │ 128 │
│ │ │0209.00.19 │ │ │
│ │0209.00.90│- Grasime de pasare │ - │ 128 │
│ │02.10 │Carne şi organe comestibile, sarate sau în saramura, uscate sau │ │ │
│ │ │afumate; fãina şi pudra, comestibile, de carne sau de organe: │ │ │
│ │ │- Carne din specia porcine: │ │ │
│ │0210.11 │-- Jamboane, spete şi pãrţi din acestea, nedezosate: │ │ │
│ │ │--- Din specia porcine domestice: │ │ │
│ │ │---- Sarate sau în saramura: │ │ │
│ │0210.11.11│----- Jamboane şi pãrţi din acestea │ - │ 128 │
│ │0210.11.19│----- Spete şi pãrţi din acestea │ - │ 128 │
│ │ │---- Uscate sau afumate: │ │ │
│ │0210.11.31│----- Jamboane şi pãrţi din acestea │ - │ 128 │
│ │0210.11.39│----- Spete şi pãrţi din acestea │ - │ 128 │
│ │0210.11.90│--- Altele │ - │ 128 │
│ │0210.12 │-- Piept (impanat) şi pãrţi din acesta: │ │ │
│ │ │--- Din specia porcine domestice: │ │ │
│ │0210.12.11│---- Sarat sau în saramura │ - │ 128 │
│ │0210.12.19│---- Uscat sau afumat │ - │ 128 │
│ │0210.12.90│--- Altele │ - │ 128 │
│ │0210.19 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Din specia porcine domestice: │ │ │
│ │ │---- Sarate sau în saramura: │ │ │
│ │0210.19.10│----- Semicarcasa de bacon sau trei sferturi anterior │ - │ 128 │
│ │0210.19.20│----- Trei sferturi posterior sau mijloc │ - │ 128 │
│ │0210.19.30│----- Partea anterioarã şi bucãţi din aceasta │ - │ 128 │
│ │0210.19.40│----- Spinari şi bucãţi din acestea │ - │ 128 │
│* │0210.19.50│----- Altele │ - │ 128 │
│ │ │---- Uscate sau afumate: │ │ │
│ │0210.19.60│----- Partea anterioarã şi bucãţi din aceasta │ - │ 128 │
│ │0210.19.70│----- Spinari şi bucãţi din acestea │ - │ 128 │
│ │ │----- Altele: │ │ │
│ │0210.19.81│------ Dezosate │ - │ 128 │
│ │0210.19.89│------ Altele │ - │ 128 │
│ │0210.19.90│--- Altele │ - │ 128 │
│ │0210.20 │- Carne din specia bovine: │ │ │
│ │0210.20.10│-- Nedezosata │ - │ 128 │
│ │0210.20.90│-- Dezosata │ - │ 128 │
│ │ │- Altele, inclusiv fãina şi pudra, comestibile, de carne sau de │ │ │
│ │ │organe: │ │ │
│ │0210.91.00│-- De primate │ - │ 128 │
│ │0210.92.00│-- De balene, delfini şi delfini bruni (mamifere din ordinul │ - │ 128 │
│ │ │Cetacee); de lamantini şi dugongi (mamifere din ordinul │ │ │
│ │ │Sirenia) │ │ │
│ │0210.93.00│-- De reptile (inclusiv serpi şi broaste testoase de mare) │ - │ 128 │
│ │0210.99 │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Carne: │ │ │
│ │0210.99.10│---- De cal, sarata, în saramura sau uscata │ - │ 128 │
│ │ │---- Din specia ovine şi caprine: │ │ │
│ │0210.99.21│----- Nedezosata │ - │ 128 │
│ │0210.99.29│----- Dezosata │ - │ 128 │
│ │0210.99.31│---- De ren │ - │ 128 │
│ │0210.99.39│---- Altele │ - │ 128 │
│ │ │--- Organe: │ │ │
│ │ │---- De animale din specia porcine domestice: │ │ │
│ │0210.99.41│----- Ficat │ - │ 128 │
│ │0210.99.49│----- Altele │ - │ 128 │
│ │ │---- De animale din specia bovine: │ │ │
│ │0210.99.51│----- Muschiul gros şi muschiul subtire ai diafragmei │ - │ 128 │
│ │0210.99.59│----- Altele │ - │ 128 │
│ │0210.99.60│---- Din specia ovine şi caprine │ - │ 128 │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │ │----- Ficat de pasare: │ │ │
│ │0210.99.71│------ Ficat gras de gasca sau de rata, sarat sau în saramura │ - │ 128 │
│ │0210.99.79│------ Altele │ - │ 128 │
│ │0210.99.80│----- Altele │ - │ 128 │
│ │0210.99.90│--- Fãina şi pudra comestibila, din carne sau organe │ - │ 64 │


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴────┴──────┘


----------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016