Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 17 din 10 noiembrie 2004  ZAHARURI SI PRODUSE ZAHAROASE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 17 din 10 noiembrie 2004 ZAHARURI SI PRODUSE ZAHAROASE

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.115 bis din 27 noiembrie 2004
ZAHARURI ŞI PRODUSE ZAHAROASE

Nota de Capitol
1. Capitolul nu cuprinde:
a) produsele zaharoase, care conţin cacao (poziţia 18.06);
b) zaharurile chimic pure (altele decât zaharoza, lactoza, maltoza, glucoza şi fructoza (levuloza)) şi nici celelalte produse de la poziţia 29.40;
c) medicamentele şi alte produse de la Capitolul 30.

Note de subpozitii
1. În sensul subpozitiilor 1701.11 şi 1701.12, prin zahãr brut se înţelege zahãrul conţinând în greutate, în stare uscata, un procent de zaharoza, corespunzãtor unei citiri polarimetrice sub 99,5 grade.

Note complementare
1. În sensul codurilor 1701.11.10, 1701.11.90, 1701.12.10 şi 1701.12.90, prin "zahãr brut" se înţelege zahãrul nearomatizat sau fãrã adaos de coloranti sau alte substanţe, conţinând, în stare uscata, în greutate, sub 99,5% zaharoza, determinata conform metodei polarimetrice.
2. În sensul codului 1701.99.10, prin "zahãr alb" se înţelege zahãrul nearomatizat, fãrã adaos de coloranti sau alte substanţe conţinând în stare uscata, în greutate determinata conform metodei polorimetrice, minimum 99,5% zaharoza.
3. În sensul codurilor 1702.30.10, 1702.40.10, 1702.60.10, şi 1702.90.30, prin "izoglucoza" se înţelege produsul obţinut din glucoza sau din polimerii ei, cu un conţinut, în greutate, în stare uscata, de minimum 10% fructoza.
4. Prin "sirop de inulina" se înţelege:
a) în sensul codului 1702.60.80, produsul obţinut imediat dupã hidroliza inulinei sau oligofructozelor, care conţine peste 50%, în greutate, în stare uscata, fructoza sub forma libera sau sub forma de zaharoza;
b) în sensul codului 1702.90.80, produsul obţinut imediat dupã hidroliza inulinei sau oligofructozelor, care conţine minimum 10%, dar maximum 50%, în greutate, în stare uscata, fructoza sub forma libera sau sub forma de zaharoza.





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬────┬──────┐
│Codul tarifar│ Denumirea mãrfii │UM │ Taxa │
│ │ │supl│vamalã│
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼────┼──────┤
│ │17.01 │Zahãr din trestie sau din sfecla şi zaharoza chimic pura, în │ │ │
│ │ │stare solida: │ │ │
│ │ │- Zahãr brut la care nu s-au adãugat aromatizanti sau coloranti:│ │ │
│ │1701.11 │-- Din trestie: │ │ │


│ │1701.11.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │1701.12 │-- Din sfecla: │ │ │
│ │1701.12.10│--- Destinat rafinarii │ - │ 180 │
│ │1701.12.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │1701.91.00│-- La care s-au adãugat arome sau coloranti │ - │ 180 │
│ │1701.99 │-- Altele: │ │ │
│ │1701.99.10│--- Zahãr alb │ - │ 180 │
│ │1701.99.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │17.02 │Alte zaharuri, inclusiv lactoza, maltoza, glucoza şi fructoza │ │ │
│ │ │(levuloza), chimic pure, în stare solida; siropuri de zahãr la │ │ │
│ │ │care nu s-au adãugat aromatizanti sau coloranti; inlocuitori de │ │ │
│ │ │miere, chiar amestecati cu miere naturala; zaharuri şi melase │ │ │
│ │ │caramelizate: │ │ │
│ │ │- Lactoza şi sirop de lactoza: │ │ │
│ │1702.11.00│-- Care conţin lactoza minimum 99% din greutate, exprimatã în │ - │ 170 │
│ │ │lactoza anhidra calculatã la materia uscata │ │ │
│ │1702.19.00│-- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.20 │- Zahãr şi sirop de artar: │ │ │
│ │1702.20.10│-- Zahãr de artar în stare solida, la care s-au adãugat │ - │ 170 │
│ │ │aromatizanti sau coloranti │ │ │
│ │1702.20.90│-- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.30 │- Glucoza şi sirop de glucoza, care nu conţine fructoza sau cu │ │ │
│ │ │un conţinut de fructoza sub 20% din greutate, în stare uscata: │ │ │
│ │1702.30.10│-- Izoglucoza │ - │ 18 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Care conţin în stare uscata în proporţie de minimum 99% din │ │ │
│ │ │greutate glucoza: │ │ │
│ │1702.30.51│---- Sub forma de pudra alba cristalina, aglomerata sau nu │ - │ 18 │
│ │1702.30.59│---- Altele │ - │ 18 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │1702.30.91│---- Sub forma de pudra alba cristalina, aglomerata sau nu │ - │ 18 │
│ │1702.30.99│---- Altele │ - │ 18 │
│ │1702.40 │- Glucoza şi sirop de glucoza cu un conţinut de fructoza de │ │ │
│ │ │minimum 20%, dar sub 50% din greutate, în stare uscata, cu │ │ │
│ │ │excepţia zahãrului invertit: │ │ │
│ │1702.40.10│-- Izoglucoza │ - │ 18 │
│ │1702.40.90│-- Altele │ - │ 18 │
│ │1702.50.00│- Fructoza chimic pura │ - │ 170 │
│ │1702.60 │- Alte fructoze şi siropuri de fructoza cu un conţinut de │ │ │
│ │ │fructoza peste 50% în greutate, în stare uscata, cu excepţia │ │ │
│ │ │zahãrului invertit: │ │ │
│ │1702.60.10│-- Izoglucoza │ - │ 170 │
│ │1702.60.80│-- Sirop de inulina │ - │ 170 │
│ │1702.60.95│-- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.90 │- Altele, inclusiv zahãr invertit şi alte zaharuri şi amestecuri│ │ │
│ │ │de sirop de zahãr cu un conţinut de fructoza de 50% din │ │ │
│ │ │greutate, în stare uscata: │ │ │
│ │1702.90.10│-- Maltoza chimic pura │ - │ 170 │
│ │1702.90.30│-- Izoglucoza │ - │ 170 │
│ │1702.90.50│-- Maltodextrine şi sirop de maltodextrine │ - │ 170 │
│ │1702.90.60│-- Miere artificiala, amestecata sau neamestecata cu miere │ - │ 170 │
│ │ │naturala │ │ │
│ │ │-- Zaharuri şi melase, caramelizate: │ │ │
│ │1702.90.71│--- Care conţin în stare uscata minimum 50% din greutate │ - │ 170 │
│ │ │zaharoza │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │1702.90.75│---- Sub forma de pudra, aglomerata sau nu │ - │ 170 │
│ │1702.90.79│---- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.90.80│-- Sirop de inulina │ - │ 170 │
│ │1702.90.99│-- Altele │ - │ 170 │
│ │17.03 │Melase rezultate din extractia sau rafinarea zahãrului: │ │ │
│ │1703.10.00│- Melase din trestie │ - │ 170 │
│ │1703.90.00│- Altele │ - │ 170 │
│ │17.04 │Produse zaharoase fãrã cacao (inclusiv ciocolata alba): │ │ │
│ │1704.10 │- Guma de mestecat (chewing-gum), chiar glasata cu zahãr: │ │ │
│ │ │-- Cu un conţinut de zaharoza sub 60% din greutate, (inclusiv │ │ │
│ │ │zahãr invertit calculat în zaharoza): │ │ │
│ │1704.10.11│--- Sub forma de banda │ - │ 45 │
│ │1704.10.19│--- Altele │ - │ 45 │
│ │ │-- Cu un conţinut de zaharoza de minimum 60% din greutate, │ │ │
│ │ │(inclusiv zahãr invertit calculat în zaharoza): │ │ │
│ │1704.10.91│--- Sub forma de banda │ - │ 45 │
│ │1704.10.99│--- Altele │ - │ 45 │
│ │1704.90 │- Altele: │ │ │
│ │1704.90.10│-- Extracte de lemn dulce care conţin zaharoza peste 10% din │ - │ 45 │
│ │ │greutate, dar care nu conţin alte substanţe adãugate │ │ │
│ │1704.90.30│-- Preparate numite "ciocolata alba" │ - │ 45 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │1704.90.51│--- Paste, inclusiv martipan, în ambalaje directe cu un conţinut│ - │ 45 │
│ │ │net de minimum 1 kg │ │ │
│ │1704.90.55│--- Pastile pentru gat şi dropsuri contra tusei │ - │ 45 │
│ │1704.90.61│--- Drajeuri şi dulciuri similare drajeificate │ - │ 45 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │1704.90.65│---- Gume şi jeleuri, inclusiv paste de fructe, sub forma de │ - │ 45 │
│ │ │dulciuri │ │ │
│ │1704.90.71│---- Bomboane de zahãr ars, umplute sau nu │ - │ 120 │
│ │1704.90.75│---- Caramele │ - │ 120 │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │1704.90.81│----- Obţinute prin compresie │ - │ 120 │
│ │1704.90.99│----- Altele │ - │ 120 │


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴────┴──────┘



---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016