Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ACT ADITIONAL nr. 504 din 7 august 2009  la contractul colectiv de munca inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse sub nr. 412/10/31.07.2007 si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a V-a, in data de 24.08.2007 nr. 504/2009    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ACT ADITIONAL nr. 504 din 7 august 2009 la contractul colectiv de munca inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse sub nr. 412/10/31.07.2007 si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a V-a, in data de 24.08.2007 nr. 504/2009

EMITENT: MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL, PARTEA a V-a nr. 10 din 17 august 2009
ACT ADIŢIONAL nr. 504 din 7 august 2009
la <>contractul colectiv de muncã înregistrat la Ministerul Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse sub nr. 412/10/31.07.2007 şi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a V-a, în data de 24.08.2007 nr. 504/2009
EMITENT: MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL, PARTEA a V-a nr. 10 din 17 august 2009


Prezentul act adiţional s-a încheiat între:
● Federaţia Patronalã din Chimie şi Petrochimie (FEPACHIM), reprezentatã de dl preşedinte Ioan Cezar CORACI,
● Federaţia Sindicatelor Libere din Chimie-Petrochimie, reprezentatã de dl preşedinte Achille Costin DUŢU,
● Federaţia Naţionalã a Sindicatelor din Chimie-Petrochimie «Lazãr Edeleanu», reprezentatã de dl preşedinte Petre TANCAU.
Pãrţile semnatare ale prezentului Act Adiţional se obligã ca, în executarea C.C.M., sã aplice şi sã respecte legislaţia în vigoare.
Pãrţile prezente la negociere au convenit ca, în temeiul prevederilor <>Legii nr. 130/1996 , republicatã, sã procedeze la negocierea anualã a Contractului Colectiv de Muncã.
În urma discuţiilor purtate, pãrţile au convenit ca articolele supuse negocierii sã capete o nouã formulare, pe care o prezentãm mai jos, restul capitolelor şi articolelor din <>contractul colectiv de muncã înregistrat la Ministerul Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse cu nr. 412/10/31.07.2007 rãmânând neschimbate:

CAPITOLUL III
Sãnãtatea şi securitatea în muncã

Art. 55 - (1) În cazul recomandãrilor medicului de medicinã a muncii, angajatorul va asigura trecerea salariaţilor în alte locuri de muncã şi, dupã caz, recalificarea acestora, în funcţie de posibilitatea fiecãrei societãţi comerciale, care vor fi stabilite împreunã cu sindicatele.
(2) Persoanele care au depãşit vârsta de 55 de ani şi care, prin natura sarcinilor de serviciu, sunt obligate sã-şi desfãşoare activitatea la înãlţime, pot sã-şi continue activitatea, în cazul în care medicul specialist de medicina muncii le acordã un aviz favorabil în acest sens.

CAPITOLUL IV
Salarizarea şi alte drepturi salariale

Art. 61 - (1) Pentru munca prestatã în condiţiile prevãzute în contractul individual de muncã, fiecare salariat are dreptul la un salariu în bani, convenit la încheierea acestuia.
(2) Salariul cuprinde salariul de bazã, indemnizaţiile, adaosurile şi sporurile, precum şi alte adaosuri.
(3) Salariile se plãtesc înaintea oricãror altor obligaţii bãneşti ale angajatorilor.
(4) Salariul minim de bazã la nivelul ramurii Chimie-Petrochimie, începând cu 1 august 2009, este de 650 lei.
(5) Salariul de bazã pentru salariaţii beneficiari ai prezentului contract va fi cel înregistrat la momentul aplicãrii negocierilor la nivel de societate comercialã.
(6) Creşterea minimã a salariului de bazã al salariaţilor de la nivelul unitãţii se va raporta la trimestrul în care se negociazã, dupã formula:
* A x [(n(0)/4 x I(0)) + (n(1)/4 x I(1))], unde:
formula:
* n(0) - numãrul de trimestre din anul 2008 de la ultima creştere salarialã (negociere);
* I(0) - inflaţia pe anul 2008;
* n(1) - numãrul de trimestre pe anul 2009, anterioare negocierilor (majorãrilor);
* I(1) - inflaţia anticipatã/realizatã pe anul 2009;
* A - salariul de bazã.
(7) În cursul anului se pot corecta salariile trimestrial, având în vedere rata inflaţiei şi creşterea productivitãţii muncii.
Art. 62 - (1) Salariile minime, pe categorii de personal sau funcţii, se vor stabili în funcţie de condiţiile concrete prin contractele colective la nivel de societãţi comerciale.
Art. 63 - (1) Prevederile referitoare la salarizare, stabilite prin prezentul contract, sunt minimale la nivelul societãţii comerciale, în funcţie de posibilitãţile concrete, putând fi negociate valori mai mari ale salariilor.
(2) Prevederile referitoare la salarizare sunt aplicabile în contextul actualelor acte normative în materie de salarizare, iar în cazul modificãrii acestora se va proceda la aplicarea noilor norme.
Art. 64 - (1) Formele de organizare a muncii şi de salarizare ce se pot aplica sunt:
- în regie sau dupã timp;
- în acord.
(2) Organizarea muncii şi salarizarea în acord pot avea loc în una din urmãtoarele forme:
- acord direct;
- acord progresiv;
- acord indirect.
(3) Acordul direct, progresiv sau indirect se poate aplica individual sau colectiv.
(4) Formele de organizare a muncii şi de salarizare ce urmeazã sã se aplice fiecãrei activitãţi vor fi stabilite prin contractele colective de muncã la nivelul societãţilor comerciale.
Art. 65 - (1) Se stabilesc urmãtorii coeficienţi minimi de ierarhizare pentru urmãtoarele categorii de salariaţi:
a) Muncitori
- necalificaţi = 1
- calificaţi = 1,2;
b) Personal administrativ încadrat pe funcţii, pentru care condiţia de pregãtire este:
- licealã = 1,2
- postlicealã = 1,25;
c) Personal de specialitate încadrat pe funcţii, pentru care condiţia de pregãtire este:
- postlicealã = 1,25
- şcoala de maiştri = 1,3
- studii superioare de scurtã duratã = 1,4;
d) Personal încadrat pe funcţii, pentru care condiţia de pregãtire este cea de studii superioare = 2.
(2) Coeficientul de salarizare pentru fiecare funcţie se aplicã la salariul minim pe societate comercialã.
Art. 66 - (1) Sporurile pentru condiţii speciale şi/sau deosebite de muncã în chimie şi petrochimie se acordã numai la locurile de muncã unde acestea nu sunt cuprinse în salariul de bazã.
(2) Sporurile minime ce se acordã în condiţiile prezentului contract sunt:
a) pentru condiţii deosebite, grele, periculoase sau penibile, sporurile vor fi de minimum 10% din salariul de bazã, urmând ca, la nivelul societãţilor comerciale, sã poatã fi stabilite, prin negociere, alte cuantumuri superioare;
b) spor pentru condiţii nocive, cuantumul va fi de minimum 10% din salariul minim negociat la nivel de unitate, urmând ca, la nivelul societãţilor comerciale, sã poatã fi stabilite, prin negociere, alte cuantumuri superioare. Aceste sporuri se vor acorda proporţional cu timpul efectiv lucrat în condiţiile respective, fiind posibilã şi cumularea lor în situaţia existenţei unui cumul de condiţii deosebite de muncã.
(3) Se mai acordã urmãtoarele sporuri:
a) pentru orele lucrate suplimentar peste programul normal de lucru şi pentru orele lucrate în zile de sãrbãtori legale se acordã un spor de 100% din salariul de bazã;
b) pentru vechimea în muncã, minimum 5% pentru 3 ani vechime şi 25% la o vechime de peste 20 de ani, din salariul de bazã, tranşele de eşalonare stabilindu-se la nivelul agenţilor economici prin negociere acolo unde nu au fost introduse în salariu;
c) pentru lucrul în timpul nopţii, 25% din salariul de bazã;
d) pentru exercitarea şi a unei alte funcţii, se poate acorda un spor de pânã la 50% din salariul de bazã al funcţiei înlocuite.
(4) În funcţie de condiţiile specifice din unitãţi, prin contractele colective de muncã la acest nivel pot fi negociate şi alte sporuri.
Art. 67 - (1) Adaosurile la salariul de bazã sunt:
- adaosul la acord;
- premiile acordate din fondul de premiere, calculate într-o proporţie de minimum 2% din fondul de salarii lunar şi cumulat, acordat potrivit dispoziţiilor legale;
- cota-parte din profit ce se repartizeazã salariaţilor conform legii;
- alte adaosuri, în funcţie de specificul societãţii comerciale.
(2) Condiţiile de diferenţiere, diminuare sau anulare a participãrii la fondul de stimulare din profit sau la fondul de premiere, precum şi modul concret de acordare a adaosurilor se stabilesc prin contractele colective de muncã la nivel de unitate.
Art. 68 - Salariaţii societãţilor comerciale trimişi în delegaţie în ţarã beneficiazã de urmãtoarele drepturi:
a) decontarea cheltuielilor de transport şi cazare, potrivit clauzelor convenite în contractele colective la nivel de unitãţi;
b) indemnizaţie de deplasare, ce se va stabili la nivelul unitãţilor prin negocieri, dar nu va putea fi sub nivelul aprobat prin lege, pentru instituţiile bugetare.
Art. 69 - (1) Salariaţii detaşaţi beneficiazã de drepturile prevãzute de lege, cuantumul indemnizaţiei de detaşare fiind egal cu cel al diurnei de deplasare.
(2) Indemnizaţia de detaşare se acordã în condiţiile în care sarcinile de serviciu şi distanţa nu-i permit salariatului sã se înapoieze zilnic în localitatea în care a fost detaşat.
(3) Persoanele detaşate îşi menţin toate drepturile pe care le-au avut la data detaşãrii, urmând sã beneficieze de drepturile cele mai favorabile fie de la noul loc de muncã, fie de la locul de muncã de la care au fost detaşaţi.
(4) Salariaţii detaşaţi sunt obligaţi sã respecte normele de igienã, de sãnãtate şi securitate de la locul de muncã unde sunt detaşaţi.
(5) Prin contractele colective de muncã la nivel de societãţi comerciale se poate stabili şi rambursarea cheltuielilor de transport pentru vizitarea familiei, o datã pe lunã, pentru salariaţii detaşaţi.
Art. 70 - (1) Salariatul care, în baza acordului pãrţilor, se mutã cu serviciul în alte localitãţi, beneficiazã de urmãtoarele drepturi:
- rambursarea costurilor transportului pentru el şi membrii familiei sale, precum şi pentru gospodãria sa;
- plata unei indemnizaţii egale cu salariul de bazã lunar;
- plata unei indemnizaţii egale cu 1/4 din salariul de bazã lunar, pentru fiecare membru de familie;
- un concediu plãtit de 5 zile lucrãtoare în vederea mutãrii efective, acordat la cererea sa.
(2) Aceste drepturi se vor acorda doar în cazul mutãrii efective în altã localitate, mutare determinatã de cerinţele angajatorului.
(3) Plata acestor drepturi va fi suportatã de cãtre angajator în condiţiile în care sunt îndeplinite condiţiile prevãzute la alineatul precedent.
Art. 71 - (1) Pentru salariaţii trimişi de societatea comercialã în strãinãtate, prin contractele colective de muncã la nivel de unitate vor fi stabilite cuantumurile drepturilor de transport, diurnã şi cazare, conform dispoziţiilor în vigoare.
(2) Cu acordul angajatorului, pot fi suportate, din fondurile societãţii, cheltuielile pentru delegaţie ale reprezentanţilor sindicatelor convocaţi la acţiunile sindicale peste hotare.
Art. 72 - (1) Angajatorul va asigura condiţiile necesare realizãrii, de cãtre fiecare salariat, a sarcinilor ce-i revin în cadrul programului zilnic de muncã stabilit.
(2) În situaţia în care patronatul nu poate asigura, pe durata zilei de lucru, parţial sau total, condiţiile necesare realizãrii sarcinilor de serviciu, acesta este obligat sã plãteascã salariaţilor salariul de bazã pentru timpul cât lucrul a fost întrerupt.
(3) În cazuri excepţionale, când, din motive tehnice sau din alte motive, activitatea a fost întreruptã temporar, salariaţii vor primi o indemnizaţie de 75% din salariul de bazã individual avut, cu condiţia ca încetarea lucrului sã nu se fi produs din vina lor şi dacã în tot acest timp au rãmas la dispoziţia unitãţii.
Prin negocieri la nivelul unitãţii sau instituţiei se vor defini situaţiile excepţionale şi se va stabili modul concret de realizare a prevederilor de a rãmâne la dispoziţia unitãţii, prezenţi în incinta unitãţii în aşteptarea reluãrii activitãţii sau la domiciliu, de unde sã poatã fi convocaţi de unitate.
(4) În cazurile prevãzute la alineatul (3), salariaţii beneficiazã şi de celelalte drepturi prevãzute de lege şi de contractele colective de muncã pentru astfel de situaţii.
Art. 73 - Plata salariilor se realizeazã cel puţin o datã pe lunã sau la intervale stabilite prin contractele colective de muncã la nivel de societãţi comerciale.
Art. 74 - (1) Toate drepturile bãneşti cuvenite salariaţilor se plãtesc înaintea oricãror obligaţii bãneşti ale societãţilor comerciale.
(2) În caz de faliment sau lichidare judiciarã, salariaţii au calitatea de creditori privilegiaţi, iar drepturile lor bãneşti constituie creanţe privilegiate, urmând sã fie plãtite integral înainte ca ceilalţi creditori sã-şi revendice cota-parte.
Art. 75 - Angajatorii vor ţine o evidenţã în care vor menţiona activitatea desfãşuratã în baza contractului individual de muncã şi drepturile de care salariaţii au beneficiat şi le vor elibera dovezi despre aceasta.
Art. 76 - Întârzierea cu rea-credinţã a plãţii salariului sau neplata acestuia, dã dreptul salariatului la obţinerea de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs prin neplata salariului.
Art. 77 - (1) Nicio reţinere din salariu nu poate fi operatã, în afara cazurilor şi condiţiilor prevãzute de lege şi de contractele colective de muncã.
(2) Reţinerile cu titlu de daune cauzate angajatorului nu pot fi efectuate decât dacã datoria salariatului este scadentã, lichidã şi exigibilã şi a fost constatatã ca atare printr-o hotãrâre judecãtoreascã definitivã şi irevocabilã.
(3) În cazul pluralitãţii de creditori ai salariatului, va fi respectatã urmãtoarea ordine:
(a) obligaţiile de întreţinere, conform Codului familiei;
(b) contribuţiile şi impozitele datorate cãtre stat;
(c) daunele cauzate proprietãţii publice prin fapte ilicite;
(d) acoperirea altor datorii.
(4) Reţinerile din salariu cumulate nu pot depãşi în fiecare lunã jumãtate din salariul net.

CAPITOLUL X
Dispoziţii finale

Art. 157 - (1) Clauzele prezentului contract colectiv de muncã sunt stabilite în limitele şi în condiţiile prevãzute de Legea contractelor colective de muncã şi de dispoziţiile legale în vigoare, avându-se în vedere clauzele negociate ale contractului colectiv de muncã la nivel naţional.
(2) Executarea contractului colectiv de muncã este obligatorie pentru pãrţi, încãlcarea acestei obligaţii atrãgând rãspunderea pãrţii vinovate de încãlcarea contractului.
(3) Limba oficialã folositã în comunicare la nivelul agenţilor economici din România şi care se va folosi la redactarea deciziilor, hotãrârilor, precum şi a celorlalte documente administrative în cadrul întreprinderilor beneficiare ale prezentului contract, este limba românã, în conformitate cu prevederile Constituţiei României, Art. 13.


ANEXA NR. 1


A. SOCIETÃŢILE COMERCIALE
care beneficiazã de prevederile prezentului Contract Colectiv
de Muncã pe ramura Chimie-Petrochimie


1. S.C. OLTCHIM - S.A. - Rm. Vâlcea
2. S.C. MENTCHIM - S.A. - Rm. Vâlcea
3. S.C. PROTECTCHIM - S.R.L. - Rm. Vâlcea
4. S.C. SIBGUARD - S.R.L. - Rm. Vâlcea
5. S.C. DESIGNRO - S.A. - Rm. Vâlcea
6. S.C. AMONIL - S.A. - Slobozia
7. S.C. AZOMUREŞ - S.A. - Tg. Mureş
8. S.C. UZINELE SODICE CIEH - S.A. - Govora
9. S.C. BICAPA - S.A. - Târnãveni
10. S.C. CARBID FOX - S.A. - Târnãveni
11. S.C. CERASIL - S.A. - Fãgãraş
12. S.C. FABRICA DE PULBERI - Fãgãraş
13. S.C. UPRUC UTCH - S.A. - Fãgãraş
14. S.C. NITROPOROS - S.R.L. - Fãgãraş
15. S.C. UPS - S.A. - Fãgãraş
16. S.C. VIROMET - S.A. - Victoria
17. S.C. GHCL UPSOM ROMANIA - S.A. - Ocna Mureş
18. S.C. AGRO FERTIL - S.A. - Sãvineşti
19. S.C. SOFERT - S.A. - Bacãu
20. I.C.S.I. - Rm. Vâlcea
21. S.C. FIBREX NAYLON - S.A. - Sãvineşti
22. S.C. YARNEA - S.R.L. - Sãvineşti
23. S.C. COMES - Sãvineşti
24. S.C. TERAPIA - S.A. - Cluj-Napoca
25. S.C. TERAPIA DISTRIBUTIE - S.R.L.
26. S.C. FARMEC - S.A. - Cluj-Napoca
27. S.C. SINTEZA - S.A. - Oradea
28. S.C. ANTIBIOTICE - S.A. - Iaşi
29. S.C. GEDEON RICHTER ROMANIA - S.A. - Tg. Mureş
30. S.C. AESCULAP - Tg. Mureş
31. S.C. ALSIFCOM INTERMED - Cluj-Napoca
32. S.C. ARENA GROUP - Voluntari
33. S.C. BIOFARM - Bucureşti
34. S.C. GELCAP - Voluntari
35. S.C. HELCOR - Baia Mare
36. S.C. HELVETICA PROFARM - Timişoara
37. S.C. HOFIGAL - S.A. - Bucureşti
38. S.C. LABORMED - PHARMA - Bucureşti
39. S.C. LAROPHARM - Bragadiru
40. S.C. LEK PHARMATECH - Tg. Mureş
41. S.C. MAGISTRA C&C - Constanţa
42. S.C. MARK - INTERNATIONAL - Iaşi
43. S.C. MEDIFARMA SERV - Bucureşti
44. S.C. MEDUMAN - Vişeul de Sus
45. S.C. OMEGAP PHARMA - Popeşti-Leordeni
46. S.C. PLANTAVOREL - P. Neamţ
47. S.C. PROMEDIC - Bucureşti
48. S.C. RUMEYN - Timişoara
49. S.C. SICOMED - S.A. - Bucureşti
50. S.C. SINDAN ACTIVIS - Bucureşti
51. S.C. AZUR - Timişoara
52. S.C. SOLVENTUL - Timişoara
53. S.C. AECTRA - S.R.L. - Bucureşti
54. S.C. AGRORA PLAST - S.R.L. - Bucureşti
55. S.C. AKSOY PRODEXIM - S.R.L. - Bucureşti
56. S.C. ALL PLAST TEHNOLOGIES - S.R.L. - Bucureşti
57. S.C. ALMITECH - S.R.L. - Bucureşti
58. S.C. A&M COMP - S.R.L. - Craiova
59. S.C. ARGO-ROM PLASTICS - S.R.L. - Bucureşti
60. S.C. AMPLAST CO - S.A. - Lereşti (Argeş)
61. S.C. CASSTIL - S.A. - Bucureşti
62. S.C. CHIMICA - S.A. - Orãştie
63. S.C. CHORUS ENGINEERING - S.R.L. - Bucureşti
64. S.C. DACONEX - S.R.L. - Bucureşti
65. S.C. DEGUSSA ROMANIA - S.R.L. - Bucureşti
66. S.C. EGEROM PRODUCTION - S.A. - Bucureşti
67. S.C. FARMEC-PLAST - S.A. - Cluj-Napoca
68. S.C. FITART CHEMICALS&MACHINES - S.R.L. - Bistriţa
69. S.C. GABRIEL - CHEMIE ROMANIA - S.R.L. - Bucureşti
70. S.C. GENIAL COMPANY - S.R.L. - Olteniţa
71. S.C. GIMSID - S.R.L. - Bucureşti
72. S.C. GLOBAL-TEHNIC - S.R.L. - Arad
73. S.C. GOLDPLAST - S.A. - Bistriţa
74. S.C. HARPLAST - S.A. - Miercurea-Ciuc
75. S.C. INDRA IMPORT EXPORT - S.R.L. - Tg. Mureş
76. S.C. JS ROMPLAST - S.A. - Bucureşti
77. S.C. LUBRICANT ROM - S.R.L. - Ploieşti
78. S.C. MALVINA COM IMPEX - S.R.L. - com. Pantelimon, Ilfov
79. S.C. MOVIPLAST - S.A. - Craiova
80. S.C. MUNPLAST - S.A. - Bucureşti
81. S.C. NAPOCHIM - S.A. - Cluj-Napoca
82. S.C. OBRIST EASTERN EUROPE - S.R.L. - com. Sag (TM)
83. S.C. PIMO CHEMICALS CORPORATION - S.R.L. - Bucureşti
84. S.C. PLASTIC TECHNOLOGY SERVICE - S.R.L. - Bucureşti
85. S.C. PLASTICA - S.R.L. - Satu Mare
86. S.C. PLASTINVEST - S.R.L. - Nãsãud
87. S.C. PLASTOR - S.A. - Oradea
88. S.C. POLITEH - S.A. - Ploieşti
89. S.C. PRODPLAST - S.A. - Bucureşti
90. S.C. PROINTERMED - S.R.L. - Piteşti
91. S.C. RADAN CONSULT - S.R.L. - Bucureşti
92. S.C. RECOLO - S.R.L. - Oradea
93. S.C. ROMCARBON - S.A. - Buzãu
94. S.C. ROMCOLOR 2000 - S.A. - Bucureşti
95. S.C. ROMINKO - S.A. - Bucureşti
96. S.C. ROMTEXTIL - S.A. - Constanţa
97. S.C. ROPLAST INSTAL - S.R.L. - com. Jilava (Giurgiu)
98. S.C. SCHOELLER ARCA SYSTEM S.R.L. - Bucureşti
99. S.C. SIEI POWER EST - S.R.L. - Bucureşti
100. S.C. SOLVAY CHEMIE - S.R.L. - Bucureşti
101. S.C. SOMPLAST - S.A. - Nãsãud
102. S.C. SOREN PETERSSON - S.R.L. - Piatra-Neamţ
103. S.C. SUNPROD - S.R.L. - com. Smeura (Argeş)
104. S.C. TEHNOPLAST - S.A. - Focşani
105. S.C. TE-MA ROMANIA - S.R.L. - Bucureşti
106. S.C. UNIPLAST-R - S.R.L. - Focşani
107. S.C. VFM SERVICE - S.R.L. - Sãcele (Braşov)
108. S.C. WIRQUIN ROMANIA - S.R.L. - Bucureşti
109. S.C. WOLF PLASTICS AMBALAJE - S.R.L. - Bucureşti
110. S.C. CEPROPLAST - S.A. - Iaşi
111. S.C. COROLA - S.A. - Focşani
112. S.C. DIAPLAST PROD - S.R.L. - Focşani
113. S.C. INCERPLAST - S.A. - Bucureşti
114. S.C. MOLDOPLAST - S.A. - Iaşi
115. S.C. PLASTEX - S.A. - Tulcea
116. S.C. PLASTICO - S.A. - Sfântu Gheorghe
117. S.C. TERAPLAST - S.A. - Bistriţa
118. S.C. PALPLAST - Sibiu
119. S.C. DANUBIANA - S.A. - Bucureşti
120. S.C. VICTORIA - S.A. - Floreşti
121. S.C. SILVANIA - Zalãu
122. S.C. ARTECA - S.A. - Jilava
123. S.C. ROALST - S.A. - Piteşti
124. S.C. ARCA - S.A. - Botoşani
125. S.C. ARECA - S.A. - Bucureşti
126. S.C. DUCATEX (GUMOFLEX) - Jilava
127. S.C. ARTEGO - S.A. - Tg. Jiu
128. S.C. OLTTYRE - S.A. - Caracal
129. S.C. PROGRESUL - S.A. - Ploieşti
130. S.C. MATRITA - S.A. - Odorheiul Secuiesc
131. S.C. POLIROM - S.A. - Roman
132. S.C. ENERGIA - S.A. - Constanţa
133. S.C. CERELAST - S.A. - Popeşti-Leordeni
134. S.C. CAROM - S.A. - Oneşti
135. S.C. VICTORIA - S.A. - Bucureşti
136. S.C. STEAUA ROMANA - S.A. - Câmpina
137. S.C. CHIMPROD - Oradea
138. S.C. AMCO - S.A. - Otopeni
139. S.C. GUBAN - Timişoara
140. S.C. NUFARUL - S.A. - Bucureşti
141. S.C. TERAPLAST - Bistriţa
142. S.C. DERMATINA - Timişoara
143. S.C. UPRUC CTR - Fãgãraş
144. S.C. UPRUC TAP - Fãgãraş
145. S.C. CHIMCOMPLEX - S.A. - Borzeşti
146. S.C. GEROVITAL COSMETICS - Bucureşti
147. S.N. PLAFAR - S.A. - Bucureşti
148. S.C. AMURCO - S.A. - Bacãu
149. S.C. CARBID CONMET - Târnãveni
150. S.C. OIL TERMINAL - S.A. - Constanţa
151. S.C. GAPRO CO CHEMICALS - Sãvineşti
152. S.C. CASSTIL - Bucureşti
153. S.C. NEWSPICES - Bucureşti
154. S.C. PLASTEX - Tulcea
155. S.C. ROMPLAST - Bucureşti
156. S.C. SOMPLAST - Bistriţa
157. S.C. DONAUCHEM - S.R.L. - Tg. Mãgurele
158. S.C. CICH - Nãvodari
159. S.C. ECOPETROLEUM - S.A. - Constanţa
160. S.C. MARWAY FERTILCHIM NAVODARI - S.A.
161. S.C. ROMPETROL - S.A. - Bucureşti
162. S.C. ROMPETROL LOGISTICS - S.A. - Bucureşti
163. S.C. ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE - S.A. - Bucureşti
164. S.C. ROMINSERV - S.A. - Bucureşti
165. S.C. RAFINARIA "ASTRA ROMANA" - S.A. - Ploieşti
166. S.C. PETROM DOLJCHIM - Craiova
167. S.C. PETROTEL LUKOIL - S.A. - Ploieşti
168. S.C. RAFO - S.A. - Oneşti
169. S.C. ROMPETROL RAFINARE - S.A. - Constanţa
170. S.C. ROMPETROL PETROCHEMICALS - S.R.L. - Constanţa
171. S.C. ROMINSERVICES THERM - S.A. - Mangalia
172. S.C. ROMPETROL DOWNSTREAM - S.A. - Bucureşti
173. S.C. ROMPETROL QUALITY CONTROL - S.R.L. - Constanţa
174. S.C. ROMPETROL GAZ - S.R.L. - Bucureşti
175. S.C. POLICOLOR - S.A. - Bucureşti
176. S.C. CHIMOPAR - S.A. - Bucureşti
177. S.C. AMPLO - S.A. - Ploieşti
178. S.C. APRODEM - S.A. - Ploieşti
179. S.C. CHIMSPORT - S.A. - Orãştie
180. S.C. PETROM - S.A. - Bucureşti (PECO Prahova)
181. S.C. PETROM - S.A. - Bucureşti (PECO Buzãu)
182. S.C. PETROM - S.A. - Bucureşti (PECO Deva)
183. S.C. PETROM - S.A. - Bucureşti (PECO Iaşi)
184. S.C. PETROM - S.A. - Bucureşti (PECO Piteşti)
185. S.C. AIR TOTAL ROMANIA - S.A. - Bucureşti
186. S.C. FITPOL - S.A. - Bucureşti
187. S.C. IPROCHIM - S.A. - Bucureşti
188. S.C. LOTUS PETROL - S.R.L. - Bucureşti
189. S.C. PETAL - S.A. - Vaslui
190. S.C. PETROCONSULT - S.R.L. - Prahova
191. S.C. PETROLEXPORT IMPORT - S.A. - Bucureşti
192. S.C. UTI SYSTEM - S.A. - Bucureşti
193. S.C. UTON - S.A. - Bacãu
194. S.C. UNICOM HOLDING - S.A. - Bucureşti
195. S.C. BUTAN GAZ - Bucureşti
196. S.C. AMALIA CONSULT - S.R.L. - Bucureşti
197. S.C. LUCKY BUSSINES IMPEX - S.R.L. - Bucureşti
198. S.C. AMOCHIM - S.A. - Slobozia
199. S.C. ENERGOCHIM - S.R.L. - Slobozia
200. S.C. BIVAFIL RO - S.R.L. - Iaşi
201. S.C. GREENFIBER - S.A. - Iaşi
202. S.C. PIRELLI TYRES ROMANIA - S.R.L. - Slatina, jud. Olt
203. S.C. LLK LUBRICANTS ROMANIA - S.R.L. - Bucureşti
204. S.C. PHOENIX ROMANIA - S.R.L., Carei, Satu Mare
205. S.C. AZOCHIM - S.A. - Sãvineşti
206. S.C. STERK PLAST - S.R.L. - Constanţa
207. S.C. RIFIL - S.A. - Sãvineşti


B. TOATE SOCIETÃŢILE
care au în profilul de activitate producţia chimicã şi petrochimicã şi
servicii conexe pentru aceasta şi care îşi desfãşoarã activitãţile în
conformitate cu codurile CAEN de mai jos:


┌───────────┬──────────────┬─────────────┬────────────────────────────────────┐
│ Secţiune │ Diviziune │ Grupã │ Clasã │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ C 󧓕, �, 132, 133�, 1320, 1330 │
│ 󧓛, � � │
│ 󧓜, � �-2017 │
│ │ � � │
│ │ � � │
│ │ � �, 2042 │
│ │ � �-2053, 2059 │
│ │ � � │
│ 󧓝, � � │
│ │ � � │
│ 󧓞, � �, 2219 │
│ │ � �-2223, 2229 │
│ 󧓟, � �, 2344, 2349 │
│ 󧓡, � �, 2529 │
│ │ � � │
│ 󧓧, � �, 3102 │
│ 󧓨 � � │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ D 󧓫 � � │
│ │ � � │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ E 󧓬 � � │
│ 󧓭 � � │
│ 󧓮 � �, 3812 │
│ │ � � │
│ │ � �, 3832 │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ G 󧓶 � �, 4612 │
│ │ � �, 4644, 4645, 4646 │
│ │ � �, 4675, 4677 │
│ │ � � │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ H 󧓹 � � │
│ │ � � │
│ 󧓺 � � │
│ 󧓼 � � │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ M 󧔐 � � │
│ 󧔒 � � │
│ │ � � │
├───────────┼──────────────┼─────────────┼────────────────────────────────────┤
│ S 󧔨 � � │
└───────────┴──────────────┴─────────────┴────────────────────────────────────┘




ANEXA NR. 2

Membrii Comisiei Paritare

Din partea Federaţiei Patronale
1. Ioan Cezar Coraci
2. Traian Vulpe
3. Viorica Artemie
4. Amelia Popescu
Din partea Federaţiilor Sindicale
1. Achille-Costin Duţu
2. Petre Tancau
3. Ovidiu Popescu
4. Octavian Ciobanu

Prezentul act adiţional intrã în vigoare începând cu data de 1 august 2009.

PREŞEDINTE FEPACHIM,
IOAN CEZAR CORACI

PREŞEDINTE F.N.S. "LAZÃR EDELEANU",
PETRE TANCAU

PREŞEDINTE F.S.L.C.P.,
ACHILLE-COSTIN DUŢU

------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016