Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ACT ADITIONAL nr. 469 din 1 august 2008  la contractul colectiv de munca la nivelul ramurii industriei chimice si petrochimice pe anii 2007-2010, nr. 412/10/31.07.2007    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ACT ADITIONAL nr. 469 din 1 august 2008 la contractul colectiv de munca la nivelul ramurii industriei chimice si petrochimice pe anii 2007-2010, nr. 412/10/31.07.2007

EMITENT: MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI EGALITATII DE SANSE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL, PARTEA V, nr. 12 din 19 august 2008

act adiţional înregistrat la Ministerul Muncii, Familiei şi Egalitãţii de Şanse cu nr. 469/1.08.2008

Pãrţile semnatare ale contractului colectiv menţionat au convenit de comun acord urmãtoarele:
- Federaţia Patronalã din Chimie şi Petrochimie (FEPACHIM), reprezentatã de dl preşedinte Ioan Cezar Coraci,
- Federaţia Sindicatelor Libere din Chimie şi Petrochimie (FSLCP), reprezentatã de dl preşedinte Achille Costin Dutu,
- Federaţia Naţionalã a Sindicatelor din Chimie şi Petrochimie "Lazãr Edeleanu", reprezentatã de dl preşedinte Petre Tancau.
Pãrţile prezente la negociere au convenit ca, în temeiul prevederilor <>Legii nr. 130/1996 , republicatã, sã procedeze la negocierea anualã a Capitolului IV privind salarizarea şi alte drepturi, precum şi modificarea art. 157 la Capitolul X cu un nou alineat (3) şi modificãrile intervenite la Anexa nr. 1.
Pãrţile semnatare ale prezentului act adiţional se obligã ca, în executarea contractului colectiv de muncã, sã aplice şi sã respecte legislaţia în vigoare.

CAPITOLUL IV
Salarizarea şi alte drepturi salariale

Art. 61 - (1) Pentru munca prestatã în condiţiile prevãzute în contractul individual de muncã, fiecare salariat are dreptul la un salariu în bani, convenit la încheierea acestuia.
(2) Salariul cuprinde salariul de bazã, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
(3) Salariile se plãtesc înaintea oricãror alte obligaţii bãneşti ale angajatorilor.
(4) Salariul minim de bazã la nivelul ramurii Chimie-Petrochimie, începând cu 1 august 2008, este de 600 lei.
(5) a) Salariul de bazã pentru salariaţii beneficiari ai prezentului contract, va fi cel înregistrat la momentul aplicãrii negocierilor la nivel de societate comercialã;
b) Creşterea minimã a salariului de bazã al salariaţilor din ramura Chimie şi Petrochimie, începând cu 1 august 2008, va fi:

A x [(0,0657 x 2/4)+(0,08 x 2/4)], unde:

0,0657 - coeficientul de inflaţie pe anul 2007 conform Institutului Naţional de Statisticã;
0,08 - coeficientul de inflaţie anticipat pe anul 2008;
A - salariul de bazã.
c) Creşterea minimã a salariului de bazã al salariaţilor de la nivelul unitãţii se va raporta la trimestrul în care se negociazã, dupã formula:

A x [(n0/4 x I0) + (n1/4 x I1)], unde:

n0 - numãrul de trimestre din anul 2007, de la ultima creştere salarialã (negociere);
I0 - inflaţia pe anul 2007;
n1 - numãrul de trimestre pe anul 2008, anterioare negocierilor (majorãrilor);
I1 - inflaţia anticipatã/realizatã pe anul 2008;
A - salariul de bazã.
(6) În cursul anului se pot corecta salariile trimestrial, având în vedere rata inflaţiei şi creşterea productivitãţii muncii.
Art. 62 - (1) Pãrţile vor depune eforturi comune pentru a îmbunãtãţi situaţia tehnico-economicã şi organizatoricã a societãţii comerciale, asigurând profitabilitatea acesteia.
(2) Salariile minime, pe categorii de personal sau funcţii, se vor stabili în funcţie de condiţiile concrete prin contractele colective la nivel de societãţi comerciale.
Art. 63 - (1) Prevederile referitoare la salarizare, stabilite prin prezentul contract, sunt minimale la nivelul societãţii comerciale, în funcţie de posibilitãţile concrete, putând fi negociate valori mai mari ale salariilor.
(2) Prevederile referitoare la salarizare sunt aplicabile în contextul actualelor acte normative în materie de salarizare, iar în cazul modificãrii acestora se va proceda la aplicarea noilor norme.
Art. 64 - (1) Formele de organizare a muncii şi de salarizare ce se pot aplica sunt:
- în regie sau dupã timp,
- în acord.
(2) Organizarea muncii şi salarizarea în acord pot avea loc în una din urmãtoarele forme:
- acord direct;
- acord progresiv;
- acord indirect;
(3) Acordul direct, progresiv sau indirect se poate aplica individual sau colectiv.
(4) Formele de organizare a muncii şi de salarizare ce urmeazã sã se aplice fiecãrei activitãţi vor fi stabilite prin contractele colective de muncã la nivelul societãţilor comerciale.
Art. 65 - (1) Se stabilesc urmãtorii coeficienţi minimi de ierarhizare pentru urmãtoarele categorii de salariaţi:
a) Muncitori
- necalificaţi = 1
- calificaţi = 1,2;
b) Personal administrativ încadrat pe funcţii, pentru care condiţia de pregãtire este:
- licealã = 1,2
- postlicealã = 1,25;
c) Personal de specialitate încadrat pe funcţii, pentru care condiţia de pregãtire este:
- postlicealã = 1,25
- şcoalã de maiştri = 1,3
- studii superioare de scurtã duratã = 1,5;
d) Personal încadrat pe funcţii, pentru care condiţia de pregãtire este cea de studii superioare = 2.
(2) Coeficientul de salarizare pentru fiecare funcţie se aplicã la salariul minim pe societate comercialã.
Art. 66 - (1) Sporurile pentru condiţii speciale şi/sau deosebite de muncã în chimie şi petrochimie se acordã numai la locurile de muncã unde acestea nu sunt cuprinse în salariul de bazã.
(2) Sporurile minime ce se acordã în condiţiile prezentului contract sunt:
a) pentru condiţii deosebite, grele, periculoase sau penibile, sporurile vor fi de minimum 10% din salariul de bazã, urmând ca, la nivelul societãţilor comerciale, sã poatã fi stabilite, prin negociere, alte cuantumuri superioare;
b) pentru condiţii nocive, cuantumul va fi de minimum 10% din salariul minim negociat la nivel de unitate, urmând ca, la nivelul societãţilor comerciale, sã poatã fi stabilite, prin negociere, alte cuantumuri superioare.
Aceste sporuri se vor acorda proporţional cu timpul efectiv lucrat în condiţiile respective, fiind posibilã şi cumularea lor în situaţia existenţei unui cumul de condiţii deosebite de muncã.
(3) Se mai acordã urmãtoarele sporuri:
a) pentru orele lucrate suplimentar peste programul normal de lucru şi pentru orele lucrate în zilele libere şi în zile de sãrbãtori legale se acordã un spor de 100% din salariul de bazã;
b) pentru vechimea în muncã, minimum 5% pentru 3 ani vechime şi maximum 25% la o vechime de peste 20 de ani, din salariul de bazã, tranşele de eşalonare stabilindu-se la nivelul agenţilor economici prin negociere, acolo unde nu au fost introduse în salariu;
c) pentru lucrul în timpul nopţii, 25% din salariul de bazã;
d) pentru exercitarea şi a unei alte funcţii, se poate acorda un spor de pânã la 50% din salariul de bazã al funcţiei înlocuite.
(4) În funcţie de condiţiile specifice din unitãţi, prin contractele colective de muncã la acest nivel pot fi negociate şi alte sporuri.
Art. 67 - (1) Adaosurile la salariul de bazã sunt:
- adaosul la acord;
- premiile acordate din fondul de premiere, calculate într-o proporţie de minimum 2% din fondul de salarii realizat lunar şi cumulat, acordat potrivit dispoziţiilor legale;
- cota-parte din profit ce se repartizeazã salariaţilor, conform legii;
- alte adaosuri, în funcţie de specificul societãţii comerciale.
(2) Condiţiile de diferenţiere, diminuare sau anulare a participãrii la fondul de stimulare din profit sau la fondul de premiere, precum şi modul concret de acordare a adaosurilor se stabilesc prin contractele colective de muncã la nivel de unitate.
Art. 68 - Salariaţii societãţilor comerciale trimişi în delegaţie în ţarã beneficiazã de urmãtoarele drepturi:
a) decontarea cheltuielilor de transport şi cazare, potrivit clauzelor convenite în contractele colective la nivel de unitãţi;
b) indemnizaţie de delegare/deplasare în ţarã, ce se va stabili la nivelul unitãţilor prin negocieri, dar nu va putea fi sub nivelul aprobat prin lege, pentru instituţiile bugetare.
Art. 69 - (1) Salariaţii detaşaţi beneficiazã de drepturile prevãzute de lege, cuantumul indemnizaţiei de detaşare fiind egal cu cel al diurnei de deplasare.
(2) Indemnizaţia de detaşare se acordã în condiţiile în care sarcinile de serviciu şi distanţa nu-i permit salariatului sã se înapoieze zilnic din localitatea în care a fost detaşat.
(3) Persoanele detaşate îşi menţin toate drepturile pe care le-au avut la data detaşãrii, urmând sã beneficieze de drepturile cele mai favorabile fie de la noul loc de muncã, fie de la locul de muncã de la care au fost detaşaţi.
(4) Salariaţii detaşaţi sunt obligaţi sã respecte normele de igienã, de sãnãtate şi securitate de la locul de muncã unde sunt detaşaţi.
(5) Prin contractele colective de muncã la nivel de societãţi comerciale se poate stabili şi rambursarea cheltuielilor de transport pentru vizitarea familiei, o datã pe lunã, pentru salariaţii detaşaţi.
Art. 70 - (1) Salariaţii care, în baza acordului pãrţilor, se mutã cu serviciul în alte localitãţi, beneficiazã de urmãtoarele drepturi:
- rambursarea costurilor transportului pentru ei şi membrii familiilor lor, precum şi pentru gospodãriile lor;
- plata unei indemnizaţii egale cu salariul de bazã lunar;
- plata unei indemnizaţii egale cu 1/4 din salariul de bazã lunar, pentru fiecare membru de familie;
- un concediu plãtit de 5 zile lucrãtoare în vederea mutãrii efective, acordat la cererea sa.
(2) Aceste drepturi se vor acorda doar în cazul mutãrii efective în altã localitate, mutare determinatã de cerinţele angajatorului.
(3) Plata acestor drepturi va fi suportatã de cãtre angajator în condiţiile în care sunt îndeplinite condiţiile prevãzute la alineatul precedent.
Art. 71 - (1) Pentru salariaţii trimişi de societatea comercialã în strãinãtate, prin contractele colective de muncã la nivel de unitate vor fi stabilite cuantumurile drepturilor de transport, diurnã şi cazare, conform dispoziţiilor în vigoare.
(2) Cu acordul angajatorului, pot fi suportate, din fondurile societãţii, cheltuielile pentru delegaţie ale reprezentanţilor sindicatelor convocaţi la acţiunile sindicale peste hotare.
Art. 72 - (1) Angajatorul va asigura condiţiile necesare realizãrii de cãtre fiecare salariat a sarcinilor ce-i revin, în cadrul programului zilnic de muncã stabilit.
(2) În situaţia în care patronatul nu poate asigura pe durata zilei de lucru, parţial sau total, condiţiile necesare realizãrii sarcinilor de serviciu, acesta este obligat sã plãteascã salariaţilor salariul de bazã pentru timpul cât lucrul a fost întrerupt.
(3) În cazuri excepţionale, când, din motive tehnice sau din alte motive, activitatea a fost întreruptã temporar, salariaţii vor primi o indemnizaţie de 75% din salariul de bazã individual avut, cu condiţia ca încetarea lucrului sã nu se fi produs din vina lor şi dacã în tot acest timp au rãmas la dispoziţia unitãţii.
Prin negocieri la nivelul unitãţii sau instituţiei se vor defini situaţiile excepţionale şi se va stabili modul concret de realizare a prevederii de a rãmâne la dispoziţia unitãţii, prezenţi în incinta unitãţii în aşteptarea reluãrii activitãţii sau la domiciliu, de unde sã poatã fi convocaţi de unitate.
(4) În cazurile prevãzute la alin. (3), salariaţii beneficiazã şi de celelalte drepturi prevãzute de lege şi de contractele colective de muncã pentru astfel de situaţii.
Art. 73 - Plata salariilor se realizeazã cel puţin o datã pe lunã sau la intervale stabilite prin contractele colective de muncã la nivel de societãţi comerciale.
Art. 74 - (1) Toate drepturile bãneşti cuvenite salariaţilor se plãtesc înaintea oricãror obligaţii bãneşti ale societãţilor comerciale.
(2) În caz de faliment sau lichidare judiciarã, salariaţii au calitatea de creditori privilegiaţi, iar drepturile lor bãneşti constituie creanţe privilegiate, urmând sã fie plãtite integral înainte ca ceilalţi creditori sã-şi revendice cota-parte.
Art. 75 - Angajatorii vor ţine o evidenţã în care vor menţiona activitatea desfãşuratã în baza contractului individual de muncã şi drepturile de care salariaţii au beneficiat şi le vor elibera dovezi despre aceasta.
Art. 76 - Întârzierea cu rea-credinţã a plãţii salariului sau neplata acestuia dã dreptul salariatului la obţinerea de daune interese pentru repararea prejudiciului produs prin neplata salariului.
Art. 77 - (1) Nicio reţinere din salariu nu poate fi operatã, în afara cazurilor şi condiţiilor prevãzute de lege şi de contractele colective de muncã.
(2) Reţinerile cu titlu de daune cauzate angajatorului nu pot fi efectuate decât dacã datoria salariatului este scadentã, lichidã şi exigibilã şi a fost constatatã ca atare printr-o hotãrâre judecãtoreascã definitivã şi irevocabilã.
(3) În cazul pluralitãţii de creditori ai salariatului, va fi respectatã urmãtoarea ordine:
a) obligaţiile de întreţinere, conform Codului familiei;
b) contribuţiile şi impozitele datorate cãtre stat;
c) daunele cauzate proprietãţii publice prin fapte ilicite;
d) acoperirea altor datorii.
(4) Reţinerile din salariu cumulate nu pot depãşi în fiecare lunã jumãtate din salariul net.

CAPITOLUL X
Dispoziţii finale

Art. 157 - (1) Clauzele prezentului contract colectiv de muncã sunt stabilite în limitele şi în condiţiile prevãzute de Legea contractelor colective de muncã şi de dispoziţiile legale în vigoare, avându-se în vedere clauzele negociate ale contractului colectiv de muncã la nivel naţional.
(2) Executarea contractului colectiv de muncã este obligatorie pentru pãrţi, încãlcarea acestei obligaţii atrãgând rãspunderea pãrţii vinovate de încãlcarea contractului.
(3) Limba oficialã folositã în comunicare la nivelul agenţilor economici din România şi care se va folosi la redactarea deciziilor, hotãrârilor, precum şi a celorlalte documente administrative în cadrul întreprinderilor beneficiare ale prezentului contract, este limba românã, în conformitate cu prevederile Constituţiei României, art. 13.


ANEXA 1

A. SOCIETĂŢILE COMERCIALE
care beneficiazã de prevederile prezentului contract colectiv de muncã:

1. S.C. OLTCHIM - S.A. - RM. VÂLCEA
2. S.C. PROTECTCHIM - S.R.L. - RM. VÂLCEA
3. S.C. SIBGUARD - S.R.L. - RM. VÂLCEA
4. S.C. DESIGNRO - S.A. - RM. VÂLCEA
5. S.C. AMONIL - S.A. - SLOBOZIA
6. S.C. AZOMUREŞ - S.A. - TG. MUREŞ
7. S.C. UZINELE SODICE CIEH - S.A. - GOVORA
8. S.C. BICAPA - S.A. - TÂRNĂVENI
9. S.C. CARBID FOX - S.A. - TÂRNĂVENI
10. S.C. CERASIL - S.A. - FĂGĂRAŞ
11. S.C. FABRICA DE PULBERI - FĂGĂRAŞ
12. S.C. UPRUC UTCH - S.A. - FĂGĂRAŞ
13. S.C. NITROPOROS - S.R.L. - FĂGĂRAŞ
14. S.C. UPS - S.A. - FĂGĂRAŞ
15. S.C. VIROMET - S.A. - VICTORIA
16. S.C. GHCL UPSOM ROMANIA - S.A. - OCNA MUREŞ
17. S.C. AGRO FERTIL - S.A. - SĂVINEŞTI
18. S.C. SOFERT - S.A. - BACĂU
19. I.C.S.I. - RM. VÂLCEA
20. S.C. FIBREX NAYLON - S.A. - SĂVINEŞTI
21. S.C. YARNEA - S.R.L. - SĂVINEŞTI
22. S.C. COMES - SĂVINEŞTI
23. S.C. TERAPIA-RANBAXY - S.A. - CLUJ-NAPOCA
24. S.C. TERAPIA DISTRIBUTIE - S.R.L.
25. S.C. FARMEC - S.A. - CLUJ-NAPOCA
26. S.C. SINTEZA - S.A. - ORADEA
27. S.C. ANTIBIOTICE - S.A. - IAŞI
28. S.C. GEDEON RICHTER ROMANIA - S.A. - TG. MUREŞ
29. S.C. AESCULAP - TG. MUREŞ
30. S.C. ALSIFCOM INTERMED - CLUJ-NAPOCA
31. S.C. ARENA GROUP - VOLUNTARI
32. S.C. BIOFARM - BUCUREŞTI
33. S.C. GELCAP - VOLUNTARI
34. S.C. HELCOR - BAIA MARE
35. S.C. HELVETICA PROFARM - TIMIŞOARA
36. S.C. HOFIGAL - S.A. - BUCUREŞTI
37. S.C. LABORMED-PHARMA - BUCUREŞTI
38. S.C. LAROPHARM - BRAGADIRU
39. S.C. LEK-PHARMATECH - TG. MUREŞ
40. S.C. MAGISTRA C&C - CONSTANŢA
41. S.C. MARK-INTERNATIONAL - IAŞI
42. S.C. MEDIFARMA SERV - BUCUREŞTI
43. S.C. MEDUMAN - VIŞEUL DE SUS
44. S.C. OMEGAP PHARMA - POPEŞTI-LEORDENI
45. S.C. PLANTAVOREL - P. NEAMŢ
46. S.C. PROMEDIC - BUCUREŞTI
47. S.C. RUMEYN - TIMIŞOARA
48. S.C. SICOMED - S.A. - BUCUREŞTI
49. S.C. SINDAN ACTIVIS - BUCUREŞTI
50. S.C. AZUR - TIMIŞOARA
51. S.C. SOLVENTUL - TIMIŞOARA
52. S.C. AECTRA S.R.L. - BUCUREŞTI
53. S.C. AGORA PLAST - S.R.L. - BUCUREŞTI
54. S.C. AKSOY PRODEXIM - S.R.L. - BUCUREŞTI
55. S.C. ALL PLAST TEHNOLOGIES - S.R.L. - BUCUREŞTI
56. S.C. ALMITECH - S.R.L. - BUCUREŞTI
57. S.C. A&M COMP - S.R.L. - CRAIOVA
58. S.C. ARGO-ROM PLASTICS - S.R.L. - BUCUREŞTI
59. S.C. AMPLAST CO. - S.A. - LEREŞTI (ARGEŞ)
60. S.C. CASSTIL - S.A. - BUCUREŞTI
61. S.C. CHIMICA- S.A. - ORĂŞTIE
62. S.C. CHORUS ENGINEERING - S.R.L. - BUCUREŞTI
63. S.C. DACONEX - S.R.L. - BUCUREŞTI
64. S.C. DEGUSSA ROMANIA - S.R.L. - BUCUREŞTI
65. S.C. EGEROM PRODUCTION - S.A. - BUCUREŞTI
66. S.C. FARMEC-PLAST - S.A. - CLUJ-NAPOCA
67. S.C. FITART CHEMICALS&MACHINES - S.R.L. - BISTRIŢA
68. S.C. GABRIEL-CHEMIE ROMANIA - S.R.L. - BUCUREŞTI
69. S.C. GENIAL COMPANY - S.R.L. - OLTENIŢA
70. S.C. GIMSID - S.R.L. - BUCUREŞTI
71. S.C. GLOBAL-TEHNIC - S.R.L. - ARAD
72. S.C. GOLDPLAST - S.A. - BISTRIŢA
73. S.C. HARPLAST - S.A. - MIERCUREA-CIUC
74. S.C. INDRA IMPORT EXPORT - S.R.L. - TG. MUREŞ
75. S.C. JS ROMPLAST - S.A. - BUCUREŞTI
76. S.C. LUBRICANT ROM - S.R.L. - PLOIEŞTI
77. S.C. MALVINA COM IMPEX - S.R.L. - COM. PANTELIMON, ILFOV
78. S.C. MOVIPLAST - S.A. - CRAIOVA
79. S.C. MUNPLAST - S.A. - BUCUREŞTI
80. S.C. NAPOCHIM - S.A. - CLUJ-NAPOCA
81. S.C. OBRIST EASTERN EUROPE - S.R.L. - COM. SAG (TM)
82. S.C. PIMO CHEMICALS CORPORATION - S.R.L. - BUCUREŞTI
83. S.C. PLASTIC TECHNOLOGY SERVICE - S.R.L. - BUCUREŞTI
84. S.C. PLASTICA - S.R.L. - SATU MARE
85. S.C. PLASTINVEST - S.R.L. - NĂSĂUD
86. S.C. PLASTOR - S.A. - ORADEA
87. S.C. POLITEH - S.A. - PLOIEŞTI
88. S.C. PRODPLAST - S.A. - BUCUREŞTI
89. S.C. PROINTERMED - S.R.L. - PITEŞTI
90. S.C. RADAN CONSULT - S.R.L. - BUCUREŞTI
91. S.C. RECOLO - S.R.L. - ORADEA
92. S.C. ROMCARBON - S.A. - BUZĂU
93. S.C. ROMCOLOR 2000 - S.A. - BUCUREŞTI
94. S.C. ROMINKO - S.A. - BUCUREŞTI
95. S.C. ROMTEXTIL - S.A. - CONSTANŢA
96. S.C. ROPLAST INSTAL - S.R.L. - COM. JILAVA (GIURGIU)
97. S.C. SCHOELLER ARCA SYSTEM - S.R.L. - BUCUREŞTI
98. S.C. SIEI POWER EST - S.R.L. - BUCUREŞTI
99. S.C. SOLVAY CHEMIE - S.R.L. - BUCUREŞTI
100. S.C. SOMPLAST - S.A. - NĂSĂUD
101. S.C. SOREN PETERSSON - S.R.L. - PIATRA-NEAMŢ
102. S.C. SUNPROD - S.R.L. - COM. SMEURA (ARGEŞ)
103. S.C. TEHNOPLAST - S.A. - FOCŞANI
104. S.C. TE-MA ROMANIA - S.R.L. - BUCUREŞTI
105. S.C. UNIPLAST-R - S.R.L. - FOCŞANI
106. S.C. VFM SERVICE - S.R.L. - SĂCELE (BRAŞOV)
107. S.C. WIRQUIN ROMANIA - S.R.L. - BUCUREŞTI
108. S.C. WOLF PLASTICS AMBALAJE - S.R.L. - BUCUREŞTI
109. S.C. CEPROPLAST - S.A. - IAŞI
110. S.C. COROLA - S.A. - FOCŞANI
111. S.C. DIAPLAST PROD - S.R.L. - FOCŞANI
112. S.C. INCERPLAST - S.A. - BUCUREŞTI
113. S.C. MOLDOPLAST - S.A. - IAŞI
114. S.C. PLASTEX - S.A. - TULCEA
115. S.C. PALSTICO - S.A. - SFÂNTU GHEORGHE
116. S.C. TERAPLAST - S.A. - BISTRIŢA
117. S.C. PALPLAST - SIBIU
118. S.C. DANUBIANA - S.A. - BUCUREŞTI
119. S.C. VICTORIA - S.A. - FLOREŞTI
120. S.C. SILVANIA - ZALĂU
121. S.C. ARTECA - S.A. - JILAVA
122. S.C. ROALST - S.A. - PITEŞTI
123. S.C. ARCA - S.A. - BOTOŞANI
124. S.C. ARECA - S.A. - BUCUREŞTI
125. S.C. DUCATEX (GUMOFLEX) - JILAVA
126. S.C. ARTEGO - S.A. - TG. JIU
127. S.C. OLTTYRE - S.A. - CARACAL
128. S.C. PROGRESUL - S.A. - PLOIEŞTI
129. S.C. MATRITA - S.A. - ODORHEIUL SECUIESC
130. S.C. POLIROM - S.A. - ROMAN
131. S.C. ENERGIA - S.A. - CONSTANŢA
132. S.C. CERELAST - S.A. - POPEŞTI-LEORDENI
133. S.C. CAROM - S.A. - ONEŞTI
134. S.C. VICTORIA - S.A. - BUCUREŞTI
135. S.C. STEAUA ROMÂNĂ - S.A. - CÂMPINA
136. S.C. CHIMPROD - ORADEA
137. S.C. AMCO - S.A. - OTOPENI
138. S.C. GUBAN - TIMIŞOARA
139. S.C. NUFĂRUL - S.A. - BUCUREŞTI
140. S.C. TERAPLAST - BISTRIŢA
141. S.C. DERMATINA - TIMIŞOARA
142. S.C. UPRUC CTR - FĂGĂRAŞ
143. S.C. UPRUC TAP - FĂGĂRAŞ
144. S.C. CHIMCOMPLEX - S.A. - BORZEŞTI
145. S.C. GEROVITAL COSMETICS - BUCUREŞTI
146. S.N. PLAFAR - S.A. - BUCUREŞTI
147. S.C. AMURCO - S.A. - BACĂU
148. S.C. CARBID CONMET - TÂRNĂVENI
149. S.C. OIL TERMINAL - S.A. - CONSTANŢA
150. S.C. GAPRO CO CHEMICALS - SĂVINEŞTI
151. S.C. CASSTIL - BUCUREŞTI
152. S.C. NEWSPICES - BUCUREŞTI
153. S.C. PLASTEX - TULCEA
154. S.C. PLASTOR - ORADEA
155. S.C. ROMPLAST - BUCUREŞTI
156. S.C. SOMPLAST - BISTRIŢA
157. S.C. DONAUCHEM - S.R.L. - TG. MĂGURELE
158. S.C. CICH - NĂVODARI
159. S.C. ECOPETROLEUM - S.A. - CONSTANŢA
160. S.C. MARWAY FERTILCHIM NAVODARI - S.A.
161. S.C. ROMPETROL - S.A. - BUCUREŞTI
162. S.C. ROMPETROL LOGISTICS - S.A. - BUCUREŞTI
163. S.C. ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE - S.A. - BUCUREŞTI
164. S.C. ROMINSERV - S.A. - BUCUREŞTI
165. S.C. RAFINARIA "ASTRA ROMANA" - S.A. - PLOIEŞTI
166. S.C. PETROM DOLJCHIM - CRAIOVA
167. S.C. PETROTEL LUKOIL - S.A. - PLOIEŞTI
168. S.C. RAFO - S.A. - ONEŞTI
169. S.C. ROMPETROL RAFINARE - S.A. - CONSTANŢA
170. S.C. ROMPETROL PETROCHEMICALS - S.R.L. - CONSTANŢA
171. S.C. ROMINSERVICES THERM - S.A. - MANGALIA
172. S.C. ROMPETROL DOWNSTREAM - S.A. - BUCUREŞTI
173. S.C. ROMPETROL QUALITY CONTROL - S.R.L. - CONSTANŢA
174. S.C. ROMPETROL GAZ - S.R.L. - BUCUREŞTI
175. S.C. POLICOLOR - S.A. - BUCUREŞTI
176. S.C. CHIMOPAR - S.A. - BUCUREŞTI
177. S.C. AMPLO - S.A. - PLOIEŞTI
178. S.C. APRODEM - S.A. - PLOIEŞTI
179. S.C. CHIMSPORT - S.A. - ORĂŞTIE
180. S.C. PETROM - S.A. - BUCUREŞTI (PECO PRAHOVA)
181. S.C. PETROM - S.A. - BUCUREŞTI (PECO BUZĂU)
182. S.C. PETROM - S.A. - BUCUREŞTI (PECO DEVA)
183. S.C. PETROM - S.A. - BUCUREŞTI (PECO IAŞI)
184. S.C. PETROM - S.A. - BUCUREŞTI (PECO PITEŞTI)
185. S.C. AIR TOTAL ROMANIA - S.A. - BUCUREŞTI
186. S.C. FITPOL - S.A. - BUCUREŞTI
187. S.C. IPROCHIM - S.A. - BUCUREŞTI
188. S.C. LOTUS PETROL - S.R.L. - BUCUREŞTI
189. S.C. PETAL - S.A. - VASLUI
190. S.C. PETROCONSULT - S.R.L. - PRAHOVA
191. S.C. PETROLEXPORT IMPORT - S.A. - BUCUREŞTI
192. S.C. UTI SYSTEMS - S.A. - BUCUREŞTI
193. S.C. UTON - S.A. - BACĂU
194. S.C. UNICOM HOLDING - S.A. - BUCUREŞTI
195. S.C. BUTAN GAZ - BUCUREŞTI
196. S.C. AMALIA CONSULT - S.R.L. - BUCUREŞTI
197. S.C. LUCKY BUSSINES IMPEX - S.R.L. - BUCUREŞTI
198. S.C. AMOCHIM - S.A. - SLOBOZIA
199. S.C. ENERGOCHIM - S.R.L. SLOBOZIA
200. S.C. BIVAFIL RO - S.R.L. - IAŞI
201. S.C. GREENFIBER - S.A. - IAŞI
202. S.C. PIRELLI TYRES ROMANIA - S.R.L. - SLATINA, JUD. OLT
203. S.C. LLK LUBRICANTS ROMANIA - S.R.L. - BUCUREŞTI
204. S.C. PHOENIX ROMANIA - S.R.L. - CAREI, SATU MARE
205. S.C. MENTCHIM - S.A. - RM. VÂLCEA
206. S.C. AZOCHIM - S.A. - SĂVINEŞTI
207. S.C. STERK PLAST - S.R.L. - CONSTANŢA
208. S.C. RIFIL - S.A. - SĂVINEŞTI

B. TOATE SOCIETĂŢILE
care au în profilul de activitate producţia chimicã şi petrochimicã şi servicii conexe pentru aceasta şi care desfãşoarã activitãţile cu codurile CAEN de mai jos:


┌─────────────┬───────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│ SECŢIUNE │ DIVIZIUNE │ GRUPĂ │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ DF │ 23 │ toate grupele │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ DG │ 24 │ toate grupele │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ DH │ 25 │ toate grupele │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ G │ 50 │ 50 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ │ 51 │ 12, 45, 46, 51, 55, 56 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ │ 52 │ 33 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ K │ 73 │ 10 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ EA │ 40 │ 30, 41 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ DN │ 36 │ 11, 12, 13, 14, │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ I │ 60 │ 10, 22, 23, 24, 30 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ │ 61 │ 10 │
├─────────────┼───────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│ │ 63 │ 12 │
└─────────────┴───────────────────┴────────────────────────────────────────┘



Prezentul act adiţional intrã în vigoare începând cu data de 1 august 2008.

PREŞEDINTE FEPACHIM,
Ioan Cezar Coraci

PREŞEDINTE F.N.S. "LAZĂR EDELEANU",
Petre Tancau

PREŞEDINTE FSLCP,
Achille Costin Dutu

-------


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016