Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ACT ADITIONAL nr. 1 din 17 august 2011  la Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivelul Ramurii Gospodarie Comunala, Locativa si Transporturi Locale (denumita Servicii Comunitare de Utilitati Publice, in conformitate cu Actul Aditional nr. 1/2008) pe anii 2007-2011, inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu nr. 872 din data de 21.03.2007, incheiat astazi, 17.08.2011    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ACT ADITIONAL nr. 1 din 17 august 2011 la Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivelul Ramurii Gospodarie Comunala, Locativa si Transporturi Locale (denumita Servicii Comunitare de Utilitati Publice, in conformitate cu Actul Aditional nr. 1/2008) pe anii 2007-2011, inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu nr. 872 din data de 21.03.2007, incheiat astazi, 17.08.2011

EMITENT: MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL V nr. 12 din 23 septembrie 2011
    Înregistrat la M.M.F.P.S. - S.D.S. sub nr. 519 din data de 30.08.2011

    Comisia Paritarã, constituitã în conformitate cu prevederile Legii nr. 62/2011 şi Legii nr. 53/2003 (r), privind Contractul Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice pe anii 2007-2011, întrunitã în şedinţã în data de 17.08.2011, în urmãtoarea componenţã:
    1. Federaţia Naţionalã a Patronatelor Serviciilor Publice din România (FNPSPR)
    ● Marius Eugen Opran - Preşedinte
    ● Ion Sorici - Prim-vicepreşedinte
    2. Federaţia Naţionalã a Sindicatelor din Serviciile Publice - SIGOL
    ● Cornel Popovici - Preşedinte
    3. Federaţia Sindicatelor din Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice
    ● Ioana Stoica - Preşedinte
    4. Federaţia Sindicatelor din Transporturi şi Servicii Publice "ATU" România
    ● Ion Rãdoi - Preşedinte,
    a adoptat prin consens, în urma negocierilor purtate, modificãrile la Contractul Colectiv de Muncã Unic pe Ramura Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice înregistrat la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu nr. 872 din data de 21.03.2007, astfel:

    Se modificã partea de preambul a contractului şi va avea urmãtorul conţinut:
    În temeiul drepturilor garantate de Constituţia României, al prevederilor art. 128 şi urmãtoarele din Legea nr. 62/2011 a dialogului social şi art. 229 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii (r) s-a încheiat prezentul Act Adiţional la Contractul Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice, între urmãtoarele pãrţi contractante:
    a) Angajatorii membri ai organizaţiei patronale, reprezentaţi de Federaţia Naţionalã a Patronatelor Serviciilor Publice din România, prin împuterniciţi desemnaţi în vederea negocierii şi semnãrii Contractului Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice;
    b) Salariaţii din sectorul serviciilor comunitare de utilitãţi publice, reprezentaţi de organizaţiile sindicale Federaţia Naţionalã a Sindicatelor din Serviciile Publice - SIGOL, Federaţia Sindicatelor din Serviciile Comunitare de Utilitãţi Publice - FSSCUP şi Federaţia Sindicatelor din Transporturi şi Servicii Publice ATU România - FSTSP, prin împuterniciţi desemnaţi în vederea negocierii şi semnãrii Contractului Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice.

   Capitolul I se modificã dupã cum urmeazã:
    "CAP. I
    Dispoziţii generale"

   Art. 2 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 2
    Prin termenii şi expresiile de mai jos, în sensul prezentului Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice, pãrţile înţeleg urmãtoarele definiţii:
    a) organizaţie patronalã - organizaţia patronilor, autonomã, fãrã caracter politic, înfiinţatã în baza principiului liberei asocieri, ca persoanã juridicã de drept privat, fãrã scop patrimonial, constituitã în scopul apãrãrii şi promovãrii drepturilor şi intereselor comune ale membrilor sãi, prevãzute de dispoziţiile legale în vigoare, pactele, tratatele şi convenţiile internaţionale la care România este parte, precum şi de statutele proprii;
    b) organizaţie sindicalã - denumire genericã pentru un sindicat, federaţie sau confederaţie sindicalã, independenţã faţã de autoritãţile publice, de partidele politice şi de organizaţiile patronale, constituitã de cãtre salariaţi pe baza dreptului de asociere, în scopul promovãrii intereselor lor profesionale, economice şi sociale, precum şi al apãrãrii drepturilor individuale şi colective ale acestora prevãzute în contractele colective şi individuale de muncã şi raporturile de serviciu, precum şi în legislaţia naţionalã, pactele, tratatele şi convenţiile internaţionale la care România este parte;
    c) reprezentativitate - atribut al organizaţiilor sindicale sau patronale dobândit potrivit legii, care conferã statutul de partener social abilitat sã îşi reprezinte membrii în cadrul dialogului social;
    d) angajator - persoana fizicã sau juridicã ce poate, potrivit legii, sã angajeze forţã de muncã pe bazã de contract individual de muncã ori raport de serviciu;
    e) angajat - persoana fizicã, parte a unui contract individual de muncã ori raport de serviciu, care presteazã muncã pentru şi sub autoritatea unui angajator şi beneficiazã de drepturile prevãzute de lege, precum şi de prevederile contractelor sau acordurilor colective de muncã aplicabile;
    f) salariat - persoana fizicã care, în temeiul unui contract individual de muncã, se obligã sã presteze muncã pentru şi sub autoritatea unui angajator, persoanã fizicã sau juridicã, în schimbul unei remuneraţii denumite salariu;
    g) funcţii de conducere - sunt cele definite prin lege sau prin reglementãri interne ale angajatorului;
    h) unitate - persoana juridicã care angajeazã nemijlocit forţã de muncã, precum şi structuri din instituţii;
    i) reprezentanţii salariaţilor - persoanele alese şi mandatate special în scopul promovãrii şi apãrãrii intereselor lor şi care nu pot sã desfãşoare activitãţi ce sunt recunoscute exclusiv organizaţiilor sindicale;"

    Se introduce Capitolul II - Negocierea, încheierea, executarea, modificarea, suspendarea, încetarea şi interpretarea contractului colectiv de muncã, care va avea urmãtorul conţinut:
    "CAP. II
    Negocierea, încheierea, executarea, modificarea, suspendarea, încetarea şi interpretarea contractului colectiv de muncã"

   Art. 3 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 3
    (1) Prevederile prezentului Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice se aplicã de toţi operatorii furnizori/prestatori de servicii de utilitãţi publice, indiferent de modalitatea de gestiune adoptatã sau de forma de proprietate, modul de organizare ori ţara de origine a operatorului.
    (2) Drepturile prevãzute în prezentul Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice au un caracter minimal pentru încheierea contractelor colective de muncã la nivel de grupuri de unitãţi şi unitãţi, precum şi a contractelor individuale de muncã."

   Art. 4 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 4
    (1) Organizarea şi desfãşurarea negocierii Contractului Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice, precum şi încheierea acestuia se fac cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
    (3) Clauzele prezentului contract colectiv de muncã pot fi renegociate, în condiţiile legii, ori de câte ori pãrţile convin acest lucru.
    (4) Negocierile pentru încheierea unui nou Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice se fac la iniţiativa organizaţiei patronale cu cel puţin 60 zile calendaristice înaintea expirãrii termenului de valabilitate a prezentului contract.
    (5) În cazul în care organizaţia patronalã nu iniţiazã negocierea, aceasta va începe la cererea scrisã a organizaţiei sindicale reprezentative în termen de cel mult 10 zile calendaristice de la comunicarea solicitãrii.
    (6) Durata negocierii colective nu poate depãşi 60 de zile calendaristice decât prin acordul pãrţilor.
    (7) Dacã nici una dintre pãrţi nu denunţã Contractul Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice, cu cel puţin 30 zile calendaristice înainte de expirarea perioadei pentru care a fost încheiat, valabilitatea acestuia se prelungeşte, o singurã datã, pânã la încheierea şi înregistrarea unui nou contract colectiv de muncã, dar nu mai mult de 12 luni."

    Art. 5. - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 5
    (1) Contractul Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice cuprinde drepturile şi obligaţiile angajatorilor şi ale salariaţilor care îşi desfãşoarã activitatea în sectorul serviciilor comunitare de utilitãţi publice privind stabilirea condiţiilor generale de muncã prevãzute de legislaţia în vigoare, precum şi a celor convenite în procesul de negociere."

    Art. 5. - (2) Se eliminã "şi instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) În ceea ce priveşte condiţiile specifice de muncã determinate conform legii, drepturile şi obligaţiile pãrţilor se vor stabili prin contracte colective de muncã la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi."

    Se introduce Art. 6. - (1) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 6
    (1) Executarea Contractului Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice este obligatorie pentru pãrţi."

    Se introduce Art. 6. - (2) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Clauzele prezentului contract colectiv de muncã pot fi modificate pe parcursul executãrii lui, în condiţiile legii, ori de câte ori toate pãrţile îndreptãţite sã negocieze contractul colectiv de muncã convin acest lucru."

    La Art. 6. - (2) a devenit alin. (4), se introduce cuvântul "calendaristice" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Cererea de modificare se comunicã în scris celeilalte pãrţi cu cel puţin 30 de zile calendaristice înainte de data propusã pentru începerea negocierilor;"

    Art. 6. - (3) a devenit alin. (5), se introduce sintagma "5 zile lucrãtoare" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) Negocierile cu privire la modificare nu vor putea începe mai târziu de 15 zile lucrãtoare de la data comunicãrii şi nici mai devreme de 5 zile lucrãtoare de la data acestei comunicãri."

    Art. 6. - (4) a devenit alin. (6) şi are urmãtorul conţinut:
    "(6) Cererile de modificare vor fi depuse de reprezentantul angajatorilor la federaţiile sindicale semnatare, iar cele ale federaţiilor sindicale, la Federaţia Naţionalã a Patronatelor Serviciilor Publice din România;"

    Art. 6. - (5) a devenit alin. (7) şi are urmãtorul conţinut:
    "(7) Pãrţile convin ca în perioada negocierilor, atât în cazul în care se fac modificãri, cât şi în cazul denunţãrii contractului colectiv de muncã, sã nu declanşeze greve, iar la nivel de unitate sau grup de unitãţi sã nu se efectueze concedieri din motive neimputabile salariaţilor."

    La art. 7 se introduce "15 zile", se eliminã cuvântul "instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 7
    Angajatorii, la cererea organizaţiilor sindicale, vor pune la dispoziţia acestora cu cel puţin 15 zile înainte, informaţiile şi documentele necesare pentru a putea fi folosite la negocierea Contractului Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice, grupuri de unitãţi şi unitãţi."

   Art. 8 se modificã şi are urmãtorul conţinut:
    "ART. 8
    Încetarea sau suspendarea prezentului contract colectiv de muncã are loc potrivit legii."

    Art. 14. - (3) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Pãrţile convin ca ori de câte ori intervin reglementãri legale sau convenţionale mai favorabile în privinţa drepturilor şi avantajelor salariaţilor ce decurg din prezentul contract colectiv de muncã, acestea sã facã parte de drept din prezentul contract, nefiind necesarã nicio formalitate în acest scop."

   Capitolul II a devenit Capitolul III şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. III
    Încheierea, executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea Contractului Individual de Muncã"

    Se introduce Art. 17. - (2) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Contractul individual de muncã este contractul în temeiul cãruia o persoanã fizicã, denumitã salariat, se obligã sã presteze muncã pentru şi sub autoritatea unui angajator, persoanã fizicã sau juridicã, în schimbul unei remuneraţii denumite salariu."

    La Art. 18. - (2) se eliminã "de asemenea, anterior angajãrii, angajatorul va informa persoanele care solicitã angajarea asupra clauzelor generale ce vor fi cuprinse în Contractul Individual de Muncã" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Angajatorul se obligã sã aducã la cunoştinţa salariaţilor posturile disponibile şi condiţiile de ocupare a lor."

    Art. 19. - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 19
    (1) Contractul individual de muncã se încheie pe duratã nedeterminatã."

    La Art. 19. - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Prin excepţie, contractul individual de muncã se poate încheia şi pe duratã determinatã, în condiţiile expres prevãzute de lege."

    Art. 19. - (3) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Contractul individual de muncã se încheie în baza consimţãmântului pãrţilor, în formã scrisã, în limba românã. Obligaţia de încheiere a contactului individual de muncã în formã scrisã revine angajatorului. Forma scrisã este obligatorie pentru încheierea valabilã a contractului."

    Art. 19. - (4) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Anterior încheierii sau modificãrii contractului individual de muncã, angajatorul are obligaţia de a informa persoana selectatã în vederea angajãrii ori, dupã caz, salariatul cu privire la clauzele esenţiale pe care intenţioneazã sã le înscrie în contract sau sã le modifice."

    Art. 19. - (5) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) La negocierea, încheierea sau modificarea contractului individual de muncã, oricare dintre pãrţi poate fi asistatã de terţi."

    Art. 19. - (2) a devenit alin. (6), se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(6) Contractele individuale de muncã se pot încheia şi pe perioadã determinatã sau cu timp parţial de muncã, în condiţiile legii. Dacã salariatul solicitã asistenţã din partea organizaţiei sindicale, aceasta o poate acorda."

    Art. 19. - (3) a devenit alin. (7):
    "(7) Contractul individual de muncã va cuprinde obligatoriu clauzele generale prevãzute la art. 17 din Codul muncii, precum şi alte clauze dupã caz, conform contractului-cadru (Anexa nr. 2)."

   Art. 19 - (4) a devenit alin. (8):
    "(8) Contractele individuale de muncã se încheie în scris, câte un exemplar pentru fiecare parte, prin grija celui care angajeazã."

   Art. 20 - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 20
    (1) Contractul individual de muncã poate fi modificat numai prin acordul pãrţilor."

   Art. 20 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilateralã a contractului individual de muncã este posibilã numai în cazurile şi în condiţiile prevãzute de Codul muncii."

   Art. 20 - (3) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Modificarea contractului individual de muncã se referã la oricare dintre urmãtoarele elemente:
    - durata contractului;
    - locul muncii;
    - felul muncii;
    - condiţiile de muncã;
    - salariul;
    - timpul de muncã şi timpul de odihnã."

   Art. 20 - (4) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Contractul individual de muncã poate fi modificat unilateral de cãtre angajator prin delegarea sau detaşarea salariatului într-un alt loc de muncã decât cel prevãzut în contractul colectiv de muncã, potrivit Codului muncii."

   Art. 20 - (2) a devenit alin. (5) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) Refuzul justificat al salariatului de a accepta o modificare a clauzelor referitoare la felul muncii, locul muncii şi drepturile salariale nu dã dreptul celui care angajeazã de a proceda la concedierea salariatului pentru acest motiv."

   Art. 20 - (3) a devenit alin. (6):
    "(6) Delegarea şi detaşarea salariaţilor se fac în condiţiile prevãzute de lege şi ale prezentului contract colectiv de muncã, cu acordul salariatului şi cu precizarea în scris cel puţin a urmãtoarelor clauze:
    a) durata detaşãrii;
    b) condiţiile oferite;
    c) obligaţiile salariatului;
    d) obligaţiile angajatorului.
    Clauzele menţionate vor fi cuprinse într-un act adiţional la contractul individual de muncã."

    Se introduce Art. 20 - (7) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(7) Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fãrã consimţãmântul salariatului şi în cazul unor situaţii de forţã majorã, cu titlu de sancţiune disciplinarã sau ca mãsurã de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevãzute de Codul muncii."

   Art. 21 - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 21
    (1) Suspendarea contractului individual de muncã poate interveni de drept, prin acordul pãrţilor sau prin actul unilateral al uneia dintre pãrţi, în condiţiile prevãzute de lege."

    La Art. 22 - (2) se înlocuieşte "durata acestuia va fi de o lunã" cu "durata acestuia nu poate fi mai micã de 20 de zile lucrãtoare" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) În cazurile în care, la încetarea contractului individual de muncã, unitatea este obligatã potrivit legii sã acorde un preaviz, durata acestuia nu poate fi mai micã de 20 de zile lucrãtoare."

   Capitolul III a devenit Capitolul IV şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. IV
    Condiţiile de muncã, securitate şi sãnãtate în muncã, P.S.I."

   Art. 27 - (1) se introduce sintagma "potrivit specificului unitãţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 27
    (1) Angajatorul va asigura organizarea raţionalã a muncii pentru fiecare loc de muncã. Pe aceastã bazã se stabilesc sarcini de serviciu şi rãspunderi sub formã de norme de muncã, care pot fi norme de timp, norme de producţie, norme de personal, însoţite de descrierea sferei de atribuţii şi a zonei de deservire, menite sã asigure utilizarea integralã şi eficientã a timpului de lucru, potrivit specificului unitãţii."

   Art. 27 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Norma de muncã exprimã cantitatea de muncã necesarã pentru efectuarea operaţiunilor sau lucrãrilor de cãtre o persoanã cu calificare corespunzãtoare, care lucreazã cu intensitate normalã, în condiţiile unor procese tehnologice şi de muncã determinate."

   Art. 27 - (2) a devenit (3) şi pãstreazã forma iniţialã a conţinutului:
    "(3) Normele de muncã vor fi astfel stabilite încât sã asigure un ritm normal de lucru, la intensitate a efortului muscular sau intelectual şi la o tensiune nervoasã care sã nu conducã la oboseala excesivã a salariaţilor."

    Se introduce Art. 27 alin. (4) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Normele de muncã se elaboreazã de cãtre angajator, conform normativelor în vigoare sau, în cazul în care nu existã normative, normele de muncã se elaboreazã de cãtre angajator dupã consultarea sindicatului reprezentativ ori, dupã caz, a reprezentanţilor salariaţilor."

   Art. 27 - (3) a devenit (5) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) Normele de muncã aprobate de conducãtorul unitãţii cu avizul sindicatelor se fac cunoscute salariaţilor cu cel puţin 30 de zile calendaristice înainte de aplicare."

   Art. 31 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Locurile de muncã în care condiţiile de desfãşurare a activitãţii sunt grele, periculoase, nocive, penibile (degradante civic) sau alte asemenea se stabilesc prin contractele colective de muncã încheiate la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi, potrivit legii."

   Art. 32 - (1) se înlocuieşte sintagma "la nivel de ramurã, grupuri de unitãţi, unitãţi şi instituţii" cu "la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 32
    (1) Pentru prestarea activitãţii în locurile de muncã cu condiţii grele, periculoase, nocive, penibile sau altele asemenea, salariaţii au dreptul, dupã caz, la sporuri care se adaugã la salariul de bazã, duratã redusã a timpului de lucru, alimentaţie de întãrire a rezistenţei organismului, echipament de protecţie gratuit, materiale igienico-sanitare, concedii suplimentare, astfel cum au fost prevãzute în contractele colective de muncã încheiate la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi."

   Art. 36 - (5) se înlocuieşte sintagma "la nivel de unitate sau instituţie" cu "la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) La încheierea contractului colectiv de muncã la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi, angajatorul şi organizaţia sindicalã, vor analiza posibilitatea încheierii unor contracte de asigurare cu instituţiile specializate, pentru personalul supus riscurilor în activitatea profesionalã."

   Art. 37 - (4) se eliminã cuvântul "instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Contravaloarea echipamentelor de lucru se suportã potrivit prevederilor legale şi celor din contractele colective de muncã încheiate la nivel de grupuri de unitãţi şi unitãţi."

   Art. 37 - (6) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(6) Prin contractele colective de muncã încheiate la nivel de unitate, angajatorii împreunã cu sindicatele vor elabora normative care sã cuprindã echipamentul de lucru şi de protecţie pentru toate categoriile de salariaţi din sectorul servicii comunitare de utilitãţi publice, precum şi antidotul, alimentaţia de întãrire a rezistenţei organismului şi materialele igienico-sanitare şi de prim-ajutor."

   Art. 39 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Mãsurile concrete în sensul prevederilor alin. (1) se stabilesc prin contractul colectiv de muncã aplicabil la nivel de unitate."

   Art. 40 - (3) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) În cazul în care dispoziţii legale specifice sau ale contractului colectiv de muncã încheiat la nivel de unitate prevãd examinãri medicale la termene mai scurte determinate de condiţiile deosebite de la locurile de muncã, se vor aplica aceste prevederi."

   Art. 40 - (4) se adaugã sintagma "şi dã dreptul angajatorului de a aplica, potrivit legii, sancţiuni disciplinare" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Refuzul salariatului de a se prezenta la examinarea medicalã organizatã potrivit alin. (1) şi (3) constituie abatere disciplinarã şi dã dreptul angajatorului de a aplica, potrivit legii, sancţiuni disciplinare."

   Art. 43 - (2) se eliminã cuvântul "instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Alte drepturi specifice sau alte cuantumuri ale drepturilor reglementate de legislaţia muncii vor fi negociate prin contractul colectiv de muncã la nivel de grupuri de unitãţi şi unitãţi."

   Art. 45 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 45
    În cazul în care, în urma examinãrii medicale a salariaţilor, medicul de medicina muncii recomandã schimbarea locului de muncã al unui salariat, angajatorul, dupã consultarea sindicatelor, va asigura trecerea salariatului în alt loc de muncã şi, dupã caz, recalificarea acestuia, în funcţie de posibilitãţile fiecãrei unitãţi."

   Art. 46 se adaugã sintagma "încheiate la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 46
    Federaţiile sindicale semnatare şi confederaţiile la care acestea sunt afiliate pot organiza şi desfãşura verificãri privind respectarea normativelor, normelor şi prevederilor din contractele colective de muncã încheiate la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi, cu privire la sãnãtatea şi securitatea în muncã."

   Art. 47 - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "Art. 47
    (1) În vederea participãrii şi consultãrii periodice în domeniul securitãţii şi sãnãtãţii în muncã, la nivelul fiecãrei unitãţi cu cel puţin 50 de salariaţi, se va constitui un comitet de sãnãtate şi securitate în muncã, în conformitate cu prevederile legale."

   Capitolul IV a devenit Capitolul V şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. V
    Salarizarea şi alte drepturi salariale"

   Art. 48 - (2) se adaugã sintagma "reprezintã contraprestaţia muncii depuse de salariat în baza contractului individual de muncã şi" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Salariul reprezintã contraprestaţia muncii depuse de salariat în baza contractului individual de muncã şi cuprinde salariul de bazã, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri."

   Art. 50 - (4) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Salariul de bazã minim din ramura Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice este de 840 lei corespunzãtor coeficientului de ierarhizare 1."

   Art. 50 - (7) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(7) Pentru anul 2012, pãrţile convin ca salariul de bazã minim prevãzut la alin. (4) sã se majoreze prin aplicarea ratei inflaţiei din anul 2011, comunicatã de Institutul Naţional de Statisticã."

   Art. 50 - (8) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(8) Salariul minim din ramura serviciilor comunitare de utilitãţi publice se va renegocia anual, înaintea elaborãrii bugetelor de venituri şi cheltuieli ale unitãţilor pentru anul urmãtor."

   Art. 52 - (2) se eliminã sintagma "şi, dupã caz, instituţie" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Condiţiile de diferenţiere, diminuare sau anulare a participãrii la fondul de stimulare din profit sau la fondul de premiere, precum şi perioada pentru care se acordã cota de profit salariaţilor, care nu poate fi mai mare de un an, se stabilesc prin contractul colectiv de muncã încheiat la nivel de unitate."

   Art. 55 - (1) se eliminã sintagma "sau instituţiei" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 55
    (1) Plata salariilor se face periodic, la datele stabilite prin contractul colectiv de muncã încheiat la nivelul unitãţii."

   Art. 56 - (1) se eliminã sintagma "sau instituţiei" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 56
    (1) Toate drepturile bãneşti cuvenite salariaţilor se plãtesc înaintea oricãror obligaţii bãneşti ale unitãţii."

   Capitolul V a devenit Capitolul VI şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. VI
    Timpul de muncã şi timpul de odihnã"

    Se introduce Art. 58 - (1) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 58
    (1) Timpul de muncã reprezintã orice perioadã în care salariatul presteazã muncã, se aflã la dispoziţia angajatorului, îşi îndeplineşte sarcinile şi atribuţiile sale, conform prevederilor contractului individual de muncã, contractului colectiv de muncã aplicabil şi/sau legislaţiei în vigoare."

    Se introduce Art. 58 - (2) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Reprezentarea timpului de muncã în cadrul sãptãmânii este, de regulã, uniformã, de 8 ore pe zi timp de 5 zile, cu douã zile de repaus."

    Se introduce Art. 58 - (3) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) În funcţie de specificul unitãţii sau al muncii prestate se poate opta şi pentru o repartizare inegalã a timpului de muncã, cu respectarea duratei normale a timpului de muncã de 40 de ore pe sãptãmânã."

    Se introduce Art. 58 - (4) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Durata maximã legalã a timpului de muncã nu poate depãşi 48 de ore pe sãptãmânã, inclusiv orele suplimentare."

    Se introduce Art. 58 - (5) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) Prin excepţie, durata timpului de muncã, ce include şi orele suplimentare, poate fi prelungitã peste 48 de ore pe sãptãmânã, cu condiţia ca media orelor de muncã, calculatã pe o perioadã de referinţã de 4 luni calendaristice, sã nu depãşeascã 48 de ore pe sãptãmânã."

   Art. 58 - (7) a devenit alin. (6), s-a modificat şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(6) Pentru anumite activitãţi sau profesii stabilite prin contractul colectiv de muncã aplicabil, se pot negocia, prin contractul colectiv de muncã respectiv, perioade de referinţã mai mari de 4 luni, dar care sã nu depãşeascã 6 luni."

    Se introduce Art. 58 - (7) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(7) Sub rezerva respectãrii reglementãrilor privind protecţia sãnãtãţii şi securitãţii în muncã a salariaţilor, din motive obiective, tehnice sau privind organizarea muncii, contractele colective de muncã pot prevedea derogãri de la durata perioadei de referinţã stabilite la alin. (5), dar pentru perioade de referinţã care în niciun caz sã nu depãşeascã 12 luni."

    Se introduce Art. 58 - (8) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(8) La stabilirea perioadelor de referinţã prevãzute la alin. (5)-(7) nu se iau în calcul durata concediului de odihnã anual şi situaţiile de suspendare a contractului individual de muncã."

    Se introduce Art. 58 - (9) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(9) Prevederile alin. (4)-(8) nu se aplicã tinerilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani."

   Art. 58 - (2) a devenit alin. (10), s-a modificat şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(10) Munca prestatã în afara duratei normale a timpului de muncã sãptãmânal (40 ore) este consideratã muncã suplimentarã şi se compenseazã prin ore libere plãtite în urmãtoarele 60 zile dupã efectuarea acesteia."

   Art. 58 - (3) a devenit alin. (11) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(11) În cazul în care compensarea prin ore libere plãtite nu este posibilã, munca suplimentarã va fi plãtitã salariatului prin adãugarea unui spor la salariu de 100%, corespunzãtor duratei acesteia."

   Art. 58 - (4) a devenit alin. (12) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(12) Zilele de sâmbãtã, duminicã, sãrbãtori legale în care potrivit dispoziţiilor legale nu se lucreazã sunt zile nelucrãtoare pentru toate categoriile de salariaţi;"

   Art. 58 - (5) a devenit alin. (13) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(13) Fac excepţie de la aceastã situaţie persoanele care lucreazã în turã, turã continuã, turnus sau a cãror activitate, datoritã specificului muncii, nu se poate încadra în programul normal de lucru. Pentru aceştia durata timpului de lucru poate fi prelungitã peste 8 ore pe zi şi 48 ore pe sãptãmânã;"

   Art. 58 - (6) a devenit alin. (14) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(14) Media orelor de muncã prestatã calculatã pentru o perioadã de referinţã de trei luni calendaristice sã nu depãşeascã 48 de ore pe sãptãmânã;"

   Art. 58 - (5) a devenit alin. (15) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(15) Pentru anumite sectoare de activitate se pot stabili programe de lucru inegale, specificate expres în contractele individuale de muncã încheiate la nivel de unitate."

   Art. 58 - (8) a devenit alin. (16) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(16) Stabilirea şi modificarea programului de lucru se vor face cu consultarea prealabilã a sindicatelor, medicului de medicina muncii şi responsabilului cu securitatea şi sãnãtatea în muncã."

   Art. 59 - (1) se eliminã "sau instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 59
    (1) Pentru unele activitãţi, locuri de muncã şi categorii de personal prevãzute în contractul colectiv de muncã la nivel de unitãţi se pot stabili programe de lucru parţiale, corespunzãtor unor fracţiuni de normã, cu o duratã a timpului de muncã de 6, 4 sau 2 ore pe zi. Drepturile salariaţilor care lucreazã în astfel de situaţii se acordã proporţional cu timpul lucrat."

   Art. 60 - (3) se eliminã "şi instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Durata reducerii timpului normal de muncã şi categoriile de personal care beneficiazã de acest program se stabilesc prin contractul colectiv de muncã la nivel de unitate."

   Art. 61 - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 61
    (1) Începerea şi sfârşitul programului zilnic de lucru se stabilesc prin Regulamentul intern întocmit de cãtre angajator, cu consultarea sindicatului sau a reprezentanţilor salariaţilor, dupã caz."

   Art. 62 se eliminã "şi instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 62
    Salariaţii pot fi chemaţi sã presteze ore suplimentare numai cu consimţãmântul lor şi cu acordul sindicatelor, cu excepţia cazurilor de forţã majorã care se vor stabili în contractul colectiv de muncã încheiat la nivel de unitate."

   Art. 64 - (3) se eliminã "şi instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) În cazul în care activitatea de la locul de muncã nu poate fi întreruptã în zilele de sâmbãtã şi duminicã, prin contractul colectiv de muncã la nivel de unitate se vor stabili condiţiile în care zilele de repaus sãptãmânal sã fie acordate şi în alte zile ale sãptãmânii sau cumulat pe o perioadã mai mare;"

   Art. 65 - (1) se introduce alin. (1) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 65
    (1) Perioada de repaus reprezintã orice perioadã care nu este timp de muncã."

   Art. 65 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Zilele de sãrbãtoare legalã în care nu se lucreazã sunt:
    - 1 şi 2 ianuarie;
    - prima şi a doua zi de Paşti;
    - 1 Mai;
    - prima şi a doua zi de Rusalii;
    - Adormirea Maicii Domnului;
    - 1 Decembrie;
    - prima şi a doua zi de Crãciun;
    - douã zile pentru fiecare dintre cele 3 sãrbãtori religioase anuale, declarate astfel de cultele religioase legale, altele decât cele creştine, pentru persoanele aparţinând acestora."

    Se introduce Art. 65 - (3) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Acordarea zilelor libere se face de cãtre angajator."

    Se introduce Art. 65 - (4) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Prevederile alin. (2) nu se aplicã în locurile de muncã în care activitatea nu poate fi întreruptã datoritã caracterului procesului de producţie sau specificului activitãţii."

    Se introduce Art. 65 - (5) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) Salariaţilor care lucreazã în unitãţile prevãzute la alin. (3) li se asigurã compensarea cu timp liber corespunzãtor în urmãtoarele 30 de zile."

    Se introduce Art. 65 - (6) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(6) În cazul în care, din motive justificate, nu se acordã zile libere, salariaţii beneficiazã, pentru munca prestatã în zilele de sãrbãtoare legalã, de un spor la salariul de bazã ce nu poate fi mai mic de 100% din salariul de bazã corespunzãtor muncii prestate în programul de lucru."

   Art. 65 - (2) a devenit alin. (7):
    "(7) Pãrţile convin ca ziua de 20 iulie sã devinã "Ziua Gospodarului"."

   Art. 65 - (3) a devenit alin. (8) şi se modificã dupã cum urmeazã:
    "(8) Prin contractele colective de muncã la nivel de unitate se pot stabili şi alte zile libere decât cele prevãzute la alin. (2)."

   Art. 67 - (1) se modificã dupã cum urmeazã:
    "ART. 67
    (1) Angajatorul poate stabili programe individualizate de muncã, cu acordul sau la solicitarea salariatului în cauzã."

   Art. 67 - (2) se modificã dupã cum urmeazã:
    "(2) Programele individualizate de muncã presupun un mod de organizare flexibil a timpului de muncã. Salariaţii pot solicita, în mod justificat, decalarea programului de lucru. Angajatorul va analiza cererea şi o va aproba în funcţie de posibilitãţi."

    Se introduce Art. 68 - (3) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Dreptul la concediu de odihnã anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renunţãri sau limitãri."

    Se introduce Art. 68 - (4) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Durata efectivã a concediului de odihnã anual se stabileşte în contractul individual de muncã, cu respectarea legii şi a contractelor colective de muncã aplicabile şi se acordã proporţional cu activitatea prestatã într-un an calendaristic."

    Se introduce Art. 68 - (5) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) Sãrbãtorile legale în care nu se lucreazã, precum şi zilele libere plãtite stabilite prin contractul colectiv de muncã aplicabil nu sunt incluse în durata concediului de odihnã anual."

    Se introduce Art. 68 - (6) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(6) Efectuarea concediului de odihnã se realizeazã în baza unei programãri colective sau individuale stabilite de angajator, în conformitate cu prevederile legale în vigoare."

   Art. 69 - (2) se eliminã "şi instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Salariaţii care îşi desfãşoarã activitatea în condiţii deosebite beneficiazã de concedii de odihnã suplimentare de minimum 3 zile/an. Prin contractele colective de muncã la nivel de grupuri de unitãţi şi unitãţi se pot negocia concedii de odihnã suplimentare mai mari."

    La Art. 70 se eliminã "şi instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 70
    În contractele colective de muncã încheiate la nivel de grupuri de unitãţi şi unitãţi se vor stabili criterii pe baza cãrora salariaţii sã beneficieze de concedii de odihnã anuale şi concedii de odihnã suplimentare mai mari."

   Art. 72 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 72
    În cazul în care programarea concediilor de odihnã se face fracţionat, angajatorul este obligat sã stabileascã programarea astfel încât fiecare salariat sã efectueze cel puţin 10 zile lucrãtoare de concediu neîntrerupt. Cealaltã parte va trebui acordatã şi luatã pânã la sfârşitul anului în curs."

   Art. 73 - (1) lit. e) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 73
    (1) Salariaţii au dreptul la zile libere plãtite pentru evenimente deosebite în familie sau în alte situaţii, dupã cum urmeazã:
    e) decesul bunicilor, fraţilor, surorilor - 5 zile."

   Art. 73 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Se acordã 30 de zile libere plãtite, o singurã datã, pentru pregãtirea şi susţinerea examenului de diplomã, conform prevederilor legale în vigoare."

    La Art. 73 - (3) se adaugã "Durata concediului fãrã platã se stabileşte prin contractul colectiv de muncã aplicabil la nivel de unitate sau prin regulamentul intern" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Pentru rezolvarea unor situaţii personale salariaţii au dreptul la concedii fãrã platã. Durata concediului fãrã platã se stabileşte prin contractul colectiv de muncã aplicabil la nivel de unitate sau prin regulamentul intern."

   Art. 73 - (4) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(4) Prin contractele colective de muncã la nivel de grupuri de unitãţi şi unitãţi se pot stabili şi alte situaţii în care salariaţii beneficiazã de zile plãtite, precum şi numãrul acestora."

    Se introduce Art. 73 - (5) care va avea urmãtorul conţinut:
    "(5) În situaţiile în care evenimentele prevãzute la Art. 1 au loc în perioada concediului de odihnã, acesta se prelungeşte cu numãrul de zile corespunzãtor evenimentului, potrivit legii."

   Capitolul VI a devenit Capitolul VII şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. VII
    Alte mãsuri de protecţie şi facilitãţi acordate salariaţilor"

    La Art. 74 - (1) se înlocuieşte cuvântul "când" cu sintagma "în care" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 74
    (1) În cazul în care unitatea este pusã în situaţia de a efectua reduceri de personal ca urmare a restrângerii activitãţii, restructurãrii, retehnologizãrii şi informatizãrii procesului de producţie sau concedieri colective, pãrţile convin asupra respectãrii urmãtoarelor principii:"

    La Art. 74 - (1) lit. c) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "c) În cazul în care angajatorul intenţioneazã sã efectueze concedieri colective, conform Art. 68 din Codul muncii, acesta are obligaţia de a iniţia, în timp util şi în scopul ajungerii la o înţelegere, în condiţiile prevãzute de lege, consultãri cu sindicatul sau, dupã caz, cu reprezentanţii salariaţilor, cu privire cel puţin la:
    - metodele şi mijloacele de evitare a concedierilor colective sau de reducere a numãrului de salariaţi care vor fi concediaţi;
    - atenuarea consecinţelor concedierii prin recurgerea la mãsuri sociale care vizeazã, printre altele, sprijin pentru recalificarea sau reconversia profesionalã a salariaţilor concediaţi.
    Prin sintagma "timp util" se înţelege:
    - la întreprinderile cu un efectiv sub 100 salariaţi, cu 15 zile înainte de notificarea prevãzutã la Art. 72 din Codul muncii;
    - la întreprinderile cu 101-250 salariaţi, cu 20 de zile înainte de notificarea prevãzutã la Art. 72 din Codul muncii;
    - la întreprinderile cu peste 251 salariaţi, cu 30 de zile înainte de notificarea prevãzutã la Art. 72 din Codul muncii."

    Se introduce Art. 74 - (1) lit. d) cu urmãtorul conţinut:
    "d) În perioada în care au loc consultãri, pentru a permite sindicatului sã formuleze propuneri în timp util, angajatorul are obligaţia sã le furnizeze toate informaţiile relevante şi sã le notifice, în scris, datele prevãzute la Art. 69 alin. (2), (3) şi (4) din Codul muncii."

   Art. 74 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Privatizarea unor unitãţi din ramura Serviciilor Comunitare de Utilitãţi Publice, asocierea acestora, externalizarea unor activitãţi, precum şi delegarea serviciilor se vor face cu consultarea sindicatelor şi întocmirea unui plan social, dacã este cazul, care sã asigure mãsuri de protecţie socialã pentru salariaţii respectivi."

    Se introduce Art. 77 - (3) cu urmãtorul conţinut:
    "(3) Criteriile prevãzute la alin. (1) şi (2) se aplicã pentru departajarea salariaţilor dupã evaluarea realizãrii obiectivelor de performanţã."

   Art. 75 - (3) a devenit alin. (4) şi se modificã dupã cum urmeazã:
    "(4) În cazul în care mãsura desfacerii contractului individual de muncã ar afecta un salariat care a urmat o formã de calificare sau de perfecţionare a pregãtirii profesionale şi a încheiat cu unitatea un act adiţional la contractul individual de muncã prin care s-a obligat sã presteze o activitate într-o anumitã perioadã de timp, angajatorul nu-i va putea pretinde acestuia suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de pregãtirea sa profesionalã, proporţional cu perioada nelucratã stabilitã conform actului adiţional la contractul colectiv de muncã, dacã mãsura desfacerii contractului individual de muncã nu-i este imputabilã salariatului."

   Art. 75 - (4) a devenit alin. (5):
    "(5) În ipoteza în care douã sau mai multe persoane salariate sunt în aceeaşi situaţie, disponibilizarea se va face cu consultarea sindicatelor."

    La Art. 78 se înlocuieşte cuvântul "administraţia" cu "angajatorul" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 78
    Angajatorul va pune la dispoziţia sindicatelor documentele care sã le permitã verificarea modului de aplicare a prevederilor Art. 77 din prezentul contract colectiv de muncã."

   Art. 79 - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 79
    (1) În cazul în care, în termen de la 45 de zile calendaristice de la data concedierii unitatea îşi extinde, reia activitatea sau reînfiinţeazã posturi de natura celor desfiinţate, salariatul concediat prin concediere colectivã are dreptul de a fi reangajat cu prioritate pe postul reînfiinţat în aceeaşi activitate, fãrã examen, concurs sau perioadã de probã."

    Se introduce Art. 79 - (2) cu urmãtorul conţinut:
    "(2) În situaţia prevãzutã la alin. (1) angajatorul va transmite salariaţilor care au fost concediaţi o comunicare scrisã, prin care sunt informaţi asupra reluãrii activitãţii."

   Art. 79 - (2) a devenit alin. (3), se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(3) Salariaţii notificaţi în acest sens au la dispoziţie un termen de maximum 5 zile calendaristice de la data comunicãrii angajatorului, pentru a-şi manifesta expres consimţãmântul cu privire la locul de muncã oferit."

   Art. 87 - (2) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Cheltuielile de deplasare a membrilor aleşi ai sindicatului sau reprezentanţilor acestora, salariaţi ai unitãţii, care se deplaseazã în interesul unitãţilor la cererea sindicatului vor fi suportate de angajator."

   Art. 88 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 88
    (1) Salariaţii unitãţilor trimişi în detaşare beneficiazã de drepturile care le sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.
    (2) În cazul în care existã divergenţã între cei doi angajatori sau niciunul dintre ei nu îşi îndeplineşte obligaţiile faţã de salariatul detaşat, acesta din urmã are dreptul de a reveni la locul de muncã de la angajatorul care l-a detaşat, de a se îndrepta împotriva oricãruia dintre cei doi angajatori şi de a cere executarea silitã a obligaţiilor neîndeplinite."

   Art. 90 - (1) - se eliminã sintagma "sau instituţia" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 90
    (1) În cazul în care salariata se aflã în concediu de maternitate, unitatea va compensa pe o anumitã perioadã diferenţa dintre salariul de bazã individual avut şi indemnizaţia legalã la care are dreptul."

   Art. 90 - (2) - se adaugã "încheiate" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Perioada pe durata cãreia se acordã compensarea va fi stabilitã prin contractele colective de muncã încheiate la nivel de unitate, dar nu mai puţin de 6 sãptãmâni."

   Capitolul VII a devenit Capitolul VIII şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. VIII
    Formarea profesionalã"

   Art. 101 - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 101
    (1) Prin termenii şi expresiile de mai jos, în sensul prezentului Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice, pãrţile înţeleg urmãtoarele definiţii:
    a) prin termenul de formare profesionalã - orice procedurã prin care o persoanã dobândeşte o calificare atestatã printr-un certificat sau o diplomã, eliberate conform legii;
    b) prin termenul de formare profesionalã continuã - procedura prin care o persoanã având deja o calificare ori o profesie dobândeşte noi competenţe cognitive şi funcţionale (deprinderi);
    c) prin Comitete sectoriale de formare profesionalã - structuri de dialog social autonom care dezvoltã, actualizeazã şi valideazã calificãrile din ramura respectivã de activitate."

    La art. 102 se introduc alin. (2), (3), (4), (5) şi (6) cu urmãtorul conţinut:
    "(2) Participarea la formarea profesionalã poate avea loc la iniţiativa angajatorului sau la iniţiativa salariatului.
    (3) Modalitatea concretã de formare profesionalã, drepturile şi obligaţiile pãrţilor, durata formãrii profesionale, precum şi orice alte aspecte legate de formarea profesionalã, inclusiv obligaţiile contractuale ale salariatului în raport cu angajatorul care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesionalã se stabilesc prin acordul pãrţilor şi fac obiectul unor acte adiţionale la contractul colectiv de muncã.
    (4) Salariaţii care au beneficiat de un curs sau un stadiu de formare profesionalã iniţiat de angajator nu pot avea iniţiativa încetãrii contractului individual de muncã pentru o perioadã stabilitã prin act adiţional.
    (5) Nerespectarea de cãtre salariat a dispoziţiei prevãzute la alin. (4) determinã obligarea acestuia la suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de pregãtirea sa personalã proporţional cu perioada nelucratã din perioada stabilitã conform actului adiţional la contractul individual de muncã.
    (6) Obligaţia prevãzutã la alin. (5) revine şi salariaţilor care au fost concediaţi în perioada stabilitã prin actul adiţional, pentru motive disciplinare, sau al cãror contract individual de muncã a încetat ca urmare a arestãrii preventive pentru o perioadã mai mare de 60 zile, a condamnãrii printr-o hotãrâre judecãtoreascã definitivã pentru o infracţiune în legãturã cu munca lor, precum şi în cazul în care instanţa penalã a pronunţat interdicţia de exercitare a profesiei, temporar sau definitiv."

    Art. 102. - (2) a devenit alin. (7):
    "(7) Programele adoptate conform alin. (1) vor fi aduse la cunoştinţa tuturor salariaţilor în termen de 3 zile de la adoptare, prin afişare în interiorul unitãţii, în locuri adecvate şi uşor accesibile pentru angajaţi;"

    Art. 102. - (3) a devenit alin. (8):
    "(8) La stabilirea programelor de formare profesionalã, angajatorii şi sindicatele vor adopta mãsurile necesare pentru încurajarea şi înlesnirea participãrii femeilor la acestea."

   Capitolul VIII a devenit Capitolul IX şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. IX
    Alte prevederi în legãturã cu drepturile şi obligaţiile pãrţilor"

    La Art. 104 - (1) se adaugã sintagma "în scris" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 104
    (1) Consiliul de Administraţie are obligaţia de a invita, în scris, reprezentantul/reprezentanţii organizaţiei sindicale semnatare a contractului colectiv de muncã, sã participe la şedinţele sale, în condiţiile prevãzute de lege. Participarea acestora are statut de observator, cu drept de opinie, dar fãrã drept de vot. Opiniile reprezentanţilor sindicali vor fi consemnate în procesul-verbal de şedinţã."

   Art. 105 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 105
    Pentru punerea în aplicare a dispoziţiilor Art. 30 din Legea nr. 62/2011 a dialogului social, angajatorul va pune la dispoziţia sindicatelor ori va asigura acestora accesul la informaţiile şi documentele necesare, reprezentanţii sindicali având obligaţia de a pãstra confidenţialitatea datelor ce le-au fost transmise cu acest caracter."

    Art. 107. - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 107
    (1) Pentru ca reprezentanţii sindicali sã-şi poatã îndeplini competent şi eficient atribuţiile aferente funcţiilor deţinute, aceştia vor beneficia de facilitãţi prin suportarea de cãtre angajator a cheltuielilor necesare participãrii la acţiuni comune cum ar fi: cursuri de formare sindicalã, seminarii, consilii naţionale, conferinţe şi congrese naţionale şi internaţionale organizate de cãtre sindicate ori alte instituţii neguvernamentale. Numãrul de participanţi cât şi alte condiţii concrete privind participarea se vor aduce la cunoştinţã angajatorului şi se vor stabili prin acordul celor douã pãrţi."

    La Art. 108 - (2) se înlocuieşte cuvântul "înţelegeri" cu "acorduri" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Baza materialã cu destinaţie cultural-sportivã, proprietatea unitãţilor ori proprietatea sindicatelor din unitãţile respective, va putea fi folositã, fãrã platã, pentru acţiuni organizate de sindicate sau patronat, în condiţiile prevãzute în contractul colectiv de muncã sau alte acorduri."

    La Art. 109. - (2) se eliminã cuvântul "instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Angajatorul va permite salariaţilor sã urmeze cursurile de pregãtire prevãzute la alin. (1), în condiţiile stabilite prin contractele de muncã încheiate la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi."

    Art. 110. - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 110
    (1) În vederea aplicãrii prevederilor Art. 24 din Legea nr. 62/2011 a dialogului social, la cererea organizaţiilor sindicale, angajatorii vor reţine şi vor vira sindicatului cotizaţia de sindicat pe statele lunare de platã. Concomitent se va efectua şi deducerea fiscalã a cotizaţiei din venitul lunar al membrului de sindicat, potrivit legii."

    Art. 111. - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 111
    (1) Este interzis angajatorilor condiţionarea sau constrângerea, în orice mod, având ca scop limitarea exercitãrii atribuţiilor funcţiei membrilor aleşi în organele de conducere ale organizaţiei sindicale, precum şi desfacerea contractului individual de muncã al salariaţilor pentru motive care privesc activitatea sindicalã."

   Capitolul IX a devenit Capitolul X şi are urmãtoarele modificãri:
    "CAP. X
    Dispoziţii finale"

    Art. 118. - (1) se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 118
    (1) Prevederile prezentului Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice au un caracter minimal pentru negocierea şi încheierea contractelor colective de muncã la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi."

    La Art. 118 - (2) se eliminã cuvântul "instituţii" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "(2) Contractele colective de muncã încheiate mai înainte la nivel de grup de unitãţi şi unitãţi se vor pune de acord cu acesta."

   Art. 119 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 119
    Contractele individuale de muncã nu pot conţine clauze care sã stabileascã drepturi la un nivel inferior celor stabilite prin contractele colective de muncã aplicabile, încheiate la nivel superior."

   Art. 122 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "ART. 122
    Prezentul Contract Colectiv de Muncã Unic la Nivelul Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice produce efecte începând cu data înregistrãrii lui de cãtre una din pãrţi, în condiţiile prevãzute de Art. 144 din Legea nr. 62/2011 a dialogului social."

    Art. 123. - Pãrţile au convenit ca Art. 123 sã se reformuleze pânã la sfârşitul anului 2011.


    ANEXA 1


                                   REGULAMENT
          de organizare şi funcţionare a Comisiei Paritare la Nivelul
                Ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice

    Se introduce punctul 6, cu urmãtorul conţinut:
    "6. La cererea oricãreia dintre pãrţile semnatare ale prezentului contract colectiv de muncã, Comisia Paritarã va verifica modul în care sunt respectate prevederile contractului colectiv de muncã încheiat la nivelul ramurii Servicii Comunitare de Utilitãţi Publice.
    7. Secretariatul Comisiei Paritare va fi asigurat de patronat."


    ANEXA 2


                          CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCÃ
                   încheiat şi înregistrat sub nr. .../.. în
                  registrul general de evidenţã a salariaţilor

    La lit. A se introduce "autorizaţie de muncã/permis de şedere în scop de muncã" şi va avea urmãtorul conţinut:

    "A. Pãrţile contractului
    Angajator - persoanã juridicã/fizicã ..................., cu sediul/domiciliul în ................ înregistratã la registrul comerţului/autoritãţile administraţiei publice din ......... sub .........., cod fiscal ........, telefon ....... autorizat sã desfãşoare activitãţi principale având cod CAEN .............. reprezentat legal prin .................. în calitate de ........................ şi
    salariatul/salariata - domnul/doamna ......................... , domiciliat/domiciliatã în localitatea .................. strada ........... nr. ....., judeţul/sectorul ..............., posesor al buletinului de identitate, cãrţii de identitate/ paşaportului/autorizaţie de muncã/permis de şedere în scop de muncã ........... seria ........., nr. ............ eliberat/eliberatã de ..................... la data de ............., CNP ............., am încheiat prezentul contract individual de muncã în urmãtoarele condiţii asupra cãrora am convenit."

    La lit. D, punctul 1, se introduce "din sediul social/punctul de lucru/alt loc de muncã organizat al angajatorului" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "D. Locul de muncã
    1. Activitatea se desfãşoarã la (secţie/atelier/birou/serviciu/compartiment etc.) ............. din sediul social/punctul de lucru/alt loc de muncã organizat al angajatorului ..................
    2. În lipsa unui loc de muncã fix salariatul va desfãşura activitatea astfel ........."

    Se introduce lit. F^1 care va avea urmãtorul conţinut:
    "F^1. Criteriile de evaluare a activitãţii profesionale a salariatului: ............."

    Lit. G, punctul 2 se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "2. Activitatea prestatã se desfãşoarã în condiţii normale/deosebite/speciale de muncã, potrivit Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificãrile şi completãrile ulterioare."

    La lit. H, punctul 2 se introduce "ore/zi, ore/sãptãmânã" dupã cum urmeazã:
    "2. O fracţiune de normã de ............... ore/zi, ore/sãptãmânã."

    La lit. J, alin. (1) se introduc lit. b^1) şi lit. b^2) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "J. Salariul
    1. Salariul de bazã lunar brut: ................ lei.
    2. Alte elemente constitutive:
    a) sporuri ..................;
    b) indemnizaţii .........................;
    b^1) prestaţii suplimentare în bani ...............;
    b^2) modalitatea prestaţiilor suplimentare în naturã ..............;
    c) alte adaosuri ................................;"

    La lit. L se modificã lit. a) şi c) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "L. Alte clauze:
    a) perioada de probã este de ............. zile calendaristice;
    b) perioada de preaviz în cazul concedierii este de ............ zile lucrãtoare, conform Legii nr. 53/2003 - Codul muncii sau contractului colectiv de muncã;
    c) perioada de preaviz în cazul demisiei este de ................. zile lucrãtoare, conform Legii nr. 53/2003, republicatã, sau contractului colectiv de muncã aplicabil;
    d) în cazul în care salariatul urmeazã sã-şi desfãşoare activitatea în strãinãtate, informaţiile prevãzute la Art. 18 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii se vor regãsi şi în contractul individual de muncã;
    e) alte clauze."

    La lit. M, alin. (1), se modificã lit. f) şi va avea urmãtorul conţinut:
    "M. Drepturi şi obligaţii generale ale pãrţilor
    1. Salariatul are, în principal, urmãtoarele drepturi:
    f) dreptul la acces la formare profesionalã."

    La lit. M, alin. (3), se introduce lit. d) cu urmãtorul conţinut:
    "3. Angajatorul are, în principal, urmãtoarele drepturi:
    d) sã stabileascã obiectivele de performanţã individualã a salariatului."

    La lit. M, alin. (4), se modificã lit. a) şi d) şi se introduce lit. a^1) cu urmãtorul conţinut:
    "4. Angajatorului îi revin, în principal, urmãtoarele obligaţii:
    a) sã înmâneze salariatului un exemplar din contractul individual de muncã, anterior începerii activitãţii;
    a^1) sã acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de muncã, din contractul colectiv de muncã aplicabil şi din lege;
    d) sã elibereze, la cerere, un document care sã ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea desfãşuratã de acesta, durata activitãţii, salariul, vechimea în muncã, în meserie şi specialitate."

    Lit. N se modificã şi va avea urmãtorul conţinut:
    "N. Dispoziţii finale
    Prevederile prezentului contract individual de muncã se completeazã cu dispoziţiile Legii nr. 53/2003 - Codul muncii şi ale contractului colectiv de muncã aplicabil încheiat la nivelul:
    - angajatorului ............
    - grupului de angajatori ....................
    - sectorului de activitate .........................
    Orice modificare privind clauzele contractuale în timpul executãrii contractului individual de muncã impune încheierea unui act adiţional la contract, conform dispoziţiilor legale, cu excepţia situaţiilor în care o asemenea modificare este prevãzutã în mod expres de lege.
    Prezentul contract individual de muncã s-a încheiat în douã exemplare, câte unul pentru fiecare parte."

    La lit. O se introduce cuvântul "republicatã" şi va avea urmãtorul conţinut:
    "O. Conflictele în legãturã cu încheierea, executarea, modificarea, suspendarea sau încetarea prezentului contract individual de muncã sunt soluţionate de instanţa judecãtoreascã competentã material şi teritorial, potrivit legii."

           Angajator, Salariat,
          ............ ...........

        Reprezentant legal, Semnãtura ..................
        ................... Data .......................


    Pe data de ............. prezentul contract înceteazã în temeiul art. ....... din Legea nr. 53/2003, republicatã, în urma îndeplinirii procedurii legale.


             Angajator,
          ................



                 Federaţia Naţionalã a Patronatelor Serviciilor
                        Publice din România F.N.P.S.P.R.
                    Preşedinte, Prim-vicepreşedinte,
                     Marius Eugen Opran Ion Sorici

                       Federaţia Naţionalã a Sindicatelor
                             din Serviciile Publice
                                     SIGOL
                                  Preşedinte,
                                Cornel Popovici

                             Federaţia Sindicatelor
                            din Servicii Comunitare
                              de Utilitãţi Publice
                                     FSSCUP
                                  Preşedinte,
                                  Ioana Stoica

                             Federaţia Sindicatelor
                                din Transporturi
                              şi Servicii Publice
                               ATU România FSTSP
                                  Preşedinte,
                                   Ion Rãdoi


    ANEXA 3


                                     LISTA
                  unitãţilor din Ramura Servicii Comunitare de
         Utilitãţi Publice în care se aplicã Actul Adiţional nr. 1/2011
   la Contractul Colectiv de Muncã Unic la nivel de ramurã pe anii 2007-2011



┌───────┬───────────────┬───────────────┬──────────────────────────────────────┐
│Nr. crt│ Judeţul │Localitatea │ Unitatea │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ I │ALBA │ALBA-IULIA │SC DALKIA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALBA-IULIA │SC APA-C.T.T.A. SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALBA-IULIA │SC APA-C.T.T.A. FILIALA ALBA-IULIA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALBA-IULIA │SC SALPREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALBA-IULIA │SA TRANSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALBA-IULIA │SC FILIPS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ABRUD │S.P. CONSILIUL LOCAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │AIUD │SC EDIL TRANS S.A. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │AIUD │SC APA-C.T.T.A.A. FILIALA AIUD │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BLAJ │SC APA-C.T.T.A. FILIALA BLAJ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BLAJ │SC URBANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPENI │SC GOTERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPENI │PRIMÃRIA ORAŞULUI CÂMPENI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CUGIR │SC CUGIREANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OCNA MUREŞ │SC PREGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SEBEŞ │SC ARGOS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TEIUŞ │SERVICIUL PUBLIC CORAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZLATNA │SC SERV COM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZLATNA │SP PRESTAREA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ II │ARAD │ARAD │SP INEU │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SP CHIŞINEU CRIŞ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │ASA ARAD SERVICII ECOLOGICE S.R.L. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SC COMPANIA DE APÃ ARAD SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │RA APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SA AQUA VEST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SA AQUATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SC SALUBRITATE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SC EDIL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SC RECONS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SC GOSPODÃRIREA COMUNALÃ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARAD │SC COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LIPOVA │SC URBIS SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NÃDLAC │SC APATERM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NÃDLAC │APOTERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÂNTANA │SP ALIMENTARE CU APÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SEBIŞ │SC TERMOCONSTRUCT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ III │ARGEŞ │PITEŞTI │SC APÃ CANAL 2000 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PITEŞTI │ADM. DOM. PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PITEŞTI │SC SALUBRITATE 2000 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PITEŞTI │SC TERMOFICARE 2000 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PITEŞTI │SC PUBLITRANS 2000 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALBOTA │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ARGEŞ │RAGCJ ARGEŞ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPULUNG │SC CENTRALE TERMICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPULUNG │SC TRANSPORT PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPULUNG │SC EDILUL GCA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIOVENI │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIOVENI │SC REGOM SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPULUNG │SC TERMICA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COSTEŞTI │SERVICIUL APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CURTEA DE ARGEŞ│SERV. PUBLIC DE GOSP. COM. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CURTEA DE ARGEŞ│TRANSARG CAG 98 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CURTEA DE ARGEŞ│SC AQUATERM AG 98 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TOPOLOVENI │SGCL ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TOPOLOVENI │SC GOS LOC TOP 1998 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ IV │BACÃU │BACÃU │RA GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BACÃU │SC APA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BACÃU │SC SALUBRITATEA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BACÃU │DIRECŢIA ADMINISTRAŢIA PIEŢELOR │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BACÃU │SC TRANSPORT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BACÃU │SC SOMA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUHUŞI │DIRECŢIA GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COMÃNEŞTI │SC COMUNAL SERVICE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COMÃNEŞTI │SC UZINA TERMICÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COMÃNEŞTI │SC PREST SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MOINEŞTI │SC PREST SERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ONEŞTI │SC APÃ CANAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLÃNIC MOLDOVA │SC SERV GRUP SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. OCNA │SC EDILITAR SA PRIMÃRIE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ V │BIHOR │ORADEA │SC APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │SC RER ECOLOGIC SERVICE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │SC ORADEA TRANSPORT LOCAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │RA OTL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │COMPANIA DE APÃ ORADEA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │SC AUTOCRIŞANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │SC TRANSLOC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORADEA │SC TRANSGEX SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALEŞD │SC SALUBRIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALEŞD │SC PREST LOC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BEIUŞ │SC CONSAT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BEIUŞ │SC EDILUL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BEIUŞ │PRIMÃRIA ORAŞULUI BEIUŞ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MARGHITA │SC SALUBRAM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NUCET │SP GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SALONTA │SC GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÂNMARTIN │SC G.C.L.P.S. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃCUIENI │SC PRESAM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VAŞCÃU │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TINCA │SC GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ŞTEI │SC SOLCETA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VALEA LUI MIHAI│SA MOCA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ VI │BISTRIŢA-NÃSÃUD│BISTRIŢA │RAJ AQUABIS RA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BISTRIŢA │SC URBANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BISTRIŢA │SC CODRISOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BISTRIŢA │SC PRODITERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BISTRIŢA │SC TRANS MIXT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BECLEAN │SC APÃ CANAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BECLEAN │DIR. DE GOSP. COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BECLEAN │SC EDILITARA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NÃSÃUD │SC GCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÂNGEORZ-BÃI │SC GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ VII │BOTOŞANI │BOTOŞANI │SC APA GRUP SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOTOŞANI │SC URBAN SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOTOŞANI │SC ELTRANS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOTOŞANI │SC TERMICA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOTOŞANI │SC LOCATIVA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCECEA │R.A. GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DÃRÃBANI │SC DACATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DOROHOI │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃVENI │RA GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃVENI │SC CONACET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃVENI │PRIMÃRIA ORAŞULUI SÃVENI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ VIII │BRAŞOV │BRAŞOV │COMPANIA DE APÃ RA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │SC RIAL SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │SC COMPREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │SC ECOROM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │R.A.T. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │CIBIN SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │SC SERV. COMUNALE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │SC EUROSALUB SRL BRAŞOV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAŞOV │SACOTERM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CODLEA │SC SERV. COMUNALE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃGÃRAŞ │ECOTERM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃGÃRAŞ │SC APA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FELDIOARA │SPP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HOGHIZ │SPP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PREDEAL │SC APEVITA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PREDEAL │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PREJMER │SC HIDRO-SAL COM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PREJMER │SC COMACET │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RÂŞNOV │SC GOSCOM CETATEA RÂŞNOV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃCELE │RAGCPS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RUPEA │SP SERVICII PUBLICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VICTORIA │SC APA UCEA SUMERNA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VICTORIA │SC SACOTERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZÃRNEŞTI │SC MORANI IMPEX SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZÃRNEŞTI │VECTRA SERVICE SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZÃRNEŞTI │SP GCPS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ IX │BRÃILA │BRÃILA │SC APTERCOL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC TRANSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │CET BRÃILA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │REGIA AUTONOMÃ DE APÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC RWE ECOLOGIC SERVICE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC ECO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC BRAI-CATA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC JUDEŢEANÃ APA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │TRACON SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC CREST POL SERV SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRÃILA │SC RUE ECOLOGIC SERVICE - SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CHISCANI │SC APA PROD COM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃUREI │DIRECŢIA SERVICII PUBLICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IANCA │DIRECŢIA DE SERVICII PUBLICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ X │BUZÃU │BUZÃU │RA MUNICIPALA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUZÃU │SC RER ECOLOGIC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUZÃU │SC TRANS BUS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUZÃU │SC SOMACO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUZÃU │SC URBAN SERV SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUZÃU │ROMET │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BERCA │SC IGO SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BERCA │SERVICIUL PUBLIC APA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COMUNA MEREI │SP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃRÃCINENI │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NEHOIU │SC SERV COM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PÃTÂRLAGELE │SPGC APOSERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │POGOANELE │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │POGOANELE │SP APOSERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. SÃRAT │RA SAVIS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. SÃRAT │SC ACVATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. SÃRAT │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃPOCA │SP ALIMENTARE CU APÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XI │CARAŞ-SEVERIN │REŞIŢA │SC PRESCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ANINA │SC GOSTRANS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÃILE HERCULANE│SECTORV GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOCŞA │SP GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOCŞA │SC GOSINT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOZOVICI │SP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CARANSEBEŞ │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORAVIŢA │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORAVIŢA │SC URBIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORAVIŢA │SC COMEX SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OŢELU ROŞU │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OŢELU ROŞU │SC COMUNAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MOLDOVA NOUÃ │RA IGO SERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MOLDOVA NOUÃ │SC URBAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XII │CÃLÃRAŞI │CÃLÃRAŞI │SC ECOAQUA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SP APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SP CENTRALE TERMICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SC TRANSLOC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SC SPAŢII VERZI PAVAJE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SC SALUBRITATE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SC ALI TRAN COM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SC PIEŢE ŞI OBOARE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLÃRAŞI │SPCTAFL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LEHLIU │GARÃ DGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OLTENIŢA │SPCTAFL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OLTENIŢA │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OLTENIŢA │SP APÃ CANALIZARE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XIII │CLUJ │CLUJ-NAPOCA │SC COMPANIA APÃ SOMEŞ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │RA TERMOFICARE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │RADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │SC SALPREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │RATUC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │RAIFL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │PRIVAL ECOLOGIC SERVIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │AQUACLORIN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CLUJ-NAPOCA │COMP. DE SALUBR. BRATNER-VERS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPIA TURZII │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEJ │SC TERMIA DEJ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEJ │SC SOMEŞ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEJ │SC AQUASOM DEJ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEJ │SC TRANSURB SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HUEDIN │SC CRIŞUL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GHERLA │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GHERLA │SC APATERMTRANS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TURDA │RA TACFL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TURDA │RA TRANSPORT LOCAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TURDA │RADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XIV │CONSTANŢA │CONSTANŢA │RA JUDEŢEANÃ APÃ-CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │RADET │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │CN ADM. PORTURILOR MARITIME SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │RA CONFORT URBAN │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │SC ECOSAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │SC POLARIS M HOLDING SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │RA EDPP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CONSTANŢA │RATC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CERNAVODÃ │SC DETACAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CERNAVODÃ │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │EFORIE SUD │SC UTILSERV 96 SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ION MOVILÃ │RA GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MANGALIA │ROMINSERVICES THERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MANGALIA │SC GOLD │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MANGALIA │ITECOL TEHNICA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MAMAIA │SC POLARISM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MEDGIDIA │SC EDILMED SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NÃVODARI │SC TSP ECOTERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OVIDIU │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XV │COVASNA │SF. GHEORGHE │SC TEGA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SF. GHEORGHE │SC GC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SF. GHEORGHE │TERMOPREST SRLSC SERVICII FEBA SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SF. GHEORGHE │ADM. DOM. PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SF. GHEORGHE │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COVASNA │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COVASNA │SC GOSTRANSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OZUN │SC TERMOCOM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ÎNTORSURA │ │
│ │ │BUZÃULUI │SC CONFORT SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OZUN │SC GOSP.COM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGU SECUIESC │SC GOSP.COM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XVI │DÂMBOVIŢA │TÂRGOVIŞTE │RA GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │SC GCLT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │SC PRESCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │SC TERMICA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │TRANSPORT PUBLIC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │SC ASEL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │SPAESAAC DÂMBOVIŢA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │DIRECŢIA SERVICII COMUNALE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRGOVIŞTE │DEP. ŞANTIER CONSTR. MONTAJ EDILITAR │
│ │ │ │GOSPOD. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FIENI │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GÃEŞTI │SC GOSPODÃRIE COMUNALÃ ŞI PRESTÃRI │
│ │ │ │SERVICII SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GÃEŞTI │SC IGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MORENI │AGENŢIA MORENI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PUCIOASA │SC EGOT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XVII │DOLJ │CRAIOVA │ADMINISTRAŢIA PIEŢELOR CRAIOVA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │RA APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │SC INVEST SERV. PUBLICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │RAADCFL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │RATC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │RA TERMOFICARE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │REGIA AUTONOMÃ DE APÃ CRAIOVA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRAIOVA │SP SALUBRITATE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÃILEŞTI │SP ALIMENTARE CU APÃ CANALIZATÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CALAFAT │SC GCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FILIAŞI │SC AQUATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SEGARCEA │SC PREST SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XVIII │GALAŢI │GALAŢI │SC APÃ CANAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │SC APATERM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │SC SALUBRITATE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │ECOSAL PREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │SC INTRET REP. STR. ZONE VERZI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │RA TRANSPORT LOCAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │SC RER ECOLOGIC SERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GALAŢI │SC ADM. PIEŢELOR AGRO-ALIM. SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TECUCI │SC AMEP PACK SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TECUCI │SC TERMOSAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. BUJOR │SERVICIUL PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XIX │GIURGIU │GIURGIU │SC APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GIURGIU │SC TRANSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GIURGIU │SC TRACUM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GIURGIU │SC SALUBRIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOLINTIN-VALE │SERV. ADM. DOM. PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOLINTIN-VALE │SP APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIHÃILEŞTI │SP APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XX │GORJ │TG. JIU │SC AQUATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. JIU │DIR. SERV. COMUNALE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. JIU │RAIL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUMBEŞTI JIU │SERVICIUL PUBLIC G.C. │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUMBEŞTI JIU │SC GOSAD SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MOTRU │SC UATAASA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MOTRU │SC REZOSPEST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃTÃSARI │SC GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NOVACI │SP GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROVINARI │SC ROVEGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROVINARI │SC MINPREST SERVICII ROVINARI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃCELE │SP GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. CÃRBUNEŞTI │SC APA TERM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. CÃRBUNEŞTI │SERVICIUL PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ŢICLENI │SP GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TISMANA │SC TISMANA SARA GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TURCENI │RA GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXI │HARGHITA │MIERCUREA-CIUC │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIERCUREA-CIUC │SC CIVIS HARGHITA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIERCUREA-CIUC │SC CSIK-CAR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIERCUREA-CIUC │SC HURON EXPORT IMPORT SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÃLAN │SC GOSLOC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÃILE TUŞNAD │SC GOSCOM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BORSEC │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BORSEC │SC ROMAQUA PREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CRISTURU │ │
│ │ │SECUIESC │SC ALCATEL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GHEORGHENI │SC GO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ODORHEIU │ │
│ │ │SECUIESC │SC URBAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ODORHEIU │ │
│ │ │SECUIESC │AUTO PRESS SIMO SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TOPLIŢA │SC EDILTOP URBAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VLÃHIŢA │SC COMUNAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXII │HUNEDOARA │DEVA │SC APA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEVA │SC CALOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEVA │SC APA PROD │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEVA │SC URBAN CONSTRUCT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEVA │SC SALUBRITATE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DEVA │SC SALUPAN SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ANINOASA │SC CITADIN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAD │SC APATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAD │SC ACVA CALOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA DE ARIEŞ │SP GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLAN │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GEOAGIU BÃI │SP GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HUNEDOARA │EVELIN AGROINVEST SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HUNEDOARA │RAIL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HAŢEG │SC PRESTATORUL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LUPENI │SC UNIVERSAL EDIL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORÃŞTIE │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORÃŞTIE │SP TRANS URBAN │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORÃŞTIE │SC ACTIVITATEA GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PRAID │SERV. PUBLIC COMUNAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PETROŞANI │SC TERMOFICARE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PETROŞANI │SC GOSP PREST COM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PETROŞANI │RA APA VALEA JIULUI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PETRILA │SC TERMOPREST │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIMERIA │SC GENERAL SIMPREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │URICANI │SC GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VULCAN │SC EDIL TERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VULCAN │SC ALMA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXIII │IALOMIŢA │SLOBOZIA │SC URBAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLOBOZIA │SC VIVANI SERV SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLOBOZIA │CONCIVIC SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FETEŞTI │SC AQUA-TERMOSERVICE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LEHLIU GARÃ │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ŢÃNDÃREI │SC ATERMO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │AMARA │SECTOR GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │URZICENI │GOSCOMLOC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │URZICENI │SC TERMA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXIV │IAŞI │IAŞI │RA TERMOFICARE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IAŞI │RA JUDEŢEANÃ APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IAŞI │RA CITADIN-SERVICII MUNICIPALE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IAŞI │SC CONSTR. REP SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IAŞI │SC SALUBRIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IAŞI │RATC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HÂRLÃU │SP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PAŞCANI │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. FRUMOS │SP GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. FRUMOS │SC TERMOSERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXV │MARAMUREŞ │BAIA MARE │SC VITAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA MARE │SC URBIS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA MARE │SC ENERGOTERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA MARE │SP FOND LOCATIV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA MARE │SC DURSAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA SPRIE │SC VITA SPRIA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BORŞA │SGDP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CAVNIC │SP SPEC. GOSP. COM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SEINI │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIGHETU │ │
│ │ │MARMAŢIEI │SC MARA NORD SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIGHETU │ │
│ │ │MARMAŢIEI │SP GCTLSUP AL PRIMÃRIEI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIGHETU │ │
│ │ │MARMAŢIEI │SC ACATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. LÃPUŞ │SP GCTL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VIŞEU DE SUS │SGCL GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXVI │MUREŞ │TG. MUREŞ │SC SURM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. MUREŞ │RA AQUASERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. MUREŞ │SC SILETINA IMPEX SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. MUREŞ │SC TRANSPORT LOCAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. MUREŞ │SC LOCATIV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG MUREŞ │SC SALUBRISERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │IERNUT │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LUDUŞ │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LUDUŞ │SC SECOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÂNTÂNELE │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │REGHIN │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIGHIŞOARA │SC APA TERM TRANSPORT SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIGHIŞOARA │SC SCHUSTER ECOSAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SOVATA │SC SERVICII COMUNITARE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÂRNÃVENI │SC COMUNALE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXVII │MEHEDINŢI │DR.-TR. SEVERIN│SC SECOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DR.-TR. SEVERIN│SC LOTUS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DR.-TR. SEVERIN│SC DOMENIUL PUBLIC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DR.-TR. SEVERIN│SC SALUBRITATE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DR.-TR. SEVERIN│SC SETRACOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA DE ARAMÃ │SC FLORAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ORŞOVA │SC GCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │STREHAIA │SC FLAPS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VÂNJU MARE │SC GCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXVIII│NEAMŢ │PIATRA-NEAMŢ │SC AQUA CALOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │SC SALUBRIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │COMPANIA JUDEŢEANÃ APA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │SC PUBLIC SERV SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │SC TRANSPORT URBAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │SC GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │SC URBAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PIATRA-NEAMŢ │SC DRUMO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BICAZ │SC ACVA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DUMBRAVA ROŞIE │SC TROLEIBUZ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROMAN │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROMAN │SC ACVASERV SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROMAN │TERMLOC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DURÃU │SC DURÃU SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROZNOV │SC GOSCOMLOC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TG. NEAMŢ │SC ACVA TERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXIX │OLT │CORABIA │SC START SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CORABIA │SC AQUACOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CORABIA │SC SALUBRICOR │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CORABIA │SC IMOBILCOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CORABIA │SC TERMOCOR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CORABIA │SC TRANSPORT LOCAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BALŞ │SC GCL ACVATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BALŞ │SGCL ACVATRANS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CARACAL │SC IGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DRÃGÃNEŞTI-OLT │SC IGO ACET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DRÃGÃNEŞTI-OLT │DGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │POTCOAVA │SP GC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLATINA │SC ACETI SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLATINA │SC SALUBRIS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLATINA │RA LOCTRANS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SCORNICEŞTI │SC AQUATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SCORNICEŞTI │SP APÃ CANALIZARE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXX │PRAHOVA │PLOIEŞTI │SC APA NOVA SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │SC DALKYA SA PRAHOVA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │SC SALUB SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │RA TERMOFICARE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │SC INDUSTRIA MICÃ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │SC ROMAQCONS SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │SC JOVILA CONSTRUCT SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOIEŞTI │RATP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │AZUGA │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÃICOI │SCGL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BREAZA │SC CIVITAS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BOLDEŞTI-SCÃENI│SC GCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUŞTENI │SC HISTRIA SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUŞTENI │SP GOSPODÃRIE ORÃŞENEASCÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPINA │SC COMP. PUBL. DE GOSP. COM. SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPINA │SC FLORICON SALUB SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COMARNIC │ADPP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CORNU │SGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIZIL │SPPFET │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MIZIL │SC CONETAX SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃNECIU │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃNECIU │SC NERGA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PLOPENI │SC GCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SINAIA │AUTOTRANS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SINAIA │HIDRI VALEA PRAHOVEI SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SINAIA │SC TERMOSIN SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SINAIA │ADPP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SLÃNIC │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TELEGA │SD APÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BRAZI │SP APÃ CANAL SALUBRITATE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FILIPEŞTII DE │ │
│ │ │PÃDURE │SC ROMAQ CONS SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │URLAŢI │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VÃLENII DE │ │
│ │ │MUNTE │SP ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VÃLENII DE │ │
│ │ │MUNTE │SPS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXI │SATU MARE │SATU MARE │APA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SATU MARE │SC LOCATERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SATU MARE │RAADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SATU MARE │SC HOLROM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SATU MARE │RA TRANSURBAN │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SATU MARE │SC FLORISAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CAREI │SC ADP SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CAREI │SC ADAMOS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CAREI │DIRECŢIA APÃ CANAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CAREI │SC APA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NEGREŞTI-OAŞ │SC POLITEX SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NEGREŞTI-OAŞ │SC RECOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TUŞNAD │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXII │SÃLAJ │ZALÃU │SC PUBLISERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZALÃU │SC GOSPODÃRIE COMUNALÃ SÃLAJ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZALÃU │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZALÃU │SC TRANSURBIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZALÃU │SC UZINA ELECTRICÃ ZALÃU SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CEHU SILVANIEI │SP GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CEHU SILVANIEI │SC PROURBE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │JIBOU │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ŞIMLEU │ │
│ │ │SILVANIEI │DIRECŢIA GOSPODÃRIE COMUNALÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ŞIMLEU │ │
│ │ │SILVANIEI │SC AQUA TERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXIII│SIBIU │SIBIU │SC APÃ CANAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │URBANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │SC SCHUSTER ECOSAL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │SC GETESIB │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │SC TURSIB SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │SC ENERGIE TERMICÃ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIBIU │SC DRUMURI ŞI PRESTÃRI CONSTRUCŢII SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │AVRIG │SC GOSPODÃRIE ORÃŞENEASCÃ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │AGNITA │SC URBIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CISNÃDIE │SC PRESCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COPŞA MICÃ │SC SOMETRA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │COPŞA MICÃ │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DUMBRÃVENI │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DUMBRÃVENI │SC PRESCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MEDIAŞ │SC GOSPODÃRIE COMUNALÃ SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MEDIAŞ │SC PRESTAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MEDIAŞ │SC MEDITUR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OCNA SIBIULUI │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÃLIŞTE │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÃLMACIU │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TÃLMACIU │SC ACSTAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXIV │SUCEAVA │SUCEAVA │SC ACET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SUCEAVA │SC PREST SERVICE INTERES LOCAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SUCEAVA │TEST PRIMA SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SUCEAVA │DIASIL SERVICE SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SUCEAVA │SC TRANSPORT PUBLIC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SUCEAVA │SC FLOR CONSTRUCT SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPULUNG MOLD.│SC SALUBRIS CONSTRUCT │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÂMPULUNG MOLD.│DSP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃLTICENI │SC COMERŢUL ROMÂNESC SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃLTICENI │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃLTICENI │TESS HOUSE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FRASIN │SC UCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GURA HUMORULUI │SC COMUNAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GURA HUMORULUI │SC HIDROTERM TERMOFICARE SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GURA HUMORULUI │SC TRUST NORD SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RÃDÃUŢI │SC UCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RÃDÃUŢI │SC SERVICII COMUNALE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SOLCA │SC PS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VATRA DORNEI │DADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VATRA DORNEI │SPGS │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SIRET │SC GO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXV │TELEORMAN │ALEXANDRIA │SC APÃ CANAL SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALEXANDRIA │SC TERMA SERV SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALEXANDRIA │SC EDILUL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALEXANDRIA │SC KOYO ROMÂNIA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ALEXANDRIA │SC TRANSLOC PREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROŞIORI DE VEDE│SC URBIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROŞIORI DE VEDE│SC TERMICA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ROŞIORI DE VEDE│SC TRANSURBANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TURNU MÃGURELE │SC TERMIE APÃ CANAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TURNU MÃGURELE │SC SAGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VIDELE │SP PUBLI SERV │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VIDELE │SC VITAL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZIMNICEA │SC URBANA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ZIMNICEA │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXVI │TIMIŞ │TIMIŞOARA │RA AQUA TIM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TIMIŞOARA │SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TIMIŞOARA │RATT │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TIMIŞOARA │COMPANIA LOCALÃ DE TERMOFICARE COL │
│ │ │ │TERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TIMIŞOARA │ADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TIMIŞOARA │SC DRUM MUNICIP. SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TIMIŞOARA │SC HORTICULTURA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUZIAŞ │SC RASCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DETA │SC SULEAN COMPANY SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DETA │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FÃGET │SPGCO │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │JIMBOLIA │SC JIM APA TERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LUGOJ │SC SALPREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │LUGOJ │SC MERIDIAN 22 SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÂNNICOLAU MARE│SP SPECIALITATE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SÂNNICOLAU MARE│SC SANOVATER SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXVII│TULCEA │TULCEA │SC AQUA SERV SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TULCEA │DIRECŢIA SERVICII TERMICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TULCEA │SC SALUBRIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TULCEA │DIRECŢIA ÎNTREŢINERE ADMINISTRAŢIE │
│ │ │ │PUBLICÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TULCEA │DIRECŢIA SERVICII PUBLICE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TULCEA │SC TRANSPORT PUBLIC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │TULCEA │SC DALKIA ROMÂNIA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BABADAG │SC RICOSTAR SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BABADAG │SC EDIL PREST SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃCIN │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃCIN │TEHNOCOM IMPEX SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃCIN │SC EDILITAR │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MAHMUDIA │SPAAC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA │SP GOSCOM │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SF. GHEORGHE │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SF. GHEORGHE │SC MULTITRANS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │SULINA │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ISACCEA │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BAIA │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│XXXVIII│VASLUI │VASLUI │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VASLUI │RADP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VASLUI │TERMICA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VASLUI │SC TRANSURB SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÂRLAD │RAGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÂRLAD │SC URBANTRANS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MURGENI │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NEGREŞTI │SC PROD AQUA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │NEGREŞTI │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HUŞI │SC GOSCOM LOC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XXXIX │VÂLCEA │RM. VÂLCEA │SC ACVA RIM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │RA DE DISTRIBUŢIE REGIONALÃ A APEI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC URBAN SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC TERMORIM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC HIDROELECTRICA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC ETA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC APAVIL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC APAVIL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │RM. VÂLCEA │SC SOCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BÃBENI │SPGCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │CÃLIMÃNEŞTI │SC PRESTACET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DRÃGÃŞANI │SPGC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │DRÃGÃŞANI │SC ACETI SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GOVORA │SC CET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │GOVORA │SC GOSCOM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HOREZU │SC GCL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │HOREZU │SC SACOMET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OLÃNEŞTI │SC EDILITARA SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │OCNELE MARI │SP GOL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │VOINEASA │SC GC BREZOI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XL │VRANCEA │FOCŞANI │COMPANIA DE UTILITÃŢI PUBLICE RA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FOCŞANI │TRANSPORT PUBLIC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FOCŞANI │SPESRAA VRANCEA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │FOCŞANI │SC ENET SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ADJUD │SC URBIS SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ADJUD │SC APA TERM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │MÃRÃŞEŞTI │SC ILGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │ODOBEŞTI │SC IGO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PANCIU │SCGCL SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │PANCIU │SCGC URBANISM SPAŢII LOCATIVE SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ XLI │BUCUREŞTI │BUCUREŞTI │RADET │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │RADET ORAŞ OTOPENI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │RATB │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC REBU SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ECOREC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC ROSAL SERVICE SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC SUPERCOM SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC URBAN SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │DAFI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC PROED SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADP SECT. 1 │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADP SECT. 2 │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADP SECT. 3 │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADP SECT. 4 │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADP SECT. 5 │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADP SECT. 6 │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │CONSTRUCT SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ICTMC │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC EDIL CON SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC ERBAŞU SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC SEMA PARC SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │GRÃDINA ZOOLOGICÃ │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADMINISTRAŢIA CIMITIRELOR │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADM. ZONELOR DE AGREMENT ŞI A │
│ │ │ │LACURILOR │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC DRUPO SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ROMRECICLYNG SRL │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │COMPANIA ROMPREST SERVICE SA OTOPENI │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │ADM. NAŢIONALÃ APELE ROMÂNE │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC AUTO MARCU'S GRUP │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC COMPANIA NAŢIONALÃ DE TRANSPORTURI │
│ │ │ │AERIENE ROMÂNE, TAROM SA │
├───────┼───────────────┼───────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ │ │BUCUREŞTI │SC METROREX SA │
└───────┴───────────────┴───────────────┴──────────────────────────────────────┘



                              -------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016