Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 30 martie 2006  privind autorizarea spatiilor de depozitare pentru produse agricole    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 30 martie 2006 privind autorizarea spatiilor de depozitare pentru produse agricole

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 308 din 5 aprilie 2006

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Prezentul regulament stabileşte procedurile pentru acordarea autorizaţiei de depozit spaţiilor de depozitare pentru produse agricole, condiţiile tehnice minime pe care trebuie sã le îndeplineascã spaţiile de depozitare, procedurile referitoare la suspendarea autorizaţiei de depozit pe perioada necesarã remedierii deficienţelor sau la anularea acesteia.
ART. 2
Autorizaţiile de depozit se acordã la cererea operatorilor economici persoane juridice care deţin în proprietate sau în administrare spaţii de depozitare pentru produse agricole şi care îndeplinesc condiţiile pentru acordarea acestora prevãzute de prezentul regulament.
ART. 3
Autorizaţiile de depozit se acordã pentru fiecare unitate de depozitare, cu nominalizarea acesteia şi cu indicarea tipurilor de spaţii de depozitare şi a capacitãţilor.
ART. 4
(1) Verificarea modului de îndeplinire a condiţiilor legale pentru acordarea autorizaţiei de depozit se face de cãtre reprezentanţi ai direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, împuterniciţi prin decizie a directorului executiv.
(2) La desfãşurarea acţiunilor prevãzute la alin. (1) participã în calitate de observator un reprezentant al asociaţiilor de profil interesate. Lista reprezentanţilor desemnaţi în acest sens se avizeazã de cãtre Consiliul cereale şi produse procesate şi se transmite ulterior fiecãrei direcţii pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

CAP. II
Procedura de acordare a autorizaţiei de depozit

ART. 5
(1) În vederea obţinerii autorizaţiei de depozit, operatorii economici care deţin în proprietate sau în administrare spaţii de depozitare înainteazã direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, pe a cãror razã administrativ-teritorialã sunt amplasate spaţiile în cauzã cererea-tip pentru acordarea autorizaţiei de depozit, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 1.
(2) Cererea-tip pentru acordarea autorizaţiei de depozit este însoţitã de Fişa tehnicã a unitãţii de depozitare, care cuprinde condiţiile minime necesare pentru autorizare, completatã de solicitant pe propria rãspundere, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2.
ART. 6
Cererea-tip însoţitã de Fişa tehnicã a unitãţii de depozitare se înregistreazã în Registrul de evidenţã a cererilor pentru acordarea autorizaţiilor de depozit, care se deschide la direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
ART. 7
Reprezentanţii împuterniciţi ai direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, verificã la faţa locului, la unitãţile de depozitare pentru care s-a solicitat acordarea autorizaţiei de depozit, realitatea datelor înscrise în Fişa tehnicã completatã de solicitant.
ART. 8
(1) Rezultatul verificãrilor se înscrie în raportul de evaluare de cãtre reprezentantul împuternicit al direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4.
(2) Raportul de evaluare se întocmeşte în douã exemplare, se semneazã de cãtre reprezentantul împuternicit al direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, şi de cãtre reprezentantul împuternicit al operatorului economic; un exemplar rãmâne operatorului economic şi unul se depune la direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în termen de 48 de ore de la data încheierii acestuia.
(3) Concluziile reprezentantului împuternicit al direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, privind îndeplinirea sau neîndeplinirea condiţiilor pentru acordarea autorizaţiei de depozit se menţioneazã distinct în raportul de evaluare, care constituie actul în baza cãruia se poate acorda autorizaţia de depozit.
(4) Reprezentanţii împuterniciţi ai direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, rãspund pentru corectitudinea verificãrii pe teren a exactitãţii datelor înscrise în Fişa tehnicã completatã de solicitant.
(5) În cazul în care se constatã cã nu sunt îndeplinite toate condiţiile aplicabile fiecãrei unitãţi de depozitare, necesare acordãrii autorizaţiei de depozit, aceasta se menţioneazã detaliat în raportul de evaluare la rubrica "Menţiuni speciale", cu precizarea de comun acord cu operatorul economic a termenelor de remediere, şi constituie motivaţia neacordãrii autorizaţiei de depozit. Dupã remedierea deficienţelor constatate, operatorul economic poate înainta o nouã solicitare de acordare a autorizaţiei de depozit.
ART. 9
(1) În baza raportului de evaluare prevãzut la art. 8, direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã, respectiv a municipiului Bucureşti, pe a cãrei razã administrativ-teritorialã se aflã unitatea de depozitare elibereazã autorizaţia de depozit.
(2) Autorizaţiile de depozit se înregistreazã la direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în Registrul de evidenţã a autorizaţiilor de depozit, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
ART. 10
(1) Formularele autorizaţiilor de depozit se asigurã, la nivel naţional, de cãtre Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale prin procedura cumpãrãrii directe, în condiţiile prevederilor <>art. 8 alin. (6) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 60/2001 privind achiziţiile publice, aprobatã cu modificãri prin <>Legea nr. 212/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi se distribuie direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, prin reprezentanţii împuterniciţi ai acestora.
(2) Necesarul de formulare tipizate ale autorizaţiilor de depozit pentru fiecare judeţ se stabileşte în baza centralizãrii datelor din Registrul de evidenţã a cererilor pentru acordarea autorizaţiilor de depozit, deschis la direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.
(3) Fondurile necesare tipãririi formularelor tipizate ale autorizaţiilor de depozit se asigurã de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(4) În vederea aplicãrii dispoziţiilor alin. (2) şi a monitorizãrii modului de acordare a autorizaţiilor de depozit, la fiecare direcţie pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã, respectiv a municipiului Bucureşti, se asigurã în mod obligatoriu utilizarea în format electronic a Registrului de evidenţã a cererilor pentru acordarea autorizaţiilor de depozit şi a Registrului de evidenţã a autorizaţiilor de depozit, precum şi transmiterea sãptãmânalã la Direcţia generalã elaborare strategii, politici sectoriale şi de piaţã din cadrul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale a situaţiilor operative necesare.

CAP. III
Proceduri referitoare la suspendarea autorizaţiei de depozit pe perioada necesarã remedierii deficienţelor sau la anularea acesteia

ART. 11
(1) Reprezentanţii împuterniciţi ai direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, verificã anual la unitãţile de depozitare care deţin autorizaţii de depozit modul de respectare a condiţiilor care au dus la acordarea acestora.
(2) Nerespectarea condiţiilor care au stat la baza acordãrii autorizaţiei de depozit se sancţioneazã conform prevederilor <>art. 14 alin. (1) lit. b) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 12/2006 pentru stabilirea unor mãsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale.
(3) Autorizaţia de depozit se anuleazã şi în cazul schimbãrii profilului de activitate al unitãţii de depozitare, precum şi la schimbarea operatorului economic care deţine în proprietate sau în administrare unitatea în cauzã. Autorizaţiile anulate se returneazã emitentului, care va opera menţiunea corespunzãtoare în Registrul de evidenţã a autorizaţiilor de depozit.
ART. 12
Anexele nr. 1-5 fac parte integrantã din prezentul regulament.


ANEXA 1
-------
la regulament
-------------



┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã jud.........../mun. Bucureşti│
│Nr. înregistrare................Data.................. │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ CERERE-TIP │
│ pentru acordarea autorizaţiei de depozit │
│ (model) │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│Subsemnat(ul/a).......................domiciliat în.......................... │
│str................nr...bloc.....scara....ap.....judeţ/sector.....,tel....... │
│act identitate.......seria.......nr.........CNP........în calitate de(*)..... │
│pentru................................cod unic de înregistrare .............. │
│cu sediul în: localitatea ..............str..................nr... bloc...... │
│scara....ap.....judeţ/sector..........cod poştal..........tel.......fax...... │
│e-mail.............. │
│ │
│Pe baza Fişei tehnice anexate, solicit eliberarea autorizaţiei de depozit │
│pentru unitatea de depozitare..........situatã la adresa...................pe │
│care o deţin în proprietate (o administrez) │
│ │
│Declar pe propria rãspundere: │
│-cunosc prevederile legislaţiei şi ale reglementãrilor generale şi specifice │
│din domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor(PSI), sanitar veterinar şi │
│pentru siguranţa alimentelor, protecţiei mediului, protecţiei muncii │
│-asigur furnizarea periodicã de date statistice privind evoluţia stocurilor │
│şi a fluxurilor de produse în unitatea de depozitare, în condiţiile legii │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ │
│Data. ........... Semnãtura.............. │
│ │
│(*) se completeazã cu calitatea pe care reprezentantul legal o deţine │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA 2
-------
la regulament
-------------

FIŞA TEHNICĂ A UNITĂŢII DE DEPOZITARE
(model)


1. Denumirea si adresa poştalã completã a unitãţii de depozitare
┌──────────────────────────────┐ ┌──────────────┐
│ │ Telefon Nr: │ │
├──────────────────────────────┤ ├──────────────┤
│ │ Fax Nr: │ │
├──────────────────────────────┤ ├──────────────┤
│ │ E-mail │ │
└──────────────────────────────┘ └──────────────┘

┌────────────────────────────────────────────────┐
Localizarea: │ │
└────────────────────────────────────────────────┘
Informaţii privind ┌────────────────────────────────────────────────┐
reţelele de acces │ │
auto si / sau CFR: └────────────────────────────────────────────────┘

2. Capacitate totalã de depozitare..............tone

3. Tipuri de spaţii de depozitare şi capacitãţi (tone)
-silozuri şi/sau magazii construite din beton armat(cãrãmidã), metalice
┌────────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ Siloz │ Magazie │
├───────┬──────────┬─────────┬───────────────┼──────────┬─────┬──────────────┤
│Tip │Capacitate│Nr.celule│An construcţie │Capacitate│Numãr│An construcţie│
├───────┼──────────┼─────────┼───────────────┼──────────┼─────┼──────────────┤
│beton │ │ │ │ │ │ │
├───────┼──────────┼─────────┼───────────────┼──────────┼─────┼──────────────┤
│metalic│ │ │ │ │ │ │
├───────┼──────────┼─────────┼───────────────┼──────────┼─────┼──────────────┤
│altele │ │ │ │ │ │ │
└───────┴──────────┴─────────┴───────────────┴──────────┴─────┴──────────────┘

4. Condiţii necesare pentru spatii de depozitare
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Pardoseli solide, din materiale rezistente, uşor de curãţat │ │ │ │
şi dezinfectat └──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Pereţi cu suprafeţe fãrã igrasie sau infiltraţii │ │ │ │
└──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Acoperiş fãrã infiltraţii │ │ │ │
└──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Uşi din materiale rezistente, uşor de curãţat şi dezinfectat │ │ │ │
└──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Ferestre echipate cu sisteme de protecţie împortiva insectelor, │ │ │ │
rozãtoarelor şi/sau pãsãrilor └──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Sistem de alimentare cu apã (reţeaua publicã sau sursã proprie) │ │ │ │
a unitãţii de depozitare └──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Platforme betonate şi/sau şoproane pentru depozitare temporarã, │ │ │ │
unde nu existã sistem de preluare directã └──┘ └──┘

5. Condiţii aplicabile dupã caz, pentru determinãri de
calitate a produselor
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Spaţiu corespunzãtor cu dotãri necesare (alimentare apã, │ │ │*)│
energie electricã, termicã) └──┘ └──┘

Asigurarea, dupã caz, cu aparatura necesarã pentru determinãri la recepţia,
depozitarea şi livrarea produselor:
┌──┐ ┌──┐
Prelevarea de probe din depozit, din mijloacele de transport │ │ │*)│
(aparatura automatã, sonde electromecanice, sonde manuale, └──┘ └──┘
recipienţi, altele)
┌──┐ ┌──┐
Dotare de laborator pentru eşantionare, determinarea │ │ │*)│
umiditãţii, conţinut impuritãţi, masa hectolitricã şi └──┘ └──┘
infestare (*)
┌──┐ ┌──┐
Aparatura pentru mãsurarea temperaturii în masa de produs │ │ │*)│
(termosonde, termometre, instalaţie automata pentru detectarea └──┘ └──┘
temperaturii, altele)
┌──┐ ┌──┐
Spaţiu pentru pãstrarea eşantioanelor martor │ │ │*)│
└──┘ └──┘
6. Condiţii aplicabile dupã caz, pentru determinarea
cantitãţilor de produs, la recepţie şi/sau livrare
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Dispozitive de cântãrire, în incintã sau în afara spaţiului │ │ │*)│
de depozitare, verificate metrologic (bascule auto şi/sau CF, └──┘ └──┘
alte dispozitive de cântãrire) (*)

7. Condiţii aplicabile dupã caz, privind utilaje, dispozitive,
instalaţii din dotare
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Utilaje pentru preluarea, manipularea, livrarea produselor │ │ │ │
agricole (transportoare cu melc, cu lanţ, cu bandã, └──┘ └──┘
elevatoare, transportoare pneumatice, încãrcãtoare frontale,
altele)
┌──┐ ┌──┐
Utilaje pentru condiţionare(harfe, tarare, trioare, altele) │ │ │ │
└──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Instalaţii pentru aerare activã (canale de aerare,altele) │ │ │ │
└──┘ └──┘
┌──┐ ┌──┐
Instalaţii (aparaturã) pentru efectuarea periodicã a │ │ │*)│
dezinsecţiilor şi deratizare (*) └──┘ └──┘

8. Condiţii aplicabile dupã caz, privind resursele umane
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Personal angajat pentru operaţiuni de cântãrire, depozitare, │ │ │*)│
manipulare prelevare probe, eşantionare si analize (*) └──┘ └──┘

9. Condiţii aplicabile dupã caz, privind documente şi evidente
contabile
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Documente legale privind recepţia, determinãri de calitate, │ │ │*)│
plan gradare, tichet de cântar, buletin laborator, BCAR, └──┘ └──┘
facturi fiscale, aviz expediţie, NIR, borderou achiziţii
altele
DA NU
┌──┐ ┌──┐
Dotare tehnicã la nivelul operatorului economic care a │ │ │**│
solicitat autorizarea, cu mijloace electronice de înregistrare, └──┘ └──┘
prelucrare şi furnizare a datelor si evidentelor contabile
(PC)

(*) Condiţii care pot fi îndeplinite, dupã caz, prin colaborare cu alţi
operatori economici care deţin în proprietate sau administreazã spaţii
de depozitare autorizate în condiţiile prezentului ordin şi care deţin
dotarea şi resursele umane necesare desfãşurãrii activitãţilor în cauzã
(**) se precizeazã termenul de îndeplinire, dar nu mai târziu de 30 iunie 2006



ANEXA 3
-------
la regulament
-------------

REGISTRUL DE EVIDENŢĂ A CERERILOR PENTRU ACORDAREA
AUTORIZAŢIILOR DE DEPOZIT
(model)


┌────┬────────────┬────────┬──────────────────────────────┬──────────┬──────┐
│Nr. │ Numãr │ Data │ Nume şi adresã solicitant │ Mod de │ Obs. │
│crt.│înregistrare│ │ │rezolvare │ │
│ │ │ │ │ conform │ │
│ │ │ │ │raportului│ │
│ │ │ │ │ de │ │
│ │ │ │ │ evaluare │ │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────────────┼──────────┼──────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────────────┼──────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────────────┼──────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────────────┼──────────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────┴────────────┴────────┴──────────────────────────────┴──────────┴──────┘



REGISTRUL DE EVIDENTĂ A AUTORIZAŢIILOR DE DEPOZIT
(model)


┌────┬────────────┬────────┬──────────────────────┬───────────────────┬─────┐
│Nr. │ Seria şi │Data │Titularul autorizaţiei│Denumirea si adresa│ Obs.│
│crt.│ numãrul │eliberã-│ de depozit │completã a unitãţii│ │
│ │autorizaţiei│rii │ │de depozitare │ │
│ │de depozit │ │ │pentru care s-a │ │
│ │ │ │ │acordat autorizaţia│ │
│ │ │ │ │de depozit │ │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────┼───────────────────┼─────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────┼───────────────────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────┼───────────────────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼────────┼──────────────────────┼───────────────────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────┴────────────┴────────┴──────────────────────┴───────────────────┴─────┘



ANEXA 4
-------
la regulament
-------------



DADR Judeţ............../mun. Bucureşti

RAPORT DE EVALUARE
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Unitatea de depozitare │
│ │
│Adresa │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Capacitate totalã de depozitare..............tone
Tipuri de spaţii de depozitare şi capacitãţi (tone)
silozuri şi/sau magazii construite din beton armat(cãrãmidã), metalice
┌────────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ Siloz │ Magazie │
├───────┬──────────┬─────────┬───────────────┼──────────┬─────┬──────────────┤
│Tip │Capacitate│Nr.celule│An construcţie │Capacitate│Numãr│An construcţie│
├───────┼──────────┼─────────┼───────────────┼──────────┼─────┼──────────────┤
│beton │ │ │ │ │ │ │
├───────┼──────────┼─────────┼───────────────┼──────────┼─────┼──────────────┤
│metalic│ │ │ │ │ │ │
├───────┼──────────┼─────────┼───────────────┼──────────┼─────┼──────────────┤
│altele │ │ │ │ │ │ │
└───────┴──────────┴─────────┴───────────────┴──────────┴─────┴──────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ DA NU │
│ ┌──┐ ┌──┤
│Consider cã sunt îndeplinite condiţiile precizate in fişa tehnicã │ │ │ │
│a unitãţii de depozitare, în vederea acordãrii autorizaţiei de │ │ │ │
│depozit └──┘ └──┤
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Aprecierile reprezentantului împuternicit constatator privind modul de │
│îndeplinire a condiţiilor, aplicabile fiecãrei unitãţi de depozitare(se │
│completeazã, dupã caz, cu detalierea modului de îndeplinire a condiţiilor) │
│ │
│-Condiţii necesare pentru spaţii de depozitare │
│ │
│Pardoseli solide, din materiale rezistente, uşor de curãţat şi │
│dezinfectat.................................................................│
│Pereţi cu suprafeţe fãrã igrasie sau infiltraţii ...........................│
│Acoperiş fãrã infiltraţii ..................................................│
│Uşi din materiale rezistente, uşor de curãţat şi dezinfectat ...............│
│Ferestre echipate cu sisteme de protecţie împotriva insectelor, rozãtoarelor│
│şi/sau pãsãrilor ...........................................................│
│Sistem de alimentare cu apã (reţeaua publicã sau sursã proprie) a unitãţii │
│de depozitare ..............................................................│
│Platforme betonate şi/sau şoproane pentru depozitare temporarã, unde nu │
│existã sistem de preluare directã ..........................................│
│ │
│- Condiţii aplicabile dupã caz, pentru determinãri de calitate a produselor │
│ │
│(*) Spaţiu corespunzãtor cu dotãri necesare (alimentare apã, energie │
│electricã, termicã).........................................................│
│Asigurarea, dupã caz, cu aparatura necesarã pentru determinãri la recepţia, │
│depozitarea şi livrarea produselor: │
│ │
│(*) Prelevarea de probe din depozit, din mijloacele de transport (aparaturã │
│automatã, sonde electromecanice, sonde manuale, recipienţi, altele) ........│
│(*) Dotare de laborator pentru eşantionare, determinarea umiditãţii, │
│conţinut impuritãţi, masa hectolitricã şi infestare ........................│
│(*) Aparatura pentru mãsurarea temperaturii în masa de produs (termosonde, │
│termometre, instalaţie automata pentru detectarea temperaturii, altele).....│
│(*) Spaţiu pentru pãstrarea eşantioanelor martor ...........................│
│ │
│-Condiţii aplicabile dupã caz, pentru determinarea cantitãţilor de produs, │
│la recepţie şi/sau livrare │
│ │
│(*) Dispozitive de cântãrire, în incintã sau în afara spaţiului de │
│depozitare (bascule auto şi/sau CF, alte dispozitive de cântãrire) .........│
│(*) Documente de verificare metrologicã ....................................│
│ │
│-Condiţii aplicabile dupã caz, privind utilaje, dispozitive, instalaţii din │
│dotare │
│ │
│Utilaje pentru preluarea, manipularea, livrarea produselor agricole │
│(transportoare cu melc, cu lanţ, cu bandã, elevatoare, transportoare │
│pneumatice, încãrcãtoare frontale, altele)..................................│
│Utilaje pentru condiţionare(harfe, tarare, trioare, altele) ................│
│Instalaţii pentru aerare activã (canale de aerare, altele) .................│
│(*) Instalaţii(aparaturã) pentru efectuarea periodicã a dezinsecţiilor şi │
│deratizare................. │
│ │
│-Condiţii aplicabile dupã caz, privind resursele umane │
│ │
│(*) Personal angajat pentru operaţiuni de cântãrire, depozitare, manipulare │
│prelevare probe, eşantionare şi analize ....................................│
│ │
│-Condiţii aplicabile dupã caz, privind documente şi evidenţe contabile │
│ │
│(*) Documente legale privind recepţia, determinãri de calitate, plan gradare│
│tichet de cântar, buletin laborator, BCAR, facturi fiscale, aviz expediţie, │
│NIR, borderou de achiziţii, altele ... │
│............................................................................│
│............................................................................│
│Dotare tehnicã la nivelul operatorului economic care a solicitat autorizarea│
│cu mijloace electronice de înregistrare, prelucrare şi furnizare a datelor │
│si evidentelor contabile (PC) (**) │
│ │
│(*)Condiţii care pot fi îndeplinite, dupã caz, prin colaborare cu alţi │
│operatori economici care deţin în proprietate sau administreazã spaţii de │
│depozitare autorizate în condiţiile prezentului ordin şi care deţin dotarea │
│şi resursele umane necesare desfãşurãrii activitãţilor în cauzã │
│(**) se precizeazã termenul de îndeplinire, dar nu mai târziu de 30 iunie │
│2006 │
│ │
│ │
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Menţiuni speciale ..........................................................│
│............................................................................│
│............................................................................│
│............................................................................│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Observator: Nume şi Prenume .................. Asociaţia .................. │
├───────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────┤
│Reprezentant Direcţia pentru Agriculturã şi Dezvoltare │Reprezentant unitate│
│Ruralã Judeţul.............../municipiul Bucureşti │ │
│Nume si Prenume............................ │Nume si Prenume ....│
│Funcţia.................................... │Funcţia ............│
│Semnãtura..................................... │Semnãtura...........│
│Data.................................... │Data................│
└───────────────────────────────────────────────────────┴────────────────────┘



ANEXA 5
-------
la regulament
-------------



(model)

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ROMANIA │
│ MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE │
│ │
│ ┌─────┐ │
│ │ │ │
│ │STEMA│ │
│ │ │ │
│ └─────┘ │
│ │
│ AUTORIZATIE DE DEPOZIT │
│ SERIA_ _NR. 00001 │
│ │
│ Având in vedere prevederile art.5 din Ordonanţa de Urgenţã a Guvernului │
│ nr. 12/2006 pentru stabilirea unor mãsuri de reglementare a pieţei pe │
│ filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale, │
│ în temeiul prevederilor Ordinului ministrului agriculturii, pãdurilor şi │
│ dezvoltãrii rurale nr.222 din 2006 pentru aprobarea Regulamentului privind │
│ acordarea autorizaţiilor de depozit spaţiilor de depozitare pentru produse │
│ agricole, │
│ Directorul executiv al direcţiei pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã a │
│ judeţului........................./ municipiul Bucureşti, emite urmãtoarea │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE DEPOZIT │
│ .......................................cod unic de înregistrare........... │
│ cu sediul în localitatea .............................................str. │
│ .............nr... bloc.........scara... ap.....judeţ/sector..........cod │
│ poştal..................tel............fax............e-mail.............. │
│ este autorizatã sã desfãşoare activitãţi de depozitare produse agricole, │
│ clasa CAEN........., la unitatea de depozitare ................... situatã │
│ la adresa..................................................cu o capacitate │
│ totalã de depozitare de ........... tone, din care, pe tipuri de spaţii de │
│ depozitare şi capacitãţi (tone) │
│┌───────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┐ │
││ Siloz │ Magazie │ │
│├───────────┬───────────┬───────────────┼──────────┬────────┬───────────────┤ │
││Capacitate │ Nr.celule │An construcţie │Capacitate│ Numãr │ An construcţie│ │
│├───────────┼───────────┼───────────────┼──────────┼────────┼───────────────┤ │
││ │ │ │ │ │ │ │
│├───────────┼───────────┼───────────────┼──────────┼────────┼───────────────┤ │
││ │ │ │ │ │ │ │
│├───────────┼───────────┼───────────────┼──────────┼────────┼───────────────┤ │
││ │ │ │ │ │ │ │
│├───────────┼───────────┼───────────────┼──────────┼────────┼───────────────┤ │
││ │ │ │ │ │ │ │
│├───────────┼───────────┼───────────────┼──────────┼────────┼───────────────┤ │
││ │ │ │ │ │ │ │
│└───────────┴───────────┴───────────────┴──────────┴────────┴───────────────┘ │
│ │
│ │
│ DIRECTOR EXECUTIV │
│ │
│ │
│ Data..................... │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016