Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 23 septembrie 2002  privind tiparirea, inregistrarea, gestionarea, eliberarea si folosirea autorizatiilor de vanatoare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 23 septembrie 2002 privind tiparirea, inregistrarea, gestionarea, eliberarea si folosirea autorizatiilor de vanatoare

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 842 din 21 noiembrie 2002
CAP. 1
Dispoziţii generale

ART. 1
(1) Autorizaţiile de vanatoare sunt documentele legale care atesta faptul ca o anumitã persoana sau un grup de persoane nominalizate în acestea a obţinut de la gestionarul fondului de vanatoare dreptul de a vana în condiţiile legii pe acel fond de vanatoare, în perioada sau în ziua pentru care sunt completate şi, respectiv, valabile autorizaţiile.
(2) Autorizaţiile de vanatoare consumate sunt documentele primare oficiale care servesc la ţinerea evidentei vânatului recoltat în cadrul cotei de recolta.
(3) Prin gestionari ai fondurilor de vanatoare, în sensul alin. (1), se înţelege:
a) organizaţiile vanatoresti legal constituite pentru fondurile de vanatoare pe care le au în gestiune;
b) Regia Nationala a Pãdurilor pentru fondurile de vanatoare pe care le are în gestiune;
c) unitãţile de învãţãmânt sau de cercetare ştiinţificã, pentru fondurile de vanatoare pe care le au în gestiune.
ART. 2
La practicarea vanatorii se folosesc urmãtoarele tipuri de autorizaţii de vanatoare:
a) autorizaţie de vanatoare individualã;
b) autorizaţie de vanatoare în grup restrâns;
c) autorizaţie de vanatoare colectivã.
ART. 3
Formularele autorizaţiilor de vanatoare sunt prezentate în anexele nr. 1A, 1B, 2A, 2B, 3A şi 3B, care fac parte integrantã din prezentul regulament.

CAP. 2
Tipãrirea, înregistrarea, gestionarea şi distribuirea autorizaţiilor de vanatoare

ART. 4
(1) Formularele autorizaţiilor de vanatoare sunt documente cu regim special, emise, tipãrite, inseriate şi numerotate de cãtre Regia Nationala a Pãdurilor şi de Asociaţia Generalã a Vanatorilor şi Pescarilor Sportivi din România, potrivit modelelor prevãzute în anexele nr. 1A, 1B, 2A, 2B, 3A şi 3B.
(2) Tipãrirea autorizaţiilor de vanatoare se face de cãtre cele doua unitãţi împreunã sau separat.
(3) Autorizaţiile de vanatoare se tiparesc în carnete de 100 de file, din care 50 de file reprezintã originalele, iar 50 de file, copiile pe hârtie autocopiativa, iar inserierea şi numerotarea autorizaţiilor de vanatoare se vor face separat de cãtre Regia Nationala a Pãdurilor, denumita în continuare RNP, şi, respectiv, de Asociaţia Generalã a Vanatorilor şi Pescarilor Sportivi din România, denumita în continuare AGVPS, începând cu numãrul 000001, la prima autorizaţie de vanatoare din primul carnet, pentru fiecare tip de autorizaţie. Atât originalul, cat şi copia vor avea aceeaşi serie.
(4) Formularul în original al autorizaţiei de vanatoare se tipareste pe hârtie alba, fata (pentru autorizarea acţiunii) şi verso (pentru evidenta rezultatelor acţiunii/acţiunilor de vanatoare autorizate).
(5) Formularul în copie, care rãmâne la carnet dupã eliberarea originalului, se tipareste numai pe fata pe hârtie autocopiativa de culoare verde.
ART. 5
(1) Gestionarea carnetelor de autorizaţii de vanatoare şi distribuirea acestora cãtre organizaţiile vanatoresti gestionare ale fondurilor de vanatoare şi, respectiv, direcţiile silvice şi unitãţile de învãţãmânt de profil şi de cercetare ştiinţificã se fac de cãtre o singura persoana imputernicita în acest sens de cãtre AGVPS, respectiv RNP.
(2) Distribuirea carnetelor de autorizaţii de vanatoare cãtre gestionãrii fondurilor de vanatoare se face în baza cererii scrise a acestora, ţinându-se evidenta prevãzutã pentru formularele cu regim special şi completandu-se documentele corespunzãtoare, în conformitate cu prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 831/1997 pentru aprobarea modelelor formularelor comune privind activitatea financiarã şi contabila şi a normelor metodologice privind întocmirea şi utilizarea acestora.
(3) Evidenta distribuirii carnetelor de autorizaţii de vanatoare se va tine într-un registru, întocmit dupã modelul prevãzut în anexa nr. 4 la prezentul regulament, de cãtre AGVPS, respectiv RNP.

CAP. 3
Eliberarea autorizaţiilor de vanatoare

ART. 6
(1) Autorizaţiile de vanatoare individuale, în grup restrâns şi colective se elibereazã numai de cãtre personal instruit, împuternicit în acest sens de conducerile unitãţilor care gestioneazã fondurile de vanatoare, exclusiv celor în drept: vanatori, elevi şi studenţi în cadrul programului de instruire şi personalului tehnic de specialitate, în limita atribuţiilor de serviciu, în cadrul cotelor de recolta aprobate pentru sezonul de vanatoare, respectiv pe fiecare fond de vanatoare.
(2) Autorizaţiile de vanatoare se completeazã citeţ, cu pix, atât de personalul împuternicit de gestionarul fondului de vanatoare pentru eliberarea autorizaţiilor de vanatoare, în toate rubricile care îl privesc, cat şi de organizatorul acţiunii de vanatoare, personalul de vanatoare insotitor, precum şi de vanator, în rubricile cerute de formular pentru faza premergãtoare acţiunii de vanare şi dupã încheierea acesteia, mai înainte însã de pãrãsirea fondului de vanatoare pentru care au fost eliberate şi sunt valabile.
ART. 7
(1) Autorizaţiile de vanatoare individuale se elibereazã în baza solicitãrilor care se înregistreazã în registrul de corespondenta la numãrul curent, pe un singur fond de vanatoare sau pe o porţiune dintr-un fond de vanatoare. Se pot elibera una sau mai multe autorizaţii de vanatoare individuale pe acelaşi fond de vanatoare în aceeaşi perioada.
(2) Autorizaţiile de vanatoare individuale se elibereazã pe numele vanatorului solicitant şi sunt valabile în condiţiile în care vanatorul este însoţit de personalul de teren şi/sau de personalul împuternicit de gestionarul fondurilor de vanatoare.
(3) Autorizaţiile de vanatoare în grup restrâns, de 2-5 persoane, inclusiv organizatorul, se elibereazã pe numele unui organizator, cu înscrierea în autorizaţie a numelor celorlalţi vanatori care pot participa la vanatoare. Se pot elibera una sau mai multe autorizaţii de vanatoare în grup restrâns pe acelaşi fond de vanatoare în aceeaşi perioada.
(4) Autorizaţiile de vanatoare colective se elibereazã pe numele unui organizator de vanatoare. Nu se elibereazã decât o singura autorizaţie de vanatoare colectivã într-o anumitã zi pe un anume fond de vanatoare.
ART. 8
(1) Pentru eliberarea autorizaţiilor de vanatoare individuale, în grup restrâns şi colective, beneficiarii acestora trebuie sa achite tarifele de impuscare stabilite prin decizie a organelor de conducere ale gestionarului fondului de vanatoare.
(2) Tarifele de impuscare stabilite de cãtre organele de conducere ale gestionarilor fondurilor de vanatoare nu pot fi mai mici decât valoarea minima stabilitã prin acte normative de cãtre autoritatea publica centrala care rãspunde de silvicultura.
(3) Plata tarifelor de impuscare prevãzute de reglementãrile în vigoare pentru autorizaţiile de vanatoare individuale, în grup restrâns şi colective, se achitã dupã cum urmeazã:
a) 50% din tariful prevãzut pentru specia de vanat şi mãrimea trofeului dorit, anticipat emiterii autorizaţiei de vanatoare, iar dupã evaluarea trofeului, diferenţa rezultatã;
b) anticipat, integral, pentru speciile de vanat nepurtatoare de trofee cinegetice convenţionale.
(4) De la prevederile alin. (1) fac excepţie:
a) elevii, studenţii şi cadrele didactice care practica vânãtoarea în cadrul procesului de învãţãmânt;
b) personalul tehnic de specialitate al gestionarilor fondurilor de vanatoare, care practica vânãtoarea în cadrul atribuţiilor de serviciu, fãrã a-şi însuşi vanatul sau trofeele de vanat dobândite;
c) membrii vanatori care au achitat cotizaţiile suplimentare stabilite de cãtre organele colective de conducere şi membrii vanatori în baza raporturilor de reciprocitate;
d) vanatorii strãini care practica vânãtoarea prin intermediul firmelor comisionare la care plata tarifelor se va achitã conform prevederilor contractuale.

CAP. 4
Valabilitatea autorizaţiilor de vanatoare

ART. 9
(1) Pot fi autorizaţi sa practice vânãtoarea vanatori romani şi strãini, dupã cum urmeazã:
A. în baza autorizaţiei de vanatoare individualã:
a) la speciile care se pot vana exclusiv prin metodele "la panda" şi "la dibuit": cerb comun, cerb lopatar, caprior, capra neagra, cocos de munte şi ierunca;
b) la specia mistret, prin metoda "la panda", în afarã perioadei legale de vanare, situaţie în care autorizaţiile de vanatoare sunt eliberate pentru locul unde se produc pagube culturilor agricole sau silvice, cu aprobarea prealabilã a autoritãţii publice centrale care rãspunde de silvicultura;
c) la specia urs, prin metoda "la dibuit" sau, cu aprobarea prealabilã a autoritãţii publice centrale care rãspunde de silvicultura, "la nada", pentru fiecare caz;
d) la speciile lup, sacal şi vulpe, prin metoda "la nada" şi prin metoda, "la panda";
e) la speciile vulpe, viezure şi pisica salbatica, prin metoda "la vizuina";
f) la speciile mistret, ras şi jder, cu sau fãrã caini insotitori, în perioada legalã de vanare, prin metoda "la panda" sau "la dibuit". În autorizaţiile de vanatoare eliberate pentru cazurile prevãzute la lit. b), c), d) şi e) vor fi înscrise portiunile sau punctele din fondul de vanatoare în care are loc vânãtoarea;
B. în baza autorizaţiei de vanatoare în grup restrâns:
a) la speciile de pãsãri sedentare şi de pasaj, prin metoda "la panda" cu atrape şi chematori admise de lege, cu excepţia celor doua specii de pãsãri prevãzute la lit. A. a) şi prin metoda "la sarite";
b) la iepure, fazan, potarniche, prepelita, ciocarlie, sitar şi becatine, dacã sunt insotiti de caini pontatori sau scotocitori;
c) la mistret, urs, vulpi, pisici sãlbatice, viezure şi caine enot, dacã sunt insotiti de caini gonitori sau hartuitori;
d) la cioara, gaita şi cotofana, prin metoda "la panda" cu atrape şi chematori admise de lege şi prin metoda "la dibuit";
C. în baza autorizaţiilor de vanatoare colective, la toate speciile admise de lege, cu excepţia celor prevãzute la alin. (1) lit. A. a).
(2) Pisicile şi cainii salbaticiti sau hoinari se pot vana de cãtre personalul angajat cu atribuţii de vanatoare al gestionarului fondurilor de vanatoare, în baza atribuţiilor de serviciu, conform competentei teritoriale, fãrã autorizaţie de vanatoare.
ART. 10
Termenele de valabilitate a autorizaţiilor de vanatoare sunt urmãtoarele:
a) 20 de zile de la data emiterii, pentru autorizaţiile de vanatoare individuale, cu posibilitatea prelungirii, în situaţii bine justificate, cu maximum 10 zile în continuarea primului termen acordat;
b) 30 de zile de la data emiterii, pentru autorizaţiile de vanatoare în grup restrâns, cu excepţia speciilor prevãzute la art. 9 alin. (1) lit. B. c), care se elibereazã şi sunt valabile numai pentru doua zile;
c) o zi, pentru autorizaţiile colective, fãrã drept de prelungire. Acest tip de autorizaţie se poate elibera cu maximum 30 de zile înainte de organizarea acţiunii.

CAP. 5
Folosirea autorizaţiilor de vanatoare

ART. 11
Dupã obţinerea autorizaţiei de vanatoare individuale deţinãtorul este obligat sa se prezinte la persoana înscrisã în autorizaţie ca organizator al acţiunii şi va intra în fondul de vanatoare numai însoţit de aceasta. Persoana autorizata poate fi însoţitã în teren de un singur invitat al acesteia, fãrã arma, care va fi menţionat în autorizaţia de vanatoare.
ART. 12
Persoanele autorizate sa practice vânãtoarea individual, la fiecare ieşire în teren, au urmãtoarele obligaţii:
a) sa prezinte organizatorului permisul de vanatoare şi cel de arma sau ordinul de serviciu şi autorizaţia de vanatoare;
b) sa se prezinte cu armament şi muniţii care trebuie sa aibã caracteristicile necesare pentru impuscare pentru specia înscrisã în autorizaţia de vanatoare, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, şi sa le prezinte pentru control organizatorului;
c) la vânãtoarea de selecţie vor trage numai în exemplarul indicat de organizator;
d) sa foloseascã doar caini de vanatoare din rasele admise prin reglementãrile în vigoare;
e) la urs, cerb comun, cerb lopatar, capra neagra vor folosi numai arme cu ţevi ghintuite şi cartuse cu glont, în conformitate cu reglementãrile în vigoare, iar la mistret şi caprior se pot folosi şi arme de vanatoare cu teava lisa, însã numai cu cartuse cu proiectil unic;
f) vor respecta reglementãrile în vigoare privind organizarea şi practicarea vanatorii, regimul armelor şi muniţiilor şi protecţia muncii.
ART. 13
Organizatorul acţiunii de vanatoare are urmãtoarele obligaţii:
a) sa aibã asupra sa autorizaţia de vanatoare în grup restrâns sau, dupã caz, colectivã, completatã corect;
b) sa verifice la toţi vanatorii participanţi permisul de arma, permisul de vanatoare sau ordinul de serviciu, armamentul şi munitia;
c) sa prezinte vanatorilor principalele reguli de practicare a vanatorii, speciile de vanat în care se poate trage, numãrul de exemplare permis a se vana;
d) sa conducã vanatorii în fondul de vanatoare numai dacã autorizaţia, permisul de vanatoare, permisul de arma şi armamentul sunt regulamentare;
e) sa completeze cu pix rezultatele înregistrate de fiecare vanator, la fiecare acţiune organizatã în baza autorizaţiei de vanatoare;
f) dacã în timpul în care se afla în fondul de vanatoare un vanator nu respecta regulile privind organizarea şi practicarea vanatorii, îl exclude de la acţiunea respectiva.

CAP. 6
Returnarea autorizaţiilor de vanatoare

ART. 14
(1) Autorizaţiile de vanatoare individuale, în baza cãrora nu au fost realizate acţiuni de vanatoare, din diverse motive, în cadrul termenelor de valabilitate, se vor depune de cãtre deţinãtorii acestora la unitãţile care le-au eliberat, în maximum 10 zile de la data expirãrii termenului de valabilitate.
(2) Autorizaţiile de vanatoare individuale, în baza cãrora s-au fãcut acţiuni de vanatoare, sau cele anulate în condiţiile prezentului regulament se reţin de cãtre personalul de teren şi/sau de personalul împuternicit de gestionarul fondurilor de vanatoare sau de persoanele în drept şi se depun la unitatea care le-a eliberat, în maximum 10 zile de la onorare sau anulare.
ART. 15
Autorizaţiile de vanatoare colective şi în grup restrâns se depun de cãtre organizator la unitãţile care le-au eliberat, în maximum 10 zile de la terminarea acţiunii de vanatoare.

CAP. 7
Dispoziţii finale

ART. 16
(1) Recuperarea tuturor autorizaţiilor de vanatoare eliberate constituie obligaţia gestionarilor fondurilor de vanatoare.
(2) Pentru autorizaţiile de vanatoare pierdute ori deteriorate vanatorul sau organizatorul va depune în acest sens o declaraţie pe propria rãspundere.
ART. 17
Dreptul de a vana al unui posesor de autorizaţie de vanatoare individualã se pierde în cazul în care vanatorul a fost surprins în fondul de vanatoare neînsoţit de personalul de teren al gestionarului fondului de vanatoare. Agentul constatator are obligaţia sa ridice autorizaţia de vanatoare.
ART. 18
Dreptul de a participa la acţiuni de vanatoare în baza autorizaţiilor colective se pierde de cãtre vanatorii care trag asupra altor specii de vanat decât cele înscrise în autorizaţie sau care nu respecta regulile de practicare a vanatorii.
ART. 19
Autorizaţiile de vanatoare recuperate ori declaraţiile depuse ca urmare a pierderii sau deteriorarii acestora constituie documente legale pentru:
- gestionarea vânatului recoltat;
- evidenta modului de realizare a cotelor de recolta aprobate;
- baza de verificare pentru acţiunile de vanatoare cu vanatori, cetãţeni romani sau strãini;
- consumul muniţiei folosite legal la vanatoare.
ART. 20
Autorizaţiile de vanatoare completate corespunzãtor sunt documente legale în baza cãrora se pot transporta exemplarele din speciile de fauna salbatica de interes vanatoresc impuscate sau capturate.
ART. 21
Arhivarea autorizaţiilor de vanatoare se face de cãtre persoana imputernicita, separat pe fiecare tip de autorizaţie de vanatoare.



ANEXA 1A




┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Regim special ┌───────────────────────────┐ │
│ Seria RNP NR │ PRELUNGIT VALABILITATEA │ │
│ │ AUTORIZAŢIEI PANA LA DATA │ │
│ │ │ │
│ │ DE ......... │ │
│ │ │ │
│REGIA NATIONALA A PĂDURILOR │ Şef ocol silvic │ │
│ │ │ │
│DIRECŢIA SILVICĂ ................. │ L.S. │ │
│ │ .............. │ │
│Ocolul silvic .................... └───────────────────────────┘ │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE VANATOARE │
│ INDIVIDUALĂ │
│ │
│ Data emiterii ............. │
│ │
│ Dl. .............. domiciliat în localitatea .........., str. .......... │
│nr. ...... judeţul(sector) ..........., cu permisul de vanatoare seria...... │
│membru vanator la ............, este autorizat sa vaneze, în perioada ......, │
│pe fondul de vanatoare nr. ...... denumit ..........,locul ......... în │
│prezenta personalului împuternicit de gestionar/organizatorului de vanatoare │
│.............. din localitatea ........., un numãr de exemplare* ............ │
│din urmãtorul vanat: (specia, sexul, etc.) │
│ ........................................................................... │
│ Contravaloarea autorizaţiei, în suma de ........, s-a încasat cu chitanţa │
│nr. ....... din data .......... de cãtre ........... │
│ │
│ │
│ Semnatura titular de autorizaţie Şef ocol silvic, │
│ │
│ ...................... Nume şi prenume ........ │
│ Semnatura ............ │


│ │
│REGIA NATIONALA A PĂDURILOR Seria RNP │
│DIRECŢIA SILVICĂ ................. │
│Ocolul silvic .................... │
│ │
│ │
│ TALON PENTRU TRANSPORTUL │
│ VÂNATULUI IMPUSCAT │
│ │
│ Dl. .............. domiciliat în localitatea .........., str. .......... │
│nr. ...... judeţul(sectorul).........., care se legitimeazã cu ............. │
│seria ........... nr. ............. a vanat în data de .................... │
│pe fondul de vanatoare nr. ...... denumit ......., şi transporta la ......., │
│în data de ......... urmãtorul vanat (specia, sexul, etc.) .......... │
│ Trofeul ......... cu crotaliul seria ........... a fost/nu a fost reţinut │
│de organizatorul vanatorii în vederea preparãrii şi evaluãrii. │
│ │
│ PERSONAL ÎMPUTERNICIT DE GESTIONAR/ORGANIZATOR │
│ │
│ Nume şi Prenume ........ │
│ Semnatura ............ │
│ │


└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌────┬────────────┬───────┬──────────┬───────┬────────┬─────────────┬──────────┐
│Nr. │Data iesirii│Numele │ Dacã a │Dacã a │ Dacã a │ Semnatura de│ │
│crt.│ în teren │însoţi-│ vãzut │tras │impuscat│ primire în │Semnatura │
│ │ │torului│ vanatul │ în │sau a │ gestiune a │organiza- │
│ │ │ *) │specificat│vanat │rãnit │ vânatului │torului │
│ │ │ │pe autori-│ │vanat │ recoltat │ │
│ │ │ │ zatie │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
└────┴────────────┴───────┴──────────┴───────┴────────┴─────────────┴──────────┘


Nota: - Rubricile autorizaţiei vor fi completate numai cu pix;
- Titularul autorizaţiei va fi obligatoriu însoţit în teren de delegatul desemnat de conducerea gestionarului;
- Autorizaţia expiratã, cu modificãri sau ştersãturi, aflatã asupra altei persoane decât a titularului, precum şi cea aflatã asupra vanatorului neînsoţit de împuternicitul gestionarului, nu se considera valabilã, se retine şi se preda unitãţii emitente;

Obligaţiile delegatului desemnat de conducerea gestionarului/organizatorului:
- Verifica permisul de vanatoare, permisul de arma şi valabilitatea autorizaţiei de vanatoare;
- Verifica arma de vanatoare şi munitia din dotarea vanatorului;
- Conduce vanatorul în fondul de vanatoare, îl informeazã despre vanat, despre regulile de protecţie a muncii etc.
- Completeazã dupã fiecare ieşire rubricile autorizaţiei;
- Imediat dupã impuscarea vânatului completeazã şi detaseaza talonul de transport al vânatului;
- În situaţii de indisciplina, retine autorizaţia de vanatoare şi o preda emitentului.

Obligaţiile Vanatorului:
- La fiecare ieşire în teren, se va prezenta la organizator cu permisul de arma, permisul de vanatoare vizat la zi şi cu autorizaţia de vanatoare individualã, precum şi cu arma şi munitia corespunzãtoare;
- Nu iese în fondul de vanatoare decât însoţit de personalul de teren împuternicit/ organizator;
- Nu va trage decât în vanatul bine identificat, prevãzut în autorizaţie, iar în cazul vanatorii de selecţie la cervide, numai în cel indicat de organizator;
- La sfârşitul fiecãrei zile de vanatoare va cere delegatului desemnat de conducerea gestionarului/organizatorului sa completeze autorizaţia de vanatoare cu datele specifice;
- Nu va incredinta autorizaţia de vanatoare altor persoane decât delegatului desemnat de conducerea gestionarului/organizatorului pentru completarea cu datele specifice;
*) Numãrul exemplarelor se va completa numai la autorizaţiile de vanatoare eliberate personalului de specialitate al gestionarului, iar în cazul autorizaţiilor de vanatoare eliberate vanatorilor, se va înscrie un singur exemplar dintr-o specie admisã la vanatoare în baza acestui tip de autorizaţie;
*) Datele din coloana a 2-a se completeazã numai când autorizaţia este eliberata personalului de specialitate pentru realizarea selecţiei la cervide;


Am luat cunostinta

Titular de autorizaţie,

...................

(Semnatura)


ANEXA 1B




┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Regim special ┌───────────────────────────┐ │
│ Seria AGVPS din România NR │ PRELUNGIT VALABILITATEA │ │
│ │ AUTORIZAŢIEI PANA LA DATA │ │
│ │ │ │
│ │ DE ......... │ │
│ │ │ │
│ A.G.V.P.S. DIN ROMÂNIA │ Director │ │
│ │ (Împuternicit) │ │
│ ORGANIZAŢIA ........... │ L.S. │ │
│ │ .............. │ │
│ └───────────────────────────┘ │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE VANATOARE │
│ INDIVIDUALĂ │
│ │
│ Data emiterii ............. │
│ │
│ Dl. .............. domiciliat în localitatea ........... str. .......... │
│nr. ...... judeţul(sector) ..........., cu permisul de vanatoare seria...... │
│membru vanator la ............, este autorizat sa vaneze, în perioada ......, │
│pe fondul de vanatoare nr. ...... denumit ..........,locul ......... în │
│prezenta personal împuternicit de gestionar/organizatorului de vanatoare │
│.............. din localitatea ........., un numãr de exemplare* ........... │
│din urmãtorul vanat: (specia, sexul, etc.) ................................. │
│ ........................................................................... │
│ Contravaloarea autorizaţiei, în suma de ........, s-a încasat cu chitanţa │
│nr. ....... din data .......... de cãtre ........... │
│ │
│ │
│ Semnatura titularului de autorizaţie Director (Împuternicit) │
│ │
│ ...................... Nume şi prenume ........ │
│ Semnatura ............ │


│ │
│ A.G.V.P.S. DIN ROMÂNIA Seria AGVPS din România │
│ ORGANIZAŢIA ........... │
│ │
│ │
│ TALON PENTRU TRANSPORTUL │
│ VÂNATULUI IMPUSCAT │
│ │
│ Dl. .............. domiciliat în localitatea ........... str. .......... │
│nr. ...... judeţul(sectorul).........., care se legitimeazã cu ............. │
│seria ........... nr. ............. a vanat în data de .................... │
│pe fondul de vanatoare nr. ...... denumit ........ şi transporta la ........ │
│în data de ......... urmãtorul vanat (specia, sexul, etc.) .......... │
│ Trofeul ......... cu crotaliul seria ........... a fost/nu a fost reţinut │
│de organizatorul vanatorii în vederea preparãrii şi evaluãrii. │
│ │
│ PERSONAL ÎMPUTERNICIT DE GESTIONAR/ORGANIZATOR │
│ │
│ Nume şi Prenume ........ │
│ Semnatura ............ │
│ │


└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌────┬────────────┬───────┬──────────┬───────┬────────┬─────────────┬──────────┐
│Nr. │Data iesirii│Numele │ Dacã a │Dacã a │ Dacã a │ Semnatura de│ │
│crt.│ în teren │însoţi-│ vãzut │tras │impuscat│ primire în │Semnatura │
│ │ │torului│ vanatul │ în │sau a │ gestiune a │organiza- │
│ │ │ *) │specificat│vanat │rãnit │ vânatului │torului │
│ │ │ │pe autori-│ │vanat │ recoltat │ │
│ │ │ │ zatie │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
├────┼────────────┼───────┼──────────┼───────┼────────┼─────────────┼──────────┤
└────┴────────────┴───────┴──────────┴───────┴────────┴─────────────┴──────────┘


Nota: - Rubricile autorizaţiei vor fi completate numai cu pix;
- Titularul autorizaţiei va fi obligatoriu însoţit în teren de delegatul desemnat de conducerea gestionarului;
- Autorizaţia expiratã, cu modificãri sau ştersãturi, aflatã asupra altei persoane decât a titularului, precum şi cea aflatã asupra vanatorului neînsoţit de împuternicitul gestionarului, nu se considera valabilã, se retine şi se preda unitãţii emitente;

Obligaţiile delegatului desemnat de conducerea gestionarului/organizatorului:
- Verifica permisul de vanatoare, permisul de arma şi valabilitatea autorizaţiei de vanatoare;
- Verifica arma de vanatoare şi munitia din dotarea vanatorului;
- Conduce vanatorul în fondul de vanatoare, îl informeazã despre vanat despre regulile de protecţie a muncii etc.
- Completeazã dupã fiecare ieşire rubricile autorizaţiei;
- Imediat dupã impuscarea vânatului completeazã şi detaseaza talonul de transport al vânatului;
- În situaţii de indisciplina, retine autorizaţia de vanatoare şi o preda emitentului.

Obligaţiile Vanatorului:
- La fiecare ieşire în teren, se va prezenta la organizator cu permisul de arma, permisul de vanatoare vizat la zi şi cu autorizaţia de vanatoare individualã, precum şi cu arma şi munitia corespunzãtoare;
- Nu iese în fondul de vanatoare decât însoţit de personalul de teren împuternicit/ organizator:
- Nu va trage decât în vanatul bine identificat, prevãzut în autorizaţie, iar în cazul vanatorii de selecţie la cervide, numai în cel indicat de organizator;
- La sfârşitul fiecãrei zile de vanatoare va cere delegatului desemnat de conducerea gestionarului/organizatorului sa completeze autorizaţia de vanatoare cu datele specifice;
- Nu va incredinta autorizaţia de vanatoare altor persoane decât delegatului desemnat de conducerea gestionarului/organizatorului pentru completarea cu datele specifice;
*) Numãrul exemplarelor se va completa numai la autorizaţiile de vanatoare eliberate personalului de specialitate al gestionarului, iar în cazul autorizaţiilor de vanatoare eliberate vanatorilor, se va înscrie un singur exemplar dintr-o specie admisã la vanatoare în baza acestui tip de autorizaţie;
*) Datele din coloana a 2-a se completeazã numai când autorizaţia este eliberata personalului de specialitate pentru realizarea selecţiei la cervide;


Am luat cunostinta

Titular de autorizaţie,

...................

(Semnatura)



ANEXA 2A





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│REGIA NATIONALA A PĂDURILOR Regim special │
│ │
│DIRECŢIA SILVICĂ ................. Seria RNP NR. │
│ │
│Ocolul silvic .................... │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE VANATOARE │
│ ÎN GRUP RESTRÂNS │
│ │
│ Data emiterii ............. │
│ │
│ Dl. .............. domiciliat în localitatea ........... str. .......... │
│nr. ...... judeţul(sector) ........... în calitate de ....... este autorizat │
│sa organizeze şi sa conducã vânãtoarea în grup restrâns, în perioada ......., │
│pe fondul de vanatoare nr. ...... denumit ........... la urmãtoarele specii │
│şi numãr de exemplare de vanat: ............................................. │
│ ............................................................................ │
│ Pot participa urmãtorii vanatori: │
│ 1. .................................... │
│ │
│ 2. .................................... Şef ocol silvic │
│ │
│ 3. .................................... │
│ │
│ 4. .................................... Nume şi Prenume ........ │
│ Semnatura ............ │
│ │
│ │
│Am primit autorizaţia şi ma oblig L.S. │
│sa o returnez în maxim 10 zile de │
│la consumare sau expirare │
│Semnatura organizator .................... │
│ │
│ │
│ PROCES-VERBAL │
│ pentru instruire, participare la vanatoare, recoltarea vânatului │
│ │
├────┬─────────────┬─────────────┬───────────────────────────────┬─────────────┤
│Nr. │ Numele şi │ Semnatura │Vanat impuscat (specii, numãr) │ Semnatura │
│crt.│ prenumele │pt. instruire├──────┬───────┬───────┬────────┤ pentru │
│ │ vanatorului │ │ │ │ │ │ primirea │
│ │ │ │ │ │ │ │ vânatului │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ Total general │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator ........... │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Nota:
Autorizaţia de vanatoare este valabilã pentru 2 - 5 vanatori, inclusiv
organizatorul, completatã obligatoriu pe coloanele 1 şi 2 înainte de
începerea acţiunii de vanatoare şi barata dupã menţionarea ultimului
participant înscris pe aceasta.





ANEXA 2B





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│A.G.V.P.S. DIN ROMÂNIA Regim special │
│ │
│ORGANIZAŢIA ...................... Seria AGVPS din România NR. │
│ │
│ │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE VANATOARE │
│ ÎN GRUP RESTRÂNS │
│ │
│ Data emiterii ............. │
│ │
│ Dl. .............. domiciliat în localitatea ........... str. .......... │
│nr. ...... judeţul(sector) ........... în calitate de ....... este autorizat │
│sa organizeze şi sa conducã vânãtoarea în grup restrâns, în perioada ......., │
│pe fondul de vanatoare nr. ...... denumit ........... la urmãtoarele specii │
│şi numãr de exemplare de vanat: ............................................. │
│ ............................................................................ │
│ Pot participa urmãtorii vanatori: │
│ 1. .................................... │
│ │
│ 2. .................................... Director (Împuternicit) │
│ │
│ 3. .................................... │
│ │
│ 4. .................................... Nume şi Prenume ........ │
│ Semnatura ............ │
│ │
│ │
│Am primit autorizaţia şi ma oblig L.S. │
│sa o returnez în maxim 10 zile de │
│la consumare sau expirare. │
│Semnatura organizator .................... │
│ │
│ │
│ PROCES-VERBAL │
│ pentru instruire, participare la vanatoare, recoltarea vânatului │
│ │
├────┬─────────────┬─────────────┬───────────────────────────────┬─────────────┤
│Nr. │ Numele şi │ Semnatura │Vanat impuscat (specii, numãr) │ Semnatura │
│crt.│ prenumele │pt. instruire├──────┬───────┬───────┬────────┤ pentru │
│ │ Vanatorului │ │ │ │ │ │ primirea │
│ │ │ │ │ │ │ │ vânatului │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator .............. │
│ │
│ Data vanatorii ............... │
├────┬─────────────┬─────────────┬──────┬───────┬───────┬────────┬─────────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 3 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 4 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ 5 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ │ Total │ X │ │ │ │ │ X │
├────┴─────────────┴─────────────┼──────┼───────┼───────┼────────┼─────────────┤
│ Total general │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────┴──────┴───────┴───────┴────────┴─────────────┤
│ │
│ Organizator ........... │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Nota:
Autorizaţia de vanatoare este valabilã pentru 2 - 5 vanatori, inclusiv
organizatorul, completatã obligatoriu pe coloanele 1 şi 2 înainte de
începerea acţiunii de vanatoare şi barata dupã menţionarea ultimului
participant înscris pe aceasta.




ANEXA 3A




┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│REGIA NATIONALA A PĂDURILOR Regim special │
│ │
│DIRECŢIA SILVICĂ ................. Seria RNP NR. │
│ │
│Ocolul silvic .................... │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE VANATOARE │
│ COLECTIVĂ │
│ │
│ Data emiterii ............. │
│ │
│ Dl. ............. având calitatea de ........ este autorizat sa organizeze│
│şi sa conducã vânãtoarea colectivã din data de ............, pe fondul de │
│vanatoare nr. ...... denumit ........... la urmãtorul vanat (specii, sexul, │
│numãr de exemplare, scopul intervenţiei, etc.) ............................ │
│ ............................................................................ │
│ Numãrul de vanatori şi numele acestora se vor înscrie pe autorizaţie de │
│cãtre organizator, iar vanatorii se vor semna pentru instruire înainte de │
│începerea acţiunii de vanatoare. │
│ │
│ Şef ocol silvic │
│ Am primit autorizaţia, │
│ │
│ Semnatura organizatorului ......... │
│ Nume şi Prenume ........ │
│ Semnatura ............ │
│ │
│ │
│ L.S. │
│ │
│ PROCES-VERBAL │
│ pentru instruire, participare la vanatoare, recoltarea vânatului │
│ şi ditribuirea vânatului │
│ │
│ Participa un numãr de ......... vanatori │
│ │
│ Organizator ............ │
├─┬───────┬──────┬───────────────────────────────────────────────────┬─────────┤
│N│Numele │Semna-│ Vanat impuscat (specii, numãr) │Semnatura│
│r│ şi │tura ├─────┬─────┬───────┬────────┬────────┬────────┬────┤ pentru │
│ │prenu- │pentru│ I │ II │ III │ IV │ V │ VI │ │ primirea│
│ │mele │instru├─────┴─────┴───────┴────────┴────────┴────────┤To- │vânatului│
│ │vanato-│ire │ s p e c i i l e │tal │ │
│ │rului │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────┼─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┼────┼─────────┤
│0│ 1 │ 2 │3│4│5│6│7│8│9│10│11│12│13│14│15│16│17│18│19│20│ 21 │ 22 │
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
└─┴───────┴──────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴────┴─────────┘

Centralizatorul recoltei de vanat
┌────┬───────┬───────────┬────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Specia │Cantitatea │U.M.│ Destinaţia (buc./kg.) │Am primit în gestiune
│Crt.│ │ │ ├───────────┬─────────────┤ şi rãspund, pana la
│ │ │ │ │la vanatori│lagestionar │predarea şi valorifi-
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼───────-─────┤carea acestuia, de
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼───────-─────┤integritatea şi
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼─────-───────┤calitatea lui.
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼─────-───────┤
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼─────-───────┤ Gestionar.
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼───────-─────┤ Nume ...............
└────┴───────┴───────────┴────┴───────────┴─────-───────┘ Semnatura ..........

NOTA: Pentru personalul de specialitate al gestionarului cartusele
consumate se scad din gestiune numai pentru piesele valorificate.

Organizator.

Semnatura ..................
Data ........





ANEXA 3B





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│A.G.V.P.S. DIN ROMÂNIA Regim special │
│ │
│ORGANIZAŢIA ...................... Seria AGVPS din România NR. │
│ │
│ AUTORIZAŢIE DE VANATOARE │
│ COLECTIVĂ │
│ │
│ Data emiterii ............. │
│ │
│ Dl. ............, având calitatea de ........ este autorizat sa organizeze│
│şi sa conducã vânãtoarea colectivã din data de ............, pe fondul de │
│vanatoare nr. ...... denumit ........... la urmãtorul vanat (specii, sexul, │
│numãr de exemplare, scopul intervenţiei, etc.) ............................ │
│ ............................................................................ │
│ Numãrul de vanatori şi numele acestora se vor înscrie pe autorizaţie de │
│cãtre organizator, iar vanatorii se vor semna pentru instruire înainte de │
│începerea acţiunii de vanatoare. │
│ │
│ Director(Împuternicit) │
│ Am primit autorizaţia, │
│ │
│ Semnatura organizatorului ......... │
│ Nume şi Prenume ........ │
│ Semnatura ............ │
│ │
│ │
│ L.S. │
│ │
│ PROCES-VERBAL │
│ pentru instruire, participare la vanatoare, recoltarea vânatului │
│ şi ditribuirea vânatului │
│ │
│ Participa un numãr de ......... vanatori │
│ │
│ Organizator ............ │
├─┬───────┬──────┬───────────────────────────────────────────────────┬─────────┤
│N│Numele │Semna-│ Vanat impuscat (specii, numãr) │Semnatura│
│r│ şi │tura ├─────┬─────┬───────┬────────┬────────┬────────┬────┤ pentru │
│ │prenu- │pentru│ I │ II │ III │ IV │ V │ VI │ │ primirea│
│ │mele │instru├─────┴─────┴───────┴────────┴────────┴────────┤To- │vânatului│
│ │vanato-│ire │ s p e c i i l e │tal │ │
│ │rului │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────┼─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┼────┼─────────┤
│0│ 1 │ 2 │3│4│5│6│7│8│9│10│11│12│13│14│15│16│17│18│19│20│ 21 │ 22 │
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
├─┼───────┼──────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼────┼─────────┤
└─┴───────┴──────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴────┴─────────┘

Centralizatorul recoltei de vanat
┌────┬───────┬───────────┬────┬─────────────────────────┐
│Nr. │Specia │Cantitatea │U.M.│ Destinaţia (buc./kg.) │Am primit în gestiune
│Crt.│ │ │ ├───────────┬─────────────┤ şi rãspund, pana la
│ │ │ │ │la vanatori│lagestionar │predarea şi valorifi-
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼───────-─────┤carea acestuia, de
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼───────-─────┤integritatea şi
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼─────-───────┤calitatea lui.
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼─────-───────┤
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼─────-───────┤ Gestionar.
├────┼───────┼───────────┼────┼───────────┼───────-─────┤ Nume ...............
└────┴───────┴───────────┴────┴───────────┴─────-───────┘ Semnatura ..........

NOTA: Pentru personalul de specialitate al gestionarului cartusele
consumate se scad din gestiune numai pentru piesele valorificate.

Organizator.

Semnatura ..................
Data ........





ANEXA 4



EVIDENTA DISTRIBUIRII CARNETELOR DE AUTORIZAŢII DE VANATOARE


┌────┬─────────┬───────┬──────────────┬───────────────────────────────┬────────┐
│Nr. │Unitatea │Numãrul│ Carnete de │ Carnete de autorizaţii │Nr. şi │
│crt.│ care │şi data│ autorizaţii │ distribuite │data │
│ │solicita │cererii│ solicitate │ │avizului│
│ │ │ ├─────┬────────┼────────┬──────────────────────┤de expe-│
│ │ │ │Model│Nr. buc.│Nr. buc.│Intervalul de serii al│ ditie │
│ │ │ │ │ │ │ fiecãrui carnet │ │
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
├────┼─────────┼───────┼─────┼────────┼────────┼──────────────────────┼────────┤
└────┴─────────┴───────┴─────┴────────┴────────┴──────────────────────┴────────┘


--------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016