Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 22 februarie 2002  privind confectionarea si folosirea ciocanelor silvice pentru control de catre personalul silvic din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 22 februarie 2002 privind confectionarea si folosirea ciocanelor silvice pentru control de catre personalul silvic din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 153 din 1 martie 2002
CAP. 1
Dispoziţii generale

ART. 1
(1) Ciocanele silvice pentru controlul respectãrii regimului silvic, folosite de personalul silvic încadrat în autoritatea publica centrala care rãspunde de silvicultura, la nivel central şi local, denumite în continuare ciocane silvice pentru control, sunt instrumente cu regim special care se folosesc pentru marcarea:
a) cioatelor provenite din taierea ilegala a arborilor din fondul forestier naţional şi de pe terenurile cu vegetaţie forestierã din afarã fondului forestier naţional;
b) cioturilor rãmase pe arbore dupã taierea ilegala a ramurilor;
c) lemnului rotund reţinut în vederea stabilirii provenientei.
(2) Marcarea este operaţiunea prin care se aplica pe cioate, cioturi sau pe lemnul rotund reţinut în vederea stabilirii provenientei amprenta ciocanului silvic pentru control de cãtre personalul silvic împuternicit în condiţiile prezentului regulament.
(3) În condiţiile prezentului regulament, prin urmãtorii termeni se înţelege:
a) cioata este partea din trunchiul arborelui, care cuprinde şi rãdãcinile acestuia şi care rãmâne fixatã în sol dupã taierea sau ruperea arborelui;
b) ciotul este partea din ramura care rãmâne ataşatã pe trunchiul arborelui dupã taierea acesteia.
ART. 2
(1) Ciocanele silvice pentru control au regimul marcilor şi al sigiliilor, iar amprentele lor se înregistreazã la birourile notariale în termen de 3 zile de la ridicare, dupã confectionare, şi se pãstreazã la acestea.
(2) Marca fiecãrui ciocan silvic pentru control are caracter şi regim de unicat.
(3) Pentru operaţiunile de înregistrare şi pãstrare a amprentelor ciocanelor silvice pentru control se plãteşte taxa de timbru prevãzutã de lege pentru primirea în depozit la birourile notariale a înscrisurilor sau a documentelor.
ART. 3
(1) Confecţionarea ciocanelor silvice pentru control se realizeazã de persoana juridicã specializatã, imputernicita de autoritatea publica centrala care rãspunde de silvicultura, în temeiul unui contract de achiziţie publica în conformitate cu reglementãrile legale în vigoare referitoare la achiziţiile publice.
(2) Se interzic confecţionarea şi folosirea ciocanelor silvice pentru control în alte condiţii decât cele prevãzute în prezentul regulament.

CAP. 2
Forma, dimensiunile şi indicativul specific ciocanelor silvice pentru control

ART. 4
Sunt autorizate sa se doteze cu ciocane silvice pentru control:
a) Direcţia regim şi inspecţie silvicã din cadrul Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor;
b) inspectoratele teritoriale de regim silvic şi cinegetic aflate în subordinea Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor.
ART. 5
(1) Ciocanul silvic pentru control va avea doua capete: un capãt va purta marca cu indicativul specific, iar celãlalt capãt va avea muchie taietoare.
(2) Marca va avea forma de triunghi echilateral, înscris într-un cerc cu diametrul de 60 mm.
ART. 6
(1) Indicativul specific ce se înscrie în interiorul triunghiului echilateral va fi format din:
a) grupul de litere "AP", reprezentând initialele expresiei "autoritatea publica";
b) un grup de doua cifre reprezentând codul inspectoratului teritorial de regim silvic şi cinegetic din Registrul de evidenta a ciocanelor silvice pentru control;
c) un grup de doua cifre reprezentând numãrul de ordine al ciocanului silvic pentru control din Registrul de evidenta a ciocanelor silvice pentru control.
(2) Pentru autoritatea publica centrala care rãspunde de silvicultura grupul de cifre prevãzut la alin. (1) lit. b) este "00".
(3) Grupurile de cifre prevãzute la alin. (1) lit. b) şi c) vor fi amplasate de-a lungul unei laturi şi vor fi despãrţite de o liniuta orizontala, paralela cu latura respectiva.
(4) Grupul de litere "AP" va fi amplasat în coltul triunghiului, opus laturii prevãzute la alin. (3).
(5) Registrul de evidenta a ciocanelor silvice pentru control se pãstreazã şi se completeazã de cãtre direcţia de specialitate din cadrul autoritãţii publice centrale care rãspunde de silvicultura.
(6) Modelul amprentei marcii este prevãzut în anexa nr. 1.
(7) Celelalte caracteristici ale ciocanului silvic pentru control (material, mãrimea caracterelor etc.) se stabilesc de cãtre autoritatea publica centrala care rãspunde de silvicultura în caietul de sarcini întocmit pentru încheierea contractului de achiziţie publica.

CAP. 3
Evidenta şi folosirea ciocanelor silvice pentru control

ART. 7
La sediul structurilor de control autorizate conform art. 4, în grija conducãtorilor acestora se pãstreazã urmãtoarele documente:
a) Registrul de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control;
b) copiile de pe facturile unitãţii producãtoare;
c) copiile de pe bonurile de magazie pentru luarea în primire;
d) exemplarul al doilea cu amprentele marcilor şi actele notariale de înregistrare a acestora;
e) copiile de pe rapoartele de folosire a ciocanelor silvice pentru control;
f) actele de casare, scoatere din inventar şi distrugere a marcilor pentru ciocanele silvice pentru control uzate, deteriorate sau distruse;
g) lista actualizatã a ciocanelor silvice pentru control;
h) dosarele ciocanelor silvice pentru control, câte unul pentru fiecare ciocan silvic.
ART. 8
Pãstrarea ciocanelor silvice pentru control se face de conducãtorul structurii de control autorizate conform prevederilor art. 4, în condiţii de siguranta, în dulapuri metalice bine asigurate.
ART. 9
(1) Modul de folosire a ciocanelor silvice pentru control se înregistreazã într-un Registru de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control.
(2) Registrul de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control se tine la sediul fiecãrui inspectorat teritorial de regim silvic şi cinegetic, precum şi la sediul Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor, la Direcţia regim şi inspecţie silvicã, unde se pãstreazã şi se completeazã de cãtre inspectorii-şefi, respectiv de directorul Direcţiei regim şi inspecţie silvicã.
ART. 10
(1) Registrul de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control cuprinde:
a) primele file conţin inventarul ciocanelor silvice pentru control din cadrul structurii de control, cu menţionarea indicativului specific fiecãruia;
b) Tabloul de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control, care cuprinde:
1. numãrul curent;
2. indicativul specific marcii;
3. numele şi prenumele titularului delegat;
4. numãrul delegaţiei de folosire din fişa de evidenta;
5. data şi semnatura ridicãrii ciocanului silvic pentru control şi a delegaţiei de folosire;
6. data şi semnatura depunerii ciocanului silvic pentru control şi a raportului de folosire;
c) ultimele file sunt folosite pentru înregistrarea constatãrilor eventualelor încãlcãri privind aplicarea prezentului regulament şi a unor sancţiuni legate de acesta.
(2) Fişele de evidenta prevãzute la alin. (1) lit. b) pct. 4 se întocmesc de conducãtorul structurii de control, pentru fiecare ciocan silvic pentru control.
ART. 11
(1) Dosarul individual prevãzut la art. 7 lit. h) conţine:
a) Fişa de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control;
b) amprenta marcii ciocanului silvic pentru control;
c) delegatiile de marcare, în ordinea cronologicã a emiterii;
d) raportul de folosire a ciocanului silvic pentru control, pentru fiecare delegaţie.
(2) Fişele de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control cuprind urmãtoarele rubrici:
a) numãrul curent;
b) numele şi prenumele salariatului cãruia i se încredinţeazã pentru folosire ciocanul silvic pentru control;
c) funcţia salariatului cãruia i se încredinţeazã pentru folosire ciocanul silvic pentru control;
d) numãrul din Tabloul de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control;
e) perioada de folosire a ciocanului silvic pentru control;
f) scopul folosirii ciocanului silvic pentru control (control parţial, control de fond etc.);
g) locul de folosire a ciocanului silvic pentru control (persoana juridicã sau fizica, UP, canton, ua, localizare cadastrala, drum public etc.);
h) data şi semnatura de primire a ciocanului silvic pentru control;
i) data şi semnatura de restituire a ciocanului silvic pentru control.
(3) Înregistrarea se face în ordinea emiterii delegatiilor de folosire a ciocanelor silvice pentru control, iar semnatura de primire a conducatorului structurii de control verifica dacã raportul de folosire corespunde prevederilor din delegaţia de folosire.
(4) Înregistrarea tuturor informaţiilor în registrul şi fişa de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control se face cu pasta neagra sau albastra, fãrã ştersãturi sau adaugari.
(5) Modelele Registrului de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control şi Fisei de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control sunt prezentate în anexele nr. 2 a), 2 b), 2 c) şi, respectiv, în anexa nr. 3.
ART. 12
(1) Ciocanele silvice pentru control se folosesc de personalul silvic al structurilor de control autorizate conform prevederilor art. 4, pentru marcarea cioatelor arborilor taiati ilegal, a cioturilor şi pentru marcarea lemnului rotund reţinut în vederea stabilirii provenientei.
(2) Marca se aplica pe un cioplaj fãcut la baza cioatei şi pe suprafata superioarã a acesteia, folosindu-se vopsea sau tus de culoare uşor vizibila.
(3) În cazul arborilor taiati ilegal, ale cãror cioate au fost scoase din pãmânt, sau al arborilor taiati în cazanire, marca se va aplica pe cel mai apropiat arbore-martor, pe un cioplaj executat la înãlţimea de 1,3 m, orientat spre locul cioatei.
(4) În cazul lemnului rotund marca se aplica pe ambele capete ale pieselor rotunde.
ART. 13
(1) La folosirea fiecãrui ciocan silvic pentru control inspectorii-şefi, respectiv directorul Direcţiei regim şi inspecţie silvicã, emit câte o delegaţie de folosire a acestuia.
(2) Delegaţia de folosire a ciocanului silvic pentru control se emite în doua exemplare, din care unul rãmâne la emitent şi unul la salariatul care este împuternicit sa îl foloseascã, şi cuprinde:
a) antetul structurii emitente;
b) numãrul de ordine din Tabloul de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control şi numãrul curent din fişa de evidenta a folosirii acestuia;
c) data emiterii delegaţiei, care este aceeaşi cu data ridicãrii ciocanului silvic pentru control;
d) numele şi prenumele salariatului cãruia i se încredinţeazã pentru folosire ciocanul silvic pentru control;
e) funcţia salariatului cãruia i se încredinţeazã pentru folosire ciocanul silvic pentru control;
f) indicativul specific al ciocanului silvic pentru control;
g) perioada de valabilitate a delegaţiei, ultima zi fiind data limita de restituire a ciocanului silvic pentru control şi de depunere a raportului de folosire;
h) locul de folosire a ciocanului silvic pentru control conform fisei de evidenta a folosirii acestuia;
i) scopul folosirii ciocanului silvic pentru control (control de fond, parţial etc.);
j) semnatura şi ştampila emitentului.
(3) Perioada de valabilitate a delegaţiei de folosire este de maximum 30 de zile de la data emiterii acesteia.
(4) Completarea delegaţiei se face cu pasta neagra sau albastra, fãrã ştersãturi sau adaugari.
(5) Modelul delegaţiei de folosire a ciocanului silvic pentru control este prevãzut în anexa nr. 4.
ART. 14
(1) Predarea spre folosire a ciocanelor silvice pentru control se face potrivit atribuţiilor de serviciu ale salariaţilor, în funcţie de sarcinile stabilite.
(2) Predarea spre folosire a ciocanelor silvice pentru control se face o data cu eliberarea delegaţiei de folosire prevãzute la art. 13, pe baza de semnatura.
ART. 15
(1) Restituirea ciocanului silvic pentru control se face cel mai târziu în ultima zi de valabilitate a delegaţiei de folosire a ciocanelor silvice pentru control.
(2) O data cu depunerea ciocanului silvic pentru control se depune şi raportul de folosire care se întocmeşte în doua exemplare şi cuprinde:
a) zilele în care a fost folosit ciocanul silvic pentru control;
b) locul unde a fost folosit: persoana juridicã sau fizica, localizarea cadastrala etc.;
c) numãrul de cioate, cioturi sau piese rotunde marcate, cu specificarea primului şi ultimului numãr;
d) componenta nominalã a echipei care a participat la lucrare;
e) declaraţia titularului ca nu a încredinţat ciocanul silvic pentru control altei persoane şi ca nu a efectuat alte marcari decât cele înscrise în raport;
f) culoarea vopselei sau tusului folosit la marcare;
g) numele, prenumele şi semnatura titularului delegaţiei.
(3) Raportul de folosire a ciocanului silvic pentru control se înregistreazã în registrul unic de corespondenta al instituţiei o data cu depunerea lui împreunã cu ciocanul silvic pentru control.
(4) Completarea raportului se face de cãtre titularul delegaţiei cu pasta neagra sau albastra, fãrã ştersãturi sau adaugari.
(5) Exemplarul al doilea al raportului se retine de titularul delegaţiei de folosire a ciocanului silvic pentru control. Pe acest exemplar emitentul delegaţiei este obligat sa semneze pentru depunerea ciocanului silvic pentru control.
(6) Modelul raportului de folosire a ciocanului silvic pentru control este prevãzut în anexa nr. 5.

CAP. 4
Dispoziţii finale

ART. 16
Culoarea vopselei sau a tusului utilizat la imprimarea marcii ciocanelor silvice pentru control va fi cea stabilitã prin decizie de cãtre inspectorul-şef al inspectoratului teritorial de regim silvic şi cinegetic în a cãrui raza se foloseşte ciocanul silvic pentru control. Stabilirea culorii se face anual începând cu data de 1 martie şi se schimba în anul urmãtor la aceeaşi data.
ART. 17
(1) Titularul delegaţiei de folosire a ciocanului silvic pentru control rãspunde de aplicarea corecta a marcii astfel încât amprenta sa fie lizibila.
(2) Amprentele aplicate pe cioate, cioturi, respectiv pe lemnul rotund reţinut, se inventariaza o data cu acestea şi se predau în buna stare titularului de canton, gestionarului parchetului sau depozitului, respectiv custodelui, dupã caz, care rãspunde de integritatea amprentelor din momentul luãrii în primire pe baza procesului-verbal.
ART. 18
Cioplirea, ştergerea, deteriorarea amprentelor aplicate sau orice alte acţiuni de acest fel sunt interzise şi se sancţioneazã conform legii, constituind acţiuni îndreptate impotriva sigiliilor legal aplicate.
ART. 19
(1) Pierderea sau sustragerea ciocanului silvic pentru control se comunica în scris de cãtre conducãtorul structurii de control care îl are în dotare, în cel mult 48 de ore de la constatare, organelor locale de poliţie, precizând indicativul specific al acestuia.
(2) În cazul în care în decurs de 15 zile de la pierdere nu se gãseşte ciocanul silvic pentru control respectiv, conducãtorul structurii de control este obligat sa publice pierderea în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, sa declare nulitatea acestei mãrci şi sa anunţe ca folosirea acestuia se pedepseşte potrivit legii.
(3) Pierderea sau sustragerea ciocanelor silvice pentru control din vina personalului cu atribuţii în pãstrarea acestora constituie neglijenţa în serviciu şi se sancţioneazã conform reglementãrilor în vigoare.
ART. 20
Se interzic:
a) confecţionarea în alte condiţii decât cele prevãzute în prezentul regulament a ciocanelor silvice pentru control;
b) încredinţarea ciocanelor silvice pentru control altor persoane decât cele prevãzute în prezentul regulament, fãrã delegaţie de folosire sau în alte scopuri decât cele prevãzute la art. 1 alin. (1);
c) folosirea ciocanelor silvice pentru control în alte locuri sau în alte scopuri decât cele înscrise în delegaţia emisã;
d) folosirea ciocanelor silvice pentru control dupã expirarea termenului înscris în delegaţie sau fãrã delegaţie;
e) folosirea ciocanelor silvice pentru control fãrã drept sau contrar dispoziţiilor legale specifice;
f) nedepunerea ciocanelor silvice pentru control în perioada de valabilitate a delegatiilor de folosire a acestora;
g) completarea necorespunzãtoare a Registrului de evidenta a folosirii ciocanelor silvice pentru control, a fişelor de evidenta a folosirii, a delegatiilor şi rapoartelor de folosire.
ART. 21
(1) Sãvârşirea uneia dintre faptele interzise prevãzute la art. 20 se sancţioneazã potrivit legislaţiei în vigoare.
(2) Atunci când faptele prevãzute la art. 20 sunt sãvârşite de personalul silvic, acestea constituie şi încãlcãri grave ale obligaţiilor de serviciu.
ART. 22
Anexele nr. 1, 2a), 2b), 2c), 3, 4 şi 5 fac parte integrantã din prezentul regulament.


ANEXA 1
-------
la regulament
--------------

Forma, dimensiunea şi indicativul specific ale marcii ciocanului silvic pentru control, sunt prezentate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 153 din 1 martie 2002.



ANEXA 2a)


la regulament
-------------


REGISTRU DE EVIDENTA
a folosirii ciocanelor silvice pentru control


Denumirea structurii de control .............................

A. Inventarul ciocanelor silvice pentru control



┌────┬────────────────────┬─────────────────────────┐
│Nr. │ Indicativ │ Observaţii │
│crt.│ │ │
├────┼────────────────────┼─────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │
├────┼────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │
├────┼────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │
├────┼────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │
├────┼────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │
├────┼────────────────────┼─────────────────────────┤
│ │ │ │
└────┴────────────────────┴─────────────────────────┘





ANEXA 2b)


la regulament
--------------

B. Tabloul de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control



┌────┬─────────┬───────────┬──────────┬──────────────┬──────────────┐
│Nr. │Indicativ│Numele şi │ Numãrul │ Ridicare │ Depunere │
│crt.│ │prenumele │delegaţiei├────┬─────────┼────┬─────────┤
│ │ │titularului│ │Data│Semnatura│Data│Semnatura│
│ │ │delegat │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼──────────┼────┼─────────┼────┼─────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├────┼─────────┼───────────┼──────────┼────┼─────────┼────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼──────────┼────┼─────────┼────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼──────────┼────┼─────────┼────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴─────────┴───────────┴──────────┴────┴─────────┴────┴─────────┘



NOTA:
La coloana 5 semneazã persoana delegatã pentru folosirea ciocanului silvic pentru control, iar la coloana 7 semneazã şeful/conducãtorul structurii de control.


ANEXA 2c)
---------
la regulament
-------------

C. Constatãri privind încãlcãri în aplicarea Regulamentului privind confecţionarea şi folosirea ciocanelor silvice pentru control de cãtre personalul silvic din cadrul autoritãţii publice centrale care rãspunde de silvicultura




┌────┬────────┬────────────────────┬───────────────────┐
│Nr. │ Data │Numele, prenumele şi│Constatãri - Mãsuri│
│crt.│ │ funcţia organului │ │
│ │ │ constatator │ │
├────┼────────┼────────────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │
├────┼────────┼────────────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │
├────┼────────┼────────────────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │
└────┴────────┴────────────────────┴───────────────────┘






ANEXA 3


la regulament
--------------

Denumirea structurii de control ............................

FIŞA DE EVIDENTA
a folosirii ciocanului silvic pentru control, cu marca
având indicativul .......



┌───┬──────┬───────┬────────┬────────┬────────┬────────┬───────────┬───────────┐
│Nr.│Numele│Funcţia│Nr. din │Perioada│Scopul │Locul │Primire- │Restituire-│
│crt│ şi │ │tabloul │ de │folo- │folo- │ridicare │Depunere │
│ │prenu-│ │ de │folosire│sirii*1)│sirii*2)├───┬───────┼───┬───────┤
│ │mele │ │evidenta│ │ │ │Da-│Semna- │Da-│Semna- │
│ │ │ │ │ │ │ │ta │tura*3)│ta │tura*4)│
├───┼──────┼───────┼────────┼────────┼────────┼────────┼───┼───────┼───┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │
├───┼──────┼───────┼────────┼────────┼────────┼────────┼───┼───────┼───┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────┼───────┼────────┼────────┼────────┼────────┼───┼───────┼───┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────┼───────┼────────┼────────┼────────┼────────┼───┼───────┼───┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────┴───────┴────────┴────────┴────────┴────────┴───┴───────┴───┴───────┘


-------------
*1) Felul controlului (de fond, parţial, circulaţie etc.).
*2) Denumirea/numele persoanei juridice sau fizice, cantonul silvic, UP, ua, drumul public etc.
*3) Semnatura persoanei delegate pentru folosirea ciocanului silvic pentru control.
4) Semnatura conducatorului structurii de control.


ANEXA 4
--------
la regulament
-------------

Denumirea structurii de control .......................

DELEGAŢIE
de folosire a ciocanului silvic pentru control

Nr.*1)/*2) ......... din*3) ............

Domnul .........................., având funcţia de ......................, este delegat sa foloseascã în perioada ...................... ciocanul silvic pentru control, cu marca având indicativul ...................., pentru*4) ........................................................................ în*5) ................................................................. .
Lucrarea se efectueazã în intervalul de timp de la ................... pana la ........................, interval în care se vor depune la ocolul silvic ciocanul silvic pentru control, raportul de marcare şi documentele rezultate în urma executãrii lucrãrii.
Pentru aplicarea marcii se va folosi vopsea sau tus de culoare ......... .


Director/Inspector-şef,
.........................

-------------
*1) Numãrul curent din Tabloul de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control.
*2) Numãrul curent din Fişa de evidenta a folosirii ciocanului silvic pentru control.
*3) Data ridicãrii ciocanului silvic pentru control, care este aceeaşi cu data emiterii delegaţiei de folosire.
*4) Felul controlului (de fond, parţial, circulaţie etc.).
*5) Unitatea de producţie, parcela, subparcela, localizarea cadastrala, numele proprietarului, denumirea cantonului silvic, denumirea persoanei juridice, drumul public etc.


ANEXA 5
--------
la regulament
--------------

Nr. ....... din ....... Ciocanul silvic pentru control
a fost depus azi,
.................................

Director/Inspector-şef,
..........................


RAPORT DE FOLOSIRE
a ciocanului silvic pentru control*1) ..................., primit în baza delegaţiei nr. ................ din ....................



┌──────────────────┬───────┬──────────────────────┬─────────┬────────┬─────────┐
│Locul marcarii*2) │ Felul │Numerotarea cioatelor/│Nr. total│Interva-│Nr. şi │
├─────────┬────────┤contro-│ pieselor │de cioate│lul când│data de- │
│Unitatea │Parcela/│lului ├────────┬─────────────┤sau piese│s-a │punerii │
│ de │subpar- │ │ Primul │Ultimul │ │fãcut │documen- │
│producţie│cela │ │ numãr │ numãr │ │marcarea│telor de │
│ │ │ │ │ │ │ │marcare3)│
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────┴────────┴───────┼────────┼─────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ TOTAL: │ - │ - │ │ - │ │
└──────────────────────────┴────────┴─────────────┴─────────┴────────┴─────────┘




Numele şi prenumele persoanelor care au fãcut parte din echipa de control ................................................................
Culoarea vopselei sau tusului folosit la marcare ...................
Declar pe propria rãspundere ca nu am încredinţat ciocanul silvic pentru control altor persoane, ca nu l-am folosit în afarã prevederilor delegaţiei primite şi ca nu am aplicat marca pe arbori sau cioate care nu sunt menţionate în prezentul raport.


Data ............. ..................................
(numele, prenumele şi semnatura)

---------------
*1) Indicativul.
*2) În cazul folosirii ciocanului silvic pentru control în pãduri pentru care identificarea locului nu este suficienta sau nu este posibila prin cadastrul forestier sau în locuri situate în afarã fondului forestier, se vor trece toate elementele necesare localizarii (denumirea punctului, numele proprietarului sau al deţinãtorului, elemente de cadastru general, denumirea persoanei juridice, drumul public etc.).
*3) Carnete de inventar, procese-verbale, fise etc.

--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016