Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   REGULAMENT din 14 august 2006  privind concursul de selectie a proiectelor cinematografice in vederea acordarii de credite financiare directe pentru dezvoltare de proiecte, productie si distribuire de filme    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

REGULAMENT din 14 august 2006 privind concursul de selectie a proiectelor cinematografice in vederea acordarii de credite financiare directe pentru dezvoltare de proiecte, productie si distribuire de filme

EMITENT: MINISTERUL CULTURII SI CULTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 742 din 31 august 2006

CAP. I
Dispozitii generale

ART. 1
In temeiul prevederilor <>Ordonantei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , si ale prezentului regulament, Centrul National al Cinematografiei acorda din Fondul cinematografic credite directe si sprijin financiar nerambursabil pentru finantarea unor activitati din domeniul cinematografiei.
ART. 2
(1) Potrivit executiei bugetului anual de venituri si cheltuieli al Fondului cinematografic, Consiliul de (continuarea anexei nr. 2) administratie al Centrului National al Cinematografiei, denumit in continuare Consiliu, va stabili, pana la data de 31 martie a fiecarui an, bugetul alocat pentru fiecare sesiune de concurs, precum si bugetul prevazut pentru acordarea sprijinului financiar in vederea finantarii tuturor categoriilor de activitati din domeniul cinematografiei, in conformitate cu prevederile legii.
(2) Cuantumul de acordare a creditului direct si a sprijinului financiar nerambursabil se stabileste de Consiliu, in conformitate cu prevederile legale in vigoare si ale prezentului regulament, si in functie de resursele financiare anuale existente in cadrul Fondului cinematografic.
ART. 3
Nu pot participa la concursurile de selectie si la sesiunile de finantare persoanele fizice si juridice autorizate care nu au respectat prevederile <>Ordonantei Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , precum si obligatiile stabilite prin contractele aflate in derulare cu Centrul National al Cinematografiei.

CAP. II
Selectia proiectelor cinematografice pentru acordarea creditului direct

SECŢIUNEA I
Prevederi generale

ART. 4
Creditul direct se acorda, in conditiile legii si ale prezentului regulament, pentru:
a) productia filmelor de lung si scurt metraj de fictiune, documentare si de animatie romanesti sau cu participare romaneasca;
b) dezvoltarea proiectelor cinematografice pentru realizarea filmelor de lung metraj de fictiune, documentare si de animatie romanesti sau cu participare romaneasca.
ART. 5
(1) Sesiunile de selectie a proiectelor cinematografice, pentru acordarea creditului direct, se organizeaza de doua ori pe an si se desfasoara potrivit dispozitiilor legale si ale prezentului regulament.
(2) Sesiunile de selectie se anunta prin mijloacele de informare in masa, prin publicarea in cel putin 3 ziare cu acoperire nationala si pe site-ul Centrului National al Cinematografiei, precum si prin afisare la sediul Centrului National al Cinematografiei, cu cel putin 30 de zile inainte de data limita de depunere a dosarelor de concurs.
ART. 6
Pot solicita credit direct pentru productie si dezvoltare persoanele fizice si juridice autorizate care au castigat o sesiune de selectie si indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
a) sunt inscrise in Registrul cinematografiei;
b) au un capital social de minimum 20.000 lei, in cazul persoanelor juridice, respectiv prezinta o scrisoare de garantie bancara, in echivalent suma, emisa in favoarea Centrului National al Cinematografiei, in cazul persoanelor fizice;
c) au obtinut, in conditiile legii, acordul scris al autorului/autorilor scenariului pentru realizarea filmului, precum si dreptul de exploatare a filmului produs;
d) prezinta dosarul proiectului, intocmit in conformitate cu prevederile prezentului regulament;
e) fac dovada, inclusiv prin declaratie data pe propria raspundere, sub sanctiunea legii penale, ca nu au datorii la bugetul de stat sau la bugetele locale, la bugetul asigurarilor sociale de stat, precum si la Fondul cinematografic, cu exceptia ratelor scadente la contractele incheiate cu Centrul National al Cinematografiei.
ART. 7
Creditul direct se acorda, in exclusivitate, proiectelor cinematografice care au fost declarate castigatoare ale concursurilor de selectie organizate de Centrul National al Cinematografiei, conform hotararii finale emise in acest sens de comisiile de selectie si de Consiliu, si care indeplinesc conditiile prevazute de dispozitiile legale in vigoare si ale prezentului regulament.
ART. 8
Creditul direct se acorda in baza contractului de creditare, incheiat intre Centrul National al Cinematografiei, in calitate de creditor, si producatorul filmului, in calitate de beneficiar.
ART. 9
La data anuntarii publice a primei sesiuni anuale de concurs, Centrul National al Cinematografiei va comunica lista festivalurilor cinematografice acreditate oficial de Federatia Internationala a Asociatiilor Producatorilor de Film (F.I.A.P.F.), precizand festivalurile ce sunt incluse in categoria "A", pentru a fi luate in consideratie in conditiile legii si ale prezentului regulament.
ART. 10
(1) La data anuntarii publice a concursului, directorul general al Centrului National al Cinematografiei numeste secretariatul tehnic al concursului, alcatuit din 3 persoane, functionari publici din cadrul Centrului National al Cinematografiei.
(2) Secretariatul tehnic al concursului are obligatia ca, in baza dispozitiilor legale si ale prevederilor prezentului regulament, sa asigure verificarea si inscrierea la concurs a dosarelor de proiecte care intrunesc conditiile de eligibilitate, sa tina evidenta lucrarilor si a documentelor legate de organizarea si desfasurarea concursului si sa puna la dispozitia comisiei de selectie, la termenele prevazute, toate documentele: dosarele scenariilor de filme, sub forma securizata, si dosarele cu proiecte cinematografice.
(3) Secretariatul tehnic al concursului va primi si va inregistra numai proiectele care cuprind documentele prevazute de prezentul regulament.
(4) Secretariatul tehnic al concursului are obligatia de a analiza conformitatea si realitatea documentelor din dosarele de concurs depuse la Centrul National al Cinematografiei si de a transmite comisiei de selectie a proiectelor dosarele de scenariu, in termen de doua zile de la data limita de depunere a dosarelor de concurs.
(5) In situatia in care secretariatul tehnic al concursului constata faptul ca unele proiecte depuse nu cuprind toate documentele prevazute de prezentul regulament ori ca datele si informatiile cuprinse in aceste documente nu corespund realitatii, propune directorului general al Centrului National al Cinematografiei respingerea proiectelor respective. Directorul general se pronunta prin decizie motivata.
ART. 11
(1) La data anuntarii publice a concursului, Centrul National al Cinematografiei va comunica valoarea totala a fondurilor alocate pentru respectiva sesiune de concurs. Din totalul fondurilor stabilite pentru fiecare sesiune de concurs se va aloca un cuantum minim de 15% pentru filmele de lung metraj de fictiune de debut, minimum 5% pentru filme de scurt metraj de fictiune, precum si 15% pentru filmele documentare si de animatie. Totodata, Centrul National al Cinematografiei va comunica si suma maxima alocata pentru dezvoltarea proiectelor de film.
(2) Inainte de fiecare sesiune de concurs, Centrul National al Cinematografiei va comunica, de asemenea, si cuantumul maxim care se poate aloca unui producator, persoana fizica sau juridica autorizata ca atare. Cuantumul maxim ce se poate aloca unui producator se refera exclusiv la creditul direct pentru productie.
ART. 12
Sesiunile de selectie sunt organizate pentru proiecte cinematografice si cuprind doua etape: selectia scenariilor si selectia proiectelor cinematografice.
ART. 13
(1) In vederea inscrierii la sesiunea de selectie a proiectelor cinematografice, persoanele juridice si fizice autorizate ca atare vor intocmi cererea de inscriere, atat pentru productia de filme, cat si pentru dezvoltarea de proiect, conform anexei nr. 1 la prezentul regulament.
(2) Cererile de inscriere la concurs, insotite de documentele precizate la art. 6, se depun si se inregistreaza la secretariatul tehnic.
ART. 14
(1) In etapa de finantare, Consiliul analizeaza dosarele proiectelor cinematografice in ordinea descrescatoare a punctajelor finale stabilite prin hotarare a comisiilor de selectie a proiectelor cinematografice.
(2) Procentul de finantare alocat fiecarui proiect se acorda in conformitate cu ierarhizarea proiectelor cinematografice selectionate de comisiile prevazute de prezentul regulament, in ordinea descrescatoare a punctajului acordat, pana la epuizarea sumelor prevazute pentru sesiunea si sectiunea respective de concurs.
(3) Consiliul decide valoarea creditului direct ce se acorda in functie de ierarhia stabilita, precum si de conformitatea si realitatea datelor cuprinse in documente privind:
a) bugetul de productie sau de dezvoltare de proiect, dupa caz;
b) planul de finantare;
c) planul de productie pe etape: pregatire, filmare, montaj-sonorizare;
d) modul de derulare a contractelor anterior incheiate intre Centrul National al Cinematografiei si producatorul proiectului cinematografic, daca este cazul.
(4) Pentru fiecare proiect analizat se intocmeste un raport de acordare a creditului financiar, care se semneaza de membrii Consiliului.
(5) Activitatea Consiliului de acordare a cuantumului financiar va inceta odata cu epuizarea sumelor prevazute a fi utilizate in cadrul sesiunii respective de concurs, sub forma de credite directe.
ART. 15
(1) Comisiile de selectie si Consiliul se vor intruni, in termen de maximum doua zile de la incheierea etapei de finantare, pentru adoptarea unei hotarari finale cu privire la rezultatele concursului de selectie a proiectelor cinematografice si de acordare a creditelor directe.
(2) Proiectele care au obtinut credite directe sunt declarate castigatoare ale concursului.
(3) Rezultatele concursului, inclusiv valoarea creditului direct alocat fiecarui proiect castigator, vor fi facute publice prin afisare la sediul Centrului National al Cinematografiei, pe site-ul acestuia, precum si intr-un ziar cu acoperire nationala, in termen de 5 zile de la redactarea hotararii finale a comisiei de selectie si a Consiliului.
(4) Producatorii filmelor care beneficiaza de credit direct pot utiliza minimum 20% din bugetul filmului pentru cheltuieli de productie pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene sau semnatare ale Acordului Central European pentru Comert Liber.
ART. 16
(1) Centrul National al Cinematografiei este obligat sa comunice in scris castigatorilor concursului de selectie, in termen de 7 zile calendaristice de la incheierea etapei de finantare, hotararea Consiliului si a comisiilor de selectie.
(2) Hotararea Consiliului si a comisiilor de selectie se anunta prin mijloace de informare in masa, prin publicarea intr-un ziar cu acoperire nationala si pe site-ul Centrului National al Cinematografiei, precum si prin afisare la sediul Centrului National al Cinematografiei.
ART. 17
(1) Nerespectarea procedurilor prevazute de lege si de prezentul regulament privind acordarea creditului direct pentru productie si dezvoltare de proiect poate fi contestata in termen de 30 de zile de la anuntarea rezultatelor sesiunii de concurs, la Ministerul Culturii si Cultelor.
(2) Ministrul culturii si cultelor va numi, prin ordin, o comisie de solutionare a contestatiilor, formata din 5 membri.
(3) Comisia de solutionare a contestatiilor se pronunta in termen de 30 de zile de la data inregistrarii contestatiilor.
(4) Hotararile comisiei de solutionare a contestatiilor se comunica solicitantilor in termen de 3 zile de la solutionare.
(5) Hotararile comisiei de solutionare a contestatiilor pot fi atacate la Curtea de Apel Bucuresti in 30 de zile de la comunicare.
(6) Decizia Curtii de Apel Bucuresti, emisa in solutionarea acestor contestatii, este definitiva si irevocabila.
ART. 18
Taxa de participare la concurs, pentru fiecare proiect cinematografic, se stabileste anual, prin decizie a directorului general al Centrului National al Cinematografiei.

SECŢIUNEA a II-a
Comisiile de selectie a proiectelor cinematografice

ART. 19
(1) Selectia proiectelor cinematografice se face separat, pentru fiecare sectiune de concurs, de catre:
a) o comisie de selectie a proiectelor cinematografice pentru productia si dezvoltarea de proiecte, formata din 5 membri, la sectiunea filmelor de fictiune de lung si scurt metraj;
b) o comisie de selectie a proiectelor cinematografice pentru productia si dezvoltarea de proiecte, formata din 3 membri, la sectiunea filmelor documentare si de animatie.
(2) Comisia de selectie pentru sectiunea filmelor de fictiune de lung si scurt metraj este sprijinita de o comisie ajutatoare de lectori fara drept de vot.
(3) Nominalizarea membrilor comisiei de lectori se face de catre membrii comisiei de selectie si se aproba prin decizie a directorului general al Centrului National al Cinematografiei.
(4) Comisia de lectori analizeaza scenariile filmelor de fictiune si intocmeste referate de specialitate, pe care le pune la dispozitia membrilor comisiei de selectie.
(5) Activitatea comisiei de lectori este o activitate ajutatoare destinata exclusiv membrilor respectivei comisii de selectie. Intreaga responsabilitate privind selectia si evaluarea proiectelor revine exclusiv membrilor comisiei de selectie.
ART. 20
(1) Componenta comisiilor de selectie a proiectelor cinematografice se stabileste, pana la data limita de depunere a dosarelor de concurs, prin ordin al ministrului culturii si cultelor, dupa consultarea uniunilor si asociatiilor din domeniul cinematografiei.
(2) Componenta comisiilor poate include si persoane care nu fac parte din uniunile sau asociatiile din domeniul cinematografiei, cum ar fi: exploatanti de cinematografe, scriitori, actori sau specialisti din domeniul audiovizualului.
(3) Membrii comisiilor de selectie sunt desemnati pentru fiecare sesiune de concurs.
(4) Persoanele propuse pentru comisiile de selectie si pentru comisia de lectori, membrii familiilor acestora sau rudele lor de gradul I nu pot participa, in nicio calitate, la realizarea unui proiect cinematografic inscris in sesiunea respectiva de concurs.
(5) Pentru activitatea desfasurata in cadrul comisiilor, pe perioada sesiunii de concurs, membrii acestora, inclusiv membrii comisiei de lectori, vor fi remunerati, pe baza de contracte, din bugetul Fondului cinematografic, intr-un cuantum stabilit de Consiliu.
ART. 21
Comisiile de selectie vor primi, prin grija secretariatului tehnic, urmatoarele documente, la termenele precizate, pe baza de proces-verbal de predare-primire, dupa cum urmeaza:


────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Documentul Termen
de predare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Regulamentul de concurs Prima sesiune de
lucru a comisiei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Dosarele de scenariu, conform Prima sesiune de
art. 25 alin. (2) si (3) si art. 27 lucru a comisiei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Formularele-tip pentru fisele de Prima sesiune de
evaluare si notare a scenariilor, lucru a comisiei
conform anexelor nr. 9a)-9f)
la prezentul regulament
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Plicurile sigilate conform art. 28 La finalizarea
alin. (5) si (6) evaluarii scenariilor si
dupa semnarea de
catre toti membrii a
clasamentului
intocmit
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Dosarele de proiect aferente Dupa intocmirea
scenariilor selectionate de clasamentului si
comisie, intocmite conform deschiderea plicurilor
art. 27 si art. 38 alin. (5)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ART. 22
(1) In prima sesiune de lucru, membrii comisiei de selectie si ai comisiei de lectori semneaza declaratia de confidentialitate, prevazuta in anexa nr. 2 la prezentul regulament.
(2) Directorul general al Centrului National al Cinematografiei va stabili, impreuna cu membrii comisiilor de selectie, data pana la care acestia vor finaliza analiza si selectia proiectelor cinematografice, in conformitate cu prevederile legii si ale prezentului regulament.
(3) In acest scop, secretariatul tehnic al concursului va preda comisiilor de selectie, pe baza de proces-verbal, dosarele de scenariu, sub forma securizata, insotite de formularele-tip pentru fisele de evaluare si de notare a acestora, conform prezentului regulament.
ART. 23
Promovarea scenariilor in etapa a doua de concurs se va face cu stricta respectare a spiritului legii si a prezentului regulament.

SECŢIUNEA a III-a
Intocmirea dosarelor de concurs

ART. 24
In vederea participarii la concursul de proiecte cinematografice, documentatia si formularele necesare vor fi puse la dispozitia solicitantilor de secretariatul tehnic al concursului, precum si prin publicarea pe site-ul www.cncinema.ro.
ART. 25
(1) Producatorii de filme, participanti la concursul de proiecte cinematografice, vor intocmi in acest scop, potrivit prevederilor legii si ale prezentului regulament, dosarul de scenariu de film si dosarul de proiect.
(2) Dosarele se vor depune la secretariatul tehnic al concursului.
(3) Dosarele de scenariu de film se depun sub forma securizata, fara sa contina numele scenaristului, regizorului, producatorului sau alt indiciu care ar face posibila identificarea acestora.
ART. 26
Dosarul de scenariu va contine urmatoarele documente:
1. pentru filme de lung metraj de fictiune:
a) scenariul de film, intocmit in format standard conform anexei nr. 4 la prezentul regulament, cu un numar de minimum 75 de pagini scrise;
b) rezumatul scenariului, maximum 5 pagini scrise;
c) conceptia regizorala, cu motivatia regizorala, aprecierea stilului si a laturii vizuale a filmului, maximum 3 pagini scrise;
2. pentru filme documentare si de animatie:
a) scenariul de film, intocmit in format standard conform anexei nr. 4;
b) conceptia regizorala, cu motivatia regizorala, aprecierea stilului si a laturii vizuale a filmului, maximum 3 pagini scrise;
c) pentru filmele documentare, orice informatii care sunt relevante pentru sustinerea temei, lista persoanelor care urmeaza a fi intervievate sau lista materialelor de arhiva, dupa caz;
d) pentru filmele de animatie, orice informatii care sunt relevante pentru sustinerea scenariului, schite ale personajelor, descrierea personajelor, schita de ambianta plastica, daca este cazul;
3. pentru filme de scurt metraj de fictiune:
a) scenariul de film, intocmit in format standard conform anexei nr. 4, cu un numar de maximum 60 de pagini scrise;
b) rezumatul scenariului, maximum 3 pagini scrise;
c) conceptia regizorala, cu motivatia regizorala, aprecierea stilului si a laturii vizuale a filmului, maximum 3 pagini scrise;
4. pentru dezvoltarea de proiecte, filme de lung metraj de fictiune, documentare si de animatie:
a) subiectul si un rezumat al scenariului de maximum 20 de pagini, cu indicarea materialului literar care a stat la baza acestuia, daca este cazul, si cu prezentarea operei literare dupa care se propune adaptarea;
b) scenariul de film propus pentru dezvoltare, in faza in care acesta este elaborat, daca este cazul, intocmit in format standard conform anexei nr. 4;
c) decrierea proiectului;
d) alte informatii relevante pentru sustinerea necesitatii dezvoltarii proiectului.
ART. 27
Dosarul de proiect se intocmeste de catre persoanele fizice si juridice autorizate ca atare si care solicita credit direct si va cuprinde urmatoarele documente:
1. lista cu autorii filmului: regizor, autorul operei originale, daca este cazul, autorul scenariului, autorul dialogului, daca este cazul, autorul muzicii special create, daca este cazul, autorul animatiei sau alti autori, dupa caz;
2. optiunea asupra dreptului de exploatare cinematografica a operei originale care a stat la baza scenariului;
3. contract cu clauza suspensiva intre producator si autorul scenariului, precum si intre producator si regizor, care sa ateste cesiunea exclusiva catre producator a drepturilor de realizare si exploatare a filmului respectiv, cu respectarea Legii nr. 8/1996, cu modificarile ulterioare;
4. curriculum vitae al scenaristului, regizorului si producatorului persoana juridica si/sau fizica, autorizata ca atare, precum si al persoanei fizice desemnate de persoana juridica sa aiba calitatea de producator;
5. devizul de productie al proiectului, intocmit pe capitole de cheltuieli, conform anexei nr. 3 la prezentul regulament; devizul va contine costuri care nu pot depasi urmatoarele cote maximale:
- 10% - onorariul (profitul) societatilor producatoare;
- 10% - cheltuielile neprevazute;
- 5% - onorariul pentru activitatea de regizor, precum si pentru cesiunea drepturilor provenite din aceasta activitate;
- 4% - onorariul pentru scrierea scenariului, precum si a dialogurilor si cesiunea exclusiva privind exploatarea scenariului in cadrul operei cinematografice;
- 4% - remuneratia producatorului executiv;
- 4% - onorariul platit pentru muzica special creata.
In cazul coproductiilor cinematografice, cu exceptia onorariului (profitul) societatilor producatoare si a cheltuielilor neprevazute, la care se aplica procentul contributiei financiare a fiecarui coproducator, restul cotelor maximale se aplica la bugetul general si ele vor fi respectate de catre coproducatorul roman, daca aceste cheltuieli ii revin acestuia.
Se accepta prezentarea devizului si intr-un format standard, de exemplu Movie Magic;
6. planul de finantare a proiectului, intocmit conform anexei nr. 5 la prezentul regulament, care trebuie sa evidentieze:
a) contributia proprie la finantarea unui proiect, care trebuie sa fie de minimum 6% din bugetul total al productiei si care poate fi constituita din: sume in numerar, servicii sau aport in natura; contributiile in numerar vor fi dovedite prin extras de cont bancar ori prin documente contabile atestand cheltuielile efectuate, iar cele in servicii sau in natura, prin documente care sa ateste capacitatea tehnica proprie a solicitantului de a le efectua;
b) contributiile coproducatorilor sau cofinantatorilor, dovedite prin: contracte de cofinantare ori coproductie, scrisori ferme de cofinantare sau coproductie, din care sa rezulte cota de participare la finantarea proiectului, contracte de prevanzare a filmului sau orice alte surse atrase; in cazul coproductiilor cinematografice, trebuie sa se mentioneze cuantumul participarii financiare a partenerului strain, contributia proprie de minimum 6% referindu-se la participarea partii romane;
7. planul de productie al filmului, cu mentionarea perioadelor calendaristice, pe etape de pregatire si de filmare, cu specificarea numarului de zile de filmare si de mixaj-sonorizare, cat si a datei estimative de finalizare a copiei standard a filmului; planul de productie se intocmeste potrivit anexei nr. 6 la prezentul regulament;
8. declaratia producatorului, conform anexei nr. 7 la prezentul regulament, in legatura cu:
a) numarul de spectatori inregistrati in salile de cinematograf din tara, pentru unul dintre filmele produse incepand cu anul 1997;
b) recunoasterea internationala pentru unul dintre filmele produse incepand cu anul 1997: premii si/sau selectii la festivalurile de filme acreditate oficial de catre F.I.A.P.F., conform listei comunicate de Centrul National al Cinematografiei;
c) succesul comercial pentru exploatarea in salile de cinematograf din strainatate si difuzarea la posturile de televiziune din tara si din strainatate a unuia dintre filmele produse incepand cu anul 1997; in declaratia producatorului se vor mentiona expres documentele in baza carora a fost completata;
d) situatia rambursarii creditelor primite de la Fondul cinematografic, daca este cazul, in functie de prevederile legale care au stat la baza incheierii contractelor de creditare incepand cu anul 1997 si pana in prezent;
9. declaratia regizorului, conform anexei nr. 8 la prezentul regulament, in legatura cu:
a) numarul de spectatori inregistrati in salile de cinematograf din tara, pentru unul dintre filmele realizate in cariera; pentru filmele realizate inainte de 1997 se va tine cont de pragul de referinta al anului respectiv, calculat pe baza datelor statistice existente;
b) recunoasterea internationala pentru unul dintre filmele realizate in intreaga cariera: premii si/sau selectii la festivalurile de filme acreditate oficial de F.I.A.P.F., conform listei comunicate de Centrul National al Cinematografiei;
c) succesul comercial pentru exploatarea in salile de cinematograf din strainatate si difuzarea la posturile de televiziune din tara si din strainatate a unuia dintre filmele realizate incepand cu anul 1997; declaratia regizorului se intocmeste cu mentionarea expresa a documentelor in baza carora a fost completata;
10. solicitarea privind alocarea de credite peste limita de 50%, in situatia filmelor dificile si de buget redus.
ART. 28
(1) Dosarul de scenariu de film si dosarul de proiect se depun si se inregistreaza la secretariatul tehnic al concursului, pana la data limita stabilita in acest sens si comunicata public.
(2) Dosarul de scenariu de film se va depune in cate 5 (cinci) exemplare, iar dosarul de proiect se va depune in cate 2 (doua) exemplare.
(3) Dosarul de scenariu de film se depune sub forma securizata, fara sa contina numele scenaristului, regizorului, producatorului sau vreun alt indiciu care ar face posibila identificarea acestora.
(4) Descoperirea de catre comisia de selectie a unor elemente care ar fi de natura sa faciliteze identificarea autorilor unui proiect cinematografic, precum si comunicarea prin orice mijloace a continutului scenariului de film sau a oricaror alte informatii care ar putea duce la aceasta identificare atrage eliminarea proiectului respectiv din concurs. Comisia de selectie se pronunta in acest sens printr-o hotarare.
(5) Odata cu dosarul de scenariu se depune un plic sigilat in care sunt trecute titlul proiectului, numele scenaristului, numele regizorului si denumirea producatorului, persoana fizica si/sau juridica, autorizate ca atare.
(6) Prin grija secretariatului tehnic al concursului, fiecare dosar de scenariu de film va primi un numar de la 1 la "n", diferit de numarul de inregistrare oficial, care nu va fi completat in fata depunatorului. Acelasi numar va fi trecut si pe plicul sigilat care contine datele de identificare a proiectului.
(7) La terminarea etapei de selectie a scenariilor de film, secretariatul tehnic al concursului va inmana comisiei de selectie plicurile sigilate, depuse odata cu scenariile de film, care vor fi deschise pentru a fi identificati autorii proiectului.
(8) Dupa deschiderea plicurilor si identificarea autorilor proiectului pentru scenariile de film selectionate pentru etapa a doua, cea de selectie a proiectelor, secretariatul tehnic al concursului va trimite comisiei de selectie dosarele de proiect.

SECŢIUNEA a IV-a
Selectia scenariilor pentru filmele de fictiune

ART. 29
(1) Comisia de selectie pentru proiectele filmelor de fictiune de lung si scurt metraj analizeaza intr-o prima etapa calitatea scenariilor pentru fiecare proiect, care vor fi lecturate si analizate sub forma securizata, conform prevederilor prezentului regulament.
(2) Aprecierea valorii artistice a scenariilor pentru filmele de fictiune se face prin acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selectie prevazut in fisa de notare a scenariului, conform anexei nr. 9a) la prezentul regulament, astfel:
1. subiectul;
2. dialogul;
3. constructia dramaturgica;
4. potentialul de interes si impactul asupra publicului autohton;
5. potentialul de reprezentare artistica si de public pe plan international.
ART. 30
(1) Nota acordata fiecarui scenariu de catre fiecare membru al comisiei va rezulta din efectuarea mediei aritmetice a notelor acordate pentru fiecare criteriu de mai sus.
(2) Stabilirea notei finale a fiecarui scenariu de catre comisia de selectie se face, conform anexei nr. 9g) la prezentul regulament, prin efectuarea mediei aritmetice a notelor pentru scenariu acordate de catre fiecare membru al comisiei, in conditiile alin. (1).
(3) In cazul filmelor de fictiune, de lung si scurt metraj, la evaluarea finala a scenariilor, fisele de notare ale fiecarui scenariu, completate conform conditiilor alin. (2), care contin cea mai mare si cea mai mica medie, nu se vor lua in considerare la stabilirea notei finale a scenariului.
ART. 31
(1) La finalul procesului de evaluare a scenariilor, comisia de selectie, impreuna cu directorul general al Centrului National al Cinematografiei, va stabili clasamentul scenariilor in ordinea descrescatoare a notelor obtinute. Clasamentul astfel stabilit se semneaza de toti membrii comisiei de selectie, precum si de directorul general al Centrului National al Cinematografiei.
(2) Scenariile care nu au obtinut cel putin media finala 7 vor fi eliminate din concurs.

SECŢIUNEA a V-a
Selectia scenariilor pentru filmele documentare si de animatie

ART. 32
(1) Comisia de selectie pentru proiectele filmelor documentare si de animatie analizeaza intr-o prima etapa, pentru fiecare proiect, calitatea scenariilor pentru filmele de animatie, respectiv de descriere a proiectului pentru filmele documentare.
(2) Scenariile si descrierile de proiect vor fi lecturate si analizate sub forma securizata, conform prevederilor prezentului regulament.
(3) Aprecierea valorii artistice a scenariului pentru filmele de animatie se face prin acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selectie prevazut in fisa de notare a scenariului, conform anexei nr. 9b) la prezentul regulament, astfel:
1. subiectul;
2. schitele, desenele personajelor; descrierea lor;
3. potentialul de interes si impactul asupra publicului;
4. potentialul de reprezentare pe plan international.
(4) Aprecierea valorii descrierii proiectelor pentru filme documentare se face prin acordarea de note de la 1 la 10, pentru fiecare criteriu de evaluare prevazut in fisa de notare, conform anexei nr. 9c) la prezentul regulament, astfel:
1. originalitatea si gradul de interes si de noutate ale temei propuse;
2. originalitatea tratarii temei cinematografice propuse;
3. potentialul de interes si impactul asupra publicului;
4. potentialul de reprezentare pe plan international.
ART. 33
Stabilirea notei scenariului pentru filmele de animatie sau a descrierii proiectului pentru filmele documentare, precum si a mediei finale se face in conditiile procedurale prevazute la art. 30.
ART. 34
(1) La finalul procesului de evaluare, comisia de selectie impreuna cu directorul general al Centrului National al Cinematografiei vor stabili clasamentul scenariilor si al descrierii de proiect, in ordinea descrescatoare a notelor obtinute. Clasamentul astfel intocmit se semneaza de toti membrii comisiei de selectie si de directorul general al Centrului National al Cinematografiei.
(2) Scenariile sau descrierile de proiect care nu au obtinut cel putin media finala 7 vor fi eliminate din concurs.
(3) Clasamentele intocmite conform alin. (1) pot suferi modificari in etapa a doua, cea a selectiei proiectelor cinematografice.

SECŢIUNEA a VI-a
Selectia proiectelor cinematografice pentru filme de fictiune, documentare si de animatie, de lung si scurt metraj

ART. 35
(1) In a doua etapa a concursului sunt analizate dosarele de proiecte cinematografice ale caror scenarii au fost selectionate si promovate in baza mediilor finale obtinute potrivit prevederilor prezentului regulament.
(2) In aceasta a doua etapa, secretariatul tehnic al concursului preda membrilor comisiilor de selectie dosarele de proiecte cinematografice aferente scenariilor selectionate.
(3) Membrii comisiilor de selectie vor intocmi fise de evaluare, conform anexei nr. 10 la prezentul regulament, pentru fiecare proiect cinematografic promovat in aceasta etapa a concursului, conform urmatoarelor criterii de evaluare:
a) calitatea scenariului - care detine, potrivit notelor acordate si coeficientului de importanta stabilit prin prezentul regulament, o pondere de maximum 50% din totalul punctajului acordat; media finala a scenariului se multiplica cu coeficientul de importanta acordat scenariului, respectiv 5, obtinandu-se punctajul total alocat scenariului;
b) calitatea regizorului - care detine, potrivit notelor acordate si coeficientului de importanta stabilit prin prezentul regulament o pondere de maximum 25% din totalul punctajului acordat; criteriul "calitatea regizorului" se va evalua conform fisei de evaluare prevazute in anexa nr. 11; in cazul filmelor realizate inainte de anul 1997, se va lua in calcul pragul de referinta al anului in care a avut loc premiera cinematografica, care va fi calculat pe baza datelor statistice ale anului respectiv;
c) calitatea producatorului - care detine, potrivit notelor acordate si coeficientului de importanta stabilit prin prezentul regulament, o pondere de maximum 25% din totalul punctajului acordat; criteriul "calitatea producatorului" se va evalua conform fisei de evaluare prevazute in anexa nr. 12 la prezentul regulament.
(4) Punctajul maxim care poate fi obtinut de un proiect este de 100 de puncte.
(5) Punctajul fisei de evaluare a proiectului acordat de membrii comisiei de selectie este calculat prin insumarea notelor stabilite pentru fiecare criteriu, multiplicat cu coeficientul de importanta prevazut la alin. (3).
(6) Punctajul maxim pentru criteriul "calitatea regizorului" este in concordanta cu categoria de film regizat anterior si poate fi de 25 de puncte, iar pentru criteriul "calitatea producatorului" punctajul maxim este in concordanta cu filmul propus anterior si poate fi de 25 de puncte.
ART. 36
In cazul proiectelor de debut regizoral la categoria filmelor de fictiune de lung metraj, proiectele vor fi evaluate fiecare in parte, iar criteriul "calitatea regizorului" se va cuantifica conform anexei nr. 11a) la prezentul regulament.
ART. 37
(1) Proiectele de film selectionate vor fi clasificate in functie de ordinea descrescatoare a punctajului final obtinut, pe liste separate, pentru fiecare dintre urmatoarele categorii de filme, dupa cum urmeaza:
a) lista proiectelor cinematografice selectionate pentru filmele de fictiune de lung metraj;
b) lista proiectelor cinematografice selectionate pentru filmele de fictiune de lung metraj, de debut;
c) lista proiectelor cinematografice selectionate pentru filmele de scurt metraj de fictiune;
d) lista proiectelor selectionate pentru filmele documentare si de animatie.
(2) Hotararile comisiilor de selectie reprezinta inscrisul care certifica selectionarea proiectelor pentru faza de finantare si se transmit directorului general al Centrului National al Cinematografiei.
(3) Hotararile comisiilor de selectie se semneaza de catre membrii acestora si de catre directorul general al Centrului National al Cinematografiei.

SECŢIUNEA a VII-a
Selectia dosarelor pentru dezvoltarea proiectelor de film

ART. 38
(1) Comisiile de selectie analizeaza, in vederea acordarii creditului direct pentru dezvoltare, numai proiectele filmelor de lung metraj de fictiune, documentare si de animatie.
(2) Proiectele vor fi lecturate si analizate conform prevederilor prezentului regulament.
(3) Comisiile de selectie analizeaza si noteaza, potrivit sectiunii de concurs la care a fost depus proiectul, proiectele prezentate, astfel:
a) pentru filmele de fictiune, aprecierea valorii artistice a proiectului se face prin acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selectie prevazut in fisa de notare, conform anexei nr. 9d) la prezentul regulament, astfel:
- subiectul sau gradul de interes al operei literare a carei adaptare se propune;
- calitatea sinopsisului sau a scenariului in faza in care a fost inaintat la concurs, daca este cazul;
- potentialul de interes si impactul asupra publicului;
- potentialul de reprezentare pe plan international;
b) pentru filmele documentare, aprecierea valorii artistice a proiectului se face prin acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selectie prevazut in fisa de notare, conform anexei nr. 9e) la prezentul regulament, astfel:
- calitatea si originalitatea temei propuse;
- originalitatea tratarii cinematografice a temei propuse;
- potentialul de interes si impactul asupra publicului;
- potentialul de reprezentare pe plan international;
c) pentru filmele de animatie, aprecierea valorii artistice a proiectului se face prin acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selectie prevazut in fisa de notare, conform anexei nr. 9f) la prezentul regulament, astfel:
1. subiectul;
2. calitatea desenelor, a schitelor si a prezentarii personajelor;
3. potentialul de interes si impactul asupra publicului;
4. potentialul de reprezentare artistica si publica pe plan international.
(4) Dosarele de proiect vor cuprinde, pe langa scenariu sau sinopsis, dupa caz, bugetul de dezvoltare al proiectului, planul de finantare, descrierea activitatilor preconizate a fi realizate, conceptia regizorala, daca regizorul a fost nominalizat, si CV-ul scenaristului.
(5) Intocmirea dosarelor pentru dezvoltarea proiectelor de film se face potrivit prevederilor art. 26 pct. 4 si ale art. 27, aplicat in mod corespunzator acestui tip de credit.
(6) Dosarele de la aceasta categorie, care nu au obtinut cel putin media finala 7 la criteriul valoare artistica, vor fi eliminate din concurs.
ART. 39
(1) Dosarele proiectelor de dezvoltare vor fi evaluate separat.
(2) In etapa a 2-a a concursului, membrii comisiilor de selectie vor intocmi fise de evaluare, conform anexei nr. 13 la prezentul regulament, pentru fiecare proiect de dezvoltare promovat in aceasta etapa a concursului, conform urmatoarelor ponderi de evaluare:
a) valoarea artistica a proiectului detine o pondere de 50%;
b) calitatea producatorului, care detine, potrivit coeficientului de importanta stabilit prin prezentul regulament, o pondere de 50% din totalul punctajului acordat; criteriul "calitatea producatorului" se va evalua conform fisei de evaluare prevazute in anexa nr. 12 la prezentul regulament.
(3) Punctajul maxim care poate fi obtinut de un proiect de dezvoltare este de 100 de puncte.
(4) In situatia in care regizorul este nominalizat si, ca urmare, la dosar exista si conceptia regizorala, aceasta este inclusa in valoarea artistica a proiectului, dar nu se acorda punctaj pentru criteriul "calitatea regizorului".
(5) Un producator nu poate primi in aceeasi sesiune de concurs credit direct pentru dezvoltare de proiect pentru mai mult de doua proiecte.
ART. 40
(1) La finalul procesului de evaluare, comisia de selectie impreuna cu directorul general al Centrului National al Cinematografiei vor stabili clasamentul proiectelor de dezvoltare, in ordinea descrescatoare a punctelor obtinute. Clasamentul astfel intocmit se semneaza de catre toti membii comisiei de selectie si de catre directorul general al Centrului National al Cinematografiei.
(2) Hotararile comisiilor de selectie reprezinta inscrisul care certifica selectionarea proiectelor pentru faza de finantare.

SECŢIUNEA a VIII-a
Acordarea creditelor directe pentru productie

ART. 41
(1) Pot solicita credite directe pentru productie persoanele fizice si persoanele juridice, autorizate ca atare, care au castigat o sesiune de selectie si care indeplinesc conditiile prevazute la <>art. 21 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 .
(2) Pot incheia contracte de credite directe, pentru productia filmelor realizate in sistem de coproductie, persoanele fizice si juridice autorizate, care au castigat o sesiune de selectie si care indeplinesc cumulativ conditiile prevazute la alin. (1), precum si urmatoarele conditii:
a) coproducatorii romani au o participare de minimum 10% din bugetul de productie al filmului, in cazul coproductiilor multilaterale, si de minimum 20% din bugetul de productie al filmului, in cazul coproductiilor bilaterale, in conditiile prevazute de prezentul regulament;
b) coproducatorii detin, pe baza de contract de coproductie, dreptul de coproprietate asupra negativului filmului, corespunzator contributiei fiecaruia, si sunt detinatori ai dreptului de exploatare a filmului pe teritoriul Romaniei;
c) coproducatorii isi asuma obligatia ca pe genericul filmului si in toate materialele publicitare sa mentioneze faptul ca filmul a fost realizat cu sprijinul financiar al Centrului National al Cinematografiei.
(3) Coproductiile care se realizeaza in baza Conventiei europene asupra coproductiilor cinematografice se produc in baza criteriilor si conditiilor stabilite pentru aceasta categorie de filme prin <>Legea nr. 28/2002 .
ART. 42
(1) Creditul direct nu poate depasi 50% din valoarea totala a bugetului de productie al proiectului cinematografic.
(2) In cazul coproductiilor cu participare romaneasca, procentul prevazut la alin. (1) se refera la bugetul partii romane.
(3) Sunt exceptate de la limita de acordare a creditului direct prevazuta la alin. (1) filmele dificile si de buget redus, definite ca atare prin dispozitiile legii si ale prezentului regulament.
ART. 43
(1) Consiliul nu poate acorda credit direct pentru doua proiecte de film de lung metraj, selectionate in cadrul unei sesiuni de concurs, care urmeaza sa fie realizate de acelasi regizor. Regizorul poate opta pentru proiectul pe care doreste sa il realizeze, dintre cele selectionate. In aceasta situatie, producatorul celui de-al doilea proiect selectionat poate inlocui regizorul, cu conditia ca noul regizor sa aiba cel putin acelasi punctaj sau superior, la criteriul calitatea regizorului, caz in care se va realiza o noua ierarhie.
(2) Consiliul va decide cuantumul acordat pentru fiecare proiect in functie de bugetul alocat fiecarei sesiuni si de criteriile prevazute de lege, astfel:
a) proiectul cel mai bine plasat din cadrul fiecarei categorii va primi creditul solicitat, cu conditia ca acesta sa nu depaseasca 50% din bugetul productiei respective, cu exceptia filmelor dificile si de buget redus;
b) fata de proiectul cel mai bine plasat, in alocarea creditelor pentru proiectele situate pe locurile urmatoare, din cadrul fiecarei categorii, poate fi stabilit un procent de scadere ce se va aplica in functie de situarea acestuia in ierarhia stabilita de comisia de selectie.
(3) In analiza economico-financiara in vederea alocarii creditelor directe Consiliul poate solicita expertiza financiara a unor experti independenti sau specialisti din cadrul Centrului National al Cinematografiei.
ART. 44
Acordarea creditelor directe pentru proiectele cinematografice selectionate care au inregistrat un punctaj egal se face pe baza urmatoarelor criterii de departajare:
- nivelul contributiei financiare confirmate la momentul inscrierii proiectului in concurs;
- promovarea coproductiilor cinematografice.
ART. 45
(1) Comisiile de selectie a proiectelor cinematografice si Consiliul vor analiza proiectele selectionate si vor stabili productiile cinematografice care se incadreaza in categoria filmelor dificile si de buget redus.
(2) In cazul filmelor dificile si de buget redus, comisiile de selectie impreuna cu Consiliul vor stabili, in conformitate cu prevederile dispozitiilor legii, cuantumul creditelor directe, care se pot acorda cu depasirea limitei de 50% din bugetul de productie al filmelor respective.
ART. 46
Beneficiarii creditelor, precum si persoanele desemnate in calitate de producator nu pot solicita noi credite in cazul in care au fost incalcate termenele legale.
ART. 47
(1) Filmul dificil se caracterizeaza prin:
- nivel ridicat de risc creativ;
- innoirea limbajului cinematografic prin modalitati narative si de exprimare inedite;
- oferirea unei alternative artistice la cinematograful comercial.
(2) Filmul dificil atinge cel putin 3 dintre urmatoarele obiective:
- sunt filme de interes cultural de mare complexitate si a caror realizare prezinta un grad sporit de dificultate;
- implementeaza noi tehnologii cinematografice intr-un stil creativ si inovator;
- promoveaza idei noi si inventive in forma si continutul filmului finantat;
- au sanse minime sau chiar sunt lipsite de posibilitatea unui succes comercial datorita stilului experimental in care sunt realizate;
- promoveaza debuturi de lung metraj, scurtmetraje ori filme-pilot sub 10 minute, cu exceptia reclamelor;
- sprijina dezvoltarea comunitatilor de creatie si de realizare a filmelor din cel putin doua tari (coproductii).
(3) Filmul de interes cultural de mare complexitate si a carui realizare prezinta un grad sporit de dificultate este filmul care indeplineste cumulativ cel putin 3 dintre urmatoarele conditii:
1. film de epoca;
2. peste 10 locatii de filmare;
3. filmarea in exterior a cel putin 50% din metrajul util al filmului;
4. filmari speciale, peste 20% din metrajul util al filmului, cu efecte speciale, pirotehnie, filmari aeriene, subacvatice, cascade si/sau altele de acest gen ori cu efecte speciale realizate in postproductie;
5. filmari de noapte, peste 20% din metrajul util al filmului;
6. filmari cu copii, peste 10% din metrajul util al filmului;
7. filmari cu animale, peste 10% din metrajul util al filmului;
8. utilizarea unei distributii cu peste 20 de actori in roluri principale si secundare;
9. confectionarea unui numar de peste 20 de costume pentru roluri principale si secundare;
10. realizarea unui numar de peste 10 decoruri special amenajate;
11. sunt realizate in 2D sau 3D, in totalitate ori partial; in acest caz se considera conditie realizata daca filmul are 50% animatie in 2D sau 3D;
12. prezinta evenimente unice, a caror fixare in imagini nu se mai poate repeta niciodata, ele avand importanta de document filmat;
13. se remarca prin originalitatea sau ineditul temei propuse;
14. dezvaluie o viziune originala asupra istoriei si culturii romanesti sau ale minoritatilor din Romania.
ART. 48
(1) Filmele de buget redus se considera a fi filmele care au bugete considerabil mai mici decat bugetul mediu al unui film din aceeasi categorie, realizat in anul precedent.
(2) In categoria filmelor mentionate la alin. (1) se includ proiectele care au un buget cu minimum 50% mai mic decat bugetul mediu al unui film din aceeasi categorie, realizat in anul precedent.
(3) Bugetul mediu pentru fiecare categorie, realizat in anul precedent, va fi publicat pe site-ul Centrului National al Cinematografiei.
ART. 49
Contractele se incheie numai dupa verificarea dosarului financiar al proiectului de film de catre Consiliu, dosar prin care trebuie sa se ateste faptul ca finantarea integrala a proiectului, atat ca sume, cat si ca termene, este asigurata.
ART. 50
Creditul direct pentru productie se acorda astfel:
a) pana la 50% din suma totala stabilita, la inceputul perioadei de pregatire;
b) diferenta din valoarea ramasa se aloca pe parcursul realizarii proiectului, astfel:
- pana la 20%, la solicitarea producatorului ori a producatorului delegat, la jumatatea filmarilor, pe baza rapoartelor de productie semnate de regizor si de producator sau de producatorul delegat, dupa caz;
- pana la 20%, la solicitarea producatorului, la sfarsitul filmarilor, pe baza rapoartelor de productie si a procesului-verbal de incheiere a filmarilor, semnate de regizor si de producator;
- 10%, la solicitarea producatorului, odata cu indeplinirea urmatoarelor conditii cumulative: predarea copiei standard sau a matritei video; predarea unui audit care sa certifice corecta utilizare a creditului acordat, participarea financiara a coproducatorilor/finantatorilor proiectului, precum si aportul producatorului si prezentarea unui contract de distribuire sau a angajamentului de distribuire, in cazul in care distribuirea este efectuata de catre producator;
c) in situatia in care prima transa este mai mica de 50%, diferenta se va repartiza corespunzator la transele urmatoare.
ART. 51
Directorul general al Centrului National al Cinematografiei poate sa suspende sau, dupa caz, sa rezilieze contractele de acordare a creditului financiar, poate solicita restituirea sumelor virate din credit si poate declansa procedura executarii silite, potrivit legii, in urmatoarele situatii:
a) beneficiarul creditului direct nu prezinta Centrului National al Cinematografiei situatia cheltuielilor efectuate si documentele justificative in termen de maximum 15 zile de la data solicitarii;
b) beneficiarul creditului direct nu respecta obligatiile contractuale asumate fata de Centrul National al Cinematografiei.
ART. 52
(1) Beneficiarul unui credit direct, acordat potrivit dispozitiilor legii, este obligat sa tina evidenta contabila a incasarilor pentru filmul pentru care i s-a acordat creditul, in cont analitic distinct, pe toata durata returnarii creditului.
(2) Beneficiarul creditului direct este obligat sa puna la dispozitie Centrului National al Cinematografiei, la cerere, toate documentele contabile solicitate.
ART. 53
Proiectele cinematografice care au beneficiat de credite directe pentru productie trebuie sa fie prezentate la premiera, potrivit legii, prin proiectie pe ecrane.

SECŢIUNEA a IX-a
Acordarea creditelor directe pentru dezvoltare de proiect

ART. 54
(1) Creditul direct pentru dezvoltarea de proiect se acorda exclusiv proiectelor filmelor de lung metraj de fictiune, documentare sau de animatie, care au fost declarate castigatoare ale concursurilor de selectie pentru aceasta categorie de credit, conform hotararilor finale emise de comisiile de selectie si Consiliu.
(2) Creditul direct pentru dezvoltare de proiect se poate acorda pentru documentare si prospectii, pentru scrierea sau rescrierea scenariului, angajarea de specialisti dramaturgi sau pentru acoperirea altor cheltuieli legate de dezvoltarea proiectului.
(3) Creditul direct pentru dezvoltare de proiect nu va depasi pragul minim prevazut la <>art. 29 din Legea nr. 143/1999 privind ajutorul de stat, republicata.
(4) Creditul direct pentru dezvoltare de proiect nu poate depasi cuantumul de 3% din valoarea creditului mediu de productie al unui film de fictiune, documentar sau de animatie, dupa caz, realizat in anul precedent.
ART. 55
Pot solicita credit direct pentru dezvoltare de proiect persoanele fizice sau juridice autorizate ale caror proiecte de dezvoltare au fost declarate castigatoare ale unei sesiuni de concurs si indeplinesc urmatoarele conditii:
a) sunt inscrise in Registrul cinematografiei;
b) au un capital social de minimum 20.000 lei, in cazul persoanelor juridice, respectiv prezinta o scrisoare de garantie bancara, in echivalent suma, emisa in favoarea Centrului National al Cinematografiei, in cazul persoanelor fizice;
c) prezinta dosarul proiectului intocmit in conformitate cu prevederile prezentului regulament.
ART. 56
(1) Creditul direct pentru dezvoltare de proiect se acorda in baza contractului de creditare incheiat intre Centrul National al Cinematografiei, in calitate de creditor, si producatorul filmului, in calitate de beneficiar.
(2) Cuantumul creditului direct ce se acorda prin contractul incheiat intre Centrul National al Cinematografiei si producatorul filmului este stabilit de Consiliu in etapa de finantare a concursului de selectie a proiectelor cinematografice.
ART. 57
(1) Proiectele care au beneficiat de credite pentru dezvoltare vor fi inscrise in mod obligatoriu la concursurile de selectie pentru productia proiectelor cinematografice, in termen de maximum un an de la incheierea contractului de creditare pentru dezvoltare.
(2) In cazul in care proiectul respectiv nu este declarat castigator la 4 concursuri succesive, beneficiarul creditului este obligat sa il restituie.
(3) In cazul proiectelor castigatoare, suma acordata drept credit de dezvoltare se cumuleaza cu creditul de productie acordat proiectului si nu poate depasi 50% din bugetul filmului, cu exceptia filmelor dificile si de buget redus.

CAP. III
Acordarea sprijinului financiar nerambursabil

ART. 58
Centrul National al Cinematografiei acorda din Fondul cinematografic, in conditiile prevederilor legale in vigoare si ale prezentului regulament, sprijin financiar nerambursabil persoanelor fizice si juridice autorizate.

SECŢIUNEA I
Sprijinul financiar nerambursabil pentru succes de public

ART. 59
(1) Sprijinul financiar nerambursabil pentru succes de public se acorda la solicitarea producatorilor si regizorilor unui film, separat, in proportie egala, pentru realizarea unui nou proiect cinematografic, daca acesta a fost declarat castigator al concursului de selectie organizat in conditiile legii si ale prezentului regulament.
(2) Sprijinul financiar va fi acordat producatorilor si regizorilor pentru unul dintre filmele realizate impreuna si care a inregistrat, in salile de cinematograf sau alte sali destinate vizionarii cu public, un numar de spectatori mai mare decat numarul de platitori definit ca prag de referinta pentru anul respectiv.
(3) Pragul de referinta pentru filmele romanesti se stabileste de Centrul National al Cinematografiei la inceputul fiecarui an, pe baza datelor statistice inregistrate in salile de cinematograf din Romania in anul precedent, reprezentand media numarului de spectatori inregistrati la aceasta categorie de filme.
(4) Odata cu stabilirea pragului de referinta anual, Centrul National al Cinematografiei va calcula, pe baza datelor statistice inregistrate in salile de cinematograf din tara, tariful mediu al biletelor de intrare din anul precedent, pentru aceasta categorie de filme.
(5) Centrul National al Cinematografiei va comunica, pana la data de 31 martie a anului in curs, pragul anual de referinta si tariful mediu al biletelor de intrare, inregistrate in anul precedent, pentru filmele romanesti sau realizate in coproductie, in conformitate cu prevederile legii si ale prezentului regulament.
ART. 60
(1) Cuantumul sprijinului financiar automat pentru succes de public se calculeaza, pentru fiecare film, prin inmultirea numarului de spectatori, care a depasit pragul de referinta stabilit in anul precedent, cu tariful mediu al biletelor de intrare inregistrat in aceeasi perioada de timp.
(2) Sprijinul financiar automat pentru succes de public se acorda numai la cererea producatorului, exclusiv pentru productia unui nou film, in conditiile prevederilor legii si ale prezentului regulament.
(3) Aceasta suma se acorda separat, in proportie egala producatorului si regizorului filmului, pentru realizarea unui nou proiect cinematografic, daca acesta a fost declarat castigator al concursului de selectie organizat in conditiile legii si ale prezentului regulament.
(4) Sprijinul financiar automat pentru succes de public se acorda producatorilor doar pentru filmele romanesti sau realizate in coproductie cu participare romaneasca.
(5) Sprijinul financiar automat pentru succes de public se acorda regizorilor si in situatia filmelor in coproductie cu participare romaneasca doar in cazul in care au incheiate contracte ferme.
ART. 61
(1) Sprijinul financiar automat pentru succes de public se acorda din Fondul cinematografic, in baza unui contract incheiat intre Centrul National al Cinematografiei si beneficiarii sprijinului.
(2) Sprijinul financiar automat pentru succes de public se acorda dupa incheierea contractului de creditare, pentru productia unui film ce se realizeaza potrivit prevederilor legii si ale prezentului regulament.
ART. 62
Sprijinul financiar automat pentru succes de public se acorda o singura data, pentru acelasi film, producatorilor si regizorilor acestuia.

SECŢIUNEA a II-a
Sprijinul financiar nerambursabil pentru calitatea artistica

ART. 63
(1) Sprijin financiar automat pentru calitatea artistica a filmului se acorda o singura data pentru acelasi film, producatorului si regizorului acestuia, pentru un film selectionat sau premiat la festivalurile de categoria A.
(2) Cuantumul acestui sprijin este echivalent cu cuantumul maxim al sprijinului financiar automat pentru succes de public acordat in anul respectiv.
(3) Aceasta suma se acorda separat, in proportie egala producatorului si regizorului filmului, pentru realizarea unui nou proiect cinematografic, daca acesta a fost declarat castigator al concursului de selectie organizat in conditiile prezentului regulament.
(4) Sprijinul financiar automat pentru calitatea artistica se acorda numai la cererea producatorului, exclusiv pentru productia unui nou film, in conditiile prezentului regulament.
(5) Sprijinul financiar automat pentru calitatea artistica se acorda producatorilor doar pentru filmele romanesti sau realizate in coproductie cu participare romaneasca.
(6) Sprijinul financiar automat pentru calitatea artistica se acorda regizorilor in situatia filmelor in coproductie cu participare romaneasca, doar in cazul in care au incheiate contracte ferme.

SECŢIUNEA a III-a
Sprijinul financiar nerambursabil pentru distribuirea si exploatarea filmelor si pentru functionarea cinematografelor de arta

ART. 64
Centrul National al Cinematografiei acorda, in conditiile legii si ale prezentului regulament, sprijin financiar nerambursabil pentru distribuirea si exploatarea filmelor si pentru functionarea cinematografelor de arta.
ART. 65
Pot solicita sprijin financiar nerambursabil pentru distribuirea si exploatarea filmelor romanesti sau realizate in coproductie cu participare romaneasca persoanele fizice si persoanele juridice autorizate ca atare, care indeplinesc conditiile stabilite la <>art. 29 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 .
ART. 66
Dosarul pentru acordarea sprijinului financiar pentru distribuirea de filme romanesti sau realizate in coproductie se intocmeste de catre distribuitorii de filme si va contine urmatoarele documente:
1. cererea pentru acordarea sprijinului de distribuire intocmita conform anexei nr. 14 la prezentul regulament;
2. catalogul filmelor distribuite;
3. devizul de cheltuieli pentru distribuirea filmului, care va include urmatoarele categorii de costuri:
a) costuri pentru realizarea materialelor publicitare, afise, fotografii, vorspane si altele de acest gen;
b) costuri pentru spatii publicitare, spoturi radio si TV, afisaj, publicitate in presa scrisa;
c) costuri promotionale pentru organizarea unor avanpremiere, vizionari cu presa, receptii, gala filmului;
d) costuri pentru realizarea copiilor de filme, subtitrare, dublaj, transport;
e) costuri legate de achizitionarea drepturilor de distributie;
f) alte cheltuieli in vederea distribuirii filmului;
4. planul de distribuire al filmului si contracte de exploatare sau acorduri de exploatare, dupa caz;
5. copie a contractului incheiat intre distribuitor si titularul drepturilor asupra filmului.
ART. 67
(1) Sprijinul financiar pentru distribuirea si exploatarea filmelor romanesti sau realizate in coproductie cu participare romaneasca nu va depasi pragul minim prevazut la <>art. 29 din Legea nr. 143/1999 , republicata.
(2) Consiliul va decide, cu majoritate simpla a numarului de voturi, asupra cuantumului sprijinului financiar acordat pentru fiecare cerere.
(3) Hotararea Consiliului de acordare a cuantumului sprijinului financiar pentru distribuire de filme se va lua in functie de calitatea filmului distribuit, devizul de cheltuieli si fezabilitatea planului de distribuire a filmului.
(4) In luarea hotararii, Consiliul poate solicita sprijinul unei comisii formate din 3 membri, care sa reprezinte distribuitori si exploatanti de sali. Avizul comisiei este consultativ si se refera la necesitatea ca filmul sa fie distribuit cu numarul de copii prevazute in deviz.
(5) In baza hotararii emise de Consiliu, Centrul National al Cinematografiei incheie cu distribuitorul filmului contractul de acordare a sprijinului financiar pentru distribuirea de film.
ART. 68
Pot solicita sprijin financiar nerambursabil pentru functionarea cinematografului de arta persoanele fizice si persoanele juridice autorizate ca atare, care indeplinesc conditiile prevazute la <>art. 30 din Ordonanta Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , si in prezentul regulament.
ART. 69
Conditiile de eligibilitate ale exploatantilor de cinematografe sunt urmatoarele:
a) sa detina clasificarea salii de cinematograf emisa de Registrul cinematografiei;
b) sa detina autorizatiile legale de functionare pentru cinematograf;
c) sa asigure o capacitate a salii de cinematograf de minimum 50 de locuri;
d) sa functioneze in regim public de vanzare a biletelor de intrare la spectacole cinematografice cel putin 8 luni pe an;
e) sa asigure un minimum de 5% din numarul anual de spectacole cu productii cinematografice realizate conform prevederilor <>Ordonantei Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , si ale prezentului regulament, din care cel putin 1% la orele de maxima audienta.
ART. 70
Dosarul pentru acordarea sprijinului financiar nerambursabil pentru functionarea cinematografelor de arta se completeaza de catre exploatantii de cinematografe si va contine urmatoarele documente:
a) cererea pentru acordarea sprijinului, intocmita conform anexei nr. 15 la prezentul regulament;
b) fisa de identificare a salii, cu adresa exacta, capacitatea in numar de locuri si dotarea tehnica a cinematografului;
c) programarea filmelor de arta pentru ultimele 6 luni;
d) declaratie privind numarul de bilete vandute si contravaloarea acestora incasata in ultimele 6 luni;
e) bugetul de venituri si cheltuieli al cinematografului pentru ultimele 6 luni;
f) fotografii, planuri ale cladirii si alte informatii.
ART. 71
(1) Cuantumul sprijinului financiar nerambursabil acordat pentru functionarea cinematografelor de arta nu va depasi pragul minim prevazut la <>art. 29 din Legea nr. 143/1999 , republicata.
(2) Consiliul va decide, cu majoritate simpla a numarului de voturi, asupra cuantumului sprijinului acordat pentru fiecare cinematograf.
(3) Hotararea Consiliului privind acordarea sprijinului financiar nerambursabil pentru functionarea cinematografului de arta se va lua in functie de concluziile rezultate din analiza dosarului prezentat si prin luarea in consideratie a angajamentului exploatantului salii de a respecta criteriile de eligibilitate stabilite prin prezentul regulament.
(4) In baza hotararii emise de Consiliu, Centrul National al Cinematografiei incheie cu exploatantul salii contractul de acordare a sprijinului financiar nerambursabil pentru functionarea cinematografului de arta.
ART. 72
(1) Cererile se depun in cadrul unor sesiuni de finantare organizate in datele de 30 martie si 30 septembrie ale fiecarui an, iar dosarele se vor depune cu cel putin 7 zile inainte.
(2) Sesiunile de finantare se anunta prin mijloace de informare in masa, prin publicarea in cel putin 3 ziare cu acoperire nationala, prin publicarea pe site-ul Centrului National al Cinematografiei si prin afisarea la sediul Centrului National al Cinematografiei, cu cel putin 15 zile inainte de organizarea lor.

SECŢIUNEA a IV-a
Alte tipuri de sprijin financiar nerambursabil

ART. 73
(1) Pot solicita sprijin financiar nerambursabil pentru organizarea sau participarea la festivaluri si targuri de filme interne si internationale, sustinerea unor programe de cultura si educatie cinematografica, editarea unor lucrari de specialitate in domeniul cinematografiei sau alte activitati, conform <>art. 6 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , persoanele fizice si juridice autorizate, care indeplinesc urmatoarele conditii:
a) intocmesc cererea de solicitare a sprijinului financiar potrivit anexei nr. 16 la prezentul regulament;
b) depun o prezentare a proiectului din care sa rezulte necesitatea si oportunitatea activitatii pentru care se solicita sprijinul financiar nerambursabil;
c) intocmesc devizul de cheltuieli al actiunii sau al programului prevazut;
d) prezinta planul de finantare a actiunii sau a programului propus;
e) prezinta planul de desfasurare a actiunii sau a programului respectiv.
(2) In cazul editarii unor lucrari de specialitate in domeniul cinematografiei, solicitantul trebuie sa fie o editura.
(3) In cazul organizarii de festivaluri sau targuri de filme interne ori internationale, solicitantii depun si o prezentare din care sa rezulte necesitatea, oportunitatea si impactul activitatii pentru care se solicita sprijinul financiar nerambursabil.
ART. 74
(1) Consiliul analizeaza cererile si dosarele depuse si decide asupra acordarii sprijinului financiar nerambursabil, in functie de urmatoarele criterii de evaluare, cu exceptia editarii de lucrari de specialitate in domeniul cinematografiei:
a) experienta si gradul de specializare ale persoanei juridice sau fizice implicate in proiect, precum si ale personalului atras in derularea proiectului; acest criteriu se puncteaza cu 0-15 puncte;
b) calitatea proiectului, criteriu punctat cu 0-50 de puncte, in functie de:
- necesitatea si utilitatea obiectivelor propuse;
- rezultatele finale predictibile;
- realismul si eficienta bugetului propus;
- existenta unor parteneriate pentru realizarea proiectului;
c) rezultatele proiectului, criteriu punctat cu 0-35 de puncte, in functie de:
- gradul de comunicare publica sau, dupa caz, in cadrul altor comunitati culturale;
- contributia adusa la dezvoltarea culturii si educatiei cinematografice;
- promovarea potentialului cultural si a imaginii Romaniei in plan international;
- complementaritatea cu alte proiecte culturale.
(2) Dosarele analizate potrivit criteriilor de evaluare si care au obtinut un punctaj de cel putin 70 de puncte din 100 de puncte vor beneficia de acordarea sprijinului financiar nerambursabil.

(3) Punctajul este calculat astfel:


a) experienta si gradul de specializare:
- ale persoanei juridice sau fizice implicate in proiect - 0-8 puncte;
- ale personalului atras in proiect - 0-7 puncte;
b) calitatea proiectului:
- necesitatea si utilitatea obiectivelor propuse - 0-20 de puncte;
- rezultatele finale planificate - 0-10 puncte;
- realismul si eficienta bugetului propus - 0-10 puncte;
- existenta unor parteneriate pentru realizarea proiectului- 0-10 puncte;
c) rezultatele proiectului:
- gradul de comunicare publica sau in cadrul altor
comunitati culturale - 0-10 puncte;
- contributia adusa la dezvoltarea culturii si educatiei
cinematografice - 0-10 puncte;
- promovarea imaginii Romaniei in plan international - 0-10 puncte;
- complementaritatea cu alte proiecte culturale - 0-5 puncte.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 100 de puncte
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


(4) Acordarea sprijinului financiar nerambursabil nu va depasi pragul minim prevazut la <>art. 29 din Legea nr. 143/1999 , republicata.
(5) Cererile se depun in cadrul unor sesiuni de finantare organizate astfel:
- 15 martie, pentru manifestari organizate in perioada 1 iulie - 31 decembrie a anului in curs;
- 15 septembrie, pentru manifestari organizate in perioada 1 ianuarie - 30 iunie a anului urmator.
(6) Sesiunile de finantare se anunta prin mijloace de informare in masa, prin publicarea in cel putin 3 ziare cu acoperire nationala, prin publicarea pe site-ul Centrului National al Cinematografiei si prin afisarea la sediul Centrului National al Cinematografiei, cu cel putin 15 zile inainte de organizarea lor.

(7) In cazul editarii de lucrari de specialitate in domeniul cinematografiei, grila de punctare este urmatoarea:


a) anvergura proiectului editorial (internationala,
nationala, regionala) - 0-15 puncte;
b) diversitatea si distributia geografica a beneficiarilor
directi ale caror nevoi culturale urmeaza sa fie
satisfacute prin acestea - 0-10 puncte;
c) capacitatea organizatorica si functionala a operatorului
cultural (editura) de realizare a proiectelor
editoriale, dovedita prin:
- experienta in derularea proiectelor editoriale si/sau
calitatea partenerilor si colaboratorilor implicati in
proiectul editorial propus - 0-10 puncte;
- calitatea proiectelor editoriale organizate pana in
prezent - 0-10 puncte;
- experienta nationala, regionala sau internationala,
colaborarile si parteneriatele cu autoritatile publice,
cu organizatii guvernamentale din tara si din
strainatate, dupa caz - 0-10 puncte;
- raportul dintre cheltuielile estimate si necesarul
pentru realizarea proiectului editorial - 0-20 de puncte;
d) justificarea proiectului editorial - 0-15 puncte.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 100 de puncte
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


ART. 75
In baza hotararii Consiliului de acordare a sprijinului financiar nerambursabil, Centrul National al Cinematografiei va incheia contractele de finantare pentru organizarea sau participarea la festivaluri si targuri de filme interne si internationale, sustinerea unor programe de cultura si educatie cinematografica, editarea unor lucrari de specialitate in domeniul cinematografiei.

CAP. IV
Dispozitii tranzitorii si finale

ART. 76
(1) Sprijinul financiar automat, atat pentru succes de public, cat si pentru calitatea artistica, se acorda prin luarea in considerare a pragului de referinta aferent fiecarui an.
(2) Sprijinul financiar nerambursabil pentru distribuire se acorda si pentru filmele produse anterior intrarii in vigoare a <>Ordonantei Guvernului nr. 39/2005 , distribuite incepand cu 2006.
ART. 77
Prezentul regulament se completeaza cu prevederile <>Ordonantei Guvernului nr. 39/2005 , aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 .
ART. 78
Pentru anul 2006 sprijinul financiar nerambursabil corespunzator sectiunilor a III-a si a IV-a de la cap. III se acorda fara organizarea unor sesiuni de finantare.


ANEXA 1
-------
la regulament
-------------

CERERE DE INSCRIERE
la concursul de selectie a proiectelor cinematografice

Sesiunea ................... din anul ..........
Sectiunea .......................................

Persoana fizica sau juridica autorizata:
. ......... cod fiscal ........, nr. de inregistrare in Registrul cinematografic ........., cu sediul in ........, str. ....... nr. ......., sectorul (judetul) ......., cod postal ......., telefon ....., fax ....., cont bancar ......., societatea bancara ........., in calitate de producator al proiectului cinematografic ........, regia ......, solicita inscrierea la concursul de selectie a proiectelor cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei in conditiile <>Ordonantei Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , si ale regulamentului de concurs.
Creditul direct solicitat este in valoare de ...... lei, adica .......% din valoarea devizului proiectului de ....... lei.
La prezenta cerere se anexeaza urmatoarele documente:
■ copie de pe certificatul de inscriere in Registrul cinematografic;
■ dovada oficiala pentru atestarea capitalului social de minimum 20.000 lei, pentru persoanele juridice, sau garantie bancara in echivalentul sumei de 20.000 lei, in cazul persoanelor fizice;
■ dosarul proiectului, respectiv dosarul de scenariu de film si dosarul de proiect, intocmite in conformitate cu prevederile legale in vigoare;
■ declaratie pe propria raspundere, sub sanctiunea legilor penale, ca nu are datorii la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, precum si la Fondul cinematografic, cu exceptia ratelor scadente.

Producator, Data
............. ................


ANEXA 2
-------
la regulament
-------------

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE
Subsemnatul ........, membru al comisiei de selectie/comisiei de lectori a proiectelor cinematografice, numit prin Ordinul ministrului culturii si cultelor nr. ..../...., respectiv prin decizie a directorului general al Centrului National al Cinematografiei, declar ca voi pastra confidentialitatea cu privire la lucrarile comisiei respective ce se vor desfasura pe parcursul perioadei concursului de selectie a proiectelor cinematografice, sesiunea a ... a din anul ...... .


Semnatura ...........

ANEXA 3
-------
la regulament
-------------


Producator Decoruri
Regizor Costume
Director de imagine Muzica
Montajul Metraj util/Durata (minute)

CENTRALIZATOR DEVIZ ESTIMATIV
FILMUL

┌─────┬─────────────────────────────┬─────────┬──────────┬────────┬─────┬──────┐
│ │ CAPITOLUL │ Aport │ Aport │ Aport │TOTAL│ │
│ │ │ numerar │ servicii │ natura │ LEI │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ I. │DREPTURI DE AUTOR SI ALTELE │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ II. │DISTRIBUTIE SI ALTI ARTISTI │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│III. │ECHIPA │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ IV. │ECHIPAMENT FILMARE │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ V. │DECORURI SI COSTUME │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ VI. │TRANSPORT SI CAZARE │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│VII. │MATERIALE SI LABORATOR │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│VIII.│POSTPRODUCTIE │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ IX. │DIVERSE CHELTUIELI │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ X. │CONTRIBUTII SI taxe │ │ │ │ │ │
└─────┴─────────────────────────────┴─────────┴──────────┴────────┴─────┴──────┘
┌─────┬─────────────────────────────┬─────────┬──────────┬────────┬─────┐
│ │DEVIZ CHELTUIELI DIRECTE │ │ │ │ │
│ │PRODUCTIE │ │ │ │ │
└─────┴─────────────────────────────┴─────────┴──────────┴────────┴─────┘
┌─────┬─────────────────────────────┬─────────┬──────────┬────────┬─────┐
│ XI. │ONORARIUL SOCIETATE PROD. │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┐
│XII. │CHELTUIELI NEPREVAZUTE (10%) │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────┼──────┤
│ │TOTAL DEVIZ GENERAL│ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴───────────────────┴────┴────┴─────────┴──────────┴────────┴─────┴──────┘


PRODUCATOR, COPRODUCATOR,

BUGET DEFALCAT




┌──────┬───────────────────────────────┬───┬─────────┬─────────┬───────┬────────┬───────┬─────┐
│ NR. │ SPECIFICATIE │NR.│CANTITATE│ UNITATE │ COST/ │SUBTOTAL│ TOTAL │TOTAL│
│ CRT. │ │ │ (U.F.) │ MASURA │ U.F. │ │PARTIAL│ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │I. CREATIA ARTISTICA │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.0 │Subiect si scenariu │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.1 │Onorariu drepturi autor subiect│ │ │ global │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.2 │Onorariu scenaristi │ │ │ global │ 0 │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.3 │Onorariu adaptare scenariu │ │ │ global │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.4 │Onorariu dialoguri │ │ │ global │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.5 │Traducere │ │ │ pagina │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│100.6 │Studii si documentare │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│101.0 │Regizor │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│101.1 │Onorariu regizor │ │ │ global │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│101.2 │Cheltuieli regizor │ │ │ rezerva │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│102.0 │Muzica │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│102.1 │Onorariu compozitor │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│102.2 │Aranjament muzical │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│103.0 │Alte drepturi de folosinta │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│103.1 │Arhiva audio/video │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│103.2 │Fotografii │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│104.0 │Casting si documentare │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│104.1 │Casting & documentare │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│104.2 │Documentare │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│104.3 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │REMUNERARE CREATIE │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │II. ACTORI SI ALTI ARTISTI │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.0 │Roluri principale │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.1 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.2 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.3 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.4 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.5 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.6 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.7 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.8 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.9 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│200.10│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.0 │Roluri secundare │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.1 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.2 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.3 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.4 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.5 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.6 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.7 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.8 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.9 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.10│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.11│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.12│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.13│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.14│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.15│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│201.16│ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.0 │Roluri episodice │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.2 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.3 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.4 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.5 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.6 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.7 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.8 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.9 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.10│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.11│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.12│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.13│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.14│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│202.15│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│203.0 │Repetitii si probe │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│203.1 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│204.0 │Artisti in postproductie │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│204.1 │Actori postsincron │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│204.2 │Cantareti │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│204.3 │Instrumentisti │ 0 │ 0 │ zile │ 0 │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│204.4 │Zgomotisti │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│205.0 │Dubluri si cascadori │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│205.1 │Dubluri │ 0 │ 0 │ zile │ 0 │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│205.2 │Cascador coordonator │ 0 │ 0 │ zile │ 0 │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│205.3 │Cascadori │ 0 │ 0 │ zile │ 0 │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│206.0 │Figuratie │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│206.1 │Figuratie speciala │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│206.2 │Figuratie obisnuita │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ACTORI SI ALTI ARTISTI │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │III. PERSONAL ECHIPA │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│300.0 │Producator │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│300.1 │Producator executiv │ │ │ global │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.0 │Personal productie │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.1 │Director productie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Post productie│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.2 │Coordonator productie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.3 │Asistent productie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.4 │Al doilea asistent productie │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.5 │Al treilea asistent productie │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.6 │Contabil echipa filmare │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.7 │Casier │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.8 │Secretara de productie │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.9 │Personal servire (filmare) │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.10│Asistent medical (filmare) │ 0 │ 0 │saptamani│ 0 │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.11│Traducator │ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.12│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│301.13│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│302.0 │Asistenti regie │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│302.1 │Primul asistent regie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│302.2 │Al doilea asistent regie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│302.3 │Al treilea asistent regie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│302.4 │Secretara de platou │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Post productie│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│303.0 │Sunet │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│303.1 │Inginer sunet │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ 0 │ 0 │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ 0 │ 0 │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Post productie│ 0 │ 0 │ luna │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│303.2 │Microfonist │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ 0 │ 0 │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ 0 │ 0 │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│303.3 │Operator sunet (filmare) │ 0 │ 0 │ luni │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │COSTURI ECHIPA (continuare) │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.0 │Imagine │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.1 │Director de imagine │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Post productie│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.2 │Cameraman │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.3 │Asistent imagine │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.4 │Asistent imagine - sarfeur │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.5 │Mecanic de camera │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.6 │Electrician sef │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.7 │Electricieni (filmare) │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.8 │Masinist sef │ │ │saptamani│ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.9 │Masinist (filmare) │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.10│Fotograf platou │ │ │ zile │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.11│ Tehnician video asist│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│304.12│Filmari suplimentare │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.0 │Decor │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.1 │Scenograf │ │ │ brut │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ zile │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.2 │Asistent scenograf │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ zile │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.3 │Constructor decor │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.4 │Asistent tehnic scenografie │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.5 │Muncitori constructii decor │ │ │saptamani│ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │COSTURI DECOR (continuare) │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.6 │Recuziter sef │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ zile │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.7 │Recuziter │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ zile │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Lichidare│ │ │ luni │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│305.8 │Zilieri │ │ │ luni │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│306.0 │Costume │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│306.1 │Pictor costume │ │ │ global │ │ │ 0 │ │
│ │ │ │ │ brut │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│306.2 │Asistent costume │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│306.3 │Costumiera │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Lichidare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│307.0 │Machiaj │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│307.1 │Machior sef │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│307.2 │Asistent machiaj │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│307.3 │Coafor │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│308.0 │Personal montaj │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│308.1 │Monteur sef │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Post productie│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│308.2 │Asistent montaj │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Post productie│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│308.3 │Monteur sunet │ │ │ sap. │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│308.4 │Monteur muzica │ │ │ sap. │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│308.5 │Monteur video │ │ │ sap. │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│309.0 │Personal divers │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│309.1 │Soferi │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ sap. │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│309.2 │Pirotehnician │ │ │ sap. │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│309.3 │Supervizor efecte speciale │ │ │ sap. │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│309.4 │Rezerva ore suplimentare │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│309.5 │Alt personal divers │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │COSTURI ECHIPA │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │IV. ECHIPAMENT FILMARE │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.0 │Aparatura filmare │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.1 │Camera pelicula si accesorii │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.2 │Camera suplimentara & acces. │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.3 │Obiective │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.4 │Trepied │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.5 │Filtre │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.6 │Video asist │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.7 │Acumulatori si incarcatori │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.8 │Videocasetofon + monitor │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│400.9 │Camera filmare video & acces. │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.0 │Iluminare │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.1 │HMI si accesorii │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.2 │Proiectoare Fresnel si acc. │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.3 │Bruturi/minibruturi │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.4 │Proiector MR 25 Kw │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.5 │Proiector KPD 16,5 Kw │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.6 │Rivalte │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.7 │Aparatura speciala de iluminare│ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│401.8 │Cabluri si distributie │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│402.0 │Instalatie filmat de pe masina │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│402.1 │Dolie │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│402.2 │Macara │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│402.3 │Minimacara │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│402.4 │Stativ electronic │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│403.0 │Sunet │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│403.1 │Magnetofon │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│403.2 │Mixer + accesorii │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│403.3 │Microfoane │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│403.4 │Prajina priza directa │ │ │ zile │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│404.0 │Fotografii │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│404.1 │Aparat foto 35 mm │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│404.2 │Aparat foto 120 mm │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│404.3 │Polaroid │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│405.0 │Vehicole speciale │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│405.1 │Macara auto │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│405.2 │Grup electrogen │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│405.3 │Grup electrogen portabil │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│405.4 │Camioane │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│405.5 │Elicopter │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│406.0 │Efecte speciale │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│406.1 │Masina de vant │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│406.2 │Masina de ploaie │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│407.0 │Altele │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ECHIPAMENT FILMARE │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │V. DECOR SI COSTUM E │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.0 │Constructie decor │ │ │ │globala│ │ 0 │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.1 │Constructie decor in interior │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.2 │Materiale pentru decor │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.3 │ - cumparate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.4 │ - inchiriate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - confectionate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.5 │Chiria platoului de filmare │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.6 │Constructie decor in exterior │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.7 │Materiale pentru decor │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.8 │ - cumparate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.9 │ - inchiriate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - confectionate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.10│Chiria locului de filmare │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.11│Amenajare loc de filmare │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │
│ │existent │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.12│ - materiale cumparate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│500.13│ - materiale inchiriate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - materiale confectionate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│501.0 │Recuzita │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│501.1 │Inchiriata │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│501.2 │Confectionata │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│501.3 │Cumparata │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│502.0 │Vehicole in cadru │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│502.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│502.2 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│502.3 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│503.0 │Animale in cadru │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│503.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.0 │Costume │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.1 │Confectionate │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.2 │Confectionare pantofi │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.3 │Inchiriere costume + acc. │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.4 │Cumparare costume + acc. │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.5 │Cumparare pantofi │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│504.6 │Curatire si intretinere │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │DECOR SI COSTUME │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │VI. TRANSPORT SI CAZARE │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.0 │Mijloace transport auto │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.1 │ Pregatire│ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.2 │Autoturisme │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.3 │Microbuze │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.4 │Autobuze │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.5 │Alte mijloace de transport │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.6 │ │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.7 │ │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.8 │Consum carburanti in pregatire │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.9 │ Filmare│ │ │ zile │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.10│Autoturisme │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.11│Microbuze │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.12│Autobuze │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.13│Masina aparate │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.14│Cinemobile │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.15│Camioane 4x4 │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.16│Rulota machiaj/costume │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.17│Camion bucatarie │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┤ │ │ ├─────────┤ ├────────┼───────┼─────┤
│600.18│Transport ocazional │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│600.19│Consum carburanti in filmare │ │ │ zile │ │ 0 │ │ │
├──────┤ │ │ ├─────────┤ │ │ │ │
│601.0 │Alte mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.1 │Bilete tren │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.2 │Taxiuri │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.3 │Bilete de avion │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.4 │Inchiriere helicopter │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.5 │Inchiriere alte mijloace de │ │ │ │ │ │ 0 │ │
│ │transport │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.6 │Mijloace de transport militare │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.7 │Transport negativ pelicula │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.8 │Transport negativ expus │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│601.9 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│602.0 │Cazare echipa straina │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│602.1 │Bucuresti │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ noapte │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ noapte │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│602.2 │In afara Bucurestiului │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ noapte │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ noapte │ │ 0 │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│603.0 │Cazare echipa romana │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Preproductie│ │ │ nopti │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ nopti │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│604.0 │Diurna si hrana │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│604.1 │Diurna echipa romana │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│604.2 │Diurna echipa straina │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Pregatire│ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ Filmare│ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│604.3 │Masa zilnica in filmare │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│604.4 │Ceai, cafea, racoritoare │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│604.5 │Disponibil in numerar │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │TRANSPORT SI CAZARE │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │VII. MATERIALE SI LABORATOR │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│700.0 │Pelicula │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│700.1 │Pelicula negativ color │ │ │ metri │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│700.2 │Pelicula pozitiv color │ │ │ metri │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│700.3 │Pelicula negativ optic sunet │ │ │ metri │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.0 │Banda magnetica │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.1 │Banda magnetica de 6,25 mm │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.2 │Casete audio 35 mm si 16 mm │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.3 │Casete DAT │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.4 │Casete BETA DIGITAL │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.5 │Casete VHS │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│701.6 │Casete DV │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│702.0 │Materiale foto si procesare │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│702.1 │Negativ 35 mm si procesare │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│702.2 │Polaroid │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│702.3 │Hartie foto │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│703.0 │Alte materiale │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│703.1 │Materiale machiaj si peruci │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│703.2 │Efecte speciale climaterice │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - fumigene │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - zapada │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│703.3 │Efecte speciale pirotehnice │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - armament │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - explozibil │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │ - munitie │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│703.4 │Consumabile iluminare si camera│ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │Laborator │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.0 │Laborator procesare │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.1 │Developare negativ, curatare │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.2 │Pregatire pentru Telecinema │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.3 │Cozi starturi │ │ │ bucati │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.4 │Transfer telecinema in BETA SP │ │ │ h │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.5 │Aditional key code │ │ │ minute │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.6 │Sincronizare │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.7 │Copie video de pe BETA pe VHS │ │ │ minute │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.8 │Laborator post procesare │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.9 │Taiere negativ │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.10│Copie 0 │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.11│Transfer ptr. verificare │ │ │ bobine │ │ │ │ │
│ │sincron sunet in BETA │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.12│Sunet optic Dolby (de pe DAT) │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.13│Copie 1 (rectificata) │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.14│A doua copie rectificata │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.15│Generice │ │ │ metri │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│704.16│Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │MATERIALE SI LABORATOR │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │VIII. COSTURI POSTPRODUCTIE │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.0 │Montaj imagine │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.1 │Cabina montaj │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.2 │Premontaj video digital │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.3 │Montaj video off-line digital │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.4 │Montaj video on-line digital │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.5 │Copiere video │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.6 │Copiere si montaj negativ │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│800.7 │Sala proiectie │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│801.0 │Muzica │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│801.1 │Inregistrare │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│801.2 │Studio muzical │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.0 │Editare sunet si mixaj │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.1 │Copiere benzi │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.2 │PS dialog │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.3 │PS zgomote │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.4 │Premontaj sunet │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.5 │Montaj sunet digital │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│802.6 │Mixaj sunet │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│803.0 │Materiale promotionale │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│803.1 │Forspan │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│803.2 │Proiectii - vizionare │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│804.0 │Alte costuri │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│804.1 │Cazare echipa straina │ │ │ noapte │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│804.2 │Diurna echipa straina │ │ │ zile │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│804.3 │Autoturism │ │ │saptamana│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │COSTURI POSTPRODUCTIE │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │IX. DIVERSE │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.0 │Cheltuieli birou │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.1 │Chirie birou │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.2 │Traduceri │ │ │ pagini │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.3 │Rechizite │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.4 │Fotocopii │ │ │ pagini │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.5 │Fax/Telefon │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.6 │Servicii postale │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│900.7 │Caldura, energie electrica │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.0 │Cheltuieli birou in deplasare │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.1 │Chirie birou deplasare │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.2 │Fax/Telefon │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.3 │Telefon celular │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.4 │Statii portavoce │ │ │ bucati │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.5 │Supraveghere pompieri/politie │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.6 │Paza │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.7 │Parcare si taxe diverse │ │ │ h │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.8 │Energie electrica │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│901.9 │Amenajari drumuri │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│902.0 │Inchirieri depozite si │ │ │ │ │ │ │ 0 │
│ │studiouri │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│902.1 │Magazie recuzita │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│902.2 │Magazie costume │ │ │ luni │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│902.3 │Camera de sunet │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│902.4 │Camere pentru │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
│ │electrica/masinisti │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│902.5 │Cabine actori │ │ │saptamani│ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│903.0 │Consultanti si specialisti │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│903.1 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│903.2 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│903.3 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│903.4 │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.0 │Asigurari │ │ │ │ │ │ 0 │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.1 │Asigurari realizatori │ │ │ │ │ │ 0 │ │
│ │principali │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.2 │Asigurare echipament │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.3 │Asigurare personal │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.4 │Asigurare negativ │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.5 │Asigurare numerar │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.6 │Asigurare incheiere filmari │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│904.7 │Asigurare plati daune │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│905.0 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│905.1 │Comision │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│905.2 │Cheltuieli de protocol │ │ │ │ │ 0 │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │DIVERSE │ │ │ │ │ │ │ 0 │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │X. taxe SI CONTRIBUTII │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│1000.0│Cheltuieli cu verificarea │ │ │ │ │ │ 0 │ │
│ │devizului │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│1000.1│Cheltuieli juridice │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│1000.2│Cheltuieli cu servicii bancare │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│1000.3│Taxe CNC │ │ │ │ │ │ 0 │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│1000.4│Cheltuieli din diferente de │ │ │ │ │ │ 0 │ │
│ │curs valutar │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │TAXE SI CONTRIBUTII │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │TOTAL CHELTUIELI DIRECTE │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │Cheltuieli neprevazute (10%) │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │Cheltuieli regie (12,5%) │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼───────────────────────────────┼───┼─────────┼─────────┼───────┼────────┼───────┼─────┤
│ │TOTAL GENERAL │ │ │ │ │ │ │ │
└──────┴───────────────────────────────┴───┴─────────┴─────────┴───────┴────────┴───────┴─────┘
┌───────────────────────────────┬─────────────┬─────────────────┬────────────────┬─────┐
│COFINANTATORI │APORT NUMERAR│APORT SERVICII │APORT NATURA │TOTAL│
├───────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────┼────────────────┼─────┤
├───────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────┼────────────────┼─────┤
├───────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────┼────────────────┼─────┤
├───────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────┼────────────────┼─────┤
├───────────────────────────────┼─────────────┼─────────────────┼────────────────┼─────┤
└───────────────────────────────┴─────────────┴─────────────────┴────────────────┴─────┘

PRODUCATOR, COPRODUCATOR, REGIZOR



ANEXA 4
-------
la regulament
-------------

FORMATUL DE REDACTARE
pentru scenarii de filme de fictiune, documentare, animatie si
pentru dezvoltare de proiecte. Descriere si exemplificari

Scenariile de filme inscrise la concurs se depun intr-un format care va indeplini urmatoarele cerinte:
1. pe coala de hartie format A4, cu caractere de tipar, cu corp 12, cules la un rand;
2. redactate intr-un program de calculator pentru machetare scenarii: Final Draft, Movie Magic, Damatica Pro etc. sau redactate astfel incat sa respecte urmatoarele cerinte:
a) Secventele sunt precedate de un Cap de secventa care indica daca este secventa de Exterior, Interior sau Exterior/Interior; locul desfasurarii secventei; efectul de lumina: Zi, Noapte, Zori, Amurg.
b) Numele personajelor se scriu cu majuscule si sunt centrate pe coala de hartie.
c) Indicatiile referitoare la dialog se scriu intr-o paranteza pe randul care urmeaza numelui personajului si nu pot depasi 30 de semne tipografice, incluzand spatiile dintre cuvinte.
d) Dialogul se scrie incepand cu randul care urmeaza numelui personajului si eventualei indicatii de regie si este centrat pe coala de hartie, fiecare rand de dialog avand maximum 40 de semne tipografice, incluzand spatiile dintre cuvinte.
e) Intre fiecare Cap de secventa si paragraf de text sau dialog si intre fiecare paragraf de text si dialog, precum si intre fiecare text de dialog apartinand unui personaj si numele altui personaj, in cazul in care sunt consemnate mai multe replici consecutive, se va insera un rand gol.
f) Efectele: Fondu, Enchaine, Taiat la si alte indicatii de acest tip se scriu pe un rand separat, in dreapta paginii.
g) Numarul secventei se indica pe acelasi rand cu Capul de secventa, in stanga si in dreapta paginii.
h) Numarul paginii din scenariu se indica in coltul din dreapta sus al foii.


ANEXA 5
-------
la regulament
-------------

PLAN DE FINANTARE
pentru proiectul cinematografic

I. Estimarea bugetului total al proiectului ......................
II. Valoarea creditului direct solicitat .........................
III. Surse de finantare:
a) Producatorul filmului
1. Investitii proprii de minimum 6% din bugetul total de productie in:
- numerar;
- servicii;
- natura.
2. Valoarea creditului solicitat Centrului National al Cinematografiei ....., respectiv .......% din buget
3. Garantii de distributie (daca este cazul) ........, respectiv ........% din buget
4. Prevanzari (daca este cazul):
- cinema ................................., respectiv ........%;
- TV ........................................, respectiv .....%;
- casete .................................., respectiv .......%.
5. Alte surse atrase ................., respectiv ............%
6. Total finantare producator ............. % din buget
b) Coproducatorul/coproducatorii filmului
1. Investitii proprii
- numerar ............, respectiv ...........% din buget;
- servicii ........., respectiv ...........% din buget.
2. Garantii de distribuire, prevanzari (daca este cazul) .........., respectiv ......% din bugetul total
3. Total finantare coproducator/coproducatori ........., respectiv .......% din bugetul filmului
c) Cofinantator/cofinantatori
1. Finantarea directa la productia filmului in conditiile <>art. 16 din Ordonanta Guvernului nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobata cu modificari si completari prin <>Legea nr. 328/2006 , reprezentand .........% din bugetul filmului
2. Alti cofinantatori
3. Total finantare cofinantatori
d) Sprijin Eurimages
1. Valoarea sprijinului ........, respectiv .....% din buget
IV. Total surse de finantare [a)6 + b)3 + c)3 + d)1]: .......................
Producatorul filmului
Numele si prenumele:
Functia:
Semnatura:
Stampila:
Data:


ANEXA 6
--------
la regulament
-------------

PLANUL DE PRODUCTIE AL FILMULUI

Etapa de pregatire
Etapa de filmare*)
Etapa de mixaj-sonorizare**)
Finalizarea copiei standard (data estimativa)
---------
*) Se va specifica numarul zilelor de filmare.
**) Se va specifica numarul zilelor de mixaj-sonorizare.


ANEXA 7
-------
la regulament
-------------

DECLARATIA PRODUCATORULUI*)

In legatura cu:
1. Numarul de spectatori inregistrati in salile de cinematograf din tara pentru unul dintre filmele (la alegere) produse incepand cu anul 1997
Titlul filmului ................., premiera/anul ......
Numarul de spectatori ..................................
2. Recunoasterea internationala pentru unul dintre filmele cu cel mai bun palmares (la alegere) produs incepand cu anul 1997
Titlul filmului ...................................
a) premii la festivaluri internationale acreditate oficial, conform listei Centrului National al Cinematografiei:
- festivalul/anul
b) selectii la festivaluri internationale acreditate oficial, conform listei Centrului National al Cinematografiei
- festivalul/anul
3. Succesul comercial pentru exploatarea in salile de cinematograf din strainatate si difuzarea la posturile tv din tara si din strainatate a unuia dintre filmele (la alegere) produse incepand cu anul 1997
Titlul filmului ..............................................
a) exploatarea cinematografica in strainatate
- tara/anul
b) difuzarea tv in tara si in strainatate
- tv/anul, postul tv
4. Situatia rambursarii creditelor primite de la Centrul National al Cinematografiei, daca este cazul, incepand cu anul 1997 si pana in prezent (valoarea creditelor, rambursarea creditelor)


Semnatura ......................
------------
*) Declaratia se intocmeste cu mentionarea expresa a documentelor in baza carora a fost completata (de exemplu: Anuarul statistic al Centrului National al Cinematografiei, inscrisuri oficiale, contracte comerciale etc.).


ANEXA 8
-------
la regulament
-------------

DECLARATIA REGIZORULUI*)

In legatura cu:
1. Numarul de spectatori inregistrati in salile de cinematograf din tara pentru unul dintre filmele (la alegere) din cariera [pentru filmele realizate inainte de anul 1997 se va tine cont de pragul de referinta**) al numarului de spectatori inregistrati in anul respectiv]
Titlul filmului .............., premiera/anul ............
Numarul de spectatori ...................
2. Recunoasterea internationala pentru unul dintre filmele cu cel mai bun palmares (la alegere) realizat in cariera
Titlul filmului ...................
- a) premii la festivaluri internationale acreditate oficial, conform listei Centrului National al Cinematografiei
- festivalul/anul
- b) selectii la festivaluri internationale acreditate oficial, conform listei Centrului National al Cinematografiei
- festivalul/anul
3. Succesul comercial pentru exploatarea in salile de cinematograf din strainatate si difuzarea la posturile tv din tara si din strainatate a unuia dintre filmele (la alegere) realizate incepand cu anul 1997
Titlul filmului .............................
a) exploatarea cinematografica in strainatate
- tara/anul
b) difuzarea tv in tara si in strainatate
- tv/anul, postul tv


Semnatura ...............
------------
*) Declaratia se intocmeste cu mentionarea expresa a documentelor in baza carora a fost completata (de exemplu: Anuarul statistic al Centrului National al Cinematografiei, inscrisuri oficiale, contracte comerciale etc.).
**) Pragul de referinta al numarului de spectatori se calculeaza de Centrul National al Cinematografiei.


ANEXA 9a)
---------
la regulament
-------------


FISA DE NOTARE
a scenariului pentru filme de fictiune de lung si scurt metraj

Dosarul de scenariu nr. ...............*)

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criterii de evaluare Notele
de la 1 la 10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Subiectul
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Dialogul
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Constructia dramaturgica
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Potentialul de interes si impact asupra publicului autohton
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Potentialul de reprezentare artistica si de public pe plan
international
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nota scenariului**)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Dosarul de scenariu este secretizat si inregistrat de secretariatul
tehnic al concursului.
**) Nota scenariului se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a
N1+N2+N3+N4+N5
notelor acordate la cele 5 criterii de evaluare (NS = ───────────────).
5

Semnatura ........ Data ..........



ANEXA 9b)
---------
la regulament
-------------



FISA DE NOTARE
a scenariului pentru filme de animatie de lung si scurt metraj

Dosarul de scenariu nr. .................*)

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criterii de evaluare Notele
de la 1 la 10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Subiectul
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Schite, desene ale personajelor; descrierea lor
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Potentialul de interes si impact asupra publicului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Potentialul de reprezentare pe plan international
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nota scenariului**)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Dosarul de scenariu este secretizat si inregistrat de secretariatul tehnic
al concursului.
**) Nota scenariului se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a
N1+N2+N3+N4
notelor acordate la cele 4 criterii de evaluare (NS = ───────────).
4

Semnatura ...................... Data ...........




ANEXA 9c)
---------
la regulament
-------------


FISA DE NOTARE
a scenariului (descrierea temei) pentru filme
documentare de lung si scurt metraj

Dosarul de scenariu nr. .............*)

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criterii de evaluare Notele
de la 1 la 10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Originalitatea si gradul de interes si noutate ale temei propuse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Originalitatea tratarii cinematografice a temei propuse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Potentialul de interes si impact asupra publicului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Potentialul de reprezentare pe plan international
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nota scenariului**)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Dosarul de scenariu este secretizat si inregistrat de secretariatul tehnic
al concursului.
**) Nota scenariului se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a
N1+N2+N3+N4
notelor acordate la cele 4 criterii de evaluare (NS = ────────────).
4

Semnatura ............... Data ...........




ANEXA 9d)
---------
la regulament
-------------


FISA DE NOTARE
a proiectului de dezvoltare pentru filmele de fictiune de lung metraj

Dosarul de proiect de dezvoltare nr. ............*)

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criterii de evaluare Notele
de la 1 la 10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Subiectul sau gradul de interes al operei literare dupa care se propune
adaptarea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Calitatea sinopsisului sau a scenariului dupa care se propune adaptarea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Potentialul de interes si impact asupra publicului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Potentialul de reprezentare pe plan international
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nota scenariului**)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Dosarul proiectului de dezvoltare este secretizat si inregistrat de
secretariatul tehnic al concursului.
**) Nota scenariului se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a
N1+N2+N3+N4
notelor acordate la cele 4 criterii de evaluare (NS = ────────────).
4

Semnatura ........... Data ...........



ANEXA 9e)
---------
la regulament
-------------


FISA DE NOTARE
a proiectului de dezvoltare pentru filmele documentare de lung metraj

Dosarul de proiect de dezvoltare nr. ...............*)

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criterii de evaluare Notele
de la 1 la 10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Calitatea si originalitatea temei propuse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Originalitatea tratarii cinematografice a temei propuse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Potentialul de interes si impact asupra publicului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Potentialul de reprezentare pe plan international
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nota scenariului**)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Dosarul proiectului de dezvoltare este secretizat si inregistrat de
secretariatul tehnic al concursului.
**) Nota scenariului se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a
N1+N2+N3+N4
notelor acordate la cele 4 criterii de evaluare (NS = ────────────).
4

Semnatura .............. Data ...........



ANEXA 9f)
---------
la regulament
-------------


FISA DE NOTARE
a proiectului de dezvoltare pentru filmele de animatie de lung metraj

Dosarul de proiect de dezvoltare nr. ...........*)

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criterii de evaluare Notele
de la 1 la 10
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Subiectul
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Calitatea desenelor, a schitelor si a prezentarii personajelor
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Potentialul de interes si impact asupra publicului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Potentialul de reprezentare pe plan international
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nota scenariului**)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Dosarul proiectului de dezvoltare este secretizat si inregistrat de
secretariatul tehnic al concursului.
**) Nota scenariului se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a
N1+N2+N3+N4


4

Semnatura ...................... Data ...........


ANEXA 9g)
---------
la regulament
-------------


FISA DE NOTARE FINALA
a scenariilor de filme

Dosarul de scenariu nr. ............................................

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Membrii comisiei Nota scenariului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Nota finala: Data ...............

Semnatura membrilor comisiei:
...............................
...............................



Nota finala a scenariilor de filme se calculeaza prin efectuarea mediei aritmetice a notelor acordate de membrii comisiei de selectie.
Pentru scenariile filmelor de fictiune de lung metraj si scurt metraj nota finala a scenariului se calculeaza prin eliminarea notei maxime si a notei minime acordate in fisa de notare si efectuarea mediei aritmetice a celorlalte note acordate de membrii comisiei de selectie.


ANEXA 10
--------
la regulament
-------------


FISA DE EVALUARE
a proiectului cinematografic

Promovat in etapa a doua a concursului

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Dosarul de proiect nr. ... Titlul scenariului Regia Producatorul
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criteriul Nota Coeficientul Total
de importanta punctaj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Calitatea scenariului: 5
(maximum 50 de puncte)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Calitatea regizorului
(conform fisei de evaluare,
anexele nr. 11 si 11a)
(maximum 25 de puncte)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Calitatea producatorului
(conform fisei de evaluare,
anexa nr. 12)
(maximum 25 de puncte)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Total punctaj (maximum 100 de puncte)

Membrii comisiei de selectie: Directorul general
.............................. al Centrului National al Cinematografiei,
.............................. .........................................



ANEXA 11
--------
la regulament
-------------


CALITATEA REGIZORULUI

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criteriul Nota Coeficientul Total
de importanta punctaj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Numarul de spectatori
Numarul de spectatori in Romania
pentru unul dintre filmele (la
alegere) din cariera:
- 50.000 de spectatori sau mai mult 10
- 45.000-50.000 de spectatori 9
- 40.000-45.000 de spectatori 8
- 35.000-40.000 de spectatori 7 1
- 30.000-35.000 de spectatori 6
- 25.000-30.000 de spectatori 5
- 20.000-25.000 de spectatori 4
- 15.000-20.000 de spectatori 3
- 10.000-15.000 de spectatori 2
- 5.000-10.000 de spectatori 1
(Punctajul maxim ce poate fi
obtinut este de 10 puncte.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Festivaluri internationale
Recunoastere internationala
pentru filmul cu cel mai bun
palmares (la alegere) realizat
in cariera
a) Premii internationale:
- la festivaluri de categoria A 10 0,50
- la alte festivaluri 8 0,25
b) Selectii (daca filmul a fost
premiat nu se mai puncteaza si
selectia):
- la festivaluri de categoria A 10 0,20
- la alte festivaluri 8 0,10
(Punctajul maxim ce poate fi
acordat este de 10 puncte.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Succes comercial
- Numarul de tari in care un 10 pentru 0,30
film (la alegere) realizat distributia
in cariera s-a distribuit filmului in
in sali de cinema cel putin
doua tari 5
pentru
distributia
filmului
intr-o tara
straina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Numarul de televiziuni 10 pentru 0,20
nationale sau internationale cel putin
care au achizitionat filmul 10 televiziuni
9 pentru
9 televiziuni
..............
(Punctajul maxim ce poate 1 pentru
fi acordat este de 5 puncte.) o televiziune
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Membrii comisiei de selectie:
..............................
..............................



ANEXA 11a)
----------
la regulament
-------------


CALITATEA REGIZORULUI DEBUTANT

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criteriul Nota Coeficientul Total
de importanta punctaj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Festivaluri internationale
Recunoastere internationala
pentru un film de scurt metraj
sau studentesc (la alegere)
realizat
a) Premii internationale:
- la festivaluri de categoria A 10 1
- la alte festivaluri 0,7
- la festivaluri studentesti 0,6
b) Selectii:
- la festivaluri de categoria A 10 0,5
- la alte festivaluri 0,3
- la festivaluri studentesti 0,2
(Punctajul maxim este de 15 puncte.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Succes comercial
- Numarul de televiziuni nationale 10 pentru cel 1
sau internationale putin 10
care au achizitionat filmul televiziuni 9
pentru cel
putin 9
televiziuni
..............
(Punctajul maxim este de 10 puncte.) 1 pentru
cel putin
o televiziune
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total punctaj (maximum posibil: 25 de puncte)

Membrii comisiei de selectie:
..................................
..................................



ANEXA 12
--------
la regulament
-------------


CALITATEA PRODUCATORULUI

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criteriul Nota Coeficientul Total
de importanta punctaj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Numarul de spectatori
Numarul de spectatori in Romania
pentru unul dintre filmele (la alegere)
produse incepand cu anul 1997:
- 50.000 de spectatori sau mai mult 10 0,5
- 45.000-50.000 de spectatori 9
- 40.000-45.000 de spectatori 8
- 35.000-40.000 de spectatori 7
- 30.000-35.000 de spectatori 6
- 25.000-30.000 de spectatori 5
- 20.000-25.000 de spectatori 4
- 15.000-20.000 de spectatori 3
- 10.000-15.000 de spectatori 2
- 5.000-10.000 de spectatori 1
(Punctajul maxim obtinut este de 5
puncte.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Festivaluri internationale
Recunoastere internationala pentru
filmul cu cel mai bun palmares (la
alegere) produs in cariera
a) Premii internationale:
- la festivaluri de categoria A 10 0,50
- la alte festivaluri 8 0,25
b) Selectii (daca filmul a fost
premiat nu se mai puncteaza si
selectia):
- la festivaluri de categoria A 10 0,20
- la alte festivaluri 8 0,10
(Punctajul maxim obtinut este de
7 puncte.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Succes comercial 10 pentru 0,2
- Numarul de tari in care un film distributia
(din ultimele 3 produse filmului
dupa anul 1997) s-a distribuit in in cel putin
sali de cinema doua tari
5 pentru
distributia
filmului intr-o
tara straina
- Numarul de televiziuni nationale 10 pentru 0,3
sau internationale care au cel putin
achizitionat filmul 10 televiziuni
9 pentru
9 televiziuni
..............
(Punctajul maxim obtinut este 1 pentru
de 5 puncte.) o televiziune
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Returnare credite contractate
anterior (pentru filmele produse
cu sprijin din partea ONC/CNC)
- peste 50% 10 0,1
- intre 45-50% 9
- intre 40-45% 8
- intre 35-40% 7
- intre 30-35% 6
- intre 25-30% 5
- intre 20-25% 4
- intre 15-20% 3
- intre 10-15% 2
- intre 5-10% 1
(Punctajul maxim obtinut
este de un punct.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Contributia financiara in
proiect confirmata in momentul 10 0,7
depunerii proiectului (contracte
ferme de coproductie, cofinantare,
servicii proprii, contracte de
prevanzare sau scrisori ferme
care sa mentioneze participarea
financiara a cofinantatorilor)
- 70% din buget 9
- 65-70% 8
- 60-65% 7
- 55-60% 6
- 50-55% 5
- 45-50% 4
- 40-45% 3
- 35-40% 2
- 35% 1
(Punctajul maxim este de 7
puncte.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total punctaj (maximum 25 de puncte)

■ In cazul proiectelor de dezvoltare coeficientul de importanta se dubleaza.

Membrii comisiei de selectie:
...................................
...................................



ANEXA 13
--------
la regulament
-------------


FISA DE EVALUARE
pentru dosarul proiectului de dezvoltare

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numarul Titlul proiectului Scenaristul
proiectului (regizorul) Producatorul
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Criteriul Nota Coeficientul Total
de importanta punctaj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Valoarea artistica a proiectului (maximum
50 de puncte)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Calitatea producatorului (maximum 50 de
puncte)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total punctaj (maximum 100 de puncte)

Membrii comisiei de selectie: Directorul general
............................. al Centrului National al Cinematografiei,
............................. ........................................



ANEXA 14
--------
la regulament
-------------

CERERE
pentru acordarea sprijinului financiar nerambursabil pentru
distribuire de filme romanesti sau realizate cu participare romaneasca

Persoana fizica sau juridica autorizata:
. ....................., cod fiscal ........., nr. de inregistrare in Registrul cinematografic ........., cu sediul in ......., str. ...... nr. ......, sectorul (judetul) ......., cod postal ........, telefon ......., fax ......., cont bancar ........., societatea bancara ......., in calitate de distribuitor al filmului ........., solicita suma de ........ pentru distribuirea filmului ...... .

Distribuitor, Data
................... ................


ANEXA 15
---------
la regulament
-------------

CERERE
pentru acordarea sprijinului financiar nerambursabil
pentru functionarea cinematografului de arta

Persoana fizica sau juridica autorizata:
. ..................., cod fiscal ..........., nr. de inregistrare in Registrul cinematografic ........, cu sediul in ........., str. ........ nr. ......, sectorul (judetul) ........., cod postal ........., telefon .........., fax .........., cont bancar .........., societatea bancara ............, in calitate de exploatant de cinematograf ..........., solicita suma de ........... pentru functionarea cinematografului de arta .............. .

Exploatant, Data
.............. ..................



ANEXA 16
---------
la regulament
-------------

CERERE
pentru acordarea sprijinului financiar nerambursabil pentru
organizarea sau participarea la festivaluri si targuri de filme,
interne si internationale, sustinerea unor programe de cultura
si educatie cinematografica

Persoana fizica sau juridica autorizata:
. ................., cod fiscal ........., nr. de inregistrare in Registrul cinematografic ........, cu sediul in .........., str. ........ nr. ......, sectorul (judetul) ......., cod postal ........, telefon ......., fax ........, cont bancar ........., societatea bancara ......., in calitate de ........, solicita suma de ........ pentru ......... .

Semnatura Data
............. ...............

--------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016