Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROTOCOL din 23 aprilie 2004  intre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare pentru modificarea Memorandumului de intelegere dintre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare privind Programul national multianual pe perioada 2002-2005 de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri si a Acordului de cofinantare dintre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, semnate la Bucuresti la 14 octombrie 2003 si aprobate prin   Hotararea Guvernului nr. 173/2004 , publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 193 din 4 martie 2004    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROTOCOL din 23 aprilie 2004 intre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare pentru modificarea Memorandumului de intelegere dintre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare privind Programul national multianual pe perioada 2002-2005 de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri si a Acordului de cofinantare dintre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, semnate la Bucuresti la 14 octombrie 2003 si aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 173/2004 , publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 193 din 4 martie 2004

EMITENT: ACT INTERNATIONAL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 748 din 17 august 2004

Agenţia Naţionalã pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie din România (ANIMMC) şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD),
având în vedere prevederile art. 8 pct. 8.3 din Memorandumul de înţelegere dintre Agenţia Naţionalã pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie din România (ANIMMC) şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) privind Programul naţional multianual pe perioada 2002-2005 de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri şi ale art. IX din Acordul de cofinanţare dintre Agenţia Naţionalã pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie din România şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare,
au convenit urmãtoarele:

ART. I
Memorandumul de înţelegere dintre Agenţia Naţionalã pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie din România (ANIMMC) şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) privind Programul naţional multianual pe perioada 2002-2005 de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri se modificã astfel:
1. La articolul 1, punctul 1.2 va avea urmãtorul cuprins:
"1.2. Scopul acestui memorandum de înţelegere este sã stabileascã termenii şi condiţiile cooperãrii dintre PNUD şi ANIMMC în vederea implementãrii în anii 2004 şi 2005 a Programului naţional multianual pe perioada 2002-2005 de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri, denumit în continuare Program."
2. La articolul 2, punctele 2.2., 2.3. şi 2.4 vor avea urmãtorul cuprins:
"2.2. Suma cu care va contribui fiecare parte în cadrul Programului pentru anii 2004 şi 2005 va fi specificatã în documentul proiect, care se va aproba anual prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie.
2.3. Contribuţia ANIMMC pentru anul 2004 este de 10 miliarde lei, respectiv echivalentul în dolari S.U.A.*), în conformitate cu prevederile din anexa nr. 3/12/23 la <>Legea bugetului de stat pe anul 2004 nr. 507/2003 şi a acordului dintre Guvernul României şi PNUD.
2.4. Contribuţia PNUD pentru implementarea proiectului pe perioada derulãrii proiectului este de 10% din contribuţia ANIMMC, în conformitate cu prevederile art. I din Acordul de cofinanţare dintre Agenţia Naţionalã pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie din România şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, aprobat prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 173/2004 , pentru anul 2004, este reprezentatã de echivalentul în dolari S.U.A.*) al sumei de 1 miliard lei."
___________
*) Cursul de schimb utilizat pentru conversia leu-USD este cursul Naţiunilor Unite, valabil la data notificãrii de cãtre ANIMMC a publicãrii în Monitorul Oficial al României, Partea I, a documentelor referitoare la procedura de implementare a proiectului.

3. La articolul 3, punctul 3.3 va avea urmãtorul cuprins:
"3.3. La data primirii de cãtre PNUD a notificãrii scrise prin care ANIMMC comunicã faptul cã au fost îndeplinite toate procedurile legale interne necesare pentru intrarea în vigoare a prezentului memorandum de înţelegere, a documentului de proiect şi a acordului de cofinanţare, PNUD va demara procedurile privind implementarea Programului pentru anii 2004 şi 2005."
4. La articolul 8, punctul 8.3 va avea urmãtorul cuprins:
"8.3. Prezentul memorandum de înţelegere poate fi modificat oricând prin protocol, cu consimţãmântul scris al ambelor pãrţi, fãrã aprobarea Guvernului României."

ART. II
Acordul de cofinanţare dintre Agenţia Naţionalã pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie din România (ANIMMC) şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) se modificã astfel:
1. La articolul I, punctul 1 va avea urmãtorul cuprins:
"1. În conformitate cu data stabilitã pentru efectuarea plãţii, aşa cum se menţioneazã mai jos, Donatorul va contribui în anul 2004 cu suma de 10 miliarde lei la fondul PNUD pentru implementarea proiectului de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri în cadrul Programului.
Contribuţia pentru anul 2004 va fi depusã în contul bancar în lei al PNUD Nr. 825007008 deschis la Citibank România, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data notificãrii de cãtre ANIMMC a publicãrii în Monitorul Oficial al României, Partea I, a ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie pentru aprobarea documentului de proiect referitor la procedura de implementare a programului.
Pentru anul 2005, Donatorul va contribui la fondul PNUD pentru implementarea proiectului de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice şi de afaceri în cadrul Programului cu suma ce va fi specificatã în documentul de proiect, care se va aproba anual prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie.
Contribuţia pentru anul 2005 va fi depusã în contul bancar în lei al PNUD Nr. 825007008 deschis la Citibank România, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data publicãrii în Monitorul Oficial al României, Partea I, a ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie pentru aprobarea documentului de proiect, referitor la procedura de implementare a programului. Efectuarea transferului contribuţiei Donatorului pe anul 2005 în contul bancar al PNUD va fi notificatã de cãtre ANIMMC.
În cazul alocãrii suplimentare de fonduri de la bugetul de stat sau din alte surse atrase, destinate implementãrii Programului, pe perioada derulãrii proiectului se vor semna amendamente la prezentul acord sau pãrţile se vor informa reciproc prin scrisori oficiale cu privire la datele şi sumele ce vor fi transferate în contul bancar al PNUD Nr. 825007008 deschis la Citibank România, scrisori ce urmeazã a face parte integrantã din acest acord.
Contribuţia PNUD pentru implementarea proiectului pe perioada derulãrii acestuia este de 10% din contribuţia ANIMMC alocatã de la bugetul de stat. Activitãţile proiectului planificate sunt condiţionate de primirea contribuţiei ANIMMC."
2. La articolul III, punctul 2.1 se abrogã.
3. Articolul IX va avea urmãtorul cuprins:
"Prezentul acord poate fi modificat printr-un schimb de scrisori între Donator şi PNUD, fãrã aprobarea Guvernului României. Corespondenţa purtatã în acest scop va deveni parte integrantã a prezentului acord."
4. La articolul X, punctul 2 va avea urmãtorul cuprins:
"2. Prezentul acord este valabil pânã la data de 31 decembrie 2005. Durata de valabilitate poate fi prelungitã prin acordul pãrţilor. Dupã data încetãrii valabilitãţii prezentului acord, PNUD va contiunua sã administreze plãţile neefectuate şi obligaţiile asumate în decursul implementãrii proiectului, existente la data încetãrii valabilitãţii prezentului acord, pânã la finalizarea activitãţilor legate de proiect."
Noi, subsemnaţii, conform împuternicirii cu care am fost învestiţi, am semnat prezentul protocol, redactat în douã exemplare originale, în limbile românã şi englezã, ambele texte fiind egal autentice. În caz de divergenţe de interpretare, textul în limba englezã va prevala.

Din partea Agenţiei Naţionale
pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii
şi Cooperaţie din România
Eugen Ovidiu Chirovici,
preşedinte

Din partea Programului Naţiunilor Unite
pentru Dezvoltare,
Soknan Han Jung,
reprezentant rezident

_________________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016