Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROIECT DE LEGE nr. 72 din 1 februarie 2010  privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale prevede atingerea varstei standard de pensionare de 60 de ani pentru femei si de 65 de ani pentru barbati in anul 2013    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROIECT DE LEGE nr. 72 din 1 februarie 2010 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale prevede atingerea varstei standard de pensionare de 60 de ani pentru femei si de 65 de ani pentru barbati in anul 2013

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 78 din 4 februarie 2010
PROIECT DE LEGE nr. 72 din 1 februarie 2010
privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale prevede atingerea vârstei standard de pensionare de 60 de ani pentru femei şi de 65 de ani pentru bãrbaţi în anul 2013
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 78 din 4 februarie 2010


Actuala formã a <>Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale prevede atingerea vârstei standard de pensionare de 60 de ani pentru femei şi de 65 de ani pentru bãrbaţi în anul 2013. Considerãm cã aceste vârste standard de pensionare trebuie pãstrate cel puţin pânã în anul 2050. Ne exprimãm dezacordul faţã de pericolul egalizãrii vârstei de pensionare dintre femei şi bãrbaţi, întrucât egalitatea nu începe cu finalul, adicã cu egalizarea vârstei de pensionare. Mai întâi trebuie sã avem drepturi egale din toate celelalte puncte de vedere şi abia apoi, în timp, sã ajungem sã avem o vârstã egalã pentru pensionare.
În favoarea iniţiativei noastre cetãţeneşti vã prezentãm urmãtoarele argumente:
- mentalitatea neschimbatã din România (femeia în continuare este singura care se ocupã de gospodãrie, educaţia copiilor şi îngrijirea bãtrânilor). Conform statisticilor, doar în 5% din familiile din România existã un parteneriat soţ-soţie în ceea ce priveşte gestionarea activitãţilor din gospodãrie;
- discrepanţa dintre condiţiile de muncã de acasã din România şi cele din statele occidentale şi, mai mult, diferenţa majorã dintre mediul rural şi cel urban (lipsa apei curente şi a canalizãrii din satele şi comunele noastre);
- absenţa alternativelor pentru creşterea copiilor (creşe, grãdiniţe, bone scumpe şi nepregãtite). De asemenea, prelungirea vârstei de pensionare ar duce la diminuarea numãrului bunicilor implicaţi în susţinerea familiilor;
- absenţa alternativelor pentru îngrijirea bãtrânilor; numãrul femeilor care suferã de boli cronice din România este de trei ori mai mare decât cel al bãrbaţilor. Prelungirea vârstei de pensionare ar avea drept consecinţã imediatã creşterea numãrului pensionãrilor pe caz de boalã;
- absenţa locurilor de muncã şi riscul creşterii şomajului.
Consecinţa egalizãrii vârstelor de pensionare între femei şi bãrbaţi s-ar transpune în riscul ca de la 60 de ani femeile sã rãmânã şi fãrã loc de muncã şi fãrã pensie, efectul imediat fiind acordarea de ajutoare sociale suplimentare de cãtre stat, şi în niciun caz reformarea sistemului public de pensii.
Fãrã a ne opune dorinţei femeilor care doresc şi pot sã-şi continue activitatea şi dupã 60 de ani, considerãm cã egalizarea vârstei de pensionare în toate domeniile de activitate în România este imposibilã. Nici mãcar în Austria nu s-a luat aceastã mãsurã, ba dimpotrivã, aceastã ţarã a prelungit termenul egalizãrii vârstei de pensionare din 2025 în 2030, iar speranţa de viaţã a româncelor este cu cel puţin 10 ani mai micã decât a femeilor din majoritatea statelor Uniunii Europene.

Membrii Comitetului de iniţiativã legislativã:

1. Ardelean Lia
2. Grapini Maria
3. Mincã Liliana
4. Croitoru Adi
5. Dragomir Anyta-Bianca
6. Matica Camelia-Emilia
7. Cristea Magdalena
8. Manea Maria-Loredana
9. Bãltãreţu-Dinicã Elena
10. Bordeanu Constanţa
11. Radovici Anişoara
12. Luchian Petruţa-Iulia
13. Tãbãcaru Dana-Simona
14. Cordea Ileana-Mariana
15. Puchianu Maria-Monica
16. Crãciun Cornelia
17. Alecuşan Maria
18. Graur Camelia
19. Tutãnescu Cristina-Nicoleta
20. Vasile Mariana
21. Cotenescu Angelica
22. Bucur Raluca-Rodica
23. Tãune Dorina
24. Ciocoiu Marcela
25. Ţolea Maria-Ancuţa

INIŢIATIVÃ LEGISLATIVÃ

pentru completarea <>Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale

Parlamentul României adoptã prezenta lege.

Articolul 41, alineatul (2) din <>Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 140 din 1 aprilie 2000, se completeazã cu un alineat nou, (2^1), cu urmãtorul cuprins:
"Art. 41, alin. (2^1) - Vârsta standard de pensionare de 60 de ani pentru femei şi de 65 de ani pentru bãrbaţi va rãmâne în vigoare cel puţin pânã în anul 2050."
Aceastã lege a fost adoptatã de Camera Deputaţilor în şedinţa din ......., cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituţia României.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
ROBERTA ANASTASE

Aceastã lege a fost adoptatã de Senat în şedinţa din ......, cu respectarea prevederilor <>art. 76 alin. (2) din Constituţia României .

PREŞEDINTELE SENATULUI
MIRCEA GEOANÃ

AVIZ
referitor la iniţiativa cetãţeneascã pentru completarea <>Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale

Analizând iniţiativa cetãţeneascã pentru completarea <>Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale,

CONSILIUL LEGISLATIV,
în temeiul <>art. 2 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 73/1993 , republicatã, şi al art. 46 alin. (2) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Legislativ,

avizeazã favorabil propunerea legislativã a cetãţenilor, cu urmãtoarele observaţii şi propuneri:

1. Iniţiativa cetãţeneascã are ca obiect de reglementare completarea <>art. 41 din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale, în sensul introducerii unui alineat care sã prevadã cã vârsta standard de pensionare de 60 de ani pentru femei şi de 65 de ani pentru bãrbaţi va rãmâne în vigoare cel puţin pânã în anul 2050.
Proiectul se încadreazã în categoria legilor organice, iar în aplicarea dispoziţiilor art. 75 alin. (1) din Constituţie, prima Camerã sesizatã este Senatul.
2. Prezenta iniţiativã legislativã cetãţeneascã nu constituie transpunerea unui document juridic comunitar şi nici nu are drept finalitate crearea cadrului juridic necesar punerii directe în aplicare a unui regulament comunitar.
Din aceste considerente, analiza dispoziţiilor acesteia urmeazã a fi efectuatã numai din perspectiva compatibilitãţii cu principiile generale statuate de acquis-ul comunitar dezvoltat în baza art. 6 din Tratatul de la Amsterdam referitor la drepturile şi libertãţile fundamentale, articol preluat şi de recentul Tratat de la Lisabona de modificare a Tratatului privind Uniunea Europeanã şi a Tratatului de instituire a Comunitãţii Europene, intrat în vigoare la 1 decembrie 2009.
Examinat sub aspectul obiectului de reglementare, proiectul cade sub incidenţa documentelor comunitare rezervate politicilor sociale şi forţei de muncã, domeniu ce a cunoscut în ultimul deceniu, în special în baza recomandãrilor Consiliului de la Helsinki din decembrie 1999, o atenţie deosebitã din partea instituţiilor europene şi care s-a concretizat în adoptarea unui pachet juridic important, ce dezvoltã principiile fundamentale privind egalitatea între bãrbaţi şi femei.
Din analiza acestui cadru juridic comunitar se reţine cã, deşi în domeniile referitoare la dreptul şi accesul la angajare, stabilirea condiţiilor de muncã, formarea şi promovarea profesionalã etc. existã reglementãri ce impun armonizarea pe plan comunitar, în ceea ce priveşte stabilirea vârstei de pensionare, reglementarea acesteia rãmâne în continuare un atribut al organelor legiuitoare naţionale.
În pofida unor opinii contrare, care susţin existenţa unor reglementãri comunitare ce impun aplicarea principiului nondiscriminãrii şi cu privire la vârsta de pensionare, precizãm cã acestea derivã în principal dintr-o realitate economicã imediatã şi nu au un suport juridic bazat pe un text comunitar expres.
Mai mult decât atât, Directiva 2000/78/CE a Consiliului privind crearea unui cadru general în favoarea tratamentului egal privind ocuparea forţei de muncã şi condiţiile de muncã, la pct. 14, prevede expres cã "(14) Prezenta directivã nu aduce atingere dispoziţiilor naţionale de stabilire a vârstei de pensionare", text dezvoltat în cuprinsul art. 6 alin. (2) din directivã, astfel:
"(2) Fãrã a aduce atingere articolului 2 alineatul (2), statele membre pot sã prevadã cã nu constituie discriminare luarea în considerare a criteriului vârstei la stabilirea, pentru regimurile profesionale de securitate socialã, a unei vârste pentru aderare sau admitere la prestaţiile de pensie sau invaliditate [...]."
3. Fãrã a ne pronunţa asupra oportunitãţii mãsurii propuse, aspect care nu intrã în competenţa legalã a Consiliului Legislativ, semnalãm faptul cã <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 67/2007 privind aplicarea principiului egalitãţii de tratament între bãrbaţi şi femei în cadrul schemelor profesionale de securitate socialã stabileşte, la art. 8 alin. (1) lit. f), cã sunt contrare principiului egalitãţii de tratament dispoziţiile referitoare la vârste de pensionare diferite.
De asemenea, la art. 9 al aceluiaşi act normativ se stabileşte cã dispoziţiile contrare principiului egalitãţii de tratament din mai multe acte normative, dintre care exemplificãm: <>Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, <>Legea nr. 164/2001 privind pensiile militare de stat, <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 36/2003 privind sistemul de pensionare a membrilor personalului diplomatic şi consular, <>Legea nr. 96/2006 privind statutul deputaţilor şi senatorilor, <>Legea nr. 7/2006 privind statutul funcţionarului public parlamentar, urmeazã sã fie modificate pânã în data de 30 septembrie 2007, astfel încât sã se asigure aplicarea efectivã a principiului menţionat cel târziu pânã la data de 31 decembrie 2008, în caz contrar prevederile respective devenind inaplicabile.
Precizãm cã aceste acte normative au fost deja modificate în acest sens.
În prezent, dispoziţiile <>Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale prevãd vârste de pensionare diferite pentru femei şi bãrbaţi, atingerea vârstelor standard de pensionare urmând a se realiza în termen de 13 ani de la intrarea în vigoare a legii.
În aceste condiţii, prezentul proiect, deşi poate fi promovat, nu este de aplicabilitate imediatã, având în vedere cã, potrivit eşalonãrii prevãzute în anexa nr. 3 la <>Legea nr. 19/2000 , împlinirea vârstelor standard de pensionare urmeazã sã se realizeze în anul 2014, astfel încât modificarea propusã ar urma sã se aplice dupã aceastã datã.
Totodatã, semnalãm cã Secretariatul General al Guvernului, cu Adresa nr. 15 din 27 ianuarie 2010, a transmis spre avizare Consiliului Legislativ proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii publice, care prevede pentru anul 2030 egalizarea vârstei standard de pensionare la bãrbaţi şi la femei la 65 de ani şi abrogarea <>Legii nr. 19/2000 .
4. Din punctul de vedere al normelor de tehnicã legislativã, semnalãm urmãtoarele:
a) la titlul proiectului, pentru rigoarea exprimãrii, este necesarã reformularea acestuia, astfel:
"Lege pentru completarea <>art. 41 din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale";
b) proiectul trebuie structurat într-un singur articol, intitulat "Articol unic", cu urmãtoarea parte dispozitivã:
"Articol unic. - Dupã alineatul (2) al articolului 41 din <>Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 140 din 1 aprilie 2000, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu urmãtorul cuprins:".
Subsecvent, se va reda textul respectivului alineat, marcat doar prin numãrul acestuia, fãrã a se mai menţiona articolul din care face parte.

PREŞEDINTE,
DRAGOŞ ILIESCU

Bucureşti, 1 februarie 2010.
Nr. 72.

S-a cerut autentificarea prezentului înscris:

DECLARAŢIE
Subsemnatele:
1. Ardelean Lia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Arad, Str. Pãcurarilor nr. 4-6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 328017/13.02.2007, eliberatã de SPCLEP Arad, CNP 2590120020017;
2. Crãciun Cornelia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Brãila, str. Braşoveni nr. 3, judeţul Brãila, legitimatã cu C.I. seria X.R. nr. 172906/13.10.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Brãila, CNP 2501125090035;
3. Mincã Liliana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, Str. Academiei nr. 35-37, sc. B, et. 2, ap. 10, sectorul 1, având reşedinţa în municipiul Mangalia, str. Ţepeş Vodã nr. 33, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria I.I. nr. 000310/29.10.2007, eliberatã de I.N.E.P., CNP 2690511431514;
4. Alecuşan Maria, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Mediaş, str. Cronicar Ion Neculce nr. 21, judeţul Sibiu, legitimatã cu C.I. seria S.B. nr. 163059/06.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Mediaş, CNP 2520627322233;
5. Radovici Anişoara, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Drobeta-Turnu Severin, Str. Oltului nr. 18, judeţul Mehedinţi, legitimatã cu C.I. seria M.H. nr. 233750/07.02.2007, eliberatã de SPCLEP Drobeta-Turnu Severin, CNP 2621007250557;
6. Grapini Maria, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Timişoara, str. Efta Botoca nr. 3, judeţul Timiş, legitimatã cu C.I. seria T.M. nr. 544074/11.08.2006, eliberatã de SPCLEP Timişoara, CNP 2541107354739;
7. Bãltãreţu-Dinicã Elena, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 25, bl. 25, ap. 3, judeţul Gorj, legitimatã cu C.I. seria G.Z. nr. 333139/17.02.2009, eliberatã de SPCLEP Târgu Jiu, CNP 2551128185989;
8. Bordeanu Constanţa, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 1, str. Dr. Iacob Felix nr. 41, bl. C2, sc. 3, et. 6, ap. 92, legitimatã cu C.I. seria R.T. nr. 578231/16.07.2008, eliberatã de SPCEP S1, biroul nr. 4, CNP 2690221296344;
9. Luchian Petruţa-Iulia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Iaşi, Str. Amurgului nr. 2, bl. SA1, sc. A, et. 1, ap. 5, judeţul Iaşi, legitimatã cu C.I. seria M.X. nr. 286578/04.06.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Iaşi, CNP 2690618221203;
10. Matica Camelia-Emilia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Arad, P-ţa Gãrii nr. 1, bl. A, sc. E, et. 2, ap. 6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 190402/02.12.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Arad, CNP 2721030024661;
11. Croitoru Adi, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Piteşti, Str. Teilor bl. PS6, sc. C, et. 4, ap. 14, judeţul Argeş, legitimatã cu C.I. seria A.S. nr. 235908/04.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Piteşti, CNP 2660530034971;
12. Cristea Magdalena, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Alexandria, Str. Dunãrii bl. S1, sc. B, et. 3, ap. 18, judeţul Teleorman, legitimatã cu C.I. seria T.R. nr. 171758/09.11.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Alexandria, CNP 2770924340046;
13. Tãbãcaru Dana-Simona, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Braşov, Bd. Griviţei nr. 77, bl. 1A, sc. A, ap. 32, judeţul Braşov, legitimatã cu C.I. seria B.V. nr. 098559/05.07.2000, eliberatã de Poliţia Municipiului Braşov, CNP 2570825080064;
14. Graur Camelia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Galaţi, str. Mihail Sadoveanu nr. 10, bl. G, sc. 4, ap. 63, judeţul Galaţi, legitimatã cu C.I. seria G.L. nr. 285775/18.07.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Galaţi, CNP 2601013030025;
15. Vasile Mariana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, Str. Progresului nr. 8, bl. A28, sc. 3, ap. 31, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 281231/19.08.2009, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2670611510077;
16. Cotenescu Angelica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, str. 1 Decembrie 1918 nr. 4, bl. A26, sc. A2, et. 3, ap. 12, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 209056/12.01.2007, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2520625510051;
17. Bucur Raluca-Rodica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Buzãu, str. Spiru Haret bl. 15C, et. 2, ap. 8, judeţul Buzãu, legitimatã cu C.I. seria X.Z. nr. 407215/24.02.2009, eliberatã de SPCLEP Buzãu, CNP 2850220100180;
18. Tutãnescu Cristina-Nicoleta, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 4, şos. Berceni nr. 37, bl. 106, sc. 2, et. 2, ap. 69, legitimatã cu C.I. seria R.D. nr. 600211/31.10.2008, eliberatã de SPCEP S4, biroul nr. 2, CNP 2841019440057;
19. Cordea Ileana-Mariana, cetãţean român, domiciliatã în comuna Giuleşti, satul Berbeştii nr. 481, judeţul Maramureş, legitimatã cu C.I. seria M.M. nr. 059126/12.04.2001, eliberatã de Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei, CNP 2860306244509;
20. Puchianu Maria-Monica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Târgovişte, str. Vasile Florescu bl. 19, sc. C, ap. 54, judeţul Dâmboviţa, legitimatã cu C.I. seria D.D. nr. 227811/28.06.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Târgovişte, CNP 2800707152477;
21. Dragomir Anyta-Bianca, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Slobozia, Bd. Cosminului nr. 3, bl. U27, sc. B, et. 6, ap. 84, judeţul Ialomiţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 250650/01.06.2009, eliberatã de SPCLEP Slobozia, CNP 2880625211187;
22. Manea Maria-Loredana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Slobozia, Aleea Parcului bl. H1, sc. D, ap. 69, judeţul Ialomiţa, având reşedinţa în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 304, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 078051/30.08.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Slobozia, CNP 2880814211186;
23. Ciocoiu Marcela, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Constanţa, str. Aleea Constantin Hurmuzache nr. 13, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 576189/26.07.2006, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2590706131237;
24. Tãune Dorina, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Constanţa, Str. Pandurului nr. 55, bl. 13, sc. D, et. 4, ap. 73, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 620512/27.02.2007, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2650720131286;
25. Ţolea Maria-Ancuţa, cetãţean român, domiciliatã în comuna Pãuşeşti-Mãglaşi, satul Valea Cheii, judeţul Vâlcea, legitimatã cu C.I. seria V.X. nr. 199858/27.01.2005, eliberatã de Poliţia Oraşului Bãile Olãneşti, CNP 2810228385565,
cunoscând consecinţele penale ale unei declaraţii nesincere, conform art. 292 din Codul penal, pe propria rãspundere declarãm urmãtoarele:
Am convenit ca, în temeiul <>Legii nr. 189/1999 , republicatã în anul 2004, privind exercitarea iniţiativei legislative de cãtre cetãţeni, sã constituim Comitetul de iniţiativã legislativã, în scopul promovãrii unui proiect de lege privind pãstrarea vârstei de 60 ani de pensionare pentru femeile din România, cel puţin pânã în anul 2050.
Menţionãm cã suntem cetãţeni cu drept de vot şi cã nu încãlcãm prevederile art. 2 alin. (2) şi (6) din legea mai sus menţionatã.
Comitetul de iniţiativã legislativã a desemnat totodatã, cu unanimitate de voturi, ca preşedinte pe numita Ardelean Lia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Arad, Str. Pãcurarilor nr. 4-6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 328017/13.02.2007, eliberatã de SPCLEP Arad, CNP 2590120020017.
Tehnoredactat de cãtre notarul public Homoştean Milaciu Ioan Florin, azi, data autentificãrii, la sediul Biroului Notarial "LEXUS" din Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 20, judeţul Alba, în 5 exemplare.

Membrii Comitetului de iniţiativã legislativã

1. Ardelean Lia
2. Crãciun Cornelia
3. Mincã Liliana
4. Alecuşan Maria
5. Radovici Anişoara
6. Grapini Maria
7. Bãltãreţu-Dinicã Elena
8. Bordeanu Constanţa
9. Luchian Petruţa-Iulia
10. Matica Camelia-Emilia
11. Croitoru Adi
12. Cristea Magdalena
13. Tãbãcaru Dana-Simona
14. Graur Camelia
15. Vasile Mariana
16. Cotenescu Angelica
17. Bucur Raluca-Rodica
18. Tutãnescu Cristina-Nicoleta
19. Cordea Ileana-Mariana
20. Puchianu Maria-Monica
21. Dragomir Anyta-Bianca
22. Manea Maria-Loredana
23. Ciocoiu Marcela
24. Tãune Dorina
25. Ţolea Maria-Ancuţa

ROMÂNIA
Birou Notari Asociaţi "LEXUS"
Notar public: Homoştean Milaciu Ioan Florin
Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 20, judeţul Alba
RODCP-2045

ÎNCHEIERE DE AUTENTIFICARE Nr. 1.621
anul 2009 luna decembrie ziua 11

Subsemnatul, Homoştean Milaciu Ioan Florin, notar public în Circumscripţia Judecãtoriei Alba Iulia, cu sediul Biroului Notarial "LEXUS" în Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 20, m-am deplasat azi, orele 13,30, la hotelul "Parc" din Alba Iulia, Str. Primãverii nr. 4, judeţul Alba, unde în faţa mea s-au prezentat:
1. Ardelean Lia, domiciliatã în municipiul Arad, Str. Pãcurarilor nr. 4-6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 328017/13.02.2007, eliberatã de SPCLEP Arad, CNP 2590120020017;
2. Crãciun Cornelia, domiciliatã în municipiul Brãila, str. Braşoveni nr. 3, judeţul Brãila, legitimatã cu C.I. seria X.R. nr. 172906/13.10.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Brãila, CNP 2501125090035;
3. Mincã Liliana, domiciliatã în municipiul Bucureşti, Str. Academiei nr. 35-37, sc. B, et. 2, ap. 10, sectorul 1, având reşedinţa în municipiul Mangalia, str. Ţepeş Vodã nr. 33, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria I.I. nr. 000310/29.10.2007, eliberatã de I.N.E.P., CNP 2690511431514;
4. Alecuşan Maria, domiciliatã în municipiul Mediaş, str. Cronicar Ion Neculce nr. 21, judeţul Sibiu, legitimatã cu C.I. seria S.B. nr. 163059/06.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Mediaş, CNP 2520627322233;
5. Radovici Anişoara, domiciliatã în municipiul Drobeta-Turnu Severin, Str. Oltului nr. 18, judeţul Mehedinţi, legitimatã cu C.I. seria M.H. nr. 233750/07.02.2007, eliberatã de SPCLEP Drobeta-Turnu Severin, CNP 2621007250557;
6. Grapini Maria, domiciliatã în municipiul Timişoara, str. Efta Botoca nr. 3, judeţul Timiş, legitimatã cu C.I. seria T.M. nr. 544074/11.08.2006, eliberatã de SPCLEP Timişoara, CNP 2541107354739;
7. Bãltãreţu-Dinicã Elena, domiciliatã în municipiul Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 25, bl. 25, ap. 3, judeţul Gorj, legitimatã cu C.I. seria G.Z. nr. 333139/17.02.2009, eliberatã de SPCLEP Târgu Jiu, CNP 2551128185989;
8. Bordeanu Constanţa, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 1, str. Dr. Iacob Felix nr. 41, bl. C2, sc. 3, et. 6, ap. 92, legitimatã cu C.I. seria R.T. nr. 578231/16.07.2008, eliberatã de SPCEP S1, biroul nr. 4, CNP 2690221296344;
9. Luchian Petruţa-Iulia, domiciliatã în municipiul Iaşi, Str. Amurgului nr. 2, bl. SA1, sc. A, et. 1, ap. 5, judeţul Iaşi, legitimatã cu C.I. seria M.X. nr. 286578/04.06.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Iaşi, CNP 2690618221203;
10. Matica Camelia-Emilia, domiciliatã în municipiul Arad, Piaţa Gãrii nr. 1, bl. A, sc. E, et. 2, ap. 6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 190402/02.12.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Arad, CNP 2721030024661;
11. Croitoru Adi, domiciliatã în municipiul Piteşti, Str. Teilor bl. PS6, sc. C, et. 4, ap. 14, judeţul Argeş, legitimatã cu C.I. seria A.S. nr. 235908/04.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Piteşti, CNP 2660530034971;
12. Cristea Magdalena, domiciliatã în municipiul Alexandria, Str. Dunãrii bl. S1, sc. B, et. 3, ap. 18, judeţul Teleorman, legitimatã cu C.I. seria T.R. nr. 171758/09.11.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Alexandria, CNP 2770924340046;
13. Tãbãcaru Dana-Simona, domiciliatã în municipiul Braşov, Bd. Griviţei nr. 77, bl. 1A, sc. A, ap. 32, judeţul Braşov, legitimatã cu C.I. seria B.V. nr. 098559/05.07.2000, eliberatã de Poliţia Municipiului Braşov, CNP 2570825080064;
14. Graur Camelia, domiciliatã în municipiul Galaţi, str. Mihail Sadoveanu nr. 10, bl. G, sc. 4, ap. 63, judeţul Galaţi, legitimatã cu C.I. seria G.L. nr. 285775/18.07.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Galaţi, CNP 2601013030025;
15. Vasile Mariana, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, Str. Progresului nr. 8, bl. A28, sc. 3, ap. 31, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 281231/19.08.2009, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2670611510077;
16. Cotenescu Angelica, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 4, bl. A26, sc. A2, et. 3, ap. 12, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 209056/12.01.2007, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2520625510051;
17. Bucur Raluca-Rodica, domiciliatã în municipiul Buzãu, str. Spiru Haret bl. 15C, et. 2, ap. 8, judeţul Buzãu, legitimatã cu C.I. seria X.Z. nr. 407215/24.02.2009, eliberatã de SPCLEP Buzãu, CNP 2850220100180;
18. Tutãnescu Cristina-Nicoleta, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 4, şos. Berceni nr. 37, bl. 106, sc. 2, et. 2, ap. 69, legitimatã cu C.I. seria R.D. nr. 600211/31.10.2008, eliberatã de SPCEP S4, biroul nr. 2, CNP 2841019440057;
19. Cordea Ileana-Mariana, domiciliatã în comuna Giuleşti, satul Berbeştii nr. 481, judeţul Maramureş, legitimatã cu C.I. seria M.M. nr. 059126/12.04.2001, eliberatã de Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei, CNP 2860306244509;
20. Puchianu Maria-Monica, domiciliatã în municipiul Târgovişte, str. Vasile Florescu bl. 19, sc. C, ap. 54, judeţul Dâmboviţa, legitimatã cu C.I. seria D.D. nr. 227811/28.06.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Târgovişte, CNP 2800707152477;
21. Dragomir Anyta-Bianca, domiciliatã în municipiul Slobozia, Bd. Cosminului nr. 3, bl. U27, sc. B, et. 6, ap. 84, judeţul Ialomiţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 250650/01.06.2009, eliberatã de SPCLEP Slobozia, CNP 2880625211187;
22. Manea Maria-Loredana, domiciliatã în municipiul Slobozia, Aleea Parcului bl. H1, sc. D, ap. 69, judeţul Ialomiţa, având reşedinţa în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 304, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 078051/30.08.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Slobozia, CNP 2880814211186;
23. Ciocoiu Marcela, domiciliatã în municipiul Constanţa, str. Aleea Constantin Hurmuzache nr. 13, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 576189/26.07.2006, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2590706131237;
24. Tãune Dorina, domiciliatã în municipiul Constanţa, Str. Pandurului nr. 55, bl. 13, sc. D, et. 4, ap. 73, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 620512/27.02.2007, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2650720131286;
25. Ţolea Maria-Ancuţa, domiciliatã în comuna Pãuşeşti-Mãglaşi, satul Valea Cheii, judeţul Vâlcea, legitimatã cu C.I. seria V.X. nr. 199858/27.01.2005, eliberatã de Poliţia Oraşului Bãile Olãneşti, CNP 2810228385565,
în calitate de declarante, care, dupã citirea actului, au consimţit la autentificarea lui şi au semnat toate cele 5 exemplare.
În temeiul art. 8 lit. b), <>art. 48 alin. 2 din Legea nr. 36/1995 , se declarã autentic prezentul înscris.
S-a perceput onorariul de 71,40 lei, din care TVA 11,40 lei, cu B.F. 2.107/2009.

Notar public,
Homoştean Milaciu Ioan Florin

S-a cerut autentificarea prezentului act:

PROCURÃ
Subsemnatele:
1. Crãciun Cornelia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Brãila, str. Braşoveni nr. 3, judeţul Brãila, legitimatã cu C.I. seria X.R. nr. 172906/13.10.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Brãila, CNP 2501125090035;
2. Mincã Liliana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, Str. Academiei nr. 35-37, sc. B, et. 2, ap. 10, sectorul 1, având reşedinţa în municipiul Mangalia, str. Ţepeş Vodã nr. 33, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria I.I. nr. 000310/29.10.2007, eliberatã de I.N.E.P., CNP 2690511431514;
3. Alecuşan Maria, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Mediaş, str. Cronicar Ion Neculce nr. 21, judeţul Sibiu, legitimatã cu C.I. seria S.B. nr. 163059/06.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Mediaş, CNP 2520627322233;
4. Radovici Anişoara, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Drobeta-Turnu Severin, Str. Oltului nr. 18, judeţul Mehedinţi, legitimatã cu C.I. seria M.H. nr. 233750/07.02.2007, eliberatã de SPCLEP Drobeta-Turnu Severin, CNP 2621007250557;
5. Grapini Maria, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Timişoara, str. Efta Botoca nr. 3, judeţul Timiş, legitimatã cu C.I. seria T.M. nr. 544074/11.08.2006, eliberatã de SPCLEP Timişoara, CNP 2541107354739;
6. Bãltãreţu-Dinicã Elena, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 25, bl. 25, ap. 3, judeţul Gorj, legitimatã cu C.I. seria G.Z. nr. 333139/17.02.2009, eliberatã de SPCLEP Târgu Jiu, CNP 2551128185989;
7. Bordeanu Constanţa, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 1, str. Dr. Iacob Felix nr. 41, bl. C2, sc. 3, et. 6, ap. 92, legitimatã cu C.I. seria R.T. nr. 578231/16.07.2008, eliberatã de SPCEP S1, biroul nr. 4, CNP 2690221296344;
8. Luchian Petruţa-Iulia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Iaşi, Str. Amurgului nr. 2, bl. SA1, sc. A, et. 1, ap. 5, judeţul Iaşi, legitimatã cu C.I. seria M.X. nr. 286578/04.06.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Iaşi, CNP 2690618221203;
9. Matica Camelia-Emilia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Arad, Piaţa Gãrii nr. 1, bl. A, sc. E, et. 2, ap. 6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 190402/02.12.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Arad, CNP 2721030024661;
10. Croitoru Adi, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Piteşti, Str. Teilor bl. PS6, sc. C, et. 4, ap. 14, judeţul Argeş, legitimatã cu C.I. seria A.S. nr. 235908/04.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Piteşti, CNP 2660530034971;
11. Cristea Magdalena, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Alexandria, Str. Dunãrii bl. S1, sc. B, et. 3, ap. 18, judeţul Teleorman, legitimatã cu C.I. seria T.R. nr. 171758/09.11.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Alexandria, CNP 2770924340046;
12. Tãbãcaru Dana-Simona, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Braşov, Bd. Griviţei nr. 77, bl. 1A, sc. A, ap. 32, judeţul Braşov, legitimatã cu C.I. seria B.V. nr. 098559/05.07.2000, eliberatã de Poliţia Municipiului Braşov, CNP 2570825080064;
13. Graur Camelia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Galaţi, str. Mihail Sadoveanu nr. 10, bl. G, sc. 4, ap. 63, judeţul Galaţi, legitimatã cu C.I. seria G.L. nr. 285775/18.07.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Galaţi, CNP 2601013030025;
14. Vasile Mariana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, Str. Progresului nr. 8, bl. A28, sc. 3, ap. 31, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 281231/19.08.2009, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2670611510077;
15. Cotenescu Angelica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, str. 1 Decembrie 1918 nr. 4, bl. A26, sc. A2, et. 3, ap. 12, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 209056/12.01.2007, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2520625510051;
16. Bucur Raluca-Rodica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Buzãu, str. Spiru Haret bl. 15C, et. 2, ap. 8, judeţul Buzãu, legitimatã cu C.I. seria X.Z. nr. 407215/24.02.2009, eliberatã de SPCLEP Buzãu, CNP 2850220100180;
17. Tutãnescu Cristina-Nicoleta, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 4, şos. Berceni nr. 37, bl. 106, sc. 2, et. 2, ap. 69, legitimatã cu C.I. seria R.D. nr. 600211/31.10.2008, eliberatã de SPCEP S4, biroul nr. 2, CNP 2841019440057;
18. Cordea Ileana-Mariana, cetãţean român, domiciliatã în comuna Giuleşti, satul Berbeştii nr. 481, judeţul Maramureş, legitimatã cu C.I. seria M.M. nr. 059126/12.04.2001, eliberatã de Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei, CNP 2860306244509;
19. Puchianu Maria-Monica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Târgovişte, str. Vasile Florescu bl. 19, sc. C, ap. 54, judeţul Dâmboviţa, legitimatã cu C.I. seria D.D. nr. 227811/28.06.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Târgovişte, CNP 2800707152477;
20. Dragomir Anyta-Bianca, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Slobozia, Bd. Cosminului nr. 3, bl. U27, sc. B, et. 6, ap. 84, judeţul Ialomiţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 250650/01.06.2009, eliberatã de SPCLEP Slobozia, CNP 2880625211187;
21. Manea Maria-Loredana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Slobozia, Aleea Parcului bl. H1, sc. D, ap. 69, judeţul Ialomiţa, având reşedinţa în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 304, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 078051/30.08.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Slobozia, CNP 2880814211186;
22. Ciocoiu Marcela, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Constanţa, str. Aleea Constantin Hurmuzache nr. 13, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 576189/26.07.2006, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2590706131237;
23. Tãune Dorina, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Constanţa, Str. Pandurului nr. 55, bl. 13, sc. D, et. 4, ap. 73, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 620512/27.02.2007, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2650720131286;
24. Ţolea Maria-Ancuţa, cetãţean român, domiciliatã în comuna Pãuşeşti-Mãglaşi, satul Valea Cheii, judeţul Vâlcea, legitimatã cu C.I. seria V.X. nr. 199858/27.01.2005, eliberatã de Poliţia Oraşului Bãile Olãneşti, CNP 2810228385565,
în calitate de membri ai Comitetului de iniţiativã legislativã, constituit conform <>Legii nr. 189/1999 privind exercitarea iniţiativei legislative de cãtre cetãţeni, în temeiul <>art. 3 alin. (4) din Legea nr. 189/1999 privind exercitarea iniţiativei legislative de cãtre cetãţeni, în calitate de mandante, prin prezenta împuternicim cu depline puteri pe numita Ardelean Lia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Arad, Str. Pãcurarilor nr. 4-6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 328017/13.02.2007, eliberatã de SPCLEP Arad, CNP 2590120020017, în calitate de preşedinte al Comitetului de iniţiativã legislativã, sã sesizeze Consiliul Legislativ şi sã publice în Monitorul Oficial al României, Partea I, proiectul de lege, precum şi întreaga documentaţie aferentã solicitatã prevãzutã de lege.
În conformitate cu <>art. 3 alin. (4) din Legea nr. 189/1999 privind exercitarea iniţiativei legislative de cãtre cetãţeni, anexãm prezentei procuri actul de constituire a Comitetului de iniţiativã legislativã.
În acest scop mandatara noastrã, în numele nostru şi pentru noi, va întocmi toate formalitãţile pentru ducerea la îndeplinire a prezentului mandat, care este gratuit, netransmisibil şi are valabilitate pânã la îndeplinirea sau pânã la revocarea sa, semnând în numele nostru şi pentru noi oriunde va fi necesar, semnãtura sa fiindu-ne opozabilã.
Tehnoredactat de cãtre notarul public Homoştean Milaciu Ioan Florin, azi, data autentificãrii, la sediul Biroului Notarial "LEXUS" din Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 20, judeţul Alba, în 8 exemplare.

Mandante
1. Crãciun Cornelia
2. Mincã Liliana
3. Alecuşan Maria
4. Radovici Anişoara
5. Grapini Maria
6. Bãltãreţu-Dinicã Elena
7. Bordeanu Constanţa
8. Luchian Petruţa-Iulia
9. Matica Camelia-Emilia
10. Croitoru Adi
11. Cristea Magdalena
12. Tãbãcaru Dana-Simona
13. Graur Camelia
14. Vasile Mariana
15. Cotenescu Angelica
16. Bucur Raluca-Rodica
17. Tutãnescu Cristina-Nicoleta
18. Cordea Ileana-Mariana
19. Puchianu Maria-Monica
20. Dragomir Anyta-Bianca
21. Manea Maria-Loredana
22. Ciocoiu Marcela
23. Tãune Dorina
24. Ţolea Maria-Ancuţa

ROMÂNIA
Birou Notari Asociaţi "LEXUS"
Notar public: Homoştean Milaciu Ioan Florin
Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 20, judeţul Alba
RODCP-2045

ÎNCHEIERE DE AUTENTIFICARE Nr. 1.622
anul 2009 luna decembrie ziua 11

Subsemnatul, Homoştean Milaciu Ioan Florin, notar public în Circumscripţia Judecãtoriei Alba Iulia, cu sediul Biroului Notarial "LEXUS" în Alba Iulia, Str. Trandafirilor nr. 20, m-am deplasat azi, orele 13,30, la hotelul "Parc" din Alba Iulia, Str. Primãverii nr. 4, judeţul Alba, unde în faţa mea s-au prezentat:
1. Crãciun Cornelia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Brãila, str. Braşoveni nr. 3, judeţul Brãila, legitimatã cu C.I. seria X.R. nr. 172906/13.10.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Brãila, CNP 2501125090035;
2. Mincã Liliana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, Str. Academiei nr. 35-37, sc. B, et. 2, ap. 10, sectorul 1, având reşedinţa în municipiul Mangalia, str. Ţepeş Vodã nr. 33, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria I.I. nr. 000310/29.10.2007, eliberatã de I.N.E.P., CNP 2690511431514;
3. Alecuşan Maria, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Mediaş, str. Cronicar Ion Neculce nr. 21, judeţul Sibiu, legitimatã cu C.I. seria S.B. nr. 163059/06.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Mediaş, CNP 2520627322233;
4. Radovici Anişoara, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Drobeta-Turnu Severin, Str. Oltului nr. 18, judeţul Mehedinţi, legitimatã cu C.I. seria M.H. nr. 233750/07.02.2007, eliberatã de SPCLEP Drobeta-Turnu Severin, CNP 2621007250557;
5. Grapini Maria, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Timişoara, str. Efta Botoca nr. 3, judeţul Timiş, legitimatã cu C.I. seria T.M. nr. 544074/11.08.2006, eliberatã de SPCLEP Timişoara, CNP 2541107354739;
6. Bãltãreţu-Dinicã Elena, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 25, bl. 25, ap. 3, judeţul Gorj, legitimatã cu C.I. seria G.Z. nr. 333139/17.02.2009, eliberatã de SPCLEP Târgu Jiu, CNP 2551128185989;
7. Bordeanu Constanţa, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 1, str. Dr. Iacob Felix nr. 41, bl. C2, sc. 3, et. 6, ap. 92, legitimatã cu C.I. seria R.T. nr. 578231/16.07.2008, eliberatã de SPCEP S1, biroul nr. 4, CNP 2690221296344;
8. Luchian Petruţa-Iulia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Iaşi, Str. Amurgului nr. 2, bl. SA1, sc. A, et. 1, ap. 5, judeţul Iaşi, legitimatã cu C.I. seria M.X. nr. 286578/04.06.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Iaşi, CNP 2690618221203;
9. Matica Camelia-Emilia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Arad, Piaţa Gãrii nr. 1, bl. A, sc. E, et. 2, ap. 6, judeţul Arad, legitimatã cu C.I. seria A.R. nr. 190402/02.12.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Arad, CNP 2721030024661;
10. Croitoru Adi, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Piteşti, Str. Teilor bl. PS6, sc. C, et. 4, ap. 14, judeţul Argeş, legitimatã cu C.I. seria A.S. nr. 235908/04.02.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Piteşti, CNP 2660530034971;
11. Cristea Magdalena, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Alexandria, Str. Dunãrii bl. S1, sc. B, et. 3, ap. 18, judeţul Teleorman, legitimatã cu C.I. seria T.R. nr. 171758/09.11.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Alexandria, CNP 2770924340046;
12. Tãbãcaru Dana-Simona, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Braşov, Bd. Griviţei nr. 77, bl. 1A, sc. A, ap. 32, judeţul Braşov, legitimatã cu C.I. seria B.V. nr. 098559/05.07.2000, eliberatã de Poliţia Municipiului Braşov, CNP 2570825080064;
13. Graur Camelia, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Galaţi, str. Mihail Sadoveanu nr. 10, bl. G, sc. 4, ap. 63, judeţul Galaţi, legitimatã cu C.I. seria G.L. nr. 285775/18.07.2003, eliberatã de Poliţia Municipiului Galaţi, CNP 2601013030025;
14. Vasile Mariana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, Str. Progresului nr. 8, bl. A28, sc. 3, ap. 31, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 281231/19.08.2009, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2670611510077;
15. Cotenescu Angelica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Cãlãraşi, str. 1 Decembrie 1918 nr. 4, bl. A26, sc. A2, et. 3, ap. 12, judeţul Cãlãraşi, legitimatã cu C.I. seria K.L. nr. 209056/12.01.2007, eliberatã de SPCLEP Cãlãraşi, CNP 2520625510051;
16. Bucur Raluca-Rodica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Buzãu, str. Spiru Haret, bl. 15C, et. 2, ap. 8, judeţul Buzãu, legitimatã cu C.I. seria X.Z. nr. 407215/24.02.2009, eliberatã de SPCLEP Buzãu, CNP 2850220100180;
17. Tutãnescu Cristina-Nicoleta, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Bucureşti, sectorul 4, şos. Berceni nr. 37, bl. 106, sc. 2, et. 2, ap. 69, legitimatã cu C.I. seria R.D. nr. 600211/31.10.2008, eliberatã de SPCEP S4, biroul nr. 2, CNP 2841019440057;
18. Cordea Ileana-Mariana, cetãţean român, domiciliatã în comuna Giuleşti, satul Berbeştii nr. 481, judeţul Maramureş, legitimatã cu C.I. seria M.M. nr. 059126/12.04.2001, eliberatã de Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei, CNP 2860306244509;
19. Puchianu Maria-Monica, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Târgovişte, str. Vasile Florescu, bl. 19, sc. C, ap. 54, judeţul Dâmboviţa, legitimatã cu C.I. seria D.D. nr. 227811/28.06.2004, eliberatã de Poliţia Municipiului Târgovişte, CNP 2800707152477;
20. Dragomir Anyta-Bianca, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Slobozia, Bd. Cosminului nr. 3, bl. U27, sc. B, et. 6, ap. 84, judeţul Ialomiţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 250650/01.06.2009, eliberatã de SPCLEP Slobozia, CNP 2880625211187;
21. Manea Maria-Loredana, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Slobozia, Aleea Parcului bl. H1, sc. D, ap. 69, judeţul Ialomiţa, având reşedinţa în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 304, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria S.Z. nr. 078051/30.08.2002, eliberatã de Poliţia Municipiului Slobozia, CNP 2880814211186;
22. Ciocoiu Marcela, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Constanţa, str. Aleea Constantin Hurmuzache nr. 13, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 576189/26.07.2006, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2590706131237;
23. Tãune Dorina, cetãţean român, domiciliatã în municipiul Constanţa, Str. Pandurului nr. 55, bl. 13, sc. D, et. 4, ap. 73, judeţul Constanţa, legitimatã cu C.I. seria K.T. nr. 620512/27.02.2007, eliberatã de SPCLEP Constanţa, CNP 2650720131286;
24. Ţolea Maria-Ancuţa, cetãţean român, domiciliatã în comuna Pãuşeşti-Mãglaşi, satul Valea Cheii, judeţul Vâlcea, legitimatã cu C.I. seria V.X. nr. 199858/27.01.2005, eliberatã de Poliţia Oraşului Bãile Olãneşti, CNP 2810228385565,
în calitate de mandante, care, dupã citirea actului, au consimţit la autentificarea lui şi au semnat toate cele 8 exemplare, o anexã.
în temeiul <>art. 8 lit. b) , <>art. 48 alin. 2 din Legea nr. 36/1995 , se declarã autentic prezentul înscris.
S-a perceput onorariul de 178,50 lei, din care TVA 28,50 lei, cu B.F. 2.106/2009.


Notar public,
Homoştean Milaciu Ioan Florin

_________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016