Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   PROCEDURA DE NOTIFICARE din 6 septembrie 1999     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PROCEDURA DE NOTIFICARE din 6 septembrie 1999

EMITENT: MINISTERUL APELOR, PADURILOR SI PROTECTIEI MEDIULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 572 bis din 24 noiembrie 1999

ART. 1
Gospodãrirea raţionalã a resurselor de apa şi protecţia acestora impotriva epuizarii şi poluarii, precum şi apãrarea impotriva inundatiilor şi altor fenomene hidrometeorologice periculoase se realizeazã atât prin reglementãri tehnice şi legislative, cat şi prin mãsuri luate de utilizatorii de apa. Mecanismul de aplicare a <>Legii apelor nr. 107/1996 introduce obligaţia notificãrii începerii execuţiei şi a punerii în funcţiune a anumitor categorii de activitãţi şi lucrãri executate pe ape sau în legatura cu acestea, pentru care nu este necesar avizul de gospodãrire a apelor, respectiv autorizaţia de gospodãrire a apelor.
ART. 2
Notificarea reprezintã un proces complex având ca rezultanta eliberarea de cãtre sistemele de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalelor bazinale ale Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. a unui act în baza cãruia beneficiarul sau titularul de investiţie poate sa execute sau sa punã în funcţiune anumite categorii de lucrãri şi activitãţi desfãşurate pe ape sau în legatura cu acestea, pentru care <>Legea nr. 107/1996 introduce obligaţia notificãrii.
ART. 3
Categoriile de lucrãri şi de activitãţi executate pe ape sau în legatura cu acestea, pentru care beneficiarul sau titularul de investiţie are obligaţia sa notifice începerea execuţiei, sunt prezentate în aneza nr. a1). Pentru aceste categorii de lucrãri şi de activitãţi nu este necesar avizul de gospodãrire a apelor.
ART. 4
Categoriile de lucrãri şi de activitãţi executate pe ape sau în legatura cu acestea, pentru care beneficiarul sau titularul de investiţie are obligaţia sa notifice punerea în funcţiune, sunt prezentate în anexa nr. a2). Pentru aceste categorii de lucrãri şi activitãţi nu este necesarã autorizaţia de gospodãrire a apelor.
ART. 5
Procesul de notificare cuprinde urmãtoarele etape:
a) aducerea la cunostinta Sistemului de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. a intentiei beneficiarului sau a titularului de investiţie de a realiza, respectiv de a pune în funcţiune lucrãri, instalaţii, construcţii sau de a desfasura o activitate din categoria celor pentru care <>Legea nr. 107/1996 introduce obligaţia notificãrii;
b) analizarea de cãtre Sistemul de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. a oportunitãţii, din punct de vedere al gospodãririi apelor, a realizãrii/punerii în funcţiune a investiţiei respective;
c) solicitarea de date suplimentare, eliberarea refuzului de acceptare a notificãrii sau eliberarea notificãrii, dupã caz.
ART. 6
Notificarea se solicita de cãtre beneficiarul sau de titularul de investiţie cu cel puţin 20 de zile înainte de începerea execuţiei/punerii în funcţiune, în baza unui formular completat conform modelului prezentat în anexele nr. b1)-b9), respectiv în anexele nr. c1)-c13) (în funcţie de categoria de activitate sau de lucrare pentru care se face notificarea). Cererea de notificare se va completa citeţ, cu majuscule, şi se va transmite Sistemului de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A., pe teritoriul cãreia este amplasata lucrarea sau se desfãşoarã activitatea. Cererea va fi însoţitã şi de o documentaţie tehnica, care va cuprinde parametrii de capãt, prin care sa se demonstreze ca folosinta nu produce un impact negativ asupra resurselor de apa. În cazul alimentarii cu apa din subteran, solicitantul va prezenta şi studiul hidrogeologic întocmit conform prevederilor legale. Cererea poate fi însoţitã şi de alte date sau documente pe care solicitantul le considera necesare (copii de pe avize/autorizaţii de gospodãrire a apelor şi notificãri etc.). Solicitantul notificãrii îşi asuma responsabilitatea pentru exactitatea datelor şi a informaţiilor cuprinse în cererea de notificare.
ART. 7
În termen de 10 zile de la data înregistrãrii cererii de notificare Sistemul de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. va analiza posibilitatea de a accepta sau de a nu accepta, din punct de vedere al gospodãririi apelor, realizarea/punerea în funcţiune a investiţiei propuse. În cazul în care datele prezentate nu sunt concludente pentru formularea unei decizii, se vor cere completãri ce vor fi transmise, în scris, de cãtre beneficiarul sau de titularul de investiţie.
ART. 8
Acceptarea notificãrii se poate refuza, în scris, dacã prin realizarea lucrãrilor, construcţiilor şi instalaţiilor sau prin desfãşurarea activitãţilor propuse se contravine prevederilor legale sau se considera ca se produc:
a) modificãri semnificative ale regimului de curgere;
b) inrautatirea calitãţii resurselor de apa;
c) realocarea surselor de apa;
d) pierderea stabilitatii malurilor şi a construcţiilor din zona de influenta a investiţiei propuse;
e) pericole de inundatii ca urmare a blocarii scurgerii libere a apelor sau întreruperea continuitãţii liniei de apãrare;
f) pierderea prioritatii alimentarii cu apa pentru populaţie fata de alte folosinţe;
g) restrictionarea accesului la sursa de apa;
h) incorectitudinea datelor prezentate.
Refuzul de acceptare a notificãrii se va face şi în cazul în care lucrãrile propuse contravin prevederilor schemelor-cadru de amenajare a bazinelor hidrografice.
ART. 9
Dacã notificarea se solicita pentru începerea execuţiei categoriilor de lucrãri prevãzute în anexa nr. a1), în termen de 15 zile de la data primirii notificãrii Sistemul de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. va verifica veridicitatea datelor prezentate. În situaţia în care se constata ca sunt respectate prevederile legale, iar din punct de vedere al gospodãririi apelor execuţia lucrãrii respective poate fi acceptatã, se va transmite solicitantului acceptul de notificare conform modelului prezentat în anexa nr. d1). În cazul în care notificarea se solicita pentru punere în funcţiune, Sistemul de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. va verifica pe teren, în termen de 5 zile de la data primirii notificãrii, în prezenta solicitantului, veridicitatea datelor prezentate. Dacã din punct de vedere al gospodãririi apelor se constata ca lucrãrile, construcţiile sau instalaţiile nu îndeplinesc condiţiile pentru acceptarea notificãrii de punere în funcţiune, Sistemul de gospodãrire a apelor va solicita întocmirea unui program de etapizare şi va urmãri realizarea acestuia. În cazul respectãrii prevederilor legale şi a cerinţelor privind gospodãrirea apelor, atât din punct de vedere cantitativ, cat şi calitativ, sau când au fost realizate mãsurile din programul de etapizare, punerea în funcţiune a lucrãrii respective poate fi acceptatã şi se transmite solicitantului acceptul de notificare conform modelului prezentat în anexa nr. d2). Pentru categoriile de lucrãri prevãzute la pct. 3 din anexele nr. a1) şi a2) notificarea se va face anual, considerându-se perioada de provizorat de maximum un an.
ART. 10
Dupã obţinerea notificãrii solicitantul are obligaţia sa anunţe Sistemul de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalei bazinale a Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. în legatura cu orice modificare permanenta sau temporarã (locul, data, descrierea), cu 5 zile înainte de producerea acesteia. Dacã prin modificãrile propuse se aduc schimbãri semnificative ale datelor în baza cãrora a fost eliberata notificarea, beneficiarul de notificare are obligaţia sa realizeze o noua notificare.
ART. 11
Sistemele de gospodãrire a apelor vor raporta trimestrial sucursalelor bazinale din care fac parte despre toate notificãrile acceptate şi despre cele refuzate, precum şi despre cazurile în care s-au stabilit programe de etapizare. Sucursalele bazinale ale Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. vor integra datele conţinute în aceste rapoarte în Fondul naţional de date de gospodãrire a apelor.
ART. 12
Activitatea desfasurata de sistemele de gospodãrire a apelor din cadrul sucursalelor bazinale ale Companiei Naţionale "Apele Romane" - S.A. în procesul de notificare se plãteşte.
ART. 13
Actul de notificare nu poate fi transferat la un alt beneficiar sau titular de investiţie.
ART. 14
Anexele nr. a)-d) fac parte integrantã din prezenta procedura de notificare.

ANEXA a1)
---------
la Procedura de notificare
--------------------------

LISTA
cuprinzând lucrãrile şi categoriile de activitãţi pentru care investitorul are obligaţia sa notifice începerea execuţiei
(nu este necesarã solicitarea şi obţinerea avizului de gospodãrire a apelor)

1. Lucrãri de dezvoltare, modernizare sau de retehnologizare a unor procese tehnologice sau a unor instalaţii existente, dacã prin realizarea acestora nu se modifica parametrii cantitativi şi calitativi finali ai folosinţei de apa, înscrişi în autorizaţia de gospodãrire a apelor emisã înainte de începerea execuţiei unor astfel de lucrãri.
2. Injectarea în structurile din care au provenit a apelor de zacamant de la schelele de extracţie, fãrã a se produce poluarea straturilor acvifere traversate, în conformitate cu reglementãrile din domeniul resurselor minerale.
3. Instalaţiile cu caracter provizoriu pe durata de execuţie a unor investiţii, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
4. Protecţia sanitarã a surselor de alimentare cu apa potabilã, a apelor minerale, a lacurilor şi a namolurilor terapeutice.
5. Traversari ale cursurilor de apa de cãtre drumuri de exploatare, comunale sau judeţene, în bazine hidrografice mai mici de 10 km².
6. Lucrãri de cultura şi refacere a pãdurilor şi de combatere a eroziunii solului, pe suprafeţe totale mai mici de 20 km² inclusiv, şi lucrãri de regularizare a scurgerii pe versanţi şi corectãri de torenţi, pe lungimi mai mici de 10 km.
7. Lucrãri noi de captare a apei, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.


ANEXA a2)
---------
la Procedura de notificare
--------------------------

LISTA
cuprinzând lucrãrile şi categoriile de activitãţi pentru care investitorul are obligaţia sa notifice punerea în funcţiune

(nu este necesarã solicitarea şi obţinerea autorizaţiei de gospodãrire a apelor)

1. Lucrãri de dezvoltare, modernizare sau de retehnologizare a unor procese tehnologice sau a unor instalaţii existente, dacã prin realizarea acestora nu se modifica parametrii cantitativi şi calitativi finali ai folosinţei de apa, înscrişi în autorizaţia de gospodãrire a apelor emisã înainte de începerea execuţiei unor astfel de lucrãri.
2. Injectarea în structurile din care au provenit a apelor de zacamant de la schelele de extracţie, fãrã a se produce poluarea straturilor acvifere traversate, în conformitate cu reglementãrile din domeniul resurselor minerale.
3. Instalaţiile cu caracter provizoriu pe durata de execuţie a unor investiţii, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
4. Protecţia sanitarã a surselor de alimentare cu apa potabilã, a apelor minerale, a lacurilor şi a namolurilor terapeutice.
5. Traversari ale cursurilor de apa de cãtre drumuri de exploatare, comunale sau judeţene, în bazine hidrografice mai mici de 10 km².
6. Lucrãri de cultura şi refacere a pãdurilor şi de combatere a eroziunii solului, pe suprafeţe totale mai mici de 20 km² inclusiv, şi lucrãri de regularizare a scurgerii pe versanţi şi corectãri de torenţi, pe lungimi mai mici de 10 km.
7. Lucrãri noi de captare a apei, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
8. Linii electrice.
9. Apãrãri şi consolidãri de maluri şi albii, rectificari şi reprofilari de albii.
10. Regularizarea scurgerii pe versanţi, corectãri de torenţi.
11. Combaterea eroziunii solului.




ANEXA b1)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
.................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ......./(numele şi prenumele solicitantului)/ ....., având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ......., str. ............. nr. ....., bl. ....., ap. ...., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ....... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/......., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ................, telefon ............, fax ............., cu sediul în localitatea ........................., str. ...................... nr. ......, judeţul/sectorul ..............., prin reprezentantul sau ......./(numele şi prenumele)/........, în calitate de ........ /(beneficiar sau titular de investiţie)/ ........,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI
pentru investiţia ....../(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................... pe raul ................ .
Se realizeazã:

- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. .......... din ........ emis/emisã de ......./(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ ...... .
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, urmãtoarele condiţii:
- nu restrictioneaza accesul la sursa de apa şi asigura curgerea libera a apelor;
- nu produc o realocare a resursei;
- nu conduc la inrautatirea parametrilor cantitativi şi calitativi iniţiali ai folosinţei de apa;
- nu conduc la creşterea cantitãţilor şi concentratiilor de poluanti în ape uzate fata de limitele impuse în standardele specifice;
- se utilizeazã tehnologiile cele mai puţin poluante, cu cerinţe reduse de apa;
- utilajele se vor menţine în stare de funcţionare pentru a se evita producerea de poluari accidentale;
- se asigura monitoringul, înregistrarea şi raportarea la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A. timp de 3 ani, începând cu data punerii în funcţiune;
- se asigura gospodãrirea raţionalã a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii;
- se asigura stabilitatea lucrãrilor hidrotehnice cu rol de apãrare impotriva inundatiilor pe care le traverseaza.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ...... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data .......................
.......................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de dezvoltare, modernizare sau retehnologizare a unor procese tehnologice sau a unor instalaţii existente, dacã prin realizarea acestora nu se modifica parametrii cantitativi şi calitativi finali ai folosinţei de apa, înscrişi în autorizaţia de gospodãrire a apelor pe baza cãreia utilizatorul a funcţionat înainte de începerea execuţiei unor astfel de lucrãri.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA b2)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, urmãtoarele condiţii:
- nu conduc la creşterea cantitãţilor şi concentratiilor de poluanti în ape uzate fata de limitele impuse în standardele specifice;
- se utilizeazã tehnologiile cele mai puţin poluante, cu cerinţe reduse de apa;
- utilajele se vor menţine în stare de funcţionare pentru a se evita producerea de poluari accidentale;
- se asigura monitoringul, înregistrarea şi raportarea la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A. timp de 3 ani, începând cu data punerii în funcţiune;
- se asigura gospodãrirea raţionalã a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ...... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/.....

Data .......................
.........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la injectarea în structurile din care au provenit a apelor de zacamant de la schelele de extracţie, fãrã a produce poluarea straturilor acvifere traversate.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.






ANEXA b3)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, urmãtoarele condiţii:
- nu produc o realocare a resursei;
- nu conduc la inrautatirea parametrilor cantitativi iniţiali ai folosinţei de apa;
- nu conduc la creşterea cantitãţilor şi concentratiilor de poluanti în ape uzate fata de limitele impuse în standardele specifice;
- se utilizeazã tehnologiile cele mai puţin poluante, cu cerinţe reduse de apa;
- utilajele se vor menţine în stare de funcţionare pentru a se evita producerea de poluari accidentale;
- se asigura monitoringul, înregistrarea şi raportarea la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A. timp de 3 ani, începând cu data punerii în funcţiune;
- se asigura gospodãrirea raţionalã a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ...... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/.....

Data .......................
.........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la instalaţiile cu caracter provizoriu pe durata de execuţie a unor investiţii, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA b4)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... (denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data .......................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la protecţia sanitarã a surselor de alimentare cu apa potabilã, a apelor minerale, a lacurilor şi namolurilor terapeutice.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA b5)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile nu conduc la inrautatirea parametrilor cantitativi şi calitativi iniţiali ai folosinţei de apa.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ...... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data .......................
.......................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la traversari ale cursurilor de apa de cãtre drumuri de exploatare, comunale sau judeţene, în bazine hidrografice mai mici de 10 km².
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.




ANEXA b6)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ...... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ .....

Data ........................
.........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de cultura şi refacere a pãdurilor pe suprafeţe mai mici de 20 km² inclusiv.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA b7)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritatii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ..... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de combatere a eroziunii solului pe suprafeţe totale mai mici de 20 km² inclusiv.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA b8)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ..... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ .....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de regularizare a scurgerii pe versanţi şi corectãri de torenţi pe lungimi mai mici de 10 km.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.




ANEXA b9)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA ÎNCEPEREA EXECUŢIEI

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Data începerii execuţiei va fi [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ..... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ .....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri noi de captare a apei, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c1)


la Procedura de notificare
--------------------------


Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, urmãtoarele condiţii:
- nu restrictioneaza accesul la sursa de apa şi asigura curgerea libera a apelor;
- nu produc o realocare a resursei;
- nu conduc la inrautatirea parametrilor cantitativi şi calitativi iniţiali ai folosinţei de apa;
- nu conduc la creşterea cantitãţilor şi concentratiilor de poluanti în ape uzate fata de limitele impuse în standardele specifice;
- se utilizeazã tehnologiile cele mai puţin poluante, cu cerinţe reduse de apa;
- utilajele se vor menţine în stare de funcţionare pentru a se evita producerea de poluari accidentale;
- se asigura monitoringul, înregistrarea şi raportarea la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A. timp de 3 ani, începând cu data punerii în funcţiune;
- se asigura gospodãrirea raţionalã a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii;
- se asigura stabilitatea lucrãrilor hidrotehnice cu rol de apãrare impotriva inundatiilor pe care le traverseaza.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de dezvoltare, modernizare sau retehnologizare a unor procese tehnologice sau a unor instalaţii existente, dacã prin realizarea acestora nu se modifica parametrii cantitativi şi calitativi finali ai folosinţei de apa, înscrişi în autorizaţia de gospodãrire a apelor pe baza cãreia utilizatorul a funcţionat înainte de începerea execuţiei unor astfel de lucrãri.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c2)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, urmãtoarele condiţii:
- nu conduc la creşterea cantitãţilor şi concentratiilor de poluanti în ape uzate fata de limitele impuse în standardele specifice;
- se utilizeazã tehnologiile cele mai puţin poluante, cu cerinţe reduse de apa;
- utilajele se vor menţine în stare de funcţionare pentru a evita producerea de poluari accidentale;
- se asigura monitoringul, înregistrarea şi raportarea la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A. timp de 3 ani, începând cu data punerii în funcţiune;
- se asigura gospodãrirea raţionalã a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la injectarea în structurile din care au provenit a apelor de zacamant de la schelele de extracţie, fãrã a produce poluarea straturilor acvifere traversate.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c3)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, urmãtoarele condiţii:
- nu produc o realocare a resursei;
- nu conduc la inrautatirea parametrilor cantitativi şi calitativi iniţiali ai folosinţei de apa;
- nu conduc la creşterea cantitãţilor şi a concentratiilor de poluanti în ape uzate fata de limitele impuse în standardele specifice;
- se utilizeazã tehnologiile cele mai puţin poluante, cu cerinţe reduse de apa;
- utilajele se vor menţine în stare de funcţionare pentru a se evita producerea de poluari accidentale;
- se asigura monitoringul, înregistrarea şi raportarea la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A. timp de 3 ani, începând cu data punerii în funcţiune;
- se asigura gospodãrirea raţionalã a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la instalaţiile cu caracter provizoriu pe durata de execuţie a unor investiţii, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c4)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la protecţia sanitarã a surselor de alimentare cu apa potabilã, a apelor minerale, a lacurilor şi namolurilor terapeutice.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c5)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la traversari ale cursurilor de apa de cãtre drumuri de exploatare, comunale sau judeţene, în bazine hidrografice mai mici de 10 km².
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.




ANEXA c6)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de cultura şi refacere a pãdurilor pe suprafeţe mai mici de 20 km².
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c7)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de combatere a eroziunii solului pe suprafeţe totale mai mici de 20 km² inclusiv.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c8)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri de regularizare a scurgerii pe versanţi şi corectãri de torenţi pe lungimi mai mici de 10 km.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c9)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la lucrãri noi de captare a apei, dacã debitul prelevat nu depãşeşte 10 litri/secunda, iar apele evacuate rezultate dupã folosire nu influenţeazã calitatea resurselor de apa.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c10)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva poluarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la linii electrice.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c11)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi resurselor de apa, în mod deosebit a scurgerii libere a apei.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.
NOTA:
Prezenta notificare se referã la apãrãri şi consolidãri de maluri şi albii, rectificari şi reprofilari de albii.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA c12)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva colmatarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la regularizarea scurgerii pe versanţi, corectãri de torenţi.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.




ANEXA c13)


la Procedura de notificare
--------------------------

Cãtre
..................................................................
(Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor/Sistemul de gospodãrire a apelor)

În conformitate cu prevederile <>Legii apelor nr. 107/1996 ,
a) Subsemnatul ...... /(numele şi prenumele solicitantului)/ ......, având buletinul/cartea de identitate seria ...... nr. ........., eliberat/eliberata de .............., domiciliat în localitatea ....................., str. ................. nr. ....., bl. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ...................., telefon .............., fax ............;
b) ...... /(denumirea societãţii comerciale/regiei autonome)/ ....., codul fiscal .........., nr. de înregistrare la registrul comerţului ..................., telefon ............, fax ..............., cu sediul în localitatea ................, str. ....................... nr. ........., judeţul/sectorul .........., prin reprezentantul sau ....... /(numele şi prenumele)/ ......., în calitate de ....... /(beneficiar sau titular de investiţie)/ .......,

NOTIFICA PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE

pentru investiţia ......... /(denumirea investiţiei)/ ......... din bazinul hidrografic ................ pe raul ........... .
Se realizeazã:
- o investiţie noua [];
- o extindere [];
- o modificare [] a unei investiţii ce este în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][] şi a fost reglementatã anterior:
[] nu
[] da, prin Avizul/Autorizaţia de gospodãrire a apelor/Notificarea nr. ....... din ............ emis/emisã de ....... /(denumirea autoritãţii de gospodãrire a apelor emitente)/ .......
Obiectivul (folosinta, lucrarea) urmeazã sa între în funcţiune de la data de [][] [][] [][][][].
Lucrãrile/construcţiile/instalaţiile îndeplinesc, potrivit reglementãrilor în vigoare, condiţiile de asigurare a gospodãririi rationale a apelor şi protecţia resurselor de apa impotriva colmatarii.
Anexãm în doua exemplare urmãtoarele acte necesare pentru notificare: ....... /(denumirea actelor, numãrul şi data emiterii)/ ....

Data ...................................
........................................
(funcţia, numele, prenumele şi semnatura)
L.S.

NOTA:
Prezenta notificare se referã la combaterea eroziunii solului.
Lit. a) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana fizica.
Lit. b) se completeazã în cazul în care beneficiarul sau titularul de investiţie este o persoana juridicã.





ANEXA d1)


la Procedura de notificare
--------------------------

Compania Nationala "Apele Romane" - S.A.
Direcţia apelor ................................
Sistemul de gospodãrire a apelor .... /(adresa)/ .........

Domnului/doamnei ....................,
beneficiar/titular al investiţiei ...... /(denumirea investiţiei)/ .....

În baza cererii dumneavoastrã nr. ........... din data de ........., înregistratã la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor ....................../Sistemul de gospodãrire a apelor ..........., va comunicãm ca a fost acceptatã

NOTIFICAREA
pentru începerea execuţiei

investiţiei ......... /(denumirea investiţiei)/ .........., având parametrii caracteristici prevãzuţi în anexa la Ordinul ministrului apelor, pãdurilor şi protecţiei mediului nr. 811 din 6 septembrie 1999.
Dacã execuţia nu începe în termen de 12 luni de la data emiterii prezentului act, notificarea îşi pierde valabilitatea.

Director,
............
L.S.
........................
(numãrul şi data emiterii)





ANEXA d2)


la Procedura de notificare
--------------------------

Compania Nationala "Apele Romane" - S.A.
Direcţia apelor ................................
Sistemul de gospodãrire a apelor .... /(adresa)/ .........

Domnului/doamnei ....................,
beneficiar/titular al investiţiei ...... /(denumirea investiţiei)/ .....

În baza cererii dumneavoastrã nr. ........... din data de ........., înregistratã la Compania Nationala "Apele Romane" - S.A./Direcţia apelor ....................../Sistemul de gospodãrire a apelor ..........., va comunicãm ca a fost acceptatã

NOTIFICAREA
pentru punerea în funcţiune

a investiţiei ......... /(denumirea investiţiei)/ .........., având parametrii caracteristici prevãzuţi în anexa la Ordinul ministrului apelor, pãdurilor şi protecţiei mediului nr. 811 din 6 septembrie 1999.
Dacã punerea în funcţiune nu se face în termen de 6 luni de la data emiterii prezentului act, notificarea îşi pierde valabilitatea.

Director,
............
L.S.
........................
(numãrul şi data emiterii)


---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016