Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDONANTA nr. 45 din 16 august 2006  privind acordarea unor facilitati financiare producatorilor agricoli care detin suprafete de pajisti in zona montana    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDONANTA nr. 45 din 16 august 2006 privind acordarea unor facilitati financiare producatorilor agricoli care detin suprafete de pajisti in zona montana

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 725 din 24 august 2006

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 1 pct. III.2 din Legea nr. 288/2006 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,

Guvernul României adoptã prezenta ordonanţã.

ART. 1
(1) Producãtorii agricoli din zona montanã care deţin suprafeţe de pajişti beneficiazã, în anul 2006, de sprijin direct al statului, denumit în continuare sprijin direct, de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, în limita sumei de 50.000 mii lei, în cadrul programului "Dezvoltarea durabilã a sectorului vegetal, a sectorului zootehnic şi piscicol, precum şi alte programe pe care Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale trebuie sã le punã în aplicare".
(2) Beneficiarii sprijinului direct sunt persoane fizice, persoane juridice, asociaţii ale crescãtorilor de bovine, ovine şi caprine sau asociaţii composesorale, constituite conform legislaţiei în vigoare, care deţin în proprietate/ arendã/concesiune suprafeţe de pajişti în zona montanã, în vederea asigurãrii bazei furajere pentru animalele din speciile bovine, ovine şi caprine.
(3) Sprijinul direct se acordã producãtorilor agricoli prevãzuţi la alin. (2) sub formã de bonuri valorice, al cãror model este prevãzut în anexa nr. 1, care se utilizeazã pentru achiziţionarea de seminţe certificate de leguminoase şi graminee perene în amestec, cu excepţia seminţelor de lucernã şi trifoi, pentru achiziţionarea de îngrãşãminte chimice (azot, fosfor şi potasiu), în scopul sporirii fertilitãţii solului şi producţiei vegetale, precum şi pentru efectuarea lucrãrilor de amendare a solului.
(4) Sprijinul direct este în valoare de 100 lei/ha pajişte şi se acordã în limita suprafeţei de pajişti de pânã la 100 ha inclusiv.
(5) Beneficiarii spijinului direct sunt producãtorii agricoli care deţin suprafeţe de pajişti în zona montanã delimitatã conform Ordinului ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale şi al ministrului administraţiei şi internelor nr. 328/321/2004 pentru aprobarea delimitãrii municipiilor, oraşelor şi comunelor din zona montanã, cu modificãrile ulterioare.
ART. 2
Bonurile valorice se vor completa de cãtre persoanele desemnate din cadrul sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, dupã caz, denumitã în continuare Agenţie, în prezenţa beneficiarului.
ART. 3
În sensul prezentei ordonanţe, pajiştea reprezintã suprafaţa de teren acoperitã cu vegetaţie ierboasã, alcãtuitã în cea mai mare parte din plante perene ce aparţin diferitelor familii botanice, a cãror producţie este utilizatã în alimentaţia animalelor, prin pãşunat şi/sau cosit.
ART. 4
Producãtorii agricoli pot beneficia o singurã datã de acordarea sprijinului direct şi trebuie sã îndeplineascã urmãtoarele condiţii de eligibilitate:
1. Persoanele fizice:
a) sã facã dovada deţinerii în proprietate/arendã/concesiune a unei suprafeţe de minimum 1 ha de pajişti;
b) sã asigure o încãrcãturã minimã de 1,0 unitãţi vitã mare (UVM)/ha pajişte.
2. Persoanele juridice şi/sau asociaţiile de crescãtori de bovine, ovine şi caprine şi/sau asociaţiile composesorale de pajişti:
a) sã facã dovada deţinerii în proprietate/arendã/concesiune a unei suprafeţe de minimum 30 ha de pajişti;
b) sã asigure o încãrcãturã minimã de 1,0 UVM/ha pajişte.
3. Pot obţine sprijin direct numai producãtorii agricoli, crescãtori de bovine, ovine şi caprine, care nu înregistreazã datorii restante cãtre bugetul de stat ori bugetul local.
ART. 5
(1) Sprijinul direct se acordã beneficiarilor prevãzuţi la art. 1 alin. (2), pe baza cererii-tip al cãrei model se stabileşte prin normele metodologice de aplicare a prezentei ordonanţe.
(2) Cererile solicitanţilor sprijinului direct sunt înregistrate de reprezentanţii teritoriali ai sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, într-un Registru special pentru evidenţa beneficiarilor de sprijin direct pentru pajişti, şi se depun însoţite de urmãtoarele documente:
a) copie de pe buletinul/cartea de identitate pentru persoanele fizice sau copie de pe certificatul de înmatriculare şi certificatul de înregistrare pentru persoanele juridice;
b) declaraţie pe propria rãspundere cã asigurã încãrcãtura minimã de 1,0 UVM/ha pajişte, calculatã conform coeficientului de transformare în UVM de 0,80 pentru bovine total şi de 0,15 pentru ovine/caprine total;
c) copie de pe actul de proprietate/concesionare/ arendare a suprafeţei de pajişte pentru care se solicitã sprijinul;
d) copie de pe biletul de proprietate a animalelor, eliberat de consiliul local, în care se va menţiona numãrul de animale deţinute de proprietar, înscrise în Registrul agricol;
e) adeverinţã de la direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz, precum şi de la consiliile locale, din care sã rezulte cã nu au datorii restante cãtre bugetul de stat ori bugetul local.
(3) Atribuirea bonurilor valorice se face în ordinea depunerii cererilor, în limita sumei totale de 50.000 mii lei, pânã la utilizarea în întregime a fondului alocat fiecãrui judeţ corespunzãtor suprafeţelor de pajişti pe care le deţine.
ART. 6
(1) Persoanele desemnate din cadrul sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, întocmesc Lista producãtorilor agricoli care solicitã sprijin direct, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2.
(2) Lista producãtorilor agricoli care solicitã sprijin direct se afişeazã la sediul primãriilor comunelor, oraşelor, municipiilor sau sectoarelor municipiului Bucureşti, în termen de 5 zile de la data depunerii cererilor pentru solicitarea sprijinului direct.
(3) Producãtorii agricoli, beneficiari ai sprijinului direct, care au fost omişi din lista producãtorilor care au solicitat sprijin direct pot depune contestaţii la persoanele desemnate din cadrul sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, în termen de 5 zile de la data afişãrii listei.
(4) Persoanele desemnate din cadrul sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, soluţioneazã contestaţiile în termen de 5 zile de la data depunerii acestora şi dispun, dupã caz, întocmirea listelor suplimentare.
ART. 7
(1) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale va achiziţiona bonurile valorice potrivit prevederilor legale privind achiziţiile publice.
(2) Fondurile necesare tipãririi bonurilor valorice, precum şi a formularelor specifice se asigurã de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(3) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale împuterniceşte sucursalele judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei sã ridice bonurile valorice pe bazã de proces-verbal de la furnizorul acestora.
(4) Agenţia, prin reprezentantul desemnat pentru localitatea respectivã, elibereazã bonurile valorice pe baza listelor vizate de reprezentanţii sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz.
(5) Furnizorii de produse/lucrãri care primesc bonuri valorice vor emite facturi cu menţiunea "Cu plata pe bazã de bonuri valorice pentru producãtorii agricoli", incluzând şi taxa pe valoarea adãugatã, şi le vor completa cu datele de identificare a bonului.
(6) În cazul în care valoarea facturii este mai mare decât valoarea bonului valoric, diferenţa va fi suportatã de producãtorii agricoli, iar pe facturã furnizorii de produse/lucrãri vor face menţiunea "Suma de ... lei, cu plata pe bazã de bonuri valorice pentru producãtorii agricoli, şi diferenţa de ... lei, cu plata în numerar".
(7) Furnizorii de produse/lucrãri prevãzuţi la alin. (5) depun la sucursalele judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, pe raza teritorialã a judeţului unde sunt înregistraţi beneficiarii prevãzuţi la art. 1 alin. (2), Centralizatorul facturilor emise în baza bonurilor valorice, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3, împreunã cu copia exemplarului 3 al facturilor emise şi bonurile valorice originale prevãzute în facturile emise.
(8) Reprezentanţii sucursalelor judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, au obligaţia de a verifica autenticitatea bonurilor valorice aferente facturilor.
(9) Pe baza documentaţiei depuse de furnizorii de produse/lucrãri prevãzuţi la alin. (5), sucursalele judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, întocmesc urmãtoarele situaţii:
a) Centralizatorul sumelor solicitate de furnizorii de produse/lucrãri, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4;
b) Situaţia centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, conform modelului prevãzut în anexa nr. 5, pe care o transmit Agenţiei.
(10) Agenţia, în baza Situaţiei centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, transmisã de sucursalele judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei, dupã caz, întocmeşte Situaţia centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, conform modelului prevãzut în anexa nr. 6, pe care o transmite Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(11) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, în baza Situaţiei centralizatoare a sumelor ce se deconteazã pentru bonuri valorice, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 7, solicitã Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare.
(12) Dupã aprobarea de cãtre Ministerul Finanţelor Publice a deschiderii creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale alimenteazã conturile Agenţiei, pentru a dispune operativ de sumele de platã necesare decontãrii facturilor emise de furnizorii de produse/lucrãri.
(13) Agenţia vireazã sumele solicitate de furnizorii de produse/lucrãri prevãzuţi la alin. (5), conform centralizatoarelor sumelor solicitate de furnizorii de produse/lucrãri.
(14) Sucursalele judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei au obligaţia sã pãstreze timp de minimum 5 ani facturile decontate şi bonurile valorice depuse de furnizori, precum şi matca rãmasã dupã distribuirea bonurilor valorice.
(15) Beneficiarii bonurilor valorice şi furnizorii de produse/lucrãri care primesc bonuri valorice pentru plata acestora au obligaţia de a le pãstra în stare perfectã; bonurile valorice deteriorate, a cãror autenticitate nu poate fi doveditã, nu sunt valabile şi nu pot fi plãtite.
(16) Bonurile valorice pentru achiziţionarea de produse/lucrãri îşi pierd valabilitatea dupã data limitã prevãzutã în normele metodologice de aplicare a prezentei ordonanţe, devenind nule.
ART. 8
Bonurile valorice tipãrite conform prevederilor <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 20/2006 privind sprijinul direct al statului acordat producãtorilor agricoli din sectorul vegetal în anul 2006, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 264/2006 , şi nedistribuite, existente în stoc la Agenţie, se pot folosi pentru acordarea sprijinului direct potrivit prevederilor prezentei ordonanţe.
ART. 9
Sucursalele judeţene şi a municipiului Bucureşti ale Agenţiei au obligaţia de a înregistra şi a monitoriza toţi beneficiarii sprijinului direct pentru suprafeţe de pajişti.
ART. 10
Data limitã de depunere a documentaţiilor în vederea accesãrii sprijinului direct reglementat de prezenta ordonanţã este 30 noiembrie 2006.
ART. 11
(1) Urmãtoarele fapte constituie contravenţii şi se sancţioneazã dupã cum urmeazã:
a) înstrãinarea, deteriorarea sau pierderea Registrului special pentru evidenţa beneficiarilor de sprijin direct pentru pajişti, cu amendã de la 10.000 lei la 30.000 lei;
b) încasarea sumelor de la bugetul de stat, în mod necuvenit, prin înscrierea sau atestarea de date ori de situaţii nereale pe documentele de decontare, cu amendã de la 10.000 lei la 30.000 lei, precum şi cu obligarea la restituirea sumelor încasate nejustificat, majorate potrivit indicelui de inflaţie.
(2) Sancţiunile prevãzute la alin. (1) se aplicã şi persoanelor juridice.
(3) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se fac de persoanele cu atribuţii de control împuternicite de Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(4) Contravenientul poate achita pe loc sau în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal de contravenţie ori, dupã caz, de la data comunicãrii acestuia jumãtate din minimul amenzii, agentul constatator fãcând menţiune despre aceastã posibilitate în procesul-verbal.
ART. 12
Dispoziţiile art. 11 referitoare la contravenţii se completeazã cu prevederile <>Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 180/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 13
Persoanele împuternicite de Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale verificã permanent modul de acordare şi utilizare a sumelor alocate potrivit prezentei ordonanţe.
ART. 14
Normele metodologice privind condiţiile de acordare a sprijinului direct pentru culturile care se înfiinţeazã şi/sau se exploateazã în anul 2006 se aprobã prin ordin al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale.
ART. 15
Anexele nr. 1-7 fac parte integrantã din prezenta ordonanţã.
ART. 16
Prezenta ordonanţã intrã în vigoare la 3 zile de la data publicãrii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
p. Ministrul agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Vasile Lupu,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu

Bucureşti, 16 august 2006.
Nr. 45.


ANEXA 1
BON VALORIC
- model -
__________
Nota C.T.C.E. S.A. Piatra Neamţ
Imaginea Bonului valoric se gãseşte în Monitorul Oficial Nr. 725 din 24 august 2006, Partea I, pag. 7. (a se vedea imaginea asociatã).


ANEXA 2


Comuna (oraşul, municipiul) ...........................
Judeţul ...............................................
Nr. de înregistrare ......... din .....................
Vizat
Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã
.............................................................
(numele, prenumele şi semnãtura)

LISTA PRODUCĂTORILOR AGRICOLI CARE SOLICITĂ SPRIJIN DIRECT
┌────┬──────────────┬─────────┬────────┬─────────┬────────┬─────────┬────────┐
│Nr. │Producãtorii │Suprafaţa│ Suma │ Suma │ Suma │ Suma │ Nr. │
│crt.│ agricoli │totalã de│aprobatã│aprobatã │aprobatã│ totalã │ bonuri │
│ │ │pajişti │pentru │pentru │pentru │aprobatã │valorice│
│ │ │pentru │seminţe │îngrãşã- │efectu- │ (lei) │ │
│ │ │care se │certifi-│minte │area lu-│ │ │
│ │ │solicitã │cate de │chimice │crãrilor│ │ │
│ │ │sprijinul│legumi- │(N, P, K)│de amen-│ │ │
│ │ │ (ha) │noase şi│ (lei) │dare a │ │ │
│ │ │ │graminee│ │solului │ │ │
│ │ │ │perene │ │ (lei) │ │ │
│ │ │ │în │ │ │ │ │
│ │ │ │amestec │ │ │ │ │
│ │ │ │ (lei) │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┤
│ │Total general:│ │ │ │ │ │ │
└────┴──────────────┴─────────┴────────┴─────────┴────────┴─────────┴────────┘
Reprezentantul teritorial al Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã,
................................................




ANEXA 3


Agentul economic (denumirea, adresa, sediul, codul fiscal)
Banca Comercialã .........................................
Nr. ......... data (ziua, luna, anul) ....................

CENTRALIZATORUL FACTURILOR EMISE ÎN BAZA BONURILOR VALORICE
┌────┬─────────────┬───────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Nr. şi │ Valoarea │ Din care: │
│crt.│data facturii│ facturii ├─────────────┬─────────────┬──────────────┤
│ │ │achitatã cu │Seminţe cer- │Îngrãşãminte │ Lucrãri de │
│ │ │bonuri valorice│tificate de │ chimice │ amendare a │
│ │ │ (lei) │leguminoase │ (N; P; K) │ solului │
│ │ │ │şi graminee │ (lei) │ (lei) │
│ │ │ │perene în │ │ │
│ │ │ │amestec │ │ │
│ │ │ │ (lei) │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ 1. │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ 2. │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│... │ │ │ │ │ │
├────┴─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: │ │ │ │ │
└──────────────────┴───────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────────┘

Conducãtorul unitãţii,
......................
(semnãtura şi ştampila)




ANEXA 4


Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã - Judeţul ......................
Nr. ........./.....................................

CENTRALIZATORUL SUMELOR SOLICITATE DE FURNIZORII DE PRODUSE/LUCRĂRI
┌────┬─────────────┬───────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Furnizorul │Suma solicitatã│ Din care, pentru: │
│crt.│ │ conform ├─────────────┬─────────────┬──────────────┤
│ │ │ bonurilor │Seminţe cer- │Îngrãşãminte │ Lucrãri de │
│ │ │ valorice │tificate de │ chimice │ amendare a │
│ │ │ (lei) │leguminoase │ (N; P; K) │ solului │
│ │ │ │şi graminee │ (lei) │ (lei) │
│ │ │ │perene în │ │ │
│ │ │ │amestec │ │ │
│ │ │ │ (lei) │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ 1. │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ 2. │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│... │ │ │ │ │ │
├────┴─────────────┼───────────────┼─────────────┼─────────────┼──────────────┤
│ TOTAL: │ │ │ │ │
└──────────────────┴───────────────┴─────────────┴─────────────┴──────────────┘

Şef de sucursalã a Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã,
.....................................................
(semnãtura şi ştampila)




ANEXA 5


Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã - Judeţul ...............
Nr. ........../.............................

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE A SUMELOR CE SE DECONTEAZĂ PENTRU BONURI VALORICE
┌────┬────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Furnizorul │ Suma solicitatã conform bonurilor │
│crt.│ │ valorice │
│ │ │ (lei) │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 1. │ │ │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 2. │ │ │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│... │ │ │
├────┴────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ TOTAL: │ x │
└─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘

Şef de sucursalã a Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã,
....................................................
(semnãtura şi ştampila)




ANEXA 6


Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã
Nr. ........./....................................

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE A SUMELOR CE SE DECONTEAZĂ PENTRU BONURI VALORICE
┌────┬────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Judeţul │ Suma solicitatã conform bonurilor │
│crt.│ │ valorice │
│ │ │ (lei) │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 1. │ │ │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 2. │ │ │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│... │ │ │
├────┴────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ TOTAL: │ x │
└─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘

Director general al Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã,
.....................................................
(semnãtura şi ştampila)




ANEXA 7



MINISTERUL AGRICULTURII, PşDURILOR ŞI DEZVOLTşRII RURALE
Se aprobã,
Ordonator principal de credite,
...............................

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE A SUMELOR CE SE DECONTEAZĂ PENTRU BONURI VALORICE
┌────┬────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Judeţul │ Suma solicitatã conform bonurilor │
│crt.│ │ valorice │
│ │ │ (lei) │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 1. │ │ │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ 2. │ │ │
├────┼────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│... │ │ │
├────┴────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤
│ TOTAL: │ x │
└─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘

Director al Direcţiei buget-finanţe,
....................................
(semnãtura şi ştampila)



----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016