Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 927 din 6 octombrie 2005  privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 927 din 6 octombrie 2005 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje

EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 929 din 18 octombrie 2005

În temeiul prevederilor <>art. 18 din Hotãrârea Guvernului nr. 621/2005 privind gestionarea ambalajelor şi deşeurilor de ambalaje,
în baza prevederilor <>art. 5 din Hotãrârea Guvernului nr. 408/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Gospodãririi Apelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul mediului şi gospodãririi apelor emite prezentul ordin.

ART. 1
Operatorii economici producãtori şi importatori de ambalaje sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele informaţii:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje introduse pe piaţa româneascã, conform anexei nr. 1;
b) datele privind cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea ambalajelor comercializate sau distribuite gratuit conform anexei nr. 2 sau, dupã caz, anexei nr. 3;
c) cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea ambalajelor estimate a fi introduse pe piaţã în anul în care se face raportarea, conform anexei nr. 7.
ART. 2
Operatorii economici prevãzuţi la art. 1, care produc/importã ambalaje de desfacere - ambalaje definite la pct. 1 lit. h) din anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 621/2005 - sunt obligaţi sã raporteze în anexe separate datele privind ambalajele de desfacere, conform prevederilor art. 1.
ART. 3
Se supun obligaţiilor prevãzute la art. 1 atât operatorii economici care produc/importã ambalaje în vederea comercializãrii, cât şi operatorii economici care produc/importã ambalaje pentru ambalarea propriilor produse.
ART. 4
(1) Operatorii economici producãtori/importatori de produse ambalate sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele informaţii:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea produselor comercializate sau distribuite gratuit pe piaţa româneascã, conform anexei nr. 2;
b) cantitãţile de ambalaje estimate a fi introduse pe piaţã în anul în care se face raportarea, conform anexei nr. 7;
c) programul de informare a consumatorilor privind sistemele de valorificare a deşeurilor de ambalaje.
ART. 5
Operatorii economici producãtori/importatori de produse ambalate, care introduc pe piaţa internã în decursul anului o cantitate de ambalaje mai micã sau egalã cu 1.000 kg, transmit autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social numai cantitatea totalã de ambalaje introdusã pe piaţã, conform anexei nr. 3.
ART. 6
Operatorii economici autorizaţi pentru preluarea responsabilitãţii de realizare a obiectivelor anuale de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele informaţii:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje pentru care au preluat responsabilitatea, conform anexei nr. 4;
b) cantitãţile de ambalaje pentru care se estimeazã preluarea responsabilitãţii pentru anul respectiv, conform anexei nr. 7;
c) programul de informare a consumatorilor privind sistemele de valorificare a deşeurilor de ambalaje.
ART. 7
(1) Datele de raportare prevãzute la art. 1-5 se transmit, pe suport hârtie şi în format electronic, autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social al agentului economic, însoţite de lista punctelor de lucru, cu indicarea datelor de identificare a acestora, pânã cel târziu la data de 25 februarie a fiecãrui an.
(2) Operatorii economici autorizaţi pentru preluarea responsabilitãţii transmit, pe suport hârtie şi în format electronic, Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului datele referitoare la ambalajele şi deşeurile de ambalaje pentru operatorii economici pentru care au preluat responsabilitatea, pânã cel târziu la data de 25 februarie a fiecãrui an.
(3) Operatorii economici care au transferat responsabilitatea conform prevederilor <>art. 16 din Hotãrârea Guvernului nr. 621/2005 au obligaţia de a comunica autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social numai datele de identificare a operatorului economic autorizat cu care au încheiat contractul de transfer de responsabilitate, pânã cel târziu la data de 15 ianuarie a fiecãrui an.
ART. 9
(1) Operatorii economici specializaţi, inclusiv operatorii de salubritate care preiau direct de la persoane juridice şi/sau de la persoane fizice pe bazã de contract şi/sau adeverinţã de primire şi platã deşeurile de ambalaje în vederea valorificãrii, sunt obligaţi sã raporteze autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social, pe suport hârtie şi în format electronic, cantitãţile de deşeuri de ambalaje preluate şi gestionate, conform anexei nr. 5.
(2) Operatorii de salubritate care desfãşoarã şi activitãţile prevãzute la alin. (1) sunt obligaţi sã excludã cantitãţile raportate conform anexei nr. 5 din cantitãţile raportate cãtre consiliile locale.
ART. 10
Consiliile locale sunt obligate sã raporteze autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului, pe suport hârtie şi în format electronic, informaţiile privind deşeurile de ambalaje şi planul de recuperare a deşeurilor de ambalaje, conform anexelor nr. 6 şi 8.
ART. 11
Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului pune la dispoziţie, pe pagina de Internet, formatul electronic de raportare.
ART. 12
(1) Anexele nr. 1-6 se completeazã cu informaţiile corespunzãtoare anului precedent celui în care se face raportarea.
(2) Datele din anexele nr. 7-8 şi programul de informare a consumatorilor privind sistemele de recuperare a deşeurilor de ambalaje se referã la anul în care se face raportarea.
(3) Datele referitoare la produsele/ambalajele aflate în tranzit pe teritoriul României nu se includ în datele de raportare.
ART. 13
Autoritãţile teritoriale pentru protecţia mediului sunt obligate sã transmitã datele centralizate la Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului pânã cel târziu la data de 15 martie a fiecãrui an.
ART. 14
(1) Raportãrile se constituie într-o bazã de date naţionalã, organizatã la nivelul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.
(2) Sinteza datelor privind cantitãţile anuale de ambalaje şi deşeuri de ambalaje la nivel naţional se prezintã pe pagina de Internet a autoritãţii centrale pentru protecţia mediului, în vederea asigurãrii accesului publicului la aceste informaţii.
ART. 15
Anexele nr. 1-8*) fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 16
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. 17
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin, <>Ordinul ministrului mediului şi gospodãririi apelor nr. 880/2004 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje şi deşeuri de ambalaje, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 55 din 17 ianuarie 2005, se abrogã.

Ministrul mediului şi gospodãririi apelor,
Sulfina Barbu

Bucureşti, 6 octombrie 2005.
Nr. 927.


ANEXA 1

CANTITĂŢILE
de ambalaje introduse pe piaţa româneascã în anul ......

Denumirea operatorului economic: ________________________________________
Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de bazã _____________________________________
Cifra de afaceri: ______________________
C.U.I. ______________________

Ambalaje de desfacere* [] (se marcheazã cu x dacã este cazul)


- tone -
┌───────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│ Materialul │ Cantitatea de ambalaje - produs - │
│ │ introdusã pe piaţa internã │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│Sticlã │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│Plastic │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│Hârtie şi carton │ │
├──────────┬────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ │Aluminiu │ │
│ ├────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│Metal │Oţel │ │
│ ├────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ │Total │ │
├──────────┴────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│Lemn │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│Altele │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│TOTAL: │ │
└───────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*ambalaj de desfacere - obiectele proiectate şi destinate a fi umplute la punctele de vânzare precum şi obiectele "de unicã folosinţã" vândute umplute sau destinate a fi umplute în punctele de desfacere sunt considerate ambalaje dacã îndeplinesc funcţia de ambalare.
Exemple ilustrative:
Sunt considerate ambalaje (dacã sunt destinate a fi umplute la punctul de vânzare: Pungi de transport din plastic sau hârtie, farfurii şi pahare de unicã folosinţã, filme aderente, pungi pentru sandvişuri, folia de aluminiu.
Nu sunt ambalaje: paletele pentru amestecat, tacâmurile de unicã folosinţã.

Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


ANEXA 2

CANTITĂŢILE
de ambalaje corespunzãtoare producţiei/importului în anul ......

Denumirea operatorului economic: ________________________________________
Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de bazã _____________________________________
Cifra de afaceri: ______________________
C.U.I. ______________________




- tone -
┌───────────────┬────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ │Ambalaje corespunzãtoare│ *Deşeuri de ambalaje proprii valo- │
│ │ produselor ambalate │ rificate prin mijloace proprii sau │
│ │ introduse pe piaţa │ încredinţate spre valorificare │
│ │ internã ├────────┬─────────┬──────────────────┤
│ ├──────┬─────────────────┤ │ │Toxice sau pericu-│
│ Materialul │ │ Din care: │ Total │Din care:│loase *** (din │
│ │Total ├────────┬────────┤ │reciclate│ Total, col.5) │
│ │ │Ambalaje│Ambalaje│ │ ├────────┬─────────┤
│ │ │primare │ reuti- │ │ │ │Din care:│
│ │ │ │lizabile│ │ │ Total │reciclate│
├───────────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├───────────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Sticlã │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Plastic │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Hârtie şi │ │ │ │ │ │ │ │
│carton │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┬────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │Aluminiu│ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Metal │Oţel │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ │Total │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Altele │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼──────┼────────┼────────┼────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┴────────┴─────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
* se includ deşeurile de ambalaje provenind de la materiile prime, din consumul propriu şi ambalajele proprii recuperate de pe piaţã
** ambalajele reutilizabile se raporteazã o singurã datã, atunci când sunt introduse în circuitul de umplere şi livrate pentru prima datã
*** se raporteazã deşeurile provenite de la ambalaje care au conţinut subtanţe toxice sau periculoase.


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


ANEXA 3

CANTITĂŢILE
totalã de ambalaje corespunzãtoare producţiei/importului în anul ......

MICI PRODUCĂTORI/ IMPORTATORI
(Cantitatea anualã de ambalaje corespunzãtoare produselor introduse pe piaţã, mai micã sau egalã cu 1000 kg)


Denumirea operatorului economic: ________________________________________
Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de bazã _____________________________________
Cifra de afaceri: ______________________
C.U.I. ______________________



- kg -
┌───────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ Materialul │ Cantitatea de ambalaje │
│ │ introdusã pe piaţa internã │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Sticlã │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Plastic │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Hârtie şi carton │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Metal │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Lemn │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Altele │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│TOTAL: │ │
└───────────────────────┴────────────────────────────────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în kg.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


ANEXA 4

CANTITĂŢILE
de ambalaje pentru care operatorii economici autorizaţi au
preluat responsabilitatea în anul.....


Denumirea operatorului economic: ________________________________________
Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de bazã _____________________________________
C.U.I. ______________________



- tone -
┌───────────────┬──────────────┬───────────────┬───────────────┬───────────────┐
│ │ │ │ Deşeuri de │ │
│ │ Ambalaje │ Deşeuri de │ambalaje valo- │ Toxice sau │
│ │ introduse │ ambalaje │ rificate şi │ periculoase * │
│ │ pe piaţa │ gestionate │ raportate de │ (din Total, │
│ Materialul │ internã │ │ clienţi (din │ col. 5) │
│ │ │ │ Total, col. 3)│ │
│ ├─────┬────────┼─────┬─────────┼─────┬─────────┼─────┬─────────┤
│ │ │Din care│Total│Din care:│Total│Din care:│ │ │
│ │Total│Ambalaje│ │reciclate│ │reciclate│Total│Din care:│
│ │ │primare │ │ │ │ │ │reciclate│
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│Sticlã │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│Plastic │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│Hârtie şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│carton │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┬────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│ │Aluminiu│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│Metal │Oţel │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│ │Total │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│Altele │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┼─────┼─────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────┴─────┴────────┴─────┴─────────┴─────┴─────────┴─────┴─────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
* se raporteazã deşeurile provenite de la ambalaje care au conţinut substanţe toxice sau periculoase.


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


ANEXA 5

CANTITĂŢILE
de deşeuri de ambalaje preluate şi gestionate în anul.....

OPERATORI ECONOMICI AUTORIZAŢI CARE PREIAU DIRECT DE LA GENERATORI - PERSOANE JURIDICE ŞI/SAU PERSOANE FIZICE PE BAZĂ DE CONTRACT ŞI/SAU ADEVERINŢĂ DE PRIMIRE ŞI PLATĂ, DEŞEURI DE AMBALAJE ÎN VEDEREA VALORIFICĂRII

Denumirea operatorului economic: ________________________________________
Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de bazã _____________________________________
Cifra de afaceri ______________________
C.U.I. ______________________




- tone -
┌──────────────────────┬──────────────┬────────────────────────────────────────┐
│ │Cantitate de │ Cantitate de deşeuri de ambalaje │
│ Materialul │ deşeuri de │ valorificatã │
│ │ ambalaje ├────────────┬────────────┬──────────────┤
│ │ preluatã │ Total │ Din care: │ toxice sau │
│ │ │ │ Reciclate │ periculoase* │
├──────────────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├──────────────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│Sticlã │ │ │ │ │
├──────────────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│Plastic │ │ │ │ │
├──────────────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │ │
├──────────┬───────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │Aluminiu │ │ │ │ │
│ ├───────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│Metal │Oţel │ │ │ │ │
│ ├───────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│ │Total │ │ │ │ │
├──────────┴───────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│Lemn │ │ │ │ │
├──────────────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│Altele │ │ │ │ │
├──────────────────────┼──────────────┼────────────┼────────────┼──────────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │
└──────────────────────┴──────────────┴────────────┴────────────┴──────────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
* se raporteazã deşeurile provenite de la ambalaje care au conţinut substanţe toxice sau periculoase.


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________



ANEXA 6

CANTITĂŢILE
de deşeuri de ambalaje gestionate în anul.....

CONSILII LOCALE

Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Populaţia: ______________________
Cod SIRUTA: ______________________



- tone -
┌───────────────┬──────────────┬──────────────────────────────┬────────────────┐
│ │Cantitatea de │ Cantitatea de deşeuri de │ Cantitatea de │
│ │ deşeuri de │ ambalaje valorificatã │ deşeuri de │
│ │ ambalaje │ │ ambalaje │
│ │ preluatã │ │ eliminatã prin:│
│ Materialul ├─────┬────────┼─────┬────────────────────────┤ │
│ │ │Din care│Total│ Din care: │ │
│ │Total│toxice │3=4+ ├────────┬─────┬─────────┼──────┬─────────┤
│ │1=3+ │sau pe- │5+6 │ Reci- │Valo-│ Alte │ Inci-│ Depozi- │
│ │7+8 │riculoa-│ │ clatã │rifi │forme de │nerare│tare con-│
│ │ │se * │ │ │catã │ valori- │ │trolatã │
│ │ │ │ │ │ener-│ care** │ │ │
│ │ │ │ │ │getic│ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│Sticlã │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│Plastic │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│Hârtie şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│carton │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┬────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│ │Aluminiu│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│Metal │Oţel │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│ │Total │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┴────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│Altele │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────┼────────┼─────┼────────┼─────┼─────────┼──────┼─────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────────┴─────┴────────┴─────┴────────┴─────┴─────────┴──────┴─────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
* se raporteazã deşeurile provenite de la ambalaje care au conţinut substanţe toxice sau periculoase.
** se va preciza şi metoda conform Anexa II B din Legea 426/2001 ce modificã şi completeazã <>Ordonanţa de Urgenţã a Guvernului nr. 78/2000 privind regimul deşeurilor.


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


ANEXA 7

CANTITĂŢILE
de ambalaje estimatã a fi introdusã pe piaţã în anul.....

PRODUCĂTORI ŞI IMPORTATORI DE PRODUSE AMBALATE []

PRODUCĂTORI/ IMPORTATORI DE AMBALAJE DE DESFACERE []

OPERATOR ECONOMIC AUTORIZAT []


Denumirea operatorului economic: ________________________________________
Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de bazã: ____________________________________
Cifra de afaceri: ______________________
C.U.I.: ______________________



ESTIMAT tone
┌───────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ Materialul │ Cantitatea de ambalaje │
│ │ introduse pe piaţa internã │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Sticlã │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Plastic │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Hârtie şi carton │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Metal │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Lemn │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│Altele │ │
├───────────────────────┼────────────────────────────────────┤
│TOTAL: │ │
└───────────────────────┴────────────────────────────────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
* se includ deşeurile de ambalaje provenind din consumul propriu şi deşeurile de la ambalajele proprii recuperate de pe piaţã


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


ANEXA 8

CANTITĂŢILE
de deşeuri de ambalaje estimate a fi gestionate în anul.....

CONSILII LOCALE

Localitatea: ________________________________________
Adresa: ________________________________________
Tel./Fax/E-mail: ________________________________________
Populaţia: ______________________
Cod SIRUTA: ______________________



ESTIMAT tone
┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Cantitate de deşeuri de ambalaje estimate │
│ ├───────────┬───────────┬────────────┬────────────┬───────────┤
│ Materialul │ │ │ │ Alte forme │ │
│ │ Colectare │ │Valorificare│de valorifi-│ Eliminare │
│ │ 1=2+3+4+5 │ Reciclare │ energeticã │ care (se va│ │
│ │ │ │ │ preciza şi │ │
│ │ │ │ │ metoda) │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│Sticlã │ │ │////////////│ │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│Plastic │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│Hârtie şi │ │ │ │ │ │
│carton │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│Metal │ │ │////////////│ │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│Altele │ │ │ │ │ │
├───────────────┼───────────┼───────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │
└───────────────┴───────────┴───────────┴────────────┴────────────┴───────────┘



NOTĂ:
Cantitãţile se raporteazã în tone, cu douã zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent


Data: ____________________________ Semnãtura şi ştampila
Nume, prenume: ____________________________
Funcţia: ____________________________


---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016