Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 880 din 20 decembrie 2004  privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 880 din 20 decembrie 2004 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje

EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 55 din 17 ianuarie 2005
În conformitate cu prevederile <>art. II din Hotãrârea Guvernului nr. 899/2004 pentru modificarea şi completarea <>Hotãrârii Guvernului nr. 349/2002 privind gestionarea ambalajelor şi deşeurilor de ambalaje,
având în vedere prevederile <>art. 5 din Hotãrârea Guvernului nr. 408/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Gospodãririi Apelor,

ministrul mediului şi gospodãririi apelor emite prezentul ordin.

ART. 1
Agenţii economici producãtori de ambalaje sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele date:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje produse, conform anexei nr. 1;
b) datele privind cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea produselor comercializate sau distribuite gratuit, conform anexei nr. 3;
c) cantitãţile de ambalaje corespunzãtoare ambalajelor estimate a fi introduse pe piaţã în anul în care se face raportarea şi modul de gestionare a acestora conform anexei nr. 8.
ART. 2
Agenţii economici importatori de ambalaje sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele date:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje (produse) importate, conform anexei nr. 2;
b) datele privind cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea produselor comercializate sau distribuite gratuit, conform anexei nr. 3;
c) cantitãţile de ambalaje corespunzãtoare ambalajelor estimate a fi introduse pe piaţã în anul în care se face raportarea şi modul de gestionare a acestora, conform anexei nr. 8.
ART. 3
Agenţii economici prevãzuţi la art. 1, respectiv la art. 2, care produc/importã ambalaje de desfacere - ambalaje definite la pct. 1 lit. h) din anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 349/2002 , astfel cum a fost modificatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 899/2004 -, alãturi de alte ambalaje, sunt obligaţi sã raporteze în anexe separate datele privind ambalajele de desfacere.
ART. 4
Se supun obligaţiilor prevãzute la art. 1, respectiv la art. 2, atât agenţii economici care produc/importã ambalaje în vederea comercializãrii, cât şi agenţii economici care produc/importã ambalaje pentru ambalarea propriilor produse.
ART. 5
(1) Agenţii economici producãtori de produse ambalate sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele date:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea produselor comercializate sau distribuite gratuit, conform anexei nr. 3;
b) cantitãţile de ambalaje estimate a fi introduse pe piaţã în anul în care se face raportarea şi modul de gestionare a acestora, conform anexei nr. 8;
c) programul de informare a consumatorilor privind sistemele de valorificare a deşeurilor de ambalaje.
(2) Agenţii economici producãtori de produse ambalate, care produc/importã ambalaje pentru ambalarea propriilor produse, trebuie sã completeze un singur formular al anexei nr. 3, incluzând atât datele privind ambalajele produselor, cât şi datele privind materialele de ambalare a ambalajelor goale importate, respectiv produse pentru uz propriu.
(3) Agenţii economici producãtori de produse ambalate, care achiziţioneazã semifabricate din care produc ambalajele pentru produsele proprii, nu sunt consideraţi, în sensul prezentului ordin, producãtori de ambalaje, dacã respectivele semifabricate sunt achiziţionate sub denumirea de "ambalaje" şi, pe cale de consecinţã, nu trebuie sã completeze anexa nr. 1.
ART. 6
Agenţii economici prevãzuţi la <>art. 14 alin. (1) din Hotãrârea Guvernului nr. 349/2002 , astfel cum a fost modificatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 899/2004 , care introduc pe piaţa internã în decursul anului o cantitate de ambalaje mai micã sau egalã cu 1.000 kg, transmit autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social numai cantitatea totalã de ambalaje introdusã pe piaţã conform anexei nr. 4.
ART. 7
Agenţii economici importatori de produse ambalate sunt obligaţi sã raporteze urmãtoarele date:
a) datele privind cantitãţile de ambalaje folosite la ambalarea produselor importate cuprinse în anexa nr. 5;
b) cantitãţile de ambalaje estimate a fi introduse pe piaţã în anul în care se face raportarea şi modul de gestionare a acestora, conform anexei nr. 8;
c) planul pentru informarea consumatorilor privind sistemele de valorificare a deşeurilor de ambalaje.
ART. 8
(1) Datele de raportare prevãzute la art. 1-7 se transmit, pe suport hârtie şi în format electronic, autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social al agentului economic, însoţite de lista punctelor de lucru, cu indicarea datelor de identificare a acestora, pânã cel târziu la data de 25 februarie a fiecãrui an.
(2) Agenţii economici autorizaţi în baza Ordinului ministrului mediului şi gospodãririi apelor şi al ministrului economiei şi comerţului nr. 338/625/2004 pentru aprobarea Procedurii şi criteriilor de autorizare pentru persoanele juridice în vederea preluãrii responsabilitãţii privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje transmit, pe suport hârtie şi în format electronic, Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului datele referitoare la ambalajele şi deşeurile de ambalaje pentru agenţii economici pentru care au preluat responsabilitatea, pânã cel târziu la data de 25 februarie a fiecãrui an.
(3) Agenţii economici care au transferat responsabilitatea privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje, conform prevederilor <>art. 14 alin. (2) lit. b) din Hotãrârea Guvernului nr. 349/2002 , astfel cum a fost modificatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 899/2004 , au obligaţia de a transmite autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social datele de identificare a agentului economic autorizat în baza Ordinului ministrului mediului şi gospodãririi apelor şi al ministrului economiei şi comerţului nr. 338/625/2004, cu care a încheiat contractul de transfer de responsabilitate, pânã cel târziu la data de 15 ianuarie a fiecãrui an.
ART. 9
(1) Agenţii economici specializaţi, inclusiv operatorii de salubritate, care preiau direct de la persoane juridice şi/sau de la persoane fizice pe bazã de contract şi/sau adeverinţã de primire şi platã deşeurile de ambalaje în vederea valorificãrii, sunt obligaţi sã raporteze autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul în a cãrui razã teritorialã este înregistrat sediul social cantitãţile de deşeuri de ambalaje preluate, conform anexei nr. 6.
(2) Operatorii de salubritate care desfãşoarã şi activitãţile prevãzute la alin. (1) sunt obligaţi sã excludã cantitãţile raportate conform anexei nr. 6 din cantitãţile raportate cãtre consiliile locale.
ART. 10
Consiliile locale sunt obligate sã raporteze autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului cantitãţile de deşeuri de ambalaje şi planul de recuperare a deşeurilor de ambalaje, conform anexelor nr. 7 şi 9.
ART. 11
Rãspunderea pentru corectitudinea datelor raportate, precum şi obligaţia dovedirii prin documente a acesteia revin persoanei juridice responsabile conform prevederilor <>art. 14 alin. (1) din Hotãrârea Guvernului nr. 349/2002 , astfel cum a fost modificatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 899/2004 .
ART. 12
(1) Datele prevãzute în anexele nr. 1-7 sunt cele corespunzãtoare anului precedent celui în care se face raportarea.
(2) Datele prevãzute în anexele nr. 8 şi 9 şi programul de informare a consumatorilor privind sistemele de recuperare a deşeurilor de ambalaje se referã la anul în care se face raportarea.
(3) Datele referitoare la produsele/ambalajele aflate în tranzit pe teritoriul României nu se includ în datele de raportare.
ART. 13
Autoritãţile teritoriale pentru protecţia mediului sunt obligate sã transmitã datele centralizate la Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului pânã cel târziu la data de 15 martie a fiecãrui an.
ART. 14
(1) Raportãrile se constituie într-o bazã de date naţionalã, organizatã la nivelul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.
(2) Sinteza datelor privind cantitãţile anuale de ambalaje şi deşeuri de ambalaje la nivel naţional se prezintã pe pagina de Internet a autoritãţii centrale pentru protecţia mediului, în vederea asigurãrii accesului publicului la aceste informaţii.
ART. 15
Anexele nr. 1-9 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 16
Pe data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abrogã <>Ordinul ministrului apelor şi protecţiei mediului nr. 1.190/2002 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje şi deşeuri de ambalaje, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 2 din 7 ianuarie 2003.
ART. 17
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul mediului şi gospodãririi apelor,
Speranţa Maria Ianculescu

Bucureşti, 20 decembrie 2004.
Nr. 880.


ANEXA 1

PRODUCĂTORI DE AMBALAJE

Denumirea societãţii: ________________________________________________
Localitatea: _________________________________________________________
Adresa: ______________________________________________________________
Tel./Fax/E-mail: _____________________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de baza: _________________________________
Nr mediu angajaţi: _______________________________________________
C.U.I. _____________

CANTITATEA DE AMBALAJE PRODUSE IN ANUL__________
Ambalaje de desfacere* [](se marcheazã cu x daca este cazul)


- tone -
┌─────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Cantitate ambalaje goale │
│ ├─────────────┬───────────┬───────────┬──────────┤
│ Materialul │ Cantitatea │ Cantitatea│ Cantitate │Stoc la 31│
│ │ totalã de │ introdusã │ exportatã │decembrie │
│ │ ambalaje │ pe piaţa │ │ │
│ │ produsã │ internã │ │ │
│ │ 1+2+3+4 │ │ │ │
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│Sticla │ │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│Plastic │Total │ │ │ │ │
│ ├───────┬──────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ │Din │PET │ │ │ │ │
│ │care: ├──────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │PE │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │PVC │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │PP │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │PS │ │ │ │ │
├──────────┴───────┴──────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│Metal │Total │ │ │ │ │
│ ├──────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│ │Din care: AL │ │ │ │ │
├──────────┴──────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│Lemn │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│Altele │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────┼───────────┼──────────┤
│TOTAL: │ │ │ │ │
└─────────────────────────────┴─────────────┴───────────┴───────────┴──────────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*ambalaj de desfacere - ambalaj primar sau terţiar, ca de exemplu pungi de
plastic sau carton pentru transportul cumpãrãturilor, pungi pentru cadouri,
pahare şi tãvi de unicã folosinţã, farfurii din plastic, carton de unicã
folosinţã sau alte recipiente necesare, care sunt în mod obişnuit umplute/
utilizate în punctul sau zona de deservire.

Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Functia: _____________________




ANEXA 2

IMPORTATORI DE AMBALAJE

Denumirea societãţii: ________________________________________________
Localitatea: _________________________________________________________
Adresa: ______________________________________________________________
Tel./Fax/E-mail: _____________________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de baza: _________________________________
Nr mediu angajaţi: _______________________________________________
C.U.I. _____________

CANTITATEA DE AMBALAJE IMPORTATE IN ANUL__________
Ambalaje de desfacere* [](se marcheazã cu x daca este cazul)


- tone -
┌─────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Cantitate ambalaje goale │
│ ├───────────────┬───────────────┬────────────────┤
│ Materialul │ Cantitatea │ Cantitatea │ Stoc la 31 │
│ │ totalã de │ introdusã pe │ decembrie │
│ │ ambalaje │ piaţa internã │ │
│ │ importatã │ │ │
│ │ 1=2+3 │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Sticla │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Plastic │Total │ │ │ │
│ ├───────┬──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │Din │PET │ │ │ │
│ │care: ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PE │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PVC │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PP │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PS │ │ │ │
├──────────┴───────┴──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Metal │Total │ │ │ │
│ ├──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │Din care: AL │ │ │ │
├──────────┴──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Lemn │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Altele │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│TOTAL: │ │ │ │
└─────────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*ambalaj de desfacere - ambalaj primar sau terţiar, ca de exemplu pungi de
plastic sau carton pentru transportul cumpãrãturilor, pungi pentru cadouri,
pahare şi tãvi de unicã folosinţã, farfurii din plastic, carton de unicã
folosinţã sau alte recipiente necesare, care sunt în mod obişnuit umplute/
utilizate în punctul sau zona de deservire.

Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Functia: _____________________




ANEXA 3

PRODUCĂTORI DE PRODUSE AMBALATE

Denumirea societãţii: ________________________________ Localitatea:_________________
Adresa: ____________________________________ Tel./Fax/E-mail: _______________
Cod CAEN pentru activitatea de baza:________ Nr. mediu angajaţi:___________


CANTITATEA DE AMBALAJE CORESPUNZĂTOARE PRODUCŢIEI IN ANUL_______




┌─────────────────┬────────────────────┬──────────────┬───────┬───────┬────────────────────────────────┐
│ │Ambalaje goale apro-│Ambalaje co- │Ambala-│Amba- │ Deşeuri de ambalaje proprii │
│ │vizionate (se includ│respunzatoare │je co- │laje │ valorificate direct │
│ │şi ambalajele fabri-│produselor │respun-│cores- ├─────────────────────────┬──────┤
│ │cate intern pentru │ambalate in- │zatoare│punzã- │ Total │ Din │
│ │ambalarea propriilor│troduse pe │produ- │toare ├─────────────┬───────────┤ care │
│ │produse ambalate) │piaţa interna │selor │stocu- │Valorificate │încredinţa-│toxice│
│ Materialul │ │ │expor- │lui de │prin mijloace│te spre va-│ sau │
│ │ │ │ tate │produse│ proprii │ lorificare│peri- │
│ ├─────┬──────────────┼─────┬────────┼───────┤ la 31 ├──────┬──────┼─────┬─────┤culoa-│
│ │ │ Din care: │ │ Din │ Total │decem- │ │ Din │ │ Din │se***)│
│ │Total├──────┬───────┤Total│ care: │ │ brie │Total │care: │Total│care:│ │
│ │ │de pe │în stoc│ │**)Am- │ │ │ │Reci- │ │ptr. │ │
│ │ │piata │ la 31 │ │balaje │ │ │ │clate │ │reci-│ │
│ │ │inter-│decem- │ │reuti- │ │ │ │ │ │clare│ │
│ │ │ nã │ brie │ │lizabile│ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │ 10 │ 11 │ 12 │
├─────────────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│Sticla │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────┬─────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│Plastic│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├────┬────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ │Din │PET │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │care├────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ │ │PE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ │ │PVC │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ │ │PP │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ │ │PS │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────┴────┴────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────┬─────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│Metale │Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├─────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│ │Din care:│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ Al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────┴─────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│Altele │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────┼─────┼──────┼───────┼─────┼────────┼───────┼───────┼──────┼──────┼─────┼─────┼──────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────────┴─────┴──────┴───────┴─────┴────────┴───────┴───────┴──────┴──────┴─────┴─────┴──────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*) se includ deseurile de ambalaje provenind de la materiile prime, din consumul propriu si deseurile
de la ambalajele proprii recuperate de pe piaţa
**) ambalajele reutilizabile se raporteazã o singura data. atunci când sunt introduse in circuitul de
umplere si livrate pentru prima data
***) se raporteazã deseurile provenite de la ambalaje care au conţinut substanţe toxice sau periculoase

Data: ____________________ Semnãtura si stampila:
Nume, prenume: _____________________
Funcţia: ______________________




ANEXA 4

MICII PRODUCĂTORI PE PRODUSE AMBALATE/AMBALAJE DE DESFACERE
(Cantitatea anuala de ambalaje mai mica sau egala cu 1000 kg)

Denumirea societãţii: ________________________________________________
Localitatea: _________________________________________________________
Adresa: ______________________________________________________________
Tel./Fax/E-mail: _____________________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de baza: _________________________________
Nr mediu angajaţi: _______________________________________________
C.U.I. _____________

CANTITATEA DE AMBALAJE IMPORTATE IN ANUL__________
Ambalaje de desfacere* [](se marcheazã cu x daca este cazul)


- tone -
┌─────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Cantitate ambalaje │
│ Materialul ├─────────────────────────┬────────────────────────┤
│ │ Cantitatea introdusã │ Cantitate exportatã │
│ │ pe piaţa internã │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Sticla │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Plastic │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Metal │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Lemn │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Altele │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│TOTAL: │ │ │
└─────────────────────────┴─────────────────────────┴────────────────────────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in kg,
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*) ambalaj de desfacere -ambalaj primar sau terţiar, ca de exemplu pungi
de plastic sau carton pentru transportul cumpãrãturilor, pungi pentru cadouri,
pahare şi tãvi de unicã folosinţã, farfurii din plastic, carton de unicã
folosinţã sau alte recipiente necesare, care simt în mod obişnuit umplute/
utilizate în punctul sau zona de deservire.

Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________
Funcţia: ___________________



ANEXA 5

IMPORTATORI PRODUSE AMBALATE

Denumirea societãţii: ________________________________________________
Localitatea: _________________________________________________________
Adresa: ______________________________________________________________
Tel./Fax/E-mail: _____________________________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de baza: _________________________________
Nr mediu angajaţi: _______________________________________________
C.U.I. _____________

CANTITATEA DE AMBALAJE AFERENTA PRODUSELOR IMPORTATE IN ANUL_____


- tone -
┌──────────────┬───────────┬─────────┬──────────┬────────────────────────────┐
│ │Cantitatea │Cantita- │Cantitate │*)Deşeuri de ambalaje │
│ │totalã de │tea de │de amba- │proprii valorificate direct │
│ │ambalaje │ambalaje │laje co- ├────────────────────────────┤
│ │corespunzã-│corespun-│respunzã- │ Total │
│ │toare pro- │zãtoare │toare sto-├──────────────┬─────────────┤
│ │duselor am-│produse- │cului la │Valorificate │încredinţate │
│ Materialul │balate im- │lor in- │31 decem- │prin mijloace │spre valori- │
│ │ portate │troduse │ brie │ proprii │ ficare │
│ │ 1=2+3 │pe piaţa │ ├──────┬───────┼──────┬──────┤
│ │ │ internã │ │ │ Din │ │ Din │
│ │ │ │ │Total │ care: │Total │care: │
│ │ │ │ │ │ Reci- │ │ ptr. │
│ │ │ │ │ │ clate │ │ reci-│
│ │ │ │ │ │ │ │ clare│
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├──────────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│Sticla │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│Plas-│Total │ │ │ │ │ │ │ │
│tic ├────┬───┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ │Din │PET│ │ │ │ │ │ │ │
│ │care├───┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ │ │PE │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ │ │PVC│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ │ │PP │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ │ │PS │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│Hârtie şi │ │ │ │ │ │ │ │
│carton │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│Meta-│Total │ │ │ │ │ │ │ │
│le ├────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│ │Din │ │ │ │ │ │ │ │
│ │care: Al│ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│Altele │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────┼─────────┼──────────┼──────┼───────┼──────┼──────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────┴───────────┴─────────┴──────────┴──────┴───────┴──────┴──────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*) se includ deseurile de ambalaje provenind din consumul propriu si
deseurile de la ambalajele proprii recuperate de pe piaţa

Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Funcţia: _____________________



ANEXA Nr. 6

AGENŢI ECONOMICI AUTORIZAŢI CARE PREIAU DIRECT DE LA GENERATORI -PERSOANE JURIDICE SI/SAU PERSOANE FIZICE PE BAZA DE CONTRACT ST/SAU ADEVERINŢA DE PRIMIRE SI PLATA. DEŞEURI DE AMBALAJE IN VEDEREA VALORIFICĂRII

Denumirea societãţii: ________________________________________________

Localitatea: _________________________________________________________

Adresa: ______________________________________________________________

Tel./Fax/E-mail: _____________________________________________________

Cod CAEN pentru activitatea de baza: _________________________________

Nr mediu angajaţi: _______________________________________________

C.U.I. _____________


CANTITĂŢI DE DEŞEURI DE AMBALAJE GESTIONATE


- tone -
┌─────────────────────────────┬───────────────────────┬────────────────────────┐
│ │Cantitate de deşeuri │ Cantitate de deşeuri │
│ │ de ambalaje preluatã │de ambalaje valorificatã│
│ ├───────────┬───────────┼───────────┬────────────┤
│ Materialul │ │ Din care │ │ Din care: │
│ │ Total │toxice sau │ Total │ Reciclate │
│ │ │ pericu- │ │ │
│ │ │ loase*) │ │ │
│ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├─────────────────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│Sticla │ │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│Plastic │Total │ │ │ │ │
│ ├───────┬──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ │Din │PET │ │ │ │ │
│ │care: ├──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PE │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PVC │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PP │ │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PS │ │ │ │ │
├──────────┴───────┴──────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│Metal │Total │ │ │ │ │
│ ├──────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│ │Din care: AL │ │ │ │ │
├──────────┴──────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│Lemn │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│Altele │ │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────┼───────────┼───────────┼────────────┤
│TOTAL: │ │ │ │ │
└─────────────────────────────┴───────────┴───────────┴───────────┴────────────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*) se raporteazã deseurile provenite de la ambalaje care au conţinut
substanţe toxice sau periculoase

Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Funcţia: _____________________




ANEXA 7

CONSILII LOCALE

Localitatea:______________________________________________
Adresa: _______________________________________________
Tel./Fax/E-mail:___________________________________
Populaţia :_____________________
Cod SIRUTA :__________________

CANTITĂŢI DE DEŞEURI DE AMBALAJE GESTIONATE IN ANUL_____


- tone -
┌──────────────┬───────────────┬────────────────────────────────┬──────────────┐
│ │ Cantitatea de │ Cantitate de deşeuri de amba- │ Cantitate de│
│ │deşeuri de am- │ laje valorificatã │ deşeuri de │
│ Materialul │balaje preluatã│ │ ambalaje │
│ ├──────┬────────┼───────┬────────────────────────┤ eliminatã │
│ │Total │Din care│ Total │ Din care: │ prin: │
│ │1=3+ │ toxice │3=4+5 ├─────────┬──────┬───────┼──────┬───────┤
│ │ 7+8 │sau peri│ +6 │ Reci- │Valori│ Alte │ Inci-│ Depo- │
│ │ │culoase*│ │ clatã │ficatã│ forme │nerare│zitare │
│ │ │ │ │ │ener- │ de va-│ │ con- │
│ │ │ │ │ │getic │lorifi-│ │trolatã│
│ │ │ │ │ │ │care**)│ │ │
├──────────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├──────────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│Sticla │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│Plas-│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │
│tic ├────┬───┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ │Din │PET│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │care├───┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ │ │PE │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ │ │PVC│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ │ │PP │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├───┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ │ │PS │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴───┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│Hârtie şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│carton │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┬────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│Meta-│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │
│le ├────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│ │Din │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │care: Al│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│Altele │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┼──────┼────────┼───────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────┴──────┴────────┴───────┴─────────┴──────┴───────┴──────┴───────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*) Se raporteazã deseurile provenite de la ambalaje care au conţinut
substanţe toxice sau periculoase
**) se va preciza si metoda conform Anexa II B din <>Legea nr. 426/2001 pentru
aprobarea <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 78/2000 privind regimul
deşeurilor.

Data: ____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Funcţia: _____________________




ANEXA 8

PRODUCĂTORI SI IMPORTATORI DE PRODUSE AMBALATE

Producãtori/importatori de ambalaje de desfacere [] (se marcheazã cu x daca este cazul)

Denumirea societatii:_________________________________________
Localitatea:__________________________________________
Adresa: ________________________________________________
Tel./Fax/E-mail:____________________________________
Cod CAEN pentru activitatea de baza:______________________
Nr. mediu angajaţi:_______________
C.U.I. _____________


ESTIMATUL CANTITĂŢILOR DE DEŞEURI DE AMBALAJE GESTIONATE PENTRU
ANUL___


ESTIMAT - tone
┌─────────────────────────────┬───────────────┬────────────────────────────────┐
│ │ Cantitatea de │ *Deşeuri de ambalaje proprii │
│ │ambalaje cores-│ valorificate direct │
│ │punzãtoare pro-├───────────────┬────────────────┤
│ Materialul │ duselor amba- │ │ Din care: │
│ │ late introduse│ Total │ prin reciclare │
│ │ pe piaţa │ │ │
│ │ internã │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Sticla │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Plastic │Total │ │ │ │
│ ├───────┬──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │Din │PET │ │ │ │
│ │care: ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PE │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PVC │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PP │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │ │PS │ │ │ │
├──────────┴───────┴──────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │
├──────────┬──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Metal │Total │ │ │ │
│ ├──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│ │Din care: AL │ │ │ │
├──────────┴──────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Lemn │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│Altele │ │ │ │
├─────────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼────────────────┤
│TOTAL: │ │ │ │
└─────────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴────────────────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent
*) se includ deseurile de ambalaje provenind din consumul propriu si
deseurile de la ambalajele proprii recuperate de pe piaţa

Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Funcţia: _________________




ANEXA 9

CONSILII LOCALE

Localitatea:_______________________________
Adresa: _______________________________
Tel./Fax/E-mail: __________________________
Populaţia: ___________________________
Cod STRUTA: _________________________

ESTIMATUL CANTITĂŢILOR DE DEŞEURI DE AMBALAJE GESTIONATE PENTRU
ANUL_____


ESTIMAT - tone
┌───────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Cantitate de deşeuri de ambalaje estimate │
│ ├────────┬─────────┬─────────┬───────────┬────────────┤
│ Materialul │ Colec- │ │ Valori- │Alte forme │ │
│ │ tare │ Reci- │ ficare │de valori- │ Eliminare │
│ │ 1=2+3+ │ clare │ energe- │ficare (se │ │
│ │ 4+5 │ │ ticã │va preciza │ │
│ │ │ │ │şi metoda) │ │
├───────────────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
├───────────────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│Sticla │ │ │/////////│ │ │
├──────────┬────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│Plastic │Total │ │ │ │ │ │
│ ├───────┬────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ │Din │PET │ │ │ │ │ │
│ │care: ├────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PE │ │ │ │ │ │
│ │ ├────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PVC │ │ │ │ │ │
│ │ ├────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PP │ │ │ │ │ │
│ │ ├────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ │ │PS │ │ │ │ │ │
├──────────┴───────┴────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│Hârtie şi carton │ │ │ │ │ │
├──────────┬────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│Metal │Total │ │ │/////////│ │ │
│ ├────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│ │Din care: Al│ │ │/////////│ │ │
├──────────┴────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│Lemn │ │ │ │ │ │
├───────────────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│Altele │ │ │ │ │ │
├───────────────────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│TOTAL: │ │ │ │ │ │
└───────────────────────┴────────┴─────────┴─────────┴───────────┴────────────┘

NOTA:
Cantitãţile se raporteazã in tone, cu doua zecimale.
Materialele compozite se încadreazã în funcţie de materialul preponderent


Data: _____________________ Semnãtura si stampila
Nume, prenume: _____________________
Funcţia: _________________



---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016