Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 858 din 19 martie 2008  privind depunerea declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 858 din 19 martie 2008 privind depunerea declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta

EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 242 din 28 martie 2008

În temeiul prevederilor <>art. 11 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 386/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Finanţelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
având în vedere prevederile <>art. 83 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul economiei şi finanţelor emite urmãtorul ordin:

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
(1) Urmãtoarele declaraţii fiscale pot fi depuse prin mijloace electronice de transmitere la distanţã:
- Declaraţia privind obligaţiile de platã la bugetul de stat, cod 14.13.01.99/bs;
- Declaraţia privind obligaţiile de platã la bugetele asigurãrilor sociale şi fondurilor speciale, cod 14.13.01.40;
- Declaraţia privind accizele, cod 14.13.01.03/a;
- Declaraţia rectificativã, cod 14.13.01.00/r;
- Declaraţia privind impozitul pe profit, cod 14.13.01.04;
- Decontul de taxã pe valoarea adãugatã, cod 14.13.01.02;
- Decontul special de taxã pe valoarea adãugatã, cod 14.13.01.02/s;
- Decontul privind accizele, cod 14.13.01.03;
- Decontul privind impozitul la ţiţeiul din producţia internã, cod 14.13.01.05.
(2) Plãtitorii de impozite, taxe şi contribuţii pot utiliza metoda de depunere a declaraţiilor prevãzute la alin. (1) prin mijloace electronice de transmitere la distanţã, ca metodã alternativã de depunere a declaraţiilor fiscale.
(3) Pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanţã a declaraţiilor fiscale, contribuabilii utilizeazã serviciul "Depunere declaraţii on-line" existent pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã.
(4) Completarea şi transmiterea declaraţiilor fiscale prevãzute la alin. (1) se efectueazã în conformitate cu instrucţiunile de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line", utilizându-se formularele de declaraţii fiscale existente pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã.
(5) Data depunerii declaraţiei fiscale este data înregistrãrii acesteia pe site-ul de internet al Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, astfel cum a fost comunicatã contribuabilului prin mesajul electronic de confirmare transmis ca urmare a primirii declaraţiei.
ART. 2
(1) Pentru declararea unei obligaţii de platã, pentru aceeaşi perioadã de raportare, nu se utilizeazã simultan mai multe metode de depunere a declaraţiilor fiscale.
(2) În situaţia în care plãtitorul de impozite, taxe şi contribuţii a utilizat pentru aceeaşi obligaţie bugetarã şi aceeaşi perioadã de raportare mai multe cãi de transmitere a declaraţiei fiscale, va fi înregistratã prima declaraţie depusã, conform legii. Orice corecţie ulterioarã a unei sume declarate se face prin depunerea unei declaraţii fiscale rectificative, în condiţiile legii.
ART. 3
(1) Declaraţia depusã prin mijloace electronice de transmitere la distanţã se prezumã a fi semnatã de cãtre persoana împuternicitã pentru semnarea declaraţiilor fiscale, a cãrei semnãturã a fost ataşatã declaraţiei, conform certificatului digital utilizat.
(2) Semnarea declaraţiilor fiscale poate fi efectuatã prin utilizarea certificatului digital emis de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã sau prin utilizarea certificatului digital calificat emis de un furnizor de servicii de certificare, acreditat în condiţiile <>Legii nr. 455/2001 privind semnãtura electronicã.

CAP. II
Solicitarea certificatelor digitale emise de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã

ART. 4
(1) Pentru utilizarea metodei de depunere a declaraţiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanţã, contribuabilii pot solicita un certificat digital emis de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã.
(2) Certificatul digital se elibereazã gratuit de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã, pe numele persoanelor împuternicite pentru semnarea declaraţiilor fiscale.
(3) Certificatul digital emis de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã este utilizat de cãtre contribuabil numai în relaţia cu organul fiscal.
(4) Solicitarea certificatului digital se face prin înregistrarea persoanei împuternicite pentru semnarea declaraţiilor ca utilizator al serviciului "Depunere declaraţii on-line" şi depunerea formularului 140 "Cerere pentru obţinerea certificatului digital", aflat pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã.
(5) Modelul şi conţinutul formularului 140 "Cerere pentru obţinerea certificatului digital" sunt prevãzute în anexa nr. 1.
(6) Cererea pentru obţinerea certificatului digital se completeazã, se transmite electronic şi se listeazã prin funcţionalitãţile puse la dispoziţie de serviciul "Depunere declaraţii on-line". Exemplarul listat, semnat şi ştampilat de cãtre contribuabil, conform legii, se depune de cãtre persoana împuternicitã pentru semnarea declaraţiilor fiscale, într-un interval de 30 de zile lucrãtoare de la transmiterea electronicã a cererii, la direcţia generalã a finanţelor publice judeţeanã sau, dupã caz, la Direcţia Generalã a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, în a cãrei razã teritorialã contribuabilul îşi are domiciliul fiscal.
(7) Cererea în format hârtie va fi însoţitã de urmãtoarele documente:
- documentul de identitate a solicitantului, în original şi în copie;
- documentul eliberat de contribuabil, din care rezultã dreptul solicitantului de a semna declaraţiile fiscale pentru contribuabil.
(8) Pe baza documentelor depuse, organul fiscal verificã realitatea datelor înscrise în cerere, iar copia documentului de identitate a solicitantului şi documentul privind dreptul solicitantului de a semna declaraţiile fiscale se anexeazã la cerere.
(9) Informaţiile necesare pentru ridicarea certificatului digital se transmit persoanei solicitante, prin poşta electronicã, la adresa menţionatã în cererea pentru obţinerea certificatului digital.
ART. 5
(1) Certificatul digital emis de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã este valabil pe o perioadã de un an.
(2) Revocarea certificatului digital se solicitã de titularul acestuia prin completarea şi transmiterea formularului 141 "Cerere pentru revocarea certificatului digital", aflat pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã. Cererea pentru revocarea certificatului digital se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţã, prin funcţionalitãţile puse la dispoziţie de serviciul "Depunere declaraţii on-line".
(3) Modelul şi conţinutul formularului 141 "Cerere pentru revocarea certificatului digital" sunt prevãzute în anexa nr. 2.
(4) În situaţia în care revocarea certificatului digital se solicitã de o persoanã diferitã de persoana pentru care acesta a fost eliberat, cererea pentru revocarea certificatului digital se depune în format hârtie, semnat şi ştampilat, de cãtre contribuabil, conform legii, la direcţia generalã a finanţelor publice judeţeanã sau, dupã caz, la Direcţia Generalã a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, în a cãrei razã teritorialã contribuabilul îşi are domiciliul fiscal. Cererea va fi însoţitã de urmãtoarele documente:
- documentul de identitate a persoanei care solicitã revocarea certificatului digital, în original şi în copie;
- documentul eliberat de contribuabil, din care rezultã dreptul persoanei solicitante de a revoca certificatul digital.

CAP. III
Utilizarea certificatelor digitale calificate, emise în condiţiile <>Legii nr. 455/2001

ART. 6
În vederea depunerii declaraţiilor fiscale, prevãzute la art. 1, prin mijloace electronice de transmitere la distanţã, acestea pot fi semnate şi de persoane care deţin certificate digitale calificate, eliberate de furnizorii de servicii de certificare, acreditaţi în condiţiile <>Legii nr. 455/2001 .
ART. 7
(1) Pentru utilizarea serviciului "Depunere declaraţii on-line" existent pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, de cãtre persoanele prevãzute la art. 6, se vor efectua urmãtoarele operaţiuni:
a) înregistrarea persoanei care deţine certificat digital calificat, împuternicitã de cãtre contribuabil pentru semnarea declaraţiilor fiscale, ca utilizator al serviciului "Depunere declaraţii on-line" existent pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã;
b) depunerea formularului 150 "Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat", însoţit de documentul de confirmare a certificatului digital calificat, existente pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã. Documentul de confirmare se depune în format electronic, semnat digital de cãtre solicitant şi confirmat prin semnãtura electronicã a autoritãţii de certificare.
(2) Modelul şi conţinutul formularului 150 "Cerere pentru utilizarea unui certificat digital calificat", precum şi conţinutul documentului de confirmare a certificatului digital calificat sunt prevãzute în anexa nr. 3.
(3) Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat se completeazã, se transmite electronic şi se listeazã prin funcţionalitãţile puse la dispoziţie de serviciul "Depunere declaraţii on-line".
Exemplarul listat, semnat şi ştampilat de cãtre contribuabil, conform legii, se depune de cãtre persoana împuternicitã pentru semnarea declaraţiilor fiscale, la direcţia generalã a finanţelor publice judeţeanã sau, dupã caz, la Direcţia Generalã a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, în a cãrei razã teritorialã contribuabilul îşi are domiciliul fiscal.
(4) Cererea în format hârtie va fi însoţitã de urmãtoarele documente:
- documentul de identitate a solicitantului, în original şi în copie;
- documentul eliberat de contribuabil, din care rezultã dreptul solicitantului de a semna declaraţiile fiscale pentru contribuabil.
(5) Pe baza documentelor depuse, organul fiscal verificã realitatea datelor înscrise în cerere, iar copia documentului de identitate a solicitantului şi documentul privind dreptul solicitantului de a semna declaraţiile fiscale se anexeazã la cerere.
(6) Confirmarea dreptului de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line", existent pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, semnatã electronic prin utilizarea unui certificat digital calificat, emis de cãtre un furnizor de servicii de certificare acreditat în condiţiile <>Legii nr. 455/2001 , se transmite persoanei solicitante, prin poştã electronicã, la adresa menţionatã în cerere.
ART. 8
(1) Revocarea dreptului de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line" existent pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, se solicitã de titularul certificatului calificat, prin completarea şi transmiterea formularului 151 "Cerere pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului Depunere declaraţii on-line", aflat pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor, portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã. Cererea pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line" se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţã, prin funcţionalitãţile puse la dispoziţie de serviciul "Depunere declaraţii on-line".
(2) Modelul şi conţinutul formularului 151 "Cerere pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului Depunere declaraţii on-line" sunt prevãzute în anexa nr. 4.
(3) În situaţia în care revocarea dreptului de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line" se solicitã de o persoanã diferitã de persoana pentru care acest drept a fost obţinut, "Cererea pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului Depunere declaraţii on-line" se depune în format hârtie, semnat şi ştampilat, de cãtre contribuabil, conform legii, la direcţia generalã a finanţelor publice judeţeanã sau, dupã caz, la Direcţia Generalã a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, în a cãrei razã teritorialã contribuabilul îşi are domiciliul fiscal. Cererea va fi însoţitã de urmãtoarele documente:
- documentul de identitate a persoanei care solicitã revocarea certificatului digital, în original şi în copie;
- documentul eliberat de contribuabil, din care rezultã dreptul persoanei solicitante de a revoca dreptul de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line".

CAP. IV
Dispoziţii finale

ART. 9
(1) Dispoziţiile cap. II "Solicitarea certificatelor digitale emise de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã" îşi înceteazã aplicabilitatea începând cu data de 1 mai 2008. Începând cu data de 1 mai 2008, certificatele digitale vor putea fi solicitate numai de la furnizorii de servicii de certificare acreditaţi în condiţiile <>Legii nr. 455/2001 .
(2) Dispoziţiile cap. III "Utilizarea certificatelor digitale calificate, emise în condiţiile <>Legii nr. 455/2001 privind semnãtura electronicã" se aplicã începând cu data de 1 aprilie 2008.
(3) La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin orice dispoziţie contrarã se abrogã.
ART. 10
Direcţia generalã proceduri pentru administrarea veniturilor şi Direcţia generalã de tehnologia informaţiei din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, Direcţia Generalã a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti şi direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 11
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 12
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul economiei
şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Bucureşti, 19 martie 2008.
Nr. 858.


ANEXA 1



140
(SIGLA)

CERERE PENTRU OBŢINEREA
CERTIFICATULUI DIGITAL

A. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│Cod de identificare fiscalã │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Denumire │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Adresã │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘

B. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI PENTRU CARE SE SOLICITĂ CERTIFICATUL
DIGITAL
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│CNP/NIF │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Nume, prenume │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Adresã e-mail │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Telefon │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar ca datele
înscrise în acest formular sunt corecte şi complete

Data: ┌───────────┐
│ │ Semnãtura şi ştampila
└───────────┘ ┌───────────────────────┐
Nume, Prenume ┌───────────────────────┐ │ │
│ │ └───────────────────────┘
└───────────────────────┘
Funcţia: ┌───────────────────────┐
│ │
└───────────────────────┘

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ┌─────────┐ ┌────────┐ │
│ Nr. înregistrare: │ │ Data:│ │ │
│Loc rezervat organului └─────────┘ └────────┘ │
│fiscal │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



Numãr de operator de date cu caracter personal - 1067


ANEXA 2



141
(SIGLA)

CERERE PENTRU REVOCAREA
CERTIFICATULUI DIGITAL

A. DATE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│Cod de identificare fiscalã │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Denumire │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Adresã │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘

B. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI CARE SOLICITĂ REVOCAREA
CERTIFICATUL DIGITAL
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│CNP/NIF │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Nume, Prenume │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Adresã e-mail │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘

C. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI PENTRU CARE SE SOLICITĂ REVOCAREA
CERTIFICATULUI DIGITAL*)
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│CNP/NIF │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Nume, prenume │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘
________
*) Se completeazã numai în cazul în care revocarea certificatului digital
se solicitã de o persoanã diferitã de persoana pentru care acesta
a fost eliberat.

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar cã datele
înscrise în acest formular sunt corecte şi complete

Data: ┌───────────┐
│ │ Semnãtura şi ştampila
└───────────┘ ┌───────────────────────┐
Nume, Prenume ┌───────────────────────┐ │ │
│ │ └───────────────────────┘
└───────────────────────┘
Funcţia: ┌───────────────────────┐
│ │
└───────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ┌─────────┐ ┌────────┐ │
│ Nr. înregistrare: │ │ Data:│ │ │
│Loc rezervat organului └─────────┘ └────────┘ │
│fiscal │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



Numãr de operator de date cu caracter personal - 1067


ANEXA 3



150
(SIGLA)

CERERE PENTRU UTILIZAREA UNUI
CERTIFICATULUI DIGITAL CALIFICAT

A. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│Cod de identificare fiscalã │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Denumire │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Adresa │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘

B. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI PENTRU CARE SE SOLICITĂ DREPTUL DE
UTILIZARE A SERVICIULUI DEPUNERE DECLARAŢII ON-LINE, PE BAZA
CERTIFICATULUI DIGITAL CALIFICAT
┌───────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│CNP/NIF │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Nume, Prenume │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Adresã e-mail │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Numãr Certificat Digital │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Autoritate de Certificare Emitentã │ │
└───────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────┘

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar cã datele
înscrise în acest formular sunt corecte şi complete


Data: ┌───────────┐
│ │ Semnãtura şi ştampila
└───────────┘ ┌───────────────────────┐
Nume, Prenume ┌───────────────────────┐ │ │
│ │ └───────────────────────┘
└───────────────────────┘
Funcţia: ┌───────────────────────┐
│ │
└───────────────────────┘
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ┌─────────┐ ┌────────┐ │
│ Nr. înregistrare: │ │ Data:│ │ │
│Loc rezervat organului └─────────┘ └────────┘ │
│fiscal │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



Numãr de operator de date cu caracter personal - 1067


(SIGLA)

DOCUMENT DE CONFIRMARE

Vã rog sã confirmaţi cã, la eliberarea certificatului digital cu care este
semnatã aceastã cerere, au fost utilizate urmãtoarele date personale:



┌───────────┬───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Nume: │ │
└───────────┴───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────┬───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Prenume: │ │
└───────────┴───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────┬────────────────────────┐
│ CNP: │ │
└───────────┴────────────────────────┘ ┌──────────────────────────────┐
┌───────────┬────────────────────────┐ │ │
│ E-mail: │ │ └──────────────────────────────┘
└───────────┴────────────────────────┘ Semnãturã utilizator

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Se confirmã urmãtoarele:

D-na/Dl.
┌───────────┬───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Nume: │ │
└───────────┴───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────┬───────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Prenume: │ │
└───────────┴───────────────────────────────────────────────────────────┘
┌───────────┬────────────────────────┐
│ cu CNP: │ │
└───────────┴────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────┬───────────┐
│este deţinãtorul certificatului digital numãrul: │ │
└───────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┘
┌───────────────────────────────────────────────────────────┬───────────┐
│cu care a fost semnatã aceastã cerere, eliberat de firma: │ │
└───────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┘
Acest certificat este valid astãzi (data emiterii ┌───────────────────┐
documentului de confirmare zz/ll/): │ │
└───────────────────┘
┌─────────────────────────────┐
│ │
└─────────────────────────────┘
Semnãturã Autoritate de Certificare

Numãr de operator de date cu caracter personal - 1067


ANEXA 4





151
(SIGLA)

CERERE PENTRU REVOCAREA DREPTULUI DE
UTILIZARE A SERVICIULUI DEPUNERE DECLARAŢII
ON-LINE


A. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI
┌─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────┐
│Cod de identificare fiscalã │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Denumire │ │
├─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────┤
│Adresa │ │
└─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────┘

B. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI CARE SOLICITĂ REVOCAREA DREPTULUI DE
UTILIZARE A SERVICIULUI DEPUNERE DECLARAŢII ON-LINE
┌───────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│CNP/NIF │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Nume, Prenume │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Adresã e-mail │ │
└───────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────┘

C. DATE DE IDENTIFICARE A PERSOANEI PENTRU CARE SE SOLICITĂ REVOCAREA
DREPTULUI DE UTILIZARE A SERVICIULUI DEPUNERE DECLARAŢII ON-LINE*)

┌───────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│CNP/NIF │ │
├───────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
│Nume, Prenume │ │
└───────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────┘

________
*) Se completeazã numai în cazul în care revocarea dreptului de utilizare
se solicitã de o persoanã diferitã de persoana pentru care acest drept
a fost obţinut.

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar cã datele
înscrise în acest formular sunt corecte şi complete.


Data: ┌───────────┐
│ │ Semnãtura şi ştampila
└───────────┘ ┌───────────────────────┐
Nume, Prenume ┌───────────────────────┐ │ │
│ │ └───────────────────────┘
└───────────────────────┘
Funcţia: ┌───────────────────────┐
│ │
└───────────────────────┘
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ ┌─────────┐ ┌────────┐ │
│ Nr. înregistrare: │ │ Data:│ │ │
│Loc rezervat organului └─────────┘ └────────┘ │
│fiscal │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



Numãr de operator de date cu caracter personal - 1067

_________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016