Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ORDIN nr. 667 din 10 septembrie 1997 privind aprobarea Normelor specifice de protectie a muncii pentru prelucrarea conservelor din legume si fructe si producerea sucurilor
Având în vedere: - <>art. 3 din Hotãrârea Guvernului nr. 448/1994 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, republicatã, cu modificãrile ulterioare; - art. 5 alin. (5) şi anexa nr. 2 pct. 5 din <>Legea protecţiei muncii nr. 90/1996 ; - avizul Consiliului tehnico-economic al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale - protecţia muncii nr. 160 din 23 decembrie 1996,
ministrul muncii şi protecţiei sociale emite urmãtorul ordin:
ART. 1 Se aproba Normele specifice de protecţie a muncii pentru prelucrarea conservelor din legume şi fructe şi producerea sucurilor. ART. 2 Normele prevãzute la art. 1 intra în vigoare în termen de 30 de zile de la data publicãrii prezentului ordin în Monitorul Oficial al României. Începând cu aceeaşi data se abroga Normele departamentale de protecţie a muncii care se referã la prelucrarea conservelor din legume şi fructe şi producerea sucurilor. ART. 3 Normele specifice de protecţie a muncii pentru prelucrarea conservelor din legume şi fructe şi producerea sucurilor sunt obligatorii pentru toate activitãţile cu acest profil şi se difuzeazã celor interesaţi prin inspectoratele de stat pentru protecţia muncii teritoriale şi prin alţi agenţi autorizaţi de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.
Ministrul muncii şi protecţiei sociale, Alexandru Athanasiu
------------
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email