Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 588 din 27 februarie 2008  privind stabilirea categoriilor de obligatii fiscale pentru care organul fiscal transmite contribuabililor, prin posta, formularele de declaratii de venit    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 588 din 27 februarie 2008 privind stabilirea categoriilor de obligatii fiscale pentru care organul fiscal transmite contribuabililor, prin posta, formularele de declaratii de venit

EMITENT: MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 189 din 12 martie 2008

În temeiul <>art. 11 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 386/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Finanţelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
în temeiul prevederilor <>art. 82 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

ministrul economiei şi finanţelor emite urmãtorul ordin:

ART. 1
Pentru îndeplinirea obligaţiei de declarare a veniturilor realizate în anul fiscal 2007, se aprobã transmiterea prin poştã, de cãtre organul fiscal, cãtre contribuabili - persoane fizice a unui pachet informaţional conţinând urmãtoarele:
a) 2 exemplare ale formularului 200 "Declaraţie privind veniturile realizate", cod 14.13.01.13;
b) Ghidul pentru completarea şi depunerea Declaraţiei privind veniturile realizate în anul 2007;
c) scrisoarea adresatã contribuabililor, semnatã de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã;
d) plicul "CR", destinat transmiterii declaraţiei de venit de cãtre contribuabili cãtre organul fiscal;
e) plicul exterior pentru transmiterile documentelor pachetului informaţional cãtre contribuabili.
ART. 2
Modelele şi conţinutul formularelor adaptate pentru trimiterea/primirea prin poştã, precum şi cele ale Ghidului pentru completarea şi depunerea Declaraţiei privind veniturile realizate în anul 2007, ale scrisorii semnate de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã, ale plicului "CR" destinat transmiterii declaraţiei de venit de cãtre contribuabili şi ale plicului exterior transmis contribuabililor sunt prezentate în anexã.
ART. 3
Costurile poştale pentru transmiterile în regim "recomandat", precum şi costurile poştale pentru transmiterile returate sunt suportate de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã.
Costurile poştale pentru trimiterile sosite cu indicaţia specialã "CR" - recomandat, la unitãţile fiscale destinatare, de la contribuabili sunt suportate de direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, din bugetele proprii.
ART. 4
Anexa face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 5
Direcţia de îndrumare şi asistenţã a contribuabililor, Direcţia de investiţii, achiziţii publice şi servicii interne, Direcţia de buget şi contabilitate internã, Direcţia generalã de tehnologia informaţiei, precum şi direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti şi unitãţile lor subordonate vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 6
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul economiei şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Bucureşti, 27 februarie 2008.
Nr. 588.

ANEXĂ


1. formularul 200 "Declaraţie privind veniturile realizate", cod 14.13.01.13;
2. Ghidul pentru completarea şi depunerea Declaraţiei privind veniturile realizate în anul 2007;
3. scrisoarea adresatã contribuabililor, semnatã de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã;
4. plicul "CR", destinat transmiterii declaraţiei de venit de cãtre contribuabili;
5. plicul exterior pentru transmiterile documentelor pachetului informaţional cãtre contribuabili.


MINISTERUL ECONOMIEI ŞI FINANŢELOR
[SIGLA] AGENŢIA NATI0NA1Ă DE ADMINISTRARE FISCALĂ
ANAF
Cabinet Preşedinte


───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Stimate contribuabil,

Obiectivul strategic major al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã constã în transformarea sa într-o administraţie europeanã modernã, eficientã, asigurând mediul optim în care contribuabilii sã-şi îndeplineascã obligaţiile bugetare. În acest sens, Agenţia este preocupatã sã vã punã la dispoziţie servicii moderne şi uşor de utilizat.
Unul din serviciile destinate dumneavoastrã şi oferit în mod gratuit de Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã este transmiterea/primirea prin poştã a declaraţiilor de venit, astfel încât dumneavoastrã sã vã puteţi îndeplini într-un mod cât mai simplu obligaţiile de declarare a veniturilor realizate în anul fiscal 2007.
Începând cu acest an, printre alte servicii moderne şi mai rapide puse la dispoziţia dumneavoastrã, vor fi sistemul de depunere on-line a declaraţiilor fiscale, ca metodã alternativã la depunerea prin poştã a declaraţiilor fiscale, precum şi posibilitatea de platã prin card a sumelor datorate bugetului de stat, reprezentând impozit pe venit.
Totodatã, în acest an, Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã vã va pune la dispoziţie o bazã unicã de date, cu întrebãri şi rãspunsuri privind problematica fiscalã. În acest fel, veţi fi ajutaţi în declararea veniturilor şi plata impozitelor.
Sperãm ca, prin utilizarea acestor servicii, dumneavoastrã sã vã puteţi îndeplini obligaţiile de declarare a veniturilor şi de platã a impozitelor într-un mod cât mai simplu şi mai rapid, câştigând astfel timp preţios pentru activitatea dumneavoastrã.

Vã mulţumesc anticipat pentru contribuţia dumneavoastrã la realizarea veniturilor bugetului general consolidat


DANIEL CHIŢOIU (ştampilã)

PREŞEDINTE,

AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ


GHID PENTRU COMPLETAREA ŞI DEPUNEREA DECLARAŢIEI
PRIVIND VENITURILE REALIZATE ÎN ANUL 2007

Pentru completarea corectã a formularelor, vã rugãm sã citiţi cu atenţie îndrumãrile de mai jos:
AVEŢI OBLIGAŢIA
de a depune Declaraţia privind veniturile realizate dacã, în anul 2007, aţi obţinut venituri din categoria:
1. Activitãţi independente
2. Venituri din cedarea folosinţei bunurilor
3. Venituri din activitãţi agricole impuse în sistem real
4. Câştiguri din transferul titlurilor de valoare
5. Câştiguri din operaţiuni de vânzare-cumpãrare de valutã la termen
ATENŢIE!
În cazul în care aţi realizat mai multe categorii de venit din mai multe surse veţi completa, în cadrul aceluiaşi formular, câte un cartuş (ex.: cartuşul 1A - 1B - 1C, cartuşul 2A - 2B - 2C etc.), corespunzãtor fiecãrei surse de venit.
Dacã în anul 2007 aţi obţinut venituri din activitãţi independente impuse pe bazã de norme de venit, nu aveţi obligaţia depunerii declaraţiei, cu excepţia situaţiei în care aţi depus declaraţia privind venitul estimat în luna decembrie 2007 şi pentru care nu s-au stabilit plãţi anticipate.

CUM COMPLETAŢI DECLARAŢIA DE VENIT - FORMULARUL 200
- în situaţia în care, în formularul 200 "Declaraţie privind veniturile realizate", datele dv. de identificare sunt completate eronat, vã rugãm sã le corectaţi, pentru a corespunde datelor înscrise în documentul dv. de identitate (BI/CI) la momentul depunerii declaraţiei, caz în care, anexaţi copie dupã actul dv. de identitate.

I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI
Adresa - se înscrie adresa domiciliului fiscal.
Cod numeric personal/Numãr de identificare fiscalã - înscrieţi codul numeric personal din documentul dv. de identitate sau numãrul de identificare fiscalã, (NIF), atribuit de organul fiscal, cu ocazia înregistrãrii fiscale, dupã caz.

II. DATE PRIVIND VENITURILE REALIZATE PE SURSE ŞI CATEGORII DE VENIT
Cap. A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
rd. 1., rd. 2., rd. 3., rd. 4., rd. 6. şi rd. 7. se completeazã conform cerinţei.
rd. 5. Sediul - se completeazã adresa sediului sau a locului principal de desfãşurare a activitãtii, dupã caz. În cazul în care activitatea se desfãşoarã prin mai multe puncte de lucru, se completeazã adresa sediului sau locului principal de desfãşurare a activitãţii, dupã caz. Dacã realizaţi venituri din activitãţi agricole, veţi înscrie denumirea unitãţii administrativ-teritoriale în a cãrei razã se aflã terenul/terenurile, respectiv: municipiu, oraş, comunã sau sector al municipiului Bucureşti, dupã caz.
rd. 8, rd. 9. Data începerii/încetãrii activitãţii - se completeazã numai dacã aţi început/încetat activitatea în cursul anului fiscal 2007.
Dacã sunteţi persoanã fizicã autorizatã care a încetat activitatea în cursul anului 2007, veti înscrie data depunerii autorizaţiei de funcţionare la organul emitent.
Cap. B. VENIT NET/ CÂŞTIG NET ANUAL
1. ACTIVITĂŢI INDEPENDENTE
a) dacã aţi realizat venituri din activitãţi comerciale, profesii libere, din drepturi de proprietate intelectualã determinate în sistem real şi aţi desfãşurat activitatea în mod individual, completaţi declaraţia, pe baza datelor din evidenţa contabilã, la rd. 1. Venit brut, rd. 2. Cheltuieli deductibile, rd. 2.1. Cheltuieli deductibile, rd. 3 Venit net, rd. 3.1. Venit net aferent activitãţilor cu regim de reţinere la sursã şi rd. 5. Pierdere fiscalã/Pierdere netã anualã.
Precizãri: în cazul persoanelor care realizeazã venituri din valorificarea sub orice formã a drepturilor de proprietate intelectualã, pentru care venitul net se determinã pe baza cotelor forfetare de cheltuieli.
Declaraţia se completeazã pe baza documentelor eliberate de plãtitorii de venit, astfel:
- la rd. 1. Venit brut - înscrieţi suma reprezentând veniturile totale în bani şi/sau echivalentul în lei al veniturilor în naturã, realizate în anul 2007, din toate sursele.
- la rd. 2.2. Cheltuieli forfetare - înscrieţi suma rezultatã prin aplicarea unei cote de cheltuieli de 40% la venitul brut realizat din valorificarea drepturilor de proprietate intelectualã, altele decât cele aferente operelor de artã monumentalã, sau prin aplicarea unei cote de cheltuieli de 50% la venitul brut realizat din drepturile de proprietate intelectualã aferente operelor de artã monumentalã.
- rd. 2.4. Contribuţii sociale obligatorii plãtite - se completeazã numai dacã aţi stabilit venitul net pe bazã de cote forfetare de cheltuieli, cu suma reprezentând contribuţiile sociale obligatorii plãtite.

ATENTIE
- rd. 2.3. Sume ce revin organismelor de gestiune colectivã - se completeazã numai dacã aţi obţinut, în anul 2007, venituri din drepturi de proprietate intelectualã transmise prin succesiune, din exercitarea dreptului de suitã sau ca remuneraţie compensatorie pentru copia privatã, înscriind suma totalã plãtitã organismelor de gestiune colectivã sau altor plãtitori care, conform legii, au atribuţii de colectare şi de repartizare a veniturilor între titularii de drepturi.
b) dacã aţi realizat venituri din activitãţi independente desfãşurate într-o formã de asociere, declaraţia se completeazã astfel:
b.1) În cazul asocierilor dintre persoane fizice, care nu dau naştere unei persoane juridice, completaţi numai rd. 3 (venit net), respectiv rd. 5 (pierdere fiscalã/ pierdere netã anualã) pe baza datelor de la cap. V din Declaraţia anualã de venit pentru asocierile farã personalitate juridicã, (formularul 204).
b.2. În cazul asocierilor constituite între persoane fizice şi persoane juridice române, care nu dau naştere unei persoane juridice, completaţi rd. 1, rd. 2 (cu rd. 2.4), rd. 3 şi rd. 3.1 sau rd. 5, dupã caz.
2. VENITURI DIN CEDAREA FOLOSINŢEI BUNURILOR
Declaraţia se completeazã la rd. 1. Venit brut, rd. 2. Cheltuieli deductibile, rd. 3. Venit net.
rd. 2.1. Cheltuieli deductibile - se completeazã daca aţi optat pentru determinarea venitului net în sistem real, conform documentelor contabile.
rd. 2.2. Cheltuieli forfetare - se completeazã dacã aţi optat pentru determinarea venitului net pe baza cotelor forfetare de cheltuieli. Înscrieţi suma rezultatã prin aplicarea unei cote forfetare de cheltuieli de 25% la venitul brut (rd. 1), reprezentând cheltuieli deductibile aferente venitului.
rd. 5. Pierdere fiscalã/Pierdere netã anualã - completaţi numai dacã aţi optat pentru determinarea venitului net/pierdere în sistem real, şi dacã în anul 2007 aţi înregistrat pierderi. Înscrieţi suma reprezentând diferenţa obţinutã prin scãderea rd. 1 din rd. 2.
În situaţia în care chiria/arenda reprezintã echivalentul în lei al unei valute, venitul brut anual se determinã pe baza chiriei/ arendei lunare evaluate la cursul de schimb al pieţei valutare comunicat de Banca Naţionalã a României, din ultima zi a fiecãrei luni, corespunzãtor lunilor din perioada de impunere.
În situaţia în care arenda se achitã în naturã, evaluarea în lei a acesteia se face pe baza preţurilor medii ale produselor agricole, conform <>Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
3. VENITURI DIN ACTIVITĂŢI AGRICOLE
a) dacã aţi realizat venituri din activitãţi agricole determinate în sistem real şi aţi desfãşurat activitatea în mod individual. cap. B al declaraţiei se completeazã atât la rd. venit brut cât şi la rd. cheltuieli, respectiv venitul net sau pierderea realizatã.
b) dacã aţi realizat venituri din activitãţi agricole desfãşurate într-o formã de asociere, între persoane fizice, care nu dau naştere unei persoane juridice, declaraţia se completeazã numai la rd. 3 venit net, respectiv rd. 5 pierdere fiscalã/pierdere netã anualã cu sumele înscrise în tabelul de la cap. V din Declaraţia anualã de venit pentru asociaţiile farã personalitate juridicã, (formularul 204), corespunzãtoare numelui dv.
Declaraţia se completeazã pentru: fiecare loc de realizare a venitului, respectiv pentru fiecare localitate în a cãrei razã teritorialã se aflã terenul.
În cazul în care în raza teritorialã a aceleiaşi localitãţi se aflã mai multe terenuri, se va depune o singurã declaraţie.
4. CÂŞTIGURI DIN TRANSFERUL TITLURILOR DE VALOARE
Declaraţia se depune dacã aţi obţinut câştiguri din transferul titlurilor de valoare, altele decât pãrţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societãţilor închise şi aveţi obligaţia stabilirii câştigului net anual/pierderi nete anuale, conform legii, în funcţie de perioada deţinerii.
Declaraţia se completeazã la rd. 4. Câştig net anual sau la rd. 5. Pierdere fiscalã/Pierdere netã anualã.
ATENŢIE! Dacã în anul 2007 aţi realizat câştiguri/pierderi din tranzacţionarea titlurilor de valoare, veţi evidenţia, în Declaraţie, în mod distinct, câştigul net anual/pierderea netã anualã din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare deţinute mai mult de 365 de zile, precum şi câştigul net anual/pierderea netã anualã din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare deţinute mai puţin de 365 de zile, inclusiv.
La declaraţie anexaţi documente justificative privind tranzacţiile efectuate, eliberate de intermediari sau plãtitorii de venit, din care sã rezulte câştigul/pierderea declarat/declaratã, precum şi impozitul calculat şi reţinut ca platã anticipatã, pentru anul fiscal 2007.
5. CÂŞTIGURI DIN OPERAŢIUNI DE VÂNZARE-CUMPĂRARE DE VALUTĂ LA TERMEN
Declaraţia se depune dacã aţi obţinut câştiguri din operaţiuni de vânzare-cumpãrare de valutã la termen, pe bazã de contract, precum şi orice alte operaţiuni de acest gen, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de CNVM, şi au obligaţia stabilirii câştigului net anual/pierderii nete anuale, potrivit legii.
Declaraţia se completeazã la rd. 4 Câştig net anual sau la rd. 5 Pierdere fiscalã/Pierdere netã anualã.
La declaraţie anexaţi documente justificative privind tranzacţiile efectuate, eliberate de intermediari sau plãtitorii de venit, din care sã rezulte câştigul/pierderea declarat/declaratã, precum şi impozitul calculat şi reţinut ca platã anticipatã, pentru anul fiscal 2007.
Cap. C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PF VENIT
Se completeazã la rd. 1, rd. 2. Venit net/Pierdere fiscalã, dacã aţi realizat în anul fiscal 2007 venituri din activitãti independente scutite la plata impozitului pe venit, conform legislaţiei specifice.

III. DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL NET ANUAL IMPOZABIL/CÂŞTIGUL NET ANUAL
Se completeazã conform cerinţei şi numai dacã aţi efectuat, în cursul anului fiscal 2007, cheltuieli cu burse private, conform legii şi solicitaţi restituirea acestora şi/sau optaţi pentru virarea unei sume reprezentând 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil/câştigul net anual pe fiecare sursã şi categorie de venit, pentru susţinerea unei singure entitãţi nonprofit care se infiinţeazã şi funcţioneazã potrivit legii sau unei unitãţi de cult.
Notã: dacã aţi realizat venituri din activitãţi independente/activitãţi agricole, impuse pe bazã de normã de venit, şi nu aveţi obligaţia depunerii declaraţiei, dar aţi efectuat în cursul anului fiscal 2007, cheltuieli cu burse private şi solicitaţi restituirea acestora şi/sau optaţi pentru virarea unei sume în contul unei entitãţi nonprofit sau unei unitãţi de cult, puteţi completa capitolul I, II, 1A, precum şi capitolul III din formularul 200.
Contractul privind acordarea bursei private şi documentele ce atestã plata bursei se prezintã în original şi în copie, organul fiscal pastrând copiile acestora dupã ce verificã conformitatea cu originalul. În cazul în care declaraţia se transmite prin poştã, documentele de mai sus se anexeazã în copie.
Suma - se completeazã cu suma solicitatã a fi viratã în conul entitãţii nonprofit/unitãţii de cult. În situaţia în care nu cunoaşteţi suma care poate fi viratã, nu veţi completa rubrica "Suma", caz în care organul fiscal va calcula şi va vira suma admisã, conform legii.
Cont bancar (IBAN) - înscrieţi codul IBAN al contului bancar al entitãţii nonprofit/unitãţii de cult (vã rugãm sã vã asiguraţi de corectitudinea acestuia).

IV. DATE DE IDENTIFICARE A REPREZENTANTULUI FISCAL
Se completeazã numai în cazul în care obligaţiile de declarare a veniturilor se îndeplinesc de cãtre reprezentantul fiscal al contribuabilului, completând datele de identificare a acestuia.
IMPORTANT!
1. Vã recomandãm sã utilizaţi plicul primit pentru transmiterea prin poştã a declaraţiei de venit, iar depunerea acestuia la oficiile poştale sã se facã în zilele lucrãtoare, altfel taxele poştale suplimentare vor fi suportate de dv., întrucât C.N. Poşta Românã percepe tarife poştale majorate pentru depunerile efectuate în zilele de sâmbãtã, duminicã şi sãrbãtorile legale.
2. Dacã aveţi nelãmuriri referitoare la modul de completare a formularelor de Declaraţie, vã puteţi adresa organului fiscal de domiciliu, puteţi solicita informaţii la telefonul 0314.039.160 sau puteţi accesa pagina de Internet www.mfinante.ro, portal ANAF, domeniul Asistenţã contribuabili, subdomeniul Formulare care au ataşate şi instrucţiunile de completare.





┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ EXPEDITOR: ┌──────────────────┐ │
│ │ C.R. │ │
│ .................................. │ POŞTA ROMÂNĂ │ │
│ .................................. │ Nr. 103/DO/001 │ │
│ .................................. │ Valabil 2007-2009│ │
│ .................................. │ SE TAXEAZĂ LA │ │
│ .................................. │ DESTINAŢIE │ │
│ │ │ │
│ └──────────────────┘ │
│ │
│ R ............ ┌──────────────────────────────────────┐ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ [SIGLA] │ │ │
│ AGENŢI NAŢIONALĂ DE │ │ │
│ ADMINISTRARE FISCALĂ │ │ │
│ │ │ │
│ Impozitul pe venit │ │ │
│ └──────────────────────────────────────┘ │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ │
│ EXPEDITOR: AGENŢIA nAŢIONALĂ ┌──────────────────┐ │
│ DE ADMINISTRARE FISCALĂ │ T.P. │ │
│ │ POŞTA ROMÂNĂ │ │
│ Str. Apolodor nr. 17, Sector 5, Bucureşti, │ Nr. 103/DO/4000 │ │
│ cod poştal 050741 │ Valabil 2007-2009│ │
│ .................................. │ Bucureşti 83 │ │
│ .................................. │ │ │
│ │ │ │
│ └──────────────────┘ │
│ │
│ ┌──────────────────────────────────────┐ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ └──────────────────────────────────────┘ │
│ │
│ [SIGLA] │
│ AGENŢI NAŢIONALĂ DE │
│ ADMINISTRARE FISCALĂ │
│ │
│ Impozitul pe venit │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘





DECLARAŢIE
┌─────────────┐ PRIVIND VENITURILE REALIZATE
│ SIGLA │ 200
│ Agenţia │ ┌─┬─┬─┬─┐
│Naţionalã │ Anul │2│0│0│7│
│ de │ └─┴─┴─┴─┘
│Administrare │
│ Fiscalã │
└─────────────┘

[] Declaraţie rectificativã
Se completeazã cu X în cazul
declaraţiilor rectificative

I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Nume Iniţiala Cod numeric personal/
R / 006593 / B6 tatãlui Numãr de identificare fiscalã
┌───────────────────┐ ┌─────────┐ ┌─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┐
│DRAGOMIRESCU │ │ N. │ │1│2│9│0│8│2│3│4│0│5│0│3│8│
└───────────────────┘ └─────────┘ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘
Prenume
┌───────────────────────────────┐
│OCTAVIAN-ŞTEFAN │
└───────────────────────────────┘
Strada Numãr
┌──────────────────────────┐┌───┐
│Cetatea de Baltã ││ 99│
└──────────────────────────┘└───┘ BANCA
Bl. Sc. Et. Ap. Judeţ/Sector ┌────────────────────────────────┐
┌────┬─────┬────┬───┬───────────┐ │ B.C.W. Sector 6 │
│ 7 │ F │ 4 │ 60│ Sector 6 │ └────────────────────────────────┘
└────┴─────┴────┴───┴───────────┘
Localitate Cod poştal
┌────────────────────┬──────────┐ Cont bancar(IBAN)
│MUNICIPIUL BUCUREŞTI│ 60973 │ ┌────────────────────────────────┐
└────────────────────┴──────────┘ │RO00 RMCW 0000 0000 0000 0000 │
└────────────────────────────────┘
Telefon: Fax: E-mail:
┌─────────────┐ ┌─────────────┐ ┌────────────────────────────────┐
│021 909 90 90│ │021 909 90 91│ │octavian.dragomirescu@qwert.com │
└─────────────┘ └─────────────┘ └────────────────────────────────┘
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
II. DATE PRIVIND VENITURILE REALIZATE PE SURSE ŞI CATEGORII DE VENIT
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 1. Natura veniturilor: │
│ │
│ [] Venituri [] Venituri Câştiguri din transferul │
│ comerciale din cedarea titlurilor de valoare: │
│ [] Venituri folosinţei [] - deţinute mai mult de │
│ din bunurilor 365 de zile │
│ profesii [] Venituri [] - deţinute mai puţin de │
│ libere din 365 de zile, inclusiv │
│ [] Venituri activitãţi │
│ din agricole │
│ drepturi []Câştiguri │
│ de din operaţiuni │
│ proprietate de vânzare- │
│ intelectualã cumpãrare │
│ de valutã │
│ la termen, │
│ pe │
│ bazã de │
│ contract │
│ │
│ 2. Determinarea venitului net: [] Sistem real [] Cote [] Normã │
│ forfetare de venit │
│ de │
│ cheltuieli │
│ │
│ [] Asociere │
│ 3. Forma de organizare: [] Individual [] Asociere între │
│ între persoane │
│ persoane fizice şi │
│ fizice persoane │
│ juridice │
│ române │
│ │
│ _ _ _ _ _ │
│ 4. Obiectul principal de activitate ________________ Cod CAEN |_|_|_|_|_| │
│ │
│ 5. Sediul _______________________________________________________________ │
│ │
│ 6. Datele de identificare ale bunului pentru care se cedeazã folosinţa ____ │
│ │
│ 7. Documentul de autorizare/Contractul de asociere/Închiriere/Arendare │
│ Nr. ____ Data _________ Organul emitent _____________________________ │
│ │
│ 8. Data începerii activitãţii _______ 9. Data încetãrii activitãţii ______ │
│ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ │
│ 1B. VENIT NET/CÂŞTIG NET ANUAL │
│ - lei - │
│ ┌────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ │ │ │ │
│ │ 1. Venit brut │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2. Cheltuieli deductibile: │ │ │
│ │(rd.2.1 sau rd.2.3 sau rd.2.2+rd.2.4, dupã caz) │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.1 Cheltuieli deductibile │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.2 Cheltuieli forfetare │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.3 Sume ce revin organismelor │ │ │
│ │ de gestiune colectivã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.4 Contribuţii sociale obligatorii │ │ │
│ │ plãtite │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │3. Venit net (rd.1 - rd.2) din care │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 3.1 Venit net aferent activitãţilor │ │ │
│ │ cu regim de reţinere la sursã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │4. Câştig net anual │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │5. Pierdere fiscalã (rd.2 - rd.1)/Pierdere netã │ │ │
│ │ anualã │ │ │
│ └────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 1C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT │
│ │
│ 1. Venit net ┌───────────┐2. Pierdere fiscalã┌───────────┐ │
│ └───────────┘ └───────────┘ │




┌────────────────────────────────┐
Vã rugãm sã introduceţi declaraţia │Destinatar: │
în plic astfel încât datele din │ADMINISTRAŢIA FINANŢELOR PUBLICE│


sã fie vizibil în fereastra plicului: │Str. Popa Tatu nr. 7 │
│Sector 1, MUNICIPIUL BUCUREŞTI │
│Cod poştal: 010801 │
│Oficiul poştal: BUCUREŞTI │


└────────────────────────────────┘

Numãr de operatror de date cu caracter personal - 1067
Cod 14.13.01.13

2A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ 1. Natura veniturilor: │
│ │
│ [] Venituri [] Venituri Câştiguri din transferul │
│ comerciale din cedarea titlurilor de valoare: │
│ [] Venituri folosinţei [] - deţinute mai mult de │
│ din bunurilor 365 de zile │
│ profesii [] Venituri [] - deţinute mai puţin de │
│ libere din 365 de zile, inclusiv │
│ [] Venituri activitãţi │
│ din agricole │
│ drepturi []Câştiguri │
│ de din operaţiuni │
│ proprietate de vânzare- │
│ intelectualã cumpãrare │
│ de valutã │
│ la termen, │
│ pe │
│ bazã de │
│ contract │
│ │
│ 2. Determinarea venitului net: [] Sistem real [] Cote [] Normã │
│ forfetare de venit │
│ de │
│ cheltuieli │
│ │
│ [] Asociere │
│ 3. Forma de organizare: [] Individual [] Asociere între │
│ între persoane │
│ persoane fizice şi │
│ fizice persoane │
│ juridice │
│ române │
│ _ _ _ _ _ │
│ 4. Obiectul principal de activitate ________________ Cod CAEN |_|_|_|_|_| │
│ │
│ 5. Sediul _______________________________________________________________ │
│ │
│ 6. Datele de identificare ale bunului pentru care se cedeazã folosinţa ____ │
│ │
│ 7. Documentul de autorizare/Contractul de asociere/Închiriere/Arendare │
│ Nr. ____ Datã __/___/__ Organul emitent _____________________________ │
│ │
│ 8. Data începerii activitãţii __/__/_ 9. Data încetãrii activitãţii _/__/_ │
│ │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ │
│ 2B. VENIT NET/CÂŞTIG NET ANUAL │
│ - lei - │
│ ┌────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ │ 1. Venit brut │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2. Cheltuieli deductibile: │ │ │
│ │(rd.2.1 sau rd.2.3 sau rd.2.2+rd.2.4, dupã caz) │ │ │
│ │────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.1 Cheltuieli deductibile │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.2 Cheltuieli forfetare │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.3 Sume ce revin organismelor │ │ │
│ │ de gestiune colectivã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.4 Contribuţii sociale obligatorii │ │ │
│ │ plãtite │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │3. Venit net (rd.1 - rd.2) din care │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 3.1 Venit net aferent activitãţilor │ │ │
│ │ cu regim de reţinere la sursã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │4. Câştig net anual │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │5. Pierdere fiscalã (rd.2 - rd.1)/Pierdere netã │ │ │
│ │ anualã │ │ │
│ └────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘ │
│ ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 2C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT │
│ │
│ 1. Venit net ┌───────────┐2. Pierdere fiscalã┌───────────┐ │
│ └───────────┘ └───────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
3A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ 1. Natura veniturilor: │
│ │
│ [] Venituri [] Venituri Câştiguri din transferul │
│ comerciale din cedarea titlurilor de valoare: │
│ [] Venituri folosinţei [] - deţinute mai mult de │
│ din bunurilor 365 de zile │
│ profesii [] Venituri [] - deţinute mai puţin de │
│ libere din 365 de zile, inclusiv │
│ [] Venituri activitãţi │
│ din agricole │
│ drepturi []Câştiguri │
│ de din operaţiuni │
│ proprietate de vânzare- │
│ intelectualã cumpãrare │
│ de valutã │
│ la termen, │
│ pe │
│ bazã de │
│ contract │
│ │
│ │
│ 2. Determinarea venitului net: [] Sistem real [] Cote [] Normã │
│ forfetare de venit │
│ de │
│ cheltuieli │
│ │
│ [] Asociere │
│ 3. Forma de organizare: [] Individual [] Asociere între │
│ între persoane │
│ persoane fizice şi │
│ fizice persoane │
│ juridice │
│ române │
│ _ _ _ _ _ │
│ 4. Obiectul principal de activitate ________________ Cod CAEN |_|_|_|_|_| │
│ │
│ 5. Sediul _______________________________________________________________ │
│ │
│ 6. Datele de identificare ale bunului pentru care se cedeazã folosinţa ____ │
│ │
│ 7. Documentul de autorizare/Contractul de asociere/Închiriere/Arendare │
│ Nr. ____ Datã __/__/___ Organul emitent _____________________________ │
│ │
│ 8. Data începerii activitãţii __/__/_ 9. Data încetãrii activitãţii _/__/_ │
│ │
│ ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 3B. VENIT NET/CÂŞTIG NET ANUAL │
│ - lei - │
│ ┌────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ │ 1. Venit brut │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2. Cheltuieli deductibile: │ │ │
│ │(rd.2.1 sau rd.2.3 sau rd.2.2+rd.2.4, dupã caz) │ │ │
│ │────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.1 Cheltuieli deductibile │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.2 Cheltuieli forfetare │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.3 Sume ce revin organismelor │ │ │
│ │ de gestiune colectivã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.4 Contribuţii sociale obligatorii │ │ │
│ │ plãtite │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │3. Venit net (rd.1 - rd.2) din care: │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 3.1 Venit net aferent activitãţilor │ │ │
│ │ cu regim de reţinere la sursã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │4. Câştig net anual │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │5. Pierdere fiscalã (rd.2 - rd.1)/Pierdere netã │ │ │
│ │ anualã │ │ │
│ └────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘ │
│ ────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 3C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT │
│ │
│ 1. Venit net ┌───────────┐2. Pierdere fiscalã┌───────────┐ │
│ └───────────┘ └───────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

4A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ 1. Natura veniturilor: │
│ │
│ [] Venituri [] Venituri Câştiguri din transferul │
│ comerciale din cedarea titlurilor de valoare: │
│ [] Venituri folosinţei [] - deţinute mai mult de │
│ din bunurilor 365 de zile │
│ profesii [] Venituri [] - deţinute mai puţin de │
│ libere din 365 de zile, inclusiv │
│ [] Venituri activitãţi │
│ din agricole │
│ drepturi [] Câştiguri │
│ de din operaţiuni │
│ proprietate de vânzare- │
│ intelectualã cumpãrare │
│ de valutã │
│ la termen, │
│ pe │
│ bazã de │
│ contract │
│ │
│ 2. Determinarea venitului net: [] Sistem real [] Cote [] Normã │
│ forfetare de venit │
│ de │
│ cheltuieli │
│ │
│ [] Asociere │
│ 3. Forma de organizare: [] Individual [] Asociere între │
│ între persoane │
│ persoane fizice şi │
│ fizice persoane │
│ juridice │
│ române │
│ _ _ _ _ _ │
│ 4. Obiectul principal de activitate ________________ Cod CAEN |_|_|_|_|_| │
│ │
│ 5. Sediul _______________________________________________________________ │
│ │
│ 6. Datele de identificare ale bunului pentru care se cedeazã folosinţa ____ │
│ │
│ 7. Documentul de autorizare/Contractul de asociere/Închiriere/Arendare │
│ Nr. ____ Datã __/__/___ Organul emitent _____________________________ │
│ │
│ 8. Data începerii activitãţii __/__/_ 9. Data încetãrii activitãţii __/__/__│
│ │
│ ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 4B. VENIT NET/CÂŞTIG NET ANUAL │
│ - lei - │
│ ┌────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ │ 1. Venit brut │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2. Cheltuieli deductibile: │ │ │
│ │(rd.2.1 sau rd.2.3 sau rd.2.2+rd.2.4, dupã caz) │ │ │
│ │────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.1 Cheltuieli deductibile │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.2 Cheltuieli forfetare │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.3 Sume ce revin organismelor │ │ │
│ │ de gestiune colectivã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.4 Contribuţii sociale obligatorii │ │ │
│ │ plãtite │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │3. Venit net (rd.1 - rd.2) din care: │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 3.1 Venit net aferent activitãţilor │ │ │
│ │ cu regim de reţinere la sursã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │4. Câştig net anual │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │5. Pierdere fiscalã (rd.2 - rd.1)/Pierdere netã │ │ │
│ │ anualã │ │ │
│ └────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘ │
│ ────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 4C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT │
│ │
│ 1. Venit net ┌───────────┐2. Pierdere fiscalã┌───────────┐ │
│ └───────────┘ └───────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

5A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ 1. Natura veniturilor: │
│ │
│ [] Venituri [] Venituri Câştiguri din transferul │
│ comerciale din cedarea titlurilor de valoare: │
│ [] Venituri folosinţei [] - deţinute mai mult de │
│ din bunurilor 365 de zile │
│ profesii [] Venituri [] - deţinute mai puţin de │
│ libere din 365 de zile, inclusiv │
│ [] Venituri activitãţi │
│ din agricole │
│ drepturi []Câştiguri │
│ de din operaţiuni │
│ proprietate de vânzare- │
│ intelectualã cumpãrare │
│ de valutã │
│ la termen, │
│ pe │
│ bazã de │
│ contract │
│ │
│ │
│ 2. Determinarea venitului net: [] Sistem real [] Cote [] Normã │
│ forfetare de venit │
│ de │
│ cheltuieli │
│ │
│ [] Asociere │
│ 3. Forma de organizare: [] Individual [] Asociere între │
│ între persoane │
│ persoane fizice şi │
│ fizice persoane │
│ juridice │
│ române │
│ _ _ _ _ _ │
│ 4. Obiectul principal de activitate ________________ Cod CAEN |_|_|_|_|_| │
│ │
│ 5. Sediul _______________________________________________________________ │
│ │
│ 6. Datele de identificare ale bunului pentru care se cedeazã folosinţa ____ │
│ │
│ 7. Documentul de autorizare/Contractul de asociere/Închiriere/Arendare │
│ Nr. ____ Data __/__/___ Organul emitent _____________________________ │
│ │
│ 8. Data începerii activitãţii __/__/_ 9. Data încetãrii activitãţii _/__/_ │
│ │
│ ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 5B. VENIT NET/CÂŞTIG NET ANUAL │
│ - lei - │
│ ┌────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ │ 1. Venit brut │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2. Cheltuieli deductibile: │ │ │
│ │(rd.2.1 sau rd.2.3 sau rd.2.2+rd.2.4, dupã caz) │ │ │
│ │────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.1 Cheltuieli deductibile │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.2 Cheltuieli forfetare │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.3 Sume ce revin organismelor │ │ │
│ │ de gestiune colectivã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.4 Contribuţii sociale obligatorii │ │ │
│ │ plãtite │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │3. Venit net (rd.1 - rd.2) din care: │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 3.1 Venit net aferent activitãţilor │ │ │
│ │ cu regim de reţinere la sursã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │4. Câştig net anual │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │5. Pierdere fiscalã (rd.2 - rd.1)/Pierdere netã │ │ │
│ │ anualã │ │ │
│ └────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘ │
│ ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 5C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT │
│ │
│ 1. Venit net ┌───────────┐2. Pierdere fiscalã┌───────────┐ │
│ └───────────┘ └───────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

6A. DATE PRIVIND ACTIVITATEA DESFĂŞURATĂ
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ 1. Natura veniturilor: │
│ │
│ [] Venituri [] Venituri Câştiguri din transferul │
│ comerciale din cedarea titlurilor de valoare: │
│ [] Venituri folosinţei [] - deţinute mai mult de │
│ din bunurilor 365 de zile │
│ profesii [] Venituri [] - deţinute mai puţin de │
│ libere din 365 de zile, inclusiv │
│ [] Venituri activitãţi │
│ din agricole │
│ drepturi []Câştiguri │
│ de din operaţiuni │
│ proprietate de vânzare- │
│ intelectualã cumpãrare │
│ de valutã │
│ la termen, │
│ pe │
│ bazã de │
│ contract │
│ │
│ │
│ 2. Determinarea venitului net: [] Sistem real [] Cote [] Normã │
│ forfetare de venit │
│ de │
│ cheltuieli │
│ │
│ [] Asociere │
│ 3. Forma de organizare: [] Individual [] Asociere între │
│ între persoane │
│ persoane fizice şi │
│ fizice persoane │
│ juridice │
│ române │
│ _ _ _ _ _ │
│ 4. Obiectul principal de activitate ________________ Cod CAEN |_|_|_|_|_| │
│ │
│ 5. Sediul _______________________________________________________________ │
│ │
│ 6. Datele de identificare ale bunului pentru care se cedeazã folosinţa ____ │
│ │
│ 7. Documentul de autorizare/Contractul de asociere/Închiriere/Arendare │
│ Nr. ____ Datã __/__/___ Organul emitent _____________________________ │
│ │
│ 8. Data începerii activitãţii __/__/_ 9. Data încetãrii activitãţii _/__/_ │
│ │
│ ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 6B. VENIT NET/CÂŞTIG NET ANUAL │
│ - lei - │
│ ┌────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────┐ │
│ │ 1. Venit brut │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2. Cheltuieli deductibile │ │ │
│ │(rd.2.1 sau rd.2.3 sau rd.2.2+rd.2.4, dupã caz) │ │ │
│ │────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.1 Cheltuieli deductibile │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.2 Cheltuieli forfetare │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.3 Sume ce revin organismelor │ │ │
│ │ de gestiune colectivã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 2.4 Contribuţii sociale obligatorii │ │ │
│ │ plãtite │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │3. Venit net (rd.1 - rd.2) din care: │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │ 3.1 Venit net aferent activitãţilor │ │ │
│ │ cu regim de reţinere la sursã │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │4. Câştig net anual │ │ │
│ ├────────────────────────────────────────────────────┼───────────────────┤ │
│ │5. Pierdere fiscalã (rd.2 - rd.1)/Pierdere netã │ │ │
│ │ anualã │ │ │
│ └────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────┘ │
│ ────────────────────────────────────────────────────────────────────────── │
│ 6C. VENIT SCUTIT LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT │
│ │
│ 1. Venit net ┌───────────┐2. Pierdere fiscalã┌───────────┐ │
│ └───────────┘ └───────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

III. DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL DATORAT PE VENITUL
NET ANUAL IMPOZABIL/CÂŞTIGUL NEL ANUAL
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ [] Bursã privatã Documente de platã nr./data │
│ │
│ Contract nr./datã ┌────────────┐ ┌───────────────────────────┐ │
│ └────────────┘ │ │ │
│ ┌────────────┐ └───────────────────────────┘ │
│ Suma platitã(lei) └────────────┘ │
│ │
│ │
│ [] Susţinerea unei entitãţi nonprofit/unitãţi de cult │
│ │
│ Suma (lei) ┌────────────┐ │
│ └────────────┘ │
│ │
│ Denumire entitate Cod de identificare Cont bancar (IBAN) │
│ nonprofit/unitate fiscalã al entitãţii │
│ de cult nonprofit/unitãţi de │
│ cult │
│ ┌───────────────────┐ ┌─────────────────────┐ ┌────────────────────┐ │
│ └───────────────────┘ └─────────────────────┘ └────────────────────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
IV. DATE DE IDENTIFICARE A REPREZENTANTULUI FISCAL
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Nume,prenume/Denumire Cod de identificare fiscalã │
│ ┌─────────────────────────────┐ ┌─┐ ┌─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┐ │
│ └─────────────────────────────┘ └─┘ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘ │
│ │
│ Judeţ/Sector Localitatea Stradã Nr. │
│ ┌─────────────┐ ┌───────────────┐ ┌──────────────┐ ┌────────┐ │
│ └─────────────┘ └───────────────┘ └──────────────┘ └────────┘ │
│ │
│ Bloc Scarã Ap. Cod poştal Telefon Fax E-mail │
│ ┌────┐ ┌─────┐ ┌────┐ ┌────────┐ ┌─────────┐┌─────────┐┌─────────┐ │
│ └────┘ └─────┘ └────┘ └────────┘ └─────────┘└─────────┘└─────────┘ │
│ │
│ Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar cã datele │
│ înscrise în acest formular sunt corecte şi complete │
│ │
│ Semnãturã contribuabil Data Semnaturã reprezentant fiscal Data │
│ ┌────────────────────┐ ┌───────┐ ┌───────────────────────────┐ ┌──────┐ │
│ └────────────────────┘ └───────┘ └───────────────────────────┘ └──────┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────┐ ┌──────┐
Loc rezervat organului fiscal Nr. înregistrare:│ │Data:│ │
└──────────┘ └──────┘
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016