────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Specificaţie Tarif
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I. a) carne de bovine, bubaline adulte 3 euro/animal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
carne de bovine, bubaline tineret 1,5 euro/animal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
b) carne de solipede, ecvine 3 euro/animal inclusã
- examinare pentru trichina în activitatea de asistenta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
c) carne de porcine 0,8 euro/animal inclusã
- examinare pentru trichina în activitatea de asistenta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
d) carne de ovine, caprine
- tineret < 18 kg 0,2 euro/animal
- animale > 18 kg 0,3 euro/animal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
e) carne de pasare 0,01 euro/animal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
f) carne de vanat mic în pene şi
vanat mic în blana 0,03 euro/animal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
g) carne de vanat mare în blana
- mistret 1,3 euro/animal
- examinare pentru trichina conform prevederilor
legale în vigoare
- rumegator (cerb, caprior etc.) 4,4 euro/animal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
II. transarea şi/sau prelucrarea carnii 3 euro/tona carne şi/sau alte
în unitãţi independente materii prime de origine
animala recepţionate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Dacã operaţiunile de transare şi/sau de prelucrare se efectueazã în
unitãţile în care s-a obţinut carnea (abatoare), la tarifele prevãzute
la pct. I se adauga 0,5 euro/tona carne intrata la transare şi/sau
prelucrare.
Dacã în unitãţile cu abatorizare se receptioneaza pentru transare şi/sau
prelucrare carne din alte surse decât abatorizarea proprie, pentru
aceasta carne se percep tarifele precizate la pct. II.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
III. unitãţi independente de prelucrare a 3 euro/tona produs materie
membranelor naturale prima de origine animala
receptionat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
IV. - depozite/antrepozite frigorifice 2 euro/tona produs de
origine animala receptionat
- depozite alimentare 2 euro/tona produs de
origine animala receptionat/
10.000 oua recepţionate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
V. antrepozite frigorifice cu sala de 2 euro/tona produs de origine
transare animala receptionat pentru
depozitare şi 3 euro/tona
materie prima de origine
animala introdusã la
transare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
VI. unitãţi de prelucrare a laptelui/ 0,05 euro/hl lapte crud
produselor lactate receptionat
1,5 euro/tona alte materii
prime de origine animala
recepţionate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
VII. unitãţi de prelucrare a produselor 1,5 euro/tona produs
din pescuit, molustelor, gasteropodelor, receptionat
batracienilor
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
VIII. unitãţi de prelucrare a oualor/ 3 euro/10.000 buc. oua/tona
produselor din oua produs receptionat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
IX. unitãţi de comercializare incluzând 2 euro/tona produs de origine
şi activitatea de depozitare, animala depozitat
transare a carnii şi/sau de prelucrare 3 euro/tona produs finit
a produselor de origine animala rezultat din transare şi/sau
prelucrare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
X. hala de desfacere a produselor de 2 euro/tona produs/10.000 buc.
origine animala oua recepţionate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────