Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 464 din 9 iunie 2005  pentru modificarea ordinelor presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 464 din 9 iunie 2005 pentru modificarea ordinelor presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale

EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL GAZELOR NATURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 511 din 16 iunie 2005
În temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) şi (5) şi ale <>art. 99 din Legea gazelor nr. 351/2004 ,

preşedintele Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale emite prezentul ordin.

ART. I
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 184/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã VITAL GAZ - S.A. Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 225 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3a la prezentul ordin.
ART. II
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 185/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Grup dezvoltare reţele" - S.A., publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 225 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3b la prezentul ordin.
ART. III
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 186/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Gaz Vest" - S.A. Arad, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3c la prezentul ordin.
ART. IV
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 187/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Megaconstruct" - S.A. Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3d la prezentul ordin.
ART. V
Anexele nr. 2 şi 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 188/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã MM DATA - S.R.L. Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuiesc cu anexele nr. 2e şi 3e la prezentul ordin.
ART. VI
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 189/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Gaz Sud" - S.A. Snagov, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3f la prezentul ordin.
ART. VII
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 190/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Gaz Nord Est" - S.A. Hârlãu, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3g la prezentul ordin.
ART. VIII
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 191/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Gaz Est"- S.A. Vaslui, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3h la prezentul ordin.
ART. IX
Anexele nr. 2 şi 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 192/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Garant Service" - S.A. Bistriţa-Nã sãud, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 224 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuiesc cu anexele nr. 2i şi 3i la prezentul ordin.
ART. X
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 193/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Distrigaz Nord" - S.A. Târgu Mureş, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3j la prezentul ordin.
ART. XI
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 194/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Progaz Distribution" - S.A. Câmpina, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3k la prezentul ordin.
ART. XII
Anexele nr. 2 şi 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 195/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Naţionalã de Gaze Naturale "Romgaz" - S.A. Mediaş - Sucursala Ploieşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuiesc cu anexele nr. 2l şi 3l la prezentul ordin.
ART. XIII
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 196/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Naţionalã a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3m la prezentul ordin.
ART. XIV
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 197/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Wirom Gas" - S.A. Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3n la prezentul ordin.
ART. XV
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 198/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Nord Gaz" - S.A. Rãdãuţi, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3o la prezentul ordin.
ART. XVI
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 199/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã de Distribuţie a Gazelor Naturale "Distrigaz Sud" - S.A. Bucureşti, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3p la prezentul ordin.
ART. XVII
Anexele nr. 2 şi 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 200/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "CPL Concordia Filiala Cluj Romania" - S.R.L., publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuiesc cu anexele nr. 2r şi 3r la prezentul ordin.
ART. XVIII
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 201/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Timgaz" - S.A. Buziaş, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 223 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3s la prezentul ordin.
ART. XIX
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 202/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Tulcea Gaz" - S.A. Tulcea, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 226 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3ş la prezentul ordin.
ART. XX
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 203/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Covi Construct 2000" - S.R.L. Voluntari, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 226 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3t la prezentul ordin.
ART. XXI
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 204/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Otto Gaz" - S.R.L. Otopeni, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 226 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3ţ la prezentul ordin.
ART. XXII
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 205/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Congaz" - S.A. Constanţa, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 226 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3u la prezentul ordin.
ART. XXIII
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 206/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Distrigaz Vest" - S.A. Oradea, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 226 din 17 martie 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3v la prezentul ordin.
ART. XXIV
Anexa nr. 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 403/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Salgaz" - S.A. Salonta, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 408 din 13 mai 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuieşte cu anexa nr. 3x la prezentul ordin.
ART. XXV
Anexele nr. 2 şi 3 la Ordinul preşedintelui Autoritãţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 404/2005 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distribuţie şi aprobarea preţurilor pentru furnizarea reglementatã a gazelor naturale, realizate de Societatea Comercialã "Hargita Gaz" - S.A., publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 408 din 13 mai 2005, cu modificãrile ulterioare, se înlocuiesc cu anexele nr. 2y şi 3y la prezentul ordin.
ART. XXVI
Autoritatea Naţionalã de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale şi operatorii de distribuţie licenţiaţi vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. XXVII
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi va intra în vigoare la data de 1 iulie 2005.

Preşedintele Autoritãţii Naţionale
de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale,
Ştefan Cosmeanu

Bucureşti, 9 iunie 2005.
Nr. 464.

ANEXA 3a

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. VITAL GAZ S.A. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectati direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 5.400.500 540,05
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000,000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 ce un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.516.500 751,65
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.178.200 717,82
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.105.000 710,50
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.742.500 674,525
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.742.500 674,25
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3b

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. GRUP DEZVOLTARE REŢELE S.A. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.139.600 713,96
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.684.800 668,48
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.620.500 662,05
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.556.000 655,60
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.507.500 650,75
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3c

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. GAZ VEST S.A ARAD




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.281.000 728,18
B. 2 cu nn consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.268.400 726,84
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.672.600 667,26
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.538.400 653,84
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3d

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. MEGACONSTRUCT S.A. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.966.700 696,967
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 0 0,00
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 0 0,00
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.525.100 652,51
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 2e

Tariful reglementat pentru activitatea de distribuţie a gazelor naturale
realizatã de S.C. MM DATA. S.R.L. BUCUREŞTI


────────────────────────────────────
ROL/1000 mc RON/1000 mc
────────────────────────────────────
2.035.00 203,50
────────────────────────────────────



ANEXA 3e

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. MM DATA S.R.L. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00 A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.462.300 746,23
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.4000 mc 0 0,00
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 0 0,00
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3f

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. GAZ SUD S.A. SNAGOV




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.216.300 721,63
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.161.500 716,15
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.125.000 712,50
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 7.070.300 707,03
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.935.200 693,52
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3g

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. GAZ NORD EST S.A. HÂRLĂU




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.790.800 679,08
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.076.200 607,62
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 5.966.700 596,67
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 5.912.000 591,20
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual ele peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3h

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. GAZ EST S.A. VASLUI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.519.200 751,92
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.348.600 634,86
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.109.400 610,94
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 5.989.300 598,93
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 5.665.300 566,53
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 5.658.000 565,80
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 2i

Tariful reglementat pentru activitatea de distribuţie a gazelor naturale
realizatã de S.C. GARANT SERVICE S.R.L. BISTRIŢA MĂSĂUD


──────────────────────────────────────────
ROL/1000 mc RON/1000 mc
──────────────────────────────────────────
1.702.200 170,22
──────────────────────────────────────────



ANEXA 3i

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. GARANT SERVICE S.R.L. BISTRIŢA NĂSĂUD




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 8.410.900 841,09
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 8.088.900 808,89
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.900.100 790,01
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
B. 5 ce un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 3j

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. DISTRIGAZ NORD S.A. TG. MUREŞ




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 5.326.900 532,69
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 5.315.600 531,56
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 5.306.200 530,62
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 5.298.200 529,82

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.947.700 694,77
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.480.600 648,06
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.365.000 636,50
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.259.900 625,99
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 5.911.600 591,16
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 5.911.600 591,16
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3k

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. PROGAZ DISTRIBUTION S.A. CÂMPINA




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct ta sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.234.300 723,43
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 0 0,00
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 0 0,00
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.912.500 691,25
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 2l

Tariful reglementat pentru activitatea de distribuţie a gazelor naturale
realizatã de SNGN ROMGAZ S.A. MEDIAŞ Sucursala Ploieşti


────────────────────────────────────────
ROL/1000 mc RON/1000 mc
────────────────────────────────────────
2.491.300 249,13
────────────────────────────────────────



ANEXA 3l

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de SNGN ROMGAZ S.A. MEDIAŞ
Sucursala Ploieşti




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 0 0,00
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.125.300 712,53
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.034.100 703,41
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 3m

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. PETROM S.A. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finai conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.770.600 677,06
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.660.500 666,05
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.276.600 627,66
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.097.000 609,70
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 5.832.800 583,28
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3n

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. WIROM GAZ S.A. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.646.600 764,66
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.364.600 736,46
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.697.200 669,72
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.657.000 665,70
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.603.200 660,32
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3o

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C NORD GAZ S.R.L RĂDĂUŢI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.962.400 796,24
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.079.780 707,97
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.197.000 619,70
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.105.800 610,58
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.014.800 601,48
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3p

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. DISTIGAZ SUD S.A. BUCUREŞTI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 5.677.600 567,76
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 5.503.500 550,35
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 5.482.600 548,26
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 5.411.600 541,16

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.997.900 699,79
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.929.200 692,92
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.458.900 645,89
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.343.800 634,38
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.332.000 633,20
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 6.252.200 625,22
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 2r

Tariful reglementat pentru activitatea de distribuţie a gazelor naturale
realizatã de S.C. CPL CONCORDIA FILIALA CLUJ ROMÂNIA S.R.L.


────────────────────────────────────────────
ROL/1000 mc RON/1000 mc
────────────────────────────────────────────
1.043.600 104,36
────────────────────────────────────────────



ANEXA 3r

Preţurile finale reglementate pentru, furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. CPL CONCORDIA
FILIALA CLUJ ROMÂNIA S.R.L.




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.544.700 754,47
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.051,600 705,16
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.757.000 675,70
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 3s

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. TIMGAZ S.A. BUZIAŞ




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.721.400 772,14
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.278.300 727,83
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.180.300 718,03
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.791.300 679,13
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3ş

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. TULCEA GAZ S.A. TULCEA




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.315.100 731,51
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.190.000 719,00
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.101.100 710,11
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mnc şi 1.240.000 mc 5.985.500 598,55
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şl 12.400.000 mc 5.939.900 593,99
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 5.901.000 590,13
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 3t

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. COVI COMSTRUCT 2000
S.R.L. VOLUNTARI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.824.900 782,49
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 7.555.600 755,56
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 7.488.300 748,83
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 7.112.500 711,25
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3ţ

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. OTTO GAZ S.R.L. OTOPENI




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistermul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.621.800 762,18
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.760.700 676,07
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.671.700 667,17
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.574.500 657,45
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.532.800 653,28
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 3u

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale în
regim reglementat realizatã de S.C. CONGAZ S.A. CONSTANŢA




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct în sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.533.000 653,30
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.516.000 651,60
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.467.200 646,72
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.326.100 632,61
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.035.400 603,54
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3v

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. DISTRIGAZ VEST S.A. ORADEA




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 5.090.300 509,03
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.001.700 700,17
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.803.100 680,31
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.627.200 662,72
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 6.255.200 625,52
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3x

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. SALGAZ S.A. SALONTA




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 7.041.300 704,13
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.720.600 672,06
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.550.300 655,03
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 6.235.700 623,57
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 2y

Tariful reglementat pentru activitatea de distribuţie a gazelor naturale
realizatã de S.C. HARGITA CAZ S.A.


──────────────────────────────────────────────────────
ROL/1000 mc RON/1000 mc
──────────────────────────────────────────────────────
673.300 67,33
──────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3y

Preţurile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale
în regim reglementat realizatã de S.C. HARGITA GAZ S.A.




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Categoria de consumatori ROL/1000 mc RON/1000 mc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Consumatori finali conectaţi direct la sistemul de transport

A. 1 cu un consum anual de pânã la 124.000 mc 0 0,00
A. 2 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
A. 3 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
A. 4 cu un consum anual între 12.400.000 mc şi 124.000.000 mc 0 0,00

B. Consumatori finali conectaţi în sistemul de distribuţie

B. 1 cu un consum anual de pânã la 2.400 mc 6.954.900 695,49
B. 2 cu un consum anual între 2.400 mc şi 12.400 mc 6.195.900 619,59
B. 3 cu un consum anual între 12.400 mc şi 124.000 mc 6.179.200 617,92
B. 4 cu un consum anual între 124.000 mc şi 1.240.000 mc 0 0,00
B. 5 cu un consum anual între 1.240.000 mc şi 12.400.000 mc 0 0,00
B. 6 cu un consum anual de peste 12.400.000 mc 0 0,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



_____________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016