Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 3.904 din 10 mai 2006  privind organizarea si functionarea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 3.904 din 10 mai 2006 privind organizarea si functionarea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare

EMITENT: MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 449 din 24 mai 2006

În conformitate cu prevederile <>art. 140 alin. (3) din Legea învãţãmântului nr. 84/1995 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale art. 61 alin. (6) şi <>art. 62 alin. (1) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, ale <>art. 17 din Legea nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare şi ale <>art. 4, 5 şi 6 din Hotãrârea Guvernului nr. 567/2005 ,
în temeiul <>Hotãrârii Guvernului nr. 223/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei şi Cercetãrii,

ministrul educaţiei şi cercetãrii emite prezentul ordin.

ART. 1
Se aprobã Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (denumit în continuare C.N.A.T.D.C.U.), prezentat în anexa nr. 1 care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 2
Se aprobã componenţa C.N.A.T.D.C.U., prevãzutã în anexa nr. 2 care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 3
Se aprobã componenţa comisiilor de specialitate ale C.N.A.T.D.C.U. pentru confirmarea titlurilor de profesor universitar, conferenţiar universitar, cercetãtor ştiinţific gradul I şi cercetãtor ştiinţific gradul II, prevãzutã în anexa nr. 3 care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 4
Se aprobã componenţa comisiilor de specialitate ale C.N.A.T.D.C.U. pentru confirmarea titlurilor de doctor şi a calitãţii de instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat (I.O.S.U.D.), prevãzutã în anexa nr. 4 care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 5
La data intrãrii în vigoare a prezentului ordin se abrogã Ordinul ministrului educaţiei şi cercetãrii nr. 5.650/2004 privind aprobarea componenţei Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare şi a componenţei Biroului C.N.A.T.D.C.U., Ordinul ministrului educaţiei şi cercetãrii nr. 5.555/2004 privind constituirea Comisiilor de specialitate ale C.N.A.T.D.C.U., <>Ordinul ministrului educaţiei şi cercetãrii nr. 4.821/2004 de aprobare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a C.N.A.T.D.C.U., precum şi orice altã dispoziţie contrarã prezentului ordin.
ART. 6
Direcţia generalã învãţãmânt superior şi Direcţia generalã buget-finanţe, patrimoniu şi investiţii vor duce la îndeplinire prezentul ordin.
ART. 7
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul educaţiei şi cercetãrii,
Mihail Hãrdãu

Bucureşti, 10 mai 2006.
Nr. 3.904.


ANEXA 1

REGULAMENTUL
de organizare şi funcţionare a Consiliului Naţional de
Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (denumit în continuare C.N.A.T.D.C.U.) este un organism consultativ, fãrã personalitate juridicã, al Ministerului Educaţiei şi Cercetãrii (denumit în continuare M.Ed.C.).
ART. 2
C.N.A.T.D.C.U. se constituie şi îşi desfãşoarã activitatea potrivit prevederilor prezentului regulament, aprobat în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.
ART. 3
C.N.A.T.D.C.U. se compune din Consiliul de atestare, coordonat de un birou executiv, şi din comisiile de specialitate.

CAP. II
Constituire

ART. 4
(1) Membrii C.N.A.T.D.C.U. sunt personalitãţi de prestigiu academic şi ştiinţific, cultural şi moral, recunoscute pe plan naţional şi internaţional.
(2) Membrii Consiliului de atestare nu fac parte din comisiile de specialitate.
ART. 5
Membrii Consiliului de atestare sunt numiţi prin ordin al ministrului educaţiei şi cercetãrii pentru un mandat de 4 ani, dintre personalitãţile din domeniu, academicieni, profesori universitari titulari şi cercetãtori ştiinţifici gradul I.
ART. 6
Biroul executiv al Consiliului de atestare este compus dintr-un preşedinte şi 4 membri aleşi prin vot secret în prima reuniune a Consiliului de atestare.
ART. 7
Comisiile de specialitate se constituie distinct pentru:
1. atestarea titlurilor didactice de profesor universitar, conferenţiar universitar, cercetãtor ştiinţific gradul I, cercetãtor ştiinţific gradul II şi a certificatelor universitare;
2. atribuirea titlului de doctor în ştiinţe şi a calitãţii de instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat (I.O.S.U.D.).
ART. 8
Comisiile de specialitate se constituie prin ordin al ministrului educaţiei şi cercetãrii, pentru un mandat de 4 ani, pe domenii sau pe grupe de domenii de studii universitare, din personalitãţi din domeniu, academicieni, profesori universitari titulari şi cercetãtori ştiinţifici gradul I.
ART. 9
(1) Preşedinţii comisiilor de specialitate sau reprezentanţii acestora desemnaţi de comisii participã fãrã drept de vot la şedinţele Consiliului de atestare, numai pentru a prezenta şi discuta dosarele asupra cãrora comisia s-a pronunţat.
(2) Consiliul de atestare poate decide asupra participãrii membrilor sãi, ca observatori, la lucrãrile comisiilor de specialitate.

CAP. III
Activitãţi şi responsabilitãţi

ART. 10
(1) Comisiile de specialitate şi Consiliul de atestare desfãşoarã activitãţi specifice privind atribuirea calitãţii de I.O.S.U.D., confirmarea/recunoaşterea/echivalarea, dupã caz, de titluri, diplome, certificate universitare şi de cercetare, obţinute în ţarã sau în strãinãtate.
(2) Comisiile de specialitate şi Consiliul de atestare îşi desfãşoarã activitatea în prezenţa a cel puţin douã treimi din numãrul membrilor şi adoptã rezoluţii cu majoritatea simplã a celor prezenţi.
(3) Comisiile de specialitate şi Consiliul de atestare se întrunesc la solicitarea M.Ed.C.
(4) Comisiile de specialitate şi Consiliul de atestare poartã întreaga responsabilitate asupra propriilor rezoluţii.
(5) Comisiile pentru rezolvarea contestaţiilor se constituie prin ordin al ministrului educaţiei şi cercetãrii, din personalitãţi de mare prestigiu profesional, moral şi ştiinţific.
ART. 11
(1) Dosarele şi celelalte documente care se înregistreazã la M.Ed.C. pentru evaluare şi decizie, dupã verificarea conţinutului acestora în raport cu prevederile legale în vigoare şi avizarea de cãtre Direcţia juridic şi control, se programeazã, pe comisii, în ordinea înregistrãrii lor.
(2) Dosarele care nu îndeplinesc prevederile legale în vigoare se returneazã instituţiilor sau persoanelor care le-au transmis.
ART. 12
Programarea şedinţelor de lucru ale comisiilor de specialitate şi Consiliului de atestare se transmite instituţiilor din care fac parte membrii acestora, cu cel puţin o sãptãmânã înainte.
ART. 13
(1) Comisiile de atestare a titlurilor didactice şi ştiinţifice desfãşoarã urmãtoarele activitãţi:
a) analizeazã conţinutul tuturor dosarelor şi lucrãrilor anexate care le revin într-o şedinţã de lucru şi propun rezoluţii motivate strict în raport cu sistemele de evaluare în vigoare, pe care le prezintã în şedinţele de lucru ale Consiliului de atestare;
b) analizeazã conţinutul dosarelor privind acordarea indemnizaţiei de merit, în conformitate cu <>Legea nr. 118/2002 ;
c) analizeazã şi alte probleme, primite sau abordate din proprie iniţiativã, şi formuleazã puncte de vedere în raport cu prevederile reglementãrilor în vigoare.
(2) Comisiile de atribuire a titlurilor de doctor în ştiinţe şi a calitãţii de I.O.S.U.D. desfãşoarã urmãtoarele activitãţi:
a) analizeazã conţinutul tuturor dosarelor şi lucrãrilor anexate care le revin într-o şedinţã de lucru şi propun rezoluţii motivate pentru fiecare criteriu neîndeplinit, strict în raport cu sistemele de evaluare în vigoare, pe care le prezintã în şedinţele de lucru ale Consiliului de atestare;
b) evalueazã la nivelul fiecãrei instituţii de învãţãmânt superior, pentru fiecare domeniu de doctorat, gradul de îndeplinire a criteriilor pentru acordarea calitãţii de I.O.S.U.D.;
c) evalueazã periodic capacitatea I.O.S.U.D. de a oferi un mediu integrat de învãţare şi cercetare avansatã;
d) evalueazã periodic activitatea didacticã şi de cercetare ştiinţificã a conducãtorilor de doctorat.
ART. 14
Rezoluţia formulatã de o comisie se înscrie într-o fişã de evaluare cu valoare de proces-verbal, cu menţionarea argumentelor care au stat la baza acesteia.
ART. 15
(1) Biroul executiv îşi desfãşoarã activitãţile aferente în perioada cuprinsã între şedinţele Consiliului de atestare.
(2) Biroul executiv desfãşoarã urmãtoarele activitãţi principale:
a) îndeplineşte sarcinile repartizate de Consiliul de atestare;
b) analizeazã alte probleme, primite sau abordate din proprie iniţiativã, şi formuleazã puncte de vedere în raport cu prevederile reglementãrilor în vigoare;
c) propune convocarea Consiliului de atestare în şedinţele de lucru extraordinare;
d) informeazã Consiliul de atestare despre activitãţile desfãşurate şi deciziile adoptate între douã şedinţe de lucru.
ART. 16
(1) Consiliul de atestare analizeazã şi decide asupra propunerilor comisiilor şi le înainteazã pentru a fi promovate prin ordin al ministrului.
(2) Conţinutul ordinelor ministrului se comunicã de cãtre M.Ed.C. instituţiilor sau persoanelor care au transmis dosarele în cauzã.
ART. 17
(1) Eventualele contestaţii cu privire la deciziile Consiliului de atestare se depun la registratura M.Ed.C. în termen de maximum 10 zile de la data luãrii la cunoştinţã despre conţinutul ordinului ministrului şi se soluţioneazã potrivit legii.
(2) Ministrul educaţiei şi cercetãrii stabileşte prin ordin comisii de analizã a contestaţiilor, formate din personalitãţi de înalt prestigiu profesional, ştiinţific şi moral.
(3) În baza propunerii Comisiei de contestaţii, se emite ordinul ministrului prin care se decide asupra rezultatului contestaţiei.

CAP. IV
Dispoziţii finale

ART. 18
Activitatea comisiilor de specialitate, a Biroului executiv şi a Consiliului de atestare este asistatã, din punct de vedere tehnic, de cãtre compartimentele de specialitate ale M.Ed.C.
ART. 19
În cazul în care comisiile de specialitate, Consiliul de atestare sau Biroul executiv se descompleteazã, acestea se completeazã prin aplicarea prevederilor art. 5 şi 6 din prezentul regulament.
ART. 20
Modul de acoperire a cheltuielilor de transport, cazare, diurnã şi a indemnizaţiei pentru activitatea membrilor comisiilor de specialitate şi a Consiliului de atestare se stabileşte în conformitate cu legislaţia în vigoare.
ART. 21
Consiliul de atestare întocmeşte un raport anual asupra activitãţii desfãşurate, pe care îl înainteazã ministrului educaţiei şi cercetãrii.


ANEXA 2

MEMBRII
Consiliului Naţional de Atestare a
Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare


┌─────┬────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ NUMELE ŞI │ INSTITUŢIA │
│crt. │ PRENUMELE │ │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ALEXE PETRU │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 2 │AMZA GHEORGHE │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 3 │ANGHENI SMARANDA │Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BARBU VIOREL │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 5 │BENGA GHEORGHE │Universitatea de Medicinã şi Farmacie din │
│ │ │Cluj-Napoca │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 6 │CHIRIACESCU SERGIU │Academia Românã │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 7 │CHIŞ VASILE │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 8 │COŞMELEAŢĂ GEORGETA │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 9 │CRIVINEANU VICTOR │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã │
│ │ │Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 10 │HAIDUC IONEL │Academia Românã │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 11 │ISPAS SABINA CORNELIA │Academia Româna │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 12 │KORKA MIHAI │Academia de Studii Economice │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 13 │LASCĂR IOAN │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Carol │
│ │ │Davila" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 14 │LASCU NICOLAE │Universitatea, de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │ │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 15 │MAGYARI-VINCZE ENIKO │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 16 │MANOLESCU NICOLAE │Universitatea din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 17 │MARIN GHEORGHE │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 18 │MUREŞAN VALENTIN │Universitatea din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 19 │NEDEVSCHI SERGIU │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 20 │NICOLESCU OVIDIU │Academia de Studii Economice │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 21 │PISO MARIUS │Agenţia Spaţialã Românã │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 22 │PLEŞU ANDREI │Universitatea Naţionalã de Arte din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 23 │POPA NICOLAE │Universitatea Tehnicã de Construcţii din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 24 │POPESCU IRINEL │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Carol │
│ │ │Davila" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 25 │RADEŞ MIRCEA │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 26 │ROMAN Gh VALENTIN │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã │
│ │ │Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 27 │SALA MARIUS │Academia Românã │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 28 │ŞCHIOPU ALEXANDRU │Universitatea de Medicinã şi Farmacie din │
│ │ │Tg. Mureş │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 29 │TOMA LEONIDA DRAGOMIR │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 30 │VÂNTU VASILE │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã │
│ │ │Veterinarã din Iaşi │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 31 │VLĂSCEANU LAZĂR │Universitatea din Bucureşti │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 32 │ZAMFIR NICOLAE │Institutul de Fizicã Nuclearã "Horia Hulubei" │
├─────┼────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│ 33 │ZECHERU GHEORGHE │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
└─────┴────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 3

MEMBRII
comisiilor de specialitate ale Consiliului Naţional de
Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi
Certificatelor Universitare pentru confirmarea titlurilor de profesor
universitar, conferenţiar universitar, cercetãtor ştiinţific gradul I
şi cercetãtor ştiinţific gradul II


┌─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Componenţa comisiei │ Universitatea │
│crt. │ │ │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 1. MATEMATICĂ Şl INFORMATICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BRÂNZÂNESCU VASILE - │Academia Românã │
│ │Preşedinte │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POPA EUGEN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │BUŞNEAG DUMITRU │Universitatea din Craiova │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MÂRCUŞ ANDREI DORIN │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │UDRIŞTE CONSTANTIN │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │NĂSTÂSESCU CONSTANTIN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │ZĂLINESCU CONSTANTIN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │PRECUP RADU │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │PREDA VASILE │Universitatea Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 2. FIZICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ANTOHE ŞTEFAN - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │AŞTILEAN SIMION │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CULEA EUGEN │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BIZDADEA CONSTANTIN │Universitatea din Craiova │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │STANCU ALEXANDRU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │ŞTEFĂNESCU IOAN │I.C.S.I.T.E. - Râmnicu-Vâlcea │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │POPA NIŢĂ VLAD │Universitatea Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 3. CHIMIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ANDRUH MARIUS - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │DUMIRESCU-SILAGHI LUMINIŢA │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │OANCEA DUMITRU │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MANGALAGIU IONEL │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ILIA GHEORGHE │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 4. BIOLOGIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ANTOHE FELICIA - Preşedinte │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CRISTEA VASILE │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │ARDELEAN AUREL │Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din │
│ │ │Arad │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │COJOCARU DUMITRU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MATEESCU MANUELA │Institutul Naţional de Ştiinţe Biologice │
│ │ │Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 5. GEOGRAFIE, GEOLOGIE ŞI PROTECŢIA MEDIULUI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BĂLTEANU DAN - Preşedinte │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RUSU CONSTANTIN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │NEGUŢ SILVIU │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │IONESCU CORINA │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │DINU CORNELIU │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │GRIGORESCU DAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │NICOLAU MARGARETA │ECOIND Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 6. FILOLOGIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SIMION EUGEN - Preşedinte │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │MUTHU MIRCEA │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │NEŢ MARIANA │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │HOIŞIE CORBEA ANDREI │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ANGELESCU SILVIU │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │CĂLINESCU ALEXANDRU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │IOANA NICOLAE │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │KESZEG VILMOS │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │CORNILESCU ALEXANDRA │Universitatea Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 7. FILOSOFIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │AFLOROAEI ŞTEFAN - Preşedinte│Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │DUMITRU MIRCEA │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │VARTIC RODICA │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ILIESCU ADRIAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ZAHARIA DUMITRU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 8. ISTORIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │PLATON ALEXANDRU - Preşedinte│Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RETEGAN MIHAI │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │BOCŞAN NICOLAE │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │IACOB GHEORGHE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │NlSTOR Gh. VLAD │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │MÂRZA EVA MARIA │Universitatea din Alba Iulia │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │BULEI 10AN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │NICOARĂ TOADER │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │LICĂ VASILE │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 9. TEOLOGIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │COMAN COSTANTIN - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RĂDUCĂ VASILE │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │TALPOŞ VASILE │Institutul Teologic Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ACHIMESCU NICOLAE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MĂRTINCĂ ISIDOR │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │PETERCĂ VLADIMIR │Institutul Romano-Catolic din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │MARTON JOSZEF │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │POPA GHEORGHE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │VASILE LEB IOAN │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 10. ŞTIINŢE JURIDICE ŞI ADMINISTRATIVE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │CIOBANU VIOREL MIHAIU - │ │
│ │Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │TOADER TUDOREL │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │UNGUREANU OVIDIU │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MATEUŢ GHEORGHIŢĂ │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MUNTEANU ROXANA │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │MOLDOVEANU GEORGE │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │BĂLAN EMIL │Şcoala Naţionalã de Studii Politice şi │
│ │ │Administrative │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │LEFTER CORNELIA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │MITRACHE CONSTANTIN │Universitatea Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 11. SOCIOLOGIE ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SANDU DUMITRU - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ROSTAŞ ZOLTAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │STÂNCIULESCU ELISAVETA │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │IONESCU ION │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ROTARIU TRAIAN │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 12. ŞTIINŢE POLITICE, ŞTIINŢE ALE COMUNICĂRII ŞI MEDIA │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │COMAN MIHAI - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BOARI VASILE │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │DINU MIHAIL COZMA │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │PREDA CRISTIAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ŞOITU LAURENŢIU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 13. RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII CULTURALE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MARGA ANDREI - Preşedinte │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BLUMENFELD ODETTE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PECICAN OVIDIU │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BRÂNZEU PIA │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MIROIU MIHAELA │Şcoala Naţionalã de Studii Politice şi │
│ │ │Administrative │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 14. PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │IACOB LUMINIŢA - Preşedinte │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │SZAMOSKOZI ROTH ŞTEFAN │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CREŢU CARMEN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MITROFAN NECULAI │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 5 │LADOR IOAN ION │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │GRIGORE VASLICA │Academia Naţionalã de Educaţie Fizicã şi │
│ │ │Sport │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │IACOB IOAN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 15. ECONOMIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPESCU CONSTANTIN - │ │
│ │Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │MANOLE VICTOR │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PLOAIE VICTOR │Universitatea "Ovidius" din Constanţa │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │IGNAT ION │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │PETCU COSTEL │Universitatea din Craiova │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │CISMAŞ LAURA │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │PAMFILIE RODICA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │CIUTACU CONSTANTIN │C.Ş. gradul I │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │IOAN FRANC VALERIU │C.Ş. gradul I │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 16. FINANŢE ŞI CONTABILITATE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │STANCU ION - Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │TODEA NICOLAE │Universitatea din Alba Iulia │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MORARIU ANA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ANDONE IOAN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │DONATH LILIANA │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │VASILE VALENTINA │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │NĂSTASE PAVEL │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │RĂILEANU VASILE │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │MOŞTEANU TATIANA │Academia de Studii Economice │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 17. ECONOMIE Şl AFACERI INTERNAŢIONALE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │LUTAŞ MIHAELA - Preşedinte │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │JIVAN ALEXANDRU │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │DRĂGAN GABRIELA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BAL ANA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │CARTAS MARIA │I.E.M. │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 18. CIBERNETICĂ, STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ ECONOMICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │OPREA DUMITRU - Preşedinte │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POPA EMIL │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MARIN DUMITRU │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MUNTEAN MIHAELA │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │TOMAI NICOLAE │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 19. MANAGEMENT ŞI ADMINISTRAREA AFACERILOR │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │LEFTER VIOREL - Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ZAIŢ DUMITRU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PLUMB ION │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ILIEŞ LIVIU │Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │IONESCU GHEORGHE │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 20. MARKETING │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │CĂTOIU IACOB - Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ZAHARIA RĂZVAN │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MAXIM EMIL │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BRĂTUCU GABRIEL │Universitatea "Transilvania" din Braşov │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │BĂLAN CARMEN │Academia de Studii Economice │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 21. TEATRU ŞI CINEMATOGRAFIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BERES ANDRAS - Preşedinte │Universitatea de Artã Teatralã din │
│ │ │Târgu Mureş │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Artã Teatralã şi │
│ 2 │VISARION ALEXA │Cinematograficã "Ioan Luca Caragiale" din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Artã Teatralã şi │
│ 3 │PEPINO CRISTIAN │Cinematograficã "Ioan Luca Caragiale" din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │FAIFER FLORIN │Universitatea de Arte "George Enescu" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Artã Teatralã şi │
│ 5 │CERNAT MANUELA │Cinematograficã "Ioan Luca Caragiale" din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 22. MUZICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SOREANU ŞERBAN - Preşedinte │Universitatea Naţionalã de Muzicã din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POP ADRIAN │Academia de Muzicã "Gh. Dima" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PUŞCAŞ PAVEL │Academia de Muzicã "Gh. Dima" din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │DUŢICĂ GHEORGHE │Universitatea de Arte "George Enescu" din │
│ │ │Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │OPREA GHEORGHE │Universitatea Naţionalã de Muzicã din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 23. ARTE PLASTICE ŞI DECORATIVE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SĂLIŞTEANU ION - Preşedinte │Academia Romanã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POPA CORINA │Universitatea Naţionalã de Arte din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PORUMB MARIUS │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │VELESCU CRISTIAN │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │DRĂGOI LIVIA │Universitatea de Arte şi Design din Cluj- │
│ │ │Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 24. ARHITECTURĂ ŞI URBANISM │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPESCU BARBU EMIL - │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │Preşedinte │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │SCAFA ŞTEFAN │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │ │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │GHEORGHIU TEODOR │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ZAHARIADE ANA MARIA │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │ │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MATEI ADRIANA │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 25. ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI SILVICE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ALECU IOAN NICOLAE - │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │Preşedinte │Medicinã Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │TABĂRĂ VALERIU │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │DIACONESCU ŞTEFAN │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MĂRGHITAŞ LIVIU │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │VERZEA MARIAN │I.C.D.C.P.T. din Fundulea │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │ APAHIDEAN SILVIU │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │POPESCU VICTOR │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 26. MEDICINĂ VETERINARĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │CONSTANTIN NICOLAE - │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │Preşedinte │Medicinã Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │SAVU CONSTANTIN │Autoritatea Naţionalã Sanitar-Veterinarã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CERNESCU HORIA │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │OPREAN OCTAVIAN ZAHARIA │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GROZA IOAN │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Cluj-Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 27. INGINERIE CIVILĂ ŞI INSTALAŢII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │STEMATIU DAN - Preşedinte │Universitatea Tehnicã de Construcţii din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │COLDA IOLANDA │Universitatea Tehnicã de Construcţii din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │ILIESCU MIHAI │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ANDREICA HOREA │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │VLAD MISIR IOANA │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 28. INGINERIE MECANICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │VISA ION - Preşedinte │Universitatea "Transilvania" din Braşov │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │DRAGULESCU DOINA │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │NEGUŢ NICOLAE │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │SAFTA DORU │Academia Tehnicã Militarã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │BRATU POLIDOR │Universitatea "Dunãrea "de Jos" din Galaţi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │NEGREAN IULIU │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │PREDOI MIHAI VALENTIN │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │BÎRSAN IULIAN │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │VELA IOAN │Universitatea "Eftimie Murgu" din Reşiţa │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 29. INGINERIE AEROSPAŢIALÂ, AUTOVEHICULE ŞI TRANSPORTURI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │RADU ALEXANDRU - Preşedinte │Universitatea "Transilvania" din Braşov │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RAICU ŞERBAN │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │NEAMŢU MIHAI │C.Ş. gradul 1 │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BURNETE NICOLAE │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ROTARU CONSTANTIN │Academia Tehnicã Militarã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │OPREAN MIRCEA │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │CONSTANTINESCU N. V. │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 30. INGINERIE CHIMICĂ ŞI ŞTIINŢA MATERIALELOR │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ANDRONESCU ECATERINA - │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
│ │Preşedinte │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ŞABAN RAMI │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │VIDA SIMITI IOAN │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │GĂBUT DAN GHEORGHE │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │IOVU HORIA │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │DAVIDESCU CORNELIU │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │LADISLAU VEKAŞ │C.C.T.F.A.T.M. │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 31. MINE, PETROL ŞI GAZE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ULMANU VLAD - Preşedinte │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │COLOJA MIHAI │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │SÂRBU ROMULUS │Universitatea din Petroşani │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │NISTOR IULLAN │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GEORGESCU DAN PETRE │I.C.P.M.R.R. │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 32. INGINERIE INDUSTRIALĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ABRUDAN ION - Preşedinte │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │SLĂTINEANU LAURENŢIU │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │OPREA LUCIAN │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │CISMARU IVAN │Universitatea "Transilvania" din Braşov │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │JINESCU VALERIU │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │DEHELEAN DORIN │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │CRĂCIUNOIU ŞTEFAN │ICTCM B │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 33. INGINERIE ELECTRICĂ, ELECTRONICĂ ŞI TELECOMUNICAŢII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MUNTEANU RADU - Preşedinte │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RUSU ADRIAN │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │GRAUR ADRIAN │Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │POPESCU VIOREL │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │POPESCU OCTAVIAN MIHAI │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │GORAŞ LIVIU │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │KAPPEL WILHELM │I.C.P.E. │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 34. INGINERIA SISTEMELOR, CALCULATOARE ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ROBU NICOLAE - Preşedinte │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CRISTEA VALENTIN │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │GĂLEA DAN │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │POPESCU GRIGORE │I.T.C. Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ILIESCU SERGIU │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │ŢĂPUŞ NICOLAE │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │VINŢAN LUCIAN │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 35. ŞTIINŢE M1LITARE ŞI INFORMAŢII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MUREŞAN MIRCEA - Preşedinte │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
│ │ │"Carol I" │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RÂPAN FLORIN │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
│ │ │"Carol I" │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │DASCĂLU ION │Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │SANDU IOAN EFTIMIE │Departamentul pentru Armamente al M.Ap.N. │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ANDRONIC BENONI │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
│ │ │"Carol I" │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 36. ŞTIINŢE MEDICALE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPA FLORIAN - Preşedinte │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ACHIMAŞ ANDREI │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CIUREA TUDOREL │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │Craiova │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 4 │DIMULESCU DOINA │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 5 │DIMITRIU HORIA TRAIAN │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │ISAC RODICA MARIA │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Gr.│
│ │ │T. Popa" din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │PĂUNA MIHAELA │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 8 │PĂUNESCU VIRGIL │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Victor Babeş" Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 9 │BĂCIUT GRIGORE │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 10 │SABÂU DAN │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 11 │ENESCU DAN MIRCEA │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 12 │STAMATIAN FLORIN │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 13 │VLĂDESCU CRISTIAN │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Victor Babeş" Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 37. ŞTIINŢE FARMACEUTICE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 1 │BOJIŢĂ MARIUS - Preşedinte │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Gr.│
│ 2 │LAZĂR MIHAI IOAN │T. Popa" din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MITREA NICULINA │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MOSCOVICI MISU │Institutul de Cercetãri Chimico-Farmaceu- │
│ │ │tice din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │RAICU SIMONA │Agenţia Naţionalã a Medicamentutui din │
│ │ │Bucureşti │
└─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┘




ANEXA 4

MEMBRII
comisiilor de specialitate ale Consiliului Naţional de
Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi
Certificatelor Universitare pentru confirmarea titlurilor de doctor şi a
calitãţii de instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat


┌─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ │
│crt. │ Componenţa comisiei │ Universitatea │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ I. MATEMATICĂ ŞI INFORMATICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │IOSIFESCU MARIUS - Preşedinte│Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CÂRJA OVIDIU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │BLAGA PETRU │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │POPESCU DORIN │Univesitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │NICULESCU CONSTANTIN │Universitatea Craiova │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 2. FIZICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPA GHEORGHE - Preşedinte │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │DULIU OCTAVIAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │NAGY LADISLAU │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │CĂTA-DANIL GHEORGHE │Universitatea "Politehnica" Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │PETROVICI MIHAI │I.F.I.M. H.H. │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 3. CHIMIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SIMIONESCU BOGDAN- Preşedinte│Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │PALAMARU MIRCEA │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │OSTAFE VASILE │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │VLÂDESCU LUMINIŢA │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ZAHARESCU MARIA │Academia Românã │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 4. BIOLOGIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SIMIONESCU MAYA - Preşedinte │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POPESCU OCTAVIAN │Universitatea "Babeş~Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │IORDĂCHESCU DANA │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │GHIORGHIŢĂ GOGU │Universitatea din Bacãu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ROŞOIU NATALIA │Universitatea "Ovidius" din Constanţa │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 5. GEOGRAFIE, GEOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE NATURII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │VĂDINEANU ANGHELUŢĂ - │Universitatea Bucureşti │
│ │Preşedinte │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │FILIPESCU SORIN │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │IANOŞ IOAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BRÂNZILĂ MIHAI │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ZAMFIRESCU FLORIAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 'c7 6. FILOLOGIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MAZILU DAN HORIA - Preşedinte│Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CONSTANTINESCU ALBUNIŢĂ │Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
│ │MUGURAŞ │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │DINDELEGAN GABRIELA │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │AVĂDANEI ŞTEFAN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MIHĂIEŞ MIRCEA │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 6 │MOLNAR SZOBALCZ │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │STÂNESCU SPERANŢA │Universitatea Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 7. FILOSOFIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │SURDU ALEXANDRU - Preşedinte │Academia Româna │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │DIMA TEODOR │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MUSCĂ VASILE │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │SĂLĂVĂSTRU CONSTANTIN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │BIRIŞ IOAN │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 8. ISTORIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BUŞE CONSTANTIN - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │GYEMANT LADISLAU │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │RADOSAV DORU │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BERINDEI DAN │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ŞTEFĂNESCU BARBU │Universitatea din Oradea │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 9. TEOLOGIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │STREZA LAURENŢIU LIVIU - │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
│ │Preşedinte │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │NECULA NICOLAE │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │BUZOGANY DESZO │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │PĂCURARIU MIRCEA │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │CORNIŢESCU EMILIAN │Universitatea "Ovidius" din Constanţa │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 10. ŞTIINŢE JURIDICE ŞI ADMINISTRATIVE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │FILIPAŞ AVRAM - Preşedinte │Universitatea "Titu Maiorescu" din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POP LIVIU │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │BOROI ALEXANDRU │Academia de Poliţie din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │MATEI LUCICA │Şcoala Naţionalã de Studii Politice şi │
│ │ │Administrative │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MOŢICA RADU IOAN │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 11. SOCIOLOGIE ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BĂDESCU ILIE - Preşedinte │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │ROTH MARIA │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │ZAMFIR ELENA │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BUZĂRNESCU ŞTEFAN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │OTOVESCU DUMITRU │Universitatea din Craiova │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 12. ŞTIINŢE POLITICE, ŞTIINŢE ALE COMUNICĂRII ŞI MEDIA │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MIROIU ADRIAN - Preşedinte │Şcoala Naţionalã de Studii Politice şi │
│ │ │Administrative │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BARBU DANIEL-CONSTANTIN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CARPINSCHI ANTON │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │RAD ILIE │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │CSEKE PETER │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 13. RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII CULTURALE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │PĂUN NICOLAE - Preşedinte │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BOIA LUCIAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PUŞCAŞ VASILE │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │CLIVETI GHEORGHE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GRIGORESCU DAN │Academia Românã │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 14. PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │DAFINOIU ION - Preşedinte │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │POTOLEA DAN │Universitatea Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │COCOŞ CONSTANTIN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │NICULESCU SPIRIDON HORAŢIU │Universitatea din Piteşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │CISMAŞ GHEORGHE │Academia Naţionalã de Educaţie Fizicã şi │
│ │ │Sport │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 15. ECONOMIE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POHOAŢĂ ION - Preşedinte │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CORNESCU VIOREL │Universitatea "Nicolae Titulescu" Bucureşti
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │STĂNCIULESCU GABRIELA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │POPESCU DAN │Universitatea "Lucian-Blaga" din Sibiu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │CIUMARA MIRCEA │Academia Românã │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 16. FINANŢE ŞI CONTABILITATE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │DARDAC NICOLAE - Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │TALPOŞ IOAN │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MATIŞ DUMITRU │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │COCRIŞ VASILE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │DMlTRESCU DALINA │Academia de Studii Economice │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 17. ECONOMIE ŞI AFACERI INTERNAŢIONALE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPA IOAN - Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BÂRSAN MARIA │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MUNTEANU COSTEA │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │BURNETE SORIN │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │PRALEA SPIRIDON │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 18. CIBERNETICĂ, STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ ECONOMICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ROŞCA ION - Preşedinte │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │JABA ELISABETA │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MITRUŢ CONSTANTIN │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │NIŢCHI ŞTEFAN │Universitatea "Babeş-Bolyai" Ciuj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │AIRINEI DUMITRU │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 19. MANAGEMENT ŞI ADMINISTRAREA AFACERILOR │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │OPREAN CONSTANTIN -Preşedinte│Universitatea "Lucian Biaga" din Sibiu │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │VERBONCU ION │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │BORZA ANCA │Universitatea "Babeş Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │NICA PANAITE │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │CAZAN EMIL │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 20. MARKETING │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POP NICOLAE TIBERIU - │Academia de Studii Economice │
│ │Preşedinte │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │PRUTIANU ŞTEFAN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │OLTEANU VALERICĂ │Academia de Studii Economice │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │SASU CONSTANTIN │Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │NEGRUŢ CONSTANTIN │Universitatea de Vest din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 21. TEATRU, CINEMATOGRAFIE, MUZICĂ ŞI ARTE PLASTICE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BUCIU DAN CEZAR - Preşedinte │Universitatea Naţionalã de Muzicã din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │MUNTEANU VIOREL │Universitatea de Arte "George Enescu" │
│ │ │din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Artã Teatralã şi Cinema- │
│ 3 │NICHITUŞ CRISTINA │tograficã "Ioan Luca Caragiale" din │
│ │ │Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │TEODORESCU RĂZVAN │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │MODOLA DOINA │Academia de Muzicã "Gh. Dima" din │
│ │ │Cluj-Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 22. ARHITECTURĂ ŞI URBANISM │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPESCU BARBU EMIL - │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │Preşedinte │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │SCAFA ŞTEFAN │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │ │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MOLDOVAN MIRCEA │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │ZAHARIADE ANA MARIA │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │ │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ONOFREI VIRGIL │Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism │
│ │ │"Ion Mincu" din Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 23. ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI SILVICE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │JITĂREANU GERARD - Preşedinte│Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │MOISUC ALEXANDRU │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │SIMON DIETER CAROL │Universitatea "Transilvania" din Braşov │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │DRĂGÂTOIU DUMITRU │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │PAMFIL DORU │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Iaşi │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 24. MEDICINĂ VETERINARĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MICLĂUŞ ION - Preşedinte │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │SAVU CONSTANTIN │Agenţia Naţionalã de Studii Veterinare şi │
│ │ │Protecţie Alimentarã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CERNESCU HORIA │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │OPREAN OCTAVIAN ZAHARIA │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GROZA IOAN │Universitatea de Ştiinţe Agricole şi │
│ │ │Medicinã Veterinarã din Cluj-Napoca │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 25. INGINERIE CIVILĂ ŞI INSTALAŢII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │LUNGU DAN - Preşedinte │I.N.C.E.R.C. Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BREABĂN VIRGIL │Universitatea "Ovidius" din Constanţa │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │STANCIU ANGHEL │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │COSTESCU ION │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GIURMA ION │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 26. INGINERIE MECANICĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │LUNGU ADRIAN - Preşedinte │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CREŢU SPIRIDON │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │NICOARĂ IOAN │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │CREŢU AUGUSTIN │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │BICĂ MARIN │Universitatea din Craiova │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 27. INGINERIE AEROSPAŢIALĂ, AUTOVEHICULE ŞI TRANSPORTURI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ALEXANDRESCU CORNELIU - │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
│ │Preşedinte │ │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CHIRU ANGHEL │Universitatea "Transilvania" din Braşov │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │SEBEŞAN ION │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │STANCIU VIRGIL │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │DĂNILĂ IORGA │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 28. INGINERIE CHIMICĂ ŞI ŞTIINŢA MATERIALELOR │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BOZGA GRIGORE - Preşedinte │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │NICOLAE MARIA │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MANGRA MIHAl │Universitatea din Craiova │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │AGACHI PAUL │Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GAVRILEASCU MARIA │Universitatea Tehnicã "Gh.Asachi" din Iaşi│
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 29. MINE, PETROL ŞI GAZE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │ULMANU VLAD - Preşedinte │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │COLOJA MIHAI │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │SÂRBU ROMULUS │Universitatea din Petroşani │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │NISTOR IULIAN │Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │GEORGESCU DAN PETRE │I.C.P.M.R.R. │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 30. INGINERIE INDUSTRIALĂ │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BERCE PETRU - Preşedinte │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │GHEORGHE MARIAN │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │ICLĂNZAN TUDOR │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │CRISTEA VICTOR │Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │DUŞE MANIU DAN │Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 31. INGINERIE ELECTRICĂ, ELECTRONICĂ ŞI TELECOMUNICAŢII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │BADEA ADRIAN - Preşedinte │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │BOLDEA ION │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │MOREGA ALEXANDRU │Universitatea "Politehnica" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │NAFORNIŢĂ IOAN │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │NIOLAESCU IOAN │Academia Tehnicã Militarã │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 32. INGINERIA SISTEMELOR, CALCULATOARE ŞI TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │FILIP FLORIN - Preşedinte │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │CREŢU VLADIMIR │Universitatea "Politehnica" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │PATRICIU VICTOR │Academia Tehnicã Militarã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │LAZEA GHEORGHE │Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │PENTIUC Şt. GHEORGHE │Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 33. ŞTIINŢE MILITARE ŞI INFORMAŢII │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MUREŞAN MIRCEA - Preşedinte │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
│ │ │"Carol I" │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 2 │RÂPAN FLORIN │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
│ │ │"Carol I" │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │DASCĂLU ION │Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 4 │SANDU EFTIMIE │Departamentul pentru Armamente al M.Ap-N. │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 5 │ANDRONIC BENONI │Universitatea Naţionalã de Apãrare │
│ │ │"Carol I" │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 34. ŞTIINŢE MEDICALE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │POPA CONSTANTIN - Preşedinte │Academia Românã │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Gr.│
│ 2 │FORNA NORINA │T. Popa" din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 3 │POENARU DAN │"Victor Babeş" din Timişoara │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 4 │MIRCEA PETRU │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie din │
│ 5 │NAGY ORS │Tg. Mureş │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 6 │GINGHINA CARMEN │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 7 │UDRIŞTOIU TUDOR │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │ │din Craiova │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 8 │ISPAS TEODOR │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie din │
│ 9 │BORDA ANGELA │Târgu Mureş │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 10 │BRĂTUCU EUGEN │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 11 │FULGA ION GIGEL │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┤
│ 35. ŞTIINŢE FARMACEUTICE │
├─────┬─────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┤
│ 1 │MIRCIOIU CONSTANTIN - │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ │Preşedinte │"Carol Davila" din Bucureşti │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 2 │SANDULESCU ROBERT │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ 3 │CIUCUREANU RODICA │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Gr.│
│ │ │T. Popa" din Iaşi │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie │
│ 4 │POLINICENCU CONSTANTIN │"Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca │
├─────┼─────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│ │ │Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Gr.│
│ 5 │STĂNESCU URSULA ELENA │T. Popa" din Iaşi │
└─────┴─────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┘


---------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016