Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 231 din 27 august 1999  pentru aprobarea Instructiunilor privind tiparirea, primirea, eliberarea, gestionarea si circulatia bonurilor de valoare pentru carburanti auto    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 231 din 27 august 1999 pentru aprobarea Instructiunilor privind tiparirea, primirea, eliberarea, gestionarea si circulatia bonurilor de valoare pentru carburanti auto

EMITENT: MINISTERUL INDUSTRIEI SI COMERTULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 496 din 14 octombrie 1999
Ministrul industriei şi comerţului,
în conformitate cu dispoziţiile <>Hotãrârii Guvernului nr. 12/1992 privind reglementarea eliberãrii bonurilor de valoare pentru benzina şi motorina,
având în vedere <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 49/1997 privind înfiinţarea Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, aprobatã şi modificatã prin <>Legea nr. 70/1998 , şi pentru punerea de acord a prevederilor Instrucţiunilor privind eliberarea, gestionarea şi circulaţia bonurilor de valoare pentru carburanţi auto cu noile structuri organizatorice ale Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A., Bucureşti,
în temeiul <>Hotãrârii Guvernului nr. 382/1997 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Industriei şi Comerţului,

emite urmãtorul ordin:

ART. 1
Se aproba Instrucţiunile privind tipãrirea, primirea, eliberarea, gestionarea şi circulaţia bonurilor de valoare pentru carburanţi auto, prevãzute în anexa la prezentul ordin, care înlocuiesc instrucţiunile cuprinse în anexa la Ordinul ministrului industriilor nr. 1.591/1996 , care îşi înceteazã aplicabilitatea.
ART. 2
Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, Direcţia chimie, petrochimie şi Direcţia generalã legislaţie, contencios şi organizare vor aduce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 3
Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul industriei şi comerţului,
Radu Berceanu


ANEXA 1


INSTRUCŢIUNI
privind tipãrirea, primirea, eliberarea, gestionarea şi circulaţia bonurilor de valoare pentru carburanţi auto

CAP. 1
Generalitati

1. Bonurile de valoare pentru carburanţi auto, denumite în continuare B.V.C.A., se tiparesc prin grija Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, care le distribuie sucursalelor "Peco" judeţene şi Sucursalei "Competrol" Bucureşti în vederea vânzãrii acestora cãtre agenţii economici, în conformitate cu prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 12/1992 privind reglementarea eliberãrii bonurilor de valoare pentru benzina şi motorina.
2. Sucursalele "Peco" judeţene şi Sucursala "Competrol" Bucureşti ale Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti elibereazã B.V.C.A. agenţilor economici (persoane juridice) din ţara, indiferent de forma de proprietate a acestora, precum şi instituţiilor publice.
3. Pentru B.V.C.A. eliberate sucursalele "Peco" judeţene nu vor percepe nici un fel de comision.
4. B.V.C.A. au termenul de valabilitate nelimitat. B.V.C.A. rãmase neconsumate la beneficiar pot fi restituite unitãţii "Peco" de la care au fost cumpãrate, aceasta având obligaţia sa întocmeascã factura fiscalã pentru stornare şi sa restituie suma cuprinsã în B.V.C.A. restituite, în termen de 10 (zece) zile de la data întocmirii facturii.
5. B.V.C.A. pot fi utilizate numai pentru alimentarea pe parcurs a autovehiculelor cu carburanţi auto (benzina şi motorina).
Sortimentele de benzina care se comercializeazã în prezent prin staţiile de distribuţie "Peco" sunt urmãtoarele:
* Regular - etilata;
* Premium - etilata;
* Premium - neetilata;
* Super Plus - etilata;
* Super Plus - neetilata.

CAP. 2
Imprimarea (Tipãrirea) B.V.C.A.

6. Contractarea, achiziţionarea şi distribuirea B.V.C.A. se vor efectua prin Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti - Sucursala "Competrol" Bucureşti, iar tipãrirea se va realiza numai de cãtre Regia Autonomã "Imprimeria Bãncii Naţionale a României", cu care se va încheia un contract ferm.
7. B.V.C.A. se compun din doua pãrţi: vârf şi cotor (talon) şi vor fi brosate în carnete care conţin, în mod obligatoriu, 25 de bucãţi B.V.C.A.
8. Tipãrirea B.V.C.A. se executa numai pe hârtie specialã tip bancnota.
9. B.V.C.A. vor fi imprimate pentru trei valori: 50.000 lei, 100.000 lei şi 200.000 lei, fiecare valoare având o anumitã culoare.
Valorile B.V.C.A. vor putea fi modificate de Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti atunci când va considera ca este necesar.

CAP. 3
Eliberarea, primirea, gestionarea şi pãstrarea B.V.C.A. în cadrul sucursalelor "Peco" judeţene şi la sucursala "Competrol" Bucureşti

A. Eliberarea B.V.C.A. de cãtre Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti

10. Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti elibereazã B.V.C.A. sucursalelor "Peco" judeţene pe baza de comanda şi de delegaţie semnatã de directorul şi de directorul economic al sucursalei, intocmindu-se Avizul de însoţire a mãrfii cod 14-3-6/A.
11. Delegaţii împuterniciţi vor receptiona, calitativ şi cantitativ, pe baza de proces-verbal, B.V.C.A. ce li s-au eliberat şi vor semna pentru acestea pe avizul de însoţire a mãrfii şi pe borderourile întocmite, în care se vor mentiona seriile B.V.C.A. şi numãrul carnetelor primite.
Delegaţii împuterniciţi trebuie sa fie, de regula, gestionari de B.V.C.A.

B. Primirea, gestionarea şi pãstrarea carnetelor de B.V.C.A. la sucursale

12. Gestionãrii de B.V.C.A. vor fi numiţi de conducerea sucursalei şi vor rãspunde de gestiunea primitã în condiţiile prevãzute de lege.
13. Recepţia cantitativã şi calitativã la magazia sucursalei a B.V.C.A. se efectueazã de comisia de recepţie numita prin decizie a directorului sucursalei, pe baza avizului de însoţire a mãrfii.
Cu aceasta ocazie se întocmeşte un proces-verbal de recepţie, în trei exemplare, dintre care: un exemplar se preda la Serviciul contabilitate, al doilea exemplar rãmâne la preşedintele comisiei de recepţie şi al treilea exemplar, la gestionar.
Preşedintele comisiei de recepţie va fi, de regula, şeful Compartimentului desfacere din cadrul sucursalei.
Pe baza procesului-verbal de recepţie gestionarul se înregistreazã în evidentele magaziei cu cantitãţile de B.V.C.A. primite.
Pentru eventualele diferenţe cantitative sau calitative comisia de recepţie va încheia un proces-verbal de constatare, pe care îl înainteazã, în termen de 5 zile de la data primirii B.V.C.A., conducerii Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti pentru identificarea pachetului la care s-au constatat diferenţe. La procesul-verbal se vor ataşa banderola de control, sigiliul de plumb şi eticheta Imprimeriei Bãncii Naţionale a României - R.A.
În situaţia în care reclamaţia se referã la B.V.C.A. necorespunzãtoare calitativ, acestea vor fi returnate o data cu reclamaţia la Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti.
14. Evidenta miscarii B.V.C.A. la sucursalele "Peco" judeţene se tine pe "Fişa pentru evidenta B.V.C.A." (anexa nr. 1).

C. Eliberarea B.V.C.A. de cãtre sucursale; gestionarea şi evidenta B.V.C.A. la agenţii comerciale, depozite şi gestiuni

15. Gestionarul de B.V.C.A. din cadrul sucursalelor "Peco" judeţene va elibera împuternicitului agenţiei comerciale, al depozitului sau al gestiunii cantitãţile de B.V.C.A. repartizate acestora de conducerea sucursalei.
16. Pentru B.V.C.A. eliberate se va întocmi aviz de însoţire a mãrfii, în care se vor mentiona, în mod obligatoriu, urmãtoarele date:
- valoarea B.V.C.A. eliberate;
- numãrul carnetelor (pe valori) şi seriile B.V.C.A. eliberate.
Avizul de însoţire a mãrfii va fi semnat de cãtre delegatul împuternicit al agenţiei comerciale, al depozitului sau al gestiunii, pentru a confirma primirea B.V.C.A.
17. La gestiuni, depozite şi agenţii comerciale gestionarea B.V.C.A. se va efectua de cãtre o persoana imputernicita de conducãtorul gestiunii, al depozitului sau al agenţiei comerciale, cu respectarea tuturor reglementãrilor legale în vigoare.
B.V.C.A. nu pot fi gestionate de şefii de gestiuni, de depozite sau de agenţii comerciale şi nici de personalul financiar-contabil.

CAP. 4
Vânzarea cãtre beneficiari a B.V.C.A. de cãtre sucursale, agenţii comerciale, depozite şi gestiuni

18. B.V.C.A. se elibereazã numai pe baza de comanda şi de delegaţie, semnate de directorul şi de directorul economic al unitãţii beneficiare.
19. Vânzarea B.V.C.A. beneficiarilor din afarã sistemului Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti se face pe baza de factura fiscalã întocmitã de sucursala, agenţia comercialã, depozitul sau gestiunea care efectueazã vânzarea. Se va factura valoarea cuprinsã în B.V.C.A. şi valoarea imprimatelor B.V.C.A.
Încasarea contravalorii B.V.C.A. se va face cash, cu cec sau cu ordin de plata vizat de banca.
Pentru unitãţile din cadrul sistemului Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, la eliberarea B.V.C.A. se va întocmi aviz de însoţire a mãrfii (cod 14-3-6/A), decontarea fãcându-se lunar pe baza Notei de debitare-creditare, care cuprinde în anexa seriile B.V.C.A. eliberate şi numãrul de carnete pe fiecare valoare.
Având în vedere ca pentru B.V.C.A. consumate în interesul propriu al sucursalelor Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti, acestea datoreazã fondul special pentru drumuri, o data cu onorarea B.V.C.A. la statia "Peco", la sfârşitul fiecãrei luni se va comunica Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti şi baza de calcul pentru acest fond.
20. Pentru a confirma primirea B.V.C.A. delegatul beneficiarului îşi va înscrie numele citeţ şi va semna pe factura fiscalã (dacã este din afarã sistemului Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti) sau pe avizul de însoţire a mãrfii (dacã face parte din sistemul Societãţii Naţionale a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti).
21. La eliberarea B.V.C.A. cãtre beneficiari gestionarul are obligaţia ca pe fiecare B.V.C.A. eliberat sa aplice ştampila unitãţii, din care sa rezulte:
- sucursala "Peco"/"Competrol" de care aparţine şi judeţul;
- codul unitãţii emitente (cea care elibereazã B.V.C.A.);
- anul eliberãrii (vânzãrii) B.V.C.A.;
- sortimentul de carburant auto solicitat de beneficiar.
Pentru nominalizarea sortimentului de carburant auto pe ştampile se vor utiliza urmãtoarele simboluri:
- "B.R." pentru benzina Regular etilata;
- "B.P." pentru benzina Premium neetilata;
- "B.P.E." pentru benzina Premium etilata;
- "B.S.P." pentru benzina Super Plus neetilata;
- "B.S.P.E." pentru benzina Super Plus etilata.
- "M" pentru motorina.

CAP. 5
Obligaţiile gestionarilor din staţiile de distribuţie "Peco" privind livrarea carburantilor auto pe baza de B.V.C.A.

22. Gestionãrii statiilor de distribuţie "Peco" au urmãtoarele obligaţii privind B.V.C.A.:
a) sa verifice valabilitatea fiecãrui B.V.C.A. primit de la client în vederea onorarii, sub urmãtoarele aspecte:
- sa fie întreg, respectiv sa nu aibã decupat varful de cotor (talon);
- sa fie tipãrit pe hârtie specialã tip bancnota;
- sa poarte ştampila unitãţii "Peco" emitente, respectiv a sucursalei, agenţiei economice, depozitului sau gestiunii, precum şi sa aibã înscris sortimentul de carburant auto;
- sa poarte, pe verso, ştampila unitãţii beneficiare;
b) sa verifice dacã în statia de distribuţie se comercializeazã sortimentul de carburant înscris pe B.V.C.A. şi dacã dispune de cantitatea solicitatã de beneficiar. În caz contrar, nu va accepta sa onoreze B.V.C.A.;
c) sa aplice, la livrare, pe verso B.V.C.A. (atât pe vârf, cat şi pe cotor) ştampila statiei, care trebuie sa cuprindã:
- denumirea sau numãrul statiei, gestiunii depozitului, agenţiei comerciale şi sucursalei de care aparţine statia;
- menţiunea "LIVRAT";
- data livrãrii (anul, luna, ziua, schimbul);
d) sa livreze beneficiarului sortimentul de carburant auto înscris pe B.V.C.A. pe care va înscrie cantitatea livrata, corespunzãtoare valorii B.V.C.A., fãrã diferenţe în plus. Pentru diferenţe în minus se restituie clientului suma rãmasã pana la acoperirea valorii B.V.C.A. onorat;
e) dupã livrarea carburantului, sa detaseze şi sa opreascã varful B.V.C.A. onorate şi sa restituie beneficiarului cotoarele acestora;
f) sa evidentieze corect în raportul de gestiune B.V.C.A. onorate, pe care le va inainta zilnic, o data cu borderoul (prevãzut în anexa nr. 2) şi raportul de gestiune, unitãţii "Peco" de care aparţine (gestiune, depozit sau agenţie comercialã).

CAP. 6
Verificarea, decontarea, pãstrarea şi distrugerea B.V.C.A. onorate cãtre sucursalele "Peco"

A. Verificarea B.V.C.A. onorate

23. Sucursalele, agenţiile comerciale, depozitele şi gestiunile "Peco" vor verifica B.V.C.A. onorate de staţiile proprii de distribuţie "Peco", în ceea ce priveşte condiţiile de valabilitate prevãzute la cap. V, şi le vor separa pe sucursalele care le-au eliberat şi pe sortimentele de carburanţi auto, întocmind borderourile respective.
24. În cazul în care la verificãrile efectuate se constata existenta unor B.V.C.A. onorate de staţiile proprii de distribuţie, care nu îndeplinesc condiţiile de valabilitate, sau cazuri în care gestionãrii din aceste staţii nu şi-au îndeplinit obligaţiile prevãzute la cap. V, aducând pagube sucursalei, valoarea acestor B.V.C.A. va fi imputatã persoanelor vinovate şi, dacã este cazul, vor fi sesizate organele de urmãrire penalã.

B. Decontarea B.V.C.A. onorate

25. B.V.C.A. onorate de staţiile de distribuţie din cadrul unei sucursale "Peco" şi eliberate de alte sucursale "Peco" vor fi imborderate de sucursalele care le-au onorat, separat pe fiecare sortiment de carburant şi pe sucursalele care le-au eliberat, menţionând şi judeţul în care se afla acestea.
26. Decontarea între sucursalele "Peco" se va efectua lunar (în luna curenta se va efectua decontarea B.V.C.A. onorate în luna precedenta), prin avizare pe baza Notei de debitare-creditare, la care se vor anexa borderouri cuprinzând seriile tuturor B.V.C.A. onorate, pe fiecare sortiment, şi un tabel din care sa rezulte modul de calcul al T.V.A. şi al taxei de drum pentru fiecare sortiment, în funcţie de preţurile de livrare din luna pentru care se face decontarea şi pe perioade în cazul schimbãrii preţurilor cu amãnuntul în cursul lunii respective.
27. Nota de debitare-creditare şi borderourile vor fi semnate de directorul economic al sucursalei "Peco" şi vor fi transmise prin posta, în doua exemplare, dintre care un exemplar în original. Contul în care se va reflecta avizarea este "482 - Decontãri între subunitati", care se va tine pe câte un analitic pentru fiecare sucursala "Peco".
Înainte de închiderea lunii şi de transmiterea avizãrii cãtre Societatea Nationala a Petrolului "Petrom" - S.A. Bucureşti soldul contului 482 va fi confirmat reciproc, prin fax, astfel încât sa nu existe diferenţe între avizarile transmise.

C. Pãstrarea B.V.C.A. onorate

28. B.V.C.A. eliberate de unele sucursale "Peco" şi care au fost onorate de alte sucursale vor fi arhivate şi pãstrate de sucursalele care le-au onorat.
29. Compartimentul (serviciu, birou) sau persoana care verifica şi certifica realitatea datelor înscrise în documentele privind B.V.C.A. poarta deplina responsabilitate pentru eventualele nereguli şi diferenţe constatate de cãtre organele de control financiar de gestiune.
30. B.V.C.A. onorate se pãstreazã timp de 24 de luni de la expirarea lunii în care au fost onorate, dupã care vor fi propuse pentru distrugere.

D. Distrugerea B.V.C.A. onorate

31. Distrugerea B.V.C.A. onorate se efectueazã la sucursala "Peco" care le-a onorat de cãtre o comisie numita prin decizie a directorului acesteia, formatã din minimum 3 persoane din cadrul Compartimentului desfacere, financiar şi contabilitate.
32. Comisia constituitã potrivit pct. 31 verifica prin sondaj (minimum 10% din numãrul total al B.V.C.A. propuse pentru distrugere) din punct de vedere al respectãrii condiţiilor de pãstrare şi al existenţei acestora, întocmind "Nota de constatare-distrugere a bonurilor de valoare pentru carburanţi auto onorate în perioada .............." (prezentatã în anexa nr. 3).
Nota de constatare-distrugere a B.V.C.A. onorate se supune spre aprobare conducerii sucursalei "Peco". Dupã aprobare se procedeazã la distrugerea B.V.C.A. prin ardere sau macerare, operaţiune ce se va efectua, în mod obligatoriu, în prezenta membrilor comisiei, conform anexei nr. 3.

CAP. 7
Dispoziţii finale

33. Sucursalele "Peco" judeţene nu rãspund de B.V.C.A. pierdute, deteriorate, înstrãinate sau sustrase în orice mod de la beneficiar. În astfel de situaţii rãspunderea îi revine în exclusivitate beneficiarului de B.V.C.A. din momentul preluãrii lor de la unitatea "Peco".
34. În situaţia în care unii beneficiari doresc sa restituie B.V.C.A. neonorate, se vor respecta urmãtoarele condiţii:
- restituirea se va face numai la unitatea "Peco" care le-a eliberat (gestiune, depozit, agenţie comercialã, sucursala judeteana);
- se va restitui numai valoarea înscrisã în B.V.C.A. pe baza de factura fiscalã pentru stornare;
- nu se va restitui valoarea imprimatelor;
- se vor prezenta B.V.C.A. în original şi fãrã a avea decupat varful de cotor (talon);
- B.V.C.A. vor fi imborderate pe valori nominale şi serii;
- se va prezenta o copie de pe factura cu care au fost cumpãrate.
35. B.V.C.A. restituite de unii beneficiari nu vor fi revandute altor beneficiari, chiar dacã nu au fost stampilate pe verso de cel care le-a deţinut. Aceste B.V.C.A. vor fi casate (distruse) de sucursala "Peco" în aceleaşi condiţii ca şi B.V.C.A. onorate.


ANEXA 1
-------
la instrucţiuni
---------------





SOCIETATEA NATIONALA A PETROLULUI
"PETROM" - S.A. BUCUREŞTI

Sucursala "Peco" ................
Judeţul .........................



FIŞA
pentru evidenta bonurilor de valoare pentru carburanţi auto


Cupiura .................................
(valoarea în lei încasatã pe bon)



|Data| Denumirea|Seria carnetelor|Numãrul de carnete de B.V.C.A.| Denumirea |
| |şi numãrul| de B.V.C.A. | (bucãţi) |beneficiarului|
| | documen- |de la ..........|------------------------------| cãruia i se |
| | tului |pana la ........| Intrare | Ieşire | | elibereazã |
| | | | |(restituite)| Stoc | B.V.C.A. |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
|----|----------|----------------|---------|------------|-------|--------------|
| | | | | | | |
------------------------------------------------------------------------------




ANEXA 2
-------
la instrucţiuni
---------------





SOCIETATEA NATIONALA A PETROLULUI
"PETROM" - S.A. BUCUREŞTI

Sucursala "Peco"...............................
Statia de distribuţie "Peco" nr. ..............



| Numele şi prenumele | Simbol |
| gestionarului | |
|---------------------|--------|
| | |
------------------------------



BORDEROU
pentru înregistrarea bonurilor de valoare pentru carburanţi auto primite şi onorate de cãtre statia "Peco"............

ziua ..........., luna ......., anul .......

--------------------------------------------------------------------------
| | Benzina Regular | | Benzina Premium | |Benzina Super Plus |
| Nr.|-------------------| Nr.| neetilata | Nr.| neetilata |
|crt.|Seria |Va- |Sucur- |crt.|-------------------|crt.|-------------------|
| |şi nr.|loa-|sala | |Seria |Va- |Sucur- | |Seria |Va- |Sucur- |
| | B.V. |rea |"Peco" | |şi nr.|loa-|sala | |şi nr.|loa-|sala |
| | C.A. | |jude- | | B.V. |rea |"Peco" | | B.V. |rea |"Peco" |
| | | |teana | | C.A. | |jude- | | C.A. | |jude- |
| | | | | | | |teana | | | |teana |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 1. | | | | 1. | | | | 1. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 2. | | | | 2. | | | | 2. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 3. | | | | 3. | | | | 3. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 4. | | | | 4. | | | | 4. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 5. | | | | 5. | | | | 5. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 6. | | | | 6. | | | | 6. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 7. | | | | 7. | | | | 7. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 8. | | | | 8. | | | | 8. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 9. | | | | 9. | | | | 9. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 10.| | | | 10.| | | | 10.| | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 11.| | | | 11.| | | | 11.| | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 12.| | | | 12.| | | | 12.| | | |
----------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------
| | Benzina Premium | |Benzina Super Plus | | |
| Nr.| etilata | Nr.| etilata | Nr.| Motorina |
|crt.|-------------------|crt.|-------------------|crt.|-------------------|
| |Seria.|Va- |Sucur- | |Seria |Va- |Sucur- | |Seria |Va- |Sucur- |
| |şi nr.|loa-|sala | |şi nr.|loa-|sala | |şi nr.|loa-|sala |
| | B.V. |rea |"Peco" | | B.V. |rea |"Peco" | | B.V. |rea |"Peco" |
| | C.A. | |jude- | | C.A. | |jude- | | C.A. | |jude- |
| | | |teana | | | |teana | | | |teana |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 1. | | | | 1. | | | | 1. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 2. | | | | 2. | | | | 2. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 3. | | | | 3. | | | | 3. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 4. | | | | 4. | | | | 4. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 5. | | | | 5. | | | | 5. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 6. | | | | 6. | | | | 6. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 7. | | | | 7. | | | | 7. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 8. | | | | 8. | | | | 8. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 9. | | | | 9. | | | | 9. | | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 10.| | | | 10.| | | | 10.| | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 11.| | | | 11.| | | | 11.| | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 12.| | | | 12.| | | | 12.| | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 13.| | | | 13.| | | | 13.| | | |
|----|------|----|-------|----|------|----|-------|----|------|----|-------|
| 14.| | | | 14.| | | | 14.| | | |
----------------------------------------------------------------------------




ANEXA 3
-------
la instrucţiuni
---------------





SOCIETATEA NATIONALA A PETROLULUI
"PETROM" - S.A. BUCUREŞTI

Sucursala "Peco" ....................



NOTA DE CONSTATARE - DISTRUGERE
a bonurilor de valoare pentru carburanţi auto onorate prin staţiile proprii de distribuţie în perioada ...................

Comisia de constatare-distrugere a B.V.C.A., numita prin Decizia nr. ....... din ................., formatã din:


| Nr. | Numele şi prenumele | Compartimentul | Semnatura |
| crt. | | | |
|------|-----------------------|------------------|-------------|
| 1. | | | |
|------|-----------------------|------------------|-------------|
| 2. | | | |
|------|-----------------------|------------------|-------------|
| 3. | | | |
|------|-----------------------|------------------|-------------|
| 4. | | | |
|------|-----------------------|------------------|-------------|
| 5. | | | |
---------------------------------------------------------------


S-a întocmit astãzi ............................., la sediul sucursalei "Peco", pentru a verifica existenta B.V.C.A. onorate de staţiile proprii de distribuţie în perioada ................................., propuse pentru distrugere.
Cu aceasta ocazie s-au constatat urmãtoarele:
a) B.V.C.A. existente, propuse pentru distrugere ........................ bucãţi, în valoare de ................................... mii lei;
b) borderouri existente, propuse pentru distrugere ........................ bucãţi;
c) numãrul de staţii proprii de distribuţie prin care s-au onorat B.V.C.A. ......................... staţii.
Comisia a procedat la verificarea prin sondaj, conform pct. 32 din instrucţiuni, a unui numãr de ............................ borderouri şi a unui numãr de ........................ B.V.C.A., reprezentând ................% din numãrul total al B.V.C.A. propuse pentru distrugere.


---------------------------------------------------------------------------
| |
| Conform prevederilor Instrucţiunilor privind tipãrirea, primirea, |
| eliberarea, gestionarea şi circulaţia bonurilor de valoare pentru |
| carburanţi auto, se aproba distrugerea B.V.C.A. menţionate în aceasta |
| nota de constatare. |
| |
| |
| Director Data............... |
| |
| |
---------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------
| |
| Distrugerea B.V.C.A. şi a borderourilor menţionate în prezenta |
| nota s-a efectuat în prezenta noastrã, astãzi ........................, |
| prin ardere/macerare la .............................. |
| (se va indica locul) |
| |
| |
| |
|---------------------------------------------------------------------------|
| Nr. | Numele şi prenumele | Semnatura |
| crt. | | |
|------|----------------------------------------|---------------------------|
| 1. | | |
|------|----------------------------------------|---------------------------|
| 2. | | |
|------|----------------------------------------|---------------------------|
| 3. | | |
|------|----------------------------------------|---------------------------|
| 4. | | |
|------|----------------------------------------|---------------------------|
| 5. | | |
---------------------------------------------------------------------------



----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016