Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.487 din 4 noiembrie 2009  pentru modificarea si completarea anexelor nr. 1-3 la   Ordinul ministrului mediului si dezvoltarii durabile nr. 1.222/2008 privind aprobarea Instructiunilor pentru organizarea si desfasurarea licitatiilor publice pentru atribuirea contractelor de inchiriere a unor bunuri imobile, proprietate publica a statului, aflate in administrarea Administratiei Nationale Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.487 din 4 noiembrie 2009 pentru modificarea si completarea anexelor nr. 1-3 la Ordinul ministrului mediului si dezvoltarii durabile nr. 1.222/2008 privind aprobarea Instructiunilor pentru organizarea si desfasurarea licitatiilor publice pentru atribuirea contractelor de inchiriere a unor bunuri imobile, proprietate publica a statului, aflate in administrarea Administratiei Nationale "Apele Romane", a Contractului-cadru de inchiriere a bunurilor imobile aflate in proprietatea publica a statului si in administrarea Administratiei Nationale "Apele Romane", precum si a Listei cuprinzand bunurile imobile propuse spre inchiriere si durata inchirierii

EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 788 din 19 noiembrie 2009
ORDIN nr. 1.487 din 4 noiembrie 2009
pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 1-3 la Ordinul ministrului mediului şi dezvoltãrii durabile nr. 1.222/2008 privind aprobarea Instrucţiunilor pentru organizarea şi desfãşurarea licitaţiilor publice pentru atribuirea contractelor de închiriere a unor bunuri imobile, proprietate publicã a statului, aflate în administrarea Administraţiei Naţionale "Apele Române", a Contractului-cadru de închiriere a bunurilor imobile aflate în proprietatea publicã a statului şi în administrarea Administraţiei Naţionale "Apele Române", precum şi a Listei cuprinzând bunurile imobile propuse spre închiriere şi durata închirierii
EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 788 din 19 noiembrie 2009


Având în vedere Referatul de aprobare nr. 118.636/GC din 3 noiembrie 2009,
în temeiul <>art. 5 alin. (7) din Hotãrârea Guvernului nr. 57/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului,

ministru mediului, interimar, emite prezentul ordin.

ART. I
Anexele nr. 1-3 la <>Ordinul ministrului mediului şi dezvoltãrii durabile nr. 1.222/2008 privind aprobarea Instrucţiunilor pentru organizarea şi desfãşurarea licitaţiilor publice pentru atribuirea contractelor de închiriere a unor bunuri imobile, proprietate publicã a statului, aflate în administrarea Administraţiei Naţionale "Apele Române", a Contractului-cadru de închiriere a bunurilor imobile aflate în proprietatea publicã a statului şi în administrarea Administraţiei Naţionale "Apele Române", precum şi a Listei cuprinzând bunurile imobile propuse spre închiriere şi durata închirierii, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 867 din 22 decembrie 2008, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La anexa nr. 1, articolul 2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - (1) Persoanele juridice sau persoanele fizice pot realiza, în interes privat, construcţii provizorii, pe terenurile aparţinând domeniului public al statului, aflate în administrarea Administraţiei Naţionale «Apele Române», numai cu respectarea prevederilor legale specifice domeniului gospodãririi apelor şi al ariilor naturale protejate, respectiv cele privind autorizarea executãrii lucrãrilor de construcţii şi a reglementãrilor privind documentaţiile urbanistice aprobate, cu avizul prealabil al Administraţiei Naţionale «Apele Române».
(2) Autoritãţile administraţiei publice locale care propun/au proiecte de dezvoltare ce cuprind obiective de investiţii amplasate pe bunurile administrate de Administraţia Naţionalã «Apele Române» prevãzute în anexa nr. 3 la ordin au drept de preemţiune la închirierea acestora."
2. La anexa nr. 1, la articolul 4, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Stabilirea cuantumului chiriei minime, de la care va fi pornitã licitaţia, privind gradul de folosinţã a bunului imobil se realizeazã în baza unui calcul fundamentat pe recuperarea costurilor, întocmit de cãtre direcţia de ape şi aprobat ulterior de conducerea Administraţiei Naţionale «Apele Române»."
3. La anexa nr. 1, articolul 5 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 5. - Caietul de sarcini conţine în mod obligatoriu urmãtoarele:
a) datele de identificare ale titularului dreptului de administrare;
b) descrierea bunului imobil care face obiectul închirierii, inclusiv situaţia juridicã a acestuia;
c) condiţiile şi regimul de exploatare a bunului închiriat;
d) obiectivele de ordin economic şi social, dupã caz, urmãrite de titularul dreptului de administrare;
e) criteriul de selecţie utilizat;
f) cerinţe privind calificarea ofertanţilor, respectiv:
1. înregistrarea la oficiul registrului comerţului, actul constatator al existenţei persoanei juridice sau actul de identitate al persoanei fizice;
2. cifra de afaceri minimã pe anul anterior celui în care se iniţiazã procedura, în cazul persoanelor juridice;
3. certificatul de atestare fiscalã;
4. cazierul fiscal şi cazierul judiciar, unde este cazul;
5. precizarea cã nu se aflã în litigiu cu titularul dreptului de administrare sau de folosinţã gratuitã;
g) destinaţia bunurilor care fac obiectul închirierii;
h) interdicţia subînchirierii sau cesionãrii bunului fãrã acordul titularului dreptului de administrare sau de folosinţã gratuitã;
i) durata închirierii, care nu va putea depãşi 10 ani;
j) posibilitatea prelungirii duratei contractului de închiriere pe bazã de act adiţional, pentru încã maximum 10 ani;
k) chiria minimã;
l) contractul de locaţiune, cu clauzele specifice adaptate în funcţie de bunul închiriat;
m) cuantumul garanţiei de participare;
n) facilitãţi suplimentare;
o) perioada de valabilitate a ofertei;
p) garanţia de bunã execuţie."
4. La anexa nr. 1, articolul 6 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) Documentaţia de închiriere se întocmeşte de cãtre direcţia de ape în douã exemplare şi se înainteazã Administraţiei Naţionale «Apele Române» în vederea aprobãrii acesteia.
(2) Anterior aprobãrii documentaţiei de închiriere Administraţia Naţionalã «Apele Române» o transmite Ministerului Mediului în vederea avizãrii. Avizul Ministerului Mediului este consultativ."
5. La anexa nr. 1, articolul 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - (1) Termenul de analizare şi aprobare a documentaţiei de închiriere este de 15 zile lucrãtoare de la data înregistrãrii acesteia la Administraţia Naţionalã «Apele Române» sau, dupã caz, de la data completãrii documentaţiei de atribuire.
(2) În situaţia în care comisia de analizã a documentaţiei de închiriere considerã cã este necesarã completarea acesteia, va comunica direcţiei de ape sã transmitã datele/actele solicitate, în termen de cel mult 3 zile lucrãtoare de la comunicare.
(3) Documentaţia de închiriere aprobatã se transmite direcţiei de ape în termen de cel mult 3 zile lucrãtoare de la data aprobãrii."
6. La anexa nr. 1, la articolul 11 alineatul (2), litera h) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"h) modul de obţinere a caietului de sarcini;".
7. La anexa nr. 1, la articolul 14, alineatele (2) şi (3) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(2) Comisia de evaluare este formatã din 5 membri, dintre care unul este preşedintele comisiei. Din comisie fac parte cel puţin 2 salariaţi ai Administraţiei Naţionale «Apele Române». De asemenea, vor fi desemnaţi 2 membri supleanţi şi un secretar. Secretarul nu are drept de vot.
(3) Prin decizie a conducãtorului Administraţiei Naţionale «Apele Române» se stabileşte remunerarea membrilor comisiei de licitaţie şi ai celei de soluţionare a contestaţiilor."
8. La anexa nr. 1, la articolul 20, alineatele (3) şi (4) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(3) Contestaţiile vor fi soluţionate, în maximum 5 zile lucrãtoare, de cãtre o comisie de soluţionare a contestaţiilor constituitã la nivelul fiecãrei direcţii de ape, compusã din 5 membri, dintre care unul este preşedintele comisiei. Comisia va avea un secretar care nu are drept de vot şi 2 membri supleanţi. Membrii, membrii supleanţi şi secretarul sunt desemnaţi din rândul altor salariaţi decât cei care fac parte din comisia de evaluare. Componenţa fiecãrei comisii se stabileşte de cãtre Administraţia Naţionalã «Apele Române», la propunerea direcţiilor de ape, prin decizie a conducãtorului acesteia, în maximum douã zile de la data deschiderii plicurilor exterioare. Din comisie fac parte 2 salariaţi ai Administraţiei Naţionale «Apele Române», un consilier juridic şi o persoanã cu funcţie de conducere. Preşedintele comisiei de soluţionare a contestaţiilor va fi directorul direcţiei de ape. Prin aceeaşi decizie se va stabili remuneraţia membrilor comisiei de soluţionare a contestaţiei.
(4) Atribuţiile comisiei de soluţionare a contestaţiilor sunt:
a) analizeazã contestaţia formulatã privind admiterea sau respingerea sa;
b) decide cu privire la oportunitatea suspendãrii procedurii de atribuire a contractelor de închiriere;
c) întocmeşte procesul-verbal privind soluţionarea contestaţiei formulate."
9. La anexa nr. 1, la articolul 23, alineatul (4) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Direcţia de ape are obligaţia înregistrãrii contractului de închiriere, încheiat pe o duratã mai mare de 3 ani, în cartea funciarã a imobilului, cu recuperarea sumei de la locator, reprezentând costurile aferente înregistrãrii."
10. La anexa nr. 2, articolul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - Locatorul se obligã sã asigure locatarului folosinţa bunului imobil ........., situat în ........., având datele de identificare prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul contract-cadru de închiriere, dupã constituirea garanţiei de bunã execuţie de cãtre locatar."
11. La anexa nr. 2, articolul 9 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - În cazul neexecutãrii obligaţiei de platã prevãzute la art. 8, se percep majorãri de întârziere de 0,1% pentru fiecare zi de întârziere, calculate pânã la data plãţii efective. Se va face prioritar decontarea valorii majorãrii de întârziere, pentru sumele scadente, indiferent de instrucţiunile de pe ordinul de platã."
12. La anexa nr. 2, la articolul 12, litera c) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"c) sã depunã diligenţe, la cererea locatarului, pentru obţinerea oricãror avize necesare întrebuinţãrii în bune condiţii a bunului, conform destinaţiei stabilite prin prezentul contract, locatarul urmând sã suporte costurile aferente."
13. La anexa nr. 2, la articolul 13, litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) sã primeascã bunul imobil închiriat, precum şi toate accesoriile sale în starea corespunzãtoare destinaţiei în vederea cãreia a fost închiriat; dupã primirea în folosinţã a bunului, pe baza procesului-verbal de predare-primire, locatarul nu mai poate face obiecţii asupra stãrii de fapt a bunului contractat;".
14. La anexa nr. 2, la articolul 14, litera k) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"k) sã suporte cheltuielile apãrute ca urmare a unor efecte neprevãzute iniţial asupra bunului care face obiectul prezentului contract (aceastã prevedere se dezvoltã de la caz la caz, în funcţie de natura bunului care face obiectul închirierii);".
15. La anexa nr. 2, la articolul 14, dupã litera k) se introduc douã noi litere, literele k^1) şi k^2), cu urmãtorul cuprins:
"k^1) sã obţinã avizele şi autorizaţiile necesare desfãşurãrii activitãţilor permise în cadrul bunului închiriat şi în vecinãtãţile acestuia, conform caietului de sarcini şi legislaţiei în vigoare, precum şi cu respectarea restricţiilor privind regimul ariilor naturale protejate;
k^2) sã anunţe în scris, cu minimum 60 de zile înainte, intenţia de a pãrãsi locaţia, în vederea predãrii bunului imobil cãtre locator, pe bazã de proces-verbal încheiat între reprezentanţii pãrţilor;".
16. La anexa nr. 2, articolul 17 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 17. - Pentru anul calendaristic în curs garanţia de bunã execuţie este 30% din valoarea pentru anul în curs a contractului şi se pune la dispoziţia locatorului în termen de 10 zile de la data încheierii contractului de închiriere."
17. La anexa nr. 2, articolul 22 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 22. - În cazul în care s-a depãşit termenul de platã a chiriei şi a contravalorii utilitãţilor cu 60 de zile de la data scadenţei sau în cazul nerespectãrii unei clauze asumate de locatar, prezentul contract se considerã reziliat de drept, fãrã punere în întârziere şi îndeplinirea altor formalitãţi."
18. Anexa nr. 3 se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezentul ordin.
ART. II
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Ministrul mediului, interimar,
Dan Cârlan,
secretar de stat

Bucureşti, 4 noiembrie 2009.
Nr. 1.487.


ANEXÃ
-----
(Anexa nr. 3 la <>Ordinul nr. 1.222/2008 )
---------------------------------------

LISTA
bunurilor imobile propuse spre închiriere





┌────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────┬──────┐
│ │ Descrierea sumarã a bunului │Durata propusã │ Numãr│
│Nr. ├─────────────────────────────────────────┬─────────┬───────────────────────┤ pentru │de in-│
│crt.│ Denumire │Suprafaţa│Teritoriu administrativ│ închiriere │ventar│
│ │ │ (ha) │ │ │(potri│
│ │ │ │ │ │vit │
│ │ │ │ │ │H.G. │
│ │ │ │ │ │ nr. │
│ │ │ │ │ 𗈕.705/│
│ │ │ │ │ �) │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │DIRECŢIA APELOR Someş - Tisa │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Cuveta acumulãrii Colibiţa*) │ 300,00│Bistriţa-Nãsãud │ 10 ani │ 64019│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Cuveta acumulãrii Gilãu │ 68,00│Cluj │ 10 ani │ 64021│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Terenuri situate în albiile minore ale │ 2425,64│Cluj │ 10 ani �│
│ │râurilor din B.H. Someş │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Someş │ 2398,1│Maramureş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Cuveta acumulãrii Strâmtori │ 113,00│Maramureş │ 10 ani │ 64026│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Nod de presiune Ferneziu │ │Maramureş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Someş │ 1431,13│Satu Mare │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Cantonul Cãtãlina │ 0,115│Satu Mare │ 10 ani │ 64856│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cantonul Berindan │ 0,33│Satu Mare │ 10 ani │ 64859│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cantonul Iojib │ 0,1638│Satu Mare │ 10 ani │ 64868│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cantonul Vetiş │ 0,53│Satu Mare │ 10 ani │ 64875│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuveta acumulãrii Cãlineşti │ 351,00│Satu Mare │ 10 ani │ 64027│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Cuveta acumulãrii Sãlãţig │ 23,00│Sãlaj │ 10 ani │ 64022│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuveta acumulãrii Vârşolţ │ 460,60│Sãlaj │ 10 ani │ 64024│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Cantonul Jibou │ 0,3078│Sãlaj │ 10 ani │ 64852│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR CRIŞURI │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Cuveta acumulare Tauţ │ 240│Arad │ 10 ani │ 64227│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Canton Vãrşand │ 0,14│Arad │ 10 ani │ 65227│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Cuveta acumulãrii Leşu │ 151,00│Bihor │ 10 ani │ 64205│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Cuveta lac CET 1 │ 17,00│Bihor │ 10 ani │ 64206│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Cuveta acumulare Petid Carasãu │ 22│Bihor │ 10 ani │ 64209│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Cuveta acumulare Paleu │ 16,48│Bihor │ 10 ani │ 64215│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Cuveta acumulare Cristur │ 86│Bihor │ 10 ani │ 64217│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Cuveta acumulare Budureasa │ 1│Bihor │ 10 ani │ 64218│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cuveta acumulare Miersig │ 5│Bihor │ 10 ani │ 64219│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta acumulare Ucuriş I │ 1│Bihor │ 10 ani │ 64220│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cuveta acumulare Ucuriş II │ 1│Bihor │ 10 ani │ 64221│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuveta acumulare Cãpâlna │ 4│Bihor │ 10 ani │ 64222│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Cuveta acumulare Delani I │ 1│Bihor │ 10 ani │ 64223│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuveta acumulare Delani II │ 1│Bihor │ 10 ani │ 64224│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Crişuri │ 1063,02│Bihor │ 10 ani │ 63751│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR BANAT │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Cuveta acumulare Dognecea Mare │ 6,8│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Caraş │ 956,9│Caraş-Severin │ 10 ani │ 63742│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Cerna │ 58│Caraş-Severin │ 10 ani │ 63743│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Nera │ 684│Caraş-Severin │ 10 ani │ 63744│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │B.H. Dunãre aferent D.A. Banat │ 4029│Caraş-Severin │ 10 ani │ 63748│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Cuveta lac acumulare Tãria │ 3,40│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Cuveta lac acumulare Buhui * şi ** şi R │ 9,87│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Cuveta lac acumulare Dognecea Micã │ 2,30│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cuveta lac acumulare Oraviţa Mare* şi** │ 6,20│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta lac acumulare Oraviţa Micã │ 2,87│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Clãdire MHC Globu Craiovei │ 0,01│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Clãdire MHC Grãdinari │ 0,01│Caraş-Severin │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Clãdire hidrocentrala electricã │ 0,01│Timiş │ 10 ani │ 64908│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuveta lac acumulare Surduc R │ 357,00│Timiş │ 10 ani │ 63795│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Cuveta lac acumulare Recaş │ 3,40│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Canton Bacova │ 0,01│Timiş │ 10 ani │ 64964│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 17 │Canton Pustiniş 2 Uivar │ 0,025│Timiş │ 10 ani │ 64941│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 18 │Canton 10 Biled │ 0,01│Timiş │ 10 ani │ 64916│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 19 │Canton Sânmihaiu Român în sat │ 0,04│Timiş │ 10 ani │ 64938│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 20 │Canton 3 Partoş │ 0,02│Timiş │ 10 ani │ 64961│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 21 │Canton 16 Şag │ 0,03│Timiş │ 10 ani │ 64934│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 22 │Canton 25 Chevereş │ 0,02│Timiş │ 10 ani │ 64955│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 23 │Canton 15 Pãdureni │ 0,01│Timiş │ 10 ani │ 64933│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 24 │Canton 17 Pãdureni │ 0,02│Timiş │ 10 ani │ 64947│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 25 │Canton Borna 24 │ 0,02│Timiş │ 10 ani │ 64895│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 26 │Clãdire sediu sector Deta │ 0,05│Timiş │ 10 ani │ 64973│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 27 │Canton 1 Heitin │ 0,02│Timiş │ 10 ani │ 64890│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 28 │Canton Giarmata Baraj │ 0,01│Timiş │ 10 ani │ 64911│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 29 │Debarcader Bega mal stâng │ 0,01│Timiş │ 10 ani │ 63740│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 30 │Microhidrocentrala Topolovãţ │ 0,01│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 31 │Cuveta lac acumulare Giarmata │ 25│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 32 │Cuveta lac acumulare Murani**; R │ 95│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 33 │Cuveta lac acumulare Suştra │ 6,2│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 34 │Cuveta lac acumulare Salcia │ 7,3│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 35 │Cuveta lac acumulare Topolovãţ │ 16│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 36 │Cuveta lac acumulare Dumbrãviţa │ 25│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 37 │Cuveta lac acumulare Ianova │ 50│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 38 │Cuveta lac acumulare Lãţunaş │ 8│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 39 │Cuveta lac acumulare Surduc; R │ 357│Timiş │ 10 ani │ 63795│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 40 │Cuveta lac acumulare Recaş │ 3,4│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 41 │Cuveta lac acumulare Satchinez* │ 25│Timiş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 42 │Clãdire MHC Uivar-Sânmartin │ 0,027│Timiş │ 10 ani │ 64908│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 43 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Bega │ 1381,73│Timiş │ 10 ani │ 63740│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 44 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Timiş │ 2912│Timiş │ 10 ani │ 63741│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR MUREŞ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 4001│Alba │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 3587,67│Arad │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 67,37│Bistriţa-Nãsãud │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 3,6│Braşov │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 889,76│Cluj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 1201,19│Harghita │ 10 ani │ 63737│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 3293│Hunedoara │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 3396│Mureş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B.H. Mureş │ 1294,46│Sibiu │ 10 ani │ 10135│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR JIU │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Terenuri situate pe malurile sau în │ │Dolj, Gorj, │ │ │
│ │cuvetele lacurilor de pe cursurile │ │Hunedoara, │ │ │
│ │codificate din B.H. Jiu │ 360│Mehedinţi │ 10 ani │ 63798│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Imobil 49-88 │ Teren: │Dolj │ 10 ani �│
│ │Pavilion 1 administrativ parter + etaj 𗈚.708 mp │ │ │ │
│ │ │Suprafaţa│ │ │ │
│ │ │constru- │ │ │ │
│ │ │ itã: │ │ │ │
│ │ │ 419 mp │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Imobil 49-08 │ Teren: │Dolj │ 10 ani �│
│ │Pavilion 1 administrativ parter + etaj 𗈖.196 mp │ │ │ │
│ │ │Suprafaţa│ │ │ │
│ │ │constru- │ │ │ │
│ │ │ itã: │ │ │ │
│ │ │ 351 mp │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Imobil 49-89 │ Teren: │Dolj │ 10 ani �│
│ │Pavilion 1 administrativ parter + etaj 𗈖.012 mp │ │ │ │
│ │ │Suprafaţa│ │ │ │
│ │ │constru- │ │ │ │
│ │ │ itã: │ │ │ │
│ │ │ 321 mp │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre │ │ │ │ │
│ │aferente judeţului Dolj * şi ** │ 8525,3│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Jiu aferent │ │ │ │ │
│ │judeţului Dolj * şi **; R │ 3945,8│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Cuveta lacului Balta Cilieni Bãileşti R │ 20│Dolj │ 10 ani │ 63823│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Cuveta lacului Balta Maglavit ** │ 50│Dolj │ 10 ani │ 63872│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cuveta lacului Balta Golenţi ** │ 244│Dolj │ 10 ani │ 63873│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta lacului Balta Arcerului * şi **; R│ 219│Dolj │ 10 ani │ 63875│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cuveta lacului Balta Tarova * şi ** │ 164│Dolj │ 10 ani │ 63879│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuveta lacului Bistreţ ** │ 1867│Dolj │ 10 ani │ 63895│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Cuveta lacului Balta Ciuperceni * şi ** │ 167,61│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuveta lacului Balta Latã * şi **; R │ 59,86│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Cuveta lacului Balta Cocorul * şi ** │ 48,27│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Cuveta lacului Balta Coica * şi ** │ 35,22│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 17 │Ostrovul Mare * şi ** │ 153,43│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 18 │Ostrovul Acalia * şi ** │ 35,10│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 19 │Ostrovul Pietriş * şi ** │ 57,79│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 20 │Ostrovul Vana * │ 102,56│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 21 │Ostrovul Gitanului * │ 144.361│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 22 │Ostrovul Copaniţa * şi ** │ 275,0│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 23 │Ostrovul Carabulea │ 22,0│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 24 │Insula Pichetul Vechi │ 10,0│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 25 │Ostrovul Bocu Mare şi Bocu Mic │ 23,54│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 26 │Ostrovul Bora │ 57,16│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 27 │Ostrovul Pãpãdia * şi ** │ 251,12│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 28 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Jiu aferente │ │ │ │ │
│ │judeţului Gorj * şi R │ 3394,4│Gorj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 29 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Jiu aferente │ │ │ │ │
│ │judeţului Hunedoara * şi **;R │ 285│Hunedoara │ 10 ani │ 63738│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 30 │Insula Şimian │ 2,00│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 31 │Cuveta lacului Balta Gornoviţa * │ 1,00│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 32 │Insula Golu │ 4│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 33 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre * şi │ │ │ │ │
│ │**; R │ 996,27│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 34 │Braţul Dunãrea Micã ** │ 435,46│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 35 │Ostrovul Gârla Mare ** │ 89,41│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 36 │Ostrovul Chichineţelor │ 32,84│Mehedinţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 37 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre aferente │ │ │ │
│ │judeţului Mehedinţi-D.A. Jiu * şi **; R │ 2867,8│Mehedinţi │ 10 ani │ 63764│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR OLT │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 188,9│Argeş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Canton Târlung │ 0,25│Braşov │ 10 ani │ 65346│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Canton Bod │ 0,79│Braşov │ 10 ani │ 65347│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Canton Dâmbu Morii │ 0,67│Braşov │ 10 ani │ 65349│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Canton Dopca │ 0,08│Braşov │ 10 ani │ 65354│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Acumularea nepermanentã Valea Cetãţii │ 3,5│Braşov │ 10 ani │ 64297│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 2925,34│Braşov │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Cuveta lacului Sãcele * │ 135,00│Braşov │ 10 ani │ 64294│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cuveta lacului Dopca │ 13,00│Braşov │ 10 ani │ 64295│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Canton Covasna │ 0,14│Covasna │ 10 ani │ 65343│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Canton Chichiş │ 0,45│Covasna │ 10 ani │ 65344│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Canton Târgu Secuiesc │ 0,47│Covasna │ 10 ani │ 65345│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 1215│Covasna │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Regularizãri Tãieri de coturi │ 65│Covasna │ 10 ani │ 64803│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 224,04│Dolj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 38,7│Gorj │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 17 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 581,62│Harghita │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 18 │Canton Frumoasa │ 0,52│Harghita │ 10 ani │ 65335│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 19 │Cuveta lacului Mesteacãn │ 9,25│Harghita │ 10 ani │ 64292│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 20 │Cuveta lacului Frumoasa** │ 62,70│Harghita │ 10 ani │ 64293│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 21 │Cuvetã acumulare Şuta │ 9,00│Harghita │ 10 ani │ 64291│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 22 │Cuveta lacului Caracal │ 50,00│Olt │ 10 ani │ 64300│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 23 │Cuveta lacului Drãghiceni │ 35,00│Olt │ 10 ani │ 64301│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 24 │Bazinul hidrografic Dunãre aferent │ 2887,23│Olt │ 10 ani �│
│ │D.A. Olt │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 25 │Cuvetele lacurilor din B.H. Olt - lacuri │ │ │ │ │
│ │de acumulare şi bãlţi naturale │ 5700│Olt │ 10 ani │ 63735│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 26 │Cuveta lacului Gura Râului * şi ** │ 36,00│Sibiu │ 10 ani │ 64321│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 27 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 2056,42│Sibiu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 28 │Canton Gura Râului │ 0,57│Sibiu │ 10 ani │ 65356│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 29 │Canton Avrig │ 0,56│Sibiu │ 10 ani │ 65359│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 30 │Canton Islaz │ 0,16│Teleorman │ 10 ani │ 65013│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 31 │Canton Moldoveni │ 0,13│Teleorman │ 10 ani │ 65010│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 32 │Canton Lunca │ 0,08│Teleorman │ 10 ani │ 65011│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 33 │Canton Lita │ 0,08│Teleorman │ 10 ani │ 65014│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 34 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 570,4│Teleorman │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 35 │Canton Olãneşti-Bãi │ 0,4│Vâlcea │ 10 ani │ 65385│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 36 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Olt │ 11895,65│Vâlcea │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR ARGEŞ-VEDEA │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Baraj prizã apã şi staţie pompare │ │ │ │ │
│ │Câmpulung, R. Târgului │ │Argeş │ 10 ani │ 64578│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Acumularea Vâlcele ** │ 445,39│Argeş │ 10 ani │ 64077│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Cuvetã acumulare Pecineagu, r. Dâmboviţa*│ 183,4│Argeş │ 10 ani │ 64076│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Cuvetã acumulare Râuşor, R. Târgului │ 180,6│Argeş │ 10 ani │ 64078│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Cuvetã acumulare Goleşti şi staţie pompe,│ │ │ │ │
│ │r. Argeş ** │ 758│Argeş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Cuvetã acumulare Mihãileşti, r. Argeş │ 1030│Argeş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Terenuri situate în albiile minore │ │ │ │ │
│ │ale cursurilor de apã din B.H. Vedea │ 800│Argeş │ 10 ani │ 63763│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 5350│Argeş │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cuveta lacului Budeasa ** │ 440,61│Argeş │ 10 ani │ 64080│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta lacului Bascov ** │ 199,30│Argeş │ 10 ani │ 64079│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cuveta lacului Mãrãcineni │ 64,00│Argeş │ 10 ani │ 64081│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuveta lacului Prundu ** │ 150,70│Argeş │ 10 ani │ 64082│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Staţie hidrologicã Mogoşoaia, │ 3,8│Bucureşti │ 10 ani │ 64576│
│ │r. Colentina │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuvetã acumulare Plumbuita, r. Colentina │ 55│Bucureşti │ 10 ani │ 64090│
│ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Insula lac Fundeni, r. Colentina │ 3,16│Bucureşti │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 590│Bucureşti │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 17 │Insula Plumbuita │ 1,94│Bucureşti │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 18 │Cuveta lacului Fundeni │ 88,00│Bucureşti │ 10 ani │ 64091│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 19 │Cuveta lacului Pantelimon I │ 93,00│Bucureşti │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 20 │Cuveta lacului Lacul Morii │ 241,50│Bucureşti │ 10 ani │ 64108│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 21 │Insula Lacul Morii │ 4,25│Bucureşti │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 22 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 2500│Cãlãraşi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 23 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - │ │ │ │ │
│ │aferent DAAV ** │ 960│Cãlãraşi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 24 │Cuvetã acumulare Vãcãreşti │ 216,50│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64085│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 25 │Cuvetã acumulare Bunget 1, r. Ilfov │ 74│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64102│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 26 │Cuvetã acumulare Bunget 2, r. Ilfov │ 91│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64103│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 27 │Cuvetã acumulare Brãteşti, r. Ilfov │ 97│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64104│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 28 │Cuvetã acumulare Adunaţi, r. Ilfov │ 96,9│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64105│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 29 │Cuvetã acumulare Ilfoveni, r. Ilfov │ 96│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64106│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 30 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Ialomiţa - │ │ │ │ │
│ │aferenţi DAAV │ 360│Dâmboviţa │ 10 ani │ 63761│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 31 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 4400│Dâmboviţa │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 32 │Cuveta lacului Zãvoiul Orbului ** │ 356,49│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64084│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 33 │Cuveta lacului Vãcãreşti │ 216,50│Dâmboviţa │ 10 ani │ 64085│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 34 │Canton Cocani │ 0,10│Dâmboviţa │ 10 ani │ 65006│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 35 │Cuvetã acumulare Grãdinari, r. Ilfovãţ │ 301,3│Giurgiu │ 10 ani │ 64110│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 36 │Cuvetã acumulare Fãcãu, r. Ilfovãţ │ 83,1│Giurgiu │ 10 ani │ 64111│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 37 │Cuvetã acumulare Onceşti 1, r. Onceşti │ 12,9│Giurgiu │ 10 ani │ 64113│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 38 │Cuvetã acumulare Onceşti 2, r. Onceşti │ 14,9│Giurgiu │ 10 ani │ 64114│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 39 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - │ │ │ │ │
│ │aferent DAAV ** │ 4180│Giurgiu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 40 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 5080│Giurgiu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 41 │Cuveta lacului Onceşti 3 │ 18,90│Giurgiu │ 10 ani │ 64115│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 42 │Cuvetã acumulare Buftea, r. Colentina │ 188│Ilfov │ 10 ani │ 64088│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 43 │Cuvetã acumulare Buciumeni, r. Colentina │ 40│Ilfov │ 10 ani │ 64089│
│ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 44 │Cuvetã acumulare Cãldãruşani, │ │ │ │ │
│ │r. Cociovaliştea ** │ 290│Ilfov │ 10 ani │ 64096│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 45 │Cuvetã acumulare Tunari 2, r. Pasãrea │ 28,3│Ilfov │ 10 ani │ 64100│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 46 │Canton Tânganu şi drum de acces │ 0,138│Ilfov │ 10 ani │ 65025│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 47 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 2020│Ilfov │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 48 │Cuveta lacului Chitila │ 35,00│Ilfov │ 10 ani │ 64092│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 49 │Canton Buftea │ 0,46│Ilfov │ 10 ani │ 65005│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 50 │Cuveta acumulãrii Snagov R │ 592,00│Ilfov │ 10 ani │ 64094│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 51 │Canton exploatare Bilciureşti │ 0,48│Ilfov │ 10 ani │ 64087│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 52 │Canton Snagov şi drum acces canton │ 1,08│Ilfov │ 10 ani │ 65003│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 53 │Canton Cãldãruşani şi drum acces canton │ 0,13│Ilfov │ 10 ani │ 65004│
│ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 54 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Mostiştea - │ │ │ │ │
│ │aferenţi DAAV │ 130│Ilfov │ 10 ani │ 63762│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 55 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Ialomiţa - │ │ │ │ │
│ │aferenţi DAAV │ 1530│Ilfov │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 56 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Vedea │ 1050│Olt │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 57 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Argeş │ 1180│Teleorman │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 58 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Vedea │ 3770│Teleorman │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 59 │Canton Roşiorii de Vede │ 0,25│Teleorman │ 10 ani │ 65009│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 60 │Terenuri situate în albia minorã a │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Dunãre - │ │ │ │ │
│ │aferent DAAV * şi ** │ 8906│Teleorman │ 10 ani │ 63765│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 61 │Insula Belina - Bazin Hidrografic Dunãre-│ │ │ │ │
│ │aferent DAAV │ 278,78│Teleorman │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 62 │Bratul Pavel - Bazin Hidrografic Dunãre │ 45│Teleorman │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR BUZÃU-IALOMIŢA │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 42,2│Braşov │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 6051,97│Brãila │ 10 ani │ 63747│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - │ 6051,97│ │ │ │
│ │râul Cãlmãţui - aferent DAIB │ 237,9│Brãila │ 10 ani │ 63747│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 7723,19│Brãila │ 10 ani │ 63745│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - râul │ │ │ │ │
│ │Cãlmãţui - aferent DAIB │ 135,7│Buzãu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 5829,68│Buzãu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Canton Pãtârlagele * │ 0,26│Buzãu │ 10 ani │ 65051│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Canton Smeeni * │ 0,11│Buzãu │ 10 ani │ 65053│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Ialomiţa - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 277,9│Buzãu │ 10 ani │ 63746│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 6403,83│Cãlãraşi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Canton Budeşti │ 0,39│Cãlãraşi │ 10 ani │ 65040│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 106,4│Covasna │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Ialomiţa - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 2211,37│Dâmboviţa │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Dunãre - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 4628│Ialomiţa │ 10 ani │ 63799│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Cuveta lacului Valea Plopi+derivaţie V │ │ │ │ │
│ │Plopi-Cotorca-pod+derivaţie │ 5,5│Ialomiţa │ 10 ani │ 64130│
│ │Cotorca-Sãrata │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Cuveta lacului Saraţuica │ 0,256│Ialomiţa │ 10 ani │ 64131│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 17 │Canton exploatare Saraţuica │ 0,1788│Ialomiţa │ 10 ani │ 65045│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 18 │Canton Strachina │ 0,048│Ialomiţa │ 10 ani │ 65047│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 19 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Ialomiţa - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 1793,7│Ialomiţa │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 20 │Canton exploatare Urziceni-Valea Plopi │ 0,25│Ialomiţa │ 10 ani │ 65046│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 21 │Cuveta lacului Strachina ** │ 2,94│Ialomiţa │ 10 ani │ 64129│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 22 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Ialomiţa - │ │ │ │ │
│ │aferent DAIB │ 6076,96│Prahova │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR SIRET │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Bazin Hidrografic r. Siret şi afluenţi │ 2157│Bacãu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Cuveta lacului Bacãu II │ 1,00│Bacãu │ 10 ani │ 64194│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Cuveta lacului Poiana Uzului ** │ 2,00│Bacãu │ 10 ani │ 64193│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 167,21│Buzãu │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 26,5│Covasna │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 159,84│Harghita │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 3191,35│Iaşi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Regularizare DA Siret │ 0,87│Neamţ │ 10 ani │ 64674│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Bazin Hidrografic r. Siret cu toţi │ │ │ │ │
│ │afluenţii de ordinul I-VI │ 3618│Neamţ │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta lacului Dragomirna │ 85,00│Suceava │ 10 ani │ 64200│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cuveta lacului Mihoveni │ 28,5│Suceava │ 10 ani │ 64201│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuvetã lac acumulare Rogojeşti │ 844│Suceava │ 10 ani │ 64199│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 𗈗 acumulãri pr. Ardeluţa │ 1,8│Suceava │ 10 ani │ 64309│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 5056│Suceava │ 10 ani │ 63739│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │cursurilor de apã din B.H. Siret, │ │ │ │ │
│ │subbazinul Buzãu │ 7647,75│Vrancea │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Canal Siret - Bãrãgan │ 50│Vrancea │ 10 ani │ 63928│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR PRUT │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Prut │ 3588│Botoşani │ 10 ani │ 63749│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Siret │ 282│Botoşani │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Staţia meteo Rãuseni │ 0,0082│Botoşani │ 10 ani │ 65265│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Canton Ştefãneşti │ 0,0378│Botoşani │ 10 ani │ 65258│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Siret │ 1666│Galaţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Prut │ 966│Galaţi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Canton Ghidiceni │ 0,0165│Galaţi │ 10 ani │ 65275│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Siret │ 1239│Iaşi │ 10 ani │ 63750│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Prut │ 3424│Iaşi │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta acumulãrii Aroneanu │ 64,2│Iaşi │ 10 ani │ 64259│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cuveta acumulãrii Ciric III │ 7,0│Iaşi │ 10 ani │ 64260│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuveta acumulãrii Ciurbeşti │ 137,0│Iaşi │ 10 ani │ 64258│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Cuveta acumulãrii Ezãreni │ 47,8│Iaşi │ 10 ani │ 64257│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuveta acumulãrii Rediu │ 14,6│Iaşi │ 10 ani │ 64267│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Prut │ 1606│Vaslui │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Terenuri situate în albiile minore ale │ │ │ │ │
│ │râurilor din B. H. Siret │ 2734│Vaslui │ 10 ani �│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┤
│ │ DIRECŢIA APELOR DOBROGEA - LITORAL │ │
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┬───────────────────────┬───────────────┬──────┤
│ 1 │Fluviul Dunãrea; ostroave şi insule │ 2445,45│Brãila │ 10 ani │ 63756│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 2 │Cuveta lacului Misalia *şi** │ 70,00│Brãila │ 10 ani │ 63768│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 3 │Cuveta lacului Fundu Mare *şi** │ 70,00│Brãila │ 10 ani │ 63794│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 4 │Cuveta lacului Vulpaşu │ 107,62│Brãila │ 10 ani │ 63800│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 5 │Cuveta lacului Privalul Cotineasa *şi** │ 6,72│Brãila │ 10 ani │ 63801│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 6 │Cuveta lacului Balta Begu *şi** │ 100,00│Brãila │ 10 ani │ 63884│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 7 │Cuveta lacului Melinte *şi** │ 35,00│Brãila │ 10 ani │ 63885│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 8 │Cuveta lacului Sbenghiozul *şi** │ 75,00│Brãila │ 10 ani │ 63886│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 9 │Cuveta lacului Curcubeu *şi** │ 784,22│Brãila │ 10 ani │ 63887│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 10 │Cuveta lacului Privalul Baicului *şi** │ 12,10│Brãila │ 10 ani │ 63914│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 11 │Cuveta lacului Privalul Prinţului *şi** │ 1,69│Brãila │ 10 ani │ 63915│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 12 │Cuveta lacului Privalul Bãjan *şi** │ 11,53│Brãila │ 10 ani │ 63916│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 13 │Cuveta lacului Privalul Chirchineţu *şi**│ 2,21│Brãila │ 10 ani │ 63917│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 14 │Cuveta lacului Lupul *şi** │ 75,00│Brãila │ 10 ani │ 63923│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 15 │Cuveta lacului Iezerul Tãbãcari *şi** │ 40,00│Brãila │ 10 ani │ 63924│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 16 │Cuveta lacului Iezerul Zainea *şi** │ 30,00│Brãila │ 10 ani │ 63925│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 17 │Cuveta lacului Cucova de Jos *şi** │ 75,00│Brãila │ 10 ani │ 63926│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 18 │Cuveta lacului Chiciul Popii *şi** │ 65,00│Brãila │ 10 ani │ 63927│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 19 │Cuveta lacului Dobrele *şi** │ 210,23│Brãila │ 10 ani │ 63929│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 20 │Cuveta lacului Iezerul Gâsca *şi** │ 202,86│Brãila │ 10 ani │ 63930│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 21 │Cuveta lacului Bãlãiele *şi** │ 133,31│Brãila │ 10 ani │ 63931│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 22 │Cuveta lacului Privalul Vântoaia *şi** │ 6,67│Brãila │ 10 ani │ 63940│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 23 │Cuveta lacului Cojoacele Mari *şi** │ 27,28│Brãila │ 10 ani │ 63944│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 24 │Cuveta lacului Cojoacele Mici *şi** │ 26,79│Brãila │ 10 ani │ 63945│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 25 │Cuveta lacului Privalul Japa *şi** │ 3,54│Brãila │ 10 ani │ 63946│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 26 │Cuveta lacului Balta Cacaina *şi** │ 24,17│Brãila │ 10 ani │ 63947│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 27 │Cuveta lacului Taşaul ** │ 2335,00│Constanţa │ 10 ani │ 63932│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 28 │Cuveta lacului Siutghiol ** │ 1900,00│Constanţa │ 10 ani │ 63933│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 29 │Cuveta lacului Hagieni ** │ 98,00│Constanţa │ 10 ani │ 63919│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 30 │Cuveta lacului Ceamurlia ** │ 190,00│Constanţa │ 10 ani │ 63921│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 31 │Cuveta lacului Iezerul Viile │ 70,00│Constanţa │ 10 ani │ 63900│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 32 │Canton nr. 3 Poarta Albã │ 0,25│Constanţa │ 10 ani │ 65072│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 33 │Cuveta lacului Tãbãcãrie ** │ 99│Constanţa │ 10 ani │ 63934│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 34 │Cuveta lacului Mangalia │ 261│Constanţa │ 10 ani │ 63938│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 35 │Cuveta lacului Balta Mangalia │ 90│Constanţa │ 10 ani │ 63920│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 36 │Cuveta lacului Techirghiol │ │ │ │ │
│ │(lac dulce+lac sãrat) ** │ 1226,98│Constanţa │ 10 ani │ 63935│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 37 │Fluviul Dunãrea; ostroave şi insule │ 1816,68│Constanţa │ 10 ani │ 63755│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 38 │Fluviul Dunãrea-Braţ Mãcin │ │ │ │ │
│ │Braţ Mãcin; ostroave si insule * şi ** │ 932│Constanţa │ 10 ani │ 63759│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 39 │Fluviul Dunãrea-Braţ Rãu │ 436,48│Constanţa │ 10 ani │ 63758│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 40 │Cursuri de apã de ordin I-VI din B.H. │ │ │ │ │
│ │Litoral * şi **; R │ 543,71│Constanţa şi Tulcea │ 10 ani │ 63752│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 41 │Cursuri de apã din B.H. Dunãrea aferente │ │ │ │ │
│ │DA Dobrogea * şi ** │ 554,55│Constanţa şi Tulcea │ 10 ani │ 63753│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 42 │Canton nr. 5 Nisipari │ 0,15│Constanţa │ 10 ani │ 65073│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 43 │Canton nr. 2 Cocoşu-Poiana │ 0,14│Constanţa │ 10 ani │ 65075│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 44 │Canton nr. 14 Ştefan cel Mare │ 0,24│Constanţa │ 10 ani │ 65076│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 45 │Canton Sf. Gheorghe │ 0,095│Constanţa │ 10 ani │ 65065│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 46 │Canton Grindu │ 0,152│Constanţa │ 10 ani │ 65079│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 47 │Platforma Crişan │ 11│Constanţa │ 10 ani │ 64999│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 48 │Platforma Gorgova │ 3│Constanţa │ 10 ani │ 65024│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 49 │Canton km 37 │ 0,09│Tulcea │ 10 ani │ 65068│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 50 │Canton km 30 │ 0,15│Tulcea │ 10 ani │ 65069│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 51 │Diguri de apãrare B.H. Dunãrea │ │ │ │ │
│ │(parţial - st. pompare ) │ │Tulcea │ 10 ani │ 65007│
├────┼─────────────────────────────────────────┼─────────┼───────────────────────┼───────────────┼──────┤
│ 52 │Fluviul Dunãrea (Dunãrea maritimã) * │ │ │ │ │
│ │şi **; R │ 1097,47│Tulcea │ 10 ani │ 63760│
└────┴─────────────────────────────────────────┴─────────┴───────────────────────┴───────────────┴──────┘



LEGENDĂ?:
* Bunul propus spre închiriere se aflã într-un sit de importanţã comunitarã şi/sau în vecinãtatea acestuia.
** Bunul propus spre închiriere se aflã într-o arie de protecţie specialã avifaunisticã şi/sau în vecinãtatea acestuia.
R - bunul propus spre închiriere se aflã într-o arie naturalã protejatã la nivel naţional.

-------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016