Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 1.223 din 29 noiembrie 2005  privind procedura de inregistrare a producatorilor, modul de evidenta si raportare a datelor privind echipamentele electrice si electronice si deseurile de echipamente electrice si electronice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ORDIN nr. 1.223 din 29 noiembrie 2005 privind procedura de inregistrare a producatorilor, modul de evidenta si raportare a datelor privind echipamentele electrice si electronice si deseurile de echipamente electrice si electronice

EMITENT: MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1 din 3 ianuarie 2006

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (3) şi ale <>art. 12 alin. (1), (2) şi (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice, în baza <>Hotãrârii Guvernului nr. 408/2004 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Gospodãririi Apelor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, a <>Hotãrârii Guvernului nr. 738/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Comerţului, cu modificãrile ulterioare, şi a <>Hotãrârii Guvernului nr. 459/2005 privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului,

ministrul mediului şi gospodãririi apelor şi ministrul economiei şi comerţului emit urmãtorul ordin:

I. Înregistrarea producãtorilor
ART. 1
(1) Producãtorii sunt obligaţi sã se înregistreze în registrul întocmit în conformitate cu prevederile <>art. 12 alin. (1) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice, la Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului, pânã la 30 aprilie 2006.
(2) Dupã 30 aprilie 2006 se înregistreazã:
a) producãtorii nou-intraţi pe piaţã;
b) producãtorii existenţi, care au pus pe piaţã echipamente electrice şi electronice pânã la 30 aprilie 2006, în condiţiile aplicãrii <>art. 13 alin. (1) lit. e) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 .
(3) Înregistrarea se face în baza urmãtoarelor documente:
a) cererea completatã, conform modelului prezentat în anexa nr. 1;
b) informaţiile generale completate, conform modelului prezentat în anexa nr. 2;
c) dovada constituirii garanţiei conform <>art. 8 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 , care este obligatorie începând cu prima reînnoire a înregistrãrii pentru producãtorii care se înregistreazã în anul 2006, respectiv la înregistrare pentru producãtorii care se înregistreazã dupã 1 ianuarie 2007;
d) certificatul de înregistrare la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (copie conformã cu originalul);
e) certificatul constatator eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (copie conformã cu originalul).
ART. 2
Documentele necesare înscrierii în registru se depun personal la Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului sau se transmit prin poştã.
ART. 3
(1) Numãrul de înregistrare se elibereazã, în termen de 15 zile lucrãtoare de la depunerea dosarului, conform modelului prezentat în anexa nr. 3.
(2) Înregistrarea este valabilã 3 ani.
(3) Cererea de reînnoire se înainteazã cu douã luni înaintea expirãrii perioadei de valabilitate, utilizându-se modelul de cerere prezentat în anexa nr. 1, adaptat corespunzãtor şi în baza informaţiilor generale, conform modelului prezentat în anexa nr. 2 şi dovezii constituirii garanţiei.
ART. 4
Numãrul de înregistrare primit va fi comunicat reţelelor comerciale conform <>art. 12 alin. (2) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 , în maximum 30 de zile calendaristice de la atribuire.
ART. 5
Producãtorii care renunţã la punerea pe piaţã a echipamentelor electrice şi electronice sunt obligaţi sã anunţe Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului, în termen de 30 de zile de la încetarea activitãţii, pentru a putea fi radiaţi din registru.

II. Modul de evidenţã şi de raportare a datelor
ART. 6
În vederea constituirii bazei de date prevãzute la art. 16 alin. (1) producãtorii sunt obligaţi sã raporteze anual Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului urmãtoarele date:
a) date privind cantitãţile de echipamente electrice şi electronice introduse pe piaţã conform anexei nr. 4.1;
b) cantitãţile, numãrul şi categoriile de deşeuri de echipamente electrice şi electronice care au fost colectate prin toate mijloacele şi refolosite, reciclate şi recuperate conform anexei nr. 4.2 a, 4.2 b şi 4.2 c;
c) greutatea sau numãrul deşeurilor de echipamente electrice şi electronice colectate şi exportate conform anexei nr. 4.2 d.
ART. 7
(1) Datele de raportare prevãzute la art. 6 se transmit pe suport hârtie şi în format electronic Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului pânã cel târziu la data de 30 aprilie, pentru anul precedent.
(2) Prima raportare se va face pânã la 30 aprilie 2007.
ART. 8
Producãtorii care deţin puncte de lucru în judeţe diferite sau mai multe locaţii în acelaşi judeţ vor raporta o singurã datã situaţia detaliatã pe toate punctele de lucru, conform art. 6.
ART. 9
(1) Organizaţiile colective autorizate transmit pe suport hârtie şi în format electronic Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului datele referitoare la echipamentele electrice şi electronice şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice pentru agenţii economici pentru care au preluat responsabilitatea, pânã cel târziu la data de 30 aprilie, pentru anul precedent, conform anexelor prevãzute la art. 6.
(2) Prima raportare se va face în anul urmãtor înregistrãrii.
ART. 10
(1) Producãtorii care au transferat responsabilitatea privind realizarea obiectivelor anuale de colectare, valorificare şi reciclare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, conform prevederilor <>art. 7 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 , au obligaţia de a transmite Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului datele de identificare a organizaţiei colective autorizate cu care a încheiat contractul de transfer de responsabilitate, pânã cel târziu la data de 15 ianuarie a fiecãrui an.
(2) Producãtorii menţionaţi la alin. (1) sunt obligaţi sã se asigure cã organizaţia colectivã autorizatã cu care a încheiat contractul de transfer de responsabilitate îşi îndeplineşte obligaţiile de raportare.
ART. 11
(1) Autoritãţile administraţiei publice locale şi operatorii economici care administreazã puncte de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice sunt obligaţi sã raporteze autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul pe a cãrui razã teritorialã funcţioneazã fiecare punct de lucru, pânã la data de 30 aprilie a fiecãrui an, informaţii conform anexei nr. 5.
(2) Operatorii economici care trateazã, recicleazã sau valorificã deşeuri de echipamente electrice şi electronice sunt obligaţi sã raporteze autoritãţii teritoriale pentru protecţia mediului din judeţul pe a cãrui razã teritorialã funcţioneazã fiecare punct de lucru, pânã la data de 30 aprilie a fiecãrui an, informaţii conform anexei nr. 6.
(3) Autoritãţile teritoriale pentru protecţia mediului sunt obligate sã transmitã datele centralizate la Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului pânã cel târziu la data de 30 mai a fiecãrui an.
ART. 12
Producãtorii sau organizaţiile colective autorizate sunt obligaţi sã ţinã un registru special constituit în conformitate cu <>art. 7 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 , registru ce va conţine aceleaşi date prevãzute în tabelele din anexele nr. 4.1, 4.2 a, 4.2 b, 4.2 c, 5 şi 6.
ART. 13
Rãspunderea pentru corectitudinea datelor raportate, precum şi obligaţia dovedirii prin documente a acesteia revin persoanei juridice responsabile, conform prevederilor <>art. 7 alin. (4) din Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 .
ART. 14
Datele prevãzute în anexele nr. 5 şi 6 sunt cele corespunzãtoare anului precedent celui în care se face raportarea.
ART. 15
Denumirile categoriilor de echipamente care se folosesc pentru completarea tabelelor din anexele la prezentul ordin se utilizeazã cu semnificaţia stabilitã în anexa nr. 1B la <>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 .
ART. 16
(1) Raportãrile se constituie într-o bazã de date naţionalã, organizatã la nivelul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.
(2) Sinteza datelor privind echipamentele electrice şi electronice şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice la nivel naţional se prezintã pe pagina de Internet a autoritãţii centrale pentru protecţia mediului, în vederea asigurãrii accesului publicului la aceste informaţii.
ART. 17
Agenţia Naţionalã pentru Protecţia Mediului va duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
ART. 18
Anexele nr. 1-6 fac parte integrantã din prezentul ordin.
ART. 19
Prezentul ordin se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.

p. Ministrul mediului şi gospodãririi apelor,
Constantin Popescu,
secretar de stat

Ministrul economiei şi comerţului,
Ioan Codruţ Şereş


ANEXA 1

Antet solicitant
Nr. ............../.....

CERERE
de acordare a numãrului de înregistrare privind punerea pe piaţã
a echipamentelor electrice şi electronice



Subscrisa, ...................., cu sediul social în .....................,
str. ............. nr. ....., bl. ..., ap. ....., judeţul/sectorul .......,
înregistratã la oficiul Registrului Comerţului sub nr. ...............,
cod unic de înregistrare nr. ....../............., cont bancar nr. .......,
deschis la ................., sucursala .............., telefon ..........,
fax ..............., e-mail .............., reprezentatã prin ............,
în calitate de .............., solicitã acordarea numãrului de înregistrare
pentru punerea pe piaţã a echipamentelor electrice şi electronice.
Anexãm documentele specifice prevãzute la art. 1 cap I. din Ordinul
ministrului mediului şi gospodãririi apelor şi al ministrului economiei şi
comerţului nr. .........../2005 privind procedura de înregistrare a produ-
cãtorilor şi raportare a datelor privind echipamentele electrice şi elec-
tronice şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice.

Ne asumãm rãspunderea, potrivit legii penale, cã documentele prezentate în
copie sunt conforme cu originalul.

Data ............
Persoana autorizatã,
..............
(semnãtura şi ştampila firmei)




ANEXA 2



Societatea:

Informaţii generale estimate pentru anul pentru care se face înregistrarea

┌─────────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│Categorii de echipamente │Cantitate │
│electrice şi electronice │ │
│produse în anul ....* │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┬────────────────────────┤
│ │Tone │numãr │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│ │ │ │
├─────────────────────────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│Total │ │ │
└─────────────────────────┴─────────────────────────┴────────────────────────┘

* Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice.
- Cine sunt utilizatorii finali ai produselor dumneavoastrã? (gospodãrii
particulare, companii private sau altele?)
- Produsele dumneavoastrã sunt furnizate direct sau prin distribuitori?
- Intenţionaţi sã vã afiliaţi la o organizaţie colectivã sau sã acţionaţi
individual pentru îndeplinirea atribuţiilor care vã revin prin Hotãrârea
Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice si
electronice şi prezentul ordin?
- Dacã vã afiliaţi la o organizaţie colectivã vã rugãm sã menţionaţi numele
şi datele de contact ale organizaţiei.
- Cum intenţionaţi sã atingeţi ţintele menţionate in Hotãrârea Guvernului
nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice si electronice?
- Cum intenţionaţi sã va asumaţi obligaţiile de colectare separatã a
deşeurilor echipamente electrice si electronice de la gospodãriile
particulare?
- Cum intenţionaţi sã vã asumaţi obligaţiile de colectare separatã a
deşeurilor de echipamente electrice si electronice de la persoanele juridice?
- Cum intenţionaţi sã asiguraţi transportul şi tratarea deşeurilor provenite
de la gospodãrii particulare sau alte surse?
- Cum intenţionaţi sã vã asumaţi obligaţiile de tratare prin cele mai bune
tehnici?
- Cum intenţionaţi sã finanţaţi gestionarea deşeurilor de echipamente
electrice şi electronice puse pe piaţã dupã 1 ianuarie 2007?
- Cum intenţionaţi sã finanţaţi gestionarea deşeurilor de echipamente
electrice şi electronice puse pe piaţã înainte 1 ianuarie 2007? Sã menţionaţi
cota de piaţã. Intenţionaţi sã folosiţi taxa la vedere (taxa conform art. 8
alin (6) din Hotãrârea Guvernului 448/2005 privind echipamentele electrice şi
electronice)?
- Cum intenţionaţi sã vã asumaţi obligaţiile privind garanţiile?
- Cum intenţionaţi sã vã asumaţi obligaţiile privind furnizarea de informaţii
privind noile echipamente puse pe piaţã?
- Cum intenţionaţi sã vã asiguraţi cã raportarea datelor este una realã?
- Cum intenţionaţi sã vã asiguraţi cã organizaţia colectivã işi duce la
îndeplinire sarcinile?



ANEXA 3

Formular de înscriere în registrul de punere pe piaţã a echipamentelor
de electrice şi electronice



În baza Hotãrârii Guvernului privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei
Naţionale pentru Protecţia Mediului nr. 459/2005 şi a Hotãrârii Guvernului
nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice,
În urma analizãrii documentelor transmise şi a verificãrii,

se emite:

NUMĂRUL DE ÎNREGISTRARE ............

pentru .................................
din localitatea ........, sectorul/judeţul ....... str. ......... nr. ....,
în scopul introducerii pe piaţã a echipamentelor electrice şi electronice

Numãrul de înregistrare este valabil începând cu data ...............
pina la data de ............

Preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia
Mediului .......
Semnãtura şi stampila.
................




ANEXA 4.1



Denumirea societãţii:
Localitatea:
Adresa:
Tel/Fax/E-mail
Cod CAEN pentru activitatea de bazã:
Nr. Mediu de angajaţi:
C.U.I.
Persoana de contact

1. Echipamente puse pe piaţã în anul ...........
┌──────────────┬───────────────────────────┬────────────────────────┐
│ Categorii* │Echipamente produse proprii│ Echipamente importate │
│ │ │ │
├──────────────┼─────────────┬─────────────┼────────────┬───────────┤
│ │Tone │Numãr │Tone │Numãr │
├──────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼───────────┤
│Total │ │ │ │ │
└──────────────┴─────────────┴─────────────┴────────────┴───────────┘
* Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice



ANEXA 4.2 a



Deşeuri colectate de la gospodãrii in anul....
┌──────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬─────────────────────┐
│Categorii*│La punctele de │Prin magazine │Prin alte mijloace │
│ │colectare │ │ │
├──────────┼──────────┬──────────┼──────────┬──────────┼──────────┬──────────┤
│ │Tone │Numãr │Tone │Numãr │Tone │Numãr │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘
* Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice



ANEXA 4.2 b



Deşeuri colectate din alte surse decit gospodarii in anul...
┌──────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬─────────────────────┐
│Categorii*│La punctele de │Prin magazine │Prin alte mijloace │
│ │colectare │ │ │
├──────────┼──────────┬──────────┼──────────┬──────────┼──────────┬──────────┤
│ │Tone │Numãr │Tone │Numãr │Tone │Numãr │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │
└──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘
* Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice



ANEXA 4.2 c



Pentru obiectivele de valorificare, reciclare şi reutilizare in anul...
┌──────────┬─────────────────────┬─────────────────────┬─────────────────┐
│Categorii*│Valorificare │Reciclare │Refolosite ca │
│ │ │ │aparate întregi │
├──────────┼──────────┬──────────┼──────────┬──────────┼─────────────────┤
│ │Tone │Procent │Tone │Procent │Tone │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │
├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────────────┤
│Total │ │ │ │ │ │
└──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────────────┘
*)Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice



ANEXA 4.2 d



Cantitatea de deşeuri de echipamente electrice si electronice colectate
şi exportate în anul...
┌───────────┬──────┬──────────┬──────────┬───────┬──────────┬───────┐
│Categorii │Puse │Colectate │Colectate │Tratate│Exportate │Tratate│
│(cele 10 │pe │de la │din alte │în ţarã│pentru a │în │
│categorii*)│piaţã │gospodãrii│surse │ │fi tratate│afara │
│ │ │ │decât │ │în alte │CE │
│ │ │ │gospodãrii│ │state │ │
│ │ │ │ │ │membre │ │
├───────────┼──────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│ │Tone │Tone │Tone │Tone │Tone │Tone │
├───────────┼──────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼──────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼──────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴──────┴──────────┴──────────┴───────┴──────────┴───────┘
*)Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice

┌──────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│Data: │Semnãtura şi ştampila: │
│Nume, Prenume: │ │
│Funcţia: │ │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘




ANEXA 5

Formular de raportare pentru administratorii punctelor de colectare



Denumirea societãţii / punctului de lucru:
Localitatea:
Adresa:
Tel/Fax/E-mail:
C.U.I.
Cod CAEN pentru activitatea de bazã:
Nr. mediu de angajaţi:
Persoana de contact:

┌──────────────────┬──────────────────────────────────────┬────────────────┐
│Categoria* │Deşeuri de echipamente electrice │Destinaţia** │
│ │şi electronice colectate │ │
├──────────────────┼──────────────────┬───────────────────┼────────────────┤
│ │Tone │Numãr │ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────────────┴──────────────────┴───────────────────┴────────────────┘
● * Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente
electrice şi electronice
● ** În cazul în care pentru aceeaşi categorie de deşeuri de echipamente
electrice si electronice existã mai multe destinaţii, se vor înscrie datele
corespunzãtoare în rânduri separate

┌──────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│Data: │Semnãtura şi ştampila: │
│Nume, Prenume: │ │
│Funcţia: │ │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘




ANEXA 6

Formular de raportare pentru operatorii economici care trateazã,
recicleazã sau valorificã deşeuri de echipamente electrice şi electronice



Denumirea societãţii / punctului de lucru:
Localitatea:
Adresa:
Tel/Fax/E-mail:
C.U.I.
Cod CAEN pentru activitatea de bazã:
Nr. mediu de angajaţi:
Persoana de contact:

┌───────────┬─────────┬──────────┬──────────┬───────┬──────────┬───────┐
│Categorii │Deşeuri │Deşeuri │Deşeuri │Tratate│Exportate │Tratate│
│(cele 10 │preluate │valorifi- │nevalori- │în ţarã│pentru a │în │
│categorii*)│(intrate)│cabile │ficabile │ │fi tratate│afara │
│ │din care:│rezultate │destinate │ │în alte │CE │
│ │ │din proce-│eliminãrii│ │state │ │
│ │ │sare │ │ │membre │ │
│ │ │(pe cate- │ │ │ │ │
│ │ │gorii de │ │ │ │ │
│ │ │materiale │ │ │ │ │
│ │ │şi │ │ │ │ │
│ │ │substanţe │ │ │ │ │
├───────────┼─────────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│ │Tone │Tone │Tone │Tone │Tone │Tone │
├───────────┼─────────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼─────────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼─────────┼──────────┼──────────┼───────┼──────────┼───────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴─────────┴──────────┴──────────┴───────┴──────────┴───────┘
* Se va înscrie codul categoriilor de echipamente conform anexei 1B din
<>Hotãrârea Guvernului nr. 448/2005 privind deşeurile de echipamente electrice
şi electronice

┌──────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│Data: │Semnãtura şi ştampila: │
│Nume, Prenume: │ │
│Funcţia: │ │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘



----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016