Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORME METODOLOGICE din 27 septembrie 2006  de aplicare a prevederilor   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice, cu modificarile si completarile ulterioare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

NORME METODOLOGICE din 27 septembrie 2006 de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice, cu modificarile si completarile ulterioare

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 819 din 4 octombrie 2006

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Beneficiazã de drepturile prevãzute de <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, denumitã în continuare ordonanţã de urgenţã, familiile şi persoanele singure care locuiesc în România, cu sau fãrã cetãţenie românã, precum şi apatrizii.
ART. 2
Familiile şi persoanele singure care nu au cetãţenie românã beneficiazã de prevederile ordonanţei de urgenţã dacã se aflã în una dintre urmãtoarele situaţii:
a) cetãţenii strãini, pe perioada în care au domiciliul sau, dupã caz, reşedinţa în România, în condiţiile legii;
b) cetãţenii strãini şi apatrizii care au dobândit, în condiţiile legii, statutul de refugiat în România sau cãrora li s-a acordat o altã formã de protecţie umanitarã prevãzutã de lege;
c) apatrizii care au domiciliul sau, dupã caz, reşedinţa în România, în condiţiile legii.

CAP. II
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã furnizatã în sistem centralizat

SECŢIUNEA 1
Dispoziţii generale

ART. 3
(1) Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse, care utilizeazã pentru încãlzirea locuinţei energie termicã furnizatã în sistem centralizat, beneficiazã, în condiţiile prevãzute de ordonanţa de urgenţã, de ajutor lunar pentru încãlzirea locuinţei, prin compensarea procentualã a valorii efective a facturii la energie termicã, indiferent de modul de facturare pentru care acestea au optat.
(2) În sensul prevederilor alin. (1), ajutorul lunar pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã furnizatã în sistem centralizat se acordã numai pentru energia termicã consumatã în scopul încãlzirii locuinţei şi nu include energia termicã consumatã în scopul preparãrii apei calde menajere.
ART. 4
În situaţia persoanei singure, compensarea suplimentarã prevãzutã la art. 5 alin. (3) din ordonanţa de urgenţã se acordã dupã cum urmeazã:
a) în proporţie de 100% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã pânã la 125 lei;
b) în proporţie de 90% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 125 lei şi 170 lei;
c) în proporţie de 80% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 170 lei şi 210 lei;
d) în proporţie de 70% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 210 lei şi 250 lei;
e) în proporţie de 60% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 250 lei şi 290 lei;
f) în proporţie de 50% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 290 lei şi 345 lei;
g) în proporţie de 40% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 345 lei şi 390 lei;
h) în proporţie de 30% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 390 lei şi 440 lei;
i) în proporţie de 20% în situaţia în care venitul net lunar al persoanei singure se situeazã între 440 lei şi 500 lei.
ART. 5
Pentru familiile şi persoanele singure beneficiare ale ajutorului social stabilit potrivit prevederilor <>Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, denumitã în continuare <>Legea nr. 416/2001 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, procentul de compensare este cel prevãzut la art. 5 alin. (4) din ordonanţa de urgenţã.
ART. 6
În sensul prevederilor art. 5 alin. (8) din ordonanţa de urgenţã, valoarea efectivã a ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei se calculeazã lunar de cãtre furnizor, dupã cum urmeazã:

Ajutor efectiv = C(p) x C(id) x P(l),
unde:
- C(p) reprezintã compensarea procentualã prevãzutã la art. 5 alin. (2) şi (4) din ordonanţa de urgenţã şi la art. 4;
- C(id) reprezintã consumul defalcat de asociaţia de proprietari/chiriaşi pe consumatori individuali, beneficiari de ajutor pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã furnizatã în sistem centralizat;
- P(l) reprezintã preţul local al energiei termice facturate populaţiei de cãtre furnizor.
ART. 7
(1) Ajutorul lunar pentru încãlzirea locuinţei calculat în condiţiile art. 6 nu poate depãşi, pe toatã perioada sezonului rece, ajutorul maxim lunar stabilit de cãtre primar în condiţiile art. 16^2 alin. (1) şi (4) din ordonanţa de urgenţã.
(2) Ajutorul maxim lunar stabilit de primar se calculeazã astfel:

Ajutor maxim lunar = C(p) x C(max.I.) x P(Ir),
unde:
- C(p) reprezintã compensarea procentualã prevãzutã la art. 5 alin. (2) şi (4) din ordonanţa de urgenţã şi la art. 4;
- C(max.I.) reprezintã consumul maxim lunar stabilit pe tip de apartament şi în funcţie de zona de temperaturã, prevãzut în anexa nr. 1 la ordonanţa de urgenţã;
- P(Ir) reprezintã preţul local de referinţã.
(3) Ajutorul maxim calculat în condiţiile alin. (2) se stabileşte o singurã datã, prin dispoziţie a primarului, la începutul sezonului rece şi este acelaşi pentru fiecare lunã din sezonul rece.
ART. 8
(1) Preţul local de referinţã va fi stabilit şi transmis primãriilor de autoritãţile de reglementare competente, respectiv Autoritatea Naţionalã de Reglementare în Domeniul Energiei şi Autoritatea Naţionalã de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitãţi Publice, pânã la data de 1 octombrie a fiecãrui an.
(2) Consiliile locale stabilesc, prin hotãrâre, preţul local al energiei termice facturate populaţiei conform <>art. 3 din Ordonanţa Guvernului nr. 36/2006 privind instituirea preţurilor locale de referinţã pentru energia termicã furnizatã populaţiei prin sisteme centralizate, denumitã în continuare <>Ordonanţa Guvernului nr. 36/2006 .
(3) În situaţia prevãzutã la <>art. 2 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 36/2006 , în care nu se stabileşte de cãtre autoritãţile de reglementare competente preţul local de referinţã, primãriile au obligaţia sã aprobe pentru furnizori preţul local al energiei termice facturate populaţiei.
ART. 9
Consiliile locale pot aproba din bugetele proprii ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, peste cele stabilite în condiţiile art. 5 din ordonanţa de urgenţã şi ale art. 4, prin majorãri ale gradului de compensare în acelaşi procent pentru toţi beneficiarii de ajutor pentru încãlzirea locuinţei, care se regãsesc în aceeaşi tranşã de venituri.

SECŢIUNEA a 2-a
Modul de stabilire şi acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã furnizatã în sistem centralizat

ART. 10
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acordã pe baza cererii titularilor, însoţitã de declaraţia pe propria rãspundere privind componenţa familiei, veniturile acesteia şi numãrul de camere aferent locuinţei.
(2) Formularele conţinând cererile şi declaraţiile pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei sunt transmise de cãtre primãrii furnizorilor de energie termicã, cu respectarea termenului prevãzut la art. 15 alin. (1) din ordonanţa de urgenţã.
(3) Formularul conţinând cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei se completeazã de cãtre persoanele care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 1.
ART. 11
(1) La stabilirea numãrului de camere prevãzut în anexa nr. 1 pct. II lit. C la prezentele norme metodologice, solicitantul va ţine cont de suprafaţa locuibilã, respectiv suprafaţa desfãşuratã a încãperilor de locuit, care cuprinde dormitoarele şi camera de zi, potrivit notei de la lit. B din anexa nr. 1 la <>Legea locuinţei nr. 114/1996 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Ajutorul maxim calculat în condiţiile art. 7 alin. (2) se va stabili în funcţie de consumul maxim lunar prevãzut în anexa nr. 1 la <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 57/2006 pentru modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi populaţiei pentru plata energiei termice.
ART. 12
La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie sau, dupã caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioarã depunerii cererii, potrivit pct. II lit. B din anexa nr. 1.
ART. 13
(1) Furnizorii de energie termicã transmit formularele titularilor de contract, şi anume consumatorilor individuali şi asociaţiilor de proprietari/chiriaşi, cu respectarea termenului prevãzut la art. 15 alin. (2) din ordonanţa de urgenţã.
(2) Familiile şi persoanele singure care îndeplinesc condiţiile prevãzute la art. 5 din ordonanţa de urgenţã depun individual, prin asociaţiile de proprietari/chiriaşi sau prin furnizorii de energie termicã, cererile şi declaraţiile pe propria rãspundere la primãria comunei, oraşului, municipiului sau, dupã caz, a sectorului municipiului Bucureşti în a cãrei razã teritorialã se aflã locuinţa de domiciliu sau de reşedinţã, cu respectarea termenului prevãzut la art. 16 1 din ordonanţa de urgenţã.
ART. 14
(1) Pe baza cererilor şi declaraţiilor pe propria rãspundere completate de cãtre familiile şi persoanele singure care îndeplinesc condiţiile prevãzute la art. 5 din ordonanţa de urgenţã, primarii emit dispoziţii pentru acordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã, care conţin compensarea procentualã stabilitã în funcţie de venitul net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure, precum şi valoarea ajutorului maxim lunar.
(2) Dispoziţiile primarilor prevãzute la alin. (1) se transmit titularilor ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei, direct sau prin intermediul furnizorilor ori al asociaţiilor de proprietari/chiriaşi, precum şi, în copie, direcţiilor de muncã, solidaritate socialã şi familie judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, denumite în continuare direcţii teritoriale, pânã la data de 1 noiembrie a fiecãrui an. Modelul dispoziţiei pentru aprobarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã este prevãzut în anexa nr. 2a.
(3) În termenul prevãzut la alin. (2) primarii vor comunica solicitanţilor care nu îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã dispoziţia privind neacordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3a.
ART. 15
În aplicarea prevederilor art. 16^2 alin. (6) din ordonanţa de urgenţã, primarii au obligaţia de a transmite furnizorilor, asociaţiilor de proprietari/chiriaşi şi direcţiilor teritoriale situaţia centralizatoare privind beneficiarii ajutoarelor, compensarea procentualã şi valoarea maximã calculatã a ajutorului stabilit potrivit art. 7 alin. (2), în scris şi în format electronic, conform anexei nr. 4a.
ART. 16
(1) Lunar, pânã la data de 3 a lunii, reprezentantul furnizorului de energie termicã împreunã cu reprezentantul asociaţiei de proprietari/chiriaşi, dupã caz, stabilesc consumul general de energie termicã.
(2) Prin consumul general de energie termicã prevãzut la alin. (1) se înţelege consumul contorizat la data citirii ce urmeazã sã fie facturat.
(3) În situaţia în care la branşamentul unde se realizeazã citirea sunt racordaţi mai mulţi titulari de contract, defalcarea consumului general de energie termicã se face în funcţie de reglementãrile legale în vigoare.
(4) La stabilirea consumului general de energie termicã prevãzut la alin. (1) se încheie un proces-verbal constatator al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 5a.
(5) În situaţia asociaţiilor de proprietari/chiriaşi în care existã modalitatea de stabilire a consumului de energie termicã, furnizatã în sistem centralizat, pe bazã de repartitoare montate de prestatorii autorizaţi de cãtre autoritãţile de reglementare, citirea şi repartizarea consumului general de energie termicã pe consumatori individuali se vor realiza pe baza unor contracte încheiate, în condiţiile legii, de asociaţiile de proprietari/chiriaşi cu aceşti prestatori, cu respectarea termenelor prevãzute de ordonanţa de urgenţã.
ART. 17
(1) Pe baza datelor cuprinse în procesul-verbal prevãzut la art. 16 alin. (4), asociaţia de proprietari/chiriaşi defalcã consumul general de energie termicã pe consumatori individuali.
(2) Modalitatea de defalcare a consumului general de energie termicã pe consumatori individuali se realizeazã în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
(3) Atât consumul general de energie termicã, cât şi cel defalcat pe consumatori individuali vor fi determinate în gigacalorii şi exprimate cu 6 zecimale.
(4) În termenul prevãzut la art. 16^4 alin. (4) din ordonanţa de urgenţã, asociaţia de proprietari/chiriaşi transmite furnizorilor de energie termicã situaţia centralizatoare cuprinzând consumurile defalcate pentru beneficiarii de ajutor pentru încãlzirea locuinţei.
(5) Situaţia centralizatoare cuprinzând consumurile defalcate de asociaţia de proprietari/chiriaşi pe beneficiarii ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã se întocmeşte potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 6a.
ART. 18
Pe baza consumului defalcat prevãzut la art. 17, furnizorul calculeazã cuantumul ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã, astfel:
a) la nivelul ajutorului efectiv calculat potrivit prevederilor art. 6, dacã valoarea acestuia este mai micã sau egalã cu cuantumul ajutorului maxim stabilit de primar, potrivit prevederilor art. 7 alin. (2);
b) la nivelul ajutorului maxim calculat potrivit art. 7 alin. (2), dacã valoarea ajutorului efectiv este mai mare decât cuantumul ajutorului maxim stabilit de primar.
ART. 19
(1) Furnizorii de energie termicã în sistem centralizat transmit lunar consumatorilor individuali, titulari de contracte, factura reprezentând consumul de energie termicã şi, dupã caz, suma de platã calculatã ca diferenţã între valoarea consumului şi ajutorul pentru încãlzirea locuinţei calculat în condiţiile art. 18.
(2) Pe baza facturilor prevãzute la alin. (1), furnizorul de energie termicã întocmeşte situaţia centralizatoare cuprinzând beneficiarii ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã şi ajutoarele efective calculate pentru aceştia, potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 7a.
(3) În cazul asociaţiilor de proprietari/chiriaşi, furnizorii de energie termicã în sistem centralizat transmit lunar factura reprezentând consumul general de energie termicã la nivel de asociaţie şi, dupã caz, suma de platã calculatã ca diferenţã între valoarea consumului general de energie termicã şi suma totalã a ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei, prevãzute la coloana 10 din anexa nr. 7a.
(4) Factura prevãzutã la alin. (3) va fi însoţitã de situaţia centralizatoare întocmitã potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 7a.
(5) Asociaţia de proprietari/chiriaşi are obligaţia de a evidenţia lunar ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã în tabelul cu cheltuielile de întreţinere.
ART. 20
(1) Situaţiile centralizatoare prevãzute la art. 19 alin. (2) şi (4) reprezintã documente de platã, se întocmesc de cãtre furnizor şi se transmit primarilor pentru certificare.
(2) Lunar, pânã la data de 15 a lunii, dupã certificare, primarii transmit exemplarul original direcţiilor teritoriale, pe baza cãruia acestea achitã la furnizori sumele reprezentând ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã.

CAP. III
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale

SECŢIUNEA 1
Dispoziţii generale

ART. 21
Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse, care utilizeazã pentru încãlzirea locuinţei gaze naturale, beneficiazã de ajutor lunar pentru încãlzirea locuinţei pe perioada sezonului rece în cuantumurile şi în funcţie de veniturile nete medii lunare pe membru de familie, prevãzute la art. 6 din ordonanţa de urgenţã.
ART. 22
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale se acordã în cuantumurile stabilite la art. 6 din ordonanţa de urgenţã, dar nu mai mult decât valoarea facturii individuale sau, dupã caz, a cheltuielilor efectiv repartizate pentru cantitatea de gaze naturale consumatã lunar în perioada sezonului rece.
ART. 23
Consiliile locale pot aproba din bugetele proprii ajutoare pentru încãlzirea locuinţei peste nivelul celor stabilite în condiţiile art. 6 din ordonanţa de urgenţã, prin majorãri cu acelaşi cuantum pentru toţi beneficiarii de ajutor pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale, care se regãsesc în aceeaşi tranşã de venituri.

SECŢIUNEA a 2-a
Modul de stabilire şi acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale

ART. 24
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei se acordã pe baza cererii titularilor, însoţitã de declaraţia pe propria rãspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.
(2) Formularele conţinând cererile şi declaraţiile pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei sunt transmise de cãtre primãrii furnizorilor de gaze naturale, cu respectarea termenului prevãzut la art. 15 alin. (1) din ordonanţa de urgenţã.
(3) Formularul conţinând cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei se completeazã de cãtre persoanele care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 1.
ART. 25
La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie sau, dupã caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioarã depunerii cererii, potrivit pct. II lit. B din anexa nr. 1.
ART. 26
(1) Furnizorii de gaze naturale transmit formularele titularilor de contract, consumatori individuali şi asociaţii de proprietari/chiriaşi, pânã la data de 25 septembrie a fiecãrui an.
(2) Familiile şi persoanele singure care îndeplinesc condiţiile prevãzute la art. 6 din ordonanţa de urgenţã depun individual sau prin asociaţiile de proprietari/chiriaşi cererile şi declaraţiile pe propria rãspundere la primãria comunei, oraşului, municipiului sau, dupã caz, a sectorului municipiului Bucureşti în a cãrei razã teritorialã se aflã locuinţa de domiciliu sau de reşedinţã, cu respectarea termenului prevãzut la art. 16^1 din ordonanţa de urgenţã.
ART. 27
(1) Pe baza cererilor şi declaraţiilor pe propria rãspundere completate de cãtre familiile şi persoanele singure care îndeplinesc condiţiile prevãzute la art. 6 din ordonanţa de urgenţã, primarii emit dispoziţii privind acordarea ajutorului, care prevãd cuantumul acestuia calculat în funcţie de venitul net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure.
(2) Dispoziţiile primarilor prevãzute la alin. (1) se transmit direct titularilor ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei sau prin intermediul asociaţiilor de proprietari/chiriaşi, precum şi, în copie, direcţiilor teritoriale, pânã la data de 1 noiembrie a fiecãrui an. Modelul dispoziţiei pentru aprobarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale este prevãzut în anexa nr. 2b.
(3) În termenul prevãzut la alin. (2) primarii comunicã solicitanţilor care nu îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încãlzirea locuinţei dispoziţia privind neacordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3b.
ART. 28
(1) În cazul modificãrilor prevãzute la art. 16^3 alin. (1) din ordonanţa de urgenţã, comunicarea acestora se va face prin depunerea unei noi declaraţii pe propria rãspundere, potrivit prevederilor art. 16^3 alin. (2) din ordonanţa de urgenţã.
(2) În situaţia prevãzutã la alin. (1) primarii emit noi dispoziţii pe care le transmit titularilor ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei, în termen de 5 zile de la data emiterii, potrivit prevederilor art. 16^3 alin. (5) din ordonanţa de urgenţã.
ART. 29
În aplicarea prevederilor art. 16^2 alin. (6) din ordonanţa de urgenţã, primarii au obligaţia de a transmite furnizorilor, asociaţiilor de proprietari/chiriaşi şi direcţiilor teritoriale situaţia centralizatoare privind beneficiarii şi cuantumul ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale stabilit în condiţiile art. 6 din ordonanţa de urgenţã, în scris şi în format electronic, conform anexei nr. 4b.
ART. 30
(1) Lunar, pânã la data de 3 a lunii, reprezentantul furnizorului de gaze naturale împreunã cu reprezentantul asociaţiei de proprietari/chiriaşi, dupã caz, stabilesc consumul general de gaze naturale.
(2) Prin consumul general de gaze naturale prevãzut la alin. (1) se înţelege consumul contorizat la data citirii ce urmeazã sã fie facturat.
(3) La stabilirea consumului general de gaze naturale prevãzut la alin. (1) se încheie un proces-verbal constatator al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 5b.
ART. 31
(1) Pe baza datelor cuprinse în procesul-verbal prevãzut la art. 30 alin. (3), asociaţia de proprietari/chiriaşi defalcã consumul general de gaze naturale pe consumatori individuali, beneficiari de ajutor pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale.
(2) În termenul prevãzut la art. 16^4 alin. (4) din ordonanţa de urgenţã, asociaţia de proprietari/chiriaşi transmite furnizorilor de gaze naturale situaţia centralizatoare cuprinzând consumurile defalcate pentru beneficiarii de ajutor pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale.
(3) Situaţia centralizatoare cuprinzând consumurile defalcate de asociaţia de proprietari/chiriaşi pe beneficiarii ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale se întocmeşte potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 6b.
(4) Pe baza consumului defalcat prevãzut la alin. (1), furnizorul stabileşte cuantumul ajutorului efectiv, dupã cum urmeazã:
a) la nivelul cuantumului ajutorului stabilit prin dispoziţie a primarului, dacã valoarea consumului este mai mare sau egalã cu acest nivel;
b) la valoarea consumului, dacã acesta este mai mic decât cuantumul ajutorului stabilit prin dispoziţie a primarului.
ART. 32
(1) În cazul asociaţiilor de proprietari/chiriaşi, furnizorii de gaze naturale transmit lunar factura reprezentând valoarea consumului general de gaze naturale la nivel de asociaţie şi, dupã caz, suma de platã calculatã ca diferenţã între valoarea consumului general şi suma totalã a ajutoarelor efective pentru încãlzirea locuinţei prevãzutã la coloana 8 din anexa nr. 7b.
(2) Factura prevãzutã la alin. (1) este însoţitã de un borderou întocmit conform modelului prevãzut în anexa nr. 7b.
(3) Lunar, pânã la data de 15 a lunii, dupã certificare, primarii transmit direcţiilor teritoriale exemplarul original al documentului de platã prevãzut la art. 16^8 din ordonanţa de urgenţã, pe baza cãruia acestea achitã sumele reprezentând ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale.
(4) Asociaţia de proprietari/chiriaşi are obligaţia de a evidenţia lunar ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale în tabelul cu cheltuieli de întreţinere.
ART. 33
(1) Furnizorii de gaze naturale transmit lunar consumatorilor individuali, titulari de contracte, factura reprezentând consumul de gaze naturale şi, dupã caz, suma de platã calculatã ca diferenţã între valoarea consumului şi ajutorul efectiv calculat în condiţiile art. 31 alin. (4).
(2) Pe baza facturilor prevãzute la alin. (1), furnizorii de gaze naturale întocmesc borderoul cuprinzând beneficiarii ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale şi ajutoarele efective calculate pentru aceştia, potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 7b.
(3) Lunar, pânã la data de 15 a lunii, dupã certificare, primarii transmit direcţiilor teritoriale exemplarul original al documentului de platã prevãzut la art. 16^8 din ordonanţa de urgenţã, pe baza cãruia acestea achitã sumele reprezentând ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale.

CAP. IV
Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni şi combustibili petrolieri

ART. 34
(1) Ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni şi combustibili petrolieri se acordã beneficiarilor de ajutor social stabilit în condiţiile <>Legii nr. 416/2001 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Plata ajutorului pentru încãlzirea locuinţei, stabilit în condiţiiile art. 16^11-16^13 din ordonanţa de urgenţã, se acordã o singurã datã pentru toatã perioada sezonului rece.
ART. 35
În cazul în care mai multe familii şi persoane singure beneficiare de ajutor social locuiesc împreunã, ajutorul pentru încãlzirea locuinţei cu lemne, cãrbuni şi combustibili petrolieri se acordã pentru fiecare dintre acestea.

CAP. V
Dispoziţii tranzitorii şi finale

ART. 36
Direcţiile teritoriale, pe baza situaţiilor centralizatoare prevãzute la art. 20, respectiv a borderourilor prevãzute la art. 32 alin. (2) şi art. 33 alin. (2), solicitã Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei, pânã cel târziu la data de 20 a fiecãrei luni, creditele bugetare corespunzãtoare ajutoarelor pentru încãlzirea locuinţei.
ART. 37
Ministerul Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei transmite Ministerului Finanţelor Publice, pânã la data de 23 a fiecãrei luni, documentaţia pentru deschiderea de credite bugetare.
ART. 38
În baza creditelor bugetare deschise de Ministerul Finanţelor Publice, direcţiile teritoriale vireazã, pânã la sfârşitul lunii, sumele alocate cu titlu de ajutoare pentru încãlzirea locuinţei în conturile de tip angajament scris în pãstrarea unui terţ, escrow, deschise de cãtre producãtorii şi distribuitorii de energie termicã sau gaze naturale.
ART. 39
În aplicarea prevederilor art. 16^17 alin. (2) din ordonanţa de urgenţã, primarii transmit, la solicitarea direcţiilor teritoriale, pânã la data de 15 a fiecãrei luni, un raport statistic potrivit modelelor prevãzute în anexele nr. 8a-8c.
ART. 40
Pe baza rapoartelor prevãzute la art. 39, direcţiile teritoriale întocmesc un raport statistic la nivelul judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti, pe care îl transmit Ministerului Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei pânã la data de 25 a fiecãrei luni.
ART. 41
Pânã la data de 31 mai, potrivit prevederilor art. 16^17 alin. (2) din ordonanţa de urgenţã, furnizorii şi primarii au obligaţia de a pune la dispoziţie direcţiilor teritoriale date şi informaţii sintetice solicitate de acestea cu privire la numãrul de beneficiari de ajutor pentru încãlzirea locuinţei în funcţie de venituri, numãrul de persoane din familie, sistemul de încãlzire utilizat, modul de facturare a energiei termice, precum şi cheltuielile cu încãlzirea locuinţei şi gradul de acoperire a acestora prin acordarea ajutoarelor.
ART. 42
În aplicarea prezentelor norme metodologice, Ministerul Muncii, Solidaritãţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Administraţiei şi Internelor pot emite precizãri sau instrucţiuni care se aprobã prin ordin comun.
ART. 43
Anexele nr. 1, 2a, 2b, 3a, 3b, 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 6b, 7a, 7b, 8a/1-8a/3, 8b şi 8c fac parte integrantã din prezentele norme metodologice.


ANEXA 1
la Normele metodologice


CERERE
si
DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE
pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei

Domnului Primar al municipiului/oraşului/comunei/
sectorului municipiului Bucureşti
___________________________


I. Subsemnatul,

Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Adresa: Str. |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Nr. |_|_|_|_|_| Sc. |_|_| Ap. |_|_|_| Sector |_|_|

Localitatea |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Judetul |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Telefon |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Fax |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

E-mail |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Actul de identitate*1) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_|_|

Eliberat de sectia de politie |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

va rog sa-mi aprobati acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei.

Mentionez ca utilizez pentru incalzirea locuintei*2):

Energie termica in sistem |_| Denumire furnizor |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|
centralizat

Codul titularului de contract |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Gaze naturale |_| Denumire furnizor |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Cod client nr. |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Modul de facturare a energiei termice*3):
a) facturarea si plata in transe lunare egale pe perioada unui an |_|

b) facturarea si plata in transe lunare egale, stabilite diferentiat
in perioada sezonului rece si in restul anului |_|

c) facturarea si plata lunara pe baza consumului efectiv |_|

d) facturarea şi plata în sistem de facturare binom |_|


*1) In cazul cetatenilor romani se va specifica tipul de act de identitate:
- B.I. - buletin de identitate
- C.I. - carte de identitate
- C.I.P. - carte de identitate provizorie
Pentru cetatenii straini sau apatrizi:
- P.S.T. - permis de sedere temporara
- P.S.P. - permis de sedere permanenta
- D.I. - document de identitate.
*2) Se va bifa cu "X" casuta corespunzatoare si se va completa obligatoriu:
pentru energie termica - codul titularului de contract, iar pentru gaze
naturale - codul clientului; se va mentiona denumirea distribuitorului
de energie termica in sistem centralizat sau de gaze naturale, cu care
consumatorul individual sau, dupa caz, asociatia de proprietari/chiriasi
are incheiat contract de furnizare.
*3) Se va bifa cu "X" casuta corespunzatoare modulului de facturare prevazut
in contractul de furnizare.

II. Declar pe propria raspundere urmatoarele:

A. Referitor la componenta familiei, urmatorii membrii*4):


┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 1. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 2. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 3. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 4. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 5. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 6. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 7. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 8. Numele si prenumele |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_│
│ |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ Cod numeric personal |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| │
│ │
│ Act de identitate/act doveditor*5) |_|_|_| Seria |_|_|_| Nr. |_|_|_|_|_|_|_│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


*4) In cazul familiilor cu mai mult de 8 membri se va completa o anexa.
Prin membri de familie se inteleg si persoanele intre care nu exista relatii
de rudenie, dar care locuiesc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si
sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere.
*5) In cazul copiilor sub 14 ani sau care nu au act de identitate se vor
specifica datele din certificatul de nastere.


B. Referitor la veniturile realizate:


┌─────────────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┐
│ 1. VENITURI PERMANENTE NETE REALIZATE DE FAMILIE IN LUNA: │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┘
┌─────┬───────────────────────────────────────────────┬──────────────────────┐
│Cod │ Categoria de venituri │ Venitul realizat*6) │
│ │ │ (lei) │
└─────┴───────────────────────────────────────────────┴──────────────────────┘


*6) Pentru aceeasi categorie de venituri se va inscrie suma totala a
acestora.



┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│SALARIUL SI ALTE DREPTURI SALARIALE │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│01 │pe baza de contract de munca │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│02 │salariul asistentului personal al │ │ │ │ │ │ │ │
│ │persoanei cu handicap │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│03 │salariul asistentului maternal │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│04 │salariul ingrijitorului la domiciliu al │ │ │ │ │ │ │ │
│ │persoanei varstnice dependente │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│05 │venitul lunar realizat ca membru asociat │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sau persoana autorizata sa desfasoare o │ │ │ │ │ │ │ │
│ │activitate independenta │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│06 │indemnizatia de somaj si/sau venit │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ lunar de completare │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│PENSII │
├───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Pensii de stat │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│07 │pensia pentru limita de varsta │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│08 │pensia anticipata │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│09 │pensia anticipata partiala │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│10 │pensia de invaliditate │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│11 │pensia de urmas │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┤
│Pensii agricultori │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│12 │pensia agricultor │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┤
│Pensii militare │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│13 │pensia de serviciu │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│14 │pensia de invaliditate │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│15 │pensia de urmas │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│16 │pensia I.O.V.R │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│17 │Indemnizatia pt. persoanele care si-au pierdut │ │ │ │ │ │ │ │
│ │total sau partial capacitatea de munca ca urmare │ │ │ │ │ │ │ │
│ │a participarii la revolutie si pt. urmasii │ │ │ │ │ │ │ │
│ │acestora │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│18 │Alocatia sociala pentru nevazatori │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│19 │Indemnizatia de insotitor pentru pensionari │ │ │ │ │ │ │ │
│ │gr. I invaliditate/ nevazatori handicap grav │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│20 │Indemnizatia pentru incapacitatea │ │ │ │ │ │ │ │
│ │temporara de munca │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│21 │Indemnizatia lunara pentru activitatea de │ │ │ │ │ │ │ │
│ │liber-profesionist a artistilor interpreti │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sau executanti │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│22 │Indemnizatia pentru maternitate │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│INDEMNIZATII SI STIMULENTE PENTRU CRESTEREA COPILULUI │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│23 │Indemnizatia pentru cresterea copilului pana │ │ │ │ │ │ │ │
│ │la varsta de 2 sau 3 ani │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│24 │Stimulent │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│INDEMNIZATII CU CARACTER PERMANENT │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│25 │Indemnizatia lunara acordata magistratilor │ │ │ │ │ │ │ │
│ │inlaturati din justitie din considerente │ │ │ │ │ │ │ │
│ │politice │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│26 │Indemnizatia lunara acordata persoanelor │ │ │ │ │ │ │ │
│ │persecutate din motive politice sau etnice │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│27 │Indemnizatia, sporul sau renta acordata │ │ │ │ │ │ │ │
│ │invalizilor, veteranilor si vaduvelor de │ │ │ │ │ │ │ │
│ │razboi │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│28 │Indemnizatia lunara pentru persoanele care │ │ │ │ │ │ │ │
│ │au efectuat stagiul militar in cadrul │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Directiei Generale a Serviciului Muncii in │ │ │ │ │ │ │ │
│ │perioada 1950-1961 │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│29 │Indemnizatia lunara pentru pensionarii sistemului │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de pensii, membrii ai uniunilor de creatie, legal │ │ │ │ │ │ │ │
│ │constituite si recunoscute ca persoane juridice │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de utilitate publicã │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│30 │Indemnizatia lunara pentru persoanele cu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │handicap │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│31 │Indemnizatia cuvenita revolutionarilor │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│32 │Indemnizatia de merit acordata in temeiul Legii │ │ │ │ │ │ │ │
│ │nr. 118/2002 │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│33 │Renta viagera pentru sportivi │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ALOCATII │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│34 │Alocatia de stat pentru copii │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│35 │Alocatia de intretinere pentru minorii │ │ │ │ │ │ │ │
│ │dati in plasament familial sau incredintati, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │potrivit legii, unor familii sau persoane │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│BURSE │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│36 │pentru elevi │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│37 │pentru studenti │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│AJUTOARE │
├───┬──────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│38 │ajutorul banesc lunar pentru persoanele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │care au devenit incapabile de munca in │ │ │ │ │ │ │ │
│ │perioada efectuarii unei pedepse privative │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de libertate │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼──────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│39 │ajutorul social lunar acordat sotiile celor │ │ │ │ │ │ │ │
│ │care satisfac serviciul militar obligatoriu │ │ │ │ │ │ │ │
└───┴──────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘
┌──────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│ TOTAL 1 │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ 2. ALTE SURSE DE VENIT │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────┐
│ Sursa de venit │ Venitul realizat │
│ │ (lei) │
├──────────────────────────────────────────────────────┼──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┤
│Bunuri mobile, imobile aducatoare de venituri nete │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│Venituri nete din dobanzi, dividente, parti sociale │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│Activitati nepermanente │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│Alte venituri │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────────┼──┼──┼──┼──┼──┼──┼──┤
│ TOTAL 2 │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌──────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│3. VENIT LUNAR TOTAL AL FAMILIEI (Total 1 + Total 2) │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

┌──────────────────────────────────────────────────────┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐
│4. VENIT NET LUNAR PE MEMBRU DE FAMILIE (Venit lunar │ │ │ │ │ │ │ │
│ total/nr. membri familie) │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────────┴──┴──┴──┴──┴──┴──┴──┘

C. Referitor la numãrul de camere al locuintei *7):

Locuinta: - 1 camera |_|
- 2 camere |_|
- 3 camere |_|
- 4 camere |_|
- peste 4 camere |_|


*7) Se va bifa cu "X" casuta corespunzatoare si se va completa numai in
situatia in care solicitantul utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie
termica furnizata in sistem centralizat.


D. Avand in vedere cele declarate consider ca ma incadrez pentru a beneficia de ajutor pentru incalzirea locuintei, in intervalul de venituri:


┌───────────────────────────────┐
│ Limite de venituri (lei) │
├───────────────────────────────┼────┐
│ pana la 125 │ │
├───────────────┬───────────────┼────┤
│ 125 │ 170 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 170 │ 210 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 210 │ 250 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 250 │ 290 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 290 │ 345 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 345 │ 390 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 390 │ 440 │ │
├───────────────┼───────────────┼────┤
│ 440 │ 500 │ │
└───────────────┴───────────────┴────┘

(se va bifa cu "X" casuta corespunzatoare)



E. Am luat la cunostinta ca ajutorul pentru incalzirea locuintei se acorda in conditiile ordonantei de urgenta, astfel:
a) nu mai mult decat valoarea ajutorului maxim lunar stabilit prin dispozitie a primarului in cazul utilizarii pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat;
b) nu mai mult decat valoarea facturii individuale ori a cheltuielilor efectiv repartizate pentru cantitatea de gaze naturale folosita.
Ajutorul pentru incalzirea locuintei cu energie termica furnizata in sistem centralizat sau, dupa caz, cu gaze naturale, se achita de catre directiile teritoriale direct furnizorului.

F. Ma oblig sa aduc la cunostinta primarului orice modificare intervenita in componenta familiei, a veniturilor realizate sau cu privire la domiciliu, in termen de 5 zile de la data modificarii.

G. Prin semnarea prezentei am luat la cunostinta ca cele declarate sunt corecte si complete, iar declararea necorespunzatoare a adevarului se pedepseste conform legii penale.


Data Semnatura solicitantului

............. ........................




ANEXA 2a
la normele metodologice





ROMÂNIA
Judeţ/Mun. Bucureşti_________________
(cod, denumire)
Primarul localitãţii/sector _______________
(cod, denumire)

DISPOZIŢIE
Nr._______/___________
pentru aprobarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã


Primarul unitãţii administrativ teritoriale _______________________________
având în vedere:
- prevederile <>art. 71 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei
publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 57/2006 pentru
modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003
privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi
acordate populaţiei pentru plata energiei termice şi a Normelor metodologice
de aplicare a <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 aprobate prin
Hotãrârea Guvernului nr. .../2006
- cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã înregistratã la nr.__________

DISPUNE

1. Aprobarea ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã
doamnei/domnului _____________________ cu domiciliul în_______________________,
CNP_________________________, în calitate de__________________ titular al
ajutorului, prin compensarea procentualã a valorii efective a facturii de energie
termicã, în funcţie de venitul net/ membru de familie în proportie de ____ %.
2. Valoarea ajutorului maxim lunar pentru încãlzirea locuinţei cu energie
termicã, funcţie de consumul stabilit pe tip de apartament, zonã de temperaturã
şi Preţul Local de Referinţã al gigacaloriei, este de _________ lei pentru
perioada _____________________
3. Prezenta dispoziţie poate fi contestatã în termen de 30 de zile de la
comunicare la primarul unitãţii administrativ teritoriale.
4. În cazul în care sunteţi nemulţumit de soluţionarea contestaţiei,
dispoziţia poate fi atacatã la Tribunalul_______________, potrivit prevederile
<>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 .

PRIMAR,
................




ANEXA 2b
la Normele metodologice



ROMÂNIA
Judeţ/Mun. Bucureşti_________________
(cod, denumire)
Primarul localitãţii/sector _______________
(cod, denumire)

DISPOZIŢIE
Nr._______/___________
pentru aprobarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale


Primarul unitãţii administrativ teritoriale ______________________________
având în vedere:
- prevederile <>art. 71 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei
publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 57/2006 pentru
modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003
privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi
acordate populaţiei pentru plata energiei termice şi a Normelor metodologice
de aplicare a <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 aprobate prin
Hotãrârea Guvernului nr. .../2006
- cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale înregistratã la nr.__________

DISPUNE

1. Aprobarea ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale
doamnei/domnului _____________________ cu domiciliul în_______________________,
CNP_________________________, în calitate de__________________ titular al
ajutorului.
2. Cuantumul ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu gaze
naturale, este de _________ lei pentru perioada _____________________.
3. Prezenta dispoziţie poate fi contestatã în termen de 30 de zile de la
comunicare la primarul unitãţii administrativ teritoriale.
4. În cazul în care sunteţi nemulţumit de soluţionarea contestaţiei,
dispoziţia poate fi atacatã la Tribunalul_______________, potrivit prevederile
<>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 .

PRIMAR,
................




ANEXA 3a
la Normele metodologice



ROMÂNIA
Judeţ/Mun. Bucureşti_________________
(cod, denumire)
Primarul localitãţii/sector _______________
(cod, denumire)

DISPOZIŢIE
Nr._______/___________
privind neacordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã


Primarul unitãţii administrativ teritoriale ______________________________
având în vedere:
- prevederile <>art. 71 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei
publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 57/2006 pentru
modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003
privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi
acordate populaţiei pentru plata energiei termice şi a Normelor metodologice
de aplicare a <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 aprobate prin
Hotãrârea Guvernului nr. .../2006
- cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei cu energie termicã înregistratã la nr.__________

DISPUNE

1. Neacordarea ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu energie
termicã doamnei/domnului _________________ cu domiciliul în__________________,
CNP_________________________.
2. Motivul neacordãrii ajutorului îl constituie neîndeplinirea condiţiilor
prevãzute de art. 5 alin. (2) - (4) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului
nr. 57/2006.
3. Prezenta dispoziţie poate fi contestatã în termen de 30 de zile de la
comunicare la primarul unitãţii administrativ teritoriale.
4. În cazul în care sunteţi nemulţumit de soluţionarea contestaţiei,
dispoziţia poate fi atacatã la Tribunalul_______________, potrivit prevederile
<>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 .

PRIMAR,
................




ANEXA 3b
la Normele metodologice



ROMÂNIA
Judeţ/Mun. Bucureşti_________________
(cod, denumire)
Primarul localitãţii/sector _______________
(cod, denumire)

DISPOZIŢIE
Nr._______/___________
privind neacordarea ajutorului pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale


Primarul unitãţii administrativ teritoriale ______________________________
având în vedere:
- prevederile <>art. 71 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei
publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
- prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 57/2006 pentru
modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003
privind ajutoarele pentru încãlzirea locuinţei, precum şi a unor facilitãţi
acordate populaţiei pentru plata energiei termice şi a Normelor metodologice
de aplicare a <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 5/2003 aprobate prin
Hotãrârea Guvernului nr. .../2006
- cererea şi declaraţia pe propria rãspundere pentru acordarea ajutorului
pentru încãlzirea locuinţei cu gaze naturale înregistratã la nr.__________

DISPUNE

1. Neacordarea ajutorului lunar pentru încãlzirea locuinţei cu gaze
naturale doamnei/domnului______________ cu domiciliul în_________________,
CNP_________________.
2. Motivul neacordãrii ajutorului îl constituie neîndeplinirea condiţiilor
prevãzute de <>art. 6 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 57/2006 .
3. Prezenta dispoziţie poate fi contestatã în termen de 30 de zile de la
comunicare la primarul unitãţii administrativ teritoriale.
4. În cazul în care sunteţi nemulţumit de soluţionarea contestaţiei,
dispoziţia poate fi atacatã la Tribunalul_______________, potrivit prevederile
<>Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 .

PRIMAR,
................



ANEXA 4a
--------
la Normele metodologice
-----------------------




ROMÂNIA

Judet/Mun. Bucuresti ..................
(cod, denumire)

Primar comuna/oras/municipiu/sector mun. Bucuresti ...............
(cod, denumire)



SITUATIA CENTRALIZATOARE
privind beneficiarii ajutoarelor, compensarea
procentuala si valoarea maxima calculata


Cod titular de contract .... (denumire si adresa complete .....)*)
┌─────┬──────┬─────┬────┬──────┬───────┬─────┬──────────┬───────────┬────────┐
│Nr. │Nr.**)│Nr. │Nr. │Nr. │Titular│ CNP │numar │compensare │Valoare │
│crt. │bloc │scara│apt.│camere│ajutor │ │dispozitie│procentuala│maxima a│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ajutoru-│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │lui │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │lunar │
├─────┼──────┼─────┼────┼──────┼───────┼─────┼──────────┼───────────┼────────┤
├─────┼──────┼─────┼────┼──────┼───────┼─────┼──────────┼───────────┼────────┤
├─────┼──────┼─────┼────┼──────┼───────┼─────┼──────────┼───────────┼────────┤
└─────┴──────┴─────┴────┴──────┴───────┴─────┴──────────┴───────────┴────────┘

.....................................................................


Cod titular de contract .... (denumire si adresa complete .....)
┌─────┬──────┬─────┬────┬──────┬───────┬─────┬──────────┬───────────┬────────┐
│Nr. │Nr.**)│Nr. │Nr. │Nr. │Titular│ CNP │numar │compensare │Valoare │
│crt. │bloc │scara│apt.│camere│ajutor │ │dispozitie│procentuala│maxima a│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ajutoru-│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │lui │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │lunar │
├─────┼──────┼─────┼────┼──────┼───────┼─────┼──────────┼───────────┼────────┤
├─────┼──────┼─────┼────┼──────┼───────┼─────┼──────────┼───────────┼────────┤
├─────┼──────┼─────┼────┼──────┼───────┼─────┼──────────┼───────────┼────────┤
└─────┴──────┴─────┴────┴──────┴───────┴─────┴──────────┴───────────┴────────┘


PRIMAR,
........


*) Se completeazã pentru fiecare titular de contract in parte, respectiv
asociatie de proprietari/chiriasi din localitatea respectiva.
**) Se completeazã in situaţia in care titularul de contract (asociaţia
de proprietari/chiriasi) are in componenta mai multe imobile de
tip "condominiu".


NOTA:
Se transmite in scris si in format electronic, intr-un limbaj de programare agreat de furnizor. Modalitãţile de transmitere pe cale informaticã se stabilesc de comun acord intre primari si furnizori.


ANEXA 4b
--------
la Normele metodologice
-----------------------




ROMÂNIA

Judet/Mun. Bucuresti ..................
(cod, denumire)

Primar comuna/oras/municipiu/sector mun. Bucuresti ...............
(cod, denumire)



SITUATIA CENTRALIZATOARE
privind beneficiarii si cuantumul ajutoarelor
pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale


A. Pentru consumatorii individuali:
┌────┬───────────┬──────────┬──────────┬───┬──────────┬──────────┬───────────┐
│Nr. │Cod titular│Titular de│Beneficiar│CNP│numar │adresa │cuantum │
│crt.│de contract│contract │ajutor │ │dispozitie│beneficiar│ajutor sta-│
│ │(client) │(client) │incalzire │ │ a │ajutor │bilit de │
│ │ │ │ │ │primarului│ │primar pen-│
│ │ │ │ │ │ │ │tru benefi-│
│ │ │ │ │ │ │ │ciar │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───┼──────────┼──────────┼───────────┤
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴───────────┴──────────┴──────────┴───┴──────────┴──────────┴───────────┘


B. Pentru consumatorii colectivi (asociatii proprietari/chiriasi):

Cod titular de contract (client) ..... (denumire si adresa complete .....)*)

┌────┬──────────┬───┬──────────┬──────────┬───────────┐
│Nr. │Beneficiar│CNP│numar │adresa │cuantum │
│crt.│ajutor │ │dispozitie│beneficiar│ajutor sta-│
│ │incalzire │ │ a │ajutor │bilit de │
│ │ │ │primarului│ │primar pen-│
│ │ │ │ │ │tru benefi-│
│ │ │ │ │ │ciar │
├────┼──────────┼───┼──────────┼──────────┼───────────┤
│ . │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │
└────┴──────────┴───┴──────────┴──────────┴───────────┘

..................................................


PRIMAR,
........


*) Se completeazã pentru fiecare titular de contract in parte, respectiv
asociatie de proprietari/chiriasi din localitatea respectiva.




NOTA:
Se transmite in scris si in format electronic intr-un limbaj de programare agreat de furnizor. Modalitãţile de transmitere pe cale informaticã se stabilesc de comun acord intre primari si furnizori.


ANEXA 5a
--------
la Normele metodologice
-----------------------




PROCES-VERBAL
incheiat azi, data ............
intre


1. FURNIZORUL DE ENERGIE TERMICA FURNIZATA IN SISTEM CENTRALIZAT
....................................... reprezentat(ã) prin
d-na/d-ul .................................................
........... in calitate de ................................

si

2. ASOCIATIA DE PROPRIETARI/CHIRIASI ................. reprezentatã
prin d-na/d-ul ................., in calitate de ...............

am procedat la determinarea consumului general de energie termicã
aferent lunii ................, inregistrat de aparatul de mãsurã
instalat la nivelul bransamentului imobilului din localitatea
............................ strada ........... nr. ..........,
in cantitate de ............................ .



REPREZENTAT FURNIZOR, REPREZENTANT
ASOCIATIE PROPRIETARI/CHIRIASI
( L.S. ) ( L.S. )





ANEXA 5b
--------
la Normele metodologice
-----------------------




PROCES-VERBAL
incheiat azi, data ............
intre


1. FURNIZORUL DE GAZE NATURALE ....................................
reprezentat(ã) prin d-na/d-ul ..................................,

si

2. ASOCIATIA DE PROPRIETARI/CHIRIASI ................. reprezentatã
prin d-na/d-ul ..................,

am procedat la determinarea consumului general de gaze naturale
aferent lunii ................., pe baza contorului.


INDEX citit:

DATA citirii:



REPREZENTAT FURNIZOR, REPREZENTANT
ASOCIATIE PROPRIETARI/CHIRIASI
( L.S. ) ( L.S. )





ANEXA 6a
--------
la Normele metodologice
-----------------------




SITUATIA
cuprinzand consumurile defalcate de asociaţia de
proprietari/chiriasi pe beneficiarii ajutorului
pentru incãlzirea locuinţei cu energie termicã

Perioada de consum ..............



Denumire titular de contract ............
Adresã titular de contract ..............
Cod titular de contract .................

┌─────┬────┬──────┬──────────┬─────┬──────────┬────────────┬────────┐
│Nr. │Nr. │Nr. │Beneficiar│ CNP │numar │Valoare │Consum │
│crt. │apt.│camere│ajutor │ │dispozitie│ajutor maxim│defalcat│
│ │ │ │ │ │primar │stabilit │pe apar-│
│ │ │ │ │ │ │prin dispo- │tamente │
│ │ │ │ │ │ │zitie a │(Gcal) │
│ │ │ │ │ │ │primarului │ │
├─────┼────┼──────┼──────────┼─────┼──────────┼────────────┼────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │
├─────┼────┼──────┼──────────┼─────┼──────────┼────────────┼────────┤
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┴────┴──────┴──────────┴─────┴──────────┴────────────┼────────┤
│ TOTAL: │ │
└──────────────────────────────────────────────────────────┴────────┘

Valorile din coloana 7 reprezintã consumul de energie termicã
pentru incãlzire alocat prin defalcarea consumului general stabilit
in baza procesului verbal pe beneficiarii ajutorului pentru
incãlzirea locuinţei.


Reprezentant titular de contract, Preluat de furnizor,

Nume si prenume .............. Nume si prenume ..............
Data si semnãtura ............ Funcţia ......................
Stampila (dupã caz) Data si semnãtura ............


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



NOTA:
Se intocmeste in 2 exemplare, din care unul se predã furnizorului sub semnãturã de primire.



ANEXA 6b
--------
la Normele metodologice
-----------------------




SITUATIA CENTRALIZATOARE
cuprinzand consumurile defalcate de asociaţia de
proprietari/chiriasi pe beneficiarii ajutorului
pentru incãlzirea locuinţei cu gaze naturale

Perioada de consum ..............



Denumire titular de contract (client) ............
Adresã titular de contract (client) ..............
Cod titular de contract (client) .................

┌─────┬──────────┬─────┬──────────┬────────────┬────────┐
│Nr. │Beneficiar│ CNP │numar │Cuantum aju-│Consum │
│crt. │ajutor de │ │dispozitie│tor stabilit│defalcat│
│ │incalzire │ │primar │prin │pe apar-│
│ │ │ │ │dispozitie a│tamente │
│ │ │ │ │primarului │(NMC) │
├─────┼──────────┼─────┼──────────┼────────────┼────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │
├─────┼──────────┼─────┼──────────┼────────────┼────────┤
│ . │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │
├─────┴──────────┴─────┴──────────┼────────────┼────────┤
│ TOTAL: │ │ │
└─────────────────────────────────┴────────────┴────────┘

Valorile din coloana 5 reprezintã consumul de gaze naturale pentru
incãlzire alocat prin defalcarea consumului general de asociatia de
proprietari/chiriasi pe beneficiarii ajutorului pentru incãlzirea locuinţei.


Reprezentant titular de contract Preluat de furnizor,
(client),

Nume si prenume .............. Nume si prenume ..............
Data si semnãtura ............ Funcţia ......................
Stampila (dupã caz) Data si semnãtura ............


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



NOTA:
Se intocmeste in 2 exemplare, din care unul se predã furnizorului sub semnãturã de primire.



ANEXA 7a
--------
la Normele metodologice
-----------------------




SITUATIA*)
cuprinzand beneficiarii ajutorului pentru
incãlzirea locuinţei cu energie termicã si
cuantumul acestuia pentru perioada ...........


(certificare)
( primar )


Denumire furnizor .........
Adresa furnizor ...........


Anexa la factura nr. ...../......


Denumire titular de contract ......... Adresa titular de contract ......
Cod titular de contract .........

┌───┬───┬───────┬──────┬───┬───────┬──────┬──────┬───────┬───────┬───────┬─────┐
│Nr.│Nr.│Nr. dis│Bene- │CNP│Propor-│Consum│Pretul│Valoare│Valoare│Cuantum│Suma │
│crt│apt│pozitie│ficiar│ │tie com│repar-│local │ajutor │ajutor │ajutor │de │
│ │ │primar │ajutor│ │pensare│tizat │al │efectiv│maxim │incal- │plata│
│ │ │ │ │ │ (%) │de aso│ener- │ │stabi- │zire │pen- │
│ │ │ │ │ │ │ciatia│giei │ │lit │ │tru │
│ │ │ │ │ │ │de pro│termi-│ │prin │ │benef│
│ │ │ │ │ │ │prie- │ce fac│ │dispozi│ │aj. │
│ │ │ │ │ │ │tari/ │turata│ │tia │ │incal│
│ │ │ │ │ │ │chiri-│popu- │ │primaru│ │zire │
│ │ │ │ │ │ │asi │latiei│ │lui │ │ │
├───┼───┼───────┼──────┼───┼───────┼──────┼──────┼───────┼───────┼───────┼─────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │8=5x6x7│ 9 │10=min │11= │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ (8,9)│(6x7)│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ -10 │
├───┼───┼───────┼──────┼───┼───────┼──────┼──────┼───────┼───────┼───────┼─────┤
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴───┴───────┴──────┴───┴───────┼──────┼──────┼───────┼───────┼───────┼─────┤
│ TOTAL: │ │ - │ │ │ │ │
└──────────────────────────────────┴──────┴──────┴───────┴───────┴───────┴─────┘

NOTA:
Valoarea efectivã a ajutorului pentru incãlzirea locuinţei nu poate depãsi
valoarea maximã stabilita prin dispoziţie a primarului in condiţiile Ordonantei
de Urgenta a Guvernului nr. 5/2003, cu modificarile si completãrile ulterioare.


SEMNATURA SI STAMPILA FURNIZOR,
...............................


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Situaţia se intocmeste atat pentru consumatorii individuali, cat
si pentru consumatorii colectivi (asociaţiile de proprietari/chiriasi),
titulari de contracte de furnizare a energiei termice.
In cazul asociaţiilor de proprietari/chiriasi, aceastã situaţie se
transmite ca anexã la facturã.





ANEXA 7b
--------
la Normele metodologice
-----------------------





BORDEROU*)
cuprinzand beneficiarii ajutorului pentru
incãlzirea locuinţei cu gaze naturale si
cuantumul efectiv al acestuia

Perioada de consum .........


(certificare)
( primar )


Denumire furnizor .........
Adresa furnizor ...........


Anexa la factura nr. ...../......


Denumire titular de contract (client) ......... Adresa titular de
contract (client) ...... Cod titular de contract (client) .........
┌───┬──────┬───┬───────┬──────┬──────┬───────┬───────┬───────┬─────┐
│Nr.│Bene- │CNP│Nr. dis│Consum│Pretul│Valoare│Cuantum│Cuantum│Suma │
│crt│ficiar│ │pozitie│repar-│gaze- │consum │ajutor │efectiv│de │
│ │ajutor│ │primar │tizat │lor │ │stabi- │al aju-│plata│
│ │ │ │ │de aso│natu- │ │lit │torului│pen- │
│ │ │ │ │ciatia│rale │ │prin │pentru │tru │
│ │ │ │ │de pro│(lei/ │ │dispo- │incal- │benef│
│ │ │ │ │prie- │NMC) │ │zitie a│zire │aj. │
│ │ │ │ │tari/ │ │ │prima- │ │incal│
│ │ │ │ │chiri-│ │ │rului │ │zire │
│ │ │ │ │asi │ │ │ │ │ │
├───┼──────┼───┼───────┼──────┼──────┼───────┼───────┼───────┼─────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │6=4x5 │ 7 │ 8=min │9=6-8│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ (6,7)│ │
├───┼──────┼───┼───────┼──────┼──────┼───────┼───────┼───────┼─────┤
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴──────┴───┴───────┴──────┼──────┼───────┼───────┼───────┼─────┤
│ TOTAL: │ - │ │ │ │ │
└─────────────────────────────┴──────┴───────┴───────┴───────┴─────┘

NOTA:
Valoarea efectivã a ajutorului pentru incãlzirea locuinţei nu poate depãsi
cuantumul ajutorului stabilit prin dispoziţie a primarului in condiţiile
<>Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 5/2003 , cu modificarile si completãrile
ulterioare.


SEMNATURA SI STAMPILA FURNIZOR,
...............................


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Borderoul se intocmeste atat pentru consumatorii individuali, cat
si pentru consumatorii colectivi (asociaţiile de proprietari/chiriasi),
titulari de contracte de furnizare a gazelor naturale.
In cazul asociaţiilor de proprietari/chiriasi, aceastã situaţie se
transmite ca anexã la facturã.





ANEXA 8a/1
-----------
la Normele metodologice
-----------------------




RAPORT STATISTIC

ENERGIE TERMICA IN SISTEM CENTRALIZAT (FAMILII)


┌─────────┬───────┬───────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│Venit net│Procent│Numar │ Numar familii beneficiare │
│mediu lu-│compen-│luni ├────────┬─────────────────────────────────────────┤
│nar pe │sare │ │Total │ Familii cu: │
│membru │ │ │din care├───────┬────────┬───────┬────────┬───────┤
│de fami- │ │ │ │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ > 5 │
│lie (lei)│ │ │ │membri │membri │ membri│ membri │ membri│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ 100% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ pana la │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 125 ├───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ 90% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 125-170 │ 80% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 170-210 │ 70% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 210-250 │ 60% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 250-290 │ 50% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 290-345 │ 40% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 345-390 │ 30% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 390-440 │ 20% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 440-500 │ 10% ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┴───────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ TOTAL ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────────────┴───────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│ TOTAL GENERAL │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└─────────────────────────┴────────┴───────┴────────┴───────┴────────┴───────┘

┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │ La data de: │
│ ├────────┬───────┬────────┬───────┬────────┬───────┤
│ │31 oct. │30 nov.│31 dec. │31 ian.│28(29) │31 mar.│
│ │ │ │ │ │febr. │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│Numar │ │ │ │ │ │ │
│total de │ │ │ │ │ │ │
│cereri │ │ │ │ │ │ │
│depuse │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│Numar │ │ │ │ │ │ │
│total │ │ │ │ │ │ │
│ajutoare │ │ │ │ │ │ │
└─────────┴────────┴───────┴────────┴───────┴────────┴───────┘




ANEXA 8a/2
-----------
la Normele metodologice
-----------------------

ENERGIE TERMICA IN SISTEM CENTRALIZAT (PERSOANA SINGURA)



┌─────────┬───────┬───────┬────────┐
│Venit net│Procent│Numar │Numar │
│mediu lu-│compen-│luni │benefi- │
│nar pe │sare │ │ciari │
│persoana │ │ │ │
│singura │ │ │ │
│ (lei) │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│pana la │ │4 luni │ 0│
│ 125 │ 100% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 125-170 │ 90% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 170-210 │ 80% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 210-250 │ 70% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 250-290 │ 60% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 290-345 │ 50% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 345-390 │ 40% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 390-440 │ 30% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┼───────┼───────┼────────┤
│ │ │5 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │4 luni │ 0│
│ 440-500 │ 20% ├───────┼────────┤
│ │ │3 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │2 luni │ 0│
│ │ ├───────┼────────┤
│ │ │1 luna │ 0│
├─────────┴───────┼───────┼────────┤
│ │5 luni │ 0│
│ ├───────┼────────┤
│ │4 luni │ 0│
│ TOTAL ├───────┼────────┤
│ │3 luni │ 0│
│ ├───────┼────────┤
│ │2 luni │ 0│
│ ├───────┼────────┤
│ │1 luna │ 0│
├─────────────────┴───────┼────────┤
│ TOTAL GENERAL │ 0│
└─────────────────────────┴────────┘

┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │ La data de: │
│ ├────────┬───────┬────────┬───────┬────────┬───────┤
│ │31 oct. │30 nov.│31 dec. │31 ian.│28(29) │31 mar.│
│ │ │ │ │ │febr. │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│Numar │ │ │ │ │ │ │
│total de │ │ │ │ │ │ │
│cereri │ │ │ │ │ │ │
│depuse │ │ │ │ │ │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│Numar │ │ │ │ │ │ │
│total │ │ │ │ │ │ │
│ajutoare │ │ │ │ │ │ │
└─────────┴────────┴───────┴────────┴───────┴────────┴───────┘





ANEXA 8a/3
-----------
la Normele metodologice
-----------------------

PLATI ENERGIE TERMICA



┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Aferente│ Plati in cursul lunii │
│ lunii ├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┬────────┬─────────┬───────┤
│ │Decembrie│Ianuarie │Februarie│Martie │Aprilie │Mai │Iunie │
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Noiembrie│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Decembrie│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Ianuarie │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Februarie│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Martie │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│ TOTAL │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴────────┴─────────┴───────┘




ANEXA 8b
--------
la Normele metodologice
-----------------------

Gaze naturale




┌───────┬───────┬───────┬────────────────────────────────────────────────────┐
│Venit │Cuantum│Numar │ Numar beneficiari │
│net │ajutor │luni ├───────┬───────┬────────────────────────────────────┤
│mediu │incal- │ │Total │Persoa-│ Familii cu: │
│lunar │zire │ │din │na ├──────┬───────┬──────┬───────┬──────┤
│pe mem-│ (lei) │ │care │singura│ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ > 5 │
│bru de │ │ │ │ │membri│membri │membri│ membri│membri│
│familie│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│sau per│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│soana │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│singura│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ (lei) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│pana la│ 210 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ 125 │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│125-170│ 130 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│170-210│ 110 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│210-250│ 90 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│250-290│ 70 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│290-345│ 50 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│345-390│ 35 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│390-440│ 25 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│440-500│ 15 │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ │ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┴───────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ TOTAL │5 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │4 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │3 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │2 luni │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ │1 luna │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────────────┴───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┤
│ TOTAL GENERAL │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└───────────────────────┴───────┴───────┴──────┴───────┴──────┴───────┴──────┘

┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │ La data de: │
│ ├────────┬───────┬────────┬───────┬────────┬───────┤
│ │31 oct. │30 nov.│31 dec. │31 ian.│28(29) │31 mar.│
│ │ │ │ │ │febr. │ │
├─────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│Numar │ │ │ │ │ │ │
│total de │ │ │ │ │ │ │
│cereri │ │ │ │ │ │ │
│depuse │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼────────┼───────┼────────┼───────┼────────┼───────┤
│Numar │ │ │ │ │ │ │
│total │ │ │ │ │ │ │
│ajutoare │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└─────────┴────────┴───────┴────────┴───────┴────────┴───────┘

┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Aferente│ Plati in cursul lunii │
│ lunii ├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┬────────┬─────────┬───────┤
│ │Decembrie│Ianuarie │Februarie│Martie │Aprilie │Mai │Iunie │
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Noiembrie│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Decembrie│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Ianuarie │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Februarie│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│Martie │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┼────────┼─────────┼───────┤
│ TOTAL │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┴────────┴─────────┴───────┘




ANEXA 8c
--------
la Normele metodologice
-----------------------

LEMNE, CARBUNI, COMBUSTIBILI PETROLIERI



┌───────┬─────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
│ │Nr. a│noiembrie │ decembrie │ ianuarie │ februarie │ martie │
│ │jutoa├──────┬─────┼──────┬─────┼──────┬─────┼──────┬─────┼──────┬─────┤
│ │re a-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Tip │proba│Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │Nr. │
│familie│te la│ajutoa│aju- │ajutoa│aju- │ajutoa│aju- │ajutoa│aju- │ajutoa│aju- │
│ │ince-│re │toare│re │toare│re │toare│re │toare│re │toare│
│ │putul│apro- │ince-│apro- │ince-│apro- │ince-│apro- │ince-│apro- │ince-│
│ │sezo-│bate │tate │bate │tate │bate │tate │bate │tate │bate │tate │
│ │nului│in │in │in │in │in │in │in │in │in │in │
│ │rece │luna │luna │luna │luna │luna │luna │luna │luna │luna │luna │
│ │ │curen-│curen│curen-│cu- │curen-│cu- │curen-│cu- │curen-│cu- │
│ │ │ta │ta │ta │renta│ta │renta│ta │renta│ta │renta│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│persoa-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│na sin-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│gura │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│familii│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│cu 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│membri │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│familii│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│cu 3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│membri │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│familii│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│cu 4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│membri │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│familii│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│cu 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│membri │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│familii│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│cu > 5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│membri │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
├───────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┼──────┼─────┤
│ TOTAL │ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│ 0│
└───────┴─────┴──────┴─────┴──────┴─────┴──────┴─────┴──────┴─────┴──────┴─────┘


┌──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│ │La incepu-│In luna │In luna │In luna │In luna │In luna │
│ PLATI │tul sezo- │noiembrie │decembrie │ianuarie │februarie │martie │
│ │nului rece│ │ │ │ │ │
│ ├──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
└──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘



-------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016