Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORME METODOLOGICE din 22 noiembrie 2006  de aplicare a   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 59/2006 privind asigurarea de la bugetul de stat a cofinantarii publice nerambursabile pentru proiectele de investitii din cadrul Programului SAPARD    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

NORME METODOLOGICE din 22 noiembrie 2006 de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 59/2006 privind asigurarea de la bugetul de stat a cofinantarii publice nerambursabile pentru proiectele de investitii din cadrul Programului SAPARD

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 955 din 28 noiembrie 2006
ART. 1
(1) Beneficiarii proiectelor conforme depuse în cadrul Programului SAPARD pânã la data de 31 iulie 2006 pentru mãsurile 1.1 "Îmbunãtãţirea prelucrãrii şi marketingului produselor agricole şi piscicole", 3.1 "Investiţii în exploataţiile agricole" şi 3.4 "Dezvoltarea şi diversificarea activitãţilor economice care sã genereze activitãţi multiple şi venituri alternative", declarate eligibile, selectate şi care au încheiat contracte de finanţare pânã la data de 31 decembrie 2006 şi nu au beneficiat de fonduri publice nerambursabile prin Programul SAPARD, beneficiazã de cofinanţare publicã nerambursabilã de la bugetul de stat, în condiţiile prezentei hotãrâri.
(2) Regimul taxei pe valoarea adãugatã aferent proiectelor prevãzute la alin. (1) este reglementat potrivit legislaţiei în vigoare.
(3) Pentru proiectele de investiţii prevãzute la alin. (1), Agenţia de Plãţi pentru Dezvoltare Ruralã şi Pescuit, denumitã în continuare APDRP, în calitate de autoritate contractantã, va încheia contracte de finanţare pentru acordarea cofinanţãrii nerambursabile din bugetul de stat, în limita alocãrilor financiare indicative, stabilite pentru fiecare mãsurã, pentru perioada 2007-2008, prevãzute în anexa nr. 1.
(4) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale va comunica APDRP nivelul angajamentelor bugetare, în termen de 7 zile de la data intrãrii în vigoare a prezentelor norme metodologice.
(5) Fondurile pentru mãsurile prevãzute la alin. (1), incluse în anexa nr. 1, se pot realoca între acestea numai în cazuri temeinic justificate, la propunerea APDRP şi cu aprobarea Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
ART. 2
Dupã încheierea contractelor cu beneficiarii, APDRP va comunica Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale anual/trimestrial/lunar fondurile pentru decontarea contractelor încheiate.
ART. 3
(1) Pentru proiectele de investiţii care beneficiazã de cofinanţare de la bugetul de stat se aplicã procedurile de evaluare, selectare, contractare şi platã acreditate pentru Programul SAPARD, adaptate la prevederile legislaţiei naţionale şi aprobate prin ordin al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale, în termen de 7 zile de la intrarea în vigoare a prezentelor norme metodologice.
(2) Proiectele de investiţii cofinanţate de la bugetul de stat vor fi selectate şi contractate în ordinea punctajului acordat, în conformitate cu criteriile de selecţie cuprinse în fişele tehnice ale mãsurilor aprobate conform <>Hotãrârii Guvernului nr. 759/2006 pentru aprobarea fişelor tehnice ale mãsurilor 1.1 "Îmbunãtãţirea prelucrãrii şi marketingului produselor agricole şi piscicole", 1.2 "Îmbunãtãţirea structurilor în vederea realizãrii controlului de calitate, veterinar şi fitosanitar, pentru calitatea produselor alimentare şi pentru protecţia consumatorilor", 2.1 "Dezvoltarea şi îmbunãtãţirea infrastructurii rurale", 3.1 "Investiţii în exploataţiile agricole", 3.2 "Constituirea grupurilor de producãtori", 3.3 "Metode agricole de producţie destinate sã protejeze mediul şi sã menţinã peisajul rural", 3.4 "Dezvoltarea şi diversificarea activitãţilor economice care genereazã activitãţi multiple şi venituri alternative", 3.5 "Silviculturã", 4.1 "Îmbunãtãţirea pregãtirii profesionale" şi 4.2 "Asistenţã tehnicã" din Programul naţional pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã finanţat din fonduri SAPARD.
ART. 4
(1) APDRP ţine evidenţa contractelor de finanţare nerambursabile, încheiate în baza prevederilor <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006 privind asigurarea de la bugetul de stat a cofinanţãrii publice nerambursabile pentru proiectele de investiţii din cadrul Programului SAPARD. În acest scop la contractele de finanţare nerambursabilã încheiate de APDRP cu beneficiarii, conform prevederilor <>art. 2 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006 , se va înlocui simbolul C cu simbolul RO.
(2) APDRP va ţine o evidenţã distinctã a sumelor aferente proiectelor de investiţii prevãzute la alin. (1) al art. 1 şi va raporta Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, bilunar, situaţia proiectelor contractate, conform centralizatorului privind situaţia contractelor încheiate, prevãzut în anexa nr. 2.
ART. 5
(1) Solicitarea de fonduri pentru finanţarea proiectelor de la bugetul de stat întocmitã de APDRP, conform modelului prezentat în anexa nr. 3a), se va face distinct pentru fondurile nerambursabile acordate în conformitate cu prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006 .
(2) APDRP solicitã Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale alocarea de fonduri nerambursabile şi deschiderea creditelor bugetare în baza previziunii fluxului de numerar privind plãţile, întocmitã conform modelului prezentat în anexa nr. 3b).
(3) În baza centralizatorului fondurilor pentru finanţarea proiectelor din fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, transmis de APDRP şi întocmit conform modelului prezentat în anexa nr. 3c), Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale va solicita Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare nerambursabile.
(4) La cererea Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, Ministerul Finanţelor Publice deschide credite bugetare pentru cofinanţarea publicã nerambursabilã, iar Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale comunicã APDRP, printr-o scrisoare de confirmare potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 4, data şi suma ce va fi transferatã în contul acesteia.
ART. 6
În scopul asigurãrii fluxului financiar necesar implementãrii Programului SAPARD pentru beneficiarii proiectelor de investiţii din fonduri publice nerambursabile, asigurate prin bugetul de stat, Ministerul Finanţelor Publice, prin Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti, deschide, conform procedurilor de deschidere a conturilor de trezorerie, în sistemul dublei semnãturi, un cont la dispoziţia APDRP - "Disponibil din cofinanţarea publicã nerambursabilã pentru finanţarea proiectelor SAPARD conform <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006 ".
ART. 7
APDRP, dupã primirea în contul de disponibilitãţi a fondurilor pentru cofinanţare publicã nerambursabilã de la bugetul de stat, va întocmi ordinele de platã cãtre beneficiari.
ART. 8
(1) Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti pune la dispoziţia APDRP extrasul de cont, care confirmã alimentarea contului de plãţi şi plãţile efectuate cãtre beneficiari, ambele tipuri de operaţiuni fiind înregistrate în contabilitatea APDRP.
(2) În cazul în care în soldul contului de plãţi al Agenţiei de Plãţi pentru Dezvoltare Ruralã şi Pescuit existã sume neplãtite beneficiarilor, APDRP depune pânã cel târziu la data de 20 decembrie pentru anul în curs la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti un ordin de platã pentru returnarea sumelor necheltuite cãtre Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(3) În cazul returnãrii de cãtre bãncile comerciale la care beneficiarii de proiecte au conturi deschise a unor sume în contul de disponibil al APDRP pentru finanţarea proiectelor SAPARD din fonduri publice nerambursabile de la bugetul de stat, ca urmare a constatãrii de cãtre acestea a unor înregistrãri eronate în ordinele de platã, APDRP reface ordinul de platã, în vederea reefectuãrii transferului cãtre beneficiar.
(4) APDRP va recupera de la beneficiarii fondurilor publice nerambursabile sumele plãtite şi necuvenite acestora, inclusiv majorãri de întârziere a rambursãrii debitelor, în contul de disponibil pentru finanţarea proiectelor SAPARD din fonduri publice nerambursabile. În acest caz, APDRP depune la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti un ordin de platã cãtre Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale contul "Cheltuieli de la bugetul de stat", pentru rambursarea sumelor recuperate. Cu valoarea sumelor plãtite şi recuperate în anul curent se reîntregesc creditele bugetare ale Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, iar sumele plãtite în anul curent şi recuperate în anii urmãtori se fac venit la bugetul de stat.
(5) APDRP întocmeşte şi transmite trimestrial Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale "Execuţia bugetarã", o situaţie cu sumele reprezentând plãţile efectuate cãtre beneficiarii Programului SAPARD, din fonduri publice nerambursabile.
(6) Sumele aferente cofinanţãrii publice nerambursabile existente în contul APDRP şi al Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale la sfârşitul anului se vireazã la bugetul de stat.
ART. 9
Anexele nr. 1, 2, 3a), 3b), 3c) şi 4) fac parte integrantã din prezentele norme metodologice.


ANEXA 1
-------
la normele metodologice
-----------------------

Alocãri financiare indicative pe mãsuri pentru perioada 2007-2008, în vederea acordãrii cofinanţãrii publice nerambursabile de la bugetul de stat în conformitate cu prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006



┌───┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr.│ │Valori │
│crt│ Masura │indicative │
│ │ │(milioane │
│ │ │ lei) │
├───┼────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┤
│ 1 │Mãsura 1.1. - "Îmbunãtãţirea prelucrãrii şi │ 467,0 │
│ │marketingului produselor agricole şi piscicole" │ │
├───┼────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┤
│ 2 │Mãsura 3.1. - "Investiţii în exploataţiile agricole" │ 457,0 │
├───┼────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┤
│ 3 │Mãsura 3.4. - "Dezvoltarea şi diversificarea activitãţilor │ 62,0 │
│ │economice care sã genereze activitãţi multiple şi venituri │ │
│ │alternative" │ │
├───┴────────────────────────────────────────────────────────────┼───────────┤
│ Total indicativ │ 986,0 │
└────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────┘



ANEXA 2
-------
la normele metodologice
-----------------------

Centralizator privind situatia contractelor incheiate pentru masurile 1.1, 1.3 si 3.4 la data de ....................


Masura 1.1



mii lei
┌────────────────────────┬──────┬───────┬──────┬───────┬────┬───────┬────┬─────┐
│ │Numar │Valoare│Numar │Valoare│Grad│Valoare│Grad│Numar│
│ SUBMASURA │pro- │totala │proiec│proiec-│de │proiec-│de │pro- │
│ │iecte │eligi- │te con│te con-│anga│te pla-│con-│iecte│
│ │depuse│bila │trac- │tracta-│jare│tite │su- │fina-│
│ │ │proiec-│tate │te │ │ │mare│liza-│
│ │ │te │ │ │ │ │alo-│te │
│ │ │depuse │ │ │ │ │cari│ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Carne (numai abatoare │ │ │ │ │ │ │ │ │
│noi şi modernizari) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Legume, fructe şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│cartofi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Cereale │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Vin │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Lapte si produse lactate│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│TOTAL Masura 1.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────┴──────┴───────┴──────┴───────┴────┴───────┴────┴─────┘



Masura 3.1



┌────────────────────────┬──────┬───────┬──────┬───────┬────┬───────┬────┬─────┐
│ │Numar │Valoare│Numar │Valoare│Grad│Valoare│Grad│Numar│
│ SUBMASURA │pro- │totala │proiec│proiec-│de │proiec-│de │pro- │
│ │iecte │eligi- │te con│te con-│anga│te pla-│con-│iecte│
│ │depuse│bila │trac- │tracta-│jare│tite │su- │fina-│
│ │ │proiec-│tate │te │ │ │mare│liza-│
│ │ │te │ │ │ │ │alo-│te │
│ │ │depuse │ │ │ │ │cari│ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Culturi de câmp │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Horticultura │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Viticultura │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Pomicultura │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Sere │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Ferme de vaci de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│lapte/bivolite │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Creştere si ingrasare │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de taurine │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Ferme de oi/capre │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Ingrasatorii de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│berbecuti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Ferme de porci │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Ferme de pasari │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│TOTAL Masura 3.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────┴──────┴───────┴──────┴───────┴────┴───────┴────┴─────┘



Masura 3.4



┌────────────────────────┬──────┬───────┬──────┬───────┬────┬───────┬────┬─────┐
│ │Numar │Valoare│Numar │Valoare│Grad│Valoare│Grad│Numar│
│ SUBMASURA │pro- │totala │proiec│proiec-│de │proiec-│de │pro- │
│ │iecte │eligi- │te con│te con-│anga│te pla-│con-│iecte│
│ │depuse│bila │trac- │tracta-│jare│tite │su- │fina-│
│ │ │proiec-│tate │te │ │ │mare│liza-│
│ │ │te │ │ │ │ │alo-│te │
│ │ │depuse │ │ │ │ │cari│ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Alte activitati de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│turism in spaţiul rural │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Activitãţi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│meşteşugãreşti │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Acvacultura │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│Alte activitãţi: │ │ │ │ │ │ │ │ │
│sericiculturã, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│apicultura, cultivarea │ │ │ │ │ │ │ │ │
│si procesarea │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ciupercilor, procesarea │ │ │ │ │ │ │ │ │
│fructelor de pãdure şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de arbuşti fructiferi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│şi a plantelor │ │ │ │ │ │ │ │ │
│medicinale şi aromatice,│ │ │ │ │ │ │ │ │
│melci şi broaşte │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼────┼───────┼────┼─────┤
│TOTAL Masura 3.4 │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────┴──────┴───────┴──────┴───────┴────┴───────┴────┴─────┘




ANEXA 3a)
---------
la normele metodologice
-----------------------

Solicitare de fonduri pentru finanţarea proiectelor conform <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006
Nr. ............./..............

În vederea efectuãrii plãţilor cãtre beneficiarii Programului SAPARD din fonduri publice nerambursabile, în conformitate cu sumele autorizate la platã şi cu contractele de finanţare încheiate între beneficiari şi Agenţia de Plãţi pentru Dezvoltare Ruralã şi Pescuit, vã rugãm sã dispuneţi alimentarea cu fonduri reprezentând finantarea de la bugetul statului la proiectele SAPARD.
Subsemnatul ................ (nume, prenume).................., Director General al Agenţiei de Plãţi pentru Dezvoltare Ruralã şi Pescuit, declar prin prezenta cã totalul cheltuielilor eligibile autorizate pentru plata beneficiarilor este:



──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sume reprezentând finanţarea de la
Masura/Submãsurã bugetul de stat conform OUG 59/2006
- mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Mãsura 1.1
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Submasura 1
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total Mãsura 1.1 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Mãsura 3.1
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Submasura 1
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total Mãsura 3.1 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Mãsura 3.4
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Submasura 1
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
.....
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total Mãsura 3.4 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

TOTAL GENERAL 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



Director General al APDRP


Control Financiar Preventiv Propriu Control Financiar Preventiv Delegat


Avizat

Director Direcţia Plãţi Proiecte


Şef Serviciu Autorizare Plãţi
şi Recuperare Datorii




ANEXA 3b)
---------
la normele metodologice
------------------------


AGENŢIA DE PLAŢI PENTRU DEZVOLTARE RURALA SI PESCUIT


Previziunea fluxului de numerar privind plãţile



┌─────────────┬─────┬────┬─┬─┬─┬───────┬─┬─┬─┬───────┬─┬─┬─┬─────┬─┬─┬─┬───────┐
│ │Plati│Sume│I│F│M│Totalul│A│M│I│Totalul│I│A│S│Tota-│O│N│D│Totalul│
│ │cumu-│pre-│a│e│a│primu- │p│a│u│celui │u│u│e│lul │c│o│e│celui │
│ │late │vizi│n│b│r│lui tri│r│i│n│de-al │l│g│p│celui│t│i│c│de-al │
│ │pana │ona-│u│r│t│mestru │i│ │i│2-lea │i│u│t│de-al│o│e│e│4-lea │
│ │la │te │a│u│i│ │l│ │e│trimes-│e│s│e│3-lea│m│m│m│trimes-│
│ │sfar-│pen-│r│a│e│ │i│ │ │tru │ │t│m│tri- │b│b│b│tru │
│ MASURI │situl│tru │i│r│ │ │e│ │ │ │ │ │b│mes- │r│r│r│ │
│ │lunii│ulti│e│i│ │ │ │ │ │ │ │ │r│tru │i│i│i│ │
│ │a IIa│ma │ │e│ │ │ │ │ │ │ │ │i│ │e│e│e│ │
│ │din │luna│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │e│ │ │ │ │ │
│ │trim.│a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cu- │trim│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │rent │cu- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │rent│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 1.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 1.2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 2.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 3.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 3.2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 3.3 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 3.4 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 3.5 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 4.1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│Masura 4.2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼─────┼────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼───────┼─┼─┼─┼─────┼─┼─┼─┼───────┤
│ Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────┴─────┴────┴─┴─┴─┴───────┴─┴─┴─┴───────┴─┴─┴─┴─────┴─┴─┴─┴───────┘

Intocmit la APDRP, la data de


Vizat CFPP


Certificat de directorul APDRP




ANEXA 3c)
---------
la normele metodologice
-----------------------


Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale




CENTRALIZATORUL
fondurilor pentru finanţarea proiectelor conform
<>Ordonanţei de urgentã a Guvernului nr. 59/2006
Nr. ....../.........

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sume reprezentând finanţarea de la
Masura/Submãsurã bugetul de stat conform OUG 59/2006
- mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total Mãsura 1.1 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total Mãsura 3.1 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total Mãsura 3.4 0,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


TOTAL GENERAL 0,00



Ordonator principal de credite


Director Buget Finanţe






ANEXA 4
-------
la normele metodologice
-----------------------


MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR SI DEZVOLTĂRII RURALE
Nr. ............./.........

Subiect: Confirmarea transferului cofinanţãrii de la bugetul statului

Cãtre:

AGENŢIA DE PLĂŢI PENTRU DEZVOLTARE RURALĂ ŞI PESCUIT

Domnului Director General ........... (nume, prenume)


Ca urmare a Solicitãrii de fonduri pentru asigurarea de la bugetul de stat a cofinanţãrii publice nerambursabile pentru proiectele de investiţii din cadrul Programului SAPARD în conformitate cu <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 59/2006 , transmisa la Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale cu nr. ..... din data de ............... vã informãm cã a fost aprobatã suma de ............. lei, reprezentând finanţarea de la bugetul de stat.
Suma menţionatã va fi transferatã în data de ..... de cãtre Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale în contul de plãţi al APDRP ........... deschis la Direcţia de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti.



DIRECTOR

DIRECŢIA BUGET FINANŢE

........................
(semnãtura si stampila)


-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016