Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORME METODOLOGICE din 16 august 2001  pentru aplicarea prevederilor   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 privind acumularea cantitatii de 3 milioane tone de carbune energetic de catre Administratia Nationala a Rezervelor de Stat in anul 2001    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

NORME METODOLOGICE din 16 august 2001 pentru aplicarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 privind acumularea cantitatii de 3 milioane tone de carbune energetic de catre Administratia Nationala a Rezervelor de Stat in anul 2001

EMITENT: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 521 din 30 august 2001
CAP. 1
Dispoziţii generale
ART. 1
(1) Compania Nationala a Lignitului Oltenia - S.A. Targu Jiu, Compania Nationala a Huilei - S.A. Petrosani şi Societatea Nationala a Carbunelui - S.A. Ploiesti, denumite în continuare furnizori, vor livra pana la data de 30 octombrie 2001 o cantitate de 3 milioane tone de cãrbune energetic pentru acumulare de cãtre Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat, ca stoc rezerva de stat.
(2) Livrarea cantitãţii de 3 milioane tone de cãrbune energetic se va efectua cãtre Societatea Comercialã de Producere a Energiei Electrice şi Termice "Termoelectrica" - S.A., Regia Autonomã pentru Activitãţi Nucleare şi Societatea Comercialã "CET" - S.A. Govora în condiţia franco-depozit şi numai în limita valoricã de maximum 1.800 miliarde lei.
ART. 2
(1) Acumularea de cãtre Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat a cantitãţii de 3 milioane tone de cãrbune energetic, ca stoc rezerva de stat, se face prin compensare cu obligaţiile restante la data de 31 decembrie 2000 datorate bugetului de stat de cãtre furnizori, actualizate cu eventualele plati efectuate în contul acestora, reprezentând impozite, taxe, contribuţii, precum şi cu majorãrile de întârziere aferente acestora, dupã caz.
(2) Compensarea obligaţiilor de plata datorate şi neachitate se face în cursul anului 2001, în limita sumei de maximum 1.800 miliarde lei, dar nu mai mult decât nivelul obligaţiilor de plata fata de bugetul de stat şi neachitate, pe baza proceselor-verbale de compensare a obligaţiilor de plata, potrivit prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 privind acumularea cantitãţii de 3 milioane tone de cãrbune energetic de cãtre Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat în anul 2001, denumite în continuare procese-verbale de compensare, încheiate pana la data de 24 decembrie 2001.
(3) În cazul în care obligaţiile datorate la 31 decembrie 2000 la bugetul de stat sunt eşalonate la plata, compensarea acestora se face afectandu-se ratele din graficul de eşalonare cu termene de plata în ordine cronologicã.
(4) Livrarea şi contractarea cantitãţilor de cãrbune energetic se va efectua în condiţiile prevãzute de <>Legea nr. 82/1992 privind rezervele de stat, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

CAP. 2
Compensarea obligaţiilor de plata datorate şi neachitate bugetului de stat la data de 31 decembrie 2000
ART. 3
(1) Compensarea obligaţiilor de plata restante la data de 31 decembrie 2000 prevãzute la art. 2 se face pe baza Procesului-verbal de compensare întocmit de furnizor conform modelului prezentat în anexa nr. 1 la prezentele norme metodologice.
(2) Procesul-verbal de compensare se întocmeşte în 5 exemplare originale şi se completeazã la pct. 1 în baza Borderoului [anexa nr. 1a)], iar la pct. 2, pe baza Situaţiei privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 [anexa nr. 1b)], atât pentru activitatea exploatarilor miniere, cat şi pentru activitatea proprie a furnizorului.
(3) Borderoul [anexa nr. 1a)] şi Situaţia privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 [anexa nr. 1b)], fac parte integrantã din Procesul-verbal de compensare.
(4) Situaţia privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 [anexa nr. 1b)] se întocmeşte de cãtre furnizor pentru activitatea proprie şi pentru exploatarea miniera, completand la cap. A nivelul obligaţiilor restante la data de 31 decembrie 2000, actualizate cu eventualele plati efectuate în contul acestora, în 4 exemplare, confirmate de organul fiscal la care este înregistrat furnizorul ca plãtitor de impozite şi taxe, respectiv exploatarea miniera.
ART. 4
(1) Procesele-verbale de compensare completate la pct. 1 şi 2, însoţite de Borderou [anexa nr. 1a)], vor fi transmise de furnizor la Societatea Comercialã de Producere a Energiei Electrice şi Termice "Termoelectrica" - S.A., Regia Autonomã pentru Activitãţi Nucleare sau la Societatea Comercialã "CET" - S.A. Govora, dupã caz, care va confirma la pct. 3 al Procesului-verbal de compensare suma înscrisã la pct. 1.
(2) În continuare procesele-verbale de compensare, însoţite de Borderou [anexa nr. 1a)], vor fi transmise Ministerului Industriei şi Resurselor şi apoi Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat, care vor confirma, pe propria rãspundere, încadrarea cantitãţii de cãrbune energetic, prevãzutã sa fie acumulatã de la furnizori, conform programului stabilit de Ministerul Industriei şi Resurselor, şi a sumelor reprezentând contravaloarea acesteia înscrise de furnizori şi confirmate de Societatea Comercialã de Producere a Energiei Electrice şi Termice "Termoelectrica" - S.A., Regia Autonomã pentru Activitãţi Nucleare sau de Societatea Comercialã "CET" - S.A. Govora, în limita valoricã a plafonului maxim aprobat.
(3) Procesele-verbale de compensare confirmate potrivit alin. (2) sunt transmise apoi de cãtre furnizorul care a initiat Procesul-verbal de compensare direcţiei generale a finanţelor publice a judeţului la care acesta este înregistrat ca plãtitor de impozite şi taxe, pentru aprobarea compensãrii pe totalul companiei/societãţii, completand la pct. 6 sumele ce se vor compensa şi care nu pot depãşi suma înscrisã la pct. 1 din Procesul-verbal de compensare.
(4) Suma aprobatã la compensare, înscrisã la pct. 6 din Procesul-verbal de compensare, va fi repartizata de furnizor pe exploatãri miniere şi pentru activitatea proprie, completandu-se în mod corespunzãtor cap. B din Situaţia privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 [anexa nr. 1b)], şi va fi confirmatã de direcţia generalã a finanţelor publice a judeţului unde este înregistrat furnizorul ca plãtitor de impozite şi taxe.
(5) Dupã aprobarea compensãrii prevãzute la pct. 6 din Procesul-verbal de compensare direcţia generalã a finanţelor publice a judeţului la care furnizorul este înregistrat ca plãtitor de impozite şi taxe retine doua exemplare, unul pentru operarea în evidenta pe plãtitori a stingerii obligaţiilor de plata datorate bugetului de stat, atât pentru activitatea proprie, cat şi pentru exploatarea miniera, şi unul pentru preluarea şi prelucrarea datelor în cadrul serviciului buget, iar celelalte exemplare le transmite:
a) furnizorului, pentru operarea în evidenta contabila a stingerii obligaţiilor de plata cãtre bugetul de stat, care va transmite câte o copie xerox la exploatãrile miniere şi câte o copie xerox la organul fiscal în evidenta cãruia este înregistratã exploatarea miniera ca plãtitor de impozite şi taxe;
b) Ministerului Industriei şi Resurselor, pentru evidentierea încadrãrii în limita valoricã aprobatã a acumularii de cãrbune prin compensare;
c) Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat, pentru operare în evidenta contabila.

CAP. 3
Reflectarea în contabilitate a operaţiunilor de compensare
ART. 5
(1) În contabilitatea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat operaţiunile de stingere a obligaţiilor de plata datorate de furnizori conform prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 se reflecta în creditul contului 701 "Finanţarea în baza unor acte normative speciale" - analitic distinct 701.04 "Finanţarea în baza <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 ".
(2) În creditul acestui cont se înregistreazã sumele datorate şi neachitate furnizorului, care intra în acţiunea de stingere a obligaţiilor bugetare, potrivit prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 .
(3) Pe baza Procesului-verbal de compensare, primit de la direcţia generalã a finanţelor publice a judeţului la care este înregistrat furnizorul ca plãtitor de impozite şi taxe, se efectueazã înregistrarea:


234 "Furnizori" = 701 "Finanţarea în baza unor
analitic distinct acte normative speciale" - ana-
litic distinct
701.04 "Finanţarea în baza
Ordonanţei de urgenta a
Guvernului nr. 100/2001"


cu sumele înscrise la pct. 6 din Procesul-verbal de compensare (anexa nr. 1).
(4) Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat întocmeşte Contul de execuţie privind cheltuielile bugetare efectuate prin compensare potrivit prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 , conform anexei nr. 2 la prezentele norme metodologice, pe baza sumelor evidentiate în cadrul contului 701 "Finanţarea în baza unor acte normative speciale" - analitic distinct 701.04 "Finanţarea în baza <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 ".
(5) Contul de execuţie respectiv se prezintã ca anexa distinctã la darea de seama contabila trimestriala şi anuala pentru instituţiile publice.
(6) Sumele compensate, potrivit legii, nu se cuprind în "Contul de execuţie a bugetului instituţiilor publice" (anexa nr. 10) şi "Detalierea cheltuielilor" (anexa nr. 14) la bilanţul contabil pentru instituţiile publice.
ART. 6
(1) Înregistrarea în contabilitatea furnizorilor a compensãrii obligaţiilor de plata datorate bugetului de stat cu sumele de încasat de la Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat se face prin articolul contabil:


% = 411 "Clienţi"/analitic
441 "Impozit pe profit" Administraţia Nationala a
4423 "Taxa pe valoarea Rezervelor de Stat
adãugatã de plata"
444 "Impozit pe venitul
din salarii"
446 "Alte impozite, taxe
şi vãrsãminte asimilate"
447 - "Fonduri speciale
- taxe şi vãrsãminte
asimilate"
448 "Alte datorii şi creanţe
cu bugetul de stat"


cu sumele prevãzute la cap. B din Situaţia privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 .

CAP. 4
Dispoziţii finale
ART. 7
În operaţiunea de compensare intra numai livrãrile de cãrbune efectuate pana la data de 30 octombrie 2001.
ART. 8
(1) Procesul-verbal de compensare şi Situaţia privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001 reprezintã documentele justificative de înregistrare a operaţiunilor de compensare a obligaţiilor restante în evidenta analitica pe plãtitor, cat şi în evidenta contabila a furnizorilor şi a beneficiarilor implicaţi în procedura de compensare.
(2) Data compensãrii obligaţiilor de plata datorate bugetului de stat de cãtre furnizori este data la care conducãtorul compartimentului competent din cadrul direcţiei generale a finanţelor publice judeţene în evidenta cãreia este înregistrat furnizorul a aprobat operaţiunea de compensare menţionatã la pct. 6 din Procesul-verbal de compensare prezentat în anexa nr. 1.
ART. 9
Direcţia generalã a finanţelor publice judeteana, în evidenta cãreia este înregistrat furnizorul, prin serviciul buget va prelua şi va prelucra datele din procesele-verbale de compensare a obligaţiilor de plata datorate cãtre bugetul de stat de furnizori şi va transmite informaţiile respective Ministerului Finanţelor Publice - Direcţia generalã a tehnologiei informatiei cel mai târziu pana la data de 10 ianuarie a anul 2002.



ANEXA 1


la normele metodologice
-----------------------

Ministerul Industriei şi Resurselor
Furnizorul*1) .....................
Sediul ............................
codul fiscal ......................


PROCES-VERBAL Nr. ...../.......

de compensare a obligaţiilor de plata, potrivit
prevederilor Ordonanţei de urgenta a Guvernului
nr. 100/2001 privind acumularea
cantitãţii de 3 milioane tone de cãrbune energetic
de cãtre Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat în anul 2001



┌──────────────────┐
│ Cod fiscal │
├──────────────────┤
│1) │
├──────────────────┤
│2) │
└──────────────────┘
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Explicaţii Nr. Sume
rând lei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Furnizorul*1) .....................
1. Suma reprezentând contravaloarea cantitãţii de cãrbune
energetic livrata, prevãzutã pentru acumulare ca stoc la
rezerva de stat, conform borderoului anexat 01 ........


Director, Conducãtorul compartimentului
financiar-contabil,

Direcţia generalã a finanţelor publice a judeţului ........ la care este
înregistrat furnizorul*1) ...........................

2. Obligaţiile datorate bugetului de stat la 31 decembrie
2000 de furnizor*1) şi neachitate la data încheierii
Procesului-verbal de compensare în suma totalã de ....... 02 .........
din care:
a) 01.01.01 Impozit pe profit de la agenţii economici ....... 03 .........
b) 01.01.01 Majorãri aferente impozitului pe profit de la
agenţii economici .......... 04 .........
c) 02.01.01 Impozit pe salarii ........................ 05 .........
d) 02.01.01 Majorãri aferente impozitului pe salarii ....... 06 .........
e) 06.01.02 Impozit pe veniturile din salarii ............. 07 .........
f) 06.01.02 Majorãri aferente impozitului pe veniturile
din salarii ............... 08 .........
g) 08.01.07 Contribuţia agenţilor economici pentru
învãţãmântul de stat 09 .........
h) 08.01.07 Majorãri aferente contribuţiei agenţilor
economici pentru învãţãmîntul de stat ..................... 10 .........
i) 09.01.09 Contribuţia agenţilor economici pentru
persoanele cu handicap 11 .........
j) 09.01.09 Majorãri aferente contribuţiei agenţilor
economici pentru persoanele cu handicap ................... 12 .........
k) 13.01 T.V.A. ................................ 13 .........
l) 13.01 Majorãri aferente T.V.A. ......................... 14 .........
m) 17.01.04 Taxa pe activitãţi de prospecţiuni,
exploatare şi explorare a resurselor minerale ............. 15 .........
n) 17.01.04 Majorãri aferente taxei pe activitãţi de
prospecţiuni, exploatare şi explorare a resurselor minerale
......................................................... 16 .........
o) 17.01.18 Taxa asupra unor activitãţi dãunãtoare
sãnãtãţii şi din publicitatea lor .......................... 17 .........
p) 17.01.18 Majorãri aferente taxei asupra unor activitãţi
dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor ............... 18 .........
q) 22.01.07 Venituri din concesiuni, redevenţe miniere ..... 19 .........
r) 22.01.07 Majorãri aferente veniturilor din concesiuni,
redevenţe miniere 20 .........
s) 11.09.01 Contribuţia agenţilor economici pentru
constituirea fondului pentru reducerea riscurilor
tehnologice ................................................ 21 .........
t) 11.09.01 Majorãri aferente contribuţiei agenţilor
economici pentru constituirea fondului pentru reducerea
riscului tehnologic .......................... 22 .........


Director, Şef de serviciu,

3. Confirmarea de cãtre ........*2) a sumelor reprezentând
contravaloarea facturilor primite de la furnizor*1) pentru
cantitatea de .......... tone cãrbune 23 ........

Director, Conducãtorul compartimentului
financiar-contabil,

L.S.
4. Ministerul Industriei şi Resurselor
Confirmãm pe propria rãspundere realitatea sumelor înscrise
la pct. 1 şi 2.

Director,
L.S.
5. Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat
Confirmãm pe propria rãspundere realitatea datelor înscrise
la pct. 1 şi 3


Director, Conducãtorul compartimentului
financiar-contabil,

L.S.
Organul fiscal teritorial la care este înregistrat furnizorul
de cãrbune*1) ................
6. În limita valoricã maxima aprobatã pe anul ..... pentru
acumulare de cãrbune energetic se sting obligaţiile datorate
bugetului de stat de cãtre furnizor*1) în suma totalã
de ....................., din care: 24 .........
a) 01.01.01 Impozit pe profit de la agenţii economici ...... 25 .........
b) 01.01.01 Majorãri aferente impozitului pe profit de
la agenţii economici ................. 26 .........
c) 02.01.01 Impozit pe salarii ............................ 27 .........
d) 02.01.01 Majorãri aferente impozitului pe salarii ....... 28 .........
e) 06.01.02 Impozit pe veniturile din salarii ............. 29 .........
f) 06.01.02 Majorãri aferente impozitului pe veniturile
din salarii ............... 30 .........
g) 08.01.07 Contribuţia agenţilor economici pentru
învãţãmântul de stat ................. 31 .........
h) 08.01.07 Majorãri aferente contribuţiei agenţilor
economici pentru învãţãmântul de stat ...................... 32 .........
i) 09.01.09 Contribuţia agenţilor economici pentru
persoanele cu handicap 33 .........
j) 09.01.09 Majorãri aferente contribuţiei agenţilor
economici pentru persoanele cu handicap .................... 34 .........
k) 13.01 T.V.A. ............................................ 35 .........
l) 13.01 Majorãri aferente T.V.A. .......................... 36 .........
m) 17.01.04 Taxa pe activitãţile de prospecţiuni,
explorare şi exploatare a resurselor minerale .............. 37 .........
n) 17.01.04 Majorãri aferente taxei pe activitãţile de
prospecţiuni, explorare şi exploatare a resurselor
minerale ................................................... 38 .........
o) 17.01.18 Taxa asupra unor activitãţi dãunãtoare
sãnãtãţii şi din publicitatea lor .......................... 39 .........
p) 17.01.18 Majorãri aferente taxei asupra unor activitãţi
dãunãtoare sãnãtãţii şi din publicitatea lor ............... 40 .........
q) 22.01.07 Venituri din concesiuni, redevenţe miniere ..... 41 .........
r) 22.01.07 Majorãri aferente veniturilor din concesiuni,
redevenţe miniere 42 .........
s) 11.09.01 Contribuţia agenţilor economici pentru
constituirea fondului pentru reducerea riscurilor
tehnologice ................................................ 43 .........
t) 11.09.01 Majorãri aferente contribuţiei agenţilor
economici pentru constituirea fondului pentru reducerea
riscurilor tehnologice ...................... 44 .........

Aprobat compensarea


Director

Data ............. Şef de serviciu,
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


-------------------
*1) Compania, societatea nationala furnizoare de cãrbune, dupã caz.
*2) Denumirea agentului economic care depoziteaza carbunele energetic: Societatea Comercialã de Producere a Energiei Electrice şi Termice "Termoelectrica" - S.A., Regia Autonomã pentru Activitãţi Nucleare sau Societatea Comercialã "CET" Govora.



ANEXA 1 a)

BORDEROU

de compensare a obligaţiilor de plata, potrivit
prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001
privind acumularea cantitãţii de 3 milioane tone de cãrbune energetic
de cãtre Administraţia Nationala a Rezervelor de Stat în anul 2001

┌─────────────┬───────────────────────┬───────────┬──────────────────────────┐
│ BENEFICIAR │ DEPOZITAR │FACTURA │ Furnizor: ......... │
│Administraţia│ │ │ - Exploatarea miniera │
│Nationala a │ ├─────┬─────┼───────────┬──────────────┤
│ Rezervelor │ │Nr. │ Data│ Cantitate │Valoare în lei│
│ de Stat │ │ │ │ │ (inclusiv │
│ │ │ │ │ │ T.V.A.) │
├─────────────┼───────────────────────┼─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │- Societatea Comercialã├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │de Producere a Energiei├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │Electrice şi Termice ├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │"Termoelectrica" - S.A.├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │ - ├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │ - ├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │ - ├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ ├───────────────────────┼─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │- RAAN Sucursala ......├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ ├───────────────────────┼─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │- Societatea Comercialã├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │"CET Govora" - S.A. ├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
│ │ ├─────┼─────┼───────────┼──────────────┤
└─────────────┴───────────────────────┴─────┴─────┴───────────┴──────────────┘



MINISTERUL INDUSTRIEI BENEFICIAR
ŞI RESURSELOR

Director, Director, Conducãtorul compartimentului
financiar-contabil,

DEPOZITAR FURNIZOR

Director, Director,

Conducãtorul compartimentului Conducãtorul compartimentului
financiar-contabil, financiar-contabil,





ANEXA 1 b)

┌─────────────────────────────────────────┬──────────────────┬───┐
│ Compania Nationala/Societatea Nationala │ Total │ │
├─────────────────────────────────────────┼──────────────────┼───┤
│ │Activitate proprie│ │
├─────────────────────────────────────────┼──────────────────┼───┤
│ │Exploatare miniera│ │
└─────────────────────────────────────────┴──────────────────┴───┘

Sediul .....................
codul fiscal ...............


SITUAŢIE

privind nivelul obligaţiilor restante şi modul de stingere prin compensare
conform <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001
- lei -
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ CAPITOLUL A Obligaţii restante │
├───────────────────────────────┬───────┬────────────┬───────────────┤
│ │ │ din care: │ Majorãri │
│ Denumirea │Debit │ eşalonate │ de │
│ │ │ la plata │ întârziere │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 01.01.01 - Impozit pe profit │ │ │ │
│ de la agenţii economici │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 02.01.01 - Impozit pe salarii│ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 06.01.02 - Impozit pe veni- │ │ │ │
│ turile din salarii │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 08.01.07 - Contribuţia │ │ │ │
│ agenţilor economici pentru │ │ │ │
│ învãţãmântul de stat │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 09.01.09 - Contribuţia │ │ │ │
│ agenţilor economici pentru │ │ │ │
│ persoane cu handicap │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 13.01 - T.V.A. │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 17.01.04 - Taxa pe activitãţi│ │ │ │
│ de prospecţiuni, explorare │ │ │ │
│ şi exploatare a resurselor │ │ │ │
│ minerale │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 17.01.18 - Taxa asupra unor │ │ │ │
│ activitãţi dãunãtoare sanatati│ │ │ │
│ şi din publicitatea lor │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 22.01.07 - Venituri din │ │ │ │
│ concesiuni, redevenţe miniere│ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼────────────┼───────────────┤
│ 11.09.01 - Contribuţia │ │ │ │
│ agenţilor economici pentru │ │ │ │
│ constituirea fondului pentru │ │ │ │
│reducerea riscurilor tehnolog │ │ │ │
└───────────────────────────────┴───────┴────────────┴───────────────┘

Director, Şeful compartimentului
L.S. financiar-contabil,
- lei -
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ CAPITOLUL B Situaţia compensãrii │
├──────────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┤
│ │ │ din care: │ Majorãri │
│ Denumirea │Debit │ eşalonate │ de │
│ │ │ la plata │întârziere│
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 01.01.01 - Impozit pe profit │ │ │ │
│ de la agenţii economici │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 02.01.01 - Impozit pe salarii │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 06.01.02 - Impozit pe veni- │ │ │ │
│ turile din salarii │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 08.01.07 - Contribuţia │ │ │ │
│ agenţilor economici pentru │ │ │ │
│ învãţãmântul de stat │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 09.01.09 - Contribuţia │ │ │ │
│ agenţilor economici pentru │ │ │ │
│ persoane cu handicap │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 13.01 - T.V.A. │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 17.01.04 - Taxa pe activitãţi │ │ │ │
│ de prospecţiuni, explorare │ │ │ │
│ şi exploatare a resurselor │ │ │ │
│ minerale │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 17.01.18 - Taxa asupra unor │ │ │ │
│ activitãţi dãunãtoare sãnãtãţii │ │ │ │
│ şi din publicitatea lor │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 22.01.07 - Venituri din │ │ │ │
│ concesiuni, redevenţe miniere │ │ │ │
├──────────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┤
│ 11.09.01 - Contribuţia │ │ │ │
│ agenţilor economici pentru │ │ │ │
│ constituirea fondului pentru │ │ │ │
│ reducerea riscurilor tehnologice│ │ │ │
└──────────────────────────────────┴────────┴─────────────┴──────────┘

Director, Şeful compartimentului
L.S. financiar-contabil,

┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Confirmat │
│ ─────────── │
│ Organul fiscal în evidenta cãruia este înregistratã ca │
│ plãtitor de impozite şi taxe compania/societatea/unitatea │
│ miniera │
│ │
│ Director, │
│ │
│ Data ............ Şef de serviciu, │
│ │
│ L.S. │
└───────────────────────────────────────────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Aprobat compensarea │
│ ───────────────────── │
│ Direcţia generalã a finanţelor publice în evidenta │
│ cãreia este înregistratã compania/societatea │
│ │
│ Director, │
│ │
│ Data stingerii obligaţiilor Şef de serviciu, │
│ din procesul-verbal ........... │
└───────────────────────────────────────────────────────────────┘





ANEXA 2


la normele metodologice
-----------------------

ADMINISTRAŢIA NATIONALA
A REZERVELOR DE STAT

CONTUL DE EXECUŢIE

privind cheltuielile bugetare efectuate prin compensare potrivit prevederilor
<>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 100/2001

- mii lei -


──────────────────────────────────────────────────────────────────────
Codul
Denumirea indicatorilor Capitolul Suma
Titlul
Articolul
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte acţiuni economice 69.01
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cheltuieli de capital 70
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
Stocuri pentru rezerve materiale naţionale
şi de mobilizare 71
──────────────────────────────────────────────────────────────────────

Ordonatorul principal de credite, Conducãtorul compartimentului
L.S. financiar-contabil,


------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016