Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   NORMA nr. 9 din 20 iulie 2011  privind sistemul de raportare contabila semestriala a entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

NORMA nr. 9 din 20 iulie 2011 privind sistemul de raportare contabila semestriala a entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private

EMITENT: COMISIA DE SUPRAVEGHERE A SISTEMULUI DE PENSII PRIVATE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 575 din 12 august 2011

    Având în vedere prevederile art. 15 alin. (6) din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale art. 57 alin. (6) şi art. 70 lit. g) din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
    în temeiul dispoziţiilor art. 16, 21, 22, art. 23 lit. b), f) şi g) şi art. 24 lit. o) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 50/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 313/2005, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

    Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, denumitã în continuare Comisie, emite prezenta normã.

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Prezenta normã stabileşte modul de întocmire şi depunere a raportãrilor contabile semestriale pentru entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie.
    ART. 2
    Prezenta normã se aplicã de cãtre urmãtoarele categorii de entitãţi:
    a) societãţi de pensii, înfiinţate potrivit prevederilor legale în vigoare;
    b) fonduri de pensii facultative şi fonduri de pensii administrate privat, denumite în continuare fonduri de pensii private;
    c) administratori de fonduri de pensii facultative care sunt societãţi de asigurare sau societãţi de administrare a investiţiilor, pentru activitatea de administrare a fondurilor de pensii facultative;
    d) brokeri de pensii private, societãţi comerciale înfiinţate şi autorizate potrivit prevederilor legale în vigoare şi agenţi de marketing persoane juridice, societãţi comerciale constituite şi autorizate de Comisie, având ca obiect unic de activitate marketingul prospectului schemelor de pensii facultative.
    ART. 3
    (1) Raportãrile contabile semestriale se întocmesc în conformitate cu prevederile Legii contabilitãţii nr. 82/1991, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi ale Normei nr. 14/2007 privind reglementãrile contabile conforme cu Directiva a IV-a a Comunitãţilor Economice Europene aplicabile entitãţilor autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, aprobatã prin Hotãrârea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private nr. 37/2007, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    (2) Entitãţile prevãzute la art. 2 completeazã formularele de raportare contabilã semestrialã, în lei, folosind planul de conturi aplicabil fiecãrei categorii de entitãţi, conform reglementãrilor contabile specifice în vigoare.
    ART. 4
    Termenii şi expresiile utilizate în prezenta normã au semnificaţiile prevãzute la art. 2 din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi la art. 2 din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    CAP. II
    Sistemul de raportare contabilã semestrialã

    ART. 5
    (1) Raportãrile contabile semestriale aplicabile entitãţilor prevãzute la art. 2 trebuie sã ofere o imagine realã a activelor, datoriilor, poziţiei financiare, precum şi a rezultatului acestora.
    (2) Raportãrile contabile semestriale aferente entitãţilor prevãzute la art. 2 se semneazã de cãtre administratorul acestora sau persoana care asigurã conducerea entitãţii şi de cãtre persoanele în drept, cuprinzând şi numele în clar al acestora.
    (3) Rândul corespunzãtor calitãţii persoanei care a întocmit raportãrile contabile semestriale se completeazã astfel:
    a) directorul economic, contabilul-şef sau altã persoanã împuternicitã sã îndeplineascã aceastã funcţie, potrivit legii; sau
    b) persoanele fizice sau juridice cu care s-au încheiat contracte de prestãri de servicii, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, potrivit legii.
    ART. 6
    (1) Raportãrile contabile semestriale aplicabile entitãţilor prevãzute la art. 2 se întocmesc pe baza ultimei balanţe de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea, în concordanţã cu balanţele de verificare ale conturilor analitice, dupã înregistrarea operaţiunilor evidenţiate în documente justificative.
    (2) În cazul operaţiunilor contabile pentru care nu se întocmesc documente justificative, înregistrãrile în contabilitate se fac pe bazã de note de contabilitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.
    (3) Corectarea înregistrãrilor fãcute în contabilitate se face pe baza notelor de contabilitate întocmite în acest scop, cu menţionarea documentului, datei şi a numãrului de ordine al operaţiunii care face obiectul corecţiei.
    (4) Înregistrãrile în contabilitate se fac cronologic, prin respectarea succesiunii documentelor dupã data de întocmire sau de intrare a acestora în entitate, şi sistematic, în conturi contabile sintetice şi analitice.
    ART. 7
    Rãspunderea pentru aplicarea necorespunzãtoare a reglementãrilor contabile, precum şi pentru prelucrarea datelor financiar-contabile cu ajutorul programelor informatice revine administratorului, cãruia îi sunt aplicabile dispoziţiile art. 10 alin. (1) şi (4) din Legea nr. 82/1991, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

    CAP. III
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilã semestrialã aplicabil societãţilor de pensii

    ART. 8
    Societãţile de pensii trebuie sã întocmeascã pentru propria lor activitate raportãri contabile semestriale.
    ART. 9
    (1) Dosarul raportãrilor contabile semestriale ale unei societãţi de pensii trebuie sã cuprindã:
    a) raportãrile contabile semestriale - pe suport hârtie, semnate şi ştampilate, şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilã semestrialã - pe suport hârtie, semnatã şi ştampilatã pe fiecare paginã.
    (2) Raportãrile contabile semestriale prevãzute la alin. (1) lit. a) trebuie sã cuprindã:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. A1;
    b) Contul de profit şi pierdere, conform anexei nr. A2;
    c) Date informative, conform anexei nr. A3.
    ART. 10
    (1) Societãţile de pensii depun la Comisie raportãrile contabile semestriale, pânã la data de 16 august a fiecãrui an, astfel:
    a) în format electronic, prin aplicaţia CSSPP-FRP. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a Comisiei, respectiv https://w3.csspp.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportãrilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevãzute la art. 9, semnate şi ştampilate, conform legii.
    (2) În 5 zile lucrãtoare de la transmiterea la Comisie a raportãrilor contabile aferente datei de 30 iunie a fiecãrui an, administratorii de fonduri de pensii private au obligaţia de a le publica pe pagina web proprie a societãţii de pensii.
    ART. 11
    Pentru asigurarea informaţiilor destinate sistemului instituţional al statului, societãţile de pensii trebuie sã depunã la unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice raportãrile contabile semestriale, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

    CAP. IV
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilã semestrialã aplicabil fondurilor de pensii private

    ART. 12
    Administratorii de fonduri de pensii facultative şi/sau fonduri de pensii administrate privat trebuie sã întocmeascã raportãri contabile semestriale pentru fiecare fond de pensii privat pe care îl administreazã.
    ART. 13
    (1) Dosarul raportãrilor contabile semestriale ale unui fond de pensii privat trebuie sã cuprindã:
    a) raportãrile contabile semestriale - pe suport hârtie, semnate şi ştampilate, şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilã semestrialã - pe suport hârtie, semnatã şi ştampilatã pe fiecare paginã.
    (2) Raportãrile prevãzute la alin. (1) lit. a) trebuie sã cuprindã:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. B1;
    b) Situaţia veniturilor şi cheltuielilor, conform anexei nr. B2.
    ART. 14
    (1) Pentru fiecare fond de pensii privat, administratorul acestuia depune la Comisie raportãrile contabile semestriale, pânã la data de 16 august a fiecãrui an, astfel:
    a) în format electronic, prin aplicaţia CSSPP-FRP. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a Comisiei, respectiv https://w3.csspp.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportãrilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevãzute la art. 13, semnate şi ştampilate, conform legii.
    (2) În 5 zile lucrãtoare de la transmiterea raportãrilor contabile semestriale la Comisie, întocmite pentru fiecare fond de pensii private pe care îl administreazã, administratorii acestora au obligaţia de a le publica pe pagina web proprie.

    CAP. V
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilã semestrialã aplicabil administratorilor fondurilor de pensii facultative care sunt societãţi de administrare a investiţiilor sau societãţi de asigurãri

    ART. 15
    Administratorii de fonduri de pensii facultative prevãzuţi la art. 2 lit. c) au obligaţia sã întocmeascã raportãri contabile semestriale, denumite în continuare raport financiar semestrial.
    ART. 16
    (1) Dosarul raportului financiar semestrial privind administrarea fondurilor de pensii facultative cuprinde douã seturi de documente:
    a) raportãrile contabile semestriale însoţite de balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea, specifice activitãţii de administrare a fondurilor de pensii private - pe suport hârtie, semnate şi ştampilate, şi în format electronic;
    b) un exemplar al raportãrilor contabile semestriale şi balanţa de verificare sinteticã, întocmitã conform reglementãrilor contabile emise de Comisia de Supraveghere a Asigurãrilor sau, dupã caz, de Comisia Naţionalã a Valorilor Mobiliare - pe suport hârtie, semnate şi ştampilate.
    (2) Raportãrile prevãzute la alin. (1) lit. a) trebuie sã cuprindã:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. C1;
    b) Situaţia veniturilor şi cheltuielilor, conform anexei nr. C2.
    ART. 17
    Raportul financiar semestrial se depune la Comisie, pânã la data de 16 august a fiecãrui an, astfel:
    a) în format electronic, prin aplicaţia CSSPP-FRP. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a Comisiei, respectiv https://w3.csspp.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportului financiar semestrial, aşa cum sunt prevãzute la art. 16, semnate şi ştampilate, conform legii.

    CAP. VI
    Prevederi privind sistemul de raportare contabilã semestrialã aplicabil entitãţilor prevãzute la art. 2 lit. d)

    ART. 18
    Entitãţile prevãzute la art. 2 lit. d) trebuie sã întocmeascã pentru propria lor activitate raportãri contabile semestriale.
    ART. 19
    (1) Dosarul raportãrilor contabile semestriale ale entitãţilor prevãzute la art. 2 lit. d) trebuie sã cuprindã:
    a) raportãrile contabile semestriale - pe suport hârtie, semnate şi ştampilate, şi în format electronic;
    b) balanţa de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie a anului pentru care se întocmeşte raportarea contabilã semestrialã - pe suport hârtie, semnatã şi ştampilatã pe fiecare paginã.
    (2) Raportãrile contabile semestriale prevãzute la alin. (1) lit. a) trebuie sã cuprindã:
    a) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. A1;
    b) Contul de profit şi pierdere, conform anexei nr. A2;
    c) Date informative, conform anexei nr. A3.
    ART. 20
    Entitãţile prevãzute la art. 2 lit. d) depun la Comisie raportãrile contabile semestriale, pânã la data de 16 august a fiecãrui an, astfel:
    a) în format electronic, prin aplicaţia CSSPP-FRP. Aplicaţia şi instrucţiunile de utilizare sunt prezentate pe pagina web a Comisiei, respectiv https://w3.csspp.ro/itbox/
    b) pe suport hârtie, componentele dosarului raportãrilor contabile semestriale, aşa cum sunt prevãzute la art. 19, semnate şi ştampilate, conform legii.
    ART. 21
    Pentru asigurarea informaţiilor destinate sistemului instituţional al statului, entitãţile prevãzute la art. 2 lit. d) trebuie sã depunã la unitãţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice raportãrile contabile semestriale, conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

    CAP. VII
    Instrucţiuni aplicabile entitãţilor care nu au desfãşurat activitate

    ART. 22
    Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie, care nu au desfãşurat activitate de la începutul exerciţiului financiar pânã la sfârşitul perioadei de raportare, nu întocmesc raportãri contabile semestriale, acestea urmând sã depunã la Comisie, pânã la data de 16 august a fiecãrui an, o declaraţie pe propria rãspundere în acest sens, care sã cuprindã cel puţin urmãtoarele date de identificare:
    a) pentru administratorii de fonduri de pensii care sunt societãţi de pensii, societãţi de asigurãri şi societãţi de administrare a investiţiilor, precum şi pentru entitãţile prevãzute la art. 2 lit. d):
      (i) denumirea completã, conform certificatului de înregistrare a administratorului la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului;
      (ii) adresa completã şi numãrul de telefon;
      (iii) numãrul de înregistrare la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului;
      (iv) codul unic de înregistrare;
      (v) capitalul social;
    b) pentru fondurile de pensii facultative şi fondurile de pensii private:
      (i) denumirea completã;
      (ii) numãrul de înregistrare în Registrul Comisiei, conform autorizaţiei de funcţionare;
      (iii) o menţiune cu privire la faptul cã fondul de pensii nu a încasat contribuţii.

    CAP. VIII
    Dispoziţii finale

    ART. 23
    Entitãţile prevãzute la art. 2 depun dosarul raportãrilor contabile semestriale la registratura Comisiei sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declaratã, potrivit prevederilor Hotãrârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunãtãţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de cãtre operatorii economici şi alţi contribuabili.
    ART. 24
    Termenele prevãzute de prezenta normã care expirã într-o zi de sãrbãtoare legalã sau într-o zi nelucrãtoare se prelungesc pânã la sfârşitul urmãtoarei zile lucrãtoare.
    ART. 25
    Entitãţile prevãzute la art. 2 au obligaţia de a asigura concordanţa dintre datele operaţionale, documentele justificative şi informaţiile prezentate în raportãrile contabile semestriale, iar contabilitatea acestora trebuie sã asigure înregistrarea cronologicã şi sistematicã, prelucrarea, publicarea şi pãstrarea informaţiilor cu privire la poziţia financiarã, performanţa financiarã şi alte informaţii referitoare la activitatea desfãşuratã.
    ART. 26
    (1) Constituie contravenţii urmãtoarele fapte:
    a) neîntocmirea raportãrilor contabile semestriale;
    b) netransmiterea, transmiterea cu întârziere sau transmiterea cãtre Comisie a documentelor prevãzute la art. 9, 13, 16 şi 19 cu date sau informaţii eronate;
    c) nerespectarea prevederilor referitoare la termenul de publicare pe pagina web proprie a informaţiilor, prevãzut la art. 10 alin. (2) şi art. 14 alin. (2);
    d) deţinerea, cu orice titlu, de elemente de natura activelor şi datoriilor, precum şi efectuarea de operaţiuni economicofinanciare fãrã sã fie înregistrate în contabilitate;
    e) nerespectarea celorlalte obligaţii prevãzute de prezenta normã.
    (2) Sãvârşirea de cãtre entitãţile prevãzute la art. 2 a vreuneia dintre faptele prevãzute la alin. (1) se sancţioneazã conform prevederilor art. 38 lit. c), art. 120 alin. (1), art. 121 alin. (2)-(11) din Legea nr. 204/2006, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi, respectiv, ale art. 81 alin. (1) lit. c), art. 140 alin. (1), art. 141 alin. (2)-(11) din Legea nr. 411/2004, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    ART. 27
    Anexele nr. A1-A3, B1, B2, C1 şi C2 fac parte integrantã din prezenta normã.
    ART. 28
    Prevederile prezentei norme se aplicã începând cu raportãrile contabile aferente semestrului I al anului 2011.

     ANEXA A1
    --------
la normã
--------


┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Judeţul ......................... Forma de proprietate .........└─┴─┘ │
│Entitatea ...................... Activitatea preponderentã │
│Adresa: localitatea ............... (denumire clasã CAEN) ........ │
│sectorul ....., str. ...... nr. ......., │
│bl. .......... sc. ........ , ap. ..... Cod clasã CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘ │
│Telefon .........., fax ......... Cod unic de înregistrare │
│Numãrul din registrul comerţului ....... │
│ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



               SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
                           la data de 30 iunie anul N


                                                                        - lei -
┌──────────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬────────┐
│ Denumire indicator │ Nr. │ Sold │ Sold │
│ │ rând │ la │ la │
│ │ │ 01.01.N│ 30.06.N│
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. IMOBILIZÃRI NECORPORALE │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Cheltuieli de constituire (ct. 201 - 2801) │ 01 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Cheltuieli de dezvoltare(ct. 203 - 2803 - 2903)│ 02 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Concesiuni, brevete, licenţe, mãrci comerciale,│ │ │ │
│drepturi şi active similare, dacã acestea au fost │ │ │ │
│achiziţionate cu titlu oneros │ │ │ │
│(ct. 205 + 208 - 2805 - 2808 - 2905 - 2908) │ 03 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Fondul comercial (ct. 2071 - 2807 - 2907) │ 04 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Avansuri şi imobilizãri necorporale în curs de │ │ │ │
│execuţie (ct. 233 + 234 - 2933) │ 05 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 01 la 05) │ 06 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. IMOBILIZÃRI CORPORALE │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Terenuri şi construcţii (ct. 211 + 212 - 2811 -│ │ │ │
│- 2812 - 2911 - 2912) │ 07 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Instalaţii tehnice şi maşini │ │ │ │
│(ct. 213 - 2813 - 2913) │ 08 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │ │ │ │
│(ct. 214 - 2814 - 2914) │ 09 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Avansuri şi imobilizãri corporale în curs │ │ │ │
│(ct. 231 + 232 - 2931) │ 10 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 07 la 10) │ 11 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. IMOBILIZÃRI FINANCIARE │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţi afiliate │ │ │ │
│(ct. 261 - 2961) │ 12 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Împrumuturi acordate entitãţilor afiliate │ │ │ │
│(ct. 2671 + 2672 - 2965) │ 13 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Interese de participare (ct. 263 - 2963) │ 14 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Împrumuturi acordate entitãţilor de care │ │ │ │
│entitatea este legatã în virtutea intereselor │ │ │ │
│de participare (ct. 2675 + 2676 - 2967) │ 15 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Investiţii deţinute ca imobilizãri │ │ │ │
│(ct. 265 - 2964) │ 16 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Alte împrumuturi (ct. 2673* + 2674* + 2678* + │ │ │ │
│+ 2679* - 2966* - 2969*) │ 17 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 12 la 17) │ 18 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL (rd. 06 + 11 + 18) │ 19 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. STOCURI │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Materiale consumabile (ct. 302 + 303 - 392) │ 20 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Avansuri pentru cumpãrãri de stocuri (ct. 4091)│ 21 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 20 la 21) │ 22 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. CREANŢE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Creanţe comerciale* (ct. 2673* + 2674* + 2678*+│ │ │ │
│+ 2679* - 2966* - 2969* + 4092 + 411 + 413 + 418- │ │ │ │
│- 491) │ 23 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Sume de încasat de la entitãţile afiliate │ │ │ │
│(ct. 4511** + 4518** - 4951*) │ 24 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Sume de încasat de la entitãţile de care │ │ │ │
│societatea este legatã în virtutea intereselor de │ │ │ │
│participare (ct. 453 - 4952) │ 25 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Alte creanţe (ct. 425 + 4282 + 431** + 437** + │ │ │ │
│+ 4382 + 441** + 4424 + 4428** + 444** + 445 + │ │ │ │
│+ 446** + 447** + 4482 + 4582 + 461 + 473** - 496+│ │ │ │
│+ 5187) │ 26 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Creanţe privind capitalul subscris şi nevãrsat │ │ │ │
│(ct. 456 - 4953) │ 27 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 23 la 27) │ 28 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţile afiliate │ │ │ │
│(ct. 501 - 591) │ 29 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Alte investiţii financiare pe termen scurt │ │ │ │
│(ct. 505 + 506 + 508 + 5113 + 5114 - 595 - │ │ │ │
│- 596 - 598) │ 30 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 29 la 30) │ 31 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│IV. CASA ŞI CONTURI LA BÃNCI (ct. 5112 + 5121 + │ │ │ │
│+ 5124 + 5125 + 5311 + 5314 + 5321 + 5322 + 5323+ │ │ │ │
│+ 5328 + 5411 + 5412 + 542) │ 32 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL (rd. 22 + 28 + 31 + 32) │ 33 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │ 34 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D. DATORII: SUMELE CARE TREBUIE PLÃTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│PERIOADÃ DE PÂNÃ LA UN AN │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │ │ │ │
│prezentându-se separat împrumuturile din emisiunea│ │ │ │
│de obligaţiuni convertibile (ct. 1614 + 1615 + │ │ │ │
│+ 1617 + 1618 + 1681 - 169) │ 35 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit │ │ │ │
│(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + 1627 + 1682 + │ │ │ │
│+ 5191 + 5192 + 5198) │ 36 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Avansuri încasate de la clienţi (ct. 419) │ 37 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Datorii comerciale - furnizori │ │ │ │
│(ct. 401 + 404 + 408) │ 38 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit (ct. 403 + 405) │ 39 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate │ │ │ │
│(ct. 1661 + 1685 + 2691 + 4511*** + 4518***) │ 40 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Sume datorate entitãţilor de care societatea │ │ │ │
│este legatã în virtutea intereselor de participare│ │ │ │
│(ct. 1663 + 1686 + 2692 + 453***) │ 41 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale (ct. 1623 + │ │ │ │
│+ 1626 + 167 + 1687 + 2693 + 421 + 423 + 424 + │ │ │ │
│+ 426 + 427 + 4281 + 431*** + 437*** + 4381 + │ │ │ │
│+ 441*** + 4423 + 4428*** + 444*** + 446*** + │ │ │ │
│+ 447*** + 4481 + 4551 + 4558 + 456*** + 457 + │ │ │ │
│+ 4581 + 462 + 473*** + 509 + 5186 + 5193 + 5194 +│ │ │ │
│+ 5195 + 5196 + 5197) │ 42 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 35 la 42) │ 43 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │ │ │ │
│CURENTE NETE (rd. 33 + 34 - 43 - 59.2) │ 44 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ │ │ │
│(rd. 19 + 44 - 59.1) │ 45 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│G. DATORII: SUME CARE TREBUIE PLÃTITE ÎNTR-O │ │ │ │
│PERIOADÃ MAI MARE DE UN AN │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │ │ │ │
│prezentându-se separat împrumuturile din emisiunea│ │ │ │
│de obligaţiuni convertibile (ct. 1614 + 1615 + │ │ │ │
│+ 1617 + 1618 + 1681 - 169) │ 46 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit │ │ │ │
│(ct. 1621 + 1622 + 1624 + 1625 + 1627 + 1682 + │ │ │ │
│+ 5191 + 5192 + 5198) │ 47 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Avansuri încasate de la clienţi (ct. 419) │ 48 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Datorii comerciale - furnizori │ │ │ │
│(ct. 401 + 404 + 408) │ 49 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit (ct. 403 + 405) │ 50 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate │ │ │ │
│(ct. 1661 + 1685 + 2691 + 4511*** + 4518***) │ 51 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Sume datorate entitãţilor de care societatea │ │ │ │
│este legatã în virtutea intereselor de participare│ │ │ │
│(ct. 1663 + 1686 + 2692 + 453***) │ 52 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale (ct. 1623 + │ │ │ │
│+ 1626 + 167 + 1687 + 2693 + 421 + 423 + 424 + │ │ │ │
│+ 426 + 427 + 4281 + 431*** + 437*** + 4381 + │ │ │ │
│+ 441*** + 4423 + 4428*** + 444*** + 446*** + │ │ │ │
│+ 447*** + 4481 + 4551 + 4558 + 456*** + 457 + │ │ │ │
│+ 4581 + 462 + 473*** + 509 + 5186 + 5193 + 5194 +│ │ │ │
│+ 5195 + 5196 + 5197) │ 53 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 46 la 53) │ 54 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│H. PROVIZIOANE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Provizioane tehnice constituite de administra- │ │ │ │
│torii de fonduri de pensii private (ct. 1515****) │ 55 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Provizioane pentru impozite (ct. 1516) │ 56 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Alte provizioane(ct. 1511 + 1512 + 1514 + 1518)│ 57 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL PROVIZIOANE: (rd. 55 + 56 + 57) │ 58 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. VENITURI ÎN AVANS (rd. 59.1 + 59.2), din care: │ 59 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Subvenţii pentru investiţii │ │ │ │
│(ct. 131 + 132 + 133 + 134 + 138) │ 59.1 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Venituri înregistrate în avans (ct. 472) │ 59.2 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│J. CAPITAL ŞI REZERVE │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. CAPITAL, din care: │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Capital subscris vãrsat (ct. 1012) │ 60 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Capital subscris nevãrsat (ct. 1011) │ 61 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL CAPITAL (rd. 60 + 61) │ 62 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. PRIME DE CAPITAL (ct. 104) │ 63 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. REZERVE DIN REEVALUARE (ct. 105) │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold C │ 64 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│IV. REZERVE, din care: │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Rezerve legale (ct. 1061) │ 65 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Rezerve statutare sau contractuale (ct. 1063) │ 66 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Rezerve reprezentând surplus realizat din │ │ │ │
│rezerve de reevaluare (ct. 1065) │ 67 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Alte rezerve (ct. 1068) │ 68 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Alte rezerve specifice activitãţii administra- │ │ │ │
│torilor fondurilor de pensii private (ct. 1069) │ 69 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL REZERVE (rd. 65 la 69) │ 70 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Acţiuni proprii (ct. 109) │ 71 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Câştiguri legate de instrumentele de capitaluri│ │ │ │
│proprii (ct. 141) │ 72 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│8. Pierderi legate de instrumentele de capitaluri │ │ │ │
│proprii (ct. 149) │ 73 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│V. PROFITUL SAU PIERDEREA REPORTAT(Ã) (ct. 117) │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold C │ 74 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold D │ 75 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VI. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│(ct. 121) │ X │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold C │ 76 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold D │ 77 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Repartizarea profitului (ct. 129) │ 78 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VII. TOTAL CAPITALURI PROPRII (rd. 62 + 63 + 64 + │ │ │ │
│+ 70 - 71 + 72 - 73 + 74 - 75 + 76 - 77 - 78) │ 79 │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘


-----------
    *) Conturi de repartizat dupã natura elementelor respective.
    **) Solduri debitoare ale conturilor respective.
    ***) Solduri creditoare ale conturilor respective.
    ****) Rândul 55 se completeazã cu valoarea provizioanelor tehnice constituite de administratorii de fonduri private, conform legislaţiei în materie.



    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila entitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................



     ANEXA A2
    --------
la normã
--------


┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Judeţul ......................... Forma de proprietate .........└─┴─┘ │
│Entitatea ...................... Activitatea preponderentã │
│Adresa: localitatea ............... (denumire clasã CAEN) ........ │
│sectorul ....., str. ...... nr. ......., │
│bl. .......... sc. ........ , ap. ..... Cod clasã CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘ │
│Telefon .........., fax ......... Cod unic de înregistrare │
│Numãrul din registrul comerţului ....... │
│ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



                          CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
                           la data de 30 iunie anul N


                                                                        - lei -
┌──────────────────────────────────────────────────┬─────────┬─────────────────┐
│ Denumire indicator │ Nr. │Realizãri aferen-│
│ │ rând │te perioadei de │
│ │ │raportare │
│ │ ├────────┬────────┤
│ │ │Prece- │Curentã │
│ │ │dentã │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Cifra de afaceri netã (rd. 02 la 03) │ 01 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a) Venituri din activitatea de exploatare │ │ │ │
│(ct. 704 + 705 + 706 + 708) │ 02 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b) Venituri din subvenţii de exploatare aferente │ │ │ │
│cifrei de afaceri nete (ct. 741) │ 03 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Venituri din producţia de imobilizãri │ │ │ │
│(ct. 721 + 722) │ 04 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Alte venituri din exploatare (ct. 758) │ 05 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL (rd. 01 + 04 + 05)│ 06 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI DIN EXPLOATARE │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Cheltuieli cu materialele şi alte cheltuieli │ │ │ │
│externe (rd. 08 la 10) │ 07 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a) Cheltuieli cu materialele consumabile (ct. 602)│ 08 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b) Alte cheltuieli cu materialele (ct. 603 + 604) │ 09 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│c) Alte cheltuieli externe (cu energia şi apa) │ │ │ │
│(ct. 605 - 741) │ 10 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Cheltuieli cu personalul (rd. 12 + 13) │ 11 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a) Salarii (ct. 641*) │ 12 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b) Cheltuieli cu asigurãrile şi protecţia socialã │ │ │ │
│(ct. 645) │ 13 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Ajustãri │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a) Ajustãri de valoare privind imobilizãrile │ │ │ │
│corporale şi necorporale (rd. 15 - 16) │ 14 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a.1) Cheltuieli (ct. 6811 + 6813) │ 15 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a.2) Venituri (ct. 7813) │ 16 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b) Ajustãri de valoare privind activele circulante│ │ │ │
│(rd. 18 - 19) │ 17 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b.1) Cheltuieli (ct. 654 + 6814) │ 18 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b.2) Venituri (ct. 754 + 7814) │ 19 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Alte cheltuieli de exploatare (rd. 21 la 23) │ 20 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a) Cheltuieli privind prestaţiile externe │ │ │ │
│(ct. 611 + 612 + 613 + 614 + 621 + 622 + │ │ │ │
│+ 623 + 624 + 625 + 626 + 627 + 628) │ 21 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b) Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi vãrsãminte│ │ │ │
│asimilate (ct. 635) │ 22 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│c) Cheltuieli cu despãgubiri, donaţii şi activele │ │ │ │
│cedate (ct. 658) │ 23 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│8. Ajustãri privind provizioanele(rd. 25 - rd. 26)│ 24 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│a) Cheltuieli (ct. 6812) │ 25 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│b) Venituri (ct. 7812) │ 26 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 07 + 11 + │ │ │ │
│+ 14 + 17 + 20 + 24) │ 27 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Profit if (rd. 06>27, rd. 06 - 27,0) │ 28 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Pierdere if (rd. 27>06, rd. 27 - 06,0) │ 29 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│9. Venituri din interese de participare │ │ │ │
│(ct. 7611 + 7613) │ 30 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- din care veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 31 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│10. Venituri din alte investiţii şi împrumuturi │ │ │ │
│care fac parte din activele imobilizate (ct. 763) │ 32 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- din care veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 33 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│11. Alte dobânzi de încasat şi venituri similare │ │ │ │
│(ct. 766) │ 34 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- din care veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 35 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│12. Alte venituri financiare (ct. 762 + 764 + │ │ │ │
│+ 765 + 767 + 768) │ 36 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI FINANCIARE - TOTAL(rd. 30 + 32 + 34 + 36)│ 37 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│13. Ajustarea valorii imobilizãrilor financiare şi│ │ │ │
│a investiţiilor financiare deţinute ca │ │ │ │
│active circulante (rd. 39 - 40) │ 38 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Cheltuieli (ct. 686) │ 39 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Venituri (ct. 786) │ 40 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│14. a) Dobânzi de plãtit şi alte cheltuieli │ │ │ │
│similare (ct. 666) │ 41 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- din care cheltuieli în relaţia cu entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 42 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│15. Alte cheltuieli financiare (ct. 663 + 664 + │ │ │ │
│+ 665 + 667 + 668) │ 43 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd. 38 + 41 + 43) │ 44 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARÃ: │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Profit if (rd. 37>44, rd. 37 - 44,0) │ 45 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Pierdere if (rd.44>37, rd. 44 - 37,0) │ 46 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA CURENTÃ │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Profit (rd. 06 + 37 - 27 - 44) │ 47 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Pierdere (rd. 27 + 44 - 06 - 37) │ 48 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│16. VENITURI EXTRAORDINARE (ct. 771) │ 49 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│17. CHELTUIELI EXTRAORDINARE (ct. 671) │ 50 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│18. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA │ │ │ │
│EXTRAORDINARÃ │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Profit if (rd.49>50, rd. 49 - 50,0) │ 51 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Pierdere if (rd.50>49, rd. 50 - 49,0) │ 52 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 06 + 37+ 49) │ 53 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 27 + 44 + 50) │ 54 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ã) │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Profit if (rd. 53>54, rd. 53 - 54,0) │ 55 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Pierdere if (rd. 54>53, rd. 54 - 53,0) │ 56 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│19. IMPOZITUL PE PROFIT (ct. 691) │ 57 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│20. PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ã) A EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR: │ x │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Profit if (rd.55>57, rd. 55 - 57,0) │ 58 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Pierdere if (rd.57>5, rd. 57 - 55,0) │ 59 │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘


----------
    *) La rândul 12 se vor înscrie toate cheltuielile aferente drepturilor salariale, inclusiv contravaloarea tichetelor de masã acordate salariaţilor în baza prevederilor Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masã, cu modificãrile şi comple
tãrile ulterioare.



    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila unitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................



     ANEXA A3
    --------
la normã
--------



┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Judeţul ....................└─┴─┘ Forma de proprietate .........└─┴─┘ │
│Entitatea ...................... Activitatea preponderentã │
│Adresa: localitatea ............... (denumire clasã CAEN) ........ │
│sectorul ....., str. ...... nr. ......., │
│bl. .......... sc. ........ , ap. ..... Cod clasã CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘ │
│Telefon .........., fax ......... Cod unic de înregistrare │
│Numãrul din registrul comerţului ....... │
│ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



                                DATE INFORMATIVE
                            la data de 30 iunie anul N



                                                                        - lei -
┌──────────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬────────┐
│I. Date privind rezultatul înregistrat │Nr. rd. │Nr. uni-│ Sume │
│ │ │tãţi │ │
│ │ ├────────┼────────┤
│ │ │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Unitãţi care au înregistrat profit │ 01 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Unitãţi care au înregistrat pierdere │ 02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┬────────┴┬────────┴┬───────┴────────┤
│ │ │ │ Din care: │
│ │ │ ├───────┬────────┤
│II. Date privind plãţile restante │ Nr. rd. │ Total │Pentru │Pentru │
│ │ │Col. 2+3 │activi-│activi- │
│ │ │ │tatea │tatea de│
│ │ │ │curentã│investi-│
│ │ │ │ │ţii │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Plãţi restante - total (rd. 04 + 08 + 14 │ │ │ │ │
│la 18 + 22), din care: │ 03 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Furnizori restanţi - total(rd. 05 la 07),│ │ │ │ │
│din care: │ 04 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- peste 30 de zile │ 05 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- peste 90 de zile │ 06 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- peste 1 an │ 07 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Obligaţii restante faţã de bugetul │ │ │ │ │
│asigurãrilor sociale - total (rd. 09 │ │ │ │ │
│la 13), din care: │ 08 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţii pentru asigurãri sociale de│ │ │ │ │
│stat datorate de angajatori, salariaţi şi│ │ │ │ │
│alte persoane asimilate │ 09 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţii pentru fondul asigurãrilor │ │ │ │ │
│sociale de sãnãtate │ 10 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţia pentru pensia suplimentarã │ 11 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- contribuţii pentru bugetul asigurãrilor│ │ │ │ │
│pentru şomaj │ 12 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- alte datorii sociale │ 13 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Obligaţii restante faţã de bugetele │ │ │ │ │
│fondurilor speciale şi alte fonduri │ 14 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Obligaţii restante faţã de alţi creditori│ 15 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Impozite şi taxe neplãtite la termenul │ │ │ │ │
│stabilit la bugetul de stat │ 16 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Impozite şi taxe neplãtite la termenul │ │ │ │ │
│stabilit la bugetele locale │ 17 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Credite bancare nerambursate la scadenţã │ │ │ │ │
│- total (rd. 19 la 21), din care: │ 18 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- restante dupã 30 de zile │ 19 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- restante dupã 90 de zile │ 20 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│- restante dupã 1 an │ 21 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼───────┼────────┤
│Dobânzi restante │ 22 │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┴───┬───┴────────┤
│III. Numãr mediu de salariaţi │ Nr. rd. │ 30 iunie │ 30 iunie │
│ │ │an precedent │ an curent │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│ A │ │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Numãr mediu de salariaţi │ 23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┴────────────┤
│IV. Plãţi de dobânzi şi redevenţe │ Nr. rd. │ Sume │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│ A │ B │ 1 │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plãtite de │ │ │
│persoanele juridice române cãtre persoa- │ │ │
│nele fizice nerezidente din statele │ │ │
│membre ale Uniunii Europene, din care: │ 24 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 25 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│Venituri brute din dobânzi plãtite de │ │ │
│persoanele juridice române cãtre persoane│ │ │
│juridice afiliate*) nerezidente din sta- │ │ │
│tele membre ale Uniunii Europene, │ │ │
│din care: │ 26 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 27 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│Venituri din redevenţe plãtite de persoa-│ │ │
│nele juridice române cãtre persoane juri-│ │ │
│dice afiliate*) nerezidente din statele │ │ │
│membre ale Uniunii Europene, din care: │ 28 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│- impozitul datorat la bugetul de stat │ 29 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│ A │ │ 1 │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│V. Tichete de masã │ Nr. rd. │ Sume │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼──────────────────────────┤
│Contravaloarea tichetelor de masã │ │ │
│acordate salariaţilor │ 30 │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┬────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│ │ Nr. rd. │ 30 iunie │ 30 iunie │
│ │ │an precedent │ an curent │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│VI. Cheltuieli de inovare**) - total │ │ │ │
│(rd. 32 la 34), din care: │ 31 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- cheltuieli de inovare finalizate în │ │ │ │
│cursul perioadei │ 32 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- cheltuieli de inovare în curs de │ │ │ │
│finalizare în cursul perioadei │ 33 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- cheltuieli de inovare abandonate în │ │ │ │
│cursul perioadei │ 34 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│VII. Alte informaţii │ Nr. rd. │ 30 iunie │ 30 iunie │
│ │ │an precedent │ an curent │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Imobilizãri financiare, în sume brute │ │ │ │
│(rd. 36 + 42), din care: │ 35 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Acţiuni deţinute la entitãţile afiliate, │ │ │ │
│interese de participare, alte titluri │ │ │ │
│mobilizate şi obligaţiuni pe termen lung,│ │ │ │
│în sume brute (rd. 37 la 41), in care: │ 36 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni cotate │ 37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni necotate │ 38 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- pãrţi sociale │ 39 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- obligaţiuni │ 40 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni emise de organismele de │ │ │ │
│plasament colectiv (inclusiv de SIF-uri) │ 41 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe imobilizate, în sume brute │ │ │ │
│(rd. 43 + 44), din care: │ 42 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe imobilizate în lei şi/sau │ │ │ │
│exprimate în lei, a cãror decontare se │ │ │ │
│face în funcţie de cursul unei valute │ │ │ │
│(din ct. 267) │ 43 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- creanţe imobilizate în valutã │ │ │ │
│(din ct. 267) │ 44 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe comerciale, avansuri acordate │ │ │ │
│furnizorilor şi alte conturi asimilate, │ │ │ │
│în sume brute(ct. 4092 + 411 + 413 + 418)│ 45 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe în legãturã cu personalul şi │ │ │ │
│conturi asimilate (ct. 425 + 4282) │ 46 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Creanţe în legãturã cu bugetul asigurã- │ │ │ │
│rilor sociale şi bugetul statului │ │ │ │
│(ct. 431 + 437 + 4382 + 441 + 4424 + │ │ │ │
│+ 4428 + 444 + 445 + 446 + 447 + 4482) │ 47 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte creanţe (ct. 451 + 453 + 456 + │ │ │ │
│+ 4582 + 461 + 471 + 473) │ 48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Dobânzi de încasat (ct. 5187) │ 49 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Investiţii pe termen scurt, în sume brute│ │ │ │
│(ct. 501 + 505 + 506 + din ct. 508) │ │ │ │
│(rd. 51 la 55), din care: │ 50 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni cotate │ 51 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni necotate │ 52 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- pãrţi sociale │ 53 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- obligaţiuni │ 54 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni emise de organismele de │ │ │ │
│plasament colectiv (inclusiv de SIF-uri) │ 55 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte valori de încasat (ct. 5113 + 5114) │ 56 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Casa în lei şi în valutã (rd. 58 + 59), │ │ │ │
│din care: │ 57 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei (ct. 5311) │ 58 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã (ct. 5314) │ 59 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Conturi curente la bãnci în lei şi în │ │ │ │
│valutã (rd. 61 + 62), din care: │ 60 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei (ct. 5121) │ 61 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã (ct. 5124) │ 62 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Alte conturi curente la bãnci şi acredi- │ │ │ │
│tive (rd. 64 + 65), din care: │ 63 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- sume în curs de decontare, acreditive │ │ │ │
│şi alte valori de încasat, în lei │ │ │ │
│(ct. 5112 + 5125 + 5411) │ 64 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- sume în curs de decontare şi acreditive│ │ │ │
│în valutã (ct. 5125 + 5412) │ 65 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Datorii (rd. 67 + 70 + 73 + 76 + 79 + │ │ │ │
│+ 82 + 83 + 86 la 90), din care: │ 66 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Împrumuturi din emisiuni de obligaţiuni│ │ │ │
│şi dobânzile aferente, în sume brute │ │ │ │
│(ct. 161 + 1681) (rd. 68 + 69), din care:│ 67 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 68 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã │ 69 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Credite bancare interne pe termen scurt│ │ │ │
│şi dobânzile aferente (ct. 5191 + 5192 + │ │ │ │
│+ 5197 + din ct. 5198), (rd. 71 + 72), │ │ │ │
│din care: │ 70 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 71 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã │ 72 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Credite bancare externe pe termen scurt│ │ │ │
│şi dobânzile aferente (ct. 5193 + 5194 + │ │ │ │
│+ 5195 + din ct. 5198), (rd. 74 + 75), │ │ │ │
│din care: │ 73 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 74 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã │ 75 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Credite bancare pe termen lung şi do- │ │ │ │
│bânzile aferente (ct. 1621 + 1622 + │ │ │ │
│+ 1627 + din ct. 1682) (rd. 77 + 78), │ │ │ │
│din care: │ 76 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 77 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã │ 78 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Credite externe pe termen lung │ │ │ │
│(ct. 1623 + 1624 + 1625 + din ct. 1682), │ │ │ │
│(rd. 80 + 81), din care: │ 79 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 80 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã │ 81 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Credite de la trezoreria statului │ │ │ │
│(ct. 1626 + din ct. 1682) │ 82 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Alte împrumuturi şi dobânzile aferente │ │ │ │
│(ct. 166 + 167 + 1685 + 1686 + 1687) │ │ │ │
│(rd. 84 + 85), din care: │ 83 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în lei │ 84 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- în valutã │ 85 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Datorii comerciale, avansuri primite de│ │ │ │
│la clienţi şi alte conturi asimilate, în │ │ │ │
│sume brute (ct. 401 + 403 + 404 + 405 + │ │ │ │
│+ 408 + 419) │ 86 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Datorii în legãturã cu personalul şi │ │ │ │
│conturi asimilate (ct. 421 + 423 + 424 + │ │ │ │
│+ 426 + 427 + 4281) │ 87 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Datorii în legãturã cu bugetul asigurã-│ │ │ │
│rilor sociale şi bugetul statului │ │ │ │
│(ct. 431 + 437 + 4381 + 441 + 4423 + │ │ │ │
│+ 4428 + 444 + 446 + 447 + 4481) │ 88 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Alte datorii (ct. 451 + 453 + 455 + │ │ │ │
│+ 456 + 457 + 4581 + 462 + 472 + 473 + │ │ │ │
│+ 269 + 509) │ 89 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- Dobânzi de plãtit (ct. 5186) │ 90 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Capital subscris vãrsat (ct. 1012) │ │ │ │
│(rd. 92 la 94), din care: │ 91 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni cotate │ 92 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- acţiuni necotate │ 93 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│- pãrţi sociale │ 94 │ │ │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│VIII. Informaţii privind cheltuielile cu │ Nr. rd. │ 30 iunie an │30 iunie an │
│colaboratorii │ │ precedent │ curent │
├─────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┼────────────┤
│Cheltuieli cu colaboratorii (ct. 621) │ 95 │ │ │
└─────────────────────────────────────────┴─────────┴─────────────┴────────────┘


-----------
    *) Pentru statutul de persoane juridice afiliate se vor avea în vedere prevederile art. 7 alin. (1) pct. 21 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
    **) Cheltuielile de inovare se determinã potrivit Regulamentului (CE) nr. 1.450/2004 al Comisiei din 13 august 2004 de punere în aplicare a Deciziei nr. 1.608/2003/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind producţia şi dezvoltarea statistic
ilor comunitare privind inovarea, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 267 din 14 august 2004.




    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila unitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................



     ANEXA B1
    --------
la normã
--------

    Fondul de pensii ...............
    Nr. de înregistrare în Registrul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private ..........

              SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
                           la data de 30 iunie anul N



                                                                        - lei -
┌──────────────────────────────────────────────────┬─────────┬─────────────────┐
│ Denumire indicator │Nr. rd. │ Sold │
│ │ ├────────┬────────┤
│ │ │01.01.N │30.06.N │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
│I. IMOBILIZÃRI FINANCIARE │ │ │ │
│1. Titluri imobilizate (ct. 265) │ 01 │ │ │
│2. Creanţe imobilizate (ct. 267) │ 02 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 01 la 02) │ 03 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┤ │ │ │
│I. CREANŢE │ │ │ │
│1. Clienţi (ct. 411) │ 04 │ │ │
│2. Efecte de primit de la clienţi (ct. 413) │ 05 │ │ │
│3. Creanţe - furnizori debitori (ct. 409) │ 06 │ │ │
│4. Decontãri cu participanţii (ct. 452) │ 07 │ │ │
│5. Alte creanţe (ct. 267+446*+461+473*+5187) │ 08 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 04 la 08) │ 09 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│1. Investiţii financiare pe termen scurt │ │ │ │
│(ct. 506+508+5113+5114) │ 10 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. CASÃ ŞI CONTURI LA BÃNCI (ct. 5112+512+531) │ 11 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ACTIVE CIRCULANTE TOTAL: (rd. 09+10+11) │ 12 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │ 13 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D. DATORII CE TREBUIE PLÃTITE ÎNTR-O PERIOADÃ DE │ │ │ │
│PÂNÃ LA 1 AN │ │ │ │
│1. Avansuri încasate (ct. 419) │ 14 │ │ │
│2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │ 15 │ │ │
│3. Efecte de plãtit (ct. 403) │ 16 │ │ │
│4. Sume datorate privind decontãrile cu │ │ │ │
│participanţii (ct. 452**) │ 17 │ │ │
│5. Alte datorii (ct. 269+446**+462+473**+509+5186)│ 18 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 14 la 18) │ 19 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │ │ │ │
│CURENTE NETE (rd. 12+13-19-28) │ 20 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE (rd. 03+20) │ 21 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│G. DATORII CE TREBUIE PLÃTITE ÎNTR-O PERIOADÃ MAI │ │ │ │
│MARE DE 1 AN │ │ │ │
│1. Avansuri încasate (ct. 419) │ 22 │ │ │
│2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │ 23 │ │ │
│3. Efecte de plãtit (ct. 403) │ 24 │ │ │
│4. Sume datorate privind decontãri cu │ │ │ │
│participanţii (ct. 452**) │ 25 │ │ │
│5. Alte datorii (ct. 269+446**+462+473**+509+5186)│ 26 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL: (rd. 22 la 26) │ 27 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│H. VENITURI ÎN AVANS (ct. 472) │ 28 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. CAPITALUL FONDULUI (ct. 1017) │ 29 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. PRIMELE FONDULUI │ │ │ │
│- prime aferente unitãţilor de fond (ct. 1045) │ 30 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. REZERVE │ │ │ │
│- rezerve specifice activitãţii fondurilor de │ │ │ │
│pensii (ct. 106) │ 31 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│IV. REZULTAT REPORTAT │ │ │ │
│1. Rezultatul reportat aferent activitãţii fondu- │ │ │ │
│rilor de pensii (ct. 1171) │ │ │ │
│ Sold C │ 32 │ │ │
│ ------ │ │ │ │
│ Sold D │ 33 │ │ │
│2. Rezultatul reportat provenit din corectarea │ │ │ │
│erorilor contabile (ct. 1174) │ │ │ │
│ Sold C │ 34 │ │ │
│ ------ │ │ │ │
│ Sold D │ 35 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│V. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│(ct. 121) │ │ │ │
│ Sold C │ 36 │ │ │
│ ------ │ │ │ │
│ Sold D │ 37 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VI. REPARTIZAREA PROFITULUI (ct. 129) │ 38 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│J. TOTAL CAPITALURI PROPRII │ │ │ │
│(rd. 29+30+31+32-33+34-35+36-37-38) │ 39 │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘
-------------
    *) Solduri debitoare ale conturilor respective.
    **) Solduri creditoare ale conturilor respective.





    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila unitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................



     ANEXA B2
    --------
la normã
--------

    Fondul de pensii ...............
    Nr. de înregistrare în Registrul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private ..........

                      SITUAŢIA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR
                           la data de 30 iunie anul N


                                                                       - lei -
┌─────────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬─────────┐
│ Denumirea indicatorului │ Nr. rd. │Perioada│Perioada │
│ │ │de ra- │de rapor-│
│ │ │portare │tare cu- │
│ │ │prece- │rentã │
│ │ │dentã │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│A. VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTÃ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│1. Venituri din imobilizãri financiare (ct. 761) │ 01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│2. Venituri din investiţii financiare pe termen │ │ │ │
│scurt (ct. 762) │ 02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│3. Venituri din creanţe imobilizate (ct. 763) │ 03 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│4. Venituri din investiţii financiare cedate │ │ │ │
│(ct. 764) │ 04 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│5. Venituri din dobânzi (ct. 766) │ 05 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│6. Alte venituri financiare, inclusiv din │ │ │ │
│diferenţe de curs valutar (ct. 765+767+768) │ 06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│7. Venituri din comisioane specifice fondului de │ │ │ │
│pensii (ct. 704) │ 07 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│8. Alte venituri din activitatea curentã │ │ │ │
│(ct. 754+758) │ 08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│TOTAL VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTÃ │ │ │ │
│(rd. 01 la 08) │ 09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│B. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTÃ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│1. Cheltuieli privind investiţiile financiare │ │ │ │
│cedate (ct. 664) │ 10 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│2. Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666) │ 11 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│3. Alte cheltuieli financiare, inclusiv din │ │ │ │
│diferenţe de curs valutar (ct. 663+665+667+668) │ 12 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│4. Cheltuieli privind comisioanele, onorariile şi│ │ │ │
│cotizaţiile (ct. 622) │ 13 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│5. Cheltuieli cu serviciile bancare şi asimilate │ │ │ │
│(ct. 627) │ 14 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│6. Cheltuieli privind alte servicii executate de │ │ │ │
│terţi (ct. 628) │ 15 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│7. Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
│vãrsãminte asimilate (ct. 635) │ 16 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│8. Alte cheltuieli din activitatea curentã │ │ │ │
│(ct. 654+658) │ 17 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│TOTAL CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTÃ │ │ │ │
│(rd. 10 la 17) │ 18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│C. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA CURENTÃ│ 19 │ │ │
│- profit (rd. 09-18) │ 19.1 │ │ │
│- pierdere (rd. 18-09) │ 19.2 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│D. VENITURI DIN ACTIVITATEA EXTRAORDINARÃ │ │ │ │
│(ct. 771) │ 20 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│E. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA EXTRAORDINARÃ │ │ │ │
│(ct. 671) │ 21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│F. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA │ │ │ │
│EXTRAORDINARÃ │ 22 │ │ │
│- profit (rd. 20-21) │ 22.1 │ │ │
│- pierdere (rd. 21-20) │ 22.2 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│G. TOTAL VENITURI (rd. 09+20) │ 23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│H. TOTAL CHELTUIELI (rd. 18+21) │ 24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│I. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│(ct. 121) │ 25 │ │ │
│- profit (23-24) │ 25.1 │ │ │
│- pierdere (24-23) │ 25.2 │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴─────────┘





    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila unitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................




     ANEXA C1
    --------
la normã
--------


┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Judeţul ....................└─┴─┘ Forma de proprietate .........└─┴─┘ │
│Entitatea ...................... Activitatea preponderentã │
│Adresa: localitatea ............... (denumire clasã CAEN) ........ │
│sectorul ....., str. ...... nr. ......., │
│bl. .......... sc. ........ , ap. ..... Cod clasã CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘ │
│Telefon .........., fax ......... Cod unic de înregistrare │
│Numãrul din registrul comerţului ....... │
│ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



             SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
                          la data de 30 iunie anul N


                                                                        - lei -
┌──────────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬────────┐
│ Denumire indicator │Nr. rând │Sold la │Sold la │
│ │ │01.01.N │30.06.N │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. IMOBILIZÃRI NECORPORALE*) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Cheltuieli de constituire │ 01 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Cheltuieli de dezvoltare │ 02 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Concesiuni, brevete, licenţe, mãrci comerciale,│ │ │ │
│drepturi şi valori similare şi alte imobilizãri │ │ │ │
│necorporale la valoarea rãmasã │ 03 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Fondul comercial │ 04 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Avansuri şi imobilizãri necorporale în curs de │ │ │ │
│execuţie │ 05 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL IMOBILIZÃRI NECORPORALE (rd. 01 la 05) │ 06 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. IMOBILIZÃRI CORPORALE*) │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Terenuri şi construcţii**) │ 07 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Instalaţii tehnice şi maşini │ 08 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │ 09 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Avansuri şi imobilizãri corporale în curs de │ │ │ │
│execuţie │ 10 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL IMOBILIZÃRI CORPORALE (rd. 07 la 10) │ 11 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. IMOBILIZÃRI FINANCIARE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţi afiliate │ 12 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Împrumuturi acordate entitãţilor afiliate │ 13 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Interese de participare │ 14 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Împrumuturi acordate entitãţilor de care │ │ │ │
│entitate este legatã prin interese de participare │ 15 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Plasamente de natura terenurilor şi │ │ │ │
│construcţiilor***) │ 16 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Investiţii deţinute ca imobilizãri │ 17 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Alte împrumuturi │ 18 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL IMOBILIZÃRI FINANCIARE (rd. 12 la 18) │ 19 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL ACTIVE IMOBILIZATE (rd. 06+11+19) │ 20 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. STOCURI │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Materiale consumabile şi alte stocuri │ 21 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Avansuri pentru cumpãrãri de stocuri │ 22 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL STOCURI (rd. 21+22) │ 23 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. CREANŢE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Creanţe comerciale │ 24 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Sume de încasat de la entitãţile afiliate │ 25 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Sume de încasat din interese de participare │ 26 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Alte creanţe │ 27 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Creanţe privind capitalul subscris şi nevãrsat │ 28 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL CREANŢE (rd. 24 la 28) │ 29 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţile afiliate │ 30 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Alte investiţii financiare pe termen scurt │ 31 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
│(rd. 30 + 31) │ 32 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│IV. CASA ŞI CONTURI LA BÃNCI │ 33 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL ACTIVE CIRCULANTE (rd. 23 + 29 + 32 + 33) │ 34 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN AVANS │ 35 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│D. DATORII CE TREBUIE PLÃTITE PÂNÃ ÎNTR-UN AN │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Împrumuturi din emisiuni de obligaţiuni │ 36 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit │ 37 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Avansuri încasate în contul clienţilor │ 38 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Datorii comerciale │ 39 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit │ 40 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate │ 41 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Sume datorate privind interesele de participare│ 42 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi alte │ │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale │ 43 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL DATORII CE TREBUIE PLÃTITE PÂNÃ ÎNTR-UN AN │ │ │ │
│(rd. 36 la 43) │ 44 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │ │ │ │
│CURENTE NETE (rd. 34 + 35 - 44 - 61) │ 45 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE │ │ │ │
│(rd. 20 + 45-60) │ 46 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│G. DATORII CE TREBUIE PLÃTITE ÎNTR-O PERIOADÃ MAI │ │ │ │
│MARE DE UN AN │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Împrumuturi din emisiuni de obligaţiuni │ 47 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit │ 48 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Avansuri încasate în contul clienţilor │ 49 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Datorii comerciale │ 50 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit │ 51 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate │ 52 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│7. Sume datorate privind interesele de participare│ 53 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │ │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale │ 54 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL DATORII CE TREBUIE PLÃTITE ÎNTR-O PERIOADÃ │ │ │ │
│MAI MARE DE UN AN (rd. 47 la 54) │ 55 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│H. PROVIZIOANE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Provizioane pentru pensii şi alte obligaţii │ │ │ │
│similare │ 56 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Provizioane pentru impozite │ 57 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Alte provizioane │ 58 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL PROVIZIOANE (rd. 56 la 58) │ 59 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. VENITURI ÎN AVANS │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Subvenţii pentru investiţii │ 60 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Venituri înregistrate în avans │ 61 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL VENITURI ÎN AVANS (rd. 60 + 61) │ 62 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│J. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│I. CAPITAL din care: │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Capital subscris vãrsat │ 63 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│- Capital subscris nevãrsat │ 64 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL CAPITAL (rd. 63 + 64) │ 65 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│II. PRIME DE CAPITAL │ 66 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│III. REZERVE DIN REEVALUARE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold C │ 67 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│IV. REZERVE │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│1. Rezerve legale │ 68 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│2. Rezerve statutare sau contracturile │ 69 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│3. Rezerve reprezentând surplus realizat din │ │ │ │
│rezerve de reevaluare │ 70 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│4. Alte rezerve │ 71 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│5. Acţiuni proprii │ 72 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL REZERVE (rd. 68 la 71-72) │ 73 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│V. PROFITUL SAU PIERDEREA REPORTATÃ │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold C │ 74 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold D │ 75 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│VI. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold C │ 76 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│Sold D │ 77 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│REPARTIZAREA PROFITULUI (129) │ 78 │ │ │
├──────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼────────┤
│TOTAL CAPITALURI PROPRII (rd. 65 + 66 + 67 + 73 + │ │ │ │
│+ 74 - 75 + 76 - 77 - 78) │ 79 │ │ │
└──────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴────────┘


---------
    *) Imobilizãrile corporale şi necorporale se înregistreazã la valorile nete.
    **) Nu se completeazã de cãtre asigurãtorii care administreazã fonduri de pensii facultative.
    ***) Se completeazã de cãtre asigurãtorii care administreazã fonduri de pensii facultative.




    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila unitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................



     ANEXA C2
    --------
la normã
--------



┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Judeţul ....................└─┴─┘ Forma de proprietate .........└─┴─┘ │
│Entitatea ...................... Activitatea preponderentã │
│Adresa: localitatea ............... (denumire clasã CAEN) ........ │
│sectorul ....., str. ...... nr. ......., │
│bl. .......... sc. ........ , ap. ..... Cod clasã CAEN .........└─┴─┴─┴─┴─┘ │
│Telefon .........., fax ......... Cod unic de înregistrare │
│Numãrul din registrul comerţului ....... │
│ └─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



                     SITUAŢIA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR
                           la data de 30 iunie anul N


                                                                       - lei -
┌─────────────────────────────────────────────────┬─────────┬────────┬─────────┐
│ Denumirea indicatorului │ Nr. │Perioada│Perioada │
│ │ │de ra- │de rapor-│
│ │ │portare │tare cu- │
│ │ │prece- │rentã │
│ │ │dentã │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│1. Venituri din exploatare aferente activitãţii │ │ │ │
│de administrare a fondurilor de pensii │ │ │ │
│facultative │ 01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│2. Alte venituri din exploatare │ 02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL (rd. 01 + 02) │ 03 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│3. Cheltuieli cu materialele şi alte cheltuieli │ │ │ │
│externe (rd. 05 la 07) │ 04 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli cu materialele consumabile │ 05 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b) Alte cheltuieli cu materialele │ 06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│c) Alte cheltuieli externe (cu energia şi apa) │ 07 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│4. Cheltuieli cu personalul (rd. 09 + 10) │ 08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a) Salarii │ 09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b) Cheltuieli cu asigurãrile şi protecţia socialã│ 10 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│5. Ajustãri │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a) Ajustãri de valoare privind imobilizãrile │ │ │ │
│corporale şi necorporale (rd. 12-13) │ 11 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a.1) Cheltuieli │ 12 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a.2) Venituri │ 13 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b) Ajustãri de valoare privind activele │ │ │ │
│circulante (rd. 15-16) │ 14 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b.1) Cheltuieli │ 15 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b.2) Venituri │ 16 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│6. Alte cheltuieli de exploatare (rd. 18 la 20) │ 17 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli privind prestaţiile externe │ 18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b) Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi │ │ │ │
│vãrsãminte asimilate │ 19 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│c) Cheltuieli cu despãgubiri, donaţii şi activele│ │ │ │
│cedate │ 20 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│7. Ajustãri privind provizioanele (rd. 22-rd. 23)│ 21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│a) Cheltuieli │ 22 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│b) Venituri │ 23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 04 + 08 + │ │ │ │
│+ 11 - 14 + 17 + 21) │ 24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. 03 - 24) │ 25 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd. 24 - 03) │ 26 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│8. Venituri din interese de participare │ 27 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- din care veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 28 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│9. Venituri din alte investiţii (plasamente) şi │ │ │ │
│împrumuturi care fac parte din activele │ │ │ │
│imobilizate │ 29 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- din care veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 30 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│10. Venituri din dobânzi şi alte venituri │ │ │ │
│similare │ 31 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- din care veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 32 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│11. Alte venituri financiare │ 33 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│VENITURI FINANCIARE - TOTAL │ │ │ │
│(rd. 27 + 29 + 31 + 33) │ 34 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│12. Ajustarea valorii imobilizãrilor financiare │ │ │ │
│şi a investiţiilor financiare (plasamentelor) │ │ │ │
│deţinute ca active circulante (rd. 36 - 37) │ 35 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Cheltuieli │ 36 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│Venituri │ 37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│13. a) Cheltuieli privind dobânzile şi alte │ │ │ │
│cheltuieli similare │ 38 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- din care cheltuieli în relaţia cu entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ 39 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│14. Alte cheltuieli financiare │ 40 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd. 35 + 38 + 40) │ 41 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARÃ: │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. 34 - 41) │ 42 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd. 41 - 34) │ 43 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA CURENTÃ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. 03 + 34 - 24 - 41) │ 44 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd. 24 + 41 - 03 - 34) │ 45 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│15. VENITURI EXTRAORDINARE │ 46 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│16. CHELTUIELI EXTRAORDINARE │ 47 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│17. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA │ │ │ │
│EXTRAORDINARÃ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. 46 - 47) │ 48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd. 47 - 46) │ 49 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 03 + 34 + 46) │ 50 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 24 + 41 + 47) │ 51 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│IMPOZIT PE PROFIT │ 52 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ã) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Profit (rd. 48-52) │ 53 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼─────────┼────────┼─────────┤
│- Pierdere (rd. 49 + 52) │ 54 │ │ │
└─────────────────────────────────────────────────┴─────────┴────────┴─────────┘





    ADMINISTRATOR ÎNTOCMIT

    Numele şi prenumele ............. Numele şi prenumele ..............

    Semnãtura ....................... Calitatea ........................

    Ştampila unitãţii .............. Semnãtura ........................
                                              Nr. de înregistrare în organismul
                                              profesional ......................


                                    ---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016