Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   MODUL DE IMPLEMENTARE din 3 aprilie 2007  a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MODUL DE IMPLEMENTARE din 3 aprilie 2007 a conditiilor specifice si a criteriilor de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare in sectorul zootehnic, in acord cu reglementarile comunitare in domeniu

EMITENT: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 283 din 27 aprilie 2007

ART. 1
În cadrul plãţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic (PNDC), primele se acordã producãtorilor agricoli definiţi la <>art. 9 alin. (3) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 125/2006 pentru aprobarea schemelor de plãţi directe şi plãţi naţionale directe complementare, care se acordã în agriculturã începând cu anul 2007, şi pentru modificarea <>art. 2 din Legea nr. 36/1991 privind societãţile agricole şi alte forme de asociere în agriculturã.
ART. 2
(1) Prima pe exploataţie se acordã producãtorilor agricoli menţionaţi la art. 1 o singurã datã pe an, în funcţie de efectivul de bovine înregistrat în Registrul naţional al exploataţiilor la data de 31 ianuarie 2007, care îndeplinesc, cumulativ, urmãtoarele condiţii:
a) exploataţia sã fie de minimum 3 capete de bovine;
b) vârsta bovinelor sã fie de minimum 6 luni;
c) exploataţia sã fie înregistratã în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitãrii primei;
d) sã nu aibã datorii la bugetul de stat şi la bugetul local.
(2) Pentru a beneficia de prima prevãzutã la alin. (1), solicitanţii trebuie sã depunã o cerere la sucursala judeţeanã a Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, respectiv a municipiului Bucureşti, dupã caz, pânã la data de 31 mai a fiecãrui an, al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 1, însoţitã de urmãtoarele documente:
a) copie de pe buletinul de identitate/carte de identitate/cod unic de înregistrare/certificat de înregistrare;
b) declaraţie pe propria rãspundere cã nu au datorii la bugetul de stat şi la bugetul local.
ART. 3
(1) Prima pe cap de animal se acordã producãtorilor agricoli menţionaţi la art. 1 o singurã datã pe an, pentru ovinele şi/sau caprinele care îndeplinesc, cumulativ, urmãtoarele condiţii:
a) efectivul din exploataţie sã fie de minimum 50 de capete de ovine/25 de capete de caprine, care au fãtat în anul pentru care se face solicitarea primei;
b) efectivul de ovine/caprine pentru care se solicitã prima este înscris în Registrul agricol la data de 31 decembrie a anului anterior solicitãrii primei;
c) efectivul de ovine/caprine pentru care se solicitã primã sã fie menţinut în exploataţie în perioada de control, 1 iunie - 31 august, la adresa menţionatã în cerere;
d) sã nu aibã datorii la bugetul de stat şi la bugetul local.
(2) Pentru a beneficia de prima prevãzutã la alin. (1), solicitanţii trebuie sã depunã o cerere la sucursala judeţeanã a Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, respectiv a municipiului Bucureşti, dupã caz, pânã la data de 31 mai a anului în care se solicitã prima, cerere al cãrei model este prevãzut în anexa nr. 2, însoţitã de urmãtoarele documente:
a) adeverinţã eliberatã de consiliul local, din care sã rezulte numãrul de animale deţinute de solicitant şi faptul cã acestea erau înscrise în Registrul agricol la data de 31 decembrie a anului anterior solicitãrii primei;
b) copie de pe buletinul de identitate/carte de identitate/cod unic de înregistrare /certificat de înregistrare;
c) declaraţie pe propria rãspundere cã nu au datorii la bugetul de stat şi la bugetul local.
ART. 4
Acordarea primelor de la bugetul de stat, în cadrul plãţilor naţionale directe complementare, se face în ordinea depunerii cererilor, începând cu data de 1 august pentru exploataţiile de bovine şi cu data de 1 septembrie pentru efectivele de ovine/caprine.
ART. 5
(1) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã solicitã Autoritãţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor lista exploataţiilor cu efectivele de bovine înregistrate în Registrul naţional al exploataţiilor la data de 31 ianuarie 2007.
(2) Dupã finalizarea procesului de înregistrare a cererilor, se stabileşte nivelul primei pe exploataţie, în funcţie de efectivul de bovine.
ART. 6
(1) Persoanele desemnate pentru verificarea solicitãrilor din cadrul sucursalelor judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, respectiv a municipiului Bucureşti, dupã caz, dupã înregistrarea cererilor în registrul de intrãri-ieşiri, le clasificã şi le înregistreazã într-un registru special, denumit în continuare Registru, în care vor fi înscrise solicitãrile de prime, separat, pentru bovine, ovine şi caprine.
(2) Persoanele menţionate la alin. (1) verificã corectitudinea înscrisurilor din documentele anexate la cererea de solicitare a primei cu registrele de evidenţã a efectivelor de animale - Registrul agricol, Registrul naţional al exploataţiilor.
(3) În urma verificãrilor, persoanele menţionate la alin. (1) întocmesc o notã pe care o anexeazã la dosarul de solicitare a primei.
(4) Persoanele menţionate la alin. (1) au obligaţia de a înregistra şi de a monitoriza toţi beneficiarii primelor.
ART. 7
(1) Sucursalele judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, respectiv a municipiului Bucureşti, dupã caz, dupã verificarea şi aprobarea cererilor pentru încasarea primei, întocmesc şi transmit la Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã o situaţie centralizatoare pentru solicitãrile înregistrate, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
(2) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã întocmeşte şi transmite la Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale o situaţie centralizatoare pentru solicitãrile înregistrate, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4.
ART. 8
În baza situaţiilor centralizatoare a cererilor pentru încasarea primei, transmise de Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale transmite Ministerului Finanţelor Publice cererea de deschidere a creditelor bugetare, însoţitã de situaţia centralizatoare a primelor, întocmitã potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 5.
ART. 9
Dupã aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de cãtre Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale se alimenteazã contul Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, care, pe baza cererilor aprobate, vireazã sumele cuvenite în conturile beneficiarilor primelor, conform legislaţiei în vigoare.
ART. 10
Anexele nr. 1-5 fac parte integrantã din prezenta anexã.

ANEXA 1

Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã
Sucursala Judeţului .............................
Nr. ............... data ........................

Verificat şi aprobat
pentru suma de ............ lei
la data de ................
Şeful sucursalei,
.................


CERERE
pentru exploataţia de bovine

A. Producãtor persoanã fizicã
Subsemnatul/Subsemnata ......./(numele, iniţiala tatãlui, prenumele) ......, domiciliat/domiciliatã în ......./(judeţul, satul, comuna, oraşul)....., str. ..... nr. ...., cod poştal ....., tel. ...., fax ...., e-mail ......., posesor/posesoare al/a BI/CI seria ..... nr. ......, CNP .........., cu codul exploataţiei ....... înregistrat la RNE, codul/nr. din Registrul fermierilor ......, cont bancar nr. .........., deschis la Banca .........., sucursala .................
B. Producãtor persoanã juridicã
.................../(denumirea operatorului economic solicitant)..... cu sediul în: ....../(judeţul, satul, comuna, oraşul) ....., str. ....... nr. ....., cod poştal ......., tel. ......, fax ...., e-mail ........., înregistrat la registrul comerţului cu cod unic de înregistrare (CUI) ..........., cu codul exploataţiei ....... înregistrat la RNE, codul/nr. din Registrul fermierilor ........, reprezentat de domnul/doamna ......., în calitate de reprezentant legal, posesor/posesoare al/a BI/CI seria .... nr. ....., CNP ......, cont bancar nr. ....., deschis la Banca ......., sucursala .....................................
Deţin:
- un efectiv total de ........ capete de bovine, din care .......... capete cu vârsta de minimum 6 luni, care este evidenţiat în Registrul fermei ţinut la zi
Solicit:
- prima pentru un numãr de ..... capete de bovine cu vârsta minimã de 6 luni, conform codurilor de identificare cuprinse în tabelul alãturat, care îndeplinesc condiţiile prevãzute la art. 2 din anexa "Modul de implementare, condiţiile specifice şi criteriile de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plãţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic, în acord cu reglementãrile comunitare în domeniu".

LISTA
animalelor pentru care se face solicitarea


┌─────────────────────────┬────────┬───────────────────────┐
│Numãrul de identificare │ Rasa │ Data naşterii │
│(Codul ţãrii şi 10 cifre │ │ (ziua/luna/anul) │
│ obligatorii) │ │ │
├─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┼────────┼─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
└─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴────────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘



Declar pe propria rãspundere cã datele înscrise în prezenta cerere sunt reale, iar în caz contrar voi suporta rigorile prevederilor legale în vigoare privind falsul în declaraţii.

Data ...............

Semnãtura şi ştampila ..............

ANEXA 2

Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã
Sucursala Judeţului ..............................
Nr. ..................... data ...................

Verificat şi aprobat
pentru suma de ................. lei
la data de .....................
Şeful sucursalei,
.................

CERERE
pentru ovine adulte şi/sau caprine adulte

A. Producãtor persoanã fizicã
Subsemnatul/Subsemnata ......./(numele, iniţiala tatãlui, prenumele)......, domiciliat/domiciliatã în ......../(judeţul, satul, comuna, oraşul)......, str. ..... nr. ....., cod poştal ...., tel. ....., fax ....., e-mail ........, posesor/posesoare al/a BI/CI seria ........ nr. ......, CNP ......., cu codul exploataţiei ......... înregistrat la RNE, codul/nr. din Registrul fermierilor ..................., cont bancar nr. ......., deschis la Banca .........., sucursala ...............
B. Producãtor persoanã juridicã
........./(denumirea operatorului economic solicitant) .........., cu sediul în ......../(judeţul, satul, comuna, oraşul) ......, str. ........ nr. ....., cod poştal ....., tel. ....., fax ...., e-mail ......., înregistrat la registrul comerţului cu cod unic de înregistrare (CUI) ..........., cu codul exploataţiei ....... înregistrat la RNE, codul/nr. din Registrul fermierilor ......., reprezentat de domnul/doamna ....., în calitate de reprezentant legal, posesor/posesoare al/a BI/CI seria ...... nr. ......, CNP ......, cont bancar nr. ....., deschis la Banca ........, sucursala ........................
Deţin:
- un efectiv total de ....... capete de ovine şi/sau ........ caprine, din care ...... capete oi mame şi/sau ...... capete capre mame, care în perioada de control, 1 iunie - 31 august, se gãsesc la adresa ......../ (localitatea, strada, nr. sau nr. topo pãşune pe raza localitãţii, dupã caz) ..........., şi este evidenţiat în Registrul fermei pe care îl ţin la zi şi îl pun la dispoziţia controlorilor APIA.
Solicit:
- prima pentru un numãr de ....... ovine şi/sau ...... caprine femele adulte care au fãtat în anul ........, conform codurilor de identificare cuprinse în tabelul alãturat.


LISTA
animalelor pentru care se face solicitarea


┌─────────────────────────┬────────┬───────────────────────┐
│Numãrul de identificare │ Rasa │ Data fatarii │
│(Codul ţãrii şi 10 cifre │ │ ultimului miel/ied │
│ obligatorii) │ │ (ziua/luna/anul) │
├─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┼────────┼─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┬─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
├─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼────────┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┼─┤
└─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴────────┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┴─┘



Declar pe propria rãspundere cã datele înscrise în prezenta cerere sunt reale, iar în caz contrar voi suporta rigorile prevederilor legale în vigoare privind falsul în declaraţii.

Data ....... Semnãtura şi ştampila .............

ANEXA 3

Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã
Sucursala Judeţului ..............................

SITUAŢIE CENTRALIZATOARE
privind încasarea de la bugetul de stat a primelor pentru exploataţiile de bovine şi pentru efectivele de ovine/caprine, astfel cum este prevãzut la art. 2 şi 3 din anexa "Modul de implementare, condiţiile specifice şi criteriile de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plãţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic, în acord cu reglementãrile comunitare în domeniu"



┌───┬─────────┬───────┬──────────────┬────────────────┬───────────────────────┐
│Nr.│Denumirea│Codul │ Cantitatea │Valoarea unitara│ Valoarea primei │
│crt│benefi- │exploa-│pentru care │ a primei │ acordate │
│ │ciarilor │tatiei │s-a aprobat │ (lei/cap) │ (lei) │
│ │ │ │acordarea │ │ │
│ │ │ │ primei │ │ │
│ │ │ │ (capete) │ │ │
├───┼─────────┼───────┼──────┬───────┼──────┬─────────┼─────────────┬─────────┤
│ │ │ │bovine│ovine/ │bovine│ovine/ │ bovine │ovine/ │
│ │ │ │ │caprine│ │caprine │(col.3xcol.5)│caprine │
│ │ │ │ │ │ │ │ │(col.4 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ col.6) │
├───┼─────────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼─────────────┼─────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├───┼─────────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼─────────────┼─────────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼─────────────┼─────────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼─────────────┼─────────┤
│...│ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴─────────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼─────────────┼─────────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────┴───────┴──────┴───────┴──────┴─────────┴─────────────┴─────────┘


Şeful sucursalei,
................
Data ............


ANEXA 4

Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã

SITUAŢIE CENTRALIZATOARE
privind încasarea de la bugetul de stat a primelor pentru bovine şi pentru ovine/caprine, astfel cum este prevãzut la art. 2 şi 3 din anexa "Modul de implementare, condiţiile specifice şi criteriile de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plãţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic, în acord cu reglementãrile comunitare în domeniu"


┌───┬─────────┬──────────────┬──────────────┬────────────────┬───────────────┐
│Nr.│ │ │ Cantitatea │Valoarea unitara│Valoarea │
│crt│ │ Numarul de │pentru care │ a primei │ primei │
│ │Judetul │ beneficiari │s-a aprobat │ (lei/cap) │acordate │
│ │ │ │acordarea │ │ (lei) │
│ │ │ │ primei │ │ │
│ │ │ │ (capete) │ │ │
│ │ ├──────┬───────┼──────┬───────┼──────┬─────────┼───────┬───────┤
│ │ │bovine│ovine/ │bovine│ovine/ │bovine│ovine/ │bovine │ovine/ │
│ │ │ │caprine│ │caprine│ │caprine │ │caprine│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│...│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────┴──────┴───────┴──────┴───────┴──────┴─────────┴───────┴───────┘



Director general,
................

Data ..................

ANEXA 5

MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

SITUAŢIE CENTRALIZATOARE
privind încasarea de la bugetul de stat a primelor pentru bovine şi pentru ovine/caprine, astfel cum este prevãzut la art. 2 şi 3 din anexa "Modul de implementare, condiţiile specifice şi criteriile de eligibilitate pentru aplicarea schemelor de plãţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic, în acord cu reglementãrile comunitare în domeniu"


┌───┬─────────┬──────────────┬──────────────┬────────────────┬───────────────┐
│Nr.│ │ │ Cantitatea │Valoarea unitara│Valoarea │
│crt│ │ Numarul de │pentru care │ a primei │ primei │
│ │Judetul │ beneficiari │s-a aprobat │ (lei/cap) │acordate │
│ │ │ │acordarea │ │ (lei) │
│ │ │ │ primei │ │ │
│ │ │ │ (capete) │ │ │
│ │ ├──────┬───────┼──────┬───────┼──────┬─────────┼───────┬───────┤
│ │ │bovine│ovine/ │bovine│ovine/ │bovine│ovine/ │bovine │ovine/ │
│ │ │ │caprine│ │caprine│ │caprine │ │caprine│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│ 2 │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│...│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┴─────────┼──────┼───────┼──────┼───────┼──────┼─────────┼───────┼───────┤
│TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────┴──────┴───────┴──────┴───────┴──────┴─────────┴───────┴───────┘



Aprobat
Ordonator principal de credite,
...............................

Data ...................
____________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016