Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 744 din 6 decembrie 2001  bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2002    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LEGE nr. 744 din 6 decembrie 2001 bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2002

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 785 din 11 decembrie 2001

    Parlamentul României adopta prezenta lege.

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Obiectul prezentei legi îl constituie stabilirea structurii veniturilor şi destinaţiilor cheltuielilor bugetului asigurărilor sociale de stat şi ale bugetului asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002, regimul acestora, precum şi responsabilităţile instituţiilor publice implicate în procesul de execuţie a acestor bugete.
    ART. 2
    Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2002 şi componentele de detaliere ale acestuia sunt prevăzute în anexa nr. 1.
    ART. 3
    Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2002 se stabileşte la venituri în suma de 114.352,8 miliarde lei, iar la cheltuieli în suma de 113.357,1 miliarde lei, cu un fond de rezerva de 995,7 miliarde lei.
    ART. 4
    (1) Bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002 şi componentele de detaliere ale acestuia sunt prevăzute în anexa nr. 2.
    (2) Bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002 se stabileşte la venituri în suma de 18.733,2 miliarde lei, iar la cheltuieli în suma de 13.834,8 miliarde lei, cu un excedent de 4.898,4 miliarde lei.

    CAP. II
    Regimul veniturilor

    ART. 5
    (1) Constituirea resurselor bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002 se face pe seama contribuţiilor şi veniturilor nefiscale, prelevate de la persoanele juridice şi fizice.
    (2) Încasarea contribuţiilor şi a celorlalte venituri ale bugetului asigurărilor sociale de stat şi ale bugetului asigurărilor pentru şomaj, de orice natura şi provenienta, se efectuează în conformitate cu prevederile legale în vigoare, precum şi potrivit dispoziţiilor prezentei legi.
    (3) In cazul neachitarii la termen, potrivit legii, a contribuţiilor datorate bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului asigurărilor pentru şomaj, Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale sau, după caz, Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale şi Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Munca vor proceda la aplicarea măsurilor de executare silită pentru încasarea sumelor cuvenite acestor bugete şi a majorărilor de întârziere şi vor dispune încasarea sumelor respective prin aplicarea dispoziţiilor legale.
    (4) Cheltuielile ocazionate de măsurile de executare silită a creanţelor bugetare se suporta din bugetele menţionate la alin. (3).
    ART. 6
    Controlul fiscal pentru stabilirea, urmărirea şi încasarea debitelor pe anii precedenti, în limita perioadei de prescripţie, se efectuează, potrivit prevederilor actelor normative în vigoare, la data operaţiunilor supuse controlului.

    CAP. III
    Regimul şi destinaţiile cheltuielilor

    ART. 7
    (1) Cheltuielile prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002 reprezintă limite maxime care nu pot fi depăşite, iar modificarea lor se va face în condiţiile legii. Angajarea, contractarea de lucrări, bunuri şi servicii, precum şi efectuarea de cheltuieli de către ordonatorii de credite se fac cu respectarea prevederilor legale şi în limita creditelor bugetare aprobate.
    (2) In cadrul cheltuielilor prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat sunt cuprinse şi sume aferente efectuării primei etape de recorelare a pensiilor ce se va realiza în condiţiile art. 168 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 8
    (1) Ordonatorul principal de credite trebuie sa se încadreze în cheltuielile de personal, numărul maxim de posturi şi în structura acestora, prevăzute în anexele la bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, prin stabilirea şi comunicarea numărului de posturi, salariilor de baza, indemnizaţiilor de conducere şi a celorlalte elemente ale sistemului de salarizare prevăzute de lege ordonatorilor secundari, iar aceştia ordonatorilor terţiari de credite bugetare.
    (2) In cheltuielile de personal pentru anul 2002 sunt incluse şi sumele necesare acordării începând cu luna ianuarie 2002 a premiului anual pentru activitatea anului 2001. Premiul anual pentru activitatea anului 2002 se va acorda în anul 2003 din prevederile bugetare aferente acestui an, începând cu luna ianuarie 2003.
    (3) Sumele aferente creşterii salariale în raport cu rata inflaţiei sunt prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj la articolul "Cheltuieli cu salariile" şi se vor utiliza în condiţiile stabilite potrivit legii.
    (4) In limita cheltuielilor de personal şi a numărului maxim de posturi ordonatorul principal de credite va aproba, în termen de 15 zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, statele de funcţii. Un exemplar al statelor de funcţii şi al statelor de personal centralizate, pentru instituţiile din subordine, se vor depune la Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 15 zile de la aprobarea acestora.
    ART. 9
    Cheltuielile pentru deplasări, detaşări, transferări, prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002, nu pot fi majorate, în condiţiile legii, prin virari de credite bugetare de la alte articole de cheltuieli.
    ART. 10
    In vederea monitorizarii cheltuielilor de personal prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj, anexe la prezenta lege, ordonatorul principal de credite bugetare are următoarele obligaţii:
    a) în termen de 15 zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, va prezenta Ministerului Finanţelor Publice situaţia privind repartizarea pe fiecare luna a cheltuielilor de personal aprobate, având în vedere asigurarea condiţiilor de desfăşurare a activităţii potrivit atribuţiilor stricte ale acestora, pana la sfârşitul anului;
    b) lunar, va raporta plăţile de casa aferente cheltuielilor de personal la datele şi în structura stabilite prin ordin al ministrului finanţelor publice, care va fi emis în termen de 5 zile de la data publicării prezentei legi şi va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I;
    c) va asigura ca drepturile stabilite şi plăţile de casa aferente cheltuielilor de personal, cumulate de la începutul anului, sa nu depăşească sumele repartizate potrivit prevederilor lit. a) pentru perioada respectiva.
    ART. 11
    Intrările de credite externe pentru anul 2002 sunt prevăzute în anexele la bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv la bugetul asigurărilor pentru şomaj.
    ART. 12
    Fişele obiectivelor de investiţii finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat si, respectiv, din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002 sunt anexate la acestea.
    ART. 13
    Taxele poştale percepute de Compania Naţionala "Posta Romana" - S.A. pentru prestaţiile privind plata la domiciliul beneficiarilor a drepturilor de asigurări sociale de stat în anul 2002 sunt stabilite în suma de 1.273,7 miliarde lei şi nu pot fi majorate prin virari de credite de la alte categorii de cheltuieli.
    ART. 14
    In anul 2002 în bugetul asigurărilor sociale de stat este prevăzut un fond de rezerva în suma de 995,7 miliarde lei, ce se constituie în funcţie de încasarea veniturilor şi efectuarea cheltuielilor, în condiţiile prevederilor art. 13 alin. (2) din Legea nr. 19/2000.
    ART. 15
    (1) In anul 2002 din bugetul asigurărilor sociale de stat se va suporta diferenţa dintre valoarea biletului de tratament balnear sau de odihna şi contribuţia beneficiarilor de astfel de bilete, pentru un număr de pana la 445.000 locuri, din care 380.000 locuri la tratament balnear şi 65.000 locuri la odihna.
    (2) In anul 2002 se pot acorda gratuit 35.000 de bilete, conform reglementărilor în vigoare, pensionarilor I.O.V.R., veteranilor de război, persoanelor cu drepturi stabilite în baza Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicat, cu modificările ulterioare, salariaţilor care lucrează în locuri de munca în condiţii speciale prevăzute la art. 20 lit. b) din Legea nr. 19/2000, precum şi categoriilor de asiguraţi prevăzuţi la art. 109 alin. (2) din Legea nr. 19/2000.
    (3) Tarifele pentru serviciile acordate beneficiarilor biletelor de tratament de către unităţile de tratament aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale se stabilesc prin ordin al ministrului muncii şi solidarităţii sociale, la propunerea preşedintelui Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, neputând depăşi tarifele din unităţile similare cu care s-au încheiat contracte de prestări de servicii.
    (4) In cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament sau de odihna aceluia şi beneficiar.
    (5) Biletele de tratament balnear se distribuie asiguraţilor sistemului public de pensii şi pensionarilor de către casele teritoriale de pensii.
    (6) Biletele de odihna finanţate din fondurile asigurărilor sociale de stat sunt destinate salariaţilor din unităţile bugetare.
    (7) Contravaloarea biletelor de odihna este decontată de Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale cu prestatorii de servicii.
    (8) Criteriile, modul de distribuire, contribuţia individuală sunt cele stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 494/2001 pentru aprobarea Normelor şi criteriilor pe baza cărora se acorda bilete de odihna prin sistemul organizat şi administrat de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.
    (9) Biletele de odihna şi tratament acordate în condiţiile prezentului articol pot fi atribuite şi membrilor de familie, soţ sau sotie, după caz, şi copii minori care urmează cursurile de zi ale unei instituţii de învăţământ acreditate sau autorizate temporar, potrivit legii, dacă însoţesc titularii de drept.
    (10) Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale poate stabili, împreună cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne şi Serviciul Roman de Informaţii, numărul de bilete ce pot fi eliberate pensionarilor militari, contribuţia plătită de aceştia fiind stabilită în mod similar cu cea pentru pensionării de asigurări sociale de stat, iar diferenţa fiind suportată din bugetele respectivilor ordonatori de credite.
    ART. 16
    Cuantumul fix al indemnizaţiei pentru insotitor, în cazul pensionarilor de gradul I de invaliditate, drept ce se acorda potrivit prevederilor art. 61 alin. (1) din Legea nr. 19/2000, se stabileşte în anul 2002 la nivelul salariului de baza minim brut pe ţara.
    ART. 17
    Cuantumul ajutorului de deces se stabileşte, în condiţiile legii, în cazul:
    a) asiguratului sau pensionarului la 5.582.000 lei;
    b) unui membru de familie al asiguratului sau pensionarului la 2.791.000 lei.
    ART. 18
    (1) Salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2002 este de 5.582.000 lei. Potrivit prevederilor art. 80 şi 81 din Legea nr. 19/2000, cu modificările ulterioare, Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale va stabili valoarea punctului de pensie, la data intrării în vigoare a prezentei legi, pe baza unui coeficient egal cu 38,5% care se aplica la valoarea de 4.837.851 lei reprezentând salariul mediu estimat pentru trimestrul I al anului 2002.
    (2) Valoarea punctului de pensie, calculată conform prevederilor alin. (1), nu poate fi mai mica decât cea reglementată pentru luna decembrie 2001.
    (3) Actualizarea valorii punctului de pensie se realizează, în condiţiile prevăzute la art. 81 din Legea nr. 19/2000, cu modificările ulterioare, în funcţie de posibilităţile financiare, în cursul execuţiei bugetare, de regula în ultima luna a trimestrului.
    ART. 19
    Pentru centrele de pregătire şi perfecţionare profesională din cadrul fundaţiilor romano-germane din Arad, Sibiu şi Timişoara, stabilite prin protocolul romano-german semnat la Bonn la 20 ianuarie 1992, în bugetul asigurărilor pentru şomaj, la cheltuieli este cuprinsă şi suma de 6,8 miliarde lei, reprezentând contribuţia partii romane la finanţarea fundaţiilor respective, potrivit Înţelegerii dintre Guvernul României şi Guvernul Germaniei cu privire la continuarea proiectului "Promovarea calificării profesionale".

    CAP. IV
    Deficitul şi excedentul bugetar, datoria publica şi împrumutul guvernamental

    ART. 20
    In bugetul asigurărilor sociale de stat pentru plata rambursarilor de credite externe şi plati de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorul de credite s-a prevăzut suma de 39,0 miliarde lei, iar pentru plata dobânzii datorate trezoreriei statului s-a prevăzut suma de 683,0 miliarde lei.
    ART. 21
    (1) Bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002 este programat cu un excedent de 4.898,4 miliarde lei.
    (2) In bugetul asigurărilor pentru şomaj s-au prevăzut 119,0 miliarde lei pentru plata rambursarilor de credite externe şi plăţilor de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorul de credite.

    CAP. V
    Responsabilităţi în aplicarea legii

    ART. 22
    In anul 2002 persoanele juridice care angajează personal, indiferent de forma de proprietate, vor depune la banca, o data cu documentaţia pentru plata salariilor, şi documentele pentru plata contribuţiilor datorate bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului asigurărilor pentru şomaj, plăţile efectuându-se simultan, sub control bancar.
    ART. 23
    In funcţie de derularea programelor de împrumut extern, aprobate potrivit legii, Guvernul poate aproba, prin hotărâre, modificări în structura şi între bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, cu încadrarea în nivelul total al intrărilor de credite externe, cuprinse în anexele la aceste bugete. Prevederile privind intrările de credite externe reprezintă limite maxime ce nu pot fi depăşite.
    ART. 24
    La propunerea justificată a ordonatorului principal de credite, în funcţie de derularea procesului investitional şi de evoluţia preţurilor, se autorizează Guvernul, prin Ministerul Finanţelor Publice, sa aprobe pana la data de 31 octombrie 2002 modificări în fişele de investiţii, cu excepţia poziţiei "Alte cheltuieli de investiţii", la care se pot aproba modificări numai la cheltuielile privind proiectarea şi execuţia consolidarilor şi interventiilor pentru prevenirea sau înlăturarea efectelor produse de acţiuni accidentale şi calamitaţi naturale, cuprinse la aceasta poziţie cu încadrarea în cheltuielile de capital aprobate la capitolul respectiv, conform clasificaţiei functionale.
    ART. 25
    Ordonatorii de credite au obligaţia ca în cadrul prevederilor bugetare aprobate sa asigure cu prioritate plata facturilor reprezentând consumurile de energie electrica şi termica şi de gaze naturale de la titlul "Cheltuieli materiale şi servicii".
    ART. 26
    (1) In vederea asigurării plăţii la scadenta a cotizaţiilor şi contribuţiilor la organisme internaţionale şi la organisme financiar-bancare internaţionale, precum şi a rambursarilor de credite externe, a plăţilor de dobânzi şi a comisioanelor aferente acestora, ordonatorul principal de credite poate efectua, înainte de angajarea cheltuielilor, virari de credite bugetare de la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol, în cursul întregului an.
    (2) Se interzice ordonatorului principal de credite sa efectueze virari de credite bugetare de la titlul "Rambursări de credite, plati de dobânzi şi comisioane la credite" la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, precum şi între alineatele articolului de cheltuieli "Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorii de credite".
    ART. 27
    Ordonatorul principal şi ordonatorii secundari de credite vor aproba şi vor transmite instituţiilor publice din subordine bugetele pe structura de venituri şi cheltuieli prevăzută în anexele nr. 1 şi nr. 2, în termen de 15 zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.
    ART. 28
    Ordonatorul principal de credite poate delega dreptul de a aproba folosirea şi repartizarea creditelor bugetare inlocuitorilor de drept ai acestuia, precum şi altor persoane împuternicite special în acest scop.
    ART. 29
    Guvernul poate prezenta Parlamentului, pana la data de 30 noiembrie 2002, propuneri de rectificare a bugetului asigurărilor sociale de stat şi a bugetului asigurărilor pentru şomaj pe anul 2002, ca urmare a schimbărilor intervenite în evoluţia indicatorilor macroeconomici, a unor măsuri fiscale, a adaptării legislaţiei la condiţiile economiei de piaţa sau a altor cauze justificate.

    CAP. VI
    Dispoziţii finale

    ART. 30
    Ordonatorii de credite bugetare, finantati integral sau parţial de la bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, nu pot sa prevadă în bugetele proprii, aprobate conform legii, sume pentru acordarea tichetelor de masa.
    ART. 31
    (1) In anul 2002, conform Legii nr. 19/2000, cotele de contribuţie de asigurări sociale se stabilesc în baza prevederilor art. 18 alin. (2) şi (3) din legea menţionată, după cum urmează:
    a) pentru condiţii normale de munca - 35%;
    b) pentru condiţii deosebite de munca - 40%;
    c) pentru condiţii speciale de munca - 45%.
    (2) In anul 2002 cotele de contribuţie pentru asigurările pentru şomaj sunt cele prevăzute în legislaţia în vigoare.
    ART. 32
    Termenele prevăzute la art. III din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 33/2001 privind unele măsuri referitoare la salarizarea funcţionarilor publici şi a altor categorii de personal din sectorul bugetar, precum şi a personalului din organele autorităţii judecătoreşti, aprobată şi modificată prin Legea nr. 386/2001, se prelungesc pana la data de 31 decembrie 2002.
    ART. 33
    Anexele nr. 1 şi 2 şi componentele de detaliere ale acestora fac parte integrantă din prezenta lege.

    Aceasta lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat în şedinţa comuna din 15 noiembrie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.

                        PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
                                 VALER DORNEANU

                           p. PREŞEDINTELE SENATULUI,
                              ALEXANDRU ATHANASIU

    Bucureşti, 6 decembrie 2001.
    Nr. 744.


    ANEXA 1/01
    ──────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                       BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
                                  PE ANUL 2002

                                                                   - mii lei -
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Denumirea indicatorilor Cod 2002 │
│ │
│ Program │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ A B 1 │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ VENITURI-TOTAL 114.352.815.656│
│I. VENITURI CURENTE 114.352.815.656│
│A. VENITURI FISCALE 107.688.078.488│
│A1. IMPOZITE DITECTE 107.688.078.488│
│ CONTRIBUŢII PENTRU ASIGURĂRI │
│ SOCIALE 0904 107.688.078.488│
│Contribuţii pentru asigurări sociale datorate 090402 65.921.171.944│
│de angajatori │
│Contribuţii pentru asigurări sociale datorate │
│de salariaţi şi alte persoane asimilate 090403 33.303.227.290│
│Contribuţii pentru asigurări sociale datorate │
│de alte persoane asigurate 090407 5.978.266.696│
│Contribuţii pentru asigurări sociale datorate │
│de persoanele aflate în şomaj 090408 2.485.412.558│
│B. VENITURI NEFISCALE 6.664.737.168│
│ DIVERSE VENITURI 2204 6.664.737.168│
│Contribuţii pentru bilete de tratament şi │
│odihna 220413 518.483.750│
│ Încasări din alte surse 220430 6.146.253.418│
│ │
│ │
│ CHELTUIELI TOTAL 113.357.063.812│
│CHELTUIELI CURENTE 01 112.742.735.360│
│CHELTUIELI DE PERSONAL 02 342.275.590│
│CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 3.670.711.977│
│TRANSFERURI 38 108.046.747.793│
│DOBÂNZI 49 683.000.000│
│CHELTUIELI DE CAPITAL 70 575.344.612│
│RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DOBÂNZI SI │
│COMISIOANE LA CREDITE 84 38.983.840│
│Rambursări de credite externe şi plati de │
│dobânzi şi comisioane la creditele externe │
│contractate de ordonatorii de credite 85 38.983.840│
│Rambursări de credite externe 8501 18.099.640│
│Plati de dobânzi şi comisioane 8502 20.884.200│
│Partea a III-a CHELTUIELI 110.268.747.793│
│SOCIAL-CULTURALE │
│ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, │
│PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 6004 110.057.202.193│
│CHELTUIELI CURENTE 01 110.057.202.193│
│CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 2.225.000.000│
│Drepturi cu caracter social 21 2.225.000.000│
│TRANSFERURI 38 107.832.202.193│
│Transferuri neconsolidabile 40 107.832.202.193│
│ din total cheltuieli capitol: │
│Pensii de asigurări sociale 22 100.948.996.160│
│Indemnizaţii pentru incapacitate │
│temporară de munca din cauza de │
│boala sau accident 23 1.181.310.000│
│Indemnizaţii pentru concedii de │
│maternitate şi îngrijirea copiilor 24 910.321.500│
│Ajutoare acordate asigurărilor pentru │
│decese şi proteze 26 170.053.000│
│Ajutoare acordate pensionarilor pentru │
│decese şi proteze 27 1.015.397.500│
│Tratament balnear şi odihna 28 2.225.000.000│
│Concediu plătit pentru creşterea copilului │
│în vârsta de pana la 2 ani 29 3.519.106.533│
│Compensaţii pentru pensiile refugiatilor │
│greci repatriati 31 87.017.500│
│ALTE CHELTUIELI SOCIALE 6104 211.545.600│
│CHELTUIELI CURENTE 01 211.545.600│
│TRANSFERURI 38 211.545.600│
│Transferuri consolidabile 39 211.545.600│
│Contribuţia de asigurări sociale de sănătate │
│pentru persoanele aflate în concediu medical │
│sau în concediu medical pentru îngrijirea │
│copilului bolnav în vârsta de pana la 6 ani 10 211.545.600│
│ Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 2.405.316.019│
│ALTE ACŢIUNI 7204 3.000.000│
│CHELTUIELI CURENTE 01 3.000.000│
│TRANSFERURI 38 3.000.000│
│Transferuri neconsolidabile 40 3.000.000│
│Executarea silită a creanţelor bugetare 4028 3.000.000│
│CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 7304 2.402.316.019│
│CHELTUIELI CURENTE 01 1.787.987.567│
│CHELTUIELI DE PERSONAL 02 342.275.590│
│Cheltuieli cu salariile 10 248.586.485│
│Contribuţii pentru asigurări sociale de │
│stat 11 57.995.227│
│Contribuţii pentru asigurări pentru şomaj 12 12.429.324│
│Deplasări, detaşări, transferări 13 5.863.500│
│Contribuţii pentru constituirea fondului de │
│asigurări sociale de sănătate 14 17.401.054│
│CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 1.445.711.977│
│Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 24 70.000.000│
│Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta │
│durata şi echipament 26 2.000.000│
│Reparaţii curente 27 60.000.000│
│Reparaţii capitale 28 12.000.000│
│Cărţi şi publicaţii 29 900.000│
│Calificarea, perfecţionarea şi specializarea │
│profesională a salariaţilor 3001 100.000│
│Transmiterea drepturilor 3004 1.273.655.559│
│Alte cheltuieli autorizate prin dispoziţii │
│legale 3007 27.056.418│
│CHELTUIELI DE CAPITAL 70 575.344.612│
│Investiţii ale instituţiilor publice 72 575.344.612│
│RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DOBÂNZI SI │
│COMISIOANE LA CREDITE 84 38.983.840│
│Rambursări de credite externe şi plati de │
│dobânzi şi comisioane la creditele externe │
│contractate de ordonatorii de credite 85 38.983.840│
│Rambursări de credite externe 8501 18.099.640│
│Plati de dobânzi şi comisioane 8502 20.884.200│
│ din total cheltuieli capitol: │
│Cheltuieli cu transmiterea şi plata │
│drepturilor 03 1.273.655.559│
│Alte cheltuieli 50 1.128.660.460│
│Partea a XIII-a PLATI DE DOBÂNZI SI ALTE │
│CHELTUIELI 683.000.000│
│PLATI DE DOBÂNZI 8904 683.000.000│
│CHELTUIELI CURENTE 01 683.000.000│
│DOBÂNZI 49 683.000.000│
│Dobânda datorată trezorerie statului 5102 683.000.000│
│Partea a XV-a FONDURI DE REZERVA 995.751.844│
│FONDURI DE REZERVA 9504 995.751.844│
│Fond de rezerva al Casei Naţionale de Pensii │
│si alte Drepturi de Asigurări Sociale 09 995.751.844│
│EXCEDENT / DEFICIT 0│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ANEXA 1/02
    ──────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                                    SINTEZA
                       BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
                                    PE ANUL 2002

              - detalierea fondurilor pe surse şi pe titluri de cheltuieli -


                                                                    - mii lei -
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Denumirea indicatorilor Cod 2002 │
│ │
│ Program │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ A B 1 │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│CHELTUIELI - TOTAL 113.510.910.752│
│ │
│CHELTUIELI CURENTE 01 112.767.100.260│
│CHELTUIELI DE PERSONAL 02 345.756.290│
│CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 3.691.596.177│
│TRANSFERURI 38 108.046.747.793│
│DOBÂNZI 49 683.000.000│
│CHELTUIELI DE CAPITAL 70 704.826.652│
│RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI │
│DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 84 38.983.840│
│Rambursări de credite externe şi plati de │
│dobânzi şi comisioane la creditele externe │
│contractate de ordonatorii de credite 85 38.983.840│
│Rambursări de credite externe 8501 18.099.640│
│Plati de dobânzi şi comisioane 8502 20.884.200│
│FONDURI DE REZERVA 9504 995.751.844│
│Fond de rezerva al Casei Naţionale de Pensii │
│si alte Drepturi de Asigurări Sociale 09 995.751.844│
│ │
│ BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT 113.357.063.812│
│ │
│ │
│CHELTUIELI CURENTE 01 112.742.735.360│
│CHELTUIELI DE PERSONAL 02 342.275.590│
│CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 3.670.711.977│
│TRANSFERURI 38 108.046.747.793│
│DOBÂNZI 49 683.000.000│
│CHELTUIELI DE CAPITAL 70 575.344.612│
│RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DOBÂNZI SI │
│COMISIOANE LA CREDITE 84 38.983.840│
│Rambursări de credite externe şi plati de │
│dobânzi şi comisioane la creditele externe │
│contractate de ordonatorii de credite 85 38.983.840│
│Rambursări de credite externe 8501 18.099.640│
│Plati de dobânzi şi comisioane 8502 20.884.200│
│FONDURI DE REZERVA 9504 995.751.844│
│Fond de rezerva al Casei Naţionale de Pensii şi │
│alte Drepturi de Asigurări Sociale 09 995.751.844│
│ │
│ INTRARI DE CREDITE EXTERNE 153.846.940│
│ │
│CHELTUIELI CURENTE 01 24.364.900│
│CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700│
│CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 20.884.200│
│CHELTUIELI DE CAPITAL 70 129.482.040│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ANEXA 1/03
    ──────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                             CHELTUIELI CU SALARIILE
                                  PE ANUL 2002
                 (sumele alocate de la bugetul asigurărilor sociale de stat)

                                                                 - mii lei -
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Denumire indicator Cod rând 2002 │
│ Program │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│CAP.73.04 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 73.04 │
│Fond aferent salariilor de baza 01 153.233.880│
│Salarii de merit 02 5.611.200│
│Indemnizaţiile de conducere 03 16.002.284│
│Spor de vechime 04 35.126.000│
│Alte sporuri 06 1.532.138│
│Fond de pensii 08 13.324.211│
│Indemnizaţii plătite unor persoane din afară │
│unităţii 13 594.346│
│Alte drepturi salariale 14 23.162.426│
│ │
│Cheltuieli cu salariile - Total (rd.01 la rd.14) 15 248.586.485│
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ANEXA 1/04
    ──────────


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

          NUMĂRUL MAXIM DE POSTURI SI FONDUL AFERENT SALARIILOR DE BAZA
                                 PE ANII 2001-2002
                (sumele alocate prin bugetul asigurărilor de stat)

                                                               - mii lei -
┌────────────────────────────┬─────┬─────┬─────┬─────┬───────┬─────┬───────────┐
│ │Număr│Sala-│Redu-│Cres-│Număr │Dife-│Fond afe- │
│ │maxim│rîu │cerea│terea│maxim │rente│rent sala- │
│ │ de │mediu│numa-│numa-│ de │2002 │riilor de │
│ │pos- │ de │rului│rului│posturi│fata │baza pe │
│ │turi │baza │ de │ de │ în │ de │ 2002 │
│ │ în │ în │pos- │pos- │anul │2001 │ │
│ │anul │luna │turi │turi │ 2002 │ │ │
│ │2001 │dec. │ în │ în │ │ │ │
│ │ │2001 │anul │anul │ │ │ │
│ │ │ │2002 │2002 │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼───────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │6=2-4+5│7=6-2│8=3x6x12 │
├────────────────────────────┼─────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼───────────┤
│TOTAL: │4.200│ │ │ 400│ 4.600│ 400│153.233.880│
│din care: │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│7304 CHELTUIELI DE ADMINIS- │ │ │ │ │ │ │ │
│TRARE A FONDULUI DE ASIGU- │ │ │ │ │ │ │ │
│RARI SOCIALE DE STAT │4.200│ │ │ 400│ 4.600│ 400│153.233.880│
│din care: │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│4. Funcţionari publici │3.498│ │ │ 400│ 3.898│ 400│130.501.212│
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│Consilier A/I/1 │ 879│4.193│ │ │ 879│ │ 44.227.764│
│Consilier A/I/2 │ 194│3.223│ │ │ 194│ │ 7.503.144│
│Consilier A/I/3 │ 168│3.050│ │ │ 168│ │ 6.148.800│
│Expert A/II/1 │ 29│3.100│ │ │ 29│ │ 1.078.800│
│Expert A/II/2 │ 12│3.038│ │ │ 12│ │ 437.472│
│Expert A/II/3 │ 5│2.898│ │ │ 5│ │ 173.880│
│Expert A/III/1 │ 3│3.000│ │ │ 3│ │ 108.000│
│Expert A/III/2 │ 2│3.000│ │ │ 2│ │ 72.000│
│Expert A/III/3 │ 4│3.000│ │ │ 4│ │ 144.000│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/II/1 │ 128│2.472│ │ │ 128│ │ 3.796.992│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/II/2 │ 123│2.018│ │ │ 123│ │ 2.978.568│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/II/3 │ 5│2.005│ │ │ 5│ │ 120.300│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/III/1 │ 11│2.005│ │ │ 11│ │ 264.660│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/III/2 │ 12│2.081│ │ │ 12│ │ 299.664│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/III/3 │ 31│1.749│ │ │ 31│ │ 650.628│
│Inspector de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│A/-/Debutant │ 23│1.700│ │ │ 23│ │ 469.200│
│Consilier juridic A/I/1 │ 53│3.800│ │ │ 53│ │ 2.416.800│
│Consilier juridic A/I/2 │ 8│3.669│ │ │ 8│ │ 352.224│
│Consilier juridic A/I/3 │ 18│2.895│ │ │ 18│ │ 625.320│
│Consilier juridic A/II/1 │ 20│2.549│ │ │ 20│ │ 611.760│
│Consilier juridic A/II/2 │ 17│2.104│ │ │ 17│ │ 429.216│
│Consilier juridic A/II/3 │ 3│2.390│ │ │ 3│ │ 86.040│
│Consilier juridic A/III/1 │ 2│2.000│ │ │ 2│ │ 48.000│
│Consilier juridic A/III/3 │ 9│2.000│ │ │ 9│ │ 216.000│
│Consilier juridic A/-/Debu- │ │ │ │ │ │ │ │
│tant │ 14│1.759│ │ │ 14│ │ 295.512│
│Auditor A/I/1 │ 25│4.100│ │ │ 25│ │ 1.230.000│
│Auditor A/I/2 │ 5│4.038│ │ │ 5│ │ 242.280│
│Auditor A/I/3 │ 6│3.273│ │ │ 6│ │ 235.656│
│Auditor A/II/1 │ 5│3.100│ │ │ 5│ │ 186.000│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/I/1 │ 11│2.679│ │ │ 11│ │ 353.628│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/I/2 │ 15│2.173│ │ │ 15│ │ 391.140│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/I/3 │ 14│1.936│ │ │ 14│ │ 325.248│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/II/1 │ 5│1.929│ │ │ 5│ │ 115.740│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/II/2 │ 5│1.900│ │ │ 5│ │ 114.000│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/II/3 │ 1│2.263│ │ │ 1│ │ 27.156│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/III/1 │ 1│2.605│ │ │ 1│ │ 31.260│
│Referent de specialitate │ │ │ │ │ │ │ │
│B/III/3 │ 3│1.935│ │ │ 3│ │ 69.660│
│Inspector C/I/1 │ 12│2.500│ │ │ 12│ │ 360.000│
│Inspector C/I/2 │ 1│1.794│ │ │ 1│ │ 21.528│
│Referent C/I/1 │ 730│2.490│ │ │ 730│ │ 21.812.400│
│Referent C/I/2 │ 308│2.106│ │ 200│ 508│ 200│ 12.838.176│
│Referent C/I/3 │ 281│2.050│ │ 200│ 481│ 200│ 11.832.600│
│Referent C/II/1 │ 171│1.900│ │ │ 171│ │ 3.898.800│
│Referent C/II/2 │ 70│1.850│ │ │ 70│ │ 1.554.000│
│Referent C/II/3 │ 11│1.800│ │ │ 11│ │ 237.600│
│Referent C/III/1 │ 7│1.790│ │ │ 7│ │ 150.360│
│Referent C/III/3 │ 24│1.730│ │ │ 24│ │ 498.240│
│Referent C/-/Debutant │ 13│1.700│ │ │ 13│ │ 265.200│
│Secretar general │ 1│12983│ │ │ 1│ │ 155.796│
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│5. Personal cu contract de │ │ │ │ │ │ │ │
│munca │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│a) Personal de specialitate │ 464│ │ │ │ 464│ │ 16.739.100│
│Medic primar │ 132│3.752│ │ │ 132│ │ 5.943.168│
│Medic specialist │ 64│3.966│ │ │ 64│ │ 3.045.888│
│Medic rezident anul II-VII │ 1│3.287│ │ │ 1│ │ 39.444│
│Medic rezident anul I │ 13│2.774│ │ │ 13│ │ 432.744│
│Asistent medical principal │ │ │ │ │ │ │ │
│din anatomia patologica şi │ │ │ │ │ │ │ │
│medicina legală │ 57│2.626│ │ │ 57│ │ 1.796.184│
│Asistent medical │ 18│2.295│ │ │ 18│ │ 495.720│
│Sora medicală principala │ 36│2.656│ │ │ 36│ │ 1.147.392│
│Sora medicală │ 39│2.180│ │ │ 39│ │ 1.020.240│
│Referent de specialitate, │ │ │ │ │ │ │ │
│inspector de specialitate; │ │ │ │ │ │ │ │
│gradul IV; economist, │ │ │ │ │ │ │ │
│referent, inginer; gr.III │ 1│4.150│ │ │ 1│ │ 49.800│
│Referent, inspector, econo- │ │ │ │ │ │ │ │
│mist, inginer; debutant │ 1│1.700│ │ │ 1│ │ 20.400│
│Tehnician, merceolog, conta-│ │ │ │ │ │ │ │
│bil, referent. IA │ 26│2.512│ │ │ 26│ │ 783.744│
│Tehnician, merceolog, conta-│ │ │ │ │ │ │ │
│bil, referent; I │ 32│2.357│ │ │ 32│ │ 905.088│
│Tehnician, merceolog, conta-│ │ │ │ │ │ │ │
│bil, referent; II │ 29│1.986│ │ │ 29│ │ 691.128│
│Tehnician, merceolog, conta-│ │ │ │ │ │ │ │
│bil, referent; III │ 14│2.070│ │ │ 14│ │ 347.760│
│Tehnician, merceolog, conta-│ │ │ │ │ │ │ │
│bil, referent; debutant │ 1│1.700│ │ │ 1│ │ 20.400│
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│5. Personal cu contract de │ │ │ │ │ │ │ │
│munca │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │
│b) care ocupa funcţii comune│ 238│ │ │ │ 238│ │ 5.993.568│
│Secretar-dactilograf, │ │ │ │ │ │ │ │
│dactilograf; IA │ 1│2.700│ │ │ 1│ │ 32.400│
│Secretar-dactilograf, │ │ │ │ │ │ │ │
│dactilograf; I │ 26│2.098│ │ │ 26│ │ 654.576│
│Secretar-dactilograf, │ │ │ │ │ │ │ │
│dactilograf; II │ 8│1.901│ │ │ 8│ │ 182.496│
│Administrator I │ 3│2.497│ │ │ 3│ │ 89.892│
│Casier magaziner; I │ 17│2.320│ │ │ 17│ │ 473.280│
│Casier magaziner; II │ 9│2.154│ │ │ 9│ │ 232.632│
│Funcţionar arhivar; I │ 23│2.180│ │ │ 23│ │ 601.680│
│Funcţionar arhivar; II │ 5│1.993│ │ │ 5│ │ 119.580│
│Funcţionar arhivar; III │ 4│1.860│ │ │ 4│ │ 89.280│
│Portar, paznic, pompier, │ │ │ │ │ │ │ │
│îngrijitor, guard, bufetier,│ │ │ │ │ │ │ │
│manipulant bunuri, curier; I│ 63│1.930│ │ │ 63│ │ 1.459.080│
│Portar, paznic, pompier, │ │ │ │ │ │ │ │
│îngrijitor, guard, bufetier,│ │ │ │ │ │ │ │
│manipulant bunuri, curier;II│ 6│1.820│ │ │ 6│ │ 131.040│
│Sofer IA │ 2│3.285│ │ │ 2│ │ 78.840│
│Sofer II │ 2│2.757│ │ │ 2│ │ 66.168│
│Muncitor calificat I │ 8│2.441│ │ │ 8│ │ 234.336│
│Muncitor calificat II │ 5│2.356│ │ │ 5│ │ 141.360│
│Muncitor calificat III │ 53│2.100│ │ │ 53│ │ 1.335.600│
│Muncitor calificat IV │ 2│2.122│ │ │ 2│ │ 50.928│
│Muncitor necalificat │ 1│1.700│ │ │ 1│ │ 20.400│
└────────────────────────────┴─────┴─────┴─────┴─────┴───────┴─────┴───────────┘


    ANEXA 1/05
    ──────────


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                                      LISTA-SINTEZA
                            a cheltuielilor de investiţii*)


───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                        TOTAL Surse Credite Credite Fond Buget de Alte
                      din care: proprii interne externe special stat surse
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
         1 2 3 4 5 6 7 8
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL 3.779.494.508 3.221.629.175 330.390.864 164.636.521 62.837.948
- chelt. pana la
31/12/2000 37.576.676 4.010.019 24.909.564 8.657.093
- chelt. în 2001
(program) 623.759.947 522.840.000 63.583.500 14.400.000 22.936.447
- program 2002 738.599.300 575.344.612 129.482.040 20.528.240 13.244.408
- estimări 2003 743.640.806 624.783.689 85.276.053 22.581.064 11.000.000
- estimări 2004 809.955.157 743.097.496 35.018.491 24.839.170 7.000.000
- estimări 2005 795.907.226 751.553.359 17.030.780 27.323.087
- estimări ani
ulteriori 30.055.396 30.055.396

A. OBIECTIVE DE
INVESTIŢII IN
CONTINUARE -
Total 393.101.124 171.731.755 158.531.421 62.837.948
- chelt. pana la
31/12/2000 35.946.657 2.380.000 24.909.564 8.657.093
- chelt. în 2001
(program) 72.120.010 34.783.563 14.400.000 22.936.447
- program 2002 101.108.160 68.335.512 19.528.240 13.244.408
- estimări 2003 79.843.264 47.362.200 21.481.064 11.000.000
- estimări 2004 49.499.650 18.870.480 23.629.170 7.000.000
- estimări 2005 25.992.087 25.992.087
- estimări anii
ulteriori 28.591.296 28.591.296

B. OBIECTIVE DE
INVESTIŢII NOI -
Total 173.808.219 167.703.119 6.105.100
- chelt. in
2001 (program) 5.66.700 5.660.700
- program 2002 17.339.300 16.339.300 1.000.000
- estimări 2003 58.882.204 57.782.204 1.100.000
- estimări 2004 72.500.896 71.290.896 1.210.000
- estimări 2005 16.331.000 15.000.000 1.331.000
- estimări anii
ulteriori 1.464.100 1.464.100

C. ALTE CHELTUIELI
DE INVESTIŢII -
Total 3.212.585.165 2.882.194.301 330.390.864
- chelt. în 2001
(program) 545.979.237 482.395.737 63.583.500
- program 2002 620.151.840 490.669.800 129.482.040
- estimări 2003 604.915.338 519.639.285 85.276.053
- estimări 2004 687.954.611 652.936.120 35.018.491
- estimări 205 753.584.139 736.553.359 17.030.780

CAP. 60.04
ASISTENTA
SOCIALĂ, ALOCAŢII
PENSII, AJUTOARE
SI INDEMNIZAŢII -
Total 3.779.494.508 3.221.629.175 330.390.864 164.636.521 62.837.948
- chelt. pana la
31/12/200 37.576.676 4.010.019 24.909.564 8.657.093
- chelt. în 2001
(program) 623.759.947 522.840.000 63.583.500 14.400.000 22.936.447
- program 2002 738.599.300 575.344.612 129.482.040 20.528.240 13.244.408
- estimări 2003 743.640.806 624.783.689 85.276.053 22.581.064 11.000.000
- estimări 2004 809.955.157 743.097.496 35.018.491 24.839.170 7.000.000
- estimări 2005 795.907.226 751.553.359 17.030.780 27.323.087
- estimări anii
ulteriori 30.055.396 30.055.396

A. OBIECTIVE DE
INVESTIŢII IN
CONTINUARE -
Total 393.101.124 171.731.755 158.531.421 62.837.948
- chelt. pana la
31/12/2000 35.946.657 2.380.000 24.909.564 8.657.093
- chelt. în 2001
(program) 72.120.010 34.783.563 14.400.000 22.936.447
- program 2002 101.108.160 68.335.512 19.528.240 13.244.408
- estimări 2003 79.843.264 47.362.200 21.481.064 11.000.000
- estimări 2004 49.499.650 18.870.480 23.629.170 7.000.000
- estimări 2005 25.992.087 25.992.087
- estimări anii
ulteriori 28.591.296 28.591.296

B. OBIECTIVE DE
INVESTIŢII NOI -
Total 173.808.219 167.703.119 6.105.100
- chelt. pana la
31/12/200 1.630.019 1.630.019
- chelt. în 2001
(program) 5.660.700 5.660.700
- program 2002 17.339.300 16.339.300 1.000.000
- estimări 2003 58.882.204 57.782.204 1.100.000
- estimări 2004 72.500.896 71.290.896 1.210.000
- estimări 2005 16.331.000 15.000.000 1.331.000
- estimări anii
ulteriori 1.464.100 1.464.100

C. ALTE CHELTUIELI DE
INVESTIŢII -
Total 3.212.585.165 2.882.194.301 330.390.864
- chelt. în 2001
(program) 545.979.237 482.395.737 63.583.500
- program 2002 620.151.840 490.669.800 129.482.040
- estimări 2003 604.915.338 519.639.285 85.276.053
- estimări 2004 687.954.611 652.936.120 35.018.491
- estimări 2005 753.584.139 736.553.359 17.030.780

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    *) obţinută din centralizarea a 12 fişa(e) ale obiectivelor de
       investiţii
    Surse proprii = Buget Asigurări Sociale
    Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii

    ANEXA 1/06
    ──────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0003

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: AMENAJARE SI EXTINDERE SEDIUL DMSS MEHEDINŢI

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector MEHEDINŢI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna DROBETA TN-SEVERIN
  1.3 Amplasament REPUBLICII, Nr.3 IN INCINTA
                                               SEDIULUI ACTUAL
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 1672/11.09.1995
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate OM 332/1995
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 6/1995) 3.567.400
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 3356 MP
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 22
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 10/1996 3.607.490
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 14
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/1996
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 3/2002
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 26.677.345
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000 11.393.782
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 15.283.563
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 4.100.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 4.100.000
  4.2. ESTIMARE 2003 4.100.000
  4.3. ESTIMARE 2004
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                        pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                        31.12. limi- ulte-
                         2000 nat) riori
                                    2001
                        (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2)(C4.3)(C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 30.777.345 11.393.782 15.283.563 4.100.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 10.383.563 7.783.563 2.600.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 11.268.782 7.268.782 3.500.000 500.000
1.6 Alte
    surse 9.125.000 4.125.000 4.000.000 1.000.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0004

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL DMSS SIBIU

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector SIBIU
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna SIBIU
  1.3 Amplasament CALEA DUMBRAVEI, IN ZONA
                                               CENTRALA A MUNICIPIULUI
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 685/30.05.1994
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate HG 473/1994
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 5/1994) 2.070.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 4875 MP

  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 11/1994 2.484.180
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 24
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/1994
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 3/2002
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 63.509.322
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000 22.172.875
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 41.336.447

  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 6.000.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 6.000.000
  4.2. ESTIMARE 2003
  4.3. ESTIMARE 2004
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                        pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                        31.12. limi- ulte-
                         2000 nat) riori
                                    2001
                        (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2)(C4.3)(C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 69.509.322 22.172.875 41.336.447 6.000.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 23.000.000 19.000.000 4.000.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 24.540.782 17.640.782 6.400.000 500.000
1.6 Alte
    surse 21.968.540 4.532.093 15.936.447 1.500.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0008

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S GALAŢI

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector GALAŢI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna GALAŢI
  1.3 Amplasament STR. REGIMENTUL 11 SIRET NR. 3,
                                               LA FALEZA DUNĂRII
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 241/1997
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU NR 466/1997
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 1/1997) 6.666.100
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 3600 MP
                                               160 SALARIAŢI
                                              2200 PERS./ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2000 46.584.000
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 10/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 4.000.000
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 4.000.000

  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 31.492.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 14.492.000
  4.2. ESTIMARE 2003 17.000.000
  4.3. ESTIMARE 2004
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                      pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                      31.12. limi- ulte-
                       2000 nat) riori
                                2001
                      (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 35.492.000 4.000.000 14.492.000 17.000.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 24.400.000 2.000.000 10.400.000 12.000.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 10.092.000 1.000.000 4.092.000 5.000.000
1.6 Alte
    surse 1.000.000 1.000.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0009

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S. IAŞI

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector IAŞI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna IAŞI
  1.3 Amplasament STR. BARBOI F.N.

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 237/1997
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU NR 465/1997
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 1/1997) 9.450.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 4486 MP
                                               200 SALARIAŢI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2000 39.448.840
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 10/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 3.500.000
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 3.500.000

  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 35.948.840
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 24.248.840
  4.2. ESTIMARE 2003 11.700.000
  4.3. ESTIMARE 2004
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                      pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                      31.12. limi- ulte-
                       2000 nat) riori
                                2001
                      (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 39.448.840 3.500.000 24.248.840 11.700.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 27.800.000 2.000.000 18.000.000 7.800.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 11.648.840 1.500.000 6.248.840 3.900.000
1.6 Alte
    surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0013

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S. BACĂU

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BACĂU
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BACĂU
  1.3 Amplasament STR. IONITA SANDU STURZA NR.63 A

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 2076/14.10.1996
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU Nr.463/1997
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 4/1996) 4.156.300
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 3550 MP
                                               175 SALARIAŢI
                                              1800 PERS./ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2000 45.937.000
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 10/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 4.000.000
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 4.000.000

  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 69.950.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 21.374.800
  4.2. ESTIMARE 2003 24.562.200
  4.3. ESTIMARE 2004 24.013.000
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                     pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                     31.12. limi- ulte-
                      2000 nat) riori
                              2001
                     (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 73.950.000 4.000.000 21.374.800 24.562.200 24.013.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse 41.575.200 2.000.000 13.000.000 12.562.200 14.013.000
    pro-
    prii
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 16.187.400 1.000.000 4.187.400 6.000.000 5.000.000
1.6 Alte
    surse 16.187.400 1.000.000 4.187.400 6.000.000 5.000.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0014

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S CĂLĂRAŞI

    Tip: B. OBIECTIVE DE INVESTIŢII NOI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector CĂLĂRAŞI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament STR. FLACARA F.N.

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP PRELUAT CF. ART.106 DIN L.NR.
                                               64/1995, MOD. PRIN L.
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate NR. 99/1999
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 12/2000) 7.290.719
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 2.730,36 MP

  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 12
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 9/2001 20.000.000
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 12
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 10/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 10/2002
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 7.290.719
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000 1.630.019
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 5.660.700
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 14.339.300
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 14.339.300
  4.2. ESTIMARE 2003 14.339.300
  4.3. ESTIMARE 2004
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                        pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                        31.12. limi- ulte-
                         2000 nat) riori
                                    2001
                        (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2)(C4.3)(C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 21.630.019 1.630.019 5.660.700 14.339.300
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 21.630.019 1.630.019 5.660.700 14.339.300
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat
1.6 Alte
    surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0018

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S. TELEORMAN

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector TELEORMAN
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament STR. DUNĂRII NR.1

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 1996/18.11.1997
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU 115/2001
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 6/1997) 15.816.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 4.358 MP
                                                  209 SALARIAŢI
                                                1.750 PERS./ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2000 56.392.520
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 10/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 9/2003
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 4.000.000
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 4.000.000

  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 61.250.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 27.392.520
  4.2. ESTIMARE 2003 25.000.000
  4.3. ESTIMARE 2004 8.857.480
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                     pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                     31.12. limi- ulte-
                      2000 nat) riori
                              2001
                     (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 65.250.000 4.000.000 27.392.520 25.000.000 8.857.480
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse 38.692.992 2.000.000 16.835.512 15.000.000 4.857.480
    pro-
    prii
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 12.000.000 1.000.000 4.000.000 5.000.000 2.000.000
1.6 Alte
    surse 14.557.008 1.000.000 6.557.008 5.000.000 2.000.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0020

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S BIHOR

    Tip: B. OBIECTIVE DE INVESTIŢII NOI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BIHOR
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament STR. MAREŞAL ION ANTONESCU F.N.

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 129/26.01.1998
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate IN CURS DE APROBARE
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 11/1997) 28.260.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5.100 MP
                                                          250 SALARIAŢI
                                                        2.000 PERS./ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2002 96.702.630
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/2002
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 12/2004
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei)
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 73.950.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002
  4.2. ESTIMARE 2003 37.009.104
  4.3. ESTIMARE 2004 36.940.896
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Pogram Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                        pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                        31.12. limi- ulte-
                         2000 nat) riori
                                 2001
                        (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 73.950.000 37.009.104 36.940.896
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 48.373.100 22.432.204 25.940.896
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget 25.576.900 14.576.900 11.000.000
    de
    stat
1.6 Alte
    surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0021

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.G.M.P.S. - JUDEŢUL BRAŞOV

    Tip: B. OBIECTIVE DE INVESTIŢII NOI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BRAŞOV
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament CALEA BUCUREŞTI, INTERSECŢIE CU
                                               STR. CARPAŢILOR
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP -
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate IN CURS DE APROBARE
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 11/1998) 19.558.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 4.600 MP

  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2003 49.999.549
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 9/2003
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 9/2005
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei)
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 67.000.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002
  4.2. ESTIMARE 2003 15.000.000
  4.3. ESTIMARE 2004 30.000.000
  4.4. ESTIMARE 2005 22.000.000
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu-Pogram Esti- Esti- Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                      pana la(pre- 2003 2004 2005 anii
                      31.12. limi- ulte-
                       2000 nat) riori
                              2001
                      (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 67.000.000 15.000.000 30.000.000 22.000.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 45.000.000 10.000.000 20.000.000 15.000.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget 22.000.000 5.000.000 10.000.000 7.000.000
    de
    stat
1.6 Alte
    surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0024

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S. TIMIŞ

    Tip: B. OBIECTIVE DE INVESTIŢII NOI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector TIMIŞ
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna TIMIŞOARA
  1.3 Amplasament STRADA GHEORGHE LAZĂR NR. 9A

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 2021/1997
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU 481/1998
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 6/1997) 25.219.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5.270 MP
                                                          265 SALARIAŢI
                                                        4.800 PERS/ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 8/2001 79.050.000
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 11/2002
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 12/2004
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei)
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 79.050.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 3.000.000
  4.2. ESTIMARE 2003 38.025.000
  4.3. ESTIMARE 2004 38.025.000
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu-Pogram Esti- Esti Esti- Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                      pana la(pre- 2003 2004 2005 anii
                      31.12. limi- ulte-
                       2000 nat) riori
                              2001
                      (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 79.050.000 3.000.000 38.025.000 38.025.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 52.700.000 2.000.000 25.350.000 25.350.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat 26.350.000 1.000.000 12.675.000 12.675.000
1.6 Alte
    surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0025

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL CASA LOCALĂ DE PENSII CÂMPINA

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector PRAHOVA
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna CÂMPINA
  1.3 Amplasament STR. ORIZONTULUI NR.1

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP PRELUAT PRIN CUMPĂRARE CONFORM
                                               HOTĂRÂRII COMISIEI
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate DE LICITAŢIE NR. 61739/2000
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 11/2000) 5.200.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 527,26 MP

  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 8
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 9/2001 5.880.000
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 8
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 3/2002
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 11/2002
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 2.380.000
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000 2.380.000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 3.500.000
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 3.500.000
  4.2. ESTIMARE 2003
  4.3. ESTIMARE 2004
  4.4. ESTIMARE 2005
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- Esti-Esti-
onare ieli ieli 2002 mare mare mare mare
                        pana la (pre- 2003 2004 2005 anii
                        31.12. limi- ulte-
                         2000 nat) riori
                                    2001
                        (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2)(C4.3)(C4.4)(C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 5.880.000 2.380.000 3.500.000
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 5.880.000 2.380.000 3.500.000
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext.
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat
1.6 Alte
    surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 60.04 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII
    Cod 20.60.01.0026

                                        FIŞA

    Obiectivului de investiţii: CASA NAŢIONALA DE PENSII SI ALTE DREPTURI
                                 DE ASIGURĂRI SOCIALE
    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
  1.3 Amplasament STR. LATINA NR. 8 SECTOR 2

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate
 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul )
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)

  3. Durata de realizare aprobată (număr luni)
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul )
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)
 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an)
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana la 2001 (în mii lei) 545.979.237
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 545.979.237

  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2001 2.666.605.928
     esalonata astfe:
  4.1. PROGRAM 2002 620.151.840
  4.2. ESTIMARE 2003 604.915.338
  4.3. ESTIMARE 2004 687.954.611
  4.4. ESTIMARE 2005 753.584.139
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori
 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE



                                                                                                 - mii lei -
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de T O T A L din care:
finanţare
si costuri ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
de functi- Cheltu- Cheltu- Program Esti- Esti- ESTIMARE ESTIMARE
onare ieli ieli 2002 mare mare 2005 anii
                          pana la (pre- 2003 2004 ulteriori
                          31.12. limi-
                          2000 nat)
                                      2001
                          (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total 3.212.585.165 545.979.237 620.151.840 604.915.338 687.954.611 753.584.139
  surse de
  finanţare
  a inves-
  titiei
din care:
1.1 Surse
    pro-
    prii 2.882.194.301 482.395.737 490.669.800 519.639.285 652.936.120 736.553.359
1.2 Cre-
    dite
    int.
1.3 Cre-
    dite
    ext. 330.390.864 63.583.500 129.482.040 85.276.053 35.018.491 17.030.780
1.4 Fond
    special
1.5 Buget
    de
    stat
1.6 Alte
    surse
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

 Surse proprii = Buget asigurări Sociale
 Alte surse = Venituri extrabugetare ale Inspecţiei Muncii


    ANEXA 1/07

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                              SINTEZA

             SUMELOR ALOCATE DIN CREDITELE EXTERNE AFERENTE
                 ASIGURĂRILOR DE STAT PE ANUL 2002

                                                                   - mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────────┬────────┬───────────────┐
│ Denumirea indicatorilor │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├─────────────────────────────────────────────────────┼────────┼───────────────┤
│ A │ B │ 1 │
└─────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────────┘

 CHELTUIELI - TOTAL 153.846.940

 CHELTUIELI CURENTE 01 24.364.900
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 20.884.200
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 129.482.040

 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 7304 153.846.940
 CHELTUIELI CURENTE 01 24.364.900
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 20.884.200
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 129.482.040
  din total capitol:
 Subcapitolul Alte cheltuieli 50 153.846.940
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 1/08


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                    SUMELOR ALOCATE DIN CREDITELE EXTERNE AFERENTE
                        ASIGURĂRILOR DE STAT PE ANUL 2002

                                                                   - mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────────┬────────┬───────────────┐
│ Denumirea indicatorilor │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├─────────────────────────────────────────────────────┼────────┼───────────────┤
│ A │ B │ 1 │
└─────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────────┘

 CHELTUIELI - TOTAL 153.846.940

 CHELTUIELI CURENTE 01 24.364.900
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 20.884.200
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 129.482.040

 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 7304 153.846.940
 CHELTUIELI CURENTE 01 24.364.900
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 Deplasări, detaşări, transferări 13 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 20.884.200
 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
 durata şi echipament 26 3.759.156
 Alte cheltuieli autorizate prin dispoziţii legale 3007 17.125.044
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 129.482.040
 Investiţii ale instituţiilor publice 72 129.482.040
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 2/01

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                  BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                            PE ANUL 2002

                                                                   - mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────────┬────────┬───────────────┐
│ Denumirea indicatorilor │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├─────────────────────────────────────────────────────┼────────┼───────────────┤
│ A │ B │ 1 │
└─────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────────┘

 VENITURI - TOTAL 18.733.248.106

 VENITURI CURENTE 18.127.967.031
 A. VENITURI FISCALE 16.420.858.592
 A1. IMPOZITE DIRECTE 16.420.858.592
 CONTRIBUŢIA LA BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ 1006 16.420.858.592
 Contribuţii de la persoane juridice si
 fizice care utilizează munca salariata 100601 14.205.121.650
 Contribuţii pentru bugetul asigurărilor
 pentru şomaj de la salariaţi 100602 2.215.736.942

 B. VENITURI NEFISCALE 1.707.108.439
 DIVERSE VENITURI 2206 1.707.108.439
 Încasări din alte surse 220630 1.707.108.439
 DONAŢII SI SPONSORIZĂRI 4006 405.281.075
 Donaţii 400601 405.281.075
 ÎNCASĂRI DIN RAMBURSAREA ÎMPRUMUTURILOR ACORDATE 4206 200.000.000
 Încasări din rambursarea împrumuturilor
 acordate pentru înfiinţarea şi dezvoltarea
 de întreprinderi mici şi mijlocii 420606 200.000.000
 Din total venituri:
 RESURSE PENTRU FINANŢAREA PLĂŢILOR
 COMPENSATORII SI SERVICIILOR DE
 PRECONCEDIERE COLECTIVĂ 764.136.570
 Cota de contribuţii de la persoane juridice si
 fizice care utilizează munca salariata 480601 358.855.495
 Donaţii 400601 405.281.075

 CHELTUIELI - TOTAL 13.834.789.026

 CHELTUIELI CURENTE 01 12.596.417.696
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 287.304.428
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 1.025.433.994
 TRANSFERURI 38 11.283.679.274
 Transferuri consolidabile 39 2.485.412.558
 Transferuri neconsolidabile 40 8.798.266.716

 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 119.331.390
 OPERAŢIUNI FINANCIARE 78 1.119.039.940
 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 79 1.000.000.000
 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
 COMISIOANE LA CREDITE 84 119.039.940

 Partea a III-a - CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 8.967.448.216
 ÎNVĂŢĂMÂNT 5706 185.960.295
 CHELTUIELI CURENTE 01 182.269.795
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 6.741.000
 Cheltuieli cu salariile 10 6.300.000
 Contribuţii pentru constituirea fondului
 de asigurări sociale de sănătate 14 441.000
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 168.750.000
 Drepturi cu caracter social 21 11.000.000
 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 24 11.000.000
 Materiale şi prestări de servicii cu caracter
 funcţional 25 100.000.000
 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
 durata şi echipament 26 3.300.000
 Reparaţii curente 27 2.200.000
 Reparaţii capitale 28 35.200.000
 Cărţi şi publicaţii 29 550.000
 Alte cheltuieli 30 5.500.000
 TRANSFERURI 38 6.778.795
 Transferuri neconsolidabile 40 6.778.795
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 3.690.500
 Investiţii ale instituţiilor publice 72 3.690.500
 Din total cheltuieli capitol:
 Centre de calificare şi recalificare 20 57.590.500
 Alte instituţii şi acţiuni de învăţământ 50 128.369.795
 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII,
 AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 6006 8.781.487.921
 CHELTUIELI CURENTE 01 8.781.487.921
 TRANSFERURI 38 8.781.487.921
 Transferuri neconsolidabile 40 8.781.487.921
 Din total cheltuieli capitol:
 Ajutor de şomaj 33 4.128.961.651
 Alocaţii de sprijin 34 1.769.220.600
 Ajutor de integrare profesională 35 645.176.400
 Indemnizaţii pentru personalul agenţilor
 economici a căror activitate este
 întreruptă temporar 36 100.000.000
 Plata absolvenţilor instituţiilor de învăţământ 39 285.336.000
 Plati compensatorii 40 756.497.070
 Plati pentru stimularea şomerilor care se
 angajează înainte de expirarea perioadei
 de şomaj 109.641.600
 Plati pentru stimularea mobilitatii
 forţei de munca 356.670.000
 Plati pentru stimularea angajaţilor care
 încadrează someri aparţinând unor categorii
 defavorizate 629.984.600
 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 6106 2.485.412.558
 CHELTUIELI CURENTE 01 2.485.412.558
 TRANSFERURI 38 2.485.412.558
 Transferuri consolidabile 39 2.485.412.558
 Transferuri din bugetul asigurărilor
 pentru şomaj către bugetul asigurărilor de stat 3922 2.485.412.558
 Din total cheltuieli capitol:
 Contribuţia pentru asigurări sociale
 de stat pentru someri 11 2.485.412.558

 Partea a VI-a - ALTE ACŢIUNI
 ALTE ACŢIUNI 7206 620.087.500
 CHELTUIELI CURENTE 01 620.087.500
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 610.087.500
 Alte cheltuieli 30 610.087.500
 TRANSFERURI 38 10.000.000
 Transferuri consolidabile 40 10.000.000
 Din total cheltuieli capitol:
 Executarea silită a creanţelor bugetare 08 4.000.000
 Măsuri active pentru combaterea somajului 18 602.448.000
 Servicii de preconcediere colectivă 21 7.639.500
 Alte cheltuieli 50 6.000.000
 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 7306 761.840.752
 CHELTUIELI CURENTE 01 527.159.922
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 280.563.428
 Cheltuieli cu salariile 10 206.557.110
 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 11 44.496.653
 Contribuţii pentru bugetul asigurărilor de stat 12 9.536.360
 Contribuţii pentru constituirea fondului
 de asigurări sociale de sănătate 14 14.458.998
 Deplasări, detaşări, transferări 13 5.514.307
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 246.596.494
 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 24 50.374.584
 Materiale şi prestări de servicii cu caracter
 funcţional 25 16.500.000
 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
 durata şi echipament 26 4.400.000
 Reparaţii curente 27 8.000.000
 Reparaţii capitale 28 8.400.000
 Cărţi şi publicaţii 29 1.000.000
 Alte cheltuieli 30 157.921.910
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 115.640.890
 Investiţii ale instituţiilor publice 72 115.640.890
 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
 COMISIOANE LA CREDITE 84 119.039.940
 Rambursări de credite externe şi plati de
 dobânzi şi comisioane la credite externe
 contractate de ordonatorii de credite 85 119.039.940
 Rambursări de credite externe 8501 51.862.430
 Plati de dobânzi şi comisioane 8502 67.177.510
 Din total cheltuieli capitol:
 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 03 137.593.990
 Alte cheltuieli 50 624.246.762

 Partea a XII-a - ÎMPRUMUTURI 8606 1.000.000.000
 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 79 1.000.000.000
 Împrumuturi 80 1.000.000.000
 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea si
 dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii 80 04 1.000.000.000

 Partea a XVII-a - EXCEDENT 98 06 4.898.459.080

 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

 CHELTUIELI TOTALE A.N.O.F.M., din care 562.797.322
 CHELTUIELI CURENTE 443.465.932
 CHELTUIELI DE PERSONAL 280.563.428
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 162.902.504
 CHELTUIELI DE CAPITAL 119.331.390

 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 2/02

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                              SINTEZA

                    BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                             PE ANUL 2002

        - detalierea fondurilor pe surse şi titluri de cheltuieli -

                                                                   - mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────────┬────────┬───────────────┐
│ Denumirea indicatorilor │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├─────────────────────────────────────────────────────┼────────┼───────────────┤
│ A │ B │ 1 │
└─────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────────┘

 CHELTUIELI - TOTAL 14.008.824.131

 CHELTUIELI CURENTE 01 12.655.589.701
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 290.785.128
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 1.081.125.299
 TRANSFERURI 38 11.283.679.274
 DOBÂNZI 49
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 234.194.490
 OPERAŢIUNI FINANCIARE 78 1.119.039.940
 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 79 1.000.000.000
 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
 COMISIOANE LA CREDITE 84 119.039.940
 Rambursări de credite externe şi plati de
 dobânzi şi comisioane la credite externe
 contractate de ordonatorii de credite 85 119.039.940
 Rambursări de credite externe 8501 51.862.430
 Plati de dobânzi şi comisioane 8502 67.177.510

 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ

 CHELTUIELI - TOTAL 13.834.789.026

 CHELTUIELI CURENTE 01 12.596.417.696
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 287.304.428
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 1.025.433.994
 TRANSFERURI 38 11.283.679.274
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 119.331.390
 OPERAŢIUNI FINANCIARE 78 1.119.039.940
 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 79 1.000.000.000
 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
 COMISIOANE LA CREDITE 84 119.039.940
 Rambursări de credite externe şi plati de
 dobânzi şi comisioane la credite externe
 contractate de ordonatorii de credite 85 119.039.940
 Rambursări de credite externe 8501 51.862.430
 Plati de dobânzi şi comisioane la credite 8502 67.177.510

 INTRARI DE CREDITE EXTERNE 174.035.105
 CHELTUIELI CURENTE 01 59.172.005
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 55.691.305
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 114.863.100
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 2/03


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                     CHELTUIELI CU SALARIILE
                          PE ANUL 2002

          (sumele alocate din bugetul asigurărilor de şomaj)


┌────────────────────────────────────────────────────────┬──────┬──────────────┐
│ Denumire indicator │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│ 0 │ 1 │ 3 │
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│ Capitolul 73.06 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Fond aferent salariilor de baza │ 1 │ 149.026.186│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Salarii de merit │ 2 │ 4.300.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Indemnizaţii de conducere │ 3 │ 5.800.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Spor de vechime │ 4 │ 14.850.034│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Sporuri pentru condiţii de munca │ 5 │ 61.500│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Alte sporuri │ 6 │ 61.500│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Ore suplimentare │ 7 │ 130.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Fond de premii │ 8 │ 12.127.890│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Fond pentru convenţii civile │ 12 │ 600.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Indemnizaţii plătite unor persoane din afară unităţii │ 13 │ 600.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Alte drepturi salariale │ 14 │ 19.000.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Cheltuieli cu salariile - TOTAL (rd.01 la rd.14) │ 15 │ 206.557.110│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│ Capitolul 57.06 │ │ │
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Fond salarii │ 16 │ 6.300.000│
├────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼──────────────┤
│Cheltuieli cu salariile - TOTAL (rd.15 plus rd.16) │ │ 212.857.110│
└────────────────────────────────────────────────────────┴──────┴──────────────┘


    ANEXA 2/04


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


         NUMĂRUL MAXIM DE POSTURI SI FONDUL AFERENT SALARIILOR DE BAZA
                                PE ANUL 2002

             (sumele alocate din bugetul asigurărilor de şomaj)

                                                                  - mii lei -
┌─────────────────────────────────┬───┬────┬─────┬────┬────┬────┬────┬─────────┐
│ │Cod│Nr. │Sala-│Re- │Cres│ Nr.│Di- │ Fond │
│ │rd.│ma- │riul │du- │te- │ma- │fe- │aferent │
│ │ │xim │mediu│ce- │rea │xim │ren-│salarii- │
│ │ │de │de │rea │nr. │de │te │lor de │
│ │ │pos-│baza │nr. │de │pos-│2002│baza pe │
│ │ │turi│din │de │pos-│turi│fata│anul 2002│
│ │ │în │luna │pos-│turi│în │ de │ │
│ │ │anul│ XII │turi│în │anul│2001│ │
│ │ │2001│2001 │în │anul│2002│ │ │
│ │ │ │ │anul│2002│ │ │ │
│ │ │ │ │2002│ │ │ │ │
├─────────────────────────────────┼───┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼─────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │6=2-│ 7= │8=3x6x12 │
│ │ │ │ │ │ │4+5 │6-2 │ luni │
├─────────────────────────────────┼───┼────┼─────┼────┼────┼────┼────┼─────────┤
│ TOTAL │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ CAPITOLUL 7306 │ │3695│ │ 0│ 0│3695│ 0│149026186│
│din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────┤ │ │ │ │ │ │ │ │
│ * Persoane asimilate celor │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ care ocupa funcţii de demnitate │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ publica │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────┤ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Director general executiv │ │ 1│19708│ 0│ 0│ 1│ 0│ 236496│
├─────────────────────────────────┤ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 1. Funcţionari publici │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────┤ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Auditor A I 2 │ │ 50│ 6000│ 0│ 0│ 50│ 0│ 3600000│
│ Consilier A I 1 │ │ 622│ 4200│ 0│ 0│ 622│ 0│ 31348800│
│ Consilier A I 2 │ │ 415│ 3890│ 0│ 0│ 415│ 0│ 19372200│
│ Consilier A I 3 │ │ 395│ 3670│ 0│ 0│ 395│ 0│ 17395330│
│ Expert, insp.de spec. A II 1 │ │ 250│ 4200│ 0│ 0│ 250│ 0│ 12600000│
│ Expert, insp.de spec. A II 2 │ │ 150│ 3500│ 0│ 0│ 150│ 0│ 6300000│
│ Insp. de specialitate debutant │ │ 10│ 1700│ 0│ 0│ 10│ 0│ 204000│
│ Referent de spec. B I 1 │ │ 40│ 3600│ 0│ 0│ 40│ 0│ 1728000│
│ Referent de spec. B I 2 │ │ 40│ 3500│ 0│ 0│ 40│ 0│ 1680000│
│ Referent de spec. B I 3 │ │ 21│ 3350│ 0│ 0│ 21│ 0│ 844200│
│ Referent de spec. B II 1 │ │ 6│ 3200│ 0│ 0│ 6│ 0│ 230400│
│ Referent de spec. debutant │ │ 15│ 1700│ 0│ 0│ 15│ 0│ 306000│
│ Cons. juridic A I 1 │ │ 34│ 4600│ 0│ 0│ 34│ 0│ 1876800│
│ Cons. juridic A I 2 │ │ 14│ 4350│ 0│ 0│ 14│ 0│ 730800│
│ Cons. juridic A I 3 │ │ 7│ 4000│ 0│ 0│ 7│ 0│ 336000│
│ Cons. juridic A II 1 │ │ 12│ 3800│ 0│ 0│ 12│ 0│ 547200│
│ Cons. juridic A II 2 │ │ 6│ 3500│ 0│ 0│ 6│ 0│ 252000│
│ Cons. juridic │ │ 5│ 1759│ 0│ 0│ 5│ 0│ 105540│
│ Referent, inspector C I 1 │ │ 570│ 3050│ 0│ 0│ 570│ 0│ 20862000│
│ Referent, inspector C I 2 │ │ 265│ 2600│ 0│ 0│ 265│ 0│ 8268000│
│ Referent, inspector C I 3 │ │ 300│ 2230│ 0│ 0│ 300│ 0│ 8028000│
│ Referent, inspector C II 1 │ │ 140│ 2050│ 0│ 0│ 140│ 0│ 3444000│
│ Referent, inspector C II 2 │ │ 62│ 1950│ 0│ 0│ 62│ 0│ 1450800│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────┤ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ 2. Personal cu contract │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ de munca │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────────────────────────────────┤ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Secretar-dactilograf; │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ dactilograf I │ │ 25│ 2150│ 0│ 0│ 25│ 0│ 645000│
│ Administrator III │ │ 7│ 2050│ 0│ 0│ 7│ 0│ 172200│
│ Referent tr. I A │ │ 5│ 3040│ 0│ 0│ 5│ 0│ 182400│
│ Referent tr. II │ │ 3│ 2260│ 0│ 0│ 3│ 0│ 81360│
│ Şef depozit I │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Şef depozit II │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Casier, magaziner I │ │ 25│ 2356│ 0│ 0│ 25│ 0│ 706800│
│ Casier, magaziner II │ │ 18│ 2100│ 0│ 0│ 18│ 0│ 453600│
│ Casier, magaziner; debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Funcţionar, Arhivar; I │ │ 15│ 2300│ 0│ 0│ 15│ 0│ 414000│
│ Funcţionar, Arhivar; II │ │ 15│ 2100│ 0│ 0│ 15│ 0│ 378000│
│ Funcţionar, Arhivar; III │ │ 10│ 1925│ 0│ 0│ 10│ 0│ 231000│
│ Funcţionar, Arhivar; debutant │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Şef formaţie paza, pompieri │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ Portar, paznic, pompieri, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ îngrijitor, guard, bufetier, │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ manipulant bunuri, curier; I │ │ 97│ 1965│ 0│ 0│ 97│ 0│ 2287260│
│ Sofer I A │ │ 45│ 3200│ 0│ 0│ 45│ 0│ 1728000│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────────────────────────────────┴───┴────┴─────┴────┴────┴────┴────┴─────────┘



    ANEXA 2/05


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                                 LISTA-SINTEZA*)
                        -----------------------------
                        a cheltuielilor de investiţii

                                                                    - mii lei -
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                  TOTAL, Surse Cre- Credite Fond Buget Alte
                din care: proprii dite externe spe- de surse
                                        in- cial stat
                                        ter-
                                        ne
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      1 2 3 4 5 6 7 8
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
   TOTAL 1.086.882.119 667.502.293 419.379.826

- cheltuieli
  pana la
31.12.2000 86.874.983 75.308.984 11.565.999
- cheltuieli
în anul 2001
  (program) 430.745.000 163.025.000 267.720.000
- program
  2002 234.194.490 119.331.390 114.863.100
- estimări
  2003 113.287.096 97.177.096 16.110.000
- estimări
  2004 110.387.309 101.266.582 9.120.727
- estimări
  2005 111.393.241 111.393.241

C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII - Total
            1.086.882.119 667.502.293 419.379.826
- cheltuieli
  pana la
31.12.2000 86.874.983 75.308.984 11.565.999
- cheltuieli
în anul 2001
  (program) 430.745.000 163.025.000 267.720.000
- program
  2002 234.194.490 119.331.390 114.863.100
- estimări
  2003 113.287.096 97.177.096 16.110.000
- estimări
  2004 110.387.309 101.266.582 9.120.727
- estimări
  2005 111.393.241 111.393.241

CAP. 57.06 ÎNVĂŢĂMÂNT - Total
               21.996.425 21.996.425
- cheltuieli
  pana la
31.12.2000 1.843.814 1.843.814
- cheltuieli
în anul 2001
  (program) 3.025.000 3.025.000
- program
  2002 3.690.500 3.690.500
- estimări
  2003 4.059.550 4.059.550
- estimări
  2004 4.465.505 4.465.505
- estimări
  2005 4.912.056 4.912.056

C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII - Total
               21.996.425 21.996.425
- cheltuieli
  pana la
31.12.2000 1.843.814 1.843.814
- cheltuieli
în anul 2001
  (program) 3.025.000 3.025.000
- program
  2002 3.690.500 3.690.500
- estimări
  2003 4.059.550 4.059.550
- estimări
  2004 4.465.505 4.465.505
- estimări
  2005 4.912.056 4.912.056

CAP. 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI - Total
            1.064.885.694 645.505.868 419.379.826
- cheltuieli
  pana la
31.12.2000 85.031.169 73.465.170 11.565.999
- cheltuieli
în anul 2001
  (program) 427.720.000 160.000.000 267.720.000
- program
  2002 230.503.990 115.640.890 114.863.100
- estimări
  2003 109.227.546 93.117.546 16.110.000
- estimări
  2004 105.921.804 96.801.077 9.120.727
- estimări
  2005 106.481.185 106.481.185

C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII - Total
            1.064.885.694 645.505.868 419.379.826
- cheltuieli
  pana la
31.12.2000 85.031.169 73.465.170 11.565.999
- cheltuieli
în anul 2001
  (program) 427.720.000 160.000.000 267.720.000
- program
  2002 230.503.990 115.640.890 114.863.100
- estimări
  2003 109.227.546 93.117.546 16.110.000
- estimări
  2004 105.921.804 96.801.077 9.120.727
- estimări
  2005 106.481.185 106.481.185

 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

---------------
    *) Obţinută din centralizarea a 2 fişa(e) ale obiectivelor de investiţii.
    Surse proprii = Buget Asigurări pentru Şomaj.



    ANEXA 2/06


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

    Capitol 57.06 ÎNVĂŢĂMÂNT
    Cod 20.57.06


                                      FIŞA

    Obiectivului de investiţii: -

    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

  A. DATE GENERALE

1. Date geografice:
1.1. Judeţ/Sector BUCUREŞTI
1.2. Municipiu/Oraş/Comuna
1.3. Amplasament

2. Date de promovare a studiului de fezabilitate:
2.1. Numărul şi data Acordului MFP
2.2. Numărul şi data aprobării HG/Ordin/Decizie
     aprobare a studiului de fezabilitate

  B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI
     SI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII

1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
   (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
3. Durata de realizare aprobată (număr de luni)
4. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preţuri luna/anul)
5. Durata de realizare contractată (număr de luni)

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Data începerii investiţiei (luna/an)
2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
3. Valoarea decontată pana în anul 2001 (mii lei), 4.868.814
   din care:
   3.1. executată pana la data de 31.12.2000 1.843.814
   3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 3.025.000
4. Valoarea rămasă de executat (mii lei)
   la data de 31.12.2001, 17.127.611
   esalonata astfel:
   4.1. Program 2002 3.690.500
   4.2. Estimare 2003 4.059.550
   4.3. Estimare 2004 4.465.505
   4.4. Estimare 2005 4.912.056
   4.5. Estimare anii ulteriori

  D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                   TOTAL din care:
  Surse de ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 finanţare şi Chel- Chel- Pro- Es- Es- Es- Es-
  costuri de tu- tu- gram ti- ti ti- ti-
  funcţionare ieli ieli 2002 ma- ma- ma- ma-
                               pana (pre- (C4.1) re re re re
                                la limi- 2003 2004 2005 anii
                              31.12. nat) (C4.2) (C4.3) (C4.4) ulte
                               2000 2001 ri-
                              (C3.1) (C3.2) ori
                                                                                                 (C4.5)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total surse 21.996.425 1.843.814 3.025.000 3.690.500 4.059.550 4.465.505 4.912.056
   de finanţare
   a investiţiei,
   din care:
1.1. Surse 21.996.425 1.843.814 3.025.000 3.690.500 4.059.550 4.465.505 4.912.056
     proprii
1.2. Credite
     interne
1.3. Credite
     externe
1.4. Fond special
1.5. Buget de
     stat
1.6. Alte surse
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiectia
   costurilor de
   funcţionare si
   de întreţinere
   după PIF
   (preliminari)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    Surse proprii = Bugetul Asigurări pentru Şomaj.


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

    Capitol 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 20.73.06


                                      FIŞA

    Obiectivului de investiţii: -

    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. DATE GENERALE

1. Date geografice:
1.1. Judeţ/Sector BUCUREŞTI
1.2. Municipiu/Oraş/Comuna
1.3. Amplasament

2. Date de promovare a studiului de fezabilitate:
2.1. Numărul şi data Acordului MFP
2.2. Numărul şi data aprobării HG/Ordin/Decizie
     de aprobare a studiului de fezabilitate

  B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI
     SI DIN DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A FINANŢĂRII

1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
   (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
3. Durata de realizare aprobată (număr de luni)
4. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preţuri luna/anul)
5. Durata de realizare contractată (număr de luni)

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Data începerii investiţiei (luna/an)
2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
3. Valoarea decontată pana în anul 2001 (mii lei), 512.751.169
   din care:
3.1. executată pana la data de 31.12.2000 85.031.169
3.2. prevăzută în programul pe anul 2001 427.720.000
4. Valoarea rămasă de executat (mii lei)
   la data de 31.12.2001, 552.134.525
   esalonata astfel:
   4.1. Program 2002 230.503.990
   4.2. Estimare 2003 109.227.546
   4.3. Estimare 2004 105.921.804
   4.4. Estimare 2005 106.481.185
   4.5. Estimare anii ulteriori

  D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE A INVESTIŢIEI SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                   - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                   TOTAL din care:
  Surse de ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 finanţare şi Chel- Chel- Pro- Es- Es- Es- Es-
  costuri de tu- tu- gram ti- ti ti- ti-
  funcţionare ieli ieli 2002 ma- ma- ma- ma-
                               pana (pre- (C4.1) re re re re
                                la limi- 2003 2004 2005 anii
                              31.12. nat) (C4.2) (C4.3) (C4.4) ulte
                               2000 2001 ri-
                              (C3.1) (C3.2) ori
                                                                                                     (C4.5)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total surse 1.064.885.694 85.031.169 427.720.000 230.503.990 109.227.546 105.921.804 106.481.185
   de finanţare
   a investiţiei,
   din care:
1.1. Surse 645.505.868 73.465.170 160.000.000 115.640.890 93.117.546 96.801.077 106.481.185
     proprii
1.2. Credite
     interne
1.3. Credite 419.379.826 11.565.999 267.720.000 114.863.100 16.110.000 9.120.727
     externe
1.4. Fond special
1.5. Buget de
     stat
1.6. Alte surse
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiectia
   costurilor de
   funcţionare si
   de întreţinere
   după PIF
   (preliminari)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    Surse proprii = Bugetul Asigurări pentru Şomaj.



    ANEXA 2/07


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                              SINTEZA

              SUMELOR ALOCATE DIN CREDITELE EXTERNE AFERENTE
                  ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ PE ANUL 2002

                                                                   - mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────────┬────────┬───────────────┐
│ Denumirea indicatorilor │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├─────────────────────────────────────────────────────┼────────┼───────────────┤
│ A │ B │ 1 │
└─────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────────┘

 CHELTUIELI - TOTAL 174.035.105

 CHELTUIELI CURENTE 01 59.172.005
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 55.691.305
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 114.863.100

 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 7306 174.035.105
 CHELTUIELI CURENTE 01 59.172.005
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 55.691.305
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 114.863.100
 Investiţii ale instituţiilor publice 72 114.863.100
  Din total capitol:
 Alte cheltuieli 50 174.035.105

 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 2/08

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


               SUMELOR ALOCATE DIN CREDITELE EXTERNE AFERENTE
                   ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ PE ANUL 2002


                                                                   - mii lei -
┌─────────────────────────────────────────────────────┬────────┬───────────────┐
│ Denumirea indicatorilor │ Cod │ 2002 │
│ │ │ Program │
├─────────────────────────────────────────────────────┼────────┼───────────────┤
│ A │ B │ 1 │
└─────────────────────────────────────────────────────┴────────┴───────────────┘

 CHELTUIELI - TOTAL 174.035.105

 CHELTUIELI CURENTE 01 59.172.005
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 55.691.305
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 114.863.100

 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI 7306 174.035.105
  Din total capitol:
 Alte cheltuieli 50 174.035.105

 CHELTUIELI CURENTE 01 59.172.005
 CHELTUIELI DE PERSONAL 02 3.480.700
 Deplasări, detaşări, transferări 13 3.480.700
 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 20 55.691.305
 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
 durata şi echipament 26 4.251.571
 Cărţi şi publicaţii 29 4.859.057
 Alte cheltuieli 30 46.580.677
 CHELTUIELI DE CAPITAL 70 114.863.100
 Investiţii ale instituţiilor publice 72 114.863.100
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


                                  --------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016