Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 7 din 16 februarie 2017  bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 7 din 16 februarie 2017 bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 128 din 17 februarie 2017

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    SECŢIUNEA 1
    Dispoziţii generale referitoare la bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2017

    ART. 1
    Prezenta lege prevede şi autorizează pentru anul bugetar 2017 veniturile pe capitole şi subcapitole şi la cheltuieli pe destinaţii pentru bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj, bugetele fondurilor externe nerambursabile, sinteza bugetelor instituţiilor publice finanţate parţial din venituri proprii, precum şi reglementări specifice exerciţiului bugetar al anului 2017.

    SECŢIUNEA a 2-a
    Dispoziţii referitoare la bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017

    ART. 2
    (1) Sinteza veniturilor şi cheltuielilor bugetare alocate pe surse de finanţare, detaliată la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole, şi titluri este prevăzută în anexa nr. 1/03.
    (2) Cheltuielile bugetului asigurărilor sociale de stat, detaliate pe părţi, capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 2/03.
    (3) Sumele alocate din fonduri externe nerambursabile, detaliate la cheltuieli, pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 3/03.
    ART. 3
    (1) Bugetul asigurărilor sociale de stat aferent sistemului public de pensii se stabileşte la venituri în sumă de 56.675,4 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 56.675,4 milioane lei.
    (2) Sistemul de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale se stabileşte la venituri în sumă de 411,7 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 130,1 milioane lei, cu un excedent de 281,6 milioane lei.
    (3) Programul de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare, detaliat, este prevăzut în anexa nr. 4/03.

    SECŢIUNEA a 3-a
    Dispoziţii referitoare la bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2017

    ART. 4
    (1) Sinteza veniturilor şi cheltuielilor bugetare alocate pe surse de finanţare, detaliată la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole, şi titluri este prevăzută în anexa nr. 1/04.
    (2) Cheltuielile bugetului asigurărilor pentru şomaj, detaliate pe părţi, capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 2/04.
    (3) Sumele alocate din fonduri externe nerambursabile, detaliate la cheltuieli, pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 3/04.
    ART. 5
    (1) Bugetul asigurărilor pentru şomaj, aferent sistemului asigurărilor pentru şomaj, se stabileşte la venituri în sumă de 1.811,7 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 1.117,4 milioane lei cu un excedent de 694,3 milioane lei.
    (2) Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariale instituit prin Legea nr. 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale, cu modificările ulterioare, se stabileşte la venituri în sumă de 370,8 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 23,5 milioane lei, cu un excedent de 347,3 milioane lei.
    (3) Programul de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare, detaliat, este prevăzut în anexa nr. 4/04.
    (4) Sinteza sumelor alocate pentru instituţii publice finanţate parţial din venituri proprii este prevăzută în anexa nr. 5/04.

    CAP. II
    Responsabilităţi în aplicarea prezentei legi şi dispoziţii în gestionarea proiectelor cu finanţare din fonduri externe nerambursabile

    SECŢIUNEA 1
    Responsabilităţi în aplicarea prezentei legi

    ART. 6
    (1) În condiţiile prevăzute de Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, pe parcursul întregului an, ordonatorul principal de credite poate efectua virări de credite bugetare între titlurile şi articolele de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole, după caz, în vederea asigurării plăţii la scadenţă a cotizaţiilor şi contribuţiilor la organisme internaţionale, a derulării corespunzătoare a programelor finanţate din fonduri ale Uniunii Europene pre- şi postaderare.
    (2) Ordonatorul principal de credite comunică lunar Ministerului Finanţelor Publice modificările efectuate potrivit prevederilor alin. (1).
    ART. 7
    Sunt interzise virările de credite bugetare între subdiviziunile de cheltuieli aprobate pentru sistemul public de pensii şi cele pentru sistemul de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale.
    ART. 8
    Sunt interzise virările de credite bugetare între subdiviziunile de cheltuieli aprobate pentru sistemul asigurărilor pentru şomaj şi cele pentru Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariale.
    ART. 9
    (1) Prevederile de cheltuieli aprobate pentru prestaţii de asigurări sociale şi asigurări pentru şomaj care se realizează potrivit dispoziţiilor legale, direct de către angajator, prin deducerea acestora din contribuţiile datorate, se pot depăşi, modificându-se corespunzător prevederile bugetare atât la venituri, cât şi la cheltuieli, cu menţinerea echilibrului bugetar aprobat.
    (2) Ordonatorul principal de credite este abilitat să efectueze modificările prevăzute la alin. (1) şi este obligat să raporteze Ministerului Finanţelor Publice aceste modificări atât distinct, cât şi prin evidenţierea în situaţiile financiare trimestriale, respectiv anuale.
    ART. 10
    Se interzice ordonatorului principal de credite să efectueze virări de credite bugetare de la titlul 51 "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice" al capitolului 69.03 "Asigurări şi asistenţă socială pentru accidente de muncă şi boli profesionale", al capitolului 68.04 "Asigurări şi asistenţă socială" şi al capitolului 80.04 "Acţiuni generale economice, comerciale şi de muncă" la celelalte titluri ale aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, precum şi între alineatele acestui titlu de cheltuieli, după caz.

    SECŢIUNEA a 2-a
    Dispoziţii referitoare la proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente perioadei de programare a Uniunii Europene 2014-2020

    ART. 11
    (1) În anul 2017, ordonatorul principal de credite poate introduce în bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj şi în bugetele instituţiilor finanţate parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, pe baza contractului de finanţare încheiat cu autorităţile de management, pe parcursul întregului an, proiecte noi aferente perioadei de programare bugetară 2014-2020 cu asigurarea sumelor necesare prin virări de credite bugetare, în condiţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2016, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă în bugetele prevăzute la alin. (1) creditele de angajament necesare implementării proiectelor noi la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ordinele de finanţare/avizele de principiu cu beneficiarii în cadrul programelor aferente perioadei de programare bugetară a Uniunii Europene 2014-2020.
    (3) Se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă în fişele proiectelor creditele de angajament necesare implementării proiectelor noi la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ordinele de finanţare/avizele de principiu cu beneficiarii în cadrul programelor aferente perioadei de programare bugetară a Uniunii Europene 2014-2020 şi să majoreze creditele bugetare aferente estimărilor pentru anii 2018-2020 şi anii ulteriori.
    ART. 12
    (1) Ordonatorii de credite finanţaţi parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj care au calitatea de lider al unui parteneriat beneficiar al unui proiect finanţat din fonduri externe nerambursabile pot asigura prin bugetele proprii cofinanţarea publică pentru proiecte în condiţiile stabilite prin acordul de parteneriat, anexă la memorandumul/contractul/decizia/ordinul de finanţare.
    (2) În cazul proiectelor eligibile pentru finanţare în cadrul programelor/instrumentelor/facilităţilor/mecanismelor care nu sunt gestionate de către autorităţi ale administraţiei publice din România şi ale căror reguli de implementare permit beneficiarilor solicitarea şi obţinerea de prefinanţări/avansuri, finanţarea cheltuielilor se asigură din bugetul propriu în limita necesarului rămas neacoperit de prefinanţările/avansurile primite.
    (3) În bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020", respectiv la capitolele şi subcapitolele corespunzătoare de cheltuieli potrivit destinaţiei acestora, se cuprind şi sumele aferente proiectelor care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru finanţarea în cadrul programelor/ instrumentelor/facilităţilor/mecanismelor care nu sunt gestionate de către autorităţi ale administraţiei publice din România.
    (4) Se autorizează ordonatorul principal de credite să efectueze, în cursul întregului an, virări/redistribuiri de credite bugetare şi credite de angajament în cadrul proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile postaderare, inclusiv prin diminuarea cheltuielilor de natura investiţiilor şi majorarea cheltuielilor curente, astfel încât să asigure implementarea corespunzătoare a acestora, să introducă anexe la buget cu proiecte noi şi, după caz, să modifice Programul de investiţii publice.
    (5) Proiectele de investiţii finanţate în cadrul perioadei de programare bugetară 2014-2020 se cuprind în buget cu respectarea prevederilor art. 42 din Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 13
    (1) Pentru cota-parte din plăţile efectuate aferente cheltuielilor eligibile a fi rambursate din programe aferente Politicii de coeziune a Uniunii Europene, politicilor comune agricolă şi de pescuit sau din alte programe/instrumente/facilităţi/mecanisme postaderare, ordonatorul de credite care are calitatea de beneficiar va transmite o solicitare de rambursare autorităţii de management/gestiune a programului/instrumentului/facilităţii/mecanismului în maximum o lună de la efectuarea plăţii în conformitate cu regulile specifice de eligibilitate a cheltuielilor, precum şi cu prevederile contractului/deciziei/ordinului de finanţare.
    (2) Sumele aferente rambursărilor de fonduri externe nerambursabile postaderare primite de la Comisia Europeană şi/sau a altor donatori externi se fac venit la bugetele din care au fost finanţate proiectele respective şi se virează la aceste bugete conform reglementărilor Uniunii Europene şi prevederilor legale naţionale ce reglementează fiecare domeniu care intră în sfera de cuprindere a fondurilor externe nerambursabile postaderare de către autorităţile de management/gestiune ori de către alte autorităţi naţionale abilitate în acest sens în cadrul unor programe/facilităţi/mecanisme sau instrumente postaderare, după caz.
    (3) Beneficiarii finanţaţi integral din bugetul asigurărilor sociale de stat sau bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, care implementează proiecte finanţate în cadrul programelor/ instrumentelor/facilităţilor/mecanismelor care nu sunt gestionate de către autorităţi ale administraţiei publice din România virează în contul de venituri ale acestor bugete sumele primite ca rambursare a cheltuielilor efectuate în cadrul proiectelor respective, în termen de 5 zile lucrătoare de la data încasării acestora.
    ART. 14
    (1) Se interzice ordonatorului principal de credite să efectueze virări de credite bugetare şi de angajament de la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020" la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, cu excepţia virărilor de credite bugetare şi credite de angajament care pot fi efectuate pe tot parcursul anului, după caz, de la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020" la titlul 51 "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice", în vederea asigurării sumelor reprezentând contribuţia proprie şi/sau cofinanţarea naţională, aferentă proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile ale instituţiilor publice finanţate parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj.
    (2) În condiţiile prevăzute de Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare, pe parcursul întregului an, ordonatorul principal de credite poate efectua virări de credite bugetare între titlurile, articolele şi alineatele de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole pentru asigurarea fondurilor necesare la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020" cu încadrarea în nivelul total al cheltuielilor aprobate prin bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz.
    (3) Sumele prevăzute pe total la alineatul "Finanţare externă nerambursabilă" nu pot fi diminuate. Sumele prevăzute pe total la alineatul "Cheltuieli neeligibile" nu pot fi majorate prin redistribuire/virare de la celelalte alineate de cheltuieli din cadrul titlului 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020". Majorarea sumelor prevăzute la alineatul "Cheltuieli neeligibile" poate fi efectuată numai de la alte titluri de cheltuieli, în condiţiile legii.
    (4) Din sumele prevăzute la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020" se pot efectua cheltuieli curente şi de capital pentru derularea corespunzătoare a proiectelor finanţate de la acest titlu.
    ART. 15
    (1) Se autorizează ordonatorul principal de credite al bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului asigurărilor pentru şomaj să includă în bugetul fondurilor externe nerambursabile creditele bugetare aferente sumelor primite în cursul anului şi necuprinse în bugetul aprobat pe anul 2017 reprezentând fonduri externe nerambursabile, alţi donatori şi din alte facilităţi postaderare, atât în bugetul propriu, cât şi al instituţiilor publice finanţate parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj.
    (2) Se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă în anexele nr. 3/03 şi 3/04, după caz, creditele bugetare conform prevederilor alin. (1) şi să majoreze creditele de angajament necesare implementării proiectelor la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ordinele/acordurile de finanţare, repartizate pe ani, şi să le comunice, în termen de 10 zile, Ministerului Finanţelor Publice.
    (3) Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice ca, pe baza comunicărilor transmise de ordonatorul principal de credite, să aprobe repartizarea pe trimestre a sumelor prevăzute la alin. (1).

    CAP. III
    Dispoziţii finale

    ART. 16
    Câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017 este de 3.131 lei.
    ART. 17
    Cuantumul ajutorului de deces se stabileşte, în condiţiile legii, în cazul:
    a) asiguratului sau pensionarului, la 3.131 lei;
    b) unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului, la 1.566 lei.
    ART. 18
    Indicele de corecţie prevăzut la art. 170 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, este de 1,14 până la data de 30 iunie 2017 şi de 1,05 începând cu 1 iulie 2017.
    ART. 19
    În anul 2017 nu se acordă creditele, respectiv fondurile nerambursabile prevăzute la art. 86 şi 86^1 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 20
    (1) În anul 2017, pentru plata drepturilor la domiciliul beneficiarilor, cheltuielile pentru transmiterea şi achitarea drepturilor finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat şi a celor din bugetul asigurărilor pentru şomaj se stabilesc prin aplicarea coeficientului de 1% asupra sumelor plătite şi se suportă din bugetul din care se finanţează dreptul respectiv.
    (2) În anul 2017, tariful pentru un talon de plată la domiciliul beneficiarilor, în situaţia în care aceştia au optat pentru plata în cont curent sau în cont de card, este de 2,15 lei şi se suportă din bugetul din care se finanţează dreptul respectiv.
    ART. 21
    Ordonatorul principal de credite al bugetului asigurărilor sociale de stat, respectiv al bugetului asigurărilor pentru şomaj are obligaţia să transmită Ministerului Finanţelor Publice detalierea în structură, pe funcţii, a numărului maxim de posturi finanţat în condiţiile legii şi salariul mediu de bază pe funcţii din anul 2017, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.
    ART. 22
    (1) Se autorizează ordonatorul principal de credite al bugetului asigurărilor sociale de stat, respectiv al bugetului asigurărilor pentru şomaj ca în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi să aprobe anexele cu detalierea proiectelor cu finanţare din fonduri externe nerambursabile în limita sumelor aprobate cu această destinaţie. Creditele de angajament aferente proiectelor cu finanţare din fonduri externe nerambursabile se stabilesc la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ordinele/acordurile de finanţare/avizul de principiu, după caz.
    (2) Anexele prevăzute la alin. (1) se comunică Ministerului Finanţelor Publice în termen de 5 zile de la aprobare.
    ART. 23
    Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice, la solicitarea ordonatorului principal de credite, să introducă pe parcursul întregului an, în bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, fişele de investiţii aferente poziţiei "C - Alte cheltuieli de investiţii" în programul de investiţii publice anexă la buget, cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate.
    ART. 24
    În anul 2017 creditele bugetare estimate pentru 2018-2020 sunt prezentate Parlamentului şi publicate în Monitorul Oficial al României având valoare orientativă.
    ART. 25
    Anexele nr. 1/03-4/03 şi 1/04-5/04 fac parte integrantă din prezenta lege.

    Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 65 alin. (2) şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.

                    p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR,
                             PETRU GABRIEL VLASE

                         p. PREŞEDINTELE SENATULUI,
                            IULIAN-CLAUDIU MANDA

    Bucureşti, 16 februarie 2017.
    Nr. 7.

    ANEXA 1/03

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

                          Sinteza veniturilor şi cheltuielilor alocate
                                   pe surse şi pe titluri
                                     pe anii 2017-2020


                                                                                                                   - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬───────────┬───────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2017 │ 2018 │ 2019 │ 2020 │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│0001 03 │VENITURI - TOTAL │57.087.123│63.703.543│ 67.720.341│ 71.655.386│
│0002 03 │I. VENITURI CURENTE │43.007.324│46.510.569│ 52.511.799│ 59.408.764│
│2000 03 │B. CONTRIBUŢII DE ASIGURĂRI │42.898.306│46.399.044│ 52.397.820│ 59.292.506│
│2003 │CONTRIBUŢIILE ANGAJATORILOR │30.272.722│33.986.465│ 38.376.956│ 43.336.789│
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat datorate de │29.873.053│33.531.730│ 37.863.337│ 42.756.581│
│ │angajatori │ │ │ │ │
│ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ │ │ │ │
│ │boli profesionale datorate de angajatori │ 399.669│ 454.735│ 513.619│ 580.208│
│2103 │CONTRIBUŢIILE ASIGURAŢILOR │12.625.584│12.412.579│ 14.020.864│ 15.955.717│
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat datorate de │ │ │ │ │
│ │asiguraţi │19.137.033│21.234.799│ 23.986.171│ 27.094.036│
│ 04 │Contribuţii de asigurări sociale datorate de persoane │ │ │ │ │
│ │asigurate pe bază de contract de asigurare │ 218.136│ 248.209│ 280.369│ 316.696│
│ 06 │Contribuţii de asigurare pentru accidente de muncă şi │ │ │ │ │
│ │boli profesionale datorate de alte persoane fizice │ │ │ │ │
│ │care încheie asigurarea │ 11│ 11│ 11│ 11│
│ 07 │Contribuţia la fondul de pensii, administrat privat │ │ │ │ │
│ │(se scade) │-7.020.936│-9.398.708│-10.616.489│-11.869.596│
│ 11 │Contribuţii de asigurări sociale ale persoanelor │ │ │ │ │
│ │pentru perioadele în care acestea nu au avut calitatea│ │ │ │ │
│ │de asigurat în sistemul de pensii │ 56.614│ │ │ │
│ 12 │ Contribuţii de asigurări sociale de stat datorate de │ │ │ │ │
│ │persoane care realizează venituri din activităţi │ │ │ │ │
│ │independente, activităţi agricole şi asocieri fără │ │ │ │ │
│ │personalitate juridică │ 196.846│ 285.166│ 322.115│ 360.136│
│ 13 │Contribuţia individuală de asigurări sociale datorată │ │ │ │ │
│ │de persoanele care realizează venituri din drepturi │ │ │ │ │
│ │de proprietate intelectuală │ 37.880│ 43.102│ 48.687│ 54.434│
│2900 03 │C.VENITURI NEFISCALE │ 109.018│ 111.525│ 113.979│ 116.258│
│3000 03 │C1.VENITURI DIN PROPRIETATE │ 12.050│ 12.050│ 12.050│ 12.050│
│3103 │VENITURI DIN DOBÂNZI │ 12.050│ 12.050│ 12.050│ 12.050│
│ 06 │Venituri din dobânzi ale sistemului de asigurări de │ │ │ │ │
│ │accidente de muncă şi boli profesionale │ 12.050│ 12.050│ 12.050│ 12.050│
│3300 03 │C2.VÂNZĂRI DE BUNURI ŞI SERVICII │ 96.968│ 99.475│ 101.929│ 104.208│
│3303 │VENITURI DIN PRESTĂRI DE SERVICII ŞI ALTE ACTIVITĂŢI │ 89.543│ 91.864│ 94.143│ 96.251│
│ 08 │Venituri din prestări de servicii │ 127│ 127│ 127│ 127│
│ 11 │Contribuţia pentru bilete de tratament şi odihnă │ 88.909│ 91.230│ 93.509│ 95.617│
│ 50 │Alte venituri din prestări de servicii şi alte │ │ │ │ │
│ │activităţi │ 507│ 507│ 507│ 507│
│3603 │DIVERSE VENITURI │ 7.425│ 7.611│ 7.786│ 7.957│
│ 50 │Alte venituri │ 7.425│ 7.611│ 7.786│ 7.957│
│4100 03 │IV.SUBVENŢII │14.079.799│17.192.974│ 15.208.542│ 12.246.622│
│4200 03 │SUBVENŢII DE LA ALTE NIVELE ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE│14.079.799│17.192.974│ 15.208.542│ 12.246.622│
│4203 │SUBVENŢII DE LA BUGETUL DE STAT │14.079.799│17.192.974│ 15.208.542│ 12.246.622│
│ 24 │Subvenţii primite de bugetul asigurărilor sociale de │ │ │ │ │
│ │stat │14.079.799│17.192.974│ 15.208.542│ 12.246.622│
│4903 01 │Venituri sistem public de pensii │56.675.393│63.236.747│ 67.194.661│ 71.063.117│
│4903 02 │Venituri sistem accidente de muncă şi boli │ │ │ │ │
│ │profesionale │ 411.730│ 466.796│ 525.680│ 592.269│
│ 08 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE TOTAL VENITURI │ 592│ 1.488│ │ │
│4808 │SUME PRIMITE DE LA UE/ALŢI DONATORI │ 592│ 1.488│ │ │
│ │ÎN CONTUL PLĂŢILOR EFECTUATE ŞI PREFINANŢĂRI AFERENTE │ │ │ │ │
│ │CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
│ │2014-2020 (APC) │ 592│ 1.488│ │ │
│5000 │TOTAL GENERAL │56.806.063│63.379.598│ 67.340.069│ 71.212.428│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.783.351│63.374.691│ 67.332.239│ 71.204.598│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 186.641│ 191.302│ 195.587│ 199.890│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 479.832│ 502.444│ 547.933│ 554.638│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.005│ 10.005│ 10.005│ 9.137│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
│ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ 845│ 971│ 971│ 971│
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢA SOCIALĂ │56.106.193│62.668.610│ 66.577.256│ 70.439.475│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ 348│ 872│ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.712│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.712│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│5003 │BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT │56.805.471│63.378.110│ 67.340.069│ 71.212.428│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.783.121│63.373.203│ 67.332.239│ 71.204.598│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 186.526│ 191.189│ 195.587│ 199.890│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 479.717│ 501.069│ 547.933│ 554.638│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.005│ 10.005│ 10.005│ 9.137│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
│ │PUBLICE │ 845│ 971│ 971│ 971│
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │56.106.193│62.668.610│ 66.577.256│ 70.439.475│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ 348│ 872│ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│6800 03 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │56.805.471│63.378.110│ 67.340.069│ 71.212.428│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.783.121│63.373.203│ 67.332.239│ 71.204.598│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 186.526│ 191.189│ 195.587│ 199.890│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 479.717│ 501.069│ 547.933│ 554.638│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.005│ 10.005│ 10.005│ 9.137│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
│ │PUBLICE │ 845│ 971│ 971│ 971│
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢA SOCIALĂ │56.106.193│62.668.610│ 66.577.256│ 70.439.475│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│6803 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │56.675.393│63.236.747│ 67.194.661│ 71.063.117│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.653.143│63.231.940│ 67.186.931│ 71.055.387│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 178.971│ 183.634│ 188.032│ 192.335│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 477.419│ 499.062│ 545.883│ 552.550│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.000│ 10.000│ 10.000│ 9.132│
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │55.986.918│62.537.885│ 66.442.529│ 70.300.883│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ 348│ 872│ │ │
│ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
│ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.250│ 4.807│ 7.730│ 7.730│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.250│ 4.807│ 7.730│ 7.730│
│6903 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE │ │ │ │ │
│ │MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE │ 130.078│ 141.363│ 145.408│ 149.311│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 129.978│ 141.263│ 145.308│ 149.211│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 7.555│ 7.555│ 7.555│ 7.555│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 2.298│ 2.007│ 2.050│ 2.088│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 5│ 5│ 5│ 5│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
│ │PUBLICE │ 845│ 971│ 971│ 971│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 119.275│ 130.725│ 134.727│ 138.592│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 100│ 100│ 100│ 100│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 100│ 100│ 100│ 100│
│9903 │EXCEDENT/DEFICIT │ 281.652│ 325.433│ 380.272│ 442.958│
│9903 11 │Excedent/Deficit sistem accidente de muncă şi boli │ │ │ │ │
│ │profesionale │ 281.652│ 325.433│ 380.272│ 442.958│
│5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ 592│ 1.488│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 230│ 1.488│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 115│ 113│ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 115│ 1.375│ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 362│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 362│ │ │ │
│6808 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 592│ 1.488│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 230│ 1.488│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 115│ 113│ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 115│ 1.375│ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 362│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 362│ │ │ │
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴───────────┴───────────┘


    ANEXA 2/03

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

              Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri
             de cheltuieli, articole şi alineate pe anii 2017-2020
            (sume alocate din Bugetul asigurărilor sociale de stat)


                                                                                                                   - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2017 │ 2018 │ 2019 │ 2020 │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│5003 │BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT │56.805.471│63.378.110│67.340.069│71.212.428│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.783.121│63.373.203│67.332.239│71.204.598│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 186.526│ 191.189│ 195.587│ 199.890│
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 151.280│ │ │ │
│ 01 │Salarii de bază │ 137.646│ │ │ │
│ 05 │Sporuri pentru condiţii de muncă │ 5.400│ │ │ │
│ 06 │Alte sporuri │ 340│ │ │ │
│ 12 │Indemnizaţii plătite unor persoane din afara │ 190│ │ │ │
│ │unităţii │ │ │ │ │
│ 13 │Indemnizaţii de delegare │ 104│ │ │ │
│ 30 │Alte drepturi salariale în bani │ 7.600│ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ 25│ │ │ │
│ 04 │Locuinţa de serviciu folosită de salariat şi familia │ │ │ │ │
│ │sa │ 25│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 35.221│ │ │ │
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 24.142│ │ │ │
│ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ 851│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 8.115│ │ │ │
│ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ 295│ │ │ │
│ │boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 1.818│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 479.717│ 501.069│ 547.933│ 554.638│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 38.089│ │ │ │
│ 01 │Furnituri de birou │ 4.865│ │ │ │
│ 02 │Materiale pentru curăţenie │ 104│ │ │ │
│ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ 7.044│ │ │ │
│ 04 │Apă, canal şi salubritate │ 671│ │ │ │
│ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ 620│ │ │ │
│ 06 │Piese de schimb │ 286│ │ │ │
│ 07 │Transport │ 12│ │ │ │
│ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ 7.576│ │ │ │
│ 09 │Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ 200│ │ │ │
│ │funcţional │ │ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 16.711│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 02 │Reparaţii curente │ 1.910│ │ │ │
│ 03 │Hrană │ 150│ │ │ │
│ 01 │Hrană pentru oameni │ 150│ │ │ │
│ 04 │Medicamente şi materiale sanitare │ 550│ │ │ │
│ 01 │Medicamente │ 100│ │ │ │
│ 02 │Materiale sanitare │ 130│ │ │ │
│ 03 │Reactivi │ 280│ │ │ │
│ 04 │Dezinfectanţi │ 40│ │ │ │
│ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ 1.208│ │ │ │
│ 03 │Lenjerie şi accesorii de pat │ 100│ │ │ │
│ 30 │Alte obiecte de inventar │ 1.108│ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ 1.280│ │ │ │
│ 01 │Deplasări interne, detaşări, transferări │ 1.010│ │ │ │
│ 02 │Deplasări în străinătate │ 270│ │ │ │
│ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ 104│ │ │ │
│ 12 │Consultanţă şi expertiză │ 20│ │ │ │
│ 13 │Pregătire profesională │ 415│ │ │ │
│ 14 │Protecţia muncii │ 104│ │ │ │
│ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ 6.005│ │ │ │
│ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
│ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 429.882│ │ │ │
│ 01 │Reclamă şi publicitate │ 21│ │ │ │
│ 02 │Protocol şi reprezentare │ 23│ │ │ │
│ 03 │Prime de asigurare non-viaţă │ 280│ │ │ │
│ 04 │Chirii │ 2.060│ │ │ │
│ 06 │Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ 389.416│ │ │ │
│ 09 │Executarea silită a creanţelor bugetare │ 16│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 38.066│ │ │ │
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.005│ 10.005│ 10.005│ 9.137│
│ 03 │Alte dobânzi │ 9.005│ │ │ │
│ 02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ 9.005│ │ │ │
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ 845│ 971│ 971│ 971│
│ │PUBLICE │ │ │ │ │
│ 01 │Transferuri curente │ 845│ │ │ │
│ 21 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
│ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
│ │fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate,│ │ │ │ │
│ │reprezentând contribuţia de asigurări sociale de │ │ │ │ │
│ │sănătate pentru persoanele aflate în concediu medical │ │ │ │ │
│ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ 732│ │ │ │
│ 44 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
│ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
│ │bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de│ │ │ │ │
│ │sănătate, pentru concedii şi indemnizaţii datorate │ │ │ │ │
│ │persoanelor aflate în incapacitate temporară de muncă │ │ │ │ │
│ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ 113│ │ │ │
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ 187│ │ │ │
│ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
│ 01 │Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ 187│ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │56.106.193│62.668.610│66.577.256│70.439.475│
│ 01 │Asigurări sociale │55.094.965│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale │ 1.011.228│ │ │ │
│ 01 │Ajutoare sociale în numerar │ 682.084│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale în natură │ 329.144│ │ │ │
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ 348│ 872│ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ 348│ │ │ │
│ │2014-2020 │ │ │ │ │
│ 01 │Finanţarea naţională │ 198│ │ │ │
│ 03 │Cheltuieli neeligibile │ 150│ │ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 17 │Despăgubiri civile │ 300│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│ 01 │Active fixe │ 19.300│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 18.100│ │ │ │
│ 03 │Mobilier, aparatura birotică şi alte active corporale │ 700│ │ │ │
│ 30 │Alte active fixe │ 500│ │ │ │
│ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ 3.050│ │ │ │
│6800 03 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │56.805.471│63.378.110│67.340.069│71.212.428│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.783.121│63.373.203│67.332.239│71.204.598│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 186.526│ 191.189│ 195.587│ 199.890│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 479.717│ 501.069│ 547.933│ 554.638│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.005│ 10.005│ 10.005│ 9.137│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ 845│ 971│ 971│ 971│
│ │PUBLICE │ │ │ │ │
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │56.106.193│62.668.610│66.577.256│70.439.475│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.350│ 4.907│ 7.830│ 7.830│
│6803 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │56.675.393│63.236.747│67.194.661│71.063.117│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │56.653.143│63.231.940│67.186.931│71.055.387│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 178.971│ 183.634│ 188.032│ 192.335│
│ 01 │Cheltuieli salariale în hani │ 145.136│ │ │ │
│ 01 │Salarii dă bază │ 132.206│ │ │ │
│ 05 │Sporuri pentru condiţii de muncă │ 5.100│ │ │ │
│ 06 │Alte sporuri │ 340│ │ │ │
│ 12 │Indemnizaţii plătite unor persoane din afara unităţii │ 190│ │ │ │
│ 13 │Indemnizaţii de delegare │ 100│ │ │ │
│ 30 │Alte drepturi salariale în bani │ 7.200│ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ 25│ │ │ │
│ 04 │Locuinţa de serviciu folosită de salariat şi familia │ 25│ │ │ │
│ │sa │ │ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 33.810│ │ │ │
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 23.240│ │ │ │
│ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ 810│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 7.800│ │ │ │
│ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ 285│ │ │ │
│ │boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 1.675│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 477.419│ 499.062│ 545.883│ 552.550│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 36.897│ │ │ │
│ 01 │Furnituri de birou │ 4.800│ │ │ │
│ 02 │Materiale pentru curăţenie │ 100│ │ │ │
│ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ 6.900│ │ │ │
│ 04 │Apă, canal şi salubritate │ 648│ │ │ │
│ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ 460│ │ │ │
│ 06 │Piese de schimb │ 280│ │ │ │
│ 07 │Transport │ 9│ │ │ │
│ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ 7.500│ │ │ │
│ 09 │Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ 200│ │ │ │
│ │funcţional │ │ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 16.000│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 02 │Reparaţii curente │ 1.900│ │ │ │
│ 03 │Hrană │ 150│ │ │ │
│ 01 │Hrană pentru oameni │ 150│ │ │ │
│ 04 │Medicamente şi materiale sanitare │ 550│ │ │ │
│ 01 │Medicamente │ 100│ │ │ │
│ 02 │Materiale sanitare │ 130│ │ │ │
│ 03 │Reactivi │ 280│ │ │ │
│ 04 │Dezinfectanţi │ 40│ │ │ │
│ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ 1.198│ │ │ │
│ 03 │Lenjerie şi accesorii de pat │ 100│ │ │ │
│ 30 │Alte obiecte de inventar │ 1.098│ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ 1.250│ │ │ │
│ 01 │Deplasări interne, detaşări, transferări │ 1.000│ │ │ │
│ 02 │Deplasări în străinătate │ 250│ │ │ │
│ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ 100│ │ │ │
│ 12 │Consultanţă şi expertiză │ 20│ │ │ │
│ 13 │Pregătire profesională │ 400│ │ │ │
│ 14 │Protecţia muncii │ 100│ │ │ │
│ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ 6.000│ │ │ │
│ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
│ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 428.854│ │ │ │
│ 01 │Reclamă şi publicitate │ 20│ │ │ │
│ 02 │Protocol şi reprezentare │ 20│ │ │ │
│ 03 │Prime de asigurare non-viaţă │ 220│ │ │ │
│ 04 │Chirii │ 2.000│ │ │ │
│ 06 │Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ 388.578│ │ │ │
│ 09 │Executarea silită a creanţelor bugetare │ 16│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 38.000│ │ │ │
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 9.000│ 10.000│ 10.000│ 9.132│
│ 03 │Alte dobânzi │ 9.000│ │ │ │
│ 02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ 9.000│ │ │ │
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 187│ 187│ 187│ 187│
│ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ 187│ │ │ │
│ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
│ 01 │Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ 187│ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │55.986.918│62.537.885│66.442.529│70.300.883│
│ 01 │Asigurări sociale │55.011.144│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale │ 975.774│ │ │ │
│ 01 │Ajutoare sociale în numerar │ 656.774│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale în natură │ 319.000│ │ │ │
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ 348│ 872│ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ 348│ │ │ │
│ │2014-2020 │ │ │ │ │
│ 01 │Finanţarea naţională │ 198│ │ │ │
│ 03 │Cheltuieli neeligibile │ 150│ │ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 300│ 300│ 300│ 300│
│ 17 │Despăgubiri civile │ 300│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 22.250│ 4.807│ 7.730│ 7.730│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 22.250│ 4.807│ 7.730│ 7.730│
│ 01 │Active fixe │ 19.200│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 18.000│ │ │ │
│ 03 │Mobilier, aparatura birotică şi alte active corporale │ 700│ │ │ │
│ 30 │Alte active fixe │ 500│ │ │ │
│ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ 3.050│ │ │ │
│ 03 │Pensii şi ajutoare pentru bătrâneţe │55.011.144│ │ │ │
│ 04 │Asistenţă acordată persoanelor în vârstă │ 319.000│ │ │ │
│ 09 │Ajutoare pentru urmaşi │ 656.774│ │ │ │
│ 15 │Prevenirea excluderii sociale │ 187│ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul prevenirii excluderii │ 187│ │ │ │
│ │sociale │ │ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ 688.288│ │ │ │
│ │asistenţei sociale │ │ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ 388.578│ │ │ │
│ 03 │Alte cheltuieli de administrare fond │ 299.710│ │ │ │
│6903 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE │ │ │ │ │
│ │MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE │ 130.078│ 141.363│ 145.408│ 149.311│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 129.978│ 141.263│ 145.308│ 149.211│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 7.555│ 7.555│ 7.555│ 7.555│
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 6.144│ │ │ │
│ 01 │Salarii de bază │ 5.440│ │ │ │
│ 05 │Sporuri pentru condiţii de muncă │ 300│ │ │ │
│ 13 │Indemnizaţii de delegare │ 4│ │ │ │
│ 30 │Alte drepturi salariale în bani │ 400│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 1.411│ │ │ │
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 902│ │ │ │
│ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ 41│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 315│ │ │ │
│ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ │ │ │ │
│ │boli profesionale │ 10│ │ │ │
│ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 143│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 2.298│ 2.007│ 2.050│ 2.088│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 1.192│ │ │ │
│ 01 │Furnituri de birou │ 65│ │ │ │
│ 02 │Materiale pentru curăţenie │ 4│ │ │ │
│ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ 144│ │ │ │
│ 04 │Apă, canal şi salubritate │ 23│ │ │ │
│ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ 160│ │ │ │
│ 06 │Piese de schimb │ 6│ │ │ │
│ 07 │Transport │ 3│ │ │ │
│ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ 76│ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
│ │funcţionare │ 711│ │ │ │
│ 02 │Reparaţii curente │ 10│ │ │ │
│ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ 10│ │ │ │
│ 30 │Alte obiecte de inventar │ 10│ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ 30│ │ │ │
│ 01 │Deplasări interne, detaşări, transferări │ 10│ │ │ │
│ 02 │Deplasări în străinătate │ 20│ │ │ │
│ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ 4│ │ │ │
│ 13 │Pregătire profesională │ 15│ │ │ │
│ 14 │Protecţia muncii │ 4│ │ │ │
│ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ │ │ │ │
│ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
│ │potrivit dispoziţiilor legale │ 5│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 1.028│ │ │ │
│ 01 │Reclamă şi publicitate │ 1│ │ │ │
│ 02 │Protocol şi reprezentare │ 3│ │ │ │
│ 03 │Prime de asigurare non-viaţă │ 60│ │ │ │
│ 04 │Chirii │ 60│ │ │ │
│ 06 │Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ 838│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 66│ │ │ │
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 5│ 5│ 5│ 5│
│ 03 │Alte dobânzi │ 5│ │ │ │
│ 02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ 5│ │ │ │
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
│ │PUBLICE │ 845│ 971│ 971│ 971│
│ 01 │Transferuri curente │ 845│ │ │ │
│ 21 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
│ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
│ │fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate,│ │ │ │ │
│ │reprezentând contribuţia de asigurări sociale de │ │ │ │ │
│ │sănătate pentru persoanele aflate în concediu medical │ │ │ │ │
│ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ 732│ │ │ │
│ 44 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
│ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
│ │bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de│ │ │ │ │
│ │sănătate, pentru concedii şi indemnizaţii datorate │ │ │ │ │
│ │persoanelor aflate în incapacitate temporară de muncă │ │ │ │ │
│ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ 113│ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 119.275│ 130.725│ 134.727│ 138.592│
│ 01 │Asigurări sociale │ 83.821│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale │ 35.454│ │ │ │
│ 01 │Ajutoare sociale în numerar │ 25.310│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale în natură │ 10.144│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 100│ 100│ 100│ 100│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 100│ 100│ 100│ 100│
│ 01 │Active fixe │ 100│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 100│ │ │ │
│ 03 │Pensii şi ajutoare pentru bătrâneţe │ 83.821│ │ │ │
│ 05 │Asistenţă socială în caz de boli şi invalidităţi │ 33.222│ │ │ │
│ 01 │Asistenţă socială în caz de boli │ 14.164│ │ │ │
│ 02 │Asistenţă sociala în caz de invaliditate │ 19.058│ │ │ │
│ 07 │Asigurări pentru şomaj │ 87│ │ │ │
│ 09 │Ajutoare pentru urmaşi │ 2.990│ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ 9.958│ │ │ │
│ │asistenţei sociale │ │ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ 838│ │ │ │
│ 03 │Alte cheltuieli de administrare fond │ 9.120│ │ │ │
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘


    ANEXA 3/03

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

              Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri
             de cheltuieli, articole şi alineate pe anii 2017-2020
               (sume alocate din fonduri externe nerambursabile)


                                                                                                                   - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2017 │ 2018 │ 2019 │ 2020 │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ 592│ 1.488│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 230│ 1.488│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 115│ 113│ │ │
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 94│ │ │ │
│ 01 │Salarii de bază │ 94│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 21│ │ │ │
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 13│ │ │ │
│ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ 1│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 5│ │ │ │
│ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ 1│ │ │ │
│ │boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 1│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 115│ 1.375│ │ │
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 111│ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 111│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferuri │ 4│ │ │ │
│ 02 │Deplasări în străinătate │ 4│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 362│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 362│ │ │ │
│ 01 │Active fixe │ 362│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 362│ │ │ │
│6808 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 592│ 1.488│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 230│ 1.488│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 115│ 113│ │ │
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 94│ │ │ │
│ 01 │Salarii de bază │ 94│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 21│ │ │ │
│ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 13│ │ │ │
│ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ 1│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 5│ │ │ │
│ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ 1│ │ │ │
│ │boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 1│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 115│ 1.375│ │ │
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 111│ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 111│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferuri │ 4│ │ │ │
│ 02 │Deplasări în străinătate │ 4│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 362│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 362│ │ │ │
│ 01 │Active fixe │ 362│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 362│ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ 592│ │ │ │
│ │asistenţei sociale │ │ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asistenţei sociale │ 592│ │ │ │
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘


    ANEXA 4/03

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

                        PROGRAMUL DE INVESTIŢII PUBLICE


                                                                                                            - mii lei -
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I - Credite de TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
     angajament efectuate preliminate 2017 2018 2019 2020 anii
II - Credite bugetare până la 2016 ulteriori
  CAPITOL/GRUPA/SURSA/ 31.12.2015
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
          0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 59.344 8.904 7.161 22.712 4.907 7.830 7.830
                               II 59.344 8.904 7.161 22.712 4.907 7.830 7.830
5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
SOCIALE DE STAT II 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
500371 TITLUL XIII ACTIVE I 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
NEFINANCIARE II 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
50037101 Active fixe I 43.803 7.584 4.012 19.300 3.907 4.500 4.500
                               II 43.803 7.584 4.012 19.300 3.907 4.500 4.500
5003710102 Maşini, echipamente I 34.561 5.084 2.070 18.100 2.707 3.300 3.300
şi mijloace de transport II 34.561 5.084 2.070 18.100 2.707 3.300 3.300
5003710103 Mobilier, I 5.143 2.000 343 700 700 700 700
aparatură birotică şi II 5.143 2.000 343 700 700 700 700
alte active corporale
5003710130 Alte active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
50037103 Reparaţii capitale I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
aferente activelor fixe II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
5008 FONDURI EXTERNE I 362 362
NERAMBURSABILE II 362 362
500871 TITLUL XIII ACTIVE I 362 362
NEFINANCIARE II 362 362
50087101 Active fixe I 362 362
                               II 362 362
5008710102 Maşini, echipamente I 362 362
şi mijloace de transport II 362 362
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
C - Alte cheltuieli de investiţii
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 59.344 8.904 7.161 22.712 4.907 7.830 7.830
                               II 59.344 8.904 7.161 22.712 4.907 7.830 7.830
5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
SOCIALE DE STAT II 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
500371 TITLUL XIII ACTIVE I 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
NEFINANCIARE II 58.982 8.904 7.161 22.350 4.907 7.830 7.830
50037101 Active fixe I 43.803 7.584 4.012 19.300 3.907 4.500 4.500
                               II 43.803 7.584 4.012 19.300 3.907 4.500 4.500
5003710102 Maşini, echipamente I 34.561 5.084 2.070 18.100 2.707 3.300 3.300
şi mijloace de transport II 34.561 5.084 2.070 18.100 2.707 3.300 3.300
5003710103 Mobilier, I 5.143 2.000 343 700 700 700 700
aparatură birotică şi II 5.143 2.000 343 700 700 700 700
alte active corporale
5003710130 Alte active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
50037103 Reparaţii capitale I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
aferente activelor fixe II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
5008 FONDURI EXTERNE I 362 362
NERAMBURSABILE II 362 362
500871 TITLUL XIII ACTIVE I 362 362
NEFINANCIARE II 362 362
50087101 Active fixe I 362 362
                               II 362 362
5008710102 Maşini, I 362 362
echipamente şi mijloace II 362 362
de transport
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
b. Dotări independente
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 40.066 7.084 2.413 19.162 3.407 4.000 4.000
                               II 40.066 7.084 2.413 19.162 3.407 4.000 4.000
5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 39.704 7.084 2.413 18.800 3.407 4.000 4.000
SOCIALE DE STAT II 39.704 7.084 2.413 18.800 3.407 4.000 4.000
500371 TITLUL XIII ACTIVE I 39.704 7.084 2.413 18.800 3.407 4.000 4.000
NEFINANCIARE II 39.704 7.084 2.413 18.800 3.407 4.000 4.000
50037101 Active fixe I 39.704 7.084 2.413 18.800 3.407 4.000 4.000
                               II 39.704 7.084 2.413 18.800 3.407 4.000 4.000
5003710102 Maşini, I 34.561 5.084 2.070 18.100 2.707 3.300 3.300
echipamente şi mijloace II 34.561 5.084 2.070 18.100 2.707 3.300 3.300
de transport
5003710103 Mobilier, I 5.143 2.000 343 700 700 700 700
aparatură birotică şi alte II 5.143 2.000 343 700 700 700 700
active corporale
5008 FONDURI EXTERNE I 362 362
NERAMBURSABILE II 362 362
500871 TITLUL XIII ACTIVE I 362 362
NEFINANCIARE II 362 362
50087101 Active fixe I 362 362
                               II 362 362
5008710102 Maşini, I 362 362
echipamente şi mijloace II 362 362
de transport
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
SOCIALE DE STAT II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
500371 TITLUL XIII ACTIVE I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
NEFINANCIARE II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
50037101 Active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
5003710130 Alte active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi
de execuţie privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de intervenţii, cu excepţia celor incluse
la lit. d), aşa cum sunt definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare pentru obţinerea avizelor
autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
                               II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
SOCIALE DE STAT II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
500371 TITLUL XIII ACTIVE I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
NEFINANCIARE II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
50037103 Reparaţii capitale
aferente activelor fixe I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
                               II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL CAPITOL 68 - ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 58.838 8.820 7.139 22.612 4.807 7.730 7.730
SOCIALĂ II 58.838 8.820 7.139 22.612 4.807 7.730 7.730
6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
SOCIALĂ II 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
680371 TITLUL XIII ACTIVE I 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
NEFINANCIARE II 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
68037101 Active fixe I 43.297 7.500 3.990 19.200 3.807 4.400 4.400
                               II 43.297 7.500 3.990 19.200 3.807 4.400 4.400
6803710102 Maşini, I 34.055 5.000 2.048 18.000 2.607 3.200 3.200
echipamente şi mijloace de II 34.055 5.000 2.048 18.000 2.607 3.200 3.200
transport
6803710103 Mobilier, I 5.143 2.000 343 700 700 700 700
aparatură birotică şi alte II 5.143 2.000 343 700 700 700 700
active corporale
6803710130 Alte active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
68037103 Reparaţii capitale I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
aferente activelor fixe II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
6808 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 362 362
SOCIALĂ II 362 362
680871 TITLUL XIII ACTIVE I 362 362
NEFINANCIARE II 362 362
68087101 Active fixe I 362 362
                               II 362 362
6808710102 Maşini, I 362 362
echipamente şi mijloace de II 362 362
transport
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL CAPITOL 69 - ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6900 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 506 84 22 100 100 100 100
SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 506 84 22 100 100 100 100
MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
6903 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 506 84 22 100 100 100 100
SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 506 84 22 100 100 100 100
MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
690371 TITLUL XIII ACTIVE I 506 84 22 100 100 100 100
NEFINANCIARE II 506 84 22 100 100 100 100
69037101 Active fixe I 506 84 22 100 100 100 100
                               II 506 84 22 100 100 100 100
6903710102 Maşini,
echipamente şi mijloace de I 506 84 22 100 100 100 100
transport II 506 84 22 100 100 100 100
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 C - Alte cheltuieli de investiţii
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 58.838 8.820 7.139 22.612 4.807 7.730 7.730
SOCIALĂ II 58.838 8.820 7.139 22.612 4.807 7.730 7.730
6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
SOCIALĂ II 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
680371 TITLUL XIII ACTIVE I 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
NEFINANCIARE II 58.476 8.820 7.139 22.250 4.807 7.730 7.730
68037101 Active fixe I 43.297 7.500 3.990 19.200 3.807 4.400 4.400
                               II 43.297 7.500 3.990 19.200 3.807 4.400 4.400
6803710102 Maşini, I 34.055 5.000 2.048 18.000 2.607 3.200 3.200
echipamente şi mijloace de II 34.055 5.000 2.048 18.000 2.607 3.200 3.200
transport
6803710103 Mobilier, I 5.143 2.000 343 700 700 700 700
aparatură birotică şi II 5.143 2.000 343 700 700 700 700
alte active corporale
6803710130 Alte active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                               II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
68037103 Reparaţii capitale I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
aferente activelor fixe II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330

6808 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 362 362
SOCIALĂ II 362 362
680871 TITLUL XIII ACTIVE I 362 362
NEFINANCIARE II 362 362
68087101 Active fixe I 362 362
                              II 362 362
6808710102 Maşini, I 362 362
echipamente şi mijloace de II 362 362
transport
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6900 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 506 84 22 100 100 100 100
SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 506 84 22 100 100 100 100
MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
6903 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 506 84 22 100 100 100 100
SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 506 84 22 100 100 100 100
MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
690371 TITLUL XIII ACTIVE I 506 84 22 100 100 100 100
NEFINANCIARE II 506 84 22 100 100 100 100
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
69037101 Active fixe I 506 84 22 100 100 100 100
                               II 506 84 22 100 100 100 100
6903710102 Maşini, I 506 84 22 100 100 100 100
echipamente şi mijloace II 506 84 22 100 100 100 100
de transport
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 4/03/01


    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 2

           FIŞA OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                       b. Dotări independente

    Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A
   INVESTIŢIEI

I - Credite de angajament
II- Credite bugetare
                                                                                                                - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de finanţare şi costuri I/II Total Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii
                                                    la 31.12.2015 2016 ulteriori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
          0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 40.066 7.084 2.413 19.162 3.407 4.000 4.000
                                   II 40.066 7.084 2.413 19.162 3.407 4.000 4.000
 6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 39.560 7.000 2.391 19.062 3.307 3.900 3.900
 SOCIALĂ II 39.560 7.000 2.391 19.062 3.307 3.900 3.900
 6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 39.198 7.000 2.391 18.700 3.307 3.900 3.900
 SOCIALĂ II 39.198 7.000 2.391 18.700 3.307 3.900 3.900
  680371 TITLUL XIII ACTIVE I 39.198 7.000 2.391 18.700 3.307 3.900 3.900
  NEFINANCIARE II 39.198 7.000 2.391 18.700 3.307 3.900 3.900
  68037101 Active fixe I 39.198 7.000 2.391 18.700 3.307 3.900 3.900
                                   II 39.198 7.000 2.391 18.700 3.307 3.900 3.900
  6803710102 Maşini, echipamente I 34.055 5.000 2.048 18.000 2.607 3.200 3.200
  şi mijloace de transport II 34.055 5.000 2.048 18.000 2.607 3.200 3.200
  6803710103 Mobilier, aparatură I 5.143 2.000 343 700 700 700 700
  birotică şi alte II 5.143 2.000 343 700 700 700 700
  active corporale
 6808 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 362 362
 SOCIALĂ II 362 362
  680871 TITLUL XIII ACTIVE I 362 362
  NEFINANCIARE II 362 362
  68087101 Active fixe I 362 362
                                   II 362 362
  6808710102 Maşini, echipamente I 362 362
  şi mijloace de transport II 362 362
 6900 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 506 84 22 100 100 100 100
 SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE II 506 84 22 100 100 100 100
 DE MUNCĂ ŞI BOLI
 PROFESIONALE
 6903 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 506 84 22 100 100 100 100
 SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE II 506 84 22 100 100 100 100
 DE MUNCĂ ŞI BOLI
 PROFESIONALE
  690371 TITLUL XIII ACTIVE I 506 84 22 100 100 100 100
  NEFINANCIARE II 506 84 22 100 100 100 100
  69037101 Active fixe I 506 84 22 100 100 100 100
                                   II 506 84 22 100 100 100 100
  6903710102 Maşini, echipamente I 506 84 22 100 100 100 100
  şi mijloace de transport II 506 84 22 100 100 100 100
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 5

           FIŞA OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                  e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor
    Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A
   INVESTIŢIEI

I - Credite de angajament
II- Credite bugetare
                                                                                                          - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de finanţare şi costuri I/II Total Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii
                                                    la 31.12.2015 2016 ulteriori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
          0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                                   II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
 6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
 SOCIALĂ II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
 6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
 SOCIALĂ II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
  680371 TITLUL XIII ACTIVE I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
  NEFINANCIARE II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
  68037101 Active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                                   II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
  6803710130 Alte active fixe I 4.099 500 1.599 500 500 500 500
                                   II 4.099 500 1.599 500 500 500 500
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 1078

                                          FIŞA
                        OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII

                 f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică,
         pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi de execuţie
             privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări
              de intervenţii, cu excepţia celor incluse la lit. d), aşa cum sunt
               definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare
            pentru obţinerea avizelor, autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege

    Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE
A INVESTIŢIEI

I - Credite de angajament
II- Credite bugetare
                                                                                                                               - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Surse de finanţare şi costuri I/II Total Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii
                                                    la 31.12.2015 2016 ulteriori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
          0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
                                   II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
 6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
 SOCIALĂ II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
 6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
 SOCIALĂ II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
  680371 TITLUL XIII ACTIVE I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
  NEFINANCIARE II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
  68037103 Reparaţii capitale I 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
  aferente activelor fixe II 15.179 1.320 3.149 3.050 1.000 3.330 3.330
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 1/04

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

      Sinteza veniturilor şi cheltuielilor alocate pe surse şi pe titluri
                               pe anii 2017-2020


                                                                                                                          - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ │ │ │ │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ 2017 │ 2018 │ 2019 │ 2020 │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│0001 01 │VENITURI - TOTAL │ 2.182.523│ 2.481.681│ 2.802.593│ 3.134.045│
│0002 01 │I. VENITURI CURENTE │ 2.182.523│ 2.481.681│ 2.802.593│ 3.134.045│
│2000 04 │B. CONTRIBUŢII DE ASIGURĂRI │ 2.175.054│ 2.473.636│ 2.793.925│ 3.124.754│
│2004 │CONTRIBUŢIILE ANGAJATORILOR │ 1.259.546│ 1.434.449│ 1.622.397│ 1.816.786│
│ 02 │Contribuţii de asigurări pentru şomaj datorate de │ │ │ │ │
│ │angajatori │ 893.725│ 1.014.493│ 1.143.718│ 1.276.948│
│ 06 │Contribuţia angajatorilor la fondul de garantare │ │ │ │ │
│ │pentru plata creanţelor salariale │ 365.821│ 419.956│ 478.679│ 539.838│
│2104 │CONTRIBUŢIILE ASIGURAŢILOR │ 915.508│ 1.039.187│ 1.171.528│ 1.307.968│
│ 02 │Contribuţii de asigurări pentru şomaj datorate de │ │ │ │ │
│ │asiguraţi │ 915.203│ 1.038.858│ 1.171.173│ 1.307.587│
│ 09 │Contribuţii de la persoane care realizează venituri │ │ │ │ │
│ │de natură profesională cu caracter ocazional │ 1│ 1│ 2│ 2│
│ 10 │Contribuţii ale persoanelor care realizează venituri │ │ │ │ │
│ │de natură profesională, altele decât cele de │ │ │ │ │
│ │natură salarială, plătite de angajatori │ 304│ 328│ 353│ 379│
│2900 04 │C. VENITURI NEFISCALE │ 7.469│ 8.045│ 8.668│ 9.291│
│3000 04 │C1. VENITURI DIN PROPRIETĂŢI │ 6.042│ 6.508│ 7.012│ 7.516│
│3104 │VENITURI DIN DOBÂNZI │ 6.042│ 6.508│ 7.012│ 7.516│
│ 03 │Alte venituri din dobânzi │ 1.061│ 1.143│ 1.231│ 1.320│
│ 04 │Venituri din dobânzi la fondul de garantare pentru │ │ │ │ │
│ │plata creanţelor salariale │ 4.981│ 5.365│ 5.781│ 6.196│
│3600 04 │C2. VÂNZĂRI DE BUNURI ŞI SERVICII │ 1.427│ 1.537│ 1.656│ 1.775│
│3604 │DIVERSE VENITURI │ 1.427│ 1.537│ 1.656│ 1.775│
│ 12 │Alte venituri la fondul de garantare pentru plata │ │ │ │ │
│ │creanţelor salariale │ 30│ 32│ 35│ 37│
│ 50 │Alte venituri │ 1.397│ 1.505│ 1.621│ 1.738│
│4904 01 │Venituri sistem asigurări pentru şomaj │ 1.811.691│ 2.056.328│ 2.318.098│ 2.587.974│
│4904 02 │Venituri fond garantare pentru plata creanţelor │ │ │ │ │
│ │salariale │ 370.832│ 425.353│ 484.495│ 546.071│
│ 08 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE TOTAL VENITURI │ 357│ 196│ │ │
│4808 │SUME PRIMITE DE LA UE/ALŢI DONATORI ÎN CONTUL │ │ │ │ │
│ │PLAŢILOR EFECTUATE ŞI PREFINANŢĂRI AFERENTE │ │ │ │ │
│ │CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ 357│ 196│ │ │
│ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
│ │2014-2020 (APC) │ 357│ 196│ │ │
│5000 │TOTAL GENERAL │ 1.141.327│ 1.144.425│ 1.147.302│ 1.150.309│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 1.137.043│ 1.138.310│ 1.141.187│ 1.144.192│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 107.033│ 109.710│ 112.198│ 114.666│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 42.878│ 42.054│ 42.120│ 42.077│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 804│ 989│ 1.008│ 1.029│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
│ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ 152.684│ 152.978│ 155.741│ 153.542│
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 124│ 200│ 200│ 201│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 657.498│ 656.356│ 653.897│ 656.654│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ 152.175│ 152.175│ 152.175│ 152.175│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 4.284│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 4.284│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│5004 │BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ │ 1.140.970│ 1.144.229│ 1.147.302│ 1.150.309│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 1.136.970│ 1.138.114│ 1.141.187│ 1.144.192│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 107.000│ 109.675│ 112.198│ 114.666│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 42.838│ 41.893│ 42.120│ 42.077│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 804│ 989│ 1.008│ 1.029│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
│ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ 152.684│ 152.978│ 155.741│ 153.542│
│ 55 │TITLUL VIi ALTE TRANSFERURI │ 124│ 200│ 200│ 201│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 657.498│ 656.356│ 653.897│ 656.654│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ 152.175│ 152.175│ 152.175│ 152.175│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│6400 04 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ 762.147│ 752.250│ 755.318│ 754.290│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 758.147│ 746.135│ 749.203│ 748.173│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 107.000│ 109.675│ 112.198│ 114.666│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 41.918│ 40.947│ 41.148│ 41.078│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 296│ 297│ 297│ 298│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
│ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ 151.577│ 147.463│ 150.226│ 148.027│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 433.509│ 418.959│ 416.540│ 415.310│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│6404 │CHELTUIELILE FONDULUI DE GARANTARE PENTRU PLATA │ │ │ │ │
│ │CREANŢELOR SALARIALE │ 23.529│ 24.244│ 24.244│ 24.245│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 23.529│ 24.244│ 24.244│ 24.245│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 982│ 1.010│ 1.010│ 1.010│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 200│ 886│ 886│ 887│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 22.347│ 22.348│ 22.348│ 22.348│
│6504 │ÎNVĂŢĂMÂNT │ 29.888│ 39.677│ 42.665│ 39.903│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 29.764│ 37.601│ 40.589│ 37.827│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 641│ 587│ 587│ 587│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 7.300│ 7.386│ 7.611│ 7.611│
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 296│ 297│ 297│ 298│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
│ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ 19.500│ 22.000│ 24.763│ 22.000│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 2.027│ 2.385│ 2.385│ 2.385│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ 4.946│ 4.946│ 4.946│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 124│ 2.076│ 2.076│ 2.076│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 124│ 2.076│ 2.076│ 2.076│
│6804 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALA │ 708.730│ 688.329│ 688.409│ 690.142│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 704.854│ 684.290│ 684.370│ 686.101│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 105.377│ 108.078│ 110.601│ 113.069│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 34.418│ 32.675│ 32.651│ 32.580│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
│ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ 132.077│ 125.463│ 125.463│ 126.027│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 431.482│ 416.574│ 414.155│ 412.925│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 1.000│ 1.000│ 1.000│ 1.000│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 3.876│ 4.039│ 4.039│ 4.041│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 3.876│ 4.039│ 4.039│ 4.041│
│8000 04 │Partea a V-a ACŢIUNI ECONOMICE │ 378.823│ 391.979│ 391.984│ 396.019│
│8004 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ │ 378.823│ 391.979│ 391.984│ 396.019│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 378.823│ 391.979│ 391.984│ 396.019│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 920│ 946│ 972│ 999│
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 508│ 692│ 711│ 731│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI │ 1.107│ 5.515│ 5.515│ 5.515│
│ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 124│ 200│ 200│ 201│
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 223.989│ 237.397│ 237.357│ 241.344│
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ 152.175│ 147.229│ 147.229│ 147.229│
│ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
│ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│8904 01 │Cheltuieli sistem asigurări pentru şomaj │ 1.117.441│ 1.119.985│ 1.123.058│ 1.126.064│
│8904 02 │Cheltuieli fond garantare pentru plata creanţelor │ 23.529│ 24.244│ 24.244│ 24.245│
│ │salariale │ │ │ │ │
│9904 │EXCEDENT/DEFICIT │ 1.041.553│ 1.337.452│ 1.655.291│ 1.983.736│
│9904 10 │Excedent/Deficit sistem asigurări pentru şomaj │ 694.250│ 936.343│ 1.195.040│ 1.461.910│
│9904 11 │Excedent/Deficit fond garantare pentru plata │ 347.303│ 401.109│ 460.251│ 521.826│
│ │creanţelor salariale │ │ │ │ │
│5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ 357│ 196│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 73│ 196│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 33│ 35│ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 40│ 161│ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 284│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 284│ │ │ │
│8008 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE DE MUNCĂ │ 357│ 196│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 73│ 196│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 33│ 35│ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 40│ 161│ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 284│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 284│ │ │ │
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┴────────────┴────────────┘


    ANEXA 2/04

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

      Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli,
                     articole şi alineate pe anii 2017-2020
              (sume alocate din Bugetul asigurărilor pentru şomaj)


                                                                                                                          - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ │ │ │ │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ 2017 │ 2018 │ 2019 │ 2020 │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│5004 │BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ │ 1.140.970│ 1.144.229│ 1.147.302│ 1.150.309│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 1.136.970│ 1.138.114│ 1.141.187│ 1.144.192│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 107.000│ 109.675│ 112.198│ 114.666│
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 87.395│ │ │ │
│ 01│Salarii de bază │ 83.581│ │ │ │
│ 06│Alte sporuri │ 3│ │ │ │
│ 12│Indemnizaţii plătite unor persoane din afara │ 2.100│ │ │ │
│ │unităţii │ │ │ │ │
│ 13│Indemnizaţii de delegare │ 211│ │ │ │
│ 30│Alte drepturi salariale în bani │ 1.500│ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli salariale în natura │ 15│ │ │ │
│ 04│Locuinţa de serviciu folosită de salariat şi │ │ │ │ │
│ │familia sa │ 15│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 19.590│ │ │ │
│ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 13.776│ │ │ │
│ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ 426│ │ │ │
│ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 4.535│ │ │ │
│ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ 129│ │ │ │
│ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 724│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 42.838│ 41.893│ 42.120│ 42.077│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 27.365│ │ │ │
│ 01│Furnituri de birou │ 733│ │ │ │
│ 02│Materiale pentru curăţenie │ 131│ │ │ │
│ 03│încălzit, iluminat şi forţa motrică │ 4.350│ │ │ │
│ 04│Apă, canal şi salubritate │ 495│ │ │ │
│ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ 530│ │ │ │
│ 06│Piese de schimb │ 362│ │ │ │
│ 08│Posta, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ 2.095│ │ │ │
│ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ 15.454│ │ │ │
│ │funcţional │ │ │ │ │
│ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 3.215│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 02 │Reparaţii curente │ 1.430│ │ │ │
│ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ 365│ │ │ │
│ 30│Alte obiecte de inventar │ 365│ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ 950│ │ │ │
│ 01│Deplasări interne, detaşări. transferări │ 860│ │ │ │
│ 02│Deplasări în străinătate │ 90│ │ │ │
│ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ 62│ │ │ │
│ 13 │Pregătire profesională │ 132│ │ │ │
│ 14 │Protecţia muncii │ 38│ │ │ │
│ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ 30│ │ │ │
│ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
│ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 12.466│ │ │ │
│ 02│Protocol şi reprezentare │ 10│ │ │ │
│ 03│Prime de asigurare non-viaţă │ 65│ │ │ │
│ 04│Chirii │ 6.400│ │ │ │
│ 06│Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ 3.910│ │ │ │
│ 09│Executarea silita a creanţelor bugetare │ 58│ │ │ │
│ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 2.023│ │ │ │
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 03 │Alte dobânzi │ 500│ │ │ │
│ 02│Dobânda datorată trezoreriei statului │ 500│ │ │ │
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 804│ 989│ 1.008│ 1.029│
│ 09 │Plăţi către angajatori pentru formarea profesională │ 296│ │ │ │
│ │a angajaţilor │ │ │ │ │
│ 19 │Plaţi pentru stimularea creerii de locuri de muncă │ 508│ │ │ │
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI │ 152.684│ 152.978│ 155.741│ 153.542│
│ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
│ 01 │Transferuri curente │ 152.684│ │ │ │
│ 01│Transferuri către instituţii publice │ 19.500│ │ │ │
│ 17│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ 106.169│ │ │ │
│ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
│ 18│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ 1.107│ │ │ │
│ │către bugetele locale pt. finanţarea programelor │ │ │ │ │
│ │pentru ocuparea temporară a forţei de muncă şi │ │ │ │ │
│ │subvenţionarea locurilor de muncă │ │ │ │ │
│ 19│Transferuri din bugetul asiguraţilor pentru şomaj │ 25.634│ │ │ │
│ │către bugetul fondului naţional unic de asigurări │ │ │ │ │
│ │sociale de sănătate │ │ │ │ │
│ 20│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ 274│ │ │ │
│ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
│ │reprezentând asigurare pentru accidente de muncă │ │ │ │ │
│ │şi boli profesionale pentru şomeri pc durata │ │ │ │ │
│ │practicii profesionale │ │ │ │ │
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 124│ 200│ 200│ 201│
│ 01 │A. Transferuri interne │ 1│ │ │ │
│ 08│Programe PHARE şi alte programe cu finanţare │ 1│ │ │ │
│ │nerambursabila │ │ │ │ │
│ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ 123│ │ │ │
│ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
│ 01│Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ 123│ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ 657.498│ 656.356│ 653.897│ 656.654│
│ 01 │Asigurări sociale │ 423.653│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale │ 233.845│ │ │ │
│ 01│Ajutoare sociale în numerar │ 231.818│ │ │ │
│ 02│Ajutoare sociale în natura │ 2.027│ │ │ │
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ 152.175│ 152.175│ 152.175│ 152.175│
│ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
│ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ 02 │Programe din Fondul Social European (FSE) │ 152.175│ │ │ │
│ 01│Finanţarea naţională │ 22.826│ │ │ │
│ 02│Finanţarea externa nerambursabila │ 129.349│ │ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
│ 17 │Despăgubiri civile │ 1.000│ │ │ │
│ 25 │Sume aferente plaţii creanţelor salariale │ 22.347│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│ 01 │Active fixe │ 2.437│ │ │ │
│ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 1.019│ │ │ │
│ 03│Mobilier, aparatura birotică şi alte active │ 218│ │ │ │
│ │corporale │ │ │ │ │
│ 30│Alte active fixe │ 1.200│ │ │ │
│ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ 1.563│ │ │ │
│6400 04 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ 762.147│ 752.250│ 755.318│ 754.290│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 758.147│ 746.135│ 749.203│ 748.173│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 107.000│ 109.675│ 112.198│ 114.666│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 41.918│ 40.947│ 41.148│ 41.078│
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 296│ 297│ 297│ 298│
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ 151.577│ 147.463│ 150.226│ 148.027│
│ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 433.509│ 418.959│ 416.540│ 415.310│
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 4.000│ 6.115│ 6.115│ 6.117│
│6404 │CHELTUIELILE FONDULUI DE GARANTARE │ 23.529│ 24.244│ 24.244│ 24.245│
│ │PENTRU PLATA CREANŢELOR SALARIALE │ │ │ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 23.529│ 24.244│ 24.244│ 24.245│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 982│ 1.010│ 1.010│ 1.010│
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 800│ │ │ │
│ 01│Salarii de bază │ 800│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 182│ │ │ │
│ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 127│ │ │ │
│ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ 4│ │ │ │
│ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 42│ │ │ │
│ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ 2│ │ │ │
│ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 7│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 200│ 886│ 886│ 887│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 90│ │ │ │
│ 01│Furnituri de birou │ 10│ │ │ │
│ 04│Apă, canal şi salubritate │ 80│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 110│ │ │ │
│ 06│Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ 110│ │ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 22.347│ 22.348│ 22.348│ 22.348│
│ 25 │Sume aferente plăţii creanţelor salariale │ 22.347│ │ │ │
│ 01 │Asigurări pentru plata creanţelor salariale │ 22.347│ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli de gestionare ale fondului de garantare │ 1.182│ │ │ │
│ │a creanţelor salariale │ │ │ │ │
│ 01 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ 110│ │ │ │
│ 02 │Alte cheltuieli de administrare fond │ 1.072│ │ │ │
│6504 │ÎNVĂŢĂMÂNT │ 29.888│ 39.677│ 42.665│ 39.903│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 29.764│ 37.601│ 40.589│ 37.827│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 641│ 587│ 587│ 587│
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 521│ │ │ │
│ 01│Salarii de bază │ 520│ │ │ │
│ 13│Indemnizaţii de delegare │ 1│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 120│ │ │ │
│ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 83│ │ │ │
│ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ 3│ │ │ │
│ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 28│ │ │ │
│ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ 1│ │ │ │
│ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 5│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 7.300│ 7.386│ 7.611│ 7.611│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 6.455│ │ │ │
│ 01│Furnituri de birou │ 23│ │ │ │
│ 02│Materiale pentru curăţenie │ 10│ │ │ │
│ 03│Încălzit, iluminat şi forţa motrică │ 850│ │ │ │
│ 04│Apa, canal şi salubritate │ 65│ │ │ │
│ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ 30│ │ │ │
│ 06│Piese de schimb │ 12│ │ │ │
│ 08│Poşta, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ 95│ │ │ │
│ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ 4.370│ │ │ │
│ │funcţional │ │ │ │ │
│ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 1.000│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 02 │Reparaţii curente │ 200│ │ │ │
│ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ 115│ │ │ │
│ 30│Alte obiecte de inventar │ 115│ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ 10│ │ │ │
│ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ 10│ │ │ │
│ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ 12│ │ │ │
│ 13 │Pregătire profesională │ 5│ │ │ │
│ 14 │Proiecţia muncii │ 3│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 500│ │ │ │
│ 04│Chirii │ 400│ │ │ │
│ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 100│ │ │ │
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 296│ 297│ 297│ 298│
│ 09 │Plăţi către angajatori pentru formarea profesională │ 296│ │ │ │
│ │a angajaţilor │ │ │ │ │
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ 19.500│ 22.000│ 24.763│ 22.000│
│ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
│ 01 │Transferuri curente │ 19.500│ │ │ │
│ 01│Transferuri către instituţii publice │ 19.500│ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢA SOCIALĂ │ 2.027│ 2.385│ 2.385│ 2.385│
│ 02 │Ajutoare sociale │ 2.027│ │ │ │
│ 02│Ajutoare sociale în natură │ 2.027│ │ │ │
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ │ 4.946│ 4.946│ 4.946│
│ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
│ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 124│ 2.076│ 2.076│ 2.076│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 124│ 2.076│ 2.076│ 2.076│
│ 01 │Active fixe │ 65│ │ │ │
│ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 14│ │ │ │
│ 03│Mobilier, aparatura birotică şi alte active │ 51│ │ │ │
│ │corporale │ │ │ │ │
│ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ 59│ │ │ │
│ 07 │Învăţământ nedefinibil prin nivel │ 19.500│ │ │ │
│ 01 │Centre de specializare, perfecţionare, calificare şi │ 19.500│ │ │ │
│ │recalificare │ │ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul învăţământului │ 10.388│ │ │ │
│6804 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA SOCIALĂ │ 708.730│ 688.329│ 688.409│ 690.142│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 704.854│ 684.290│ 684.370│ 686.101│
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 105.377│ 108.078│ 110.601│ 113.069│
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 86.074│ │ │ │
│ 01│Salarii de bază │ 82.261│ │ │ │
│ 06│Alte sporuri │ 3│ │ │ │
│ 12│Indemnizaţii plătite unor persoane din afara │ 2.100│ │ │ │
│ │unităţii │ │ │ │ │
│ 13│Indemnizaţii de delegare │ 210│ │ │ │
│ 30│Alte drepturi salariale în bani │ 1.500│ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ 15│ │ │ │
│ 04│Locuinţa de serviciu folosită de salariat şi familia │ 15│ │ │ │
│ 03 │Contribuţii │ 19.288│ │ │ │
│ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ 13.566│ │ │ │
│ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ 419│ │ │ │
│ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ 4.465│ │ │ │
│ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ 126│ │ │ │
│ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
│ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ 712│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 34.418│ 32.675│ 32.651│ 32.580│
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 20.820│ │ │ │
│ 01│Furnituri de birou │ 700│ │ │ │
│ 02│Materiale pentru curăţenie │ 121│ │ │ │
│ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ 3.500│ │ │ │
│ 04│Apă, canal şi salubritate │ 350│ │ │ │
│ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ 500│ │ │ │
│ 06│Piese de schimb │ 350│ │ │ │
│ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ 2.000│ │ │ │
│ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ 11.084│ │ │ │
│ │funcţional │ │ │ │ │
│ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 2.215│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 02 │Reparaţii curente │ 1.230│ │ │ │
│ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ 250│ │ │ │
│ 30│Alte obiecte de inventar │ 250│ │ │ │
│ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ 940│ │ │ │
│ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ 850│ │ │ │
│ 02│Deplasări în străinătate │ 90│ │ │ │
│ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ 50│ │ │ │
│ 13 │Pregătire profesională │ 127│ │ │ │
│ 14 │Protecţia muncii │ 35│ │ │ │
│ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ 30│ │ │ │
│ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
│ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 10.936│ │ │ │
│ 02│Protocol şi reprezentare │ 10│ │ │ │
│ 03│Prime de asigurare non-viaţă │ 65│ │ │ │
│ 04│Chirii │ 6.000│ │ │ │
│ 06│Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ 3.800│ │ │ │
│ 09│Executarea silita a creanţelor bugetare │ 58│ │ │ │
│ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 1.003│ │ │ │
│ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ 500│ 500│ 500│ 500│
│ 03 │Alte dobânzi │ 500│ │ │ │
│ 02│Dobânda datorată trezoreriei statului │ 500│ │ │ │
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ 132.077│ 125.463│ 125.463│ 126.027│
│ │PUBLICE │ │ │ │ │
│ 01 │Transferuri curente │ 132.077│ │ │ │
│ 17│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ 106.169│ │ │ │
│ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
│ 19│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ 25.634│ │ │ │
│ │către bugetul fondului naţional unic de asigurări │ │ │ │ │
│ │sociale de sănătate │ │ │ │ │
│ 20│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ 274│ │ │ │
│ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
│ │reprezentând asigurare pentru accidente de muncă │ │ │ │ │
│ │şi boli profesionale pentru şomeri pe durata │ │ │ │ │
│ │practicii profesionale │ │ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 431.482│ 416.574│ 414.155│ 412.925│
│ 01 │Asigurări sociale │ 423.653│ │ │ │
│ 02 │Ajutoare sociale │ 7.829│ │ │ │
│ 01│Ajutoare sociale în numerar │ 7.829│ │ │ │
│ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 1.000│ 1.000│ 1.000│ 1.000│
│ 17 │Despăgubiri civile │ 1.000│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 3.876│ 4.039│ 4.039│ 4.041│
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 3.876│ 4.039│ 4.039│ 4.041│
│ 01 │Active fixe │ 2.372│ │ │ │
│ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 1.005│ │ │ │
│ 03│Mobilier, aparatură birotică şi alte active corporale │ 167│ │ │ │
│ 30│Alte active fixe │ 1.200│ │ │ │
│ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ 1.504│ │ │ │
│ 07 │Asigurări pentru şomaj │ 555.730│ │ │ │
│ 15 │Prevenirea excluderii sociale │ 7.829│ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul prevenirii excluderii │ │ │ │ │
│ │sociale │ 7.829│ │ │ │
│ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi asistenţei│ │ │ │ │
│ │sociale │ 145.171│ │ │ │
│ 02 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ 3.800│ │ │ │
│ 03 │Alte cheltuieli de administrare fond │ 141.371│ │ │ │
│8000 04 │Partea a V-a ACŢIUNI ECONOMICE │ 378.823│ 391.979│ 391.984│ 396.019│
│8004 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ │ 378.823│ 391.979│ 391.984│ 396.019│
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 378.823│ 391.979│ 391.984│ 396.019│
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 920│ 946│ 972│ 999│
│ 30 │Alte cheltuieli │ 920│ │ │ │
│ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ 920│ │ │ │
│ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ 508│ 692│ 711│ 731│
│ 19 │Plăţi pentru stimularea creerii de locuri de muncă │ 508│ │ │ │
│ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
│ │PUBLICE │ 1.107│ 5.515│ 5.515│ 5.515│
│ 01 │Transferuri curente │ 1.107│ │ │ │
│ 18│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
│ │către bugetele locale pt. finanţarea programelor │ │ │ │ │
│ │pentru ocuparea temporară a forţei de muncă şi │ │ │ │ │
│ │subvenţionarea locurilor de muncă │ 1.107│ │ │ │
│ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ 124│ 200│ 200│ 201│
│ 01 │A. Transferuri interne │ 1│ │ │ │
│ 08│Programe PHARE şi alte programe cu finanţare │ │ │ │ │
│ │nerambursabilă │ 1│ │ │ │
│ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ │ │ │ │
│ │organizaţii internaţionale) │ 123│ │ │ │
│ 01│Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ 123│ │ │ │
│ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 223.989│ 237.397│ 237.357│ 241.344│
│ 02 │Ajutoare sociale │ 223.989│ │ │ │
│ 01│Ajutoare sociale în numerar │ 223.989│ │ │ │
│ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
│ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ 152.175│ 147.229│ 147.229│ 147.229│
│ 02 │Programe din Fondul Social European (FSE) │ 152.175│ │ │ │
│ 01│Finanţarea naţională │ 22.826│ │ │ │
│ 02│Finanţarea externă nerambursabilă │ 129.349│ │ │ │
│ 02 │Acţiuni generale de muncă │ 378.823│ │ │ │
│ 04 │Masuri active pentru combaterea şomajului │ 2.027│ │ │ │
│ 05 │Stimularea creerii de locuri de muncă │ 224.497│ │ │ │
│ 30 │Alte acţiuni generale de muncă │ 152.299│ │ │ │
│8904 01 │Cheltuieli sistem asigurări pentru şomaj │ 1.117.441│ 1.119.985│ 1.123.058│ 1.126.064│
│8904 02 │Cheltuieli fond garantare pentru plata creanţelor │ │ │ │ │
│ │salariale │ 23.529│ 24.244│ 24.244│ 24.245│
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┴────────────┴────────────┘


    ANEXA 3/04

            Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de
               cheltuieli, articole şi alineate pe anii 2017-2020
               (sume alocate din fonduri externe nerambursabile)


                                                                                                                   - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2017 │ 2018 │ 2018 │ 2019 │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ 357│ 196│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 73│ 196│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 33│ 35│ │ │
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 33│ │ │ │
│ 01 │Salarii de bază │ 31│ │ │ │
│ 13 │Indemnizaţii de delegare │ 2│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 40│ 161│ │ │
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 34│ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 34│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 6│ │ │ │
│ 04 │Chirii │ 6│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 284│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 284│ │ │ │
│ 01 │Active fixe │ 284│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 284│ │ │ │
│8008 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ │ 357│ 196│ │ │
│ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ 73│ 196│ │ │
│ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 33│ 35│ │ │
│ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ 33│ │ │ │
│ 01 │Salarii de bază │ 31│ │ │ │
│ 13 │Indemnizaţii de delegare │ 2│ │ │ │
│ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 40│ 161│ │ │
│ 01 │Bunuri şi servicii │ 34│ │ │ │
│ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ 34│ │ │ │
│ │funcţionare │ │ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli │ 6│ │ │ │
│ 04 │Chirii │ 6│ │ │ │
│ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 284│ │ │ │
│ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 284│ │ │ │
│ 01 │Active fixe │ 284│ │ │ │
│ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ 284│ │ │ │
│ 01 │Acţiuni generale economice şi comerciale │ 357│ │ │ │
│ 30 │Alte cheltuieli pentru acţiuni generale economice │ 357│ │ │ │
│ │şi comerciale │ │ │ │ │
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘


    ANEXA 4/04

    MINISTRUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

                        PROGRAMUL DE INVESTIŢII PUBLICE


                                                                                                              -mii lei-
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I - Credite de angajament TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
II - Credite bugetare efectuate preliminate 2017 2018 2019 2020 anii
CAPITOL/GRUPA/SURSA până la 2016 ulteriori
                                             31.12.2015
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
          0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 31.398 1.297 4.929 5.235 6.645 6.645 6.647
                                II 31.398 1.297 4.929 5.235 6.645 6.645 6.647
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 31.114 1.297 4.929 4.951 6.645 6.645 6.647
PENTRU ŞOMAJ II 31.114 1.297 4.929 4.951 6.645 6.645 6.647
500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 3.535 505 489 951 530 530 530
ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 3.535 505 489 951 530 530 530
ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
50045101 Transferuri curente I 3.535 505 489 951 530 530 530
                                II 3.535 505 489 951 530 530 530
5004510101 Transferuri către I 3.535 505 489 951 530 530 530
instituţii publice II 3.535 505 489 951 530 530 530
500471 TITLUL XIII ACTIVE I 27.579 792 4.440 4.000 6.115 6.115 6.117
NEFINANCIARE II 27.579 792 4.440 4.000 6.115 6.115 6.117
50047101 Active fixe I 15.084 296 2.290 2.437 3.353 3.353 3.355
                                II 15.084 296 2.290 2.437 3.353 3.353 3.355
5004710101 Construcţii I 1.630 630 333 333 334
                                II 1.630 630 333 333 334
5004710102 Maşini, echipamente I 6.838 66 1.493 1.019 1.420 1.420 1.420
şi mijloace de transport II 6.838 66 1.493 1.019 1.420 1.420 1.420
5004710103 Mobilier, aparatură I 2.268 82 167 218 600 600 601
birotică şi alte active II 2.268 82 167 218 600 600 601
corporale
5004710130 Alte active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                                II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
50047103 Reparaţii capitale I 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
aferente activelor fixe II 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
5008 FONDURI EXTERNE I 284 284
NERAMBURSABILE II 284 284
500871 TITLUL XIII ACTIVE I 284 284
NEFINANCIARE II 284 284
                                II 284 284
50087101 Active fixe I 284 284
                                II 284 284
5008710102 Maşini, echipamente I 284 284
şi mijloace de transport II 284 284
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
C - Alte cheltuieli de investiţii
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 31.398 1.297 4.929 5.235 6.645 6.645 6.647
                                II 31.398 1.297 4.929 5.235 6.645 6.645 6.647
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 31.114 1.297 4.929 4.951 6.645 6.645 6.647
PENTRU ŞOMAJ II 31.114 1.297 4.929 4.951 6.645 6.645 6.647
500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 3.535 505 489 951 530 530 530
ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 3.535 505 489 951 530 530 530
ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
50045101 Transferuri curente I 3.535 505 489 951 530 530 530
                                II 3.535 505 489 951 530 530 530
5004510101 Transferuri către I 3.535 505 489 951 530 530 530
instituţii publice II 3.535 505 489 951 530 530 530
500471 TITLUL XIII ACTIVE I 27.579 792 4.440 4.000 6.115 6.115 6.117
NEFINANCIARE II 27.579 792 4.440 4.000 6.115 6.115 6.117
50047101 Active fixe I 15.084 296 2.290 2.437 3.353 3.353 3.355
                                II 15.084 296 2.290 2.437 3.353 3.353 3.355
5004710101 Construcţii I 1.630 630 333 333 334
                                II 1.630 630 333 333 334
5004710102 Maşini, echipamente I 6.838 66 1.493 1.019 1.420 1.420 1.420
şi mijloace de transport II 6.838 66 1.493 1.019 1.420 1.420 1.420
5004710103 Mobilier, aparatură I 2.268 82 167 218 600 600 601
birotică şi alte active II 2.268 82 167 218 600 600 601
corporale
5004710130 Alte active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                                II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
50047103 Reparaţii capitale I 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
aferente activelor fixe II 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
5008 FONDURI EXTERNE I 284 284
NERAMBURSABILE II 284 284
500871 TITLUL XIII ACTIVE I 284 284
NEFINANCIARE II 284 284
50087101 Active fixe I 284 284
                                II 284 284
5008710102 Maşini, echipamente I 284 284
şi mijloace de transport II 284 284
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
a. Achiziţii de imobile
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 1.630 630 333 333 334
                                II 1.630 630 333 333 334
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 1.630 630 333 333 334
PENTRU ŞOMAJ II 1.630 630 333 333 334
500471 TITLUL XIII ACTIVE I 1.630 630 333 333 334
NEFINANCIARE II 1.630 630 333 333 334
50047101 Active fixe I 1.630 630 333 333 334
                                II 1.630 630 333 333 334
5004710101 Construcţii I 1.630 630 333 333 334
                                II 1.630 630 333 333 334
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
b. Dotări independente
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 10.041 158 2.115 1.632 2.045 2.045 2.046
                                II 10.041 158 2.115 1.632 2.045 2.045 2.046
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 9.757 158 2.115 1.348 2.045 2.045 2.046
PENTRU ŞOMAJ II 9.757 158 2.115 1.348 2.045 2.045 2.046
500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 651 10 455 111 25 25 25
ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 651 10 455 111 25 25 25
ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
50045101 Transferuri curente I 651 10 455 111 25 25 25
                                II 651 10 455 111 25 25 25
5004510101 Transferuri către I 651 10 455 111 25 25 25
instituţii publice II 651 10 455 111 25 25 25
500471 TITLUL XIII ACTIVE I 9.106 148 1.660 1.237 2.020 2.020 2.021
NEFINANCIARE II 9.106 148 1.660 1.237 2.020 2.020 2.021
50047101 Active fixe I 9.106 148 1.660 1.237 2.020 2.020 2.021
                                II 9.106 148 1.660 1.237 2.020 2.020 2.021
5004710102 Maşini, echipamente I 6.838 66 1.493 1.019 1.420 1.420 1.420
şi mijloace de transport II 6.838 66 1.493 1.019 1.420 1.420 1.420
5004710103 Mobilier, aparatură I 2.268 82 167 218 600 600 601
birotică şi alte active II 2.268 82 167 218 600 600 601
corporale
5008 FONDURI EXTERNE I 284 284
NERAMBURSABILE II 284 284
500871 TITLUL XIII ACTIVE I 284 284
NEFINANCIARE II 284 284
50087101 Active fixe I 284 284
                                II 284 284
5008710102 Maşini, echipamente I 284 284
şi mijloace de transport II 284 284
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 4.368 153 1.200 1.005 1.005 1.005
                                II 4.368 153 1.200 1.005 1.005 1.005
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 4.368 153 1.200 1.005 1.005 1.005
PENTRU ŞOMAJ II 4.368 153 1.200 1.005 1.005 1.005
500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 20 5 5 5 5
ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 20 5 5 5 5
ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
50045101 Transferuri curente I 20 5 5 5 5
                                II 20 5 5 5 5
5004510101 Transferuri către I 20 5 5 5 5
instituţii publice II 20 5 5 5 5
500471 TITLUL XIII ACTIVE I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
NEFINANCIARE II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
50047101 Active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                                II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
5004710130 Alte active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                                II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi
de execuţie privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de intervenţii, cu excepţia celor incluse
la lit. d), aşa cum sunt definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare pentru obţinerea avizelor,
autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL I 15.359 986 2.184 2.403 3.262 3.262 3.262
                                II 15.359 986 2.184 2.403 3.262 3.262 3.262
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 15.359 986 2.184 2.403 3.262 3.262 3.262
PENTRU ŞOMAJ II 15.359 986 2.184 2.403 3.262 3.262 3.262
500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 2.864 490 34 840 500 500 500
ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 2.864 490 34 840 500 500 500
ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
50045101 Transferuri curente I 2.864 490 34 840 500 500 500
                                II 2.864 490 34 840 500 500 500
5004510101 Transferuri către I 2.864 490 34 840 500 500 500
instituţii publice II 2.864 490 34 840 500 500 500
500471 TITLUL XIII ACTIVE I 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
NEFINANCIARE II 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
50047103 Reparaţii capitale I 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
aferente activelor fixe II 12.495 496 2.150 1.563 2.762 2.762 2.762
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 TOTAL CAPITOL 65 - ÎNVĂŢĂMÂNT
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
                                II 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
                                II 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
 650451 TITLUL VI TRANSFERURI I 3.535 505 489 951 530 530 530
 ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 3.535 505 489 951 530 530 530
 ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
 65045101 Transferuri curente I 3.535 505 489 951 530 530 530
                                II 3.535 505 489 951 530 530 530

 6504510101 Transferuri către I 3.535 505 489 951 530 530 530
 instituţii publice II 3.535 505 489 951 530 530 530

 650471 TITLUL XIII ACTIVE I 6.738 263 123 124 2.076 2.076 2.076
 NEFINANCIARE II 6.738 263 123 124 2.076 2.076 2.076

 65047101 Active fixe I 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393
                                II 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393
 6504710102 Maşini, echipamente I 3.987 25 69 14 1.293 1.293 1.293
 şi mijloace de transport II 3.987 25 69 14 1.293 1.293 1.293
 6504710103 Mobilier, aparatură I 398 37 10 51 100 100 100
 birotică şi alte active II 398 37 10 51 100 100 100
 corporale
 65047103 Reparaţii capitale I 2.353 201 44 59 683 683 683
 aferente activelor fixe II 2.353 201 44 59 683 683 683
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 TOTAL CAPITOL 68 - ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA SOCIALĂ
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA I 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
SOCIALĂ II 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA I 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
SOCIALĂ II 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
 680471 TITLUL XIII ACTIVE I 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
 NEFINANCIARE II 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
 68047101 Active fixe I 10.699 234 2.211 2.372 1.960 1.960 1.962
                                II 10.699 234 2.211 2.372 1.960 1.960 1.962
 6804710101 Construcţii I 1.630 630 333 333 334
                                II 1.630 630 333 333 334

 6804710102 Maşini, echipamente I 2.851 41 1.424 1.005 127 127 127
 şi mijloace de transport II 2.851 41 1.424 1.005 127 127 127

 6804710103 Mobilier, aparatură I 1.870 45 157 167 500 500 501
 birotică şi alte active II 1.870 45 157 167 500 500 501
 corporale
 6804710130 Alte active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                                II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
 68047103 Reparaţii capitale I 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
 aferente activelor fixe II 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 TOTAL CAPITOL 80 - ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8000 ACŢIUNI GENERALE I 284 284
ECONOMICE II 284 284
COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ

8008 ACŢIUNI GENERALE I 284 284
ECONOMICE II 284 284
COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ

 800871 TITLUL XIII ACTIVE I 284 284
 NEFINANCIARE II 284 284
 80087101 Active fixe I 284 284
                                II 284 284

 8008710102 Maşini, echipamente I 284 284
 şi mijloace de transport II 284 284
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 C - Alte cheltuieli de investiţii
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
                                II 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
                                II 10.273 768 612 1.075 2.606 2.606 2.606
 650451 TITLUL VI TRANSFERURI I 3.535 505 489 951 530 530 530
 ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 3.535 505 489 951 530 530 530
 ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
 65045101 Transferuri curente I 3.535 505 489 951 530 530 530
                                II 3.535 505 489 951 530 530 530

 6504510101 Transferuri către I 3.535 505 489 951 530 530 530
 instituţii publice II 3.535 505 489 951 530 530 530

 650471 TITLUL XIII ACTIVE I 6.738 263 123 124 2.076 2.076 2.076
 NEFINANCIARE II 6.738 263 123 124 2.076 2.076 2.076

 65047101 Active fixe I 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393
                                II 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393
 6504710102 Maşini, echipamente I 3.987 25 69 14 1.293 1.293 1.293
 şi mijloace de transport II 3.987 25 69 14 1.293 1.293 1.293
 6504710103 Mobilier, aparatură I 398 37 10 51 100 100 100
 birotică şi alte active II 398 37 10 51 100 100 100
 corporale
 65047103 Reparaţii capitale I 2.353 201 44 59 683 683 683
 aferente activelor fixe II 2.353 201 44 59 683 683 683
6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA I 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
SOCIALĂ II 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA I 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
SOCIALĂ II 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 680471 TITLUL XIII ACTIVE I 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041
 NEFINANCIARE II 20.841 529 4.317 3.876 4.039 4.039 4.041

 68047101 Active fixe I 10.699 234 2.211 2.372 1.960 1.960 1.962
                             II 10.699 234 2.211 2.372 1.960 1.960 1.962

 6804710101 Construcţii I 1.630 630 333 333 334
                             II 1.630 630 333 333 334

 6804710102 Maşini,
 echipamente şi I 2.851 41 1.424 1.005 127 127 127
 mijloace de transport II 2.851 41 1.424 1.005 127 127 127
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 6804710103 Mobilier,
 aparatură birotică şi I 1.870 45 157 167 500 500 501
 alte active corporale II 1.870 45 157 167 500 500 501

 6804710130 Alte active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                             II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000

 68047103 Reparaţii capitale
 aferente I 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
 activelor fixe II 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079

 8000 ACŢIUNI GENERALE
 ECONOMICE, I 284 284
 COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ II 284 284

 8008 ACŢIUNI GENERALE
 ECONOMICE, I 284 284
 COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ II 284 284

 800871 TITLUL XIII ACTIVE I 284 284
 NEFINANCIARE II 284 284

 80087101 Active fixe I 284 284
                             II 284 284

 8008710102 Maşini,
 echipamente şi I 284 284
 mijloace de transport II 284 284
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 4/04/01

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 1

                                               FIŞA
                              OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                                          a.Achiziţii de imobile


 Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE
    DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

 I - Credite de angajament
 II - Credite bugetare
                                                                                                                       - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
 costuri de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii ulteriori
                                           la 31.12.2015 2016
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
         0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 1.630 630 333 333 334
                         II 1.630 630 333 333 334

 6800 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 1.630 630 333 333 334
 SOCIALĂ II 1.630 630 333 333 334

 6804 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 1.630 630 333 333 334
 SOCIALĂ II 1.630 630 333 333 334

 680471 TITLUL XIII
 ACTIVE I 1.630 630 333 333 334
 NEFINANCIARE II 1.630 630 333 333 334
 68047101 Active fixe I 1.630 630 333 333 334
                         II 1.630 630 333 333 334

 6804710101 Construcţii I 1.630 630 333 333 334
                         II 1.630 630 333 333 334
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 2
                                               FIŞA
                           OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                                      b. Dotări independente


  Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE
     DE FUNCŢIONARE ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

  I - Credite de angajament
  II - Credite bugetare

                                                                                                                       - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
 costuri de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii ulteriori
                                           la 31.12.2015 2016
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
         0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 10.041 158 2.115 1.632 2.045 2.045 2.046
                         II 10.041 158 2.115 1.632 2.045 2.045 2.046

 6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 5.036 72 534 176 1.418 1.418 1.418
                         II 5.036 72 534 176 1.418 1.418 1.418

 6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 5.036 72 534 176 1.418 1.418 1.418
                         II 5.036 72 534 176 1.418 1.418 1.418

 650451 TITLUL VI I 651 10 455 111 25 25 25
 TRANSFERURI ÎNTRE
 UNITĂŢI ALE II 651 10 455 111 25 25 25
 ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
 65045101 Transferuri
 curente I 651 10 455 111 25 25 25
                         II 651 10 455 111 25 25 25

 6504510101 Transferuri
 către I 651 10 455 111 25 25 25
 instituţii publice II 651 10 455 111 25 25 25

 650471 TITLUL XIII
 ACTIVE I 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393
 NEFINANCIARE II 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393

 65047101 Active fixe I 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393
                         II 4.385 62 79 65 1.393 1.393 1.393

 6504710102 Maşini,
 echipamente şi I 3.987 25 69 14 1.293 1.293 1.293
 mijloace de transport II 3.987 25 69 14 1.293 1.293 1.293

 6504710103 Mobilier,
 aparatură birotică şi I 398 37 10 51 100 100 100
 alte active corporale II 398 37 10 51 100 100 100

 6800 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628
 SOCIALĂ II 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628

 6804 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628
 SOCIALĂ II 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628

 680471 TITLUL XIII
 ACTIVE I 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628
 NEFINANCIARE II 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628

 68047101 Active fixe I 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628
                         II 4.721 86 1.581 1.172 627 627 628
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 6804710102 Maşini,
 echipamente şi I 2.851 41 1.424 1.005 127 127 127
 mijloace de transport II 2.851 41 1.424 1.005 127 127 127

 6804710103 Mobilier,
 aparatură birotică I 1.870 45 157 167 500 500 501
 şi alte active corporale II 1.870 45 157 167 500 500 501

 8000 ACŢIUNI GENERALE I 284 284
 ECONOMICE, COMERCIALE ŞI II 284 284
 DE MUNCĂ

 8008 ACŢIUNI GENERALE I 284 284
 ECONOMICE, COMERCIALE ŞI II 284 284
 DE MUNCĂ

 800871 TITLUL XIII ACTIVE I 284 284
 NEFINANCIARE II 284 284

 80087101 Active fixe I 284 284
                           II 284 284

 8008710102 Maşini,
 echipamente şi I 284 284
 mijloace de transport II 284 284
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 5

                                               FIŞA
                       OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                            e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor


 Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE
    ŞI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

 I - Credite de angajament
 II - Credite bugetare

                                                                                                                       - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
 costuri de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii ulteriori
                                            la 31.12.2015 2016
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
         0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 4.368 153 1.200 1.005 1.005 1.005
                           II 4.368 153 1.200 1.005 1.005 1.005

 6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 20 5 5 5 5
                           II 20 5 5 5 5

 6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 20 5 5 5 5
                           II 20 5 5 5 5

 650451 TITLUL VI I 20 5 5 5 5
 TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI II 20 5 5 5 5
 ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE

 65045101 Transferuri
 curente I 20 5 5 5 5
                           II 20 5 5 5 5

 6504510101 Transferuri
 către I 20 5 5 5 5
 instituţii publice II 20 5 5 5 5

 6800 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
 SOCIALĂ II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000

 6804 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
 SOCIALĂ II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000

 680471 TITLUL XIII ACTIVE I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
 NEFINANCIARE II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000

 68047101 Active fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                           II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000

 6804710130 Alte active
 fixe I 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
                           II 4.348 148 1.200 1.000 1.000 1.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    COD OBIECTIV 1078

                                         FIŞA
                   OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
       f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe
          tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi de execuţie privind
           reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de
             intervenţii, cu excepţia celor incluse la lit. d), aşa cum sunt
              definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile
                 necesare pentru obţinerea avizelor, autorizaţiilor şi
                           acordurilor prevăzute de lege


 Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 D. EŞALONAREA VALORII RÂMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE ŞI COSTURILE DE FUNCŢIONARE ŞI DE
    ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

  I - Credite de angajament
 II - Credite bugetare

                                                                                                                       - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
 costuri de finanţare efectuate până preliminate 2017 2018 2019 2020 anii ulteriori
                                            la 31.12.2015 2016
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
         0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 5000 TOTAL GENERAL I 15.359 986 2.184 2.403 3.262 3.262 3.262
                           II 15.359 986 2.184 2.403 3.262 3.262 3.262

 6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 5.217 691 78 899 1.183 1.183 1.183
                           II 5.217 691 78 899 1.183 1.183 1.183

 6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 5.217 691 78 899 1.183 1.183 1.183
                           II 5.217 691 78 899 1.183 1.183 1.183

 650451 TITLUL VI I 2.864 490 34 840 500 500 500
 TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI II 2.864 490 34 840 500 500 500
 ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE

 65045101 Transferuri
 curente I 2.864 490 34 840 500 500 500
                           II 2.864 490 34 840 500 500 500

 6504510101 Transferuri
 către instituţii I 2.864 490 34 840 500 500 500
 publice II 2.864 490 34 840 500 500 500

 650471 TITLUL XIII ACTIVE I 2.353 201 44 59 683 683 683
 NEFINANCIARE II 2.353 201 44 59 683 683 683

 65047103 Reparaţii
 capitale aferente I 2.353 201 44 59 683 683 683
 activelor fixe II 2.353 201 44 59 683 683 683

 6800 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
 SOCIALĂ II 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079

 6804 ASIGURĂRI ŞI
 ASISTENŢĂ I 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
 SOCIALĂ II 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079

 680471 TITLUL XIII ACTIVE I 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
 NEFINANCIARE II 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079

 68047103 Reparaţii
 capitale aferente I 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
 activelor fixe II 10.142 295 2.106 1.504 2.079 2.079 2.079
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 5/04

    MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE

                                        SINTEZA
              sumelor alocate pentru instituţii publice finanţate parţial
                       din venituri proprii pe anii 2017-2020


                                                                                                                       - mii lei -
┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
│Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ │ │ │ │
│pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
│tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ 2017 │ 2018 │ 2019 │ 2020 │
│ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
├────┼────┼────┼────┼───┼───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│ │ │ A│ │ │ │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├────┼────┼────┼────┼───┼───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│0001│ 10│ │ │ │ │VENITURI PROPRII TOTAL VENITURI │ 20.102│ 22.602│ 25.365│ 22.602│
│0002│ 10│ │ │ │ │I.VENITURI CURENTE │ 602│ 602│ 602│ 602│
│2900│ 10│ │ │ │ │C.VENITURI NEFISCALE │ 602│ 602│ 602│ 602│
│3300│ 10│ │ │ │ │C2.VÂNZĂRI DE BUNURI ŞI SERVICII │ 602│ 602│ 602│ 602│
│3310│ │ │ │ │ │VENITURI DIN PRESTĂRI DE SERVICII ŞI ALTE │ 602│ 602│ 602│ 602│
│ │ │ │ │ │ │ACTIVITĂŢI │ │ │ │ │
│ │ 50│ │ │ │ │Alte venituri din prestări servicii şi alte │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │activităţi │ 602│ 602│ 602│ 602│
│4300│ 10│ │ │ │ │IV.SUBVENŢII │ 19.500│ 22.000│ 24.763│ 22.000│
│4310│ │ │ │ │ │SUBVENŢII DE LA ALTE ADMINISTRAŢII │ 19.500│ 22.000│ 24.763│ 22.000│
│ │ 09│ │ │ │ │Subvenţii pentru instituţii publice │ 19.500│ 22.000│ 24.763│ 22.000│
│5010│ │ │ │ │ │VENITURI PROPRII-TOTAL CHELTUIELI │ 20.102│ 22.602│ 25.365│ 22.601│
│ │ │ │ 01│ │ │CHELTUIELI CURENTE │ 19.151│ 22.072│ 24.835│ 22.071│
│ │ │ │ 10│ │ │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 5.552│ 5.650│ 6.250│ 6.250│
│ │ │ │ 20│ │ │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 11.518│ 14.422│ 16.385│ 13.621│
│ │ │ │ 56│ │ │TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ 78│ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE │ │ │ │ │
│ │ │ │ 57│ │ │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 600│ 600│ 800│ 800│
│ │ │ │ 58│ │ │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ 1.400│ 1.400│ 1.400│ 1.400│
│ │ │ │ │ │ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
│ │ │ │ 59│ │ │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 3│ │ │ │
│ │ │ │ 70│ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 951│ 530│ 530│ 530│
│ │ │ │ 71│ │ │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 951│ 530│ 530│ 530│
│6500│ 10│ │ │ │ │PARTEA a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ 20.102│ 22.602│ 25.365│ 22.601│
│ │ │ │ 01│ │ │CHELTUIELI CURENTE │ 19.151│ 22.072│ 24.835│ 22.071│
│ │ │ │ 10│ │ │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 5.552│ 5.650│ 6.250│ 6.250│
│ │ │ │ 20│ │ │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 11.518│ 14.422│ 16.385│ 13.621│
│ │ │ │ 56│ │ │TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI │ 78│ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE │ │ │ │ │
│ │ │ │ 57│ │ │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 600│ 600│ 800│ 800│
│ │ │ │ 58│ │ │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI │ 1.400│ 1.400│ 1.400│ 1.400│
│ │ │ │ │ │ │EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │2014- 2020 │ │ │ │ │
│ │ │ │ 59│ │ │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 3│ │ │ │
│ │ │ │ 70│ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 951│ 530│ 530│ 530│
│ │ │ │ 71│ │ │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 951│ 530│ 530│ 530│
│6510│ │ │ │ │ │ÎNVĂŢĂMÂNT │ 20.102│ 22.602│ 25.365│ 22.601│
│ │ │ │ 01│ │ │CHELTUIELI CURENTE │ 19.151│ 22.072│ 24.835│ 22.071│
│ │ │ │ 10│ │ │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ 5.552│ 5.650│ 6.250│ 6.250│
│ │ │ │ 20│ │ │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ 11.518│ 14.422│ 16.385│ 13.621│
│ │ │ │ 56│ │ │TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI │ 78│ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE │ │ │ │ │
│ │ │ │ 57│ │ │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ 600│ 600│ 800│ 800│
│ │ │ │ 58│ │ │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ 1.400│ 1.400│ 1.400│ 1.400│
│ │ │ │ │ │ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │FINANCIAR 2014- 2020 │ │ │ │ │
│ │ │ │ 59│ │ │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ 3│ │ │ │
│ │ │ │ 70│ │ │CHELTUIELI DE CAPITAL │ 951│ 530│ 530│ 530│
│ │ │ │ 71│ │ │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ 951│ 530│ 530│ 530│
└────┴────┴────┴────┴───┴───┴──────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┴────────────┴────────────┘


                                      ----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016