Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 632 din 27 noiembrie 2002  bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2003    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LEGE nr. 632 din 27 noiembrie 2002 bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2003

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 871 din 3 decembrie 2002

    Parlamentul României adopta prezenta lege.

    CAP. 1
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Obiectul prezentei legi îl constituie stabilirea structurii veniturilor şi destinaţiilor cheltuielilor bugetului asigurărilor sociale de stat şi ale bugetului asigurărilor pentru şomaj pentru anul 2003, regimul acestora, precum şi responsabilităţile instituţiilor publice implicate în procesul de execuţie a acestor bugete.
    ART. 2
    (1) Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2003 şi anexele subsidiare la acesta sunt prevăzute în anexa nr. I.
    (2) Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2003 se stabileşte la venituri în suma de 135.822,9 miliarde lei, iar la cheltuieli în suma de 133.505,5 miliarde lei, cu un fond de rezerva de 642,4 miliarde lei şi un excedent în suma de 1.675,0 miliarde lei, aferent încasărilor din contribuţia de asigurări pentru accidente de munca şi boli profesionale şi care este destinat exclusiv finanţării activităţii Fondului Naţional de Asigurare pentru Accidente de Munca şi Boli Profesionale şi constituirii fondului iniţial pentru funcţionarea sistemului de asigurare cu aceasta destinaţie.
    (3) In sumele prevăzute la alin. (2) sunt cuprinse şi veniturile privind asigurarea pentru accidente de munca şi boli profesionale.
    ART. 3
    (1) Bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2003 şi anexele subsidiare la acesta sunt prevăzute în anexa nr. II.
    (2) Bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2003 se stabileşte la venituri în suma de 18.702,2 miliarde lei, iar la cheltuieli, în suma de 16.516,2 miliarde lei, cu un excedent de 2.186,0 miliarde lei.

    CAP. 2
    Regimul veniturilor

    ART. 4
    (1) Constituirea veniturilor bugetelor asigurărilor sociale de stat şi asigurărilor pentru şomaj pentru anul 2003 se realizează pe baza contribuţiilor şi a altor vărsăminte prelevate de la persoanele juridice şi fizice.
    (2) Contribuţiile şi celelalte venituri ale bugetului asigurărilor sociale de stat şi ale bugetului asigurărilor pentru şomaj, de orice natura şi provenienta, se încasează în conformitate cu prevederile legale în vigoare, precum şi potrivit dispoziţiilor prezentei legi.
    ART. 5
    Controlul fiscal pentru stabilirea, urmărirea şi încasarea debitelor pe anii precedenti, în limita perioadei de prescripţie, se efectuează, potrivit prevederilor actelor normative în vigoare, la data operaţiunilor supuse controlului.

    CAP. 3
    Regimul şi destinaţiile cheltuielilor

    ART. 6
    (1) In cadrul cheltuielilor prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat sunt cuprinse şi sumele aferente efectuării etapelor de recorelare a pensiilor, prevăzute a se realiza în anul 2003, în condiţiile art. 168 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Începând cu data de 1 ianuarie 2003 din bugetul asigurărilor sociale de stat se finanţează integral şi cheltuielile de organizare şi funcţionare ale Institutului Naţional de Expertiza Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Munca, unitate din subordinea Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale.
    ART. 7
    (1) Ordonatorul principal de credite trebuie sa se încadreze în cheltuielile de personal, în numărul maxim de posturi şi în structura acestora, prevăzute în anexele la bugetul asigurărilor sociale de stat şi la bugetul asigurărilor pentru şomaj, prin stabilirea şi comunicarea numărului de posturi, salariilor de baza, indemnizaţiilor de conducere şi a celorlalte elemente ale sistemului de salarizare prevăzute de lege ordonatorilor secundari, iar aceştia, ordonatorilor terţiari de credite bugetare.
    (2) Sumele aferente cresterilor salariale ce se vor acorda în anul 2003 în condiţiile stabilite prin lege sunt prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj la articolul bugetar "Cheltuieli cu salariile", alineatul "Alte drepturi salariale". Aceste sume se vor vira de către ordonatorul principal de credite de la alineatul "Alte drepturi salariale" la celelalte alineate, pentru reflectarea corespunzătoare a cresterilor salariale aprobate potrivit legii.
    (3) Termenele prevăzute la art. III din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 33/2001 privind unele măsuri referitoare la salarizarea funcţionarilor publici şi a altor categorii de personal din sectorul bugetar, precum şi a personalului din organele autorităţii judecătoreşti, aprobată cu modificări prin Legea nr. 386/2001, cu modificările ulterioare, se prelungesc pana la data de 31 decembrie 2003.
    (4) Plata premiului anual aferent anului 2003 pentru personalul din instituţiile publice, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile de pe lângă unele instituţii publice finanţate integral din venituri proprii, se efectuează din prevederile bugetare pe anul 2004, începând cu luna ianuarie 2004.
    (5) Din bugetele pe anul 2003 ale instituţiilor publice prevăzute la alin. (4) se asigura plata premiului anual aferent anului 2002.
    ART. 8
    (1) Cheltuielile pentru deplasări, detaşări, transferări, prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2003, nu pot fi majorate, în condiţiile legii, prin virari de credite bugetare de la alte articole de cheltuieli.
    (2) In cursul anului, cu aprobarea ordonatorului principal de credite, se pot efectua virari de credite bugetare de la un alineat la altul, în limita sumelor totale prevăzute cu aceasta destinaţie.
    ART. 9
    In vederea monitorizarii cheltuielilor de personal prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj, ordonatorul principal de credite bugetare are următoarele obligaţii:
    a) va prezenta Ministerului Finanţelor Publice, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, situaţia privind repartizarea pe fiecare luna a cheltuielilor de personal aprobate, având în vedere asigurarea condiţiilor de desfăşurare a activităţii potrivit atribuţiilor stricte ale acestora, pana la sfârşitul anului;
    b) va asigura ca drepturile stabilite şi plăţile de casa aferente cheltuielilor de personal, cumulate de la începutul anului, sa nu depăşească sumele repartizate potrivit prevederilor lit. a) pentru perioada respectiva;
    c) va raporta lunar plăţile de casa aferente cheltuielilor de personal, la datele şi în structura stabilite prin ordin al ministrului finanţelor publice, care va fi emis în termen de 5 zile de la data intrării în vigoare a legii.
    ART. 10
    Taxele poştale percepute de Compania Naţionala "Posta Romana" - S.A. pentru prestaţiile privind plata la domiciliul beneficiarilor a drepturilor de asigurări sociale de stat în anul 2003 sunt stabilite în suma de 1.549,1 miliarde lei şi nu pot fi majorate prin virari de credite de la alte categorii de cheltuieli.
    ART. 11
    In anul 2003 în bugetul asigurărilor sociale de stat este prevăzut un fond de rezerva în suma de 642,4 miliarde lei, ce se constituie în funcţie de încasarea veniturilor, în condiţiile prevederilor art. 13 alin. (2) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare.
    ART. 12
    (1) In anul 2003 din bugetul asigurărilor sociale de stat se va suporta diferenţa dintre valoarea biletului de tratament balnear sau de odihna şi contribuţia beneficiarilor de astfel de bilete, pentru un număr de pana la 445.000 de locuri, din care 380.000 de locuri la tratament balnear şi 65.000 de locuri la odihna.
    (2) In anul 2003 se pot acorda gratuit 40.000 de bilete, conform reglementărilor în vigoare, pensionarilor I.O.V.R., veteranilor de război, persoanelor cu drepturi stabilite în baza Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, persoanelor cu drepturi stabilite în baza Ordonanţei Guvernului nr. 105/1999 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 pana la 6 martie 1945 din motive etnice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 189/2000, cu modificările ulterioare, salariaţilor care lucrează în locuri de munca în condiţii speciale prevăzute la art. 20 lit. b) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi categoriilor de asiguraţi prevăzute la art. 109 alin. (2) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare.
    (3) Tarifele pentru serviciile acordate beneficiarilor biletelor de tratament de către unităţile de tratament aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale se stabilesc prin ordin al ministrului muncii şi solidarităţii sociale, la propunerea preşedintelui Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, neputând depăşi tarifele din unităţile similare cu care s-au încheiat contracte de prestări de servicii.
    (4) In cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament balnear sau de odihna aceluiaşi beneficiar.
    (5) Biletele de tratament balnear se distribuie asiguraţilor sistemului public de pensii şi pensionarilor de către casele teritoriale de pensii.
    (6) Biletele de odihna finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat sunt destinate salariaţilor din instituţiile publice, asiguraţi în sistemul public de pensii, iar contravaloarea acestor bilete, după deducerea sumelor încasate de la beneficiari, se recuperează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale, de la capitolul "Asistenta socială, alocaţii, pensii, ajutoare şi indemnizaţii", titlul "Transferuri", reintregindu-se creditele bugetare aprobate cu aceasta destinaţie în bugetul asigurărilor sociale de stat.
    (7) Contravaloarea biletelor de odihna este decontată de Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale cu prestatorii de servicii.
    (8) Criteriile, modul de distribuire şi contribuţia individuală sunt cele stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 494/2001 pentru aprobarea Normelor şi criteriilor pe baza cărora se acorda bilete de odihna prin sistemul organizat şi administrat de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.
    (9) Biletele de odihna şi tratament balnear, acordate în condiţiile prezentului articol, pot fi atribuite şi membrilor de familie, soţ sau sotie, după caz, şi copii minori care urmează cursurile de zi ale unei instituţii de învăţământ preuniversitar, acreditata conform legii, dacă însoţesc titularii de drept.
    (10) Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale poate stabili, împreună cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne şi Serviciul Roman de Informaţii, numărul de bilete ce pot fi eliberate pensionarilor militari, contribuţia plătită de aceştia fiind stabilită în mod similar cu cea pentru pensionării de asigurări sociale de stat, iar diferenţa fiind suportată din bugetele respectivilor ordonatori de credite.
    ART. 13
    Cuantumul fix al indemnizaţiei pentru insotitor, în cazul pensionarilor de gradul I de invaliditate, drept ce se acorda potrivit prevederilor art. 61 alin. (1) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, se stabileşte în anul 2003 la nivelul salariului de baza minim brut pe ţara.
    ART. 14
    Cuantumul ajutorului de deces se stabileşte, în condiţiile legii, în cazul:
    a) asiguratului sau pensionarului, la 6.962.000 lei;
    b) unui membru de familie al asiguratului sau pensionarului, la 3.481.000 lei.
    ART. 15
    (1) Salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2003 este de 6.962.000 lei. Potrivit prevederilor art. 80 şi 81 din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, Casa Naţionala de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale va stabili valoarea punctului de pensie la data intrării în vigoare a prezentei legi, pe baza unui coeficient egal cu 39% care se aplica la valoarea de 5.809.490 lei reprezentând salariul mediu brut estimat pentru trimestrul I al anului 2003.
    (2) Valoarea punctului de pensie, calculată conform prevederilor alin. (1), nu poate fi mai mica decât cea reglementată pentru luna decembrie 2002.
    (3) Actualizarea valorii punctului de pensie se realizează în condiţiile prevăzute la art. 81 din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, în funcţie de posibilităţile financiare, în cursul execuţiei bugetare, de regula în ultima luna a trimestrului.
    ART. 16
    Pentru centrele de pregătire şi perfecţionare profesională din cadrul fundaţiilor romano-germane din Arad, Sibiu şi Timişoara, stabilite prin Protocolul romano-german semnat la Bonn la 20 ianuarie 1992, în bugetul asigurărilor pentru şomaj, la cheltuieli este cuprinsă şi suma de 8,2 miliarde lei, reprezentând contribuţia partii romane la finanţarea activităţilor fundaţiilor respective, potrivit Înţelegerii dintre Guvernul României şi Guvernul Germaniei cu privire la continuarea proiectului "Promovarea calificării profesionale".
    ART. 17
    (1) Suma totală care poate fi utilizata pentru acordarea de credite, conform prevederilor art. 87 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de munca, este de 1.100,0 miliarde lei.
    (2) Cuantumul maxim al creditului ce poate fi acordat în anul 2003 unui beneficiar de credite, din suma prevăzută la alin. (1), este de 25,0 miliarde lei.

    CAP. 4
    Datoria publica şi împrumutul guvernamental

    ART. 18
    In bugetul asigurărilor sociale de stat, pentru rambursarea creditelor externe, plata dobânzilor şi comisioanelor la creditele externe contractate de ordonatorul principal de credite s-a prevăzut suma de 73,4 miliarde lei, iar pentru plata dobânzii datorate trezoreriei statului s-a prevăzut suma de 2.500,0 miliarde lei.
    ART. 19
    In bugetul asigurărilor pentru şomaj s-au prevăzut 154,7 miliarde lei pentru rambursarea creditelor externe, plata dobânzilor şi comisioanelor la creditele externe contractate de ordonatorul principal de credite.

    CAP. 5
    Responsabilităţi în aplicarea legii

    ART. 20
    In funcţie de derularea programelor de împrumut extern, aprobate potrivit legii, Guvernul poate aproba prin hotărâre modificări în structura şi între bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, cu încadrarea în nivelul total al intrărilor de credite externe cuprinse în anexele la aceste bugete.
    ART. 21
    (1) In vederea asigurării plăţii la scadenta a cotizaţiilor şi contribuţiilor la organisme internaţionale şi la organisme financiar-bancare internaţionale, precum şi a rambursarilor de credite externe, a plăţilor de dobânzi şi a comisioanelor aferente acestora, ordonatorul principal de credite poate efectua, înainte de angajarea cheltuielilor, virari de credite bugetare de la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole, după caz, în cursul întregului an.
    (2) Se interzice ordonatorului principal de credite sa efectueze virari de credite bugetare de la titlul "Rambursări de credite, plati de dobânzi şi comisioane la credite" la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, precum şi între alineatele articolului de cheltuieli "Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorii de credite".

    CAP. 6
    Dispoziţii finale

    ART. 22
    In bugetele instituţiilor publice, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv ale activităţilor de pe lângă unele instituţii publice, cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii, nu se pot prevedea sume pentru acordarea tichetelor de masa.
    ART. 23
    In anul 2003 cotele de contribuţie de asigurări sociale se stabilesc în baza art. 18 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:
    a) pentru condiţii normale de munca - 34%;
    b) pentru condiţii deosebite de munca - 39%;
    c) pentru condiţii speciale de munca - 44%.
    ART. 24
    In anul 2003 cotele de contribuţie la bugetul asigurărilor pentru şomaj sunt cele prevăzute în legislaţia în vigoare.
    ART. 25
    Anexele nr. I şi II şi anexele subsidiare la acestea fac parte integrantă din prezenta lege.

    Aceasta lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat în şedinţa comuna din 13 noiembrie 2002, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.

                        PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
                                 VALER DORNEANU

                             PREŞEDINTELE SENATULUI
                                NICOLAE VACAROIU

    Bucureşti, 27 noiembrie 2002.
    Nr. 632.

    ANEXA I


                      BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT

    1. Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul
       2003 - Sinteza 1/04
    2. Sinteza cheltuielilor pe surse, capitole,
       subcapitole, titluri de cheltuieli pe anul 2003 2/04
    3. Sinteza fondurilor alocate pe surse şi pe
       titluri de cheltuieli pe anul 2003 3/04/20/01
    4. Sinteza bugetului pe capitole, titluri de
       cheltuieli şi subcapitole pe anul 2003
       (Sumele alocate din bugetul asigurărilor
       sociale de stat) 3/04/20/02
    5. Sinteza bugetului pe capitole, titluri de
       cheltuieli şi subcapitole pe anul 2003
       (Sume alocate din credite externe) 3/04/20/04
    6. Bugetul pe capitole, subcapitole, titluri de
       cheltuieli, articole şi alineate pe anul 2003
       (Sumele alocate de la bugetul asigurărilor
       sociale de stat) 3/04/20/07
    7. Cheltuieli cu salariile pe anul 2003
       (Sumele alocate de la bugetul asigurărilor
       sociale de stat) 3/04/20/08
    8. Numărul maxim de posturi şi fondul aferent
       salariilor de baza pe anii 2002-2003
       (Sumele alocate prin bugetul asigurărilor
       sociale de stat) 3/04/20/09
    9. Bugetul pe capitole, subcapitole, titluri
       de cheltuieli, articole şi alineate pe
       anul 2003
       (Sumele alocate din credite externe) 3/04/20/16
    10. Lista sinteza a cheltuielilor de investiţii 3/04/20/29
    11. Fişele obiectivelor de investiţii 3/04/20/30
-------------------------------------------------------------------------------

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                      BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
                                  pe anul 2003
                                  - SINTEZA -

                                                 Anexa nr. 1/04 -mii lei-
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
0001 04 VENITURI-TOTAL 135.822.876.827
0002 I. VENITURI CURENTE 135.822.876.827
0003 A. VENITURI FISCALE 126.114.487.888
0004 A1. IMPOZITE DIRECTE 126.114.487.888
0904 CONTRIBUŢII PENTRU ASIGURĂRI SOCIALE 126.114.487.888
     02 Contribuţii pentru asigurări sociale datorate de
              angajatori 86.341.716.842
     03 Contribuţii pentru asigurări sociale
              de stat datorate de salariaţi şi alte
              persoane asimilate 34.484.854.759
     07 Contribuţii pentru asigurări sociale
              datorate de alte persoane asigurate 2.764.759.843
     08 Contribuţii pentru asigurări sociale
              datorate de persoanele aflate în şomaj 2.523.156.444
1900 04 B. VENITURI NEFISCALE 9.708.388.939
2204 DIVERSE VENITURI 9.708.388.939
     13 Contribuţii pentru bilete de tratament şi odihna 606.429.545
     30 Încasări din alte surse 9.101.959.394
5004 CHELTUIELI-TOTAL 133.505.500.098
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.745.021.628
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 4.689.176.603
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
        40 Transferuri neconsolidabile 124.800.640.050
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE
              DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423. 870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
5700 04 Partea a III-a CHELTUIELI
              SOCIAL-CULTURALE 127.674.840.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.674.840.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.960.340.050
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
        40 Transferuri neconsolidabile 124.796.640.050
6004 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII,
              AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 127.511.140.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.511.140.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        21 Drepturi cu caracter social 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.796.640.050
        40 Transferuri neconsolidabile 124.796.640.050
           05 Pensii de asigurări sociale 114.751.054.903
           09 Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii 9.915.136.647
           80 Alte transferuri 130.448.500
6004 22 Pensii de asigurări sociale 114.751.054.903
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate temporară
              de munca din cauza de boala sau accident 1.415.873.800
     24 Indemnizaţii pentru concedii de maternitate
              şi îngrijirea copiilor 1.169.780.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru decese
              şi proteze 240.854.133
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru
              decese şi proteze 1.600.000.000
     28 Tratament balnear şi odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea copiilor pana
              la 2 ani 5.488.628.714
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiatilor greci
              repatriati 130.448.500
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 163.700.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 163.700.000
        38 TRANSFERURI 163.700.000
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
           17 Transferuri din bugetul asigurărilor sociale
              de stat către bugetul fondului de asigurări
              sociale de sănătate reprezentând contribuţiile
              persoanelor aflate în concediu medical sau in
              concediu medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav în vârsta de pana la 7 ani 163.700.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale
              de sănătate pentru persoanele aflate
              în concediu medical sau în concediu
              medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav în vârsta de pana la 7 ani 163.700.000
7100 04 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 3.330.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.570.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        38 TRANSFERURI 4.000.000
        40 Transferuri neconsolidabile 4.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423. 870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7204 ALTE ACŢIUNI 4.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 4.000.000
        38 TRANSFERURI 4.000.000
        40 Transferuri neconsolidabile 4.000.000
           28 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.000.000
7204 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.000.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 3.326.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.566.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        10 Cheltuieli cu salariile 429.147.583
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 107.286.896
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 15.020.165
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de
              sănătate 30.040.331
        14 Deplasări, detaşări, transferări 10.010.000
           01 -deplasări, detaşări, transferări în ţara 7.010.000
           02 -deplasări, detaşări, transferări în străinătate 3.000.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        21 Drepturi cu caracter social 460.000
        22 Hrana 460.000
        23 Medicamente şi materiale sanitare 2.530.000
           01 Medicamente 1.530.000
           02 Materiale sanitare 1.000.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 73.625.000
        25 Materiale şi prestări de servicii
              cu caracter funcţional 45.575.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata şi echipament 2.700.000
        27 Reparaţii curente 66.000.000
        28 Reparaţii capitale 13.200.000
        29 Cărţi şi publicaţii 1.490.000
        30 Alte cheltuieli 1.768.636.603
           01 Calificarea, perfecţionarea şi specializarea
              profesională a salariaţilor 110.000
           02 Protocol 100.000
           03 Protecţia muncii 100.000
           04 Transmiterea drepturilor 1.549.139.241
           07 Alte cheltuieli autorizate prin dispoziţii legale 219.187.362
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 1.549.139.241
     50 Alte cheltuieli 1.777.520.807
8800 04 Partea a XIII-a PLATI DE DOBÂNZI SI
              ALTE CHELTUIELI 2.500.000.000
8904 PLATI DE DOBÂNZI 2.500.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.500.000.000
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        51 02 Dobânda datorată trezoreriei statului 2.500.000.000
8904 02 Dobânda datorată trezoreriei statului 2.500.000.000
9504 FONDURI DE REZERVA 642.429.447
        60 REZERVE 642.429.447
9504 09 Fond de rezerva al Casei Naţionale de
              Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale 642.429.447
9904 EXCEDENT/DEFICIT 1.674.947.282
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                                    SINTEZA
             cheltuielilor pe surse, capitole, subcapitole, titluri
                           de cheltuieli pe anul 2003

                                                 Anexa nr. 2/04 -mii lei-
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
5000 TOTAL GENERAL 134.055.284.619
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.915.350.098
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 608.276.925
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 4.842.733.123
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 1.066.510.651
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           0l Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
5004 CHELTUIELI-TOTAL 133.505.500.098
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.745.021.628
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 4.689.176.603
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
6004 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE
              SI INDEMNIZAŢII 127.511.140.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.511.140.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.796.640.050
6004 22 Pensii de asigurări sociale 114.751.054.903
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate temporară
              de munca din cauza de boala sau accident 1.415.873.800
     24 Indemnizaţii pentru concedii de maternitate si
              îngrijirea copiilor 1.169.780.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru decese
              şi proteze 240.854.133
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru decese
              şi proteze 1.600.000.000
     28 Tratament balnear şi odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea copiilor pana
              la 2 ani 5.488.628.714
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiatilor greci
              repatriati 130.448.500
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 163.700.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 163.700.000
        38 TRANSFERURI 163.700.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru persoanele aflate în concediu medical sau
              în concediu medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav în vârsta de pana la 7 ani 163.700.000
7204 ALTE ACŢIUNI 4.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 4.000.000
        38 TRANSFERURI 4.000.000
7204 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.000.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 3.326.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.566.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 1.549.139.241
     50 Alte cheltuieli 1.777.520.807
8904 PLATI DE DOBÂNZI 2.500.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.500.000.000
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
8904 02 Dobânda datorată trezoreriei statului 2.500.000.000
9504 FONDURI DE REZERVA 642.429.447
        60 REZERVE 642.429.447
9504 09 Fond de rezerva al Casei Naţionale de Pensii
              şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale 642.429.447
5014 CREDITE EXTERNE 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
7314 50 Alte cheltuieli 549.784.521

 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                                    SINTEZA
                   fondurilor alocate pe surse şi pe titluri
                           de cheltuieli pe anul 2003

                                      Anexa nr. 3/04/20/01 - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
5000 TOTAL GENERAL 134.055.284.619
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.915.350.098
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 608.276.925
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 4.842.733.123
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 1.066.510.651
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
5004 CHELTUIELI-TOTAL 133.505.500.098
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.745.021.628
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 4.689.176.603
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
5014 CREDITE EXTERNE 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
 ──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                                    SINTEZA
          bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli şi subcapitole
                                  pe anul 2003
          (sumele alocate de la bugetul asigurărilor sociale de stat)


                                       Anexa nr. 3/04/20/02 - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
5004 CHELTUIELI-TOTAL 133.505.500.098
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.745.021.628
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI IMATERIALE SI SERVICII 4.689.176.603
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
        40 Transferuri neconsolidabile 124.800.640.050
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZII SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
5700 04 Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 127.674.840.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.674.840.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.960.340.050
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
        40 Transferuri neconsolidabile 124.796.640.050
6004 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE
              SI INDEMNIZAŢII 127.511.140.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.511.140.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.796.640.050
        40 Transferuri neconsolidabile 124.796.640.050
6004 22 Pensii de asigurări sociale 114.751.054.903
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate temporară de
              munca din cauza de boala sau accident 1.415.873.800
     24 Indemnizaţii pentru concedii de maternitate si
              îngrijirea copiilor 1.169.780.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru decese
              şi proteze 240.854.133
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru decese
              şi proteze 1.600.000.000
     28 Tratament balnear şi odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea copiilor pana
              la 2 ani 5.488.628.714
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiatilor greci
              repatriati 130.448.500
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 163.700.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 163.700.000
        38 TRANSFERURI 163.700.000
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru persoanele aflate în concediu medical sau
              în concediu medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav în vârsta de pana la 7 ani 163.700.000
7100 04 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 3.330.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.570.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        38 TRANSFERURI 4.000.000
        40 Transferuri neconsolidabile 4.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7204 ALTE ACŢIUNI 4.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 4.000.000
        38 TRANSFERURI 4.000.000
        40 Transferuri neconsolidabile 4.000.000
7204 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.000.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 3.326.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.566.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 1.549.139.241
     50 Alte cheltuieli 1.777.520.807
8800 04 Partea a XIII-a PLATI DE DOBÂNZI SI ALTE
              CHELTUIELI 2.500.000.000
8904 PLATI DE DOBÂNZI 2.500.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.500.000.000
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
8904 02 Dobânda datorată trezoreriei statului 2.500.000.000
9504 FONDURI DE REZERVA 642.429.447
        60 REZERVE 642.429.447
9504 09 Fond de rezerva al Casei Naţionale de Pensii si
              Alte Drepturi de Asigurări Sociale 642.429.447
-------------------------------------------------------------------------------



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE


                                    SINTEZA
          bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli şi subcapitole
                                  pe anul 2003
                      (sumele alocate din credite externe)


                                       Anexa nr. 3/04/20/04 - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
5014 CREDITE EXTERNE 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
7314 50 Alte cheltuieli 549.784.521
--------------------------------------------------------------------------------


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                                    BUGETUL
                pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli,
                       articole şi alineate pe anul 2003
          (sumele alocate de la bugetul asigurărilor sociale de stat)


                                       Anexa nr. 3/04/20/07 - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
5004 CHELTUIELI-TOTAL 133.505.500.098
        01 CHELTUIELI CURENTE 132.745.021.628
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 4.689.176.603
        38 TRANSFERURI 124.964.340.050
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
        40 Transferuri neconsolidabile 124.800.640.050
        49 DOBÂNDI 2.500.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
5700 04 Partea a III-a CHELTUIELI
              SOCIAL-CULTURALE 127.674.840.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.674.840.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.960.340.050
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
        40 Transferuri neconsolidabile 124.796.640.050
6004 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE
              SI INDEMNIZAŢII 127.511.140.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 127.511.140.050
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 2.714.500.000
        21 Drepturi cu caracter social 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 124.796.640.050
        40 Transferuri neconsolidabile 124.796.640.050
           05 Pensii de asigurări sociale 114.751.054.903
           09 Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii 9.915.136.647
           80 Alte transferuri 130.448.500
6004 22 Pensii de asigurări sociale 114.751.054.903
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate temporară de
              munca din cauza de boala sau accident 1.415.873.800
     24 Indemnizaţii pentru concedii de maternitate si
              îngrijirea copiilor 1.169.780.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru decese si
              proteze 240.854.133
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru decese
              şi proteze 1.600.000.000
     28 Tratament balnear şi odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea copiilor pana
              la 2 ani 5.488.628.714
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiatilor greci
              repatriati 130.448.500
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 163.700.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 163.700.000
        38 TRANSFERURI 163.700.000
        39 Transferuri consolidabile 163.700.000
           17 Transferuri din bugetul asigurărilor sociale de
              stat către bugetul fondului de asigurări sociale
              de sănătate reprezentând contribuţiile persoanelor
              aflate în concediu medical sau în concediu medical
              pentru îngrijirea copilului bolnav în vârsta de
              pana la 7 ani 163.700.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru persoanele aflate în concediu medical sau
              în concediu medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav în vârsta de pana la 7 ani 163.700.000
7100 04 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 3.330.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.570.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        38 TRANSFERURI 4.000.000
        40 Transferuri neconsolidabile 4.000.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7204 ALTE ACŢIUNI 4.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 4.000.000
        38 TRANSFERURI 4.000.000
        40 Transferuri neconsolidabile 4.000.000
           28 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.000.000
7204 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.000.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 3.326.660.048
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.566.181.578
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 591.504.975
        10 Cheltuieli cu salariile 429.147.583
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 107.286.896
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 15.020.165
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 30.040.331
        14 Deplasări, detaşări, transferări 10.010.000
           01 -deplasări, detaşări, transferări în ţara 7.010.000
           02 -deplasări, detaşări, transferări în străinătate 3.000.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 1.974.676.603
        21 Drepturi cu caracter social 460.000
        22 Hrana 460.000
        23 Medicamente şi materiale sanitare 2.530.000
           01 Medicamente 1.530.000
           02 Materiale sanitare 1.000.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 73.625.000
        25 Materiale şi prestări de servicii cu caracter
              funcţional 45.575.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata şi echipament 2.700.000
        27 Reparaţii curente 66.000.000
        28 Reparaţii capitale 13.200.000
        29 Cărţi şi publicaţii 1.490.000
        30 Alte cheltuieli 1.768.636.603
           01 Calificarea, perfecţionarea şi specializarea
              profesională a salariaţilor 110.000
           02 Protocol 100.000
           03 Protecţia muncii 100.000
           04 Transmiterea drepturilor 1.549.139.241
           07 Alte cheltuieli autorizate prin dispoziţii legale 219.187.362
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 687.054.600
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 687.054.600
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 73.423.870
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 73.423.870
           01 Rambursări de credite externe 29.071.380
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 44.352.490
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 1.549.139.241
     50 Alte cheltuieli 1.777.520.807
8800 04 Partea a XIII-a PLATI DE DOBÂNZI SI ALTE
              CHELTUIELI 2.500.000.000
8904 PLATI DE DOBÂNZI 2.500.000.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.500.000.000
        49 DOBÂNZI 2.500.000.000
        51 02 Dobânda datorată trezoreriei statului 2.500.000.000
8904 02 Dobânda datorată trezoreriei statului 2.500.000.000
9504 FONDURI DE REZERVA 642.429.447
        60 REZERVE 642.429.447
9504 09 Fond de rezerva al Casei Naţionale de Pensii
              şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale 642.429.447
--------------------------------------------------------------------------------


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                            CHELTUIELI CU SALARIILE
                                  pe anul 2003
          (sumele alocate de la bugetul asigurărilor sociale de stat)


                                 Anexa nr. 3/04/20/08 - mii lei -
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Denumire indicator Cod Program 2003 │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
 CHELTUIELI-TOTAL 5004
 Fond aferent salariilor de baza 08001 266.693.448
 Salarii de merit 08002 8.000.000
 Indemnizaţie de conducere 08003 22.108.780
 Spor de vechime 08004 55.441.361
 Sporuri pentru condiţii de munca 08005 2.038.000
 Alte sporuri 08006 9.228.144
 0re suplimentare 08007 15.500.000
 Fond de premii 08008 18.573.850
 Indemnizaţii plătite unor persoane 08013
 din afară unităţii 1.000.000
 Alte drepturi salariale 08014 30.564.000
 Cheltuieli cu salariile 08015 429.147.583
 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE 7304
 FONDULUI
 Fond aferent salariilor de baza 08001 266.693.448
 Salarii de merit 08002 8.000.000
 Indemnizaţie de conducere 08003 22.108.780
 Spor de vechime 08004 55.441.361
 Sporuri pentru condiţii de munca 08005 2.038.000
 Alte sporuri 08006 9.228.144
 Ore suplimentare 08007 15.500.000
 Fond de premii 08008 18.573.850
 Indemnizaţii plătite unor persoane 08013
 din afară unităţii 1.000.000
 Alte drepturi salariale 08014 30.564.000
 Cheltuieli cu salariile 08015 429.147.583
-------------------------------------------------------------------------------


   Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale


         Numărul maxim de posturi şi fondul aferent salariilor de baza
                               pe anii 2002-2003
           (SUMELE ALOCATE PRIN BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT)

                                              Anexa 3/04/20/09 - mii lei -
┌───────────────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬─────┬────────┬───────────┐
│ │Numărul│Salariu│Reduce-│Creste-│Număr│Diferen-│ Fond │
│ │maxim │mediu │rea nu-│rea nu-│maxim│te 2003 │aferent sa-│
│ │de │de baza│mărului│mărului│de │fata de │lariilor de│
│ │posturi│în luna│de │de │pos- │ 2002 │baza pe │
│ │în anul│decem- │posturi│posturi│turi │ │ 2003 │
│ │ 2002 │brie │în anul│în anul│în │ │ │
│ │ │ 2002 │ 2003 │ 2003 │anul │ │ │
│ │ │ │ │ │2003 │ │ │
├───────────────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼─────┼────────┼───────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │6=2- │ 7=6-2 │ 8=3*6*12 │
│ │ │ │ │ │ 4+5│ │ luni │
└───────────────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴─────┴────────┴───────────┘
 TOTAL: 4.600 771 1.085 4.914 314 266.693.448
 din care:
 7304 CHELTUIELI DE
 ADMINISTRARE A
 FONDULUI DE
 ASIGURĂRI SOCIALE
 DE STAT 4.600 771 1.085 4.914 314 266.693.448
 din care:
 4. Funcţionari
 publici 3.898 674 587 3.811 -87 212.044.464
 Consilier A/I/1 879 7.242 231 648 -231 56.313.792
 Consilier A/I/2 194 6.435 9 185 -9 14.285.700
 Consilier A/I/3 168 5.837 20 148 -20 10.366.512
 Expert A/II/1 29 5.143 8 37 8 2.283.492
 Expert A/II/2 12 4.622 4 16 4 887.424
 Expert A/II/3 5 4.622 5 277.320
 Expert A/III/1 3 4.622 5 8 5 443.712
 Expert A/III/2 2 4.622 1 3 1 166.392
 Expert A/III/3 4 4.622 8 12 8 665.568
 Inspector de
 specialitate A/II/1 128 5.143 17 145 17 8.948.820
 Inspector de
 specialitate A/II/2 123 4.622 18 141 18 7.820.424
 Inspector de
 specialitate A/II/3 5 4.622 18 23 18 1.275.672
 Inspector de
 specialitate
 A/III/1 11 4.622 18 29 18 1.608.456
 Inspector de
 specialitate
 A/III/2 12 4.622 22 34 22 1.885.776
 Inspector de
 specialitate
 A/III/3 31 4.622 209 240 209 13.311.360
 Inspector de
 specialitate A/-/
 Debutant 23 2.057 10 13 -10 320.892
 Consilier juridic
 A/I/1 53 7.242 24 29 -24 2.520.216
 Consilier juridic
 A/I/2 8 6.335 1 9 1 684.180
 Consilier juridic
 A/I/3 18 5.737 2 16 -2 1.101.504
 Consilier juridic
 A/II/1 20 5.143 7 27 7 1.666.332
 Consilier juridic
 A/II/2 17 4.622 2 19 2 1.053.816
 Consilier juridic
 A/II/3 3 4.622 1 2 -1 110.928
 Consilier juridic
 A/III/1 2 4.622 3 5 3 277.320
 Consilier juridic
 A/III/3 9 4.622 89 98 89 5.435.472
 Consilier juridic
 A/-/Debutant 14 2.128 12 2 -12 51.072
 Auditor A/I/1 25 7.242 3 22 -3 1.911.888
 Auditor A/I/2 5 6.335 5 380.100
 Auditor A/I/3 6 5.737 6 12 6 826.128
 Auditor A/II/1 5 5.143 1 6 1 370.296
 Auditor A/III/1 4.622 1 1 1 55.464
 Auditor A/III/2 4.622 1 1 1 55.464
 Auditor A/III/3 4.622 2 2 2 110.928
 Referent de
 specialitate B/I/1 11 6.335 6 17 6 1.292.340
 Referent de
 specialitate B/I/2 15 5.143 2 17 2 1.049.172
 Referent de
 specialitate B/I/3 14 4.622 1 15 1 831.960
 Referent de
 specialitate B/II/1 5 4.174 6 11 6 550.968
 Referent de
 specialitate B/II/2 5 4.174 1 6 1 300.528
 Referent de
 specialitate B/II/3 1 4.174 1 2 1 100.176
 Referent de
 specialitate
 B/III/1 1 3.152 1 -1
 Referent de
 specialitate
 B/III/3 3 4.174 3 6 3 300.528
 Referent de
 specialitate B/-/
 Debutant 2.057 1 1 1 24.684
 Inspector C/I/1 12 3.688 14 26 14 1.150.656
 Inspector C/I/2 1 3.208 2 3 2 115.488
 Inspector C/III/3 2.386 1 1 1 28.632
 Referent C/I/1 730 3.730 31 761 31 34.062.360
 Referent C/I/2 508 3.235 182 326 -182 12.655.320
 Referent C/I/3 481 2.982 179 302 -179 10.806.768
 Referent C/II/1 171 2.611 8 179 8 5.608.428
 Referent C/II/2 70 2.386 4 74 4 2.118.768
 Referent C/II/3 11 2.386 1 12 1 343.584
 Referent C/III/1 7 2.386 2 9 2 257.688
 Referent C/III/2 2.386 4 4 4 114.528
 Referent C/III/3 24 2.386 58 82 58 2.347.824
 Referent C/-/
 Debutant 13 2.057 13 320.892
 Secretar general 1 15.896 1 190.752
 5. Personal cu
 contract de munca
 a)Personal de
 specialitate 464 80 436 820 356 46.030.368
 Consilier, expert,
 inspector de
 specialitate,
 revizor contabil;
 gradul I A 7.242 2 2 2 173.808
 Consilier, expert,
 inspector de
 specialitate,
 revizor contabil;
 gradul II 5.737 1 1 1 68.844
 Referent de
 specialitate,
 inspector de
 specialitate,
 revizor contabil;
 gradul III 1 5.143 1 61.716
 Referent de
 specialitate,
 inspector de
 specialitate,
 revizor contabil;
 gradul IV 4.622 4 4 4 221.856
 Referent,
 inspector, revizor
 contabil; debutant 1 2.057 1 24.684
 Consilier juridic
 gradul IV 4.622 1 1 1 55.464
 Referent IA 26 3.688 1 27 1 1.194.912
 Referent I 32 3.208 11 43 11 1.655.328
 Referent II 29 2.982 7 36 7 1.288.224
 Referent III 14 2.611 11 25 11 783.300
 Referent IV 2.386 10 10 10 286.320
 Referent debutant 1 2.057 1 -1
 Auditor-expert 6.996 1 1 1 83.952
 Auditor-asistent 4.452 1 1 1 53.424
 Medic primar 132 7.300 16 148 16 12.964.800
 Medic specialist 64 5.200 7 71 7 4.430.400
 Secretar de
 redactie,
 tehnoredactor I 3.812 1 1 1 45.744
 Fiziokinetoterapeut
 bioinginer medical 4.182 1 1 1 50.184
 Asistent medical
 principal 57 4.040 43 100 43 4.848.000
 Asistent medical 18 3.516 44 62 44 2.615.904
 Sora medicală
 principala 36 4.084 35 4 5 -31 245.040
 Sora medicală 39 3.101 36 9 12 -27 446.544
 Biolog, biochimist,
 chimist, fizician 3.676 2 2 2 88.224
 Psiholog, logoped,
 sociolog, profesor
 C.F.M.,
 kinetoterapeut,
 asistent social;
 principal 3.864 3 3 3 139.104
 Profesor C.F.M,
 biolog, chimist; 3.834 1 1 1 46.008
 Infirmiera, agent
 D.D.D. 2.346 17 17 17 478.584
 Brancardier, baies,
 namolar,
 spalatoreasa,
 ingrijitoare 2.092 32 32 32 803.328
 Sofer
 autosanitara II 2.788 1 1 1 33.456
 Sofer
 autosanitara III 2.478 1 1 1 29.736
 Medic primar 8.255 36 36 36 3.566.160
 Medic specialist 6.676 16 16 16 1.281.792
 Medic rezident
 anul I 13 3.136 8 5 -8 188.160
 Farmacist
 specialist 5.721 1 1 1 68.652
 Fiziokinetoterapeut
 specialist,
 bioinginer medical 4.800 1 1 1 57.600
 Asistent medical
 principal 4.384 51 51 51 2.683.008
 Asistent medical 3.516 25 25 25 1.054.800
 Medic rezident
 anul IV- V 4.816 1 1 1 57.792
 Medic rezident
 anul III 1 4.256 18 19 18 970.368
 Biolog, biochimist,
 chimist, fizician;
 principal 7.130 1 1 1 85.560
 Profesor C.F.M;
 principal 5.037 1 1 1 60.444
 Cercetător
 ştiinţific
 principal gradul
 II 6.443 7 7 7 541.212
 Cercetător
 ştiinţific
 principal gradul
 III 5.044 7 7 7 423.696
 Cercetător
 ştiinţific 4.946 6 6 6 356.112
 Asistent de
 cercetare
 ştiinţifică 4.059 8 8 8 389.664
 Asistent I 3.666 1 1 1 43.992
 Secretar(tehnic) de
 redactie,
 documentarist,
 traducător, carica-
 turist, desenator
 artistic, corector,
 tehnoredactor;
 gradul I 4.416 1 1 1 52.992
 Consilier, expert,
 inspector de
 specialitate;
 gradul I; inginer,
 economist;
 specialist IA 5.304 1 1 1 63.648
 Referent de
 specialitate,
 inspector de
 specialitate;
 gradul III;
 economist,
 referent, inginer;
 gradul II 3.946 2 2 2 94.704
 Consilier juridic
 gradul IA 5.304 1 1 1 63.648
 Consilier juridic
 gradul III 3.648 1 1 1 43.776
 Tehnician,
 merceolog,
 contabil, referent;
 IA 3.282 5 5 5 196.920
 Tehnician,
 merceolog,
 contabil, referent;
 I 3.050 7 7 7 256.200
 Tehnician,
 merceolog,
 contabil, referent;
 III 2.522 3 3 3 90.792
 Informatician,
 conductor tehnic; I 3.383 1 1 1 40.596
 Analist
 (programator)
 ajutor I 3.383 1 1 1 40.596
 Operator, controlor
 date; I 3.383 1 1 1 40.596
 5. Personal cu
 contract de munca
 b)care ocupa funcţii
 comune 238 17 62 283 45 8.618.616
Secretar-dactilograf,
dactilograf; IA 1 3.004 1 36.048
Secretar-dactilograf,
dactilograf; I 26 2.646 7 19 -7 603.288
Secretar-dactilograf,
dactilograf; II 8 2.415 5 13 5 376.740
Secretar, secretar-
dactilograf; I 2.546 3 3 3 91.656
Secretar, secretar-
dactilograf; II 2.320 3 3 3 83.520
Administrator I 3 2.800 3 -3
Casier magaziner; I 17 2.839 7 24 7 817.632
Casier magaziner; II 9 2.546 1 10 1 305.520
Funcţionar arhivar;
I 23 2.776 9 32 9 1.065.984
Funcţionar arhivar;
II 5 2.546 1 4 -1 122.208
Funcţionar arhivar;
III 4 2.320 2 6 2 167.040
Portar, paznic,
pompier, îngrijitor,
guard, bufetier,
manipulant bunuri,
curier; I 63 2.187 6 69 6 1.810.836
Portar, paznic,
pompier, îngrijitor,
guard, bufetier,
manipulant bunuri,
curier; II 6 2.025 5 11 5 267.300
Sofer IA 2 3.656 2 87.744
Sofer II 2 3.068 1 1 -1 36.816
Muncitor calificat I 8 3.068 5 3 -5 110.448
Muncitor calificat
II 5 2.908 2 7 2 244.272
Muncitor calificat
III 53 2.710 11 64 11 2.081.280
Muncitor calificat IV 2 2.546 2 4 2 122.208
Muncitor calificat V 2.351 1 1 1 28.212
Muncitor calificat VI 2.187 1 1 1 26.244
Muncitor necalificat 1 2.227 4 5 4 133.620
--------------------------------------------------------------------------------


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII
    SOCIALE

                                    BUGETUL
     pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli, articole şi alineate
                                  pe anul 2003
                      (sumele alocate din credite externe)

                                       Anexa nr. 3/04/20/16 -mii lei-
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────┬───────────────┐
 C │S │T │A │ │ │
 a │u │i │l │ │ │
 p │b │t │i │ │ │
 i │c │l │n │ │ │
 t │a │u │e │ Denumire indicator │ Program │
 o │p │/ │a │ │ 2003 │
 l │i │A │t │ │ │
    │t │r │ │ │ │
    │o │t │ │ │ │
    │l │i │ │ │ │
    │ │c │ │ │ │
    │ │o │ │ │ │
    │ │l │ │ │ │
────┴──┴──┴──┴─────────────────────────────────────────────────┴───────────────┘
5014 CREDITE EXTERNE 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 549.784.521
        01 CHELTUIELI CURENTE 170.328.470
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.771.950
        14 Deplasări, detaşări, transferări 16.771.950
           01 -deplasări, detaşări, transferări în ţara 5.590.650
           02 -deplasări, detaşări, transferări în străinătate 11.181.300
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICE 153.556.520
        30 Alte cheltuieli 153.556.520
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 379.456.051
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 379.456.051
7314 50 Alte cheltuieli 549.784.521
--------------------------------------------------------------------------------




    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                               LISTA - SINTEZA*)
                         a cheltuielilor de investiţii
                                                                                                                    - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                           TOTAL din Surse Credite Credite Fond Buget Alte
                                             care: proprii interne externe special de stat surse
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                   1 2 3 4 5 6 7 8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL
                                         4.800.978.694 42.240.249 594.785.031 31.577.658 30.475.068 4.101.900.688
- chelt. pana la 31/12/2001 550.017.287 1.060.049 63.583.500 1.013.199 484.360.539
- chelt. in 2002 (program) 589.076.917 10.744.408 59.868.040 8.187.400 510.277.069
- program 2003 1.107.470.437 15.692.586 379.456.051 15.798.586 9.468.614 687.054.600
- estimari 2004 905.261.833 14.743.206 61.950.400 15.779.072 11.805.855 800.983.300
- estimari 2005 806.957.152 17.313.240 789.643.912
- estimari 2006 842.195.068 12.613.800 829.581.268
A. OBIECTIVE DE INVESTITII IN CONTINUARE - Total
                                           363.867.735 42.240.249 31.577.658 30.475.068 259.574.760
- chelt. pana la 31/12/2001 44.718.050 1.060.049 1.013.199 42.644.802
- chelt. in 2002 (program) 60.735.889 10.744.408 8.187.400 41.804.081
- program 2003 191.616.333 15.692.586 15.798.586 9.468.614 150.656.547
- estimari 2004 66.797.463 14.743.206 15.779.072 11.805.855 24.469.330
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTITII - Total
                                         4.437.110.959 594.785.031 3.842.325.928
- chelt. pana la 31/12/2001 505.299.237 63.583.500 441.715.737
- chelt. in 2002 (program) 528.341.028 59.868.040 468.472.988
- program 2003 915.854.104 379.456.051 536.398.053
- estimari 2004 838.464.370 61.950.400 776.513.970
- estimari 2005 806.957.152 17.313.240 789.643.912
- estimari 2006 842.195.068 12.613.800 829.581.268

CAP. 73.04 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI - Total
                                         4.800.978.694 42.240.249 594.785.031 31.577.658 30.475.068 4.101.900.688
- chelt. pana la 31/12/2001 550.017.287 1.060.049 63.583.500 1.013.199 484.360.539
- chelt. in 2002 (program) 589.076.917 10.744.408 59.868.040 8.187.400 510.277.069
- program 2003 1.107.470.437 15.692.586 379.456.051 15.798.586 9.468.614 687.054.600
- estimari 2004 905.261.833 14.743.206 61.950.400 15.779.072 11.805.855 800.983.300
- estimari 2005 806.957.152 17.313.240 789.643.912
- estimari 2006 842.195.068 12.613.800 829.581.268
A. OBIECTIVE DE INVESTITII IN CONTINUARE - Total
                                           363.867.735 42.240.249 31.577.658 30.475.068 259.574.760
- chelt. pana la 31/12/2001 44.718.050 1.060.049 1.013.199 42.644.802
- chelt. in 2002 (program) 60.735.889 10.744.408 8.187.400 41.804.081
- program 2003 191.616.333 15.692.586 15.798.586 9.468.614 150.656.547
- estimari 2004 66.797.463 14.743.206 15.779.072 11.805.855 24.469.330
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTITII - Total
                                         4.437.110.959 594.785.031 3.842.325.928
- chelt. pana la 31/12/2001 505.299.237 63.583.500 441.715.737
- chelt. in 2002 (program) 528.341.028 59.868.040 468.472.988
- program 2003 915.854.104 379.456.051 536.398.053
- estimari 2004 838.464.370 61.950.400 776.513.970
- estimari 2005 806.957.152 17.313.240 789.643.912
- estimari 2006 842.195.068 12.613.800 829.581.268
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    *) obţinută din centralizarea a 9 fişa(e) ale obiectivelor de investiţii
       Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
       Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
       Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.04 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0013

                                                          Anexa nr. 3/04/20/30

                        FIŞA

Obiectivului de investiţii: SEDIUL O.M.S.S. BACĂU
Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector BACĂU
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BACĂU
1.3 Amplasament STR. IONITA SANDU STURZA
                                     NR. 63 A
2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP 2076/14.10.1996
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate ORDIN MINISTRU NR. 463/1997
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul
   4/1996) 4.156.300
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice) 5200 MP
                                        175 SALARIAŢI
                                        1800 PERS./ZI
3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni) 24
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul 12/2000) 75.772.553
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni) 24
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an) 12/20O1
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an) 12/2004
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 23.309.775
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001 1.934.975
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 21.374.800
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei) Anexa nr. 3/04/20/30
   la data de 31.12.2002 61.381.174 (Cod 20.73.04.0013)
   esalonata astfel :
4.1. PROGRAM 2003 31.962.798
4.2. ESTIMARE 2004 29.418.376
4.3. ESTIMARE 2005
4.4. ESTIMARE 2006
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                 - mii lei -
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
  si costuri de -------------------------------------------------------------------------------
   functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                 pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                31.12.2001 2002 ulteriori
                                 (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse 84.690.949 1.934.975 21.374.800 31.962.798 29.418.376
de finantare a
investitiei
   din care:
1.1 Surse proprii 17.873.051 550.077 4.187.400 6.840.042 6.295.532
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 16.388.770 8.534.064 7.854.706
1.5 Buget de stat 13.895.957 440.000 4.187.400 4.826.382 4.442.175
1.6 Alte surse 36.533.171 944.898 13.000.000 11.762.310 10.825.963
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj



MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0018

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : SEDIUL D.M.S.S.TELEORMAN
Tip : A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector TELEORMAN
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
1.3 Amplasament STR. DUNĂRII
                                   NR. 1
2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP 1996/18.11.1997
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate ORDIN MINISTRU 115/2001
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul
   6/1997) 15.816.000
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice) 5085 MP
                                        209 SALARIAŢI
                                       1.750 PERS./ZI
3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni) 24
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul 12/2000) 90.731.084
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni) 24
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an) 10/2001
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an) 9/2004
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 29.495.595
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001 2.103.075
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 27.392.520
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei) Anexa nr. 3/04/20/30
   la data de 31.12.2002 72.436.912 (Cod 20.73.04.0018)
   esalonata astfel :
4.1. PROGRAM 2003 35.057.825
4.2. ESTIMARE 2004 37.379.087
4.3. ESTIMARE 2005
4.4. ESTIMARE 2006
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                    - mii lei -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
  si costuri de -------------------------------------------------------------------------------
   functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                  pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                  (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse 101.932.507 2.103.075 27.392.520 35.057.825 37.379.087
de finantare a
investitiei
   din care:
1.1 Surse proprii 24.367.198 509.972 6.557.008 8.852.544 8.447.674
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 15.188.888 7.264.522 7.924.366
1.5 Buget de stat 16.579.111 573.199 4.000.000 4.642.232 7.363.680
1.6 Alte surse 45.797.310 1.019.904 16.835.512 14.298.527 13.643.367
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0027

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : AMENAJARE HALA CU P+1 CA SEDIU PENTRU CASA
                             NAŢIONALA DE PENSII SI ALTE DREPTURI DE
                             ASIGURARE SOCIALĂ
Tip : A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
1.3 Amplasament B-DUL LACUL TEI 17, SECT. 2

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate O.M. 560/2001, HOT.ACHIZ.1196/2001
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul
   6/2001) 121.606.979
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice) 4640,91 MP
                                      983,21 MP CURTE

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni) 12
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul 9/2002) 151.000.000
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni) 12
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an) 12/2002
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an) 12/2003
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 42.180.000
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001 40.680.000
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 1.500.000
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei)
   la data de 31.12.2002 90.095.710
   esalonata astfel :
4.1. PROGRAM 2003 90.095.710
4.2. ESTIMARE 2004 37.379.087
4.3. ESTIMARE 2005
4.4. ESTIMARE 2006
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE



                                                                                                  - mii lei -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
  si costuri de -----------------------------------------------------------------------------
   functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                  pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                  (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 132.275.710 40.680.000 1.500.000 90.095.710
finantare a
investitiei
   din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 132.275.710 40.680.000 1.500.000 90.095.710
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0028

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : AMENAJARE SEDIU CASA JUDEŢEANA DE PENSII
                             BIHOR

Tip : A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector BIHOR
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna ORADEA
1.3 Amplasament STR. DUNĂRII NR. 6

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate H.G. 548/2002
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul
   6/2001) 39.968.569
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice) 2370 MP
                                      126 SALARIAŢI

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni) 12
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul 6/2002) 39.968.569
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni) 12
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an) 12/2002
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an) 12/2003
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 10.468.569
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 10.468.569
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei)
   la data de 31.12.2002 34.500.000 Anexa nr. 3/04/20/30
   esalonata astfel : (Cod 20.73.04.0028)
4.1. PROGRAM 2003 34.500.000
4.2. ESTIMARE 2004
4.3. ESTIMARE 2005
4.4. ESTIMARE 2006
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                 - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
  si costuri de -----------------------------------------------------------------------------
   functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                 pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                31.12.2001 2002 ulteriori
                                 (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 44.968.569 10.468.569 34.500.000
finantare a
investitiei
   din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 44.968.569 10.468.569 34.500.000
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0026.a

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : ACHIZIŢII DE IMOBILE

Tip : C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament STR. LATINA NR. 8 SECTOR 2

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice)

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni)
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul )
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni)
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an)
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an)
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 681.314.065
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001 348.562.237
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 332.751.828
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei)
   la data de 31.12.2002 2.047.306.030 Anexa nr. 3/04/20/30
   esalonata astfel : (Cod 20.73.04.0026.a)
4.1. PROGRAM 2003 254.444.919
4.2. ESTIMARE 2004 566.787.362
4.3. ESTIMARE 2005 594.898.207
4.4. ESTIMARE 2006 631.175.542
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                              - mii lei -
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
  si costuri de ----------------------------------------------------------------------------------------
   functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                     pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                   31.12.2001 2002 ulteriori
                                     (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 2.728.620.095 348.562.237 332.751.828 254.444.919 566.787.362 594.898.207 631.175.542
finantare a
investitiei
   din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 2.728.620.095 348.562.237 332.751.828 254.444.919 566.787.362 594.898.207 631.175.542
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj

MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0026.b

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : DOTĂRI INDEPENDENTE

Tip : C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament STR. LATINA NR. 8 SECTOR 2

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice)

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni)
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul )
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni)
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an)
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an)
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 170.307.319
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001 75.570.000
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 94.737.319
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei)
   la data de 31.12.2002 228.000.000 Anexa nr.3/04/20/30
   esalonata astfel : (Cod 20.73.04.0026.b)
4.1. PROGRAM 2003 50.000.000
4.2. ESTIMARE 2004 54.000.000
4.3. ESTIMARE 2005 59.000.000
4.4. ESTIMARE 2006 65.000.000
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                         - mii lei -
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Surse de TOTAL din care:
   finantare si ------------------------------------------------------------------------------------
    costuri de CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
   functionare pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                   (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 398.307.319 75.070.000 94.737.319 50.000.000 54.000.000 59.000.000 65.000.000
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 398.307.319 75.570.000 94.737.319 50.000.000 54.000.000 59.000.000 65.000.000
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0026.c

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : CHELTUIELI DE PROIECTARE PT. ELABORARE
                             S.P.F. SI S.F.

Tip : C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector SECTOR 2
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament STR. LATINA NR. 8 SECTOR 2

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice)

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni)
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul )
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni)
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an)
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an)
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 2.000.001
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 2.000.001
4. Valoarea rămasă de executat Anexa nr.3/04/20/30
   (în mii lei) (Cod 20.73.04.0026.c)
   la data de 31.12.2002 37.500.000
   esalonata astfel :
4.1. PROGRAM 2003 9.500.000
4.2. ESTIMARE 2004 9.000.000
4.3. ESTIMARE 2005 9.000.000
4.4. ESTIMARE 2006 10.000.000
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                   - mii lei -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Surse de TOTAL din care:
   finantare si --------------------------------------------------------------------------------
    costuri de CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
   functionare pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                31.12.2001 2002 ulteriori
                                  (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 39.500.001 2.000.001 9.500.000 9.000.000 9.000.000 10.000.000
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 39.500.001 2.000.001 9.500.000 9.000.000 9.000.000 10.000.000
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj

MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0026.d

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : CHELTUIELI PRIVIND CONSOLIDĂRILE

Tip : C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector SECTOR 2
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament STR. LATINA NR. 8 SECTOR 2

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice)

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni)
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul )
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni)
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an)
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an)
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei)
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001
3.2 prevăzută în programul pe Anexa nr.3/04/20/30
    anul 2002 (Cod 20.73.04.0026.d)
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei)
   la data de 31.12.2002 450.000.000
   esalonata astfel :
4.1. PROGRAM 2003 120.000.000
4.2. ESTIMARE 2004 130.000.000
4.3. ESTIMARE 2005 80.000.000
4.4. ESTIMARE 2006 120.000.000
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE



                                                                                                          - mii lei -
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Surse de TOTAL din care:
   finantare si --------------------------------------------------------------------------------------
    costuri de CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
   functionare pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                   (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 450.000.000 120.000.000 130.000.000 80.000.000 120.000.000
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 450.000.000 120.000.000 130.000.000 80.000.000 120.000.000
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
Capitol 73.O4 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
Cod 20.73.04.0026.e

                                                     Anexa nr. 3/04/20/30

                                      FIŞA

Obiectivului de investiţii : ALTE CHELTUIELI ASIMILATE INVESTIŢIILOR

Tip : C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. DATE GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector SECTOR 2
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament STR. LATINA NR. 8 SECTOR 2

2. Date de promovare a studiului de
   fezabilitate
2.1 Numărul şi data Acordului MFP
2.2 Numărul şi data aprobării
    HG/Ordin/Decizie aprobare a
    studiului de fezabilitate
B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-
   ECONOMICI APROBAŢI SI DIN
   DOCUMENTELE DE DESCHIDERE A
   FINANŢĂRII
1. Valoarea totală a obiectivului
   (mii lei) (în preţuri luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi
   fizice)

3. Durata de realizare aprobată
   (număr luni)
4. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei) (în preţuri
   luna/anul )
5. Durata de realizare contractată
   (număr luni)
C. DATE PRIVIND DERULAREA
   LUCRĂRILOR
1. Data începerii investiţiei
   (luna/an)
2. Data programata a terminării
   PIF(luna/an)
3. Valoarea decontată pana în 2002
   (în mii lei) 180.018.880
     din care:
3.1 executată pana la data de
    31.12.2001 81.167.000
3.2 prevăzută în programul pe
    anul 2002 98.851.880
4. Valoarea rămasă de executat
   (în mii lei) Anexa nr.3/04/20/30
   la data de 31.12.2002 640.664.664 (Cod 20.73.04.0026.e)
   esalonata astfel :
4.1. PROGRAM 2003 481.909.185
4.2. ESTIMARE 2004 78.677.008
4.3. ESTIMARE 2005 64.058.945
4.4. ESTIMARE 2006 16.019.526
4.5. ESTIMARE anii ulteriori
D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE
   ALE INVESTIŢIEI SI COSTURILE
   DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE
   DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE



                                                                                                         - mii lei -
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Surse de TOTAL din care:
   finantare si ------------------------------------------------------------------------------------
    costuri de CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
   functionare pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                   (C3.1) (C3.2) (C4.1) (C4.2) (C4.3) (C4.4) (C4.5)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 820.683.544 81.167.000 98.851.880 481.909.185 78.677.008 64.058.945 16.019.526
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext. 594.785.031 63.583.500 59.868.040 379.456.051 61.950.400 17.313.240 12.613.800
1.4 Fond special
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse 225.889.513 17.583.500 38.983.840 102.453.134 16.726.608 46.745.705 3.405.726
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Proiectia cost.
de functionare si
de intret. dupa
PIF (preliminari)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj

    ANEXA II

                  BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ

    1. Bugetul asigurărilor pentru şomaj 1/06
       pe anul 2003 - sinteza -

    2. Sinteza cheltuielilor pe surse, capitole, 2/06
       subcapitole, titluri de cheltuieli
       pe anul 2003

    3. Sinteza fondurilor alocate pe surse şi pe 3/06/20/01
       titluri de cheltuieli pe anul 2003

    4. Sinteza bugetului pe capitole, titluri 3/06/20/02
       de cheltuieli şi subcapitole pe anul 2003
       (sumele alocate din bugetul asigurărilor
       pentru şomaj)

    5. Sinteza bugetului pe capitole, titluri 3/06/20/04
       de cheltuieli şi subcapitole pe anul 2003
      (sumele alocate din credite externe)

    6. Bugetul pe capitole, subcapitole, titluri 3/06/20/07
       de cheltuieli, articole şi alineate pe
       anul 2003 (sumele alocate din bugetul
       asigurărilor pentru şomaj)

    7. Cheltuieli cu salariile pe anii 2002-2003 3/06/20/08
       (sumele alocate de la bugetul asigurărilor
       pentru şomaj)

    8. Numărul maxim de posturi şi fondul aferent 3/06/20/09
       salariilor de baza pe anii 2002-2003 (sumele
       alocate prin bugetul asigurărilor pentru şomaj

    9. Bugetul pe capitole, subcapitole, titluri 3/06/20/16
       de cheltuieli, articole şi alineate pe
       anul 2003 (sumele alocate din credite externe)

    10. Lista - sinteza a cheltuielilor de investiţii 3/06/20/29

    11. Fişele obiectivelor de investiţii 3/06/20/30

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                     BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                             pe anul 2003
                              -SINTEZA-
                                                                    - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2003
tol b ar- i
    c ti- n
    a col e
    p a
    i t
    t
    o
    l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0001 06 VENITURI - TOTAL 18.702.183.126
0002 I. VENITURI CURENTE 17.946.902.051
0003 A. VENITURI FISCALE 15.517.831.559
0004 A1. IMPOZITE DIRECTE 15.517.831.559
1006 CONTRIBUŢII LA BUGETUL
              ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ 15.517.831.559
     01 Contribuţii ale angajatorilor
              şi ale persoanelor juridice
              asimilate angajatorului 12.550.259.577
     02 Contribuţii individuale 2.907.834.482
     03 Contribuţii datorate de
              persoanele care încheie
              contract de asigurare
              pentru şomaj 59.737.500
1900 06 B. VENITURI NEFISCALE 2.429.070.492
2206 DIVERSE VENITURI 2.429.070.492
     30 Încasări din alte surse 2.429.070.492
4000 06 VII. DONAŢII SI SPONSORIZĂRI 405.281.075
4006 DONAŢII SI SPONSORIZĂRI 405.2S1.075
     01 Donaţii 405.281.075
4200 06 VIII. ÎNCASĂRI DIN RAMBURSAREA
              ÎMPRUMUTURILOR ACORDATE 350.000.000
4206 ÎNCASĂRI DIN RAMBURSAREA
              ÎMPRUMUTURILOR ACORDATE 350.000.000
     06 Încasări din rambursarea împrumuturilor acordate
              pentru înfiinţarea şi dezvoltarea de
              întreprinderi mici şi mijlocii 350.000.000
4700 X. SUME DE LA FONDUL DE
              REDISTRIBUIRE 926.189.370
4806 RESURSE PENTRU FINANŢAREA
              PLĂŢILOR COMPENSATORII SI A
              SERVICIILOR DE PRECONCEDIERE COLECTIVĂ 926.189.370
     01 Cota din contribuţii de la agenţii economici 520.908.295
     02 Alte surse financiare 405.281.075
5006 CHELTUIELI-TOTAL 16.516.222.738
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.122.682.021
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 348.224.084
        20 CHELTUIELI IMATERIALE SI SERVICII 584.909.991
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        39 Transferuri consolidabile 3.617.451.550
        40 Transferuri neconsolidabile 10.572.096.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 134.393.547
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE
              DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5700 06 Partea a III-a CHELTUIELI
              SOCIAL-CULTUR ALE 13.651.820.731
        01 CHELTUIELI CURENTE 13.621.820.731
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        38 TRANSFERURI 13.462.436.543
        39 Transferuri consolidabile 2.992.391.700
        40 Transferuri neconsolidabile 10.470.044.843
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 197.645.429
        01 CHELTUIELI CURENTE 167.645.429
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        10 Cheltuieli cu salariile 13.494.763
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 1.530.752
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 209.040
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 944.633
        14 Deplasări, detaşări, transferări 300.000
           01 -deplasări, detaşări, transferări în ţara 300.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        21 Drepturi cu caracter social 12.100.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 12.100.000
        25 Materiale şi prestări de servicii cu caracter
              funcţional 100.000.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata şi echipament 3.630.000
        27 Reparaţii curente 2.420.000
        28 Reparaţii capitale 11.000.000
        29 Cărţi şi publicaţii 605.000
        30 Alte cheltuieli 1.050.000
        38 TRANSFERURI 8.261.241

33

        40 Transferuri neconsolidabile 8.261.241
           09 Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii 8.261.241
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 30.000.000
5706 20 Centre de calificare şi recalificare 56.570.000
     50 Alte instituţii şi acţiuni de învăţământ 141.075.429
6006 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE
              SI INDEMNIZAŢII 10.461.783.602
        01 CHELTUIELI CURENTE 10.461.783.602
        38 TRANSFERURI 10.461.783.602
        40 Transferuri neconsolidabile 10.461.7S3.602
           07 Indemnizaţia de şomaj 6.341.983.421
           09 Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii 3.202.014.261
           15 Plati compensatorii 917.785.920
6006 32 Plati pentru stimularea mobilitatii forţei
              de munca 112.500.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 6.341.983.421
     34 Alocaţii de sprijin 186.735.794
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 514.900.000
     39 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 495.000.000
     40 Plati compensatorii 917.785.920
     46 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează someri aparţinând unor categorii
              defavorizate 1.521.628.467
     49 Plati pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj 371.250.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.992.391.700
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.992.391.700
        38 TRANSFERURI 2.992.391.700
        39 Transferuri consolidabile 2.992.391.700
           22 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetul asigurărilor sociale de stat 2.523.156.444
           26 Tansferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetul asigurărilor sociale
              de sănătate 469.235.256
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de stat
              pentru someri 2.523.156.444
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de
              sănătate pentru someri 469.235.256
7100 06 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 1.759.929.487
        01 CHELTUIELI CURENTE 1.500.861.290
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 331.744.896
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 442.004.991
        38 TRANSFERURI 727.111.403
        39 Transferuri consolidabile 625.059.850
        40 Transferuri neconsolidabile 102.051.553
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7206 ALTE ACŢIUNI 819.666.773
        01 CHELTUIELI CURENTE 819.666.773
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 92.555.370
        30 Alte cheltuieli 92.555.370
        38 TRANSFERURI 727.111.403
        39 Transferuri consolidabiele 625.059.850
           27 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetele locale pentru finanţarea
              programelor pentru ocuparea temporară a forţei
              de munca 625.059.850
        40 Transferuri neconsolidabile 102.051.553
           11 Contribuţii şi cotizaţii la organisme
              internaţionale 6.600.000
           28 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.400.000
           65 Plati pentru stimularea creării de locuri
              de munca 91.051.553
7206 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.400.000
     09 Programe pentru ocuparea temporară a forţei
              de munca 625.059.850
     18 Măsuri active pentru combaterea somajului 91.051.553
     21 Servicii de preconcediere colectivă 8.403.450
     50 Alte cheltuieli 90.751.920
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 940.262.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 681.194.517
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 331.744.896
        10 Cheltuieli cu salariile 243.938.860
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 56.353.988
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 7.876.328
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 17.075.720
        14 Deplasări, detaşări, transferări 6.500.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări în ţara 6.000.000
           02 - deplasări, detaşări, transferări în străinătate 500.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 349.449.621
        24 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 97.000.000
        25 Materiale şi prestări de servicii cu caracter
              funcţional 24.000.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata şi echipament 4.840.000
        27 Reparaţii curente 10.000.000
        28 Reparaţii capitale 10.000.000
        29 Cărţi şi publicaţii 1.100.000
        30 Alte cheltuieli 202.509.621
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 158.481.432
     50 Alte cheltuieli 781.781.282
8600 06 Partea a XII-a ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
8606 ÎMPRUMUTURI 1.104.472.520
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        80 03 Împrumuturi din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj 1.104.472.520
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea si
              dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii 1.100.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              şi administrate prin agenţii de credit 4.472.520
9906 EXCEDENT/DEFICIT 2.185.960.388
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                                 SINTEZA
            cheltuielilor pe surse, capitole, subcapitole,
                   titluri de cheltuieli pe anul 2003
                                                                    - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2003
tol b ar- i
    c ti- n
    a col e
    p a
    i t
    t
    o
    l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL 17.244.870.788
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.482.347.171
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 357.541.834
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 935.257.391
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 317.021.447
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.290.827.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5006 CHELTUIELI-TOTAL 16.516.222.738
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.122.682.021
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 348.224.084
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 584.909.991
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 134.393.547
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZII SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 197.645.429
        01 CHELTUIELI CURENTE 167.645.429
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        38 TRANSFERURI 8.261.241
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 20 Centre de calificare şi recalificare 56.570.000
     50 Alte instituţii şi acţiuni de învăţământ 141.075.429
6006 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE
              SI INDEMNIZAŢII 10.461.783.602
        01 CHELTUIELI CURENTE 10.461.783.602
        38 TRANSFERURI 10.461.783.602
6006 32 Plati pentru stimularea mobilitatii forţei
              de munca 112.500.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 6.341.983.421
     34 Alocaţii de sprijin 186.735.794
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 514.900.000
     39 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 495.000.000
     40 Plati compensatorii 917.785.920
     46 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează someri aparţinând unor categorii
              defavorizate 1.521.628.467
     49 Plati pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei
              de şomaj 371.250.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.992.391.700
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.992.391.700
        38 TRANSFERURI 2.992.391.700
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de stat
              pentru someri 2.523.156.444
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de
              sănătate pentru someri 469.235.256
7206 ALTE ACŢIUNI 819.666.773
        01 CHELTUIELI CURENTE 819.666.773
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 92.555.370
        38 TRANSFERURI 727.111.403
7206 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.400.000
     09 Programe pentru ocuparea temporară a forţei
              de munca 625.059.850
     18 Măsuri active pentru combaterea somajului 91.051.553
     21 Servicii de preconcediere colectivă 8.403.450
     50 Alte cheltuieli 90.751.920
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 940.262.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 681.194.517
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 331.744.896
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 349.449.621
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 158.481.432
     50 Alte cheltuieli 781.781.282
8606 ÎMPRUMUTURI 1.104.472.520
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea si
              dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii 1.100.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              şi administrate prin agenţii de credit 4.472.520
5014 CREDITE EXTERNE 728.648.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 359.665.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 350.347.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
7214 ALTE ACŢIUNI 186.355.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 186.355.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 186.355.000
7214 18 Măsuri active pentru combaterea somajului 186.355.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 355.938.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 173.310.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 163.992.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
7314 50 Alte cheltuieli 355.938.050
8614 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
8614 13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              şi administrate prin agenţii de credit 186.355.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                              SINTEZA
           fondurilor alocate pe surse şi pe titluri de cheltuieli
                           pe anul 2003

    Anexa nr. 3/06/20/01
                                                                 -mii lei-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2003
tol b ar- i
    c ti- n
    a col e
    p a
    i t
    t
    o
    l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL 17.244.870.788
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.482.347.171
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 357.541.834
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 935.257.391
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 317.021.447
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.290.827.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5006 CHELTUIELI-TOTAL 16.516.222.738
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.122.682.021
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 348.224.084
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 584.909.991
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 134.393.547
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate
              de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5014 CREDITE EXTERNE 728.648.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 359.665.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 350.347.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                              SINTEZA
        bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli şi subcapitole
                            pe anul 2003
         (sumele alocate din bugetul asigurărilor pentru şomaj)

    Anexa nr. 3/06/20/02
                                                                    -mii lei-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2003
tol b ar- i
    c ti- n
    a col e
    p a
    i t
    t
    o
    l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5006 CHELTUIELI-TOTAL 16.516.222.738
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.122.682.021
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 348.224.084
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 584.909.991
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        39 Transferuri consolidabile 3.617.451.550
        40 Transferuri neconsolidabile 10.572.096.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 134.393.547
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5700 06 Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 13.651.820.731
        01 CHELTUIELI CURENTE 13.621.820.731
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        38 TRANSFERURI 13.462.436.543
        39 Transferuri consolidabile 2.992.391.700
        40 Transferuri neconsolidabile 10.470.044.843
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 197.645.429
        01 CHELTUIELI CURENTE 167.645.429
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        38 TRANSFERURI 8.261.241
        40 Transferuri neconsolidabile 8.261.241
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 20 Centre de calificare şi recalificare 56.570.000
     50 Alte instituţii şi acţiuni de învăţământ 141.075.429
6006 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII,
              AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 10.461.783.602
        01 CHELTUIELI CURENTE 10.461.783.602
        38 TRANSFERURI 10.461.783.602
        40 Transferuri neconsolidabile 10.461.783.602
6006 32 Plati pentru stimularea mobilitatii forţei
              de munca 112.500.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 6.341.983.421
     34 Alocaţii de sprijin 186.735.794
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 514.900.000
     39 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 495.000.000
     40 Plati compensatorii 917.785.920
     46 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează someri aparţinând unor categorii
              defavorizate 1.521.628.467
     49 Plati pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj 371.250.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.992.391.700
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.992.391.700
        38 TRANSFERURI 2.992.391.700
        39 Transferuri consolidabile 2.992.391.700
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de stat
              pentru someri 2.523.156.444
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de
              sănătate pentru someri 469.235.256
7100 06 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 1.759.929.487
        01 CHELTUIELI CURENTE 1.500.861.290
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 331.744.896
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 442.004.991
        38 TRANSFERURI 727.111.403
        39 Transferuri consolidabile 625.059.850
        40 Transferuri neconsolidabile 102.051.553
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7206 ALTE ACŢIUNI 819.666.773
        01 CHELTUIELI CURENTE 819.666.773
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 92.555.370
        38 TRANSFERURI 727.111.403
        39 Transferuri consolidabile 625.059.850
        40 Transferuri neconsolidabile 102.051.553
7206 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.400.000
     09 Programe pentru ocuparea temporară a forţei
              de munca 625.059.850
     18 Măsuri active pentru combaterea somajului 91.051.553
     21 Servicii de preconcediere colectivă 8.403.450
     50 Alte cheltuieli 90.751.920
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 940.262.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 681.194.517
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 331.744.896
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 349.449.621
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 158.481.432
     50 Alte cheltuieli 781.781.282
8600 06 Partea a XII-a ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
8606 ÎMPRUMUTURI 1.104.472.520
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea si
              dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii 1.100.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              şi administrate prin agenţii de credit 4.472.520
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                               SINTEZA
        bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli şi subcapitole
                           pe anul 2003
                 (sumele alocate din credite externe)

    Anexa nr. 3/06/20/04 -mii lei-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2003
tol b ar- i
    c ti- n
    a col e
    p a
    i t
    t
    o
    l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5014 CREDITE EXTERNE 728.648.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 359.665.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 350.347.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
7214 ALTE ACŢIUNI 186.355.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 186.355.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 186.355.000
7214 18 Măsuri active pentru combaterea somajului 186.355.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 355.938.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 173.310.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 163.992.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
7314 50 Alte cheltuieli 355.938.050
8614 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
8614 13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              şi administrate prin agenţii de credit 186.355.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                                  BUGETUL
             pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli,
                articole şi alineate pe anul 2003
         (sumele alocate de la bugetul asigurărilor pentru şomaj)

    Anexa nr. 3/06/20/07 -mii lei-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2003
tol b ar- i
    c ti- n
    a col e
    p a
    i t
    t
    o
    l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5006 CHELTUIELI-TOTAL 16.516.222.738
        01 CHELTUIELI CURENTE 15.122.682.021
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 348.224.084
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 584.909.991
        38 TRANSFERURI 14.189.547.946
        39 Transferuri consolidabile 3.617.451.550
        40 Transferuri neconsolidabile 10.572.096.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 134.393.547
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de dobânzi
              şi comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
5700 06 Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 13.651.820.731
        01 CHELTUIELI CURENTE 13.621.820.731
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        38 TRANSFERURI 13.462.436.543
        39 Transferuri consolidabile 2.992.391.700
        40 Transferuri neconsolidabile 10.470.044.843
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 197.645.429
        01 CHELTUIELI CURENTE 167.645.429
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 16.479.188
        10 Cheltuieli cu salariile 13.494.763
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 1.530.752
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 209.040
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 944.633
        14 Deplasări, detaşări, transferări 300.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări în ţara 300.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 142.905.000
        21 Drepturi cu caracter social 12.100.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 12.100.000
        25 Materiale şi prestări de servicii cu
              caracter funcţional 100.000.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata şi echipament 3.630.000
        27 Reparaţii curente 2.420.000
        28 Reparaţii capitale 11.000.000
        29 Cărţi şi publicaţii 605.000
        30 Alte cheltuieli 1.050.000
        38 TRANSFERURI 8.261.241
        40 Transferuri neconsolidabile 8.261.241
           09 Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii 8.261.241
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 30.000.000
5706 20 Centre de calificare şi recalificare 56.570.000
     50 Alte instituţii şi acţiuni de învăţământ 141.075.429
6006 ASISTENTA SOCIALĂ, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI
              INDEMNIZAŢII 10.461.783.602
        01 CHELTUIELI CURENTE 10.461.783.602
        38 TRANSFERURI 10.461.783.602
        40 Transferuri neconsolidabile 10.461.783.602
           07 Indemnizaţia de şomaj 6.341.983.421
           09 Alte ajutoare, alocaţii şi indemnizaţii 3.202.014.261
           15 Plati compensatorii 917.785.920
6006 32 Plati pentru stimularea mobilitatii forţei
              de munca 112.500.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 6.341.983.421
     34 Alocaţii de sprijin 186.735.794
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 514.900.000
     39 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 495.000.000
     40 Plati compensatorii 917.785.920
     46 Plati pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează someri aparţinând unor categorii
              defavorizate 1.521.628.467
     49 Plati pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei
              de şomaj 371.250.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.992.391.700
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.992.391.700
        38 TRANSFERURI 2.992.391.700
        39 Transferuri consolidabile 2.992.391.700
           22 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetul asigurărilor sociale
              de stat 2.523.156.444
           26 Tansferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetul asigurărilor sociale
              de sănătate 469.235.256
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de
              stat pentru someri 2.523.156.444
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru someri 469.235.256
7100 06 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 1.759.929.487
        01 CHELTUIELI CURENTE 1.500.861.290
        02 CHELTUIELI DB PERSONAL 331.744.896
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 442.004.991
        38 TRANSFERURI 727.111.403
        39 Transferuri consolidabile 625.059.850
        40 Transferuri neconsolidabile 102.051.553
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7206 ALTE ACŢIUNI 819.666.773
        01 CHELTUIELI CURENTE 819.666.773
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 92.555.370
        30 Alte cheltuieli 92.555.370
        38 TRANSFERURI 727.111.403
        39 Transferuri consolidabile 625.059.850
           27 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetele locale pentru finanţarea
              programelor pentru ocuparea temporară a forţei
              de munca 625.059.850
        40 Transferuri neconsolidabile 102.051.553
           11 Contribuţii şi cotizaţii la organisme
              internaţionale 6.600.000
           28 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.400.000
           65 Plati pentru stimularea creării de locuri de munca 91.051.553
7206 08 Executarea silită a creanţelor bugetare 4.400.000
     09 Programe pentru ocuparea temporară a forţei de munca 625.059.850
     18 Măsuri active pentru combaterea somajului 91.051.553
     21 Servicii de preconcediere colectivă 8.403.450
     50 Alte cheltuieli 90.751.920
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 940.262.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 681.194.517
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 331.744.896
        10 Cheltuieli cu salariile 243.938.860
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 56.353.988
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 7.876.328
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de
              sănătate 17.075.720
        14 Deplasări, detaşări, transferări 6.500.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări în ţara 6.000.000
           02 - deplasări, detaşări, transferări în străinătate 500.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 349.449.621
        24 Cheltuieli pentru întreţinere şi gospodărie 97.000.000
        25 Materiale şi prestări de servicii cu caracter
              funcţional 24.000.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata şi echipament 4.840.000
        27 Reparaţii curente 10.000.000
        28 Reparaţii capitale 10.000.000
        29 Cărţi şi publicaţii 1.100.000
        30 Alte cheltuieli 202.509.621
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.393.547
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 104.393.547
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 154.674.650
        85 Rambursări de credite externe şi plati de
              dobânzi şi comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 154.674.650
           01 Rambursări de credite externe 55.161.080
           02 Plati de dobânzi şi comisioane 99.513.570
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor 158.481.432
     50 Alte cheltuieli 781.781.282
8600 06 Partea a XII-a ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
8606 ÎMPRUMUTURI 1.104.472.520
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.104.472.520
        80 03 Împrumuturi din bugetul asigurărilor pentru şomaj 1.104.472.520
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea si
              dezvoltarea de întreprinderi mici şi mijlocii 1.100.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              şi administrate prin agenţii de credit 4.472.520
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE

                           CHELTUIELI CU SALARIILE
                            pe anii 2002 - 2003
             (sumele alocate de la bugetul asigurărilor pentru şomaj)

    Anexa nr. 3/06/20/08 - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     Denumire indicator Cod 2002 2003 %
                                                 Program Propuneri 2003/2002
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              A B 1 2 3=2/1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
CHELTUIELI-TOTAL 5006
Fond aferent salariilor de baza 08001 149.026.186 159.076.872 106,74
Salarii de merit 08002 4.300.000 4.855.000 112,91
Indemnizaţie de conducere 08003 5.800.000 13.879.716 239,31
Spor de vechime 08004 14.850.034 31.152.513 209,78
Sporuri pentru condiţii de munca 08005 61.500
Alte sporuri 08006 61.500 85.000 138,21
Ore suplimentare 08007 130.000 700.000 538,46
Fond de premii 08008 12.127.890 14.877.322 122,67
Fond pentru convenţii civile 08012 6.900.000 8.122.200 117,71
Indemnizaţii plătite unor persoane 08013
din afară unităţii 600.000 5.200.000 866,67
Alte drepturi salariale 08014 19.000.000 19.485.000 102,55
Cheltuieli cu salariile 08015 212.857.110 257.433.623 120,94
ÎNVĂŢĂMÂNT 5706
Fond aferent salariilor de baza 08001 4.500.000
Salarii de merit 08002 125.000
Indemnizaţie de conducere 08003 200.246
Spor de vechime 08004 461.000
Fond de premii 08008 201.317
Fond pentru convenţii civile 08012 6.300.000 7.522.200 119,40
Alte drepturi salariale 08014 485.000
Cheltuieli cu salariile 08015 6.300.000 13.494.763 214,20
CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE 7306
FONDULUI
Fond aferent salariilor de baza 08001 149.026.186 154.576.872 103,72
Salarii de merit 08002 4.300.000 4.730.000 110,00
Indemnizaţie de conducere 08003 5.800.000 13.679.470 235,85
Spor de vechime 08004 14.850.034 30.691.513 206,68
Sporuri pentru condiţii de munca 08005 61.500
Alte sporuri 08006 61.500 85.000 138,21
Ore suplimentare 08007 130.000 700.000 538,46
Fond de premii 08008 12.127.890 14.676.005 121,01
Fond pentru convenţii civile 08012 600.000 600.000 100,00
Indemnizaţii plătite unor persoane 08013
din afară unităţii 600.000 5.200.000 866,67
Alte drepturi salariale 08014 19.000.000 19.000.000 100,00
Cheltuieli cu salariile 08015 206.557.110 243.938.860 118,10
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale

               Numărul maxim de posturi şi fondul aferent salariilor
                          de baza pe anii 2002-2003
           (SUMELE ALOCATE PRIN BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ)

    Anexa 3/06/20/09 - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                              Număr Salariu Redu- Cres- Număr Dife- Fond
                              maxim mediu de cerea terea maxim rente aferent
                              de baza în numa- numa- de 2003 salariilor
                              pos- luna de- rului rului pos- fata de baza
                              turi cembrie de de turi de pe 2003
                              în 2002 pos- pos- în 2002
                              anul turi turi anul
                              2002 în în 2003
                                             anul anul
                                             2003 2003

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
            1 2 3 4 5 6=2-4+5 7=6-2 8=3x6x
                                                                         12 luni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 3.695 1.027 1.077 3.745 50 159.076.872
din care:
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT-FONDUL PENTRU
PLATA DE ŞOMAJ 100 100 100 4.500.000
din care:
4.Funcţionari publici 90 90 90 4.206.000

Consilier A/I/1 4.300 45 45 45 2.322.000
Consilier A/I/2 3.650 30 30 30 1.314.000
Expert A/II/1 3.000 10 10 10 360.000
Referent de specialitate B/I/1 3.500 5 5 5 210.000
5.Personal cu contract de munca
b)care ocupa funcţii comune 10 10 10 294.000

Portar, paznic, pompier,
îngrijitor, guard, bufetier,
manipulant bunuri, curier; I 2.150 5 5 5 129.000
Sofer II (Parchetul Naţional
 Anticoruptie) 2.750 5 5 5 165.000

7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE
 A FONDULUI DE ŞOMAJ 3.695 1.027 977 3.645 -50 154.576.872
din care:

1. Persoane care ocupa funcţii
   de demnitate publica 1 1

Subsecretar de stat 1 23.828 1 285.936

4.Funcţionari publici 3.429 894 871 3.406 -23 147.446.496

Consilier A/I/1 622 4.700 40 277 859 237 48.447.600
Consilier A/I/2 415 4.200 75 340 -75 17.136.000
Consilier A/I/3 395 3.900 132 263 -132 12.308.400
Expert A/II/1 150 3.700 52 98 -52 4.351.200
Expert A/II/2 100 3.500 100 -100
Expert A/II/3 3.100 7 7 7 260.400
Expert A/III/1 3.050 6 6 6 219.600
Expert A/III/2 2.800 58 58 58 1.948.800
Expert A/III/3 2.600 57 57 57 1.778.400
Consilier juridic A/I/1 34 4.600 3 37 3 2.042.400
Consilier juridic A/I/2 14 4.200 6 20 6 1.008.000
Consilier juridic A/I/3 7 3.900 5 12 5 561.600
Consilier juridic A/II/1 12 3.700 26 38 26 1.687.200
Consilier juridic A/II/2 6 3.500 9 15 9 630.000
Consilier juridic A/II/3 3.000 25 25 25 900.000
Consilier juridic A/-/Debutant 5 2.128 5 10 5 255.360
Auditor A/I/2 50 4.815 27 23 -27 1.328.940
Auditor A/I/3 4.200 16 16 16 806.400
Referent de specialitate B/I/1 40 4.200 3 43 3 2.167.200
Referent de specialitate B/I/2 40 3.900 30 70 30 3.276.000
Referent de specialitate B/I/3 21 3.700 19 40 19 1.776.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Anexa 3/06/20/09 -mii lei-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                              Număr Salariu Redu- Cres- Număr Dife- Fond
                              maxim mediu de cerea terea maxim rente aferent
                              de baza în numa- numa- de 2003 salariilor
                              pos- luna de- rului rului pos- fata de baza
                              turi cembrie de de turi de pe 2003
                              în 2002 pos- pos- în 2002
                              anul turi turi anul
                              2002 în în 2003
                                             anul anul
                                             2003 2003

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
            1 2 3 4 5 6=2-4+5 7=6-2 8=3x6x
                                                                         12 luni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Referent de specialitate B/II/1 6 3.200 11 17 11 652.800
Referent de specialitate
 B/-/Debutant 15 2.057 10 5 -10 123.420
Referent C/I/1 570 2.800 168 738 168 24.796.800
Referent C/I/2 265 2.600 79 344 79 10.732.800
Referent C/I/3 300 2.448 222 78 -222 2.291.328
Referent C/II/1 140 2.300 99 41 -99 1.131.600
Referent C/II/2 62 2.250 47 15 -47 405.000
Referent C/III/1 2.209 1 1 1 26.508
Referent C/III/2 2.150 18 18 18 464.400
Referent C/III/3 2.100 17 17 17 428.400
Referent C/-/Debutant 2.057 15 15 15 370.260
Inspector de specialitate
  A/II/I 100 3.700 50 50 -50 2.220.000
Inspector de specialitate A/II/2 50 3.500 40 10 -40 420.000
Inspector de specialitate
  A/-/Debutant 10 2.057 10 20 10 493.680
5. Personal cu contract de munca
a)Personal de specialitate 8 36 44 36 1.168.800

Referent IA 5 2.300 20 25 20 690.000
Referent II 3 2.100 16 19 16 478.800
5. Personal cu contract de munca
b)care ocupa funcţii comune 257 133 70 194 -63 5.675.640

Secretar-dactilograf,
  dactilograf; I 25 2.721 8 17 -8 555.084
Administrator I 2.800 7 7 7 235.200
Administrator III 7 2.800 7 -7
Casier magaziner; I 25 2.400 11 14 -11 403.200
Casier magaziner; II 18 2.100 8 10 -8 252.000
Funcţionar arhivar; I 15 2.584 2 13 -2 403.104
Funcţionar arhivar; II 15 2.300 13 2 -13 55.200
Funcţionar arhivar; III 10 2.229 6 4 -6 106.992
Portar, paznic, pompier,
 îngrijitor, guard, bufetier,
 manipulant bunuri, curier; I 97 2.150 35 62 -35 1.599.600
Muncitor calificat I 2.601 11 11 11 343.332
Muncitor calificat II 2.500 7 7 7 210.000
Muncitor calificat III 2.300 16 16 16 441.600
Muncitor necalificat 2.034 4 4 4 97.632
Sofer IA (Parchetul Naţional
 Anticoruptie) 45 3.029 43 2 -43 72.696
Sofer II (Parchetul Naţional
 Anticoruptie) 3.000 25 25 25 900.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE


                              BUGETUL
          pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli, articole
                      şi alineate pe anul 2003
                 (sumele alocate din credite externe)


                        Anexa nr. 3/06/20/16 - mii lei -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumirea 2003
tol b ar- i indicatorilor
     c ti- n
     a col e
     p a
     i t
     t
     o
     l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5014 CREDITE EXTERNE 728.648.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 359.665.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 350.347.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
7214 ALTE ACŢIUNI 186.355.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 186.355.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 186.355.000
        30 Alte cheltuieli 186.355.000
7214 18 Măsuri active pentru combaterea somajului 186.355.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 355.938.050
        01 CHELTUIELI CURENTE 173.310.150
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 9.317.750
        14 Deplasări, detaşări, transferări 9.317.750
           01 - deplasări, detaşări, transferări în ţara 2.795.325
           02 - deplasări, detaşări, transferări în străinătate 6.522.425
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 163.992.400
        30 Alte cheltuieli 163.992.400
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 182.627.900
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 182.627.900
7314 50 Alte cheltuieli 355.938.050
8614 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 186.355.000
        80 12 Împrumuturi acordate de agenţiile
              guvernamentale şi administrate prin
              agenţii de credit 186.355.000
8614 13 Împrumuturi acordate de agenţiile
              guvernamentale şi administrate prin
              agenţii de credit 186.355.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE Anexa nr. 3/06/20/29


                    LISTA - SINTEZA*)
                   ------------------
               a cheltuielilor de investiţii

                                                                                                                - mii lei -
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                           TOTAL din Surse Credite Credite Fond Buget Alte
                                             care: proprii interne externe special de stat surse
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                   1 2 3 4 5 6 7 8
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL
                                         1.221.344.419 42.240.249 408.821.787 660.476.834 30.475.068 82.330.481
- chelt. pana la 31/12/2001 177.860.420 1.060.049 86.965.887 86.856.483 1.013.199 1.964.802
- chelt. in 2002 (program) 307.326.710 10.744.408 139.228.000 119.331.390 8.187.400 29.835.512
- program 2003 368.243.484 15.692.586 182.627.900 134.393.547 9.468.614 26.060.837
- estimari 2004 150.550.256 14.743.206 99.531.865 11.805.855 24.469.330
- estimari 2005 107.494.414 107.494.414
- estimari 2006 112.869.135 112.869.135
A. OBIECTIVE DE INVESTITII IN CONTINUARE - Total
                                           218.355.672 42.240.249 63.309.874 30.475.068 82.330.481
- chelt. pana la 31/12/2001 4.038.050 1.060.049 1.013.199 1.964.802
- chelt. in 2002 (program) 50.499.536 10.744.408 1.732.216 8.187.400 29.835.512
- program 2003 97.020.623 15.692.586 45.798.586 9.468.614 26.060.837
- estimari 2004 66.797.463 14.743.206 15.779.072 11.805.855 24.469.330
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTITII - Total
                                         1.005.988.747 408.821.787 597.166.960
- chelt. pana la 31/12/2001 173.822.370 86.965.887 86.856.483
- chelt. in 2002 (program) 256.827.174 139.228.000 117.599.174
- program 2003 271.222.861 182.627.900 88.594.961
- estimari 2004 83.752.793 83.752.793
_ estimari 2005 107.494.414 107.494.414
- estimari 2006 112.869.135 112.869.135

CAP. 57.06 INVATAMANT - Total
                                           141.650.183 141.650.183
- chelt. pana la 31/12/2001 933.483 933.483
- chelt. in 2002 (program) 3.690.500 3.690.500
_ program 2003 30.000.000 30.000.000
_ estimari 2004 33.300.000 33.300.000
_ estimari 2005 35.964.000 35.964.000
- estimari 2006 37.762.200 37.762.200
A. OBIECTIVE DE INVESTITII IN CONTINUARE - Total
                                            31.732.216 31.732.216
- chelt. in 2002 (program) 1.732.216 1.732.216
- program 2003 30.000.000 30.000.000
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTITII - Total
                                           109.917.967 109.917.967
- chelt. pana la 31/12/2001 933.483 933.483
- chelt. in 2002 (program) 1.958.284 1.958.284
- estimari 2004 33.300.000 33.300.000
- estimari 2005 35.964.000 35.964.000
- estimari 2006 37.762.200 37.762.200

CAP. 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI - Total
                                         1.082.694.236 42.240.249 408.821.787 518.826.651 30.475.068 82.330.481
- chelt. pana la 31/12/2001 176.926.937 1.060.049 86.965.887 85.923.000 1.013.199 1.964.802
- chelt. in 2002 (program) 303.636.210 10.744.408 139.228.000 115.640.890 8.187.400 29.835.512
- program 2003 338.243.484 15.692.586 182.627.900 104.393.547 9.468.614 26.060.837
- estimari 2004 117.250.256 14.743.206 66.231.865 11.805.855 24.469.330
- estimari 2005 71.530.414 71.530.414
- estimari 2006 75.106.935 75.106.935
A. OBIECTIVE DE INVESTITII IN CONTINUARE - Total
                                           186.623.456 42.240.249 31.577.658 30.475.068 82.330.481
- chelt. pana la 31/12/2001 4.038.050 1.060.049 1.013.199 1.964.802
- chelt. in 2002 (program) 48.767.320 10.744.408 8.187.400 29.835.512
- program 2003 67.020.623 15.692.586 15.798.586 9.468.614 26.060.837
- estimari 2004 66.797.463 14.743.206 15.779.072 11.805.855 24.469.330
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTITII - Total
                                           896.070.780 408.821.787 487.248.993
- chelt. pana la 31/12/2001 172.888.887 86.965.887 85.923.000
- chelt. in 2002 (program) 254.868.890 139.228.000 115.640.890
- program 2003 271.222.861 182.627.900 88.594.961
- estimari 2004 50.452.793 50.452.793
- estimari 2005 71.530.414 71.530.414
- estimari 2006 75.106.935 75.106.935
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------
    *) obţinută din centralizarea a 7 fişa(e) ale obiectivelor de
       investiţii

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 57.06 ÎNVĂŢĂMÂNT Anexa nr. 3/06/20/30
    Cod 20.57.06.0003

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIU CRFPA CĂLĂRAŞI

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector CĂLĂRAŞI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna CĂLĂRAŞI
  1.3 Amplasament STR. SLOBOZIEI NR. 4 BIS
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate HOT. C.A. ANOFM. NR. 17/2002

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 11/2002 ) 31.732.216
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 3414,72 MP
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 11/2002) 31.732.216
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 12

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 1/2003
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 12/2003
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 1.732.216
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 1.732.216
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 30.000.000
     esalonata astfel:
  4.1. PROGRAM 2003 30.000.000
  4.2. ESTIMARE 2004
  4.3. ESTIMARE 2005
  4.4. ESTIMARE 2006
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori

 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE


                                                                                                 - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de -----------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                 pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                31.12.2001 2002 ulteriori
                                  (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 31.732.216 1.732.216 30.000.000
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 31.732.216 1.732.216 30.000.000
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 57.06 ÎNVĂŢĂMÂNT Anexa nr. 3/06/20/30
    Cod 20.57.06.70.0002.b

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: DOTĂRI INDEPENDENTE

    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
  1.3 Amplasament
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul )
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni)
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul )
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an)
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 2.891.767
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001 933.483
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 1.958.284
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 107.026.200
     esalonata astfel:
  4.1. PROGRAM 2003
  4.2. ESTIMARE 2004 33.300.000
  4.3. ESTIMARE 2005 35.964.000
  4.4. ESTIMARE 2006 37.762.200
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori


 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE
                                                                                                     - mii lei -
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de --------------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                  pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                   (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 109.917.967 933.483 1.958.284 33.300.000 35.964.000 37.762.200
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 109.917.967 933.483 1.958.284 33.300.000 35.964.000 37.762.200
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI Anexa nr. 3/06/20/30
    Cod 20.73.06.0013

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S. BACĂU

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BACĂU
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BACĂU
  1.3 Amplasament STR. IONITA SANDU STURZA
                                               NR. 63 A

  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 2076/14.10.1996
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU NR. 463/1997

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 4/1996 ) 4.156.300
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5200 MP
                                                    175 SALARIAŢI
                                                    1800 PERS./ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2000) 75.772.553
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 24

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 12/2004
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 23.309.775
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001 1.934.975
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 21.374.800
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 61.381.174
     esalonata astfel:

  4.1. PROGRAM 2003 31.962.798
  4.2. ESTIMARE 2004 29.418.376
  4.3. ESTIMARE 2005
  4.4. ESTIMARE 2006
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori


 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                                                   - mii lei -
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de -------------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                 pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                31.12.2001 2002 ulteriori
                                 (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Total surse de 84.690.949 1.931.975 21.374.800 31.962.798 29.418.376
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii 17.873.051 550.077 4.187.400 6.840.042 6.295.532
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 16.388.770 8.534.064 7.854.706
1.5 Buget de stat 13.895.957 440.000 4.187.400 4.826.382 4.442.175
1.6 Alte surse 36.533.171 944.898 13.000.000 11.762.310 10.825.963
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj

    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI Anexa nr. 3/06/20/30
    Cod 20.73.06.0018

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: SEDIUL D.M.S.S. TELEORMAN

    Tip: A. OBIECTIVE DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector TELEORMAN
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament STR. DUNĂRII NR. 1
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP 1996/18.11.1997
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate ORDIN MINISTRU 115/2001

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul 6/1997 ) 15.816.000
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5085 MP
                                                    209 SALARIAŢI
                                                   1.750 PERS./ZI
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul 12/2000) 90.731.084
  5. Durata de realizare contractată (număr luni) 24

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an) 10/2001
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an) 9/2004
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 29.495.595
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001 2.103.075
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 27.392.520
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 72.436.915
     esalonata astfel:
  4.1. PROGRAM 2003 35.057.825
  4.2. ESTIMARE 2004 37.379.087
  4.3. ESTIMARE 2005
  4.4. ESTIMARE 2006
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori


 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                                                    - mii lei -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de -------------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                  pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                  (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse 101.932.507 2.103.075 27.392.520 35.057.825 37.379.087
de finantare a
investitiei
din care:
1.1 Surse proprii 24.367.198 509.972 6.557.008 8.852.544 8.447.674
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 15.188.888 7.264.522 7.924.366
1.5 Buget de stat 16.579.111 573.199 4.000.000 4.642.232 7.363.680
1. 6 Alte surse 45.797.310 1.019.904 16.835.512 14.298.527 13.643.367
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI Anexa nr. 3/06/20/30
    Cod 20.73.06.70.001.a

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: ACHIZIŢII DE IMOBILE

    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul )
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni)
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul )
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an)
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 129.200.890
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001 61.600.000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 67.600.890
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 220.000.000
     esalonata astfel:
  4.1. PROGRAM 2003 40.000.000
  4.2. ESTIMARE 2004 40.000.000
  4.3. ESTIMARE 2005 70.000.000
  4.4. ESTIMARE 2006 70.000.000
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori


 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE
                                                                                                        - mii lei -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de -----------------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                  pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                  (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 349.200.890 61.600.000 67.600.890 40.000.000 40.000.000 70.000.000 70.000.000
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 349.200.890 61.600.000 67.600.890 40.000.000 40.000.000 70.000.000 70.000.000
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 20.73.06.70.001.b

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: DOTĂRI INDEPENDENTE

    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna
  1.3 Amplasament
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul )
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni)
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul )
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an)
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 22.802.000
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001 10.402.000
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 12.400.000
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 20.959.603
     esalonata astfel:
  4.1. PROGRAM 2003 3.869.461
  4.2. ESTIMARE 2004 10.452.793
  4.3. ESTIMARE 2005 1.530.414
  4.4. ESTIMARE 2006 5.106.935
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori


 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                                                    - mii lei -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de --------------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                 pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                31.12.2001 2002 ulteriori
                                 (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Total surse de 43.761.603 10.402.000 12.400.000 3.869.461 10.452.793 1.530.414 5.106.935
finantare a
investitiei
    din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext.
1.4 Fond special 43.761.603 10.402.000 12.400.000 3.869.461 10.452.793 1.530.414 5.106.935
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


    MINISTERUL MUNCII SI SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    Capitol 73.06 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI Anexa nr. 3/06/20/30
    Cod 20.73.06.70.001.e

                                 FIŞA

    Obiectivului de investiţii: ALTE CHELTUIELI ASIMILATE INVESTIŢIILOR

    Tip: C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. DATE GENERALE
  1. Date geografice:
  1.1 Judeţ/Sector BUCUREŞTI
  1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
  1.3 Amplasament
  2. Date de promovare a studiului de
       fezabilitate
  2.1 Numărul şi data Acordului MFP
  2.2 Numărul şi data aprobării HG/Ordin/
       Decizie aprobare a studiului de
       fezabilitate

 B. DATE DIN INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI
    APROBAŢI SI DIN DOCUMENTELE DE
    DESCHIDERE A FINANŢĂRII
  1. Valoarea totală a obiectivului (mii lei)
     (în preţuri luna/anul )
  2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
  3. Durata de realizare aprobată (număr luni)
  4. Valoarea totală la deschiderea finanţării
     (mii lei) (în preţuri luna/anul )
  5. Durata de realizare contractată (număr luni)

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
  1. Data începerii investiţiei (luna/an)
  2. Data programata a terminării PIF (luna/an)
  3. Valoarea decontată pana în 2002 (în mii lei) 275.754.887
             din care:
  3.1. executată pana la data de 31.12.2001 100.886.887
  3.2. prevăzută în programul pe anul 2002 174.868.000
  4. Valoarea rămasă de executat (în mii lei)
     la data de 31.12.2002 227.353.400
     esalonata astfel:
  4.1. PROGRAM 2003 227.353.400
  4.2. ESTIMARE 2004
  4.3. ESTIMARE 2005
  4.4. ESTIMARE 2006
  4.5. ESTIMARE anii ulteriori


 D. DATE PRIVIND SURSELE DE FINANŢARE ALE INVESTIŢIEI
    SI COSTURILE DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
    PUNEREA IN FUNCŢIUNE

                                                                                                       - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Surse de finantare TOTAL din care:
si costuri de ----------------------------------------------------------------------------------
functionare CHELTUIELI CHELTUIELI PROGRAM ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE ESTIMARE
                                   pana la (preliminat) 2003 2004 2005 2006 anii
                                 31.12.2001 2002 ulteriori
                                   (C3. 1) (C3. 2) (C4. 1) (C4. 2) (C4. 3) (C4. 4) (C4. 5)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Total surse de 503.108.287 100.886.887 174.868.000 227.353.400
finantare a
investitiei
din care:
1.1 Surse proprii
1.2 Credite int.
1.3 Credite ext. 408.821.787 86.965.887 139.228.000 182.627.900
1.4 Fond special 94.286.500 13.921.000 35.640.000 44.725.500
1.5 Buget de stat
1.6 Alte surse
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Alte surse = cofinanţare din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat
    Surse proprii = cofinanţare din venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
    Fond special = Bugetul Asigurărilor pentru Şomaj


                                -------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016