Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 570 din 19 octombrie 2001  pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Regatului Suediei privind reglementarea pretentiilor suedeze nesolutionate, semnat la Bucuresti la 24 iunie 2001    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LEGE nr. 570 din 19 octombrie 2001 pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Regatului Suediei privind reglementarea pretentiilor suedeze nesolutionate, semnat la Bucuresti la 24 iunie 2001

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 673 din 25 octombrie 2001
Parlamentul României adopta prezenta lege.

ART. 1
Se ratifica Acordul dintre Guvernul României şi Guvernul Regatului Suediei privind reglementarea pretenţiilor suedeze nesolutionate, semnat la Bucureşti la 24 iunie 2001.
ART. 2
(1) Sumele datorate de cãtre Guvernul României potrivit acordului prevãzut la art. 1 se suporta din sumele colectate, conform prevederilor <>art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 38/2000 *) privind unele mãsuri pentru diminuarea datoriei publice interne, în contul special al trezoreriei statului, deschis pe seama Ministerului Finanţelor Publice.
(2) În situaţia neconstituirii integrale a sumelor necesare potrivit alin. (1) se vor avansa sume de la bugetul de stat, de la capitolul "Dobânzi aferente datoriei publice şi alte cheltuieli", subcapitolul "Cheltuieli ocazionate de emisiunea şi plasarea titlurilor de stat şi de riscul garanţiilor date de stat, în condiţiile legii", urmând ca pe mãsura încasãrii sumelor, potrivit <>art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 38/2000 , sa se reconstituie sumele alocate de la bugetul de stat.
(3) În cazul în care sumele alocate de la bugetul de stat nu se pot reconstitui integral pana la data de 31 decembrie 2002, acestea rãmân cheltuieli ale acestui buget.
----------------
*) <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 38/2000 a fost aprobatã prin Legea nr. 315/2001, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 333 din 21 iunie 2001.


Aceasta lege a fost adoptatã de Camera Deputaţilor în şedinţa din 11 septembrie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.

PREŞEDINTELE
CAMEREI DEPUTAŢILOR
VALER DORNEANU

Aceasta lege a fost adoptatã de Senat în şedinţa din 4 octombrie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.

p. PREŞEDINTELE SENATULUI,
DORU IOAN TARACILA


ACORD
între Guvernul României şi Guvernul Regatului Suediei privind reglementarea pretenţiilor suedeze nesolutionate

Guvernul României şi Guvernul Suediei, denumite în continuare pãrţi, dorind sa dezvolte în continuare bunele relaţii dintre cele doua tari, au convenit sa soluţioneze între pãrţi o data pentru totdeauna pretenţiile suedeze în suspensie, dupã cum urmeazã:

ART. 1
Pretenţiile soluţionate în conformitate cu acest acord, denumite în prezentul acord pretenţia suedeza, reprezintã toate pretenţiile de orice natura susţinute de Guvernul Suediei impotriva Guvernului României privind:
1. obligaţiunile şi cupoanele enumerate în anexele I şi II;
2. certificatele de trezorerie emise în anul 1934 pentru reglementarea parţialã a unor cupoane de dobanda, ca parte a Acordului de restructurare din 24 iulie 1934 pentru garantarea externa a obligaţiunilor în aur şi cupoanelor emise ca parte a Împrumutului 7% pentru dezvoltare şi stabilizare din 1929, pentru garantarea externa a obligaţiunilor în aur şi cupoanelor emise ca parte a Împrumutului pentru dezvoltare 7'bd % din 1931, conform anexelor I şi II, în conformitate cu termenii şi condiţiile prevãzute în acordurile de împrumut şi în acordul de restructurare menţionate, care au fost depuse la Banca Nationala a României; sau
3. pierderile suferite înainte de anul 1989 ca urmare a legilor romane de nationalizare din 11 iunie 1948 şi 19 aprilie 1950 sau a altor mãsuri restrictive similare care au afectat dreptul de proprietate ori alte drepturi în România,
care au aparţinut, total sau parţial, direct sau indirect, unor persoane fizice şi juridice suedeze, cu condiţia ca acestea sa fi fost cetãţeni suedezi sau persoane juridice suedeze atât la data la care mãsurile româneşti au fost luate, cat şi la data la care prezentul acord a fost semnat, denumite în prezentul acord petenti suedezi.
Prezentul acord acoperã totodatã şi toate pretenţiile având conexiune cu convenţiile încheiate la 7 februarie 1929 şi la 27 iunie 1934 între Guvernul României, Casa Autonomã a Monopolurilor a Regatului României şi Svenska Tendasticks Aktiebolaget (STAB) a Suediei.
ART. 2
Guvernul României va plati Guvernului Suediei 120.000.000 U.S.D. (una suta douãzeci de milioane de dolari S.U.A. exclusiv), denumita în prezentul acord suma pentru soluţionare (settlement amount), reprezentând soluţionarea deplina şi definitiva a pretenţiei suedeze.
Când au stabilit aceasta suma pentru soluţionare pãrţile au luat în considerare sumele pe care Guvernul României le-a plãtit deja pentru pretenţia suedeza.
Suma pentru soluţionare va fi plãtitã net în dolari S.U.A. în patru rate, dupã cum urmeazã:
- prima rata va constitui 25% din intreaga suma pentru soluţionare, respectiv 30 de milioane de dolari S.U.A., şi va fi plãtitã nu mai târziu de data de 31 octombrie 2001;
- a doua rata va constitui 25% din intreaga suma pentru soluţionare, respectiv 30 de milioane de dolari S.U.A., şi va fi plãtitã nu mai târziu de data de 28 februarie 2002;
- a treia rata va constitui 25% din intreaga suma pentru soluţionare, respectiv 30 de milioane de dolari S.U.A., şi va fi plãtitã nu mai târziu de data de 30 aprilie 2002;
- a patra rata va constitui 25% din intreaga suma pentru soluţionare, respectiv 30 de milioane de dolari S.U.A., şi va fi plãtitã nu mai târziu de data de 30 iunie 2002.
Toate plãţile vor fi efectuate într-un cont bancar la o banca din Suedia nominalizatã de Guvernul Suediei. Guvernul Suediei va informa Guvernul României asupra acestui cont bancar prin canale diplomatice. Plata va fi consideratã efectuatã când suma pentru soluţionare este pe deplin la dispoziţia Guvernului Suediei în respectivul cont bancar.
ART. 3
Distribuirea sumei pentru soluţionare între petentii suedezi va fi lãsatã la dispoziţia exclusiva a Guvernului Suediei şi nu angajeazã în nici un fel Guvernul României.
ART. 4
Plata întregii sume pentru soluţionare va reprezenta soluţionarea deplina şi definitiva a pretenţiei suedeze şi, ulterior, Guvernul Suediei nu va inainta, în nume propriu sau pentru o terta parte, Guvernului României orice pretentie soluţionatã prin prezentul acord sau orice alta pretentie de acelaşi tip, având legatura cu perioada de dinainte de 1 ianuarie 1990.
Prezentul acord nu va fi înţeles ca dând naştere oricãror drepturi sau ca formând vreun precedent în ceea ce priveşte soluţionarea altor pretenţii.
Fãrã a limita în nici un fel aplicarea paragrafelor anterioare ale prezentului articol, subiectii suedezi vor beneficia de tratament nediscriminatoriu în aplicarea legii romane privind restituiri sau compensãri sau de orice alta cale de soluţionare existenta.
ART. 5
În termen de nouãzeci (90) de zile de la data la care suma pentru soluţionare a fost plãtitã în întregime în conformitate cu prezentul acord Guvernul Suediei va preda Ambasadei României la Stockholm obligaţiunile şi cupoanele prevãzute în anexele I şi II la prezentul acord.
ART. 6
Prezentul acord constituie înţelegerea completa şi definitiva a pãrţilor şi face sa înceteze efectul tuturor negocierilor, acordurilor şi angajamentelor anterioare în privinta pretenţiilor suedeze, inclusiv al Protocolului financiar dintre România şi Suedia, semnat la Bucureşti la 28 august 1959, şi al oricãror amendamente la acesta.
ART. 7
Prezentul acord va intra în vigoare la data ultimei notificãri prin care pãrţile se informeazã reciproc, prin canale diplomatice, asupra faptului ca toate cerinţele constituţionale necesare pentru intrarea în vigoare a prezentului acord au fost îndeplinite.
ART. 8
Orice diferend între pãrţi referitor la interpretarea sau la aplicarea prezentului acord, care nu va fi soluţionat prin consultãri sau prin alte canale diplomatice în termen de nouãzeci (90) de zile de la apariţia unui astfel de diferend, va fi supus, la cererea oricãreia dintre pãrţi, unui tribunal arbitral pentru o hotãrâre obligatorie în conformitate cu regulile de drept internaţional aplicabile. În absenta unui acord contrar între pãrţi, diferendul va fi soluţionat în conformitate cu Regulile de arbitraj UNCITRAL, în mãsura în care aceste reguli nu sunt: a) modificate de pãrţi; sau b) modificate de arbitri, dacã ambele pãrţi nu obiecteaza la modificãrile propuse.
Tribunalul va fi alcãtuit din 3 membri. În termen de treizeci (30) de zile de la primirea unei cereri fiecare parte va numi un arbitru. Cei 2 arbitri vor alege un al treilea arbitru ca preşedinte, care va fi cetãţean al unui stat terţ. Regulile de arbitraj UNCITRAL aplicabile numirii membrilor colegiilor de 3 membri se vor aplica mutatis mutandis pentru alegerea tribunalului, cu excepţia ca autoritatea de numire la care se face referire în aceste reguli va fi secretarul general al Curţii Permanente de Arbitraj de la Haga.
Dacã nu se convine altfel, toate documentele vor fi înaintate şi toate audierile se vor încheia în termen de 6 luni de la data alegerii celui de-al treilea arbitru, iar tribunalul va pronunţa hotãrârea în termen de doua luni de la data inaintarii ultimelor documente sau de la data încheierii audierilor, oricare dintre acestea este ultima.
Cheltuielile pentru preşedinte şi ceilalţi arbitri şi alte cheltuieli de procedura vor fi plãtite în mod egal de cãtre pãrţi. Cu toate acestea, tribunalul poate, în mod discretionar, sa stabileascã ca aceste cheltuieli sa fie suportate într-o proporţie mai mare de una dintre pãrţi.
Orice decizie a tribunalului poate fi invocatã în fata instanţelor naţionale ale fiecãrui stat în conformitate cu legile sale. Orice diferend privind îndeplinirea dispoziţiilor unei decizii va fi încredinţat Curţii Internaţionale de Justiţie prin cererea introdusã de orice parte la un astfel de diferend, în afarã de cazul în care pãrţile convin asupra unei alte metode de soluţionare.
Sediul tribunalului va fi Curtea Permanenta de Arbitraj de la Haga. Tribunalul poate tine audieri sau întruniri în orice alt loc mai potrivit.
Limba în care se vor desfasura procedurile va fi limba engleza. Cu toate acestea, pãrţile vor putea face trimiteri la autoritãţi, hotãrâri, decizii, opinii şi texte (sau citate din acestea) în limba franceza fãrã traducere.
Semnat la Bucureşti la 24 iunie 2001, în doua exemplare originale în limbile romana, suedeza şi engleza, toate textele fiind egal autentice. În cazul oricãror divergenţe de interpretare textul în limba engleza va prevala.

Pentru Guvernul României,
Adrian Nastase

Pentru Guvernul Regatului Suediei,
Goran Persson



ANEXA 1


APENDICE 1

Împrumutul 7% pentru dezvoltare şi stabilizare
din 1929 pentru garantarea externa a obligaţiunilor
în aur şi cupoanelor emise

Cupoane (cupoane anexate la obligaţiuni + cupoane separate de obligaţiuni)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cupon Data Valoare Valoare Total valoare
Numãr scadentei nominalã Numãr nominalã nominalã
Aur USD Aur USD Aur USD
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
22 1940-02-01 3,5 0 0
1940-02-01 17,5 0 0
1940-02-01 35,0 0 0
1940-02-01 0

23 1940-08-01 3,5 37 906 132 671
1940-08-01 17,5 9 521 166 618
1940-08-01 35,0 18 597 650 895
1940-08-01 950 184

24 1941-02-01 3,5 38 389 134 362
1941-02-01 17,5 9 524 166 670
1941-02-01 35,0 19 557 684 495
1941-02-01 985 527

25 1941-08-01 3,5 38 388 134 358
1941-08-01 17,5 9 524 166 670
1941-08-01 35,0 18 122 634 270
1941-08-01 935 298

26 1942-02-01 3,5 38 388 134 358
1942-02-01 17,5 9 524 166 670
1942-02-01 35,0 19 074 667 590
1942-02-01 968 618

27 1942-08-01 3,5 38 388 134 358
1942-08-01 17,5 9 524 166 670
1942-08-01 35,0 19 074 667 590
1942-08-01 968 618

28 1943-02-01 3,5 38 388 134 358
1943-02-01 17,5 9 524 166 670
1943-02-01 35,0 19 074 667 590
1943-02-01 968 618

29 1943-08-01 3,5 38 388 134 358
1943-08-01 17,5 9 524 166 670
1943-08-01 35,0 19 074 667 590
1943-08-01 968 618

30 1944-02-01 3,5 38 388 134 358
1944-02-01 17,5 9 524 166 670
1944-02-01 35,0 19 074 667 590
1944-02-01 968 618

31 1944-08-01 3,5 38 388 134 358
1944-08-01 17,5 9 524 166 670
1944-08-01 35,0 19 074 667 590
1944-08-01 968 618

32 1945-02-01 3,5 38 388 134 358
1945-02-01 17,5 9 524 166 670
1945-02-01 35,0 19 074 667 590
1945-02-01 968 618

33 1945-08-01 3,5 38 388 134 358
1945-08-01 17,5 9 524 166 670
1945-08-01 35,0 19 074 667 590
1945-08-01 968 618

34 1946-02-01 3,5 38 388 134 358
1946-02-01 17,5 9 524 166 670
1946-02-01 35,0 19 074 667 590
1946-02-01 968 618

35 1946-08-01 3,5 38 388 134 358
1946-08-01 17,5 9 524 166 670
1946-08-01 35,0 19 074 667 590
1946-08-01 968 618

36 1947-02-01 3,5 38 388 134 358
1947-02-01 17,5 9 524 166 670
1947-02-01 35,0 19 074 667 590
1947-02-01 968 618

37 1947-08-01 3,5 38 388 134 358
1947-08-01 17,5 9 524 166 670
1947-08-01 35,0 19 074 667 590
1947-08-01 968 618

38 1948-02-01 3,5 38 388 134 358
1948-02-01 17,5 9 524 166 670
1948-02-01 35,0 19 074 667 590
1948-02-01 968 618

39 1948-08-01 3,5 38 388 134 358
1948-08-01 17,5 9 524 166 670
1948-08-01 35,0 19 074 667 590
1948-08-01 968 618

40 1949-02-01 3,5 38 388 134 358
1949-02-01 17,5 9 524 166 670
1949-02-01 35,0 19 074 667 590
1949-02-01 968 618

41 1949-08-01 3,5 38 388 134 358
1949-08-01 17,5 9 524 166 670
1949-08-01 35,0 19 074 667 590
1943-08-01 968 618

42 1950-02-01 3,5 38 388 134 358
1950-02-01 17,5 9 524 166 670
1950-02-01 35,0 19 074 667 590
1950-02-01 968 618

43 1950-08-01 3,5 38 388 134 358
1950-08-01 17,5 9 524 166 670
1950-08-01 35,0 19 074 667 590
1950-08-01 968 618

44 1951-02-01 3,5 38 388 134 358
1951-02-01 17,5 9 524 166 670
1951-02-01 35,0 19 074 667 590
1951-02-01 968 618

45 1951-08-01 3,5 38 388 134 358
1951-08-01 17,5 9 524 166 670
1951-08-01 35,0 19 074 667 590
1951-08-01 968 618

46 1952-02-01 3,5 38 388 134 358
1952-02-01 17,5 9 524 166 670
1952-02-01 35,0 19 074 667 590
1952-02-01 968 618

47 1952-08-01 3,5 38 388 134 358
1952-08-01 17,5 9 524 166 670
1952-08-01 35,0 19 074 667 590
1952-08-01 968 618

48 1953-02-01 3,5 38 388 134 358
1953-02-01 17,5 9 524 166 670
1953-02-01 35,0 19 074 667 590
1953-02-01 968 618

49 1953-08-01 3,5 38 388 134 358
1953-08-01 17,5 9 524 166 670
1953-08-01 35,0 19 074 667 590
1953-08-01 968 618

50 1954-02-01 3,5 38 388 134 358
1954-02-01 17,5 9 524 166 670
1954-02-01 35,0 19 074 667 590
1954-02-01 968 618

51 1954-08-01 3,5 38 388 134 358
1954-08-01 17,5 9 524 166 670
1954-08-01 35,0 19 074 667 590
1954-08-01 968 618

52 1955-02-01 3,5 38 388 134 358
1955-02-01 17,5 9 524 166 670
1955-02-01 35,0 19 074 667 590
1955-02-01 968 618

53 1955-08-01 3,5 38 388 134 358
1955-08-01 17,5 9 524 166 670
1955-08-01 35,0 19 074 667 590
1955-08-01 968 618

54 1956-02-01 3,5 38 388 134 358
1956-02-01 17,5 9 524 166 670
1956-02-01 35,0 19 074 667 590
1956-02-01 968 618

55 1956-08-01 3,5 38 388 134 358
1956-08-01 17,5 9 524 166 670
1956-08-01 35,0 19 074 667 590
1956-08-01 968 618

56 1957-02-01 3,5 38 388 134 358
1957-02-01 17,5 9 524 166 670
1957-02-01 35,0 19 074 667 590
1957-02-01 968 618

57 1957-08-01 3,5 38 388 134 358
1957-08-01 17,5 9 524 166 670
1957-08-01 35,0 19 074 667 590
1957-08-01 968 618

58 1958-02-01 3,5 38 388 134 358
1958-02-01 17,5 9 524 166 670
1958-02-01 35,0 19 074 667 590
1958-02-01 968 618

59 1958-08-01 3,5 38 388 134 358
1958-08-01 17,5 9 524 166 670
1958-08-01 35,0 19 074 667 590
1958-08-01 968 618

60 1959-02-01 3,5 38 388 134 358
1959-02-01 17,5 9 524 166 670
1959-02-01 35,0 19 074 667 590
1959-02-01 2 544 038 968 618

Total
cupoane 36.772.638
Capital
1 febru-
arie 1959 27.678.300
Total 64.450.938
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────





APENDICE 2

Împrumutul 7% pentru dezvoltare şi stabilizare
din 1929 pentru garantarea externa a obligaţiunilor
în aur şi cupoanelor emise

Cupoane (anexate la obligaţiuni)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cupon Data Valoare Valoare Total valoare
Numãr scadentei nominalã Numãr nominalã nominalã
Aur USD Aur USD Aur USD
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
22 1940-02-01 3,5 0 0
1940-02-01 17,5 0 0
1940-02-01 35,0 0 0
1940-02-01 0

23 1940-08-01 3,5 0 0
1940-08-01 17,5 0 0
1940-08-01 35,0 0 0
1940-08-01 0

24 1941-02-01 3,5 38 388 134 358
1941-02-01 17,5 8 415 147 263
1941-02-01 35,0 0
1941-02-01 281 621

25 1941-08-01 3,5 38 388 134 358
1941-08-01 17,5 9 524 166 670
1941-08-01 35,0 18 122 634 270
1941-08-01 935 298

26 1942-02-01 3,5 38 388 134 358
1942-02-01 17,5 9 524 166 670
1942-02-01 35,0 19 074 667 590
1942-02-01 968 618

27 1942-08-01 3,5 38 388 134 358
1942-08-01 17,5 9 524 166 670
1942-08-01 35,0 19 074 667 590
1942-08-01 968 618

28 1943-02-01 3,5 38 388 134 358
1943-02-01 17,5 9 524 166 670
1943-02-01 35,0 19 074 667 590
1943-02-01 968 618

29 1943-08-01 3,5 38 388 134 358
1943-08-01 17,5 9 524 166 670
1943-08-01 35,0 19 074 667 590
1943-08-01 968 618

30 1944-02-01 3,5 38 388 134 358
1944-02-01 17,5 9 524 166 670
1944-02-01 35,0 19 074 667 590
1944-02-01 968 618

31 1944-08-01 3,5 38 388 134 358
1944-08-01 17,5 9 524 166 670
1944-08-01 35,0 19 074 667 590
1944-08-01 968 618

32 1945-02-01 3,5 38 388 134 358
1945-02-01 17,5 9 524 166 670
1945-02-01 35,0 19 074 667 590
1945-02-01 968 618

33 1945-08-01 3,5 38 388 134 358
1945-08-01 17,5 9 524 166 670
1945-08-01 35,0 19 074 667 590
1945-08-01 968 618

34 1946-02-01 3,5 38 388 134 358
1946-02-01 17,5 9 524 166 670
1946-02-01 35,0 19 074 667 590
1946-02-01 968 618

35 1946-08-01 3,5 38 388 134 358
1946-08-01 17,5 9 524 166 670
1946-08-01 35,0 19 074 667 590
1946-08-01 968 618

36 1947-02-01 3,5 38 388 134 358
1947-02-01 17,5 9 524 166 670
1947-02-01 35,0 19 074 667 590
1947-02-01 968 618

37 1947-08-01 3,5 38 388 134 358
1947-08-01 17,5 9 524 166 670
1947-08-01 35,0 19 074 667 590
1947-08-01 968 618

38 1948-02-01 3,5 38 388 134 358
1948-02-01 17,5 9 524 166 670
1948-02-01 35,0 19 074 667 590
1948-02-01 968 618

39 1948-08-01 3,5 38 388 134 358
1948-08-01 17,5 9 524 166 670
1948-08-01 35,0 19 074 667 590
1948-08-01 968 618

40 1949-02-01 3,5 38 388 134 358
1949-02-01 17,5 9 524 166 670
1949-02-01 35,0 19 074 667 590
1949-02-01 968 618

41 1949-08-01 3,5 38 388 134 358
1949-08-01 17,5 9 524 166 670
1949-08-01 35,0 19 074 667 590
1943-08-01 968 618

42 1950-02-01 3,5 38 388 134 358
1950-02-01 17,5 9 524 166 670
1950-02-01 35,0 19 074 667 590
1950-02-01 968 618

43 1950-08-01 3,5 38 388 134 358
1950-08-01 17,5 9 524 166 670
1950-08-01 35,0 19 074 667 590
1950-08-01 968 618

44 1951-02-01 3,5 38 388 134 358
1951-02-01 17,5 9 524 166 670
1951-02-01 35,0 19 074 667 590
1951-02-01 968 618

45 1951-08-01 3,5 38 388 134 358
1951-08-01 17,5 9 524 166 670
1951-08-01 35,0 19 074 667 590
1951-08-01 968 618

46 1952-02-01 3,5 38 388 134 358
1952-02-01 17,5 9 524 166 670
1952-02-01 35,0 19 074 667 590
1952-02-01 968 618

47 1952-08-01 3,5 38 388 134 358
1952-08-01 17,5 9 524 166 670
1952-08-01 35,0 19 074 667 590
1952-08-01 968 618

48 1953-02-01 3,5 38 388 134 358
1953-02-01 17,5 9 524 166 670
1953-02-01 35,0 19 074 667 590
1953-02-01 968 618

49 1953-08-01 3,5 38 388 134 358
1953-08-01 17,5 9 524 166 670
1953-08-01 35,0 19 074 667 590
1953-08-01 968 618

50 1954-02-01 3,5 38 388 134 358
1954-02-01 17,5 9 524 166 670
1954-02-01 35,0 19 074 667 590
1954-02-01 968 618

51 1954-08-01 3,5 38 388 134 358
1954-08-01 17,5 9 524 166 670
1954-08-01 35,0 19 074 667 590
1954-08-01 968 618

52 1955-02-01 3,5 38 388 134 358
1955-02-01 17,5 9 524 166 670
1955-02-01 35,0 19 074 667 590
1955-02-01 968 618

53 1955-08-01 3,5 38 388 134 358
1955-08-01 17,5 9 524 166 670
1955-08-01 35,0 19 074 667 590
1955-08-01 968 618

54 1956-02-01 3,5 38 388 134 358
1956-02-01 17,5 9 524 166 670
1956-02-01 35,0 19 074 667 590
1956-02-01 968 618

55 1956-08-01 3,5 38 388 134 358
1956-08-01 17,5 9 524 166 670
1956-08-01 35,0 19 074 667 590
1956-08-01 968 618

56 1957-02-01 3,5 38 388 134 358
1957-02-01 17,5 9 524 166 670
1957-02-01 35,0 19 074 667 590
1957-02-01 968 618

57 1957-08-01 3,5 38 388 134 358
1957-08-01 17,5 9 524 166 670
1957-08-01 35,0 19 074 667 590
1957-08-01 968 618

58 1958-02-01 3,5 38 388 134 358
1958-02-01 17,5 9 524 166 670
1958-02-01 35,0 19 074 667 590
1958-02-01 968 618

59 1958-08-01 3,5 38 388 134 358
1958-08-01 17,5 9 524 166 670
1958-08-01 35,0 19 074 667 590
1958-08-01 968 618

60 1959-02-01 3,5 38 388 134 358
1959-02-01 17,5 9 524 166 670
1959-02-01 35,0 19 074 667 590
1959-02-01 2 457 347 968 618

Total
cupoane 35.118.549
Capital
1 febru-
arie 1959 27.678.300
Total 62.796.849
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




APENDICE 3

Împrumutul 7% pentru dezvoltare şi stabilizare
din 1929 pentru garantarea externa a obligaţiunilor
în aur şi cupoanelor emise

Cupoane (separate de obligaţiuni)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cupon Data Valoare Valoare Total valoare
Numãr scadentei nominalã Numãr nominalã nominalã
Aur USD Aur USD Aur USD
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
22 1940-02-01 3,5 0 0
1940-02-01 17,5 0 0
1940-02-01 35,0 0 0
1940-02-01 0

23 1940-08-01 3,5 37 906 132 671
1940-08-01 17,5 9 521 166 618
1940-08-01 35,0 18 597 650 895
1940-08-01 950 184

24 1941-02-01 3,5 1 3,5
1941-02-01 17,5 1 109 19 408
1941-02-01 35,0 19 557 684 495
1941-02-01 703 906

Total 86.691 1.654.090
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────





ANEXA 2

APENDICE 1

Data emisiunii
Cupoanele Obligaţiuni Obligaţiuni Obligaţiuni
cu doua 1922 1931 1929
scadente pe an 22-04-01 32-12-31 29-08-01
pana la 68-04-01 70-12-31 59-02-01
data scadentei
obligaţiei

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Capital Seria Numãr Valoarea Valuta Data
Numãrul nominalã emisiunii
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 000 621 469 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 470 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 471 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 472 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 473 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 427 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 428 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 429 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 430 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 431 23 37,5 FrF 1931
5 000 852 255 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 548 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 549 23 187,5 FrF 1931
1 000 621 481 23 37,5 FrF 1931
25 000 883 227 22 937,5 FrF 1931
25 000 883 228 22 937,5 FrF 1931
25 000 883 229 22 937,5 FrF 1931
25 000 883 230 22 937,5 FrF 1931
25 000 882 742 22 937,5 FrF 1931
5 000 82 105 22 187,5 FrF 1931
5 000 82 106 22 187,5 FrF 1931
5 000 82 107 22 187,5 FrF 1931
2 000 621 698 22 37,5 FrF 1931
2 000 621 699 22 37,5 FrF 1931
1 200 0 12 54,0 FrF 1934
7 860 0 12 353,7 LEI 1934
1 000 621 638 23 37,5 FrF 1931
5 000 851 489 23 187,5 FrF 1931
1 000 628 372 23 37,5 FrF 1931
1 000 628 371 23 37,5 FrF 1931
5 000 853 248 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 249 23 187,5 FrF 1931
500 D3075 43 17,5 USD 1929
500 D4667 43 17,5 USD 1929
500 D4668 43 17,5 USD 1929
500 D5767 43 17,5 USD 1929
500 D5942 43 17,5 USD 1929
100 C19859 43 3,5 USD 1929
100 C20498 43 3,5 USD 1929
100 C26944 43 3,5 USD 1929
100 C26945 43 3,5 USD 1929
100 C26946 43 3,5 USD 1929
100 C26947 43 3,5 USD 1929
l00 C52078 46 3,5 USD 1929
5 000 851 832 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 833 23 187,5 FrF 1931
1 000 628 696 23 37,5 FrF 1931
1 000 698 702 23 37,5 FrF 1931
1 000 15 440 43 35,0 USD 1929
1 000 15 439 43 35,0 USD 1929
1 000 15 221 43 35,0 USD 1929
1 000 14 685 43 35,0 USD 1929
1 000 14 684 43 35,0 USD 1929
1 000 14 683 43 35,0 USD 1929
1 000 14 682 43 35,0 USD 1929
1 000 14 681 43 35,0 USD 1929
1 000 14 679 43 35,0 USD 1929
1 000 14 677 43 35,0 USD 1929
1 000 14 680 45 35,0 USD 1929
1 000 14 687 43 35,0 USD 1929
1 000 14 688 43 35,0 USD 1929
1 000 14 689 43 35,0 USD 1929
1 000 14 691 43 35,0 USD 1929
1 000 14 678 43 35,0 USD 1929
1 000 15 130 43 35,0 USD 1929
1 000 15 208 43 35,0 USD 1929
100 51 539 43 3,5 USD 1929
100 51 543 43 3,5 USD 1929
100 51 544 43 3,5 USD 1929
100 51 545 43 3,5 USD 1929
100 51 958 43 3,5 USD 1929
500 15 772 45 17,5 USD 1929
100 51 634 45 3,5 USD 1929
100 51 635 45 3,5 USD 1929
100 51 636 45 3,5 USD 1929
100 51 546 45 3,5 USD 1929
100 51 547 45 3,5 USD 1929
100 51 548 45 3,5 USD 1929
100 51 549 45 3,5 USD 1929
100 51 550 45 3,5 USD 1929
100 51 551 45 3,5 USD 1929
25 000 882 639 23 937,5 FrF 1931
25 000 882 640 23 937,5 FrF 1931
25 000 882 641 23 937,5 FrF 1931
1 000 621 634 22 37,5 FrF 1931
5 000 853 482 22 187,5 FrF 1931
1 000 18 825 49 35,0 USD 1929
500 5 697 43 17,5 USD 1929
500 5 698 43 17,5 USD 1929
500 5 699 43 17,5 USD 1929
500 5 700 43 17,5 USD 1929
500 5 701 43 17,5 USD 1929
100 25 982 43 3,5 USD 1929
100 25 983 43 3,5 USD 1929
100 25 984 43 3,5 USD 1929
100 25 985 43 3,5 USD 1929
100 25 986 43 3,5 USD 1929
100 51 464 47 3,5 USD 1929
100 51 465 47 3,5 USD 1929
25 000 882 377 23 937,5 FrF 1931
25 000 882 378 23 937,5 FrF 1931
5 000 851 194 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 195 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 196 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 197 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 198 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 199 23 187,5 FrF 1931
1 000 620 760 23 37,5 FrF 1931
1 000 620 761 23 37,5 FrF 1931
5 000 851 491 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 492 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 493 23 187,5 FrF 1931
25 000 882 529 23 937,5 FrF 1931
5 000 853 568 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 569 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 570 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 367 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 368 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 369 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 370 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 371 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 372 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 373 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 216 25 187,5 FrF 1931
100 C51310 44 3,5 USD 1929
25 000 882 743 28 937,5 FrF 1931
25 000 882 744 28 937,5 FrF 1931
25 000 882 745 28 937,5 FrF 1931
5 000 851 405 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 406 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 407 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 408 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 258 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 259 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 254 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 255 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 256 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 257 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 494 23 187,5 FrF 1931
1 000 621 494 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 495 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 496 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 312 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 315 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 316 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 317 23 37,5 FrF 1931
5 000 852 271 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 272 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 277 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 278 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 474 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 478 23 187,5 FrF 1931
1 000 621 413 23 37,5 FrF 1931
5 000 852 080 23 187,5 FrF 1931
1 000 14 966 45 35,0 USD 1929
1 000 14 967 45 35,0 USD 1929
1 000 14 968 45 35,0 USD 1929
1 000 621 831 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 832 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 833 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 834 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 835 23 37,5 FrF 1931
5 000 854 447 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 448 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 449 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 450 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 451 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 188 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 189 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 329 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 330 23 187,5 FrF 1931
25 000 882 436 23 937,5 FrF 1931
5 000 852 663 22 187,5 FrF 1931
5 000 852 664 22 187,5 FrF 1931
25 000 882 455 23 937,5 FrF 1931
5 000 851 534 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 535 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 536 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 446 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 447 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 448 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 449 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 450 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 536 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 537 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 538 23 187,5 FrF 1931
1 000 628 578 23 37,5 FrF 1931
1 000 628 576 23 37,5 FrF 1931
1 000 628 577 23 37,5 FrF 1931
25 000 883 178 23 937,5 FrF 1931
25 000 883 179 23 937,5 FrF 1931
100 C51753 35 3,5 USD 1929
100 C51842 35 3,5 USD 1929
100 C51843 35 3,5 USD 1929
100 C51858 35 3,5 USD 1929
100 C51859 35 3,5 USD 1929
100 C52211 35 3,5 USD 1929
100 C52212 35 3,5 USD 1929
100 C52213 35 3,5 USD 1929
500 D2986 32 17,5 USD 1929
20 E00620 8 0,8 'a3 1922
20 E00622 8 0,8 'a3 1922
20 E00809 8 0,8 'a3 1922
20 E03012 8 0,8 'a3 1922
20 E03021 8 0,8 'a3 1922
20 E03147 8 0,8 'a3 1922
20 E03252 8 0,8 'a3 1922
20 E03253 8 0,8 'a3 1922
20 E03254 8 0,8 'a3 1922
20 E03255 8 0,8 'a3 1922
20 E03256 8 0,8 'a3 1922
20 E03796 8 0,8 'a3 1922
20 E03797 8 0,8 'a3 1922
20 E03798 8 0,8 'a3 1922
20 E03799 8 0,8 'a3 1922
20 E03800 8 0,8 'a3 1922
20 E03849 8 0,8 'a3 1922
20 E04203+E04231 8 0,8 'a3 1922
20 E05674+E05718 8 0,8 'a3 1922
1 000 M23551 49 35,0 USD 1929
1 000 M23552 49 35,0 USD 1929
1 000 M23553 49 35,0 USD 1929
1 000 M23554 49 35,0 USD 1929
1 000 M23555 49 35,0 USD 1929
1 000 M23556 49 35,0 USD 1929
1 000 M23557 49 35,0 USD 1929
1 000 M23558 49 35,0 USD 1929
1 000 M23559 49 35,0 USD 1929
1 000 M23560 49 35,0 USD 1929
1 000 M23561 49 35,0 USD 1929
1 000 M23562 49 35,0 USD 1929
1 000 M23563 49 35,0 USD 1929
1 000 M23564 49 35,0 USD 1929
1 000 M23565 49 35,0 USD 1929
1 000 M23566 49 35,0 USD 1929
1 000 M23567 49 35,0 USD 1929
1 000 M23568 49 35,0 USD 1929
1 000 M23569 49 35,0 USD 1929
1 000 M23570 49 35,0 USD 1929
1 000 M23571 49 35,0 USD 1929
1 000 M23572 49 35,0 USD 1929
1 000 M23573 49 35,0 USD 1929
1 000 M23574 49 35,0 USD 1929
1 000 M23575 49 35,0 USD 1929
1 000 M23576 49 35,0 USD 1929
1 000 M23577 49 35,0 USD 1929
1 000 M23578 49 35,0 USD 1929
1 000 M23580 49 35,0 USD 1929
1 000 M23581 49 35,0 USD 1929
1 000 M23582 49 35,0 USD 1929
1 000 M23583 49 35,0 USD 1929
1 000 M23584 49 35,0 USD 1929
1 000 M23585 49 35,0 USD 1929
1 000 M23586 49 35,0 USD 1929
1 000 M23587 49 35,0 USD 1929
1 000 M23588 49 35,0 USD 1929
1 000 M23589 49 35,0 USD 1929
1 000 M23590 49 35,0 USD 1929
1 000 M23593 49 35,0 USD 1929
1 000 M23594 49 35,0 USD 1929
1 000 M23595 49 35,0 USD 1929
500 D19477 49 17,5 USD 1929
500 D19478 49 17,5 USD 1929
500 D19479 49 17,5 USD 1929
500 D19480 49 17,5 USD 1929
500 D19481 49 17,5 USD 1929
500 D19482 49 17,5 USD 1929
500 D19483 49 17,5 USD 1929
500 D19484 49 17,5 USD 1929
500 D19485 49 17,5 USD 1929
500 D19486 49 17,5 USD 1929
1 000 17 651 48 35,0 USD 1929
1 000 17 835 48 35,0 USD 1929
1 000 17 941 48 35,0 USD 1929
1 000 17 942 48 35,0 USD 1929
1 000 17 958 47 35,0 USD 1929
1 000 17 992 47 35,0 USD 1929
1 000 18 452 47 35,0 USD 1929
1 000 18 647 47 35,0 USD 1929
1 000 18 648 47 35,0 USD 1929
1 000 18 811 47 35,0 USD 1929
1 000 19 344 47 35,0 USD 1929
1 000 19 345 47 35,0 USD 1929
1 000 19 346 47 35,0 USD 1929
1 000 19 347 47 35,0 USD 1929
1 000 19 924 47 35,0 USD 1929
1 000 19 925 47 35,0 USD 1929
1 000 19 927 47 35,0 USD 1929
1 000 20 590 47 35,0 USD 1929
1 000 20 767 47 35,0 USD 1929
1 000 20 781 47 35,0 USD 1929
1 000 21 466 47 35,0 USD 1929
1 000 21 467 47 35,0 USD 1929
1 000 22 250 47 35,0 USD 1929
1 000 22 577 47 35,0 USD 1929
1 000 22 575 47 35,0 USD 1929
1 000 22 706 47 35,0 USD 1929
1 000 23 195 47 35,0 USD 1929
1 000 23 196 47 35,0 USD 1929
1 000 23 236 47 35,0 USD 1929
1 000 23 274 47 35,0 USD 1929
1 000 23 728 47 35,0 USD 1929
1 000 14 950 47 35,0 USD 1929
1 000 14 951 47 35,0 USD 1929
500 D15829 49 17,5 USD 1929
1 000 M1241 48 35,0 USD 1929
1 000 M17362 47 35,0 USD 1929
500 D12211 48 17,5 USD 1929
500 D16134 48 17,5 USD 1929
100 C50847 48 3,5 USD 1929
100 C50848 48 3,5 USD 1929
100 51 745 48 3,5 USD 1929
100 C000126 18 2,0 'a3 1922
100 C109025 18 2,0 'a3 1922
100 C109026 18 2,0 'a3 1922
5 000 852 361 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 362 23 187,5 FrF 1931
1 000 14 643 45 35,0 USD 1929
100 51 905 45 3,5 USD 1929
100 51 906 45 3,5 USD 1929
100 51 907 45 3,5 USD 1929
100 51 908 45 3,5 USD 1929
100 51 909 45 3,5 USD 1929
100 51 910 45 3,5 USD 1929
100 51 911 45 3,5 USD 1929
100 51 912 45 3,5 USD 1929
100 51 913 45 3,5 USD 1929
100 51 915 45 3,5 USD 1929
100 51 916 45 3,5 USD 1929
100 51 917 45 3,5 USD 1929
100 51 918 45 3,5 USD 1929
100 51 919 45 3,5 USD 1929
100 51 920 45 3,5 USD 1929
100 51 921 45 3,5 USD 1929
100 51 922 45 3,5 USD 1929
100 51 923 45 3,5 USD 1929
100 51 924 45 3,5 USD 1929
5 000 851 280 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 281 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 282 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 759 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 760 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 761 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 762 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 763 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 764 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 765 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 766 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 767 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 768 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 756 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 757 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 598 23 187,5 FrF 1931
5 000 854 599 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 343 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 196 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 197 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 371 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 381 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 373 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 483 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 484 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 485 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 486 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 487 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 488 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 489 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 490 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 491 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 492 23 187,5 FrF 1931
25 000 882 580 23 937,5 FrF 1931
25 000 882 581 23 937,5 FrF 1931
5 000 853 718 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 719 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 721 23 187,5 FrF 1931
5 000 853 722 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 677 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 224 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 225 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 226 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 227 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 228 23 187,5 FrF 1931
1 000 621 390 23 37,5 FrF 1931
1 000 621 391 23 37,5 FrF 1931
5 000 852 422 23 187,5 FrF 1931
25 000 882 840 23 937,5 FrF 1931
5 000 854197-854221 22 187,5 FrF 1931
25 000 882 498 22 937,5 FrF 1931
25 000 882 499 22 937,5 FrF 1931
25 000 882 500 22 937,5 FrF 1931
25 000 882 501 22 937,5 FrF 1931
25 000 882 502 22 937,5 FrF 1931
5 000 851 991 23 187,5 FrF 1931
1 000 14466-14489 45 35,0 USD 1929
25 000 882786-882788 23 937,5 FrF 1931
5 000 851 660 27 187,5 FrF 1931
5 000 854579-854585 23 187,5 FrF 1931
25 000 882563-882565 23 937,5 FrF 1931
5 000 851 207 24 187,5 FrF 1931
5 000 854 471 27 187,5 FrF 1931
1 000 628627-628629 27 37,5 FrF 1931
5 000 851307-851313 22 187,5 FrF 1931
100 C093094 19 2,0 'a3 1922
100 C090896-C090902 19 2,0 'a3 1922
100 C091769 19 2,0 'a3 1922
500 D15673 98 17,5 FrF 1929
1 000 621 757 21 37,5 FrF 1931
5 000 854261-854268 23 187,5 FrF 1931
1 000 5695-5697 45 35,0 USD 1929
1 000 14755-14757 45 35,0 USD 1929
1 000 18 912 45 35,0 USD 1929
1 000 M20983 45 35,0 USD 1929
1 000 21 023 45 35,0 USD 1929
25 000 882619-882620 23 937,5 FrF 1931
5 000 851804-851806 23 187,5 FrF 1931
1 000 621790-621793 23 37,5 FrF 1931
5 000 851785-851787 23 187,5 FrF 1931
25 000 882 527 23 937,5 FrF 1931
5 000 852365-852368 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 685 23 187,5 FrF 1931
5 000 852180-852186 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 372 23 187,5 FrF 1931
5 000 852 369 23 187,5 FrF 1931
1 000 012685-012686 22 8,6 Lei 1929
1 000 O23334 22 8,6 Lei 1929
1 000 034479-034480 22 8,6 Lei 1929
2 500 OOO818 22 23,1 Lei 1929
1 000 21 413 48 35,0 USD 1929
1 000 14 676 45 35,0 USD 1929
5 000 851 340 23 187,5 FrF 1931
5 000 851686-851699 23 187,5 FrF 1931
5 000 851707-851712 23 187,5 FrF 1931
50 D09914 10 1,0 'a3 1931
50 D07473-D07474 10 1,0 'a3 1922
100 C051208-C051213 10 2,0 'a3 1922
100 C096730 10 2,0 'a3 1922
20 E06433-E06435 10 0,8 'a3 1922
50 D11455 10 1,0 'a3 1922
20 E09665 10 0,8 'a3 1922
20 E02278 10 0,8 'a3 1922
5 000 851540-851579 23 187,5 FrF 1931
5 000 851714-851723 23 187,5 FrF 1931
25 000 882623-882626 23 937,5 FrF 1931
25 000 882 589 23 937,5 FrF 1931

1 000 651263-651279 31 37,5 FrF 1931
1 000 651438-651456 31 37,5 FrF 1931
1 000 651458-651463 31 37,5 FrF 1931
1 000 O70864 31 37,5 FrF 1931
1 000 526 156 31 37,5 FrF 1931
1 000 O70840-070860 31 37,5 FrF 1931
1 000 376425-376428 31 37,5 FrF 1931
1 000 651428-651429 31 37,5 FrF 1931
1 000 106 647 31 37,5 FrF 1931
1 000 106 640 31 37,5 FrF 1931
1 000 282 176 31 37,5 FrF 1931
1 000 O70863 31 37,5 FrF 1931
1 000 651501-651525 31 37,5 FrF 1931
1 000 651651-651675 31 37,5 FrF 1931
1 000 651376-651415 31 37,5 FrF 1931
1 000 621081-621085 23 37,5 FrF 1931
1 000 620766-620670 23 37,5 FrF 1931
1 000 620771-75 23 37,5 FrF 1931
1 000 620776-80 23 37,5 FrF 1931
1 000 620781-85 23 37,5 FrF 1931
1 000 620786-90 23 37,5 FrF 1931
1 000 620791-95 23 37,5 FrF 1931
1 000 620796-800 23 37,5 FrF 1931
1 000 620801-05 23 37,5 FrF 1931
1 000 620806-10 23 37,5 FrF 1931
1 000 620811-15 23 37,5 FrF 1931
1 000 620816-20 23 37,5 FrF 1931
1 000 620821-25 23 37,5 FrF 1931
1 000 620826-30 23 37,5 FrF 1931
1 000 620831-35 23 37,5 FrF 1931
1 000 620836-40 23 37,5 FrF 1931
1 000 620841-45 23 37,5 FrF 1931
1 000 620846-50 23 37,5 FrF 1931
1 000 620851-55 23 37,5 FrF 1931
1 000 620856-60 23 37,5 FrF 1931
1 000 620861-65 23 37,5 FrF 1931
1 000 620866-70 23 37,5 FrF 1931
1 000 620871-75 23 37,5 FrF 1931
1 000 620876-80 23 37,5 FrF 1931
1 000 620881-85 23 37,5 FrF 1931
1 000 620886-90 23 37,5 FrF 1931
1 000 620891-95 23 37,5 FrF 1931
1 000 620896-900 23 37,5 FrF 1931
1 000 620901-905 23 37,5 FrF 1931
1 000 620906-910 23 37,5 FrF 1931
1 000 620911-915 23 37,5 FrF 1931
1 000 620916-20 23 37,5 FrF 1931
1 000 620921-25 23 37,5 FrF 1931
1 000 620926-30 23 37,5 FrF 1931
1 000 620931-35 23 37,5 FrF 1931
1 000 620936-40 23 37,5 FrF 1931
1 000 620941-45 23 37,5 FrF 1931
1 000 620946-50 23 37,5 FrF 1931
1 000 620951-55 23 37,5 FrF 1931
1 000 620956-60 23 37,5 FrF 1931
1 000 620961-65 23 37,5 FrF 1931
1 000 620966-70 23 37,5 FrF 1931
1 000 620971-75 23 37,5 FrF 1931
1 000 620976-80 23 37,5 FrF 1931
1 000 620981-85 23 37,5 FrF 1931
1 000 620986-90 23 37,5 FrF 1931
1 000 620991-95 23 37,5 FrF 1931
1 000 620996-621000 23 37,5 FrF 1931
1 000 621001-005 23 37,5 FrF 1931
1 000 621006-10 23 37,5 FrF 1931
1 000 621011-15 23 37,5 FrF 1931
1 000 621016-020 23 37,5 FrF 1931
1 000 621021-025 23 37,5 FrF 1931
1 000 621026-030 23 37,5 FrF 1931
1 000 621031-035 23 37,5 FrF 1931
1 000 621036-040 23 37,5 FrF 1931
1 000 621041-045 23 37,5 FrF 1931
1 000 621046-050 23 37,5 FrF 1931
1 000 621051-055 23 37,5 FrF 1931
1 000 621056-060 23 37,5 FrF 1931
1 000 621061-065 23 37,5 FrF 1931
1 000 621066-070 23 37,5 FrF 1931
1 000 621071-075 23 37,5 FrF 1931
1 000 621076-080 23 37,5 FrF 1931
1 000 621086-090 23 37,5 FrF 1931
1 000 621091-095 23 37,5 FrF 1931
1 000 621096-100 23 37,5 FrF 1931
1 000 621101-105 23 37,5 FrF 1931
1 000 621106-110 23 37,5 FrF 1931
1 000 621111-115 23 37,5 FrF 1931
1 000 621116-120 23 37,5 FrF 1931
1 000 621121-125 23 37,5 FrF 1931
1 000 621126-130 23 37,5 FrF 1931
1 000 621131-135 23 37,5 FrF 1931
1 000 621136-140 23 37,5 FrF 1931

25 000 882 528 23 937,5 FrF 1931
5 000 851 788 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 789 23 187,5 FrF 1931
5 000 851 490 23 187,5 FrF 1931
25 000 883 199 23 937,5 FrF 1931
25 000 882645-882646 23 937,5 FrF 1931
25000 882687-88 23 937,5 FrF 1931
25000 882652-654 23 937,8 FrF 1931
25000 882801-803 25 937,5 FrF 1931
25000 882855-856 23 937,5 FrF 1931
5000 852 691 23 187,5 FrF 1931
1000 621810-819 23 37,5 FrF 1931
1000 621397-406 23 37,5 FrF 1931
5000 852441-445 23 187,5 FrF 1931
5000 852608 23 187,5 FrF 1931
5000 851170-851174 23 187,5 FrF 1931
25000 882343-882346 23 937,5 FrF 1931
50 26-D20444, D20459 19 1 'a3 1922
50 D18516-D18527 19 1 'a3 1922
100 C098432-C098440 19 2 'a3 1922
100 C043653-C043654 19 2 'a3 1922
100 C005849 19 2 'a3 1922
100 C053924 19 2 'a3 1922
100 CC055530 19 2 'a3 1922
100 C058927 19 2 'a3 1922
100 C058928-C058931 19 2 'a3 1922
100 C102749-C102756 19 2 'a3 1922
100 C005525-C005526 19 2 'a3 1922
100 C005656 19 2 'a3 1922
100 C03195 19 2 'a3 1922
100 C035402-C035414 19 2 'a3 1922
100 C033965 19 2 'a3 1922
100 C035556 19 2 'a3 1922
100 C038310 19 2 'a3 1922
100 C0442889 19 2 'a3 1922
100 C042890 19 2 'a3 1922
100 C045459 19 2 'a3 1922
100 C045460 19 2 'a3 1922
100 C052613 19 2 'a3 1922
100 C052614 19 2 'a3 1922
100 C035415 19 2 'a3 1922
100 C035549-035550 19 2 'a3 1922
100 C100755-C100764 19 2 'a3 1922
100 C100765-C100774 19 2 'a3 1922
500 B05420-B05421 19 10 'a3 1922
1200 003321-03330 18 54 FrF 1934
1000 650224-650227 28 37,5 FrF 1931
1000 653404-653407 28 37,5 FrF 1931
1000 667197-667203 28 37,5 FrF 1931
1000 556695-556699 28 37,5 FrF 1931
1000 012894-012896 28 37,5 FrF 1931
1000 0,168546 28 37,5 FrF 1931
1000 0,5385 28 37,5 FrF 1931
1000 060366-060367 28 37,5 FrF 1931
1000 0,72658 28 37,5 FrF 1931
1000 158641 28 37,5 FrF 1931
1000 186120-186121 28 37,5 FrF 1931
1000 207213-207220 28 37,5 FrF 1931
100 001544-0015561 28 2 'a3 1922
1000 5224348 28 37,5 FrF 1931
1000 533643-533647 28 37,5 FrF 1931
1000 539301-539304 28 37,5 FrF 1931
1000 553822-553830 28 37,5 FrF 1931
1000 507021-507030 28 37,5 FrF 1931
1000 515598 28 37,5 FrF 1931
1000 491082-491091 28 37,5 FrF 1931
1000 4313733-431376 28 37,5 FrF 1931
1000 442130 28 37,5 FrF 1931
1000 442133-442134 28 37,5 FrF 1931
1000 482490-482499 28 37,5 FrF 1931
1000 224505-224509 28 37,5 FrF 1931
1000 233528-233529 28 37,5 FrF 1931
1000 241314 28 37,5 FrF 1931
1000 273050-273051 28 37,5 FrF 1931
1000 285872 28 37,5 FrF 1931
1000 3806761-3806764 28 37,5 FrF 1931
1000 400075-400079 28 37,5 FrF 1931
1000 400112-400114 28 37,5 FrF 1931
5000 852439 21 187,5 FrF 1931
1000 621395 21 37,5 FrF 1931
5000 852440 21 187,5 FrF 1931
1000 6213986 21 37,5 FrF 1931
5000 851996-851999 23 187,5 FrF 1931
5000 852000-852005 23 187,5 FrF 1931
25000 882384 23 937,5 FrF 1931
25000 882384 23 937,5 FrF 1931
5000 851227 23 187,5 FrF 1931
5000 851230 23 187,5 FrF 1931
5000 853626-853627 23 187,5 FrF 1931
5000 852108-852111 23 187,5 FrF 1931
5000 851990 23 187,5 FrF 1931
1000 621869-621870 23 37,5 FrF 1931
5000 851990 23 187,5 FrF 1931
1000 6220869-621871 23 37,5 FrF 1931
1000 621596-621630 23 37,5 FrF 1931
100 50990-50993 45 3,5 USD 1929
5000 854354 34 187,5 FrF 1931
5000 854608-854610 34 187,5 FrF 1931
5000 852134 23 187,5 FrF 1931
25000 883202 23 937,5 FrF 1931
5000 851622-5851626 23 187,5 FRS 1931
5000 851966-8851970 23 187,5 FRS 1931
25000 883181-883184 23 937,5 FRS 1931
5000 8535574-853622 23 187,5 FRS 1931
5000 854244 23 187,5 FRS 1931
5000 852669 23 187,5 FRS 1931
5000 854607 23 187,5 FRS 1931
2500 882700 23 937,5 FRS 1931
5000 851517-8551526 23 187,5 FRS 1931
1000 628600-628602 23 37,5 FRS 1931
5000 854048-854051 23 187,5 FRS 1931
100 51866-51870 48 3,5 USD 1929
1000 14957 48 35 USD 1929
1000 628595-628598 23 37,5 FrF 1931
1000 628587-628594 23 37,5 FrF 1931
1000 621631-621633 23 37,5 FrF 1931
5000 851456-851458 23 187,5 FrF 1931
25000 882511-882512 23 937,5 FrF 1931
25000 883215-883216 23 937,5 FrF 1931
5000 851971-851972 23 187,5 FrF 1931
5000 852157-852164 23 1857,5 FrF 1931
1000 031615-031624 32 37,5 FrF 1931
1000 031631-031633 32 37,5 FrF 1931
1000 050326-050335 32 37,5 FrF 1931
1000 134153-134155 32 37,5 FrF 1931
1000 218387-218396 32 37,5 FrF 1931
1000 230641-2306645 32 37,5 FrF 1931
1000 314822-314841 32 37,5 FrF 1931
1000 316066-316067 32 37,5 FrF 1931
1000 346303-346307 32 37,5 FrF 1931
1000 409105-409106 32 37,5 FrF 1931
1000 516542-516546 32 37,5 FrF 1931
1000 621255-6212258 23 37,5 FrF 1931
5000 853989-854013 23 187,5 FrF 1931
5000 851849-851851 23 187,5 FrF 1931
5000 882208 23 187,5 FrF 1931
25000 882534-8523536 23 937,58 FrF 1931
1000 14753 43 35 USD 1929
1000 15072 43 35 USD 1929
1000 15078 43 35 USD 1929
1000 18909 43 35 USD 1929
1000 21016 43 35 USD 1929
1000 21021 43 35 USD 1929
1000 21024 43 35 USD 1929
1000 21022 43 35 USD 1929
1000 21024 43 35 USD 1929
1000 21025 43 35 USD 1929
3375 22-30 SEK 1925
5000 852438 21 187,5 FrF 1931
1000 621394 23 37,5 FrF 1931
1000 15465+19635-19636 45 35 USD 1929
1000 621786-621787 23 37,5 FrF 1931
25000 882551 22 937,5 FrF 1931
25000 882552 22 937,5 FrF 1931
25000 882750 22 937,5 FrF 1931
25000 882751 22 937,5 FrF 1931
25000 882752 22 937,5 FrF 1931
25000 882753 22 937,5 FrF 1931
5000 853656 22 187,5 FrF 1931
5000 8533657 22 187,5 FrF 1931
5000 853753 29 187,5 FrF 1931
5000 853755 29 187,5 FrF 1931
5000 853756 29 187,5 FrF 1931
5000 853757 29 187,5 FrF 1931
1000 64419 29 37,5 FrF 1931
1000 621419 22 37,5 FrF 1931
100 52075 43 3,5 USD 1929
1000 15955 48 35 USD 1929
1000 15903 48 35 USD 1929
1000 14457 43 35 USD 1929
500 5047 43 17,5 USD 1929
500 18469 48 17,5 USD 1929
500 18466 48 17,5 USD 1929
500 17582 48 17,5 USD 1929
500 17571 48 17,5 USD 1929
500 16187 44 17,5 USD 1929
500 16361 43 17,5 USD 1929
500 18467 48 17,5 USD 1929
500 18468 48 17,5 USD 1929
5000 852429 21 187,5 FrF 1931
5000 852428 21 187,5 FrF 1931
5000 852427 21 187,5 FrF 1931
5000 852426 21 187,5 FrF 1931
5000 852425 21 187,5 FrF 1931
5000 852424 21 187,5 FrF 1931
1000 621688 23 37,5 FrF 1931
1000 621689 23 37,5 FrF 1931
1000 621690 23 37,5 FrF 1931
1000 621691 23 37,5 FrF 1931
1000 621693 23 37,5 FrF 1931
1000 621694 23 37,5 FrF 1931
1000 621695 23 37,5 FrF 1931
1000 621696 23 37,5 FrF 1931
1000 621697 23 37,5 FrF 1931
5000 851656 23 187,5 FrF 1931
5000 852129 23 187,5 FrF 1931
5000 852130 23 187,5 FrF 1931
25000 882510 23 937,5 FrF 1931
5000 851466 23 187,5 FrF 1931
5000 541467 23 187,5 FrF 1931
5000 851468 23 187,5 FrF 1931
5000 851469 23 187,5 FrF 1931
5000 851470 23 187,5 FrF 1931
5000 851471 23 187,5 FrF 1931
5000 851472 23 187,5 FrF 1931
5000 851473 23 187,5 FrF 1931
5000 851474 23 187,5 FrF 1931
5000 851475 23 187,5 FrF 1931
1000 621639 23 37,5 FrF 1931
1000 621640 23 37,5 FrF 1931
25000 882383 23 937,5 FrF 1931
5000 851226 23 187,5 FrF 1931
5000 851740 23 187,5 FrF 1931
5000 851741 23 187,5 FrF 1931
5000 851742 23 187,5 FrF 1931
5000 851743 23 187,5 FrF 1931
5000 851744 23 187,5 FrF 1931
25000 883180 21 937,5 FrF 1931
5000 853540 21 187,5 FrF 1931
5000 853539 21 187,5 FrF 1931
5000 853541 21 187,5 FrF 1931
5000 853542 21 187,5 FrF 1931
5000 853542 21 187,5 FrF 1931
5000 851612 23 187,5 FrF 1931
5000 85163 23 187,5 FrF 1931
5000 85164 23 187,5 FrF 1931
5000 85165 23 187,5 FrF 1931
5000 851616 23 187,5 FrF 1931
5000 851617 23 187,5 FrF 1931
5000 851618 23 187,5 FrF 1931
5000 851619 23 187,5 FrF 1931
25000 882386 23 937,5 FrF 1931
5000 851229 23 187,5 FrF 1931
1000 14656 43 35 USD 1929
1000 14759 43 35 USD 1929
1000 14760 43 35 USD 1929
1000 14761 43 35 USD 1929
5000 853628 23 187,5 FrF 1931
1000 628439 23 37,5 FrF 1931
1000 628441 23 37,5 FrF 1931
5000 0,20224 32 500 LEI
1000 14464 45 35 USD 1929
5000 851509 23 187,5 FrF 1931
5000 851508 23 187,5 FrF 1931
5000 852030 23 187,5 FrF 1931
5000 882019 23 187,5 FrF 1931
1200 0,03335 18 54 FrF 1934
1200 0,03334 18 54 FrF 1934
1200 0,03333 18 54 FrF 1934
1200 0,03332 18 54 FrF 1934
500 B05434 19 10 'a3 1922
500 B0572 19 10 'a3 1922
500 B0579 18 10 'a3 1922
500 B05435 18 10 'a3 1922
25000 882785 23 937,5 FrF 1931
1000 621940 23 37,5 FrF 1931
1000 621939 23 37,5 FrF 1931
5000 852504 23 187,5 FrF 1931
5000 851410 23 187,5 FrF 1931
5000 851411 23 187,5 FrF 1931
5000 851682 23 187,5 FrF 1931
5000 851324 23 187,5 FrF 1931
5000 851323 23 187,5 FrF 1931
1000 621185 23 37,5 FrF 1931
1000 621186 23 37,5 FrF 1931
1000 621187 23 37,5 FrF 1931
1000 621188 23 37,5 FrF 1931
25000 882849 23 937,5 FrF 1931
25000 882371 23 937,5 FrF 1931
25000 882374 23 937,5 FrF 1931
25000 882375 23 937,5 FrF 1931
25000 882376 23 937,5 FrF 1931
5000 854485 23 187,5 FrF 1931
5000 854484 23 187,5 FrF 1931
5000 845573 23 187,5 FrF 1931
5000 854482 23 187,5 FrF 1931
5000 854481 23 187,5 FrF 1931
5000 854480 23 187,5 FrF 1931
5000 854479 23 1897,5 FrF 1931
5000 854478 23 187,5 FrF 1931
5000 88447 23 187,5 FrF 1931
5000 854434 22 187,5 FrF 1931
1200 0,03336 18 54 FrF 1934
100 C032880 19 2 'a3 1922
100 C032881 19 2 'a3 1922
100 C101251 19 2 'a3 1922
100 C101252 19 2 'a3 1922
100 C101253 19 2 'a3 1922
100 C101254 19 2 'a3 1922
100 C101255 19 2 'a3 1922
100 C101256 19 2 'a3 1922
100 C101257 19 2 'a3 1922
100 C101258 19 2 'a3 1922
500 16030 45 17,5 'a3 1929
1000 15140 45 35 'a3 1929
500 B00249 8 10 'a3 1922
500 B00250 8 10 'a3 1922
500 B02231 8 10 'a3 1922
500 BO2539 8 10 'a3 1922
500 BO3031 8 10 'a3 1922
500 BO3094 8 10 'a3 1922
500 BO3451 8 10 'a3 1922
500 BO3903 8 10 'a3 1922
500 BO5378 8 10 'a3 1922
500 BO3223 8 10 'a3 1922
1000 AO0544 8 20 'a3 1922
1000 AO0986 8 20 'a3 1922
1000 AO0987 8 20 'a3 1922
1000 AO1197 8 20 'a3 1922
1000 AO2178 8 20 'a3 1922
1000 AO2433 8 20 'a3 1922
5000 853652 25 187,5 'a3 1931
5000 853652 25 187,5 'a3 1931
1000 628448 25 37,5 'a3 1931
1000 628449 25 37,5 'a3 1931
1000 628450 25 37,5 'a3 1931
1000 628451 25 37,5 FrF 1931
50 DI8581 8 1 'a3 1922
50 DI8582 8 1 'a3 1922
100 CO31619 8 2 'a3 1922
100 CO36285 8 2 'a3 1922
100 CO36286 8 2 'a3 1922
100 CO36287 8 2 'a3 1922
100 CO37319 8 2 'a3 1922
100 CO37320 8 2 'a3 1922
100 CO37321 8 2 'a3 1922
100 CO37322 8 2 'a3 1922
100 CO37323 8 2 'a3 1922
100 CO37324 8 2 'a3 1922
100 CO37325 8 2 'a3 1922
100 CO46040 8 2 'a3 1922
100 CO46041 8 2 'a3 1922
100 CO66044 8 2 'a3 1922
100 CO80305 8 2 'a3 1922
100 CO80353 8 2 'a3 1923
100 CO80354 8 2 'a3 1922
100 CO80355 8 2 'a3 1922
100 CO83831 8 2 'a3 1922
100 CO83832 8 2 'a3 1922
100 CO85115 8 2 'a3 1922
100 CO85116 8 2 'a3 1922
100 CO85117 8 2 'a3 1922
100 CO85624 8 2 'a3 1922
100 CO85625 8 2 'a3 1922
100 CO85626 8 2 'a3 1922
100 CO85627 8 2 'a3 1922
100 CO85628 8 2 'a3 1922
100 CO85629 8 2 'a3 1922
100 CO85630 8 2 'a3 1922
100 CO85631 8 2 'a3 1922
100 CO85632 8 2 'a3 1922
100 CO85633 8 2 'a3 1922
100 CO85634 8 2 'a3 1922
100 CO85635 8 2 'a3 1922
100 CO85636 8 2 'a3 1922
100 CO85637 8 2 'a3 1922
100 CO85638 8 2 'a3 1922
100 CO85639 8 2 'a3 1922
100 CO85640 8 2 'a3 1922
100 CO85641 8 2 'a3 1922
100 CO85642 8 2 'a3 1922
100 CO85643 8 2 'a3 1922
100 CO85644 8 2 'a3 1922
100 CO85645 8 2 'a3 1922
100 CO85646 8 2 'a3 1922
100 CO85647 8 2 'a3 1922
100 CO85648 8 2 'a3 1922
100 CO85649 8 2 'a3 1922
100 CO85650 8 2 'a3 1922
100 CO85821 8 2 'a3 1922
100 CO85821 8 2 'a3 1922
100 CO85823 8 2 'a3 1922
100 CO85824 8 2 'a3 1922
100 CO85825 8 2 'a3 1922
100 CO85826 8 2 'a3 1922
100 CO85827 8 2 'a3 1922
100 CO85828 8 2 'a3 1922
100 CO85829 8 2 'a3 1922
100 CO85830 8 2 'a3 1922
100 CO85831 8 2 'a3 1922
100 CO85832 8 2 'a3 1922
100 CO85833 8 2 'a3 1922
100 CO85834 8 2 'a3 1922
100 CO85835 8 2 'a3 1922
100 CO85836 8 2 'a3 1922
100 CO85837 8 2 'a3 1922
100 CO85838 8 2 'a3 1922
100 CO85839 8 2 'a3 1922
100 CO85840 8 2 'a3 1922
100 CO85841 8 2 'a3 1922
100 CO85842 8 2 'a3 1922
100 CO85843 8 2 'a3 1922
100 CO85844 8 2 'a3 1922
100 CO85845 8 2 'a3 1922
100 CO85846 8 2 'a3 1922
100 CO85847 8 2 'a3 1922
100 CO85848 8 2 'a3 1922
100 CO85849 8 2 'a3 1922
100 CO85850 8 2 'a3 1922
100 CO87576 8 2 'a3 1922
100 CO87577 8 2 'a3 1922
100 CO91585 8 2 'a3 1922
100 CO99617 8 2 'a3 1922
100 CO99618 8 2 'a3 1922
100 CO99619 8 2 'a3 1922
100 CO99620 8 2 'a3 1922
100 C103410 8 2 'a3 1922
100 C103411 8 2 'a3 1922
100 C103412 8 2 'a3 1922
100 C103413 8 2 'a3 1922
100 C103414 8 2 'a3 1922
100 C103415 8 2 'a3 1922
100 C103416 8 2 'a3 1922
100 C103417 8 2 'a3 1922
100 C103418 8 2 'a3 1922
100 C103419 8 2 'a3 1922
100 C103420 8 2 'a3 1922
100 C103421 8 2 'a3 1922
100 C104515 8 2 'a3 1922
100 C104516 8 2 'a3 1922
100 C104517 8 2 'a3 1922
100 C104518 8 2 'a3 1922
100 C104519 8 2 'a3 1922
100 C104520 8 2 'a3 1922
100 C104521 8 2 'a3 1922
100 C104522 8 2 'a3 1922
100 C104523 8 2 'a3 1922
100 C104524 8 2 'a3 1922
100 C104525 8 2 'a3 1922
100 C104526 8 2 'a3 1922
500 16113-16116 45 17,5 USD 1929
500 2990 45 17,5 USD 1929
500 4300 45 17,5 USD 1929
500 4301 45 17,5 USD 1929
1000 15448-15450 45 35 USD 1929
1000 15390 45 35 USD 1929
1000 19297 45 35 USD 1929
1000 19642 45 35 USD 1929
1000 21314 45 35 USD 1929
1000 21598 45 35 USD 1929
1000 22998 45 35 USD 1929
25000 882582 24 937,5 FrF 1931
25000 882583 24 937,5 FrF 1931
5000 853720 24 187,5 FrF 1931
5000 851675 24 187,5 FrF 1931
5000 851676 24 187,5 FrF 1931
100 52036 45 3,5 USD 1929
5000 853969 29 187,5 FrF 1931
5000 853970 29 187,5 FrF 1931
5000 853971 29 187,5 FrF 1931
5000 852217 29 187,5 FrF 1931
5000 852216 29 187,5 FrF 1931
5000 852218 29 187,5 FrF 1931
100 102751 19 2 'a3 1922
100 102758 19 2 'a3 1922
100 102759 19 2 'a3 1922
100 102760 19 2 'a3 1922
100 102761 19 2 'a3 1922
100 102762 19 2 'a3 1922
100 102763 19 2 'a3 1922
100 102764 19 2 'a3 1922
100 102765 19 2 'a3 1922
100 102766 19 2 'a3 1922
1000 14933 45 35 USD 1929
1000 14934 45 35 USD 1929
1000 14935 45 35 USD 1929
5000 853549 23 187,5 FrF 1931
5000 853550 23 187,5 FrF 1931
5000 853551 23 187,5 FrF 1931
5000 853552 23 187,5 FrF 1931
5000 853553 23 187,5 FrF 1931
5000 853554 23 187,5 FrF 1931
5000 853555 23 187,5 FrF 1931
1000 628430 23 37,5 FrF 1931
1000 628429 23 37,5 FrF 1931
1000 628431 23 37,5 FrF 1931
1000 628432 23 37,5 FrF 1931
5000 854287 23 187,5 FrF 1931
5000 854288 23 187,5 FrF 1931
5000 854289 23 187,5 FrF 1931
5000 854290 23 187,5 FrF 1931
5000 854291 23 187,5 FrF 1931
1000 15504 45 35 USD 1929
1000 15505 45 35 USD 1929
1000 621648 23 37,5 FrF 1931
1000 621647 23 37,5 FrF 1931
1000 621646 23 37,5 FrF 1931
1000 621645 23 37,5 FrF 1931
1000 621644 23 37,5 FrF 1931
5000 852284 23 187,5 FrF 1931
5000 852285 23 187,5 FrF 1931
5000 852286 23 187,5 FrF 1931
5000 852287 23 187,5 FrF 1931
5000 852288 23 187,5 FrF 1931
5000 852289 23 187,5 FrF 1931
5000 852290 23 187,5 FrF 1931
5000 852291 23 187,5 FrF 1931
5000 852306 23 187,5 FrF 1931
5000 852307 23 187,5 FrF 1931
1000 628623 23 37,5 FrF 1931
1000 828624 23 37,5 FrF 1931
1000 628625 23 37,5 FrF 1931
25000 882550 23 937,5 FrF 1931
5000 851745 23 187,5 FrF 1931
1000 621552 23 37,5 FrF 1931
1000 621553 23 37,5 FrF 1931
1000 621554 23 37,5 FrF 1931
1000 621555 23 37,5 FrF 1931
1000 15662 48 35 USD 1929
1000 15663 48 35 USD 1929
1000 15664 48 35 USD 1929
1000 15666 48 35 USD 1929
1000 15667 48 35 USD 1929
1000 43734 48 35 USD 1929
1000 43735 48 35 USD 1929
500 16243-16256 48 17,5 USD 1929
500 16258-16262 45 17,5 USD 1929
500 15447-15456 45 17,5 USD 1929
1000 15088-15091 45 35 USD 1929
1000 15400-15401 45 35 USD 1929
1000 14499 36 35 USD 1929
5000 853982 23 187,5 FrF 1931
5000 853983 23 187,5 FrF 1931
5000 853984 23 187,5 FrF 1931
1000 14944 45 35 USD 1929
5000 853825-831 23 187,5 FrF 1931
1000 628401-404 31 37,5 FrF 1931
5000 854410-853433 31 187,5 FrF 1931
25000 883173-177 31 937,5 FrF 1931
500 19140 47 17,5 USD 1929
1000 6220 46 35,0 USD 1929
1000 11677 46 35,0 USD 1929
1000 11678 46 35,0 USD 1929
1000 18900 48 35,0 USD 1929
1000 21916 46 35,0 USD 1929
1000 21917 46 35,0 USD 1929
100 50761 45 35,0 USD 1929
500 15221 45 17,5 USD 1929
1000 14390 45 35,0 USD 1929
5000 853250-263 32 187,5 FrF 1931
1000 620 756 28 37,5 FrF 1931
5000 851 184 28 187,5 FrF 1931
25000 882354-55 28 937,5 FrF 1931
100 51725-26 46 3,5 FrF 1929
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016