Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 519 din 3 decembrie 2003  bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2004    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGE nr. 519 din 3 decembrie 2003 bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2004

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 864 din 4 decembrie 2003

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.

    CAP. I
    Dispoziţii generale

    ART. 1
    Obiectul prezentei legi îl constituie stabilirea volumului veniturilor şi a structurii acestora pe capitole şi subcapitole şi al cheltuielilor pe destinaţii, pentru bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj şi creditele externe, pentru anul 2004.
    ART. 2
    (1) Sinteza bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2004, detaliată la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole, subcapitole, titluri, articole şi alineate, după caz, este prevăzută în anexa nr. 1/04.
    (2) Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2004 se stabileşte la venituri în sumă de 152.383,0 miliarde lei, la cheltuieli în sumă de 150.308,3 miliarde lei, cu un excedent de 2.074,7 miliarde lei aferent încasărilor din contribuţia de asigurări pentru accidente de muncă şi boli profesionale şi care reprezintă constituirea fondului iniţial necesar pentru funcţionarea sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale.
    (3) Sinteza cheltuielilor bugetare pe anul 2004, pe surse de finanţare, cu detalierea pe capitole, subcapitole titluri, articole şi alineate, după caz, este prevăzută în anexa nr. 2/04.
    (4) Sinteza fondurilor alocate pe surse şi pe titluri de cheltuieli şi anexele la aceasta sunt prevăzute în anexa nr. 3/04.

    CAP. II
    Structura şi regimul veniturilor bugetare

    ART. 3
    (1) Constituirea veniturilor bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului asigurărilor pentru şomaj pentru anul 2004 se realizează pe baza contribuţiilor sociale şi a altor vărsăminte prelevate de la persoanele juridice şi fizice.
    (2) Contribuţiile şi celelalte venituri prevăzute la alin. (1), de orice natură şi provenienţă, se încasează în conformitate cu prevederile legale în vigoare, precum şi potrivit dispoziţiilor prezentei legi.
    ART. 4
    Controlul fiscal pentru stabilirea, urmărirea şi încasarea debitelor pe anii precedenţi, în limita perioadei de prescripţie, se efectuează potrivit prevederilor actelor normative în vigoare la data operaţiunilor supuse controlului.
    ART. 5
    Veniturile bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2004 sunt în sumă de 152.383,0 miliarde lei şi se prezintă astfel:

                                             - miliarde lei -
                                            ──────────────────
    VENITURI-TOTAL 152.383,0
         din care:
    a) Contribuţii pentru asigurări sociale 137.303,0
    b) Diverse venituri 1.119,0
    c) Subvenţii primite din bugetul de stat 13.961,0


    CAP. III
    Regimul şi destinaţiile cheltuielilor

    ART. 6
    În structură economică, cheltuielile bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2004, în sumă de 150.308,3 miliarde lei, se prezintă astfel:

                                              - miliarde lei -
                                             ────────────────────
    CHELTUIELI-TOTAL 150.308,3
         din care:
    1. Cheltuieli curente 149.938,9
         din acestea:
    a) cheltuieli de personal 512,2
    b) cheltuieli materiale şi servicii 4.750,0
    c) transferuri 144.140,9
    d) dobânzi 535,8
    2. Cheltuieli de capital 300,0
    3. Rambursări de credite, plăţi de
       dobânzi şi comisioane la credite 69,4
         din acestea:
    a) rambursări de credite externe 32,3
    b) plăţi de dobânzi şi comisioane 37,1


    ART. 7
    (1) Ordonatorul principal de credite are obligaţia să se încadreze în cheltuielile de personal, în numărul maxim de posturi şi în structura posturilor prevăzute în anexa nr. 3/04, prin stabilirea şi comunicarea numărului de posturi, salariilor de bază, indemnizaţiilor de conducere şi a celorlalte elemente ale sistemului de salarizare prevăzute de lege ordonatorilor secundari, iar aceştia ordonatorilor terţiari de credite bugetare.
    (2) Sumele aferente creşterilor salariale ce se vor acorda în anul 2004 în condiţiile stabilite prin lege sunt prevăzute la articolul bugetar "Cheltuieli cu salariile", alineatul "Alte drepturi salariale". Aceste sume se vor vira de către ordonatorul principal de credite de la alineatul "Alte drepturi salariale" la celelalte alineate pentru reflectarea corespunzătoare a creşterilor salariale aprobate potrivit legii.
    (3) Aplicarea prevederilor din actele normative în vigoare, referitoare la primele ce se acordă cu ocazia plecării în concediul de odihnă, precum şi a celor ale art. 32 alin. (2) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, se suspendă până la data de 31 decembrie 2004.
    (4) Plata premiului anual aferent anului 2004 pentru personalul din instituţiile publice, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, se efectuează din prevederile bugetare pe anul 2005, începând cu luna ianuarie 2005.
    (5) Din prevederile bugetare pe anul 2004 ale instituţiilor publice prevăzute la alin. (4) se asigură plata premiului anual aferent anului 2003.
    ART. 8
    (1) Cheltuielile pentru deplasări, detaşări, transferări, prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2004, nu pot fi majorate, în condiţiile legii, prin virări de credite bugetare de la alte articole de cheltuieli.
    (2) În cursul anului, cu aprobarea ordonatorului principal de credite, se pot efectua virări de credite bugetare de la un alineat la altul, în limita sumelor totale prevăzute cu această destinaţie.
    ART. 9
    În vederea monitorizării cheltuielilor de personal prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2004, ordonatorul principal de credite bugetare are următoarele obligaţii:
    a) să prezinte Ministerului Finanţelor Publice, în termen de 30 de zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, situaţia privind repartizarea pe fiecare lună a cheltuielilor de personal aprobate, având în vedere asigurarea condiţiilor de desfăşurare a activităţii potrivit atribuţiilor stricte ale acestuia, până la sfârşitul anului;
    b) să asigure ca drepturile stabilite şi plăţile de casă aferente cheltuielilor de personal, cumulate de la începutul anului, să nu depăşească sumele repartizate potrivit prevederilor lit. a) pentru perioada respectivă;
    c) să raporteze lunar plăţile de casă aferente cheltuielilor de personal, la datele şi în structura stabilite prin ordin al ministrului finanţelor publice, care va fi emis în termen de 20 de zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.
    ART. 10
    (1) Cheltuielile social-culturale care se finanţează de la bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2004 se stabilesc în sumă de 146.855,4 miliarde lei, din care: 2.714,5 miliarde lei cheltuieli materiale şi servicii şi 144.140,9 miliarde lei transferuri.
    (2) Cheltuielile social-culturale pe capitole de cheltuieli sunt în sumă de 146.581,2 miliarde lei pentru asistenţă socială, alocaţii, pensii, ajutoare şi indemnizaţii şi 274,2 miliarde lei pentru alte cheltuieli sociale.
    (3) În cadrul cheltuielilor prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat sunt cuprinse şi sumele aferente efectuării etapelor de recorelare a pensiilor prevăzute a se realiza în anul 2004, în condiţiile art. 168 alin. (4) şi (5) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, cu modificările şi completările ulterioare.
    (4) În anul 2004 din bugetul asigurărilor sociale de stat se va suporta diferenţa dintre valoarea biletului de tratament balnear sau de odihnă şi contribuţia beneficiarilor de astfel de bilete, pentru un număr de până la 445.000 de locuri, din care 380.000 de locuri la tratament balnear şi 65.000 de locuri la odihnă.
    (5) În anul 2004 se pot acorda gratuit 40.000 de bilete, conform reglementărilor în vigoare, pensionarilor I.O.V.R., veteranilor de război, persoanelor cu drepturi stabilite în baza Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, persoanelor cu drepturi stabilite în baza Ordonanţei Guvernului nr. 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie 1945 din motive etnice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 189/2000, cu modificările ulterioare, salariaţilor care lucrează în locuri de muncă în condiţii speciale prevăzute la art. 20 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi categoriilor de asiguraţi prevăzute la art. 109 alin. (2) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare.
    (6) Tarifele pentru serviciile acordate beneficiarilor biletelor de tratament de către unităţile de tratament aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale se stabilesc prin ordin al ministrului muncii, solidarităţii sociale şi familiei, la propunerea preşedintelui Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, neputând depăşi tarifele din unităţile similare cu care s-au încheiat contracte de prestări de servicii.
    (7) În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament sau de odihnă aceluiaşi beneficiar.
    (8) Biletele de tratament balnear se distribuie asiguraţilor din sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale şi pensionarilor de către casele teritoriale de pensii.
    (9) Biletele de odihnă finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat sunt destinate salariaţilor din instituţiile publice, asiguraţi în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, iar contravaloarea acestor bilete, după deducerea sumelor încasate de la beneficiari, se recuperează de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, de la capitolul "Asistenţă socială, alocaţii, pensii, ajutoare şi indemnizaţii", titlul "Transferuri".
    (10) Contravaloarea biletelor de odihnă este decontată de Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale cu prestatorii de servicii.
    (11) Criteriile, modul de distribuire şi contribuţia individuală sunt cele stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 494/2001 pentru aprobarea Normelor şi criteriilor pe baza cărora se acordă bilete de odihnă prin sistemul organizat şi administrat de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.
    (12) Biletele de odihnă şi tratament acordate în condiţiile prezentului articol pot fi atribuite şi membrilor de familie, soţ sau soţie, după caz, şi copii minori care urmează cursurile de zi ale unei instituţii de învăţământ preuniversitar, acreditată conform legii, dacă însoţesc titularii de drept.
    (13) Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei poate stabili, împreună cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Serviciul Român de Informaţii, numărul de bilete ce pot fi eliberate pensionarilor militari, contribuţia plătită de aceştia fiind stabilită în mod similar cu cea pentru pensionarii de asigurări sociale de stat, iar diferenţa fiind suportată din bugetele respectivilor ordonatori de credite.
    ART. 11
    (1) Cheltuielile pentru alte acţiuni care se finanţează de la bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2004 se stabilesc în sumă de 2.917,0 miliarde lei, din care: 512,2 miliarde lei cheltuieli de personal, 2.035,4 miliarde lei cheltuieli materiale şi servicii, 300,0 miliarde lei cheltuieli de capital şi 69,4 miliarde lei rambursări de credite, plăţi de dobânzi şi comisioane la credite.
    (2) Cheltuielile pentru alte acţiuni, pe capitole de cheltuieli, sunt în sumă de 2.917,0 miliarde lei pentru cheltuieli de administrare ale fondului.
    (3) Taxele poştale percepute de Compania Naţională "Poşta Română" - S.A. pentru prestaţiile privind plata la domiciliul beneficiarilor a drepturilor de asigurări sociale de stat şi a celor de asigurări pentru şomaj în anul 2004 sunt stabilite în sumă de 1.858,5 miliarde lei, din care 1.766,0 miliarde lei pentru asigurări sociale de stat şi 92,5 miliarde lei pentru asigurări pentru şomaj.
    ART. 12
    Cheltuielile pentru plăţi de dobânzi şi alte cheltuieli care se suportă de la bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2004 se stabilesc în sumă de 535,8 miliarde lei, reprezentând dobânda datorată Trezoreriei Statului.

    CAP. IV
    Dispoziţii referitoare la bugetele fondurilor speciale

    ART. 13
    (1) Sinteza veniturilor şi cheltuielilor bugetului asigurărilor pentru şomaj pe anul 2004, constituit în baza Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, detaliată la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole, subcapitole, titluri, articole şi alineate, este prevăzută în anexa nr. 1/06.
    (2) Sinteza cheltuielilor bugetare pe anul 2004, pe surse de finanţare, cu detalierea pe capitole, subcapitole, titluri, articole şi alineate, după caz, este prevăzută în anexa nr. 2/06.
    (3) Sinteza fondurilor alocate pe surse şi pe titluri de cheltuieli şi anexele la aceasta sunt prevăzute în anexa nr. 3/06.
    (4) Pentru centrele de pregătire şi perfecţionare profesională din cadrul fundaţiilor româno-germane din Arad, Sibiu şi Timişoara, stabilite prin Protocolul româno-german, semnat la Bonn la 20 ianuarie 1992, în bugetul asigurărilor pentru şomaj, la capitolul 57.06 "Învăţământ" este cuprinsă şi suma de 7,7 miliarde lei, reprezentând contribuţia părţii române la finanţarea activităţilor fundaţiilor respective, potrivit Înţelegerii dintre Guvernul României şi Guvernul Germaniei cu privire la continuarea proiectului "Promovarea calificării profesionale".
    (5) Suma totală care poate fi utilizată pentru acordarea de credite, conform prevederilor art. 87 din Legea nr. 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare, este de 1.500,0 miliarde lei.
    (6) Cuantumul maxim al creditului ce poate fi acordat în anul 2004 unui beneficiar de credite, din suma prevăzută la alin. (5), este de 10,0 miliarde lei.
    ART. 14
    Prevederile art. 7-9 se aplică şi bugetului asigurărilor pentru şomaj.

    CAP. V
    Responsabilităţi în aplicarea legii

    ART. 15
    Guvernul poate aproba prin hotărâre modificări în structură şi între bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, cu încadrarea în nivelul total al cheltuielilor din credite externe, prevăzute în anexele la aceste bugete, în funcţie de derularea programelor de împrumut extern, aprobate potrivit legii.
    ART. 16
    Se interzice ordonatorului principal de credite redistribuirea creditelor bugetare de la obiectivele de investiţii în continuare, respectiv de la obiectivele de investiţii noi la poziţia "Alte cheltuieli de investiţii", cuprinse în programele de investiţii publice anexe la bugetul acestuia.
    ART. 17
    (1) În bugetul asigurărilor sociale de stat şi în bugetul asigurărilor pentru şomaj sunt prevăzute, după caz, şi sumele reprezentând contribuţia Guvernului României la realizarea programelor şi proiectelor cu finanţare internaţională.
    (2) Ordonatorul principal de credite are obligaţia ca, în cadrul creditelor bugetare aprobate pe anul 2004, să asigure integral şi cu prioritate fondurile necesare reprezentând componenţa locală aferentă derulării programelor şi proiectelor cu finanţare internaţională, precum şi a celor necesare finanţării angajamentelor asumate prin documentele de pregătire a aderării României la Uniunea Europeană.
    (3) Se interzice ordonatorului principal de credite să efectueze virări de credite bugetare de la titlul "Transferuri", alineatele "Transferuri din bugetul asigurărilor sociale de stat către bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate reprezentând contribuţia persoanelor aflate în concediu medical, concediu medical pentru sarcină şi lăuzie sau în concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani", "Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj către bugetul asigurărilor sociale de stat" şi "Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj către bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate", la celelalte alineate şi articole de cheltuieli ale aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare.
    (4) Sumele reprezentând contribuţia Guvernului la realizarea obiectivelor de investiţii cu finanţare externă de la titlul "Cheltuieli de capital" nu pot fi redistribuite la alte obiective de investiţii.
    ART. 18
    (1) Sumele destinate plăţii cotizaţiilor şi contribuţiilor la organisme internaţionale, aprobate potrivit prevederilor legale, inclusiv plăţii eventualelor comisioane bancare percepute de băncile străine corespondente ale Băncii Naţionale a României pentru efectuarea transferurilor valutare aferente, sunt prevăzute în bugetul asigurărilor pentru şomaj la titlul "Transferuri".
    (2) În vederea asigurării plăţii la scadenţă a cotizaţiilor şi contribuţiilor la organisme internaţionale, precum şi a rambursărilor de credite externe, a plăţilor de dobânzi şi a comisioanelor aferente acestora, ordonatorul principal de credite poate efectua, înainte de angajarea cheltuielilor, virări de credite bugetare de la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole, după caz, în cursul întregului an.
    (3) Se interzice ordonatorului principal de credite să efectueze virări de credite bugetare de la titlul "Rambursări de credite, plăţi de dobânzi şi comisioane la credite" la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, precum şi între alineatele articolelor de cheltuieli "Rambursări de credite externe şi plăţi de dobânzi şi comisioane la creditele externe contractate de ordonatorii de credite".

    CAP. VI
    Dispoziţii finale

    ART. 19
    În bugetele instituţiilor publice, finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat şi din bugetul asigurărilor pentru şomaj, indiferent de subordonare, nu se pot prevedea sume pentru acordarea tichetelor de masă.
    ART. 20
    Cuantumul fix al indemnizaţiei pentru însoţitor, în cazul pensionarilor de invaliditate încadraţi în gradul I de invaliditate, drept ce se acordă potrivit prevederilor art. 61 alin. (1) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, se stabileşte în anul 2004 la nivelul salariului de bază minim brut pe ţară.
    ART. 21
    (1) Salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2004 este de 7.682.000 lei. Potrivit prevederilor art. 80 şi 81 din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale va stabili valoarea punctului de pensie, la data intrării în vigoare a prezentei legi, pe baza unui coeficient egal cu 39% care se aplică la valoarea de 6.800.000 lei reprezentând salariul mediu brut estimat pentru trimestrul I al anului 2004.
    (2) Valoarea punctului de pensie, calculată conform prevederilor alin. (1), nu poate fi mai mică decât cea reglementată pentru luna decembrie 2003.
    (3) Actualizarea valorii punctului de pensie se realizează, în condiţiile prevăzute la art. 81 din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, în funcţie de posibilităţile financiare, în cursul execuţiei bugetare, de regulă în ultima lună a trimestrului.
    ART. 22
    Cuantumul ajutorului de deces se stabileşte, în condiţiile legii, în cazul:
    a) asiguratului sau pensionarului, la 7.682.000 lei;
    b) unui membru de familie al asiguratului sau pensionarului, la 3.841.000 lei.
    ART. 23
    (1) În anul 2004 cotele de contribuţie de asigurări sociale se stabilesc în baza art. 18 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, după cum urmează:

    a) pentru condiţii normale de muncă - 31,5%;
    b) pentru condiţii deosebite de muncă - 36,5%;
    c) pentru condiţii speciale de muncă - 41,5%.


    (2) Cota contribuţiei individuale de asigurări sociale, datorată potrivit art. 21 alin. (2) din Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare, este de 9,5%, indiferent de condiţiile de muncă.
    ART. 24
    (1) În anul 2004 cota de contribuţie la bugetul asigurărilor pentru şomaj datorată de angajatori, prevăzută la art. 26 din Legea nr. 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare, este de 3%.
    (2) Cota de contribuţie la bugetul asigurărilor pentru şomaj datorată de persoanele asigurate în baza contractului de asigurare pentru şomaj, prevăzută la art. 28 din Legea nr. 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare, este în anul 2004 de 4%.
    ART. 25
    (1) Sumele aferente cotei de 0,5% prevăzute de lege pentru asigurarea pentru accidente de muncă şi boli profesionale, datorate de angajatori şi de persoanele fizice care încheie contracte individuale de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale şi care în acelaşi timp sunt asigurate în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, se adaugă la contribuţiile de asigurări sociale datorate de aceştia şi se virează la bugetul asigurărilor sociale de stat, în condiţiile şi la termenele stabilite de Legea nr. 19/2000, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) În cazul şomerilor cuprinşi la cursurile de formare profesională, sumele aferente cotei de 0,5% se adaugă la contribuţia de asigurări datorată pentru şomeri şi se virează la bugetul asigurărilor sociale de stat.
    (3) În primele 5 zile lucrătoare ale lunii următoare celei în care a expirat termenul prevăzut de lege pentru plata contribuţiei de asigurări sociale, casele judeţene de pensii şi Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti calculează contribuţia aferentă cotei de 0,5% şi o virează la Trezoreria Statului întru-un cont distinct, deschis pe seama Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, pentru constituirea fondului iniţial necesar pentru funcţionarea sistemului de asigurări pentru accidente de muncă şi boli profesionale.
    (4) Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei va vira în contul menţionat la alin. (3) disponibilităţile băneşti aferente acestui fond, existente la 31 decembrie 2003.
    ART. 26
    În anul 2004 cheltuielile pentru organizarea şi funcţionarea sistemului de asigurări pentru accidente de muncă şi boli profesionale sunt cuprinse în cheltuielile de administrare a sistemului public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale.
    ART. 27
    În termen de 15 zile de la adoptarea prezentei legi, Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Finanţelor Publice vor elabora norme metodologice în aplicarea prevederilor art. 25 şi 26.
    ART. 28
    Anexele nr. 1/04-3/04 şi 1/06-3/06 fac parte integrantă din prezenta lege.

    Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor si de Senat in sedinta comuna din 24 noiembrie 2003, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.

                PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
                        VALER DORNEANU

                    PREŞEDINTELE SENATULUI
                       NICOLAE VACAROIU

    Bucuresti, 3 decembrie 2003.
    Nr. 519.


    ANEXA 1/04

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                   BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
                             pe anul 2004
                              -SINTEZA-

                                                                 - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0001 04 VENITURI - TOTAL 152.382.996.110
0002 I VENITURI CURENTE 138.422.032.123
0003 A. VENITURI FISCALE 137.303.044.623
0004 A.1 IMPOZITE DIRECTE 137.303.044.623
0904 CONTRIBUŢII PENTRU ASIGURĂRI
              SOCIALE 137.303.044.623
     02 Contribuţii pentru asigurări sociale
              datorate de angajatori 92.748.911.849
     03 Contribuţii pentru asigurări sociale
              de stat datorate de salariaţi si alte
              persoane asimilate 40.729.625.147
     07 Contribuţii pentru asigurări sociale
              datorate de alte persoane asigurate 1.533.204.288
     08 Contribuţii pentru asigurări sociale
              datorate de persoanele aflate in
              şomaj 2.291.303.339
1900 04 B. VENITURI NEFISCALE 1.118.987.500
2204 DIVERSE VENITURI 1.118.987.500
     13 Contribuţii pentru bilete de tratament
              si odihna 688.987.500
     30 Încasări din alte surse 430.000.000
3700 04 VI. SUBVENTII 13.960.963.987
3704 SUBVENŢII PRIMITE DIN
              BUGETUL DE STAT 13.960.963.987
     04 Subvenţii primite de bugetul asigurărilor
              sociale de stat 13.960.963.987
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE
              DE STAT
              ──────────────────── 150.308.266.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.938.896.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.749.966.474
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE,
              PLAŢI DE DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si
              plaţi de dobânzi si comisioane la
              credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
5700 04 Partea a III-a CHELTUIELI
              SOCIAL-CULTURALE 146.855.444.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.855.444.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
6004 ASISTENTA SOCIALA, ALOCAŢII,
              PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 146.581.178.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.581.178.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        21 Drepturi cu caracter social 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 143.866.678.400
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
           05 Pensii de asigurări sociale 136.005.400.000
           09 Alte ajutoare, alocaţii si
              indemnizaţii 7.696.128.400
           80 Alte transferuri 165.150.000
6004 22 Pensii de asigurări sociale 136.005.400.000
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate
              temporara de munca din cauza de
              boala sau accident 1.339.885.000
     24 Indemnizaţii pentru concedii de
              maternitate si îngrijirea copiilor 1.032.604.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru
              decese si proteze 80.661.000
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru
              decese si proteze 1.854.475.000
     28 Tratament balnear si odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea
              copiilor pana la 2 ani 3.388.503.400
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiaţilor
              greci repatriaţi 165.150.000
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 274.266.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 274.266.000
        38 TRANSFERURI 274.266.000
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
           17 Transferuri din bugetul asigurărilor
              sociale de stat către bugetul fondului
              naţional unic de asigurări sociale de
              sănătate reprezentând contribuţia
              persoanelor aflate in concediu medical,
              concediu medical pt sarcina si lăuzie
              sau in concedi medical pentru îngrijirea
              copilului bolnav in vârsta de pana la 7 ani 274.266.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale
              de sănătate pentru persoanele aflate in
              concediu medical, concediu medical pentru
              sarcina si lăuzie sau in concediu medical
              pentru îngrijirea copilului bolnav in vârsta
              de pana la 7 ani 274.266.000
7100 04 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        10 Cheltuieli cu salariile 382.772.000
        11 Contribuţii pentru asigurări
              sociale de stat 86.123.700
        12 Contribuţii pentru asigurările
              de şomaj 11.483.160
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale
              de sănătate 26.794.040
        14 Deplasări, detaşări, transferări 5.000.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări
              in tara 3.500.000
           02 - deplasări, detaşări, transferări
              in străinătate 1.500.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        21 Drepturi cu caracter social 2.100.000
        22 Hrana 4.660.000
        23 Medicamente si materiale sanitare 4.530.000
           01 Medicamente 2.530.000
           02 Materiale sanitare 2.000.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere si
              gospodărie 108.022.222
        25 Materiale si prestări de servicii
              cu caracter funcţional 1.689.950
        26 Obiecte de inventar de mica valoare
              sau scurta durata si echipament 4.053.500
        27 Reparaţii curente 38.741.715
        28 Reparaţii capitale 9.445.735
        29 Carti si publicaţii 990.000
        30 Alte cheltuieli 1.861.233.352
           01 Calificarea, perfecţionarea si
              specializarea profesionala a salariaţilor 1.110.000
           02 Protocol 100.000
           03 Protecţia muncii 100.000
           04 Transmiterea drepturilor 1.836.072.900
           07 Alte cheltuieli autorizate prin
              dispoziţii legale 23.850.452
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si
              plăti de dobânzi si comisioane la
              credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea si
              plata drepturilor 1.836.072.900
     50 Alte cheltuieli 1.080.936.814
8800 04 Partea a XIII-a PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              ALTE CHELTUIELI 535.812.396
8904 PLATI DE DOBÂNZI 535.812.396
        01 CHELTUIELI CURENTE 535.812.396
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        51 02 Dobânda datorata trezoreriei
              statului 535.812.396
8904 02 Dobânda datorata trezoreriei statului 535.812.396
9904 EXCEDENT/DEFICIT 2.074.729.600
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 2/04

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                                   SINTEZA
                    cheltuielilor pe surse de finanţare,
                 capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli
                                pe anul 2004
                                                                 - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL
              ───────── 150.604.066.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.991.377.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 527.440.100
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.787.180.274
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 543.319.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE,
              PLAŢI DE DOBÂNZI SI COMISIOANE
              LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si
              plaţi de dobânzi si comisioane la
              credite externe contractate de ordonatorii
              de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE
              DE STAT
              ______________________ 150.308.266.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.938.896.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.749.966.474
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE
              DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite
              externe contractate de
              ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
6004 ASISTENTA SOCIALA, ALOCATE,
              PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 146.581.178.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.581.178.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 143.866.678.400
6004 22 Pensii de asigurări sociale 136.005.400.000
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate
              temporara de munca din cauza de boala
              sau accident 1.339.885.000
     24 Indemnizaţii pentru concedii de
              maternitate si îngrijirea copiilor 1.032.604.000
     26 Ajutoare acordate asigurărilor pentru
              decese si proteze 80.661.000
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru
              decese si proteze 1.854.475.000
     28 Tratament balnear si odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea
              copiilor pana la 2 ani 3.388.503.400
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiaţilor
              greci repatriaţi 165.150.000
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 274.266.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 274.266.000
        38 TRANSFERURI 274.266.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale
              de sănătate pentru persoanele aflate in
              concediu medical, concediu medical pentru
              sarcina si lăuzie sau in concediu medical
              pentru îngrijirea copilului bolnav in vârsta
              de pana la 7 ani 274.266.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si
              plăti de dobânzi si comisioane la
              credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea si
              plata drepturilor 1.836.072.900
     50 Alte cheltuieli 1.080.936.814
8904 PLAŢI DE DOBÂNZI 535.812.396
        01 CHELTUIELI CURENTE 535.812.396
        49 DOBÂNZI 535.812.396
8904 02 Dobânda datorata trezoreriei statului 535.812.396
5014 CREDITE EXTERNE
              __________ 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
7314 50 Alte cheltuieli 295.800.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/01

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                   BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
                                SINTEZA
            fondurilor alocate pe surse si pe titluri de cheltuieli
                               pe anul 2004

                                                                - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL
              __________ 150.604.066.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.991.377.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 527.440.100
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.787.180.274
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 543.319.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE
              DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plaţi de dobânzi si comisioane 37.067.000
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE
              DE STAT
              ______________________ 150.308.266.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.938.896.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.749.966.474
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE
              DOBÂNZI SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite
              externe contractate de
              ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
5014 CREDITE EXTERNE
              ___________ 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/02

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                               SINTEZA
           bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli si subcapitole
                           pe anul 2004
           (sumele alocate din bugetul asigurărilor sociale de stat)

                                                                   - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE
              DE STAT
              ______________________ 150.308.266.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.938.896.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.749.966.474
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATE DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
5700 04 Partea a III-a CHELTUIELI
              SOCIAL-CULTURALE 146.855.444.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.855.444.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
6004 ASISTENTA SOCIALA, ALOCATE,
              PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 146.581.178.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.581.178.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 143.866.678.400
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
6004 22 Pensii de asigurări sociale 136.005.400.000
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate
              temporara de munca din cauza de
              boala sau accident 1.339.885.000
     24 Indemnizaţii pentru concedii de maternitate
              si îngrijirea copiilor 1.032.604.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru
              decese si proteze 80.661.000
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru
              decese si proteze 1.854.475.000
     28 Tratament balnear si odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea
              copiilor pana la 2 ani 3.388.503.400
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiaţilor
              greci repatriaţi 165.150.000
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 274.266.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 274.266.000
        38 TRANSFERURI 274.266.000
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale
              de sănătate pentru persoanele aflate in
              concediu medical, concediu medical pentru
              sarcina si lăuzie sau in concediu medical
              pentru îngrijirea copilului bolnav in vârsta
              de pana la 7 ani 274.266.000
7100 04 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti de
              dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea si
              plata drepturilor 1.836.072.900
     50 Alte cheltuieli 1.080.936.814
8800 04 Partea a XIII-a PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              ALTE CHELTUIELI 535.812.396
8904 PLAŢI DE DOBÂNZI 535.812.396
        01 CHELTUIELI CURENTE 535.812.396
        49 DOBÂNZI 535.812.396
8904 02 Dobânda datorata trezoreriei statului 535.812.396
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/03

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                                  SINTEZA
            bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli si subcapitole
                                pe anul 2004
                   (sumele alocate din credite externe)

                                                                  - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5014 CREDITE EXTERNE
              ___________ 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
7314 50 Alte cheltuieli 295.800.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/06

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                                BUGETUL
             pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli,
                          articole si alineate
                              pe anul 2004
         (sumele alocate de la bugetul asigurărilor sociale de stat)

                                                                  - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE
              DE STAT
              ______________________ 150.308.266.510
        01 CHELTUIELI CURENTE 149.938.896.170
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 4.749.966.474
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
5700 04 Partea a III-a CHELTUIELI
              SOCIAL-CULTURALE 146.855.444.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.855.444.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 144.140.944.400
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
6004 ASISTENTA SOCIALA, ALOCATE,
              PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 146.581.178.400
        01 CHELTUIELI CURENTE 146.581.178.400
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.714.500.000
        21 Drepturi cu caracter social 2.714.500.000
        38 TRANSFERURI 143.866.678.400
        40 Transferuri neconsolidabile 143.866.678.400
           05 Pensii de asigurări sociale 136.005.400.000
           09 Alte ajutoare, alocaţii si
              indemnizaţii 7.696.128.400
           80 Alte transferuri 165.150.000
6004 22 Pensii de asigurări sociale 136.005.400.000
     23 Indemnizaţii pentru incapacitate temporara
              de munca din cauza de boala sau accident 1.339.885.000
     24 Indemnizaţii pentru concedii de maternitate
              si îngrijirea copiilor 1.032.604.000
     26 Ajutoare acordate asiguraţilor pentru
              decese si proteze 80.661.000
     27 Ajutoare acordate pensionarilor pentru
              decese si proteze 1.854.475.000
     28 Tratament balnear si odihna 2.714.500.000
     29 Concediu plătit pentru creşterea
              copiilor pana la 2 ani 3.388.503.400
     31 Compensaţii pentru pensiile refugiaţilor
              greci repatriaţi 165.150.000
6104 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 274.266.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 274.266.000
        38 TRANSFERURI 274.266.000
        39 Transferuri consolidabile 274.266.000
           17 Transferuri din bugetul asigurărilor sociale
              de stat către bugetul fondului naţional unic
              de asigurări sociale de sănătate reprezentând
              contribuţia persoanelor aflate in concediu
              medical, concediu medical pt sarcina si lăuzie
              sau in concediu medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav in vârsta de pana la 7 ani 274.266.000
6104 10 Contribuţia pentru asigurări sociale
              de sănătate pentru persoanele aflate in concediu
              medical, concediu medical pentru sarcina si lăuzie
              sau in concediu medical pentru îngrijirea copilului
              bolnav in vârsta de pana la 7 ani 274.266.000
7100 04 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti
              de dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 2.917.009.714
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.547.639.374
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 512.172.900
        10 Cheltuieli cu salariile 382.772.000
        11 Contribuţii pentru asigurări
              sociale de stat 86.123.700
        12 Contribuţii pentru asigurările
              de şomaj 11.483.160
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale
              de sănătate 26.794.040
        14 Deplasări, detaşări, transferări 5.000.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări
              in tara 3.500.000
           02 - deplasări, detaşări, transferări
              in străinătate 1.500.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 2.035.466.474
        21 Drepturi cu caracter social 2.100.000
        22 Hrana 4.660.000
        23 Medicamente si materiale sanitare 4.530.000
           01 Medicamente 2.530.000
           02 Materiale sanitare 2.000.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere si
              gospodărie 108.022.222
        25 Materiale si prestări de servicii
              cu caracter funcţional 1.689.950
        26 Obiecte de inventar de mica valoare
              sau scurta durata si echipament 4.053.500
        27 Reparaţii curente 38.741.715
        28 Reparării capitale 9.445.735
        29 Carti si publicaţii 990.000
        30 Alte cheltuieli 1.861.233.352
           01 Calificarea, perfecţionarea si specializarea
              profesionala a salariaţilor 1.110.000
           02 Protocol 100.000
           03 Protecţia muncii 100.000
           04 Transmiterea drepturilor 1.836.072.900
           07 Alte cheltuieli autorizate prin
              dispoziţii legale 23.850.452
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 300.000.000
        72 Investitii ale instituţiilor publice 300.000.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI
              SI COMISIOANE LA CREDITE 69.370.340
        85 Rambursări de credite externe si plăti de
              dobânzi si comisioane la credite externe
              contractate de ordonatorii de credite 69.370.340
           01 Rambursări de credite externe 32.303.340
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 37.067.000
7304 03 Cheltuieli cu transmiterea si
              plata drepturilor 1.836.072.900
     50 Alte cheltuieli 1.080.936.814
8800 04 Partea a XIII-a PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              ALTE CHELTUIELI 535.812.396
8904 PLAŢI DE DOBÂNZI 535.812.396
        01 CHELTUIELI CURENTE 535.812.396
        49 DOBÂNZI 535.812.396
        51 02 Dobânda datorata trezoreriei
              statului 535.812.396
8904
        02 Dobânda datorata trezoreriei statului 535.812.396
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/07

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                           CHELTUIELI CU SALARIILE
                                pe anul 2004
          (sumele alocate de la bugetul asigurărilor sociale de stat)

                                                       - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Denumire indicator Cod Program 2004
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE 5004
 DE STAT
 ────────────────────────
 Fond aferent salariilor de baza 08001 266.990.244
 Salarii de merit 08002 8.588.756
 Indemnizaţie de conducere 08003 13.700.000
 Spor de vechime 08004 42.000.000
 Sporuri pentru condiţii de munca 08005 1.500.000
 Alte sporuri 08006 1.000.000
 Ore suplimentare 08007 2.000.000
 Fond de premii 08008 25.993.000
 Indemnizaţii plătite unor persoane
 din afara unităţii 08013 1.000.000
 Alte drepturi salariale 08014 20.000.000
 Cheltuieli cu salariile 08020 382.772.000
 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE 7304
 FONDULUI
 Fond aferent salariilor de baza 08001 266.990.244
 Salarii de merit 08002 8.588.756
 Indemnizaţie de conducere 08003 13.700.000
 Spor de vechime 08004 42.000.000
 Sporuri pentru condiţii de munca 08005 1.500.000
 Alte sporuri 08006 1.000.000
 Ore suplimentare 08007 2.000.000
 Fond de premii 08008 25.993.000
 Indemnizaţii plătite unor persoane
 din afara unităţii 08013 1.000.000
 Alte drepturi salariale 08014 20.000.000
 Cheltuieli cu salariile 08020 382.772.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/08

    Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale si Familiei


         Numărul maxim de posturi si fondul aferent salariilor de baza
                               pe anii 2003-2004
           (SUMELE ALOCATE PRIN BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT)


                                                                  - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                                 Numar Modificarea Număr
                                 maxim Salariu numărului maxim Fond aferent
                                  de mediu de posturi de salariilor
                                 pos- de baza in anul pos- de baza
                                 turi in 2004 turi pe anul
                                  in luna (+/-) fata in 2004
                                 anul dec. de anul anul
                                 2003 2003 2003 2004
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             0 1 2 3 4=1+3 5=2*4*12
                                                                        luni
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 4.494 -213 4.281 266.990.244
din care:
7304 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE
     A FONDULUI 4.494 -213 4.281 266.990.244
din care:
V. A. Functii publice generale 3.486 -238 3.248 205.656.516
1. Inalti funcţionari publici 2 1 3 725.760
Secretar general 1 21.000 1 252.000
Secretar general adjunct 1 18.480 1 221.760
Director general executiv 21.000 1 1 252.000
2. Funcţii publice de conducere 364 1 365 34.163.280
Director 10 8.470 2 12 1.219.680
Director adjunct 2 8.470 2 203.280
Sef serviciu 18 8.470 18 1.829.520
Director executiv 42 8.200 42 4.132.800
Director executiv adjunct 85 8.200 85 8.364.000
Sef serviciu 186 7.500 -1 185 16.650.000
Sef birou 21 7.000 21 1.764.000
3. Funcţii publice de execuţie 3.120 -240 2.880 170.767.476
a. Clasa I-studii superioare 1.451 -195 1.256 92.155.500
Expert superior 18 6.000 18 1.296.000
Expert principal 21 5.300 21 1.335.600
Expert asistent 10 5.000 10 600.000
Expert debutant 4 3.000 4 144.000
Consilier superior 38 8.470 14 52 5.285.280
Consilier principal 11 7.000 7 18 1.512.000
Consilier asistent 4 6.000 7 11 792.000
Consilier juridic superior 9 8.000 9 864.000
Consilier juridic principal 4 7.000 4 336.000
Consilier juridic asistent 2 6.150 2 147.600
Consilier juridic debutant 3 3.000 3 108.000
Auditor superior 3 12.149 3 437.364
Auditor principal 1 9.538 1 114.456
Inspector superior 2 6.000 2 144.000
Inspector principal 11 5.300 11 699.600
Inspector asistent 4 5.000 4 240.000
Inspector debutant 10 3.000 10 360.000
Expert superior 12 6.000 12 864.000
Expert principal 11 5.300 11 699.600
Expert asistent 7 5.000 7 420.000
Consilier superior 294 7.800 -102 192 17.971.200
Consilier principal 197 6.500 -86 111 8.658.000
Consilier asistent 59 5.700 -26 33 2.257.200
Consilier debutant 14 3.000 -9 5 180.000
Consilier juridic superior 33 7.800 33 3.088.800
Consilier juridic principal 70 7.000 70 5.880.000
Consilier juridic asistent 66 5.500 66 4.356.000
Consilier juridic debutant 10 3.000 10 360.000
Auditor superior 34 8.200 34 3.345.600
Auditor principal 6 7.000 6 504.000
Auditor asistent 1 6.000 1 72.000
Inspector superior 56 6.000 56 4.032.000
Inspector principal 212 5.300 212 13.483.200
Inspector asistent 161 5.000 161 9.660.000
Inspector debutant 53 3.000 53 1.908.000
b. Clasa II - studii superioare
   de scurta durata 85 -5 80 5.066.400
Referent de specialitate
superior 3 7.000 3 252.000
Referent de specialitate
principal 1 5.900 1 70.800
Referent de specialitate superior 18 6.800 -2 16 1.305.600
Referent de specialitate principal 36 5.000 -3 33 1.980.000
Referent de specialitate asistent 27 4.500 27 1.458.000
c. Clasa III - studii medii 1.584 -40 1.544 73.545.576
Referent superior 38 4.532 38 2.066.592
Referent principal 36 3.916 2 38 1.785.696
Referent asistent 1 3.431 1 41.172
Referent debutant 1 2.600 1 31.200
Referent superior 406 4.532 -10 396 21.536.064
Referent principal 730 3.916 -22 708 33.270.336
Referent asistent 362 3.431 -9 353 14.533.716
Referent debutant 10 2.600 -1 9 280.800
VII. Personal cu contract
     de munca
a) Personal de specialitate 786 25 811 52.594.404
Consilier, expert, inspector de
specialitate, revizor contabil;
gradul IA 1 8.470 1 2 203.280
Referent de specialitate,
inspector de specialitate,
revizor contabil; gradul III 2 6.013 2 144.312
Referent de specialitate,
inspector de specialitate,
revizor contabil; gradul IV 5 5.403 5 324.180
Tehnician-economist, secretar
superior, referent, interpret
relaţii, interpret profesional,
subinginer; gradul II 1 5.403 1 64.836
Tehnician-economist, secretar
superior, referent, interpret
relaţii, interpret profesional,
subinginer; gradul III 1 4.880 1 58.560
Consilier juridic gradul IA 1 6.131 1 73.572
Consilier juridic gradul III 1 4.217 1 50.604
Referent IA 97 4.000 -1 96 4.608.000
Referent I 47 3.750 -5 42 1.890.000
Referent II 22 3.487 22 920.568
Referent III 20 3.053 20 732.720
Referent IV 8 2.900 8 278.400
Referent debutant 1 2.600 1 31.200
Auditor-expert 1 7.000 -1
Medic primar 111 7.000 62 173 14.532.000
Medic specialist 49 7.000 49 4.116.000
Secretar de redacţie,
tehnoredactor I 1 5.147 1 61.764
Fiziokinetoterapeut,
bioinginer medical 1 4.515 1 54.180
Asistent medical principal 49 5.000 49 2.940.000
Asistent medical 23 4.515 23 1.246.140
Sora medicala principala 49 4.000 49 2.352.000
Sora medicala 51 3.613 51 2.211.156
Biolog, biochimist, chimist,
fizician 2 4.515 2 108.360
Psiholog, logoped, sociolog,
profesor C.F.M., kinetoterapeut,
asistent social; principal 3 5.327 3 191.772
Profesor C.F.M., biolog, chimist; 1 4.471 1 53.652
Infirmiera, agent D.D.D. 18 2.889 18 624.024
Brancardier, baies, namolar,
spălătoreasă, ingrijitoare 31 2.889 31 1.074.708
Şofer autosanitara II 1 3.251 1 39.012
Şofer autosanitara III 1 2.889 1 34.668
Medic primar 14 10.000 23 37 4.440.000
Medic specialist 7 8.663 7 727.692
Medic rezident anul IV-V-din
anatomia patologica si legala 12 6.027 12 867.888
Medic rezident anul III 8 5.326 8 511.296
Farmacist primar - din anatomia
patologica si medicina legala 1 6.902 1 82.824
Asistent medical principal 36 6.500 36 2.808.000
Asistent medical 19 5.957 19 1.358.196
Biolog, biochimist, chimist,
fizician; principal - din
anatomia patologica si medicina
legala 1 9.022 1 108.264
Profesor C.F.M.; principal 1 6.678 1 80.136
Cercetător ştiinţific principal
gradul II 3 12.111 1 4 581.328
Cercetător ştiinţific principal
gradul III 5 9.522 5 571.320
Cercetător ştiinţific 3 7.361 3 264.996
Asistent de cercetare ştiinţifica 5 5.792 5 347.520
Asistent I 1 4.630 1 55.560
Referent de specialitate,
inspector de specialitate;
gradul II; economist, referent,
inginer; gradul I 4 4.904 4 235.392
Tehnician, merceolog, contabil,
referent; IA 3.795 4 4 182.160
Tehnician, merceolog, contabil,
referent; I 3.524 5 5 211.440
Analist (programator) ajutor I 1 3.909 1 46.908
Operator, controlor date; I 2 3.909 2 93.816
Director general 1 11.340 -1
Director adjunct 2 12.211 -2
Şef serviciu 39 9.000 -39
Sef birou 22 8.000 -22
VII. Personal cu contract de munca
b) care ocupa funcţii comune 222 222 8.739.324
Secretar-dactilograf,
dactilograf; IA 2 3.700 2 88.800
Secretar-dactilograf,
dactilograf; I 13 3.300 13 514.800
Secretar-dactilograf,
dactilograf; II 12 3.000 12 432.000
Casier magaziner; I 24 3.569 24 1.027.872
Casier magaziner; II 11 3.201 11 422.532
Funcţionar arhivar; I 25 3.490 25 1.047.000
Funcţionar arhivar; II 3 3.201 3 115.236
Funcţionar arhivar; III 10 2.916 10 349.920
Portar, paznic, pompier,
ingrijitor, guard, bufetier,
manipulant bunuri, curier, I 37 2.889 37 1.282.716
Portar, paznic, pompier,
ingrijitor, guard, bufetier,
manipulant bunuri, curier; II 8 2.834 8 272.064
Şofer IA 3 4.594 3 165.384
Şoferii II 1 3.856 1 46.272
Muncitor calificat I 3 3.856 3 138.816
Muncitor calificat II 7 3.654 7 306.936
Muncitor calificat III 53 3.406 53 2.166.216
Muncitor calificat IV 5 3.201 5 192.060
Muncitor calificat VI 1 2.889 1 34.668
Muncitor necalificat 4 2.834 4 136.032
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/12

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE SI FAMILIEI


                                    BUGETUL
     pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli, articole si alineate
                                  pe anal 2004
                      (sumele alocate din credite externe)

                                                           - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Tit A
pi- u lu/ l
tol b Ar i
     c ti n
     a col e
     p a
     i t
     t Denumire indicator Program 2004
     o
     l
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5014 CREDITE EXTERNE 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE
              FONDULUI 295.800.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 52.481.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 15.267.200
        14 Deplasări, detaşări, transferări 15.267.200
           01 - deplasări, detaşări, transferări
              in tara 12.331.200
           02 - deplasări, detaşări, transferări
              in străinătate 2.936.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI
              SERVICII 37.213.800
        26 Obiecte de inventar de mica valoare
              sau scurta durata si echipament 12.845.000
        30 Alte cheltuieli 24.368.800
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 243.319.000
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 243.319.000
7314 50 Alte cheltuieli 295.800.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/04/19/25


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                        PROGRAMUL DE INVESTIŢII PUBLICE

                                                                   - mii lei -
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I - credite de TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
    angajament EFECTUATE PRELIMINATE ─────────────────────────────────────────────────────────────
II - credite pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
     bugetare 31.12.2002 2003 2004 ─────────────────────────────────────────────────
                                                                           2005 2006 2007 anii
                                                                                                               ulte-
                                                                                                               riori
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
           I 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
          II 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sector: 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
          I 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
         II 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Programul s-a obţinut din centralizarea a 6 fise.
    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii



    ANEXA 3/04/19/26


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI


                    PROGRAM SECTORIAL DE INVESTIŢII PUBLICE


                                                           - mii lei -
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I - credite de TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
    angajament EFECTUATE PRELIMINATE ─────────────────────────────────────────────────────────────
II - credite pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
     bugetare 31.12.2002 2003 2004 ─────────────────────────────────────────────────
                                                                           2005 2006 2007 anii
                                                                                                               ulte-
                                                                                                               riori
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de
finanţare I 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
          II 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
1.1 Surse
proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
          II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
int. I 32.997.775 15.798.586 17.199.189
          II 32.997.775 15.798.586 17.199.189
1.3 Credite
ext. I 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
          II 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
1.4 Buget
de stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
          II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
surse I 1.731.127.756 300.854.973 253.361.147 300.000.000 281.768.447 291.736.857 303.406.332
          II 1.731.127.756 300.854.973 253.361.147 300.000.000 281.768.447 291.736.857 303.406.332
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. OBIECTIVE (PROIECTE) DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de
finanţare I 335.341.938 94.985.370 146.756.333 93.600.235
          II 335.341.938 94.985.370 146.756.333 93.600.235
1.1 Surse
proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
          II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
int. I 32.997.775 15.798.586 17.199.189
          II 32.997.775 15.798.586 17.199.189
1.3 Credite
ext. I
          II
1.4 Buget
de Stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
          II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
surse I 228.661.956 73.980.314 106.156.547 48.525.095
          II 228.661.956 73.980.314 106.156.547 48.525.095
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de
finanţare I 2.270.996.491 350.326.199 526.660.651 494.793.905 304.072.547 291.736.857 303.406.332
          II 2.270.996.491 350.326.199 526.660.651 494.793.905 304.072.547 291.736.857 303.406.332
1.1 Surse
proprii I
          II
1.2 Credite
int. I
          II
1.3 Credite
ext. I 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
          II 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
1.4 Buget
de stat I
          II
1.5 Alte
surse I 1.502.465.800 226.874.659 147.204.600 251.474.905 281.768.447 291.736.857 303.406.332
          II 1.502.465.800 226.874.659 147.204.600 251.474.905 281.768.447 291.736.857 303.406.332
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Sector: 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de
finanţare I 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
          II 2.606.338.429 445.311.569 673.416.984 588.394.140 304.072.547 291.736.857 303.406.332
1.1 Surse
proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
          II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
int. I 32.997.775 15.798.586 17.199.189
          II 32.997.775 15.798.586 17.199.189
1.3 Credite
ext. I 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
          II 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
1.4 Buget de
Stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
          II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
surse I 1.731.127.756 300.854.973 253.361.147 300.000.000 281.768.447 291.736.857 303.406.332
          II 1.731.127.756 300.854.973 253.361.147 300.000.000 281.768.447 291.736.857 303.406.332
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. OBIECTIVE (PROIECTE) DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de
finanţare I 335.341.938 94.985.370 146.756.333 93.600.235
          II 335.341.938 94.985.370 146.756.333 93.600.235
1.1 Surse
proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
          II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
int. I 32.997.775 15.798.586 17.199.189
          II 32.997.775 15.798.586 17.199.189
1.3 Credite
ext. I
          II
1.4 Buget
de Stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
          II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
surse I 228.661.956 73.980.314 106.156.547 48.525.095
          II 228.661.956 73.980.314 106.156.547 48.525.095
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de
finanţare I 2.270.996.491 350.326.199 526.660.651 494.793.905 304.072.547 291.736.857 303.406.332
          II 2.270.996.491 350.326.199 526.660.651 494.793.905 304.072.547 291.736.857 303.406.332
1.1 Surse
proprii I
          II
1.2 Credite
int. I
          II
1.3 Credite
ext. I 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
          II 768.530.691 123.451.540 379.456.051 243.319.000 22.304.100
1.4 Buget
de stat I
          II
1.5 Alte
surse I 1.502.465.800 226.874.659 147.204.600 251.474.905 281.768.447 291.736.857 303.406.332
          II 1.502.465.800 226.874.659 147.204.600 251.474.905 281.768.447 291.736.857 303.406.332
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii



    ANEXA 3/04/19/27

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.04.0013


                                      FISA
               OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                               SEDIUL DDFSS BACĂU

    Tipul cheltuielii: A - obiectiv (proiect) in continuare

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. Date GENERALE

1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector BACĂU
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BACĂU
1.3 Amplasament STR. IONITA SANDU STU NR.

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP 2076/14.10.1996
2.2 Numărul si data aprobării studiului de O.M. NR. 463/1997
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

  B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI
     TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totala aprobată (mii lei)
   (în preturi luna 04/anul 1996) 4.156.300
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5200 MP
                                                 175 SALARIAT
                                                 1800 PERS./Z
3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării
   (mii lei)
   (în preturi luna 12/anul 2000 ) 75.772.573
2. Durata de realizare contractată (număr luni) 24
3. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/2001
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an) 12/2004
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 23.309.775
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 31.602.798
7. Valoarea rămasă de finanţat
   la 31/12/2003 (mii lei) 32.066.030
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor
   de prioritizare (nr. puncte) 125
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




    (Cod obiectiv: 19.73.04.0013)

  D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT,
     SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
     PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

     I - Credite de angajament (col. 5-9 ale tabelului conţin valori
                                 actualizate in preturi an 2004)
     II - Credite bugetare


                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de
   finanţare I 86.978.603 23.309.775 31.602.798 32.066.030
             II 86.978.603 23.309.775 31.602.798 32.066.030
   din care:
1.1 Surse
    proprii I 18.079.649 4.737.477 6.480.042 6.862.130
             II 18.079.649 4.737.477 6.480.042 6.862.130
1.2 Credite
    int. I 17.095.694 8.534.064 8.561.630
             II 17.095.694 8.534.064 8.561.630
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget
    de stat I 13.895.957 4.627.400 4.826.382 4.442.175
             II 13.895.957 4.627.400 4.826.382 4.442.175
1.5 Alte
    surse I 37.907.303 13.944.898 11.762.310 12.200.095
             II 37.907.303 13.944.898 11.762.310 12.200.095
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia
cost. de
funcţionare
si de
întreţinere
după PIF
(preliminări)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.04.0018


                        FISA
        OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                 SEDIUL DDFSS TELEORMAN

    Tipul cheltuielii: A - obiectiv (proiect) in continuare

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. Date GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector TELEORMAN
1.2 Municipiu/Oraş Comuna ALEXANDRIA
1.3 Amplasament STR. DUNĂRII NR. 1

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP 1996/18.11.1997
2.2 Numărul si data aprobării studiului de O.M. NR. 115/2001
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

  B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI
     TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna 06/anul 1997) 15.816.000
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5085 MP
                                                     209 SALARIAT
                                                     1750 PERS./Z
3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării
   (mii lei)
   (în preturi luna 12/anul 2001) 90.731.084
2. Durata de realizare contractată (număr luni) 24
3. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/2001
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an) 12/2004
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 29.495.595
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 35.057.825
7. Valoarea rămasă de finanţat
   la 31/12/2003 (mii lei) 40.734.205
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor
   de prioritizare (nr. puncte) 125
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




   (Cod obiectiv: 19.73.04.0018)

  D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT,
     SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
     PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

     I - Credite de angajament (col. 5-9 ale tabelului conţin valori
                                 actualizate in preturi an 2004)
     II - Credite bugetare


                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de
   finanţare I 105.287.625 29.495.595 35.057.825 40.734.205
             II 105.287.625 29.495.595 35.057.825 40.734.205
   din care:
1.1 Surse
    proprii I 25.127.489 7.066.980 8.852.544 9.207.965
             II 25.127.489 7.066.980 8.852.544 9.207.965
1.2 Credite
    int. I 15.902.081 7.264.522 8.637.559
             II 15.902.081 7.264.522 8.637.559
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget
    de stat I 16.579.112 4.573.199 4.642.232 7.363.681
             II 16.579.112 4.573.199 4.642.232 7.363.681
1.5 Alte
    surse I 47.678.943 17.855.416 14.298.527 15.525.000
             II 47.678.943 17.855.416 14.298.527 15.525.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia
cost. de
funcţionare
si de
întreţinere
după PIF
(preliminări)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.04.0027


                                      FISA
               OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
          AMENAJARE HALA CU P+1 IN P+2 CA SEDIU PENTRU CASA NAŢIONALA
                DE PENSII SI ALTE DREPTURI DE ASIGURĂRI SOCIALE

    Tipul cheltuielii: A - obiectiv (proiect) in continuare

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. Date GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector 2
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament B-DUL LACUL TEI 17

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de O.M. 560/2001
   fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

  B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI
     TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna 06/anul 2001) 121.606.979
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 4640 91 MP
                                                     983 21 MP CU
3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 12

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
1. Valoarea totală la deschiderea
   finanţării (mii lei)
   (în preturi luna 06/anul 2001 ) 121.606.979
2. Durata de realizare contractată (număr luni) 12
3. Data începerii investiţiei (luna/an) 09/2002
4. Data programată a terminării si PIP (luna/an) 12/2003
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 42.180.000
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 80.095.710
7. Valoarea rămasă de finanţat
   la 31/12/2003 (mii lei) 20.800.000
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor
   de prioritizare (nr. puncte) 125
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




    (Cod obiectiv: 19.73.04.0027)

  D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT,
     SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
     PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

     I - Credite de angajament (col. 5-9 ale tabelului conţin valori
                                 actualizate in preturi an 2004)
     II - Credite bugetare


                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de
   finanţare I 143.075.710 42.180.000 80.095.710 20.800.000
             II 143.075.710 42.180.000 80.095.710 20.800.000
   din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I
             II
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget
    de stat I
             II
1.5 Alte
    surse I 143.075.710 42.180.000 80.095.710 20.800.000
             II 143.075.710 42.180.000 80.095.710 20.800.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia
cost. de
funcţionare
si de
întreţinere
după PIF
(preliminări)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.04.0001b BM CP


                                FISA
             OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                         b) dotări independente

    Tipul cheltuielii: C - alte cheltuieli de investiţii

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. Date GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

  B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI
     TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI
1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
3. Durata de realizare aprobată (număr luni)

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Durata de realizare contractată (număr luni)
3. Data începerii investiţiei (luna/an)
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an)
5. Valoarea decontată până
   la 31/12/2002 (mii lei) 180.018.880
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 476.360.651
7. Valoarea rămasă de finanţat
   la 31/12/2003 (mii lei) 329.988.623
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor
   de prioritizare (nr. puncte)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




    (Cod obiectiv: 19.73.04.0001b BM CP)

  D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT,
     SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
     PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

     I - Credite de angajament (col. 5-9 ale tabelului conţin valori
                                 actualizate in preturi an 2004)
     II - Credite bugetare

                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de
   finanţare I 986.368.154 180.018.880 476.360.651 304.148.755 25.839.868
             II 986.368.154 180.018.880 476.360.651 304.148.755 25.839.868
   din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I
             II
1.3 Credite
    ext. I 766.878.535 123.451.540 379.456.051 243.319.000 20.651.944
             II 766.878.535 123.451.540 379.456.051 243.319.000 20.651.944
1.4 Buget
    de stat I
             II
1.5 Alte
    surse I 219.489.619 56.567.340 96.904.600 60.829.755 5.187.924
             II 219.489.619 56.567.340 96.904.600 60.829.755 5.187.924
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia
cost. de
funcţionare
si de
întreţinere
după PIF
(preliminări)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.04.0001b1CNPAS

                                    FISA
                OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                          b) dotări independente

    Tipul cheltuielii: C - alte cheltuieli de investiţii

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. Date GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului
    de fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

  B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI
     TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI
1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
3. Durata de realizare aprobată (număr luni)

 C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Durata de realizare contractată (număr luni)
3. Data începerii investiţiei (luna/an)
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an)
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 170.307.319
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 50.300.000
7. Valoarea rămasă de finanţat
   la 31/12/2003 (mii lei) 791.526.992
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor
   de prioritizare (nr. puncte)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




    (Cod obiectiv: 19.73.04.0001b1CNPAS)

  D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT,
     SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
     PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

     I - Credite de angajament (col. 5-9 ale tabelului conţin valori
                                 actualizate in preturi an 2004)
     II - Credite bugetare


                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                          ulte-
                                                                                                          riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de
   finanţare I 1.012.134.311 170.307.319 50.300.000 150.645.150 214.708.786 213.336.528 212.836.528
             II 1.012.134.311 170.307.319 50.300.000 150.645.150 214.708.786 213.336.528 212.836.528
   din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I
             II
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget
    de stat I
             II
1.5 Alte
    surse I 1.012.134.311 170.307.319 50.300.000 150.645.150 214.708.786 213.336.528 212.836.528
             II 1.012.134.311 170.307.319 50.300.000 150.645.150 214.708.786 213.336.528 212.836.528
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia
cost. de
funcţionare
si de
întreţinere
după PIF
(preliminări)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii



    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.04 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.04.001d CASA

                              FISA
           OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
              d) cheltuieli de expertiza, proiectare si de
                     execuţie privind consolidările

    Tipul cheltuielii: C - alte cheltuieli de investiţii

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  A. Date GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ/Sector
1.2 Municipiu/Oraş/Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

  B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI
     TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI
1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)
3. Durata de realizare aprobată (număr luni)

  C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR
1. Valoarea totală la deschiderea finanţării
   (mii lei) (în preturi luna/anul)
2. Durata de realizare contractată (număr luni)
3. Data începerii investiţiei (luna/an)
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an)
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei)
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei)
7. Valoarea rămasă de finanţat
   la 31/12/2003 (mii lei) 164.500.000
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor
   de prioritizare (nr. puncte)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




    (Cod obiectiv: 19.73.04.001d CASA)

  D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT,
     SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE DE
     FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ
     PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

     I - Credite de angajament (col. 5-9 ale tabelului conţin valori
                                 actualizate in preturi an 2004)
     II - Credite bugetare


                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                          ulte-
                                                                                                          riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de
   finanţare I 164.500.000 40.000.000 41.000.000 41.500.000 42.000.000
             II 164.500.000 40.000.000 41.000.000 41.500.000 42.000.000
   din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I
             II
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget
    de stat I
             II
1.5 Alte
    surse I 164.500.000 40.000.000 41.000.000 41.500.000 42.000.000
             II 164.500.000 40.000.000 41.000.000 41.500.000 42.000.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia
cost. de
funcţionare
si de
întreţinere
după PIF
(preliminări)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

    Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
    Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
    Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii



    ANEXA 1/06

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                     BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                              pe anul 2004
                               -SINTEZA-
                                                                  - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────────────────────
 C │S │T │A │
 a │u │i │l │
 p │b │t │i │
 i │c │l │n │
 t │a │u │e │
 o │p │l │a │
 l │i │/ │t │ Denumire indicator
    │t │a │ │ Program
    │o │r │ │ 2004
    │l │t │ │
    │ │i │ │
    │ │c │ │
    │ │o │ │
    │ │l │ │
────┼──┴──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────────────
0001 06 VENITURI - TOTAL 19.239.788.963
0002 I. VENITURI CURENTE 18.389.788.963
0003 A. VENITURI FISCALE 17.640.672.614
0004 A1. IMPOZITE DIRECTE 17.640.672.614
1006 CONTRIBUŢII LA BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ 17.640.672.614
     01 Contribuţii ale angajatorilor si ale persoanelor
              juridice asimilate angajatorului 13.642.486.848
     02 Contribuţii individuale 3.932.128.166
     03 Contribuţii datorate de persoanele care incheie
              contract de asigurare pentru şomaj 66.057.600
1900 06 B. VENITURI NEFISCALE 749.116.349
2206 DIVERSE VENITURI 749.116.349
     30 Încasări din alte surse 749.116.349
4200 06 VIII. ÎNCASĂRI DIN RAMBURSAREA ÎMPRUMUTURILOR
              ACORDATE 850.000.000
4206 ÎNCASĂRI DIN RAMBURSAREA ÎMPRUMUTURILOR ACORDATE 850.000.000
     06 Încasări din rambursarea împrumuturilor
              acordate pentru înfiinţarea si dezvoltarea de
              întreprinderi mici si mijlocii 850.000.000
4700 X. SUME DE LA FONDUL DE REDISTRIBUIRE 1.068.368.393
4806 RESURSE PENTRU FINANŢAREA PLAŢILOR COMPENSATORII
              SI A SERVICIILOR DE PRECONCEDIERE COLECTIVA 1.068.368.393
     01 Cota din contribuţii de la agenţii economici 1.068.368.393
5006 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
               ───────────────── 17.837.458.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.070.657.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 517.705.505
        20 CHELTUmLI MATERIALE SI SERVICH 523.644.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        39 Transferuri consolidabile 3.570.226.173
        40 Transferuri neconsolidabile 11.459.081.868
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 121.835.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
5700 06 Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 14.363.104.394
        01 CHELTUIELI CURENTE 14.333.104.394
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        38 TRANSFERURI 14.162.868.041
        39 Transferuri consolidabile 2.767.536.173
        40 Transferuri neconsolidabile 11.395.331.868
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 207.890.099
        01 CHELTUIELI CURENTE 177.890.099
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        10 Cheltuieli cu salariile 13.898.304
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 3.127.119
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 416.949
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 972.881
        14 Deplasări, detaşări, transferări 300.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări in tara 300.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        21 Drepturi cu caracter social 7.752.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere si gospodărie 12.100.000
        25 Materiale si prestări de servicii cu caracter
              funcţional 88.300.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata si echipament 3.702.600
        27 Reparaţii curente 2.468.400
        28 Reparaţii capitale 35.000.000
        29 Cărti si publicatii 617.100
        30 Alte cheltuieli 1.581.000
        38 TRANSFERURI 7.653.746
        40 Transferuri neconsolidabile 7.653.746
           09 Alte ajutoare, alocaţii si indemnizaţii 7.653.746
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
        72 Investitii ale instituţiilor publice 30.000.000
5706 20 Centre de calificare si recalificare 81.149.400
     50 Alte instituţii si acţiuni de invatamant 126.740.699
6006 ASISTENTA SOCIALA, ALOCAŢII,
              PENSII, AJUTOARE SI INDEMNIZAŢII 11.387.678.122
        01 CHELTUIELI CURENTE 11.387.678.122
        38 TRANSFERURI 11.387.678.122
        40 Transferuri neconsolidabile 11.387.678.122
           07 Indemnizaţia de şomaj 8.007.699.272
           09 Alte ajutoare, alocaţii si indemnizaţii 2.316.101.976
           15 Plaţi compensatorii 1.063.876.874
6006 32 Plăti pentru stimularea mobilităţii forţei
              de munca 67.200.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 8.007.699.272
     34 Alocaţii de sprijin 60.658.992
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 537.600.000
     39 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 661.920.000
     40 Plăti compensatorii 1.063.876.874
     46 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează şomeri aparţinând unor categorii
              defavorizate 648.522.984
     49 Plăti pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj 340.200.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.767.536.173
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.767.536.173
        38 TRANSFERURI 2.767.536.173
        39 Transferuri consolidabile 2.767.536.173
           22 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetul asigurărilor sociale de stat 2.291.303.339
           26 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj
              către bugetul fondului naţional unic de asigurări
              sociale de sănătate 476.232.834
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de
              stat pentru şomeri 2.291.303.339
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru şomeri 476.232.834
7100 06 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 1.968.849.042
        01 CHELTUIELI CURENTE 1.737.553.192
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 372.122.940
        38 TRANSFERURI 866.440.000
        39 Transferuri consolidabile 802.690.000
        40 Transferuri neconsolidabile 63.750.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7206 ALTE ACŢIUNI 920.458.997
        01 CHELTUIELI CURENTE 920.458.997
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 54.018.997
        30 Alte cheltuieli 54.018.997
        38 TRANSFERURI 866.440.000
        39 Transferuri consolidabile 802.690.000
           27 Transferuri din bugetul asigurarilor pentru
              şomaj către bugetele locale pentru finanţarea
              programelor pentru ocuparea temporara a forţei
              de munca 802.690.000
        40 Transferuri neconsolidabile 63.750.000
           11 Contribuţii si cotizaţii la organisme
              internaţionale 5.000.000
           65 Plăti pentru stimularea creării de locuri
              de munca 58.750.000
7206 09 Programe pentru ocuparea temporara a forţei
              de munca 802.690.000
     18 Masuri active pentru combaterea şomajului 58.750.000
     21 Servicii de preconcediere colectiva 4.491.519
     50 Alte cheltuieli 54.527.478
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 1.048.390.045
        01 CHELTUIELI CURENTE 817.094.195
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        10 Cheltuieli cu salariile 370.128.696
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 83.278.956
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 11.103.861
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 25.909.009
        14 Deplasări, detaşări, transferări 8.569.730
           01 - deplasări, detaşări, transferări in tara 7.757.730
           02 - deplasări, detaşări, transferări in străinătate 812.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 318.103.943
        24 Cheltuieli pentru întreţinere si gospodărie 100.000.000
        25 Materiale si prestări de servicii
              cu caracter funcţional 28.000.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare
              sau scurta durata si echipament 9.817.900
        27 Reparaţii curente 10.000.000
        28 Reparaţii capitale 10.000.000
        29 Cărti si publicaţii 4.259.850
        30 Alte cheltuieli 156.026.193
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        72 Investitii ale instituţiilor publice 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea si plata drepturilor 116.180.437
     50 Alte cheltuieli 932.209.608
8600 06 Partea a XII-a ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
8606 ÎMPRUMUTURI 1.505.505.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        80 03 Împrumuturi din bugetul asigurărilor pentru şomaj 1.505.505.000
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea
              si dezvoltarea de întreprinderi mici si mijlocii 1.500.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              si administrate prin agentii de credit 5.505.000
9906 EXCEDENT/DEFICIT 1.402.330.527
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 2/06

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                                   SINTEZA
                   cheltuielilor pe surse, capitole, subcapitole,
                         titluri de cheltuieli pe anul 2004
                                                                   - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────────────────────
 C │S │T │A │
 a │u │i │l │
 p │b │t │i │
 i │c │l │n │
 t │a │u │e │
 o │p │l │a │
 l │i │/ │t │ Denumire indicator
    │t │a │ │ Program
    │o │r │ │ 2004
    │l │t │ │
    │ │i │ │
    │ │c │ │
    │ │o │ │
    │ │l │ │
────┼──┴──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL
               ────────── 18.223.909.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.260.763.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 529.082.505
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 702.373.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 226.430.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.597.255.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
5006 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
               ─────────────────── 17.837.458.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.070.657.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 517.705.505
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 523.644.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 121.835.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plaţi de dobânzi si comisioane 81.107.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 207.890.099
        01 CHELTUIELI CURENTE 177.890.099
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        38 TRANSFERURI 7.653.746
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 20 Centre de calificare si recalificare 81.149.400
     50 Alte instituţii si acţiuni de invatamant 126.740.699
6006 ASISTENTA SOCIALA, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI
              INDEMNIZAŢII 11.387.678.122
        01 CHELTUIELI CURENTE 11.387.678.122
        38 TRANSFERURI 11.387.678.122
6006 32 Plăti pentru stimularea mobilitatii forţei
              de munca 67.200.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 8.007.699.272
     34 Alocaţii de sprijin 60.658.992
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 537.600.000
     39 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 661.920.000
     40 Plaţi compensatorii 1.063.876.874
     46 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează şomeri aparţinând unor categorii
              defavorizate 648.522.984
     49 Plăti pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj 340.200.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.767.536.173
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.767.536.173
        38 TRANSFERURI 2.767.536.173
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de
              stat pentru şomeri 2.291.303.339
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru şomeri 476.232.834
7206 ALTE ACŢIUNI 920.458.997
        01 CHELTUIELI CURENTE 920.458.997
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 54.018.997
        38 TRANSFERURI 866.440.000
7206 09 Programe pentru ocuparea temporara a forţei
              de munca 802.690.000
     18 Masuri active pentru combaterea şomajului 58.750.000
     21 Servicii de preconcediere colectiva 4.491.519
     50 Alte cheltuieli 54.527.478
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 1.048.390.045
        01 CHELTUIELI CURENTE 817.094.195
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 318.103.943
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea si plata drepturilor 116.180.437
     50 Alte cheltuieli 932.209.608
8606 ÎMPRUMUTURI 1.505.505.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
8606 04 împrumuturi acordate pentru înfiinţarea
              si dezvoltarea de întreprinderi mici si mijlocii 1.500.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile
              guvernamentale si administrate
              prin agenţii de credit 5.505.000
5014 CREDITE EXTERNE
               ──────────── 386.451.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 190.106.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 178.729.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
7214 ALTE ACŢIUNI 73.400.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 73.400.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 73.400.000
7214 18 Masuri active pentru combaterea şomajului 73.400.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 221.301.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 116.706.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 105.329.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
7314 50 Alte cheltuieli 221.301.000
8614 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
8614 13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              si administrate prin agenţii de credit 91.750.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/01

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                         BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                                  SINTEZA
             fondurilor alocate pe surse si pe titluri de cheltuieli
                                pe anul 2004

                                                                   - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────────────────────
 C │S │T │A │
 a │u │i │l │
 p │b │t │i │
 i │c │l │n │
 t │a │u │e │
 o │p │l │a │
 l │i │/ │t │ Denumire indicator
    │t │a │ │ Program
    │o │r │ │ 2004
    │l │t │ │
    │ │i │ │
    │ │c │ │
    │ │o │ │
    │ │l │ │
────┼──┴──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────────────
5000 TOTAL GENERAL
              ────────── 18.223.909.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.260.763.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 529.082.505
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 702.373.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 226.430.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.597.255.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plaţi de dobânzi si comisioane 81.107.000
5006 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
               ───────────────────── 17.837.458.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.070.657.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 517.705.505
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 523.644.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 121.835.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
5014 CREDITE EXTERNE
               ────────── 386.451.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 190.106.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 178.729.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/02

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                                SINTEZA
            bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli si subcapitole
                                  pe anal 2004
           (sumele alocate din bugetul asigurărilor pentru şomaj)
                                                                   - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────────────────────
 C │S │T │A │
 a │u │i │l │
 p │b │t │i │
 i │c │l │n │
 t │a │u │e │
 o │p │l │a │
 l │i │/ │t │ Denumire indicator
    │t │a │ │ Program
    │o │r │ │ 2004
    │l │t │ │
    │ │i │ │
    │ │c │ │
    │ │o │ │
    │ │l │ │
────┼──┴──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────────────
5006 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
               ───────────────────── 17.837.458.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.070.657.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 517.705.505
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 523.644.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        39 Transferuri consolidabile 3.570.226.173
        40 Transferuri neconsolidabile 11.459.081.868
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 121.835.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
5700 06 Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 14.363.104.394
        01 CHELTUIELI CURENTE 14.333.104.394
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        38 TRANSFERURI 14.162.868.041
        39 Transferuri consolidabile 2.767.536.173
        40 Transferuri neconsolidabile 11.395.331.868
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 207.890.099
        01 CHELTUIELI CURENTE 177.890.099
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        38 TRANSFERURI 7.653.746
        40 Transferuri neconsolidabile 7.653.746
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 20 Centre de calificare si recalificare 81.149.400
     50 Alte instituţii si acţiuni de învăţământ 126.740.699
6006 ASISTENTA SOCIALA, ALOCATII, PENSII, AJUTOARE SI
              INDEMNIZAŢII 11.387.678.122
        01 CHELTUIELI CURENTE 11.387.678.122
        38 TRANSFERURI 11.387.678.122
        40 Transferuri neconsolidabile 11.387.678.122
6006 32 Plaţi pentru stimularea mobilităţii forţei
              de munca 67.200.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 8.007.699.272
     34 Alocaţii de sprijin 60.658.992
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 537.600.000
     39 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 661.920.000
     40 Plăti compensatorii 1.063.876.874
     46 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează şomeri aparţinând unor categorii
              defavorizate 648.522.984
     49 Plăti pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj 340.200.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.767.536.173
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.767.536.173
        38 TRANSFERURI 2.767.536.173
        39 Transferuri consolidabile 2.767.536.173
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de stat
              pentru şomeri 2.291.303.339
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru şomeri 476.232.834
7100 06 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 1.968.849.042
        01 CHELTUIELI CURENTE 1.737.553.192
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 372.122.940
        38 TRANSFERURI 866.440.000
        39 Transferuri consolidabile 802.690.000
        40 Transferuri neconsolidabile 63.750.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7206 ALTE ACŢIUNI 920.458.997
        01 CHELTUIELI CURENTE 920.458.997
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 54.018.997
        38 TRANSFERURI 866.440.000
        39 Transferuri consolidabile 802.690.000
        40 Transferuri neconsolidabile 63.750.000
7206 09 Programe pentru ocuparea temporara a forţei
              de munca 802.690.000
     18 Masuri active pentru combaterea şomajului 58.750.000
     21 Servicii de preconcediere colectiva 4.491.519
     50 Alte cheltuieli 54.527.478
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 1.048.390.045
        01 CHELTUIELI CURENTE 817.094.195
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 318.103.943
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea si plata drepturilor 116.180.437
     50 Alte cheltuieli 932.209.608
8600 06 Partea a XII-a ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
8606 ÎMPRUMUTURI 1.505.505.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea
              si dezvoltarea de întreprinderi mici si mijlocii 1.500.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              si administrate prin agentii de credit 5.505.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/03

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITATII SOCIALE SI FAMILIEI

                               SINTEZA
        bugetului pe capitole, titluri de cheltuieli si subcapitole
                             pe anal 2004
                   (sumele alocate din credite externe)

                                                                   - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────────────────────
 C │S │T │A │
 a │u │i │l │
 p │b │t │i │
 i │c │l │n │
 t │a │u │e │
 o │p │l │a │
 l │i │/ │t │ Denumire indicator
    │t │a │ │ Program
    │o │r │ │ 2004
    │l │t │ │
    │ │i │ │
    │ │c │ │
    │ │o │ │
    │ │l │ │
────┼──┴──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────────────
5014 CREDITE EXTERNE
               ───────── 386.451.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 190.106.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 178.729.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
7214 ALTE ACŢIUNI 73.400.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 73.400.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 73.400.000
7214 18 Masuri active pentru combaterea şomajului 73.400.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 221.301.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 116.706.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 105.329.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
7314 50 Alte cheltuieli 221.301.000
8614 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
8614 13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              si administrate prin agenţii de credit 91.750.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/06

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                                 BUGETUL
     pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli, articole si alineate
                               pe anul 2004
         (sumele alocate de la bugetul asigurărilor pentru şomaj)

                                                                   - mii lei -
────┬──┬──┬──┬─────────────────────────────────────────────────────────────────
 C │S │T │A │
 a │u │i │l │
 p │b │t │i │
 i │c │l │n │
 t │a │u │e │
 o │p │l │a │
 l │i │/ │t │ Denumire indicator
    │t │a │ │ Program
    │o │r │ │ 2004
    │l │t │ │
    │ │i │ │
    │ │c │ │
    │ │o │ │
    │ │l │ │
────┼──┴──┴──┼──────────────────────────────────────────────────────────────────
5006 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
              ───────────────────── 17.837.458.436
        01 CHELTUIELI CURENTE 16.070.657.586
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 517.705.505
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 523.644.040
        38 TRANSFERURI 15.029.308.041
        39 Transferuri consolidabile 3.570.226.173
        40 Transferuri neconsolidabile 11.459.081.868
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 121.835.850
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate
              de ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
5700 06 Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE 14.363.104.394
        01 CHELTUIELI CURENTE 14.333.104.394
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        38 TRANSFERURI 14.162.868.041
        39 Transferuri consolidabile 2.767.536.173
        40 Transferuri neconsolidabile 11.395.331.868
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 207.890.099
        01 CHELTUIELI CURENTE 177.890.099
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 18.715.253
        10 Cheltuieli cu salariile 13.898.304
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 3.127.119
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 416.949
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 972.881
        14 Deplasări, detaşări, transferări 300.000
           01 - deplasări, detaşări, transferări in tara 300.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 151.521.100
        21 Drepturi cu caracter social 7.752.000
        24 Cheltuieli pentru întreţinere si gospodărie 12.100.000
        25 Materiale si prestări de servicii cu caracter
              funcţional 88.300.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata si echipament 3.702.600
        27 Reparaţii curente 2.468.400
        28 Reparătii capitale 35.000.000
        29 Cărti si publicatii 617.100
        30 Alte cheltuieli 1.581.000
        38 TRANSFERURI 7.653.746
        40 Transferuri neconsolidabile 7.653.746
           09 Alte ajutoare, alocatii si indemnizaţii 7.653.746
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 30.000.000
        72 Investitii ale instituţiilor publice 30.000.000
5706 20 Centre de calificare si recalificare 81.149.400
     50 Alte instituţii si actiuni de învăţământ 126.740.699
6006 ASISTENTA SOCIALA, ALOCAŢII, PENSII, AJUTOARE SI
              INDEMNIZAŢII 11.387.678.122
        01 CHELTUIELI CURENTE 11.387.678.122
        38 TRANSFERURI 11.387.678.122
        40 Transferuri neconsolidabile 11.387.678.122
           07 Indemnizaţia de şomaj 8.007.699.272
           09 Alte ajutoare, alocatii si indemnizaţii 2.316.101.976
           15 Plăti compensatorii 1.063.876.874
6006 32 Plăti pentru stimularea mobilităţii forţei
              de munca 67.200.000
     33 Indemnizaţii de şomaj 8.007.699.272
     34 Alocaţii de sprijin 60.658.992
     35 Indemnizaţii de şomaj pentru absolvenţi 537.600.000
     39 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează absolvenţi 661.920.000
     40 Plăti compensatorii 1.063.876.874
     46 Plăti pentru stimularea angajatorilor care
              încadrează şomeri aparţinând unor categorii
              defavorizate 648.522.984
     49 Plăti pentru stimularea şomerilor care se
              angajează înainte de expirarea perioadei de şomaj 340.200.000
6106 ALTE CHELTUIELI SOCIALE 2.767.536.173
        01 CHELTUIELI CURENTE 2.767.536.173
        38 TRANSFERURI 2.767.536.173
        39 Transferuri consolidabile 2.767.536.173
           22 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru
              şomaj către bugetul asigurărilor sociale de stat 2.291.303.339
           26 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj
              către bugetul fondului naţional unic de asigurări
              sociale de sănătate 476.232.834
6106 11 Contribuţia pentru asigurări sociale de stat
              pentru şomeri 2.291.303.339
     12 Contribuţia pentru asigurări sociale de sănătate
              pentru şomeri 476.232.834
7100 06 Partea a VI-a ALTE ACŢIUNI 1.968.849.042
        01 CHELTUIELI CURENTE 1.737.553.192
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 372.122.940
        38 TRANSFERURI 866.440.000
        39 Transferuri consolidabile 802.690.000
        40 Transferuri neconsolidabile 63.750.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLAŢI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7206 ALTE ACŢIUNI 920.458.997
        01 CHELTUIELI CURENTE 920.458.997
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 54.018.997
        30 Alte cheltuieli 54.018.997
        38 TRANSFERURI 866.440.000
        39 Transferuri consolidabile 802.690.000
           27 Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj
              către bugetele locale pentru finanţarea programelor
              pentru ocuparea temporara a forţei de munca 802.690.000
        40 Transferuri neconsolidabile 63.750.000
           11 Contribuţii si cotizaţii la organisme
              internaţionale 5.000.000
           65 Plăti pentru stimularea creării de locuri de munca 58.750.000
7206 09 Programe pentru ocuparea temporara a forţei
              de munca 802.690.000
     18 Masuri active pentru combaterea şomajului 58.750.000
     21 Servicii de preconcediere colectiva 4.491.519
     50 Alte cheltuieli 54.527.478
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 1.048.390.045
        01 CHELTUIELI CURENTE 817.094.195
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 498.990.252
        10 Cheltuieli cu salariile 370.128.696
        11 Contribuţii pentru asigurări sociale de stat 83.278.956
        12 Contribuţii pentru asigurările de şomaj 11.103.861
        13 Contribuţii pentru asigurările sociale de sănătate 25.909.009
        14 Deplasări, detaşări, transferări 8.569.730
           01 - deplasări, detaşări, transferări in tara 7.757.730
           02 - deplasări, detaşări, transferări in străinătate 812.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 318.103.943
        24 Cheltuieli pentru intretinere si gospodărie 100.000.000
        25 Materiale si prestări de servicii cu caracter
              funcţional 28.000.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare sau scurta
              durata si echipament 9.817.900
        27 Reparaţii curente 10.000.000
        28 Reparaţii capitale 10.000.000
        29 Cărti si publicaţii 4.259.850
        30 Alte cheltuieli 156.026.193
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 91.835.850
        72 Investitii ale instituţiilor publice 91.835.850
        84 RAMBURSĂRI DE CREDITE, PLATI DE DOBÂNZI SI
              COMISIOANE LA CREDITE 139.460.000
        85 Rambursări de credite externe si plăti de dobânzi
              si comisioane la credite externe contractate de
              ordonatorii de credite 139.460.000
           01 Rambursări de credite externe 58.353.000
           02 Plăti de dobânzi si comisioane 81.107.000
7306 03 Cheltuieli cu transmiterea si plata drepturilor 116.180.437
     50 Alte cheltuieli 932.209.608
8600 06 Partea a XII-a ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
8606 ÎMPRUMUTURI 1.505.505.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 1.505.505.000
        80 03 Împrumuturi din bugetul asigurărilor pentru şomaj 1.505.505.000
8606 04 Împrumuturi acordate pentru înfiinţarea
              si dezvoltarea de întreprinderi mici si mijlocii 1.500.000.000
     13 Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale
              si administrate prin agenţii de credit 5.505.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/07

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                      CHELTUIELI CU SALARIILE
                          pe anul 2004
       (sumele alocate de la bugetul asigurărilor pentru şomaj)

                                                   -mii lei-
──────────────────────────────────────────────────────────────
   Denumire indicator Cod Program 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────
 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU 5006
 ŞOMAJ
 ────────────────────────────
 Fond aferent salariilor de baza 08001 237.236.532
 Salarii de merit 08002 6.668.837
 Indemnizaţie de conducere 08003 15.002.532
 Spor de vechime 08004 41.879.099
 Alte sporuri 08006 2.040.000
 Ore suplimentare 08007 700.000
 Fond de premii 08008 42.000.000
 Fond aferent plătii cu ora 08011 1.500.000
 Indemnizaţii plătite unor persoane 08013
 din afara unităţii 10.000.000
 Alte drepturi salariale 08014 27.000.000
 Cheltuieli cu salariile 08020 384.027.000
 ÎNVĂŢĂMÂNT 5706
 Fond aferent salariilor de baza 08001 7.961.256
 Salarii de merit 08002 238.837
 Indemnizaţie de conducere 08003 366.928
 Spor de vechime 08004 1.791.283
 Alte sporuri 08006 40.000
 Fond de premii 08008 1.000.000
 Fond aferent plătii cu ora 08011 1.500.000
 Alte drepturi salariale 08014 1.000.000
 Cheltuieli cu salariile 08020 13.898.304
 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE 7306
 FONDULUI
 Fond aferent salariilor de baza 08001 229.275.276
 Salarii de merit 08002 6.430.000
 Indemnizaţie de conducere 08003 14.635.604
 Spor de vechime 08004 40.087.816
 Alte sporuri 08006 2.000.000
 Ore suplimentare 08007 700.000
 Fond de premii 08008 41.000.000
 Indemnizaţii plătite unor persoane 08013
 din afara unităţii 10.000.000
 Alte drepturi salariale 08014 26.000.000
 Cheltuieli cu salariile 08020 370.128.696

──────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/08

    Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale si Familiei

          Numărul maxim de posturi si fondul aferent salariilor de baza
                            pe anii 2003-2004
         (SUMELE ALOCATE PRIN BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ)
                                                                  - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                                 Numar Modificarea Număr
                                 maxim Salariu numărului maxim Fond aferent
                                  de mediu de posturi de salariilor
                                 pos- de baza in anul pos- de baza
                                 turi in 2004 turi pe anul
                                  in luna (+/-) fata in 2004
                                 anul dec. de anul anul
                                 2003 2003 2003 2004
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             0 1 2 3 4=1+3 5=2*4*12 luni
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 3.670 -195 3.475 237.236.532
din care:

5706 ÎNVĂŢĂMÂNT 100 100 7.961.256

din cate:
V. A. Functii publice generale 90 90 6.977.256

2. Funcţii publice de conducere 10 10 984.000
Director executiv 5 8.200 5 492.000
Director executiv adjunct 5 8.200 5 492.000
3. Functii publice de execuţie 80 80 5.993.256
a. Clasa I-studii superioare 69 69 5.260.608
Expert superior 1 6.013 1 72.156
Expert principal 3 5.403 3 194.508
Expert asistent 1 5.000 4 5 300.000
Expert debutant 4 3.000 -4
Consilier superior 13 8.200 13 1.279.200
Consilier principal 15 7.405 1 16 1.421.760
Consilier asistent 3 6.707 -1 2 160.968
Inspector superior 2 6.013 2 144.312
Inspector principal 14 5.403 14 907.704
Inspector asistent 8 5.000 5 13 780.000
Inspector debutant 5 3.000 -5
b. Clasa II - studii superioare
   de scurta durata 8 8 588.732
Referent de specialitate superior 2 7.405 2 177.720
Referent de specialitate principal 3 6.014 3 216.504
Referent de specialitate asistent 3 5.403 3 194.508
c. Clasa III - studii medii 3 3 143.916
Referent superior 1 4.532 1 54.384
Referent principal 1 3.916 1 46.992
Referent asistent 3.545 1 1 42.540
Referent debutant 1 2.600 -1
 VII. Personal cu contract de munca
  a) Personal de specialitate 10 10 984.000
Consilier, expert, inspector de
 specialitate, revizor contabil;
 gradul I A 8.200 10 10 984.000
VII. Personal cu contract de munca
  b) care ocupa funcţii comune 10 -10

Portar, paznic, pompier,
îngrijitor, guard, bufetier,
manipulant bunuri,
curier; I 5 2.889 -5
Şofer II 5 3.856 -5
7306 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A
     FONDULUI 3.570 -195 3.375 229.275.276
din care:
V. A. Functii publice generale 3.443 -195 3.248 223.790.544
 1. Înalţi funcţionari publici 1 1 330.540
Director general executiv 1 27.545 1 330.540
 2. Funcţii publice de conducere 352 352 34.698.360
Director 8 8.470 8 813.120
Sef serviciu 11 8.470 11 1.118.040
Director executiv 42 8.200 42 4.132.800
Director executiv adjunct 84 8.200 84 8.265.600
Sef serviciu 110 8.200 110 10.824.000
Şef birou 97 8.200 97 9.544.800
3. Funcţii publice de execuţie 3.090 -195 2.895 188.761.644
 a. Clasa I - studii superioare 1.519 -162 1.357 112.401.432
Expert superior 11 6.013 11 793.716
Expert principal 16 5.403 16 1.037.376
Consilier superior 28 8.470 28 2.845.920
Consilier principal 2 7.405 1 3 266.580
Consilier asistent 1 6.707 -1
Consilier juridic principal 10 7.405 10 888.600
Auditor superior 1 9.538 1 114.456
Auditor principal 1 7.796 1 93.552
Inspector superior 6 6.013 6 432.936
Inspector principal 18 5.403 4 22 1.426.392
Inspector asistent 4 5.000 1 5 300.000
Inspector debutant 5 3.000 -5
Expert superior 39 6.013 -10 29 2.092.524
Expert principal 55 5.403 4 59 3.825.324
Expert asistent 7 5.000 -2 5 300.000
Expert debutant 5 3.000 -5
Consilier superior 494 8.200 -76 418 41.131.200
Consilier principal 234 7.405 -13 221 19.638.060
Consilier asistent 5 6.707 -5
Consilier juridic superior 46 8.200 -1 45 4.428.000
Consilier juridic principal 32 7.405 -5 27 2.399.220
Consilier juridic asistent 13 6.707 7 20 1.609.680
Consilier juridic debutant 8 3.000 -8
Auditor superior 30 8.200 30 2.952.000
Auditor principal 9 7.405 9 799.740
Auditor asistent 2 6.707 2 160.968
Inspector superior 53 6.013 -25 28 2.020.368
Inspector principal 254 5.403 -9 245 15.884.820
Inspector asistent 71 5.000 45 116 6.960.000
Inspector debutant 59 3.000 -59
b. Clasa II - studii superioare
 de scurta durata 168 -6 162 12.563.412
Referent de specialitate superior 3 7.405 3 266.580
Referent de specialitate principal 2 6.014 1 3 216.504
Referent de specialitate asistent 1 5.403 -1
Referent de specialitate superior 85 7.405 -5 80 7.108.800
Referent de specialitate principal 7 6.014 -1 6 433.008
Referent de specialitate asistent 2 5.403 68 70 4.538.520
Referent de specialitate debutant 68 2.700 -68
c. Clasa III - studii medii 1.403 -27 1.376 63.796.800
Referent superior 4 4.532 4 217.536
Referent principal 39 3.916 39 1.832.688
Referent asistent 12 3.545 2 14 595.560
Referent debutant 2 2.600 -2
Referent superior 189 4.532 -16 173 9.408.432
Referent principal 679 3.916 -7 672 31.578.624
Referent asistent 467 3.545 7 474 20.163.960
Referent debutant 11 2.600 -11
VII. Personal cu contract de munca
 a)Personal de specialitate 8 8 360.000

Referent II 8 3.750 8 360.000
VII. Personal cu contract de munca
 b)care ocupa funcţii comune 119 119 5.124.732

Secretar-dactilograf,
 dactilograf; I 17 3.326 17 678.504
Administratori 7 4.061 7 341.124
Casier magaziner; I 14 3.569 14 599.592
Casier magaziner; II 10 3.201 10 384.120
Funcţionar arhivar; I 13 3.490 13 544.440
Funcţionar arhivar; II 2 3.201 2 76.824
Funcţionar arhivar; III 4 2.916 4 139.968
Şofer IA 2 4.594 2 110.256
Şoferii 25 3.856 25 1.156.800
Muncitor calificat I 11 3.856 11 508.992
Muncitor calificat II 4 3.654 4 175.392
Muncitor calificat III 10 3.406 10 408.720
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/12

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE
    SI FAMILIEI

                                    BUGETUL
                pe capitole, subcapitole, titluri de cheltuieli,
                       articole si alineate pe anul 2004
                      (sumele alocate din credite externe)

                                                                 -mii lei-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ca- S Ti- A Program
pi- u tlu l Denumire indicator 2004
tol b /Ar i
     c ti- n
     a col e
     p a
     i t
     t
     o
     l
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5014 CREDITE EXTERNE
              --------------- 386.451.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 190.106.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 178.729.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
7214 ALTE ACŢIUNI 73.400.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 73.400.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 73.400.000
        30 Alte cheltuieli 73.400.000
7214 18 Masuri active pentru combaterea şomajului 73.400.000
7314 CHELTUIELI DE ADMINISTRARE ALE FONDULUI 221.301.000
        01 CHELTUIELI CURENTE 116.706.000
        02 CHELTUIELI DE PERSONAL 11.377.000
        14 Deplasări, detaşări, transferări 11.377.000
           01 -deplasări, detaşări, transferări in tara 9.175.000
           02 -deplasări, detaşări, transferări in străinătate 2.202.000
        20 CHELTUIELI MATERIALE SI SERVICII 105.329.000
        26 Obiecte de inventar de mica valoare
              sau scurta durata si echipament 25.690.000
        29 Cărti si publicaţii 16.515.000
        30 Alte cheltuieli 63.124.000
        70 CHELTUIELI DE CAPITAL 104.595.000
        72 Investiţii ale instituţiilor publice 104.595.000
7314 50 Alte cheltuieli 221.301.000
8614 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
        79 ÎMPRUMUTURI ACORDATE 91.750.000
        80 12 Împrumuturi acordate de agenţiile
              guvernamentale si administrate prin
              agenţii de credit 91.750.000
8614 13 Împrumuturi acordate de agenţiile
              guvernamentale si administrate prin agentii
              de credit 91.750.000
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/25


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI


                        PROGRAMUL DE INVESTIŢII PUBLICE

                                                                - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I - credite de TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
    angajament EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
II - credite pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
     bugetare 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
                                                                        2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             I 1.301.835.388 138.954.107 539.307.386 282.031.896 168.460.000 103.381.999 69.700.000
             II 1.301.835.388 138.954.107 539.307.386 282.031.896 168.460.000 103.381.999 69.700.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sector: 57.06 -- ÎNVĂŢĂMÂNT
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             I 73.464.432 3.464.432 30.000.000 30.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
             II 73.464.432 3.464.432 30.000.000 30.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sector: 73.06 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             I 1.228.370.956 135.489.675 509.307.386 252.031.896 163.460.000 100.381.999 67.700.000
             II 1.228.370.956 135.489.675 509.307.386 252.031.896 163.460.000 100.381.999 67.700.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Programul s-a obţinut din centralizarea a 6 fise.
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/26


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI

                             PROGRAM SECTORIAL DE INVESTIŢII PUBLICE

                                                                                              - mii lei -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I - credite de TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
    angajament EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
II - credite pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
     bugetare 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
                                                                        2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de I 1.301.835.388 138.954.107 539.307.386 282.031.896 168.460.000 103.381.999 69.700.000
   finanţare II 1.301.835.388 138.954.107 539.307.386 282.031.896 168.460.000 103.381.999 69.700.000
1.1 Surse
    proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
             II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
    int. I 597.592.935 86.148.737 153.006.349 121.835.850 88.660.000 78.241.999 69.700.000
             II 597.592.935 86.148.737 153.006.349 121.835.850 88.660.000 78.241.999 69.700.000
1.3 Credite
    ext. I 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
             II 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
1.4 Buget de
    stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
             II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
    surse I 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
             II 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. OBIECTIVE(PROIECTE) DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 228.998.444 54.537.586 71.660.623 102.800.235
finanţare II 228.998.444 54.537.586 71.660.623 102.800.235
1.1 Surse
    proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
             II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
    int. I 69.729.991 1.732.216 20.798.586 47.199.189
             II 69.729.991 1.732.216 20.798.586 47.199.189
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
             II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
    surse I 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
             II 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 1.072.836.944 84.416.521 467.646.763 179.231.661 168.460.000 103.381.999 69.700.000
finanţare II 1.072.836.944 84.416.521 467.646.763 179.231.661 168.460.000 103.381.999 69.700.000

1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 527.862.944 84.416.521 132.207.763 74.636.661 88.660.000 78.241.999 69.700.000
             II 527.862.944 84.416.521 132.207.763 74.636.661 88.660.000 78.241.999 69.700.000
1.3 Credite
    ext. I 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
             II 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sector: 57.06 -- INVATAMANT
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 73.464.432 3.464.432 30.000.000 30.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
finanţare II 73.464.432 3.464.432 30.000.000 30.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 73.464.432 3.464.432 30.000.000 30.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
             II 73.464.432 3.464.432 30.000.000 30.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. OBIECTIVE (PROIECTE) DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
finanţare II 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
             II 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 36.732.216 1.732.216 25.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
finanţare II 36.732.216 l.732.216 25.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 36.732.216 1.732.216 25.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
             II 36.732.216 1.732.216 25.000.000 5.000.000 3.000.000 2.000.000
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Sector : 73.06 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 1.228.370.956 135.489.675 509.307.386 252.031.896 163.460.000 100.381.999 67.700.000
finanţare II 1.228.370.956 135.489.675 509.307.386 252.031.896 163.460.000 100.381.999 67.700.000
1.1 Surse
    proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
             II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
    int. I 524.128.503 82.684.305 123.006.349 91.835.850 83.660.000 75.241.999 67.700.000
             II 524.128.503 82.684.305 123.006.349 91.835.850 83.660.000 75.241.999 67.700.000
1.3 Credite
    ext. I 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
             II 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
1.4 Buget de
    stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
             II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
    surse I 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
             II 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. OBIECTIVE(PROIECTE) DE INVESTIŢII IN CONTINUARE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 192.266.228 52.805.370 66.660.623 72.800.235
finanţare II 192.266.228 52.805.370 66.660.623 72.800.235
1.1 Surse
    proprii I 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
             II 43.207.138 11.804.457 15.332.586 16.070.095
1.2 Credite
    int. I 32.997.775 15.798.586 17.199.189
             II 32.997.775 15.798.586 17.199.189
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
             II 30.475.069 9.200.599 9.468.614 11.805.856
1.5 Alte
    surse I 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
             II 85.586.246 31.800.314 26.060.837 27.725.095
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
C. ALTE CHELTUIELI DE INVESTIŢII
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 1.036.104.728 82.684.305 442.646.763 179.231.661 163.460.000 100.381.999 67.700.000
finanţare II 1.036.104.728 82.684.305 442.646.763 179.231.661 163.460.000 100.381.999 67.700.000
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 491.130.728 82.684.305 107.207.763 74.636.661 83.660.000 75.241.999 67.700.000
             II 491.130.728 82.684.305 107.207.763 74.636.661 83.660.000 75.241.999 67.700.000
1.3 Credite
    ext. I 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
             II 544.974.000 335.439.000 104.595.000 79.800.000 25.140.000
1.4 Buget
    de stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 3/06/19/27

    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 57.06--ÎNVĂŢĂMÂNT
    Cod 19.57.06.06.0003


                                      FISA
             OBIECTIVULUI / PROIECTULUI / CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                             SEDIUL CRFPA CĂLĂRAŞI

Tipul cheltuielii : A - obiectiv (proiect) in continuare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Date GENERALE

1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector CĂLĂRAŞI
1.2 Municipiu /Oraş /Comuna CĂLĂRAŞI
1.3 Amplasament STR. SLOBOZIEI NR.4BI

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de HOT CA ANOFM NR. 17/2
    fezabilitate (H.G. /Ordin/Decizie/Decret)

B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna 11 / anul 2002) 31.732.216
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 3414.72 MP

3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24

C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preturi luna 11/anul 2002) 31.732.216
2. Durata de realizare contractată (număr luni) 24
3. Data începerii investiţiei (luna/an) 11/2002
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an) 12/2004
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 1.732.216
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 5.000.000
7. Valoarea rămasă de finanţat la 31/12/2003 (mii lei) 30.000.000
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor de
   prioritizare (nr.puncte) 125
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    (Cod obiectiv : 19.57.06.06.0003)

    D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE
       DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

  I - Credite de angajament (col.5-9 ale tabelului conţin valori
                                    actualizate in preturi an 2004)
  II - Credite bugetare
                                                                                      - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
finanţare II 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
  din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
             II 36.732.216 1.732.216 5.000.000 30.000.000
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Proiecţia cost.
de funcţionare
si de întreţinere
după PIF
(preliminări)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 57.06 -- ÎNVĂŢĂMÂNT
    Cod 19.57.06.06.0004 ANOF

                                      FISA
             OBIECTIVULUI / PROIECTULUI / CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                             b) dotări independente

Tipul cheltuielii : C - alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 A. Date GENERALE

1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector
1.2 Municipiu /Oraş /Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

B.DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)

3. Durata de realizare aprobată (număr luni)

C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
  (în preturi luna/anul)
2. Durata de realizare contractată (număr luni)
3. Data începerii investiţiei (luna/an)
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an)
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 1.732.216
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 25.000.000
7. Valoarea rămasă de finanţat la 31/12/2003 (mii lei) 8.930.012
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor de
   prioritizare (nr.puncte)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    (Cod obiectiv : 19.57.06.06.0004 ANOF)

    D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE
      DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

    I - Credite de angajament (col.5-9 ale tabelului conţin valori
                                      actualizate in preturi an 2004)
    II - Credite bugetare

                                                                          - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total
  surse de I 35.662.228 1.732.216 25.000.000 4.629.630 2.620.545 1.679.837
  finanţare II 35.662.228 1.732.216 25.000.000 4.629.630 2.620.545 1.679.837
  din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 35.662.228 1.732.216 25.000.000 4.629.630 2.620.545 1.679.837
             II 35.662.228 1.732.216 25.000.000 4.629.630 2.620.545 1.679.837
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.Proiecţia cost.
de funcţionare si
de întreţinere
după PIF
(preliminări)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.06 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.06.0013


                                      FISA
             OBIECTIVULUI / PROIECTULUI / CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                               SEDIUL DDFSS BACĂU

Tipul cheltuielii : A - obiectiv (proiect) in continuare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Date GENERALE

1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector BACĂU
1.2 Municipiu /Oraş /Comuna BACĂU
1.3 Amplasament STR. IONITA SANDU STU
                                               NR

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP 2076/14.10 1996
2.2 Numărul si data aprobării studiului de O.M. 463/1997
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna 04/anul 1995) 4.156.300
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5200 MP
                                               179 SALARIAT
                                               1800 PERS./Z
3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24

C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preturi luna 12/anul 2000) 75.772.573
2. Durata de realizare contractată (număr luni) 24
3. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/2001
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an) 12/2004
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 23.309.775
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 31.602.798
7. Valoarea rămasă de finanţat la 31/12/2003 (mii lei) 32.066.030
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor de
   prioritizare (nr.puncte) 125
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    (Cod obiectiv : 19.73.06.0013)

    D.EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE
      DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

    I - Credite de angajament (col.5-9 ale tabelului conţin valori
                                      actualizate in preturi an 2004)
    II - Credite bugetare
                                                                    - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 86.978.603 23.309.775 31.602.798 32.066.030
finanţare II 86.978.603 23.309.775 31.602.798 32.066.030
 din care:
1.1 Surse
    proprii I 18.079.649 4.737.477 6.480.042 6.862.130
             II 18.079.649 4.737.477 6.480.042 6.862.130
1.2 Credite
    int. I 17.095.694 8.534.064 8.561.630
            II 17.095.694 8.534.064 8.561.630
1.3 Credite
    ext. I
            II
1.4 Buget
    de stat I 13.895.957 4.627.400 4.826.382 4.442.175
            II 13.895.957 4.627.400 4.826.382 4.442.175
1.5 Alte
    surse I 37.907.303 13.944.898 11.762.310 12.200.095
            II 37.907.303 13.944.898 11.762.310 12.200.095
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.Proiecţia cost.
de funcţionare si
de întreţinere
după PIF
(preliminări)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.06 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.06.0018

                                      FISA
             OBIECTIVULUI / PROIECTULUI / CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                             SEDIUL DDFSS TELEORMAN

Tipul cheltuielii : A - obiectiv (proiect) in continuare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Date GENERALE
1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector TELEORMAN
1.2 Municipiu /Oraş /Comuna ALEXANDRIA
1.3 Amplasament STR. DUNĂRII NR. 1

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP 1996/18.112.1997
2.2 Numărul si data aprobării studiului de O.M. NR. 115/2001
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

B. DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
  (în preturi luna 06/anul 1997) 15.816.000
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice) 5085 MP
                                                209 SALARIAT
                                                1750 PERS/ZI

3. Durata de realizare aprobată (număr luni) 24

C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
 (în preturi luna 12/anul 2001) 90.731.084
2. Durata de realizare contractată (număr luni) 24
3. Data începerii investiţiei (luna/an) 12/2001
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an) 12/2004
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 29.495.595
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 35.057.825
7. Valoarea rămasă de finanţat la 31/12/2003 (mii lei) 40.734.205
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor de
   prioritizare (nr. puncte) 125
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    (Cod obiectiv : 19.73.06.0018)

    D.EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE
      DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

    I - Credite de angajament (col.5-9 ale tabelului conţin valori
                                      actualizate in preturi an 2004)
    II - Credite bugetare
                                                                               - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
surse de I 105.287.625 29.495.595 35.057.825 40.734.205
finanţare II 105.287.625 29.495.595 35.057.825 40.734.205
 din care:
1.1 Surse
    proprii I 25.127.489 7.066.980 8.852.544 9.207.965
             II 25.127.489 7.066.980 8.852.544 9.207.965
1.2 Credite
    int. I 15.902.081 7.264.522 8.637.559
             II 15.902.081 7.264.522 8.637.559
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget
    de stat I 16.579.112 4.573.199 4.642.232 7.363.681
             II 16.579.112 4.573.199 4.642.232 7.363.681
1.5 Alte
    surse I 47.678.943 17.855.416 14.298.527 15.525.000
             II 47.678.943 17.855.416 14.298.527 15.525.000
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.Proiecţia cost.
de funcţionare si
de întreţinere
după PIF
(preliminări)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.06 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.06.001b ANOFM

                                      FISA
             OBIECTIVULUI / PROIECTULUI / CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                             b) dotări independente

 Tipul cheltuielii : C - alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Date GENERALE

1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector
1.2 Municipiu /Oras /Comuna
1.3 Amplasament

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de
    fezabilitate (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

B.DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)

3. Durata de realizare aprobată (număr luni)

C.DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Durata de realizare contractată (număr luni)
3. Data începerii investiţiei (luna/an)
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an)
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei) 62.684.305
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 40.559.461
7. Valoarea rămasă de finanţat la 31/12/2003 (mii lei) 230.142.837
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor de
   prioritizare (nr.puncte)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    (Cod obiectiv : 19.73.06.001b ANOFM)

    D. EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE
       DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

    I - Credite de angajament (col.5-9 ale tabelului conţin valori
                                      actualizate in preturi an 2004)
    II - Credite bugetare
                                                                                                  - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Total
   surse de I 353.386.603 82.684.305 40.559.461 50.579.811 62.685.185 60.015.373 56.862.468
   finanţare II 353.386.603 82.684.305 40.559.461 50.579.811 62.685.185 60.015.373 56.862.468
   din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 353.386.603 82.684.305 40.559.461 50.579.811 62.685.185 60.015.373 56.862.468
             II 353.386.603 82.684.305 40.559.461 50.579.811 62.685.185 60.015.373 56.862.468
1.3 Credite
    ext. I
             II
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.Proiecţia
  cost. de
  funcţionare
  si de
  întreţinere
  după PIF
  (preliminări)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE SI FAMILIEI
    Capitol 73.06 -- CHELTUIELI DE ADMINISTRARE A FONDULUI
    Cod 19.73.06.001b1 BM ANO

                                      FISA
             OBIECTIVULUI / PROIECTULUI / CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                             b) dotări independente

Tipul cheltuielii: C - alte cheltuieli de investiţii
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
A. Date GENERALE

1. Date geografice:
1.1 Judeţ /Sector
1.2 Municipiu /Oraş /Comuna BUCUREŞTI
1.3 Amplasament

2. Date referitoare la studiul de fezabilitate
2.1 Numărul si data Acordului MFP
2.2 Numărul si data aprobării studiului de fezabilitate
   (H.G./Ordin/Decizie/Decret)

B.DATE PRIVIND PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI APROBAŢI

1. Valoarea totală aprobată (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Capacităţi aprobate (în unităţi fizice)

3. Durata de realizare aprobată (număr luni)

C. DATE PRIVIND DERULAREA LUCRĂRILOR

1. Valoarea totală la deschiderea finanţării (mii lei)
   (în preturi luna/anul)
2. Durata de realizare contractată (număr luni)
3. Data începerii investiţiei (luna/an)
4. Data programată a terminării si PIF (luna/an)
5. Valoarea decontată până la 31/12/2002 (mii lei)
6. Valoarea preliminată în anul 2003 (mii lei) 402.087.302
7. Valoarea rămasă de finanţat la 31/12/2003 (mii lei) 244.988.329
8. Punctajul realizat prin aplicarea criteriilor de prioritizare (nr.puncte)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    (Cod obiectiv : 19.73.06.001b1 BM ANO)

    D.EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT, SURSELE DE FINANŢARE SI COSTURILE
      DE FUNCŢIONARE SI DE ÎNTREŢINERE DUPĂ PUNEREA IN FUNCŢIUNE A INVESTIŢIEI

    I - Credite de angajament (col.5-9 ale tabelului conţin
                                     valori actualizate in preturi an 2004)
    II - Credite bugetare

                                                                                - mii lei-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 Surse de I/II TOTAL CHELTUIELI CHELTUIELI EŞALONAREA VALORII RAMASE DE FINANŢAT
 finantare EFECTUATE PRELIMINATE ───────────────────────────────────────────────────────
 si costuri pana la in PROGRAM ESTIMĂRI
 de 31.12.2002 2003 2004 ───────────────────────────────────────────
 functionare 2005 2006 2007 anii
                                                                                                         ulte-
                                                                                                         riori
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      0 1 2=3+...+9 3 4 5 6 7 8 9
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.Total
  surse de I 647.075.631 402.087.302 128.651.850 88.666.667 27.669.812
  finanţare II 647.075.631 402.087.302 128.651.850 88.666.667 27.669.812
  din care:
1.1 Surse
    proprii I
             II
1.2 Credite
    int. I 111.192.574 66.648.302 24.056.850 14.777.778 5.709.644
             II 111.192.574 66.648.302 24.056.850 14.777.778 5.709.644
1.3 Credite
    ext. I 535.883.057 335.439.000 104.595.000 73.888.889 21.960.168
             II 535.883.057 335.439.000 104.595.000 73.888.889 21.960.168
1.4 Buget de
    stat I
             II
1.5 Alte
    surse I
             II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.Proiecţia cost.
de funcţionare si
de întreţinere
după PIF
(preliminări)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Alte surse = Buget asigurări sociale de stat;
Credite interne = Buget asigurări pentru şomaj;
Surse proprii = Venituri proprii ale Inspecţiei Muncii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


                               ------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016