Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGE nr. 254 din 19 iulie 2007  pentru aprobarea   Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 86/2006 privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LEGE nr. 254 din 19 iulie 2007 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 86/2006 privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 507 din 30 iulie 2007

Parlamentul României adoptã prezenta lege.

ART. I
Se aprobã <>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 86 din 8 noiembrie 2006 privind organizarea activitãţii practicienilor în insolvenţã, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 944 din 22 noiembrie 2006, cu urmãtoarele modificãri şi completãri:
1. Articolul 1 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - Procedurile de insolvenţã, procedurile de lichidare voluntarã sau amiabilã, precum şi procedurile de prevenire a insolvenţei prevãzute de lege, inclusiv mãsurile de supraveghere financiarã ori de administrare specialã, sunt conduse de practicieni în insolvenţã."
2. Articolul 2 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - Administratorul judiciar este practicianul în insolvenţã, autorizat în condiţiile legii, desemnat sã exercite atribuţiile prevãzute de lege sau stabilite de instanţa judecãtoreascã, în procedura insolvenţei, în perioada de observaţie şi pe durata procedurii de reorganizare."
3. Articolul 3 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 3. - Lichidatorul este practicianul în insolvenţã, autorizat în condiţiile legii, desemnat sã conducã activitatea debitorului în cadrul procedurii de faliment, atât în procedura generalã, cât şi în cea simplificatã, şi sã exercite atribuţiile prevãzute de lege sau stabilite de instanţa judecãtoreascã."
4. Articolul 4 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 4. - (1) Practicienii în insolvenţã îşi exercitã profesia în cabinete individuale, cabinete asociate, societãţi civile profesionale. De asemenea, ei pot avea calitatea de colaboratori ori angajaţi ai unor societãţi civile profesionale.
(2) Un practician în insolvenţã îşi poate exercita activitatea într-o singurã formã de organizare a profesiei şi va putea avea calitatea de asociat într-o singurã societate profesionalã sau întreprindere unipersonalã."
5. Titlul secţiunii 1 a capitolului II se abrogã.
6. Articolul 6 se abrogã.
7. Alineatele (1) şi (3) ale articolului 7 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - (1) Cabinetul individual îşi constituie patrimoniul iniţial din aporturile titularului. Patrimoniul cabinetului individual este afectat exclusiv activitãţii profesionale şi are regimul patrimoniului profesional de afectaţiune.
........................................................................................
(3) Creditorii ale cãror creanţe sunt nãscute din activitatea profesionalã a practicianului în insolvenţã care are ca formã de exercitare a profesiei cabinetul individual vor urmãri bunurile aflate în patrimoniul de afectaţiune. Doar în mãsura în care aceste bunuri nu sunt suficiente pot fi urmãrite şi celelalte bunuri aflate în proprietatea practicianului în insolvenţã."
8. Articolul 8 se abrogã.
9. Titlul secţiunii a 2-a a capitolului II se abrogã.
10. Articolul 9 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - (1) Societatea civilã profesionalã cu rãspundere limitatã, denumitã în continuare şi SPRL, se constituie prin contract de societate, prin asocierea practicienilor în insolvenţã, persoane fizice.
(2) Aportul social al asociaţilor poate fi în numerar, în naturã şi în industrie.
(3) Aportul în industrie constã în activitatea profesionalã a practicianului în insolvenţã asociat.
(4) Contractul de societate este supus înregistrãrii în Registrul societãţilor civile profesionale de practicieni în insolvenţã, denumit în continuare Registrul societãţilor profesionale, ţinut la Secretariatul general al UNPIR.
(5) SPRL are patrimoniu propriu de afectaţiune. Obligaţiile şi rãspunderea SPRL sunt garantate cu patrimoniul de afectaţiune. Asociaţii SPRL rãspund personal în limita aportului social al fiecãruia.
(6) SPRL este supusã regimului transparenţei fiscale, plata impozitului pe venit fãcându-se de cãtre asociaţi, şi ţine contabilitatea în partidã simplã potrivit reglementãrilor contabile.
(7) SPRL îşi poate constitui filiale care se înregistreazã în Registrul societãţilor profesionale."
11. Articolul 12 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 12. - (1) Contractul de societate al societãţii civile profesionale cu rãspundere limitatã este încheiat în formã scrisã. Dacã printre bunurile subscrise ca aport la capitalul social se aflã şi teren, contractul de societate va fi încheiat în formã autenticã.
(2) Contractul de societate al societãţii civile profesionale cu rãspundere limitatã va cuprinde:
a) numele şi prenumele, numele purtate anterior, codul numeric personal, locul şi data naşterii şi domiciliul asociaţilor;
b) data dobândirii calitãţii de practician în insolvenţã şi data definitivãrii în profesie a asociaţilor;
c) denumirea, sediul şi, dacã este cazul, emblema societãţii;
d) aportul social, integral vãrsat, cu menţionarea aportului fiecãrui asociat; aportul social nu va putea fi inferior sumei de 3.500 lei;
e) numãrul şi valoarea nominalã ale pãrţilor sociale, precum şi numãrul pãrţilor sociale atribuite fiecãrui asociat pentru aportul sãu, respectiv participarea la beneficii şi pierderi a fiecãrui asociat;
f) asociaţii coordonatori care reprezintã şi administreazã societatea împreunã cu puterile ce li s-au conferit; dacã sunt mai mulţi coordonatori şi aceştia formeazã un consiliu de coordonare, se vor preciza regulile de organizare şi funcţionare a acestui organism;
g) reguli privind transmiterea pãrţilor sociale şi condiţiile de retragere a asociaţilor.
(3) Orice modificare a contractului de societate se poate face numai în scris sau, dupã caz, în formã autenticã."
12. Articolul 13 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 13. - Dovada personalitãţii juridice în raporturile cu terţii se face în baza unui certificat de înregistrare, întocmit conform Statutului de organizare şi funcţionare a UNPIR, denumit în continuare Statut, şi emis de Secretariatul general al UNPIR."
13. Articolul 14 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 14. - Pot deţine calitatea de asociaţi 2 sau mai mulţi practicieni în insolvenţã definitivi. Contractul de societate se va transmite în scop de informare cãtre filialele unde sunt înscrişi asociaţii."
14. Alineatul (2) al articolului 15 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) În cazul transmiterii pãrţilor sociale, retragerii sau decesului unui asociat al unei SPRL, aportul social rãmâne în proprietatea societãţii dacã prin lege sau contractul de societate nu se prevede altfel."
15. Articolul 16 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 16. - (1) SPRL este condusã de adunarea asociaţilor.
(2) Adunarea asociaţilor se întruneşte la sediul principal al societãţii sau, cu acordul unanim al asociaţilor, în orice alt loc."
16. Articolul 17 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 17. - (1) Hotãrârile adunãrii asociaţilor se iau prin votul asociaţilor reprezentând majoritatea pãrţilor sociale, cu excepţia cazurilor prevãzute în contractul de societate.
(2) Pentru hotãrârile având ca obiect modificarea contractului de societate este necesar acordul unanim al asociaţilor."
17. Alineatul (2) al articolului 18 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Asociaţii coordonatori reprezintã SPRL în raporturile cu terţii."
18. Alineatul (3) al articolului 21 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) În caz de retragere, desocotirea dintre asociaţi se face în mod amiabil, ţinându-se seama de prevederile din contractul de societate. În caz de neînţelegere, sunt aplicabile dispoziţiile privind arbitrajul prevãzute în Statut."
19. Articolul 22 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 22. - În situaţiile în care, din orice motive, în societate rãmâne un singur asociat o perioadã mai mare de 3 luni, acesta este obligat sã o transforme în cabinet individual sau în întreprindere profesionalã unipersonalã cu rãspundere limitatã, sub sancţiunea radierii."
20. Alineatul (2) al articolului 23 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) O persoanã fizicã nu poate fi asociat decât într-o IPURL. O IPURL nu poate avea ca asociat unic o altã IPURL."
21. La articolul 25, litera c) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"c) a promovat examenul de admitere în profesia de practician în insolvenţã, în condiţiile prevãzute de prezenta ordonanţã de urgenţã şi de Statut."
22. La articolul 27 alineatul (1), litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) persoana condamnatã prin hotãrâre judecãtoreascã definitivã şi irevocabilã pentru sãvârşirea unei infracţiuni intenţionate, de naturã sã aducã atingere prestigiului profesiei, inclusiv orice infracţiune de corupţie, precum şi pentru infracţiunile prevãzute de <>Legea nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, care determinã incapacitatea legalã de a dobândi sau deţine calitatea de fondator, administrator, membru în consiliul de supraveghere, membru al directoratului ori director al unei societãţi comerciale şi de <>Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, cu modificãrile ulterioare."
23. Alineatul (3) al articolului 29 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Interdicţia se aplicã şi practicianului în insolvenţã care se foloseşte de forma de organizare profesionalã ori de raporturile de conlucrare profesionalã stabilite de prezenta ordonanţã de urgenţã în scopul eludãrii acestor interdicţii. Practicienii în insolvenţã sunt obligaţi sã comunice UNPIR instanţele la care nu îşi pot exercita profesia din motive de incompatibilitate, sub sancţiunea suspendãrii."
24. La articolul 29, dupã alineatul (3) se introduc douã noi alineate, alineatele (4) şi (5), cu urmãtorul cuprins:
"(4) Profesia de practician în insolvenţã nu poate fi exercitatã la tribunalele la care rudele pânã la gradul al III-lea au îndeplinit funcţia de judecãtor-sindic în ultimii 5 ani.
(5) Profesia de practician în insolvenţã nu poate fi exercitatã de persoane care în ultimii 5 ani au deţinut funcţii în cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice, al Curţii de Conturi sau al Autoritãţii de Valorificare a Activelor Statului din raza teritorialã a curţii de apel unde funcţioneazã."
25. Alineatul (1) al articolului 30 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 30. - (1) Nu poate fi desemnat ca administrator judiciar/lichidator al unei persoane juridice practicianul în insolvenţã care a avut într-o perioadã de 2 ani anterioarã datei pronunţãrii hotãrârii de deschidere a procedurii/de numire calitatea de avocat, consilier juridic, auditor financiar, expert contabil, contabil autorizat, evaluator, arbitru, mediator, conciliator, expert judiciar al acelei persoane juridice."
26. La articolul 31, litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) în stare de conflict de interese, altfel cum sunt acestea definite în Statut şi în Codul de eticã profesionalã;".
27. Alineatele (1), (2) şi (4) ale articolului 32 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 32. - (1) Admiterea în profesie se face pe baza unui examen organizat de UNPIR, conform prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţã şi ale Statutului.
(2) Pot fi primite în profesie, la cerere, cu scutire de examen şi de perioadã de stagiu, persoanele care au exercitat cel puţin 5 ani funcţia de judecãtor, procuror, notar sau avocat. Înscrierea în Tabloul UNPIR se face în termen de cel mult 3 luni de la eliberarea din funcţia de procuror, judecãtor sau notar.
........................................................................................
(4) Jurãmântul are urmãtoarea formulare:
"Jur sã aplic în mod corect şi fãrã pãrtinire legile ţãrii, sã respect prevederile Statutului, sã pãstrez secretul profesional şi sã aduc la îndeplinire cu conştiinciozitate îndatoririle ce îmi revin în calitate de practician în insolvenţã.""
28. Alineatele (1), (4) şi (8) ale articolului 33 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 33. - (1) La începutul exercitãrii profesiei, practicianul în insolvenţã efectueazã un stagiu de pregãtire profesionalã cu durata de 2 ani, perioadã în care are calitatea de practician în insolvenţã stagiar. Sunt scutite de stagiu persoanele care au exercitat timp de 10 ani funcţia de consilier juridic, economist sau inginer.
........................................................................................
(4) Condiţiile efectuãrii stagiului, drepturile şi obligaţiile practicianului în insolvenţã stagiar, ale practicianului în insolvenţã îndrumãtor, precum şi ale UNPIR faţã de aceştia sunt reglementate prin Statut.
........................................................................................
(8) Condiţiile de organizare şi desfãşurare a examenului de definitivare se stabilesc prin Statut."
29. La articolul 35, litera d) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"d) la cererea practicianului în insolvenţã, în condiţiile prevãzute în Statut;".
30. Alineatul (3) al articolului 37 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Onorariul provizoriu pentru perioada de observaţie este stabilit de judecãtorul-sindic la deschiderea procedurii de insolvenţã. Acesta va putea fi modificat o singurã datã în prima adunare a creditorilor, la cererea practicianului în insolvenţã."
31. Articolul 39 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 39. - În exerciţiul atribuţiilor sale practicianul în insolvenţã se va abţine de la orice faptã de concurenţã neloialã, de la orice practicã anticoncurenţialã şi de la intrarea în orice fel de conflict de interese, astfel cum sunt prevãzute în Statut şi în Codul de eticã profesionalã."
32. Alineatele (2) şi (5) ale articolului 40 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(2) Cabinetele individuale, IPURL sau SPRL, indiferent de forma de organizare, pot fi reprezentate numai de persoane care au calitatea de practician în insolvenţã compatibil.
........................................................................................
(5) În cazul societãţilor civile profesionale, rãspunderea pentru neîndeplinirea prevederilor alin. (4) revine administratorilor acestora şi se sancţioneazã potrivit prevederilor Statutului."
33. Alineatul (4) al articolului 41 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Limita minimã a valorii poliţei de asigurare profesionalã este stabilitã prin Statut."
34. Alineatele (1) şi (2) ale articolului 42 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 42. - (1) Membrii UNPIR au obligaţia sã plãteascã cotizaţia anualã şi contribuţia pe tranşe de venituri stabilite prin Statut.
(2) Neplata cotizaţiei anuale şi a contribuţiei în termenul stabilit prin Statut atrage suspendarea pe o perioadã de 3 luni, iar neplata acestora pânã la încheierea perioadei de suspendare atrage radierea din Tabloul UNPIR."
35. Articolul 43 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 43. - Societãţile civile profesionale de practicieni în insolvenţã, membre ale UNPIR, au obligaţia sã comunice filialelor acesteia toate schimbãrile intervenite în componenţa asociaţilor, colaboratorilor sau a angajaţilor lor care au aceastã calitate, precum şi orice modificare a contractului de societate în termen de 30 de zile de la modificare. Aceeaşi obligaţie incumbã, în mod corespunzãtor, şi cabinetelor individuale, respectiv IPURL."
36. Alineatul (2) al articolului 45 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Autoritatea UNPIR se întinde pe întregul teritoriu al ţãrii. Se pot constitui filiale locale ale UNPIR, cu personalitate juridicã, în municipiul Bucureşti şi în reşedinţele de judeţ, în condiţiile stabilite prin Statut."
37. Articolul 46 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 46. - (1) În exerciţiul atribuţiilor sale legale, UNPIR beneficiazã de competenţã de autoreglementare, putând emite, în condiţiile legii, Statutul privind organizarea şi exercitarea profesiei de practician în insolvenţã, regulamente, codul de eticã al profesiei şi procedura disciplinarã.
(2) Statutul de organizare şi funcţionare şi Codul de eticã profesionalã şi disciplinã al UNPIR se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I, dupã aprobarea de cãtre Congresul UNPIR."
38. Literele j) şi k) ale articolului 48 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"j) administreazã fondul de lichidare constituit potrivit legii, în conformitate cu prevederile Statutului. Toate cheltuielile efectuate de UNPIR pentru administrarea fondului de lichidare, atât la nivel central, cât şi la nivelul filialelor, sunt suportate din fondul de lichidare constituit conform <>art. 4 din Legea nr. 85/2006 ;
k) îndeplineşte alte atribuţii stabilite prin lege sau prin Statut."
39. Articolul 49 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 49. - Organele de conducere ale UNPIR sunt Congresul UNPIR, preşedintele UNPIR, Adunarea reprezentanţilor permanenţi şi Consiliul naţional de conducere al UNPIR."
40. Articolul 50 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 50. - Activitatea curentã a UNPIR este coordonatã de un secretariat general, ale cãrui atribuţii se stabilesc prin Statut."
41. Alineatul (2) al articolului 51 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Congresul UNPIR şi adunãrile generale ale filialelor se reunesc o datã pe an şi ori de câte ori se considerã necesar, la convocarea Consiliului naţional de conducere al UNPIR, respectiv a consiliului de conducere al filialei sau a 25% din numãrul membrilor sãi. Congresul UNPIR este legal constituit în prezenţa majoritãţii membrilor prevãzuţi la alin. (1), iar hotãrârile sunt valabil adoptate cu votul majoritãţii membrilor prezenţi sau reprezentaţi. Dacã la prima convocare nu se întruneşte cvorumul necesar desfãşurãrii congresului, acesta se va desfãşura în condiţiile prevãzute de Statut."
42. Literele b) şi j) ale alineatului (1) şi alineatele (2) şi (3) ale articolului 52 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"b) adoptã Statutul de organizare şi funcţionare a UNPIR, precum şi modificãrile şi completãrile acestuia; adoptã Codul de eticã profesionalã şi Regulamentul privind procedura disciplinarã;
........................................................................................
j) îndeplineşte orice alte atribuţii prevãzute de lege şi de Statut.
(2) Congresul UNPIR poate decide organizarea Casei de Asigurãri pentru Rãspundere Profesionalã a Membrilor UNPIR, care dobândeşte personalitate juridicã la data constituirii ei, în condiţiile prezentei ordonanţe de urgenţã şi ale Statutului.
(3) Congresul UNPIR poate decide organizarea Casei de Asigurãri Sociale a UNPIR, care dobândeşte personalitate juridicã la data constituirii ei, în condiţiile legii şi ale Statutului."
43. La articolul 52, dupã alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (4), cu urmãtorul cuprins:
"(4) Congresul UNPIR poate sã delege o parte din atribuţiile sale Adunãrii reprezentanţilor permanenţi."
44. Dupã articolul 52 se introduce un nou articol, articolul 521, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 521. - Adunarea reprezentanţilor permanenţi este constituitã din Consiliul naţional de conducere şi preşedinţii consiliilor de conducere ale filialelor UNPIR. Adunarea reprezentanţilor permanenţi se întruneşte semestrial şi adoptã hotãrâri ce urmeazã a fi supuse ratificãrii proximului Congres al UNPIR."
45. Literele d), n), o) şi p) ale articolului 53 se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"d) vegheazã la respectarea de cãtre membrii UNPIR a prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţã şi ale Statutului, a eticii şi demnitãţii profesionale, a drepturilor persoanelor fizice şi juridice;
........................................................................................
n) aprobã distribuirea sumelor din fondul de lichidare cãtre filiale UNPIR, pe baza criteriilor stabilite prin Statut;
o) aprobã constituirea filialelor UNPIR, conform prevederilor Statutului;
p) îndeplineşte orice alte atribuţii prevãzute de lege sau de Statut."
46. Alineatul (3) al articolului 57 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Dacã la prima convocare nu se întruneşte cvorumul necesar desfãşurãrii adunãrii generale, aceasta va avea loc în condiţiile prevãzute de Statut."
47. La articolul 61, litera e) a alineatului (1) şi alineatul (2) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"e) alte venituri din activitatea UNPIR şi a filialelor sale, stabilite prin Statut.
(2) 50% din veniturile realizate de filiale se varsã la UNPIR, potrivit normelor stabilite în Statut."
48. Alineatul (1) al articolului 62 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 62. - (1) UNPIR are obligaţia sã întocmeascã anual Tabloul practicienilor în insolvenţã din Uniunea Naţionalã a Practicienilor în Insolvenţã din România, denumit în continuare Tabloul UNPIR. Informaţiile şi datele care se înscriu în Tabloul UNPIR se stabilesc prin Statut."
49. La articolul 66, literele a) şi h) ale alineatului (1) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"a) contractul de societate al societãţii civile profesionale;
........................................................................................
h) informaţii financiare, prezentate anual, în formatul prevãzut prin Statut;".
50. La articolul 69, alineatele (2), (4) şi (5) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(2) Limitele sancţiunilor aplicabile abaterilor disciplinare prevãzute de prezenta ordonanţã de urgenţã se stabilesc prin Statut.
........................................................................................
(4) Comisia superioarã de disciplinã soluţioneazã contestaţiile împotriva hotãrârilor comisiei de disciplinã a filialei, pronunţate în materie disciplinarã, în complet de 3 membri, potrivit prevederilor Statutului.
(5) Procedura disciplinarã se reglementeazã de cãtre UNPIR prin Statut."
51. Articolul 71 se abrogã.
52. Alineatul (3) al articolului 74 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Societãţile comerciale de practicieni în reorganizare şi lichidare îşi pot transmite întreg patrimoniul SPRL sau IPURL înfiinţate conform prevederilor legale, fãrã lichidare. Portofoliul de dosare se transmite de drept cabinetelor individuale, în cazul practicienilor în insolvenţã persoane fizice, sau SPRL prin IPURL nou-înfiinţate de cãtre asociaţii acestora membri UNPIR, indiferent dacã societãţile comerciale de practicieni în insolvenţã care îl deţineau sunt radiate sau îşi continuã activitatea, fãrã însã a mai avea în obiectul de activitate reorganizarea şi lichidarea."
ART. II
<>Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 86 din 8 noiembrie 2006 privind organizarea activitãţii practicienilor în insolvenţã, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 944 din 22 noiembrie 2006, cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta lege, va fi republicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, dându-se textelor o nouã numerotare.

Aceastã lege a fost adoptatã de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicatã.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
BOGDAN OLTEANU

PREŞEDINTELE SENATULUI
NICOLAE VĂCĂROIU

Bucureşti, 19 iulie 2007.
Nr. 254.
----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016