Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARIRE nr. 1318 din 19 decembrie 1990  privind trecerea unor imobile in folosinta Mitropoliei Moldovei si Bucovinei    Twitter Facebook

HOTARIRE nr. 1318 din 19 decembrie 1990 privind trecerea unor imobile in folosinta Mitropoliei Moldovei si Bucovinei

EMITENT: GUVERNUL ROMANIEI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL NR. 149 din 27 decembrie 1990

Guvernul României hotãrãşte:ART. 1

Imobilele situate în localitatea Durau, comuna Ceahlau, judeţul Neamt, prevãzute în anexa la prezenta hotãrîre, cu dotãrile aferente, trec, pe durata nedeterminatã, din patrimoniul fostului Oficiu judeţean de turism Neamt - fãrã a mai fi incluse în patrimoniul Societãţii comerciale "Durau" - S.A. - în folosinta gratuita a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, începînd cu data de 1 ianuarie 1991.

Trecerea imobilelor prevãzute la alin. 1 în folosinta Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei se efectueazã pe baza de protocol încheiat între Ministerul Comerţului şi Turismului şi Secretariatul de Stat al Cultelor.

ART. 2

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei va lua mãsuri pentru transformarea şi exploatarea imobilelor prevãzute la art. 1 ca aşezãminte de ocrotire a persoanelor în virsta sau fãrã posibilitãţi de întreţinere sau pentru organizarea de manifestãri culturale, de interes obştesc, menite a contribui la întãrirea moralei publice şi introducerea unui climat de reconciliere nationala şi confesionala.

Sala polivalenta se va utiliza ca centru de spiritualitate ecumenica, naţional şi internaţional.

Cheltuielile de transformare şi exploatare a imobilelor, în condiţiile prevãzute la alin. 1 şi 2, inclusiv cheltuielile de realizare integrala a Sãlii polivalente, se asigura din fondurile proprii ale Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

ART. 3

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei are dreptul sa foloseascã imobilele şi în alte scopuri, inclusiv gospodãreşti, sau pentru organizarea de cãtre organele locale şi centrale ale administraţiei de stat, de manifestãri cu caracter cultural sau ştiinţific, numai dacã imobilele nu pot fi folosite pentru scopul stabilit potrivit art. 2.

ART. 4

Ministerul Finanţelor, Ministerul Comerţului şi Turismului, Secretariatul de Stat al Cultelor vor introduce modificãrile de indicatori determinate de aplicarea prezentei hotãrîri, luind totodatã mãsuri pentru acoperirea de la buget a contravalorii cotelor de amortizare şi a creditelor nerambursate aferente imobilelor care fac obiectul prezentei hotãrîri.PRIM-MINISTRU

PETRE ROMANANEXA 11. Vila Floare de Colt

2. Vila Crinul

3. Vila Toporasul

4. Vila Ghiocelul

5. Vila Bujorul

6. Vila Viorica

7. Sala polivalenta - construcţie neterminatã.

------------------------------

Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email
Tags: Monitorul Oficial, Acte Monitorul Oficial, Hotarare, Guvernul Romaniei, HOTARIRE nr. 1318 din 19 decembrie 1990

ComentariiNume
Email
Comentariu

Maximum 3000 caractere.
Cod securitate:
Cod de securitate
Cesar
15 Iulie 2015
LA MULTI ANI!Felicitari pentru itiviatina! Astept cu nerabdare si drag noi si noi informatii si imagini si, daca binevoiti si se poate, amintiri din impresionanta dumneavoastra expeditie intre romani.
Cautare document
Club Legislatia Muncii
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5
 

Atentie, Juristi!

Litigiile de munca: legislatie comentata si exemple practice

Conflictele de munca pot fi solutionate!

Cititi intreaga legislatie cu privire la neintelegerile si conflictele de munca!

Descarcati GRATUIT Raportul Special "Litigiile de munca: legislatie comentata si exemple practice"


Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic cu stiri, noutati, articole, dezbateri pe teme juridice