ANEXA 1
LISTA
cuprinzând nivelul fondurilor publice care
se acorda în anul 2004 pentru fiecare cultura,
plantaţie şi specie de animale
┌────┬──────────────────────────────────────────────────┬────────────────────┐
│Nr. │ Denumirea activitãţii curente de producţie │ Nivelul fondurilor │
│crt.│ │ publice │
│ │ │ (%) │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ 1. │Înfiinţarea, întreţinerea şi recoltarea │ │
│ │culturilor agricole: │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- grâu + secara │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- orz pentru bere │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- floarea-soarelui │ 15 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- soia │ 15 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- în şi canepa pentru fibra │ 15 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- sfecla de zahãr │ 15 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ 2. │Întreţinerea şi recoltarea plantaţiilor: │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- pomicole │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- vitivinicole │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ 3. │Achiziţionarea: │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- puilor de pasare pentru carne şi oua │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- purceilor pentru ingrasat │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- tineretului ovin şi bovin pentru ingrasat │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ 4. │Producerea în unitãţi proprii: │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- puilor de pasare pentru carne şi oua │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- purceilor pentru ingrasat │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ │- tineretului ovin şi bovin pentru ingrasat │ 10 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼────────────────────┤
│ 5. │Aprovizionarea, procesarea hranei, asigurarea │ 10 │
│ │medicamentelor şi tratamentelor medicale pentru │ │
│ │animale, a cheltuielilor curente pentru │ │
│ │întreţinerea şi funcţionarea adaposturilor, │ │
│ │utilajelor şi instalaţiilor aferente │ │
└────┴──────────────────────────────────────────────────┴────────────────────┘