Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 965 din 26 iulie 2006  privind sprijinul direct al statului, sub forma de prima de productie, acordat producatorilor de tutun in anul 2006 in scopul cresterii productiei si a calitatii tutunului    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 965 din 26 iulie 2006 privind sprijinul direct al statului, sub forma de prima de productie, acordat producatorilor de tutun in anul 2006 in scopul cresterii productiei si a calitatii tutunului

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 677 din 7 august 2006

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, al <>art. 17 şi 18 din Legea nr. 236/2003 privind organizarea pieţei tutunului brut în România şi al <>art. 3 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 45/2005 privind organizarea pieţei produselor agricole şi agroalimentare, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 307/2005 ,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
(1) Producãtorii de tutun, persoane fizice sau juridice, beneficiazã de sprijinul direct al statului, sub formã de primã de producţie, în scopul îmbunãtãţirii creşterii producţiei şi a calitãţii tutunului.
(2) Valoarea primei de producţie acordate pe kilogramul de tutun, stabilitã pe grupe de varietãţi, conform <>art. 18 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 236/2003 privind organizarea pieţei tutunului brut în România, este prevãzutã în anexa nr. 1. Suma aferentã sprijinului financiar brut în anul 2006 este de 2.500 mii lei şi se asigurã de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale în cadrul Programului "Dezvoltarea durabilã a sectorului vegetal, a sectorului zootehnic şi piscicol, precum şi alte programe pe care Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale trebuie sã le punã în aplicare".
ART. 2
(1) Primã de producţie se acordã producãtorilor de tutun care cultivã, în baza contractului de cultivare a tutunului, încheiat cu unitãţile prim-procesatoare, şi fac dovada cã suprafeţele plantate sunt înregistrate în Registrul agricol sau în Registrul fermelor ori în alte evidenţe funciare.
(2) Cuantumul sprijinului care se acordã producãtorilor de tutun dupã livrarea tutunului se stabileşte pe baza declaraţiei de livrare, întocmitã de unitãţile prim-procesatoare de tutun, înregistratã la direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, în conformitate cu prevederile <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 186/2001 privind instituirea sistemului de declaraţii de livrare a tutunului brut, aprobatã cu modificãri prin <>Legea nr. 326/2002 , şi/sau cu alte documente contabile care justificã livrarea tutunului.
ART. 3
Prima de producţie se acordã sub formã de parte fixã, parte variabilã şi de ajutor specific, astfel:
a) partea fixã a primei de producţie se plãteşte producãtorilor individuali nemembri ai unui grup şi grupurilor de producãtori care o distribuie, corespunzãtor producţiei livrate, fiecãrui membru al grupului;
b) partea variabilã a primei de producţie este plãtitã numai grupurilor de producãtori care o distribuie fiecãrui membru al grupului, în funcţie de valoarea totalã obţinutã de la unitatea prim-procesatoare;
c) grupurile de producãtori primesc un ajutor specific de pânã la 2% din totalul primei de producţie, în vederea dezvoltãrii activitãţii lor.
ART. 4
(1) Pentru a beneficia de prima de producţie pentru tutun de la bugetul de stat, producãtorii de tutun depun o cerere la sucursala judeţeanã a Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã pe raza cãreia se aflã cultura.
(2) Modelul cererii pentru acordarea primei de producţie este prevãzut în anexa nr. 2. Data-limitã pentru depunerea cererii, de cãtre producãtorii agricoli de tutun, pentru acordarea primei pentru producţia de tutun este 30 noiembrie 2006.
(3) În cerere se prevãd cantitatea de tutun şi varietatea pentru care se solicitã primã de producţie şi se anexeazã declaraţiile de livrare, în copie.
(4) Plata primelor se realizeazã în termen de 30 de zile de la depunerea cererilor.
(5) Producãtorii de tutun care fac parte dintr-un grup de producãtori recunoscut pot solicita prima de producţie prin grup. Cererea întocmitã pentru acordarea primei de producţie prin grup de producãtori este unitarã şi este însoţitã pe lângã documentele prevãzute la alin. (3) şi de lista producãtorilor care fac parte din grupul de producãtori, întocmitã conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
(6) Când plata primelor de producţie se face prin grupul de producãtori recunoscut, grupul de producãtori achitã valoarea primei corespunzãtoare fiecãrui producãtor agricol membru, în termen de 10 zile lucrãtoare de la efectuarea operaţiunii bancare.
(7) Plata primelor de producţie prin grup de producãtori este posibilã dacã grupul de producãtori a fost recunoscut pânã la data de 30 iulie 2006.
ART. 5
Sucursala judeţeanã a Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã verificã eligibilitatea acordãrii primei de producţie, întocmeşte situaţia centralizatoare a cererilor pentru acordarea sumelor cuvenite ca primã de producţie, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4, pe care o transmite la Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã.
ART. 6
(1) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã verificã centralizatoarele primite de la sucursale şi întocmeşte situaţia centralizatoare a primelor de producţie acordate sub formã de primã în parte fixã şi parte variabilã pentru producţia de tutun, pe fiecare varietate în parte, conform modelului prevãzut în anexa nr. 5.
(2) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã solicitã în scris Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale deschiderea creditelor bugetare în baza centralizatorului prevãzut la alin. (1).
(3) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, pe baza solicitãrii prezentate de Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, întocmeşte centralizatorul privind sumele cuvenite ca sprijin sub formã de prime de producţie acordate pentru producţia de tutun, conform modelului prevãzut în anexa nr. 5a, în baza cãruia solicitã Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare la capitolul 83.01 "Agriculturã, silviculturã, pisciculturã şi vânãtoare", titlul "Subvenţii".
(4) Dupã aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de cãtre Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale se alimenteazã contul Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, care vireazã sumele în conturile solicitanţilor, astfel:
a) pentru persoane juridice, la trezorerii;
b) pentru persoane fizice, în contul deschis de acestea la bãncile comerciale sau la Casa de Economii şi Consemnaţiuni - C.E.C. - S.A., dupã caz.
ART. 7
Pentru a beneficia de ajutorul specific, grupul de producãtori recunoscut va înainta sucursalelor judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã urmãtoarele documente:
a) cerere pentru acordarea ajutorului specific pentru producţia de tutun, conform modelului prevãzut în anexa nr. 6;
b) lista producãtorilor aferenţi cererii de acordare a sprijinului, în conformitate cu situaţia livrãrilor de tutun aferente cererii de acordare a ajutorului specific, prevãzutã în anexa nr. 7.
ART. 8
(1) Sucursalele judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã verificã, aprobã şi transmit Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã situaţia centralizatoare a cererilor de acordare a ajutorului specific grupurilor de producãtori de tutun, prevãzutã în anexa nr. 8.
(2) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã întocmeşte situaţia centralizatoare a sumelor corespunzãtoare ajutorului specific acordat grupurilor de producãtori de tutun, pe care o transmite Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, conform modelului prevãzut în anexa nr. 9.
(3) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale solicitã Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare la capitolul 83.01 "Agriculturã, silviculturã, pisciculturã şi vânãtoare", titlul "Subvenţii", conform centralizatorului privind sumele cuvenite grupurilor de producãtori de tutun sub forma ajutorului specific acordat pentru producţia de tutun în vederea solicitãrii deschiderii creditelor bugetare, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 10.
(4) Dupã aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de cãtre Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale se alimenteazã contul Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, care vireazã sumele în conturile solicitanţilor la trezorerii.
ART. 9
Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, precum şi sucursalele sale judeţene au obligaţia de a înregistra şi de a monitoriza toţi beneficiarii de prime de producţie.
ART. 10
(1) Achitarea sumelor de la bugetul de stat în mod necuvenit, prin înscrierea sau atestarea de date ori de situaţii nereale pe documentele de decontare, constituie contravenţie şi se sancţioneazã cu amendã de la 500 lei la 1.000 lei, precum şi cu obligarea la restituirea contravalorii sumelor încasate nejustificat, majorate potrivit indicelui de inflaţie.
(2) Constatarea contravenţiei şi aplicarea sancţiunii prevãzute la alin. (1) se fac de cãtre personalul anume împuternicit al Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale şi de inspectori ai sucursalelor judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã.
(3) Contravenientul poate achita, imediat sau în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal ori, dupã caz, de la data comunicãrii acestuia, jumãtate din minimul amenzii prevãzute la alin. (1), agentul constatator fãcând menţiune despre aceastã posibilitate în procesul-verbal.
(4) Prevederile alin. (1)-(3) se completeazã cu dispoziţiile <>Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 180/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 11
Organismele de inspecţie şi control ale Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale şi ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã verificã permanent modul de acordare şi utilizare a sumelor alocate potrivit prezentei hotãrâri.
ART. 12
Anexele nr. 1-10 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Gheorghe Flutur

Ministrul finanţelor publice,
Sebastian Teodor Gheorghe Vlãdescu

Bucureşti, 26 iulie 2006.
Nr. 965.


ANEXA 1
VALOAREA
primei de producţie pentru tutun, pe
grupe de varietãţi, pentru recolta anului 2006


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Grupa de varietãţi/varietate Total Primã Primã Ajutor
primã fixã variabilã specific
- lei/kg - - lei/kg - - lei/kg - - lei/kg -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- flue cured: Virginia 2,4558 1,6700 0,7367 0,0491
- sun cured:
1. tutun oriental (Djebel,
Molovata) 1,7238 1,1723 0,5171 0,0344
2. tutun semioriental
(Ghimpaţi) 0,9118 0,6201 0,2735 0,0182
3. tutun mare consum
(Bãrãgan) 0,9118 0,6201 0,2735 0,0182
- air cured: Burley 2,3529 1,6000 0,7059 0,0470
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL : x x x x
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


ANEXA 2

Producãtorul agricol/Societatea/Grupul de producãtori .......................
(date de identificare)
Comuna .............
Judeţul ............
Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã a Judeţului ...............
Nr. ....... din ............ Verificat şi aprobat la data de .........
Şeful sucursalei Agenţiei de Plãţi şi
Intervenţie pentru Agriculturã ..........


CERERE
pentru acordarea primei de producţie pentru tutun în anul ..............

I. Producãtorul agricol persoanã fizicã/juridicã ....................., din
comuna (oraşul) ................, judeţul ................., reprezentat prin
domnul/doamna ...................., posesor/posesoare al/a buletinului/cãrţii
de identitate seria ..... nr. ........., codul numeric personal ............,
solicit acordarea primei de producţie pentru tutunul realizat, în cantitate
de .......... kg, varietatea ............ .
II. În primãvara anului 2006 am înfiinţat cultura tutunului, varietatea
.........., în baza contractului de cultivare a tutunului nr. ....../.......,
înregistrat la Direcţia pentru Agriculturã şi Dezvoltare Ruralã a Judeţului
............, pe suprafaţa de ........... ha.
III. Anexez, în copie, la prezenta cerere urmãtoarele: contractul de
vânzare-cumpãrare a tutunului încheiat cu unitatea prim-procesatoare
..................., înregistrat la Direcţia pentru Agriculturã şi Dezvoltare
Ruralã a Judeţului ............., cu nr. ....../............., declaraţia de
livrare a tutunului şi alte documente contabile care justificã livrarea
tutunului, precum şi alte acte doveditoare care sunt prevãzute la art. 2
alin. (2) din Hotãrârea Guvernului nr. 965/2006.
IV. Solicit decontarea sumelor reprezentând prima de producţie din
fondurile alocate de cãtre direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã
judeţeanã şi a municipiului Bucureşti prin:

┌──────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ Trezorerie │ numãrul contului │
├──────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────┤
│ Banca comercialã/C.E.C. │ numãrul contului │
└──────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘

Rãspund de exactitatea celor declarate.

Numele şi prenumele,
....................

Semnãtura
...................

(ştampila)

ANEXA 3

Grupul de producãtori/Societatea
Numãrul de înregistrare la registrul comerţului/datele de identificare

LISTA
producãtorilor agricoli de tutun membri ai grupului
de producãtori pentru acordarea primei de producţie

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Numele şi Codul numeric Numãrul de Suprafaţa Suprafaţa Cantitatea
crt. prenumele personal înregistrare contractatã cultivatã de tutun
producãtorului al - ha - - ha - livratã
agricol contractului - kg -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL :
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Preşedinte/Administrator/Director,
....................................
(numele şi prenumele)

Semnãtura/ştampila
......................


ANEXA 4

Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru
Agriculturã a Judeţului .........................

Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a cererilor pentru acordarea sumelor cuvenite ca
primã de producţie pentru tutunul livrat în anul ........

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Varietatea Producãtorul Cantitate Parte fixã Parte variabilã Primã totalã
agricol livratã - mii lei - - mii lei - - mii lei -
- kg -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- flue cured:
Virginia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- sun cured:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. tutunuri orientale:
(Djebel, Molovata)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
numãr de producãtori
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. tutun semioriental
(Ghimpaţi)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
numãr de producãtori
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. mare consum:
(Bãrãgan)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
numãr de producãtori
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- air cured: Burley
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
numãr de producãtori
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: numãr de producãtori
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Şef sucursalã,
...............

MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã


ANEXA 5
SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a primelor de producţie acordate sub formã de primã în parte
fixã şi parte variabilã pentru producţia de tutun livratã în
anul ...........

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Varietatea Numãr cereri = Cantitate Parte Parte Total
numãr producãtori livratã fixã variabilã primã
- kg - - mii lei - - mii lei - - mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Virginia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Tutunuri orientale
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Tutunuri semiorientale
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Mare consum
(Bãrãgan)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Burley
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Directorul general al Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã,
...........................................................................


ANEXA 5a

MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

Se aprobã
Ordonator de credite,
.....................

CENTRALIZATOR
privind sumele cuvenite ca sprijin sub formã de prime
de producţie acordate pentru producţia de tutun livratã
în anul ............. în vederea solicitãrii deschiderii creditelor bugetare

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Varietatea Valoarea totalã a primei Din care:
de producţie acordate ────────────────────────────────────
- mii lei - parte fixã parte variabilã
- mii lei - - mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- flue cured: Virginia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- sun cured:
1. tutun oriental (Djebel, Molovata)
2. tutun semioriental (Ghimpaţi)
3. tutun mare consum (Bãrãgan)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- air cured: Burley
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Directorul Direcţiei buget-finanţe,
....................................

Director,
..................


ANEXA 6

Grupul de producãtori
Numãrul de înregistrare la registrul comerţului
Telefon/fax

CERERE
pentru acordarea ajutorului specific
pentru producţia de tutun în anul ...............

Grupul de producãtori ......................., cu sediul în comuna/oraşul/
municipiul ................, str. .................. nr. ......., înscris la
registrul comerţului sub nr. ...................., reprezentatã prin domnul/
doamna .................., în calitate de administrator/director/preşedinte,
solicit ajutorul specific corespunzãtor cantitãţii de tutun comercializat de
producãtorii agricoli de tutun, membri ai grupului, în baza contractelor de
cultivare şi a declaraţiilor de livrare înregistrate la Direcţia pentru
Agriculturã şi Dezvoltare Ruralã a Judeţului .............. .

Administrator,
....................


ANEXA 7

Grupul de producãtori
Numãrul de înregistrare la registrul comerţului
Telefon/fax

SITUAŢIA
livrãrilor de tutun aferente cererii de acordare
a ajutorului specific pentru producţia anului 2006

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Producãtorul Contractul de Declaraţia de livrare Cantitatea livratã
agricol cultivare Numãrul şi data de - kg -
(numele şi Numãrul/data înregistrare la
prenumele) Direcţia pentru
agriculturã şi
dezvoltare ruralã
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Administrator,
......................
(numele şi prenumele)

Semnãtura/ştampila
....................


ANEXA 8

Sucursala Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie
pentru Agriculturã a Judeţului .................

Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a cererilor de acordare a ajutorului specific grupurilor de producãtori de tutun
pentru producţia de tutun livratã în anul .............

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Varietatea Denumirea Valoarea totalã Ajutor specific
grupului a primei acordate - mii lei -
de producãtori producãtorilor
de tutun membri
ai grupurilor
de producãtori
- mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- flue cured: Virginia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- sun cured:
1. tutun oriental (Djebel,
Molovata)
2. tutun semioriental
(Ghimpaţi)
3. tutun mare consum
(Bãrãgan)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- air cured: Burley
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Şeful sucursalei Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã,
.......................................................................


ANEXA 9

MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã


SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
a sumelor corespunzãtoare ajutorului
specific acordat grupurilor de producãtori de tutun
pentru producţia livratã în anul ..............

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Varietatea Denumirea Valoarea totalã Ajutor specific
crt. grupului a primei acordate - mii lei -
de producãtori producãtorilor
de tutun membri
ai grupurilor
de producãtori
- mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. flue cured: Virginia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. - sun cured:
1. tutun oriental
(Djebel, Molovata)
2. tutun semioriental
(Ghimpaţi)
3. tutun mare consum
(Bãrãgan)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. - air cured: Burley
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Directorul general al Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã,
.............................................................................


ANEXA 10

MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

Se aprobã
Ordonator de credite,
........................

CENTRALIZATOR
privind sumele cuvenite grupurilor de producãtori de
tutun sub forma ajutorului specific acordat pentru producţia
de tutun livratã în anul ................... în
vederea solicitãrii deschiderii creditelor bugetare
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Varietatea Valoarea totalã Ajutor specific
crt. a primei acordate - mii lei -
producãtorilor
de tutun membri
ai grupurilor
de producãtori
- mii lei -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. flue cured: Virginia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. - sun cured:
1. tutun oriental (Djebel, Molovata)
2. tutun semioriental (Ghimpaţi)
3. tutun mare consum (Bãrãgan)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. - air cured: Burley
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Directorul Direcţiei buget-finanţe,
.......................................


----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016