Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 932 din 7 august 2007  pentru aprobarea Metodologiei privind finantarea de la bugetul de stat a hartilor de risc natural pentru cutremure si alunecari de teren    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 932 din 7 august 2007 pentru aprobarea Metodologiei privind finantarea de la bugetul de stat a hartilor de risc natural pentru cutremure si alunecari de teren

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 596 din 29 august 2007
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 51 alin. (3) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ARTICOL UNIC
Se aprobã Metodologia privind finanţarea de la bugetul de stat a hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren, prevãzutã în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
--------------
Ministrul dezvoltãrii, lucrãrilor
publice şi locuinţelor,
Laszlo Borbκly

Ministrul internelor şi
reformei administrative,
Cristian David

Ministrul mediului şi
dezvoltãrii durabile,
Attila Korodi

p. Ministrul economiei
şi finanţelor,
Doina-Elena Dascãlu,
secretar de stat

Bucureşti, 7 august 2007.
Nr. 932.

ANEXĂ

METODOLOGIE
privind finanţarea de la bugetul de stat a hãrţilor
de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Hãrţile de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren se elaboreazã, se avizeazã şi se aprobã în conformitate cu prevederile <>Legii nr. 575/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional - Secţiunea a V-a - zone de risc natural şi ale <>Hotãrârii Guvernului nr. 447/2003 pentru aprobarea normelor metodologice privind modul de elaborare şi conţinutul hãrţilor de risc natural la alunecãri de teren şi inundaţii, precum şi cu prevederile legale în vigoare.
ART. 2
Hãrţile de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren, avizate şi aprobate conform prevederilor art. 1, se cuprind în planurile de amenajare a teritoriului şi de urbanism în vederea instituirii mãsurilor specifice privind atenuarea riscurilor, realizarea construcţiilor şi utilizarea terenurilor.
ART. 3
Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor avizeazã din punct de vedere tehnic hãrţile de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren împreunã cu organele de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale competente potrivit legii.

CAP. II
Finanţarea elaborãrii hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren

ART. 4
(1) Consiliile judeţene şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti au obligaţia sã prevadã în bugetele proprii anuale fondurile necesare finanţãrii elaborãrii hãrţilor de risc natural.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), pentru zonele identificate de autoritãţile administraţiei publice locale ca având un potenţial ridicat de risc natural, finanţarea elaborãrii hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren se poate asigura în proporţie de pânã la 50% de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, pe baza programelor anuale aprobate prin ordin al ministrului, în limita fondurilor anuale alocate cu aceastã destinaţie.
ART. 5
(1) În vederea finanţãrii elaborãrii hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, consiliile judeţene, respectiv primarul general al municipiului Bucureşti, vor deschide la trezoreriile statului, conform <>art. 70 din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificãrile ulterioare, contul 21.46.02.05 "Planuri şi regulamente locale de urbanism, hãrţi de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren".
(2) Conturile prevãzute la alin. (1) se alimenteazã, pe mãsura necesitãţilor, cu sumele prevãzute în bugetul Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, reprezentând transferuri de la bugetul de stat:
a) Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor alocã sume, cu ordin de platã, sub formã de transferuri, consiliilor judeţene şi Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pe baza cererilor justificative;
b) transferurile primite se cuprind în veniturile bugetului judeţean la capitolul 4202 "Subvenţii primite din bugetul de stat", subcapitolul 420205 "Planuri şi regulamente locale de urbanism, hãrţi de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren".
ART. 6
Pentru fundamentarea necesarului de alocaţii de la bugetul de stat în vederea elaborãrii hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren se procedeazã dupã cum urmeazã:
a) compartimentele de specialitate din cadrul aparatului propriu al consiliilor judeţene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, examineazã şi centralizeazã solicitãrile primite de la consiliile locale, precum şi alte zone având un potenţial ridicat de risc natural identificate în cadrul teritoriului judeţean, stabilesc prioritãţile şi transmit Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, pânã la data de 1 mai a anului în curs pentru anul urmãtor, lista cuprinzând hãrţile de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren, care urmeazã sã fie elaborate, şi valoarea totalã a cheltuielilor prevãzute pentru acestea în bugetul judeţean, potrivit anexei nr. 1A;
b) Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor examineazã, centralizeazã şi prioritizeazã propunerile consiliilor judeţene şi ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pe baza cãrora prezintã Ministerului Economiei şi Finanţelor estimãrile proprii, în scopul includerii în proiectul bugetului de stat pentru anul urmãtor, potrivit modelului prezentat în anexa nr. 1B.
ART. 7
(1) În limita alocaţiilor bugetare aprobate prin legea anualã a bugetului de stat, Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor va repartiza şi va comunica consiliilor judeţene şi Consiliului General al Municipiului Bucureşti plafoanele aprobate pentru elaborarea hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren.
(2) Pa baza şi în limitele plafoanelor transmise de Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor şi a plafoanelor cuprinse în bugetele proprii, consiliile judeţene şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în funcţie de prioritãţile stabilite, vor comunica Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor lista cuprinzând lucrãrile, întocmitã conform anexei nr. 1A, precum şi valoarea acestora repartizatã pe trimestre, în limita prevederilor bugetare comunicate.
ART. 8
În limita plafoanelor aprobate consiliile judeţene şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti vor încheia contracte de elaborare a hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren, cu operatori economici de specialitate, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
ART. 9
(1) Compartimentele de specialitate din cadrul aparatului propriu al consiliilor judeţene, respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, verificã documentaţia primitã, acordã viza de control financiar propriu şi întocmesc decontul justificativ, care se transmite Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor în douã exemplare pânã la data de 5 a lunii urmãtoare încheierii trimestrului, potrivit modelului prezentat în anexa nr. 2.
(2) Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, pe baza deconturilor justificative, solicitã Ministerului Economiei şi Finanţelor deschiderea de credite în limita alocaţiilor bugetare aprobate şi vireazã sumele consiliilor judeţene sau Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu ordin de platã, la trezorerii, în contul 21.46.02.05 "Planuri şi regulamente locale de urbanism, hãrţi de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren".
ART. 10
Preşedinţii consiliilor judeţene şi primarul general al municipiului Bucureşti rãspund, în conformitate cu prevederile <>art. 23 din Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, de utilizarea fondurilor primite de la Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor.
ART. 11
Trimestrial, Ministerul Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor împreunã cu consiliile judeţene şi cu Consiliul General al Municipiului Bucureşti vor centraliza situaţia contractelor de elaborare a hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren încheiate, urmând ca fondurile neutilizate sã se redistribuie.
ART. 12
În limita plafoanelor aprobate şi a prioritãţilor stabilite conform prezentei metodologii, consiliile judeţene, respectiv Consiliul General al Municipiului Bucureşti, rãspund, conform prevederilor legale, de elaborarea hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren, conform prevederilor legale în vigoare.

CAP. III
Dispoziţii finale

ART. 13
(1) Hãrţile de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren au caracter public.
(2) Hãrţile de risc vor fi afişate la sediul primãriilor care au solicitat alocaţii potrivit art. 6 lit. a), într-un loc vizibil şi accesibil publicului, timp de 3 luni, perioadã în care publicul poate face observaţii pe care le va consemna într-un registru special deschis în acest sens la secretariatul primãriilor.
(3) Observaţiile consemnate în registrul special vor fi analizate şi aprobate, dupã caz, de consiliul judeţean, respectiv Consiliul General al Municipiului Bucureşti, care va dispune mãsurile corespunzãtoare fiecãrei situaţii în parte.
ART. 14
Informaţiile furnizate de hãrţile de risc pentru cutremure şi alunecãri de teren, avizate şi aprobate conform legii, vor fi introduse în planurile de urbanism general şi regulamentul local de urbanism, precum şi în planurile de amenajare a teritoriului judeţean, prin grija autoritãţilor administraţiei publice locale şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
ART. 15
Nivelul finanţãrii de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltãrii, lucrãrilor Publice şi Locuinţelor, pentru elaborarea hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren nu exonereazã consiliile judeţene de a prevedea în bugetele proprii anuale fondurile necesare finanţãrii în integralitate a elaborãrii hãrţilor de risc pentru zonele de risc de pe teritoriul unitãţilor administrativ-teritoriale componente.
ART. 16
Anexele nr. 1A,1B şi 2 fac parte integrantã din prezenta metodologie.

ANEXA 1A
la metodologie
--------------

Consiliul*) ........................

LISTA
cuprinzând lucrãrile privind elaborarea şi/sau actualizarea
hãrţilor de risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren





┌────────────┬───────┬───────┬──────────────┬─────────────────────────────────────────┬───┐
│ Lista │ Valoa │ Valoa │ Valoarea │ Din care în trimestrul: │Ter│
├─────────── │ rea │ rea │ 2000 - │ │me │
│Denumirea │ totalã│ rãmasã│ din care: ├───────────┬─────────┬─────────┬─────────┤nul│
│lucrãrii │ │ de │──────┬───────│ I │ II │ III │ IV │ fi│
│ │ │ execu │ buge │ buge ├───────┬───┼─────┬───┼─────┬───┼─────┬───┤nal│
│ │ │ tat │ tul │ tul │ bu │bu │bu │bu │bu │bu │bu │bu │ │
│ │ │ │ de │ consi │ ge │ge │ge │ge │ge │ge │ge │ge │ │
│ │ │ │ stat │ liului│ tul │tul│tul │tul│tul │tul│tul │tul│ │
│ │ │ │ prin │ jude │ MDLPL│CJ │MDLPL│CJ │MDLPL│CJ │MDLPL│CJ │ │
│ │ │ │ MDLPL│ ţean │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │10 │ 11 │ 12│ 13│
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│Total, din │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│A. Lucrãri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│în conti │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│nuare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│1. Consiliul│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Judeţean ...│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│a) Hartã de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ risc │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(elaborare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│/actuali │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ zare) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(califica │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ tivã) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│a II-a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(de detaliu)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│Total A: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│B. Lucrãri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ noi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│1. Consiliul│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Judeţean ...│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Hartã de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ risc │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(elaborare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│/actuali │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│zare) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(califica │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│tivã) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│a II-a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ (de deta │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ liu) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│Total B: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────┴───────┴───────┴──────┴───────┴───────┴───┴─────┴───┴─────┴───┴─────┴───┴───┘



Preşedinte, Control financiar propriu
............


Întocmit.


──────────
Direcţia generalã coordonatoare
a activitãţii de amenajare a
teritoriului şi urbanism a judeţului
............................

─────────
*) Se completeazã, dupã caz, Judeţean sau General al Municipiului Bucureşti.


ANEXA 1B
la metodologie



Ordonator principal de credite*) ...............


LISTA
cuprinzând lucrãrile privind elaborarea şi/sau
actualizarea hãrţilor de risc natural pentru
cutremure şi alunecãri de teren





┌────────────┬───────┬───────┬──────────────┬─────────────────────────────────────────┬───┐
│ Lista │ Valoa │ Valoa │ Valoarea │ Din care în trimestrul: │Ter│
├─────────── │ rea │ rea │ 2000 - │ │me │
│Denumirea │ totalã│ rãmasã│ din care: ├───────────┬─────────┬─────────┬─────────┤nul│
│lucrãrii │ │ de │──────┬───────│ I │ II │ III │ IV │ fi│
│ │ │ execu │ buge │ buge ├───────┬───┼─────┬───┼─────┬───┼─────┬───┤nal│
│ │ │ tat │ tul │ tul │ bu │bu │bu │bu │bu │bu │bu │bu │ │
│ │ │ │ de │ consi │ ge │ge │ge │ge │ge │ge │ge │ge │ │
│ │ │ │ stat │ liului│ tul │tul│tul │tul│tul │tul│tul │tul│ │
│ │ │ │ prin │ jude │ MDLPL│CJ │MDLPL│CJ │MDLPL│CJ │MDLPL│CJ │ │
│ │ │ │ MDLPL│ ţean │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │10 │ 11 │ 12│ 13│
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│Total, din │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│care: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│A. Lucrãri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│în conti │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│nuare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│1. Consiliul│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Judeţean ...│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│a) Hartã de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ risc │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(elaborare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│/actuali │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ zare) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(califica │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ tivã) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│a II-a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(de detaliu)│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│Total A: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│B. Lucrãri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ noi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│1. Consiliul│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Judeţean ...│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│Hartã de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ risc │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(elaborare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│/actuali │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│zare) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa I │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(califica │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│tivã) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- etapa │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│a II-a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ (de deta │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ liu) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────────┼───────┼───────┼──────┼───────┼───────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼─────┼───┼───┤
│Total B: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────┴───────┴───────┴──────┴───────┴───────┴───┴─────┴───┴─────┴───┴─────┴───┴───┘



Ministru/Secretar de stat, Control financiar propriu
.........................

Întocmit.


────────
Direcţia generalã coordonatoare
a activitãţii de amenajare a
teritoriului şi urbanism a judeţului
...........................

───────────
*) Se completeazã, dupã caz, ministerul ordonator principal de credit.


ANEXA 2
la metodologie





Consiliul*)..........................

Se aprobã. Vizat.
────────── ───────
Ministru/Secretar Director general
de stat Direcţia generalã
Ministerul Dezvoltãrii, coordonatoare
lucrãrilor Publice şi a programului
Locuinţelor


DECONT JUSTIFICATIV
privind fundamentarea necesarului de alocaţii
bugetare pe trimestrul ..../200....
pentru elaborarea sau actualizarea hãrţilor de
risc natural pentru cutremure şi alunecãri de teren


- mii lei -
┌───┬───────────────────┬─────────┬──────────┬────────┬─────────┬─────────────┐
│Nr.│ Beneficiarul │Numãrul │ Numãrul │Numãrul │ Valoarea│ Disponibilul│
│crt│ ............ │şi data │ şi data │contu │ lucrãri │ la finele │
│ │ Denumirea │depunerii│ contrac │lui │ lor │ trimestru │
│ │ lucrãrii │documen │ tului │şi │ execu │ lui │
│ │ ............ │telor la │ │banca │ tate │ prece │
│ │ │consi │ │benefi │ │ dent │
│ │ │liu*) │ │ciarului│ │ │
├───┼───────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────────┼─────────────┤
│0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
├───┼───────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────────┼─────────────┤
│1. │ Consiliul*) │ │ │ │ │ │
│ │ Judeţean ........ │ │ │ │ │ │
│ │ Hartã de risc │ │ │ │ │ │
│2. │ Consiliul*) │ │ │ │ │ │
│ │ Judeţean ........ │ │ │ │ │ │
├───┼───────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────────┼─────────────┤
│ │ Total Consiliul*) │ │ │ │ │ │
│ │ Judeţean ........ │ │ │ │ │ │
├───┼───────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────────┼─────────────┤
│2. │ Consiliul*) │ │ │ │ │ │
│ │ Judeţean ........ │ │ │ │ │ │
│ │a) ............... │ │ │ │ │ │
│ │b) ............... │ │ │ │ │ │
│ │Total Consiliul*) │ │ │ │ │ │
│ │Judeţean ......... │ │ │ │ │ │
├───┼───────────────────┼─────────┼──────────┼────────┼─────────┼─────────────┤
│ │Total Consiliul*)..│ │ │ │ │ │
└───┴───────────────────┴─────────┴──────────┴────────┴─────────┴─────────────┘



Rãspundem pentru legalitatea, necesitatea, oportunitatea, realitatea şi exactitatea datelor înscrise.

Preşedinte, Control financiar propriu
.............. Director,
....................



─────────────
*) Se completeazã, dupã caz, Judeţean sau General al Municipiului Bucureşti.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016