Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 846 din 31 iulie 2002  pentru aprobarea Normelor metodologice privind tiparirea, inregistrarea, vizarea, evidenta si gestionarea abonamentelor si biletelor de intrare la spectacole    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 846 din 31 iulie 2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privind tiparirea, inregistrarea, vizarea, evidenta si gestionarea abonamentelor si biletelor de intrare la spectacole

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 638 din 29 august 2002
În temeiul prevederilor art. 107 din Constituţia României, precum şi ale <>art. 42 din Ordonanta Guvernului nr. 36/2002 privind impozitele şi taxele locale, aprobatã şi modificatã prin <>Legea nr. 522/2002 ,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aproba Normele metodologice privind tipãrirea, înregistrarea, vizarea, evidenta şi gestionarea abonamentelor şi biletelor de intrare la spectacole, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri se abroga <>Normele nr. 2.303/1992 privind tipãrirea, înregistrarea, evidenta şi gestionarea biletelor de intrare la spectacole, emise de Ministerul Economiei şi Finanţelor, Ministerul Culturii şi Centrul Naţional al Cinematografiei, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 21 din 18 februarie 1992.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul administraţiei publice,
Octav Cozmanca

p. Ministrul finanţelor publice,
Gheorghe Gherghina,
secretar de stat

Ministrul culturii şi cultelor,
Razvan Theodorescu

p. Ministrul tineretului şi sportului,
Nicolae Ion Anton Marasescu,
secretar de stat

Bucureşti, 31 iulie 2002.
Nr. 846.

ANEXA 1

NORME METODOLOGICE
privind tipãrirea, înregistrarea, vizarea, evidenta şi
gestionarea abonamentelor şi biletelor de intrare la spectacole

ART. 1
(1) Contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice, care organizeazã cu plata spectacole de natura celor prevãzute de <>Ordonanta Guvernului nr. 36/2002 privind impozitele şi taxele locale, aprobatã şi modificatã prin <>Legea nr. 522/2002 , datoreazã impozit pe spectacole stabilit potrivit legii, cu excepţiile prevãzute de aceasta.
(2) Pentru sumele încasate de la spectatori organizatorii de spectacole prevãzuţi la alin. (1) au obligaţia sa elibereze bilete de intrare sau abonamente la spectacole, dupã caz.
ART. 2
(1) Pentru respectarea caracteristicilor fiecãrui tip de formular tipizat autoritãţile administraţiei publice locale vor selecta o tipografie, pe baza de licitaţie publica, din rândul celor abilitate de Compania Nationala "Imprimeria Nationala" - S.A., avându-se în vedere costul de tipãrire a formularelor tipizate, precum şi tarifele serviciilor aferente acestora, care se vor stabili prin contract.
(2) Comisia de licitaţie va fi alcãtuitã din reprezentanţi desemnaţi de preşedintele consiliului judeţean şi de directorul direcţiei generale a finanţelor publice judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, şi de directorul direcţiei pentru tineret şi sport judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.
(3) La nivel de judeţ, din comisia de licitaţie vor face parte primarul municipiului resedinta de judeţ, un primar de oraş şi un primar al unei comune din judeţul respectiv, precum şi specialişti desemnaţi potrivit alin. (2). La nivelul municipiului Bucureşti, din comisie vor face parte primãrii sectoarelor, precum şi specialişti desemnaţi de directorul Direcţiei generale a finanţelor publice a municipiului Bucureşti.
(4) Tipografia selectata la nivelul fiecãrui judeţ rãspunde, potrivit prevederilor legale, de controlul asupra tipãririi formularelor tipizate şi de distribuirea acestora cãtre autoritãţile administraţiei publice locale contractante.
(5) Unitãţile tipografice au obligaţia de a transmite autoritãţilor administraţiei publice locale din raza unitãţilor administrativ-teritoriale în care îşi au sediile organizatorii de spectacole copii de pe documentele care atesta seriile, numerele şi tarifele abonamentelor şi ale biletelor de intrare tipãrite. Aceasta obligaţie se realizeazã în termen de 3 zile lucrãtoare de la data predãrii abonamentelor şi biletelor de intrare cãtre organizatorii de spectacole.
(6) Pentru competitiile sportive unitãţile tipografice vor transmite direcţiilor pentru tineret şi sport judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, copii de pe documente, în condiţiile prevãzute la alin. (5).
(7) Organizatorii de spectacole precizati la art. 1 vor da spre tipãrire abonamentele şi biletele de intrare la spectacole, în conformitate cu prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 831/1997 pentru aprobarea modelelor formularelor comune privind activitatea financiarã şi contabila şi a normelor metodologice privind întocmirea şi utilizarea acestora.
ART. 3
(1) Biletele de intrare la spectacole vor avea doua pãrţi, şi anume: marca de control şi biletul de intrare propriu-zis.
(2) Atât pe marca de control, cat şi pe biletul de intrare propriu-zis vor fi tipãrite urmãtoarele elemente:
a) organizatorul de spectacole ...................................;
b) codul de înregistrare fiscalã/codul unic de înregistrare .......;
c) sediul .........................................................;
d) data spectacolului .............................................;
e) categoria locului (loja, stal, balcon, tribuna, peluza etc.) .......................................................................;
f) tariful biletului .......................................... lei.
(3) Pe fiecare parte a biletului se va imprima denumirea corespunzãtoare "Marca de control" şi, respectiv, "Bilet de intrare".
(4) Partea denumita "Bilet de intrare" va purta menţiunea "Biletul se va pãstra pentru control".
(5) Elementele prevãzute la alin. (1)-(4) constituie informaţii minimale şi obligatorii pentru tipãrirea tuturor biletelor de intrare la spectacole, indiferent de tipul spectacolului. Organizatorii de spectacole pot solicita tipãrirea biletelor de intrare cu elemente suplimentare, specifice fiecãrui tip de spectacol.
ART. 4
(1) Biletele de intrare la spectacole se broseaza în carnete de câte 100 de file. Carnetele de bilete se numeroteaza începând cu numãrul 1 pe fiecare serie identificata prin litere, indiferent de categoria locurilor şi de preţul de intrare.
(2) Pe coperta din fata a fiecãrui carnet de bilete se vor tipari urmãtoarele:
"CONSILIUL LOCAL AL ...........................................*)

-----------
*) Se va înscrie: Comunei ............, Oraşului .............., Municipiului .................., cu excepţia Municipiului Bucureşti, unde înregistrarea se face la nivelul sectoarelor acestuia, caz în care menţiunea va fi: Sectorului.... .

Acest carnet cu numãrul de înregistrare .... din .../....20... conţine 100 (una suta) bilete, fiecare în valoare de ... lei, seria ... de la nr. ... la nr. ...., în valoare totalã de ... lei.

Funcţionarul public, L.S.
..............................................
(numele, prenumele şi semnatura)"

ART. 5
(1) Abonamentele de intrare la spectacole vor cuprinde urmãtoarele elemente minimale:
a) organizatorul de spectacole ......................................;
b) codul de înregistrare fiscalã/codul unic de înregistrare ........................................................................;
c) sediul ..........................................................;
d) categoria locului (loja, stal, balcon, tribuna, peluza etc.)
........................................................................;
e) tariful abonamentului ...................................... lei.
(2) Abonamentele de intrare la spectacole se broseaza în carnete de câte 50 de file. Carnetele de abonamente se numeroteaza începând cu numãrul 1 pe fiecare serie identificata prin litere, indiferent de categoria locurilor şi de tariful de intrare.
(3) Pe coperta din fata a fiecãrui carnet de abonamente se vor tipari urmãtoarele:
"CONSILIUL LOCAL AL .............................................*)
Acest carnet cu numãrul de înregistrare ..................... din .................../.............. 20.......... conţine 50 (cincizeci) abonamente, fiecare în valoare de ........... lei, seria ......... de la nr. ............. la nr. ........., în valoare totalã de .... lei.

Funcţionarul public, L.S.
...................................
(numele, prenumele şi semnatura)"

(4) Organizatorii de spectacole pot solicita tipãrirea abonamentelor cu elemente specifice suplimentare.

--------
*) Se va înscrie: Comunei ............., Oraşului ............, Municipiului ................., cu excepţia Municipiului Bucureşti, unde înregistrarea se face la nivelul sectoarelor acestuia, caz în care menţiunea va fi: Sectorului .......... .

ART. 6
(1) Biletele de intrare şi abonamentele vor fi inscriptionate cu urmãtoarele coduri:
a) bilet de intrare - codul 14.4.80
b) abonament - codul 14.4.81.
(2) Modelele abonamentelor şi biletelor de intrare la spectacole sunt cuprinse în anexa nr. 1.
(3) Înregistrarea carnetelor de abonamente şi a biletelor de intrare la spectacole se face pe baza cererii scrise a organizatorului de spectacole, întocmitã conform modelului prevãzut în anexa nr. 2. La cerere se anexeazã delegaţia persoanei împuternicite cu prezentarea biletelor pentru înregistrare.
(4) Abonamentele şi biletele de intrare la spectacole, care nu sunt înregistrate, nu vor fi vândute.
ART. 7
(1) Viza prevãzutã la <>art. 37 alin. (2) din Ordonanta Guvernului nr. 36/2002 se acorda în baza unei cereri formulate de organizatorul de spectacole, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2, prin aplicarea menţiunii "Vizat", a semnãturii funcţionarului public din compartimentul de specialitate al autoritãţilor administraţiei publice locale şi a ştampilei acestuia pe coperta din spate a fiecãrui carnet de abonamente sau bilete de intrare la spectacole.
(2) Cererea se întocmeşte în doua exemplare, dintre care unul rãmâne la compartimentul de specialitate al autoritãţilor administraţiei publice locale, iar celãlalt exemplar, care cuprinde numãrul de înregistrare/vizare la compartimentul de specialitate, semnatura şi ştampila celui care a înregistrat/vizat abonamentele şi biletele de intrare la spectacole, se ridica de persoana care a prezentat cererea.
ART. 8
Organizatorii de spectacole sunt obligaţi sa pãstreze în arhiva toate mãrcile de control de la abonamentele şi de la biletele de intrare vândute, precum şi copertile carnetelor respective, pe perioada prevãzutã de lege, acestea constituind documente justificative.
ART. 9
(1) Organizatorii de spectacole au obligaţia sa ţinã evidenta abonamentelor şi biletelor de intrare în Registrul pentru evidenta abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
(2) Registrele pentru evidenta abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole vor fi numerotate, şnuruite, vizate şi înregistrate la compartimentul de specialitate al autoritãţilor administraţiei publice locale în a cãror raza administrativ-teritorialã îşi au sediile organizatorii de spectacole.
ART. 10
(1) Compartimentele de specialitate din aparatul propriu al consiliilor locale în a cãror raza administrativteritoriala se desfãşoarã spectacolul sau îşi au sediile organizatorii de spectacole au obligaţia de a tine evidenta abonamentelor şi a biletelor de intrare înregistrate/vizate în Registrul pentru evidenta abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4.
(2) În registrul menţionat la alin. (1) se deschide câte o partida pentru fiecare organizator de spectacole.
ART. 11
(1) Abonamentele şi biletele de intrare la spectacole, care nu au fost tipãrite în condiţiile prevãzute la art. 2, nu vor fi primite pentru înregistrare şi nu vor putea fi vândute.
(2) Abonamentele şi biletele de intrare la spectacole din carnetele înregistrate, rãmase nevandute, în situaţia în care nu mai pot fi utilizate se anuleazã prin aplicarea unei ştampile sau prin înscrierea cu cerneala a cuvantului "anulat" şi se pãstreazã pana la distrugere.
(3) Cu ocazia distrugerii abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole, se întocmeşte un proces-verbal potrivit modelului din anexa nr. 5.
ART. 12
Gestionarea abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole se face în conformitate cu prevederile legale privind formularele cu regim special.
ART. 13
Carnetele de abonamente şi de bilete de intrare la spectacole, existente în stoc la data intrãrii în vigoare a prezentelor norme metodologice, pot fi utilizate pana la epuizarea stocului, cu condiţia respectãrii prevederilor art. 6-10, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2002, dupã aceasta data nemaifiind valabile şi anulandu-se.
ART. 14
Încãlcarea de cãtre organizatorii de spectacole, precum şi de cãtre unitãţile tipografice a prevederilor prezentelor norme metodologice constituie contravenţie şi se sancţioneazã cu amenda, potrivit dispoziţiilor <>art. 44 din Ordonanta Guvernului nr. 36/2002 .
ART. 15
Anexele nr. 1-5 fac parte integrantã din prezentele norme metodologice.



ANEXA 1


la normele metodologice
-----------------------

MODELELE
biletelor de intrare la spectacole şi ale abonamentelor



┌──────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Marca de control Cod 14.4.80 │Bilet de intrare Cod 14.4.80 │
├──────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│Organizatorul ................... │Organizatorul ..................... │
│Sediul .......................... │Sediul ............................ │
│Codul de înregistrare fiscalã/ │Codul de înregistrare fiscalã/Codul │
│Codul unic de înregistrare....... │unic de înregistrare.............. │
│Data spectacolului .............. │Data spectacolului ............... │
│Categoria locului ........... │Categoria locului................. │
│Tariful ......... lei │Tariful ....... lei │
│ │ ┌───────────────────────────────────┐ │
│ │ │Biletul se pãstreazã pentru control│ │
│ │ └───────────────────────────────────┘ │
└──────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┘

┌──────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│Marca de control seria... nr..... │Abonament seria .... nr. ......... │
├──────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────────┤
│Organizatorul de spectacole...... │Organizatorul de spectacole │
│................................. │Sediul ............................ │
│Sediul .......................... │Codul de înregistrare fiscalã/Codul │
│................................. │unic de înregistrare.............. │
│Codul de înregistrare fiscalã/ │Perioada de valabilitate a abonamentului. │
│Codul unic de înregistrare....... │Categoria locului ................ │
│...................... │Tariful abonamentului ......... lei │
│Perioada de valabilitate a .. │ ┌───────────────────────────────────────┐│
│abonamentului ................... │ │Abonamentul se pãstreazã pentru control││
│Categoria locului......... │ └───────────────────────────────────────┘│
│tariful abonamentului ...... lei │ │
│ │ │
│ Cod 14.4.81│ Cod 14.4.81 │
│ │ │
└──────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┘

NOTA: Organizatorul de spectacole este plãtitor de impozit pe spectacole cu
excepţiile prevãzute de lege.





ANEXA 2


la normele metodologice
-----------------------



┌───────────────────────────────────────┐
│ ELEMENTE DE IDENTIFICARE │
│ ALE ORGANIZATORULUI DE SPECTACOLE │
├───────────────────────────────────────┤
│................................... │
│Str. ................, nr. ........ │
│Localitatea ...................... │
│Judeţul ............. tel./fax .... │
├───────────────────────────────────────┤
│CODUL DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ/ │││││││││
│CODUL UNIC DE ÎNREGISTRARE: │
└───────────────────────────────────────┘

Nr. ...... din ...../ ...... 20...


Cãtre

COMPARTIMENTUL DE SPECIALITATE AL AUTORITĂŢILOR
ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE A ........................*)

CERERE
pentru înregistrare/vizare a abonamentelor
şi a biletelor de intrare la spectacole

În conformitate cu prevederile <>art. 37 din Ordonanta Guvernului nr. 36/2002
privind impozitele şi taxele locale, va rugãm sa înregistraţi/vizati
abonamentele/biletele de intrare la spectacole, prevãzute în tabelul de mai jos:
┌───────────────────────────┬───────────┬──────────┬────────┬──────────────────┐
│Felul, numãrul şi data │Numãrul de │Tariful │Valoarea│ Seria ...... │
│documentului de la unitatea│abonamente/│-lei/buc.-│ totalã │abonamentelor/ │
│ tipografica │bilete de │ │ - lei -│biletelor │
│ │intrare │ │ │de la nr. ........│
│ │ │ │ │pana la nr. ......│
│ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼───────────┼──────────┼────────┼───┬──────────────┤
│ │ │ │ │ │ - │
├───────────────────────────┼───────────┼──────────┼────────┼───┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │ - │
├───────────────────────────┼───────────┼──────────┼────────┼───┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │ - │
├───────────────────────────┼───────────┼──────────┼────────┼───┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │ - │
├───────────────────────────┼───────────┼──────────┼────────┼───┼──────────────┤
│ TOTAL: │ │ x │ │ x │
└───────────────────────────┴───────────┴──────────┴────────┴──────────────────┘
Aceste bilete ne sunt necesare pentru ..(manifestãri artistice/competitii
sportive) ...., pe care le organizam în ...(localitatea)..., sediul ...(locul
desfãşurãrii spectacolului)..., în perioada (în data de) ........ .

Persoana imputernicita din partea
organizatorului de spectacole,

........................... ...................
(prenumele şi numele) L.S. (funcţia)

.................
(semnatura)

1. S-au înregistrat/vizat .............. abonamente de intrare, în valoare
totalã de ....... lei.
2. S-au înregistrat/vizat .............. bilete de intrare, în valoare
totalã de ....... lei.

FUNCŢIONARUL PUBLIC,
L.S. ............../ ............
(prenumele şi numele/semnatura)


*) Se menţioneazã: comunei .................., oraşului ...................,
municipiului ................... . Pentru municipiul Bucureşti se menţioneazã:
sectorului .................. .




ANEXA 3


la normele metodologice
-----------------------
- Model -




┌───────────────────────────────────────┐
│ ELEMENTE DE IDENTIFICARE │
│ ALE ORGANIZATORULUI DE SPECTACOLE │
├───────────────────────────────────────┤
│................................... │
│Str. ................, nr. ........ │
│Localitatea ...................... │
│Judeţul ............. tel./fax .... │
│ │
│CODUL DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ/ │
│CODUL UNIC DE ÎNREGISTRARE: ││││││││││
└───────────────────────────────────────┘


REGISTRUL
pentru evidenta abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole

Evidenta abonamentelor şi a biletelor vândute în anul 20....:
┌────┬─────────────┬──────────────────┬────────────────┬──────────┬────────────┐
│Nr. │Locul şi data│ Seria ...... │ Numãrul │ Tariful │ Valoarea │
│crt.│spectacolului│abonamentelor/ │biletelor şi al │-lei/buc.-│ totalã │
│ │ │biletelor vândute │ abonamentelor │ │ - lei - │
│ │ │de la nr. ........│ vândute │ │ │
│ │ │pana la nr. ......│ │ │ │
├────┼─────────────┼──────────────────┼────────────────┼──────────┼────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5(3x4) │
├────┼─────────────┼───┬──────────────┼────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────────┼───┼──────────────┼────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────────┼───┼──────────────┼────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────────┼───┼──────────────┼────────────────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ - │ │ │ │
├────┴─────────────┼───┴──────────────┼────────────────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL │ x │ │ x │ │
└──────────────────┴──────────────────┴────────────────┴──────────┴────────────┘





ANEXA 4


la normele metodologice
-----------------------
- Model -



┌───────────────────────────────────────┐
│ ELEMENTE DE IDENTIFICARE │
│ ALE ORGANIZATORULUI DE SPECTACOLE │
├───────────────────────────────────────┤
│................................... │
│Str. ................, nr. ........ │
│Localitatea ...................... │
│Judeţul ............. tel./fax .... │
├───────────────────────────────────────┤
│CODUL DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ/ │││││││││
│CODUL UNIC DE ÎNREGISTRARE: │
└───────────────────────────────────────┘


REGISTRUL
pentru evidenta abonamentelor şi a biletelor de intrare la spectacole,
înregistrate în anul 20...
┌────┬──────────────────┬────────────┬───────────────┬───────────┬─────────────┐
│ │Data înregistrãrii│Numãrul/ │ Seria ... │ Nr. │ Abonamente/ │
│Nr. ├─────────┬────────┤data │de la nr. ... │abonamente/│ bilete │
│crt.│ luna │ ziua │cererii de │pana la nr. ...│ bilete ├─────┬───────┤
│ │ │ │înregistrare│ │ │Tarif│Valoare│
│ │ │ │ │ │ │-lei/│totalã │
│ │ │ │ │ │ │buc.-│ -lei- │
├────┼─────────┼────────┼────────────┼───────────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ │ │ │
├────┼─────────┼────────┼────────────┼───┬───────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ / │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────┼────────┼────────────┼───┼───────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ / │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────┼────────┼────────────┼───┼───────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ / │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────┼────────┼────────────┼───┼───────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ / │ │ - │ │ │ │
├────┼─────────┼────────┼────────────┼───┼───────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ │ │ │ / │ │ - │ │ │ │
├────┴─────────┴────────┼────────────┼───┼───────────┼───────────┼─────┼───────┤
│ TOTAL │ x │ x │ │ x │ │
└───────────────────────┴────────────┴───────────────┴───────────┴─────┴───────┘





ANEXA 5


la normele metodologice
-----------------------
- Model -



┌─────────────────────────┐ ┌───────────────────────────────────────┐
│ │ │ ELEMENTE DE IDENTIFICARE │
│ ROMÂNIA │ │ ALE ORGANIZATORULUI DE SPECTACOLE │
│ │ ├───────────────────────────────────────┤
│ Judeţul .......... │ │................................... │
│PRIMĂRIA ............. │ │Str. ................, nr. ........ │
│ │ │Localitatea ...................... │
│...................... │ │Judeţul ............. tel./fax .... │
│ │ ├───────────────────────────────────────┤
└─────────────────────────┘ │CODUL DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ/ │││││││││
│CODUL UNIC DE ÎNREGISTRARE: │
└───────────────────────────────────────┘

Nr. .... din ..../....20... Nr. .... din ..../ ..... 20.....


PROCES VERBAL
Încheiat astãzi ....../....... 20 ......, la .........

Subsemnatul .............. din cadrul compartimentului de specialitate al
autoritãţilor administraţiei publice locale a ................*) indeplinind
funcţia de ................., în prezenta ...(reprezentantul organizatorului
de spectacole) ... şi a ...(gestionarul abonamentelor/biletelor)..., am
procedat la distrugerea abonamentelor/biletelor de intrare la spectacole
rãmase nevandute şi care nu mai pot fi utilizate, dupã cum urmeazã:

a. Abonamente
┌───────────────┬───────┬──────────┬──────────┬────────────┐
│Seria ........ │ Numãr │ Tarif │Valoarea │ OBSERVAŢII │
│de la nr. .....│ total │-lei/buc.-│ totalã │ │
│la nr. ....... │ │ │-lei/buc.-│ │
├───┬───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┼───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┼───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┼───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┴───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL │ │ X │ │ X │
└───────────────┴───────┴──────────┴──────────┴────────────┘

B. Bilete de intrare
┌───────────────┬───────┬──────────┬──────────┬────────────┐
│Seria ........ │ Numãr │ Tarif │Valoarea │ OBSERVAŢII │
│de la nr. .....│ total │-lei/buc.-│ totalã │ │
│la nr. ....... │ │ │-lei/buc.-│ │
├───┬───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┼───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┼───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┼───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ │ - │ │ │ │ │
├───┴───────────┼───────┼──────────┼──────────┼────────────┤
│ TOTAL │ │ X │ │ X │
└───────────────┴───────┴──────────┴──────────┴────────────┘
Prezentul proces-verbal s-a întocmit în doua exemplare, identic egale din
punct de vedere juridic, câte unul la fiecare parte, spre a servi la scãdere
din evidente.

FUNCŢIONARUL PUBLIC, REPREZENTANTUL ORGANIZATORULUI
DE SPECTACOLE,

L.S. ....../......... L.S. ............/............
(prenumele şi numele/funcţia) (prenumele şi numele/funcţia)

...........................
(prenumele şi numele gestionarului)


*) Se menţioneazã: comunei .................., oraşului ...............,
municipiului ................... . Pentru municipiul Bucureşti se
menţioneazã: sectorului .................. .


--------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016