Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 807 din 14 iulie 2005  privind modificarea unor acte normative in domeniul agriculturii    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 807 din 14 iulie 2005 privind modificarea unor acte normative in domeniul agriculturii

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 707 din 5 august 2005

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 2 alin. (1) din Legea nr. 1/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
<>Hotãrârea Guvernului nr. 1.518/2002 privind aprobarea mecanismului de acordare a primelor de export de la bugetul de stat pentru produsele agroalimentare, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 5 din 8 ianuarie 2003, se modificã dupã cum urmeazã:
1. Alineatul (1) al articolului 7 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - (1) Beneficiarii primei de export prevãzuţi la art. 6 vor prezenta Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, instituţie publicã din subordinea Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, o cerere-tip conform modelului prevãzut în anexa nr. 1."
2. Alineatele (1) şi (2) ale articolului 8 vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - (1) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã verificã cererile şi documentele primite de la operatorii economici prevãzuţi la art. 6, în ordinea înregistrãrii la Registratura Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã.
(2) Cererile care se încadreazã în prevederile prezentei hotãrâri se aprobã de Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, care efectueazã plãţile cãtre operatorii economici beneficiari."
ART. II
<>Hotãrârea Guvernului nr. 74/2003 pentru stabilirea nivelului subvenţionãrii primelor de asigurare acordate producãtorilor agricoli, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 78 din 6 februarie 2003, se modificã dupã cum urmeazã:
1. Alineatul (1) al articolului 2 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - (1) Nivelul de subvenţionare a primelor de asigurare este de 50% din valoarea acestora, pentru toate societãţile de asigurare şi asigurare-reasigurare agreate de Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale şi de Comisia de Supraveghere a Asigurãrilor."
2. Alineatul (2) al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) La încheierea contractului cu societãţile de asigurare şi asigurare-reasigurare agreate, producãtorii agricoli vor achita 50% din valoarea primelor de asigurare pentru culturile şi speciile de animale, pãsãri, familii de albine şi peşti pentru care se subvenţioneazã primele de asigurare şi vor prezenta o adeverinţã de la primãrie, din care sã rezulte îndeplinirea obligaţiilor prevãzute la art. 19 lit. a) şi b) din Legea nr. 381/2002, cu modificãrile ulterioare."
3. Articolul 4 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 4. - Pentru încasarea subvenţiei societãţile de asigurare şi asigurare-reasigurare vor depune la sucursalele judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, instituţie publicã din subordinea Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, urmãtoarele acte: copie de pe poliţa de asigurare, copie de pe documentele de platã cu care s-a achitat valoarea primelor de asigurare şi adeverinţã de la primãria în a cãrei razã teritorialã se aflã culturile agricole şi speciile de animale asigurate, din care sã rezulte îndeplinirea obligaţiilor prevãzute la art. 19 lit. a) şi b) din Legea nr. 381/2002, cu modificãrile ulterioare."
4. Articolul 5 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 5. - În baza documentaţiei primite de la societãţile de asigurare şi asigurare-reasigurare, sucursalele judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã verificã documentaţia prezentatã şi întocmesc un centralizator cu sumele reprezentând subvenţionarea primelor de asigurare, pe care îl vor înainta Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã pentru aprobare şi decontare, conform modelului prevãzut în anexa nr. 1, însoţit de deconturile justificative întocmite conform modelului prevãzut în anexa nr. 2."
5. Articolul 6 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, dupã aprobarea documentaţiei primite, va transmite Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale tabelul centralizator, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 1, cuprinzând sumele reprezentând subvenţionarea primelor de asigurare, în vederea aprobãrii de cãtre ordonatorul principal de credite.
(2) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale va transmite Ministerului Finanţelor Publice cererea pentru deschiderea creditelor bugetare însoţitã de tabelul centralizator cu sumele reprezentând subvenţionarea primelor de asigurare."
6. Articolul 7 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - Dupã aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de cãtre Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale se alimenteazã contul Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã."
7. Articolul 8 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - Decontarea sumelor reprezentând subvenţionarea primelor de asigurare cãtre societãţile de asigurare şi asigurare-reasigurare se face de cãtre Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã prin trezorerie."
8. Alineatul (1) al articolului 9 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - (1) Întocmirea de documente neconforme cu realitatea şi utilizarea fondurilor de la bugetul de stat în alte scopuri se sancţioneazã cu restituirea sumelor la bugetul de stat, prin Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, actualizate cu indicele ratei inflaţiei, dacã fapta nu a fost sãvârşitã în astfel de condiţii încât sã constituie infracţiune."
9. Dupã articolul 9 se introduce un nou articol, articolul 9^1 , cu urmãtorul cuprins:
"Art. 9^1 . - Sumele alocate pentru subvenţionarea primelor de asigurare acordate producãtorilor agricoli se asigurã de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, în limita prevederilor bugetare aprobate."
10. Anexa nr. 1 se modificã şi se înlocuieşte cu anexa nr. 1 la prezenta hotãrâre.
ART. III
<>Hotãrârea Guvernului nr. 1.238/2004 pentru stabilirea speciilor şi a ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe certificatã oficial, destinatã pentru însãmânţare în campaniile agricole din toamna anului 2004, primãvara şi toamna anului 2005 şi primãvara anului 2006, şi pentru aprobarea normelor metodologice, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 738 din 16 august 2004, se modificã dupã cum urmeazã:
1. Alineatul (4) al articolului 7 va avea urmãtorul cuprins:
"(4) În cazul în care încãlcarea dispoziţiilor alin. (1)-(3), precum şi a dispoziţiilor art. 6 alin. (2) şi (3) a fost constatatã dupã acordarea ajutorului financiar, beneficiarii sumelor respective sunt obligaţi sã le restituie, actualizate în funcţie de nivelul ratei inflaţiei, Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, instituţie publicã din subordinea Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, în vederea redistribuirii sau virãrii acestora cãtre bugetul de stat, dupã caz. În cazul refuzului de a returna sumele necuvenite, încasate anterior ca ajutor financiar, beneficiarilor acestor sume le va fi retrasã autorizaţia acordatã, în urma înregistrãrii operatorului economic respectiv pentru producerea seminţelor pe o perioadã de 5 ani, iar sumele respective vor fi recuperate în condiţiile legii de cãtre Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale."
2. Articolele 3, 4, 7-11 din anexa nr. 5 "Norme metodologice privind acordarea, verificarea şi plata ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe certificatã oficial, folositã pentru însãmânţare în campaniile agricole din toamna anului 2004, primãvara şi toamna anului 2005 şi primãvara anului 2006" se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 3. - Beneficiarii sumelor reprezentând ajutorul financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, întocmesc cererea pentru acordarea ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, conform modelului prevãzut în anexa nr. 1 la prezentele norme metodologice, pe care o adreseazã sucursalelor judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã în a cãror razã este certificatã oficial sãmânţa.
Art. 4. - Cererile, înaintate de beneficiarii ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, la sucursalele judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã sunt însoţite de urmãtoarele documente, în copie:
a) autorizaţiile operatorului economic, persoanã fizicã sau juridicã, înregistrat pentru producerea, prelucrarea şi comercializarea seminţelor, dupã caz, vizate pe anul în curs. În condiţiile în care operatorul economic nu este înregistrat pentru desfãşurarea activitãţii de prelucrare sau nu efectueazã prelucrarea seminţelor, el va prezenta contractul de prestãri de servicii încheiat cu operatorul economic prestator şi autorizaţia de prelucrare a acestuia;
b) declaraţia de multiplicare a seminţei în vederea certificãrii oficiale sau declaraţia de multiplicare însoţitã de contractul de multiplicare cu un prestator de servicii înregistrat pentru producerea de seminţe, în baza cãrora a fost produsã sãmânţa, înregistrate la inspectoratele teritoriale pentru calitatea seminţelor şi a materialului sãditor sau la Laboratorul Central pentru Calitatea Seminţelor şi a Materialului Sãditor;
c) situaţia privind provenienţa seminţelor care fac obiectul cererii pentru acordarea ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, care va cuprinde: denumirea producãtorului, specia, soiul, categoria biologicã, numãrul de lot, cantitatea de seminţe vândutã şi/sau însãmânţatã, exprimatã în kilograme, numãrul şi data documentului de intrare, destinaţia producţiei, vânzare şi/sau însãmânţare, şi copii de pe certificatele oficiale de calitate a seminţei;
d) beneficiarii ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, care comercializeazã sãmânţa, trebuie sã prezinte şi lista cuprinzând cumpãrãtorii de seminţe certificate oficial, care conţine: cumpãrãtorul, adresa, numãrul şi data facturii, numãrul şi data certificatului de calitate emis cumpãrãtorului, specia, soiul, categoria biologicã, produsul de uz fitosanitar folosit la tratarea seminţelor, grupa de toxicitate, numãrul de lot, cantitatea de sãmânţã vândutã, preţul de vânzare, suma suportatã de cumpãrãtor, suma stabilitã ca ajutor financiar la 100 kg sãmânţã, valoarea ajutorului financiar, modul de efectuare a plãţii;
e) beneficiarii ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, care folosesc sãmânţa proprie pentru însãmânţare, trebuie sã facã dovada înfiinţãrii culturii, printr-un document avizat de reprezentantul teritorial al direcţiei pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene şi a municipiului Bucureşti, din care sã reiasã: specia, soiul, categoria biologicã, numãrul de lot, suprafaţa însãmânţatã, norma de sãmânţã la hectar, cantitatea totalã de sãmânţã certificatã oficial, folositã. Separat, beneficiarii ajutorului financiar vor furniza date cu privire la specie, soi, categorie biologicã, produsul de uz fitosanitar folosit la tratarea seminţelor şi grupa de toxicitate, dupã caz, numãrul de lot, cantitatea de sãmânţã folositã pentru însãmânţare, suma stabilitã ca ajutor financiar la 100 kg sãmânţã, valoarea ajutorului financiar şi suma suportatã de utilizator. Norma de sãmânţã la hectar nu va depãşi limita maximã prevãzutã, pe specii, în anexele nr. 1-4 la hotãrâre.
........................................................................................
Art. 7. - (1) Sucursalele judeţene ale Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã verificã cererile pentru acordarea ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, şi le transmite spre aprobare şi decontare Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã.
(2) Dupã aprobarea cererilor pentru acordarea ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã întocmeşte situaţia centralizatoare privind cererile aprobate pentru acordarea ajutorului financiar pentru seminţele certificate oficial, din producţia internã, folosite la însãmânţare în campania agricolã a anului respectiv, conform modelului prezentat în anexa nr. 2 la prezentele norme metodologice.
(3) În baza situaţiei centralizatoare privind cererile aprobate pentru acordarea ajutorului financiar pentru seminţele certificate oficial, din producţia internã, folosite la însãmânţare în campania agricolã a anului respectiv, Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã întocmeşte centralizatorul sumelor privind ajutorul financiar acordat pentru seminţele certificate oficial, din producţia internã, folosite la însãmânţare în campania agricolã a anului respectiv, conform modelului prezentat în anexa nr. 3 la prezentele norme metodologice, şi îl transmite Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale pânã la data de 15 august pentru culturile însãmânţate primãvara şi pânã la data de 20 decembrie pentru culturile însãmânţate toamna.
Art. 8. - Derularea şi decontarea fondurilor alocate ca ajutor financiar pentru producţia internã de seminţe, certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, cãtre operatorii economici, persoane fizice sau juridice, beneficiari ai ajutorului financiar, în conformitate cu prevederile prezentei hotãrâri, se fac prin Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã.
Art. 9. - Centralizatorul transmis de Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã privind ajutorul financiar acordat pentru seminţele certificate oficial, din producţia internã, folosite la însãmânţare în campania agricolã a anului respectiv, se aprobã de ordonatorul principal de credite şi se transmite la Ministerul Finanţelor Publice însoţit de cererea de deschidere a creditelor bugetare.
Art. 10. - Dupã aprobarea de cãtre Ministerul Finanţelor Publice a cererii pentru deschiderea creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale alimenteazã conturile Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã, Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã, care, în baza cererilor aprobate pentru acordarea ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe certificatã oficial, destinatã însãmânţãrii, efectueazã plãţile cãtre beneficiarii ajutorului financiar.
Art. 11. - Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezentele norme metodologice."
3. Anexele nr. 1-3 se modificã şi se înlocuiesc cu anexele nr. 2-4 la prezenta hotãrâre.
4. Anexa nr. 4 la anexa nr. 5 "Norme metodologice privind acordarea, verificarea şi plata ajutorului financiar pentru producţia internã de seminţe certificatã oficial, folositã pentru însãmânţare în campaniile agricole din toamna anului 2004, primãvara şi toamna anului 2005 şi primãvara anului 2006" se abrogã.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Gheorghe Flutur

p. Ministrul administraţiei şi internelor,
Anghel Andreescu,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Ionel Popescu

Bucureşti, 14 iulie 2005.
Nr. 807.


ANEXA 1
(Anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 74/2003 )


AGENŢIA DE PLĂŢI ŞI INTERVENŢIE
PENTRU AGRICULTURĂ, INDUSTRIE
ALIMENTARĂ ŞI DEZVOLTARE RURALĂ
Sucursala Judeţeanã ....................
Nr. ......./....................

CENTRALIZATOR
cu sumele privind subvenţionarea primelor de asigurare
în conformitate cu art. 6 lit. b) din Legea nr. 381/2002,
cu modificãrile ulterioare

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Societãţile de asigurare Suma totalã Suma reprezentând
crt. şi asigurare-reasigurare reprezentând primele 50% din valoarea
agreate de Ministerul de asigurare primelor de asigurare
Agriculturii, Pãdurilor (mii lei) (mii lei)
şi Dezvoltãrii Rurale
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3.
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4.
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Şef sucursalã ..........



ANEXA 2
(Anexa nr. 1 la normele metodologice)


Judeţul ...........................................................
Beneficiarul ajutorului financiar .................................
Adresa/Sediul .....................................................
Telefon/Fax .......................................................
codul fiscal ......................................................
Numãrul de înregistrare la registrul comerţului ...................
Banca (Trezoreria) ................................................
Contul nr. ........................................................

Verificat şi aprobat pentru suma de ................ mii lei.
Agenţia de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã,
Industrie Alimentarã şi Dezvoltare Ruralã
Director general,

Certificãm Certificãm
cantitatea şi calitatea seminţei efectuarea tratamentului
I.T.C.S.M.S., L.C.C.S.M.S. la seminţele de ............
Unitatea fitosanitarã

CERERE
privind acordarea ajutorului financiar pentru
producţia internã de seminţe, certificatã oficial,
destinatã însãmânţãrii în conformitate cu
prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 1.238/2004

1. Sãmânţa vândutã
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Seminţe Categoria Suma Cantitatea Ajutor financiar
crt. certificate biologicã reprezentând de sãmânţã de primit de la
oficial ajutorul Total bugetul de stat
- specia - financiar (kg) (mii lei)
(mii lei/100 kg;
100 buc.)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL 1 x x
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Sãmânţa utilizatã pentru însãmânţare proprie
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Seminţe Categoria Suma Cantitatea de sãmânţã Ajutor
crt. certificate biologicã reprezentând ────────────────────── financiar
oficial ajutorul Norma Total de primit
- specia - financiar la hectar (kg) de la
(mii lei/100 kg; (kg; bugetul
100 buc.) mii buc./ha) de stat
(mii lei)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL 2 x x x
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL x x
(1 + 2)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Rãspund pentru realitatea şi legalitatea datelor.

Beneficiarul ajutorului financiar,
Agentul economic ..........

Director, Contabil-şef,
................ .................



ANEXA 3
(Anexa nr. 2 la normele metodologice)


AGENŢIA DE PLĂŢI ŞI INTERVENŢIE
PENTRU AGRICULTURĂ, INDUSTRIE
ALIMENTARĂ ŞI DEZVOLTARE RURALĂ

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
privind cererile aprobate pentru acordarea ajutorului
financiar pentru seminţele certificate oficial din producţia internã,
folosite la însãmânţare, în conformitate cu
prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 1.238/2004

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Beneficiarul Cerere Specia Categoria Cantitatea Ajutorul financiar
crt. ajutorului Nr. ..... biologicã (kg) ───────────────────
financiar din ...... (mii lei/ Total
100 kg; (mii lei)
100 buc.)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
NOTĂ:
Situaţia centralizatoare se va întocmi separat pentru seminţele vândute şi
separat pentru seminţele utilizate pentru însãmânţare proprie.

Director general,
..................




ANEXA 4
(Anexa nr. 3 la normele metodologice)


Se aprobã.
Ordonator principal de credite

AGENŢIA DE PLĂŢI ŞI INTERVENŢIE
PENTRU AGRICULTURĂ, INDUSTRIE
ALIMENTARE ŞI DEZVOLTARE RURALĂ

CENTRALIZATORUL
sumelor privind ajutorul financiar acordat pentru
seminţele certificate oficial, din producţia internã,
folosite la însãmânţare, în conformitate cu
prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 1.238/2004
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cultura Categoria Cantitatea Ajutor financiar de primit
crt. biologicã (kg) de la bugetul de stat
────────────────────────────────
(mii lei/100 kg; Total
100 buc.) (mii lei)
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Director general,
.................



----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016