Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 78 din 6 martie 2013  pentru aprobarea actelor aditionale nr. 1 pe anul 2013 la contractele de servicii publice in transportul feroviar de calatori pentru perioada 2012-2015, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 74/2012    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 78 din 6 martie 2013 pentru aprobarea actelor aditionale nr. 1 pe anul 2013 la contractele de servicii publice in transportul feroviar de calatori pentru perioada 2012-2015, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 74/2012

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 151 din 21 martie 2013
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I
    Se aprobă Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători" - S.A., aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 74/2012 privind aprobarea contractelor de servicii publice în transportul feroviar de călători pentru perioada 2012-2015, cu modificările ulterioare, prevăzut în anexa nr. 1.
    ART. II
    Se aprobă Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L., aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, prevăzut în anexa nr. 2.
    ART. III
    Se aprobă Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIONAL - S.R.L., aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, prevăzut în anexa nr. 3.
    ART. IV
    Se aprobă Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale Transferoviar Călători - S.R.L., aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, prevăzut în anexa nr. 4.
    ART. V
    (1) În anul 2013, pachetul minim social în transportul feroviar de călători cuprinde doar trenurile Interregio şi Regio, astfel:
    a) Compensaţia acordată pentru pachetul minim social aprobat în transportul feroviar de călători se distribuie 20% în funcţie de indicatorul călători-km şi 80% în funcţie de indicatorul tren-km.
    b) Valoarea aferentă indicatorului călători-km se acordă în proporţie de 20% pentru trenurile Interregio şi în proporţie de 80% pentru trenurile Regio.
    c) Pentru fiecare operator de transport feroviar de călători procentul maxim al compensaţiei nu poate depăşi 75% din total venituri pentru trenurile Interregio şi 85% din total venituri pentru trenurile Regio.
    (2) Valorile compensaţiei acordate potrivit alin. (1), pentru pachetul minim social aprobat, sunt următoarele:
    a) pentru trenurile Interregio, 44,526 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km;
    b) pentru trenurile Regio, 178,106 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km.
    ART. VI
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

                                 PRIM-MINISTRU
                              VICTOR-VIOREL PONTA

                                Contrasemnează:
                                ---------------
                           Ministrul transporturilor,
                                 Relu Fenechiu

                               Viceprim-ministru,
                         ministrul finanţelor publice,
                                 Daniel Chiţoiu

                        Ministrul delegat pentru buget,
                                  Liviu Voinea

    Bucureşti, 6 martie 2013.
    Nr. 78.


    ANEXA 1

                         ACT ADIŢIONAL NR. 1 PE ANUL 2013
                la Contractul de servicii publice pentru perioada
            2012-2015 al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar
                    de Călători "C.F.R. Călători" - S.A.

    Încheiat între:
    Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi
    Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători"- S.A., denumită în continuare C.F.R. Călători, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale art. 16 din Hotărârea Guvernului nr. 584/1998 privind înfiinţarea Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători" - S.A. prin reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, cu modificările şi completările ulterioare
    Înţeleg să încheie prezentul act adiţional, cu respectarea prevederilor art. 14 alin. (1) şi (2) din Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători"- S.A., după cum urmează:

    ARTICOL UNIC
    Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători "C.F.R. Călători" - S.A., prevăzut în anexa nr. I la Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 3, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(5) Oferta de servicii se structurează pe următoarele categorii de trenuri:
    a) InterRegio IR;
    b) Regio R.
    Oferta de servicii va corespunde în totalitate cerinţelor minimale prevăzute în Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 153/2011 privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru circulaţia trenurilor şi manevra vehiculelor feroviare - nr. 005, aprobat prin Ordinul ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului nr. 1.816/2005, şi pentru definirea trenurilor de călători în funcţie de serviciile oferite de operatorii de transport feroviar de călători."

    2. La articolul 3, alineatul (6) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(6) CFR Călători va asigura publicului călător următoarele tipuri de servicii:
    a) transportul de călători în trafic intern cu trenuri prevăzute în planul de mers al trenurilor;
    b) capacităţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii;
    c) vânzarea legitimaţiilor de călătorie cu anticipaţie de până la 30 de zile în trafic intern;
    d) informarea călătorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media, web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de călătorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile;
    e) CFR Călători poate asigura şi alte tipuri de servicii care să conducă la o bună deservire a publicului călător, potrivit legii."

    3. La articolul 4, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite CFR Călători în condiţiile legii, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor dovada confirmată de Compania Naţională de Căi Ferate «C.F.R.» - S.A. a efectuării pachetului minim social contractat, precum şi declaraţia pe propria răspundere privind realizarea volumului de călători-km prevăzut în contractele de servicii publice aprobate."

    4. La articolul 4, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(5) Ministerul Transporturilor va susţine finanţarea de la bugetul de stat, în condiţiile legii şi cu respectarea legislaţiei privind acordarea ajutorului de stat, a investiţiilor necesare, pentru anul 2013, pentru realizarea programelor prioritare, precum şi a proiectelor care asigură interoperabilitatea în sistemul de transport feroviar european. În funcţie de sumele alocate în cursul anului de la bugetul de stat pentru proiectele de investiţii necesare pentru transportul feroviar public de călători în anul 2013 se va completa în mod corespunzător actul adiţional numărul 1 pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători «C.F.R. Călători» - S.A."

    5. La articolul 11, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Compensaţia cuvenită CFR Călători pentru realizarea angajamentelor asumate prin actul adiţional pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se stabileşte şi se acordă potrivit legii şi în conformitate cu prevederile art. V din hotărârea de aprobare a prezentului act adiţional, după cum urmează:
    1. În anul 2013 pachetul minim social în transportul feroviar de călători cuprinde doar trenurile Interregio şi Regio, astfel:
    a) Compensaţia acordată pentru pachetul minim social aprobat în transportul feroviar de călători se distribuie 20% în funcţie de indicatorul călători-km şi 80% în funcţie de indicatorul tren-km.
    b) Valoarea aferentă indicatorului călători-km se acordă în proporţie de 20% pentru trenurile Interregio şi în proporţie de 80% pentru trenurile Regio.
    c) Pentru fiecare operator de transport feroviar de călători procentul maxim al compensaţiei nu poate depăşi 75% din total venituri pentru trenurile Interregio şi 85% din total venituri pentru trenurile Regio.
    2. Valorile compensaţiei acordate conform pct. 1, pentru pachetul minim social aprobat, sunt următoarele:
    a) pentru trenurile Interregio, 44,526 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km;
    b) pentru trenurile Regio, 178,106 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km."

    6. La articolul 11, alineatul (2) se abrogă.

    7. La articolul 13, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant pentru anul 2013 se asigură din fonduri proprii, din fonduri de la bugetul de stat aprobate în acest scop potrivit legii, din finanţări externe şi/sau din fonduri comunitare, după caz, potrivit legislaţiei în vigoare şi se aprobă de către Consiliul de administraţie, corelat cu starea tehnică a parcului, normele tehnice feroviare şi cu reglementările specifice emise de Autoritatea Feroviară Română."

    8. Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice al CFR Călători pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 1 la prezentul act adiţional.

    9. Anexa nr. 3 la Contractul de servicii publice al CFR Călători pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 2 la prezentul act adiţional.

    10. Anexa nr. 5 la Contractul de servicii publice al CFR Călători pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 3 la prezentul act adiţional.

    11. Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice al CFR Călători pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 4 la prezentul act adiţional.

    12. Anexa nr. 7 la Contractul de servicii publice al CFR Călători pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 5 la prezentul act adiţional.

    13. Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezentul act adiţional.

                           MINISTERUL TRANSPORTURILOR
                                 Relu Fenechiu,
                                    ministru

                          S.C. C.F.R. CĂLĂTORI - S.A.
                              Valentin Dorobanţu,
                                director general


    Anexa 1
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al C.F.R. Călători
    (Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al C.F.R. Călători)

              Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai
                 activităţii de transport feroviar de călători

┌─────────────────┬────────────┬───────────┬───────────┐
│Indicatorul 2013 │ Interregio │ Regio │ Total │
├─────────────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│Tren-km (mii) │ 18.044,059│ 31.168,278│ 49.212,337│
├─────────────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│Călători-km (mii)│ 1.100.000│ 780.000 │ 1.880.000│
└─────────────────┴────────────┴───────────┴───────────┘


    Anexa 2
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al C.F.R. Călători
    (Anexa nr. 3 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al C.F.R. Călători)


      Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă pachetul minim
    social pe anul 2013, care face obiectul contractelor de servicii publice


                         Trenuri cu circulaţie regulată


    Secţii interoperabile


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Adjud - Buzău │ 116,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 232,40│ 84.826,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 232,40│ 84.826,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Adjud - Paşcani │ 142,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 284,40│ 103.806,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 284,40│ 103.806,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Adjud - Suceava Nord │ 205,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 410,60│ 149.869,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 410,60│ 149.869,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Adjud - Tecuci │ 44,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 44,70│ 16.315,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 44,70│ 16.315,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Aiud - Săvârşin │ 159,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 159,00│ 58.035,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 159,00│ 58.035,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Arad - Braşov │ 452,20│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 452,20│ 128.877,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 452,20│ 128.877,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Arad - Ciumeghiu │ 71,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 71,20│ 25.988,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 71,20│ 25.988,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Arad - Chişineu Criş │ 47,50│regio │ Z │ 365│ 5│ 237,50│ 86.687,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 237,50│ 86.687,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Arad - Curtici │ 17,00│regio │ Z │ 365│ 14│ 238,00│ 86.870,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 238,00│ 86.870,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Arad - Mangalia │ 871,70│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.743,40│ 496.869,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.743,40│ 496.869,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Arad - Oradea │ 120,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 241,20│ 88.038,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 241,20│ 88.038,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Arad - Simeria │ 157,40│regio │ Z │ 365│ 9│ 1.416,60│ 517.059,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 1.416,60│ 517.059,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Baia Mare - Cluj Napoca │ 192,80│regio │ Z │ 365│ 5│ 964,00│ 351.860,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 964,00│ 351.860,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Baia Mare - Jibou │ 57,80│regio │ Z │ 365│ 8│ 462,40│ 168.776,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 5│ 289,00│ 73.117,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 13│ 751,40│ 241.893,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Bacău - Adjud │ 58,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 58,20│ 21.243,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 58,20│ 21.243,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Bacău - Bicaz │ 86,00│regio │ Z │ 365│ 6│ 516,00│ 188.340,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 516,00│ 188.340,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 17│Bacău - Iaşi │ 159,70│regio │ Z │ 365│ 5│ 798,50│ 291.452,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 798,50│ 291.452,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 18│Bacău - Paşcani │ 84,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 168,00│ 61.320,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 168,00│ 61.320,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 19│Bacău - Piatra Neamţ │ 60,20│regio │ Z │ 365│ 8│ 481,60│ 175.784,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 481,60│ 175.784,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 20│Bacău - Suceava Nord │ 147,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 441,30│ 161.074,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 441,30│ 161.074,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 21│Băbeni - Călimăneşti Hm. │ 35,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 71,60│ 26.134,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 71,60│ 26.134,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 22│Băbeni - Sibiu │ 119,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 119,20│ 43.508,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 119,20│ 43.508,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 23│Bârlad - Fălciu Nord │ 69,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 139,40│ 50.881,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 139,40│ 50.881,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 24│Bârlad - Tecuci │ 50,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 50,30│ 18.359,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 50,30│ 18.359,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 25│Beclean pe Someş - Ilva Mică │ 47,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 47,70│ 17.410,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 47,70│ 17.410,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 26│Beia Hm. - Sibiu │ 128,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 128,70│ 46.975,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 128,70│ 46.975,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 27│Bistriţa Nord - Beclean pe Someş │ 35,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 71,20│ 25.988,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 71,20│ 25.988,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 28│Bistriţa Nord - Cluj Napoca │ 119,00│regio │ Z │ 365│ 5│ 595,00│ 217.175,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 119,00│ 6.188,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 714,00│ 223.363,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 29│Bistriţa Nord - Deda │ 57,50│regio │ Z │ 365│ 2│ 115,00│ 41.975,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 115,00│ 35.995,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 230,00│ 77.970,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 30│Bistriţa Nord - Dej Călători │ 60,20│regio │ Z │ 365│ 5│ 301,00│ 109.865,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 2│ 120,40│ 30.461,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 421,40│ 140.326,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 31│Bistriţa Nord - Târgu Mureş │ 111,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 223,60│ 81.614,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 223,60│ 81.614,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 32│Bistriţa Nord - Vatra Dornei │ 158,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 317,40│ 115.851,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 317,40│ 115.851,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 33│Botoşani - Suceava Nord │ 61,80│regio │ Z │ 365│ 4│ 247,20│ 90.228,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 247,20│ 90.228,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 34│Botoşani - Vereşti │ 44,50│regio │ Z │ 365│ 4│ 178,00│ 64.970,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ S │ 86│ 2│ 89,00│ 7.654,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 267,00│ 72.624,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 35│Bratca - Huedin │ 43,10│regio │ A │ 253│ 2│ 86,20│ 21.808,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 86,20│ 21.808,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 36│Braşov - Constanţa │ 391,30│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 782,60│ 223.041,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 782,60│ 223.041,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 37│Braşov - Craiova │ 335,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 670,00│ 190.950,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 670,00│ 190.950,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 38│Braşov - Deda │ 228,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 456,40│ 166.586,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 456,40│ 166.586,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 39│Braşov - Făgăraş │ 65,00│regio │ Z │ 365│ 4│ 260,00│ 94.900,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 4│ 260,00│ 81.380,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 520,00│ 176.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 40│Braşov - Galaţi │ 310,50│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 621,00│ 176.985,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 621,00│ 176.985,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 41│Braşov - Gheorghieni │ 150,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 150,30│ 54.859,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 150,30│ 54.859,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 42│Braşov - Iaşi │ 456,40│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 912,80│ 260.148,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 912,80│ 260.148,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 43│Braşov - Lunca Bradului │ 206,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 412,60│ 150.599,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 412,60│ 150.599,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 44│Braşov - Miercurea Ciuc │ 95,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 285,00│ 104.025,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 285,00│ 104.025,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 45│Braşov - Ploieşti Sud │ 110,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 220,80│ 80.592,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 220,80│ 80.592,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 46│Braşov - Sfântu Gheorghe │ 32,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 64,20│ 23.433,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 5│ 160,50│ 50.236,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 224,70│ 73.669,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 47│Braşov - Sibiu │ 148,90│regio │ Z │ 365│ 4│ 595,60│ 217.394,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 595,60│ 217.394,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 48│Braşov - Siculeni │ 103,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 206,40│ 75.336,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 206,40│ 75.336,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 49│Braşov - Sighişoara │ 127,40│regio │ Z │ 365│ 5│ 637,00│ 232.505,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 637,00│ 232.505,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 50│Braşov - Suceava │ 456,10│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 912,20│ 259.977,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 912,20│ 259.977,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 51│Braşov - Teiuş │ 227,50│regio │ Z │ 365│ 5│ 1.137,50│ 415.187,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 1.137,50│ 415.187,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 52│Bucureşti Nord Gr.A - Bacău │ 302,50│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 302,50│ 86.212,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 302,50│ 86.212,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 53│Bucureşti Nord Gr.A - Bicaz │ 388,50│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 777,00│ 221.445,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 777,00│ 221.445,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 54│Bucureşti Nord Gr.A - Bistriţa Nord │ 452,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 904,00│ 257.640,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 904,00│ 257.640,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 55│Bucureşti Nord Gr.A - Braşov │ 166,30│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 332,60│ 94.791,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 9│ 1.496,70│ 546.295,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 1.829,30│ 641.086,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 56│Bucureşti Nord Gr.A - Buzău │ 128,10│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 256,20│ 73.017,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 3│ 384,30│ 140.269,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 640,50│ 213.286,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 57│Bucureşti Nord Gr.A - Constanţa │ 225,00│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 900,00│ 256.500,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 900,00│ 256.500,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 58│Bucureşti Nord Gr.A - Cluj Napoca │ 495,90│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 991,80│ 282.663,00│
│ │via Braşov │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 991,80│ 282.663,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 59│Bucureşti Nord Gr.A - Craiova via Piteşti │ 250,10│interregio │ Z* │ 285│ 10│ 2.501,00│ 712.785,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 2.501,00│ 712.785,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 60│Bucureşti Nord Gr.A - Craiova via Videle │ 209,00│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 836,00│ 238.260,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 836,00│ 238.260,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 61│Bucureşti Nord Gr.A - Deva │ 455,60│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 911,20│ 259.692,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 911,20│ 259.692,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 62│Bucureşti Nord Gr.A - Drobeta Tr. Severin │ 322,70│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 645,40│ 183.939,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 645,40│ 183.939,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 63│Bucureşti Nord Gr.A - Galaţi via Buzău │ 259,60│interregio │ Z* │ 285│ 7│ 1.817,20│ 517.902,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 1.817,20│ 517.902,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 64│Bucureşti Nord Gr.A - Galaţi via Urziceni│ 229,40│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 458,80│ 130.758,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 458,80│ 130.758,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 65│Bucureşti Nord Gr.A - Giurgiu via Videle │ 117,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 234,40│ 85.556,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 234,40│ 85.556,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 66│Bucureşti N Gr.A - Iaşi via Tecuci-Bârlad │ 405,50│interregio │ Z* │ 285│ 6│ 2.433,00│ 693.405,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 2.433,00│ 693.405,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 67│Bucureşti Nord Gr.A - Mangalia │ 267,90│interregio │ S │ 95│ 4│ 1.071,60│ 101.802.00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.071,60│ 101.802,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 68│Bucureşti Nord Gr.A - Mărăşeşti │ 218,60│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 437,20│ 124.602,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 437,20│ 124.602,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 69│Bucureşti Nord Gr.A - Păuşa h. │ 294,70│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 589,40│ 167.979,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 589,40│ 167.979,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ Z* │ 285│ 14│ 1.512,00│ 430.920,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 70│Bucureşti Nord Gr.A - Piteşti │ 108,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 216,00│ 78.840,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 1.728,00│ 509.760,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 71│Bucureşti Nord Gr.A - Ploieşti Sud │ 59,50│interregio │ Z* │ 285│ 5│ 297,50│ 84.787,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 297,50│ 84.787,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 72│Bucureşti Nord Gr.A - Râmnicu Vălcea │ 274,40│interregio │ Z* │ 285│ 3│ 823,20│ 234.612,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 823,20│ 234.612,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 73│Bucureşti Nord Gr.A - Roşiori Nord │ 100,10│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 200,20│ 57.057,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 200,20│ 57.057,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 74│Bucureşti Nord Gr.A - Salva │ 487,80│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 975,60│ 278.046,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 975,60│ 278.046,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 75│Bucureşti Nord Gr.A - Satu Mare via │ 684,20│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.368,40│ 389.994,00│
│ │Deda - Dej │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.368,40│ 389.994,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 76│Bucureşti Nord Gr.A - Satu Mare via │ 781,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.562,00│ 445.170,00│
│ │Cluj N-Oradea │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.562,00│ 445.170,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 77│Bucureşti Nord Gr.A - Sibiu via Braşov │ 315,20│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 1.260,80│ 359.328,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.260,80│ 359.328,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 78│Bucureşti Nord Gr.A - Slobozia Veche │ 132,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 265,40│ 96.871,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 265,40│ 96.871,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 79│Bucureşti Nord Gr.A - Suceava │ 447,10│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 1.788,40│ 509.694,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.788,40│ 509.694,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 80│Bucureşti Nord Gr.A - Suceava Nord │ 449,60│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 899,20│ 256.272,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 899,20│ 256.272,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 81│Bucureşti Nord Gr.A - Târgovişte │ 79,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 318,80│ 116.362,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 5│ 398,50│ 100.820,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 717,30│ 217.182,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 82│Bucureşti Nord Gr.A - Târgu Jiu │ 320,90│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 641,80│ 182.913,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 641,80│ 182.913,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 83│Bucureşti Nord Gr.A - Târgu Mures │ 448,80│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 897,60│ 255.816,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 897,60│ 255.816,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 84│Bucureşti Nord Gr.A - Timişoara Nord via │ 533,30│interregio │ Z* │ 285│ 5│ 2.666,50│ 759.952,50│
│ │Orşova │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 2.666,50│ 759.952,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 85│Bucureşti N Gr.A - Timişoara N via Sibiu │ 621,30│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.242,60│ 354.141,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.242,60│ 354.141,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 86│Bucureşti Nord Gr.A - Tulcea Oraş │ 334,20│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 1.336,80│ 380.988,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.336,80│ 380.988,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 87│Bucureşti Nord Gr.A - Urziceni │ 70,70│regio │ Z │ 365│ 16│ 1.131,20│ 412.888,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 1.131,20│ 412.888,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 88│Bucureşti Nord Gr.A - Vatra Dornei Băi hc.│ 563,50│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.127,00│ 321.195,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.127,00│ 321.195,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 89│Bucureşti Nord Gr.B - Piteşti │ 107,40│regio │ Z │ 365│ 6│ 644,40│ 235.206,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 644,40│ 235.206,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 90│Bucureşti Nord Gr.B - Ploieşti Sud │ 58,90│regio │ Z │ 365│ 3│ 176,70│ 64.495,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 1│ 58,90│ 14.901,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 235,60│ 79.397,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 91│Bucureşti Nord Gr.B - Roşiori Nord │ 99,40│regio │ Z │ 365│ 14│ 1.391,60│ 507.934,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 1.391,60│ 507.934,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 92│Bucureşti Nord Gr.B - Târgovişte │ 79,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 237,30│ 86.614,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 1│ 79,10│ 20.012,30│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 158,20│ 49.516,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 474,60│ 156.143,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 93│Bucureşti Obor - Călăraşi Sud │ 125,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 125,90│ 45.953,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 125,90│ 45.953,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 94│Bucureşti Obor - Feteşti │ 136,40│regio │ Z │ 365│ 9│ 1.227,60│ 448.074,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 1.227,60│ 448.074,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 95│Buzău - Brazi │ 76,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 306,80│ 111.982,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 306,80│ 111.982,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 96│Buzău - Bucureşti Nord Gr.B │ 127,50│regio │ Z │ 365│ 3│ 382,50│ 139.612,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 382,50│ 139.612,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 97│Buzău - Făurei │ 40,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 80,80│ 29.492,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 80,80│ 29.492,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 98│Buzău - Feteşti │ 129,10│regio │ Z │ 365│ 4│ 516,40│ 188.486,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 516,40│ 188.486,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 99│Buzău - Galaţi │ 131,50│regio │ Z │ 365│ 8│ 1.052,00│ 383.980,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 263,00│ 82.319,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.315,00│ 466.299,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 100│Buzău - Mărăşeşti │ 90,50│regio │ Z │ 365│ 9│ 814,50│ 297.292,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 181,00│ 56.653,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 995,50│ 353.945,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 101│Buzău - Râmnicu Sărat │ 33,50│regio │ Z │ 365│ 1│ 33,50│ 12.227,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 33,50│ 12.227,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 102│Buzău - Ploieşti Sud │ 68,60│regio │ Z │ 365│ 3│ 205,80│ 75.117,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 137,20│ 42.943,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 343,00│ 118.060,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 103│Călăraşi Sud - Ciulniţa │ 27,00│regio │ Z │ 365│ 6│ 162,00│ 59.130,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 162,00│ 59.130,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 104│Călăraşi Sud - Feteşti │ 64,50│regio │ Z │ 365│ 4│ 258,00│ 94.170,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 258,00│ 94.170,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 105│Câmpulung Moldovenesc - Ilva Mică │ 112,50│regio │ Z │ 365│ 1│ 112,50│ 41.062,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 112,50│ 41.062,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 106│Caracal - Petroşani │ 211,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 422,00│ 120.270,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 422,00│ 120.270,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 107│Caracal - Piteşti │ 130,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 130,40│ 47.596,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 130,40│ 47.596,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 108│Caransebeş - Orşova │ 88,30│regio │ Z │ 365│ 5│ 441,50│ 161.147,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 441,50│ 161.147,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 109│Caransebeş - Reşiţa Nord Hm. │ 39,40│interregio │ S │ 87│ 2│ 78,80│ 6.855,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 4│ 157,60│ 57.524,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 236,40│ 64.379,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 110│Carei - Zalău Nord │ 88,10│regio │ Z │ 365│ 1│ 88,10│ 32.156,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 88,10│ 32.156,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 111│Câineni - Sibiu │ 46,70│regio │ V │ 178│ 1│ 46,70│ 8.312,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 46,70│ 8.312,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 112│Ciulniţa - Bucureşti Obor │ 98,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 98,90│ 36.098,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 98,90│ 36.098,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 113│Ciulniţa - Slobozia Veche │ 16,80│regio │ Z │ 365│ 8│ 134,40│ 49.056,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 134,40│ 49.056,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 114│Ciumeghiu - Chişineu Criş │ 23,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 23,70│ 8.650,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 23,70│ 8.650,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 115│Cluj Napoca - Braşov │ 329,60│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 329,60│ 93.936,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 329,60│ 93.936,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 116│Cluj Napoca - Dej Călători │ 58,80│regio │ Z │ 365│ 5│ 294,00│ 107.310,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ F │ 305│ 5│ 294,00│ 89.670,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 588,00│ 196.980,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 117│Cluj Napoca - Deva │ 184,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 368,00│ 104.880,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 368,00│ 104.880,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 118│Cluj Napoca - Iaşi │ 458,20│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 916,40│ 261.174,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 916,40│ 261.174,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 119│Cluj Napoca - Jibou │ 135,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 135,00│ 49.275,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 135,00│ 49.275,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 120│Cluj Napoca - Huedin │ 49,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 98,80│ 36.062,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 10│ 494,00│ 154.622,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 592,80│ 190.684,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 121│Cluj Napoca - Oradea │ 152,10│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 608,40│ 173.394,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 6│ 912,60│ 333.099,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.521,00│ 506.493,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 122│Cluj Napoca - Poieni │ 64,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 129,40│ 47.231,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 129,40│ 47.231,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 123│Cluj Napoca - Râmnicu Vâlcea │ 297,90│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 595,80│ 169.803,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 595,80│ 169.803,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 124│Cluj Napoca - Războieni │ 68,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 137,20│ 50.078,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 137,20│ 50.078,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 125│Cluj Napoca - Satu Mare │ 282,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 565,60│ 206.444,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 565,60│ 206.444,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 126│Cluj Napoca - Satu Mare via Dej │ 252,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 504,40│ 184.106,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 504,40│ 184.106,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 127│Cluj Napoca - Sighetu Marmaţiei │ 223,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 446,80│ 163.082,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 446,80│ 163.082,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 128│Cluj Napoca - Teiuş │ 102,10│regio │ Z │ 365│ 12│ 1.225,20│ 447.198,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 1.225,20│ 447.198,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 129│Comăneşti - Miercurea Ciuc │ 83,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 167,40│ 61.101,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 167,40│ 61.101,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 130│Comăneşti - Oneşti │ 36,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 72,00│ 26.280,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 72,00│ 26.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 131│Constanţa - Arad │ 828,80│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.657,60│ 472.416,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.657,60│ 472.416,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 132│Constanţa - Feteşti │ 78,60│regio │ Z │ 365│ 12│ 943,20│ 344.268,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 943,20│ 344.268,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 133│Constanţa - Iaşi │ 484,40│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 968,80│ 276.108,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ S │ 94│ 1│ 484,40│ 45.533,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 1.453,20│ 321.641,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 134│Constanţa - Mangalia │ 42,90│regio │ Z* │ 285│ 16│ 686,40│ 195.624,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 686,40│ 195.624,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 135│Constanţa - Medgidia │ 34,60│regio │ Z │ 365│ 4│ 138,40│ 50.516,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 2│ 69,20│ 17.507,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 207,60│ 68.023,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 136│Craiova - Băileşti │ 70,50│regio │ Z │ 365│ 2│ 141,00│ 51.465,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 141,00│ 51.465,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 137│Craiova - Calafat │ 107,80│regio │ Z │ 365│ 4│ 431,20│ 157.388,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 215,60│ 67.482,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 646,80│ 224.870,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 138│Craiova - Caracal │ 53,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 107,20│ 39.128,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 107,20│ 39.128,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 139│Craiova - Deva │ 252,40│interregio │ S │ 87│ 2│ 504,80│ 43.917,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 504,80│ 43.917,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 140│Craiova - Drobeta Tr. Severin │ 113,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 227,40│ 83.001,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 227,40│ 83.001,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 141│Craiova - Lainici │ 137,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 274,00│ 100.010,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 274,00│ 100.010,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 142│Craiova - Orşova │ 137,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 275,40│ 100.521,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 1│ 137,70│ 35.939,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 413,10│ 136.460,70│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 143│Craiova - Petroşani │ 157,40│regio │ Z │ 365│ 7│ 1.101,80│ 402.157,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 1.101,80│ 402.157,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 144│Craiova - Piatra Olt │ 44,10│regio │ Z │ 365│ 5│ 220,50│ 80.482,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 220,50│ 80.482,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 145│Craiova - Piteşti │ 142,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 426,30│ 155.599,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 426,30│ 155.599,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 146│Craiova - Râmnicu Vâlcea │ 130,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 130,70│ 47.705,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 130,70│ 47.705,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 147│Craiova - Roşiori Nord │ 108,90│regio │ Z │ 365│ 13│ 1.415,70│ 516.730,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 108,90│ 5.662,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 1.524,60│ 522.393,30│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 148│Craiova - Sibiu │ 230,30│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 460,60│ 131.271,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 2│ 460,60│ 168.119,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 921,20│ 299.390,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 149│Craiova - Tâmna │ 74,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 149,60│ 54.604,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 149,60│ 54.604,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 150│Craiova - Târgu Jiu via Cărbuneşti │ 106,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 318,30│ 116.179,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ SL │ 8│ 1│ 106,10│ 848,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 424,40│ 117.028,30│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 151│Craiova - Târgu Jiu via Turceni │ 111,90│regio │ Z │ 365│ 2│ 223,80│ 81.687,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 223,80│ 81.687,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 152│Deda - Miercurea Ciuc │ 133,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 133,20│ 48.618,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 133,20│ 48.618,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 153│Deda - Târgu Mureş │ 54,30│regio │ Z │ 365│ 5│ 271,50│ 99.097,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 3│ 162,90│ 50.987,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 434,40│ 150.085,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 154│Dej Călători - Beclean pe Someş │ 24,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 24,60│ 8.979,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 24,60│ 8.979,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 155│Dej Călători - Ilva Mică │ 72,30│regio │ Z │ 365│ 6│ 433,80│ 158.337,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 433,80│ 158.337,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 156│Dej Călători - Jibou │ 76,20│regio │ Z │ 365│ 5│ 381,00│ 139.065,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 2│ 152,40│ 27.127,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 533,40│ 166.192,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 157│Deva - Aiud │ 95,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 95,00│ 34.675,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 95,00│ 34.675,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 158│Deva - Mediaş │ 143,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 143,60│ 52.414,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 143,60│ 52.414,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 159│Deva - Simeria │ 9,20│regio │ Z │ 365│ 5│ 46,00│ 16.790,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 46,00│ 16.790,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 160│Drobeta Turnu Severin - Filiaşi │ 77,90│regio │ Z │ 365│ 2│ 155,80│ 56.867,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 155,80│ 56.867,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 161│Drobeta Turnu Severin - Orşova │ 24,00│regio │ U │ 52│ 2│ 48,00│ 2.496,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 48,00│ 2.496,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 162│Făurei - Galaţi │ 91,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 182,20│ 66.503,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 182,20│ 47.554,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 364,40│ 114.057,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 163│Făurei - Urziceni │ 67,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 135,20│ 49.348,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 135,20│ 49.348,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 164│Feteşti - Slobozia Veche │ 59,40│regio │ Z │ 365│ 10│ 594,00│ 216.810,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 594,00│ 216.810,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 165│Filiaşi - Craiova │ 35,80│regio │ U │ 52│ 1│ 35,80│ 1.861,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 35,80│ 1.861,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 166│Filiaşi - Orşova │ 101,90│regio │ D │ 313│ 1│ 101,90│ 31.894,70│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 101,90│ 5.298,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 203,80│ 37.193,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 167│Filiaşi - Târgu Jiu via Turceni │ 77,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 231,00│ 84.315,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 231,00│ 84.315,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 168│Filiaşi - Târgu Jiu via Cărbuneşti │ 76,10│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 76,10│ 21.688,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 2│ 152,20│ 55.553,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 228,30│ 77.241,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 169│Focşani - Mărăşeşti │ 19,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 19,70│ 7.190,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 19,70│ 7.190,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 170│Galaţi - Adjud │ 129,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 129,40│ 47.231,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 129,40│ 47.231,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 171│Galaţi - Constanţa via Făurei │ 255,20│interregio │ S │ 94│ 2│ 510,40│ 47.977,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 510,40│ 47.977,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 172│Galaţi - Feteşti │ 179,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 359,60│ 131.254,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 359,60│ 131.254,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 173│Galaţi - Focşani │ 121,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 242,40│ 88.476,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 242,40│ 88.476,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 174│Galaţi - Tecuci │ 84,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 169,40│ 61.831,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 169,40│ 61.831,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 175│Galaţi - Târgu Mures via Ghimeş │ 458,80│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 458,80│ 130.758,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 458,80│ 130.758,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 176│Gheorghieni - Târgu Mureş │ 132,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 264,40│ 96.506,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 264,40│ 96.506,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 177│Giurgiu - Grădiştea │ 42,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 84,00│ 30.660,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 84,00│ 30.660,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 178│Giurgiu - Videle │ 66,30│regio │ Z │ 365│ 8│ 530,40│ 193.596,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 530,40│ 193.596,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 179│Iaşi - Adjud via Roman │ 217,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 217,90│ 79.533,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 217,90│ 79.533,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 180│Iaşi - Bârlad │ 119,80│regio │ Z │ 365│ 3│ 359,40│ 131.181,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 359,40│ 131.181,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 181│Iaşi - Galaţi │ 254,80│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 1.019,20│ 290.472,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.019,20│ 290.472,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 182│Iaşi - Paşcani │ 75,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 302,80│ 110.522,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 302,80│ 110.522,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 183│Iaşi - Suceava Nord │ 138,80│regio │ Z │ 365│ 8│ 1.110,40│ 405.296,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.110,40│ 405.296,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 184│Iaşi - Tecuci │ 170,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 510,30│ 186.259,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 510,30│ 186.259,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 185│Iaşi - Timişoara Nord via Ilia - Arad │ 843,70│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.687,40│ 480.909,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.687,40│ 480.909,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 186│Iaşi - Timişoara Nord via Ilia, Lugoj │ 812,50│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.625,00│ 463.125,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.625,00│ 463.125,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 187│Iaşi - Timişoara Nord via Oradea - Arad │ 788,10│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.576,20│ 449.217,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.576,20│ 449.217,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 188│Iaşi - Ungheni Prut Hm │ 21,20│regio │ Z │ 365│ 16│ 339,20│ 123.808,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 339,20│ 123.808,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 189│Iaşi - Vatra Dornei Băi hc │ 252,70│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 505,40│ 144.039,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 505,40│ 144.039,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 190│Iaşi - Vaslui │ 67,70│regio │ Z │ 365│ 7│ 473,90│ 172.973,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 473,90│ 172.973,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 191│Ilia - Lugoj │ 82,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 165,60│ 60.444,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 165,60│ 60.444,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 192│Ilia - Petroşani │ 112,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 225,60│ 82.344,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 225,60│ 82.344,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 193│Ilia - Zam │ 22,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 22,40│ 8.176,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 22,40│ 8.176,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 194│Ilva Mică - Cluj Napoca │ 131,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 262,20│ 95.703,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 262,20│ 95.703,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 195│Ilva Mică - Salva │ 26,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 52,20│ 19.053,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 52,20│ 19.053,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 196│Ilva Mică - Vatra Dornei │ 75,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 75,40│ 27.521,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 75,40│ 27.521,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 197│Jibou - Carei │ 111,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 111,80│ 40.807,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 111,80│ 40.807,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 198│Jibou - Sărmăşag │ 46,00│regio │ Z │ 365│ 5│ 230,00│ 83.950,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 230,00│ 83.950,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 199│Jibou - Zalău Nord │ 23,70│regio │ Z │ 365│ 5│ 118,50│ 43.252,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 118,50│ 43.252,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 200│Lotru - Craiova │ 162,50│ regio │ Z │ 365│ 1│ 162,50│ 59.312,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 162,50│ 59.312,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 201│Lotru - Piatra Olt │ 118,40│ regio │ Z │ 365│ 1│ 118,40│ 43.216,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 118,40│ 43.216,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 202│Lugoj - Buziaş │ 27,50│regio │ Z │ 365│ 3│ 82,50│ 30.112,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 82,50│ 30.112,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 203│Lugoj - Margina │ 47,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 94,60│ 34.529,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 94,60│ 34.529,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 204│Lugoj - Simeria │ 115,60│regio │ Z │ 365│ 4│ 462,40│ 168.776,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 462,40│ 168.776,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 205│Mărăşeşti - Bacău │ 83,90│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 83,90│ 23.911,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 1│ 83,90│ 30.623,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 167,80│ 54.535,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 206│Mărăşeşti - Comăneşti │ 100,30│regio │ Z │ 365│ 6│ 601,80│ 219.657,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 601,80│ 219.657,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 207│Mărăşeşti - Galaţi │ 103,70│regio │ Z │ 365│ 11│ 1.140,70│ 416.355,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 1.140,70│ 416.355,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 208│Mărăşeşti - Galaţi via Buzău │ 222,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 444,00│ 162.060,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 444,00│ 162.060,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 209│Mărăşeşti - Iaşi via Bârlad │ 186,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 372,40│ 135.926,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 372,40│ 135.926,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 210│Mărăşeşti - Iaşi via Paşcani │ 243,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 487,20│ 177.828,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 487,20│ 177.828,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 211│Mărăşeşti - Miercurea Ciuc │ 184,00│regio │ Z │ 365│ 8│ 1.472,00│ 537.280,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.472,00│ 537.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 212│Mărăşeşti - Ploieşti Sud │ 159,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 477,30│ 174.214,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 477,30│ 174.214,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 213│Mărăşeşti - Tecuci │ 19,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 57,00│ 20.805,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 57,00│ 20.805,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 214│Mărăşeşti - Suceava Nord │ 231,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 462,00│ 131.670,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │interregio │ S │ 94│ 1│ 231,00│ 21.714,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 693,00│ 153.384,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 215│Medgidia - Negru Vodă │ 57,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 115,40│ 42.121,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 115,40│ 42.121,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 216│Mediaş - Beia │ 73,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 73,40│ 26.791,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 73,40│ 26.791,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 217│Mediaş - Sighişoara │ 38,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 38,40│ 14.016,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 38,40│ 14.016,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 218│Miercurea Ciuc - Focşani │ 203,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 203,70│ 74.350,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 203,70│ 74.350,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 219│Miercurea Ciuc - Gheorghieni │ 55,30│regio │ Z │ 365│ 3│ 165,90│ 60.553,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 165,90│ 60.553,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 220│Miercurea Ciuc - Oneşti │ 119,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 119,70│ 43.690,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 119,70│ 43.690,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 221│Miercurea Ciuc - Topliţa │ 89,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 89,30│ 32.594,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 89,30│ 32.594,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 222│Nădab - Arad │ 42,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 42,60│ 15.549,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 42,60│ 15.549,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 223│Oneşti - Buzău │ 154,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 154,80│ 56.502,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 154,80│ 56.502,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 224│Oneşti - Mărăşeşti │ 64,30│regio │ Z │ 365│ 4│ 257,20│ 93.878,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 257,20│ 93.878,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 225│Oradea - Bratca Hm. │ 59,60│regio │ Z │ 365│ 4│ 238,40│ 87.016,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 2│ 119,20│ 30.157,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 357,60│ 117.173,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 226│Oradea - Constanţa │ 873,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 1.746,00│ 497.610,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ │ 2│ 1.746,00│ 497.610,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 227│Oradea - Halmeu │ 155,40│regio │ Z │ 365│ 4│ 621,60│ 226.884,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 621,60│ 226.884,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 228│Oradea - Satu Mare │ 133,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 399,00│ 145.635,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 399,00│ 145.635,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 229│Oradea - Valea lui Mihai │ 65,80│regio │ Z │ 365│ 3│ 197,40│ 72.051,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 197,40│ 72.051,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 230│Orşova - Timişoara Nord │ 186,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 186,60│ 68.109,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 186,60│ 68.109,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 231│Paşcani - Mărăşeşti │ 167,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 167,90│ 61.283,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 167,90│ 61.283,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 232│Paşcani - Suceava Nord │ 63,10│regio │ Z │ 365│ 7│ 441,70│ 161.220,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 441,70│ 161.220,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 233│Petroşani - Arad │ 237,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 237,40│ 86.651,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 237,40│ 86.651,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 234│Petroşani - Deva │ 89,20│regio │ Z │ 365│ 4│ 356,80│ 130.232,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 356,80│ 130.232,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 235│Piatra Olt - Caracal │ 32,40│regio │ Z │ 365│ 5│ 162,00│ 59.130,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 162,00│ 59.130,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 236│Piatra Olt - Potcoava │ 38,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 76,80│ 28.032,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 38,40│ 1.996,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 115,20│ 30.028,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 237│Piatra Olt - Râmnicu Vâlcea │ 86,60│regio │ Z │ 365│ 5│ 433,00│ 158.045,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 86,60│ 4.503,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 519,60│ 162.548,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 238│Piteşti - Piatra Olt │ 98,00│regio │ Z │ 365│ 6│ 588,00│ 214.620,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 98,00│ 5.096,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 686,00│ 219.716,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 239│Piteşti - Slatina │ 81,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 162,00│ 59.130,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ I │ 104│ 2│ 162,00│ 16.848,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 324,00│ 75.978,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 240│Ploieşti Sud - Făurei │ 122,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 245,20│ 89.498,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 245,20│ 89.498,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 241│Ploieşti Sud - Slobozia Veche │ 117,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 351,00│ 128.115,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 351,00│ 128.115,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 242│Ploieşti Sud - Urziceni │ 55,00│regio │ Z │ 365│ 8│ 440,00│ 160.600,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 7│ 385,00│ 97.405,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 15│ 825,00│ 258.005,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 243│Podu Olt - Băbeni │ 97,10│regio │ Z │ 365│ 1│ 97,10│ 35.441,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 97,10│ 35.441,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 244│Podu Olt - Câineni │ 24,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 24,60│ 8.979,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 1│ 24,60│ 4.378,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 49,20│ 13.357,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 245│Potcoava - Caracal │ 70,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 70,80│ 25.842,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 70,80│ 25.842,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 246│Racoş-Braşov │ 59,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 59,80│ 21.827,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 59,80│ 21.827,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 247│Râmnicu Vâlcea - Băbeni │ 19,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 19,60│ 7.154,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 19,60│ 1.019,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 39,20│ 8.173,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 248│Râmnicu Vâlcea - Lotru │ 31,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 31,80│ 11.607,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 31,80│ 11.607,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 249│Râmnicu Vâlcea - Mangalia │ 560,50│interregio │ S │ 93│ 2│ 1.121,00│ 104.253,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.121,00│ 104.253,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 250│Râmnicu Vâlcea - Podu Olt │ 77,50│regio │ Z │ 365│ 1│ 77,50│ 28.287,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 77,50│ 28.287,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 251│Războieni - Braşov │ 261,00│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 261,00│ 74.385,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 261,00│ 74.385,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 252│Roşiori Nord - Alexandria │ 33,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 134,80│ 49.202,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 134,80│ 49.202,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 253│Roşiori Nord - Filiaşi │ 144,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 144,70│ 52.815,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 144,70│ 52.815,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 254│Satu Mare - Apa │ 26,30│regio │ Z │ 365│ 4│ 105,20│ 38.398,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ V │ 178│ 2│ 52,60│ 9.362,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 157,80│ 47.760,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 255│Satu Mare - Baia Mare │ 59,40│regio │ Z │ 365│ 8│ 475,20│ 173.448,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 475,20│ 173.448,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 256│Satu Mare - Carei │ 36,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 72,00│ 26.280,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 72,00│ 26.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 257│Satu Mare - Halmeu │ 22,40│regio │ Z │ 365│ 8│ 179,20│ 65.408,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 4│ 89,60│ 28.044,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 268,80│ 93.452,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 258│Satu Mare - Jibou │ 147,80│regio │ Z │ 365│ 6│ 886,80│ 323.682,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 886,80│ 323.682,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 259│Satu Mare - Mangalia │ 948,90│interregio │ S │ 86│ 2│ 1.897,80│ 163.210,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.897,80│ 163.210,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 260│Sibiu - Caracal │ 218,60│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 218,60│ 62.301,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 1│ 218,60│ 79.789,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 437,20│ 142.090,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 261│Sibiu - Copşa Mica │ 44,90│regio │ Z │ 365│ 4│ 179,60│ 65.554,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 179,60│ 65.554,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 262│Sibiu - Făgăraş │ 83,90│regio │ Z │ 365│ 5│ 419,50│ 153.117,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 2│ 167,80│ 52.521,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 587,30│ 205.638,90│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 263│Sibiu - Loamneş │ 20,70│regio │ A │ 253│ 2│ 41,40│ 10.474,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 41,40│ 10.474,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 264│Sibiu - Mediaş │ 55,30│regio │ Z │ 365│ 5│ 276,50│ 100.922,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 276,50│ 100.922,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 265│Sibiu - Miercurea Sibiului │ 52,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 105,60│ 38.544,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 105,60│ 38.544,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 266│Sibiu - Piatra Olt │ 186,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 372,40│ 135.926,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 1│ 186,20│ 9.682,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 558,60│ 145.608,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 267│Sibiu - Podu Olt │ 22,10│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 88,40│ 25.194,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 88,40│ 25.194,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 268│Sibiu - Râmnicu Vâlcea │ 99,60│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 99,60│ 28.386,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 2│ 199,20│ 72.708,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 298,80│ 101.094,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 269│Sibiu - Sighişoara │ 93,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 374,80│ 136.802,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 374,80│ 136.802,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 270│Sibiu - Târgu Mureş │ 204,50│regio │ Z │ 365│ 4│ 818,00│ 298.570,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 818,00│ 298.570,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 271│Sibiu - Ucea │ 59,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 118,60│ 43.289,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 118,60│ 43.289,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 272│Sibiu - Vinţu de Jos │ 82,80│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 165,60│ 47.196,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 7│ 579,60│ 211.554,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 745,20│ 258.750,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 273│Siculeni - Galaţi │ 279,50│interregio │ Z* │ 285│ 1│ 279,50│ 79.657,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 279,50│ 79.657,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 274│Sighetu Marmaţiei - Beclean pe Someş │ 140,00│interregio │ S │ 86│ 2│ 280,00│ 24.080,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 2│ 280,00│ 102.200,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 560,00│ 126.280,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 275│Sighetu Marmaţiei - Salva │ 118,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 236,80│ 86.432,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 236,80│ 86.432,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 276│Sighetu Marmaţiei - Valea Vişeului │ 24,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 24,90│ 9.088,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 24,90│ 9.088,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 277│Sighetu Marmaţiei - Vişeu de Jos │ 57,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 114,80│ 41.902,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 3│ 172,20│ 53.898,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 287,00│ 95.800,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 278│Simeria - Baru Mare │ 52,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 104,60│ 38.179,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 104,60│ 38.179,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 279│Simeria - Ilia │ 32,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 32,80│ 11.972,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 32,80│ 11.972,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 280│Simeria - Petroşani │ 80,00│regio │ Z │ 365│ 5│ 400,00│ 146.000,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 400,00│ 146.000,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 281│Simeria - Săvârşin │ 73,20│regio │ Z │ 365│ 5│ 366,00│ 133.590,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 366,00│ 133.590,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 282│Simeria - Teiuş │ 72,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 290,80│ 106.142,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 290,80│ 106.142,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 283│Slatina - Caracal │ 49,40│regio │ Z │ 365│ 4│ 197,60│ 72.124,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 197,60│ 72.124,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 284│Slatina - Piatra Olt │ 17,00│regio │ D │ 313│ 1│ 17,00│ 5.321,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ U │ 52│ 4│ 68,00│ 3.536,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 85,00│ 8.857,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 285│Slobozia Veche - Urziceni │ 62,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 186,00│ 67.890,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 186,00│ 67.890,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 286│Suceava - Câmpulung Moldovenesc │ 78,30│regio │ Z │ 365│ 4│ 313,20│ 114.318,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 313,20│ 114.318,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 287│Suceava - Dorneşti │ 32,50│regio │ Z │ 365│ 6│ 195,00│ 71.175,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 195,00│ 71.175,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 288│Suceava - Ilva Mică │ 190,80│regio │ Z │ 365│ 4│ 763,20│ 278.568,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 763,20│ 278.568,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 289│Suceava - Vicşani │ 40,80│regio │ Z │ 365│ 4│ 163,20│ 59.568,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 163,20│ 59.568,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 290│Târgu Jiu - Bucureşti Nord Gr.A │ 315,10│regio │ Z │ 365│ 1│ 315,10│ 115.011,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 315,10│ 115.011,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 291│Târgu Jiu - Caracal │ 159,70│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 319,40│ 91.029,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 319,40│ 91.029,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 292│Târgu Jiu - Craiova │ 112,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 112,80│ 41.172,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 112,80│ 41.172,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 293│Târgu Jiu - Petroşani │ 51,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 51,30│ 18.724,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 51,30│ 18.724,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 294│Târgu Jiu - Rovinari │ 21,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 43,60│ 15.914,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 43,60│ 15.914,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 295│Târgu Jiu - Turceni │ 57,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 114,20│ 41.683,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 114,20│ 41.683,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 296│Târgu Mureş - Braşov │ 282,50│regio │ Z │ 365│ 1│ 282,50│ 103.112,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 282,50│ 103.112,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 297│Târgu Mureş - Luduş │ 40,10│regio │ Z │ 365│ 3│ 120,30│ 43.909,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 120,30│ 43.909,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 298│Târgu Mureş - Războieni │ 59,30│regio │ Z │ 365│ 6│ 355,80│ 129.867,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 313│ 4│ 237,20│ 74.243,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 593,00│ 204.110,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 299│Târgu Mureş - Miercurea Ciuc │ 187,50│regio │ Z │ 365│ 2│ 375,00│ 136.875,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 375,00│ 136.875,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 300│Tecuci - Fălciu Nord │ 120,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 240,00│ 87.600,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 240,00│ 87.600,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 301│Teiuş - Arad │ 230,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 460,20│ 167.973,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 460,20│ 167.973,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 302│Teiuş - Blaj │ 21,30│regio │ Z │ 365│ 4│ 85,20│ 31.098,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 85,20│ 31.098,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 303│Teiuş - Deva │ 81,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 81,90│ 29.893,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 81,90│ 29.893,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 304│Teiuş - Mediaş │ 61,70│regio │ Z │ 365│ 7│ 431,90│ 157.643,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 431,90│ 157.643,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 305│Timişoara Nord - Aradu Nou │ 51,00│regio │ Z │ 365│ 10│ 510,00│ 186.150,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 510,00│ 186.150,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 306│Timişoara Nord - Baia Mare │ 370,20│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 740,40│ 211.014,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 740,40│ 211.014,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 307│Timişoara Nord - Beclean pe Someş │ 468,90│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 937,80│ 267.273,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 937,80│ 267.273,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 308│Timişoara Nord - Buziaş │ 36,40│regio │ Z │ 365│ 3│ 109,20│ 39.858,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 109,20│ 39.858,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 309│Timişoara Nord - Caransebeş │ 98,30│regio │ Z │ 365│ 9│ 884,70│ 322.915,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 884,70│ 322.915,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 310│Timişoara Nord - Drobeta Turnu Severin │ 210,60│regio │ Z │ 365│ 4│ 842,40│ 307.476,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 842,40│ 307.476,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 311│Timişoara Nord - Jimbolia │ 39,00│regio │ Z │ 365│ 4│ 156,00│ 56.940,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 156,00│ 56.940,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 312│Timişoara Nord - Lugoj │ 63,90│regio │ Z │ 365│ 8│ 511,20│ 186.588,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 511,20│ 186.588,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 313│Timişoara Nord - Mangalia │ 795,00│interregio │ S │ 94│ 2│ 1.590,00│ 149.460,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.590,00│ 149.460,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 314│Timişoara Nord - Oradea │ 177,80│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 355,60│ 101.346,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 6│ 1.066,80│ 389.382,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.422,40│ 490.728,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 315│Timişoara Nord - Reşiţa Sud Hm. │ 141,50│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 283,00│ 80.655,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 283,00│ 80.655,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 316│Timişoara Nord - Sibiu │ 306,10│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 612,20│ 174.477,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 612,20│ 174.477,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 317│Timişoara Nord - Stamora Moraviţa │ 56,00│regio │ Z │ 365│ 10│ 560,00│ 204.400,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 560,00│ 204.400,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 318│Timişoara Nord - Târgu Jiu │ 342,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 684,00│ 249.660,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 684,00│ 249.660,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 319│Timişoara Nord - Târgu Mureş │ 345,00│interregio │ Z* │ 285│ 2│ 690,00│ 196.650,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 690,00│ 196.650,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 320│Titu - Târgovişte │ 31,70│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 126,80│ 36.138,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 1│ 31,70│ 11.570,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 158,50│ 47.708,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 321│Topliţa - Braşov │ 184,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 184,30│ 67.269,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 184,30│ 67.269,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 322│Tulcea Oraş - Medgidia │ 143,80│regio │ Z │ 365│ 4│ 575,20│ 209.948,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 575,20│ 209.948,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 323│Valea lui Mihai - Satu Mare │ 67,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 67,20│ 24.528,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 67,20│ 24.528,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 324│Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc │ 37,10│regio │ Z │ 365│ 1│ 37,10│ 13.541,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 37,10│ 13.541,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 325│Zam - Simeria │ 55,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 55,20│ 20.148,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 55,20│ 20.148,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 326│Zalău Nord -Sărmăşag │ 22,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 22,30│ 8.139,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 22,30│ 8.139,50│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren - km Secţii interoperabile │155.561,40│48.925.752,60│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    Secţii neinteroperabile (neînchiriate)


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 327│Titu - Pietroşiţa │ 66,60│interregio │ Z* │ 285│ 4│ 266,40│ 75.924,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z │ 365│ 2│ 133,20│ 48.618,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 399,60│ 124.542,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 328│Fieni - Pietroşiţa │ 7,50│regio │ Z │ 362│ 1│ 7,50│ 2.715,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 7,50│ 2.715,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 329│Târgovişte - Pietroşiţa │ 34,80│regio │ Z │ 365│ 3│ 104,40│ 38.106,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 1│ 34,80│ 8.804,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 139,20│ 46.910,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 330│Târgovişte - Fieni │ 27,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 27,40│ 10.001,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ A │ 253│ 1│ 27,40│ 6.932,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 54,80│ 16.933,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 331│Anina - Oraviţa │ 33,40│regio │ Z │ 365│ 4│ 133,60│ 48.764,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 133,60│ 48.764,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 332│Suceava - Cacica H.m. │ 32,00│regio │ Z │ 365│ 4│ 128,00│ 46.720,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 128,00│ 46.720,00│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren-km Secţii neinteroperabile (neînchiriate) │ 78.646,90│ 286.584,60│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren - km trenuri interregio │ │18.044.059,20│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren - km trenuri regio │ │31.168.278,00│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │234.208,30│49.212.337,20│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
    A Nu circulă sâmbătă, duminică, sărbători legale;
    D Nu circulă sâmbăta sau duminica;
    E Nu circulă sâmbătă şi duminică;
    F Nu circulă sâmbătă sau duminică şi sărbători legale;
    I Circulă doua zile pe săptămână
    S Circulă sezonier,
    SL Circulă sărbătorile legale;
    U Circulă o dată pe săptămână;
    V Nu circulă 6, 7, SL şi vacanţele şcolare
    Z Circulă zilnic;
    Z* Circulă zilnic începând cu o anumită dată, conform livretelor;


    Anexa 3
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al C.F.R. Călători
    (Anexa nr. 5 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al C.F.R. Călători)

                      Costul prestaţiilor

┌────────────────────────┬────────────┬───────────┬───────────┐
│ Costurile de transport │ Interregio │ Regio │ Total │
│ anul 2013 │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ Suma (mii lei) │ 760.600 │ 1.294.740 │ 2.055.340 │
└────────────────────────┴────────────┴───────────┴───────────┘



    Anexa 4
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al C.F.R. Călători
    (Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al C.F.R. Călători)

          Stabilirea nivelului de venituri proprii prognozat
          pentru pachetul minim social şi politica tarifară

┌────────────────────────┬────────────┬───────────┬───────────┐
│ Venituri (mii lei) │ Interregio │ Regio │ Total │
│ Anul 2013 │ │ │ │
├────────────────────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ Suma (mii lei) │ 370.400 │ 236.600 │ 607.000 │
└────────────────────────┴────────────┴───────────┴───────────┘



    Anexa 5
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al C.F.R. Călători
    (Anexa nr. 7 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al C.F.R. Călători)

                Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat
               ca plată a serviciilor publice, pe anul 2013

                                                              - mii lei -
┌───────────────────────────────────────┬────────────┬───────────┬───────────┐
│ │ Interregio │ Regio │ Total │
├───────────────────────────────────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│Compensaţia anuală necesară, din care: │ 413.018 │ 1.096.982 │ 1.510.000 │
├───────────────────────────────────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│Acordată prin Legea bugetului de stat │ │ │ │
│pe anul 2013 nr. 5/2013 şi constituie │ 323.248 │ 612.681 │ 935.929 │
│angajament bugetar │ │ │ │
└───────────────────────────────────────┴────────────┴───────────┴───────────┘



    ANEXA 2

                  ACT ADIŢIONAL NR. 1 PE ANUL 2013
      la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015
             al Societăţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L.

    Încheiat între:
    Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi
    Societatea Comercială REGIOTRANS - S.R.L., denumită în continuare S.C. REGIOTRANS - S.R.L., în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
    Părţile convin să încheie prezentul act adiţional, cu respectarea prevederilor art. 14 din Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L., după cum urmează:

    ARTICOL UNIC
    Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L., prevăzut în anexa nr. II la Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 4, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite S.C. REGIOTRANS - S.R.L. în condiţiile legii, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor dovada confirmată de C.F.R. - S.A. a efectuării pachetului minim social contractat, precum şi declaraţia pe propria răspundere privind realizarea volumului de călători-km prevăzut în contractele de servicii publice aprobate."

    2. La articolul 11, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Compensaţia cuvenită S.C. REGIOTRANS - S.R.L. pentru realizarea angajamentelor asumate prin actul adiţional pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se stabileşte şi se acordă potrivit legii şi în conformitate cu prevederile art. V din hotărârea de aprobare a prezentului act adiţional, după cum urmează:
    1. În anul 2013 pachetul minim social în transportul feroviar de călători cuprinde doar trenurile Interregio şi Regio, astfel:
    a) Compensaţia acordată pentru pachetul minim social aprobat în transportul feroviar de călători se distribuie 20% în funcţie de indicatorul călători-km şi 80% în funcţie de indicatorul tren-km.
    b) Valoarea aferentă indicatorului călători-km se acordă în proporţie de 20% pentru trenurile Interregio şi în proporţie de 80% pentru trenurile Regio.
    c) Pentru fiecare operator de transport feroviar de călători procentul maxim al compensaţiei nu poate depăşi 75% din total venituri pentru trenurile Interregio şi 85% din total venituri pentru trenurile Regio.
    2. Valorile compensaţiei acordate conform pct. 1, pentru pachetul minim social aprobat, sunt următoarele:
    a) pentru trenurile Interregio, 44,526 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km;
    b) pentru trenurile Regio, 178,106 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km."

    3. La articolul 11, alineatul (2) se abrogă.

    4. Anexa nr. 1 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIOTRANS - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 1 la prezentul act adiţional.

    5. Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIOTRANS - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 2 la prezentul act adiţional.

    6. Anexa nr. 4 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIOTRANS - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 3 la prezentul act adiţional.

    7. Anexa nr. 5 la contractul de servicii publice al S.C. REGIOTRANS - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 4 la prezentul act adiţional.

    8. Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIOTRANS - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 5 la prezentul act adiţional.

    9. Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezentul act adiţional.

                       MINISTERUL TRANSPORTURILOR
                             Relu Fenechiu,
                                ministru

                        S.C. REGIOTRANS - S.R.L.
                             Costel Comana,
                             administrator


    Anexa 1
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.
    (Anexa nr. 1 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.)

             Principalii indicatori cantitativi şi calitativi
             ai activităţii de transport feroviar de călători

┌───────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│ │ 2013 │
│ Indicatorul ├─────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │ Tren interregio │ Tren regio │ Total │
├───────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────┤
│ Tren-km (mii) │ 36,0 │ 9.489,345 │ 9.525,345 │
├───────────────────┼─────────────────┼────────────┼───────────┤
│ Călători-km (mii) │ 820 │ 199.980 │ 200.800 │
└───────────────────┴─────────────────┴────────────┴───────────┘



    Anexa 2
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.
    (Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.)

          Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă
          pachetul minim social pe anul 2013, care face obiectul
                    contractelor de servicii publice

                     Trenuri cu circulaţie regulată

    Secţii interoperabile


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Braşov - Craiova │ 375,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 750,60│ 273.969,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 750,60│ 273.969,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Bucureşti Nord - Braşov │ 166,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 332,60│ 121.399,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 332,60│ 121.399,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Bucureşti Nord - Constanţa │ 225,00│interregio │ S │ 80│ 2│ 450,00│ 36.000,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 450,00│ 36.000,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Caracal - Alexandria │ 89,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 178,00│ 64.970,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 178,00│ 64.970,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Ploieşti Vest - Iaşi │ 348,30│regio │ D │ 313│ 2│ 696,60│ 218.035,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 696,60│ 218.035,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Timişoara Nord - Braşov │ 509,40│regio │ VSD │ 156│ 2│ 1.018,80│ 158.932,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.018,80│ 158.932,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Rm. Vâlcea - Caracal │ 119,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 119,00│ 43.435,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 119,00│ 43.435,00│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren-km Secţii interoperabile │ 3.545,60│ 916.741,60│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘



    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Roşiori Nord - Costeşti │ 63,50│regio │ Z │ 365│ 8│ 508,00│ 185.420,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 508,00│ 185.420,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Alunu - Caracal │ 140,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 140,00│ 51.100,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 140,00│ 51.100,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Alunu - Rm. Vâlcea │ 60,20│regio │ Z │ 365│ 5│ 301,00│ 109.865,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 301,00│ 109.865,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Corabia - Caracal │ 41,50│regio │ D │ 313│ 12│ 498,00│ 155.874,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 498,00│ 155.874,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Bucureşti Nord - Parc Kretzulescu │ 157,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 314,00│ 114.610,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 314,00│ 114.610,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Parc Kretzulescu - Piteşti │ 64,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 129,20│ 47.158,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 129,20│ 47.158,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Stâlpeni - Parc Kretzulescu │ 27,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 27,40│ 10.001,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 27,40│ 10.001,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Parc Kretzulescu - Curtea de Argeş │ 103,00│regio │ D │ 313│ 5│ 515,00│ 161.195,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 515,00│ 161.195,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Curtea de Argeş - Goleşti │ 46,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 92,40│ 33.726,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 92,40│ 33.726,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 17│Curtea de Argeş - Piteşti │ 38,40│regio │ Z │ 365│ 4│ 153,60│ 56.064,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 153,60│ 56.064,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 18│Roşiori Nord - Turnu Măgurele │ 49,70│regio │ D │ 313│ 10│ 497,00│ 155.561,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 99,40│ 25.943,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 596,40│ 181.504,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 19│Zimnicea - Alexandria │ 42,10│regio │ Z │ 365│ 12│ 505,20│ 184.398,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 505,20│ 184.398,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 20│Nerău - Timişoara Nord via Sânandrei │ 92,80│regio │ Z │ 365│ 8│ 742,40│ 270.976,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 742,40│ 270.976,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 21│Lovrin - Timişoara Nord │ 65,50│regio │ Z │ 365│ 2│ 131,00│ 47.815,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 131,00│ 47.815,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 22│Lovrin - Nerău │ 27,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 54,60│ 19.929,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 54,60│ 19.929,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 23│Sânnicolau Mare - Cenad │ 12,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 24,60│ 8.979,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 24,60│ 8.979,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 24│Sânnicolau Mare - Valcani │ 21,00│regio │ Z │ 365│ 5│ 105,00│ 38.325,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 105,00│ 38.325,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 25│Nădlac - Arad Vest │ 47,50│regio │ Z │ 365│ 12│ 570,00│ 208.050,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 570,00│ 208.050,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 26│Sânnicolau Mare - Aradu Nou │ 60,10│regio │ Z │ 365│ 7│ 420,70│ 153.555,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 420,70│ 153.555,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 27│Valcani - Aradu Nou │ 81,10│regio │ Z │ 365│ 4│ 324,40│ 118.406,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 324,40│ 118.406,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 28│Periam - Valcani │ 39,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 39,20│ 14.308,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 39,20│ 14.308,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 29│Lovrin - Jimbolia │ 27,30│regio │ Z │ 365│ 10│ 273,00│ 99.645,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 273,00│ 99.645,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 30│Sânnicolau Mare - Timişoara Nord │ 62,90│regio │ Z │ 365│ 5│ 314,50│ 114.792,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 314,50│ 114.792,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 31│Cenad - Timişoara Nord │ 75,20│regio │ Z │ 365│ 4│ 300,80│ 109.792,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 300,80│ 109.792,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 32│Grăniceri Hm. - Arad │ 62,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 62,30│ 22.739,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 62,30│ 22.739,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 33│Grăniceri Hm. - Nădab │ 19,70│regio │ Z │ 365│ 6│ 118,20│ 43.143,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 118,20│ 43.143,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 34│Sântana - Grăniceri Hm. │ 38,80│regio │ Z │ 365│ 1│ 38,80│ 14.162,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 38,80│ 14.162,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 35│Brad - Arad │ 167,40│regio │ Z │ 365│ 6│ 1.004,40│ 366.606,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.004,40│ 366.606,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 36│Brad - Ineu │ 104,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 209,40│ 76.431,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 209,40│ 76.431,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 37│Gurahonţ - Arad │ 112,50│regio │ Z │ 365│ 4│ 450,00│ 164.250,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 450,00│ 164.250,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 38│Gurahonţ - Brad │ 54,90│regio │ Z │ 365│ 2│ 109,80│ 40.077,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 109,80│ 40.077,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 39│Ineu - Cermei │ 14,40│regio │ Z │ 365│ 12│ 172,80│ 63.072,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 172,80│ 63.072,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 40│Buziaş - Jamu Mare │ 56,20│regio │ Z │ 365│ 8│ 449,60│ 164.104,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 449,60│ 164.104,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 41│Gătaia - Buziaş │ 31,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 63,40│ 23.141,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 63,40│ 23.141,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 42│Gătaia - Jamu Mare │ 24,50│regio │ Z │ 365│ 4│ 98,00│ 35.770,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 98,00│ 35.770,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 43│Giera - Jebel │ 33,10│regio │ Z │ 365│ 10│ 331,00│ 120.815,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 331,00│ 120.815,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 44│Jebel - Liebling │ 9,80│regio │ E │ 261│ 2│ 19,60│ 5.115,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 19,60│ 5.115,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 45│Reşiţa Nord - Timişoara Nord │ 94,70│regio │ Z │ 365│ 10│ 947,00│ 345.655,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 947,00│ 345.655,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 46│Berzovia - Reşiţa Nord │ 27,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 27,00│ 9.855,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 27,00│ 9.855,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 47│Gătaia - Reşiţa Nord │ 43,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 86,60│ 31.609,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 86,60│ 31.609,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 48│Gătaia - Timişoara Nord │ 51,40│regio │ E │ 261│ 1│ 51,40│ 13.415,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 51,40│ 13.415,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 49│Oraviţa - Berzovia │ 58,90│regio │ Z │ 365│ 10│ 589,00│ 214.985,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 589,00│ 214.985,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 50│Oraviţa - Iam │ 26,90│regio │ Z │ 365│ 8│ 215,20│ 78.548,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 215,20│ 78.548,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 51│Cruceni - Timişoara Nord │ 48,90│regio │ Z │ 365│ 10│ 489,00│ 178.485,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 489,00│ 178.485,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 52│Ionel - Cărpiniş │ 31,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 62,00│ 22.630,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 62,00│ 22.630,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 53│Ionel - Timişoara Nord │ 55,30│regio │ Z │ 365│ 4│ 221,20│ 80.738,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 221,20│ 80.738,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 54│Timişoara Nord - Radna │ 67,80│regio │ Z │ 365│ 9│ 610,20│ 222.723,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 610,20│ 222.723,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 55│Remetea Mică - Timişoara Nord │ 37,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 74,40│ 27.156,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 74,40│ 27.156,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 56│Remetea Mică - Radna │ 30,60│regio │ Z │ 365│ 1│ 30,60│ 11.169,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 30,60│ 11.169,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 57│Timişoara Nord - Giarmata │ 13,70│regio │ E │ 261│ 1│ 13,70│ 3.575,70│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 13,70│ 3.575,70│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 58│Hunedoara - Simeria │ 15,80│regio │ Z │ 365│ 10│ 158,00│ 57.670,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 158,00│ 57.670,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 59│Hunedoara - Deva │ 25,00│regio │ Z │ 365│ 4│ 100,00│ 36.500,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 100,00│ 36.500,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 60│Lupeni - Petroşani │ 22,10│regio │ Z │ 365│ 6│ 132,60│ 48.399,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 132,60│ 48.399,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 61│Lupeni - Hunedoara │ 117,90│regio │ U │ 52│ 2│ 235,80│ 12.261,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 235,80│ 12.261,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 62│Bistriţa Nord - Teiuş │ 163,20│regio │ U │ 52│ 2│ 326,40│ 16.972,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 326,40│ 16.972,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 63│Bistriţa Nord - Luduş │ 110,50│regio │ Z │ 365│ 2│ 221,00│ 80.665,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 221,00│ 57.681,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 442,00│ 138.346,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 64│Miceştii de Câmpie - Bistriţa Nord │ 50,60│regio │ Z │ 365│ 2│ 101,20│ 36.938,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 101,20│ 36.938,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 65│Sărmaşu - Bistriţa Nord │ 71,20│regio │ Z │ 365│ 1│ 71,20│ 25.988,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 71,20│ 25.988,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 66│Sărmăşel - Bistriţa Nord │ 66,30│regio │ Z │ 365│ 3│ 198,90│ 72.598,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 198,90│ 72.598,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 67│Sărmăşel - Luduş │ 44,20│regio │ Z │ 365│ 4│ 176,80│ 64.532,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 176,80│ 64.532,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 68│Sărmăşel - Sărmaşu │ 4,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 4,90│ 1.788,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 4,90│ 1.788,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 69│Bălăuşeri - Blaj │ 71,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 71,00│ 25.915,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 71,00│ 25.915,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 70│Bălăuşeri - Teiuş │ 93,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 93,90│ 34.273,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 93,90│ 34.273,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 71│Praid - Blaj │ 113,40│regio │ D │ 313│ 4│ 453,60│ 141.976,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 453,60│ 141.976,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 72│Praid - Târnăveni │ 75,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 75,40│ 27.521,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 75,40│ 27.521,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 73│Târnăveni - Bălăuşeri │ 33,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 66,00│ 24.090,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 66,00│ 24.090,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 74│Târnăveni - Blaj │ 38,00│regio │ Z │ 365│ 8│ 304,00│ 110.960,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 304,00│ 110.960,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 75│Teiuş - Praid │ 134,70│regio │ Z │ 365│ 1│ 134,70│ 49.165,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 134,70│ 49.165,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 76│Zărneşti - Braşov │ 27,00│regio │ Z │ 365│ 28│ 756,00│ 275.940,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 28│ 756,00│ 275.940,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 77│Breţcu - Braşov │ 98,30│regio │ Z │ 365│ 1│ 98,30│ 35.879,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 98,30│ 35.879,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 78│Breţcu - Sfântu Gheorghe │ 66,20│regio │ Z │ 365│ 7│ 463,40│ 169.141,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 463,40│ 169.141,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 79│Târgu Secuiesc - Braşov │ 76,60│regio │ D │ 313│ 1│ 76,60│ 23.975,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 76,60│ 23.975,80│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 80│Târgu Secuiesc - Sfântu Gheorghe │ 44,50│regio │ Z │ 365│ 2│ 89,00│ 32.485,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 89,00│ 32.485,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 81│Întorsura Buzăului - Braşov │ 36,50│regio │ Z │ 365│ 12│ 438,00│ 159.870,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 438,00│ 159.870,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 82│Odorhei - Sighişoara │ 47,20│regio │ Z │ 365│ 8│ 377,60│ 137.824,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 377,60│ 137.824,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 83│Criştur - Sighişoara │ 21,40│regio │ Z │ 365│ 1│ 21,40│ 7.811,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 21,40│ 7.811,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 84│Odorhei - Criştur │ 25,80│regio │ Z │ 365│ 2│ 51,60│ 18.834,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 51,60│ 18.834,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 85│Cugir - Alba Iulia │ 37,10│regio │ Z │ 365│ 8│ 296,80│ 108.332,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 74,20│ 19.366,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 371,00│ 127.698,20│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 86│Zlatna h. - Alba Iulia │ 42,50│regio │ Z │ 365│ 8│ 340,00│ 124.100,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 340,00│ 124.100,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 87│Hârlău - Iaşi │ 63,80│regio │ Z │ 365│ 12│ 765,60│ 279.444,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 765,60│ 279.444,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 88│Dorohoi - Iaşi │ 154,10│regio │ D │ 313│ 10│ 1.541,00│ 482.333,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.541,00│ 482.333,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 89│Iaşi - Botoşani │ 191,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 382,20│ 139.503,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 382,20│ 139.503,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 90│Truşeşti - Iaşi │ 96,20│regio │ Z │ 365│ 2│ 192,40│ 70.226,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 192,40│ 70.226,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 91│Dorohoi - Botoşani │ 37,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 74,00│ 27.010,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 74,00│ 27.010,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 92│Dorohoi - Leorda │ 21,50│regio │ Z │ 365│ 4│ 86,00│ 31.390,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 86,00│ 31.390,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 93│Roman - Iaşi │ 115,50│regio │ D │ 313│ 2│ 231,00│ 72.303,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 231,00│ 72.303,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 94│Buhăieşti - Roman │ 71,30│regio │ Z │ 365│ 8│ 570,40│ 208.196,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 570,40│ 208.196,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 95│Dagâţa - Buhăieşti │ 37,90│regio │ Z │ 365│ 2│ 75,80│ 27.667,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 75,80│ 27.667,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 96│Dagâţa - Roman │ 33,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 66,80│ 24.382,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 66,80│ 24.382,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 97│Târgu Neamţ - Iaşi │ 106,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 212,60│ 77.599,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 212,60│ 77.599,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 98│Târgu Neamţ - Paşcani │ 30,60│regio │ Z │ 365│ 10│ 306,00│ 111.690,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 306,00│ 111.690,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 99│Dolhasca - Fălticeni │ 25,80│regio │ Z │ 365│ 10│ 258,00│ 94.170,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 51,60│ 13.467,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 309,60│ 107.637,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 100│Fălticeni - Paşcani │ 47,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 94,00│ 34.310,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 94,00│ 34.310,00│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren-km Secţii neinteroperabile (închiriate) │ 23.812,70│ 8.608.603,90│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren-km trenuri interregio │ │ 36.000,00│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL tren-km trenuri regio │ │ 9.489.345,50│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 27.358,30│ 9.525.345,50│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
    Z Circulă zilnic;
    D Nu circulă sâmbătă sau duminică;
    E Nu circulă sâmbătă şi duminică;
    S Circulă sezonier;
    U Circulă o dată pe săptămână
    VSD Circulă vineri, sâmbătă şi duminică



    Anexa 3
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.
    (Anexa nr. 4 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.)

                              Costul prestaţiilor

┌────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport - 2013 │
│ ├─────────────────┬─────────────────┬──────────────┤
│ │ Tren interregio │ Tren regio │ Total │
├────────────────────┼─────────────────┼─────────────────┼──────────────┤
│Suma (mii lei) │ 1.040 │ 237.036 │ 238.076 │
└────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┴──────────────┘



    Anexa 4
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.
    (Anexa nr. 5 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.)

         Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul
                    minim social şi politica tarifară

┌────────────────────┬──────────────────────────────────────────────────┐
│ │ 2013 │
│ Indicatorul ├─────────────────┬─────────────────┬──────────────┤
│ │ Tren interregio │ Tren regio │ Total │
├────────────────────┼─────────────────┼─────────────────┼──────────────┤
│Venituri (mii lei) │ 270 │ 28.630 │ 28.900 │
└────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┴──────────────┘



    Anexa 5
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.
    (Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIOTRANS - S.R.L.)

             Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată
                            a serviciilor publice

┌──────────────────────────────────┬───────────────┬─────────────┬────────────┐
│ │Tren interregio│ Tren regio │Total - 2013│
│ │ (mii lei) │ (mii lei) │ (mii lei) │
├──────────────────────────────────┼───────────────┼─────────────┼────────────┤
│Compensaţie anuală necesară, │ │ │ │
│din care: │ 801 │ 215.517 │ 216.318 │
├──────────────────────────────────┼───────────────┼─────────────┼────────────┤
│Acordată prin Legea bugetului de │ │ │ │
│stat pe anul 2013 nr. 5/2013 şi │ │ │ │
│constituie angajament bugetar │ 584 │ 179.855 │ 180.439 │
└──────────────────────────────────┴───────────────┴─────────────┴────────────┘



    ANEXA 3


                      ACT ADIŢIONAL NR. 1 PE ANUL 2013
           la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015
                  al Societăţii Comerciale REGIONAL - S.R.L.

    Încheiat între:
    Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi
    Societatea Comercială REGIONAL - S.R.L., denumită în continuare S.C. REGIONAL - S.R.L., în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
    Părţile convin să încheie prezentul act adiţional, cu respectarea prevederilor art. 14 din Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIONAL - S.R.L., după cum urmează:

    ARTICOL UNIC
    Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale REGIONAL - S.R.L., prevăzut în anexa nr. III la Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 4, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite S.C. REGIONAL - S.R.L. în condiţiile legii, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor dovada confirmată de C.F.R. - S.A. a efectuării pachetului minim social contractat, precum şi declaraţia pe propria răspundere privind realizarea volumului de călători-km prevăzut în contractele de servicii publice aprobate."

    2. La articolul 11, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Compensaţia cuvenită S.C. REGIONAL - S.R.L. pentru realizarea angajamentelor asumate prin actul adiţional pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se stabileşte şi se acordă potrivit legii şi în conformitate cu prevederile art. V din hotărârea de aprobare a prezentului act adiţional, după cum urmează:
    1. În anul 2013 pachetul minim social în transportul feroviar de călători cuprinde doar trenurile Interregio şi Regio, astfel:
    a) Compensaţia acordată pentru pachetul minim social aprobat în transportul feroviar de călători se distribuie 20% în funcţie de indicatorul călători-km şi 80% în funcţie de indicatorul tren-km.
    b) Valoarea aferentă indicatorului călători-km se acordă în proporţie de 20% pentru trenurile Interregio şi în proporţie de 80% pentru trenurile Regio.
    c) Pentru fiecare operator de transport feroviar de călători procentul maxim al compensaţiei nu poate depăşi 75% din total venituri pentru trenurile Interregio şi 85% din total venituri pentru trenurile Regio.
    2. Valorile compensaţiei acordate conform pct. 1, pentru pachetul minim social aprobat, sunt următoarele:
    a) pentru trenurile Interregio, 44,526 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km;
    b) pentru trenurile Regio, 178,106 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km."

    3. La articolul 11, alineatul (2) se abrogă.

    4. Anexa nr. 1 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIONAL - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 1 la prezentul act adiţional.

    5. Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIONAL - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 2 la prezentul act adiţional.

    6. Anexa nr. 4 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIONAL - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 3 la prezentul act adiţional.

    7. Anexa nr. 5 la contractul de servicii publice al S.C. REGIONAL - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 4 la prezentul act adiţional.

    8. Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice al S.C. REGIONAL - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 5 la prezentul act adiţional.

    9. Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezentul act adiţional.

                          MINISTERUL TRANSPORTURILOR
                                Relu Fenechiu,
                                  ministru

                           S.C. REGIONAL - S.R.L.
                              Stelian Frăţilă,
                              director general


    Anexa 1
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIONAL - S.R.L.
    (Anexa nr. 1 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIONAL - S.R.L.)

       Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activităţii
                      de transport feroviar de călători

┌─────────────────────────────────┬──────────────────────────┐
│ Indicatorul │ Tren regio-2013 │
├─────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Tren.km (mii) │ 1.361,6 │
├─────────────────────────────────┼──────────────────────────┤
│Călători.km (mii) │ 26.850 │
└─────────────────────────────────┴──────────────────────────┘



    Anexa 2
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIONAL - S.R.L.
    (Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIONAL - S.R.L.)

              Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă
              pachetul minim social pe anul 2013, care face obiectul
                       contractelor de servicii publice

                         Trenuri cu circulaţie regulată

    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Holod - Oradea │ 94,30│regio │ Z │ 365│ 4│ 377,20│ 137.678,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 377,20│ 137.678,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Holod - Salonta │ 55,10│regio │ A │ 253│ 2│ 110,20│ 27.880,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 110,20│ 27.880,60│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Vaşcău - Holod │ 55,70│regio │ Z │ 365│ 8│ 445,60│ 162.644,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 445,60│ 162.644,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Holod - Ciumeghiu │ 44,90│regio │ Z │ 365│ 2│ 89,80│ 32.777,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 89,80│ 32.777,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Bistriţa - Bârgăului hcv. - Bistriţa Nord │ 29,60│regio │ Z │ 365│ 10│ 296,00│ 108.040,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 296,00│ 108.040,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Bixad Hm. - Satu Mare │ 51,80│regio │ Z │ 365│ 10│ 518,00│ 189.070,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 518,00│ 189.070,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Negreşti Oaş - Satu Mare │ 45,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 90.80│ 33.142,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 90.80│ 33.142,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Negreşti Oaş - Bixad │ 6,40│regio │ Z │ 365│ 2│ 12,80│ 4.672,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 12,80│ 4.672,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Rodna Veche Hm. - Ilva Mică │ 20,60│regio │ Z │ 365│ 4│ 82,40│ 30.076,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 82,40│ 30.076,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Rodna Veche Hm. - Năsăud │ 40,40│regio │ Z │ 365│ 4│ 161,60│ 58.984,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 161,60│ 58.984,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Rodna Veche Hm. - Salva │ 46,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 93,40│ 34.091,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 93,40│ 34.091,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Sărmaşag - Oradea │ 130,10│regio │ Z │ 365│ 2│ 260,20│ 94.973,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 260,20│ 94.973,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Marghita - Holod │ 162,70│regio │ Z │ 365│ 2│ 325,40│ 118.771,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 325,40│ 118.771,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Sărmăşag - Săcuieni Bihor │ 86,70│regio │ Z │ 365│ 4│ 346,80│ 126.582,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 346,80│ 126.582,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Sărmăşag - Marghita │ 61,70│regio │ Z │ 365│ 6│ 370,20│ 135.123,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 370,20│ 135.123,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Marghita - Săcuieni Bihor │ 25,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 50,00│ 18.250,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 50,00│ 18.250,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 17│Şimleul Silvaniei - Sărmăşag │ 13,30│regio │ Z │ 365│ 2│ 26,60│ 9.709,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 26,60│ 9.709,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 18│Oradea - Cheresig │ 22,70│regio │ Z │ 215│ 8│ 181,60│ 39.044,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 181,60│ 39.044,00│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ Total tren-km Secţii neinteroperabile (închiriate) │ 3.838,60│ 1.361.506,60│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 3.838,60│ 1.361.506,60│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    LEGENDA
    * = Regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
    A Nu circulă sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale;
    Z Circulă zilnic;


    Anexa 3
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIONAL - S.R.L.
    (Anexa nr. 4 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIONAL - S.R.L.)

                          Costul prestaţiilor

┌───────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport 2013 │
├───────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Suma (mii lei) │ 33.257,63 │
└───────────────────────────────┴───────────────────────────────┘



    Anexa 4
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIONAL - S.R.L.
    (Anexa nr. 5 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIONAL - S.R.L.)

             Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru
              pachetul minim social şi politica tarifară

┌───────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ Indicatorul │ 2013 │
├───────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Venituri (mii lei) │ 2.603,5 │
└───────────────────────────────┴───────────────────────────────┘



    Anexa 5
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. REGIONAL - S.R.L.
    (Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. REGIONAL - S.R.L.)

            Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată
                           a serviciilor publice

┌──────────────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ │ Valoare necesară pe anul 2013 │
├──────────────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Compensaţia totală necesară (mii lei) │ 31.651,86 │
├──────────────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Acordată prin Legea bugetului de stat │ │
│pe anul 2013 nr. 5/2013 şi constituie │ │
│angajament bugetar (mii lei) │ 25.477 │
└──────────────────────────────────────┴───────────────────────────────┘



    ANEXA 4

                        ACT ADIŢIONAL NR. 1 PE ANUL 2013
          la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015
            al Societăţii Comerciale TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.

    Încheiat între:
    Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi
    Societatea Comercială TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L., denumită în continuare S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L., în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţă cu prevederile art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe căile ferate române şi reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    Părţile convin să încheie prezentul act adiţional, cu respectarea prevederilor art. 14 din Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L., după cum urmează:

    ARTICOL UNIC
    Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al Societăţii Comerciale TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L., prevăzut în anexa nr. V la Hotărârea Guvernului nr. 74/2012, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 4, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii cuvenite S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. în condiţiile legii, urmând ca până la data de 31 ianuarie a anului următor societatea să prezinte Ministerului Transporturilor dovada confirmată de C.F.R. - S.A. a efectuării pachetului minim social contractat, precum şi declaraţia pe propria răspundere privind realizarea volumului de călători-km prevăzut în contractele de servicii publice aprobate."

    2. La articolul 11, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(1) Compensaţia cuvenită S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. pentru realizarea angajamentelor asumate prin actul adiţional pe anul 2013 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 se stabileşte şi se acordă potrivit legii şi în conformitate cu prevederile art. V din hotărârea de aprobare a prezentului act adiţional, după cum urmează:
    1. În anul 2013 pachetul minim social în transportul feroviar de călători cuprinde doar trenurile Interregio şi Regio, astfel:
    a) Compensaţia acordată pentru pachetul minim social aprobat în transportul feroviar de călători se distribuie 20% în funcţie de indicatorul călători-km şi 80% în funcţie de indicatorul tren-km.
    b) Valoarea aferentă indicatorului călători-km se acordă în proporţie de 20% pentru trenurile Interregio şi în proporţie de 80% pentru trenurile Regio.
    c) Pentru fiecare operator de transport feroviar de călători procentul maxim al compensaţiei nu poate depăşi 75% din total venituri pentru trenurile Interregio şi 85% din total venituri pentru trenurile Regio.
    2. Valorile compensaţiei acordate conform pct. 1, pentru pachetul minim social aprobat, sunt următoarele:
    a) pentru trenurile Interregio, 44,526 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km;
    b) pentru trenurile Regio, 178,106 lei pe mia de călători-km şi 15,20 lei pe tren-km."

    3. La articolul 11, alineatul (2) se abrogă.

    4. Anexa nr. 1 la Contractul de servicii publice al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 1 la prezentul act adiţional.

    5. Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 2 la prezentul act adiţional.

    6. Anexa nr. 4 la Contractul de servicii publice al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 3 la prezentul act adiţional.

    7. Anexa nr. 5 la Contractul de servicii publice al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 4 la prezentul act adiţional.

    8. Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L. pentru perioada 2012-2015 se modifică şi va avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 5 la prezentul act adiţional.

    9. Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezentul act adiţional.

                         MINISTERUL TRANSPORTURILOR
                               Relu Fenechiu,
                                 ministru

                     S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.
                            Dumitru Bărbăcuţi,
                             director general


    Anexa 1
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.
    (Anexa nr. 1 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.)

         Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activităţii
                      de transport feroviar de călători

┌────────────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ Indicatorul │ Anul 2013 │
├────────────────────────────────────┼───────────────────────────────┤

│Tren km (mii) │ 2.531,911 │
├────────────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Călători km (mii) │ 54.250 │
└────────────────────────────────────┴───────────────────────────────┘



    Anexa 2
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.
    (Anexa nr. 2 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.)

         Lista completă a trenurilor de călători ce reprezintă pachetul
                minim social pe anul 2013, care face obiectul
                      contractelor de servicii publice

                           Trenuri cu circulaţie regulată

    Secţii interoperabile


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 1│Bucureşti Nord - Galaţi │ 259,60│regio │ Z* │ 20│ 2│ 519,20│ 10.384,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 519,20│ 10.384,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 2│Bucuresti Nord - Buzău │ 128,10│regio │ Z │ 365│ 4│ 512,40│ 187.026,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 302│ 2│ 256,20│ 77.372,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ I │ 90│ 2│ 256,20│ 23.058,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.024,80│ 287.456,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 3│Bistriţa Nord - Cluj Napoca │ 119,00│regio │ Z │ 365│ 2│ 238,00│ 86.870,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 267│ 2│ 238,00│ 63.546,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 20│ 2│ 238,00│ 4.760,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 714,00│ 155.176,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 4│Oradea - Cluj Napoca │ 152,10│regio │ Z │ 365│ 6│ 912,60│ 333.099,00│

│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 267│ 2│ 304,20│ 81.221,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.216,80│ 414.320,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 5│Deva - Cluj Napoca │ 184,00│regio │ I │ 80│ 2│ 368,00│ 29.440,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 368,00│ 29.440,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 6│Ploieşti Sud - Bucureşti │ 59,50│regio │ Z* │ 300│ 2│ 119,00│ 35.700,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 119,00│ 35.700,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 7│Târgu Mureş - Cluj Napoca │ 127,90│regio │ I │ 80│ 2│ 255,80│ 20.464,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 255,80│ 20.464,00│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ Total tren-km Secţii interoperabile │ 4.217,60│ 952.940,80│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    Secţii neinteroperabile (închiriate)


┌────┬──────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────┬──────────┬────────┬───────┬──────────┬─────────────┐
│Nr. │ │ Distanţa │ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │Tren km/zi│ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ./an│tren/zi│(col. 2 x │ (col. 5 x │
│ │ │ │ │ │ │ │ col. 6) │ col. 7) │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 8│Titan Sud - Olteniţa │ 60,00│regio │ Z │ 365│ 12│ 720,00│ 262.800,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 318│ 2│ 120,00│ 38.160,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 840,00│ 300.960,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 9│Oradea - Băile Felix │ 10,80│regio │ Z │ 365│ 4│ 43,20│ 15.768,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 43,20│ 15.768,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 10│Oradea - Cordău │ 14,20│regio │ Z* │ 20│ 7│ 99,40│ 1.988,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 99,40│ 1.988,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 11│Nehoiaşu - Buzău │ 73,30│regio │ Z │ 365│ 13│ 952,90│ 347.808,50│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ E │ 261│ 2│ 146,60│ 38.262,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 15│ 1.099,50│ 386.071,10│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 12│Bârlad - Galaţi │ 109,00│regio │ Z │ 365│ 12│ 1.308,00│ 477.420,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 80│ 1│ 109,00│ 8.720,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 13│ 1.417,00│ 486.140,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 13│Galaţi - Bereşti │ 77,90│regio │ Z │ 365│ 1│ 77,90│ 28.433,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 77,90│ 28.433,50│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 14│Bârlad - Târgu Bujor │ 56,00│regio │ Z │ 365│ 3│ 168,00│ 61.320,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 345│ 1│ 56,00│ 19.320,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 224,00│ 80.640,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 15│Târgu Bujor - Galaţi │ 53,00│regio │ Z │ 365│ 1│ 53,00│ 19.345,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 138│ 1│ 53,00│ 7.314,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 106,00│ 26.659,00│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 16│Ploieşti Sud - Slănic │ 43,90│regio │ Z │ 365│ 10│ 439,00│ 160.235,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ D │ 295│ 2│ 87,80│ 25.901,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │regio │ Z* │ 73│ 2│ 87,80│ 6.409,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 614,60│ 192.545,40│
├────┼──────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┬──────────┬────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ 17│Bucureşti Nord - Slănic │ 103,40│regio │ Z │ 289│ 2│ 206,80│ 59.765,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼───────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 206,80│ 59.765,20│
├────┴──────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────────────────────┴───────┼──────────┼─────────────┤
│ Total tren-km Secţii neinteroperabile (închiriate) │ 4.728,40│ 1.578.970,20│
├────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 8.946,00│ 2.531.911,00│
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────┘


    D Nu circulă sâmbăta sau duminica;
    E Nu circula sâmbătă şi duminică;
    I Circulă două zile pe săptămână
    Z Circulă zilnic
    Z* Circulă zilnic începând cu o anumită dată, conform livretelor


    Anexa 3
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.
    (Anexa nr. 4 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.)

                              Costul prestaţiilor

┌───────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ Costurile de transport │ Anul 2013 │
├───────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Suma (mii lei) │ 67.000 │
└───────────────────────────────┴───────────────────────────────┘



    Anexa 4
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.
    (Anexa nr. 5 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.)

            Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru
               pachetul minim social şi politica tarifară

┌───────────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ Indicatorul │ Anul 2013 │
├───────────────────────────────┼───────────────────────────────┤
│Venituri (mii lei) │ 9.500 │
└───────────────────────────────┴───────────────────────────────┘



    Anexa 5
    la Actul adiţional nr. 1 pe anul 2013 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.
    (Anexa nr. 6 la Contractul de servicii publice pentru perioada 2012-2015 al S.C. TRANSFEROVIAR CĂLĂTORI - S.R.L.)

             Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca plată
                            a serviciilor publice

┌───────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
│ │ Anul 2013 │
│ │ (mii lei) │
├───────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│Compensaţia anuală necesară, din care: │ 57.500 │
├───────────────────────────────────────┼────────────────────────┤
│Acordată prin Legea bugetului de stat │ │
│pe anul 2013 nr. 5/2013 şi constituie │ │
│angajament bugetar │ 48.147 │
└───────────────────────────────────────┴────────────────────────┘


                                    ------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016